Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Magyarok Felelős Nemzeti Kormánya június negyedikei rendelete

Magyarok Felelős Nemzeti Kormánya június negyedikei rendelete
Igen!

 
mfnk_rendelet1.jpg
 

 

mfnk_rendelet2.jpg

 

https://postaimre.euroweb4you.com/infusions/news/images/mfnk_rendelet3.jpg

50 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • V
    "Eltökéltek vagyunk abban, hogy véget vessünk városunk és a minneapolisi rendőrség mérgező viszonyának, véget vessünk az eddig ismert rendőri politikának és újrateremtsük a közbiztonság rendszerét."
    https://24.hu/kulfold/2020/06/08/minn...n=20200520 Minneapolis feloszlatja a városi rendőrséget
    - 2020. 06. 08. 07:13
  • P
    Balu, Levente, Gerry!
    Mind ötöknek igazatok van, Gerry jól említi, hogy energiánkat ne a meggyőző lehengerlő vitákba fektessük, tekintsük előre és közösen igyekezzünk elképzelésünket egy szebb egy igazságosabb és boldogabb jövőre központosítani!
    Meny ki az utcára néz körül és mit látsz! Emberek tömkelege szájkosárral közlekedik és egyesek büszkén hordják, nem csak hazánkban Európa és a nagy világba. Ezen elgondolkozva arra a felismerésre jutottam, hogy ezek az emberek, honfitársaink mind mind feladták az önmaguk szellemi és testi ellenőrzésüket idegeneknek átengedték, az szófogadottságot a rabszolgaságot ön maguk választották és ez így van jól. Üljetek le és élvezzétek a még meglévő szabadságotokat és nézzétek a maped show –t !
    - 2020. 06. 08. 16:11
  • L
    Balu,
    Na, azért itt "valaminek" történnie kellett a Földön, hogy a földi szép- ük- déd- nagyszüleink és édes-szüleink megszülethessenek és aztán "közreműködésükkel" mi is - és az iskolákban manapság is tanított Darwin-féle evolúció elmélet az egysejtűtől a majmon át az emberig, szerintem édes-kevés - ! Ettől függetlenül, minden tiszteletem a mindenkori földi édesanyáké és édesapáké, mert jelen körülmények között nem egyszerű gyermeket nevelni sem! Abban teljesen igazad van, amit az ezt megelőző hsz.-odban írtál, hogy az Imre munkásságának köszönhetően, a Gerry szorgalmas informatikai közreműködésével és stb. egy fajta testvériség, törzsszövetség itt, ebben a körben is kiépül! Talán itt - ha Egy-re gondolunk - megszületik a megoldása annak, ami egyfajta "naivitása miatt" a rokoni-testvéri alapú szerveződési forma a régi törzsszövetségi RendSzert a manipulációkkal felbontotta, szétszedte! Mert mint tudjuk: "Testvére csak egy testvérnek lehet"! Minden emberi közösség dolgos mindennapjait erre a szellemiségre kell(ene) építeni!
    Gerry,
    Köszönöm a hozzáállásodat!
    Igazad van abban, hogy "ezt az energiát másba is lehetne fektetni"! Csakhogy ma "szétnézve a nagyvilágban" tényleg nem egyszerű! Egyrészt ezek "lecsapolják"! Másrészt "az Istennek sem szeretnék ártani"!
    Azért "hidd el" kellene oda nyugatra is "egy kis keleti zene"! De mint írtam: "Ezzel az Istennek sem szeretnék ártani"!
    Itt ezek egyébként a "szabad akaratot" is befolyásolják, mert pl. - idézet az előző hsz.-om egyikéhez be-linkelt Bogár László féle, Évtized, évszázad, évezred (1.)című írásból, amelyben Bibó Istvánt idézi (ha nem olvastad volna el a cikket)- : "ha egy emberi közösség a hazugságok olyan zsákutcájába szorul bele, ahol a dolgokat kimondani nem lehet és nem is szabad, akkor ez rohamosan vezet az egész közösség általános értelmi és erkölcsi lezülléséhez."
    Pentrado,
    Pont a szabadság köre szűkül, mivel a rend(etlen)szerben nincs igazság - Kárpát-hazában kb. ezer éve, de sok helyen, elsősorban a Római Birodalom rend(etlen)szerének kiépítésével még régebben - és a végén mindent megfojt! Elér ez mindenhova, vagyis nyugaton sincs biztonságban senki, sőt! Ott lsd. USA hamarabb megtapasztalják a közeljövőben ennek a még mélyebb poklait, mint nálunk!
    - 2020. 06. 09. 00:54
  • balu
    Levente,

    nem a leírtak tartalmával van bajom, az csak szimplán nem érdekel, mert nem tudom ellenőrizni. Ha elmondanám az ellenkezőjét, ugyanúgy igaz lehetne. Aztán vitatkozhatunk arról, hogy az annunaki-elmélet összeegyeztethető-e az intergalaktikus klónozással és ez hol jelenik meg a Bhagavad Gítában. Ha gondolod, foglalkozz vele, én időpocsékolásnak tartom. Azt hiszed, hogy okosodtál, de tkp. csak zavartabb lettél a sok szótól. De mondom: ez az én véleményem, ha téged ez előbbre visz, csináld.

    Ami a Teremtést illeti, anélkül, hogy vallásos volnék, mert k.rvára nem vagyok a SAJÁT TAPASZTALATOM azt mutatja, hogy a környező világ - amiben számomra az egyetlen tuti létező én vagyok és feltételezem, hogy ez nálad is fennáll - alapvetően nagyon egyszerű alavető mintákra vezethető vissza, ha úgy jobban tetszik a "szakrális geometriára". 1-2-3: férfi-nő-gyerek, még pontosabban az Egy - férfi/nő - család. De ha tisztességesen csinálják, a fizika se tud mást felfedezni, mint hogy a neutron egy proton és egy elektron egyesüléséből áll. Aholis az elektron roppant aktív, de majdnem súlytalan, a proton meg nagy de alig mozog - na meyik lesz melyik? Meg a dolgok lefelé esnek. Ez már eleve a "vallás felé húz", mert akkor nyilván az "ősállapot" az fent van, ha azóta csak lentebbre kerül, nem? Elrontani - alacsonyabb szintre vinni - valamit éppen ezért sokkal könnyebb egyszerűbb, mint megcsinálni. És ha ennek így futok neki, akkor ebbe belefér ugyanaz az Isten, aki Atillának és Szt. Lászlónak, meg az egri nőknek, meg minden "régi" magyarnak az Istene volt és aki nem egy ideklónozott szíriuszi annu-maki. Szerintem ez a "titokzatos-idegenezés" nem összeboronálható a valódi metafizikával, sőt, szerintem annak helyettesítésére LETT LÉTREHOZVA. És látod, müxik, mert intelligens faszik is, mint te most a szíriuszi klónozáson agyalnak, ahelyett, hogy a mesédben is említett erőt megtalálnák magukban. Tkp. meglehetősen sátáni képződmény, mert szavakkal helyettesíti a tudást és lelkesedést, kábé, mint amikor valamit "értékesítesz" és ezalatt cinikusan azt kell érteni, hogy fostos papírdarabokat kapsz mondjuk egy házért, vagy akármiért, ami ténylegesen érték. Bizarr dolgok ezek. Szerinted TÉNYLEG pár ügyes ufó hozta létre a világot (téged)? Hihetetlenül, számunkra felfoghatatlanul fejlett TECHNOLÓGIÁVAL? És onnanatól az a kérdés, hogy akkor mi volt előtte most akkor érvényes vagy nem? Vagy oké, ők a janik, de mégis: ŐK, a nagyszerű idegenek hogy teremtették a világot? Vagy mi ugye nem, mert minket ők teremtettek mérhetetlen bölcsességükben, de ők, az idegenek mindigis voltak és így tkp. a világot sem kellett megteremteni, mert egyszerűen VAN? Ezeket megoldja neked az ufózás?

    Vedd komolyabban lécci, hogy TE MAGAD VAGY A VILÁG - magad írtad le a mesét, csak szerintem mégsem esett le, hogy miről szól. Persze, hogy ki kell mondani az igazságot és szerintem ezért is vagyunk itt Imibá pásztortüzénél. Csak az, hogy internetes mémeket ismételgetünk nem az "igazság", hanem a hülyítés egy másik formája. Ha elhiszed, hogy minket ideklónoztak valami nagyszerű lények, szerintem nem lesz szebb és kerekebb a világod, nem találtál meg semmilyen olyan összefüggést, ami tovább lendítene a tényleges Isten felé.
    - 2020. 06. 09. 09:33
  • L
    Balu,
    Nem, a világot nem az ufók, vagy idegenek vagy annunakik stb. teremtették, - én nem azt írtam - hanem a Teremtő (Istenpár)! Ők - mármint az idegen entitások - a Földön a Teremtő akaratára, célja, terve megvalósításának érdekében közreműködtek az ember földi megjelenésében!
    A mi népmeséink tanítanak! Ez a mára "szinte" teljesen globálisan megvalósított a "sötét oldal entitásai" által generált, de az emberek többségének elfogadásával kialakult kapitalista-liberalizmus pl. "A kis gömböc" magyar népmese! De említhetjük a Káin és Ábel-féle testvériséget, ahol Káin - kain célból - megöli testvérét!
    Ezzel szemben áll - szintén a magyar mondavilágból (amely ugye valós tartalommal bír) -, a Hunor-Magor testvérisége a "Testvér tegyük össze a hátunkat, ketten többre megyünk, mint egyedül" szellemiségéből, lelkiségéből "A Turul-ból", (Amit pl. Jézus és/vagy Atila testesít meg) a szabadság és igazság szellemiségéből kialakuló Teremtő RendSzere! Ami, mint írtam nem lehetett teljesen tökéletes (ahogyan őseink csinálták), mert "meg sikerült fúrni", manipulációkkal elsősorban! De, - ahogyan a Kassai Lajos fogalmaz: "Nem őseinket kell követni, hanem amit Ők követtek"! Mert, mint látjuk Ők is hibázhattak, ezért nagy árat fizettek és fizetünk mái napig pl. Trianon, stb.! De attól még a Teremtő útmutatásai kell, hogy vezessenek, hisz Ők - őseink" is azt követték! Csak annál is jobban kell csinálni, ha még van vagy lesz rá lehetőségünk! Mert láthatjuk, hogy ez a másik hová vezet! Értelmük (IQ) nekik hatalmas, egy valamijük nincs érzelmük, ami meg nekünk van, mert bennünk a fény is nemcsak az árny! Ez az egy fegyver, amivel győzhetünk (ha tetszik, ha nem)! Testvér!:

    "Elvérzett a nemzet nagy Magyarországért
    Most sír, zokog a lelkünk hegyekért, rónákért.
    Aki azt majd egyszer újra feltámasztja,
    Áldja meg az Isten és minden magyar ajka.

    Most hát okulásul figyelj a szavamra,
    Figyelj, s kezed merítsd a hűs patakba,
    Érezd a pataknak sebes rohanását,
    Az ország szívének minden dobbanását.

    Hallgasd a köveket, hallgasd, amint mondják,
    Idegen hatalmak őket összezúzták.
    Kőnek és embernek ugyanaz volt sorsa,
    Mostoha gyermekét egy világ taposta."


    Kárpátia - Egy az Isten, egy a nemzet (részlet)
    - 2020. 06. 09. 11:09
  • lapaj55
    Kedves Imre/Gerry,
    lehetséges lenne-e letölthető PDF-formátumban kirakni a június 4-ikei kiáltványt?
    Vagy úgy megszerkeszteni a szöveget, hogy azt okostelefonon lehessen olvasni?

    Én az okostelefonon még a legkisebb betünagysággal és széltében olvasva se tudom a sorok végét látni, mert se nem tolható balra a szöveg, se nem kisebbithető.
    Manapság a mobiltelefonokon való olvashatóság figyelembe vétele is fontos.
    - 2020. 06. 14. 08:18
  • balu
    Levente,

    teljesen igazad van. Csináltam belőle DOCX filet. Ez nem az eredeti, Imibá által írt, hanem ilyen "reverse engioneering" által a jpegekből (JPEG > PDF > OCR-ezett PDF > kikonvertálás DOCX-be, némi formátolás) csinált, szóval maradhattak benne hibák (egy párat viszont kiszűrtem). Hogyan kézbesítsem?

    BALU ide feltettem: https://postaimre.net/doc-txt/mfnk-re...delet.docx
    /Gerry/
    Üzenet
    - 2020. 06. 14. 09:47
  • lapaj55
    Kedves Balu/Gerry,
    noha Leventének szólítottál, mégis magamra vonatkoztattam válaszodat.
    Ennek okán döbbentem rá, hogy lévén JPEG-formátumu a "szöveg", csupán rá kell nyomnom a képernyőmre az újjammal, máris jön a menü, ahol letölthetem a képeket.
    Az emigy letöltött jpg-fájlok pedig tökéletesen megtekinthetők, nagyíthatóak, zsugoríthatóak, széltében-hosszában olvashatóak.
    A belinkelt docx-fájlt köszönettel letöltöttem és rögtön PDF-ként újratároltam.
    Egyébként szerintem ide az oldalra is inkább PDF-es linket lenne jobb kirakni, .docx helyett.
    - 2020. 06. 14. 11:46
  • Posta Imre
    Elindította hivatalos Facebook-oldalát a rendőrség

    Elindította hivatalos Facebook-oldalát a rendőrség - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata hétfő reggel a rendőrség honlapján.

    A közlemény szerint a rendőrség a közösségi oldalon könnyed stílusban, izgalmas és szórakoztató, illetve nem mindennapi esetekről számol be. Mint írták, az oldalon a rendkívüli eseményekről is hírt adnak.

    A rendőrség arra kér az olvasókat, hogy az oldalon ne kérjenek információt folyamatban lévő rendőrségi ügyekről és segélykérést se tegyenek ezen a felületen.

    http://www.mediapiac.com/mediapiac/El...seg/210483
    - 2020. 06. 22. 21:38
  • A
    Csak cégeknek van kormányuk. Ha nincs cégetek, akkor a kormány is egy hazugság, egy kamu. Az államnak nincs kormánya, mert az állam tagjai csak emberek, és asszonyok lehetnek. Egy ember, és asszony felett nincs senki, aki főnököt játszik, akiket törvényeket, rendeleteket gyártanak, mert minden ember, és asszony a maga ura. Ez azt jelenti, hogy az állam tagjai csak emberek, és asszonyok lehetnek, és senki nem parancsol egyetlen embernek, és asszonynak. Ha valamilyen cégben dolgozol, akkor van főnököd, aki ugyan olyan rabszolga, mint aki a cégben dolgozik. A magyarok a szkitákkal együtt hozták létre a szkita államot, ami kb ezer éve létezik, és soha nem szűnt meg, még akkor sem, mikor pl a Karapát medencét először a Habsburgok elfoglalták. A Habsburgok találták ki a magyar királyságot, és a szabadkőművesek a magyarország államot Horthy idejében. Ezeket minden magyar tudja, és egyetlen magyar sem foglalkozik semmiféle magyar állammal, magyar kormánnyal sem. Aki magyar államról, magyar kormányról, magyar királyságról beszél, arról minden magyar tudja, hogy még elhiszi a hazugságokat, és még körbe körbe jár. A magyarok már elkezdik folyamatosan a három igazságot, a három szert, és várnak, hogy a többi szkita rájöjjön, a hazugságokra, kilépjenek a körökből, addig, míg el kezdődik a polgárháború. Nem fogjátok tudni, ki a magyar addig, mert mindenki magyar szeretne lenni, magyarnak hiszi magát, sőt bizonygatja is. Elhihetitek, egyetlen magyar sem kért meg senkit, egyetlen csoportot sem, hogy bármiféle államot, bármiféle kormányt létrehozzon. A rabszolgák egy része az, aki vágyik az új társadalomra, az újabb államra, az újabb kormányra, mert a rabszolgák tudnak csak ilyenben élni. Ember, asszony 16-os közösségben él, és nem családban, társadalomban. Nem találjátok meg a magyarokat, hiába keresitek. Szkitákat találjátok, de magyarokat nem.
    - 2020. 08. 27. 20:41
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (8)61,5 %
Nagyon jó (2)15,4 %
Jó (1)7,7 %
Átlagos (2)15,4 %
Gyenge (0)0 %