Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Idõjárás jelentés

Idõjárás jelentés
Az idõjárás előre jelzésre évtizedek óta állandóan odafigyelnek az emberek.
Talán tizenéves korom félidején jöttem rá arra a szomorú tényre, hogy azok akik egykor megjósolták ilyen idő lesz azon a hétvégén ami a többséget érdekelte, ugyanolyan emberek mint azok akik felnéztek az égre, hunyorítottak egy kicsit és kimondták, hogy "Hát, a fene se tudja"...

Azóta sokat változott a világ. Ha csütörtökön felnézek az égre és látom azt a rengeteg csíkot szép hosszan, hunyorítok egy kicsit és azt mondom: "Dögöljetek meg rohadékok, megint elb@..átok a hétvégémet"...

Egy órája viszont találtam egy jó előrejelzési oldalt. Sajnos nem magyarul de magyarul feliratozva, ami hazánk  kispolgárainak és persze nekem is nagyon megkönnyítette az itt elmondott, mostanában állandóan a fejünk felett gomolygó viharfelhők kialakulásának okát valamint annak esetleges megszünését és a jó idõ visszatértét.
Teljesen sajnos nem tudok hinni ennek a vöröskének se, mert már olyan sokszor átpaliztak minket ilyen-olyan előrejelzéssel, hogy óvatos lettem, de ha talán mégis, véletlenül ráhibáz és kiderül felettünk az ég... 

Tudjátok mit? Hallgassátok (nézzétek) meg magatok, tudom, nem egy Shakira vagy Beyonce kivitel (persze ők is kiöregszenek lassan) de anno a "kis Kabost" is mindenki megnézte... igaz, hogy akkor még nem volt bennünk ilyen mértékü előítélet a vörösökkel szemben.

9 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • M
    szeretem ennek a fickonak videoit mert humort kever bele ugy hogy közben nem veszik el nagyon is komoly üzenete-----másik ezzel háttér hatalom is tisztában van igy inditja következö csapást a háborut...
    - 2022. 02. 13. 20:04
  • J
    Európai tudósok és politikusok támadják azt a Dél-afrikai orvosnőt, aki az általa felfedezett omikront kevésbé veszélyesnek írta le.
    https://www.dailymail.co.uk/news/arti...worse.html
    Ártott ezzel a gyógyszerlobbi érdekeinek, csökkentette a tömegpszichózis azzal, hogy igazat mondott.
    - 2022. 02. 13. 20:25
  • J
    Nem tömegformáló pszichózis az is, amit a nyugati országok és a médiáik Oroszországgal szemben művelnek Ukrajna állítólagos megszállása ürügyén? Ha már le akarták volna rohanni az oroszok azt az összetákolt országot, amelyben csak a saját honfitársaik milliószám élnek, már megtehették volna.
    Senki sem foglalkozik azzal az " aprósággal, hogy előbb az USA nátó egységei sorakoztak fel már évekkel ezelőtt a Baltikumban, Romániában, Bulgáriában, Lengyelországban , itt nálunk is. Ez nem feltételezhet semmilyen agresszív szándékot?
    Azon sem gondolkodik el senki, hogy egy támadást általában nem előz meg semmilyen nyilvános , hosszas előkészület arra várva, hogy a megtámadandó fél jobban felkészüljön, megerősödjön a csapás idejére.
    Egy lakásbetörésnél sem szedik elő a bűnözők a szerszámokat, pakolják ki a bejárat előtt napokkal a tett elkövetése előtt.
    Ez a pszihózis már olyan szinten működik, hogy alkalmas az elterjesztőknek a tettek mezejére lépni. Később már a kutya sem emlékszik majd arra, ha marad emlékező, hogy ki inditotta el a III.vh-t.
    - 2022. 02. 13. 20:53
  • V
    Jól látja a folyamatokat, alakul ez.
    - 2022. 02. 14. 17:45
  • J
    Az ukrán nemzetbiztonsági tanács elnöke nem látja előjelét annak, hogy az oroszok napokon belül rájuk támadnának.
    https://www.m24.ru/news/politika/1402...022/430815
    Bezzeg az óceánon túlról már a pontos időpont is megvan.Nevet
    - 2022. 02. 14. 20:33
  • J
  • Gerry
    Úgy tűnik, az elmúlt napok tüntetései látható változásokat okoztak.
    Ez ugyan csak egy csepp a tengerben, de remélhetõleg világszerte folytatódni fog a tendencia
    Heather Stefanson, a kanadai Manitoba miniszterelnöke bejelentette, hogy a következő hetekben minden szabályozást és intézkedést feloldanak, beleértve a maszkokat és az oltási kártyákat.
    https://postaimre.net/filmek/kanada20...220115.mp4
    - 2022. 02. 15. 08:34
  • J
    https://www.peoplesworld.org/article/...n-ukraine/
    Miközben az amerikaiak várható ujrajnai támadással vádolják az oroszokat, ők az orosz határhoz közel , Lengyelországban és szlovákiában lévő bázisaikon nukleáris töltetű rakétákkal állnak készen.
    [Megnézten az itteni hírforrásokat, mit írnak erről, de pont az ellenkezőjét. Mintha nem is tudnának az oroszok elleni háborús készülődésről. Így hülyítik a népet. A következő Hsz-ben hozom az itteni tudósítást az atv-től,
    - 2022. 02. 19. 11:15
  • J
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (2)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %