Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Ragnarök

Ragnarök

Ragyogóan napozik az ég és roppanós a hideg. Eltemettem Csövit. Ő vitte el a háborús démont magával áldozva. Sejtettem, így lesz, mikor befogadtuk is azért jöhetett fekete-fehér foltokkal, mint egy éhenkórász, csontig soványan, büdösen, csipásan elgyötörve.  Eddig maradt és a kert vége a nyughelye. Az ember még ennyit sem ér és ezt mi már jól tudjuk.  Orbán azt mondja, háború van és magunkat kell védjük, mindenki a saját családját.  Benkő szerint csak a NATO védhet meg. Kövér el sem tudta képzelni, hogy kitörhet a háború. Posta Imre szerint ez elkerülhetetlen volt és már nagyon időszerű és mindent megtett, hogy felkészüljön mindenki arra, ami most jön.  


Tegnap összeült a nemzetbiztonsági kombiné, mindenki ott volt, aki az ominózus kulcsi videóban meg lett szólítva. Kövér összehívta a parlamentet rendkívüli állásra, pedig rendbelülire kellett volna már rég ülni és hallgatni bölcsen, de hát aki békét akar az ugye ne készüljön a háborúra, érje az meglepetésként, mint a haza bölcseit általában szokták az események érni. Most, hogy így kitört a béke és mindenki zsizseg, át kellene értékelni ezt a postaimrés elmebeteg összeesküvéshívés dolgot is sokaknak, akik most nyüszítve lapulnak. Mi van, ha megint igazam volt és csak mi voltunk, akik szóltunk időben, hogy föl kellene készülni rá, hogy esetleg ne fájjon annyira! Elkerülni senki nem akarta, nem is akarhatta, ha már Kövérnek le sem esett, hogy komoly a dolog, akkor mit szóljon a többi? Most előléptetik a sok titkosszolgálati vezetőt, milyen remekül végeztek a dolgukkal. Na jó, az IH vezért lecserélték időben, de az AH se zsömle! Mennyi levelet írtam nekik, fölöslegesen.  Üsse kő, most már pörögjön az orsós és tekeredjen az életfonal, a fene sem akarja megakadályozni a végzetet. Most hétvégén adták a Ragnarököt Asgarddal. Tanulságos az időzítés is. Nem megakadályozni kell, hanem elősegíteni!

Az operáció jól halad, ahogy hírlik s minél többen kívánják a békét, annál nyomósabb ok lesz a tisztogatásra. Ugye milyen izgi? Paradox, de igaz lehet ez is.  Putyin és Peszkov egymásnak ugyanúgy ellentmondanak, mint Orbán és Benkő.  Mindenki azt hisz, amit akar, ám az átrendeződés végig kell menjen pénzügyi-gazdasági, geopolitikai, stratégiai vonatkozásban és az emberek lelkében…a szellemüket meg hagyjuk, mert nincs miről beszélni.  A híreszteléssel ellentétben a Jóisten nem megállítja Putyint, hanem  felügyeli, de lehet ez is dezinformáció. Majd a titkosszolgálatok kifitetik ezt is időben, ahogy az eddigieket.  Ha röviden akarnám összefoglalni a véleményem a helyzetről: Európának vége van…, ha hosszabban, akkor azt mondanám, a nemzeteknek (ha lennének ilyenek még) meg kell vívniuk a saját szellemi-lelki harcaikat és ez azért nem tűnik majd teljesen békésnek.  Orbán emlegette, hogy 2030-ig olyan események lesznek itt, hogy csoda!

Micsoda? Tán nem háború? Micsoda paranoia ez már?  Kedveseim, javaslom mindenkinek a meditációt és ma fölmerült a személyes kócsingolás is, életvezetési tanácsadás, ha valakinek arra van szüksége.  Itthon vagyok, ráérek. A titkosszolgálatoknak, honvédségnek nincs szüksége a tudásomra, elvannak, mint a befőtt és bizony, be vannak kakaózva rendesen.  Asszony azt mondja, ha ő lenne a „vezetés”, akkor olyanokat keresne, mint „én”  és alkalmazna. Mondom: ezek nem te vagy és soha nem is voltak és nem is lesznek azok.  Persze csak teoretikusan.  Van személyes kapcsolat az „ukrán fronton”. a dnyipropetrovszki  frontszakaszon él egy hazafi ukrán feleségével  és gyermekükkel. Most ér oda a front pár napon belül, de már a légiriadók folyamatosak voltak eddig is, net, áram akadozik, boltok üresek, vagy majdnem és városi harcokra készülnek az ukránok. Az asszony idegöszeroppanást kapott, le van nyugtatózva. Kérdem Verát, ugye te ki fogod bírni, ha ideér a front? Ő is pánikolt elejében, most azt mondta, nem lesz baj. Na jó, nem ezt válaszolta. A keleti hadszíntereken most zárja körbe az ukrán csapatok egy részét az orosz békefenntartó hadmozdulat.  Fura, hogy most minden élet számít, de mikor Dombaszt lőtték, nem volt egy nyikk sem az áldozatokról, sem a CIA-Moszad operációkról, mi zajlik Ukrajna név alatt itt tőlünk alig egy sarokra, vagy az USA összes gaztettéről és bölcsen halogat a média most is…, de lehet ez a dolguk. Ja, nem lehet, hanem bizonyos. Valahogy „rólunk” is nagy a csend, pedig  lassan kellene a pajzs, ahová emelhetnek bennünket azért, amit a békéért megtettünk, de hát ettől a „néptől” és vezetőitől csak a szépet és jót lehetett eddig is elvárni. Úgy is lett. 

Olvastam pár helyen a Pi-kör megfejtését is, hogy azt postaimréből vezették le, pedig valójában Put In és Xi Jin PI ng lehetett a névadó szakrális értelemben, csak rám ragadt,  pedig a légyPIszoknál is parányibb az a szubatomi részecske, amit ebben a szeretettel teli és békés világban az aranymetszés bölcsességéhez hozzárakni lehetnék hívatott. Sok itt a félreértés, meg nem értés, értetlenkedés…fél-elem. Tessék már tudatosítani, hogy az értelem összes dimenziója egyszerre aktív és minden egyszerre zajlik és aki kimarad az lemarad! Hamis tudattal nem kerülünk ám a nirvánába!  Ugyan, változatlanul semmi nem az aminek látszik, közben azért hamistalanítás kellős közepében a nyúl üregének legalja felé hatványozódunk.  Infláció, gabona, mint stratégiai hadanyag és exporttilalom, gáz, olaj, áram, Paks, bankolás, internet, migránsok, akik menekültek, EU, Brüsszel, Moszkva, Peking…és még el se kezdődött igazán a ratatata, de a kovid eltűnt, mintha szó se lett volna róla…hát nem érdekes?  Európában elszabadultak az árak és könnyen utolérhetjük őket az ígéret földje szerint, mert most jöhetnek szinte ingyen felvásárolni a maradék ingatlanokat 400-as Euróért.

De hagyjuk is.  Érdekesebb, hogy Áder Svájcban van, pedig ő a legfőbb hadseregparancsnok, mégis Orbánt mutatják, hogy lohol a katonák után. Orbán Gáspár még nem vezérkarrierista főnök?  Úgy kellene legyen!  Egyébként, ahogy látom, a szankciók jót tesznek az orosz gazdaságnak. Most vásárolják vissza ők is szinte ingyen a kintlévőségeiket, tőzsdei részesedéseket a gáz és az olajiparból. Átállnak a Swift rendszerről a kínai rendszerre. Figyeltem a valutákat, csak  rubel és a forint zuhant ekkorát, illetve a rubel sokkal nagyobbat. A hrivnya sincs olyan pácban, mint a forint.  Mondtam én, hogy játékpénz, zseton, ahogy mindig is volt a Pengő óta.  A szakértők 3-4 év átállásról beszélnek, míg ez a „háború” tart, míg a Kelet-Nyugat cserét kieszközlik. 2030-ig ráérünk  és persze mindez az emberek érdekében van, ezt tartsátok fejben. Vagy nem, de ezt is illik fejben tartani, nem szívben, mert azt manipulálják minden egyes híradással.  Meditáljatok postaimrével…, csak most, csak önöknek és önökért. 😊  Megvolt hétfőn az első konfliktus is, mely ugyan még személytelen sérülés nélkül lett rendezve, de ez is egy előjele annak, hogy a belharcok zajlanak és a titkosszolgálatok is a toppon vannak.   Itt a hír:

 

Durva támadás ért egy férfit Komáromba menet, mutatjuk miért..

2022-03-06

  1. András írja közösségi oldalán:

“Rasszista indíttatású támadás ért ma Komáromba menet egy ukrán náci részéről!
Az autómat összetörte, a kerekeit kiszúrta!

Kés, gázpisztoly és vipera volt nála, egyébként egy lengyel rendszámú autót vezetett…
A helyszínről megpróbált elmenekülni…

Hirdetés

A helyszíntől távolabb sikerült “feltartóztatni”….

Nem tudom, hogy összefüggés van e a tegnapi posztjaim és a mai támadás között…
Egyértelműen meg akart késelni és elég képzett volt! Hadköteles korú tehát nem tudom mikor jött át…
Majd a nyomozás kideríti! Vagy nem…

A határon semmilyen szűrés nincs, nagyon sokan átjöhettek…
Részemről nem történt fegyver használat…
A mai programom meg volt hirdetve, a lehajthatónál ért a támadás, lehet gondolkodni…”

 

https://hirextra.info/2022/03/durva-tamadas-ert-egy-ferfit-komaromba-menet-mutatjuk-miert/

 

Fényképeket érdemes megnézni és elképzelni,  véletlen volt-e, vagy nem a támadás. Andrást elvitték előzetesbe. Tegnap beszéltünk a feleségével, tudunk -e  segíteni (milyen nyomorultak vagyunk már, én a lábbilincsemmel)  és reméljük, hogy ma ki is engedik a fogságból, miután tisztázták az ukrán helyzetet Magyarországon. 

 

Kérdezték sokan, mikor lehet visszatérni a korábbi életünkhöz?  Nos, a válasz igen egyszerű. Soha! Nem lesz és nem is lehet eztán olyan, mint volt. Én továbbra is várom a honvédségtől is a felkérést, szakértőnek, de felőlem…el is tudom engedni…sőt már el is engedtem…, a lényeg az, minél több áldozat legyen. Zelenszkíj neve alatt futtatott CIA csapat is erre játszik. Minek változtatni egy olyan terven, ami eddig sem vált be!  Szeretném, ha a dnyepropetrovszki  idetartozóknak nem esnék bajuk és persze még sok ártatlannak sem, de mit lehet tenni. Egyelőre még én is bűnözőnek vagyok kikiáltva, tehát megérdemlem a sorsomat. Kérdés persze az, ki ítél a végső elszámoltatáskor!

(Ezt az írást sem a facebookra szántam, inkább azok lelkeinek mentésére, akik alkalmasak lehetnek még erre, vagy arra, vagyis azon kevesekére…, tehát ne osszátok a nevemre hivatkozva, sőt a nevemet se említsétek, de az lenne a legjobb, ha nem is lenne nevem…!)

33 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • S
    Köszönöm Imre, mert ez akkor is jól jön, ha sohasem voltam Facebookos

    Nekem a mai friss: Az ÚJ VILÁGREND történelme és a Biblia. Elemzés, Csernobilig, Kecskeméti Jánostól. Nem tudom ki ő, ha hiteltelennek véled, kérlek, hogy kukázd ki! :)

    A jó, szép szó és igaz elven igyekszem jól szólni.

    Nem hittérítek csak az ún. "ÚR", aki a pogányoknak nem barátja, és az ún.: sokadik "Új világrend" - no meg, hogy József Attila is belevegyül a megszólaló gondolataiba - késztet arra, hogy elküldjem ezt a két linket az Ukrán és a globális helyzet máshogy láttatásához:

    Az ukrán-orosz háború hátterén mit is jelent az új világrend fogalma? - 2. rész
    https://www.youtube.com/watch?v=bSpAkCcStCY

    Mi áll az Orosz-Ukrán háborús konfliktus hátterében a bibliai próféciák szerint? - 1 rész.
    https://www.youtube.com/watch?v=NKGGlhHpj0c

    Tudom, hogy jól vagy Imre, mert tisztán látom, hogy tudod, mit kell tenned.

    Távölelés:

    Zsuzsánna
    - 2022. 03. 08. 12:15
  • Claudius
    Ha már RAGNARÖK, ami a Korszak vagy Ciklusváltást jelent, amit Nem kell, de Nem is lehet megállítani... mert minél jobban ágál az illető ellene, annál Fájdalmasabb lesz számára!
    Felesleges és egyben meddő kísérlet a régi életünk visszaszerzése, mivel benne vagyunk nyakig az éppen aktuális Korszakváltásban...
    Ezt pár gondolat erejéig ki is fejteném mindazoknak, akik semmit vagy csak keveset hallottak minderről, hogy Világos, Valós képet kapjanak a világunkat és Életünket is érintő eseményekkel kapcsolatban, hogy még akinek Fontos, tudjon egy kicsit Dolgozni Önmagán a Jó Emberré válásán, mert Csak ez az Egy ami igazán Fontos és Számít!
    El kell engedni elsősorban a Világ megmentését és törekedni kell, utat találni az Igazság, Ős SZER Elem Forrásához, amivel Megmenthetjük a saját lelkünket a Következő Korszakra, elkerülve ezzel egy újabb szenvedéssel teli, sok száz vagy ezer éves száműzetést, rehabilitációt!

    Létezésünk Elhallgatott Valósága - A Megoldás!

    Ahhoz, hogy teljességgel megértsük a mai kor történéseit vissza kell térnünk az ALAPOKHOZ, mert csak ennek TUDOMÁSUL vétele, megértése hoz teljes, Igaz magyarázatot világunk jelenlegi kaotikus helyzetéről és csak így kapunk MINDENRE kielégítő választ.

    TUDNUNK kell mindenekelőtt, hogy mi ELSŐSORBAN SZELLEMI LÉNYEK vagyunk, a TEREMTŐ egykor mindannyiunkat TÖKÉLETESRE teremtett és tisztában kell lennünk Földi létünk egyetlen és mindent mást felülíró nagy CÉLJÁVAL, az OKKAL, amiért itt vagyunk, mert ennek megértésében rejlenek MINDENRE a VÁLASZOK és a MEGOLDÁS.

    Fontos tudni, hogy világunkat két BIRODALOM szellemisége uralja.
    A VILÁGOS és a sötét oldal
    A SZERETET és a gonoszság
    A JÓ és a rossz
    A TEREMTŐ és ellenfele
    De mindenekelőtt fontos megérteni, hogy a sötét oldal, mint a KÍSÉRTÉSEK FELKÍNÁLÓJA is a TEREMTŐ által jóváhagyott eszközként van jelen és a lelkek fejlődésének érdekeit szolgálja.

    Földünk egy Zárt, mátrix rendszerű KARANTÉN VILÁG, ahova a TEREMTŐ, az Ő tőle elfordult, meghasonult LELKEKET, MEGMENTÉSÜK céljából, ebbe a LELKI-SZELLEMI iskolába "száműzte", ezzel esélyt adva nekik végső pusztulásuk elkerülésére és az ÚJRA TÖKÉLESEDÉSÜKRE.

    A VÉGTELEN és ÖRÖK SZERETET FORRÁSA - AMI MAGA A TEREMTŐ - eteti, táplálja az általa TÖKÉLETESRE TEREMTETTEKET, akik közül jó néhányan, SZABAD AKARATUKKAL élve, ELFORDULTAK ettől az ŐKET ÉLETBEN TARTÓ FORRÁSTÓL, ezzel saját magukat, megsemmisülésre ítélve.

    Földünk és az emberiség ittléte egyedül az Ő megmentésüket szolgálja, amit minden pillanat apró töredékében is, TEREMTŐ ÉGI SZÜLEINK felügyelnek, szeretettel vigyáznak.

    Egy a TEREMTŐTŐL elfordult "bukott" lélek, megszámlálhatatlan földi megtestesülésen megy keresztül, fejlődése során, az ásvány, a növény és az állatvilágon keresztül.
    Ezeket az életeit mint egy ösztönösen, szabad akarat nélkül, a TEREMTŐJÉVEL szoros kötelékben, de szilárd anyagban zártan hatalmas kínok közt tapasztalja meg a többszöri önvalóra ébresztése által, ami viszont szükséges a kiérlelődési folyamathoz.

    Évezredek telnek el, mire az ÉLTETŐ FORRÁSÁTÓL elfordult szellem végre kijárta a földi iskola számtalan osztályát és EGYSZERI (!!) ALKALOMMAL EMBERI megtestesülésben, SZABAD AKARATTAL felruházva végre BIZONYÍTHAT!

    Az EGYEDÜLI CÉL, HOGY SZABAD AKARATBÓL MINDANNYIAN VISSZATALÁLJUNK A VÉGTELEN SZERETET FORRÁSÁBA, MAGÁHOZ A TEREMTŐHÖZ, EZZEL ÉLETET LEHELVE A MÁR HALDOKLÓ SZELLEMBE és TÖKÉLETESSÉGÜNKET EZÁLTAL VISSZAÁLLÍTSUK TEREMTETTSÉGI ÁLLAPOTÁBA!

    Ez a több évezredes fejlődési folyamat viszont napjainkban a LEGVÉGÉHEZ közeledik és a mai kor nemzedéke szinte kivétel nélkül ELBUKNI látszik létezése EGYETLEN és SORS DÖNTŐ feladatát!

    Pedig számtalan emelkedett Lélek is leszületett szabad akarattal, hogy az idők LEGVÉGÉN a tévelygő Emberiség segítségére legyenek és a meghazudott sötét világunkat az Égi Igazságok kis magjaival megvilágítsák, de a nagy többség erre egyáltalán nem befogadó.
    Egyedül ők azok, akik az évezredek során számtalan emberi megtestesülésben reinkarnálódtnak, mert nem mint bukott lelkek, hanem mint azok támogatói, útmutatói Élik földi életüket.

    A hamis reményt keltő, hamis prófétákat viszont nagy előszeretettel követik a tömegek, mert ugye a hasonló hasonlót vonz alapon a követők szívébe is már a hamisság dominál.
    Igaz Égi Tudást csak Igaz Ember szíve tud befogadni, ezért is olyan fontos, hogy dolgozzunk Igaz, Jó Emberré válásunkon.

    Most világítsuk meg ezt a fejlődési folyamatot materiális szemmel is, hisz sokak élete és blokkolt tudata nem szárnyal túl az anyagon....

    Vajon ki vagy kik a sötét oldal földi megtestesítői, miben nyilvánul meg a hazugság, a gonoszság...., maga a sötétség a legjobban?
    Nyilván ott kell keresnünk, ahol a LEGELBUKOTTABB LELKEK csoportosulnak, ahol a LEGSÖTÉTEBB ERŐK uralkodnak...
    Ők azok, akik már minden kétséget kizáróan átadták Lelkük TELJES irányítását a sötét "sátáni" erőknek, ezáltal hatalmat és fennhatóságot kaptak a Föld megvezetett népe felett.

    Ők a Föld kormányai, politikusai... minden egyes országban, maga az ördögi furfanggal felépített sötét RENDSZER, aminek közvetlen, sötétségbe beavatott szolgálói - politikusok - irányításuk alá helyezték a tudatlan, befolyásolható és sajnos a sötét oldallal MEGALKUVÓ népet!

    AZ Ő LEGFŐBB FELADATUK, A BUKOTT LELKEK HAZATALÁLÁSÁNAK, A TEREMTŐVEL VALÓ KAPCSOLAT KIALAKÍTÁSÁNAK MINDEN ÁRON VALÓ MEGAKADÁLYOZÁSA A MEGTÉVESZTÉS ÉS A HATALOM ESZKÖZEIVEL....
    AZ Ő FŐ FELADATUK A FÖLDI LÉT EGYETLEN CÉLJÁNAK ELÉRÉSÉNEK ELLEHETETLENÍTÉSE, AZ ÉLET MINDEN TERÜLETÉN FELÁLLÍTOTT LEKÜZDHETETLENNEK TŰNŐ AKADÁLYOK FELÁLLÍTÁSÁVAL.
    CÉLJUK ELÉRÉSÉBEN HASZNÁLT FEGYVERÜK A TŐLÜK VALÓ FÜGGŐSÉG MINDEN EGYES EMBERREL SZEMBEN UGYANCSAK AZ ÉLET MINDEN TERÜLETÉN.

    Az Emberiség FŐ feladata lett volna ettől a hazug, megnyomorító, megvezető sötét rendszertől és ezek eszközeitől SZABAD AKARATBÓL elfordulni, IGNORÁLNI nem etetni és táplálni, nem megalkudni és elviselni, hanem teljes mértékben elhatárolódni és kiéheztetni!!
    Akinek ez mentálisan sikerült, az utat tört magának Teremtőjéhez és az Égi Gondviselés megmutatta a fizikális megvalósítást is.

    A sötét rendszer minden egyes eszköze a hazugság nevében működik, ami kivétel nélkül a nép megvezetését szolgálja.
    Íme néhány egyszerű példa a palettából, amit holnapig lehetne sorolni
    Bankrendszer - Cél a nép kizsigerelése és megnyomorítása, sarokba szorítása.
    Gyógyszer és élelmiszeripar kézen fogva az egészségüggyel, oltások - Cél a nép megbetegítése és a betegség akár egy életen át tartó fenntartása.
    Közoktatás - Cél a nép lebutítása, idomíthatósága, uniformizálása.
    Közmédia - Cél a nép manipulálása, irányítása, hazug propaganda globális terjesztése, ösztökélés az anyagi javak határtalan felhalmozására.
    Egyház - cél a félrevezetés és félelemben tartás a meghazudott vallásokkal.
    Tudomány - Cél a nép megvezetése, hazugságok "szakemberek" általi propagálása, betegségektől való félelem fokozása...

    A sötét oldal jelenléte a Polaritás miatt szükségszerű, mert választási lehetőségek elé kerülünk életünk csaknem minden pillanatában és a JÓRA való befogadáshoz, muszáj a rosszat is felkínálni.
    Minden más egyszerű hétköznapi teszt is felkínál 4 választ, amiből csak EGY A HELYES, nos a Teremtő által is hasonló keretek közt folyik az emberek tesztelése nap, mint nap, minden percben...
    Tehát a "rossz válasznak" azaz választási lehetőségnek is jelen kell lenni világunkban ahhoz, hogy felismerjük és befogadjuk a Jót, ezáltal magunkat is Jobbá tenni a cél elérése érdekében.

    Visszatérve, az Emberiség nagy százaléka bukásra áll a lassan korszaka végéhez érkező, lebúcsúzó szellemi iskolában, melynek kapui bezáródnak és a tömeges elégtelen eredmények miatt az intézmény tokkal-vonóval LEBONTÁSRA KERÜL!
    A diákok (emberiség) itt léte oka fogyottá vált, az iskola úgymond csődöt mondott... MEGSEMMISÜL!

    Viszont a pótvizsga és az év ismétlés ezúton nem opció, ugyanis az erre adott idő lejárt és a korszakváltás okán, minden egyes kibukott tanuló VISSZATÉR AZ ALAPOKHOZ ÉS TELJESEN ELÖLRŐL KEZDI A KÍNOKKAL ÉS SZENVEDÉSEKKEL TELI, HOSSZÚ, ÉVEZREDES ÉRLELŐDÉSI FEJLŐDÉSÉT, KÜLÖNBEN ÖRÖK IDŐKRE ELPUSZTULNA.

    Aki jelesre vizsgázott és földi útja során visszatalált a FORRÁSBA, a TEREMTŐ ÉGI SZÜLEIHEZ, azok Szabad Szellemi Lényként fojtathatják tovább a létüket vagy belépést nyernek az ARANYKORBA egy SZERETET ALAPÚ TÁRSADALOMBA, ahol minden egyes ember úgy él, hogy embertársai érdekeit MINDIG MAGA ELÉ HELYEZI és ezáltal mindenki boldog életnek örvendhet. Az ARANYKOR viszont, csak és szigorúan ARANY EMBEREKKEL kivitelezhető, az új társadalom alapítói az ARANYKOR MINDENKORI TARTÓPILLÉREI LESZNEK. A társadalom alapítóit, a jelesre levizsgázott kisdiákok és a TEREMTŐ küldöttjei (akik vállalt feladattal élik meg a VÉGIDŐT) fogják alkotni.
    A jelenlegi Föld teljes pusztulása azért kőbe vésett, elkerülhetetlen tény, mert Minden szennyezett, mérgezett a sötét oldal, negatív energiaitól.
    Ez amolyan Hisztitótűz lesz...
    Az Új Földre nem teheti be a lábát a gőg, az irigység, a HAZUGSÁG, az önszeretet, a hatalomvágy, mammon eszköze, hamis istene a PÉNZ, a szomorúság, a depresszió, az önsajnálat, a FÉLELEM, a kapzsiság.... és még sorolhatnám. Aki bármelyik erénnyel ezekből rendelkezik, gőzerővel dolgozzon ennek kiirtásával, mert így a legjobb belátás szerint is csak egy csodás gyümölcsfába száműzve fogja évtizedekig, vagy, mint az Új Föld legmagasabb hegycsúcsa akár évezredekig a körülötte ÉLŐ FÖLDI PARADICSOMOT megízlelni...

    Az ARANYKOR egy egészen új létezési formába öntött, Polaritás mentes, TEREMTŐI SZELLEMISÉGET ÉLŐ NEMZEDÉK új szellemi-lelki iskolája lesz, ahol ÉGI SZÜLEINK UTASÍTÁSAIT KÖVETVE éli Tanár és Kisdiák az Égi Gondviselés mindennapjait.
    Az érlelődésre ide leszülető lelkek egy emberöltő alatt vissza fognak találni a Végtelen Szeretet Forrásába, hisz fogantatásuk pillanatától ebben a Szeretet Alapú Lelkiségben nevelkednek, majd cseperednek Isten Emberré.
    Itt csak a Tiszta - NEM FÖLDI MÉRCÉVEL MÉRT SZERETET - nagylelkűség, önfeláldozás, találékonyság, békesség, tisztelet, jóság, alázat, derű, vidámság.... szellemiségei győzedelmeskedhetnek.
    Sokan alábecsülik az ARANYKORBA való belépés szigorú rostáját és bár azt remélik, sőt bizton hiszik, hogy az Új Világ kapuját döngetik, belépési engedélyre várva, de valójában még mindig a szakadék szélén állnak, tudtukon kívül a sötétet etetve, magukat pusztulásra ítélve.

    De most kanyarodjunk vissza a jelenbe, a "régi" Föld idejének légvégéhez....
    A végső és teljes pusztulást egy hatalmas, a Földön még nem tapasztalt természeti katasztrófa fogja megelőzni a közeljövőben, ezzel is egy utolsó esélyt adva a Lélek 'felrázásához' a mélyen alvó, vegetáló állapotából.

    A megvezetett emberiség legnagyobb része, képtelen volt mindeddig áldozatokat hozva ignorálni, nem táplálni, hátat fordítani a sötétség rendszerének, ezáltal a Teremtő felé közeledni.

    A sokak homokra épített hitét, melyet lelkük sötétsége árnyékol be, az ellenoldal játszva lerombolja.
    A TEREMTŐBE VETETT SZIKLASZILÁRD HIT ÉS BIZALOM az alapfeltétele, az elkövetkezendő idők kiváltságosaihoz tartozni.

    A Föld megindul, a pusztítás és fájdalom nem ismer határokat, akik a halk szavakat eddig nem akarták meghallani, azoknak most a tomboló természet próbál a Teremtőhöz utat törni, mert maguktól soha nem indultak volna el.
    A jelenlegi és az eljövendő események, mindenkire olyan arányban lesznek hatással, amennyire ő érzéseivel, gondolataival, tetteivel részese volt a megteremtésében.
    Az "Azt kapsz, amit adsz" Teremtői Rend most bebizonyosodni látszik...

    Ínség és éhínség, nyomor és jajveszékelés...
    Az emberi mivoltját sutba dobott tömegek utolsó esélye, hogy emberségük megmaradt morzsáit előássák alig dobogó szívük mélyéről.

    A tévedés, a félelem, a zavarodottság és a hazugság hálója fonja körül az életéért küzdő, tudatlanságban rekedt, megvezetett embertömegeket.

    Saját érzéseik fizikai kivetülésének rabjai lettek, amiből csak önmaguk megváltoztatásával, nagy betűs EMBERRÉ VÁLÁSUKKAL tudnának menekülni, de hiányzik a szívükből a SZERETET, ami ERŐT adna az AKARATNAK mindehhez.

    Akad néhány, akik a Teremtői utat járva, felfogják az Égből áradó Világosságot, hogy megosszák, szétosszák a sötétben tapogatózók közt, de a többség erre nem befogadó és gőgösen hajítják vissza az Égből pottyant mentőmellényeket...
    Sőt, ők inkább, magukat hamis illúziókba ringatva, magától a sötét oldaltól várják a megváltást, az ebben rejlő hamisságot, megvezetést mit sem sejtve.

    Amikor elérkezett végre az az IDŐ, hogy az IGAZSÁGOT csak a SZÍVÉVEL láthatja az ember, szomorúan észleli, ahogy a tévelygő, kiutat kereső vak tömeg a szakadék felé igyekszik.

    De hiába is kiált utánuk, ők annál gyorsabb tempóban száguldanak a pusztulás tágas kapuja felé...

    Eszüket vesztve menekülnek az IGAZSÁG elől, hisz minden eddigi megrögződésükről, az évtizedek alatt beléjük vert hazug dogmáikról, AZ EGÉSZ MÚLTJUKRÓL, MEGÉLÉSEIKRŐL, AZ ÖSSZES HAMIS VÁGYUKRÓL és tulajdonképpen MINDENÜKRŐL LE KELLENE MONDANIUK ÉRTE...
    De a lelküket megmenthetnék, a Tudatuk megnyílhatna és Tisztánlátás, Igazság, a TEREMTŐ költözhetne a megtört szívekbe, újra ÉLETET LEHELVE bele!

    De ők inkább megalkusznak és az ellenséggel lepaktálva kötnek "üzletet"...
    Visszakérik a múltjukat, a hazug dogmákat, a megéléseiket és az összes hazug vágyukat, majd mindezekért cserébe ELADJÁK A LELKÜKET és ezzel VÉGÉRVÉNYESEN A PUSZTULÁSBA SZÁMŰZTETIK SAJÁT MAGUKAT!

    Ha ezt végig olvastad, gondolkozz, de most a szíveddel-lelkeddel, Érezz és cselekedj ennek tudatában.
    Dolgozz magadon, válj Isten Emberré, hogy az eljövendő SZABADSÁG vagy az Aranykor tárt kapukkal fogadjon.
    Nincs szükség mindehhez semmilyen külső segítségre, sem könyvre vagy meditációra, sem jógára vagy bármilyen spirituális beállítottságra!!
    A józan paraszti eszed, a szíved minden szeretete és a változásra ösztökélő SZABAD AKARATOD, bőven elég elindulni.

    Fordulj el végre minden zsigereddel a sötét oldal rendszerétől, törj utat Magodnak a Teremtő Égi Szüleidhez és ŐK tárt karokkal fogadnak!

    EMBER, TALÁLJ VÉGRE HAZA...
    Ez Egyedül a Te Érdeked!
    - 2022. 03. 08. 15:17
  • Claudius
    A mai kor eseményeinek tükrében a Tisztán látás végett...

    A Valódi Földi MEGTAPASZTALÁS!

    Számtalan ezospiri, newage TÉVtanítás létezik, miszerint az Ember, Megtapasztalni született e földi világba..... Hmm.

    Ha már foggal-körömmel ennyire ehhez a megközelítéshez ragaszkodnak a sokak, akkor illene ezt a mondatot, a tényleges mondanivalójához méltóan befejezni.
    Mert nem lenne ez olyan ordas nagy Hazugság, ha nem merült volna mély feledésbe a mondat másik része, Egészen más Értelmet adó, leglényegretörőbb fele.

    Hisz a Tévhitek és FÉLrevezetések szülte FÉL Igazságok, a megvezetés legpuhább melegágyai, melybe mindig szívesen belefekszenek a tenni nem akaró, Magukkal Teljes Tökéletességben Létező és a mélybe való zuhanást, tévesen Szárnyalásnak érzékelő, Szellemileg is elkényelmesedett, Önmagukon változtatni REST Lelkek.

    A Fél Igazságok önmagában legtöbbször a legfélrevezetőbb Hazugságok.
    A Tiszta Igazság csak TELJES EGÉSZÉBEN nyilvánulhat meg, ami ez esetben a következőképpen hangzik...
    Az ember, azért született e földi világba, hogy megtapasztalhassa MINDAZT, amit, Ő MAGA TEREMTETT!!
    Mindjárt egészen másképp hangzik...

    Tévedhetetlen Különbség, a lényegi hozzácsatolással, melynek megértése és befogadása egyből kiugrasztja a még Menthető, eddig az önszeretetében büszkén dagonyázó, Lusta Lelket, a kényelmes, de végletekig hazug melegágyából.

    Ok és Okozat, Érzelem és Valóság... Egyik nemzi a másikat még a legéretlenebb Tudat Tudatlansága is a Benne lakozó minőséggel, csiszolatlan ÉRZELMEIVEL azonos hullámú eseményeket, szituációkat manifesztál vagyis TEREMT, eredményez következményként, még akkor is, ha fogalma sincs minderről.

    Íme egy csokor, a mai kor Nemzedékét alkotó Emberek legfőbb tömeges, jelenkori és a Közeljövő földi Megtapasztalásaiból.

    Az Ember most MEGTAPASZTALTA és panaszának hangot adva, harcolni készül a megnyomorító, hazug, kapzsi és önérdekű Őt irányító politikai hatalmak, a rendszer ellen, miközben észre sem veszi, hogy önszeretetéből fakadóan, ugyanazt teszi, csak kicsiben.

    Kapzsi, Önérdekű, Haszonleső, Irigy, valójában mindent magának akar, CSAK ÚGY TESZ, mintha nem így volna... Semmit nem oszt meg, a haszont egyedül magának zsebeli be, Egy az Egyben, mint az Őt irányítók.

    Ha az ember, fogná a vagyonát, ingó és ingatlanjait, befektetett részvényeit... és testvériesen, Önzetlenül Megosztaná az arra rászoruló EMBERTÁRSAIVAL, akkor egy azonos rezgésszintű, a néppel minden haszont testvériesen Megosztó, Őt irányító hatalmi rendszert teremtett volna maga köré.

    Mindenkinek van megosztani valója, akár kevés, akár sok, DE a mai kor embere egy szelet száraz kenyeret és egy jó szót sem adományoz az utcán fekvő hajléktalannak, csak megvető pillantással igyekszik messziről kikerülni, nehogy bemocskolja patika tiszta márkás ruháját és méregdrága lábbelijét.

    Az Ember, Képtelen az adakozni vágyó Érzelmeit felébreszteni, KÉPTELEN ÖNZETLENÜL és csendben bármit adni, de mindezt elvárná az őt irányítóitól.
    Így végre MEGTAPASZTALJA, a benne lakozó kapzsi, irigy, önös érdekű, haszonleső Érzelmei által létrejött kapzsi, irigy, önös érdekű, haszonleső hatalom, Életére mért valós következményeit és negatív hatásait.

    Az Ember most MEGTAPASZTALTA a Hazugság minden árnyalatát, a sötéttől kezdve, az átlátszón keresztül, a színpompásig, a ravasztól az ostobáig, és az Igazát követeli, mialatt UGYANEZT teszi kicsiben.
    Hazudik a párjának, Titkolózik a Gyermekei előtt, átvágja a Szüleit, vetít a szomszédainak, kamuzik a főnökének, hitegeti a beosztottjait, becsapja a kuncsaftjait, átveri a vevőit, áltatja a pácienseit, vakítja az ügyfeleit, szédít, vetít, Hamis észt oszt, megvezet és kamuzik a közösségi oldalakon.... ki-ki a saját élet szituációjában, ha kicsit, ha nagyot, ha kegyeset, ha kegyetlent, DE szinte kivétel nélkül, MINDENKI hazudik, átver, vetít, csal, lóvá tesz, mellébeszél, átejt, becsap, félrevezet, kamuzik, süketel, vakít, átvág, szédít, megtéveszt, lódít, ködösít, átráz, csőbe húz, áltat, titkolózik, ámít, ferdít, túloz, svindlizik, sumákol, megvezet... akár tudatosan, akár tudatlanul, de Egy az Egyben azt teszi, mint az Őt irányítók.

    Nem hiába a Hazugság szónak van a Magyar nyelvben a legtöbb változata, mert Erre van a legnagyobb kereslet, igény az emberek körében és így a legnagyobb a kínálat is.
    Hiába a legnagyobb jóindulat, jó szándék... ha a Tudatlanságunk miatt, mégis rosszat teszünk!

    Az Ember KÉPTELEN Őszintén az Igazságot kimondani és azt cselekedni, de mindezt elvárná az őt irányítóktól.

    Ha mindenki őszinte lett volna mindenkivel és kizárta volna Életéből végérvényesen a hazugság legapróbb csíráját is, akkor egy hazugságtól mentes, Igazságon és NépJóLéten alapuló hatalmi rendszer irányítaná.

    Amit adsz, pontosan azt kapod vissza Megtapasztalásul...

    Így most MEGTAPASZTALJA a benne lakozó hazug és manipulatív Érzelmei által létrejött hazug és manipulatív hatalom, Életére mért valós következményeit és Negatív hatásait.

    Az Ember most MEGTAPASZTALTA a Természet törvényszerű reagálását, a még kisebb földrengéseket, az ÁR ADÁSokat, vulkánkitöréseket, a szélsőséges időjárást s mert ember emberre nem tud ujjal mutogatni, a Természetet és az Égieket okolja a szerencsétlenségekért.
    Megint nem magába nézve keresi az okokat, csak kezeit mosva, az okozat ádáz előidézőit kutatva, ártatlanságát hangoztatja.

    Fogalma sincs Érzelmi és Fizikai bűnrészességében, miközben a Teremtett Világ iránti Alázata és SZERetete teljes hiányában, csak közönyösen Megveti, Kizsigereli, Bebetonozza és Legyilkolja azt.
    Pusztítja az Erdőket és kiírtja annak Teremtett Élő Világát.
    Fák milliárdjait vágja ki és a Vad világ csodáinak millióit vadássza le büszkén és Őstentelenül, mert magáévá teszi a hazug rendszer adta hamis teóriát, miszerint szükség lenne erre.
    Mérgezi a Vizeket, a Földet, a Levegőt.

    Gyilkolja az Élő, Növény és Állat Világot, Földön, Vízen, Égen, Levegőben.

    Kifogja a Halakat, Vadássza a Bálnákat, hazug, sötét ŐSI Tradíciók ÉLETBEN TARTÁSA CÉLJÁBÓL, csapdába ejti Ártalmatlan Delfinek Tízezreit és BRUTÁLISAN, VÉRESEN LEGYILKOLJA ŐKET, csupán KEDVTELÉSBŐL és SZÓRAKOZÁSBÓL... tradícióból!

    Ha valakit cápa, vagy medve támadás ér, azt őrületes és brutális szörnyűségnek és borzalmas tragédiának ítél meg minden egyes Ember, a gyilkos állat halálát kívánva, KEGYETLEN TETTÉÉRT megtorlásért imádkozva.

    UGYANEZ a FAJ, Állatok milliárdjait tartja Lelketlen körülmények közt, szenvedve, kínlódva sínylődni és a halálra készülni, majd MILLIÁRDOKAT ÖL vagy ÖLET LE NAPONTA, és Jóízűen fogyasztja el, bárminemű Lelki Ismeret Furdalás vagy rossz Érzés nélkül.

    ÉRTHETETLEN!

    Ebben MINDEN hús, hal és azok Bármely készítményét fogyasztó ember közvetlen és közvetett FELELŐS és BŰNRÉSZES, hisz minden ember NAGYON JÓL TUDJA, hogy milyen Áron kerül az asztalára az az étel, mely egy Érző Lélek, testi halálát KÖVETELI, amit ő Szabad Akaratából vásárol meg az ERRŐL való legcsekélyebb ELMÉLKEDÉS és Együtt Érző Érzelme teljes hiányában.
    Gyilkol és Bérgyilkol, mindezt KÉPMUTATÓAN, a SZERetet szent
    nevében.

    Az ilyen, efféle és tulajdonképpen MINDEN Őstentelen, Lélektelen HALÁLOSZTÓ Tevékenység, közvetlen és közvetett Résztvevői, egyénekre szabott MEGTAPASZTALÁSA alatt, lehetőséget kap mindenki AZT ÁTÉLNI, AMIT VALAHA EGY MÁSIK ÉRZŐ LÉNYNEK OKOZOTT Tudatosan, vagy - az Igazsághoz való érzéketlen közönyéből adódóan - akár Tudatlanul.

    Még attól sem riad vissza, hogy egyes ÉRZŐ (!) Lényeket, ÉLVE - rettenetes Kínok közt - megfőzzön, mert úgy ízletesebb formájában fogyaszthatja.

    TÁVOLTARTÁS, elijesztés és élő csapdák HELYETT, gondolkodás és Érzelmek nélkül ÍRTJA és Halomba ÖLI a Rovarvilágot, a Rágcsálókat.

    A Teremtő, ÖSSZES földi Teremtménye közül az EMBER, az állítólagos Teremtés Csúcsa, a Legalacsonyabb Lélekminőséget és a Legsötétebb Szellemiséget képviselve, az EGYEDÜLI gonosz varázsló, a Föld üres Szívű, Érzéketlen FEKETE MÁGUSA, AKI a környezetében fellelhető mindennemű Teremtett Csodát és Életet, pillanatok alatt HALÁLLÁ változtat és az anyag iránti beteges imádatának hipnotikus bűvöletében EZT FEL SEM ISMERI!

    EZÉRT hamarosan, most MEG fogja TAPASZTALNI, hogy EZT ÁTÉLVE végre Megértse és ÁTÉREZZE a mindennapos, a Teremtett ÉLŐ VILÁG ELLEN VÉTETT Tettei valódi súlyát.
    Nincs más, az Emberhez fogható vagy ahhoz hasonlítható, Élet Romboló, Gyilkoló és Pusztító Entitás a Földön, aki MAGÁT az ÁRMÁNYT tette, mindennapjai cselekedeteinek Hajtóerejévé.

    A Teremtett Világgal való mindennemű Együttérzés és Tisztelet rendszer adta teljes elnyomása, a Természetben végzett sorozatos és tömeges Élet ELLENES., LELKETLEN Tevékenységek, hamarosan AZONOS ÉRZELEMHULLÁMÚ, azaz Élet Ellenes és Lelketlen TERMÉSZETBŐL FAKADÓ reakciókat eredményeznek, melynek valódi, az emberiség ÉRZELMEI által MEGTEREMTETT MEGTAPASZTALÁSA a KÜSZÖBÖN van.

    Ugyanis az Emberekből kiáradó Érzelmek, nem csak a körülöttük lejátszódó, csak az anyagi világot érintő eseményeket, történéseket és szituációkat Teremtik, manifesztálják olyan Negatívvá és Hazuggá, mint ezt TAPASZTALHATJÁK is a sokak, hanem sokkal többről van szó.
    A Teremtett Világot, a Természet Erőit, a Föld Elemeit... MIND az Emberi Érzelmek formálják - mint egy gyurmát - SZERetettel, gyűlölettel és megannyi más Érzelemmel, javukra és előnyükre, vagy - mint jelen esetben - SAJÁT MAGUK ELLEN!

    Az Ember Most, a KÖZELJÖVŐBEN, MEG fogja TAPASZTALNI, a Benne Lakozó sötét Valóság, a TERMÉSZET által visszatükröződő, Negatív Érzelmei Szülte, nyomorúságos Eseményeket és a mindeddig felhalmozott, a Teremtett Világ iránt Táplált és Ellene végbevitt, Támadása, Pusztítása, Gyilkolása, Mérgezése, Közönye, Kizsigerelése... és HALÁLOSZTÓ Tevékenysége MOST EGY az EGYBEN, mint Bensője Érzelmeinek Manipulálhatatlan, Fizikai síkra való Kivetülése, Életre Kel és közvetlenül Érintő, SÖTÉT VALÓSÁGGÁ válik számára, MINT MÁSOK ELŐTT REJTEGETETT, ÉLETELLENES ÖNVALÓJA, EGYÉNI MEGTAPASZTALÁSA.

    Az Ember most SAJÁT MAGA ÁLTAL megtapasztalja a SZERtelenséget és ŐStentelenséget, mert Egykor ő maga fordult el a Teremtői Tiszta SZER Elemtől és Igazságtól és AZÓTA is egyre csak távolodik, hazug mindennapjaiban, az Életet semmivel nem tápláló, az Élőt Megsemmisítő, Öncélú, sötét Szellemiségében.

    Most MEGTAPASZTALJA mindazt, amit a Teremtett Világ, a Természet, az Állatvilág és Embertársai ellen vétett.
    A szenvedést, a kínt, a nyomorúságot, a félelmet, az éhínséget, a fájdalmat, a gyilkolást, a pusztítást, a kilátástalanságot, a reménytelenséget, a közönyt... magát a poklot, AMIT Ő MAGA ALKOTOTT, egy Teremtettségi állapotában, valamikor Tökéletes, Paradicsomi, Csodálatos, Élő Világból.

    Mindezen véresen Komoly és Igaz, megmásíthatatlan Tények FELismerése, annak BEismerése - a valódi Önismeret - és az ezen való TUDATOS VÁLTOZTATÁSRA késztető, SZERetet és a Teremtett Élő iránti legcsekélyebb Alázat TELJES HIÁNYAIBAN, eme Földi CIKLUS Végét megelőző "KORSZAK ZÁRÓ DÍJKIOSZTÓN", ezúton ELmarad a Teremtői ELISMERÉS...
    MARAD az eddig még meg NEM Tapasztalt, csupasz MEGTAPASZTALÁSA mindannak, amit az Emberiségben lakozó ÉRZELMEK TEREMTETTEK MEG ÖNMAGUKBÓL KIÁRASZTVA ÖNMAGUKNAK.
    - 2022. 03. 08. 15:22
  • Claudius
    Egy rövidke összefoglaló a Megoldásról!

    A Világunkban zajló káosz, nem attól fog megszűnni, hogy világszinten. mindenki a káoszról beszél, ír... és a pusztító rendszer ezernyi hazugságát, apró ízekre szedve, VÉG Nélkül elemzi, csűri-csavarja, osztja és szüntelenül egymásnak hangoztatja.

    A hazugságok sorozatos, soha véget nem érő, kollektív szétkürtölése, csupán egy Felismerés, de hol marad a Beismerés, mely változásra buzdítva, elhozná a Megoldást, az Elismerést?

    Akinél ezidáig még a felismerés is elmaradt, azt már teljesen felesleges ébresztgetni, hisz Ébren-Alvó, hipnotikus állapotából, nincs az az ember, ki felrázná őt.
    Az Ébresztésre adott idő és a hazugságok részletgazdag boncolgatása már rég LEJÁRT!

    Most az Ébredőknek kellene már kikelni az ágyból és a hazug hatalmak elemzése helyett, a Megoldásra törekedni...

    Fel kelleni végre AZT is ismerni, hogy az Ember MAGA az, aki mindezt Megteremtette, Manifesztálta, ezért a Megoldás is magában, az Emberben rejlik!

    Ez egy Tudatosan Teremtett, Érzelem Alapú, Mátrix Világ - REHABILITÁCIÓS intézet - ahol az Emberekből ki és szétáradó pozitív és negatív Érzelmeik formázzák a Világot és annak minden egyes történését, eseményét, a legapróbb szituációig is Olyanná, Amilyenné lett.
    A Világ, a "Gyurma" és az őt és eseményeit formázó "Kezek", pedig az emberek Érzelmei.
    Egyénileg és Kollektívan egyaránt.

    Ezért sem hoznak megoldást, a csak, a fizikai síkon történő rendszer elleni megmozdulások, vagy a "legyünk akkor hirtelen önfenntartók" és szaladjunk, vegyünk egy tanyát, mert ezek sikerét, először a Szellemi síkon, azaz Lélekszinten kellett volna produkálni.... és az erre kapott, több, mint elegendő idő, már ugyancsak LEJÁRT.
    Ezért MINDEN földi, egyéni vagy tömeges megmozdulás, Kudarcra van ítélve!

    A jelenlegi megrendezett hazug cirkusz tényleges CÉLJA, ugyanaz, mint MINDIG, hogy még véletlenül sem a Valós Életfeladatukkal foglalkozzanak a sokak és a Belőlük kiáradó Teremtői Érzelmeik EGYRE gyűlöletesebb, pusztítóbb és embertelenebb újabb borzalmakat szüljenek.

    A tömeges, egymásnak eső, félelemmel teli, gyűlölködő és megannyi más negatív Emberi Érzelemhullámok sötét áradata, egy jól kidolgozott ördögi terv sikeres részeként gyúrja egyre pusztítóbbá és nagyobbá, az Emberiség felé tartó, gyilkos lavinát....


    Amennyire a hazug, kapzsi, Östentelen, kizsigerelő... hatalmi rendszer és a jelen világhelyzet az Egyénre negatív hatással van., ugyanannyira volt részese MINDENNEK megteremtésében is, negatív erényeiből fakadó hazug, kapzsi, irigy, közönyös, östentelen, szeretetlen, gyűlölködő.... belőle előtörő Érzelmeivel.

    Amennyit, a TÉGED ÉRINTŐ Világunk minőségéből pozitív irányba változtatni kívánsz, UGYANANNYIT kell(ENE!) saját Magadon ugyancsak pozitív irányba VÁLTOZTATNI.

    Hisz körülötted MINDEN, a Benned rejlő Ok, Téged érintő OKOZATA!

    Ami BENT, ugyan az van KINT is...

    HA TÜKÖRBE NÉZEL MAGADAT LÁTOD KÍVÜLRŐL, HA A TÉGED ÉRINTŐ VILÁGOT SZEMLÉLED, MAGADAT LÁTOD BELÜLRŐL!

    A közvetlen környezeted, a Benned Lakozó Lelked mélységének vagy magasságának, sötétjének vagy Világosságának palástolatlan, Legigazabb Tükre!

    Változz, hogy változzon a Világod és meg fogod tapasztalni, hogy MINDEZ a hamis cirkusz az összes hazug eszméjével, továbbra semmilyen negatív hatással NEM lesz Életedre, ha VÉGRE EMBERRÉ válsz!
    SZERető, Önzetlen, Segítő, Igaz, Békességes, nagybetűs JÓ EMBERRÉ!

    Aki ezt megtette, az már mentálisan rég elfordult a sötét oldal rendszerétől és a hazugság és megvezetés MINDEN formájától, így annak kinyíltak a Teremtői Gondviselés csodás kapui, hogy fizikai síkon is kivitelezhette és egyéni szinten már semmilyen NEGATÍV hatása NINCS Világnak az illetőre...

    A nagybetűs Igaz, Jó Emberré válást, viszont NEM a társadalomnak megfelelni vágyó, a materialista mű látszatszeretetet árasztó, képmutató törvénytisztelőkre, mosolygó rendszerfüggő szomszédokra kell érteni, vagy hozzájuk hasonlítani.
    Ettől a minőségtől, sajnos ők állnak a legtávolabb.

    A Jóságot sosem földi mércével nézik és bírálják.
    Egy Igaz, Jó, SZERető Lélek, Tiszteli, Óvja, Védi, Segíti az ÉLETET, MINDEN Élőt, a Teremtett világunk, leghatalmasabbjától, a legapróbb teremtményéig.
    Szavai, Tettei és Gondolatai SOSEM hazudtolják meg, a belőle kiáradó Őszinte Érzelmeit!
    Azt mondja, teszi és gondolja, amit Érez, mert Érzelmei Igazak, Jók és Segítők.

    Egy Igaz, Jó, SZERető Lélek MINDIG előbbre helyezi, a másik Lélek érdekeit és önmagát háttérbe szorítva, MINDIG a másik vagy mások javára dönt.
    A Többség érdekei, mindig előrébb való az önös érdekeknél....
    Ez az Igaz SZERetet!

    Ez a magas Lélekminőség, csak a Töretlen, Teremtőbe vetett Igaz Hittel, lemondásokkal, áldozathozatallal és küzdelmes Belső munkával, a Lélek Tisztára csiszolásával érhető el.

    Nincs más út.
    Ideje lenne végre felállni , abbahagyni a rendszer propaganda terjesztését, elemzését az időhúzását, kivárást a kifelé és másokra való mutogatást... és elkezdeni Magunkon dolgozni, változtatni... akinek Opció egy Élhető, Jó világ vagy szabadulás ebből a földi pokolból!

    Hamarosan az idő Lejár, akkor a Világ megáll...
    Szívből kívánom, hogy Mindenki találja meg Önmagát és az Utat az Igaz, Tiszta, Ős SZER Elem Forrásába a Teremtő Égi Szüleinkhez! Kacsint
    - 2022. 03. 08. 15:26
  • A
    Claudius: Két dolgot nem fogunk elolvasni:
    1) A háború és béke
    2) A te bejegyzéseid
    (ha nem jönne át, a hosszúságára utaltam ...)
    - 2022. 03. 08. 18:44
  • Posta Imre
    Claudius, könyvből senkinek nem fog menni a megvilágosodás! Hagyd őket és bízz a rövid mondatatok hosszú hatásában!
    - 2022. 03. 08. 20:02
  • J
    Imre, olyan tiktkokat ne szivágtass ki, mint a Foltos Cat-ó saját ingatlanon való elhantolása, mert még hónapokat kaphatsz érte felfüggesztve vagy felfűzve.Kacsint

    Ami a fegyveres támadást illeti, az olvastan nemrég valahol, hogy annnyi fegyvert beszállítottak már Ukrajnának, hogy lassan tele lesznek velük szinte mindenütt a piacok. Az jut hozzá aki akar, hozhatja, viheti bárhová.
    - 2022. 03. 08. 20:15
  • Claudius
    Elnézést, de Nem nekem lenne fontos, hogy elolvassátok... hisz ehhez semmi érdekem Nem fűződik!

    Akinek 5 perc olvasás a Lelke megmentéséért Sokk, az Ne is számitson semmi jóra!

    Akkor tessenek csak tovább a Média hazugságait elemezgetni és az odadobott csontokat rágcsálni a Fingot tovább reszelgetni...

    Remélem ez elég rövid és velős volt!
    További minden Jót... 😉
    - 2022. 03. 08. 21:03
    • Posta Imre
      Claudius, igen, szerintem pont jó! Elvileg és lelkileg akik már itt vannak, nem tanításra, kioktatásra rezegnek, hanem kapcsolatra. Szerintem nincs itt hiba, érted te ezt is. Nem mindenkinek kell az utazáshoz útikalauz, a legtöbben megelégszenek a jeggyel.
      - 2022. 03. 08. 21:17
      • S
        Jó reggelt! Erőt! Egészséget Imre!

        Ne fedj meg nagyon a magyartalan köszöntésért :)

        Az "Égi szabály": IGE. Ez nem hit-vita helye. A Valóban van az Igaz, de nem igazvalóság. Reláció.

        Nem szégyenlem: hallgatom, olvasom és át is gondolom a szavaidat. Ha nem is csüggök rajta, ha nem is vagyok vakon követőd, azt jól eszembe véstem, hogy  nem a magad mögött állókban, hanem melletted lévőkben látod az összetartó erőt.   Szándékosan nem pontosan idézlek. A gondolat és az ember kölcsönösen gyúródik a személyiség sokszínűségében, s változik is meg marad az állandó.

        Megmaradt nekem a régi bölcselet: Tanítani az arra érdemtelent, elpazarolt idő. Nem tanítani az arra érdemest, bűn.

        Érdekes ez egy olyan világban, ami időhöz kötött az időlegességében is. - Az időtlenségben nincs idő - és tér.- 

        A kioktatás olykor az a kapcsolat, ami tisztít.

        Ha azt kapjuk vissza mindig, amit adunk, mert, ha nem most, - akkor karmikus elven egy másik életedben tetted -, akkor Isten van a legnagyobb tanítás kellős közepén, mert ő a sűrűk sürejét adok-kapok játékában van. Hát jó keresztényien, de buddhistán, taoistán stb... meg is kell bocsátania, hisz ő maga az ok, amiért létezhetünk, s amilyenekké váltunk az az ő okozata. Kivéve a szemet szemért bosszúállónak. Na ja! Nagyon szubjektívvé válik ez az objektív. Nem sánta ez egy kicsit?! vagy inkább nagyon.

        Kik írták és tanították mindazokat a teremtménynek, akik az arra érdemtelenek fejébe, jelesül belesütötték a dogmáikat. Felelni csak azért tudok, amiért lelkiismeretem szerint felelek meg. Az az én bizonyított válaszom arra, aminek a kérdése Isten szemében nem kérdés. A bipoláris világban a jó nem az, ami a legjobban és legeredményesebben teremt és nem rombol, hanem egy ránkidomult bevésett illúzió. Az erkölcs itt nem valamiféle korrekt és kikezdhetetlen egyetemes isteni etika szülötte. Dolgozunk az ügyön, igaz. A megtisztulás viszont lehetetlen, ha nincs hulladék, romok, fájdalom. Kivéve a kvantumszintű transzformerek esetében, de azt, hogy érez-e és mit az elemi részecske, azt csak Isten tudja.

        Szóval a szenny kitakarítása nélkül maradhat az elkendőzött szar. (Irhattam volba fekáliát, de az eufémikus szakosság nem húz ki belőle.) És még csak nem is könnyezünk a paraziták, a kártevők, a kórokozók miatt. Fellélegzünk.

        Most visszavonulok, bár láthatóan nem üldöznek, csak a konfliktus eszkalálódik a hírek szerint.

        PI-nek Áldás:

        Zs.
        - 2022. 03. 09. 09:46
    • A
      Nem tudod az igaz tanításokat szóban, írásban, videóban, tettel átadni, csak csendben, a szer végig vitelével a gyökértársad segítségével, akiből csak egy van mindenkinek. Az írások régebben csak ébreszteni voltak hivatottak, de ettől még nem ébred fel senki sem, de magadra, a magodra lehetett a figyelmet irányítani.
      - 2022. 03. 09. 21:23
  • Claudius
    Imre!

    A jó pap is holtig tanul... mert minél többet tudsz, annál inkább rájössz, hogy valójában Semmit Nem tudsz!
    És itt is rossz vonaton űlnek a legtöbben, amivel a saját pusztulásukba robognak éppen...
    Szóval még számukra is bőven elkél(NE) a SegitsÉG, mert az útjuk az Igazságtól nagyban eltér!
    Teremtői Közvetlen és Élő Kapcsolatra lenne Egyedűl szüksÉg, de mint látom, erre szinte senki Nem tart igényt! 😉
    - 2022. 03. 08. 21:49
    • Posta Imre
      Égi szabály, várd meg, míg akarják, kérik a tanítást! Vagy ha nem, úgy vállad a máglyán megégetést! Kioktatásnak tűnik, ha fó-rum helyett hi-vodkát tűnsz letolni a gigákon. Nem kell ez már neked! Bölcs vagy. Nézz rám, sületlen hamari lurkóra és okulj!
      - 2022. 03. 08. 21:55
      • Claudius
        Igazad van Testvérem, értelek is... 

        Ha az emberek Lelkébe egy napra bemennék
        Minden sarokba Fény Lámpást tehetnék,
        Világosság öntené el elméjük sötétjét,
        S legyőzhetnék magukban a rossz farkas fölényét.

        De az ember LELKE nem nyit ajtót nékem,
        Nem akarnak szabadulni és szárnyalni vélem,
        A hazugot, a hamisat tárt ajtók fogadják,
        De Szívüket Énnékem többé már nem adják. 😉 
        - 2022. 03. 08. 23:14
  • Claudius
    Imre

    Fogadd tőlem SZERetettel ezt a rímbe szedett Égi Közlést!

    A Teremtő verse a haldokló emberiséghez

    Mi kell még nektek emberek, hogy felnézzetek az Égre?!
    Mit kell ahhoz végbevinnem, hogy ébredjetek végre?!
    Hát nem láttok át a "hatalom" hazug árnyán?!
    Hogy hamis vezetőitek, maguk a sötét ármány?!

    A legelbukottabb lelkek diktálnak nektek,
    S ti mindent elhisztek, megalkudtok ennek?!
    Hova lett belőletek az Igazság, a Szeretet?!
    Hamis, földi jólétért, eladtátok HITETEK!

    Azért suhint rátok a hazug rendszer Ostora,
    Hogy szemeteket felnyissa az Elhitetés fénykora!
    De Ti egyedül a javaitok akarjátok vissza,
    És ennek mocskos levét most mindenki megissza!

    Hallgattatok halk szavamra?! Kerestetek engem?!
    Nem elég mély számotokra a hazugság tenger?!
    Holnap, ha az ördög kéri, csukott szemmel meneteljél,
    Azt is végrehajtod, csakhogy, megint egy kis pénzt keressél?!

    Hova lett a méltóságod, gondolkodó képességed?!
    Hova lett az Égből hozott Teremtői Lelkiséged?!
    Miért adsz még enni, a téged kínzó Erőnek?!
    Így tovább élteted a földön tomboló sötétet!

    Itt minden rossz érted van, értsd már meg végre!
    Hogy ELFORDULJ ettől és felnézz az ÉGre!
    Én mindenkin segítek, ki SZÍVÉBŐL kéri,
    Ki nem a földi javait, hanem LELKÉT félti!

    Küzdelmes idők jönnek most Ti rátok,
    Türelmes voltam, de tovább nem várok,
    Itt létetek céltalan lett, csak Egotok tombol,
    Olyan Erőt szültetek, mi MINDENT lerombol.

    Kínzó szenvedés és nyomor jön a Földre,
    Mert minden halott szívet, önzés ölel körbe,
    Kialudt a Szeretet utolsó, kis lángja,
    A haldokló életet egy Új Korszak váltja.
    - 2022. 03. 08. 23:37
  • vian
    Üdv a hírnöknek!!
    Szia!

    XXXXXXXXXXXXXXXXX

    Mint tudjuk, a nem létező háttérhatalom ragaszkodik a tervhez. (tudja, meri, teszi)
    Bogárka naplója
    https://www.youtube.com/watch?v=qUNI6...UNI69NQmZo

    Ugye emlékeztek a sátáni terv (összeesküvés elmélet) 6 pontjára (fázisára)
    Az 5.fázis utolsó mondata így szól: hadiállapot létrehozása az ellenzők végső legyőzésére.
    Lassan a végfázisba érünk, amit a saját bőrünkön tapasztalunk, ergo összefüggés elméletté avanzsált
    https://www.honhir.hu/cikkek/nyitoold...osag-.html


    Klaus Schwab, a 4. ipari forradalomról
    https://www.youtube.com/watch?v=z5wAw...5wAwDFk_pA
    https://www.youtube.com/watch?v=mT-vM...T-vMQEt7Q0
    https://www.youtube.com/watch?v=8tv81...tv815Azj4E

    Klaus Schwab a chipbeültetésről 2016-ban
    https://www.youtube.com/watch?v=gqmuw...qmuweQwIW8

    A kanadai kormány nagy része a mi emberünk – Klaus Schwab
    https://www.youtube.com/watch?v=nALRm...ALRmw5RMoI

    Ne maradjon ki: a WHO átveszi az országok felett az irányítást
    https://www.consilium.europa.eu/hu/po...ic-treaty/

    Remélem érthető volt!!

    ez már csak ráadás
    Márkizaj fegyvereket és katonákat küldene a konfliktusba. Jó ötlet? (és ki hazudik)
    https://24.hu/kulfold/2022/03/08/bori...krajnanak/

    K…leslacika csütörtök este 8-ra hívta össze az Országgyűlés rendkívüli ülését ellenzéki kezdeményezésre
    Aztaaa!
    https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/...enyezesre/

    most még lehet nevetni Gyõzelem
    https://www.youtube.com/watch?v=4eXvL...eXvL2vVrdQ

    XXXXXXXXXXXXX

    opps ki ne maradjon!
    Putyin a Fehérkalaposok engedélyével, lebombázott 12 USA biolabort, ahol DNS típusú vegyi fegyverekkel is kísérleteztek. Nem beszélve az alagutakról, fegyver-, kábítószer-, szerv-, gyermekkereskedelemről.
    Az sem titok, hogy slepy-joe és a fia is imádja a frissen felszeletelt, még gőzölgő pizzát.
    Jaj ne!
    Mostmármindjárt Q..a jó lesz nekünk, ahogy a sváb elmondta: nem lesz semmink, de boldogok leszünk.
    .
    - 2022. 03. 09. 04:56
  • P
    Sziasztok!
    Én már csak arra lennék kíváncsi ebben az elit fajzatok által rohadtul megkomponált "élettervben", nekünk igazi embereknek már nem maradt más ellenállási lehetőségünk mint, hogy nem zsírozzuk be a seggünket a következő seggbequrásnál, hogy ne csak nekünk fájjon már? Tényleg nincs semmi kiút ebből a fostengerből? Nincsenek "jó" szolgálatok, mondjuk, akik az életet, és az emberiséget szolgálnák? Itt csak is a velejéig romlott pár száz embernek tűnő takonyhalmaz "vezetők" ocsmány tervei valósulhatnak meg? Nincs más tenni valónk, mint kivárni, hogy azok -akik eddig csak is ártottak úgy az emberiségnek, mint a bolygónak-, megvalósíthassák az életellenes, emberellenes terveiket? Ebben az esetben nem lenne-e értelmesebb mindenkinek megöngyilkolni magát, hogy legalább ezzel elkaszálnánk az uralmi terveiket, mert, ha nincsenek emberek, ki a faxokon uralkodhatnának? Ez a várakozás a lassú, és kivéreztető pusztulásra, igen méltatlan állapot! Hát nincsenek valahol valakik, akik megpróbálnának ellenállni ennek az őrületnek? Van mire várni egyáltalán?
    - 2022. 03. 09. 11:48
  • R
    Vian hozzászólása: 'K..leslacika "behívójához": csak egy kérdés merült fel bennem: lehet, hogy így fogják megpuccsolni Orbánt, csak finoman, hogy ne fájjon, s legyen az, ami eleve el lett rendelve fentről és vége a színházi előadásnak?
    - 2022. 03. 09. 11:59
  • Posta Imre
    Ejnye no, akkor most mi van?


    Putyin elleni merényletre buzdít a pólóedző: „Nincs más kiút”

    Elég erős kijelentést tett a horvát sajtóban a vízilabdaedző Dragan Matutinovic, aki szerint az orosz-ukrán háborúnak csak egyféleképpen lehet vége minél előbb: egy merénylettel Vlagyimir Putyin orosz elnök ellen.


    Matutinovic, aki korábban dolgozott Oroszországban, volt a válogatott kapitánya is, azt mondta, nem egy ijedős típus, de ami jelenleg Ukrajnában zajlik, az őt is megrémíti. Szerinte a legaljasabb emberi bűnöket követi el az orosz hadsereg azzal, hogy civileket is támad, az edzőt a gyermekek szenvedése sokkolja leginkább.

    Csak egy út van a gyors lezárásra, bár eléggé radikális. Csúnya ezt kimondani, már kívántam egy ellenség, Milosevic halálát, de most azt szeretném, ha Putyinnak is vége lenne. Nincs más kiút, remélem, valamelyik tábornoka realizálja, merre vezeti őket, és meglesz a bátorságuk levezényelni egy merényletet ellene

    – mondta a Jutarnji Listnek a vízilabdaedző.

    Dragan Matutinovic támogat minden sportolót abban, hogy felemelje a hangját a háború ellen. Szerinte ez is az egyik módja annak, hogy véget vessenek a harcoknak.

    https://24.hu/sport/2022/03/09/dragan...vizilabda/
    - 2022. 03. 09. 17:08
  • G
    " tractent fabrillia fabri!"
    Horatius
    Suszter maradjon a kaptafánál!
    Ha a világ olyan egyszerű lenne, hogy minden részletében fel tudnánk fedezni, és megérteni, akkor ezzel párhuzamosan mi is olyan egyszerűbbek lennénk, hogy továbbra is végtelen és felismerhetetlen maradna.

    Derék vízilabdás barátunk Matutinovic azt gondolja, hogy Putyin egy személyben azonos minden rossz és gonosz erővel a világon, hát sokan azt mondanánk, jobb lenne nélküle a világ.

    De maradjunk annál, hogy a világ nem olyan egyszerű mint Matutinovic barátunk......
    - 2022. 03. 09. 18:19
  • T
    Claudius
    Ama vonaton, sokan ülnek ám. Ki születése óta, ki, csak valahogy felkerült, valamelyik állomáson, ahol, előző vonatáról/lehet csak a büfét kereste/ leszállt, viszont, időzni nincs kedve, felszállt, egy épp indulóra.Nem is volna ezzel baj, ha közben ki-ki nézne az ablakon, s az elhaladó tájban, nem csak a "gyönyörűséget" hanem a végtelen szenvedést is felfedezné.
    Ha netán a többi "utazó" lélegzéséből kihallaná a sikoltását, szenvedő lelkének, és ha többet nem is, de egy bíztató mosolyt küldene felé, már csak úgy emberileg, ingyé!
    Tudod, nehéz mérhetetlenül nehéz úgy "uton lenni" hogy ne gördíts akadályt, legtöbbször önmagad elé, hiszen, nem vagyunk tökéletesek, mégis, a vonat megy, ha tetszik ha nem, az út is egy irányba vezet, csak sokan még mindíg nem hiszik el, hogy, egy-egy állomásnál, ha lassít a vonat, nem azért, hogy le kell szállnod, azért hogy lásd, mennyien várnak a vonatukra, ami sosem fog nekik megérkezni, mégis, valahogy, már sem integetni, sem felszállásra ingerelni nincs kedved.
    Elfogyott belőlünk, vagy csak csökkent, az "utazással együtt járó boldog várakozás, az érkezés boldogsága-
    Azt látni, egyre többször, hogy ugyan azok "vonatozgatnak" ugyan azoknak integet a pórnép boldog,-tudatlan vigyorral arcán, majd némi idő elteltével, látja érkezni őket, és már feledi, "nemrég ezeket" búcsúztatta és boldog az Istenadta, ájulásig boldog a sikertől, hogy Ő integethet, és vissza intenek neki.
    - 2022. 03. 10. 00:24
  • Claudius
    Talpi!

    Én így értelmezem a VONATOT...

    Útravalónak!

    Nagyon úgy fest a dolog, hogy még mindig, Utasok vagytok az egész emberiséget sanyargató, pusztító... sötét oldal vagy háttérhatalom Vonatán!

    Talán azért, mert van meleg, van mit enni-inni, van tv és internet...

    Viszont csak oly kevesen Tudják, hogy EZ a Vonat az emberiséggel együtt a VESZTÉBE robog!

    Vannak páran, persze nem sokan, akik észbe kaptak, rájöttek, kiderítették, utánajártak, a Föld alól is kikaparták, lemondtak érte sok mindenről, szembe mentek akár a vallások istenével "sátán" is... mígnem összeállt a kép, rájöttek, hogy EZ a Vonat bizony a Pokolba tart!

    Ezért, amíg volt rá lehetőségük, Leszálltak!!

    Azóta is Üvöltik a Vonaton ülőknek, hogy merre haladnak, szinte könyörögnek, hogy Szálljanak le, mert rossz irányba, ellenkezőleg visz a Vonat, de sajnos ezek, csak pusztába kiáltott szavak... alig van aki meghallja, rendszerint az is csak legyint vagy a vállát húzogatja és különböző ocsmány jelzőkkel illetik Őket!

    És mindezt miért?!

    Mert még van meleg, akad enni-inni való, a TV és Internet... is ontja magából a Hazug Rendszer Propagandát, ami olyan édes, finom és simogató!

    Nagy okosan persze azt gondoljátok, ha a Sokakkal maradtok, azok csak nem lehetnek hülyék, így Te is elkezded jól érezni magadat, OMmozgattok, meditáltok, álmodoztok... egy Élhető Világról a robogó Vonaton!

    És az üvöltök hangjától egyre távolabb kerültök, mígnem hallani sem lehet és el is feleditek Őket.

    Pedig vannak köztük rokonok, barátok, szeretteitek, szomszédok... akik lassan a homályba vesznek, mert még mindig meleg van, akad még étel-ital is, bár már csak szinte morzsák, viszont a TV és Internet... továbbra is Hangosan üvölti a Hazug Rendszer Propagandát, Hazug Dogmákat, amitől még a sz@r is sokkal szebben néz ki és jobban csúszik le a Vonaton ülők torkán!

    Így, kedves Vonatozó Lélek testvéreim, reméljetek egy szebb Életet, Jobb Jövőt...

    De vigyázzatok, a vonatnak az ajtajai, ablakai nem sokáig lesznek nyitva, mert amikor rákerül az NWO "lakatja" már esélyetek sem lesz a menekülésre, leszállásra!

    Viszont vigasztaljon benneteket az a tudat, hogy Ezt Mindenki Magának köszönheti, mert így Döntött, ezt Választotta!
    Senki sem tartotta Erőszakkal a Vonaton!

    Ahogy tovább robog a Vonat, úgy lassan a fűtést is elzárják, nem lesz meleg, az étel-ital is elfogy, nem lesz utánpótlás!
    Azért a TV és Internet... továbbra is okádni fogja magából a Hazugságokat, hogy a következő állomás a Szép Új Világ (rend)!
    Bár ez nem a Tiétek lesz, nem Nektek szól, de ezt nem fogják az orrotokra kötni, bemondani, megírni... mert akkor félő, hogy még a mozgó vonatról is fejvesztve menekülne Mindenki!

    Mi akik leszálltunk az "ördög" szekeréről, vonatáról, köszönjük, de Jól vagyunk... sőt egyre Jobban, mert Elviszi a Vonat mindazokat, akik csak akadályozták az Élhető Jó Világ megteremtését, létrehozását!

    A Vonaton ülőknek további Jó Zötykölődést kívánok, amíg lehet élvezzétek ki a meleget... és adjon az Ég Áldott, Szebb Jövőt mindenkinek! ☀️🍄😉
    - 2022. 03. 10. 02:05
  • Posta Imre
    Vonatozgatunk? Egyiptom isteneinek készül az a sok vagon? De rég is volt...

    A kormányszóvivő férjének bejött az orosz-magyar vonatbiznisz
    2021. június. 04. 18:00 Gazdaság
    Jelentős magyar állami hátszéllel sikerült beindítani az orosz Transzmasholding és Szalay-Bobrovniczky Kristóf közös egyiptomi vasútikocsi-üzletét. Továbbra sem látszik, a kormányszóvivő férje mit tesz hozzá az üzlethez azon kívül, hogy jóban van a magyar kormánnyal. A biznisz már 2020-ban összehozott 8 milliárd forint nyereséget, szóval biztos képes lesz kitermelni a belé tett kölcsönöket és kedvezményeket.
    https://hvg.hu/gazdasag/20210604_oros...beszamolok

    Szalonna, nem álmodom ilyesmiket. Szerintem már most sem maradtunk ki és nem is lehet, max a harckocsik gumitalpon mennek mennek Nemesmedvesig, vagy tovább! Mire jó a légideszant? Egyébként, mivel a "magyar kormány" mindenkinek lefektetett bábja, ide nem kell betenniük a mancsukat, mert már itt van mind a három. Egyébként az álom jó. Annyiban talán pontatlan, hogy ugyan csencselő övezet lehet a "magyar", de meg kell bizonyosodniuk, hogy nincs itt tömegpusztító fegyver (internet is az) és hordozására alkalmas célbajuttató eszköz. Mondjuk biolabor és kovid-x, és olyan személyek, akik behurcolják a tífusztot Moszkvába és a Kremlbe. Nem bízik a maci a "magyar kormányban" sem. Ez mióta is nem titok? Kicsit bonyolultabb politikai-spirituáélis és mélylélektani jelenetek zajlanak a háttérben puszta lövöldözésnél, ami meghatározza a következő jégkorszakig a dilibolygó jelenjét. Vagy nem. A reklám után kiderül.

    Talpi a jegy árát sokan nem akarják megfizetni, potyautasként úgy vélik, masinisztái a mozdonynak, pedig a síneket is felszedték és ez a vonat nem megy sehová, csak a díszletet mozgatják a peron előtt.
    - 2022. 03. 10. 08:44
  • Gerry
    ...ha már vonatozunk:

    A pokolba tartó vonat

    Nicsak, nicsak. Mi csak - itt - beszélgetünk...
    Miközben "azok" úgy hiszik, elment az eszünk.
    Hogy is lehetne értelem abban, hogy felkészülünk
    - mikor a vonat a pokolba tart velük 's persze velünk.


    amúgy meg szép napot! Komor
    - 2022. 03. 10. 10:49
    • Posta Imre
      Gerry minden út a Földön a pokolba vezet, csak van aki letéved róla és ösvényeken csatangolva nem vonatol. A vonatos vontatvány a kötött sínpályával elég nyomós szimbólum. Ha kifogy a szusz belőle, le kell szálljanak a népek és mehetnek gyalog a semmibe, vagy vissza is fordulhatnak, esetleg föl. Jól ki van ez tálalva.
      - 2022. 03. 10. 11:54
  • S
    Egy nem elhallgattatott interjú alany a napi aktualitáshoz - "nőnapi" örömök is vannak - úgyhogy tegnap ezen okosodtam:

    Egy elhárító fejben mindig elhárító marad - Horváth József portré
    https://www.youtube.com/watch?v=5w9G1eBrvuA
    2022. márc. 6.

    Bohár Dániel

    Biztonságpolitikai szakértő, tábornok, a Polgári Elhárítás és a Katonai Titkosszolgálat volt műveleti főigazgató helyettese és az Alapjogokért Központ biztonságpolitikai tanácsadója Horváth József volt a Mi vagyunk a magyarok vendége. Az egykori elhárító őszintén vallott a munkájának kihívásairól, nehézségeiről, arról például, hogy egy szolgálatnál dolgozó ember még a saját családjának sem beszélhet a tevékenységéről. A beszélgetésben természetesen szóba került az orosz-ukrán háború is és korunk legnagyobb kihívásai.

    "A ma ismert világunknak vége van" - hangzik el, egy már jól ismert mondat, és más több érdekes információ az egykori Műveleti Főigazgató helyettestől.

    Kérdés: Hogy lesz valaki elhárító..., "mint Pilátus a Krédóba", bele lehet csöppenni.
    Remélem másnak is érdekes anyag!
    - 2022. 03. 10. 16:12
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (2)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %