Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Z, mint Béke

Z, mint Béke

Mentálisan rendben vagytok? Bírjátok még? Nyugtató van elég? Legyen, mert még tényleg el sem kezdődött (na jó a frontvonalakon ezt nem így érzékelik) a gépezet átállítása, csak előmelegítik azt. A Z-k háborújának előőrsei tartanak egyelőre bemutatókat. Mint pszichológus (jé, mert az is vagyok tán) azt kell mondjam, mindenkinek ideje önvizsgálatot tartani lelkiismereti kérdésekben. Mondom ezt már évek óta és alig hitték, akik tudták, hogy ennek is be kell következni. Hogyan segíthetnék azokon, akik már most ki vannak borulva? Meditáció? Hm? Tanácsadás? Baj, ha néha írok pár sort, hogy lássátok mennyire rendben haladnak a dolgok? Valahogy csak le kell vezetni a gőz és az alkoholt, drogot és a tüntetéseket sem javaslom, ahogy eddig sem. A fölkészülést igen, a kikészülést nem.

 



Tudom jól, rájátszanak, direkt húzzák az agyatokat, perverzkednek, de hát ki mit várhat még tőlük. Otthon tegyen rendet, ha tud, ha van otthona…, úgy is haladunk az államosítás irányába, de legalább a rendbe tett portáját vigye az ördög, ne a rumlisat! Hát nem? De! Jó csak vicceltem ám. Most olvasom a The Economist legfrissebb számát. Hozta a postás a Komszomolszkaja Pravdával együtt. Érdekes párosítás, de az asszony rendelte még, mikor börtöntöltetlék voltam (most is az vagyok, csak itt a hon. Végigfutottam a szemlém és az egyébként nagyon is liberális The Economist olyan, mint egy háborús jobboldali propaganda kiadvány. Lehet annyira nem érteni angolul, vagy csak már annyira rátanultam, hogy mindent fordítva kell érteni és ezért tűnik annak a beltartalom? A cím már maga imponáló: The Stalini Z acion of Russia. Érti ezt valaki? A Z egy harckocsiról van beképelve. Ugyan mire utalhat? Z, mint Zion? Z a hangya? Z, mint Sztálin? Eh, megvan, hát Z, mint Zorró? Egyébként nem vicces a dolog, csak most még úgy tűnik, nem maradnak ki belőle a mogyorók.

A dolgok logikája szerint akkor sem maradhat ki belőle Magyarország, ha Magyar Királyság lenne, de mivel az, ezért meg kimaradhatatlan. Már gyanítottam, mikor a korábbi Komszomolszkaja Pravdában Sztálin elleni merényletekről (sőt, több magas rangú és rendű állami tisztnök rovására megkísérelt agyeszbugyeszről) cikkeztek (2020.02.22 dátummal), hogy itt mentális sokkolás készülődik. Mikor Lenin lehetséges halála is szóba került (szifilisz és társai), már vártam a folytatást. Teregetik ki a lappokat, no meg a letteket, litvánokat, észteket...és szépen sorjában mindenkiket. Nem maradhat ki senki, sőt még a senki sem maradhat ki! A szlovákok már készenlétben várják a háborút. Okkal, tán nem kellett volna a Szputnyik oltószert annyira komolytalanul venni elvtársak. A NATO a legmagasabb készültségi fokozatban van, extra pelenkák kiosztva. Tudjátok ti milyen pszichés terhelés ez? Jön a biológiai, vegyi és radioaktív fenyegetés? Tegnap írták, tán a fölszálltak a stratégiai vezetési pontok is a légbe, melyekről a ballisztikus csapásokat koordinálhatják. És ez még csak a bemelegítés eleje! A gáz akár 10-szeres áron is mehet az őszre Nyugaton, de ha eldurran véletlen az ukrán vezeték (Lavrov tett ilyen utalást), talán sokkal többe is kerül a köbméter. Mit eszik Európa? Egymást? Persze sok minden változó mozog a térben, de vannak stabil változók is, amik nem változnak és ez a változatlanság sokakat zavarba tud hozni. Sok éve mondom a dollártalanítást és a yüanos kereskedelmet az Eurázsiai Uniót, Selyemutat, BRICS-es, Szovjetunió II-t és úgy is lesz, mert nem lehet máshogyan. Csak idő kérdése, az meg már elfogyott és nem is lesz már beszállítás, azzal kell garázdálkodni, ami maradt, akinek, amire, amennyi. Az Iráni csapás a moszad bázisra, vagy Kadirov nevének emlegetése az orosz fél részéről, mit tárgyaló fél az ukrán megadással kapcsolatban csak kell mondjon valamit! Tudom, a zömben semmit nem jelent ez sem, majd csak ha már nyakig benne leszünk mi is a fizikai létsíkú átalakításokban...és tudjátok mit? Jó lesz? Nem győzöm kapkodni a fejem, mert látom a Tóth Gabit, hogyan énekli visszafogottan a huszárok elvonuló sorfala közt Gábor Áron rézágyúját citálva, de ugyanezt látom Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a regimentje kivitelben is...már-már belébuzogva a vérembe vonulni az asztrális létsík elyziumi csatamezőire esendve áldozni a nemzetemért a 30 ezüstöt, plusz az aprót. Nagyon tetszik ez a felhozatal! Fehér ló is lesz áldozva, vagy előbb azért belovagolásban lesz része a Budai várba? Na, meg kell legyen ez is, szó ne érje a békét.

Jól van ez így! Az orosz honvédő speciális operáció zajlik, csúnya dolgok történnek és lehet még május 09-re időzítik a teljes tisztogatást…, de az biztos, hogy Putyin kivár, ahogy mindenki más is. A szankciók csak megerősítik a keleti piacokat és most lenne érdemes Rubelt venni, ha valaki esetleg üzletelne, de az meg csúnya és nem keresztényi dolog. A Fekete tengeren hadmozgás van, tán a franciák is kavarnak arra meg valami deszant hajókat is észleltek Odessza irányába, pont, ahogy a Norvég partok közelében is, ahol éppen NATO hadgyakorlat zajlik Északon és akkor még Indiáról, Kínáról és Pakisztánról szó se esett, vagy a dél-korai választásokról, pedig rendszerátállás van...ám ezt a témát is hanyagolnám, ha már szóba jött Sztálin. Bizony, „személyi kultuszra” utaló jeleket lehet kiolvasni a csillogós égből. Ha valaki ebből arra következtet, hogy megjelentek nyíltan is az Orbán Viktoros Európa vezetője pólók, az az ő baja. Igen, van erről is szó, már 2010-ben ez volt a terv, de ezzel mi a gond? Büszkén vállalható a nagyság átka és lássuk be, posztkovidos tünetektől, mentális állapot-hiányban szenvednek a népek, így segítségre szorulnak és ehhez kell egy erős kéz, sőt láb is. Az, hogy Kijevben tárgyal a cseh és a lengyel államfő, ne tévesszen meg senkit. Engem sem!

Béketárgyalások zajlanak, csak egyelőre a béke nem demokrácia-importot jelent, hanem tisztogatást, megtisztulást. Most olvasom, hogy az Azov zászlóalj eltüntette a Fordított és keresztbe húzott Z- betűs hieraldikáját a közüzemi számlákról, nehogy valaki azt gondolja, amit gondol. Lehet, eztán csak a Dávid csillag marad egyedül a meghatározó szimbólum, de akkor érdekes, kik azok a „nácik”, akiket tisztogatni kell? Minek szépíteni a dolgot, ahogy halad az operáció, onnan ide is menekülnek azok, akiket keresnek és nem fognak lemondani az előtalálásukról. Mondtam, nem tudunk kimaradni, mert ezer szálon össze van bogozva a történet és a bűnözők cselekménye. Igaz, Putyint magát az USA szenátusa háborús bűnösnek titulálta, de hát mit lehet tenni? Bagoly mondja verébnek...és ráadásul az orosz álláspont minden szempontból (már amit én látok) érthető és védhető, még ha nehéz lélekkel is. Azért kell ezt tenni, mert bizony a sok közigazgatási főfej és a „civilek” hagyták (mit is tehettek volna, pont úgy ott, mint itt is), hogy ez megtörténhessen. Isten akarta. Vagy nem? Talán nem véletlen kezdték kiteregetni a lapokat melyekben melyekben olvasom Galícia történetét, hogyan sikerült ott az orosz nemzetiségűeket szisztematikusan megsemmisíteni, elzavarni, kiirtani...és lakosság-csere program keretében, no meg agymosással létrehozni egy bábállamot. Kemény dolgok és a Habsburg-Magyar királyság nyakig benne volt. Most kell megtudnom, hogy az első koncentrációs tábor is ott keletkezett Európán, a már jól ismert angol-búr gyakorlat tapasztalataira hagyatkozva? Ja, a cseheknél volt a másik ilyen orosztalanító komplexum. A medve nem játék és nem felejt. Itt a cikk, ha valakit érdekel.

 

https://topwar.ru/193376-istorija-unichtozhenija-russkoj-galicii.html Mondottam sokszor, oroszul kell tanulni!

 

Úgy tűnik a sárkány sem és a kínai vonalon is lesz törleszteni való. Kicsit késésben vannak, de nem lehet sietni sem. A nép nagyon tudattalan. Mindig is az volt és az is marad, már ha marad még olyan, hogy „nép”. Talán a nemzet lesz az új „nép” fogalom. Az USA és Európa feldobálta a magas labdákat Keletnek, már csak le kell csapkodni. Mentálisan bírjátok még? Vera kiakadt a Budaházy ítéletre, természetesen rám, ránk asszociálva. Mit lehet erre mondani? Minden rendben van, vagy nincs. Ez egy ilyen világ és Jézus szeretete határtalan. Nem hiszem, hogy ez lenne a vége a Gyuri féle történetnek...sem, pont így a nemzeti március 15-ét követő 16-án. Ébresztőnek szánhatják, fölrázni a zalvókat és bármennyire is hihetetlen, de Gyurival, mint apa, min ember, nagyon tudok empatizálni, ami a családtól való távollétet illeti.

 

Figyelni kell a fejleményeket, mert a „választósdi” utánra itt is komolyodni fog a diaré. Nem tudok vele mit kezdeni, csak mondom, látom a jeleket. Szombaton nálunk meditációs csoport lesz, de van még hely, ahogy látom.

Doki.bubo@gmail.com címen lehet jelentkezni, esetleg egyéni tanácsadásra, konzultációra…, vagy ha valakinek tetőt kell javítani, építeni valamit...és még beleférünk…

 

Most lenne hegesztő munkám is, de mennem kell hozzá másik műhelybe, így kérelmezzük a bíróságot, tegye már lehetővé, hogy a bokafixemmel családom eltartása okán had dolgozzak már.

 

Végül mára egy korábbi versemmel had mondok búcsút, ha már április 3-n lesz az ixelés, az meg már április 04-re van datálva, a felszabadulás hivatalos napjára. Ugye milyen szimbolikus ez is? Persze csak annak, aki kapja, a

 

Ahányszor csak akarom

 

Születtem, mikor senki se látta,
egykoron, egy másik világra.
Borzongtam, s ha anyám tudna
ölelne, s vinne magához, túlra!

Magamat formázom, ha jól esik, hibázom,
de nincs már kinek hangja rám szól,
bölcsõmre rászakadt a jászol.
Velem beszélve játszol.

Kétszer születtem, mire emlékszem,
S mire emlékezni megtanulok,
megszületek újra, ahány életre, hol
megannyi élettelen múlatja idejét.

Forgatom a bajlódók fejét, ingatom
elõre-hátra, a karom lendítem,
mert a mozgásban az agy-helyben
állás egyedül az EGY, az uralom.

Anyám, ha élne, még nem élnék, s
apám sem élne már bennem,
mert mióta élek, aggódni megszûntek,
s akkortól, éppen csak, de vagyok.

Itt sûrûsödik bennem az éltetõ erõ.
Igazság gyökerét rágom és tudom,
ilyen az ernyedtség a robbanás elõtt.
Szememre nem jön szelíd álom.

Csak egy pillanat kell, csak egyetlen
szemhunyásnyi idõ, amiért itt vagyok.
Sorsomba beleláttam, s ha dolgom
elvégeztem, mindent itt hagyok!

Nem sietek és rá sem érek, de egyedül
sem vagyok, ahogy a gyermek, akit
testvérét õrizve, nem hagyják magára
a nagyok, s így soha nem lesz árva.

Megszületek százszor, ha kell,
és nem tekintek hátra!

 

postaimre - 2013. április 04.


Majd lemaradt a lényeg, amiért egyáltalán a mantrális állapot szóba jöhet. Előkerestem egy nagyon régi leleményt még 2009-ből, amit ajánlok németül tudóknak és nemtudóknak es egyaránt. Az írás Svájcban született és németül magyarázza  a helyzetet a hozzánk betelepített atomfegyverekkel, Izraellel kapcsolatosan és a destabilitásból, háborúból, megelőző csapásból adódó menekültváltsággal.  Nos, akkor is így láttam akkoriban azt a helyzetet, ami az izraeli megszállásból következően egy esetleges orosz ellencsapás kapcsán Magyarországból csinál atomtemetőt a magyaroknak, akik nem is tudják, hogy meg vannak szálva és Izrael (NATO) az atomarzenálját szépen behurcolta.

Warum geht dieser Fall auch die Schweiz an?
Die Entwicklung durch die Globalisierung ist jedermann bestens bekannt. Diese beeinflusst nicht nur ein Land, sondern die gesamte Welt. Die Destabilisierung Ungarns und militärische Aktionen gegen Ungarn können nicht als Inselerscheinungen betrachtet werden. Sie können auch auf die Nachbarstaaten überschwappen. Ausserdem ist zu erwarten, dass andere, ebenfalls aggressiv veranlagte Staaten, sich diesem Beispiel anschliessen, was die Sicherheit der ganzen Region, evtl. der ganzen Welt, gefährdet. Grosse Flüchtlingsströme sind zu befürchten, was wiederum zu grossen Belastungen des Staates führen würde. Diese Flüchtlingsmassen werden dann aus unausgebildeten, arbeitsscheuen Menschen bestehen, welche von den anderen erwarten, dass ihre Existenzprobleme gelöst werden……
Ausserdem ist zu beachten, dass - gelingt den Israelis die Übernahme Ungarns - auch ihre Atomwaffen dorthin verlegt werden, die dann als Ziel von atomaren Schlägen erscheinen. Es ist weitgehend bekannt, dass die Israelis sich weder der UNO noch anderen Organisationen unterordnen, geschweige denn irgendwelche Entscheidungen akzeptieren. Ein sich in Europa etablierender, aggressiver und sich nicht einfügen wollender Staat bürgt für die Zukunft grosse Gefahren, welche sich in wirtschaftlicher, sozialpolitischer und auch staatsicherheitlicher Hinsicht in bisher nicht bekanntem Ausmass bemerkbar machen können (zum Beispiel Italien mit den rumänischen Zigeunern). Diese Gegebenheiten können sehr bald zu bewaffneten Konflikten auch in Europa führen.

https://ch-serverhosting.com/postaimre/news.php?readmore=5454

Most, hogy Ukrajnában is az atomsilók szóba keveredtek, biológiai laboratóriumokkal, genetikai fegyverekkel, talán aktuális lesz, hogy mi is a nagy nemzetbiztonsági helyzet minálunk. Sokan emlegetnek atomcsapást Magyarországra. Ugyan miért? Orosz nem tudná mi a helyzet? Megfog-e állni úgy, hogy ne győződne meg róla, innen nem fenyegeti veszély? Ezek csak ártatlan nemzetbiztonsági kérdések, melyeket  mennyiszer feltettem hazaárulás témakörben annak idején és tán azóta is a szerveknek, persze minden válasz nélkül. Nos, talán a Z lesz erre is a válasz. Béke!

Gyertek meditálni és imádkozzunk együtt a közös békéért és azért, hogy elhiggye nekünk egy nálunk sokkal rafináltabb és tudósabb társaság, hogy semmi közünk az őket innen fenyegető veszélyekhez és tudjanak különbséget tenni majd, ha parittyázásra kerül soros. Mindezt persze csak lázálmaiban összeeküvéselmélkedtem össze és merően teoretikusan mertem csak leírni, mint egy készülő tudományos-fantasztikus utópista postapokaliptikus regény pár oldalát. Az, hogy felderítetlen drónok repkedhetnek szabadon az ország légterében ne rettentsen senkit. Rendben lesz minden, a Nagy Testvér kézben tartja a dolgokat, ha meg nem, úgy szájban.

Na, megyek olvasni a Pravdát, mert nagyon érdekel Bugyonníj sorsának alakulása, aztán jön a The Economist, de azt fenntartásokkal kezelem, mert annyi konteót tartalmaz, ami rémisztő. Mi lesz, ha igazat ír, sőt már most is mi van? Megmondom. Semmi!

Áldás! Vigyázzatok a lelkeitekre, senki nem fogja azt megmenteni, ha ti magatok nem igyekezTEK!

Most jövök rá, utólag, hogy lemarad a "győzelem" a Z mögül. Hát az úgy volt, hogy az EU nagyjai és az apró összegyűlt Versailles-ben és tetű alá hozták az Új Európa békaszerződését, határrendezést, át és visszarendezést...úgy nagyjából amit ilyenkor szoknak csinálni a vakolókanalasok. Nem is értem, hogy nem szúrt szemet, pedig a lényeg megint ott volt, mint 100 esztendeje is a Nagypáholyban franciáztak. Makron eleget járt Moszkvában, hogy lezsírozzák a kroaszant. Orbán Viktor lesz Európa Vezetője, pont, ahogy a már kinyomtatott pólókon ez írva vagyon.


53 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • Posta Imre
    https://www.youtube.com/watch?v=EbHGS...bHGS_bVkXY

    Z, mint

    Zeit

    Manches sollte, manches nicht
    Wir sehen, doch sind wir blind
    Wir werfen Schatten ohne Licht
    Nach uns wird es vorher geben
    Aus der Jugend wird schon Not
    Wir sterben weiter bis wir leben
    Sterben lebend in den Tod
    Dem Ende treiben wir entgegen
    Keine Rast, nur vorwärtsstreben
    Am Ufer winkt Unendlichkeit
    Gefangen so im Fluss der Zeit
    Bitte bleib' stehen, bleib' stehen
    Zeit, das soll immer so weitergehen
    Warmer Körper ist bald kalt
    Zukunft kann man nicht beschwören
    Duldet keinen Aufenthalt
    Erschaffen und sogleich zerstören
    Ich liege hier in deinen Armen
    Ach, könnt es doch für immer sein
    Doch die Zeit kennt kein Erbarmen
    Schon ist der Moment vorbei
    Zeit (ooh), bitte, bleib' stehen, bleib' stehen
    Zeit (ooh-oh-ooh), das soll immer so weitergehen
    Zeit (ooh), es ist so schön, so schön
    Ein jeder kennt (ooh-oh-ooh)
    Den perfekten Moment
    Zeit, bitte bleib' stehen, bleib' stehen
    Wenn unsere Zeit gekommen ist
    Dann ist es Zeit zu gehen
    Aufhören, wenn es am schönsten ist
    Die Uhren bleiben stehen
    So perfekt ist der Moment
    Doch weiter läuft die Zeit
    Augenblick, verweile doch
    Ich bin noch nicht bereit
    Zeit (ooh), bitte, bleib' stehen, bleib' stehen
    Zeit (ooh-oh-ooh), das soll immer so weitergehen
    Zeit (ooh), es ist so schön, so schön
    Ein jeder kennt (ooh-oh-ooh)
    Den perfekten Moment
    - 2022. 03. 18. 21:11
  • J
    Filmajánló: https://videa.hu/videok/film-animacio/z-avagy-egy-politikai-gyilkossag-oTST3YP4UoREz1ZJhttps://videa.hu/videok/film-animacio...P4UoREz1ZJ
    - 2022. 03. 19. 15:29
  • Claudius
    Egy fontos dolgot meg kell(ene) érteni, hogy Megérthessük a Világunk baljós... eseményeit is!

    Mégpedig, MINDEZT a sötétséget, az összes Hazug eseményével együtt, MAGA az Emberiség Teremtette meg, a másik és mások iránti kiáradó ÉRZELMEIVEL!!

    A hozzászólásokból kitűnik, hogy sokan csak a Materiális szinten látják, értelmezik... a Világunkat és a Megoldást is így gondolják vagy dogmatikusan dicsőítik a Teremtőt, a SZERetetet, ahelyett, hogy valóban ŐT és AZT is ÉLNÉK...

    A csupasz Igazság az, hogy EBBEN a Világban teljesen mindegy, hogy ki mit mond vagy gondol, ha úgy tetszik imádkozik, fohászkodik vagy meditál... mert ITT csakis EGY dolog számít, hogy ki MIT ÉREZ, ki MIT sugároz ki MAG(j)ából, kiben MI lakozik valójában.

    SOHA nem az történik Veled életed során, amit MAGADNAK kívánsz, gondolsz vagy "mantrázol", hanem MINDIG a MÁSIK és a MÁSOK iránt kisugárzott Érzelmeid Teremtik valódi sorsod mindenegyes pillanatát és annak Minőségét.

    Ugyanis MINDEN, ami a külvilág és a környezeted felé Belőled szüntelen kiárad, az KIVÉTEL NÉLKÜL hozzád tér vissza, akár egy egészen más formában, de egy teljesen azonos ÉRZELEMHULLÁMMAL felruházva.
    Egyénileg és Kollektívan egyaránt.
    Ezért is a Bölcs mondás, miszerint Változz, hogy Változzon a Világod...

    Aki hazudik, azt majd átveri más, aki megvezet, azt tévútra viszi a másik, aki lop, azt idővel kifosztja valaki, az irigy irigyekkel veszi magát körül, az öncélút kizsigereli a környezete...

    Egy egyszerű példával Élve, az Emberiség jelen, Érzelemalapú, kollektív Teremtéséből.
    A sötét oldal rendszere adta hazug Világcirkuszból, a megvezetett Emberekből (hatalmi vezényszóra!) kiáradó, gyűlőlködő, pusztító, gonosz, megosztó és Egymásnak rontó, HÁBORÚZÓ ÉRZELMEIK - oltott és oltatlan - nem várt sikerrel manifesztálták, vagyis Teremtették meg, a mai napok "háborúját".
    Ok és okozat.

    Viszont ne feledjük, hogy a sötét, hamis, önérdekü és mindenben hazug vezetést és rendszert, ugyancsak MINDIG a NÉP MAGA Teremti meg, a magukból, mások iránt kiáradó TELJESEN AZONOS negatív ÉRZELMEIKNEK köszönhetően.

    Már lassan mindenki a hazug rendszer ellen ágáll, miközben egyénileg ugyanazt teszi "kicsiben".
    Hazudnak... a politikusok?!
    Egy rendszer adta, rendszerfüggő életet élő átlagember, vajon hányszor hazudik naponta, munkájából adódóan, gőgből, irigységből, önérdekből, a sikerért, a hírnévért, a lájkokért, a haszonért... vagy akár csak udvariasságból?!

    Viszont az Érzelem az egészen más! EGYEDÜLI, amit SENKI, ember fia NEM TUD meghazudni, manipulálni, megjátszani... és palástolni, míg a gondolatok, az imák, fohászok, a meditáció, a kimondott szavak és tettek számtalanszor lehetnek üresek, hazugok, félrevezetőek, megjátszottak, hamisak...

    Bárki GONDOLHATJA magáról, hogy Szeretetteljes, Nagylelkű, Segítő és Békés, ha ÉRZELMEI egész MÁSRÓL tanúskodnak, így a belőle kiáradó negatív Érzelemhullámok egészen MÁST Teremtenek számára, mint amit remélt...

    Ezért lettek, Teremtőnk Bölcs jóvoltából, a belőlünk minden pillanatban ki és szétáradó, megmásíthatatlan Érzelmeink, a Teremtői Erő KIZÁRÓLAGOS birtokosai, mellyekkel minden ember, akár tudatlanul is, de szüntelenül Teremt, Szeretettel vagy gyűlölettel, Együttérzéssel vagy közönnyel, Igazsággal vagy hamissággal, Őszinteséggel vagy képmutatással, Nagylelkűséggel vagy kapzsisággal... és megannyi más Érzelemmel, a világot formálva olyanná, amilyenné lett.

    A Világ, a GYURMA, az Őt formázó KEZEK pedig az Emberekből Ki és szétÁradó ÉRZELMEK.

    Ha tükörbe nézel Magadat látod kívülről, ha a Téged Érintő világot szemléled, Magadat látod Belülről!!

    A közvetlen környezeted, a Benned Lakozó Lelked mélységének vagy magasságának, sötétjének vagy Világosságának palástolatlan, megmásíthatatlan, Legigazabb Tükre!

    Pusztító és hamis világunk, a Mindenben hazug eseményeivel kiválóan tükrözik a mai kor megvezetett nemzedékének kollektív, hazug Érzelem Világát.
    Itt már mindenkit az Önszeretet és az Önérdek vezérel, pedig a sötét oldal rendszere és hazug Szellemisége által, KIZÁRÓLAG az ÖNCÉLÚ Lélek az, aki a VÉGletekig ÍRÁNYÍTHATÓ!

    Jó Világot, CSAKIS JÓ Emberek, őszinte, JÓ Érzelmei Teremthetnek.
    Egy nagybetűs IGAZ, JÓ EMBER, SZEReti, Tiszteli, Óvja, Védi, Segíti az Életet, MINDEN ÉLŐT, a Teremtett Világ leghatalmasabbjától, a legaprőbbig. Saját érdekeit minden alkalommal háttérbe helyezi, a Másik és Mások javára.

    A mai kor embere (Tisztelet a kevés Kivételnek) Önimádó, Öncélú és rántott csirkecombbal a kezében, a Teremtett Világot Érzéketlenül pusztítva és kizsigerelve, haszont lesve mantrázza a Szép Új Világot, hangoztatja a dogmatikus, üres, dicsőítő fohászait, mit sem sejtve, hogy Önmagának miféle poklot Teremt meg mindezzel.

    Az Emberiség NEM Jó, hisz elég csak felületesen körbenézni a Világban, mit is manifesztált az Ember Maga, miközben kifele mutogatva keresi mindenki a FELELŐSÖKET és a MEGMENTŐKET, pedig MAGunkban rejlik az Okozat MINDENEGYES valós Oka és a Megoldás is.
    Viszont az Emberiség soha nem néz magába, sokan már Istenemberi minőséggel magasztalják önmagukat, miközben még a valódi Emberi minőség közelében sem járnak.

    Az Emberiség EgymásBÓL Él, ahelyett, hogy EgymásÉRT Létezne, ami az Itt Lét Eredendő és Megoldandó feladata lett volna mindenki számára...

    Itt MINDENKI annyi Igazságra fomált magának Jogot és kap hozzá MEGÉRTÉST, amennyira TISZTA az Ő Szíve és IGAZ az Ő Lelke...
    Mert az Igaz SZERetet és a Tiszta Igazság MINDIG kéz a kézben járnak, hisz egyazon Tiszta Forrásból, a Teremtőnktől Erednek.

    Egy Igaz és Őszinte Érzelmekkel Teli, nagybetűs JÓ Embernek, soha nem kell odafigyelnie gondolataira, tetteire és kimondott szavaira... hisz a pozitív Érzelmei irányítják.

    DE sajnos hiába a szép, magasztos szavak, az erőltetett, ömlengő pozitív gondolatok, az üres imák, az Öncélú fohászok... és teljesen hiábavalóak az amúgy hamis reményt ígérő, tömeges meditációk... ha fordított (ÖN) SZERetetben fürdőzik a megtévesztett tömegek haldokló Lelke és alig dobogó Szívük.

    Kiben milyen Erények rejlenek, aszerint választ Szellemiséget és rendszert, melynek AUTOMATIKUSAN az irányítása alá rendeli MAGát!

    Viszont FONTOS megjegyezni, hogy minden egyes emberről az a rendszer és Szellemiség gondoskodik, amelyiket naponta Éli, Táplálja, Élteti... amelyiknek ENGEDELMESKEDIK, amelyiket Elfogadja!

    DE, semmit NEM számít, melyikről beszélünk, írunk, elmélkedünk, melyiket dicsőítjük, melyikhez fohászkodunk... melyiket mantrázzuk vagy melyikről meditálunk... Egy dolog számít, hogy MINDENnapjainkban MELYIKET ÉLJÜK!

    Azért NEM érzik a sokak KÖZVETLENÜL a Teremtő Segítő Kezét, mert a VELE ellentétes sötét Szellemiséget Élve és annak negatív Erényiből fakadó ÉRZELMEIKET kiárasztva, NEM ENGEDIK ŐT A KÖZELÜKBE!

    Mert ahhoz hogy a Teremtő RENDjét, a már MEGÉRTETT Tiszta IGAZSÁGOT, vagyis a VILÁGOSSÁGOT Élve, az Égi Gondviselést élvezhessük, ki KELL lépni TELJES mértékben a SÖTÉTSÉGBŐL, amihez pedig Egyénileg kell VÁLTOZNI és Változtatni, nem is keveset...

    Másképp ez nem tud működni.

    A jelen és a közeljövő eseményei pedig, MINDEN középutat járó Embertársat is Egyértelmű Döntésre fognak hamarosan kényszeríteni... 😉
    - 2022. 03. 19. 15:53
  • J
    Amerikai légvédelmi rendszereket kapnak a szlovákok, 2 ezer holland-német vegyes náto hatonával együtt?
    https://www.theweek.in/wire-updates/i...fense.html
    Csak nem a Felvidéket féltik valakiktől?
    Kész haszon az USA-nak egy-egy újabb ország belépése a Natóba. Vagyont kereshetnek az újabb fegyverzetek eladásával, és a konfliktussal, amit a szomszédos országok ellenkezése majd kivált. Oda is kelle majd muníció.
    - 2022. 03. 20. 14:11
  • R
    Kitől féltenék? Putyesz Zs, Zelena Zs, Orbi Zs, Szlotákia is eléggé Zs... Pappgabibácsi erre mondta, hogy Zacharov és Zukkermann féle vita. A háttérben meg Mr. Sugar röhög. Kis lépések ezek, véletlenül pont abba az irányba amit a Bubó már rég elmesélt. Napról-napra jönnek be a doxazmás víziók. Mégse tűnik fel senkinek... és már nem is kell, mert úgyse tud tenni semmit, ha meg tudna azzal még jobban elbaszná a szart.
    A 2 hete Kanadából leszállított több százezer vegyvédelmi cuccot megírták mán, vagy az még titok?
    - 2022. 03. 20. 14:44
  • A
    Claudius! Már előzetesen is felfigyeltem a hozzászólásaidra. Értem én, hogy mit mondasz, de az a világvége hangulat, amit sugallsz, egyáltalán nem biztos, hogy bekövetkezik. Vannak ciklusok, lehet, hogy régen kivédhetetlenek voltak, de a technológia is sokat segíthet egy-egy komoly katasztrófa elkerülésében, kezelésében. A hazug hírekből nehéz eldönteni mi az, amire számíthatunk napvillanás, Nibirú, a Zéták által kierőszakolt pólusváltás vagy az előre megtervezett forgatókönyv szerinti bibliai apokalipszis.

    Senki nem hisz abban, hogy elkezdődött egy jobb világ építése, a gonosz kiiktatása?!Én megmaradok ebben a hitben, mert ezernyi bizonyítékot látok és igenis bízok abban, hogy vannak fehér kalaposok, akik itt a fizikai világban őszintén akarják tenni a jót az egész emberiség megelégedésére. Az, hogy ennek milyen esélyei vannak, ezer más dologtól is függ, nemcsak tőlünk.

    Persze világvége nélkül is változnia kell az emberiségnek. A mai hazug világban igenis van nagyon sok jó ember, aki másokért él, egyedül viszi a család terheit, a gondolatai sem az erőszakon időznek. A vallásosság valóban kiveszni látszik, de az ember alapvetően jó és ez kivetül a világra. A gonosz, a rossz behálózta a Földet, de szerintem nem ez okoz egy esetleges kozmikus léptékű katasztrófát.
    A fizikai szint a mi világunk. Ezen törvények szerint kell éljünk. Ha ebből kilépünk, akkor mindenki elszámolásra számíthat, ezt tudjuk. A lélekápolás rendben van. Sok ember belső igénye tenni a jót. Vagyunk annyian, mint akik nem.
    - 2022. 03. 20. 19:18
  • S
    Hol vannak már azok a régi szép idők, amikor az emberek azt hitték, hogy ha parancsra oltakoznak visszakaphatják a régi életüket...
    A munkahely megtartása is fontos szempontnak tűnt!
    Vénségünkre még megéljük, hogy futhatunk az életünkért mint a Mézga család, már aki megéri és megéli!
    A futásra még rá is veszi magát az ember ha a kényszer úgy hozza csak ne a tömeggel, ne a tömeggel mert a közben is a civakodást hallgatni meg, hogy kik a hibásak az sem jó.
    Óvóhelyen meg a sok facebook partiarc majd, hogy pl nincs internet a telefont hol töltsék, nincs meleg víz és, hogy már megint ezt együk stb... ez sem lenne jó...
    - 2022. 03. 20. 20:07
  • Posta Imre
    Nincs világvége hangulat és ez éppen a baj. Alig észlelik páran, hogy a világnak éppen végére értünk. Nem tudj jobb lenni, mert nem jobbak a zemberek, sőt már alig lehetnek rongyabbak is, pedig még lesznek. Na, akkor lehet olyan a hangulat is. Készítik elő hozzá a terepet. Jobb tudna lenni? Talán, de ebben balga aki még hisz. Aki tudja, az még talán átjuthat a tű fokán. Igazából, le kellene húzni a redőnyt erre az "emberiség" projektre és ha jól megy a "buli" meg is teszik. Ez a "4.ipari forradalom". A zöm már most sem jó semmire, nem is kell, fölösleges és kifejezetten kártevő, biológiai ballaszt. Így gondolják és lehet is ebben valami, ha körbe tekintesz és beléjük, vagy éppen önmagunkba tekintünk. Az Ember teljesen fölöslegessé vált, de ezt Madách jól megírta az Ember tragédiájában. A képletnek nincs jó megoldása.
    - 2022. 03. 20. 20:50
  • Posta Imre
    Na, csak meg lett ez is!

    Az ukrán hírszerzés úgy tudja, merényletet terveznek Putyin ellen
    https://www.atv.hu/kulfold/20220320/a...tyin-ellen
    - 2022. 03. 20. 21:12
  • A
    Joe Biden amerikai és Hszi Csin-ping kínai elnök videohíváson tárgyalt Ukrajnáról. A tárgyalás közel két órán át tartott.

    A Fehér Ház közölte, hogy a tárgyalások középpontjában az Ukrajna elleni orosz "invázió" áll.

    A beszélgetés során a kínai elnök azt mondta Bidennek, hogy az Egyesült Államoknak és Kínának erőfeszítéseket kell tennie a globális béke és nyugalom fenntartása érdekében. „Az összecsapások és a konfrontáció senki számára nem előnyös. A béke és a biztonság a nemzetközi közösség legértékesebb értéke” – idézte a Kínai Központi Televízió Hszi Csin-pinget. Hszi úr szerint az államközi kapcsolatok "nem fejlődhetnek olyan helyzetté, amikor a felek elkezdenek fegyvert használni egymás ellen".
    „Az ukrajnai válság nem az, amit látni szeretnénk” – mondta Hszi Csin-ping. Szerinte a vonatkozó események ismét azt mutatják, hogy az országok viszonyának nem szabad a katonai konfrontációig eljutnia.
    Hszi szerint az Egyesült Államoknak és Kínának meg kell osztania a felelősséget a béke és a stabilitás fenntartásában. „Kína és az Egyesült Államok az ENSZ Biztonsági Tanácsának állandó tagjai, a világ két vezető gazdasága. Szigorúan kell vennünk a nemzetközi felelősségünket, erőfeszítéseket kell tennünk annak érdekében, hogy biztosítsuk a békét és a nyugalmat az egész bolygón” – mondta Hszi Csin-ping.

    Az Egyesült Államokat aggasztja, hogy Kína segítséget nyújthat Oroszországnak az ukrajnai orosz hadművelet hátterében – mondta Blinken a két ország vezetői közötti tárgyalások előtt.
    A kínai hatóságok bármilyen segítsége ebben a helyzetben következményekkel jár – mondta Jen Psaki, a Fehér Ház szóvivője. Nem árulta el, mik a konkrét következmények.
    A beszélgetés során Biden elmondta Hszi Csin- pingnek, hogy milyen "következmények" várnak Kínára , ha úgy dönt, hogy anyagi támogatást nyújt Oroszországnak a folyamatban lévő ukrajnai különleges hadművelet során.
    Az elnök azt is megerősítette, hogy az Egyesült Államok Tajvannal kapcsolatos politikája változatlan marad, és hangsúlyozta, hogy az Egyesült Államok továbbra is ellenzi a status quo minden egyoldalú megváltoztatását" - közölte a Fehér Ház.
    A nyugati országok Oroszország különleges ukrajnai hadművelete miatt több oroszellenes szankciócsomagot vezettek be, de Kína nem volt hajlandó csatlakozni hozzájuk.
    Kína soha nem fogad el fenyegetést és kényszert az Egyesült Államoktól, és ha az Egyesült Államok olyan intézkedéseket hoz, amelyek sértik Kína jogos érdekeit, valamint a kínai vállalatok és magánszemélyek érdekeit, Kína nem fogja tétlenül nézni és határozott választ fog adni. Washingtonnak ne legyenek illúziói a kínai politika megváltoztatásával kapcsolatban.

    Az Egyesült Államok kész párbeszédet folytatni Kínával annak érdekében, hogy megakadályozza az ukrajnai helyzet eszkalációját – mondta Joe Biden amerikai elnök Hszi Csin-ping kínai elnökkel folytatott beszélgetés végén.

    https://www.kommersant.ru/doc/5268923...zJm1fMIeys
    - 2022. 03. 20. 22:39
  • Claudius
    Asumhari

    Kívánom neked is... hogy törekedj, találj utat a Teremtő Ős Forrásába! Ahol, többek között végre megleled az Igazságot, amivel betekinthetsz a Teremtő Nagy Terveibe a Földet és az emberiség egészét érintő eseményekbe...

    Most még Nincs világvége hangulat, de a jelenünk Csak az "Előjátéka" mindannak, ami elött állunk...
    Ettől még a Korszakváltás Zajlik, Nem fog elmaradni...

    Ugyanis, ha akarjuk, ha nem, ha tetszik, ha nem... a Korszakváltás kellős közepét éljük a VÉGIDŐKET az Idők Legvégét!

    Ennek a Korszaknak Hamarosan VÉGE és a földi lét, ebben a jelenlegi formában megszűnik létezni mindörökre, amit az a bizonyos Utolsó HANGos Dal fog lezárni egy Világégéssel egybekötve, amolyan Tisztító Tűz formájában...

    Ergo, mindenkinek mennie kell, csak az nem lesz mindegy, hogy ki, milyen Szellemi - Lelki Minőségben, mert ettől függ, ki hova kerűl...

    A világunkban zajló Összes Esemény, CSAK FIGYELEMELTERELÉS, hogy addig se foglalkozzanak az emberek az Egyetlen és Valós Életfeladatukkal, a Lelkük Megmentésével egy Magasabb Lélek Minőség elérésével...

    Ezt a világot, magát a földi létet mindenki nyugodtan Elfelejtheti, mert Hamarosan kő, kövön Nem marad... ugyanis "lebontásra" kerűl ez a Rehabilitációs "iskola", hogy átadja helyét egy Magasabb Lelkületű létformának!

    A Jóságot és a Jó Embert sosem földi, hanem Égi mércével mérik!
    Ettől a Minőségtől viszont a mai kor embere fényévekre van, aminek a Manifesztációját éljük a jelenünkben...
    mivel CSAK Jó Emberek képesek, Jó, Élhető, Igaz, Békességes... világot Megteremteni és Megtartani!

    Így, ahogy azt Imre is többször megjegyezte minden rosszindulat nélkűl, az emberiség Nem Jó, Szellemileg - Lelkileg annyit sem ér, mint egy marék, döglött lepke!

    A Valódi "fehér kalaposok" pedig, még véletlenűl sem a rendszer csatlósai, ahogy ezt tálalták a qanon hívőknek, hanem a Teremtő, Igaz Küldöttei, akik anonimitásban végzik Vállalt feladatukat, hogy minél több léleknek megmutassák az Egy, Igaz utat... amivel már könnyüSZERrel eligazodhatnak ebben a velejéig Hazug, Romlott... világban és elkezdhetnek Dolgozni Önmagukon az Igaz, Jó Emberré válásukon!

    Sosem volt, ahogy most sem lesz - kár benne reménykedni - tömeges, de még Egyéni Amnesztia sem... mivel minden egyes Lélek, Csak Önmagát tudja Egyénileg megmenteni.
    Ez egy ilyen világ, ilyenek a "játékszabályok" ebben az Érzelem alapú, Zárt, Mátrix világban... 😉
    - 2022. 03. 21. 01:12
  • S
    Claudius
    Azt nem lehet tudni, hogy bezárják e a mesekönyvet és vége lesz e a földi létnek de az látható, hogy ismét Szodoma és Gomorai időkben élünk.
    Felesleges volt kint keresni a hibást mikor az emberek tömegesen belealudtak belebutultak a mátrix-ba.
    pl Jézushoz odament a tanítványa és mondta neki, hogy találkoztak egy emberrel aki a nevében ördögöket űzött.
    Mondták neki, hogy tartson velük, nem akart ezért megtiltották neki az ördögűzést.(milyen okosak voltak)
    Jézus mondta erre, hogy ne tiltsák mert aki a nevében ördögöket űz ki, az egyhamar nem fogja szidalmazni.

    2000 körül mondta az egyik munkatársam, hogy nem hinném, hogy a bent lévők milyen gusztustalanul beszélnek az éppen kint dolgozókról a hátuk mögött.
    2008 másik munkahely ment a seggnyalás, mószerolás, szarkavarás 1000-rel dobálták, hogy ki milyen szar, kár élnie, persze a normálisabb igazabb embereket szidták azt a keveset.
    Több mint egymillió agyar kint reszket külföldön, hogy ebbe a szar országba nehogy haza kelljen jönni.
    Itthon a nagy tömeg egymást marja, hogy kire kellene majd szavazni és aki a másik pártra szavat az milyen hitvány.
    A vidéki nem akar már földet művelni mert nem éri meg bizonygatják és teljesen kiszolgáltatták magukat az emberek a munkahelyeknek.
    A pletyka a szarkavarás képmutatás hömpölyög mindent teljesen eláraszt.
    A békemenet csak hab a tortán jó nagy görbe tükör.
    Beérett a termés, lassan befejeződik a megrostálás, van ahol már az aratást is elkezdték...
    - 2022. 03. 21. 11:08
  • Claudius
    sinnerman

    Azért páran Tudják... persze Nem a Hírfolyamból a tv-ből, rádióból... mert ehhez szükséges az Egy Igaz Forrás, amihez elengedhetetlen a sötét oldal teljes Ignorálása és a Jó Emberré válás!
    Erre kellene Most, elsősorban törekednie a sokaknak is...

    Teljesen jól Felvázoltad, hogy az emberiség milyen ÉRZELMEKKEL teremtette meg ezt a Mocskot, ami körbevesz bennünket a jelenünkben, bármerre is nézünk... ami az elmúlt 2 év távlatában Csak fokozódott és egyre mélyebbre süllyedtek a sokak, így a sötétségben.

    Minden egyes ember folyamatosan kapja a Teszteket, Próbákat, ami szükséges a Szelektálódás, Kiválasztódás folyamatához - ez a rostálás - mert így dől el, ki, hova kerül... melyik oldalt Éli és Táplálja.

    Ezért sem célravezető a Világi dolgok, éppen aktuális Hazug, Pusztító... eseményeinek az elemezgetése, mert Csak akadályoznak az Ittlét tényleges feladatának Megoldásában!

    Minden ami a Fizikai síkon megtörténik, az az emberekből árad ki, a mások iránt táplált Érzelmeik által... ezért is meddő, értelmetlen, kívül keresni a Felelősöket a problémáinkért, betegségeinkért, nyomorunkért... mert Minden Ami Belőlünk Árad, mindig Hozzánk tér vissza!

    Ha tükörbe nézel, magadat látod kívülről, ha a téged érintő világot szemléled, magadat látod belülről...
    - 2022. 03. 21. 16:49
  • A
    Lengyelország kidolgozta a „NATO békefenntartó missziója" tervezetét Ukrajnában
    A napokban jelentek meg információk, miszerint Lengyelország katonákat szándékozik küldeni Nyugat-Ukrajnába azzal a céllal, hogy az országot két részre bontsák. A lengyel sajtóban kezdtek megjelenni olyan publikációk, amelyek megerősítik a lengyel fegyveres erők felkészülését bizonyos akciókra.
    A lengyel sajtó beszámolt arról, hogy Lengyelország nemzetvédelmi minisztériuma a NATO ukrajnai „békefenntartó missziójának” tervezetét készíti elő. Ezt az információt ráadásul a lengyel katonai vezetés forrásai is megerősítik. Egyelőre tisztán békefenntartókról van szó, melyeket egy szomszédos ország területére terveznek beküldeni.
    A katonaság által javasolt projekt azonban nem felel meg a lengyel politikai vezetésnek, komoly nézeteltérésekről számolnak be a kormány és a hadsereg között. Sajtóértesülések szerint Duda elnök fél attól, hogy engedélyt adjon a lengyel csapatok bevetésére, amíg meg nem kapja az Egyesült Államok jóváhagyását a hadművelethez. A helyzeten Biden európai látogatása változtathat, aki egy rendkívüli NATO-csúcsra érkezik Brüsszelbe. Az amerikaiak egyelőre kizárják részvételüket az Ukrajna területén zajló akciókban, de nem tiltják meg másoknak, hogy ezt megtegyék.
    Mindeközben számos szakértő – köztük nyugatiak is – azzal érvelnek, hogy Lengyelország békefenntartó misszió leple alatt szeretné visszaszerezni az "eredetileg lengyel földeket", és Nyugat-Ukrajna négy régióját foglalnák el. Ebben az ügyben a lengyel vezérkar valójában a 18. gépesített hadosztály titkos mozgósítását hajtja végre. Ezeket az információkat számos Telegram-csatorna is terjeszti.
    Megfigyelték a lengyel hadsereg egységeinek Ukrajna határaihoz közelítését is, és a Fehéroroszország határ menti térségében megjelentek a Lengyelországban állomásozó amerikai csapatok.
    Nem világos, hogy maguk a lengyelek hogyan képzelik el egy „békefenntartó művelet” lebonyolítását Ukrajnában. A békefenntartók bevetéséhez Oroszország engedélye is kell, amit természetesen nem ad meg. Engedély nélkül pedig beavatkozást jelent a konfliktusba. Ahogy korábban Moszkvában figyelmeztettek, Oroszország kategorikusan ellenzi a nyugati beavatkozást az ukrajnai különleges műveletbe. Ha bármelyik ország beavatkozik a konfliktusba, intézkedéseket tesznek ennek a beavatkozásnak a megszüntetésére, tekintet nélkül bármilyen nyugati szövetségi rendszerre.

    Forrás: Hídfő Net
    - 2022. 03. 23. 12:04
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (7)87,5 %
Nagyon jó (1)12,5 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %