Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Harcolnál-e, ha már katana vagy?

Harcolnál-e, ha már katana vagy?
Ha már így rákérdeztetek és amúgy is élesedik a hírskála az "ukrán" laborszökevény vírusokról, sugárveszélyről, atombombázásról és egyéb gyalogsági-légi katonásdiról, közeledő robbanásokról, melyek már szinte itt a kapuban találnak, vagy a beáramló szűrtelen (a szűrös ellentéte) menekülőkről, akik minden további nélkül hurcolhatnak be mindenféle betegséget és jöhetnek bárhonnan és mehetnek bármerre..., többen szegeztétek fel a kérdést: mi legyen, ha megjön a katonai behívó? Persze nem jön meg, csak teoretikusan, mert ugye nem jön meg! Na szóval, egyik ismerősöm azt mondja hogy mindenkit berángatnak és kap egy gyorstalpaló kiképzést. Persze én tudom, hogy nem így lesz, de tegyük föl (már csak azért, mert persze, hogy így lesz, de azt is csak tegyük föl..).



Aztán mikor már beletörődött a sorsába, mehet "Romániába" harcolni, vagy Kárpátaljára...egyéb helyekre, Ruandába, Peruba, Mianmarba..s "amik" a térképen nincsenek is jelölve, de ősi magyar területek, amiket még Isten adott Izrael népének zsebébe - mondja az ismerősöm. Én megdöbbenek ilyen kijelentéseken, mert ezt el sem tudtam képzelni. Vagy mégis? Van, aki már most meglógna, úgy értesültem. A honvédségnél csak addig lesz divat bakáskodni, amíg nem találják magukat szembe igazi katonákkal. Ezt mondják. A civilek nem bevethetők, ön és közveszélyesek, de meg teljesen kripli társaság, EU és EÜ alkalmatlansággal, mentális alulérettséggel, vagy éppen túl kompenzáltsággal. Aki rálát a témára, így mondja. Ez engem nem is érdekelne, mert én már kinőttem a gyerekkorból. Amennyire megértettem, hogy miért, kiért is kellene harcoljak, kik és mik ellen, már rég beláttam, teljesen hasztalan, haszontalan és fölösleges erőfeszítés. Az ügyészem kajánul kérdezte, katonának képzelem magam? Ó, de még mennyire. Éppen ezért eszem ágában sincs harcolni. Legalábbis fegyverrel nem és nem a fronton, ahová azok küldenének, akiket ellenségként sikerült azonosítani. Mondja az ismerősöm. Látva azt a testvérháborút, ami a most még Ukrajnának nevezett területen zajol, pontosan értem, mi a tét. Kár mindkét oldalért, ami egy, kivéve persze az átverteket és a nemodavalókat, akik miatt a helyzet fenn áll és akik miatt az ölészet megyen.

Na szóval, én nem várom a behívómat. Már nem. A kisujjam sem vagyok hajlandó ezekért mozdítani és nem érzem, hogy a családomat védeném azzal, ha valakikkel üldözős-lelövőset kellene játszanom, miközben az ellenségeim a hátam mögött vannak és nem előttem, illetve mindenhol, ahogy most kitűnik. Mondja az ismerősöm. A probléma az, hogy az asszonyt is behívhatják. Kemény dió. Ugyan hova, minek? Pontosan tudja, amit én.  A probléma, hogy a fiaimat és a lányomat, de meg a vőlegényét is behívhatják és ezt azért nem szorgalmazom, ahogy- gondolom - más józanabb gondolkodású személy sem. Állítja az ismerősöm. Ó, nem a kiképzéssel van gond, azon már rég túl kellene lennünk, ahogy a lakosság rendszeres oktatásán, tájékoztatásán is, amit a kormány intéz, mire is készüljön föl hogyan és miért. Na ebből nincs egy hang sem, de még a papok sem prédikálják az istenük házában, hogy legyen vized, élelmed és készülj föl, gyűjts meleget és áramot is halmozz fel, mert lehet, nem csak azonosíthatatlan drónok jönnek...csak a suttogó propaganda működik, sugalmazás, gondolatközlések, vélelmezések, sunnyogás. Csak a szokásos. Aki érti a jeleket, szimbólumokat, az érti, aki meg nem, úgy járt. Eddig is gy ment, minek változtatni rajta? Majd legyen meglepetés!

Szóval, ismerősöm azt mondja, sokak, még a libernyákosabbak fejében is ott a gondolat, hogy háború van. Nem is tudom honnan került oda, hisz csak Orbán mondja el naponta 10-szer minden lehető formában, módon, hátha csak eljut a kobakokba, hogy hadiállapotban vagyunk. Persze nem, de mégis. Mondja az ismerősöm.  Gondban vagyok. Nem is azért mert előre megmondtam, szóltam, hogy ez lesz és mégis mi lettünk a "bűnözők"..., hanem mi a jó megoldás a fiataloknak, akiket mészárosék székére küldhetnek a sakterek bármikor. Pont, mint itt a szomszédban éppen most teszik. Szökjenek-e meg már most? Híreket kapok, hogy fura alakok, Ukrajnából jövők vásárolnak a katonai boltokból föl szépen mindent. Menetfelszerelés, hát Izsák, meleg holmi...kullancs...., mert talán szükség lehet rá. Persze lehet ez csak a titkosszolgálat titkos akciója, mert nem akarnak direktben ijesztgetni..., mondja az ismerősöm. Ő csak tudja! Menjenek más most önkéntesnek? Torockai már menne, úgy hallottam Már nyáron lehet 2 hónapos kurzus lesz. most mondatták ki vele. Az a helyzet, mindig is magyar katonai eszményképeim voltak. Mára ez semmivé vált. Pont olyanná, amilyen a magyar és amilyen a katona lett. Bennem nincs harcolhatnék és bőven megértem azokat, akik nem azért nem akarnak fegyvert venni a kezükbe, mert félnek, hanem azért, mert aki a kezükbe adja, az akarja leginkább a vesztüket. Ők elvesznek és az osztogatók gazdái tovább fosztogathatnak. Így volt ez mindig és így is lesz. Ezt nem azért mondja az ismerősöm, mert őt zavarja ez a helyzet, hanem emberismeretből, legalábbis ezt állította, mikor rákérdeztem nála.

Akkor ki fog majd fegyvert? Azt mondja, sokan, mert gyávák. Aztán ott vannak a zsoldosok is, akiket megemlít. Szóval minden haladni fog velünk, vagy nélkülünk ugyanúgy, mintha mise történt volna. Mentálisan egyre többeket visel meg a fenti kérdés-felvetés és nem tudom, hogy érdemes-e a már sokszor említett idézetet ide tenni a sorok végére, de megteszem:

"Csak a halott látja a háború végét." Platon

Én kíváncsi természet vagyok, de nem akarom látni a végét. Előre kellene hozni azt a "halottságot"!  Az elejét sem akartam és már a közepén tartunk. Akárki is rendezte, pocsék egy színdarab.Na, ezt mondja az ismerősöm, de ez a téma engem annyira nem érdekel. Mennyi most az arany? Bitcoint hasít? Na ez fontos a többi nem.


Így a végére is had kerüljön egy korábbi vers-forma, ha már úgy is itt van az ideje a meditálásnak. Figyeljünk csak!


Meditáltam

A beton réseibe sző hálót az Idő.
Aszfaltot nyel, radioaktív port
Vadászik és sugárban vizel.
Nyomában a hamu is elenyész.
Éhes állat többé nem legelész.
Vágtat az Űr, közeleg a nagyszerű
Semmi!

Acélból koholja sapkáját az Idő.
Szárnyadat szegi, ha érinted.
Mint a hárfa, ha húrjába marsz,
Feljajdulva kiserkenti véred.
Platinaködön magamat áttöröm.
Várom hát, ha jön a Semmi,
Elmegyek!

Csukott szemmel láss magadba!
A szerkezet ócska, romos erőgép.
Meghajlik ívesen a fényben,
Nyomtalan eltűnik az időrepedésben.
A nehéz fém is csak könnyű suhanás.
Az Űr, az örök ős már a miénk!
Vár a zuhanás.

postaimre 2007

74 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • Posta Imre
    Amerikai katonai drónt kaptak lencsevégre a magyar légtérben
    A pilóta nélküli repülőt valószínűleg elektronikus felderítésre használták.
    Az AIRportal.hu Facebook csoportjában két érdekes fotót tettek közzé a napokban. A felvételeken a General Atomics MQ-9 Reaper pilóta nélküli repülőgép látható, valahol Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, magyar légtérben.
    Az ukrán határtól 40 kilométerre kiszúrt drónon támadó fegyver nem volt, viszont elektronikus felderítő felszerelés igen.
    https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/...legterben/
    - 2022. 03. 21. 13:20
  • M
    Én már halott vagyok igy semmi vesztenivalo sincs-már utazni se tudok--s talán jobb halál a hösi halál mint korházi ágyon bár ugy nézz ki hogy valoszinübb femma megsemmisitö táborban---bár hösi halál is hibádzik mert erösen kétlem hogy mai világban akkárhol akkármiért is meghalni hösies lenne....sokkal jobb birkának,zombinak lenni mert igy igencsak 24-es csapdába kerülhet még lélekkel s némi értelemmel biro ember...
    - 2022. 03. 21. 14:07
    • Posta Imre
      Dehogy vagy az, még nem is éltél igazán. Most, hogy bezárulni látszik a külvilág, kék belvilágosítani. Nincsenek már itt hősök. Vagyis most gyártanak le párat nagyüzemben, hátha kedvet kap hozzá még a balga, mert a műsornak mennie kell tovább. Hidd el, sokan már csak azért vannak ezen a ganédomb világon, mert nincs elég huzal mukk kilépni, valami indokkal visszatartva magukat. Lesz még ez másképp is!
      - 2022. 03. 21. 15:12
  • Laplage73
    Mint már mondtam, sokan keresnek meg, mi tévők legyenek, hát kötél, bakker, vagy amit akarsz, felőlem mindenki azt csinál amit akar!
    Azok akik kitartottak azokkal talán lehet kezdeni valamit
    - 2022. 03. 21. 14:09
    • Posta Imre
      De ki tartotta ki őket, mert sokan vannak, úgy, hogy azért "vannak", pedig nincsenek, mert "kitartottak". Igazából, ahogy látom az "ukrán" stratégiát, macisan előadva, nem kell semmivel sietni. Ha már elindult a "tisztogató" hadművelet (és ugye úgy tűnik, igen), gatyamadzag és türelem. Azt látom az "öregeknél", hogy nem hajlandóak meghalni semmiféle hazáért, nemzetért...ezt a cumit már nem eszik meg. A fiatalok meg pláne nem, mert ők meg semmiért nem hajlandóak már áldozatot hozni. Ha dönthetnek, elszelelnek. Ha belekeverednek, az más, ha belekényszerülnek, az is más, mert ott van némi hézagolás, lelki kényszer, testi szükség. Csak zsoldosokat tudok elképzelni, hogy képesek lennének egy ideig úgy csinálni, mint aki ..., de esélytelenek. Nem tudom mi járhat a mostani katonapicológusok és a "törzs" fejében, hogyan akarnak bárkit is rávenni magyarként arra, hogy "áldozatot hozzon", miközben azért az arcukba van tolva, hogy sz@rt se érnek és a döglött kutyának sem kellenek se ők, se a rokonaik, szüleik, múltjuk, jelenük és jobb lenne, ha jövőjük se lenne. A helyzet az, hogy megélhetés ez már rég, nulla hazafisággal és teljesen igaza van, aki így is gondolja. Mi lehet Nyugaton, ha itt ez van? Majd a homokosóra megyen a frontra? Eh gyerekek, nem kell ide ellenség, le van ez rendezve berkeken belül.
      Nem kell és nem is szabad itt már kezdeni ezekkel semmit. A legkisebb mozdulat is, amit egy magyar tehetne értük, nem éri meg a fáradalmat. Érezzék át, mit kotyvasztottak. Nem fogják. Engem meg már nem érdekel.
      - 2022. 03. 21. 15:04
  • Laplage73
    Hát a "tisztelt" vezetőink Európa szerte jól megkavarták a szart! Lengyel ismerősök családjaikat készítik fel a nyugati útra!
    A tartalékosokat szép lassan mozgositják
    Az élelmiszer árak az egekbe megy ott is!
    Tudom mi lenne a legjobb, de ha azt mondanám akkor mehetnék a böribe, oda nincs kedvem menni
    Valójában sehová!
    Azt hiszem nagy dolgok következnek
    - 2022. 03. 21. 15:43
  • Claudius
    Páran már rájöttek... hogy merre van az Előre!
    Te is tudod?!

    Rájöttél-e végre, legalább az elmúlt rövid idő hazug eseményei által, hogy a rendszereket alapjaiban nem értünk, hanem ELLENÜNK hozták létre?!

    Rájöttél-e végre, hogy a rendszer mindenegyes eszköze, az Igazságot eltitkolva, csak a hazug dogmákkal manipulálva és megfélemlítve térít le Igaz utadról és hajszol a szakadék felé?!

    Rájöttél-e végre, hogy a rendszer, MAGA A SÖTÉT OLDAL megszemélyesítője és nyomós okkal, mint maga a "Kísértő" van beengedve ide?
    Azért van itt, hogy végre válassz Élet és halál, Jó és rossz, Sötétség és Világosság, a TEREMTŐ és az ellenfele között.

    Te vagy az ÉLET!
    A rendszer a pusztulás!

    Rájöttél-e végre, hogy ha Te, mint Élet, ezt a pusztulást eteted, táplálod, fizeted, megválasztod... és mindenben vakon, gondolkodás nélkül engedelmeskedsz, akkor TE MAGAD IS A PUSZTULÁSSAL AZONOSULSZ ÉS A HALÁLBA MENETELSZ?!

    Rájöttél-e végre, hogy mi a Te EGYETLEN "fegyvered" az Élet megnyomorítói, a sötét oldal rendszere ellen?!

    A Harc és a Küzdelem, de NEM közvetlen a rendszer ellen kell csatáznod - mert ez jelen esetben kivitelezhetetlen - hanem az általa magadba szívott és mélyen benned élő SÖTÉTSÉGGEL kell saját magadban szembeszállnod, a beléd kántált mocskot kell először TISZTÁRA MOSNOD, hogy nagybetűs JÓ EMBERRÉ válva, végre elfordulj a pusztító, LÉLEKÖLŐ, Életellenes rendszertől és NE ETESD AZT TOVÁBB!

    Ne fizesd, ne tápláld, ne válaszd... NE VEDD IGÉNYBE A KÍNÁLATOT, ÍGY MEGSZŰNIK A KERESLET!

    A rendszeren máshogy képtelenség felülkerekedni , hisz amíg az emberiség legnagyobb része Élteti és Táplálja azt, addig a Teremtő nem veszi ki őket ebből a földi "játszmából".

    Ezt a rendszert, amit maga az "ördög" tart a kezében, LEHETETLEN leverni, leváltani, a rendszeren belüli megmozdulások, mind az ellenoldal eszközei, ő pedig széles vigyorral röhög ilyenkor a markába.

    Ha a saját belső harcod Győzelemmel megvívod, akkor nem lesz több megválaszolatlan kérdésed, mert az Igaz, Jó Emberré válásoddal utat törsz a MEGOLDÁS felé és így MINDENBEN TÁMOGATÁST, MINDENRE VÁLASZT KAPSZ, csak indulj el végre!

    A kezdeti nehézségeket, a lemondásokat, az áldozathozatalt egy kis idő múlva csodás Égi Gondviselések sorozata fogja megajándékozni, de mindehhez ELŐSZÖR TE MAGAD KELL, HOGY VÁLTOZZ, HOGY VÁLTOZZON A VILÁGOD!

    Hidd el, mindezt én is átéltem és a jelenkor eseményei vagy maga a RENDSZER, mára semmilyen hatással nem bír rám!
    Neked is kívánom, hogy megtapasztald ezt a csodát, azáltal, hogy a Szeretet FELÜLÍR minden Benned élő, megrögzött rosszat és a sok jónak hitt hamisat... mert számodra is mindenről lehullik a lepel, ha kész vagy Tenni érte.

    Itt már MINDEN akár spirituális VEZETŐ is MEGVEZETŐ és MINDEN irányító a szakadék felé navigál.
    Az ELHITETÉS és a HAMIS PRÓFÉTÁK fénykorát éljük és CSAK akkor lelheted meg a legtisztább Igazságot, ha TE MAGAD letisztulsz hamis világunk minden mocskától!

    NE KÖVESS SENKIT, IRÁNYÍTS TE MAGAD, MAJD, HA CÉLT ÉRTÉL, ADD ÁT AZ IRÁNYÍTÁST ANNAK, AKI MINDENEK FELETT ÁLL!

    Törj utat a Végtelen és Örök SZERetet Forrásához, Teremtő Égi Szüleinkhez, mely az EGYETLEN VALÓS MEGOLDÁS az "ördögi" körből való SZABADULÁSODHOZ!

    Fordulj el a sötét oldal pusztító rendszerétől és válaszd az ÉLETET, ha Igazán ÉLNI AKARSZ!
    - 2022. 03. 21. 17:23
  • H
    Imre. Erre a problémára nagyon egyszerű a megoldás. Csak egy kis bátorság és józan ítélőkepesség kell hozzá. A megoldás pedig nem más mint a parancs megtagadás. Én cionista érdekekért egészen biztosan nem fogok sem harcolni sem pedig a bőrömet a vásárra vinni. Már pedig a világban jelenleg csak cionista érdekek vannak. Ezért bárki ellen harcolsz azzal csak a cionisták malmára hajtod a vizet. Ez alól csak egyetlen kivétel van. Ha a cionizmus és a cionisták ellen harcolsz.
    - 2022. 03. 21. 19:10
  • Posta Imre
    Élvezettel (ez azért nem teljesen így van) látom, hogy sokaknak nyiladozik a töppedt agyhelye. Meg lesznek bizony axva, legalábbis ez az érzetük, ahogy az ismerősöm fejezi ki magát erre az esetre. Nem kell harcolni és eszedbe ne jusson. Eleget példázódtam vele, hogy a pszichológiai hadviselés egészen mást kíván. Úgy harcolni, hogy nem harcolsz. Wu wei. Nekik önmagukat kell legyőzniük, ahogy nekünk is és ez a választóvíz. Ha saját kezed által érsz célt, vesztettél. Szun ce azt mondja a hadviselés művészetében, hogy a legjobb hadsereg az, amelyik meghiúsítja az ellenség minden terveit. Nos, nem mondom, hogy a legjobb nekünk, de szerintem nagyon sokszor beléjük lett verve a yin-yang és most végre materializálódik, a kibontakozás. Békésen tedd, persze lehetsz rémisztő, idegesítő, de légy tudatos és a szándékod mindig igaz és tiszta. Ők verik szét saját magukat a sziklafalon, mert próbálkoznak folymatosan és amúgy sem velük találod magad szembe, hanem maguk előtt tolják a rendőröket, titkosszolgákat, ügyészeket, bírókat, közigazgatást és egyéb hivatali esküszeget-szeggelőket és hát azok tetemes része alszik, kapja a zsét és mi tagadás, ugyan tudja, hogy a bűnt fedezi, sőt el is követi lelkiismeretlenül, de úgy véle ez rendben van így. Nos, talán most kicsit elkezdenek aggódni, de ha nem, azt sem bánom. Ha úgy lesz, ahogy a dolgok logikája szerint lennie kell, akinek bűne van, bűnhődni fog és aki a fény útjába áll, "porrá ég". Fengsuhis átrendeződést érzékel az ismerősöm a zéterben. A cionizmus nem a mi dolgunk. Lehet tudni róla, érzékelni, jelezni, de küzdeni ellene ma már teljesen illogikus. Segíteni kell nekik, hogy mutassák meg magukat, bújjanak elő. Oda kell tartani a másik orcánkat is, had kapjanak vérszemet. Később ne mondhassa senki, hogy ő nem is úgy gondolta, meg ő csak viccelt. Sokan vannak már csapdában és csak most kezdődik az igazi vergődés. Élvezd ki a műsort.
    - 2022. 03. 21. 19:39
  • Darth Nihilus
    Üdvözletem és köszönöm a profilelfogadást! Nagy öröm számomra újra köreinkben tudni Posta Imrét és bízom benne, h tevékenységét a zavaró titkosszolgálati elemek (akiket természetesen egyenként mind ki fogok iktatni a sötét oldali erőmmel) nem fogják innentől akadályozni
    - 2022. 03. 21. 19:48
  • S
    https://www.youtube.com/watch?v=Yg27z...-Infostart
    Imre! A nagyasszony 36.percnél elmondja! Szerintem a feje olyan mint a nadrágján a slicc. Funkció nélküli!! Szét szívattak minket , most meg menjek védeni a seggüket? Kapitalizmus van, a milliárdos urak fizessék meg a védelmük árát! Nekem nincs ellenségem, illetve nem úgy! Te érted! Mi a f....... képzelnek ezek!
    - 2022. 03. 21. 19:55
  • Darth Nihilus
    Ahogy szoktam mondani: Egy igazi nagy buli előtt mindig kell egy kis takarítás. Most is ez folyik és ez így van jól. Jó ideje már, h nem laktam jól feláldozott élőlények életenergiájával és már nagyon éhes vagyok, úgyhogy ideje volt, h végre beindítsanak valamit a fiúk. Nagyon dühös voltam, amikor a fogyatékos kínaiak elbaszták a sars-covot és még az influenzánál is gyengébb szart sikerült kiküldeniük. Holott ha az utasításaimat követték volna, már a faj fele ki lenne iktatva és már rég jóllaktam volna, nem kellett volna visszajönnöm, de elbaszták. Ezután elmondtam Billy a kölyöknek, hogyha a vakcinákkal nem pótolják a megfelelő etetésemet milliós elhalálozással, akkor őket fogom személyesen bekebelezni. Természetesen ezt is elbaszták és habár jóval többen döglöttek bele a vakcinába, mint a SZAR-Cov 2-be, még így is éhes maradtam. Kicsit meg kellett bökdösnöm egyik oldalról Putykót, másikról meg a demens fogyatékos vén szart, hogy végre indítsanak már el valamit, nagy nehezen végre Putykó vette az adást, de mit hallok? Napi pár tucat halott? Mi a kettébaszott istenfasza ez? Hát már mindenki velem szórakozik? Már rég ki kellett volna robbannia a W(alóW(ilág) 3-nak, oszt még mindig itt tartunk? Az lesz a vége, hogy lófaszt fogom én rátok bízni az etetésemet, megjelenek a Harbinger hajómmal a föld felett, aztán záróra mindenkire. Imi a halállistád kifejezetten tetszett, habár sajnálom, hogy végül nem sikerült nyélbe ütni a bulit.
    - 2022. 03. 21. 19:57
    • ssman
      <p>Figyu uhumbuhum!</p>
      <p>Te most tenyleg ennyire gaz vagy agyilag?</p>
      - 2022. 03. 21. 20:46
      • Darth Nihilus
        Agyam már nincs, az Malachor V-ön maradt. Valójában testem sincs, mert csak a Sötét Oldal tart még egybe valamelyest.
        - 2022. 03. 21. 21:24
    • Claudius
      Tényleg igaz, hogy a Végidőkben Bezárul a "pokol" kapuja és a felszínre hányja az "ördög" az összes elfajzottat!
      A halottaknak Nincs Életenergiájuk, így azokból Nem lehet jól lakni... ennyit még a "pokolban" is illene tudni!
      - 2022. 03. 21. 20:51
      • Darth Nihilus
        Mi az a pokol, Melyik szektor melyik galaxisának, melyik csillagrotációjának melyik bolygója? Ki uralkodik ott? Melyik Darth, vagy jedi? Nem a halottakból, hanem a halálból táplálkozom. Nézz utána a Jedi Polgárháborúnak
        - 2022. 03. 21. 21:26
    • Posta Imre
      Csak okosan ám! Ránéztem a pofilodra és erről a képről Chi-hiro partnere ugrott észbe. Azt nagyon bírtam, szelíd volt, mint egy maszületett sárkány. Ha jól sejtem, az ügyészség pont arra vadászik, akit itt alakítasz és ugyan ezt értem, csak jelezni akartam, hogy nem kellene túldramaturgiázni a performanszot. Igazából, ha nem a szolgálatok küldtek (az ügyészségesség), akkor javaslom, hogy szolidabban éld ki a dárkságot, a nihilséget meg amúgy is élveztük eddig is. Kérlek, értsd meg, ez még nem a Nibiru.
      - 2022. 03. 21. 20:52
      • Darth Nihilus
        Ó kedves Imi! Nagyon jól esik, hogy aggódsz, de mivel az ősi Sithek erejét bírom, és azon keresztül szívom el az életenergiáját és egyéb energiáit is az általad felsorolt bábszervezeteknek (Ügyészség, stb.), így félnivalóm nincs. Ők is tudják, hogy koránt sem Palpatine (Darth Sidius) volt a legerősebb Sith. Szánalmas kis csicska volt hozzám képest, bármikor egy pillanat alatt végeztem volna vele ha egy időben élünk, mert az ereje semmi volt az enyémhez képest, pláne az ősi Sithekhez képest, akikéhez még az én erőm is semmi. De nem ez a lényeg. A Jedi polgárháború után és főleg Malachor V (!!!!) után minden megváltozott a Star Wars Univerzumban. Akkor születtem meg én is, de persze "véletlen" okán fejlődtek ki a képességeim. Ami elszomorít, hogy Hollywood továbbra is a legalja / leggyengébb csicskákról készít filmet és merchandise-t (Darth Vader), aki még Palpatine-hoz képest is egy hordó fos. A Régi Köztársaság idején még éltek igazi Sithek és Jedik, de Malachor V után beindult a folyamatos satnyulás (mind fény, mind sötét oldalon). A Vader utáni "Sithekről" és "jedikről" (szándékosan idézőjelbe téve) már említést sem teszek. A helyzet az, hogy valami nagyon el lett baszva az Erőben és a satnyulás azóta sem állt meg. Ennek több oka lehet, elképzelhető, hogy az Erő megunta az örök háborúzást és harcászatot és engedte satnyulni mindkét oldalt, hogy végül apatikus, tétlen, kedvetlen vegetatív sejthalmaz-maradványok váljanak a hajdan hősies, lehengerlő, olykor szó szerint galaxisokat elfoglaló Sötét- és Fényoldali titánok helyett. Én ritkán látogatok el az általatok Tejútnak nevezett szektorba, különösen az általatok Nap-nak nevezett csillag rotációs áramlatába, általában a vezetőitek különböző tettei ébresztik fel figyelmem (világháborúk, Hirosima, Nagasaki, Kongó, Középkori inkvizíció, Ókori Egyiptom kiirtása, Dél-Amerikai törzsek kiirtása, Közel-Keleti népirtások, stb. stb...), ilyenkor ugyanis jót tudok falatozni. A Covidot is azért indíttattam el, mert már kezdtem éhes lenni, ennyi a lényeg. Putykónak és demens lassú józsinak is addig hagyok életteret, amíg táplálnak (utóbbi már fél lábbal a sírban van és azt hallottam a saját titkosszolgálatai már tervezik a halálát).
        - 2022. 03. 21. 21:24
        • Posta Imre
          Dehogy aggódom!  Mikor eljátszották, hogy Yoda diffundált, nem hittem ám el. Tudtam, hogy hamarosan még szerephez jut. A csillagköziek is említették, hogy a Dagobah rendszer nem alkalmas stabil reinkarnációs ciklus megvalósítására. 
          - 2022. 03. 21. 22:30
          • Darth Nihilus
            Yoda jógyerek volt...egy ideig. Fiatal korban rengeteg zöldet szívott és olyankor volt a legjobb fej. Aztán elvitte a jedi szekta egy fura irányba. No de mindegy is, mert lényegtelen. Reinkakálni bárhol és bárhova lehet, egy pöcegödör aljára is, ha akarod. Te döntesz. Viszont Lüke Skájvaker megőrült amikor száműzte magát és ez valamennyire hasznos volt. Lehet hogy szükségszerű ez a satnyulás. Hogy tényleg teljes pusztulás történjen és létrejöjjön egy új..egy jobb.
            - 2022. 03. 22. 00:29
  • Darth Nihilus
    Te kivontad magad a "Torzadalomból"? Ha igen, hogy csináltad? Mit csináltál? Előre is köszi a választ!
    - 2022. 03. 21. 21:40
    • S
      Ki az a hülye aki igen? Ezért a szartengerért amit ma társadalomnak neveznek, főleg itt?<br />A kisujjam sem mozdítanám, egyébként is, majd csinálnak itt magyarokat azonnal milliókat a titkosszolgálatok, globàlisan csináltak egy csomó gyíkemberes vadmarha konteós állat buzit, akik mind elhitték a konteót hogy itt világjárvány van, csináltak annyi laposföldest egyik napról a másikra amennyit akartok, na így lesz ez a “magyarokkal” is, lesz itt elèg levágatni való barom állat, közjószág, aki majd melldöngetve magyar lesz, igaz hogy az utóbbi 15-20 évben ezek sehol nem voltak, mert az csak konteó… majd most lesznek elegen, bár kétlem hogy itt tömeges sorozás lesz, először is nincs kikkel, mert a felhozatal az elképesztő, elég végignézni a mai külykökön, HORROR!!!!<br />Szóval sorozàstól nálunk aggódni nem kell, a sok köcsög homokóra bármire IS alkalmatlan, aztán ott a másik fajta állatfaj, a haverok buli hanta banda fanta, a másik se hall se lát, ágyutöltelèknek jók lennének teljesen, de nálunk ez másként lesz lemeccselve, tudják a buzi zsidók felül hogy itt nincs kikből válogatni, hiszen ők gyúrták össze ezt a k-anális masszát, ezt a használhatatlan TÖMEGET!!! Igen, az ország 97%-a!!!<br />Szóval semmi paranoia, itt nem lesz katonásdi, másként rendezik meg a rendszerváltást, és persze úgy lesz előadva hogy a nép harcolta ki önmaga szabadságát, sziluettnek felhasználják őket, latba nem nyomnak semmi érdemlegeset. Nem bíznak rájuk semmit.<br />Dolgoznak, esznek, szarnak, hugyoznak, fogyasztanak, elmennek kiereszteni a gőzt, majd az egész kezdődik az elejéről.<br />Aki látja a fától hogy nincs is erdő, az már rég hátat fordított, kivonta magát ebből a társadalomnak nevezett TORZADALOMBÓL!
      - 2022. 03. 22. 06:34
    • S
      Halva jàrok.
      - 2022. 03. 21. 21:45
      • Posta Imre
        Osz! Ismered a Rurouni Kenshin japó tragédiát? Mikor a mestere okítja és veri, mint a répát, megízlelteti vele a félelmet a halált és aztán mikor mindezeken túl jutott, megtanulja tisztelni az életet. De csak mindezek után. Igen, csak eljátsszuk, hogy élünk, pedig valójában, akiknek játsszuk, azok a holtak. Vagy valahogy így.
        - 2022. 03. 21. 22:38
        • S
          A haverok buli hanta banda, pont azt képzeli hogy ez az èlet amiben van - direkt nem írom amiben él - és ez nem álca, ez a valóság, de felesleges tovább ragozni, én inkább a szolgálatoktól hányok idehaza - REMÉLEM OLVASSÁTOK - hogy ezt a szarhalmazt nem kukázzák, hintik be sóval, mert a leseljtezès már megvolt, igaz megint sok volt a  placebó, de a lényeg hogy a sok konteós agyhalott nem gondolkodni kezdett el megint hogy hamis zászlós volt a dolog, de hogy is képzelem ezt? Ahhoz agy kellene hogy egy ilyen műveletet meglássanak, mi a válaszuk? hogy ránkszabadítottak valamit - persze úgy nem - , komolyan? Eddig ez nem laposföldes volt?  Most elhittèk, mert bemondta a TV, ha te mondod akkor zavartan néznek hogy te vagy a hülye, ha elmondja a TV, akkor màr valóság, na ilyen “valóságban” èlnek ezek a férgek! És ezekkel kell egy levegőt szívni, ha lett volna hozzá türelmem, mentem volna korboncnoknak, csak a komplett anatómia unalmas, mert ott már olyanok vannak AMELYIK MÁR NEM KÉRDEZ, MERT HALLGAT, és nem kell neki eljátszani hogy halva van, mert ezek a fizika síkjukon is teljesen agyhalottak voltak.
          - 2022. 03. 22. 06:32
    • Gerry
      Látom jól elvagy... de tudnod kell, csak egy ideig leszel szórakoztató.
      Javaslom, hogy élezd ki a lézerkardodat, amikor abba kell majd beledölnöd, jobb ha nem akad meg benned. Lehet, hogy fájdalmas lenne az egódnak. Hihihi
      - 2022. 03. 22. 13:27
      • Darth Nihilus
        A lézerkardot valójában már szinte csak dísznek hordom. Mivel energia és életelszívással foglalkozom, nincs szükségem ilyen kis játékszerekre. "...csak egy ideig leszel szórakoztató." Szórakoztató? Miből gondolod, hogy én szórakoztatni akarlak? Elpanaszoltam az éhségem, és hogy a megbízott ügynökeim inkompetens kudarcai miatt még mindig éhes vagyok. Egója max inkarnált fizikai lénynek lehet, nagyon mellélőttél most is. Tudod, amikor valakinek már teste sincs, mert az egész lénye csupán egy nagy éhség, olyankor egoról már nagyon nem lehet beszélni. Nem a te hibád a tudatlanságod, javítható.
        - 2022. 03. 22. 13:45
        • Gerry
          Elhiszem neked, hogy állandóan éhes vagy; az egót folyamatosan táplálni kell, csak arra vigyázz nehogy fübe harapj, a fü nem táplál csak elkábít!  Amúgy anyád írt nekem, hogy este születésnapi ünnepséget szervez, a nagykorúsításod miatt ezért idõben érj haza!
          - 2022. 03. 22. 13:58
          • Darth Nihilus
            Kiharcoltad magadnak az első áldozat címét a látogatásomkor. Érezd magad megtoszt...upsz..megtisztelve
            - 2022. 03. 22. 14:01
            • Gerry
              Ne már!!! Ilyen érzékeny lennél? Van egy agyturkász ismerõsöm. Nem zsidó, de azért okos. Kéred a címét? Jól kezeli az önkontroll hiányosságokat, az önpusztítokat és az önimádókat. Elküldhetem a címét, de arra ne kérj, hogy a kezedet fogjam amikor meglátogatod!
              - 2022. 03. 22. 14:05
              • Darth Nihilus
                Tőlem lehetne zsidó is, amikor elszívom az életét, ugyan olyan ízű a zsidó meg a nemzsidó is. Szubatomikus szinten ugyan azon a frekvenciával rezeg, tehát irreleváns a zsidó szó ezen kontextusbeli használata is.
                - 2022. 03. 22. 14:31
        • Posta Imre
          Nihilus, nem tudom, hogy értetted-e pontosan amit Gerry mester sugalmazott. Ő a virtuális takarításra gondolt és egészen konkrétan. neki egy gombnyomás, ha már úgy érzékelte, hogy vakvágányra ment a szájalás. Mondottam, Chi-hiro partnere ugrott be a képbe, az örökké éhes és szeretetre vágyó. Szerintem gondold ezt át, vagy Nihil lesz itt a vége. Ismerem Gerryt, nem lacafacázik!
          - 2022. 03. 22. 14:02
          • Darth Nihilus
            Egész nyugodtan eltakaríthat virtuálisan, A Föld bolygó Harbingeren való látogatásomkor ez vajmi kevés jelentőséggel fog bírni. Az meg külön vicces, hogy ilyen színvonalú és lelki / tudati érettségű emberek rendelkeznek admin jogokkal, ahogy már korábban írtam, kifordult ország a tiétek. Na uccu Gerry, ne lacázz és főleg ne facázz! Jöjjön az a takarítás gyorsan ám. Nehogy terjedjen a vír(t)us!!
            - 2022. 03. 22. 14:18
          • Gerry
            Imre - írhatom neki, hogy az agyturkász Szigetszentmiklóson lakik?
            Mit gondolsz, esetleg szóljak neki, hogy hétvégén Vaduzba kell mennem és ha éppen arra repdes esetleg, nem messze esik Buchs - van ott egy elég nagy golfpálya ahol letud szálni és felviszem a várba Alois barátom kíváncsi lenne rá.
            Jöhet maszban is bár ebédnél elég kényelmetlen, de kaphat szívószálat is.

            Ezt keresse, fentrõl jól látható - szép kis váracska (persze csak akkor, ha nem transzportálja magát):

            media-cdn.tripadvisor.com/media/attractions-splice-spp-720x480/0d/44/e5/2e.jpg
            - 2022. 03. 22. 14:36
            • Darth Nihilus
              Szigetszentmiklóst nem írhatod meg neki, mert tiltott hely. Az ip loation tracker pedig becsapós lehet, mindenféle érdekes cím jöhet ki, ki tudja mennyire valós tartalommal ;) De ha gondolod elmehetek egészen Buchsig, Vaduzig is, bárhova is, ahol csak szeretnél velem találkozni, ha már olyan sürgős. Szívószál nem kell, de ha egyet ajándékba adsz, elteszem emlékbe.
              - 2022. 03. 22. 14:52
              • Gerry
                Ezt majd még megbeszéljük! De elöre meg kell ígérned, hogy nem szívod ki rögtön az életerõmet, mert akkor nagyon bosszús leszek.
                Azt meg ne tudd meg milyen ha haragszom!...és ne felejtsd el, anyád és a barátaid várnak az esti dínom-dánomra. De ne igyál sokat... fõleg lelkierõsekbõl ne az még megárthat! Szívószálat - eredetit, nem papírból készültet - félretettem neked.
                Látom, hogy még mindig elöételnek gondolsz - azér' vigyázz nehogy beletörjön a fogad vagy a szörcsögõd (azt egyébként kikapom a gyomroddal együtt a szájnyílásodon keresztül, aztán alulról vissza is dugom (ez nem fenyegetés, ne ijedj meg csak egyszerü tényközlés, miheztartás végett).
                Ami a föld gömbölyüséget illetti - néhány éve már megemlítettem Turul40-el és barátjával folytatott eszementfuttatásomban, hogy a föld dedokaéder formájú - de azért változik...
                Veled - aki a pedálos zászlóshajóddal közeledsz -nem fogom újra kezdeni, annyit ugyanis nem érsz.

                Szólj ha megérkeztél - és ne felejts el fizetni a golfpályánál. Ha kiégeted a füvet, azt tolerálják a svájciak de ha nem fizetsz parkolási díjat azt nem. 
                - 2022. 03. 22. 18:03
                • Darth Nihilus
                  Gyomrom nincs, úgyhogy nem lesz mit kikapnod, de látom szeretsz férfiakba dugdosni dolgokat alulról, ezt inkább nálad hagyom. Fogam sincs, úgyhogy nincs minek beletörnie semmibe. <br /><br />"hogy a föld dedokaéder formájú "<br /><br />Gondolom dodekaéderre gondoltál, nem baj végülis csak két magánhangzót cseréltél fel. Megesik ez, ha az ember idegesen kalapál a billentyűzeten. Érdemes lenyugodnod ;) <br /><br />Egyébkén a dodekaéder még mindig közelebb áll a gömbhöz, mint a laposhoz, úgyhogy olyan sokat nem tévedek a geoiddal, de én ezt a témát lezárom, a Föld alakjáról való "vita" szerintem értelmetlen időfecsérlés.<br /><br />Egyelőre jól szórakozom rajtad, úgyhogy még nem fogyasztalak el, rajtad múlik meddig tart ez.
                  - 2022. 03. 22. 20:04
                  • Gerry
                    Látom figyeltél. Kevesen ismerik helyesen a dodekaédert  és azok se veszik észre a különbséget Ami azt illeti én is jól szórakozom rajtad ezért még nem fagyasztalak le... jé milyen érdekes csupán egy betü különbség és mégis ugyanazt jelenti ezen az oldalon: eltünés a felületrõl. Ami a föld alakját illeti... létezik egyáltalán? Te tudod, hiszen mint messziröl jött akárki azt hazudhatsz amit akarsz. 
                    Az anatómiádról már tudok valamit az egyik az, hogy férfiakra asszociáltál az alulról feldugás-költöi képemre ezért megértelek, hogy az ür nagy térségében kóricálsz - gondolom, ha nálatok az asszonyoknak is ilyen randa pofázmányuk van mint a te önarcképedé, akkor mindet rég kiirthattad, a másik a gyomortalanság ami a te esetedben tényleg hasznos lehet, mert nem rontod el... Persze - ilyen "életszívóként" szerintem létszükséglet, ugyanis amilyen életekkel találkoztam már eddigi életemben - komolyan mondom - a te étrended az én gyomromat megülte volna.
                    Akkor inkább a francia konyha.
                    Ami pedig az idegességet illeti... nem befolyásolja a "billentyükalapálásomat", de erre rá fogsz jönni idövel.

                    Ma estére már csak egy kérdésem maradt... Van valamilyen értelme ittlétednek azon k'ivül, hogy nagy lendülettel betörtél és Imrét feldícsérve ismételgeted magadról a sok majomságot?

                    Döntsd el lehetõleg hamar mert az ijesztõ de enyhén debil lényed nem tart ki sokáig... szóval gondolkozz azon, hogy bemutatod-e szellemi sokoldaluságod vagy ha erre nem vagy képes - szerintem egyszerübb - elkerülöd a föld nevü bolygót, és minket és tovább ténferegsz az ür feneketlen mélységeiben... Ha kéred akkor szívesen elküldöm neked Douglas Adams Galaxis Útikalauz stopposoknak könyvtrilógiáját epub, mobi vagy PDF formában, hogy gyakorolhasd a magyar tudásod valamint lazíthasd a fantáziádat - nehogy ilyen szükszemü maradj amig világ a világ.  
                    - 2022. 03. 22. 23:28
                    • Darth Nihilus
                      Idézlek:<br />"azt egyébként kikapom a gyomroddal együtt a szájnyílásodon keresztül, aztán alulról vissza is dugom"<br /><br />Ezt nekem szántad és mivel tudtad, hogy férfi vagyok, ezért ahogy most megpróbáltad pánikszerűen rámhárítani a te férfiakba dugós aberrációdat, nem csak, hogy borzasztóan szánalmas kudarc, de igen kínos is (vigyázz, mert ez már 3 kommenten belül a harmadik idegesség-indukált melléfogásod, ezt már a szolgálatok általában feljegyzik). Kérdésedre a válasz: Az, hogy van-e értelme, majd Imre eldönti, elvégre ez az ő honlapja, vagy nem-e? Igen-e? No mindegy. Ha meg úgy dönt, hogy nincs, akkor ennyi volt.<br /><br />Látom irodalom terén is a "legmagasabb nívójú" - remélem segítettem az idézőjellel - mesterművekkel vagy felvértezve (ez a kisebbik baj) és oktatólag másnak is ezekből ajánlasz (ez viszont már nagyon nagy). <br /><br />Ami a pofázmányom illeti, nem láthatod a maszk miatt, de egyszer lehet megmutatom, ha már a külsőségek ennyire fontosak neked és pontosan erre alapozod ad hominem támadásaidat is, akár csak egy megbántódott óvodás. Mindegy is, mert egy nap talán te is felnősz tudatilag és talán még ki is mászol a külsőségek tengelyére feszített csúfolódás szánalmas, már nagycsoportos óvodás korban is elképesztően kínos és szomorú színvonali posványából. Idő, türelem, tanulás és ami a legfontosabb: alázat kérdése. Ezek közül mindegyik elérhető számodra, kérdés, hogy melyikkel (vagy egyáltalán bármelyikkel) élsz. Ezt majd eldöntöd...vagy nem...kiderül.
                      - 2022. 03. 23. 01:43
                      • Gerry
                        A kérdésemre elfelejtettél válaszolni! Mentségedre szolgáljon, hogy maszk mögé bújt "ÉNed" szinten tartása rogyadozik. Ami pedig az idegességemet illeti - ha már ennyire erõszakosan próbálod elhitetni az itt olvasó nagyérdemüvel - tudatlanságodat bizonyítja: Nem idegesség az kisfiam, csak egy kis szórakozás.

                        Viszont (hozzá kell tennem) tiszteletreméltónak találom, hogy a mai világban ilyen összetett mondatokra vagy képes ráadásul nem is tartozol a magyarok közé - csak gyorstalpalón tanultad a nyelvünket - ami köztudott elég nehéz egy idegen számára: "de egyszer lehet megmutatom, ha már a külsőségek ennyire fontosak neked és pontosan erre alapozod ad hominem támadásaidat is, akár csak egy megbántódott óvodás. Mindegy is, mert egy nap talán te is felnősz tudatilag és talán még ki is mászol a külsőségek tengelyére feszített csúfolódás szánalmas, már nagycsoportos óvodás korban is elképesztően kínos és szomorú színvonali posványából. Idő, türelem, tanulás és ami a legfontosabb: alázat kérdése." - na erre kaptál tõlem egy aláhúzott ötöst! Azért aláhúzott, mert sértegettél de azért nem négyes, mert láttalak amikor sétáltatott az óvónénim... igaz, hogy azóta nem láttam az óvónénimet. Megetted?
                        - 2022. 03. 23. 09:40
                    • S
                      Gerry! Ez cuki! Úgy gördült le az agyfutamod agyfutamomon, mint másnak pia a torkán. Ezt lekottázta a szívem. Szinte fáj, hogy csak felületesen  ismerem a galaxis képzelt StarWars nagyjait, mert csak egyszer néztem meg, az elsőt, mint mesét habbal, s maradtam az UFO kiállításos beöltözötteinek földi megtapasztalásánál. Gond nélkül élvezettel követtem a futamot. Cukiiii !!!  :)../../images/smiley"Mosoly" / Nem fals, hanem stimmel a zenekar!Legyen szép napod!
                      - 2022. 03. 23. 09:45
  • S
    Imre Emeritius! Némi hideg ideg futkos a gerincem táján és nem Feng Shuisan, de Darkosan Provo promóciós áthallással. Maradjunk Sun - Ce és a háború pszichológiájánál: "Ha jól sejtem, az ügyészség pont arra vadászik, akit itt alakítasz és ugyan ezt értem, csak jelezni akartam, hogy nem kellene túldramaturgiázni a performanszot."
    Yoda még, ha jó gyerek volt is(és nem Amper, amitől az ütősség függ), nem isteni jóga mester. Habár nem a Csillagok háborúja az etalonom, - hisz innen csak egy ugrás a dresszes mondocon zombibuli,- annyira adásban vagyok, hogy tért, időt, ...és" ki mint vet úgy arat" bért egybevetve a józan paraszti ész, a gerincesség, a becsület és a hadműveleti tanultság ötvözetével ne cseréljek fel egy jópofi műanyag fénykard csörtetés gyönyöréért. „Jó pszichológiai hadviselőm szerint kedvem is volna "P.I.”-csába is küldeni ezt a deprimatíve fing a gatyában izgatást. Csakis szemtől szembe, mert nyilvánosan "úriemberként"/nőként ez másként hangzik.
    És, mint tudod, nem az én műfajom a politika sunyi arroganciája. Üdvözletem és megyek kitörölni a szememből a csíp-Á-t és B…-t mondok. Áldás Zs.
    - Amúgy meg nagy rendezetlenség egy magyar tollforgatónak "És"-el kezdeni a mondatot. Most, pironkodom is e miatt.- Napi üdvözlettel: még nem most kell megüdvözülnünk. Alszunk rá egy párat és jól döntünk. Egyelőre a "nemdöntés" A DÖNTÉS. Megdöntés AZ után.
    - 2022. 03. 22. 08:51
    • Gerry
      " Amúgy meg nagy rendezetlenség egy magyar tollforgatónak "És"-el kezdeni a mondatot" - rosszul tudod. Nincs ilyen szabály se ok arra, hogy ne használd!
      - 2022. 03. 22. 13:16
    • Darth Nihilus
      Amikor igazán éhes leszek és meglátogatom a bolygótokat, akkor nem lesz válogatás, a műanyag fénykardot csörtető és a "gerinces", "becsületes" hadiművészek ugyan úgy a vacsorám alapját fogják képezni, amikor elkezdek fogyasztani.
      - 2022. 03. 22. 13:47
  • Posta Imre
    Van két keresztfiam, nővérem gyermekei. Debrecenben élnek, vagy két - három éve nem is találkoztunk. Nővérem tegnap este a meditációs csoportozás után említette, születésnapjára azt kéri, hogy az unokatestvérek legyenek körötte, mert nem is ismerik egymást. EZ valami szentimentalizmus lehet csak, de hát a kérés alapos és érthető. Kérdeztem, a fiúk nem beszéltek arról, mi lesz, ha behívót kapnak? Nem, nem tud róla, nem beszélnek erről, de biztosan ott van a fejükben, csak hallgatnak róla. Nos, ideje lenne a le-hallgatásból, ki-beszéléssé avanzsálni. Ma reggel a rádió is mondta, fokozódik a háború veszélye. Hajrá! Szurkolok, hogy ez ne csak veszély maradjon, hanem realitás, amit nem megakadályozni kell, hanem a kibontakozását elősegíteni és olyan irányba terelni, mederben tartani, hogy csak azokat érintse letálisan, akiket feltétlenül szükséges...természetesen csakis spirituális tekintetben. Na, erről lehet meditálni.

    Annyit beszéltem már itt is a Bhagavad Gita védikus tanításairól, de oly feledékeny a zember, hogy itt van, értsétek jól. A harctéren már nincs mit tenni! Az oda vezető úton még csak-csak..., de hát ezt ki is érthet meg? Pont nem azok, akiket csordaként oda lehet terelni. Az ő sorsuk az, de a döntésük is az volt, menteni nem kell, nem lehet akkor már senkit. Nem is szabad! Krisna mondja én "csak" megidéztem.


    Arjuna így szólt: Ó, ellenség elpusztítója, Madhu végzete, hogyan harcolhatnék nyilakkal olyan harcosok ellen, mint Bhīṣma és Droṇa, akik méltóak arra, hogy imádjam őket?
    Jobb koldulva élni ebben a világban, mintsem a nagy lelkek, tanáraim élete árán folytatni az életet. Világi nyereségre vágynak bár, mégis a feljebbvalóink, s ha megöljük őket, vér szennyezi majd be mindazt, amit élvezni fogunk.
    Azt sem tudjuk, melyik a jobb: ha mi győzünk, vagy ha ők győznek le minket. Ha megöljük Dhṛtarāṣṭra fiait, tovább már nekünk sem szabadna élnünk. Most mégis előttünk sorakoznak a csatatéren.
    Most zavarban vagyok a kötelességemet illetően, és szánalmas gyengeségem miatt elvesztettem önuralmamat. Ebben a helyzetben kérlek Téged, mondd meg világosan, mi a legjobb számomra! Most a tanítványod vagyok, egy lélek, aki meghódolt Előtted. Kérlek, oktass engem!
    Nem tudom, hogyan űzzem el ezt a bánatot, amely kiszikkasztja érzékeimet, s melyet legyőzni nem leszek képes még akkor sem, ha egy páratlan, virágzó földi királyságot nyerek, olyan korlátlan hatalommal, mint a félisteneké a mennyek országában.

    Sañjaya szólt: Így beszélt Arjuna, az ellenség fenyítője, majd e szavakkal fordult Kṛṣṇához: „Govinda, én nem fogok harcolni!” Aztán elhallgatott.
    Ó, Bharata leszármazottja! Kṛṣṇa ekkor a két sereg között az alábbi szavakat intézte mosolyogva a bánattól sújtott Arjunához:
    Az Istenség Legfelsőbb Személyisége így szólt: Művelt beszéded mellett olyasmit gyászolsz, amiért nem érdemes bánkódni. A bölcsek nem keseregnek sem az élő, sem a halott felett.
    Nem volt olyan idő, amikor Én nem léteztem, és öröktől fogva vagy te és ezek a királyok is; a jövőben sem fog megszűnni életünk.
    Amint a megtestesült lélek állandóan vándorol ebben a testben a gyermekkortól a serdülőkoron át az öregkorig, a halál pillanatában is egy másik testbe költözik. A józan embert azonban nem téveszti meg az efféle változás.
    Ó, Kuntī fia! A boldogság és a boldogtalanság ideiglenes megjelenése és eltűnése olyan, mint a tél és a nyár kezdete és elmúlása. Ó, Bharata sarja, ezek csak érzékfelfogásból erednek, s az embernek meg kell tanulnia eltűrni őket, anélkül hogy zavarnák őt.
    Ó, emberek között a legkiválóbb [Arjuna]! Akit sem a boldogság, sem a boldogtalanság nem zavar meg, s mindkettő esetén rendíthetetlen, az kétségtelenül méltó rá, hogy felszabaduljon.
    Az igazság látnokai arra a következtetésre jutottak, hogy a nem létező [az anyagi test] számára nincsen állandóság, az örökkévaló [a lélek] pedig változatlan. Erre mindkettő természetének tanulmányozásával jöttek rá.

    Tudd meg, hogy az, ami áthatja az egész testet, elpusztíthatatlan! E halhatatlan lelket senki sem képes megsemmisíteni.

    Az elpusztíthatatlan, mérhetetlen és örök élőlény anyagi teste mindenképpen megsemmisül; ezért hát harcra fel, ó, Bharata leszármazottja!

    Aki az élőlényt gyilkosnak hiszi, vagy azt gondolja, hogy megölhető, az nem rendelkezik tudással, hiszen az önvaló nem gyilkos és nem is ölhető meg.

    A lélek nem ismer sem születést, sem halált. Soha nem keletkezett, nem most jön létre, és a jövőben sem fog megszületni. Születetlen, örökkévaló, mindig létező és ősi, s ha a testet meg is ölik, ő akkor sem pusztul el.

    Ó, Pārtha! Hogyan lehetne gyilkos, vagy miképpen vehetne rá bárkit is az ölésre az, aki tudja, hogy a lélek elpusztíthatatlan, örök, megszületetlen és változatlan?


    Ahogy az ember leveti elnyűtt ruháit, s újakat ölt magára, úgy válik meg a lélek is az öreg és hasznavehetetlen testektől, hogy újakat fogadjon el helyükbe.

    A lelket semmilyen fegyver nem képes feldarabolni. Tűz nem égetheti, víz nem nedvesítheti, és szél sem száríthatja.

    Az egyéni lélek törhetetlen, feloldhatatlan, és sem megégetni, sem felszárítani nem lehet. Örökkévaló, mindenhol jelen van, változatlan, rendíthetetlen és örökké ugyanaz.

    Úgy mondják, hogy a lélek láthatatlan, felfoghatatlan és változhatatlan. Ezt tudván nem szabad bánkódnod a test miatt.

    Még ha azt hiszed is, hogy a lélek [vagy az élet jele] szüntelenül megszületik és örökké meghal, akkor sincs okod a bánkódásra, ó, erős karú!

    A megszületett számára biztos a halál, s halála után újra megszületik kétségtelenül. Ezért hát nem szabad keseregned kötelességed elkerülhetetlen végrehajtása közben!


    Kezdetben minden teremtett lény megnyilvánulatlan, középső szakaszában megnyilvánul, majd a megsemmisüléskor újra megnyilvánulatlan lesz. Mi okod hát a kesergésre?


    A lelket egyesek csodálatosnak látják, mások olyannak írják le, megint mások azt hallják róla, hogy csodálatos, míg mások egyáltalán nem értik még azután sem, hogy hallottak róla.


    Ó, Bharata leszármazottja, egy élőlényért sem kell bánkódnod, hiszen a testben lakozót sohasem lehet elpusztítani!

    Kṣatriya kötelességedet figyelembe véve tudnod kell, hogy nincs számodra jobb elfoglaltság, mint harcolni a vallásos elvekért. Semmi szükség hát a tétovázásra.

    Ó, Pārtha! Boldogok a kṣatriyák, akiknek ilyen váratlan lehetőségeik kínálkoznak a harcra, megnyitván számukra a mennyei bolygók kapuját.

    Ha azonban nem hajtod végre vallásos kötelességedet s nem harcolsz, akkor feladatod elhanyagolásával bizonyosan bűnt követsz el, s így búcsút mondhatsz harcosi hírnevednek.

    Az emberek szégyenedről beszélnek majd, s egy tiszteletre méltó ember számára a szégyen még a halálnál is rosszabb.
    A hatalmas hadvezérek, akik oly nagyra tartották neved és dicsőséged, azt fogják hinni, hogy puszta félelemből hagytad el a csatateret, s így jelentéktelen személyiségnek tekintenek majd.
    Ellenségeid bántó szavakkal fognak illetni, s gúnyt űznek majd tehetségedből. Mi lehetne számodra ennél fájdalmasabb?
    Ó, Kuntī fia! Vagy megölnek a csatamezőn, s a mennyei bolygókra kerülsz, vagy pedig győzelmet aratsz, s a földi királyságot élvezed. Légy hát elszánt, s harcra fel!

    Harcolj a harc kedvéért, s ne gondolj boldogságra vagy szomorúságra, nyereségre vagy veszteségre, győzelemre vagy vereségre! Így cselekedvén sohasem fogsz bűnt elkövetni.

    Eddig az elemző tanulmányozás segítségével írtam le neked e tudást. Halld most, ahogy a tettek gyümölcseire nem vágyó cselekvés alapján magyarázom el! Ó, Pṛthā fia! Ha ilyen tudás birtokában cselekszel, megszabadulhatsz a munka bilincseitől.

    Ebben a törekvésben nincsen veszteség vagy hanyatlás, s ezen az úton már egy kis fejlődés is megvédi az embert a félelem legveszélyesebb fajtájától.

    Akik ezt az utat járják, szilárdak elhatározásukban, és csak egyetlen céljuk van. Ó, Kuruk szeretett gyermeke, a határozatlanok szétszórt értelműek.

    A csekély tudással rendelkezők nagyon vonzódnak a Védák virágos szavaihoz, melyek különféle gyümölcsöző cselekedeteket ajánlanak annak érdekében, hogy az ember eljusson a mennyei bolygókra, hogy előnyös helyzetben szülessen meg, hogy hatalomra tegyen szert és így tovább. Érzékkielégítésre és gazdag életre vágynak, ezért azt mondják, hogy nincs más ezen kívül.

    Azoknak az elméjében, akik túlságosan ragaszkodnak az érzéki élvezethez és az anyagi gazdagsághoz, s akiket mindezek megtévesztenek, sohasem ébred szilárd eltökéltség, hogy a Legfelsőbb Úr odaadó szolgálatát végezzék.

    A Védák legfőképpen az anyagi természet három kötőerejéről beszélnek. Ó, Arjuna, légy transzcendentális, s emelkedj e három kötőerő fölé! Szabadulj meg minden kettősségtől, valamint minden aggodalomtól a nyereséget és a biztonságot illetően, s légy szilárd az önvalóban!

    Ahogy egy nagy víztároló alkalmas mindarra, amire egy kis kút, úgy a Védák valamennyi célját eléri az, aki ismeri a mögöttük rejlő szándékot.



    Előírt kötelességed végrehajtásához jogod van, de tetteid gyümölcsére nem tarthatsz igényt. Sohase gondold, hogy te vagy az oka cselekedeteid következményének, és sohase vonzzon kötelességed elhanyagolása!

    Végezd kötelességed megingathatatlanul, ó, Arjuna, s ne ragaszkodj se a sikerhez, se a kudarchoz! Az ilyen kiegyensúlyozottságot hívják yogának.

    Ó, Dhanañjaya! Az odaadó szolgálat erejével tartsd távol magad minden emberhez nem méltó tettől, s ebben a tudatban hódolj meg az Úr előtt! Akik élvezni akarják munkájuk gyümölcsét, valamennyien fösvények.

    Az odaadó szolgálatban élő ember még ebben az életében megszabadul mind a jó, mind pedig a rossz visszahatásoktól. Törekedj hát a yogára, a tettek művészetére!

    Az Úr odaadó szolgálatát végezve a nagy bölcsek és bhakták megszabadulnak az anyagi világban végzett munka eredményeitől. Ily módon kiszabadulnak a születés és halál körforgásából, és [azáltal, hogy hazatérnek Istenhez] elérik azt az állapotot, amely túl van minden szenvedésen.

    Amikor értelmed kitalál az illúzió sűrű erdejéből, közömbössé válsz mindaz iránt, amit hallottál, s amit hallani fogsz.

    Amikor elmédet többé nem zavarják meg a Védák virágos szavai, és szilárdan megállapodik az önmegvalósítás transzában, isteni tudatra teszel majd szert.

    Arjuna így szólt: Ó, Kṛṣṇa! Milyen jelekről ismerhetem fel azt, akinek tudata ily módon a transzcendensbe merült? Hogyan s milyen szavakkal beszél? Hogyan ül és hogyan jár?

    Az Istenség Legfelsőbb Személyisége így szólt: Ó, Pārtha! Amikor az ember lemond az érzékkielégítésre irányuló, az elme által kitalált valamennyi vágyról, s ekképpen megtisztult elméje egyedül az önvalóban talál elégedettséget, akkor azt mondhatjuk róla, hogy tiszta, transzcendentális tudata van.

    Aki a háromfajta szenvedés ellenére háborítatlan marad, akit a boldogság nem mámorít, s aki mentes a ragaszkodástól, a félelemtől és a dühtől, azt rendíthetetlen elméjű bölcsnek hívják.

    Akit nem ingat meg semmi, érje bár jó vagy rossz, s nem ujjong és nem panaszkodik miattuk, az szilárdan gyökerezik a tökéletes tudásban.



    Aki képes úgy visszavonni érzékeit az érzékszervek tárgyairól, mint ahogyan a teknősbéka húzza be páncéljába végtagjait, az rendíthetetlenül megállapodott a tökéletes tudatban.

    A megtestesült lélek elállhat az érzéki örömöktől, de az érzékek tárgyai utáni vágya megmarad. Tudata azonban rendíthetetlen, mert egy magasabb rendű ízt tapasztalva hagyott fel az érzéki élvezettel.

    Ó, Arjuna, az érzékek olyan erősek és fékezhetetlenek, hogy még a rajtuk uralkodni próbáló, józan ítélőképességű ember elméjét is erőnek erejével elragadják.


    Aki az érzékeit megzabolázva, azokat teljesen irányítása alatt tartva tudatát Rám szögezi, azt rendíthetetlen értelműnek ismerik.


    Az emberben az érzékek tárgyain elmélkedve ragaszkodás ébred azok iránt. E ragaszkodásból heves vágy támad, a vágy pedig dühöt szül.

    A düh eredménye teljes illúzió, az illúzióé pedig emlékezetzavar. Ha zavart az emlékezet, elvész az értelem, s az értelem elvesztésével az ember ismét visszasüllyed az anyagi lét mocsarába.


    De aki mentes minden ragaszkodástól és ellenszenvtől, és képes a szabadság szabályozó elveinek gyakorlása révén uralkodni az érzékein, az elnyerheti az Úr teljes kegyét.

    Aki ily módon elégedett [a Kṛṣṇa-tudatban], annak számára megszűnik az anyagi lét háromféle szenvedése, s ebben az elégedett tudatban értelme hamarosan megszilárdul.

    Aki nem áll kapcsolatban a Legfelsőbbel [a Kṛṣṇa-tudatban], annak értelme nem transzcendentális, elméje nem szilárd, s enélkül lehetetlen a béke is. És hogyan volna lehetséges a boldogság béke nélkül?

    Ahogyan az erős szél sodorja el a csónakot a vízen, úgy képes elragadni az ember értelmét még egyetlen csapongó érzék is, ha az elme arra összpontosít.

    Ezért, ó, erős karú, aki visszatartja érzékeit azok tárgyaitól, annak értelme valóban rendíthetetlen.

    Ami minden lény számára éjjel, ébredés az a fegyelmezett embernek, míg az élőlények ébrenléte a bensőt látó bölcsnek éjszaka.



    A békét nem az éri el, aki igyekszik vágyait beteljesíteni, hanem egyedül az, akit nem zavar a kívánságok szakadatlan özöne, melyek úgy ömlenek bele, mint folyók az állandóan töltődő, ám mindig mozdulatlan óceánba.

    Egyedül az éri el az igazi békét, aki megszabadult minden érzékkielégítésre irányuló vágytól, kívánságok nélkül él, megvált minden birtoklásérzettől, s mentes a hamis egótól.

    Ez a lelki és isteni élet útja, melyet elérve az ember megtéveszthetetlenné válik. Még ha a halál órájában lépett is rá, képes eljutni Isten birodalmába.

    https://vedabase.io/hu/library/bg/2/advanced-view/
    - 2022. 03. 22. 09:06
    • Banditos
      "Most tehát harcra fel! Legyőzve ellenségeid, szerezz dicsőséget, s élvezd dús királyságodat! én már régen megöltem őket, legyél az eszközöm, a külsődleges, ok Szavjaszácsin(aki balkezével is tökéletesen harcol)!" Bhagavad-gíta 11.33.<br /><br />Imre neked melyik fordítás van meg?
      - 2022. 03. 22. 18:20
      • Posta Imre
        Az Eisenberger Benjaminos. Héberből tolták szanksztrittba és onnan egyből angolba, majd magyar, tehát igen pontos.
        - 2022. 03. 22. 21:23
    • H
      Imre. Én azért vitába szállnék a Bhagavad Gita védikus tanításainak bizonyos megállapításaival. Például az alábbi idézettel:<br />"„Ne féljetek azoktól, akik megölik a testet, de a lelket meg nem ölhetik. Inkább attól féljetek, aki a lelket is, meg a testet is el tudja pusztítani a gyehennában.” Máté 10, 28" Vagyis a Lélek nem hallhatatlan. És, hogy mi erre a legjobb bizonyíték? Szerinted azoknak a genetikai hulladék korcsoknak akik ezt a világot jelenleg irányítják van lelkük? Én nem hiszem. Ők szerintem már a születésük pillanatában is halottak voltak ( lélekben ). Vagyis ők legfeljebb már csak a fizikai vegetatív létüket veszíthetik el a lelkit már nem. Ezért is rettegnek ezek annyira és napról napra egyre jobban a felelősségre vonástól. Mert tudják és érzik, hogy a fizikai létük végeztével örökre végük van.
      - 2022. 03. 22. 20:40
      • Posta Imre
        Állítólag a lélek fluid kristály-jellegű immateriális esszencia. Valószínű, hogy a fogalmaink szerint halhatatlan. De ez nem jelenti azt, hogy nem rontható le a minősége. A "lélekölés" az, amit most is tapasztalsz. Olyan, mintha egy fúró hegyét, élét vennék el...aztán formailag ugyan még az, de tartalmilag fúrótlan. A lélek is így romolhat le. Akinek lelke van, pontosan érzi és idővel tudja is, midőn megtapasztalja azokat, akiknek silány, hitvány másolat jutott. Aki lelketlen, fel sem foghatja, hogy már az. Értheti, de nem mérhet vele, így olyan, mit akinek van ugyan mérőszalagja, de nincs rajta osztás, nincs kalibrálva. Az igazi lelkeseknek a mérőkéje mindig 1-wt, vagy 0-át mutat. Akárszor mérnek, mindig egy, de ritkán használják.
        - 2022. 03. 22. 21:04
  • S
    Te Imre. Megint “magaddal beszélgetsz” Darth Nihilus nèven, illetve SZUZSAY megfogalmazása is hasonló mint a tiéd, tudod, a hangvétel, szövegkörnyezet.
    Ez a taktika engem nagyon emlèkeztet a titkosszolgálati pszichikai hadviccelèsre, a félretájékoztatás kapcsán, megint teszteled a “PI-csát” belülrôl?
    Tudod az a taktika ez, amikor futtatnak egy hírt, több szálon, majd egymásnak ellentmondó hazugságokat illetve igazságokat meg fèligazságokat csempésszenek bele, hogy utána még nagyobbat lehessen hazudni. Csak itt más a szövegkörnyezet, de a habitus az egyezik.
    Node Emír…
    - 2022. 03. 22. 09:09
    • Posta Imre
      Szalonna, a feltételezés is sértő. Ilyenkor kezdek kételkedni, hogy aki már ért valamit és úgy hiszi, ismer, valójában nem. Soha nem éltem az általad kínált lehetőséggel, de sokan élnek vele. Ez inkább rólad szól. A szolgálatok meg eddig is azt csinálták, amit akartak, vagy mondtak nekik. Talán már ez sem marad így. Megdöbbentő, mennyire nem vagytok összhangban a világgal, ritka kivétellel.
      - 2022. 03. 22. 09:42
      • A
        Megsirattál!Szomorú
        - 2022. 03. 22. 12:12
      • S
        Miért sértő?<br />a világgal vagy a villa ágával?
        - 2022. 03. 22. 18:19
    • Darth Nihilus
      Megerősítem Imrét a kijelentésében. Nem, valóban nem én vagyok Imre, tegnap érkeztem ide kíváncsiságból. Nem tudom miért gondolod Imrét skizoid hajlamúnak, hogy ilyet csinálna. Ha már mindenképp valakit skizoidnak akarsz nézni, akkor nézz engem annak, még talán közelebb is állsz a valósághoz, mintha Imrét támadnád ezzel. <br />"Csak itt más a szövegkörnyezet, de a habitus az egyezik."<br /><br />Meg lennél lepve ha tudnád hány embernek hasonló/ azonos a habitusa, még különálló személyek. Ez nem érv az állításod mellett semmilyen szinten. Egyébként meg néhány kommentből leszűrni azt, hogy milyen a habitusa akár Imrének, akár nekem eléggé meggondolatlan. Egy dolog a kommentszekcióban történő megnyilvánulás és egy másik a személyes.
      - 2022. 03. 22. 16:22
      • S
        Semmi sem aminek látszik, nem?
        - 2022. 03. 22. 18:46
  • Claudius
    Szalonna

    Ez a Hazugság, Megvezetés, Pusztítás... rendszere, ami MINDENBEN Hazudik.

    Akkor mitől vagy abban olyan biztos, hogy a Föld formájáról, milyenségéről, mozgásáról, múltjáról... Igazat mondanak?!
    Mikor te is Csak a rendszer által propagált "tananyagot" ismered...

    Ugye ezt te sem gondolod komolyan, mikor itt Semmi sem igaz, minden Is Hazugság... amit ez a rendszer ad, tesz, mond vagy tanít!

    Amúgy ez a téma is azért látott napvilágot így a Végidőkre, azért került be a köztudatba... hogy végre a sokaknak is kihuljon a csipa a szemükből és végre rájöjjenek, hogy MINDEN Hazugság, Átverés... hátha ezáltal elkezdik Ignorálni ezt a rendszert, amit alapból meg kellett volna már rég tenni.

    De ahogy nálad, úgy a sokaknál sem esett még le a tantusz a rendszer Hazugságait illetőleg... hisz még mindig hisztek nekik a gömbföldet illetőleg is. 😉
    - 2022. 03. 22. 12:19
    • Gerry
      Claudius, az "Igazság" egy dolog; HIT kérdése.
      Amióta itt vagy szinte állandóan a saját igazságaidat nyomod.
      Rohadt jó lenne ha olvasásssá szelidítenéd a szónokásaidat.
      Feldühítesz és kikapom alólad a hordót, rádborítom majd a fenti kis lyukacskán kereszül teletöltöm benzinnel!
      Gyufa és egy hoszabb roogy már itt van a zsebemben.
      A gyufát már kihúztad nálam.
      - 2022. 03. 22. 13:24
    • Darth Nihilus
      Jó felvetés, de garantálom, hogy nem létezik lapos bolygó sehol. Kár, hogy nem készítettem képeket a Malachor V-ön történt háborúról, láthatnál sok sok bolygót és csillagot. EGYIK SEM lapos. A bolygók formálódása centrifugális erőhatáson alapul, ami kizárja a lapos, síktetejű égitestek létrejöttét. Kézenfekvő a geoid alak, már csak a centrifugális erőhatások, valamint az expanzió minden oldalon érvényesülő mivolta, a vulkanikus tevékenységek, szintén minden irányba történő hatása, stb. miatt is. Nagyon furcsa faj vagytok ti emberek, amikor unatkoztok kitaláltak mindenféle hagymázas baromságokat meggyőződésem, hogy a saját egótok felfújására. Fénykoromban a ti bolygótok lett volna az első, aminek teljes élővilágát megpapikálom egy éhes napon.
      - 2022. 03. 22. 13:33
      • Gerry
        Setét-semmi, ebben egyetértünk. (agyilag derengést észlelek benned!)
        - 2022. 03. 22. 14:00
    • Darth Nihilus
      " De ahogy nálad, úgy a sokaknál sem esett még le a tantusz a rendszer Hazugságait illetőleg... hisz még mindig hisztek nekik a gömbföldet illetőleg is. 😉"<br /><br />Pont Imrére igaz a legkevésbé az itteni díszes társaságból, hogy ne esett volna le neki a tantusz a rendszer hazugságait illetően. Amióta figyelem a bolygótokat, főleg a Kárpát-medence térségét, ő volt egyike azoknak, akik a leghamarabb elkezdték a tényfeltárást a tudatlan parizeres, májkrémes, csirkefarhátas "magyar" "társad - alom" tudati megmentése céljából. Ráadásul többször megpróbálták politikai nyomásra lecsukatni, aztán mikor nem ment, elmebeteggé nyilvánítani. Utána még volt néhány felvillanás (Molnár F. Árpád, Tejfallussy András, stb), de ezeket vagy megölték, vagy eltérítették egy másik irányba A hihetetlenül kifordult "országotokban" ez gyakorlatilag felére egy nemzeti hős titulussal, ugyanis érdekes módon a Magyarország nevű tartomány vezetése a 90-es évektől folyamatosan kifordítva működik, azaz minden ébresztésre és haladásra irányuló gondolat / tevékenység csírájában van elfojtva, vagy legalábbis az alapdirektíva ezt diktálja mind igazságszolgáltatási, mind végrehajtói szinten. Tehát nagyon mellélőttél a laposföldes színvonalú provokatív tantuszbeszólásoddal. Közeledsz ahhoz, hogy amikor megjelenek a Harbinger hajóval, Gerry után közvetelnül te leszel az előételem.
      - 2022. 03. 22. 14:13
    • S
      Taníts mester!
      - 2022. 03. 22. 18:18
  • S
    Bocsássatok meg, hogy hiányos technikai tudásom okán nem sikerült a megfelelő "válasz"-hoz becsatlakoznom és a hallgatni arany ellenére rárepülök a szó-párbajra!
    „Tudd meg, hogy az, ami áthatja az egész testet, elpusztíthatatlan!” Kedves ugyan és ön ironikus Szalonnától a PI-csába való tesztelés késztetésének gondolata, - ami épp úgy lehet ördögtől való, mint ahogy az okos lány kifordított korsója módszer is, - (végül is miért ne, ha oly sok az önellentmondóan bizonytalan és a besúgó?), de ne hidd, hogy jó széllel szemben, előbb utóbb nem ismerszik fel szagról, ami bűzlik. A kérdés, hogy megszokjuk vagy kimosdatjuk-e a tisztátalant még időben. Én a tisztára szavazok. Ha nem is szeretem a képemet a tükörben nézni, - bár rendes narcisztikus trendiként minden pillanatban dobhatnék neki egy puszit - szeretem, ha a lelkiismeretem tükre ganajmentes. Szóval: ha nem én vagyok a Monarch pillangó, akkor jó eséllyel Imre tisztán lát. Tökéletes katona sem vagyok, de nem tudom, hogy a mátrix és én milyen valóság-igazságot fed. Ezért dolgozom önmagamon minden nap, évek óta mások manipulálásának szándéka helyett. Erre mozdulok rá. De, mint a "Pocsklakó"-ban írtam: " A tökéletesség eléréséig a tökéletlenség a tökéletes." Ezért nem tunyulhat el az elme, mert a szerkezete rugalmasságán, vagy merevségén áll és bukik vagy elbukik az emberiség. Természetesen ez szigorúan az én különvéleményem és nem abszolútum.., de hát a Látsza(Lét)-nél egyelőre nincs nagyobb valóság. Vagy mégis?(Ezt Imrétől plagizálom. Ingyé volt és „megvettem” Mosoly Bocsi!)
    - 2022. 03. 22. 14:29
  • A
    - 2022. 03. 22. 15:04
    • Posta Imre
      A BLIKK-esek rajtam vannak, nyilván olvastatják velük az itteni "agóniát", akarom gondolni, agóra-teoriát, amúgy titkosszolgálatiasan. Nem feltűnő ám, de vagytok páran itt doxazmások, akiket kezelnem kell, mert sem-mise az, aminek láttatják. Asszony amúgy is mondta, miért nem szedem össze a "fordított pszichológiai téziseimet" és tárom itt nyilvánosságra? Mondom, minek? Jobb ha annyit tudnak éppen, ami elég lesz a következő levegővételhez, de sokaknak már az is slukk. Ti meg már szakrálisan is veszitek a zétert és félsz-a-vakon is túlláttok! Armogur így megyen ez, illetve nem megy ez már sehová. Patyomkin-világ és világtalanság.
      - 2022. 03. 22. 15:54
      • Darth Nihilus
        Azt hogy érted, hogy a BLIKK-esek rajtad vannak? Össze vannak kapcsolódva a titkosszolgálatokkal? A Blikket egy default szennylapnak tartottam mindig is, nemhogy titkosszolgálati, de még egy közrendőri szintű hátteret sem feltételeztem róla.
        - 2022. 03. 22. 16:15
        • Posta Imre
          Na ne már! A Blikk a proli "szennylap" a csőcselék szócsöve az átlaghoz kalibrálva. A szolgálatok legősibb eszköze így kódolni a züzenetet. Mit gondolsz, mit olvasna a magyar értelmiség, ha lenne olyan?
          - 2022. 03. 22. 18:07
          • ssman
            <p>Mit olvasna!</p>
            <p>Csajkovszkijt kottabol!</p>
            - 2022. 03. 22. 18:33
          • Darth Nihilus
            Jogos. Mondjuk értelmiség szerintem sincs, pontosabban azok, akik magukat annak tartják semmilyen vonatkozásban nem különböztethetők meg a proliktól. Egy és ugyan az. Érdekes ez az üzenet kódolás szennylapokon keresztül. Mintha az olvasók tudati teremtő energiáját használnák fel, hogy a terveiket a valóságba hajtsák....hoppsz....na...lehet túl sokat írtam...inkább kussolok nehogy aztán kapjak egy galaktikus föderációs Drive-by-t, vagy látogatást itt a Harbinger hajón.
            - 2022. 03. 22. 20:16
  • H
    Aki háborúzni akar, azt arra kötelezném, hogy vegyen részt egy súlyos közlekedési balesetben meghalt ember - boncolásán.
    Nem a temetésén, a boncolásán.
    És azért közlekedési balesetben meghalt emberről beszélek, mert békeidőben alapvetően és statisztikailag nagy számban közlekedés/(úti) öklelődzés (majdnem ugyanazok a betűk vannak a két szóban) során keletkeznek olyanhoz hasonló sérülések, mint amilyeneket háborúban szenved el az ember.
    Nekem megadatott pályám elején, amikor valami tévedés folytán megpróbálkoztam az ügyészi szakmával, de csak a fogalmazó-skodás szintjéig jutottam, amikor rájöttem, hogy ez a pálya nem az én alkatomnak való, pedig a nyomozásban nem is voltam rossz, sőt - szóval, hogy jó néhány boncoláson kellett részt vennem (persze az idősebb kollégák nem minden kitolási szándék nélkül küldözgettek maguk helyett is ilyen szeánszokra).
    Szörnyű volt.
    Hozzá lehetett kérgesedni, de megszokni - nem.
    Borzasztóan sérülékeny az emberi test.
    Borzasztóan gyönge.
    És akkor még erre fegyverrel a kézben rá is játsszunk háborúsdi közepette???
    És hát kiért is ontsuk a saját és mások vérét?
    A gazdagokért, hogy megőrizzék és gyarapítsák a vagyonukat?
    Elmebeteg politikusokért?
    Más: kedves Imre, Ön igényes fogalmazó, jó az irálya is, de a "had" - tudniillik a hagy(legyen) jelentésében ez a szó, az felszólító módban szerintem: hadd-nak írandó. Elnézést a kötözködésért, szakmai hiba, legutolsó munkaköröm belső ellenőri volt, előtte meg szabályhatályosítással is foglalkoztam, így a legkisebb elírásra is túlérzékeny lettem.
    Tisztelettel.
    - 2022. 03. 22. 18:34
    • Posta Imre
      A hibák a fő erényeim, ha vannak olyanok egyáltalán. A had, pont jó! Ideje van.
      - 2022. 03. 22. 20:54
  • S
    Hihetetlen agytorna folyik itt. Edzés. Asszó-szó.

    „Azt hogy érted, hogy a BLIKK-esek rajtad vannak? Össze vannak kapcsolódva a titkosszolgálatokkal?” - írja Darth Nihilus, s a viszontválasz PI: „A szolgálatok legősibb eszköze így kódolni az üzenetet.”
    Na ne má! Mosoly , de komolyan! Nem akarok olyan filmklasszikussal példálódzni, mint a Man in Black, de ami igaz az igaz, ha nem is közröhej, minimum közhely, hogy hogyan szondáznak, tudatnak, informálnak és dezinformálva formálnak tudatot a legkönnyebben. Hül-jé-ből meg sok van és dívik a „Hozz magaddal még egy embert!” – Esteli órákban meg a közcsatornán, Stephan Zweig sorstalansága „tanít” a hitleri 36-os időkkel párhuzamos beültetett gondolatokat fejbe-tölteni. A Hírek meg a napi háborús hírek. Covid elhalasztva: "Na látod! Van másik... cakk... cakk!" A műsornak menni kell! Csak most nem német, hanem orosz ellen bojkottál a cseh, Csajkovszkíj Diótörőjét kitiltva, s nem a zsidókat, hanem az oroszokat hibáztatják, és teszik terítékre az agyatlan világbolykottal, le kokozva az igaz művészetet. A forgatóköny sorozatgyilkos történelmi írói meg ugyan annyit futnak 100-on, mint 100 éve a csöpögős lányregények, vagy jelenünkben sokadszorra a Rex felügyelő és Don Macero írói. Nincs új a nap alatt, csak újszülöttek vannak egyre jobban devalválódott szellemi valutával.

    Amúgy, „Ha békét akarsz, készülj a háborúra…” Ez nem az én okosságom. Annyit azonban világláttam már, hogy, aki naiv „mindenki egy szeretetben” röpdös az utcán az előbb utóbb kihúzza a gyufát attól, aki az alacsony rezgése miatt le akarja rabolni. Ez amolyan mindegy miért, de a nyuszi baját el kell látni kényszere annak, aki nem bírja maga körül a békét és az áradó szeretetet. Ezért éber, tiszta-tudattal és edzett testtel kellene örülni, nem dagadtra hízott állatként a hamburgeres, cocás, mű kütyümütyűs mekegők boldog öntudatlanságában. Ha-ha!... meg a Ha ...

    Amúgy kisebbségi lakótársaim épp most értékelték felül békére való törekvésem kiplakátozott kérését, a sokadik személyes kísérleteink után arra vonatkozóan, hogy” vinnyogás, dobálás, ordítás…” és egyéb hagyományőrző életviteli szokásaikat már nyilvánosan, a hirdetőtáblán is, mint „birtokháborítást” közszemlére tettem. Az egész ház zeng, de ezek az én „felettes én-em” spirituális terét is képesek csaknem 24 órában kitölteni. A lakók meg annyira szolidárisak az albérlő kisebbséggel, hogy „ők is emberek”, meg „tolerancia” kulcsszavakkal „megértést” színlelve nyugalomra intenek. - Persze nem közvetlenül fölöttük laknak.- Hát valami nagy k.baj lehet velem, mert közzétett igazságra a következő kézzel írott odakaparintás lett a kis ebségi válasz: „ „Szü ljél te és Gyerekeket majd megtudod elkaplak a falhoz baszlak” Két dolgot tudtam meg ebből. 1. betűt elolvasni tud. 2. betűt leírni tud. Amit viszont én nem tudok, hogy az „elkaplak a falhoz baszlak” testi fenyegetés vagy szexuális zaklatás! A férjem szerint ez csak amolyan agyatlan nagy zajú cigitempó. Füst, láng nélkül. Ilyenkor szokás azt mondani: " Ne f...(diarchoea), béke van." Hát nem tudom. Épp heten vannak, mint... ebből 3 kiskorú az állítólagos 10 milliós támogatottságú családközpontú zónában. Na CsÓK ! Anyád! Kérdem én: meddig nyújtóznak még a magyar segélyrendszer takarója alatt, mert hogy ezek nőnek is meg főként sokasodnak és nem szocializálódnak? Költői kérdés ugyan, de ha mégiscsak fenyegetnének, akkor kell e készülnöm a háborúra és leverni tudni a legnagyobb baromagyút, vagy vigyem a keresztet a szarcimbik szennyének a világméretű elárasztására?! Armageddon van babáim! Nem leányregényt írtak. A háború a tudatvesztéssel kezdődik, az okoskodás meg nem tudatosan is működtethető. Csak algoritmus kell hozzá. Mátrix.

    Üdv mindenkinek! Legyen szép életünk, s abban jóidők!
    - 2022. 03. 23. 09:08
  • Posta Imre
    Őket hívnák be először katonának, ha fegyveres támadás érné hazánkat a háborúban
    Írta: Kovács Patrik
    2022.03.24.

    Mutatjuk, kiknek kellene először katonai szolgálatba lépniük, ha Magyarországra is átterjedne az egy hónapja dúló orosz-ukrán háború.
    hirdetés

    JOG VITA NÉLKÜL | Országos közjegyző kereső | Kattints most! ⚖️
    Hogyan történne a mozgósítás?

    Ha Magyarországot is fegyveres támadás érné az egy hónappal ezelőtt kirobbant orosz-ukrán háborúban, akkor először azokat az 50 éven aluli személyeket hívhatnák be katonának, akik még részesültek sorkatonai képzésben - írja a Blikk cikkére hivatkozva a HVG.hu. A bulvárlap egy nyugállományú ezredest faggatott arról, hogyan is történne a mozgósítás akkor, ha Magyarország is belépne a fegyveres konfliktusba.

    először kétharmados döntéssel kellene a parlamentnek megelőző védelmi helyzetet hirdetni,
    ezt követően kiküldenék a behívókat és elkezdődnének az alkalmassági vizsgálatok,
    először az önkéntes tartalékosokat mozgósítanák,
    utána azokat, akik már teljesítettek katonai szolgálatot,
    aki nem kapott kiképzést és még nincs 65 éves, azt polgári védelmi és honvédelmi munkára hívhatnák be.
    https://www.femcafe.hu/cikkek/lifesty...elezettseg
    - 2022. 03. 24. 13:28
    • L
      Az összeírás már megkezdődött önkormányzati szinten. Kb egy-két hete. Biztos. No, nekem is van féltenivalóm. Sokan kikerülték régen is hamis orvosival, azok most röhögnek a markukba? Jó kérdés!
      - 2022. 03. 25. 21:50
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (6)66,7 %
Nagyon jó (3)33,3 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %