Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

A harmadik világbéke

A harmadik világbéke
Ki, miben hisz, abban üdvözül..., vagy nem! Aki hisz, magára vessen..keresztet! Áldás, áldás, áldás! A Dnyeper mentén él családjával magyar kortársunk és ma írta, élelmiszer-táplálék-beszerzésen volt, mikor katonai járőr igazoltatta. Kérdték, bálna-e katonának? De ő nem bálna, s örülhet, nem fogták szaván és nem kényszerítették. Az első világbékének sincs vége és az is a második volt, vagy ki tudja...! Három a magyarok igazsága, de hol vannak már a magyarok? Most olvasom, hogy a "honi" polgárok tetemes része hülye. Írja az újság. Persze nem pontosan így fejetlenkedik ki magukat, de a lényeg ez. Ukrán-barát. Most, mikor már a deutériummal dúsított vizeletes csapból is az ömlik, hogy a langylélek, magorok és romhányok felosztották maguk közt a maradék Ukrajnát és ezzel visszatérnek lényegében az 1919-es határokhoz. Nem esik le a tanatosz, vagy már Tartarosz van Farbatosz?


Nem tudnak ezek semmiről semmit, de bátran járulnak az urnákhoz. Na szóval, az a helyzet, hogy a békafenntartók az EU haderővel (jé, van ilyen?) bevonulnának sebtiben a még nem oroszosított területekre és akkor mi is van? Először is, Molotov - Ribbentrop paktum van, mert ugye volt már ilyesmire precedens nem is annyira régen. Másodszor, az van elvtársak, hogy Magyarország semmiképpen nem marad ki semmilyen háborúból, sőt kifejezetten terrorista célpont lesz (valószínű a terroristákat most fogják átkeresztelni cionista névre, de nem akarok nagyon előre szaladni a prognosztikában, had legyen meglepetés a titkosszolgálatoknak is, ha már nem fizetnek azért, mert helyettük oldok meg feladványokat, tisztán emberbaráti alapon). Most az van, hogy Viktor azonnali támogatást kér az EU-tól, ahogy a lengyelek is, csakhogy nemrég még látványos beintések voltak Brüsszelnek, most meg az EU haderő és a költségvetés fennforgása kapcsán be kellene vonni az operációba a NATO haderőt, EU-s álcaruházatban. Tudom követni? Ti biztosan? Aztán kiderül, hogy az a NATO-EU haderő valójában Izraelben verbuválódott. Ilyen is van, Lapidék megoldják, ahogy 2006-os Gyurcsány -Orbán parádét is lerendezték. Azt mondja a hivatalos ám kishazánkban nem szakértőkkel alátámasztott és propagált értelmes média, hogy ez így nagyon gáz. A NATO nem avatkozhat be, nem védheti meg az EU-s csapatokat Ukrajnában, ami úgy van, hogy nincs. Hű de PI-szkos a fantáziám, mi lehet még ebből és aztán, ha a csapda fedele is lecsapódott, hogy lesz Románia is szétkapva a csehek és a szlovákok megdádázva és Szerbia miképpen kerül vezetői státuszba megint, mint Jugoszlávia. Részletekkel nem untatnék senkit, maradjanak ezek is az én "doxazmáim".

Tegnap meghallgattam Assad beszédét, amiben a cionizmust emlegette és a keresztényekért aggódott. Sakk és sokk! Mély filozófiája van a dolgoknak és lesz itt még megrázkódtatás és pelenkaosztás rendesen. Vissza kellene nézni a régi videóimat, ha már Szevasztopolból is lőtték a Kalibert. Kalibertate! Kár lenne alulbecsülni amiket mondok, elvtársak, szolgálatok, még akkor is, ha engem "szopattok" és a hozzám közelállóknak gondoltakat. Megmondtam mi lesz, hogyan lesz. Jóra ne számítson senki.Mivel Orbánnal le van zsírozva az "árulás", így a dogok logikája szerint az árulóknak az árulást követően ...khm...hát, na majd lesz valahogy, én csak a spirituális pszihopolitikai oldalát domboríthattam ennek a kérdéskörnek ki.  Nagyon törnie kell magát most minden potentátnak, hogy jó pontokat szerezzen, már ha tudja egyáltalán, mit is jelent az. A megváltás 100 pont és a legtöbben a mínuszokat szaporítják, de én nekik szurkolok. Még! Legyen nyilvánvaló, ami nem kétséges! A szellemtudományok támogatják a demarkációs vonalak egyértelműsítését. Eddig és még tovább! Mondja az ismerősöm, mert én éppen parkettázgatok idehaza és próbálom haszontalanná tenni magam, bár be van adva a kérvény, had mehessek hegeszteni a szomszéd faluba, mert most lenne munka, de hát még nem jött meg az engedély rá. A lábbilincsem kötelez, de legalább megtanulok héberül, mert ez izraeli gyártmányként kémkedik a zagyamban és programozza át. Lehet ezért vannak fura kényszerképzelődéseim?  Egyébként az eheti Komszomolszkaja Pravda már mélyebb rétegeit tárja fel a politikai konfliktusoknak, genetikának...belső vívódásoknak, harcoknak, a The economist pedig egyértelműen a kínai-orosz tengelyt firtatja. Tudnak valamit. Mire itt "nálunk" felébred a zöm, már elmúlik a nappal is és sötétben találják magukat.

30 körüli CIA (USA, NASA...) biolaborról beszélnek Ukrán területen, de Eurázsiában sokkal több van. A belorusz tv összeállításában egyértelműsítik a genetikai fegyverek gyártását, melyet bizonyos népcsoportok kiirtására terveztek. A nácikat valamiért összeboronálták a cionistákkal és holokausztot kezdtek emlegetni. Putyint Hitlerhez, Kabajevát (felesége) Éva Braunhoz hasonlítják...és megy az ajvék. Szerintetek kimaradhat ebből a "magyar"? Ezt kérdezi az ismerősöm, mert engem ez a téma egyébként sem érdekel. Az "ukrán" menekültek mely része hová tartozik és mit hordoz magában? Nemzetbiztonsági kérdések ugye nem adnak okot aggodalomra? Az ukrán vezetés már az oroszokra mért atomcsapásról ábrándozik...., na jó, teljes az elmebaj és örülök, hogy mindez nem az én fejemben játszódik le, csak azért is írom ki magamból, hogy ne zavarjon a gondolat, melyet az ismerősöm véleménye kapcsán akart talajt fogni bennem, de én ezt nem hagyhatom. Sokkal jobb lenne napi 10-12 órákat dolgozni - ahogy múlt évben - és akkor nincs időm meghallgatni sem mások agyalását, zagyva elméleteit birodalmakról, specifikus emberirtásról, angolszász -cionista szörnyetegekről...szóval a világról, amely valójában csak a fantáziában van, mert ha körülnézek, minden a legnagyobb rendben. Mint mondottam, nem akarok és nem fogok harcolni ezért a "rendszerért" és ha kérdeznétek, teljesen tudatosan nem megyek szavazni! Ja, nem is mehetek, rajtam a bokafix, pedig eszembe jutott, mi lenne, ha az MZX-re húznák 2 millió strigulát, hogy biztosan "győzzön" a csalásban! Tegnap hallottam, mondja a "mókus", hogy ha az egyik győz, akkor már szeptembertől végünk van, mert leoltanak bennünket kényszerből, ha meg a másik, akkor talán van még pár hónappal többünk. Na szóval, mik vannak! A paradox pszichológiai azt mondatja, nem szabad már elkerülni a bajt, ha benne vagyunk, hanem ahogy a jó judos is csinálja, az ellenfél lendületét kell kihasználni és hagyni, minél nagyobb sebességgel szétkenődjön a palánkon. Nos, legyen akkor a gyorsabb rossz, mint a lassabb. Legyünk túl rajta és adjon okot rá a rendszer, hogy minél nagyobb szintű beavatkozás váljék szükségessé. Aki azt hisz, hogy ezt még szavazgatással meg lehet akadályozni, az hülye. A magyarok zöme ( valószínűleg ez általános jelenség, tehát senki ne szívja mellre)  deklaráltan debil. A kovid mellékhatása a kognitív diszfunkciók felerősödése és most jön csak a következő hullám. Az átlag egyre romlik. Jó lesz ez, nekem tetszik, ahogy alakul. Szóltam időben, nem? Jó, lehet értünk sem jön az űrhajó, de hát hová is lehetne menni a világok ego-bikáról? Naugye!

Remélem minden rendeződik és a kínai selyemút és az eurázsiai unió átveszi a kakitányságot ezen a dilibolygón, ahogy az is-merősöm mondja és akkor megint ingyen lesz a sör és akik életben maradtak, újra szabadon szavazhatnak az egyetlen pártra. Hát ez egy ilyen világ. Jézus nem hiába áldozta fel egyetlen Istenét az emberekért. Megérte. Vagy nem? Azért ne kámpicsorodjon el senki, azt mondja az ismerősöm, minden rendben lesz. Meghalnak ugyan sokan, de ez kit zavar? Engem nem. Vagy mégis? Kicsit elbizonytalanodtam.

Erről eszembe jutott egy versem, vagy valami ilyesmi.Semmi új a nap alatt, ami most van, mindig is volt, csak nem látszott ennyire eszeveszettnek, pedig még anál is hibbantabb a mátrix, de így van rendben. Ilyen a rend. Ez van! Ezt mondja az ismerősöm.



Hontalan

Jöttél, honnan csak menni lehet?
Nincs maradás, mert senki veled?
Vonulsz, mint a dúló vihar?
Nyomodban,
Nyomtalan jelened jár.
Rád így a pusztulás vár.

Mennél, már nincs maradásod?
Inkább saját sírodat ásod?
Tarsolyodban múltad helye,
Nyakadon?
Torkodra szikkadt a pillanat,
Vetélt szíved megszakad.

Hol zúgó erdők közt a napfény les?
Hol minden törzs és nemzetség öles?
Surransz, mint a kósza vágy?
Névtelen,
Jeltelen homályos árnyék,
Idegen ártó szándék.

Befogad a sötétség, mert ismer?
Taszítod a fényt, mert ismered?
Mindenki veled, aki ellened?
Gyümölcstelen,
Terméketlen szellemtanítvány,
Meddő a lélek, ha hitvány.

Körmeiddel kapaszkodsz a ködbe?
Hanyagul mosolyogsz, fejbe lőve?
Borzongsz, ha jön az angyal?
Érthetetlen,
Érző, puha, vérző aggyal
Bekennek majd sáragyaggal.

Magyar Emberek!

postaimre 2008

53 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • H
    Másképpen: jobb a borzalmas vég, mint a borzalom vég nélkül!
    Tovább: az a fontos, hogy sohase veszítsük el a csüggedésünket, ha semmi okunk a reményre!
    Valamint: meg vagyunk már mi ba...va mindörökre! (utóbbi Lőwy Árpád alias Dr. Réthy László malac-verseiből).
    Javaslom Önnek és a többi kommentársnak: https://videa.hu/videok/film-animacio/julius-andan-vilag-a-szinfalak-ocNmc8EKBlcsUfHN
    Kedves Posta Imre, tartson ki, elvégre a "kitartás!" jelszó oly eredményes volt, amikor a verébnek kiáltották oda, amikor már a macska szájában volt...
    - 2022. 03. 23. 12:10
  • S
    Szó nélkül hagyom, mert minden szavad önmagáért beszél.

    De mégis... A keserű pilula nem mindig rossz, csak ízben kibírni nehéz, akkor is, ha gyógyír. Ahhoz viszont kell az az istenadta megkülönböztetni tudó ösztön, ami a csokiból már szagról is kiérzi, ha abban, aranypapíros csomagolásban, valaki a sztrichnint akarja lenyeletni veled az élvezeti bonbon helyett
    - 2022. 03. 23. 12:31
  • S
    Most érkezett el hozzám:

    2022.03.23. Mariupolban heves harcok folynak, az AZOV zsidóinak leáldozott
    Legutóbbi posztok, Világ március 21, 2022

    https://napi-rohamozo.blogspot.com/2022/03/mariupolban-heves-harcok-folynak-az.html?m=0

    Sokszor belebotlok az interneten olyan állítólagos jobboldaliakba, (és nem jobboldaliakba is) akik azt híresztelik, hogy az Azov zászlóalj valamiféle "nemzetiszocialista" csoport. Hajlamos vagyok azt feltételezni, hogy ezek az emberek agybajban szenvednek.

    Ha te valódi nemzetiszoc lennél, akkor a saját embereidet vagy a saját országod polgári lakosságát használnád emberi pajzsként, majd tüzet nyitnál rájuk, és lemészárolnád őket amikor menekülni próbálnak?

    Ne feledjük, hogy az Azov kapcsolatban áll az Atomwaffennel, ami egy sátáni halálszekta, amely nacionalista szervezetnek adja ki magát. Egyiket az FBI működteti a besúgóival, másikat meg a MOSZAD és az ukrán cionista zsidó Igor Kolomoisky.

    Én két fajta emberrel találkozok Magyarországon:

    1: Akik azt mondják, az AZOV náci, és el kell törölni őket a Föld színéről is, mert a világunkban nincs helye náciknak. Ezek az emberek mind oroszpártiak, (persze, csak azóta mióta kitört az Ukrán konfliktus) és az állításaikat olyan fotókkal akarják bizonygatni, amelyeken AZOV tagok állnak lefényképezve horogkeresztes, vagy valamilyen germán rúnás zászlókkal.

    2. Aztán vannak azok akik azt mondják, hogy az AZOV náci, és a szovjet-bolsevik megszállók ellen védi Európát (meg persze Ukrajnát is) Ezek az emberek dicsőítik az AZOV-ot, és az oroszokat ítélik el. Sok ilyen barmot találsz a Visegradball Senatus III Telegram csoportban.

    Mindkét tábor egy idióta. Pont olyan idióták, mint azok akik covidfasisztáztak reggeltől-estig, majd a fasizmust összekeverték a nemzetiszocializmussal, meg Hitlerrel, mintha a kettőnek lenne bármi köze is egymáshoz. De nemhogy a fasizmusnak nincs köze a nemzetiszocializmushoz, alapjáraton a fasizmusnak sincs semmi köze ahhoz a zsidó "demokráciához", ami ráerőltette a világ országaira a covid-hoaxot.

    Na de térjünk csak vissza a "náci" AZOV-ra.

    Több tucat olyan videó van, amelyeken emberek elmondják, hogy mit tett az Azov a polgárokkal, de ezeket folyamatosan törlik mindenhonnan. De itt van egy videó, amelyben egy férfi elmagyarázza, hogy az Azov tüzet nyitott a civilek oszlopaira, akiket Oroszország megpróbált kimenekíteni a városból.
    Itt van egy másik videó, amelyben Mariupol lakói azt mondják, hogy az Azov még a házaikból sem engedte ki őket, és olykor még tüzet is nyitottak a házaikra. Azt mondják, hogy majdnem egy hónapja a pincében élnek. A férfi azt nyilatkozta, hogy az orosz hadsereg menekítette ki, és hozzáteszi, hogy "gyűlöljük Ukrajnát".
    Aztán itt van egy nő aki azt mondja, hogy az oroszok menekítették ki őt is és más ukrán állampolgárokat, az AZOV pedig a civileket emberi pajzsnak használja.
    A Human Rights Watch ugyan tudósított az evakuálásról, de összevágja a felvételeket, és nem mondja el, hogy az Azov tüzet nyitott a civilekre, nem tagadja, de nem is állítja közvetlenül, hogy csak az oroszok egyoldalú intézkedéseivel tudtak kijutni ezek az emberek a humanitárius folyosókon keresztül.
    Fogja fel mindenki: nincs olyan verzió, hogy "Az ukránok akarják kimenekíteni a civileket", ahogy olyan sincs, hogy " Az Azov a polgári lakosságot, meg Ukrajnát védi az oroszoktól". A nyugati média ferdít, és hazudik.
    Az olyan buzik, mint Scheer-Komjáthy alias Trónus, meg a Visegradball-os Zoomer takony haverjai (akik életükbe nem láttak még gázriasztópisztolyt sem, nemhogy hadiszakértők legyenek) jegyzetelik a baromságaikat a Senatus chatben.
    Fejbe kellene őket baszni a telefonjaikkal.
    Emlékeztek mikor az ukrán média lehozta, hogy az oroszok kórházat bombáztak le? Az a kórház nem is volt használatban. Ennek ellenére, a magyar szennymédia is átvette a kamu híreket, és az oroszok ellen uszítottak.
    Aztán ott volt az az eset, mikor azt állították, hogy az oroszok szándékosan bombáztak le egy színházat úgy, hogy tudták, gyerekek tartózkodnak benne.
    Ez is egy totális kamu. A szemtanúktól származó helyszíni jelentések szerint az Azov volt az, aki megtöltötte a színházat civilekkel, majd saját maguk robbantották fel. (Ez a nő ugyanezt a történetet meséli el arról is, hogy az Azov mindenkit emberi pajzsként használt, és tüzet nyitott az humanitárius folyosókra, az oroszokat pedig felszabadítóként dicsérte. Őszintén szólva, ezeket a videókat érdemes megnézni, már csak azért is, hogy képet kapjunk arról, hogy a média mennyire tele van szarral).
    Mariupolt kb. tíz napig tartották gyűrűben az orosz erők - és addig nem támadtak, amíg ki nem találták a módját annak, hogyan menekíthetnék ki a városban maradt civilek többségét, amelyet az Azov tart rettegésben.
    Az oroszok betörtek Mariupolba, így a civileket ki tudják menekíteni.
    Milyen abszurd forgatókönyv. A Nyugat hősként dicséri Azovot, és azt állítja, Oroszország háborús bűnöket követ el Mariupol ellen.
    A zsidó Facebook egyenesen addig merészkedett, hogy az általa 19 környékén tiltólistára tett Azovot (amely a veszélyes emberek és szervezetek listáján kötött ki, mint az Iszlám Állam is pl.) most levette a tiltólistáról, és szabadon engedi a felhasználóknak, hogy az Azovot dicsőítsék a posztjaikban.
    Ez mennyire nonszensz, haver?
    Remélem, az oroszok minden zsidók által kreált, ellenük szóló háborús propagandát jegyzetelnek, és mikor Ukrajnában véget ér a háború, előveszik a felelősöket.
    Íme egy térkép, amelyen az látható, hogyan próbálják az oroszok a civileket kimenekíten, miközben elvágják az Azov útjait.

    És, hogy miért kellett a csecseneket is bevonni a háborúba Putyinnak? Nos, semmiképp sem azért, mert egyedül nem tudnák megoldani az Ukrán háborút. Minderre azért volt szükség, mert a csecsenek barbárok, akiknek teljesen mindegy kit lőnek agyon, nekik az a lényeg, hogy gyilkolhassanak. A csecseneket tisztogatás miatt vonták be a háborúba, és sintérekként működnek, mivel az azovi kutyák továbbra is a lakóterületeken kóborolnak.
    Azt hiszem, az Ukrajnát irányító zsidóknak többet kellett volna gondolkodniuk, mielőtt belemennek egy fegyveres konfliktusba, nem?
    by Admin
    - 2022. 03. 23. 13:04
    • A
      <p>Majd Imre lektorálja amit írok.<br />Nekem is úgy tűnt szűk egy évvel ezelőttig, hogy az FB egy zsidóféreg cég (már csak a tulajdonosa, a céges kultúrája és a liberális-fasiszta véleményterrorja miatt is).<br />Most viszont úgy tűnik (nekem), hogy az FB a legnagyobb csapda ezeknek (libsik). Így nagy valószínűséggel az Azovgárda szimpatizánsokról gyűjtenek ott (is) adatokat a későbbi nagytakarításhoz.</p>
      - 2022. 03. 23. 13:25
  • S
    Elijah ben Shlomo Zalman Kremer (más néven Vilna Gaon) a vallási szövegek vezető értelmezője, a középkor óta az egyik legbefolyásosabb zsidó személyiség volt.

    Állítólag egy próféciát adott át a fiának, amely így szólt:

    "Amikor meghallod, hogy az oroszok elfoglalták a Krím városát, tudnod kell, hogy a Messiás ideje megkezdődött, hogy léptei hallatszanak."

    "És amikor azt hallod, hogy az oroszok elérték Konstantinápoly városát, vedd fel a shabbat ruhádat és ne vedd le, mert ez azt jelenti, hogy a Messiás bármelyik percben eljöhet".

    Míg a keresztények szerint Jézus Krisztus volt a Messiás, addig a zsidók úgy vélik, hogy a megígért megváltó, aki átformálja a Föld nemzeteit, még nem érkezett el.

    A The U.S. Sun cikke angolul itt olvasható:

    https://www.the-sun.com/news/2662829/russia-ukraine-war-messiah-prophecy/

    🇭🇺 Magyar fordítás
    - 2022. 03. 23. 13:20
  • Gerry
    Viziló küldött fél órája egy levelet. Azért teszem be ide, mert eszembe jutott - itt az ideje összeírni országunkban is kinek van annyi vagyona, ha borul a bili akkor figyeljünk rájuk és ellenörizzük már le Hofi emlékére a "Ma ki lopott" - újabbb csoportját, persze más néven: "Ki lopott az utóbbi 30 évben"
    Az "emlékeztetõ levél" - ja, Orbán veje (és lánya) most milyen munkaszerzõdéssel is tartózkodik külföldön? Merthogy azt mondták hogy dolgozni menek ki... Karácsonyra se jöttek haza nagymamit és nagypapit meglátogatni? Há' milyen gyerek az ilyen? - itt olvasható:

    ********************************************************
    Talán a pénzt el kellene kérni tőlük. Mindannyian elhúznak a pics@ba, és milliárdokat keresnek mellékesen.

    Ukrajnában a nagy vagyonok a politikusoké és az oligarcháké.

    A média és a kormányzat segítségével kirabolták az országot és becsapták az embereket. Az alábbiakban felsorolok néhány kellemetlen embert. Egyikük sem vett fegyvert a kezébe, mindegyikük kivitte a rokonait az országból, és a pénzt külföldre utalta. Mindannyian készek feláldozni az egyszerű ukránok életét azért, hogy a vályújuknál maradhassanak. Ugyanakkor egyikük sem kockáztat semmit.

    1. Zelenszkij V.A. - Zelenszkij és felesége szülei és rokonai külföldre menekültek.
    2. Porosenko P.A. - csak készpénzben több mint egymilliárd dollár. Az amerikai dollárokat külföldre vitték. Több mint 2 milliárd dollár van külföldi számlákon. A gyermekeket az Egyesült Királyságba vitték.
    3. Kucsma L.D. Kucsma veje Pincsuk V.M. - több mint 3 milliárd külföldi számlákon Olaszországban, az USA-ban és más országokban. Minden rokona és maga Pincsuk is külföldre menekült.
    4. Avakov A.B. - több mint 2 milliárd dollár az USA-ban és más országokban. Minden rokonát külföldre vitte.
    5. A.B. Yermak, az elnöki hivatal vezetője. Körülbelül 1 milliárd dollár külföldi számlákon. A család az Egyesült Királyságban él.
    6. K. A. Timosenko, az elnöki hivatal helyettes vezetője - Több mint 1,5 milliárd dollár külföldi számlákon. A család az Egyesült Királyságba menekült.
    7. Y.V. Lutsenko , Ukrajna volt főügyésze. Több mint 800 millió dollárt utaltak át külföldi számlákra. A család az Egyesült Királyságba menekült.
    8. Jacsenyuk A.P, Ukrajna volt miniszterelnöke. Több mint 2 milliárd dollár külföldi számlákon. Jazenjuk és családja az Egyesült Államokban él. Csak Miamiban 15 luxusvillát vásárolt.
    9. R.L. Akhmetov oligarcha. Körülbelül 15 milliárd dolláros vagyona van. Csak 2021-ben 6,5 milliárd dollárt "keresett" a közüzemi díjak, az áram és az energiahordozók árának emelésével. A pénz külföldön van. A család külföldön van.
    10. Kolomojszkij I.V. és Bogoljubov G.M., oligarchák. Több mint 6 milliárd USD külföldi vagyon. A családok külföldön vannak.
    11. Korban G.B. - rabló, oligarcha, fő felelős az ilovajszki harcért és az AFU több ezer katonájának haláláért. Több mint 1,5 milliárd dollárt utalt át külföldi számlákra, a család Izraelben tartózkodik.
    12. Klitschko testvérek (Vitalij és Vlagyimir), oligarchák. Több mint 2 milliárd dollár. Családjaik Németországban és az Egyesült Államokban élnek.
    13. A. V. Jaroszlavszkij. Oligarcha. Több mint 1 milliárd dollár külföldi számlákon. Ő és családja az Egyesült Királyságban él.
    14. Kosyuk Yu. Oligarcha, a Myronivsky Hleboprodukt vállalat tulajdonosa. Több mint 1,6 milliárd dollárt utaltak külföldre. Minden rokonát külföldre vitte.
    15. A.V. Turcsinov. Ukrajna volt megbízott elnöke. Több mint egymilliárd dollár külföldi számlákon. A család külföldre menekült.
    16. Nalivaychenko V.A. , Ukrajna Biztonsági Szolgálatának volt elnöke. Több mint 500 millió dollár. A család az Egyesült Államokban él.
    ********************************************************

    Köztörvényesekre nem vonatkozik a kiadatási parancs???

    Kimaradt, de hozzátenném: Zelenszkijnek is van 1 milliárdja, valamint Floridában háza, és úgy olvastam Angliában is. "Arrafelé" jól fizetnek a szinházi elõadásokért. Igaz, hogy fõszerep.
    - 2022. 03. 23. 13:47
  • H
    Imre. Azért vigasztaljon az a tudat, hogy a Prófétákat mindig is üldőzték. Így téve tanúságot a Próféták igazságáról és saját maguk ( az üldözők ) hamisságáról. Minden jel szerint előbb tudod a híreket mint ahogyan azok megjelennek az interneten. Ha ez így folytatódik tovább akkor tényleg lehet, hogy az Orosz atomot a továbbiakban nem a szárazföldről fogjuk kapni ( Paks ) hanem a levegőből. Interkontinentális Ballisztikus Rakéta Formájában

    https://index.hu/kulfold/2022/03/23/haboru-nato-jens-stoltenberg-hadero-keleti-regio-megerosites-ukrajna/
    - 2022. 03. 23. 18:07
    • Posta Imre
      Ne higgy el semmit, sőt az ellenkezőjét sem! Bár szeretném, hogy ez a világ, úgy, ahogy van lenullázódjon, de ez nem ilyen egyszerű. Nem engedik, még akkor sem, ha ilyen "fos" amilyen és az "ember" már gyakorlatilag műtrágyának sem jó. Nem engedik, valamiért még úgy vélik,van itt még mit menteni. Szerintem nincs, de hát ez már nem az én dolgom. Ja, a tudat nem vigasztal, hogy megmondtam és megmondom mindig és mit sem számít. Csak annyi van, hogy mostanra nem sajnálok már hasztalan.
      - 2022. 03. 23. 22:55
  • A
    Nem kapunk semmiféle atomot. Ne fossatok már!

    " Volt egy angol-német békejavaslat, amelyet a múlt héten tettek Oroszországnak az MI6 és német hírszerzési források szerint. A javaslat Németország 1914 előtti határaihoz való visszatérésre szólít fel. Azt is javasolja, hogy a Dnyeper folyót használják tényleges határként Kelet- és Nyugat-Európa között."
    Ez volt az orosz FSZB válasza erre a javaslatra:
    „Vlagyimir Putyin orosz elnök két részre kívánja bontani az EU-t, egyesíteni a szláv nemzeteket, és véget akar vetni a NATO-nak. Az Egyesült Államokat pedig támadó és nem békefenntartó erőként értékeli."
    "Franciaországnak és Németországnak támogatnia kellene ezt, különben nem kapnak gázellátást.
    Más szóval, az oroszok fel akarják támasztani Jugoszlávia egy változatát, és ki akarják venni Bulgáriát a NATO-ból.
    Az FSZB forrása szerint a kazár maffia feladási javaslatot is ajánlott Oroszországnak. A KM szerint hatmillió zsidót akarnak elköltöztetni…"
    https://benjaminfulford.net/wp-conten...3/nato.mp4
    - 2022. 03. 23. 19:52
  • A
    Egy rövid összefoglaló:
    "CHRISTOPHER MILLER TÁBORNOK * CHRISTOPHER MILLER! Katonai miniszter és az Egyesült Államok Ideiglenes Katonai Kormányának vezetője! Bulgáriából érkezett kollégáimnak: észrevételeiből megértem, hogy Bulgáriában nagy láz és felfordulás volt az Egyesült Államok katonai miniszterének látogatása kapcsán. , attól tart, hogy ez az ember háborúba kényszeríti Bulgáriát Oroszországgal. Fogadok, hogy sokan közületek később csatlakoztak, és továbbra is hisznek a médiában, hogy az Egyesült Államoknak új kormánya van, amelyet a 3 évvel ezelőtt elhunyt Joe Biden vezet. Azt is megértem, hogy sokan nem olvassák figyelmesen a posztjaimat, vagy véletlenül nem látogatják meg az oldalam. Röviden: a 2020. november 3-i amerikai választásokat Donald Trump elnök nyerte mind az 50 államban. A Deep State megpróbálta meghamisítani őket, és a média arról számolt be, hogy Joe B. megnyerte őket. DE! A hivatalos szavazólapot elektronikus vízjellel látták el, amiről a hamisítók nem tudtak. Tehát minden Trump elnökre leadott szavazatot rögzítettek egy kvantumszerveren, és minden szavazólap sorsa ismert. A Trump elnök mögött álló Katonai Szövetség úgy döntött, hogy megmutatja az embereknek, milyen mélyen korrupt az összes kormányzati intézmény, és azóta egy olyan filmet nézünk, aminek valóban az a célja, hogy felnyissa a szemünket és felébresszen minket, hogy ez soha többé ne fordulhasson elő. Így 2021. január 20-án déli 12:00-kor az Egyesült Államokat egy katonai kormány vette át, amelyet Christopher Miller katonai főtitkár és a főparancsnok, a törvényesen megválasztott Donald Trump elnök vezetett. A 2020. novemberi választásokig. tábornok Kr. Miller az Országos Terrorelhárítási Szolgálat igazgatója volt, Michael Flynn tábornok tanítványa. Az áll joe b szerepét három színész játssza, írtam róla és nem ismétlem meg. Emellett az egész „stábja” egy Trump elnök csapata által kiválasztott szereplőgárda. Minden minisztere olyan szereplő, akinek cselekedeteinek nincs jogi értéke. Beleértve ezt a hamis katonai minisztert is, aki Bulgáriába látogat és ekkora felhajtást okoz – Lloyd Austin. Mindezek a szereplők úgy beszélnek és cselekszenek, ahogy Trump elnök és a White Hat Military parancsolja nekik. Ez az egész műsor arról szól, hogy felébresszük az embereket, és rengeteg munkát végezzünk a színfalak mögött. A Fehér Ház és a Capitolium, valamint az összes szövetségi épület Washingtonban 2021. január 20-tól üresen áll, és bezárt. Ezek az emberek soha nem tették be oda a lábukat, és nem fértek be a Pentagonba! Ők SZÍNÉSZEK! Tartsd magad ehhez! Vlagyimir Putyin elnök jelenleg az Új Világrend utolsó maradványait töri szét. Szövetségesei és munkatársai Trump elnökkel. Az amerikai hadsereg legfelsőbb főparancsnoka Trump elnök! Soha nem küldene amerikai csapatokat a bolygó egyetlen nemzete ellen sem! Tehát nincs okunk félni az amerikai katonáktól. Itt Görögországban az emberek már második éve várják őket, mint felszabadítókat a junta alól. Nem lesz világháború! Oroszország és az Egyesült Államok minden eddigi háborúban szövetségesek voltak. Mindez csak propaganda a globalizmus utolsó maradványaiból. A Fehér Kalapok új globális szövetsége irányítja az egész bolygó helyzetét. Hamarosan mindennek vége lesz! Pár nap múlva! Minden ellenőrzés alatt áll! A bolgár politikai vezetőket Soros irányítja, de nem tudják, hogy elment, és a davosi Világgazdasági Fórum utasításait követik a brüsszeli központon keresztül. Ennek a filmnek vége lesz. Az a férfi, aki katonai miniszterként fog megjelenni Bulgáriában, nem ilyen ember, hanem a Népi Ébredő Csapat színésze. Cselekedeteinek nincs jogi értéke. Valószínűleg maguk Bulgária uralkodói sem tudják ezt. Az emberiség történetének leghihetetlenebb bibliai forgatókönyvű filmjének vagyunk a tanúi. Ami jön, az olyan csodálatos, hogy szenvedő elménk alig tudja visszatartani! A film bármelyik pillanatban véget ér, és minden a helyére kerül. Újabb takarítás vár ránk – Tajvan. Ott a munkát Hszi Csin-ping kínai elnök végzi majd, és ez a művelet bármelyik pillanatban megkezdődik. "
    - 2022. 03. 23. 20:03
    • Claudius
      CHRISTOPHER MILLER! Katonai miniszter és az Egyesült Államok Ideiglenes Katonai Kormányának vezetője... aki a sötét oldal egyik Fő csatlósa... és ezeket Te még mindig KOMOLYAN veszed!
      Ez a rendszer még mindig Nem azért van, hogy az emberiségnek jobb legyen...
      ŐK a sötét oldal, hazug és pusztító rendszerének a kiszolgálói, bábjai...
      A rendszertől és azok kiszolgálóitól várni a megoldást, merő balgaság!
      - 2022. 03. 23. 20:31
    • Darth Nihilus
      Trump ebben a videóban azt mondja, hogy nem csak jet repcsikkel kellene támogatnia az USÁ-nak Ukrajnát, hanem sokkal többel. Emellett azt is mondja, hogy Putykó mészárolja az ukránokat és a II. VH óta nem történt ehhez fogható borzalom. Trump az interjúban így fogalmaz: "Putyin bemegy és több ezer embert lemészárol, ezt mi csak úgy ölbe tett kézzel végignézzük?"<br />A porcukor a szarra, amikor Zelenskyről így nyilatkozik: "Ahogy a tökéletes hívásomról is készült az ukrán elnökkel és ezért kedvelem őt ennyire..."<br /><br />Putyinról az interjú végén ezt mondja: "Ez már nem ugyan az az ember, akivel korábban volt dolgom" Ez a kijelentése pedig kiegészíti azt a mostanában rendkívül divatos rigmust, hogy Putyin elmebeteg.<br /><br />Tehát a rossz hírem kedves ASUMHARI és ez nem ellened szól, hogy ideje lehúznod a wc-n a Qanonos fehérkalapos Trump / Putyin megmentő tengelyes baromságot és szembe kell nézned a ténnyel, hogy ha van is fehér kalapja akár Putyinnak, akár Trumpnak, legfeljebb gengsztertalálkozókon veszik fel.
      - 2022. 03. 23. 22:09
    • Darth Nihilus
      - 2022. 03. 23. 22:09
  • Posta Imre
    A NATO csapatokat küld Magyarországra
    Magyarország mellett Bulgáriába, Romániába és Szlovákiába telepít harcsoportokat a NATO az orosz-ukrán háború miatt.


    A NATO új harccsoportokat telepít Bulgáriába, Magyarországra, Romániába és Szlovákiába, hogy megerősítse a szövetség keleti régiójának védelmét – közölte a NATO főtitkára Brüsszelben, a 30 államot tömörítő, brüsszeli székhelyű észak-atlanti szervezet csütörtökre tervezett rendkívüli csúcstalálkozóját megelőzően szerdán.

    Jens Stoltenberg tájékoztatóján közölte, hogy a NATO a négy új harccsoport telepítése mellett megerősíti a Lengyelországban és a balti országokban már jelen lévő erőit,

    ezzel nyolcra emelkedik a nemzetközi harccsoportok száma a szövetség keleti régiójának teljes hosszán, a Balti régiótól a Fekete-tengerig.

    Elmondta, hogy a szövetség keleti felének megerősítésére a biztonsági környezet megváltozása miatt van szükség. A szárazföldi, légi és tengeri harccsoportok telepítése Oroszország ukrajnai inváziójára adott azonnali válaszintézkedést jelent. Az intézkedés megerősíti, hogy a szövetség szavatolja minden tagországának védelmét és biztonságát bármilyen fenyegetéssel szemben.
    Jens Stoltenberg NATO-fõtitkár sajtótájékoztatót tart Brüsszelben 2022. március 23-án, egy nappal a védelmi szervezet tagállamainak rendkívüli csúcstalálkozója előtt.

    Jens Stoltenberg NATO-főtitkár sajtótájékoztatót tart Brüsszelben 2022. március 23-án, egy nappal a védelmi szervezet tagállamainak rendkívüli csúcstalálkozója előtt (Fotó: MTI/EPA/Stephanie Lecocq)

    A főtitkár közölte: a NATO-tagországok vezetői a csúcstalálkozón megerősítik a szövetség Kijevnek nyújtott támogatását és hangsúlyozzák majd, hogy az ENSZ alapokmánya alapján Ukrajnának joga van az önvédelemhez.

    Eltökélt szándékunk, hogy minden tőlünk telhetőt megtegyünk Ukrajna támogatására. De felelősségünk az is, hogy a háború ne terjedjen az ukrán határon túlra, és ne váljék konfliktussá a NATO és Oroszország között. Ez még több halált és még több pusztítást okozna

    – fogalmazott a főtitkár, és hozzátette: a NATO támogatást nyújt Ukrajnának, de nem része a konfliktusnak.

    A főtitkár kérdésre válaszolva kijelentette: el kell kerülni, hogy Oroszország ukrajnai háborúja nukleáris konfliktusba torkolljon Moszkva és a Nyugat között. „Oroszországnak fel kell hagynia a veszélyes és felelőtlen nukleáris retorikával. Meg kell értenie, hogy soha nem nyerhet meg egy nukleáris háborút” – fogalmazott.

    (MTI)
    https://nlc.hu/ezvan/20220323/nato-cs...an-haboru/
    - 2022. 03. 23. 23:01
    • N
      „Istenem, - Ments meg a barátaimtól, az ellenségeimmel magam is elbírok!"
      - 2022. 03. 24. 11:24
  • Posta Imre
    Orosz állami tévé: „Drága lengyelek, 30 másodperc alatt semmi nem marad majd a ti Varsótokból!”

    Az ultraputyinista Vlagyimir Szolovjov talkshowjának vendége magából kikelve beszélt arról, hogy a lengyelek túl merészen viselkednek.

    Míg az orosz vezetéssel szembeni kritikus médiumokat sorra büntetik egész Oroszországban, addig az állami médiában csak úgy dübörög a háborús propaganda – szúrta ki a Sky News erről szóló cikkét a Telex.hu.

    A portál az ultraputyinista Vlagyimir Szolovjov talkshowjával foglalkozik, ahol egy vendég magából kikelve atomcsapással riogatott. Mint ugyanis mondta: ha a NATO békefenntartókat merészelne küldeni Ukrajnába, akkor nukleáris csapást kell intézni.

    „Drága lengyelek, 30 másodperc alatt semmi nem marad majd a ti Varsótokból!” – mondta a vendég.

    atv
    - 2022. 03. 23. 23:04
  • Claudius
    Imre

    A Teremtő Nem szeret pazarolni...
    Hosszadalmas az adminisztráció a csilliárdnyi lelket osztályozni, minősíteni... hisz a Korszakváltás nem csak az emberbe, hanem a Teremtett világ, valamennyi formájába száműzött lelkeket is érinti.
    Most hibának nincs helye, mivel akik itt és most Elbukják az Egyetlen és Valós életfeladatukat - a nagy többség - azok kezdenek elölről egy újabb, gyötrelmes... Fejlődési Ciklust, ahol megszámlálhatatlan megtestesülésen kell majd keresztűl menniük, megélniük... mire újból magukra ölthetik az Emberi testet.
    Az Új Korszakban, mindenki a Szellemi - Lelki Minőségének, Fejlettségének... megfelelő helyre fog kerülni, ahhoz viszont még gyötrelmes út vezet!
    Ezért is javasoltuk, hogy most már leginkább a Jó Emberré válásunkkal a Magasabb Lélekminőség elérésével foglalkozzunk, mert csak ezzel kerülhetjük el a közeli és a távoli jövő szenvedéssel teli időszakát!
    De természetesen mindenki maga dönt és választ az Egyetemes Szabad Akarati Rend SZERint... 😉
    - 2022. 03. 24. 01:47
  • A
    Claudius!
    Igen, CHRISTOPHER MILLER a Biden állkormány katonai vezetője, tehát "színész", aki a szerepét játssza.
    Nem az Ö nyilatkozata, amit írtam, hanem egy hozzászólóé, aki nagyon jól összefoglalta a "helyzetet".
    A Humoros matematikusok oldalán már két éve is megjelentek olyan dolgok, amiket az amerikai msm most ad be a "közönségnek". pl. Hunter Biden laptop tartalma. Huntert már akkor elfogták.
    Paralel Putyin is most iktatta ki azokat, akikről a bizonyítékokat Ukrajnából megszerezték. Fszb, banki szektor és egyéb kazár maffia által fizetett árulókat.
    Az emberek nagy része sokkot kapna, ha egyszerre zúdítanák rá a valóságot, ezért csöpögtetik és persze, hogy örök életre megjegyezze és megélje a halálközeli állapotot, amit terveztek ellene, mert különben fel sem fogná, továbbra is hagyná, hagyja magát megvezetni.
    Remélhetően igaz az az információ is, hogy a fehér kalapok (leírom, akármennyire is utáljátok) az oltóanyagok nagy részét kicserélték sóoldatra és persze sok egészségügyi dolgozó hajtott végre önként is hasonló hőstettet.
    Különben is, ha a fehér kalapok csak azt intézik el nekünk, az egész világnak, hogy nem leszünk kiirtva és a zsidó kazár maffia kezéből kicsavarják a pénzügyeket, már akkor is óriási, amit tesznek.
    Kizárólag nagyhatalmi összefogással lehetett ezt megtenni. Lehet Trumpot tramplinak gúnyolni, de az, aki ilyet nyilatkozik, tegyen le többet az asztalra, mint a világ mentésében való legnagyobb részvétel.
    A legtöbb ember azt sem tudja, hogy van háttér hatalom, vagy hogy a vakcinával ki akarták őt irtani! Az ilyen azt sem veszi észre majd, hogy megmentették és persze, hogy nem is fogja értékelni és értelmezni tudni, a háttérben, az érte is folyó tetteket. Az egója a plafonon, az ismeretei pedig a béka segge alatt. A fotelból ugat bele a politikába!
    Itt is szinte minden hozzászólás a borzongásról szól. Az igazság nem csak felszabadít, de megszabadít is pl. a rettegéstől!
    Az igazságot a szívükben érzik azok, akik arra hivatottak.
    - 2022. 03. 24. 04:07
    • Claudius
      Igen, az Igazságot valóban a Szívükben érzik azok, akik arra hivatottak... akik tettek érte.
      De amiről Te beszélsz, az sajnos egy újabb bődületes megvezetés, amit külön, az Igazság keresőknek Kreáltak.
      Az elkövetkezendő idő, minden bizonnyal igazolni fogja az - eddig kifordított - Igazságot és a szomorú Valóságot.
      Addig viszont talán érdemes lenne, helyén kezelni a Fő problémát, magát az emberiséget, akik Társteremtői az Érzelmeik által a Világunknak, hisz az emberiség kollektíven formázza, alakitja... az eseményeket és a rendszert is.
      Mivel egy rossz ember a gonosz háttérhatalom, állítólagos likvidálása után sem válna Jó Emberré... sőt! 😉
      - 2022. 03. 24. 05:57
  • G
    Danse Macabre (Haláltánc)

    Sokalakos régi körtánc, melynek résztvevői világi és egyházi vezetők, elhülyített népes sokaság, hullák és csontvázak.
    Főszerepben volodimir zelenszky, táncos komikus pojáca, numero uno Világsztár.

    Zenét hozzá sokan szereztek az évszázadok folyamán, köztük Liszt Ferenc is.
    Ebben az új de régi szereposztásban mindenhol nyüzsögnek a megszokott statiszták, megmondó okosok, a jól értesültek, hírbemondók. Szigorúan azonos törzsbe tartozók.

    Egyetlen egy kérdésre a válasz van a homályban, a nagy és jobbra érdemes közönség előtt.
    Ki írta és rendezte, vagy rendezi, ezt az új profi produkciót?
    Remélem sokunknak nem kell súgni..........
    - 2022. 03. 24. 09:58
  • S
    Pók-hálózzunk! Életünk filmjéhez film, ami az élet valósága, mint globális tény-kedés:

    A hálózat 1976-os film

    Egy multinacionális TV és média hálózat médiamogulja meghal és helyébe egy korrupt háttérhatalmi tulajdonos kerül. Ezt felismeri az egyik legnézetteb TV-s figura (főszereplőnk) és elkezdi lerántani a leplet a sok tv-s agymosásról, és médiamanipulációkról, és a sok szennyről, amit a TV-kben nyomnak, s próbálja felébreszteni a már már kb. hipnotizálásban szenvedő átlagos nézőket a valóságra, mert bármit elhisznek csak mert bemondták a TV-ben, kedvük szerint agymossák és félemlítik őket az ő kárukra s lassan már a TV világát gondolják a valóságnak a saját életük helyett..
    Hihetetlen durván felébresztős mozifilm, olyannyira, hogy még a híres Zeitgeist c. dokumentumfilmbe is ebből vágtak ki egy részeltet! Ébredj Te is! Hasonló filmek pl.: http://azigazsag.hu/media-manipulacio.php ! ! ! !

    A magyarországi premier 1980 szeptemberében volt: állítólag előtte a film tiltólistán szerepelt, szocialista országok számára évekig nem lehetett eladni…

    Ma milyen listán van, mert nálam csak kiragadott részekből van felhozatal. Igaz az esszenciális.

    Másik nagy kedvencem a 1997-ben bemutatott amerikai politikai vígjáték az Amikor a farok csóválja, Dustin Hoffman és Robert De Niro főszereplésével. (eredeti cím: Wag the Dog)

    Ezek után kérdem én: Van új a Nap alatt? – Még alapos-föld sem az! -
    - 2022. 03. 24. 10:05
  • V
    Az Egyesült Államok tényleg harmadik világháborút akar?
    https://www.origo.hu/nagyvilag/202203...mabol.html
    Vajon tényleg ennyire bele kell keverednie az Egyesült Államoknak az ukrajnai háborúba? Erről írt cikket Dale Ahlquist amerikai író, az Amerikai Chesterton Társaság alapító-elnöke, aki erős kritikával illeti az Egyesült Államok külpolitikáját, utalva rá, hogy ők is folytattak már hódító, igazságtalan háborút.
    - 2022. 03. 24. 10:33
  • A
    abba kéne hagynod a magyarázkodást főleg az előrejelzéseidet posta imre hadd legyen már meglepi mindenkinek aki nem fogja fel a valót a szkíta a szik-útját járja így magára figyel az csak akkor megy bármilyen harcba ha a szkíta homo kelár erre kéri a kelár senkit nem fog kérni hogy menjen háborúzni aki meg nem szkíta az azt tesz amit akar mert úgy is megy a levesbe vagy a lecsóba a magoldás a tiszta feltétel nélküli energia mentes érzelmek főleg a szeretet jelentős megnövelése a szer szór szor segítségével
    - 2022. 03. 24. 12:31
    • Posta Imre
      Azt mondod, ne "önigazoljak"? Mi abban a jó? Éppen most, mikor a "jóslataim" nyilvánvalókká lesznek? Most, mikor az én lábamon van nyomkövető? Olyan mocskosul jól esik! Dehogy is! Szomorú, csak nem tanított meg Allan Pease, ahogy Putyint, jól leplezni az álcázást. Egyébként nem "nektek" csinálom, hanem a szolgálatoknak, csak hát, vagy igen, vagy nem..., ki tudja? Eddig is hülyék voltak, eztán meg már minek okoskodni? Most jött haza Vera, hozott pogácsát Marcinak és mondja a boltos hölgy 52 éves férje egyik pillanatról a másikra elment. Két Szputnyik és most egy Pfizer volt beadva neki. Eddig tartott a szavatosság. Nem lehet megmenteni senkit, ez igaz, sőt már nem is kell, ám esetleg még lökni lehet rajta, hátha észbe kap. Bennem az van, meditációban lejött, míg ráhatásom van bármire is Akasha szinten, azon  legyek, minél gyorsabban következzék be az elkerülhetetlen és ha már a szolgálatok...minél több hibát kövessenek el, pont, ahogy eddig tették. Lehet, hogy rámegyek, de ha úgy lesz, elviszek innen asztrálisan sok ártó parazitát és valahol félúton kipucolom őket a zuniverzum klotyójába. Ez már amolyan hobbi, mint a kertészkedés, nemzetmentés, bélyeggyűjtés. Én lelkeket gyűjtök és szelektálok. Mi ebben a kivetnivaló?
      - 2022. 03. 24. 13:22
      • S
        Rabmadár arany gyűrűvel. Az vagy még Imre?!  Huh, de nagyon nem akarnak téged elengedni, amíg csak nem muszáj. Kérlek: Ne nagyon ígérgess nekik asztrálsíkos fényesre pucoválást, merthogy neked még itt a szükség le kell, hogy vegye a gyűrűt a bokádról különben nem lesz nekik Istenteremtette jó végük. "Perdülj! Fordulj!" volt a katonás jelszó a '48-as szabadság harc idején, most meg asztrálisan a "Tisztulj(innen)! Takarodj!" fényerejével kell nekimenni a ronda sötét ragacsának. Nem érdemes búslakodni, mint a lusta dzsentrivilágban, hétszilvafás nemes módján! Van tán bennünk annyi lelki muníció, ami kiebrudalja a körénkdurrantott fojtó sötétséget! Most ne azt nézzük, amit láttatnak, és ne azt halljuk amit hallatnak, hanem úgy hallgassunk, olyan mélyen, hogy ebbe a verembe belevesszenek! Kipucolni, testvesztetten, sokkal nehezebb a szellem síkját. Föl köll kötnünk a gatyót.  Úgyhogy rázd magad az emberbőrös erőnlétedbe( kerted van, csináld meg a Jean Cloude Van Damme-s angolspárgát) és tudd, hogy bár ők vak-dalkoznak, - mert bé vannak <a href="mailto:sz@rva,">sz@rva,</a> de nagyon -  mi nem a világ végére készülünk, hanem az ő világukénak a végére. Azért ennyire még objektíven is lehetünk "optimisztikusok"!

        Áldás és Brek-brek! No meg a Kvarkok harca.

        <img src="https://postaimre.euroweb4you.com/../../images/smiley/csiiiz.gif" alt="Mosoly" />
        - 2022. 03. 24. 15:07
    • S
      Te azt mondtad hogy Afrikai nèger is lehet szkíta, ne szólalj meg inkább, az a biztos.
      - 2022. 03. 25. 09:32
  • S
    Játék az élet, mondják, és bábozgatnak velünk. A filmipar meg a múltból is üzen a jelennek, ami persze a jövő:

    A besúgó (2021) Új magyar Max Original sorozat I Április 1. - YouTube

    A Genfi Nemzetközi Filmfesztiválon debütál A besúgó című magyar sorozat
    Szerző: Papageno2021. október 14.
    ...
    A nyolcrészes sorozat története 1985-ben játszódik és a politikai változások küszöbén álló Magyarország időszakát mutatja be. A fesztiválon a bemutató után közönségtalálkozót is tartanak a sorozat alkotója, Szentgyörgyi Bálint és az HBO producere, Závorszky Anna részvételével – olvasható a tájékoztatóban.
    A történet szerint a húszéves Geri szíve tele van izgalommal és várakozással; Budapestre költözik, hogy egyetemen tanuljon. Kollégiumi élete első napján csatlakozik egy csapat demokratikus ellenzéki fiatalhoz, akik tüntetéseket szerveznek a kommunista rendszer ellen. A csoportot Száva Zsolt, a karizmatikus fiatal diák vezeti, aki hamarosan Geri legjobb barátja lesz. A vidéki srác élete egy pillanat alatt megváltozik a gyönyörű lányok, bulik és politikai viták hatására. Geri azonban súlyos titkot őriz.

    Az állambiztonság besúgója, akinek nincs választása: ha életben akarja tartani súlyosan beteg öccsét, akkor szüksége van az állam által biztosított gyógyszerre. Miközben Száva azt kutatja, ki a besúgó a csoportban, Geri minden nap kihívással küzd: hogyan cselezze ki az állambiztonságot és tartsa meg új barátait?

    Az idő szorít, a végső összecsapás előtt döntenie kell, hogy kinek az oldalára áll.

    A magyar fejlesztésű sorozat írója és rendezője Szentgyörgyi Bálint további rendezői Mátyássy Áron és Miklauzic Bence. A sorozat főbb szerepeiben Váradi Gergely (Guerilla, Fekete kecske), Patkós Márton (Napszállta, Kincsem), Szász Júlia (Seveled, Bátrak földje), Szőke Abigél (Akik maradtak) és Thuróczy Szabolcs (Aranyélet, Drakulics elvtárs) lesz látható....

    A tájékoztató idézi Szentgyörgyi Bálint író-rendezőt, aki hangsúlyozta: „alapvető alkotói missziómnak tekintem a hazám történetének átélhetővé tételét egy nyugat-európai közönség számára. Így hatalmas büszkeséggel és várakozással tölt el, A besúgó genfi debütálása”

    A besúgó - Tavasszal az HBO MAX kínálatában https://www.youtube.com/watch?v=wdaxJ...daxJnz5gg4


    „Aki nem élt abban a rendszerben amikor ez játszódik és/vagy nincs róla ismerte, hogy milyen jellegű dolgok történtek az nem fogja tudni hova tenni.”

    (?): Hát nem csodálatos véletlen, hogy épp most kezdenek minket ezzel a csúnya múltbeli játékfilmes leleplezéssel lesorozatolni?!
    - 2022. 03. 24. 15:14
  • J
    Az ukrán biolabor témához:
    https://smotrim.ru/article/2687980
    Bidé bácsi fia is érintve van az ügyben:
    https://www.vesti.ru/article/2693798
    - 2022. 03. 24. 16:02
    • V
      https://demokrata.hu/vilag/orosz-vede...pe-509295/
      Orosz védelmi minisztérium: figyelemre méltó Hunter Biden szerepe
      Joe Biden amerikai elnök fiának, Hunter Bidennek a befektetési alapja részt vett az ukrajnai biolaboratóriumok finanszírozásában, amelyek Moszkva szerint részesei voltak a Pentagon ukrajnai biofegyver-programjának – állította csütörtökön Igor Kirillov altábornagy, az orosz fegyveres erők sugár-, vegy- és biológiai védelmi csapatainak parancsnoka.
      „A beérkező anyagok lehetővé teszik számunkra, hogy nyomon kövessük az amerikai kormányzati szervek és az ukrajnai bioobjektumok közötti együttműködés rendszerét. Figyelemre méltó a jelenlegi amerikai vezetéshez közel álló struktúrák, különösen a Hunter Biden által vezetett Rosemont Seneca befektetési alap részvétele” – mondta Kirillov a tájékoztatón.

      A tábornok szerint a 2,4 milliárd dolláros pénzügyi forrásokkal rendelkező alap kapcsolatban áll amerikai hadiipari beszállítókkal, köztük a Metabiotával, amely, mint mondta, a Black and Veach céggel együtt a Pentagon biolaboratóriumi berendezéseinek egyik fő beszállítója világszerte.
      - 2022. 03. 25. 07:56
  • J
    Az átávé csak azért idézget Szolovjovtól ( felvett név a judrák eredeti helyett), mert ő is Putyin ellenes , de azt leplezi erősen. Többet árt az oroszoknak, mint a hasznukra lehetne. Ha annyira orosz állami Tv-ben mondana baromságokat, akkor nem is értesülnénk róla, mint mondott. Itthon szinte az összes orosz hírcsatorva blokkolva van. Én sosem kedveltem bunkó stílusát.
    Ő is egy dúsgazdag fickó, amerikából jött, ki tudja, kinek mi a terve vele: Itt az életrajza.
    https://hu.kuzminykh.org/2445-vladimi...oviev.html
    - 2022. 03. 24. 16:18
  • J
    Valóban megszavazták Brüsszelben, hogy hozzánk is vegyes összetételú náto csapatot telepítsenek. Ha akartuk, ha nem, igy " demokratikusan", szabad ország ? módjára.
    https://www.nato.int/cps/en/natohq/of...dLocale=en
    Azért beszédes az EU-s vezetőkról készült kép. Mindenki kék-fehérben van, kivétel OV. Proszit!
    - 2022. 03. 24. 16:57
    • T
      Tökéletes úriemberek hiányos bőrkötésben. Alkalomhoz öltözve <img src="https://postaimre.euroweb4you.com/../../images/smiley/s_sir.gif" alt="Szomorú" />
      - 2022. 03. 24. 20:29
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %