Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Vas Félix

Vas Félix

Telnek a hadinapok, békésen. Fura dolgok történnek. Tegnap fogászaton voltam „engedéllyel” és Tökölről hazajövet a reptérről éppen elém kanyart egy tréler, rajta egy BRDM 60-assal. Nem tudtam hova lenni a nemcsodálkozástól, mert végig előttem haladt, gondolom vitték feljavítani, mert ez is hamarosan a hadijátékokhoz kell majd roncsnak. Miért pont elém állt? Jahve mit akar ezzel üzenni Buddhának?




 

Most vezettem először , mióta elkampóztak és azon az úton haladtam, ahol az esemény történt. Nem lettem se lúdbőrös, sem pánikrohamot nem éreztem, inkább méla közönyt, mintha egy feladat lett volna kipipálva. Megvan a felvétel a TEK-es akcióról és ahogy szétrepesztik a szélvédőt...de ez egy későbbi történet, mert ugye még nincs ám lerendezve itt semmi, illetve a semmi van berendezve.

Sokat beszéltem korábban a háborúról, de mostanra már mindenki erről beszél, kicsit megkésve a tempóban, de hát a szolgálatok már csak így irányítják a közvéleményt. Ugye kíváncsiak vagytok, hogy Mari lesz, vagy Makron a franciák kesztyűbábja eztán az orrok elé tolva? Megmondjam? Mióta nyilvános lett, hogy Mariupol tele van NATO katonákkal, tisztekkel és franciák is odakeveredtek hivatalból, kényes a helyzet tán azért is, mert egy USA tábornokot is inkasszóztak a maci-bocsok. Ugyan ezt még hivatalból nem erősítették meg, de egyelőre nem is piszkálja egyik oldal sem a kérdést. Zsaroló pozíció a tábornokot meg tálcán kínálták, hogy az orosz oldal elmondhassa: Nalátjátok, a NATO itt volt és csapást készített elő! Tehát jogos az önvédelem és a megelőző csapás, no meg egyáltalán a laborok és az emberiség ellenes bűnök…

Na de akkor most a NATO ellenes Marit hozzák ki győztesnek? Necces, mert a kampányához az MKB Bank adott 10 milliós (megazapró) jewrós hitelt. Ezt így szoktuk, kérem! Az MKB majdnem teljesen magyar, legalábbis ez van ráírva, különben pedig Mészáros Lőrinc most vette meg és fuzionálja a Budapest Bankkal és a Takarékbankkal. Tehát Mészáros Lőrinc adott hitelt és olyan nincs, hogy Mari nem adja vissza, de ehhez elnöknek kell Lenin! A Forbes Szerint Lőrinc nem nyúl mellé! A Mária amúgy is jól hangzó név, ha a „szűz” jelző is előtte áll és köztudott, hogy a politikusok szüzek. Nekem tetszik Mari jelöltsége, olyan Morvai és Tzipi Livni hasonmás, de ide sorolhatnám Zaharovát (cukor), aki szintén Mária és a Kreml szóvivője. Az ismerősöm mondja, mióta lecserélték nálunk is Katalinra a Jánost, Marinak is jobban áll a zászló, bár igaz, az eső azóta csak akkor esik, ha János eljárja az esőtáncot. Érdekeseket mondogat az ismer-ősöm.

Most olvasgatom a KGB történetét is, de nem nagy kedvvel, mert ugye a módszereket már magamon jó ideje tapasztaltam, inkább a kirakós esetleg egy-egy hiányzó darabkáját ettől még föllelhetem benne. Nekem úgy tűnik, - ahogy az ismerősöm mondja, hogy Moszkva biztosra megy és kiegyezett Makronnal mindkét esetre, mert a szabadkőműves páholyoknak megvan a sajátos gazdaság-politikai és faji-szelekciós elképzelésük. Engem ez nem is érdekelne, mert Viktor már Rúbelért vesz gázt és lényegében az orosz már nem is fenyeget azzal, hogy elzárja a Nyugat irányába vivő csapokat, hanem a transzportot Ázsia felé irányítja. De sokat értekeztem már erről is korábban. Igazából nem kihívás összerakni minden részletet és azoknak variációit és időhöz kötni. Kemény meccs lesz, de nem is annyira békés. BRDM 60-as? Eh!

Pár nap múlva ígérik a dombaszi nagy csatát, amiben lényegében szét lesz zúzva a maradék még hadra fogható, mobilizált ukrán haderő. Figyelem mi zajlik és nem egyszerű a mutatvány. Had ne részletezzem, nem csigáz nagyon föl. Az zavar, hogy a Dnyepernél maradt az olvasónk és családja és a következő védelmi vonalat oda tervezheti a maradék ukrán haderő, hacsak föl nem adják ezt az értelmetlenséget. Még ha a hazájukat védenék, megérteném. Lehet mára sokan értik is. Ugyanez a helyzet lenne nálunk is, vagyis nem nálunk, hanem itt, mert ki tudja már mi ez a hely?

 

Ilyenek írnak:

 

Péterfy Gergely: Magyarországnak vége van. Minden egyéb csak idő kérdése

2022.04.04. 19:39

Magyar nyelv, kultúra, irodalom, Bartók, Kosztolányi, ezek létező dolgok. Magyarország, mint a jelenben létező államalakulat: nem létező. Az ellenzék csak azt tehetné, hogy kivonul a parlamentből, és párhuzamos intézményeket kezd építeni, beáll egy konzekvensen radikális logikára, írja Péterfy Gergely Az én hetem című sorozat rendkívüli kiadásában.

...

Addig mocorgok, amíg Évát is felébresztem, kávézni kezdünk. Hiába, máris érzem, hogy egész nap álmos leszek. Éjszaka áramszünet volt, a közvilágítás még mindig nem állt helyre, a vaksötét utcákon megyek el a kocsiért, amely a római falfülkék tövében vár a Mercato Vecchión. Nincs kedvem Magyarországra menni, a legkevesebb illúziónk sincs a választások végkimeneteléről, de hetek óta kötelességszerűen posztolgatunk. Úgy teszünk, mintha még mindig lenne valóságtartalma ennek az intézménynek, pedig – pedig.

https://hvg.hu/360/20220404_Az_en_hetem_Peterfy_Gergely

 

Komoly dolog ez ám! Alkotmányozó nemzetgyűlés, egypártrednszer, királyság….

 

Hadházy Ákos is felvette mandátumát

 

A Független Hírügynökség információi szerint mindenki felvette a mandátumát, így Hadházy Ákos is, aki korábban arról beszélt, hogy gondolkodik ezen.

Egész pontosan azt mondta a Hír TV Egyenesen című műsorában a múlt héten, hogy hezitál rajta. Ahogy fogalmazott:

„Nagy valószínűséggel, ha fel is veszem a mandátumot, nem 8-án fogom megtenni.

Nem hiszem, hogy valamiféleképpen nem lehetne tiltakozni amiatt, hogy nem egy legitim parlamentről lesz szó.

8-án szerintem nem kellene megjelenni.”

Információink szerint azonban végül minden képviselő átvette a mandátumát.

Hadházy Ákos egyébként pénteken az ATV-ben is megerősítette, hogy a parlament alakuló ülésére nem megy majd el. Mint mondta, azért, hogy ne kelljen Farkas Flóriánnal és Orbán Viktorral együtt esküt tennie.

https://fuhu.hu/hadhazy-akos-is-felvette-mandatumat/

 

Most akkor legitim, vagy nem?

 

Ezt csak úgy gondolatébresztőnek teszem ide!

Mesterházy Attila lett a NATO-parlament elnöke

Több mint 50 ország parlamentjének közel 300 képviselője közül kérték fel a feladatra.

Mesterházy Attilát, az MSZP volt elnökét két hónappal azután, hogy megválasztották a NATO-parlament alelnökévé, most felkérte a NATO Parlamenti Közgyűlés vezetése az elnöki teendők ellátására. Erről az MSZP sajtóközleményben számolt be. „Ez az első alkalom, hogy magyar politikus vezethet egy nemzetközi szervezetet. A NATO Parlamenti Közgyűlés elnöki tisztsége azután üresedett meg, hogy Madaleine Moon képviselőasszony a december 12-i brit parlamenti választásokon nem szerzett újra mandátumot, így a továbbiakban nem láthatja el a NATO Parlamentjének elnöki feladatait" – írják.

Mesterházy Attila a következő egy évben vezetheti a NATO Parlamenti Közgyűlést, ahol több mint 50 ország parlamentjének közel 300 képviselője van jelen. A volt pártelnök nagy megtiszteltetésnek tartja a felkérést, és bízik abban, hogy ezzel az új pozícióval képes lesz megmutatni Magyarország elkötelezettségét a transzatlanti értékek és együttműködés iránt.

Mesterházy Attila 2006 óta tagja a NATO Parlamenti Közgyűlés magyar delegációjának. Két évig rapportőr, vagyis parlamenti felelős volt. A korábbi pártelnök 2018 óta vezeti a Parlament szocialista frakcióját, valamint a Transzatlanti Védelmi és Biztonsági Együttműködés Albizottságot.

https://nepszava.hu/3060779_mesterhazy-attila-lett-a-nato-parlament-elnoke

 

Aztán az is megvan, hogy Kaczynski megrótta Orbánt, hogy kételkedni látszik bizonyos ukrajnai vérengzéses felvételekben! Látszólagos ellentétet szítanak a látszólagos barátok közt, hogy a cionizmus csak megmutathassa magát. Az ügynökök jó munkát végeznek.

 

Mondotta az ismerősöm -egyebek közt –, hogy sem a NATO, sem az EU már nincs, sőt, valójában már Ukrajna sincs…, bár úgy tűnik, hogy Hadházy, Péterfy szerint Magyarország sem van. Mi ez az államtagadás gyerekek – kérdi az ismerősöm és azt is mondja, még nagyon az elején vagyunk a végnek.

 

Na de, hogy a napló is teljen, csak leírom, hogy a hét elején Emőnek, Áronnak is bejelzett a rendőrségen a lábbilincse, ahogy az enyém is. Telavivban valamelyik gazdánk véletlen rátenyerelt a jelzőkészülékre és a rendőrök ugrottak is egyszerre. Micsoda véletlenek. Moszkva jelzett, csak Morze stílusban. Aztán az is kiderült, hogy Emő is ügyvédileg lett megkínálva annak idején, hogy valljon be „rólunk mindent” és akkor ő szabad lehet. Pont ugyanezt kérte Áron ügyvédje is (már akit a családja bérelt fel a hitgyüliből)…, de hát ugye be lehetne vallani azt, ami van, ami meg nincs, azt hazudni szokták. Haladok a KGB könyvvel. Bár nem az én stílusom és nagyon el van kapkodva, de az azért kiderül belőle, hogy a szolgálatok kavarják a maceszt rendszer szinten és olyan ügynökhálózattal, hogy ez indokolja, miért drága a keksz a boltokban. Na ennek nem lesz vége elvtásak! Nem tud! Az „ember” túl hitvány salakanyag a zaranykorhoz. Egyébkémt is, most jön a java, a totális kontrollnak, amíg marad még, akit a műsor érdekelhet.

Nincs itt se jobb, se bal oldalak, csak hülye, hülyébb, még hülyébb és leghülyébb kategóriák, összefoglaló néven: a zember. Na ezt a szerepet kell eljátszani úgy, mintha nem tudnád, hogy át vagy verve és mutatod, mintha hinnél valami csodában, pedig csak az átverés illúzió, a csoda az valós. Na ilyenekkel traktál az ismerősöm.

 

„Az igazság megszüntetésével mi egyébbé válnak az országok, mint hatalmas rablóbandákká?” (Szent Ágoston)

 

Micsoda szentimentalizmus. Lenin egyszerűbben fogalmazott: Az igazmondás kispolgári szokás.

 

De mi az igaz? Na, majd odaát megtudjuk. Vagy nem.

18 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • A
    - 2022. 04. 11. 07:55
    • Posta Imre
      Kemény második fordulót jósolnak a zizék! 49-51 %, mint ámerikában, hogy a nép rázizzenjen a zízére, mitha bármit is számítana. Igazából így megyen ez:


      Franciaországtól vennének vadászgépeket a szerbek

      Tizenkét Rafale vadászgép megvásárlásáról tárgyal Szerbia Franciaországgal, jelentette be Aleksandar Vučić elnök. Egy éve zajlanak az egyeztetések, írja a Bloomberg.
      Bár Szerbia hagyományosan orosz hadifelszerelést használ, Vučić további tizenkét használt Rafale gépről is beszélt, amiket egy nem megnevezett országtól szereznének be.
      Ezen kívül három országgal tárgyalnak egy vadászombábozó repülőraj felállításáról, és török harci drónokat is vásárolnának. Vučić azt mondta, Erdogan török elnök azt ígérte neki, soron kívül hozzájuthatnak a drónokhoz.
      Az ukrajnai háborúval összeomlani látszik az a külpolitikai irányvonal, amit Szerbia a 2000-es demokratikus átmenet óta képviselt. Erről márciusi cikkünkben írtunk részletesen

      </a>.<a href="https://444.hu/2022/04/11/franciaorszagtol-vennenek-vadaszgepeket-a-szerbek">https://444.hu/2022/04/11/franciaorszagtol-vennenek-vadaszgepeket-a-szerbek</a>


      Tegnapi hír, hogy Erdogán lezáratta a Boszporuszt a hadihajók számára amíg az orosz operáció zajolik. Közben elkezdték felderíteni, ki szórta a fekete lébe az úszó aknákat, feltételezve, hogy azért tették, hogy erre hivatkozva NATO hadihajók mehessenek be aknamentesíteni. Micsoda összeesküvések ezek is. A franciák éppen arra cirkáltak. </p>
      - 2022. 04. 11. 09:15
  • Posta Imre
    Na jó, látom mindenki mögbölcsült és hallgat-ózik! Én is most hallottam az ösmerősömtől, hogy az Azovsztál (vasmű) területén lévő "erődben" van egy igen titkos biolabor 30 méter mélyen és ott van vagy 200 mindenféle katana és laborszemélyzet elszállásolva, plusz az ukránok vagy 2000-en. Úgy rémlik 404-es számmal jelölte ezt a helyet, illetve a labor nevét. Nyilván, nem jó lenne lebombázni őket, mert akkor megsemmisül a bizonyíték is, az más, ha magukat robbantják föl, mert Hitler és Éva B. is így tűntek el..., régi trükk szerint. Na, összeesküvéshívők, mit gondoltok, mi megyen a Futrinka utcában?
    - 2022. 04. 11. 14:31
  • Posta Imre
    Na ne már! Elmegy a cárhoz, csak úgy? A helyzet az, hogy állítják vissza a Magyar Királyságot és az osztrák császárság is markolni akar, Galícia szinten. Elmondtam már 10 éve mi lesz! Úgy lesz, úgy kell legyen! A "magyar haderő" hamarosan bevonul Kárpátaljára az ottani mogyorók védelme érdekében és a többi és a többi....! Ennyit arról, hogy "kimaradunk" a valamiből. A szlovák hadügyér is hazudott...pont így hazudik az összes többi is...kötelezően. Ezt meséli az ismerősöm, de én nem hiszek neki.

    75 percig beszélt Putyinnal az osztrák kancellár, aki a tárgyalás után nem lett derűlátó

    Karl Nehammer osztrák kancellár nagyon közvetlen, nyílt és nehéz tárgyalást folytatott hétfőn Moszkvában Vlagyimir Putyin orosz elnökkel, és nem lett tőle derűlátó, sőt, nyilvánvalónak látja, hogy az orosz erők súlyos támadásra készülnek Kelet-Ukrajnában – fogalmazott a kancellár abban a közleményben, amelyet a hivatala adott ki.

    Putyinnak ez volt az első személyes találkozója európai vezetővel az ukrajnai háború február 24-i kezdete óta.

    „Ez nem baráti látogatás volt, a tárgyalás Putyin elnökkel nagyon közvetlen, nyílt és nehéz. A legfontosabb üzenetem az volt, hogy a háborút meg kell állítani, mert egy háborúban csakis vesztesek vannak mindkét oldalon ” – jelentette ki Nehammer a közlemény szerint, amely nem sokkal azután jelent meg, hogy véget ért a találkozó az orosz elnök hivatalos, Moszkvához közeli, novo-ogarjovói rezidenciáján.

    A kancellár ezután sajtótájékoztatót tartott Moszkvában, és ezen azt mondta: „Nem számolhatok be arról, hogy összességében optimistább lettem a megbeszéléstől Putyin elnökkel. Nyilvánvalóan az átfogó (kelet-ukrajnai) offenzívát készítik elő.”

    Mind mondta, felszólította az elnököt, hogy vessen véget Ukrajna megszállásának, és szemére vetette az orosz hadsereg által elkövetett „súlyos háborús bűncselekményeket”. Figyelmeztette, hogy az ilyen bűncselekmények elkövetőinek felelniük kell majd tetteikért. Felhívta a figyelmét arra, hogy az Európai Unió az Oroszország elleni szankciók ügyében „egységes, mint mindig”.

    Nehammer szombaton látogatást tett Kijevben, és találkozott Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel. Mint utána, vasárnap közölte, ott határozta el, hogy hétfőn Moszkvában találkozik Putyin elnökkel, elősegítendő a párbeszédet a háborús felek között, és erről tájékoztatta Zelenszkijt, Berlint és az Európai Bizottságot is. Vasárnap Bécsben újságíróknak nyilatkozva azt mondta: „kockázatos és személyes diplomáciai missziót vállal”, de minden tőle telhetőt meg akar tenni a béke érdekében, noha tudja, hogy a béke esélye nagyon halvány e pillanatban. Ígérte, hogy fel fogja vetni a bucsai tömeggyilkosság ügyét is.

    Nehammer szóvivőjének tájékoztatása szerint a találkozó Putyinnal 75 percig tartott, amelyet a Reuters brit hírügynökség rövidnek minősített az orosz elnök szokásához képest. A kancellár szinte semmit nem közölt arról, hogy az orosz elnök miképpen reagált a felvetéseire.

    Ausztria nem tagja a NATO-nak, de tagja az Európai Uniónak, és szorosabb a kapcsolata Oroszországgal, mint általában az uniós országoknak, viszont ez már nem így volt az utóbbi időben. Bécs támogatta az EU minden szankcióját Moszkva ellen, csak a gázvásárlás leállítását ellenzi, ugyanis földgáz-felhasználásának 80 százalékát Oroszországból fedezi.

    Ausztria a múlt héten kiutasított négy orosz diplomatát, ami jelképesnek számít, minthogy nagyon sok orosz diplomata teljesít szolgálatot Bécsben – jegyezte meg a Reuters.
    https://hirado.hu/kulfold/cikk/2022/0...t-derulato
    - 2022. 04. 11. 21:49
    • A
      Jó "súgógéped" van :) Hányra emlékszik vissza? 17-re/18-ra?
      - 2022. 04. 12. 10:09
  • N
    https://www.youtube.com/watch?v=tNyjk-SF2a8
    - 2022. 04. 12. 00:21
  • N
    https://www.youtube.com/watch?v=tNyjk-SF2a8
    - 2022. 04. 12. 00:22
  • R
    Úgy tűnik, Putyin mégis jól fogalmazott: valóságos kis náci birodalom virult Ukrajnában https://informatialibera.ro/hu/ugy-tu...eretnenek/
    - 2022. 04. 12. 10:15
  • R
    Ukrajna: Döbbenetes bizonyítékok! Hatalmas biofegyvergyártó létesítmény az acélgyár alatt, világvége-faji fegyverek https://informatialibera.ro/hu/ukrajn...fegyverek/
    - 2022. 04. 12. 10:20
  • R
    Folytatódtak a Hitler által elkezdett titkos projektek? Áriák és biológiai fegyverek által kiirtásra szánt népek- Halálos német biofegyvereket találtak Ukrajnában https://informatialibera.ro/hu/folyta...krajnaban/
    - 2022. 04. 12. 10:44
  • R
    Árulkodó sorozatszám - a kramatorszki vasútállomást ért rakétacsapás kapcsán https://moszkvater.com/arulkodo-soroz...rozatszam/
    - 2022. 04. 12. 10:52
  • Posta Imre
    Na, akartok így járni? Hősnek milyen könnyű manapság Lenin! Titokban elmegyek magyarként (Jaroszláv ősi magyar név) az ukronácik mellett harcolni a felszabadító oroszok ellen és persze ott, ahol már kivonultak, de mégsem és jön egy tank és azt sem mondja, hogy facsiga, csak lő és készen vannak a hősök. Ennyi! Vonzó perspektíva? Most akkor ki a barát, ki az ellenség? Egyébként erről a tankolásról láttam videót, így már össze tudom rakni, mi volt ez a szitu. Ők csak ácsorogtak ott, mintha mise történne a tank meg csak jött és közvetlen közelről szalútolta őket. kicsit túl is tolhatta. Kár érte. Ilyenek ezek a hősök, meg a többiek is.

    Titkolta édesanyja előtt, hogy a háborúba megy a hős kárpátaljai katona

    Jaroszláv Bucsában vesztette életét hat társával együtt, amikor az oroszok rájuk támadtak. Anna nem kívánja az ellenséges egyenruhások halálát, mondván, őket is hazavárja a családjuk.

    Szombaton helyezték végső nyugalomra Nagyszőlős hősét, Jaroszlávot. Amikor a városon végigvitték a koporsóját, a lakosság az utcára ment és térdre ereszkedett. A görögkatolikus temetési szertartásán 16 pap vett részt. A családapa Bucsában esett el a háborúban.

    – A fiam nem szerette volna, hogy aggódjak érte, ezért annyit mondott: segélyszállítmányt visz az önkéntesekkel Kijevbe. A frontot meg sem említette – mondta a Borsnak a hősi halott édesanyja. Anna a gyermeke társaitól értesült Jaroszláv haláláról.
    Két lánya, Emília és Alexandra imádta befonni a szakállát

    Tízen utaztak a kocsiban Bucsa térségében 31-re virradóan. Úgy lehetett tudni, az oroszok a városból már kimentek, Jaroszlávék mégis szembetalálkoztak a tankokkal. Az ellenséges erők azonnal tüzet nyitottak. A fiammal együtt hét ukrán katona azonnal meghalt, egy nyolcadik társuk pedig a kórházban vesztette életét – csuklott el Anna hangja.

    Az édesanya vallásosan nevelte a gyermekeit.

    – Amíg úton voltak, többször is beszéltünk telefonon. Kérdezgettem Jaroszlávot, hogy nála van-e a szenteltvíz a kis fiolában, mire megnyugtatott, hogy azzal együtt a nagyapja rózsafüzérét is magánál tartja, és imádkozik is a Szűzanyához – emlékezett vissza a gyászoló anya.
    Katonai tiszteletadás mellett helyezték végső nyugalomra Jaroszlávot

    Jaroszlávnak két lánya született. A négyéves Emília még nem érti, hogy az édesapját soha többé nem látja, de a 10 esztendős, elsőáldozásra készülő Alexandra már tudja az igazságot.

    – Boldogan éltek a feleségével. Emlékszem, a fiamnak hosszú haja és szakálla volt, és gyakran megengedte, hogy játékból a gyerekek azokat fonogassák. Emike állandóan kérdezgeti, hogy mikor jön haza az apukája. Mifelénk ritkán szólalnak meg a légvédelmi szirénák. Szandi napokig nem tudott aludni, de sokat beszélgetett a lelki atyjával, Mario atyával. Úgy tűnik, egy kicsit sikerült megvigasztalni – mondta a leány nagymamája.

    Anna kinyilvánította: akármekkora fájdalom is mardossa a lelkét, nem kívánja az ellenséges katonák halálát.
    Egész Nagyszőlős tisztelget az elhunyt magyar katona előtt

    Az én fiam egyetlen anya gyermekét sem ölte meg a háborúban, és én sem szeretném, hogy egy orosz asszony ugyanazt a fájdalmat átélje, mint amit nekem kellett. A támadás annyira hirtelen érte Jaroszlávékat, hogy talán nem is volt idejük a fegyverükért nyúlni.

    Miután Anna megtudta, mi történt, szeretett volna Kijevbe utazni, hogy azonosítsa a fia holttestét. Erről lebeszélték, mondván, jobb, ha olyannak marad meg az emlékezetében, mint amilyen az életben volt.

    – Jaroszláv egy 190 centi magas, 107 kilós, erős ember volt – zárta a gyászoló édesanya.
    https://www.borsonline.hu/aktualis/20...aggregator
    - 2022. 04. 13. 12:54
  • S
    Politika mentesen

    Emlékeztek a Man in Black-ben a CSÓTÁNYRA?

    A múltat a jövővel összekötő túlélő „intelligencia” a közelgő felhőrendszerű M.I. mellett.

    Lehet-e és mit lehet tőlük tanulni mielőtt a kaptártudatú jó édes malasztjukat megpróbálják emberi jövővé degradálni a 33-dik szinten túli Armageddon szurkolók. Ez bizony még akkor sem „Állati”, ha az ember végül is főemlős, és csak megelőlegezetten homo sapiens.

    Hogyan Élnek Túl MINDENT a Csótányok?
    https://www.youtube.com/watch?v=sDbVj...DbVjCK5TFU

    MINDENEVŐSÉG EGÉSZEN AZ ÜRÜLÉKEVÉSIG

    Hát nem ezt szánják a maradék elfajtalonodónak, akit a kaptár kegye a csippelt populáció boldogságos jóléti kommunájában GMO-s kegyeltként fog tartani mígnem „Avatár” lesz!?

    Lelopiztam a szöveget a „tanulj tinó..” szellemében, mert még ökörök is lehetünk a jó sakter szakértők keze alatt, ha nem hajlunk a gondolatra és a gondtalanságot választjuk!

    Ez, ne töltsön el senkit felhőtlen bizalommal! Mert az nekünk nem annyira lesz jó, mint ahogyan alacsony érzelmi skálán kiélvezhetjük…

    : - (

    Amikor a 66 millió évvel ezelőtt becsapódó aszteroida kiirtotta a dinoszauruszokat, a csótányok is jelen voltak de mégis túlélték.
    Hogyan maradhattak életben a néhány centiméter hosszúságú csótányok, amikor rengeteg más állatfaj kihalt?

    „A becsapódás hatalmas földrengést okozott, és a tudósok szerint vulkánkitöréseket is kiváltott több ezer km-re a becsapódás helyétől, a Földön élő növények és állatok háromnegyede elpusztult, beleértve az összes dinoszauruszt, kivéve néhány fajt, amelyek a mai madarak ősei voltak. De hogyan maradhattak életben a néhány centiméter hosszúságú csótányok, amikor rengeteg más állatfaj kihalt?
    Ellentétben néhány rovarral, amelyek szívesebben esznek egy bizonyos növényt, a csótányok mindenevők, ami azt jelenti, hogy megeszik a legtöbb állatból vagy növényből származó ételt, de még a kartonpapírt, bizonyos ruhafajtákat és az ürüléket is.”

    Nyilvánvaló, hogy egymás tetemét is, végül is, nem csak Jenő séf konyháján kerülhet terítékre, mint pályázati tányér, ha gusztust akarnak kelteni a fehérjében gazdag élelemre!

    „E fajok egy része szívesen él együtt az emberrel, és gyorsan kártevővé válik, mert amint a csótányok megtelepednek egy épületben, nehéz minden apró repedést megszabadítani tőlük. Ha nagy számban vannak jelen egészségtelen helyeken, betegségeket terjeszthetnek, a legnagyobb veszélyt az emberi egészségre pedig az általuk termelt allergének jelentik, amelyek egyes embereknél asztmás rohamokat és allergiás reakciókat okoznak.” - kivéve, ha bekajoljuk. Tehát, hami.

    Lehet, hogy a csótány is allergiás egy kicsit ránk, ha nekimegyünk azzal a csúnyuska idegmérgező gyilkos gázzal, permettel, amivel kiiktatni (kiirtani) akarjuk, mint zavaró tényezőt, de erről a csótány nem beszél, hanem feldobja a talpát, míg a többi zokszó nélkül szaporodik és tojik ránk.

    A kérdés az, hogy mi hogyan éljük túl a csótánytanulással azt, amiről oly’ szívesen csámcsognak az „összeesküvéselméletes” cudarok, mert ugye valójában ilyen nincs, de mégis van?!

    Ajjaj! Lehet, hogy mégsem mi vagyunk az evolúció csúcsán?

    Lemúriától Atlantiszig, no meg amibe most léptünk bele, valahogy bűzlik a túlélési dinamikánk technikailag lebutított szagától.

    Habcica!

    Búcsúzom: Zs.

    :- (
    - 2022. 04. 13. 13:02
  • R
    Denisz Smihal ukrán miniszterelnök és Charles Michel, az Európai Tanács elnöke : véletlenül nem vérrokonok? Márcsak a kép alapján is... milyen "szép" pár... Ukrajna 2022 júliusáig tagjelöltté válhat az Európai Unióban https://444.hu/2022/04/13/ukrajna-202...ai-unioban
    - 2022. 04. 13. 15:14
  • A
    Németország hamarosan megkezdi a nehézfegyverek szállítását Ukrajnának, a kormánykoalíciónak sikerült megegyeznie ebben a kérdésben és konszenzusra jutott. Ezt Markus Faber, a Szabad Demokrata Párt - FDP frakciójának védelmi kérdésekkel foglalkozó szakértője jelentette be.

    Faber szerint a Bundestag kormánykoalíciójának (a szociáldemokraták, a zöldek és az FDP) sikerült megállapodnia Ukrajna nehézfegyver-szállításáról, és ez a közeljövőben megkezdődik. Hogy pontosan mit szándékoznak küldeni a németek Kijevbe, azt nem árulta el, de hangsúlyozta, hogy Németország ezt "gyorsan" fogja megtenni.

    Eközben Ukrajnában bejelentették, hogy Olaf Scholz német kancellárt várják Kijevbe, mivel Zelenszkijnek nem felelt meg Frank-Walter Steinmeier személye és nem hajlandó Őt fogadni.

    https://topwar.ru/194890-v-bundestage...henij.html
    - 2022. 04. 13. 15:35
  • Claudius
    Hátha...
    A szolgálatok, rendszerszolgáinak is elkezd végre leesni, pislákolni valami kis Fényesség... és rájönnek, hogy Csúnyán át vannak ejtve a palánkon, ki van használva az együgyüségük... amivel Fentartják!! ...foggal-körömmel védik a ROSSZ Oldalt és a Zsírosra hízott vezetőiket!
    Valahogy így kellene Érezni és Gondolkodni... ha EMBER vagy!! 😉

    - 2022. 04. 13. 17:42
  • Posta Imre
    Lebukott a norvég védelmi miniszter, lemondott a posztjáról

    2022. április 09. 19:19
    Lemondott a norvég védelmi miniszter - jelentette be szombaton a kormány. A miniszter azután nyújtotta be a lemondását, hogy kiderült: éveken át tartó viszonya volt egy nála jóval fiatalabb nővel.

    "Ez volt a szükséges döntés" - közölte szombati sajtótájékoztatóján Jonas Gahr Store norvég miniszterelnök, megerősítve, hogy elfogadta Odd Roger Enoksen lemondását. "Rosz döntéseket hoztam, és maradéktalanul bocsánatot kérek, amiért a cselekedeteim megnehezítették mások életét" - jelentette ki röviddel korábban a 68 éves Enoksen az NTB norvég hírügynökségnek.

    Enoksen 2005-ben került kapcsolatba egy akkor tizennyolc éves gimnazistával, akivel Oslóban találkozott, amikor a lány az osztályával a fővárosban járt iskolai kiránduláson - írta a VG norvég napilap. A diákok meglátogatták a norvég parlamentet, és találkoztak Enoksennel is, aki akkor ötvenéves és parlamenti képviselő volt.

    Az iskolai kirándulás után a politikus és a gimnazista kapcsolatban maradtak, amely később állítólag igen szoros viszonnyá alakult. Legalább tizenkét alkalommal Enoksen irodájában találkoztak 2006 vége és 2007 között, amikor a férfi energiaügyi miniszter volt - mondta el a napjainkban harmincas éveiben járó nő a norvég lapnak, s azt állította, hogy egyes találkozókon "szexuális aktus" is történt.

    Azt is elmondta, hogy csodálta a politikust, "aki a hatalmát és a pozícióját" arra használta fel, hogy "mindent elérjen, amit akar".

    A volt miniszter a VG-nek megerősítette, hogy a fiatal nő többször is járt az irodájában, de cáfolta, hogy testi kapcsolat lett volna közöttük. Mint fogalmazott: csak azt követően alakult ki közöttük intim viszony, amikor 2007-ben távozott a kormányból. "Már nem voltam hatalmi pozícióban" - nyilatkozta Enoksen.

    Jonas Gahr Store kormányfő újságíróknak elmondta: Enoksen a tavaly októberi miniszteri kinevezése előtt nem tájékoztatta őt a viszonyról, az információ birtokában "más következtetésre" jutott volna.
    https://www.portfolio.hu/short/202204...rol-538621
    - 2022. 04. 13. 21:22
    • S
      "A köpés sem valóságos"
      Na jó! Visszaugrok "Asztrális síkra", ha nem is a csillagos égbolt alatt állok. A teremburáját!

      Drága Imrus!

      Te most nagyon kipihent vagy, ha így "malackodol", hogy történelmi ívet húzol Mónika szopinszki és a Lebukott a norvég védelmi miniszter között. Ráadásul az akkori amerikai fika lady szerint az orális szex még csak annak sem nevezhető szolgáltatás-féle amire a kis Moncsi csöcsösen ki is húzta magát az orális szobában történtek miatt a sajtó és a publik nagy örömére. Azóta már - egészségnevelői mivoltomban - olyan kérdést is intéztek hozzám, hogy "lehet-e úgy teherbe esni, ha a kislyány a fehérjét lenyeli"... Hát tudod! Manapság, az Uniós törvényi egyenjogúság okán, már fiúk is kérdezhetnek il-jet és akko… nekem nem szabad nagyon elájulnom, ha hivatalból én leszek a szakos-okos, de ilyen megbízatásom sincs, nem hogy más értelmes. Erre mon-ják, hogy "szabadúszó" vagy "magánzó".

      Látod, én is rá vagyok ma pihenve a világra, s tikkel az agyam afféle tik- és tak taktikával erre a világmegújító rendet építő sok nagyságra.
      Szóval "Hogyha fojtón malackodol, legyen nálad palack Odol" -féle korabeli médiareklám átirattal próbállak jobb-kedvre deríteni a vezetők ballépése ellenére, amit azért ők élveztek, gondolom.

      Se baj! Ez nem nekünk lesz tragédia, hanem nékik - már megint csak "gond-ólom".

      Remélem nem pirultál el, hogy nő létemre így fel vagyok szexualité világosodva, de hát apukám anno így magyarázta el nékem az erotika és a politika közötti különbséget: "nyalni kell, csak egy lukkal arrébb".
      Szocialista módon pedig így hangzik az általános polgári és politikai egyenlőség látszata szexuális szemszögből: "B@SZ-unk dolgozni". Na ez aztán a kihalást hozó kommunista elv!

      Mentségemül szolgáljon, hogy a PI nagy mértékben hozzájárul ahhoz, hogy ne csak SENKI módra akarjam megoldani a világ sarát, hanem nőiesen szólva és kifinomultan, ha van ilyen.
      (kedvencem: A Senki (eredeti cím: Nobody) 2021-ben bemutatott amerikai akciófilm-thriller)

      Bárcsak ilyen ütősek lennénk miután a kispolgárosodást kihevertük!

      Most: No-puszi!, de elköszönök.

      Legyen szép napod és ne kerítsen hatalmába a "szeplőtelen fogantatás foganatja", mert ma már egy férfi sincs biztonságban, ha eljő a gender!

      Zs.
      - 2022. 04. 14. 08:53
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (3)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %