Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Spiritualitás csak gyerekeknek!

Spiritualitás csak gyerekeknek!

Csendesek a hajnalok. A nappalok is, de az nem az egyik kedvenc filmélményem címe. Csodálattal néztem gyermekkoromban, ahogy a szovjet légtüzér lányok felveszik az egyenlőtlen küzdelmet a náci speciális alakulattal és persze meghalnak, legalábbis a filmben. Aztán nézem a mostani filmeket és ott azért tényleg meg is halnak a halottak, de néha nem biztos. Sokan várták a spirituálisok közül Húsvétra a békét, ehelyett megjött az igazi háború. Világháború. Na végre! Persze azért még nem teljesen, amolyan hibridesen, de a vége nem lesz ám annyira hibrid, mint amennyire látszik. Sokkal hagyományosabb lesz, ahogy azt az ismerősöm prognosztizálja. Elég jó a gnózisban, bár gyakran agonizál mostanság, de azt mondja erre, hogy a világ vajúdása benne is megihleti az egérszülést és csak azért hegyeskedik.




Szóval, haladok Mao-val és a KGB történetekkel vállt vetve, de közben azért megjött az új The Economist is, amely – minő véletlen- éppen most a már zajló világháborúval van arcul csapva. Fehér szellem-kínai áll az Entrance előtt, mintha ő lenne Jézus a feltámadás után éppen Sanghajban. Olvasom a cikket (néha még értem is, amit az angol össze akar kavarni) és kiviláglik, hogy valójában a cikk is társadalmi kísérletre, III. VH-ra hegyezi a fülét. Lehet fülest kaptak? Nem nyugszik ez a Kovid, vagy mégis? Már az új még halálosabb valamire készítik a stábot és a társadalmi mellékterméket (korábban még embernek nevezték) készítik elő egy nagyobb mértékű viselkedésterápiás, mentálhigiénés likvidálásra? Az kérdezi az ismerősöm, hogy ha ott így, akkor ez a minta fut majd végig a világ többi szabadkőműves illumináti „nemzeti kormányai” által vezénylendő közegeiben is? Tudom, nem is kellene érdekeljen, hisz most mondtak le a lengyelek is további Pfizer vakcinaszállítmányról és úgy tűnik mintha vége lenne ennek az őrületnek, de megnyugtatok mindenkit, - az ismerősömet idézve- még csak most kezdenek bele igazán. Azt mondja, muszáj, hogy ne legyen tényleg globális háború, hogy teljes kontroll alá hajtsák ezt a csürhét, ami emberiségnek nevezi magát. Ilyeneket mond a hülyéje. Azt se tudja miről beszél. Állítja, a napokban olvasott egy független (haha!) kutatást arról, hogy többen haltak meg a korlátozok miatt, okán és következtében, mintha hagyták volna ezt a „dögöt” kitombolni magát, nem rákényszerítve, hogy a titkos laborokban legyártassa aga után a többi programot. Érdekes. Kásler is lehet ezért megy most, ahogy mondja. Áder is? Igaz, ő már 2013-ban leírta az EU-nak, hogy a H1N1 egy kamujárvány volt…, de hát ki tud ezen eligazodni?

 

Lehet, beteszek ide pár írást, amit mostanában kaptam recenziónak, csak azért, hogy bemutassam, mennyire beteg a világ és mennyire hiányzik a mentális egészség a világból. Hapci!



De ha így rákérdeztetek Sanghajra, figyelmetekbe ajánlom egy korábban is ajánlott kínai filmet, ami technikailag is zseniális és már odákat és visszákat is zengtem róla. 800 a címe! Nem 300, mert a kínaiak többen vannak. 2020-as kiadás, de múlt évben vált szenzációvá. Sanghajban játszódik a japán megszállás alatt és a katonai övezetekre osztott város mutatja, a békés, szórakozó, jólétben tobzódó európai szekciót a folyó egyik oldalán, a másikon a könyörtelen öldöklést, pusztítást, önfeláldozást, gyávákból lett hősöket...szóval a pánikot. Nagyon ott van a kínai kinó! Ajánlom!


Egyfajta hadgyakorlat zajlik. Sanghaj lakossága olyan 25 millió körüli, ahogy a Kínai Köztársaságé is 23 millió körüli. Csak úgy próbából ráillesztette az ismerősöm a háromszöget Vuhan, Tajvan (Tajpei) és Sanghaj vonatkozásában és nagyon passzolni látszik. Mire lehet ebből következtetni? Semmire! Naugye, megmondtam ezt is! A lényeg az, hogy pár ezer katana és egészségügyisnek álcázott szkafanderes valaki simán kitörli a senekét pár millió hangyatudatú lénnyel, - ahogy az ismerősöm ezt körülírta. Tajvant lekezelni nem fog tartani semeddig, persze békésen, pont, ahogy Hong Kongot. Így megyen ez mostanában, digitálisan nyomtatott áramkörös emberiség tekintetében. Nix ugribugri! Na, csak ilyen szemmel tessenek filmeket nézni és nem meglátni bennük az alkotói üzeneteket, amik bennük sincsenek. Ebben a 800-asban az lehetett a „küldemény” kódolva, hogy ha hazafi vagy, megdöglesz! Ezt mondja az ismerősöm, de ő nem ért a művészethez. Már csak azért sem, mert mikor megnézte az Escape from Harkov című számítógépes animáció filmes változatát, azt is komolyan vette! Mondtam is neki, mekkora barom, mert nem Harkov, hanem Tarkov, aztán mutatott pár részletet a harkovi utcai harcokból és elámultam, mennyire nincs köszönő viszonyban sem egymással a filmművészet és a politikai, történelmi akarat. Az igaz, hogy nagyon életszerűre sikerült a lődözés mindkét esetben. Na, így tessék csak komolyan venni a 800-at is. Nem fog itt senki leugrálni a háztetőkről, csak azért, mert éheztetik, meg ilyesmi. A valóság ettől sokkal silányabb kópia.

 

Az ismerősöm azt állítja, hogy ha már az oroszok állami televíziójában is világháborút emlegetnek, akkor ebből miképp maradhatna ki bárki is, ha már a világgazdaság éppen most lesz tisztára mosva? Azt mondja, hogy Baruhot kell kérdezni, mi lesz, ő tudja azt leginkább, de nem adja meg a telefonszámát, pedig a terveket már vagy 50 éve ők készítették el, ahogy mondja. Nos, ha már így meg van mindenki kergülve és láthatóan a világbéke is jól alakul, tippeljétek meg, most akkor Macron, vagy Le Pen? Tik-tak-tik-taktika...tempus fugit. Macron látványosan dobta a maciékat, hagyja veszni Mariupolban az ott sem lévő embereit, de lehet mégsem. Az ismerősöm szerint magyar vonatkozása is van a kikötővároshoz kapcsolódó operációnak, de mint vegyész kíváncsi lennék, van-e ott Labor, vagy ha igen, akkor miért nem?

 

Na jó, ne vegyétek komolyan, amit láttok, hallotok, bennünket se vesz komolyan senki. Ákos Utolsó békeév-ének albuma a Nem én döntök számával fölöződik. Akkor dönt itt valaki? Már döntött? Spirituális értelemben, ha most félretesszük az ismerősöm minden handa-bandáját, igen erős nyomulás érzékelhető, tele mindenféle összeesküvés-elmélettel, melyek tetemes részéről azóta tetemek bizonyították be az összefüggést. Mint független szagértő mondhatom, hogy annyira sem érdekel, mint körmöm alatt a Plútó!

 

Mennék dolgozni, de nem jön a bírói válasz, ráér. Majd csak megélünk valamiből a közszolgák bérét meg úgy is Soros Gyuri fizeti, vagy nem? Úgy szeretnék hozzájárulni a fizetésükhöz, ne kelljen olyan silányan szenvedniük a közigazgatásban dolgozóknak. Had legyen ettől sokkal jobb...nekik. Aztán ki tudja, ahogy a dolgok állnak, akár még lehet itt aranykor is, csak előtte a szellemi köröknek is helyre kell állni. Mao-t olvasva ez nem lesz nehéz, a Fudan Egyetem is hozzájárul némileg a békéhez, de úgy hírlik most Ankarában építünk egy új nagykövetséget is 3000 négyzetméteren, mert a turáni átok csak megtörik. Ennek örömére a nem hivatalosan itt állomásozó 30 ezer NATO katana fele állítólag szeldzsuk és oguz. Hogy ez engem mennyire nem érdekel! Nyilván a mogyoró titkosszolgálatok tisztában vannak azzal, amivel és úgy tesznek, ahogy...szóval olyan kurriózum-számba ötlően. Képzelem mennyire tele a pelus,- mondja az ismerősöm és meg sem állva folytatja a CIA jelentéssel, miszerint Putyin május 09-re tervezte a győzelmet. Mondtam, addigra leigázta már a V4-eket és az atlantistákat is, vagy azt a Gazprom egyedül elvégzi? Szerinte Le Pen barátsága Mészáros Lőrinccel garancia arra, hogy idén még gall kakasbögyölő pörköltet egyenek az Párisban Szovjetszkoje Igrisztoje mellett. Hát, nem is tudom, engem jobban izgat, mi lesz idehaza, de azt mondja, semmi. Illetve az, amit „kint” eldöntöttek, mert az itteniek csak valami harmadrendű cigányzenekar, aki néha klezmert játszik, de ez neki tetszik. Azt mondja, nincs már itt magyar, ezeknek itt minden úgy is mindegy, pont, ahogy eddig volt. Annyira nehéz megérteni, hogy lehet valaki ennyire pesszimista, miközben látnia kellene, hogy minden a legnagyobb humanizmus közepette halad a legjobb irányba és én már elővettem a tilinkómat is és a dorombot, hogy legalább mogyoróság töltse el szakrális tekintetben a tenmagamat, ezzel segítve a hermetikus tudás általi felemelkedést. Ebben nincs helye semmiféle mellébeszélésnek. Egyenes szókimondással lehet legkönnyebben a lágerbe kerülni és ezt Kínában most remekül begyakoroltatják. Mondottam ember, küzd és bízva bízzál! Légy hazafi és dögölj meg, ahogy egy hazafihoz legméltóbb – kontráz az ismerősöm. Lehet mégis igaza van? Tajvan történelme Csang Kaj-sek történetével forrt egybe a kínai aranyvagyon USA-ba juttatásával ( 100 tonnát emlegetnek) és sok egyébbel. Lehet most a történelem elégtételt vesz és nem érdekli se a környezetvédelem, se a klímaváltozás, de még a CO kvóta sem? Na, jó engem ez messze nem érdekel, de hátha Gréta Thunberg megbocsájt, ha most pár sorral, másnak tollával ékeskedve mutatom, milyen butaságokat írnak mások. Nem számít, majd Torockai megmagyarázza, hogy ez egy valós összeesküvés, meg háttérnek a előtérhatalma, de hát kit zavar ez ma már? Gődényt is kitiltotta a gyógyszerész kamara, mert hosszú volt a szakáll, vagy éppen rövid, esetleg nem volt rajta kipa, mikor a vezetőségi ülést gyűltek. Na mindegy is, nem ezen múlik már a világbéka.

 

Ne feledjétek, szombaton meditáció, esetmegbeszélés nálam, ha már nem engednek dolgozni, pedig jaj de építeném a kommunizmust. Ja igen, kapok megkereséseket munka ügyben és várok is, ha sikerül összehozni a helyszínt, időt és nem csúsznak mellé a dolgok.

 

No meg még mindig eladó a Toyota Avensis.

 

Itt meg a világhíradó részlet, amit ígértem:

 

 

A Terv

április 1, 2022

Írásunk Catherine Austin Fitts-nek a solari.com honlapon megjelent írásai, illetve a vele folytatott videóbeszélgetés alapján készült. Az összeállítást és fordítást Antal Miklós készítette, és a Magyar Megmaradásért honlapon jelent meg. Nem szokásunk más honlapon megjelent írásokat teljes egészében átvenni. Most csak azért teszünk kivételt, mert az írás jól összegzi, milyen erők, milyen célokkal műdödnek a háttérben, mely célok eléréshez a covid-hisztéria kiváló eszköznek bizonyult. Ugyancsak távol áll tőlünk rejtett célok, összefüggések, hátsó szándékok keresése. A szerző személye viszont garancia arra, hogy érdemes megszívlelni az általa leírtakat.
Catherine Austin Fitts amerikai befektetési bankár és volt köztisztviselő, aki a Dillon, Read Co. ügyvezető igazgatója, és George W. Bush elnöksége alatt az Egyesült Államok lakhatásért és városfejlesztésért felelős helyettes államtitkára volt.

Széles körben írt és kommentált a közkiadások témakörében, és több nagyszabású állami csalásra is felhívta a figyelmet.

A világ uralásának egyik útja a pénzügyi rendszer ellenőrzése és irányítása, mégpedig a központi bankokon keresztül.

Miközben a vírus elterelte a világ figyelmét, a bankárok a világtörténelem legnagyobb vagyon-átcsoportosításán dolgoznak. Ezt Going Direct Resetnek hívják, és teljesen átalakítja a monetáris rendszert…
Célja a központi bankok által kontrollált és működtetett digitális pénznem létrehozása. A Going Direct Reset által kitűzött célok megvalósításához szükséges az oltottsági igazolvány. Ennek az igazolványnak semmi köze az egészséghez, de annál inkább egy új digitális pénzügyi tranzakciós rendszer bevezetéséhez, melynek a lényege a totális kontroll, ahol minden egyes tranzakciót követni és ellenőrizni tudnak.

https://www.virusinfok.hu/2022/04/01/a-terv/

Itt egy hozzászólás!

 

Talán pontosabb az általam használt terminológia, hiszen azonosítja az eredő tudatokat, a kitervelőket, magát a terv eszközét, és a célt.
COhen Viruses Identified Death = COVID.
A világunk, a szimuláció háttérhatalma egy axiomatikus eszközzel irányít. A pénzzel. A bankokkal. A pénz egy axiomatikus irányítási eszköz, megállapodáson, mindenki elfogadásán alapul, hogy egy papírdarab vagy fémdarab mit ér. Rockefeller azt mondta nem rég, hogy a dollárt már régen hiperinflálni akarta a deep state, de az emberek hite életben tartotta. Most már a hit sem elég. A háttérhatalomnak már a pénz sem kell a hatalomhoz.
És nem mindenki által elfogadottan döntött a háttérhatalom, hogy az eddig mindenki által elfogadott virtuális csereeszközt megszünteti szenvedtetéssel. Az infláció emberi döntés kérdése, nem a gazdaság hanyatlása. Gazdaság? Egy háttérhatalmi játék, a nyomor minden történelmi korban való szinten tartása. Ami a mai technológiai fejlettség elérése lett, Teslának köszönhető, a váltóáram nélkül még mindig középkor lenne. Ha bárki belegondol, még mindig a magyarországi falvakban sok helyen pottyantós vécé van, nincs fürdőszoba, mélyszegénység van, szegénység, közbiztonság nélkül élnek egyedül idős emberek, rokonok nélkül. Miért természetes az 50-60-70 év óta tartó euroatlanti kényelem? Egy háború és nem lesz fürdés, nem lesz vécé, papír sem, étel se nagyon, nem lesz semmi. Semmi. És fel kellene ébredni. Na nem ezotérikusan, mert ha az emberek lelke felébredne, még nagyobb lenne az öldöklés. Ha mindenki megismerné a tényleges valóságot, akkor semmi sem lenne “szent”. Csak felébredni ebbe a valóságba lenne időszerű, ebbe a földi szimulációba, ahol álmodják az emberek az életüket az ionoszféra által visszavert Schumann-rezonancia szimulációs REM-fázisában. Talán egy tudatos álom időszerű lenne, talán a bilibe bele kellene lógni a kezeknek és ráébredni hogy nem csak halálra megy a játék, hanem hosszan tartó szenvedésre. Mindenkinek és only for you. Annyi döntése elvileg van mindenkinek, hogy a szenvedésváltozatok közül a legkevésbé szenvedtetőt válassza, az is determinált, de legalább azt hiszi mindenki hogy van tényleg szabad akarata. A születés ellen nem lehet mit tenni, a földi élet, szimuláció játékszabályai ellen sem igazán – kivétel a kiválasztottak, akik részben a játékszabályokat hozzák -, a halál ellen sem. Akkor meg kellene érteni hogy mi a virtuális valóság amiben élünk. És még egy. Addig örüljön mindenki, amíg van halál. Mert már pedzegeti a háttérhatalom, hogy kitolják 140 évre az átlagéletkort. Kiborgokat gyártanak, klónokat. Aztán senkinek sem lesz halál. Akkor lesz igazán szenvedés. Egy milliárd évig. Amíg a Nap nem pusztítja el a földi szimulációt. Talán nem hat éves gyermek szintjén kellene működnie senkinek, szembe kellene nézni azzal ami van és nem a vágyak, álmok szerint élni még most is. Néha azt látom hogy nagyon sokan fel sem fogják miért halnak meg. Fogalmuk sincs miről van szó. Mások, a média beültetett gondolatpaneleit szajkózzák, elhiszik amit a politikusok mondanak és vérre menően egymás torkának esnek, miközben jót szórakozik a háttérhatalom minden ezt látó tagja hogy milyen primitívek az emberek. Panem et circenses. Azonban nem a plebs kapja hanem a kiválasztottak. A cirkuszt a plebs szolgáltatja.
Az ismerőseimnek mondtam hogy olvassák el a Neomról szóló hivatalos francia nyelvű 2017. évi szövegeket, a terveket miért épül. Senki sem nézett utána. Mintha a legértelmesebb emberi tudatok is be lennének oltva a valóság megismerése ellen. Pedig ez még nem is a valóság, csak a földi szimuláció virtuális valósága. Orbán amikor említette az Ipari Kamara idei évadnyitóján hogy 2030-ban a világot sokkal nagyobb megrázkódtatás éri mint ez a gyilkolászás és oltásgyilkosságosdi, tudatformálósdi volt és van, akkor két három sajtóorgánum egy-két napig rákapott a témára de nem túl meggyőzően. Aztán néma csönd és néma tartomány, mint Walesben. Eszébe sem jut senkinek hogy honnan a fészkes fenéből tudja egy gyászhuszár hogy nyolc év múlva mi lesz az emberi fajjal? Hogy egyébként nincs köze ahhoz hogy mindig tudták hogy mikor jön a következő hullájuk, azaz Cohenvid-hullám? Hogy senkinek sem párhuzamosul a DNS-ayában hogy a pontos előrejelzések összefügghetnek azzal, hogy a háttérhatalom és láncoskutyáik előre megtervezett világot ordítanak bele az arcunkba, és mi akkor sem halljuk és akkor sem látunk semmit, csak azt amit ők akarnak hogy halljunk, lássunk, érezzünk? És régebben én kaptam a támadásokat a most vinnyogni kezdő emberektől, hogy fantazmagória az amiről beszélek. Erre már a legjobb segíteni akarásom ellenére sem tudok mit mondani, csak azt hogy jó szenvedést azoknak, akik képtelenek csak egy kicsit is gondolkodni. Nem kell nagyon, nem kell megijedni. Mert szájba van rágva minden. Csak egy kicsinykét észre kellene venni. Mondjuk úgy két Gyurcsányozás meg Orbánozás meg a többi embernyomorító gazember emlegetése között pár másodpercig odafigyelni arra ami valójában történik.
Talán egy-két embernek segítek az írásommal. Remélem.

 

Horror Sanghajban

 

Sanghaj a Great Reset (nagy újrakezdés) tesztlaboratóriuma?

Sanghajban olyan borzalmas viszonyok uralkodnak, amelyek mellett az elmúlt két év összes értelmetlen, szadista intézkedései a lezárásoktól kezdve a maszk- és oltáskényszerig eltörpülnek: A kínai kommunista diktatúra a “zéró-covid politika” ürügyén Sanghaj városát egy hatalmas koncentrációs táborrá változtatta több mint 20 millió lágerlakóval. Eközben apokaliptikus állapotok uralkodnak: az emberek nem hagyhatják el otthonaikat, katonai személyzet, harci robotok és drónok járőröznek. Az ellátási helyzet bizonytalan. A kritikusok a lakosság elleni büntetőintézkedésre gyanakodnak – és arra, hogy a jövő diktatórikus egészségügyi rendszerei milyen mértékben bánhatnak a polgáraikkal. Erre számíthatunk a jövőben Nyugaton is?

https://www.virusinfok.hu/2022/04/15/horror-sanghajban/

Itt pedig a válasz:



Kiváló írás, Király Úr. Sajnos a téma súlyos. Minden a menetrend szerint megy.

A COhenVID vírus és oltás kiagyalóinak, elindítóinak a háttérhatalomnak az elmúlt évtizedben elkövetett emberellenes cselekedeteiből egy főbb vázlat:

1/ a NEMZETÁLLAMOK (ha még egyáltalán volt ilyen, de mondjuk azt hogy igen, ámbár mai hivatalos álláspont hogy magyar aki magyarul beszél, a magyar kultúrát képviseli, holott ez hazugság, a magyar nem csak nyelvet és kultúrát, hanem genetikát is takar RGYÜTTESEN és nem külön-külön, mert a hivatalos álláspont a paraziták általi gondolatbeültetés, hiszen ők is magyarnak mondják magukat, pedig nem azok) SZÉTROMBOLÁSA
– háttérhatalmi megoldása: MIGRÁCIÓ
Miért nem tett ellene az EU semmit?
– Mert az askenáci háttérhatalmi páholyú Nyugat ötlete volt eleve Európa FEHÉR LAKOSSÁGÁNAK DEMORALIZÁLÁSA, KULTÚRÁJÁNAK LEROMBOLÁSA, GENETIKÁJÁNAK FOLYAMATOS ELEGYÍTÉSE A FEKETE RASSZAL, ELBUTÍTÁSA UGYANEZZEL (lásd utóbbihoz a skót-ír származású James Dewey Watson harmadmagával 1962. évi fiziológiai Lóbél-díjas genetikus állítását, a DNS kettős spirál egyik meghatározóját, hogy a fekete rassz kevésbé intelligens mint a fehér – ezt sokszori saját tapasztalattal is igazolni tudom -; jelzem a háttérhatalom közel-keleti genetikája etiópiai eredetű fekete rasszú genetika
(tökéletesen levezethető genetikai, régészeti, kultúrális, vallási, írásos bizonyítékokkal, göndör hajuk csak a feketéknek vannak például a rasszuk közül, a kiválasztottak közül nagyon sok a göndör és a fekete rasszra jellemző vastag ajkú, fejformájú, ezek antropológiai tények, lásd Kiszely István professzor munkái), lásd falasszák, nem véletlen a fekete rassz mint az emberiség őse arcátlan dezinformációja világszerte a pimasz háttérhatalom részéről)

2/ a NEMZETÁLLAMOK KULTÚRÁJÁNAK, NYELVÉNEK, GAZDASÁGÁNAK, EGÉSZSÉGÜGYÉNEK, OKTATÁSÁNAK KISAJÁTÍTÁSA A PARAZITA HÁTTÉRHATALOM RÉSZÉRŐL (ezt Magyarországon sikeresen el is érték, szinte nincs magyar művész semelyik területen sem, magyar orvos, magyar vezető bárhol és sorolhatnám, ha valaki ezzel vitatkozik, több évtizede családfakutatással foglalkozom, nem csak magyarral, bizonyítsa be hogy nincs igazam, ki lehet próbálni, sőt, saját családjával is)
– háttérhatalmi megoldása: a KIVÁLASZTOTT PARAZITA KÁPÓ BEÉPÜLÉSE A NEMZETÁLLAMOKBA, AZOK KULTÚRÁJÁNAK, NYELVÉNEK, STB. KISAJÁTÍTÁSA, A KÁPÓ SAJÁT KULTÚRÁJA, NYELVE, NEMZETI HOVATARTOZÁSI IDENTITÁSA MEGŐRZÉSÉVEL. IGEN JÓL OLVASSÁK, MEGŐRZIK NEM MAGYAR MIVOLTUKAT ÉS MAGYARNAK MONDJÁK MAGUKAT.
Miért nem tett ellene egy nemzetállam sem semmit?
– Mert az uralkodók, állami vezetők évszázadok, évezredek óta megvásárolhatók voltak és ma is azok, és ha nem tartoznak a háttérhatalom genetikájához, akkor szabadkőműves láncoskutyák, és mind a világ magánbanjait és nemzeti bankjait egyaránt birtokló háttérhatalomtól vettek fel kölcsönt saját és a háttérhatalom hasznára és a hozzájuk nem tartozó többség megfizetési terhére.
Ki tudott volna fellépni ellenük?
– Senki, mert a pénzzel együtt a katonai hatalom, a félelemkeltés is a birtokukban van.

3/ az egyes ÁLLAMOK LAKOSSÁGÁNAK CSALÁDI ÉRTÉKRENDJÉNEK, HAGYOMÁNYÁNAK, MENTALITÁSÁNAK MEGTÖRÉSE
– háttérhatalmi megoldása: LMBTQ ÉS EGYÉB ELMEBETEG MOZGALMAK ELFOGADTATÁSA A TÖBBSÉGI EGÉSZSÉGES LAKOSSÁGGAL
Miért nem tett ellene az EU ÉS az USA semmit?
– Mert a vezetők vagy háttérhatalmi genetikájúak, vagy a háttérhatalom láncoskutyái, szabadkőművesek, megvásárolt bábfigurák.
Miért nem tesznek ellene semmit az emberek?
– Mert tudati befolyásoltság alatt állnak, az úgynevezett “felébredést” is háttérhatalmi genetikájú ügynökök vagy szabadkőműves ügynökök, alvő sejtként működtetett ügynökök irányítják, összezavarva a még gondolkodó emberek józan gondolkodását is. Fegyver pedig ha van is bőven a lakosságnál, nem azoknál, akik nem haszonélvezői a háttérhatalom emberiségirtó programjának.

4/ a FÖLD LAKOSSÁGÁNAK FÉLELEMBEN TARTÁSA, EGYMÁS ELLEN HANGOLÁSA, ÉHEZTETÉSE POLGÁRHÁBORÚK ÉS ÁLLAMOK KÖZÖTTI HÁBORÚK CÉLJÁVAL ÉS A TELJES ENGEDELMESSÉG ERŐSZAKOS ELÉRÉSÉVEL
– háttérhatalmi megoldása:
a/ COhenVID VÍRUS ÉS EGYÉB BIOLÓGIAI FEGYVEREK BEVETÉSE AZ EMBERISÉG ELLEN,
b/ FEGYVERES DRÓNOK ÉS MÁS MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁK, FEGYVERES ÉS NEM FEGYVERES KIBORGOK ALKALMAZÁSA RENDFENNTARTÁSRA,
c/ HÁBORÚK KIROBBANTÁSA HASZON ÉS EMBERIRTÁS CÉLJÁVAL,
d/ A PÉNZ ELÉRTÉKTELENÍTÉSE ÉS MEGSZÜNTETÉSE AZ EMBEREK MÉLYSZEGÉNNYÉ TÉTELE CÉLJÁBÓL,
e/ POLGÁRHÁBORÚK KIROBBANTÁSA A MESTERSÉGES ÉHÍNSÉG KIALAKÍTÁSÁVAL AZ INFLÁCIÓRA ÉPÍTVE,
Miért nem tesznek ellene semmit az emberek?
– Fel sem fogják a legtöbben hogy mi a valóság, vagy ha netalán valamit igen, akkor nem akarják felfogni, illetve ha felfognak valamit, pánikolnak. A tudati befolyásolás több évezredes, a DNS-agyak és lélekstruktúrák alacsonyabb szintje miatt el sem várható hogy az emberiség többsége értse hogy mi történik vele és a világban. Sajnos.

Lépjünk előre egy lehetséges jövőbe.
1/
Európában bevezetik ami most Sanghajban van.
2/
Mit tesznek az emberek ellene?
Mit?
Mit tettek Európa-szerte a COhenVID oltás ellen? Tüntettek? Néhol. Lett eredménye? Lényegében semmi. Kanadában sem. Gyors kivégzések helyett lassú kivégzések, hiszen az oltások irányíthatóvá tették a DNS-robot, kiborg szervezetet. Szekvencia cserék. Azért kell több oltás, hogy több szekvencia csere megtörténjen. Még jobb a “legyengített” hatóanyagú “védőoltás”, hiszen ott népiesen szólva egy az egyben bejut a szervezetbe maga a génszakasz cserélő Cohenvid vírus, új parancs-sorral, amit egy mesterséges intelligencia dolgozott ki. A vírus nem élőlény. Hogyan hathat egy nem élőlény egy élőlényre? Hogyan programozhatja át a DNS-genomot? Úgy hogy az emberi test is csak program-rendszer, egy fotonokra és elektronokra épülő biorobot, csak a lélek élőlény.
Mit tesznek az emberek MOST, most Európa-szerte, világszerte a COhenVID oltás ellen? 2024 előtt? Amikor fegyverrel is kényszeríteni lehet a WHO tagországokban az oltás felvételét? Van ellene mozgolódás? Van az az áldozatkészség, hogy ha úgyis meghal a legtöbb ember, akkor legyen értelme a halálának?
Mit is mondott egy magyarországi politikus? Valahogyan hasonlóan mondhatta, ha jól emlékszem: – Mindenki hozzon magával még egy embert.
Nos, én ha mást nem is tennék addig, de AKKOR annyit BIZTOSAN TENNI FOGOK, hogy VISZEK magammal MINIMUM EGY EMBERT, ha be akarnának oltani. Minimum egy embert, ezt megígérem. Nem sajnálom akiket magammal viszek. Akkor sem ha parancsot teljesítenek. Ki adta a parancsot? Kik ellen? Nincs sajnálat a végrehajtóknak bármi történik majd velük."



Elvtársak, csak semmi pánik! Most írta alá Xi Jinping a Salamon-szigetekkel a biztonsági megállapodást, vagyis katonai bázis települhet oda is Ausztrália szájába! Nem tetszik? Nekem igen, bár ettől még a mentális állapotom olyan, amilyen és üdvözlöm a kórokozókat a fejemben! Hess, hess! Rudolf!

Emlegetnek itt sorozatos államcsődöket is, de hát minek riogatnak, hisz...na jó, tudjátok, az ismerősöm már csak ilyen...

Szóval, aki tud jöhet meditálni szombaton, ha nem férnénk el, majd elférünk!

Mao legyen veletek és a KGB védőszentje, Félix! - mondja az ismerősöm! Én Yodát szoktam segítségül hívni, ha valami túl jól menne, hátha elrontja, de hát eddig nem kellett gyakran megidéznem.

Ajánlott zenei élmény:

Ákos: A cég
https://www.youtube.com/watch?v=a8SE3E_V8CM


Hírek Galéria

Image #23
Image #24

36 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • M
    talán jobb lett volna ha maradok spirituális megvilágosodás vonalán s sosem foglalkoztam volna konteos témákkal mert akkor némi remény lehetett volna boldog rozsaszin köbben lebegni mig most világosan láthatom hogy nagy rakás szarban dagonyázok ami még mocsár is miböl kikecmeregni teljesen reménytelen....
    - 2022. 04. 20. 17:45
    • Posta Imre
      A spirituális nem a hülye szinonimája. Buddha a tudatosságra, éber tudatra helyezi a hangsúlyt, nem a méla zagyvaságra. A hülye hiába "meditál". Ha te az ezotériát, az a sok ősi gyökérrel rendelkező, de a mai világban már zagyva, kötődés nélküli pantomimet véled "spirituálisnak", az messze barokkos túlzás. Egy föstölőtől nem világosodik meg senki. Gyanítom, kettőtől sem.
      - 2022. 04. 20. 20:19
  • A
    A hülyeség önjáróvá vált! Ha nem vagy éppen kitéve valami fenyegetésnek, hát keresel régi cikkeket és újból lesz min rettegni!

    Ami itt a cikkben van szörnyűség, hogy mit tennének velünk, arról az itt olvasók nagy része, szinte mindenki tud. Ez volt a szándék, de a lehetőség a megvalósításra már erősen korlátozódik számukra. Ennek a leverése van folyamatban. Túl lőttek a célon. Most ők vannak célkeresztben. Amíg a katonai műveletek tartanak még történnek tragédiák, az oltás is még fenyegetettség, mert a helyi helytartók igyekeznek kiszolgálni uraikat.
    De a COVID is kétélű fegyver, sok "prominens" is "elhalálozott" benne.
    Én úgy gondolom, hogy a fekete mágiázók még egy darabig próbálnak erősködni, szerintem 2022. 06.06-ig és onnan leáldozóban a "szerencséjük". A ritka bolygó állások is az egymásnak feszülést szimbolizálják: Jupiter és Vénusz -------Saturnus és Mars.
    Segítsük, erősítsük a jót!
    - 2022. 04. 20. 19:58
    • Posta Imre
      ASUM, plíz! Ez nem teljesen fikció és -gondolom- nem rám gondoltál, hogy rettegnék. Leszarom! Attól még csúnya dolgok lesznek, majd csak gondolj rája, mikor lesznek, hogy ezek már vannak is. Ja, hogy pont még pont itt csak párakat érintett eddig, de tömegével fog egyre jobban és nagyon helyes. Nem kellene megengedni, hogy bárki is érintetlen maradjon az empátiátlanságba. Tudja meg, mi az a fájdalom. Csúnya világ kell legyen, hogy aztán szép is lehessen, de a dolgok logikája szerint ezt már nagyon sokan nem kellene, hogy a bőrzakóban érjék meg.
      - 2022. 04. 20. 20:24
  • Posta Imre
    Oroszország figyelmeztette Svédországot és Finnországot

    Oroszország figyelmeztette Svédországot és Finnországot esetleges NATO-csatlakozásuk következményeire – jelentette ki Marija Zaharova orosz külügyi szóvivő szerdán a Rosszija-24 tévécsatornának nyilatkozva.

    Brüsszel az Egyesült Államok égisze alatt fokozatosan vonja be Svédországot és Finnországot a struktúráiba. Történtek különböző hibrid, gyakorlatoknak vagy kiképzésnek álcázott, a tényleges bevonásra irányuló intézkedések

    – mondta Zaharova. Mi minden figyelmeztetést megtettünk – mind nyilvánosan, mind kétoldalú csatornákon keresztül. Tudnak erről, ezért nem lesz min csodálkozni. Mindenről tájékoztatták őket, arról, hogy hová vezet ez az egész – tette hozzá.

    A szóvivő az interjúban azt is elmondta, hogy Oroszország már nem bízik meg többé az ukrán tárgyalófélben, és Moszkva szerint Kijev továbbra is következetlenül fog viselkedni a diplomáciai egyeztetések során. Ezzel kapcsolatban megismételte az orosz álláspontot, amely szerint Ukrajnában egy kívülről irányított rendszer van hatalmon, amely figyelemelterelésre használja a tárgyalásokat.

    (MTI)
    https://24.hu/kulfold/2022/04/20/oros...norszagot/
    - 2022. 04. 20. 20:28
  • A
    Imre! Persze, hogy nem Rád gondoltam a rettegtetéssel, hanem a beemelt cikk írójára.
    Pontosítanék: a fedezetlen digitális valuta neve CBDC A második betűt elírtam a fenti cikkben.
    - 2022. 04. 20. 21:35
  • A
    Én úgy gondolom, hogy ez a cikk a múltról készített összefoglalót.

    A régi bankrendszer valóban összeomlik, de a halálát okozók létrehozzák, létrehozták a quantum pénzügyi rendszert, az lesz a befutó ill. már az. A régi bankárok erőlködnek még és megtévesztésül ezzel párhuzamosan futtatni próbálják a cbdc digitális valutájukat, ami mögött nincs fedezet. Ne adj neki bizalmat! Vigyázat!! Úgy néz ki, mint a QFS! Aki nem veszi észre, az újból a "hurokba" dugja a fejét.
    A quantum pénzügyi rendszert használók és a közeljövőben hozzájuk csatlakozók digitális valutája mögött arany- ill. árú fedezet van, lesz. ÉS EZ FOG MEGVALÓSULNI!!! Ne fossatok már! Régi félelmeket, beidegződéseket minek újra felerősíteni?!Nincs egyéb rettegni valótok?!
    Putyin teszi a dolgát, megkapja a 10 ezer drónt és annyi a deep state kiszolgálóinak. Ezen dolgok nagy része már megtörtént, csak az alvóknak újra játsszák, hogy végre egy idővonalon legyünk!

    Egyébként irányított energia fegyvert használtak a Moszkva vezérhajó megtámadásához. Oroszország rendelkezik a legfejlettebb és legsűrűbb adatátviteli légvédelemmel. Így bárhol és bármi, ami a földön történik tudják, látják. Bármi, ami repül Ukrajnában, arról az oroszok tudnak. Oroszország elektronikus hadviselése leállíthatja az összes kommunikációt hatalmas területen. Nincs telefon, katonai rádió, megszakíthatják a GPS kapcsolatait az ellenségnek a drónjaival.
    Pár napja a NATO általános parancsnokát letartóztatta az orosz hadsereg.
    2022. Jan2-án történt "földrengésben" a Genfi tó alatti CERN ill. a CIA titkos főhadiszállásának a bejáratai megsemmisültek.
    2022. Április 14-én JFK jr. kérte az amerikaiakat, hogy a hamarosan kihirdetendő hadiállapot alatt őrizzék meg nyugalmukat. Az aktív katonaság az utcákon lesz. Indul a végjáték! Drukkoljatok! Ne fossatok!
    - 2022. 04. 20. 21:36
  • P
    Köszi Imre, jó látni, hogy a "katona bácsi" még aktív!Kacsint
    Bár amiről említést tesz, az biza nem egy leány álom, de mit is várhatnánk egy ilyen rohadék rabszolgabolygón? Itt olyan undorító minden, hogy az emésztőszerveim folyamatában fel vannak fordulva és képtelenek megfelelően funkcionálni. Az e-világ allergiám a születésem pillanatától jelen van, csak fiatal koromban nem tudtam megfogalmazni, hogy mi miatt érzem olyan lehetetlenül magam. Az egyik ismerősömmel megállapítottuk, hogy eddig sem volt soha rózsás az itt lét, de az elmúlt 2 évben ezek a férgek nem csak a jobb jövőbe vetett hitet vették el az emberektől, hanem a reményt is! Pedig valami történni fog még, amire senki, vagy csak nagyon kevesen gondolnak,mert ez a háború, a kórság és a "gazdasági válság" is csak egy árnyjáték, amivel valami sokkal fontosabbat fednek el! Persze az is lehet csak összezavarodtam ebben a nagy kavarodásban, és nem lesz más csak amit megállás nélkül szajkóznak a bzsibsik....halál, meg kiégett robot élet. Amit persze nem nagyon hiszek, mert nekik a rettegtetés nem csak élvezeti elfoglaltságuk, hanem talán jól jövedelmező energia-cserereszköz is( már a félelem), ami ugye, ha kiégetik az ember lelkét, akkor megszűnik félni, mert belefásul, és ez esetben elesnek a legkapósabb árucikküktől, ami nehezen elképzelhető számomra.
    Amúgy amióta az (itteni) eszemet tudom, van bennem mélyen egyfajta bizonyosság, hogy ebben az életemben, itt a Földön történni fog valami végleges és visszavonhatatlan dolog, ami az itteni szemétségeknek a végét jelenti, és én részese leszek ennek. Azt nem tudom milyen formában történik meg a valami, de az biztos, hogy a mostani (virtuális) valóságomban lesz. '93 környékén már majdnem megvolt, ha jól sejtem,de valahogy félrecsúszott. Most majd nem fog remélhetőleg!
    - 2022. 04. 20. 23:05
    • S
      DETTO

      Lady Portia!
      (alias Porcica)

      A Velencei kalmár-ban is igaz ítéletet hoztál (!).

      Mosoly

      Nem hiszem, hogy sok porcica szállingózik a fejed körül.

      Még egy mosoly( ,ha sikerül)

      Mosoly
      - 2022. 04. 21. 11:42
  • J
    Mariupol állítólag felszabadítva, de kétezren még mindig a gyár alatt vannak alaposan körbezárva.
    https://lenta.ru/news/2022/04/21/doklad/
    - 2022. 04. 21. 10:43
  • S
    Köszöntelek Imre!

    Minden szinten, szinte minden benne van, ami a lényeg.

    Élek.

    Te pedig elemedben vagy.

    Ez pedig Q de jó!

    Zs.
    - 2022. 04. 21. 11:36
  • A
    - 2022. 04. 21. 18:07
  • T
    Armogur
    Nem vagyok benne biztos, hogy nem voltak-é besegítők? Ugyanis ezek fura mód oroszok, és az ukránok nem szoktak kesztyűs kézzel bánni azokkal, kik nekik bármilyen okból akadályt jelentenek. Nos, az sem biztos, hogy a szolgálatok nem voltak ebben esetleg érdekeltek. Kérdezhetnéd" de melyik"? melyik nem ? Van egy pár, akik hasonló mód alkotnak.
    Vászkáék finomabbak, valamennyire.
    - 2022. 04. 21. 18:33
    • Posta Imre
      Talpi, baltával agyonverte magát, majd tarkón lőtte, miután lácfűrésszel levágta a fejét? Mindezt egy kézzel? Nagy Hudinik ezek. Ugyan kik vannak még a listán? Nem igaz, hogy nincs méreg, vagy ilyesmi. Nem telik rá egy csiliárdosnak? Polónium sem volt a közelben?
      - 2022. 04. 21. 20:09
    • S
      Egy moszadossal kevesebb.
      - 2022. 04. 22. 04:21
  • P
    Remélhetőleg több dúsgazdag szarházi is sorra fog kerülni, jó lenne, ha most kicsit már ők is rettegnének. Bár nem gondolnám, hogy a "jó" erői tisztogatnak, de, hát nem mindegy? A lényeg, hogy had hulljon a férgese is. A mi kis hazánkban lévő döbrögikre is kerülhetne sor, ne maradjanak ki a jóból! Hihihi
    - 2022. 04. 21. 19:54
    • Posta Imre
      Én sajnálom őket! Kulcson nem erről volt szó!
      - 2022. 04. 21. 20:07
  • L
    Igyekszem nagyon röviden összefoglalni, hogy szerintem (egy parajnás bolond szerint) mi is a nagy hányás ami felmarja a világ színpadát ahol szop**k lassan minden férfi és nő.

    Nos
    1. A gazdasági gyarmatosítás (ez gyakorlatilag a központi bankokon és a világkereskedelmen keresztül irányított pénzrendszer - nem részletezem) az EGÉSZ rohadt bolygón kiépült. Slussz nincs tovább hová menni. Persze van még néhány "elszigetelt" törzs a dzsungelek mélyén.... de más nem nagyon maradt. TEHÁT NINCS HOVÁ TOVÁBB TERJESZKEDNI!
    2. A rendszer motorja (pénzrendszer) generálra szorul, mert matematikai törvényszerűségek miatt kb. 100 évre tervezték. (FED-et 109 éve alapították). 2019 őszén beállt a főtengely (amerikai bankközi piacon 10% körülire ugrott a kamat, aztán hirtelen kitört a covid és csak az USA 10.ezer milliárd dollárnál több pénzt nyomtatott a semmibe, ami persze a most induló inflációnak ágyazott meg) tehát a lényeg: ÚJ PÉNZRENDSZER LESZ (nem kellene, nem jó lenne hanem már építik)
    3. A fent említett rendszer ahhoz, hogy szépen működjön (akkor működik szépen ha a gazdasági rendszerekbe be van építve egy szivattyú ami lentről a piramis teteje felé áramoltatja az előállított értéket. FOLYAMATOSAN. ) - kell egy olyan társadalmi rendszer ami ezt megengedi. Évszázadok alatt építették ki és mára a szellemiZombi gyártást igazán mesterfokra fejlesztették. (aki pedig nem nyáladzva, álló fa***l kóvályog a világban azt nézve, hogy mit zabálhat fel vagy ba** meg , tehát akibe még a körülmények ellenére szorult némi emberség és értelem, nos őket a mesterségesen generált társadalmi törésvonalak rossz oldalára pozicionálják és ELLEHETETLENÍTIK, kizárják a társadalomból) Azonban ezzel van egy kis gond, olyan ember alatti, önző, ösztönlények tömegét állították elő ami már az EGÉSZ RENDSZER HATÉKONYSÁGÁT VESZÉLYEZTETI!
    4.. Technikai fejődés. Ez szorosan kapcsolódik az előző ponthoz. Felmerül a kérdés, hogy kell-e ennyi embernek nevezett valami. A válasz ha szigorúan az érték előállítást nézzük akkor nem. A mesterséges intelligencia a robotika az általános technikai fejlődés miatt egyszerűen nincs rá szükség. A nagybetűs Ember pedig az elmúlt évszázadok során soha nem kellett, mert vannak önálló gondolatai, elvei és képes ragaszkodni teljesen érthetetlen dolgokhoz.

    Összekötve a pontokat, ez nem vezethet jóra. Remélem tévedek.
    - 2022. 04. 21. 20:54
    • Posta Imre
      LM neked doxazmáid vannak! Látott már szakértő? Ő megmondaná, mert szak ért ő! Persze csak addig az, amíg kiszolgálja a szopatógépet, aztán beáll a nagyot nyerők közül a nagyot nyelők közé. Istent kihagytad a tételeidből és a szabaduló akaratot is!   Ez hiba! Sehol a vallás, filozófia...szóval semmilyen kenetteljes baromság? Hiba, hiba, hiba!  Lásd, hogy kell ezt csinálni!<br /><br />Szopatógép működési elve. Fogadd el, nem érc te ehhő...sem!<br /><br />
      <h1 class="postTitle text-uppercase">Vezércikk: Ferenc pápa fogadta az „elszigetelt” Orbán Viktort</h1>
      <span class="lead d-block">A Hír Tv Vezércikk című műsorának csütörtök esti témái között szerepelt Orbán Viktor vatikáni látogatása, de foglalkoztak a Magyarország ellen Brüsszelből indított újabb hadjárattal és azzal is, hogy a kormány nem tervez megszorításokat, de a főváros igen, mivel beismerték: nem erre a választási eredményre készültek.</span><br />https://demokrata.hu/magyarorszag/vezercikk-ferenc-papa-fogadta-az-elszigetelt-orban-viktort-522700/
      - 2022. 04. 22. 11:14
  • M
  • Posta Imre
    Menekülés Harkovból! Szerintem az Azovsztálnál és másutt is hasonló helyzetek alakultak ki, de mi a valóság? Ez is olyan, mintha!

    - 2022. 04. 22. 11:08
  • A
    Ami a filmekben van, azok mind kitalációk. Sosem úgy fog történni valójában, még akkor sem, ha kicsit hasonlít rá, mint ahogy kitalálta valaki, és ezt filmre vitték. Aki elhiszi a filmeket, könyveket, azok nem veszik észre a valóság, és a film, és könyvekben leírtak közötti lényeges különbségeket, csak a hasonlóságokat veszik észre. A kitalációk, gondolatok valójában hazugságok. Az is kitaláció, hazugság, ami a kovidot illeti. Próbálják sürgetni mesterségesen azt a járványt, a koviddal, amit valójában az egyik lovas fog majd elindítani, de ez később lesz, mert a lovasok még nem érkeztek meg. Majd a polgárháború után fognak megérkezni. Teljesen mindegy, ki, mit gondol, mit talál ki, mit hazudik, de azt tudni lehet, hogy vannak területek, ahol nincs semmiféle kovid, ezért nem is világjárvány, mint amit a lovas elindít. Sokan ismerik az ősök figyelmeztetéseit, jóslatait, és megpróbálják a jóslatokban leírtakat utánozni. A vicc az, hogy nem értik mi is van a jóslatokban valójában leírva, és ezért mosolyogni való, amit kitaláltak az elmúlt évszázadokban, és most is. Ezért nem számít még a zsidók, vagy mások által által leírt könyvek, filmek, mert a valóság egészen más lesz. Ami most történik, valójában csak időhúzás, de a valóságban már akinél, egy felkészülési időszak van, ahol eldől, hogy marad e E földön, vagy megy a levesbe, az alvilágba, vagy még újra megszülethet, mert kapott még egy utolsó lehetőséget a rendbe rakásra egy űrhajón, ahol megismerkedhetett a jósággal, és a szeretettel. Tényleg mindenki maga dönt, hogy segít e még lopni a tolvajoknak, vagy elkezd magára figyelni, miután szabad, tisztességes lett, mert elengedte a barátját, szexpartnerét, élettársát, férjét, feleségét, így már nem kell neki döntenie. Csak az dönt, aki az elméje által gyártott gondolataira figyel, és csodákszik, hogy mindig bajba kerül, akár pozitív, akár negatív szennyezett érzelmeket használ. Ha te nem vagy szabad, hogy várod el, hogy a közösség is szabad legyen? Ha te rabszolga, alkalmazott, halottnak nyilvánított vagy egy cégnél, és pénzt használsz, akkor a közösségben te vagy a közösség lehúzója, a legsebezhetőbb, és ezt ki is használják, mert rajtad keresztül a közösséget szétverik, ha már a harcot is emlegetik. Valójában még a PI körben lévőket is szétverték, még ha ez nem is látszik, persze a PI kör sosem volt közösség, ahogy egy társad-a-lom sem közösség, mert minden tagja rabszolga, másként személy, a szocializmusban létrehozott kitalált nevet használó, azt elfogadó. A rabszolga, és így egy személy sem lehet ember, sem asszony, és ezt minden szkíta, és homo tudja, mert ők az egyenes utat járják, ha szabadok, és magukra figyelnek, magukra hallgatnak, és minden hatást magukba küldenek. Még egyszer elmondom: Férfiből, soha nem lehet ember, nőből soha nem lehet asszony, tehát fiúvá, illetve lánnyá kell válni először egy ember, illetve asszony segítségével a külcsín, és a belbecs felkészítésekor a szerre. Ez nagyon fontos, hogy egyáltalán megértsd, és rágyere, hogy nem lehet a gyökértársad más, csak egy ember, illetve asszony. Nőnek, férfi a kiválasztottja, (mert ezt az elme a gondolatok útján választja,) embernek, asszony a társa, illetve később a párja. Ebből következik, hogy egy nő amíg van férje, stb, tehát van neki férfija, és nem engedte el, az összes férfit az életéből, az nem illet meg egy embert, tehát a gyökértársával sem fog találkozni addig, míg el nem engedi a férfiakat az életéből. A férfiaknál is hasonló a helyzet. Ezért fog minden házasság felbomlani, és ha egyik sem tudja a másikat elengedni, akkor az egyik meg fog halni, mivel a halál az már egyértelmű szakítás, hiszen aki meghalt, az egy másik létállapotba kerül, majd megszületik egy másik bolygóra, többnyire a Túlvilágra, a napon túli világra a szkíták esetében. Ha valaki megszületik, akkor csecsemő, gyermek lesz belőle, és ugye nem lehet a férjed, feleséged gyermek, mert ha annak tartod, az igazi agyrém, és nagyon nagy baj van akkor veled. Tehát azok, akik karikagyűrűt hordanak még a férjük, vagy a feleségük elválása vagy halála után is évekig, annál biztosan igazán nagy a baj, az ok, a probléma.
    - 2022. 04. 22. 11:57
    • Posta Imre
      Persze, hogy persze! Semmi nem valóságos mára, sőt még a semmi sem az, ami..., a filimek meg. In nomine patris, et filii, et spiritus sancti...  Na ezt a gyilkolászást azért nem érdemes komolyan venni, mert azt a hiedelmet kelleti, hogy a keleti szkyták küzdenek a nyugati sakálokkal. Varjú, Szkyta, Medve...ilyen neveken szólítják egymást a hadfiak, szívet melengetően. Közben azért a valóság...nos, nagyjából köszö-nő viszonyban sincs a lényállással. Igen, csak arról van szó, hogy elkenik a xart és nyújtják a zidőt, ami van, vagy nincs. Igazából semmi értelme nem volt eddig sem az egésznek, eztán meg annyira sem lesz. Én már sok éve nem hordom a gyűrűt, pedig el sem váltunk. Nem kötődöm a külsőségekhez és Vera se várja el, ő őrzi valahol. Legutóbb, mikor sok éve Norvégba mentem dolgozni, tettem le, mert a munkához nem csak nem kell, de még árthat is. Azóta sem került vissza. Szovjetunióból hoztam, vettem egy pecsétgyűrűt és abból lett a jegygyűrűnk.
      - 2022. 04. 22. 12:29
  • P
    Kedves Azumi!
    Én ezt a bizonyosságot, amiről beszélsz itt nem értem. Ki az, aki leírhatta a kitudja volt-e múlt eseményeit? Szkíták, Ősmagyarok, Hunok... Honnan származnak azok a mítoszok, amikre sokan előszeretettel hivatkoznak? Az ember emlékezet maximum 150, jó esetben 200 év, nem több. Ez az az idő tartomány, ahonnan még lehetséges olyan információt kapni, amit még élő személyek mesélhetnek el, akik részt vettek valami régmúlti történésben. Ami ezen túl van, azokról senki nem tudhat biztosat, hiszen a történészek, nyelvészek, régészek zöme zsidó, vagy, ha még sem, akkor az, aki lektorálja a munkáját már tuti az. Emiatt biztosan tudható, hogy hazugságokkal állunk szemben, maximum féligazságokkal, melyek bő lére eresztett hazugságok közé vannak szórva. Tehát honnan vehetne bárki is biztosra menő információkat, amire stabilan lehetne támaszkodni?
    Persze tudom vannak, akik azt mondják, hogy ők az Akasából merítik az információkat. Hát ja, de vajon lehet-e tudni, hogy mi is az? Mert, amennyiben egy virtuális szimulációban vagyunk, úgy az Akasa nem más, mint a szimulációt irányító mesterséges intelligencia adatbázisa, amit ugye nem lehet valóságnak venni, mert mi van akkor, ha eleve fals adatokat töltöttek fel oda, hogy az arra képeseket- akik be tudnak oda kapcsolódni-, félrevezesse. Ha igaznak tartjuk azt a mondást, hogy itt semmi nem az, aminek látszik, illetve amit hihetnénk, akkor ez a történelem korai, és egyben ellenőrizhetetlen időszakára vonatkozóan még igazabb kellene, hogy legyen! Hiszen most premierplánéban kapjuk a mintát, hogy belehazudnak az arcunkba olyan dolgokról is, amit pedig a saját szemünkkel, illetve a saját bőrünkön tapasztalunk, akkor vajon a múlt dolgaira ez nem igaz?
    Arról már nem is beszélve, hogy miféle megkülönböztetés már az, hogy ember, meg asszony? Hát az asszony nem ember?
    - 2022. 04. 22. 14:47
    • A
      <div style="padding-left: 40px;">A magyarban soha nem használunk két szót egy fogalomra, tehát az ember, az nem asszony, és fordítva sem az. A férfi sem ember, a nő sem aszony, mert ezek is különböző szavak, és másféle leírás van rájuk. A nőnek még növekednie kell, mert még nem tud mindent, amit neki tudnia kell, a férfi meg olyan fi, aki megfér a nő mellett. Ugye a fi, az (nagyobb) fiút jelent. Ezért a férfi is olyan minőség, mint a nő, ezért a férfi lehet egy nő mellett, és ezért mondják, hogy ha nincs a férfi mellett egy nő, akkor nem is érzi magát férfinak, és ha a férfi nem talál magának nőt, akkor meg fog halni egy idő után, mert a körben a nő, és a férfi is benne van. Amint magadra, a magodra figyelsz, a kör már nem zárt, tehát a Grasham törvény már nem vonatkozik rá, így nem kell senkinek meghalnia. A társadalom is egy zárt rendszer, ahol mindig a legrosszabb megoldást választják, de ha a nők, és férfiak elkezdenek magukra figyelni, akkor megszűnik a zárt rendszer, és így megszűnik a társadalom is, amiben most élsz. Nem véletlen, hogy a magról, a szerről beszélek, és adok át információkat, de helyetted nem tudok magadra, a magra figyelni. Nézd meg a magyar nyelvet, rengetegszer használod a mag, mág, a még, a meg, a mig, a mug, a mog, és a fordított olvasatú szótagokat, és ezekben benne vannak a teremtő szavak is, az om, em, im, stb. mert ezek a szavak mind a magról, a teremtésről szólnak. A szert is rengetegszer használjuk, és igen fontos szavakban van benne a szer, a szor, a szár, a szúr, a szűr, stb. A magot mondják egységnek, eredetnek, stb is, ezért ha a magadra, a magra figyelsz, akkor nem az elméd által gyártott gondolati hazugságokra figyelsz, hanem a valóságra. Rájössz arra is, hogy magadnak sosem hazudsz, csak nem figyelsz magadra, tehát a mag sosem hazudik neked, a szikrádnak, és mindig a legjobbat mondja, hogy mit tegyél meg, mert azzal nem ártasz senkinek, így magadnak sem. A gondolatok olyanok, mint a zaj a szikrád számára, és ha folyamatosan a zajra figyelsz, nem tudsz magadra, a magra figyelni, ezért imával, meditációval a zajt, a gondolatok képzését le kell csökkenteni, hogy a figyelmedet magadra tudd helyezni. Ezek az alapok, amiről Buda, és Krisztus is beszélt, írt, és minden magyarban ezek benne is vannak, ha elkezd magára figyelni. Ezért egyetlen magyart sem kell tanítani, (csak a szkítákat, és a homókat, vagyis a szik, és hám utat járókat), maximum felhívni a figyelmét, hogy figyeljen magára. Arról meg ugye nem tehetek, hogy az arabok, és a zsidók, ha elkezdenek magukra figyelni, akkor a hám utat járják, míg a többi a szik utat járják, ha magukra figyelnek. Amint elkezd magára figyelni, és hallgatni, akkor kezd az egyenes uton haladni, és így nem körbe-körbe jár. A kör mindig ferde út, tehát soha nem egyenes. A körben ahonnan elindultál, oda is fogsz visszajutni, tehát élsz több évig, évszázadig, évezredekig feleslegesen, és nem haladtál előre semmit, pont azért, mert nem magadra figyelsz, hanem az elméd által gyártott gondolatokra, kitalációkra, vagy mások által gyártott kitalációkat fogadod el. Mivel magadnak soha nem hazudsz, ezért csak a mag az, amiből, akiből megtudhatod az igazságot, sehonnan máshonnan nem fogod, mert minden más csak kitaláció, vagyis hazugság, és egy társadalomban egyre több a hazugság is, pont a zárt rendszer miatt, meg azért, mert a duális világ át fog alakulni alvilággá, ha nem világosodsz meg. A megvilágosodást meg a páros víz szer lépéseinek jól, végig vitelével a gyökértársaddal éred el, senki mással, a kezdetben. Még a beszéd, és az írás alkalmával is torzítás történik, vagyis programozás, ezért amiket leírok, azt is mind magadba kell küldened, hogy megtisztuljon a beszédem, az írásom a torzításoktól, azért, hogy ne hassak rád, hanem magad tedd meg, amit neked meg kell tenned. Ezekkel az információkkal is arra hívom fel a figyelmedet, hogy mennyire fontos a mag, a magadra figyelés, és semmi más célom nincs vele. Ami még lényeges, hogyha nem vagy szabad (van barátod, barátnőd, szexpartnered, élettársad, férjed, feleséged, vannak "felnőtt" gyermekeid, akiket még nem engedtél el), akkor legtöbbször előfordulhat, hogy nem tudsz magadra figyelni.  Ha fejlettebb az elméd, akkor képes az elme a gondolatok révén kialakítani egy virtuális magot, amivel valójában becsap téged. Ezt úgy tudhatod meg, hogy az elme folyamatosan gyártja a gondolatokat, míg a mag csak egyszer mondja el mit is tegyél, így ha folyamatosan vannak gondolataid, akkor egy virtuális magra figyelsz, amit mint mondtam az elme kreált, talált ki neked. A leki szegények, tehát akik nem foglalkoznak az ékekkel, okokkal (lélek - lel ék - lel ok, tehát a problémával, a bajjal foglalkozik, és ahol a probléma van ott a lélek), azoknak az elméjük fejletlen, így nem esnek bele az elme csalásába, hazugságába. Most nagyon ovodás szinten mondtam el, hol is találod az igazságot, a valóságot a világunkról, és miként tudsz eljutni oda, tehát a figyelem áthelyezésével, amikor a magra figyelsz. a magra hallgatsz, és minden hatást (energiával szennyezett érzelmek, másként gondolatok is) magadba küldesz. Ez valójában számodra a legnagyobb mentális védelem is.</div>
      - 2022. 04. 23. 11:02
  • C
    ,,Háromféle ember van ezen a világon: birkák, farkasok és juhászkutyák. Néhányan szeretnék azt hinni, hogy nem létezik gonoszság és ha találkoznak vele nem tudják megvédeni magukat tőle. Ők a birkák. Vannak a ragadozók, akik erőszakkal kerekednek felül a gyengéken. Ők a farkasok. És végül vannak azok, akik készek erőszakot alkalmazni, de csak azért, hogy megvédjék a nyájukat. Az ő dolguk az, hogy megküzdjenek a farkasokkal. Ők a juhászkutyák. Ebben a családban nem nevelünk birkákat… De a mieinket megóvjuk.’’
    Amerikai mesterlövész c. film/ 2014
    - 2022. 04. 22. 17:49
    • A
      Csillag - Sokféle besorolás létezik. Te most a zsidó besorolásról beszélsz, de ezek a besorolások a legtöbb esetben egyfajta programozás eredménye. Ilyenek pl a háromszögek, piramisok is. Ugye a háromszögeknek a három csúcsát adják meg, vagyis három pontot. A három pont, még nem háromszög, és ez benne a legnagyobb hazugság, mert a pontokat összekötő vonalat, lineát nem adják meg, tehát a negyedik adat hiányzik, és már így nem is háromszög a háromszög, csak egy kitaláció, egy programozás, ezért minden vallás programoz is, mert hazugságokat mondanak, ráadásul energiát használnak. Ahol energiát használnak ott mindig programozás is történik, és ezt a nők tudják mert szex közben a nők is programozzák a férfit. A szex közben nagyon sok energia termelődik, ezért hevül fel a test is.
      - 2022. 04. 23. 11:10
  • Posta Imre
    Kínai inváziót jelentettek be tévesen, lemondott a tajvani hírcsatorna vezetője
    https://www.atv.hu/kulfold/20220422/k...a-vezetoje
    - 2022. 04. 22. 19:54
  • A
    Azt írja a HÍR TV, hogy az oroszok nem tudták bevenni a mariupoli acélgyárat: https://hirtv.hu/hirtvkulfold/nem-tud...ok-2542486
    Keleti, arab kultúrkörben a tolvaj kezét levágják. Azt nem tudom, hogy a hazugokkal mit tesznek, de én a nyelv kivágására asszociálnék az előbbiek alapján. Ezzel vége lehetne a hazug dumának és a hazug firkának. Mindezen büntetést javaslom azon újságírók ellen, akik elferdítik az igazságot, mi több szándékosan hazudnak. Mindezt pénzért, pozícióért.
    Akkor tudjuk meg, hogy fenti ügyben, Mariupolban mi az orosz késlekedés oka.
    Az ukrajnai háborúval kapcsolatban az Egyesült Államok hamis elnöke, Biden sürgős találkozót hívott össze pár nappal ezelőtt (ápr.19-re)a világ vezetőivel. Résztvevők voltak: Franciaország, Németország, Nagy-Britannia, Kanada, Olaszország, Lengyelország, Románia és a NATO főtitkár. Az orosz offenzíva volt a téma. Miért is fontos ez számukra?!
    Mariupolban nem csak 2000 azovi náci van, hanem 60000, azaz hatvanezer különlegesen kiképzett zsoldos, akiket az USA, a NATO és EU pénzekből, több 10 milliárd dollár "befektetéssel" képeztek ki és szereltek fel a legmodernebb technikával. Ezeket 8 évvel ezelőtt-től ott állomásoztatják teljes felszereltséggel. Ha Putyin odaküld valami hathatós és végzetes csomagot, akkor nem 2000, hanem 60000 ember halálát okozza. Ezt a tényt valami módon tudatták Putyinnal és azért késlekedik még a megoldás.
    A hülye, idióta újságírók pedig ezt a humánus okot, késleltetést Putyin gyengeségeként fricskázzák.
    Az ilyen csapatokkal "oldották meg" a nem hivatalos háborúikat és most mindezt be kell ismerniük a világ előtt. Ez jó tárgyalási pozíció lehet az oroszok javára.
    - 2022. 04. 22. 21:50
  • Posta Imre
    Olcsó lesz a szén és mennyit akartok még robbantani?

    Újabb lengyel bányában történt robbanás, tíz ember eltűnt
    2022. 04. 23. 09:03

    Robbanás történt szombat hajnalban a dél-lengyelországi Zofiówka szénbányájában, tíz ember eltűnt – közölte a bányát üzemeltető Jastrzebiei Széntársaság (JSW). A mentőcsapatoknak nincs kapcsolatuk a mélyben rekedt tíz bányásszal. A metánrobbanás 900 méteres mélységben történt.

    Négy napon belül ez a második bányaszerencsétlenség volt Lengyelországban. Szerdán a szintén a JSW által üzemeltetett pnióweki bányában történt metánrobbanás. Ott már öt ember meghalt, húsz sérültet kórházba vittek, hatuk állapota továbbra is kritikus. A pnióweki szénbányában a mentést újabb robbanások miatt fel kellett függeszteni, miután a föld alatt rekedt bányászokat kereső mentők közül is többen megsérültek.

    A zofiówkai szénbányában 2018-ban is történt hasonló szerencsétlenség, akkor öt bányász vesztette életét.
    https://24.hu/kulfold/2022/04/23/leng...-robbanas/
    - 2022. 04. 23. 09:53
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (2)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %