Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Az igazságnál valamivel többért

Az igazságnál valamivel többért

Leng a kezem, a jelent kezelem! Ma sem így terveztem, de ez már hagyománnyá vált. Ismerősöm bejelent kezelni és tudni akarja, hogy tudni akarom-e. Szerintem nem, de ő ezt igennek veszi és ő ilyen. Én meg olyan. Yin a Yanggal, Yen a Yüannal! Mao nem viccel.


Gyogyó Kapitány jelenti!

Történeteket mesél az ismer ősöm, kivel rokonságban sem állok, még is mer. Bátor, de rám nem néz ferde szemmel ver. Eltekintek tőle. Di-No de lássuk a medvét! Kezdi Odinnal, a félszeművel. Pontosabban távoli származottjaival, melyeket megfilmesítetTEK, USA variációban, mintha a viking legendát akarnák felgerjeszteni, de még hogy! A mű címe Varjág. Magyarul, Varjú(k), de az angloszaxonok varégoknak nevezik. Pont most, mikor a svédek acélosan a finnekkel dacszövetségben antidemokratikusan kakitulációra készülve a megszűnt NATO kebelébe döfik a puukkot! Vejnemöjnen ugyan a Kalevalában (Kelavalaha), vagy a Valahalálban (Valhalla) inkarnálódna újra a nagy villantás után? Igen! Minden a legnagyobb rendben van, a háború, ami nincs, végre kibontakozik, mint a pillangós kisasszony a kurtizán-gésalak verőfényes tornácán. Rúnák mindenhol, vér és testvérgyilok, rabszolgaság, pont mint a káinista-ábel-balbekoknál. Már csak a zemberevészet hiányzik. De, van remény! A megmenekült fiú, bosszút áll és ebben egy szőke belorusz leány, nevezetes Olga segít neki. Sőt kihordja ikreit, miközben a svédek acélosan egymás kardjába dőlnek! Nekem tetszik ez a hősi ének. Az orosz legendárium szerint, amit összehazudoztak nekik, az első orosz kozmopolita a Rurik ház megalapítója a kijevi russz főfejedelme. Olegnek hívták, ha már a filmben Olga volt az anyja. Legyőzte a csúnya kazárokat is! De mindegy, csak úgy mellesleg mondja az ismerősöm, hogy a Svédeknek van törlesztenivalója a kijevi kazár birodalommal szemben most is és semmi nem az, aminek látszik. Nem tudom, csak hallgatom, hogy beszél, egyik fülemen be, másik meg süket. Mintha mindegy volna. A lengyelek is bejelentkeztek az ősi polják területekért és van leszámolnivalójuk is jócskán, ha igazak a történelmi adomák. De lehet, hogy nem. Zikkurat!



Nem megyek a részletekbe, de ha eddig nem esett volna le a tanatosz, akkor igen szolid kis átrendeződés kellős közepébe cseppentünk, persze észrevétlenül, minden előjelek nélkül. Vagy nem? Ismerősöm kételkedik. Szerinte a vakolóknak is látni kellett volna, hogy alakul a gombafelhő-fíling. Megnyugtattam, hogy túl sokat gondol az úgy nevezett emberekről, mert hát alig van már itt olyan. Azt mondja, tudja, hogy jó, ha 5 % az, aminek mondják, a többi, nem, de!

Meséli, hogy az EBESZ kivonult Ukrajnából, mert nem sikerült a háborút megállítani, ám, szerinte éppen azért voltak ott, hogy biztosan jól haladjon a globális krízis generálása. Szerinte Kijevet is azért eresztette el Moszkva és vonultatta ki a katonáit a közeléből, mert előkészítette a taktikai atomcsapásokat, de akár stratégiai töltetszórásról is szó eshetik. Végre! Na, ez már döfi! - mondaná a laikus. Mivel mogyoróországban béka és nyálalom van, ezért is rendelték a honvédség alá az egészségügyet és lassan a teljes gazdaság is szépen átáll hadigazdaságra...nehéz úgy gondolni, hogy téved, de ki sem zárható.



Ezt támasztja alá, hogy a hírek szerint Pintért kiveszik a listáról és az Álkotmányvédelmi Hivatalt is beteszik a skatulába az Információs Hivatallal együtt. Mondom neki, hogy úgy rémlik egy időben Lézer diszponált az IH fölött és tán most nem központosítják a kézi vezérlést és ezt a szerencsétlen fogott Arogánssal vitetik majd el a balhét, mert milyen ciki lenne, ha már annyit Pintéreztem, hogy eltennék az öreg hasonmást a frigóba? Ismerősöm szerint ez hülyeség. Szerinte meg kellene tanulnom a kínai jelekből olvasni, hátha némi értelem gyúlhatna a sötét fejemben. Erre nem sok esélyt látok, de meghagyom a naiv tudatban, hogy nyihaó!



Nekem aztán beszélhet! Most kaptam agy könyvet, melyet Omraam Mikhael Aivanhov jegyez, Milyen az igazi szellemi mester címmel. Nagyon kíváncsivá tett, már a szerző neve is. De rég olvastam a lovagolós reményt Walter Scottól, Ivanhoe címmel. Be szép is volt. Most, hogy az orosz gáz Keletre irányul, tán jobb lesz előbb leszámolni a mítoszokkal.



Egyébiránt most itt van egy idézet az orosz állami tv adásából, ami megerősíti a gyengélkedőket is, hogy nem maceszra megy a játék. Vagy de?



„Ezek erkölcstelen szemetek.” Margarita Szimonjan, az RT vezetője hozzátette: „Személy szerint úgy gondolom, hogy a legreálisabb út a III. világháború útja, ami azon alapul, hogy ismerjük magunkat és vezetőnket, Vlagyimir Vlagyimirovics Putyint, tudjuk, hogyan működik itt minden, lehetetlen – nincs esély rá –, hogy feladjuk.”

Szimonjan szerint az az elképzelés, „hogy minden atomcsapással fog végződni, számomra valószínűbb, mint a másik kimenetel. Ez egyrészt rémisztő, másrészt tudjuk, hogy ez az, ami.”
Mire Szolovjov: „De mi a mennybe jutunk, míg ők egyszerűen meg fognak dögleni.” Szimonjan azzal vigasztalta a közönséget, hogy hozzátette: „Egyszer mindannyian meghalunk.”
https://444.hu/2022/04/28/az-orosz-teveben-mar-arrol-beszelnek-hogy-ha-putyin-mindenkit-elpusztit-atomhaboruval-keszek-meghaln

Jó, ezt nehogy komolyan vegye már bárki, soha olyan jóban még nem voltak a kinti szabadkőművesek a bentiekkel, mint a lentiek a fentiekkel. Nem kell félni, ha becumiztatják megint az átlagcsürhét- mondja az ismerősöm. Oroszország Szovjetúnió II-t épít, Selyemúttal, selyemzsinórral, de valódi ellentétek nélkül. Valójában az angloszaxon bankházak kaszálják most is a legtöbbet az üzleten és úgy vannak a népirtással, hogy nem számít mennyi kétlábú és milyen módon kerül át a Valhalálba. Pont úgy, ahogy azt régen Posztradámusz is megjósolta.

Könnyen megyen mostanában a felemelkedés, ha ilyen sürgetően hat az elhülyülés. Ismerősöm erre előkapott egy levéltöredéket egy régebbi fiókjából (röviden: fak) és elkezdte felolvasni nekem, noha láthatta, mennyire hidegen hagy a mondandó ebben a tavaszi melegben és a tartalmára nem is figyelve negligálom a téziseket antitézissé.Tudom, úgy tűnik, mintha egy párhuzamos egymást metsző dimenzióban éppen én lennék a címzett, de én akkor még nem is élhettem. Lehet most sem élek már.Ímé a fiktív történet, kitanált szereplőkkel egy alternatív valóságban. Az én ízlésemnek elég „izé” és fanyalgok a néhol beszúrt „zsidózás” miatt is, de mivel úgy sem a valóság, ezért nyilván az ott lévő szavak is alternatív értelemmel bírhatnak és úgy is kell érteni.

Ponty fordítva.

„Kedves Imre, teljesen úgy látom ahogyan mondja. Tökéletesen fölösleges a szájtépés, az emberi tudatok úgysem növik túl magukat önmagukon, ha ez így lenne, minden évtizedében ennek a Mátrix szakasznak az elmúlott tízezer évben az összes ember ráébredt volna hogy mi is van valójában. Most hirtelen több ezer év szellemi toprongy  elteltével sokan úgy gondolják hogy mindent látnak, hogy megvilágosodtak vagy elsötétedtek, hogy felébredtek, mint Lenin, amikor a takarítónő felébresztette valami régebbi vicc szerint.
 
Nézem a sok influenszert, magyarázó embereket - akár önmaguktól ilyenek akár vezérelve -, de nem látok önálló gondolatokat, amit ne tanultak volna valahol, ne mások mondták volna meg nekik, ne olvastak volna róla, AZ EMBEREK 99,9999 SZÁZALÉKBAN GONDOLATI VISSZHANGOK SZÓLNAK AMIKOR BÁRMIT MONDANAK, GONDOLATPANELEK, valójában GÉPEK, BIOROBOTOK, DNS-PROGRAMÚ BETANÍTOTT INTELLIGENCIÁJÚ AGGYAL (ezért amit nem tudnak elképzelni, az számukra nem létezik, nincs absztraháló képességük a valóság megértéséhez). Mindenhol a Mátrixban már leírt "okosságokkal" jönnek elő, főleg mezopotámiai, vagy lopott zsidernyák, vagy védikus írásokkal (egyébként az elmúlt 50-80 évben egyre több zsidernyák lett buddhista meg védikus f@szista, ezeknek mániájuk minden kultúrát lenyúlni, igazi paraziták önálló gondolatok és létezés nélkül).
Aztán az influenszerek elkezdenek versenyezni, hogy ki mit mondott hamarabb. Persze én is írok arról hogy amióta itt esz a fene, azóta nagyjából tudom mi ez a szar amit emberi életnek nevezünk. Na akkor én győztem. Na és akkor mi van? Semmi. A nagy semmi.
 
De én le tudom írni - az egyenleteket sohasem fogom sehol, mert ez a tudás nem tartozik az Illuminatira, az emberek többsége meg, a 95 százalékuknak a tudata meg fényposta, közvetítő a kollektív tudatba, aminek a részei ők, akár tudnak róla akár nem - hogy hogy jött létre a Semmiből a Valami, hogyan jöttek létre az ősintelligenciák, itteni szóval lelkek, stb., stb., stb. És ezeket senki sem olvashatta semmilyen kurva szentírásból, semmilyen ókori, középkori szövegből, mert ha voltak is itt Lent általunk leküldött katonák, tudták a dolgukat és eltakarították a ránk utaló információkat a Mátrix operációs rendszeréből.
 
Az alexandriai könyvtár sem véletlenül lett elpusztítva, utalt ránk sok minden, Atlantisz idején nem sikerült elpusztítani a Mátrixot (én nem szoktam a Mátrix szót használni, inkább a szimulációt, mert a bolygókon lévő szimulációkat nem gépek hozták létre mint a Mátrix filmekben, hanem triállélek ősintelligenciák, és nem háború okán, hanem lélekbörtön okán, és Neo nem el akarja pusztítani a Mátrixot, hiszen Zionból jött és zsidrák, hanem megkötötte a Legújabb szövetséget a gépekből összeálló kolóniaistennel a "béke" fejében, feláldozta magát és feltámadott a 4. részben mint Jézus-Jehosua-Jehowah kolóniaisten, a planétákon létrehozott Mátrixokban mindig szenvedtetés van az önfenntartás miatt, valamint a lélektudat lebutítása miatt is, mindig van a kolóniaisteneknek kiválasztottjai, kápójuk, mint most 2500 éve a zsidrákok, mindenütt háborúk vannak nem csak velünk hanem a kolóniaistenek egymás közt is a csillagok, mint energiaforrások megszerzéséért, és folytathatnám, hogy mit értett félre az a két buzi Wacsowszki zsidó gyerek a kolóniaistenük üzenetéből, mert a primitív monolélek-kolónialélek agyak csak a saját határaikon belül tudnak értelmezni bármit is, az emberiség lélektartalma pedig 95 százalékban kolónialélek, ezért SOHASEM fogja érteni mi történik itt Lent, mindent a saját DNS-konvertere szerint fog értelmezni, a média pont erre épít, pont ezért lehet ha az Illuminati úgy akarja nem egységes gondolkodásra késztetni az embereket, vagy a kollektív tudatuk által, ld. tömeghipnózis egységes gondolkozás nélküli gondolkozásra erőszakolni vagy inkább irányítani őket - ahonnan a lelkem származik, nem hat ránk a kollektív tudat, mivel nincs kolóniaistenünk, a kollektív tudat pedig a kolóniaisten tudata, amit annyira szeretnek itt Lent hangoztatni, hogy beleolvadás a kollektív tudatba, nos ők, az ő lelkük kolónialélek, más sorsuk nincs is, beleolvadni vagy reinkarnálódni, újból megtestesülni), visszatérve ezután a borzalmasan hosszú zárójeles gondolatsor után a mondathoz, Atlantisz idején nem sikerült, az oprendszer egy része elpusztult, de nem semmisült meg egészében. Thot-Hermész Triszmegisztosz triállélek egy lelke megint megtestesült, renoválta Egyiptomon és a görögökön, Mezopotámián, Szkítián, Indián, Kínán, Közép-Amerikán keresztül a Mátrixot, felépítette a meglévő fájlokból a rendszert, szinte újból kezdve, ami Atlantisz pusztulásáig fennállt. Ő nem az emberfájlokat renoválta, csak magát a szoftvert, a Mátrix oprendszerét.
 
Az emberfájlok renováláshoz kellettek a kolóniaistenek kiválasztottjai, a kápói, a kolóniaistenek megtestesülései pedig hozták nekik a működési parancssorokat. Ez volt az emberi szoftver betöltés. Higgye el kedves Imre - ha nem hiszi, az sem baj, mert a lényegen nem változtat, a kommunikációnkon sem - van kevés, nagyon kevés emlékképem korábbi Mátrixokba való ledobásomból, de hogy ilyen kurva sokáig éltem volna az ilyen szenvedés-tengerben, ami a saját sorsomra is vonatkozik - mindenkim meghalt szinte, le-fel, oldalágon is -, ilyen nem volt még vagy nem emlékszem rá, általában negyven-negyvenöt év van bekalibrálva, tehát 2030-hoz képest 1985-1990 közt kellett volna megtestesülnöm, nem az 50-es évek legelején. Kurva fárasztó, és ahogyan Ön írja, 2030 messze van. Nekem pláne messze. És Imre, bevallom, katonaként szokatlan dolog is jár a fejemben, hogy leszarom mi lesz 2030-ban, három halálidőpontom van, amik ha igazak - én számoltam ki, semmi ezotériával, semmi hókuszpókusszal -, akkor a jövő nyár végén végre Mcdaglesz lesz a sorsom, kilépek ebből a szennyből, de akkor nem Neomhoz kötődik, hanem valami helyi háborúhoz, polgárháborúhoz esetleg, nem tudom még. Aztán 2025 októbere, az is valószínűleg belháborúhoz, vagy nem tudom mihez kötődik pontosan, 2030-at tudom. Én is végre tudom hajtani a Mátrix teljes elpusztítását kétféle módon - de lehet hogy eszembe jut több lehetőség is még addig -, de mindkettőnél rizikófaktorok vannak. Megoldható a feladat, de nem garantált semmi. Most, hangsúlyozom, most még nem tudom mi lesz a kimenetele. Ha tudnám, már vagy itt sem lennék, vagy kényelmesen töltögetném az időt 2030-ig egy mediterráneumi szigeten.
Lelki felemelkedés. Ha sikerül elpusztítani a Márixot, akkor minden lélek felemelkedik.
 
A kolónialelkek visszatérnek a kurva kolóniaisteneikhez a világűrbe, a nem kolónialelkek meg visszatérnek az övéikhez szintén a világűrbe. Csak sajnos ott is az van mint Lent. Háborúk vannak az anyagi vetületben, egyensúlyi, illetve hegemóniára törekvési célokkal, az energiaforrások birtoklásáért, aminek bekövetkeztével vagy állandósítani lehet az univerzum, majd az összes univerzum pulzálását, vagy ciklikus összezuhanását és szétnyílását. A végső célok ezek. Ehhez a földi hadifogoly és börtönbolygónak semmi köze. Annyi köze van, mint Dzsingisz kán hadjárataiban egy börtön felszabadításához. Szinte semmi. Ez csak egy melléktermék. Ez csak az itteni lelkeknek fontos, no meg ahová én tartozom, ők ha van rá kapacitás, meg szokták tenni, ezért vagyok itt, ha mégsem, akkor megteszem én. Ha nekem se sikerül vagy néhány társamnak akiket nem ismerek, akkor itt marad egymilliárd évig a Mátrix. Meg a még nagyobb szenvedés. esetleg pár százmillió év múlva megint közel lesz egy háború és akkor kizárólag Kintről el lehet pusztítani ezt a szörnyűséget. Kint fizikai szenvedés nincs, ennyi ami más a Lenthez képest. Szenvedésileg.
A lelki felemelkedés és a pusztulás ugyanaz. A Mátrix elpusztul, az összes lélek felemelkedik, kik a kurva istenükhöz, kik a lélektársaikhoz.
 
Értem én hogy hogyan gondolják a lelki felemelkedést, meg aranykort meg aranyeret, meg leányálmokat amiket álmodni szép, de a valóság enyhén szólva más. Thot-Hermész triállélek megmondta, a Smaragdtáblán fennmaradottan, ahogyan Fent úgy Lent, de nem azért mert ő olyan kurva okos lett volna - mint ahogyan én sem vagyok az -, csak leírta ami van (én is csak leírom ami van, aztán a 95 százaléknak kurva hülye vagyok, az 5-nek meg okos, mondjuk a 95 százalékhoz viszonyítva szerénytelenség nélkül mondom hogy hozzájuk képest tényleg kurva okos vagyok). Biztosan észrevette, hogy az emberek szeretik a mesét. A felnőttek is, mert nem nőttek fel. Nem is fognak. A mese ha durva is, de legyen hepiend a vége. Az kell nekik. Vagy legyen szomorú vége, de közben kurva humoros legyen idióta poénokkal, amin jót lehet röhögni IQ 005-ös szinten. Kell a mese. A politikusok meséit is szeretik hallgatni, persze mazochista módon, hogy legyen min-kin bosszankodni. A kurvák, buzik, cigányok, zsidernyákok és egyéb paraziták meséit is, hogy legyen min szörnyülködniük, de titokban kurvára élvezkednek a kukkolásukkal. Szóval kell a mese. Kell a történelemről a mese, minden népnek nevezett génállomány a legnagyobbnak tartja magát természetesen, mindenki a világ ura volt, mindenki a legtökéletesebb. Ezáltal ezen népek tagjai is nagynak érzik magukat. És ezekben hinni is szép mese. Mint a sportolókban, influenszerekben, színészekben, celebekben meg Celebeszen. És az egész Mátrix egy mesegyár egy Messerschmidt mesegyár. Semmi sem valódi benne, csak a lélek, a szenvedés, és a kevés önzetlen szeretet. Ennyi. És azt hiszik sokan hogy ilyen-olyan korokat élünk. Frászt. Néhány technológiai újítás, minőségibb emberirtás és szenvedtetés. Ennyi egy-egy új korszak.
 
Ha belegondol, még hetven-hatvan éve Magyarországon a falvakban nem volt áram. A kisebb településeken. Pottyantós vécé volt és van sok helyen ma is. Nem volt fürdőszoba csak lavór. Nem volt semmi, csak ember, szenvedés, munka, annyiszor baszás ahány gyerek született, kemény munka, ami szeretkezésnek is jó volt, és ahol ismerték, sok szeretet a nagy szegénységben. Persze voltak gazdagok, ott volt már ez-az, de az orvostudomány gyerekcipőben járt. Habár most is. Rengeteg a gyógyíthatatlan betegség és a technológiai fejlődés hozta jórészüket.
 
Micsoda zsidó biznisz ez a lélek felemelkedés mesesorozat. Elmennek Indiába vagy onnan jön egy orrkarikás cigány, aztán a zsidók Svájcban körbeépítenek egy intézetet, aztán röfög néhány értelmetlen Gandhi-féle okosságot és közben idétlenül vigyorog, aztán lesznek zsidrák tanítványai, akik jó bizniszt csinálnak belőle Ejrópa szerte a hiszékeny emberek pénzéből. Aztán lehet meditálni, hova lett a pénzük és meddig tart az áhítat. Én a vécén szoktam meditálni, az áhítat meg átitat, még levitálni is tudok babfőzelék után. Szóval, a lélektudat sok mindenre képes, öngyógyításra, stb., ezt magamon is tapasztaltam, különben nem gyógyítottam volna meg magam gyógyíthatatlannak mondott betegségből, amit plutónium szállítás miatt kaptam (mármint parancsra, őrként).
 
A lélektudat, ha birtokában van az ember, sok mindenre képes. De ahhoz hogy egy Mátrixban aranykor legyen, annyi esély van, mint egy fegyházban vagy börtönben luxushotelt létrehozni (habár lehet hogy van már ilyen, úgyhogy rossz is lehet a hasonlatom). Ez az aranykor ez ha létezne is, olyan mint az athéni demokrácia, csak vagyoni alapon teljes jogú athéni férfi polgároké.
Ennyit a különböző korokról, meg lelkek felemelkedéséről, meg a tudatosulásról, meg felébredésekről. Itt ha felébredne az emberek lélektudata, a 95 százalék halomra gyilkolná a többit, a török birodalom volt ilyen, nem volt örökölhető a birtok és semmi jószág, ezért minél több haradzsot, harácsolást hajtottak végre egyszer élünk címszó alatt. No meg sok lenne az öngyilkos, elszabadulna a pokol ebben a pokolban. Felébredés... Ja... Messze van a bili, hogy belelógjon az emberek keze…
 
Ha észrevette, az emberek menekülnek a valóságtól. Ha tudnak róla ha nem. Kurva szarul van valaki, betesz egy zenét és jön az álomvilág. Narkó. Vagy tényleg narkózik. Vagy berúg. Vagy leszedálja magát. Vagy zabál és zabál, vagy kefél és kefél. Vagy a gyerekével, unokájával játszik (a léleknek nincs gyereke, ez DNS-függőség, főleg a nőkben kiirthatatlan parancssor). Vagy felmászik a hegyekbe, hogy az adrenalin-függőségét baszarintsa az egekbe. A DNS-tudat nem tud létezni függőségek nélkül. Úgy van felépítve az összes parancssora, hogy valami függőség érdekében csináljon bármit. És ez is menekülés egyben a valóság elől. Amíg egy függőségért hajtok vagy azt csinálom, addig nem veszem észre hogy menekülök, amíg menekülök, addig nem veszem észre hogy mi ellen, amíg nem veszem észre hogy mi ellen, addig nem tudok a valóságról. És el is érkeztünk a mese lényegéhez. Aki néha gondolkodik, és kételkedik a fenti mesékben, néha megpillantja a valóságot mint dézsávűt, annak kell új mese, de a lényeg, hogy minden szép és jó legyen. Mert a primitív DNS agy képtelen a dipoláris gondolkodást elhagyni, tehát van jó és rossz, sötét és fény, stb. De közben védekezik, mert az aranyközépút, az, na aztán az az igazi. A sok marhának. De a rossz hír, hogy nem létezik aranyközépút. Valamim bármi vagy igen vagy nem. De ez nem csak dipolárisan (nem bipolárisan, az elmezavar mint Ön ezt jól tudja) létezik, hanem paradox módon is. Azonban ezt a DNS-tudat nem tudja értelmezni. Nem a minden jóban van valami rossz és fordítva. Ez még mindig dipól, nem paradox. Egyszerre kell tudni megélni a kettőt, mert az kizárja a kötődést a jóhoz és a rosszhoz. Nem a megélést zárja ki. A függőséget. Na ha erre önmagától jön rá valaki, akkor valami felébredt benne. Még nem a lélektudata, de valami. Erről is lehetne videókat csinálni, és az emberek istenítenék a készítőt, hogy milyen jó amit mond, tényleg így van, jé, milyen igaza van, iszom minden szavát (tudom, mert a civil életben már átéltem, de letörtem az istenítést), satöbbi, satöbbi, satöbbi. Tudom, mert az ismeretségi körömben is megy ez, ha jönnek hozzám hogy valami nem működik, tudok-e valamit mondani. Aztán mondok, aztán működik, aztán terjesztik, meg engem is terjesztenek, aztán lelombozom őket hogy a tömjénítés helyett a lélektudatukat próbálják használni, ha nem kolónialelkek.
 
Visszatérve, a mese.
Amiről én beszélek, abban paradoxon van nem aranykor, meg földi felemelkedés, meg álmok álmai. Egyetlen fix dolog van abban amit én mondok: a szenvedés megszüntetése. Bármi áron. Egy egész Mátrix, szimuláció eltörlése árán legfőképpen. A szenvedést tudat hozta létre, nem a világegyetemek önfejlődési része, ilyet csak ősintelligencia képes létrehozni. Az ősintelligenciákat nem lehet elpusztítani, csak semlegesítni. Azokat az anyaghoz köthető helyeket kell elpusztítani, amelyek a szenvedést szolgálják mint rendszerek. Ezek elpusztítása a lelkek szenvedésének megszüntetése. Az elbukás pontosan ezért nem rossz dolog.
 
Vannak nem szenvedtető Mátrixok is, de azok nem a mennyország vagy mi a lófatt.
Engem is megvisel ez az egész itteni lét, azon kívül értelmetlen az is, hogy várom a megdöglésem idejét és az akkor végrehajtandóimat, Önnek meg még nehezebb bizonyos szempontból most mint nekem. A mellékes hülyeségekkel együtt még inkább.
Az idő lineáris folyása megreccsent, jól írja, ezért van itt az ideje a szimuláció elpusztításának.
2030 még messze van, de a sok idő egyre több szenvedtetést és szenvedést fog hozni. És az még hosszabbra nyújtja az egyébként is hosszú időt. Egyébként nekem az elmúlt nyolc év elröppent ahogy vesszük, bár minél több időt itt tölt az ember, annál gyorsabban megy. Persze a szenvedés nyújtja rendesen. Időnként a szenvedés mértéke akkora, hogy időtlenné válik minden, pont azzal telik hihetetlenül gyorsan, hiszen mindig minden egyforma. Persze nekem más, nyugdíjas vagyok, semmi elkötelezettséggel, kivéve 2030-at.
 
Ja, más fórumon voltak akik meghagyták a címüket, írjak neki, Önt is olvassák, azt nem tudom írnak-e Önnél, vagy régebben írtak-e, mindegy, de ők is csak kérdeznek (ez nem baj). Írják hogy hasonló keménységgel és informatíve csak Önnél lehet olvasni. Szívesen válaszoltam nekik, meg teszem is ha már nem önismétlés, de nem találtam, azt hiszem nem is fogok olyat, akit ledobtunk a lélektársaim közül azzal a céllal amiért itt vagyok, vagy még nagyon korai tudni egymásról. Azért örültem hogy vannak akik értik miről beszél Ön, miről beszélek én, egyáltalán miről beszélünk. Ha kevesen is, de vannak.
 
Örültem hogy írt, mert ritkán beszélek tényleg gondolkodó emberrel. Nagyon ritkán. Kevesen vannak. Pedig nagyon sok embert ismertem az életem során.
 
Már megint hosszan írtam. De lehet hogy már a hosszúra nyúló időt sem érzékelem, mivel nagyobb lelki szenvedés már engem nem érhet személy szerint, mint amiket át kellett élnem, amiket azóta is élek, ezért ebben sem fog már új dolog történni velem, ezért az idő elveszítette a jelentőségét, kivéve a lelki szenvedés minden pillanatban szinte elviselhetetlen voltát. Dehát kibírom, ezért vagyok itt, mert az én lelkem kibír mindent. De nem, nem válaszok nélkül hagyva, eljön azoknak az ideje is. Ezt kívánom Önnek is. Mármint nem a lelki kínokat, hanem amiket már megélt, és az arra adandó válaszok idejének a mihamarabbi eljövetelét.
 
Üdv!”

 

Na eddig tartott az ismerősöm térnyerése a meseszövés kapcsán. Azt mondja, nem szabad semmit sem elhinni, még azt sem, ami már annyira hihetetlen, hogy szinte hihető. Könnyű neki! Tegnap belepillantottam a varázsgömbbe és ott láttam, ahogy az ukránok videózzák az elfogott orosz katonákat. Az egyik lemeztelenítve vergődött, lába között egy pitbull marcangolta a lágy részeket és a csípő csontnál tartott…, és ez csak a bemelegítés volt. Lehet csak álmodtam. Szerintem nem is olyan rossz az az atomkakaklizma, ahogy az orosz tv-ben riogatnak, csak már így is késő. Buddha szerint a hamis tudat a legveszélyesebb imakerék-akasztó. Nem tudom, mert ha ez a világ egy ilyen szimuláció, akkor az is igaz lehet, hogy szimulánsoké a világ. De ha nem, akkor az ismer ősömnek lesz igaza, aki állandóan Yodára hivatkozva emlegeti: Egyszer majd jön valaki, mond valamit és lesz valahogy! 

Úgy legyen!

Éljen Hyperbória, Tartária és Mao!

46 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • G
    "...az emberek szeretik a mesét...."

    Ez még a múlt század 60-as éveiben történt, Amerikában.
    Egy kiváló rakéta tervező mérnők, aki hosszú évekig a Nasa-nál dolgozott, furcsán kezdett el viselkedni és az ügynökség vezetősége egy pszichiáteri megfigyelésre küldte. A kiváló pszichiáter rendszeres beszélgetéseken nagyon sok időt töltött el a mérnökkel, próbálta felmérni a mentális állapotát.
    A mérnök egy hihetetlenül intelligens, jól felkészült férfi volt, akinek idővel a kiváló pszichiáterünk teljesen a hatása alá került.Mérnökünk olyan csodálatos és komplikált rakéta terveket, elérhető bolygókat, mesés távoli világokat festett le tudományosan hangzó szavakkal, hogy a derék pszichiáter kezdett beleszédülni ebbe a tudományos fantázia világ bűvkörébe.
    Aztán, szerencséjére felülkerekedett benne az orvosi képzettségének köszönhető aggodalma, hogy tulajdonképpen a rábízott páciens kezelése nem jó irányban halad.
    A józansága megőrzése érdekében, azonnal abbahagyta a beszélgetéseket a a Nasa mérnökével......
    - 2022. 04. 29. 21:12
    • Posta Imre
      Mese, Emese, Álom, állom, visszafelé molla, ami mohamedán mohamedán pap, hittudós..., tehát akkor mi a mese és mi a valóság? Vall óság? A régit vallani, ami szintén hamis? Amis? Sima? Göröngyös, rücskös, érdes, érdekes? Van egy horrorsorozat, A kocka címen fut ki tudja mennyi résszel....de van Hyperkocka...igazi észbontó találmány. Aki benne ébred, mind okkal és egyik sem szabadulhat, hiába kockáztat. Nos, a kocka valóban működik. Föld a neve és nem bolygó, ahogy nekünk mondják, illetve az, de nem abban az értelemben. Kockázat nélkül itt senki nem nyerhet és mind aki nyer, veszít is egyben. Logikával nem áthidalható dilemma. <br /><br />Az engem vizslató pszichiáter sem volt semmi! Ezek betegek és élvezik. De hát ki nem beteg itt? Csak van, aki nem élvezi már annyira és nem a tökét kovácsolja belőle. Sokszor idéztem már Enid egyik mondását (évekkel korábban - Korán- ő hozta): Onnan tudni, hogy a pszihiáter meggyógyult, hogy nincs már szüksége a "paciensekre". Persze ez sem igaz teljesen, de értem mire céloz a költő. <br /><br />Mese? Érdekes, hogy a lányom éppen ebből a témából, meseterápiából írja a szakdolgozatát. Illetve írná, de nem fűlik, inkább vásik a foga béle. Kemény dió még neki. Mondtam, megírom egy hétvége alatt és el is rontom neki, ne legyen annyira tündöklő és csillogós ötös, de - helyesen- azt mondja, neki kell megküzdeni vele. Mondtam, időm van és úgy sincs értelme a szakdolgozatnak sem..., de még nem érti. Gyerek. Lehet ilyen vásott kölykök vagyunk itt mind, csak van akinek a fika is folyik az orrából, nyálas a szája, rühes, koszos és nem zavarja, míg másokat igen.  <br /><br />Gutai, ez a gyogyósok bolygója. Üdv a fedélzeten! Ha letöltöttük a büntetést, tán másik fogyatékos platformra is bekukkanthatunk és az sem fog tetszeni.
      - 2022. 04. 30. 08:12
  • szabir
    Mao-tun s Meotis Szarmat ha mar emlegettetek Amerika meg Krimea+Kimmeria Scythakok s Kijev a KiGyo s a P-RuS/SaRP(e) [vagy H-Arpi-a? s ha B=P Hy/Borea?] Almosek 8888v889-be Szegeleik/Sieg stb -a amugy tistza ritual csinatam v 20 klippet azolta
    -
    az utolso/last/lust/kej/kij-ev eppen Hyperborea let mert 1557 vlaami 1so Eszak-i<-->Kesz [Jasdi K-Imre/mmer] Haboru/HPRB vot stb

    https://www.youtube.com/watch?v=LcB6Z...sScythicus
    - 2022. 04. 30. 06:05
    • Posta Imre
      Szabir, akkor nagyon nem nyúlt mellé az ismer ősöm, vagy de?  Egyébként azt beszélik, hogy a Föld eredeti neve ugye a Gaia- Geia és itt géjek uralkodtak egykor, míg a paraziták nem borítottak föl mindent a feje tetejére. Így lettek végül az uralkodó géjekből gojok, gádzsók, gyaurok és hombárok! Jó kis valóságszövet ez Maya fátyolatlanságával...az ismerősöm szerint.
      - 2022. 04. 30. 09:54
  • szabir
    Kimmer Gomer Gogek MaGogek stb Mogoj=KiGyo mongolu J=GY KiJov stb

    https://en.wikipedia.org/wiki/Cimmerians
    - 2022. 04. 30. 06:07
    • Posta Imre
      Ha már Kraugonor-t szóba hoztad, itt majomkodásról van megint esetfelforgatás.

      Hogy kerültek a zsidók Indiába?

      A genetikai kutatás megválaszolja.
      Indiában három zsidó közösség élt, a legnagyobb csoport a Bné Jiszráél volt, míg a Cochini és az ún. Bagdadi zsidók jóval kevesebb főt számláltak. Az 1960-as években tisztázódott a Bné Jiszráél csoport zsidósága, a legtöbben közülük Izraelbe költöztek, ahol ma mintegy hetvenezer indiai eredetű zsidó él. Az Indiában maradt néhány ezer zsidó, mint arról nemrégiben <a href="https://zsido.com/hivatalos-kisebbsegge-valnanak-zsidok-indiaban/">beszámoltunk</a>, kérelmezte, hogy elismert kisebbséggé válhasson.
      A Bné Jiszráél zsidóság történelme csak mintegy kétszáz évre visszamenően dokumentált. Számos hagyomány maradt fenn arról, hogyan érkeztek oda zsidók. A XIX. század elején keresztény misszionáriusok feljegyeztek egy történetet, eszerint 1600 évvel korábban, Konkan partjainál hét férfi és hét nő hajótörést szenvedett. Miután a helyiek kimentették őket, a környező falvakban telepedtek le. Családneveiket ezeknek a falvaknak a nevei alapján kapták, hozzáadva a ‘-kar’ végződést, mely mind a mai napig jellemzője a Bné Jiszráél neveknek.
      Ezenkívül számos legenda maradt fenn Bné Jiszráél eredetével kapcsolatban. Az egyik alapján az elveszett tíz törzs tagjai lennének, akiket i.e. 721-ben az asszírok kényszerítettek száműzetésbe, de lehet, hogy i.e. 175-ben a hanukai történetből ismert Antiochus Epiphanes elől menekültek el a Vörös tengeren keresztül. Más változatok szerint a Második Templom lerombolását közvetlenül megelőző időben hagyták el a Szentföldet. Megint mások úgy tartják, hogy az i.sz I. és VII. század között érkeztek Jemenből és Perzsiából erőszakos térítésektől tartva.
      Az indiai zsidók eredetének kérdése sokáig megoldatlan volt és talán az is maradt volna, ha nem segített volna az ügyben a modern genetikai kutatás, illetve a Jewish HapLap> projekt, amit a New Yorki Albert Einstein Orvosi Iskolában tanító Harry Ostrer genetika szakértő professzor kezdeményezett. A projekt célja a zsidóság genetikájának feltérképezése és ennek alapján a különböző zsidó diaszpórák eredetének és történelmének jobb megértése.
      A kutatás a különböző genetikai jellemzők statisztikai összehasonlításán alapszik. Az indiai zsidóság eredetéről a PLOS ONE lapban jelent meg összefoglaló cikk. A munkában számos amerikai és izraeli tudós vett részt, a Cornell Egyetemen dolgozó Yedael Waldman professzor vezetésével. A sok száz zsidó, indiai, pakisztáni és egyéb genetikai mintát összehasonlító elemzés viszonylag egyértelmű eredményt hozott. Bár genetikailag hasonlítanak az általános indiai lakossághoz, a Bné Jiszráél közösség genetikailag jobban hasonlít más zsidó csoportokhoz. A kutatók szerint a közösség ősei csak 19-33 nemzedékkel ezelőtt (körülbelül 600-1000 éve) érkeztek Indiába.
      A vizsgálat azt is kimutatta, hogy főleg zsidó férfiak érkeztek, akik helyi nőkkel házasodtak, vélhetően miután azok zsidó hitre tértek. Az azóta eltelt évszázadokban a közösség tagjai egymás közt házasodtak, ami bizonyos recesszív genetikai betegségek magasabb arányát hozta magával.</p>
      Az utóbbi években a magyar nyilvánosságban újra előkerült a kazár elmélet is. Az elképzelés szerint az askenázi – ezen belül a magyar – zsidók a VII. és X. század között fennállt Kazár birodalom zsidó hitre tért lakosainak leszármazottai lennének. A legújabb genetikai kutatás az európai zsidóság közel-keleti eredetét bizonyítja és a kazár elméletet egyáltalán nem támasztja alá.</p>
      Dan Diamant

      https://zsido.com/hogy-kerultek-zsido...k-indiaba/


      De itt van az eredeti, téged, mint kutakodó elmét le fog nyűgözni, ha akkor még elmaradtál róla.


      Kiss Imre beszélt errõl és elkezdtem után ásni! Nagyon érdekes dolgokat találtam az indiai fehér (weiss) és fekete (schwartz) zsidókról (cigányok?). A szíria események kapcsán talán még érdekesebb lehet az összefüggés. Úgy tûnik, egész Közép-Ázsia fertõzve van van velük és a "Kazár birodalom" sem csak úgy, a semmibõl keletkezett. Az Inkák halála Craugonorból érkezett


      http://magyarnemzetikormany.com/pi-kl...95</div
      - 2022. 04. 30. 07:52
  • L
    Széljegyzet: A "háború" borzalmait tolják minden médiumon keresztül közben meg a háttérben zajlik egy "unalmasnak tűnő" ámde kiemelten fontos esemény. Ez pedig nem más mint a magántulajdon felszámolása.

    Emlékeztek még a kanadai kamionos tüntetésre? (alig volt pár hónapja mégis kiesett az emberek 99%-ának "tudatából... ez sem véletlen) Mindjárt visszatérek a "háborúra" de ezt a kitérőt ejtsük meg. Nos itt utólag hoztak olyan rendelkezéseket, hogy a tüntetőket támogatók (értsd valamilyen módon utaltak pénzt) bankszámláit befagyasztották. (pedig amikor utaltak pl. egy adománygyűjtő platformon akkor ez még nem minősült "illegálisnak" a rendelkezést utólag hozták) Most az Ukrajnai felvonással emelték a tétet.

    Egyrészt egy független ország külföldön "tartott" vagyonát nem csak befagyasztották (bankbetétek, aranytartalék, értékpapírok stb.) de gőzerővel fogadják el a rendeleteket, hogy ezeket elkobozhassák, valamint az ingó és ingatlan vagyonoktárgyak is szépen felkerülnek a listára (követségi épületek, gáztározók, állami tulajdonban lévő cégek stb.). Másrészt magánszemélyeknél ugyanez a helyzet! Magánszemélyeknél?? Nyugati országokban ahol a magántulajdon a rendszernek mondott szemétdomb gerince, legalábbis állítólag és múlt időben ott ez egy elég erős "üzenet". Nem nehéz kitalálni, hogy ennek az lesz a vége, hogy a nyugati országokba egyszerűen megáll a külföldi vagyonbeáramlás, nyomtak egy stop gombot. Ennek a hatását igen nehéz felmérni de van egy olyan becsípődésem, hogy ez katasztrofális következményekkel fog járni nem éves de néhány hónapos időtávban nézve is!

    Gondolom sokan hallottatok a great reset vagy magyarul a nagy újraindítás programról. Meggyőződésem, hogy kb. annyira ők hozzák a döntéseket mint pl. Mo-n amennyire Orbán irányít. Ennek ellenére az a véleményem, hogy az igazi döntéshozóknak egy nyilvános, kirakat szerve. (olyan mint, hogy Gates, Bezos és a többiek a leggazdagabbak, igen nyilván hozzánk képest gazdagok de ők csak a kirakat... az igazán gazdagok nem jelennek meg a times címlapján és a forbes listákon...) Tehát a WEF (világgazdasági fórum) intézménye mint kirakatba szépen kipakolják, hogy mire lehet számítani a felszínen. Az, hogy "nem lesz semmid de boldog leszel" portéka szépen kipakolásra kerül és a "nem lesz semmid" rész valószínűleg meg is lesz valósítva. (lsd. fent, hogy a magántulajdon "szentségét" rohamtempóban bontják le a nyugati országokban... keleten meg eddig sem volt szentség inkább csak kiváltság egy bizonyos rétegnek). A kijelentés második része pedig, hogy "boldog leszel", nos ezzel kapcsolatban vannak fenntartásaim. Bár ez a rész is megoldható, hiszen van az a "szer mennyiség" ami ezt biztosíthatja, valamint ha gyakran emlékeztetnek, hogy milyen szerencsés vagy, hogy beletartozol az "emberiségből" megmaradt 100 milliós csoportba akkor máshogy látod a dolgokat, főleg ha hozzáteszik, hogy ha nem tapsolsz elég hangosan gyorsan csatlakozhatsz a többiekhez a túlvilágon.

    Ennyit akartam csak első körben. Mit gondoltok a dologról?
    - 2022. 04. 30. 08:00
    • Posta Imre
      Jó elvelés! De van pár dolog ami még alakul. Musk pl. fölvásárolja a fél világot, ami egyértelműen nonszensz. Tehát a központosításban csak az a kérdés, ki a gazdája. Igazából leírtad a determinizmust. Pöpec.
      - 2022. 05. 04. 08:03
      • L
        Amikor láttam, hogy Musk megveszi a Twittert és utána "poénkodott", hogy a Mcdonalds jön akkor arra gondoltam, hogy ugyanaz "nagyban" mint nálunk Mészáros. A legtöbb ember számára mi a "vagyon". Ingatlan -- ezt ingatlanadóval főleg ha bevezetik a "klímaadót" az épületekre (ez már az EU-ban napirendi pont) ; autó szintén vagyonadóval ; a részvény (és minden más cégtuladjon) a harmadik nagy csoport azt pedig ezzel a felvásárlósdival ki lehet vezetni. Ezek után annyi "vagyonod" lesz amennyit kapsz jutalomként a "rendszertől" és addig ameddig szótfogadsz. Ez az irány ez kétségtelen. Azzal kapcsoaltban pedig igen nagy a homály, ahogy írod, hogy ki lesz akkor ezek tulajdonosa, mert ezt sehol nem említik. Ha tippelnem kellene akkor hivatalosan egy nemzetek feletti intézmény vagy szerv. Világbank már van legyen mondjuk Nemzetközi Eszközkezelő vagy Világvagyon Alap a tényleges tulajdon és a hatalom pedig azoké akik beültetik oda az embereiket, kb. mint a kommunizsta államberendezkedés államok fölé emelve. De ha nem az sem baj, igazából itt már majdnemhogy minden mindegy.
        - 2022. 05. 04. 08:19
        • Posta Imre
          Mára nincsenek már nemzetek. Nemzetálmok lehetnek valami hamisított ideákra hivatkozva, de éppen most kódolják még az ide vonatkozó genetikai virulenseket. Szarból akarnak várat építeni, ahogy szokták. Ahogy mondod, teljesen mindegy már mit tesznek, vagy mit nem.
          - 2022. 05. 04. 08:24
  • Posta Imre
    Zelenszkij: Az ukrán emberek meg akarják ölni az oroszokat

    „Az ukránok meg akarják őket ölni” Amikor ilyen a hangulat, nehéz beszélni a békéről és a tárgyalásról – idézte az Interfax alapján a Reuters az ukrán elnököt.

    Ma nagy volt a veszélye annak, hogy a béketárgyalások Oroszországgal kudarcba fulladnak – közölte Vologyimir Zelenszkij, okként pedig a társadalmi dühöt jelölte meg, amely azt a kijelentését követte, ahogy az orosz csapatok bűncselekményeket követnek el az ukránok ellen – írja a The Guardian.
    https://www.atv.hu/kulfold/20220429/z...-oroszokat
    - 2022. 04. 30. 10:35
  • Claudius
    Szegény katana bácsi... fogják még meglepetések érni, úgy mindennel kapcsolatban is.

    Érdekes, mikor valaki úgy kezdi a mondandóját, hogy aki Nem hiszi az fejletlen, sehol nem tart, nem ébredt még fel... ezzel pszichésen befojásolja, tereli... az olvasót, mert senki nem akar a Hülyék táborához tartozni.

    Tényleg Nagy Mese mondó az öreg... aki hírből sem ismeri a Tetemtő Párost az Égi Szüleinket.

    Igen Rossz oldalhoz van "bekötve", tolja azok szekerét... mivel a meséje alapján pont a Lényeg veszik el, a Lelkek ittlétének az Oka.
    A világunkban zajló események pedig Ennek az Okazata.

    A Föld egy Átnevelő tábor, Rehabilitációs intézet... egy Tudatosan Teremtett, Zárt, ÉRZELEM alapú, Mátrix világ, ahol egyedüli célja és feladata lenne Minden egyes léleknek visszatalálnia az Eredendően Tökéletesre teremtett állapotához, amit maga a SZER Elem mozgat és irányít.

    Itt minden Jót és Rosszat az emberiség Egymás iránti... Érzelmei manifesztálnak a fizikai világunkba.
    Egyénileg és Kollektívan egyaránt.

    Jelenleg is ennek isszuk a levét, mivel a Nagy Többség itt tart szellemileg - lelkileg és mindig a Többség Érzelmi akarata nyílvánúl meg, Fizikai Valóságként.

    Szimulált az egész világunk, mint pl. az időjárás, a "csillagos" égbolt - ami csak kivetítés - a nap a hold... egyszóval egy mesterségesen létrehozott hely, ahol a Jóvá válásunkon kellene első sorban dolgozni.
    Minden földi Írás a Hazzgságok és Félrevezetések tárháza...

    Óvd, Védd, Tiszteld, SZEResd, Segitsd az Életet, minden Élőt.

    Ha ennek a szellemiségében Élnének az emberek, akkor "paradicsomi" Élhető, Jó lenne a világunk.

    Viszont ettől fényévekre van a mai kor bukott, meghasonult... embere.

    Így viszont Egy megoldás adatik, hogy minél inkább elhatárolodjunk tőlük a sötét oldaltól, annak rendszerétől, fenntartóitól... és legalább Mi Találjunk Vissza a Teremtői Forrásba, váljunk Igazzá, Jóvá, Szeretővé, Segítővé, Békességessé... amilyenre Egykor Teremtettek Égi Szüleink.

    Ezzel a szellemi lélekminőséggel Nem kellene ennyire várni, siettetni az Elmenetelt, mert csúnya bukás lesz a Vége, kezdhet mindent előlről "Andersen" bácsi IS, ami egy újabb 26.000 éves Fejlődési ciklust von maga után... ugyanis se Nem Tudó, se Nem Beavatott... az írása alapján ítélve, akinek minden mondatát meg lehetne cáfolni.

    Ergo... egy újabb katyvasz, ami senkit Nem visz Előrébb, Feljebb még annyira sem.
    Felejtős... 😉
    - 2022. 04. 30. 15:39
  • P
    Nos Claudius, neked sem kell a szomszédba menni egy kis 'nagyarcért', és nem kisebb egoért! Nem kérdezem meg, hogy neked honnan van ekkora rálátásod a tutira, mert még leírnád, és azt nem szeretném, mert már annyiszor le, és tele írtad itt a rovatokat a hatalmas tudásoddal, hogy- ha véletlen el menne az eszem-, akkor a régi cikkekhez írt hozzászólásaidból tudhatnék szemezgetni, de nem fogok! Az a sejtésem, hogy te fogsz alaposan meglepődni, amikor elhalsz! Persze csak akkor, mert amíg élsz, úgy sem engeded el azt az L. Ron Hubbard után szabadon összeeszkábált nézetedet gondolom, mert már olyan kiforrottnak és csontosnak látszik. Persze mindenki azt hisz, amit csak akar, de észre vehetted volna,,hogy itt nem sok vevő van a teóriáidra! Lehet, hogy valahol, valamikor, egy messzi, messzi galaxisban volt egyszer egy olyan történet, amit te mesélsz, és van ott Isten is, aki törődik az elkúrt teremtésével, de ez itt, nem az a hely! Itt a szabályokat nem az az isten írta, hanem egy nyomorult programozó a kényúr kedvére valóan, és érzésem szerint te sem vagy egy próféta, bár ki tudja ebben a fostalicska szimulációban! Lehet te is a szenvedtető rendszer részeként tolod folyamatosan ezeket az igen frusztráló elméleteidet, hogy kínozd vele még te is a nyomorult hadifoglyokat! Azt nem gondolnám, hogy a katona bácsinak szüksége lenne rá, hogy bárki is megvédje, tehát nem miatta írtam, csak azt vettem észre, hogy mostanság már rendre felállnak a macskaszőrök a porpamacsaim között, amikor újabb aranyköpéseket látok tőled! Persze ez csak is magán vélemény az ágy alól!
    - 2022. 04. 30. 17:22
  • Claudius
    Porcica!

    Értem én mennyire fusztráló dolog lehet, hogy minden ember önmaga nyomorának a kovácsa, ezért sem képes Ezt az Igazságot befogadni.

    Nem ismerem az általad említett Hubbardot, sem az írásait.

    A Teremtő mindent és mindenkit Tökéletesre Teremtett.

    Ezért is, a szellemi teremtményeit Lélekkel és Szabad Akarattal ruházta fel, akik közül sokan meghasonultak... kiváltak az ÉLTETŐ, Teremtői Forrásból és elkezdték élni a sötét oldalt, ami a Vesztüket okozza.

    Ezt megakadályozandó, létrehoztak több, Zárt, Érzelem alapú, Mátrix vilogot, hogy a bukott lelkek Hazataláljanak a Forrásba a Jóvá válásukkal a megszámlálhatatlan megtestesülés és az emberi lét alkalmával...

    De ahogy ezt a példa is bizonyitja, az emberiség még itt a Földön is tovább Éli, Élteti, Fizeti... a "sátáni" sötét oldalt, annak rendszerét... ahogy Te is!

    Máskülönben Zsigerből megvetné, elfordúlna, kizárná... életéből, magából ezt a hazug és pusztító rendszert, nem Dagonyázna tovább benne.

    Pontosan az ellen ágál, jajveszékel... az emberisegg, amit Önmaga Érzelmei manifesztáltak, hoztak létre és még csak nem is tud róla... mert valójában Erre van igénye, ennyire romlott a lelke.

    A világunkban zajló eseményeket, a legapróbtól a legnagyobbig, mind - mind a Nagy Többség a Mások iránt táplált Érzelmi Energiája keltette életre, lett belőle a valóság.

    Ez az Érzelem alapú Mátrix rendszer működési elve, amit se "Andersen" bácsi, se más nem képes befojásolni, tönkretenni... mivel Nem fizikai eredetü, Élő és a Teremtő felügyeli, mint mindegyik Rehabilitációs világot.

    Az Élhető, Jó világot Csak a lelkek Jóvá válásukkal Teremthették volna meg, ami sosem volt kelendő, felkapott... "árucikk", hisz Ezért is kerültek ide mindazok, akik a Földet koptatják... ezért is tartunk mára itt, ahol.

    Viszont ez a "vonat" a Jó Világ, rég elment. Mára Csak az Egyéni Jóvá válásunk a tét, a cél és a feladat.

    Többször is leírtam már, hogy mindenki elött Nyitva van a Forrás kapuja, ahonnan megkaphatjuk a Való Igazságot...

    Sőt... mindenkit Csak erre búzdítok, hogy találjon végre utat az Igazság, Ős, SZER Elem Forrásába, hisz ez az Egyetlen és Valós Életfeladata mindenkinek, ezért kaptuk az emberi testet is.

    Tudom, hogy sokkal jobban csúszik... ha valakit vagy valakiket Okolhatunk mindenért, ahelyett, hogy magunkban tennénk RENDet és a Változás rögös útjára lépnénk.

    Az Igazság Befogadásához, le kell tennünk sok dolgot az asztalra, hogy kapjunk hozzá megértést is... különben csak kognitíve diszonálnak az elhangzottak, leírtak, ahogy jelen esetben Nálad is.

    Ennek elkerülése érdekében NE Olvasd el a hozzászólásaimat, mert ezek szerint Nem neked, Nem hozzád szólnak...

    Dédelgesd inkább Te is tovább a csúnya, rossz nénik és bácsik... teoriádat, hipotéziseidet, amit a Nagy Többség is tesz és még véletlenül se kezdj el Változni, amivel Megváltoztathatnád a világodat.

    A takaritás, tisztitás, így a Tisztulás is minden téren Hasznos tud lenni... 😉
    - 2022. 04. 30. 19:50
    • Gojpofi
      Claudius - azt gondolom ha az önhittség fájna akkor Te állandóan üvöltöznél kínodban. Nem veszed észre magad - mondod a sületlen hülyeségeidet és azt hiszed figyel rád valaki.
      Ámbár ha jobban meggondolom, igazad van, kényszerből tényleg figyelnek rád mivel olyan hatással vagy az itt olvasókra, hogy rosszul vannak tőled.

      Nincs kedved, sértődötten, büszkén a meg-nem-értés tapsviharában levonulni erről a szinpadról? 
      A sarkon túl, most nyílt meg az öntömjénzõk "Ripacs" színháza. Talán főszerepet is kaphatsz. Ott "búzdítsál" másokat - itt már utat kapott a nyers igazság, talán most megérted.

      Ez a mondatod azért tetszett; "A takaritás, tisztitás, így a Tisztulás is minden téren Hasznos tud lenni... 😉" ha hiszed vagy sem ez váltotta ki belőlem a hozzád intézett sorokat.
      A Te megteremtődnek meg azt üzenem, figyeljen oda egy kicsit jobban és ne csináljon ennyi selejtet! Vagy emeljen fel magához, hogy élvezhesse tudásod gyümölcsét!

      Jó utat!
      - 2022. 04. 30. 22:53
    • Posta Imre
      Claudius, hányszor akarsz belefutni ugyanabba a hibába? Vagy ez már tévedés? Szerintem sokkal jobb vagy te ennél! Ez itt egy "fórum". Mindenki a saját projekcióját vetítheti ide, ahogy éppen ebben a dilimenzióban sikerül. Itt nem tudsz meggyőzni senkit. Magadat erősítheted, gyöngítheted azzal, hogy közléseknek veszed a leírtakat.  A legendárium szerint Jézus is megreccsent a kínhalál előtt, de nem volt mersze arra, amiért az atyja ide küldte. Valódi feladata a Sátán legyőzése volt. Csúfosan elbukott. Vagy nem? Jó ezt csak most tanálom ki, mert miért ne? Ha a feladata az lett volna, hogy az emberi fajon segítsen, erkölcsi moslékokból hozzon létre egy fejlődőképes csoportosulást, akkor másképpen jár el. Haditervet sző és beszerveződik az ellenséghez és belülről hekkeli meg Sátánt (lehet más nevet is adni neki, mert itt már a Sátán valóban a jó és a Jézus lehet akár a rossz is....minden fordítva van, vagy lehet, de ez legalább biztos, vagy nem) és nem a csürhét raplizza, hogy aztán a nevében létrehozzanak egy valóban és alapjaiban gyilkos rendszert. Nem tehet róla, de hát nem végezte el a KGB alapkiképzését és ezt nem hiszem el, hogy isten az egyszülött fiát ilyen fölvértezetlenül küldi a csatába. De mindez csak mese.<br /><br />Amit látunk, érzékeinkkel befogni képesek vagyunk, nyomokban sem tartalmaz lelki emelkedettséget a rendszergazdák részéről, kár ezen rágódni is. A belső út megint más kérdés. Dönthetünk is. Most megyünk a máglyára vagy holnap és milyen formában. Nem lesz meglepetés, lelki emelkedettség semmiképpen. Nem tud. Egyéniben bárki (nagy lópaszt, mert valójában csak egy igen szűk kört érintő kérdés ez) dönthet úgy, hogy kilép ebből a testburkolta álcavilágból, de ezt sem azért, mert ott a másik valódinak tűnő világban majd jobban megéri létezni. Szar ügy a halhatatlanság. <br /><br />Claudius, talán nem tűnik föl neked, de ugyanazt mondod, mint a "katonabácsi", csak te az elefánt farkán a bojtot cirógatva. Igazad is van. Rossz érzéseket generálsz magadnak és élvezed ezt, pedig közben mégsem. Miért? A fölemelkedett mesterek egyszerre látják a valóság milliárdnyi szövetének összes árnyalatát és látják a hangyák, növények, kövek tudatát, szimbiózisát és látják, hogy az ember, nem ember, az állat nem állat, a kő nem kő...mindez por és hamu és mg az is energia, hullám és éter. Az éltünkben ez szenvedésként, szenvedélyként, energianyalábokban ölt alakot. Állítólag ezt mi akartuk. Nos, ha így van, akkor azok következményeivel is szembe kell nézni. Eltart még Pál milliárd "évig", vagy nem....majd akkor megbeszéljük, ki, mit rontott el, hol és miért, de fogadd csak el, semmi értelme nem lesz a hangoknak. Ilyen a csökkentett kapacitású emberi tudat. Az isteni tudatban egy porszemnyi és nem számít, de közben mégis.
      - 2022. 05. 01. 10:33
  • A
    Na szia bubo Doki ! A meseket en is nagyon szeretem , de inkabb a vidamabakat vagy a misztikumos meseket . En olyan meseket szeretek amik konnyen erthetoek . Ezt a te mesedet mem nagyon tudtam kihamozni . A gogyo kapitany , hat mitol gogyo egy kapitany , es hogy lehet kapitany aki gogyo ? Meg az is hogy a ferde szemu emberek szemmel akarnak verni . Vagy a te ismerosod aki azon spekulal , hogy mikor fog meghalni . A sors konyveben mar szuletesunk pillanataban meg van irva ez a elkerulhetetlen pillanat . Engem a vilagon csak a szep dolgok erdekelnek , ha szomorusag er az nem tart sokaig . Akkor minding a gyerkkori emlekek jutnak az eszembe . Az alfoldon eltoltott gyerekkori , gondtalan evek. Jo komak,csintalansag jutott minden napra . Egyszer meg egy szalmakazalt is sikerult felgyujtani . Nem szandekosan , de a tuzoltok hamar kijottek meg az apank is a nadragszijjal. Szerintem ha valahol letezik a menyorszag az a gondtalan gyermekevekhez hasonlit . Egyszer olvastam egy misztikus konyvet , lehet hogy van benne valami . Ez a konyv az emberiseg tizenket alapfajtajarol spekulal. Azt mondja , hogy az emberi lelkek korabban allati testeben fejlodtek ki az osztonos programjaik . Peldaul az oroszok mint medvek , vagy a normanok mint oroszlanok amik falkaban an vadasznak . Az indiaiak mint tehenek , az arabok mint sertesek Mi Magyar es rokon nepek mint cicak , amik ugyesek, tehetsegesek az allatvilag legeredmenyesebb vadaszai . De legnagyonb ellensege a sajat fajtaja , minding marakodnak , es gonoszkodnak de tobnyire egymas ellen. Ki tudja, lehet hogy van benne valami ?
    .
    - 2022. 04. 30. 21:04
  • Posta Imre
    Tudni, merni, akarni, hallgatni! Nem kiszélhetünk ám bele mindenkibe. Hagyni köll, hogy magamagának széljen be és az sem biztos. Ismerősöm szerint eddig még itt mindenkit rászedtek az utolsó újraindítás program keretében, a hiszékenyeket ugyanúgy, mint a hitelteleneket. Aki tud, hallgat inkább, vagy csak azért kiszél, mert már benne nincs hely. Felemelkedett mesterek ma már nincsenek, csak magas polcra lökdösöttek és titkosszálgálatilag, jezsuitásan, szabadulókőművesésen oda betonozottak. Kivétel nincs. Néha esetleg meg-megvillan némi atom, vagy plazma, ami átveri a sötétséget, de lényegében ez a mai és tegnapi fény már mesterséges úgy kinn (kín), mint benn. Aki nem hiszi, járjon pórul maga is, és majd csak megérti a kicsi fejével. A szívével akkor sem, mert hát nem erre a kamuvilágra van a lelkünk programozva, ezt nem is kellene magyarázni, érezzük, hogy nem ide valók vagyunk. vagy mi változtunk, vagy a világ, vagy mindkettő, de ahogyan az állítólagos első emberpárnak nem kellett bundabugyi a túléléshez, meg nem fagyáshoz, úgy valószínű, hogy a hazudozás sem genetikailag lett belénk plántálva. Bár megismerve egy-két fajtajelleget ez mostanra nem látszik teljesen bizonyítottnak. Az ember egy igen szűk kategória és folyamatosan szűköl. Akinek kétsége van, tekintsen körbe és önmagába. Gyűjtse össze csak a saját tapasztalatait és nyugodtan mondjon itt életet. Vagy nem. Mindenkinek a saját dolga, magában lerendezni a kérdést. Kemény dió ez, felismerve, hogy szó szerint itt minden hazugságon alapszik és 99%-ban az állítólag értelemmel megáldottak simán hazudnak, tudatosan és előre eltervezett szándékkal. A maradék, na ők az emberek, nagyjából...legalábbis lelki minőségükben. Van kérdés?
    - 2022. 05. 01. 10:09
  • A
    Szia bubo doki ! Remelem jol tellik a napod , kerdesem az van . Lesz e majus fa .? mert az illene a hagyomanyok miatt , de ha nincs hangulatod hozza az sem baj .
    - 2022. 05. 01. 11:42
  • T
    alföldi betyár
    mit lenget rajta a szél?
    - 2022. 05. 01. 14:17
    • Posta Imre
      Szolgálati igazolványt.
      - 2022. 05. 01. 18:11
      • T
        Millen félét ? :D
        - 2022. 05. 01. 20:50
        • Posta Imre
          betyárosat
          - 2022. 05. 01. 21:03
          • A
            Az, az a betyaros az nagyon jo lesz.
            - 2022. 05. 01. 23:44
  • A
    Szia Talpi ! Hat az Orosz zaszlo kell hogy lengjen az idei majus fan . Tetszik vagy nem , ma az Orosz zaszlo az egyetlen remenyunk . Ma Nort Koreat , Irant , Kinat es az Oroszokat kiveve , mar minden nemzetallam de facto rabszolga . Az Amerikai nep, a Francia nep es az oszes tobbi ugyanugy ellenseg mint az Oroszok A sotet oldal az oszes nemzetallam megszuntetesen faradozik . A latszolag Oroszellenes gazdasagi haboru ugyanugy tonkreteszi az oszes nyugati orszagot is , es csakis a kilatastalan nyomorgo tarsadalmakat lehet felhasznalni arra , hogy tetlegesen resztvegyenek az ellenallo orszagok / Orosz , Kina, Iran , Nort korea / teljes , vegleges elpusztitasaba. Peldaul a kotelezo katonai behivas nyugati orszagokba csak akkor lehetseges miutan a gazdasag bedolt es nincs mit enni , es minden bajok okozoja az Oroszok . Minden haboru nyolcvan szazaleka informacios haboru , tizenot szazaleka gazdasagi / szankciok , blokad / es csak ot szazaleka kinetik , / ez az amikor mar a strategiai csuzlizas elkezdodik . A nyugati feher fajhoz tartozo kulturak a fold lakossaganak kilenc szazalekat teszik ki , es az a baj veluk , hogy szervezo kepesek es komoly ellenallasra kepesek , vagyis utban vannak . De ha a nyugati orszagok nekimennek a keleti fehereknek / Oroszok , Feheroroszok ./ akkor minden megoldodik . Mind ket oldalon a legtehetsegesebb ellenallasra kepes genallomany kiirtja egymast . Tehat ki nyeri meg a haborut ? Azok akik ezt mer regota kieszeltek . Mar a masodik vilaghaborut is erre jatszottak , de akkor meg primitiv fegyverekkel erolkodtek . Csak hatvan millio Europai veszet oda . De ugy tunik a vegen a teljesen felebredt keleti orszagokba beletorik a foguk . Az oreg Fuzfa Karoly mindig azt mondta , hogy "Azsiai allapotok lesznek nagyon sokan meghalnak , de aki tuleli annak nagyon jo sora lesz ," Otven evvel ezelott fogalmunk sem volt , hogy mirol beszel az oreg Fuzfa . Mi meg mentunk az anyuhoz es mondtuk neki , hogy a papa mar megint hulyesegeket beszel .
    - 2022. 05. 01. 19:09
    • Posta Imre
      Először, másodszor, senki többet..., na szóval, ha Kína a példakép, vagy Észak-Korea, az nagyon helyes! Tombol a szabadság, se vége se hossza.  Persze stratégiailag ez érthető, aztán ha nem tetszik, akkor átnevelő és munkatábor, oszt ennyi volt. Végül is ki se kellett volna szállni Recskből. Az oroszok meg annyira nem oroszok, mint amennyire a magyarokra pont nem mondható rá, hogy azok. Viktor mikor mondja "mi magyarok", mindig felnyerít bennem a humorérzék. Azért ha kapnál egy főnököt Andropov, Abakumov...képében nem tudom mennyire fog tetszeni? Jó lesz, azt mondja az ismerősöm. Olyan 200 ezer fő FSB-s tartanak számon, ha igazak a híresztelések. Mára állam az államban-ná vált, olyan keresztapás stílusban, így azt sem csodálom, ha Putyint is rászedik, mert ez egy ilyen játék. De ez is rendben van, így könnyebb dezinformálni mindenkit. A játék része. Most olyan 200 ezer fő hadászkodik az ukrán fronton és csak orosz veszteséget 22 ezerre teszik. Akkor mennyi az ukrán? Testvérnépek, nem? De! Ki lehet annyira gyagyás, hogy elképzelje, majd pl. a mogyorók helyett itt orosz katanák vívják meg a meccset? Nos, ha komolyan gondolják, akkor legalább 40 ezer mogyoró-ruhás fehér-cigány katana is be lesz zsákolva, lengyelből vagy 100 ezer. Ezek csak  a hadiveszteségek és nagyon óvatosan becsmérelek. Ehhő mit szólhat a mogyoró hadműveletis stáb, mogyoró titkosszolgálat? Akkor még a tisztogatásról nem is beszélt az ismerősöm. Ő ca. 300 ezerre teszi a keletkeztethető mellékes eltávoztatottakat. Aztán jön a menekültáradat, külföldi lágerek, kiadatás, bűnösök föltérképzése, likvidálása világok szerte és nem is csak ebben a dilimenzióban. Persze csak, ha minden jól megy. Mao-t kell olvasgatni, mindjárt érthetőbb lesz, hogy nem teóriáról van szó. Ő szerette a kísérletezést és a tapasztalati tanulást. Jó, nem minden jött be. Pl. a verebeket kiirtatta Kínában, de kit zavar. Jött import szovjet veréb helyette. <br /><br />Van Kínában olyan falu, ahol mindenki kőgazdag. Kummunista kísérleti falu. Pl. Andora is ilyen kommunista álom, még katonájuk, de fegyverük, börtönjük sincs és az ügyvéd szakma tiltott. Ez ismerősöm csak tudja. <br /><br />Másról van itt szó, egészen másról és még az sem teljesen igaz. Nem a fehér fajt menti az orosz, ez legyen világos. A sajátját sem menti, hanem likvidálja. Persze lehet, hogy ez is csak álca. Aztán kiderül hogy a maradék maroknyi Hun-szkyta egy diófa alatt egybesül. Na, hajrá mogyorók!
      - 2022. 05. 01. 20:44
      • T
        Érdekesek ezek a fel-vetések :) , mint az is, hogy azállamokban,jónéhány "élelmiszer gyárban" szalonna sütés volt, csak nagyra sikeredett a parázs. Ja és nem igen van már műtrágya igen veszélyesen közeleg az élelmiszer hiány. Na, hamm-burger, füladatott a házi feladat. Vannak sejtések, hogy ezek a gyárak, nem is biztos a biztosítási csaalás miatt égették le magukat.
        - 2022. 05. 01. 20:58
        • A
          Igazad van Talpi itt nem a biztositasi csalasrol van szo, mikor berobantjak a bankokat akkor a boltokat nagyon gyorsan kiraboljak . Utana az emberek az erosebb torvenye szerint fognak enni . Azert mondom , hogy spajzoljatok be es ha nincs mas tanuljatok meg a nyilat kezelni , meg a kesdobalast .
          - 2022. 05. 01. 22:36
      • A
        Csak nehany pontositas ! Az oroszok nem a feher Europat vedik hanem onmagukat . Haderejuknek csak a tiz szazalekat vetettek be , kb. ketszazezer es ezek nem a legutokepesebb csapatok. Kelet Ukrajnaban ami a kijevtol keletre elhelyezkedo orszagresz ami egy Anglia nagysagu terulet ketszazhatvanezer jol beagyazott katona vedorendszerrel probaljak vedeni magukat az Ukranok . Nem sok sikerrel , mert mindenuk kifogyoban van, es az utanpotlas egyre nehezebb lesz. Elsosorban a moralis allapotuk katasztrofalis , nem olyan konyu kiasott foldben aludni mikor mindig bombariado van. Nincs szabadnap nincs eltavozasi engedely . Mar tobb mint negyezer Ukran katona kerult fogsagba , akik pontosan leirjak az Oroszoknak a korulmenyeket. A fanatikusokat leszamitva mar mindenki szaladni akar , de az Amerikai vezerkar szerint ezt nem tehetik meg . Az Oroszoknak nem kell siettetni semmit , csak felorolni a maradek ellenallo kepessegeiket , hiszen ezt a jatszmat strategiailag mar megnyertek . Ami az Orosz vesztesegeket illeti az halott es sebesult es hadifogoly otezer alatt van , es par tucat harci gep es helikopter kb ketszaz tank stb, Ezeknek a vesztesegeknek a nagy resze a konfliktus elejen tortentek mert az Oroszok Putin parancsa ellenere besorozott kiskatonakat is bevetettek , akik sokat benaskodtak es akkor az Ukran ellenallas meg utokepesebb volt. A tobbi az mind propaganda hazudozas , amit az Ukranok es nyugati komaik oriasi folennyel megnyertek . Az Oroszok a keleti orszagreszben csak agyuznak , nem kell sietni . Minden figyelmuk a nyugai orszagreszre , a becsempszett fegyverekre es a szomszedos orszagok hadmozdulataira figyel . A CIA otven fos megfigyelo irodat nyitott Lembergben , ahol muholdas informaciokat gyujtenek . Az Oroszok meg varnak hatha tobben osszegyulnek . Az oroszok keszen allnak az igazi masodik felvonasra .Erdekes vilagban elunk , de hat a kocka el van vetve .
        - 2022. 05. 01. 22:27
        • Posta Imre
          Ó, ez tisztára picológia.  Kijev szelleme önmaga csak 40 orosz gépet lőtt le. Vagy nem? <a href="https://index.hu/kulfold/2022/04/29/-kijev-szellemet-lelottek-de-mar-marcius-13-an/">https://index.hu/kulfold/2022/04/29/-kijev-szellemet-lelottek-de-mar-marcius-13-an/</a>Aztán ki számolta, ki hamisítja a híreket? Na, ettől még olcsóbb sem lesz a kenyér, ha lesz. Én a békéről beszélek, ami sokak életét (lehetőleg azokét, akik most sem akarnak tanulni semmiből és egyébként Ákos is azt énekli róluk, hogy "talán ez az a kor, mikor a fölösleg végre leforr." A CIA összejátszik a macival, meg nem is. Nehéz ez a turáni-szkyta erkölcs, ha be kell Tartáriázni. Na, kis okulásul, miről is nem van szó.


          Az ember, aki már 2019-ben megjósolta az ukrajnai háborút



          Az ukrán elnöki adminisztráció kvázi katonai szóvivője, Olekszij Aresztovics rendkívül változatos színészi, politikusi, katonai és tréneri pályát futott be, mire világszerte ismertté vált. Nemcsak szóvivőként szerzett hírnevet, hanem katonai-politikai szakértőként is: 2019-ben például megjósolta a mostani putyini inváziót Ukrajna ellen, sőt ennél tovább is ment: két újabb orosz-ukrán háborút jelzett előre 2030-ig.
          https://24.hu/kulfold/2022/04/21/oros...esztovics/


          Az orosznak egyébként létfeltétele az "árja" népek mentése, mert új történelmi alapokra kell helyezni a birodalmat. De ezt biztosan érted, csak nem figyelsz oda a lényegre.
          - 2022. 05. 02. 08:26
  • Posta Imre
    Rémisztő grafikán mutatta meg az orosz állami tévé, milyen gyorsan tudnák elpusztítani atomcsapásokkal Európát

    2022. május 1. 13:33

    „Senki sem fogja túlélni.”

    Egy orosz televíziós műsorban rémisztő grafikán mutatták be, hogyan tudna három percen belül atomcsapást intézni London, Párizs és Berlin ellen Vlagyimir Putyin orosz elnök, ha így döntene. Erről a Twitter-oldalán tett közzé videót az orosz sajtót figyelő Julia Davis médiaelemző. Az orosz propaganda szakértője közölte:

    Az orosz TV továbbra is atomcsapással fenyegeti a nyugati országokat, kétségbeesve próbálva megakadályozni, hogy segítsenek Ukrajnának.

    A videó a Rosszija-1 csatornán látható népszerű 60 Perc című politikai beszélgetős műsorból mutat be egy részletet. Abban a résztvevők arra a hírre reagálnak, hogy a brit védelmi miniszter közölte: támogatják, hogy Ukrajna az orosz infrastruktúra ellen hajtson végre támadásokat.


    Erre reagálva Alkeszej Zsuravljov, a nacionalista Rogyina párt elnöke aláhúzta, hogy „nagyon is komolyan mondom”, miután közölte, hogy csak egy orosz rakéta, és a brit szigetek már nincsenek többé. A műsorban ezután egy grafikán mutatták be, hogy Moszkva képes lenne 106 másodperc alatt atombombát robbantani Berlin felett, kétszáz másodperc alatt érik el Párizst, és 202 másodperc alatt Londont.

    Az egyik műsorvezető ugyanakkor kissé vitába szállt az atomcsapásokat szorgalmazó pártelnökkel, felhívva a figyelmét arra, hogy a briteknek is van atombombája, és közölte:

    Egy ilyen háborút senki sem élne túl.

    Amire Zsuravljov kijelentette:

    Nem baj, tiszta lappal kezdjük újra.


    [img]https://cdn.rtl.hu/6f/11/oroszorszag-atomraketa-atombomba-europa-orosz-televizio_image_739c5ce84eb68bfe316359da20bc_16-9[/img]

    A Szarmat

    A műsorban a Szarmat nevű új orosz rakétával példálóztak, amit április közepén tesztelt Moszkva. Az atömtöltet célbajuttatására is alkalmas új interkontinentális rakétát úgy jellemezte Vlagyimir Putyin orosz elnök, mint erős figyelmeztetés Moszkva ellenségeinek. A Híradó beszámolója a tesztről:
    Putyin bevetne akár atomfegyvert is?

    Putyin rögtön az invázió első napján bejelentette, hogy ha más nemzetek beavatkoznak a konfliktusba, akkor Oroszország válasza azonnali lesz, és olyan következményekkel jár, amilyeneket még soha nem tapasztaltak a történelmükben.Tekintve, hogy Oroszország atomnagyhatalom, a szakértők szerint ez egyértelműen azt jelentette, hogy bizonyos esetben nem kizárható a nukleáris fegyver használata.


    A közhiedelemmel ellentétben az orosz elnök nem lőhet ki egyetlen gombnyomással atomrakétákat, de a régi szovjet rendszerben több fék volt a nukleáris protokollban, mint a mai Oroszországban. Hogy miként tudnak az orosz atomcsapást indítani, ide kattintva tudhat meg többet.

    Nyitókép: Twitter/Julia Davis
    https://rtl.hu/kulfold/2022/05/01/oro...-televizio
    - 2022. 05. 01. 20:53
  • zorg8407
    Kedves Imre!

    Köszönjük a levél megosztását. Valóban velős írás, ahogyan azt már jelezted a minap. Mondhatnám, hogy "Híjnye azt a kupoláját .. vagyis a terem búráját". Tisztán megfogalmazott levél az szent. A levél olvasása után újra meghallgatám Hamvas Béla-Méhesben hangoskönyvét és azt kell mondjam elég sok hasonló gondolatot vélek felfedezni, de lehet, hogy már csak a fülemmel van a baj. :) Az agyam meg olyan kicsi zöld, ami ugrál ide-Yoda péntek után szabadon. :)

    Áldás!
    - 2022. 05. 02. 22:17
    • Posta Imre
      Kuplejár az egész világ és strici-qva benne mindenki, ha akarja, ha nem. Aztán van pár kivétel is, de ők csak a kozmikus véletlennek köszönhetik, hogy ide keveredtek. Ha igaz, akkor máshol is alig jobb, vagy bal, vagy éppen ennyire sem. Ám, adódik a kérdés: És akkor mi van? Pár lélek összekapaszkodik, de mindegyikhez kapcsolódik sok-sok feladat, teher, próba és így Sziszifusz legendája valósággá érik.
      - 2022. 05. 03. 07:43
      • Gerry
        "Kuplejár az egész világ és strici-qva benne mindenki, ha akarja, ha nem"
        Na de Imre - Shakespeare meg elpirult (Sheksz-pirul) ilyen Citatum olvastán! (Bár a Kuplejár-t én Kupleráj-nak ismererem, hacsak nem jelent valami titkot a ferdítés!)
        Hihihi
        Hozzátenném még - annakidején és azt kiabáltam Sziszüphosznak *** , hogy fusson (Sziszi fuss! - ugyanis mi a barátai - magunk között - csak Sziszinek hívtuk!) - de a tömeg amelyik nem dolgozott csak drukkolt neki elkezdte kántálni, hogy Sziszifussszzz!...

        *** - aki buta és nem tudná ki volt Sziszi (Nem arról a Sissi-röl van szó aki a magyarok királynõje is volt), az itt megtudhat egyet s mást az emberi tisztességrôl:

        Idézet

        Sziszüphosz – thesszáliai király, Aiolosz1 fia. Mivel öccse, Szalmoneusz elbitorolta előle a trónt, megalapította Korinthosz városát. Agyafúrt és gátlástalan volt, túljárt emberek és istenek eszén. Mivel kifecsegte Zeusznak egy kényes titkát (elárulta Aszóposznak, hogy leányát, Aiginát elrabolta), az istenek ura utasította Thanatoszt, hogy vigye a vétkest a holtak birodalmába. A ravasz ~ azonban csellel megbilincselte és egy hordóba zárta az alvilág urát. Senki sem halhatott meg többé, az emberek nem áldoztak az isteneknek, hisz halhatatlanoknak hitték magukat. Zeusz parancsára ekkor Arész kiszabadította Thanatoszt, és ~ is levitte az alvilágba. ~ azonban meghagyta felségének, Meropé1nak, hogy ne temesse el, így azzal az ürüggyel, hogy temetéséről intézkednie kell, három napra engedélyt kapott, hogy a földre feljöjjön. Persze esze ágában sem volt az ígért időre visszatérni, végül Hermész hurcolta végleges lakhelyére. Itt megkapta büntetését: hatalmas követ kell egy hegy tetejére felgörgetnie, de amint célhoz érne, a kő mindig visszazuhan. Ezért nevezik ma is a kilátástalan fáradozást a név latinos alakja nyomán sziszifuszi munkának. – Az ókorban Homérosz, Szophoklész, Ovidius és mások írtak róla; Hyginus szerző szerint ~ egyszer, Autolükoszszal támadt viszálya során, bosszúból erőszakot tett ennek lányán, Antikleián, aki akkor már Laertész menyasszonya volt, így Odüsszeusz az ő fia, tőle (is) örökölte agyafúrtságát. Korunkban Camus használta fel a nevéhez kapcsolódó mondát Sziszüphosz mítosza c. filozófiai művében, és az élet abszurditását, a halál árnyékában élő ember végső soron kilátástalan létküzdelmét példázza vele.

        Itt pedig az emlékére írott blues (vagy nem.):
        - 2022. 05. 03. 09:07
        • S
          Gerry!  Pirulok belé..   <img src="https://postaimre.euroweb4you.com/../../images/smiley/s_duhos.gif" alt="Anyád!" /> Miféle lecó ez kicsitsem mívelt emberfőmnek, miközben görgetem a Földet a lejtőn fölfele, s azt hiszem, hogy Csepej parlamenti képviseleti jelöltje, s egyben miniszterhelyettes N.Sz "Sziszit" fineszeled?!<br /><br />Ha és amennyiben "A stílus maga az ember" akkor rockerként is nyomod.<br /><br />Vagy tévedek?<br /><br />Zs.
          - 2022. 05. 03. 16:00
  • S
    Emeritus!

    Summázat:

    Tudni, merni, akarni, hallgatni!

    Nagy valószínűséggel, a hazudozás genetikailag nem belénk lett plántálva.


    „Eddig még itt mindenkit rászedtek az utolsó újraindítás program keretében.”

    Nocsak!

    Hát ismerek-e én mindenkit?

    A többségi szavazásról meg tudjuk, hogy az „demokratikusan” hézagosan szólva is „kisebbség”.

    Felemelkedett mesterek ma már nincsenek, csak magas polcra lökdösöttek
    – titkosszálgálatilag, jezsuitásan, szabadulókőművesésen oda betonozottak –

    Így Húsvét 2022 után a Sátán legyőzetése még várat magára, mert Jézus csak disznókba hajtotta a légiót és nem küzdő táltosként legyőzte.

    Ha most igazad van és „Haditervet sző(ve) és beszerveződik az ellenséghez és belülről hekkeli meg”, mert ugye „nem végezte el a KGB alapkiképzését”, akkor azon a „belső úton”, amire nem rálépni és nem a mentén haladni, hanem az Úttá válni van esélyünk az emberi magány legnagyobb nyereségeként, amennyiben „Az isteni tudatban egy porszemnyi”-t osztályrészül kapunk, akkor a Megváltó az lesz amire hivatott: Megtartó (gör. KRESZTOSZ) leszünk az Ős Ten-ben.

    Lehet Ő ség.

    És mi van a tarsolyunkban?!

    „Na látod! Van másik.” Czakk – Czakk. - Az is cikcakkosan.

    EROSZ

    FILOSZ

    LOGOSZ

    AGAPE

    és „távölelés:

    Zs.
    - 2022. 05. 03. 12:42
  • S
    Nyihaó!

    Vezérelve a Vezér elve.
    „A hamis tudat a legveszélyesebb imakerék”
    és a hosszúra nyúló idő is relatív.

    Imre!

    Írom, de leírhatatlan, értelmileg élveztem az írást.

    Üdv: Zs.
    - 2022. 05. 03. 15:50
  • Posta Imre
    kephost.net/p/2022/18/9050_0b431d22004e.jpg

    Tartary’s map of Putin: what West travellers saw in alien countries?
    09:00, 01.02.2017

    realnoevremya.com/uploads/articles/e6/53/f2f76eab1d243109.jpg

    President of Russia Vladimir Putin and Prime Minister Dmitry Medvedev have recently met with first president of Tatarstan Mintimer Shaimiev on the eve of his 80th anniversary. The head of the state presented Shaimiev a map of ancient Tartary by a Dutch cartographer of the 17th century Willem Blaeu. What is this map? How often did Tartary appeared on the maps of the European travellers? What was the ''Western'' view of these territories in the Middle Ages and the modern era? What exactly did Tartary include? A Kazan historian, our columnist Bulat Rakhimzyanov, who studies the history of the Tatars and Moscovia in the Middle Ages, answered to these and other questions of Realnoe Vremya.
    [url]
    https://realnoevremya.com/articles/1155-putin-presented-shaimiev-the-tartary-map---realnoe-vremya[/url]
    - 2022. 05. 03. 19:24
    • S
      Imre!

      Szép Nap köszöntés után:

      Ismerősöd, az OBSITOS, akár „Háry János”, akár nem, ismerős dolgokat mond.

      Úgymond, van az a hazugság, amit, ha a hallgatója elhisz, már maga felel azokért a tettekért, amit így indíttatva követ el.

      „a tudás nem tartozik az Illuminatira, az emberek többsége meg, a 95 százalékuknak a tudata meg fényposta, közvetítő a kollektív tudatba”

      Így hát a „kupleráj” úgy rendes, ahogy van, és a működtetőjének jól is jövedelmez különben tényleg nagy a kupi, ha az egyenleg nem nyereséges.

      De akkor mitől egyenleg?! Banki ész! Lehet, hogy azért nem értem, mert nekem magos.

      (Bár Hofi szerint a kis dalos (kis zinger) szintúgy magyar. Ez azért durva!)

      Mosoly

      Kérdezd meg asszonykádat küldhetek-e egy homlokpuszit neked meg az Obsitosnak az "agymenő"(ez is Tv sorozat, de bírom) agytrénerkedésetekért és akkor vedd át.

      Szóval: Homlokpuszi és "kikapcs"
      - 2022. 05. 04. 08:31
  • L
    Ha már az igazságnál tartunk. 2022 április 27-én létrehozták az egybesült államokban a "Disinformation Governance Board" (dezinformációs bizottság kb.) intézményét.
    Link itt https://en.wikipedia.org/wiki/Disinfo...ance_Board
    Természetesn azért, hogy a kedves amerikai polgárokat megvédjék a téves információktól, félretájékoztatástól (szerintem meg az igazságtól, de hát én csak egy parajnás vagyok mit tudhatok)
    Az intézményvezető pedig egy Nina Jankowicz nevű biorobot. Érdemes megnézni egy "előadását" https://www.youtube.com/watch?v=9e97X...e97XDF2Lcc

    Bezony most már aztán a csapból is igazság fog folyni kedves elvtársak, hiszen van erre egy pompás állami szerv egy nagyszerű vezetővel... ja és a legfontosabb persze, ha nem hiszed el utánad járnak aztán vagyonelkobzás és mehetsz a böribe, merthogy a rémhírterjesztés (értsd. ha nem a hivatalos narratíváról beszélsz) bűncselekmény, bzony!

    Nevetnék, ha nem égett volna már ki a viccrelém
    - 2022. 05. 04. 09:05
  • S
    Docendo discimus, Imre!

    Régi anyagot "postázok", amit máig alapozza az összképi helyzetre való rálátást a mi körünkben. (Nem Yo Tengrit alapú, de tengernyi rávilágítás):

    Posta Imre előadása 2012.07.28.-án, Hódmezővásárhelyen

    https://www.youtube.com/watch?v=ovS3P...vS3PMwWKyA

    Valamiféle tudás az ismétléssel növeli a körültekintő betekintést.

    Nem nyali, hogy ide visszatérek. A YouTube "Orákuluma" teszi be nekem keresetlenül és mindig van az a perc, ahol olyan, mintha az Igazszólás Arvisurán innen és túl benne lenne!

    Küldözgettem, küldözgettem és úgy jártam, hogy "anarchistának" billogoztak a "barátok".

    Mily' hülye vagyok én?, mert ők "tudják", hogy ki a hülye.

    Ez csak a mai elkalandozásom volt. Bocsi, ha füstöl a misén a "retikül"!
    - 2022. 05. 04. 09:25
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (2)33,3 %
Nagyon jó (4)66,7 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %