Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Kimérák

Kimérák

Várom, hogy száradjon a tapadóhíd és a glett, aztán járólapozás két felvonásban, forró nyári napsütésben. Kibontottam az ajtótokot, nagyobbra nyit a panoráma, ha már az asszony ezt eltervezte és eltereli a figyelmünket a figyelemről. Figyelitek? Úgy volt, hogy a napokban hadat izen a NATO (amely USA ekvivalens, tehát nincs) Oroszországnak, de még ráérnek. Ellesznek így egy darabig, míg béke nem lesz, vagyis van, vagyis lesz, vagy volt? Olyan időtlenség érzése kerülget, mintha Quantum Qanonizálódna a Fraktálban. De mit keresne ember a Holdon, ha a Földön is alig van már?


 

Mélyen filozófia traktátusba most nem mennék bele, mert még beleköt az is az anyagba, vagy más köt bele, hogy ő jobban tudja. Úgy sem megy vele semmire, nem jut át az eszelősek toposzán, de meg hát minek is igyekezne. Értelmet keresni itt annyi, mint a tehén seggével tyúkszemezgetni. Bár , lehet annak van is még értelme. Tyúkszem ellen a vérehulló fecskefű sárga levét ajánlom, frissen. Van a kertben, ha valakinek kő.

 

Igazából, csak szemlélem a szenvedésteli vergődést és ezt a semmit, amit valaminek adnak el. Alapvető hibák vannak a programban és ez jó. Kár is a megjavításukkal vesződni. Remélhetőleg a reprodukciós kedv is az inflációt kezdi el követi, mínuszban. Kár lenne túl sokáig húzni is a népeket holmi igazságossággal, békével és egyéb okafogyott fantazmagóriákkal. Ezt már némi csekély értelemmel bírók is bírják. Megy a szekér, amíg, aztán nem megy tovább. Buddha szerint a világ kerekét megállítani nem lehet, ciklusokat sem kikerülni. Ha igaz, akkor hamarosan nyakunkba szakad az újabb „Jégkorszak”, vagy ahogy akarják nevezni, ezért is megy az a nagy harc az energiacsapokért...persze látszatra, mert valójában semmilyen helyzet nincsen, ahogy az ismerősöm felvázolja, olvasva Medvegyev atomháborús kijelentéseit, vagy az arabok EU-t és USA-t érintő elutasításairól szóló híreket. Végre összefogni látszik a Kelet és Afrika muszlim és hindu, buddhista és zoroasztrianisztikus...vallásai a ortodox görökkeleti-moszkvai Gazprom-Lukoil vallással a római keresztlénység ellen! - mondja az ismerősöm. Kérdem, mi ebben a poén, hisz Bályer Zsolt felesége most veszítette el a rágalmazásos perét, hogy a magyarok vérplazmáját elkótyaveytélte (a cikk szerint) és köztudott, itt olyan keresztlénység és alkotmányosság van, hogy ha nagyobb lenne, akár Vatikán is ideköltözhetne! Azt mondja, nem úgy van az, mert Ursula most járt a karmelitáknál és összefutott Viktor királlyal és megbeszélték hogy mennyi az annyi. Azt mondja, kenőpénzek csúsznak ide-oda és nem számít már mi lesz a vége, mert az eleje sem biztos. Ezt meg tudom erősíteni, hisz a lengyelekről is írják, a civilek lőni tanulnak. Csak ámulok. Az orosz források szerint Viktorban árulót vélnek felfedezni, de szerintem csak félretájozódtak. Remélem Kutuzov előbb kap várszemet a vakjára, mint vendettát emlegetne valami atom-kindzsállal és kiderül az igazság!- mondja az ismerősöm. Nyugtatom, hogy az nem derülhetik ki, mert akkor itt mindenkinek lőttek! Hát ez az. Ha mindenkinek lőnek, pont akkor lesz igazság! - replikázza.

 

Bár engem már nem izgat föl ez a harciasság, felőlem azt csinálnak, amit akarnak, vagy engednek nekik, nem is titkolva, hogy nem jósolok fényes jövőt. Most még. Aztán majd akinek marad gyomra azt követőhöz, esetleg. Persze a Krakatau ebbe is beleszólhat és nem véletlen, hogy annyi magbank lett létrehozva nemrégiben. A meggyfám az idei évet így sem éli túl. A sárgabarackot meghagytam, talán erőre kap, de lehet pálmát kellene ültetni helyette. Majd megkérdem Musktól a Tvitteren, ha már Trumpot is engedné csicseregni.

 

Igen, tudom, szemem elé került pár cikk, amit az ismerősöm küldött, hogy nézzek bele, mi zajlik itt. Legyilkoltatott ősgénállományú védett birkanyáj, elrabolt, eladott ikrek...és a többi, de hát én már ezekről sok éve is írtam, beszéltem és ezért lettem elmeroggyantottnak nyilvánítva. Illetve nem lettem, de majd kiteszem, mit mertek leírni a „szakemberek” és persze nyilvános lesz a többi paramétere is az össze ügyeknek, bár az ismerősöm szerint ennek semmilyen jelentősége nincsen már. Lázárt egyelőre nem merték belügyminiszternek tenni, de az is lehet, hogy az építésügyi miniszter lett a belügyminiszter. Mégiscsak igazat írt pár éve Matolcsy, mikor Budapest 4 milliósra való felpumpálását ígérte. Áramlatok. Mr. Izrael és az építészet? Ilyen árak mellett igen gyérséges magyar érdeklődő kap sanszot. Az ukránok viszont jönnek Galíciából (is). Pár napja árut hoztak és beszélek a pilótával és közli, annyi „ukrán” szomszédja lett a kerületben, hogy komolyan elkezdett félni? No, mifene, pedig hát minden rendben van. Barátságos országban élünk, békében, nyugalomban és 50%-os infláció mellett most is (de ez néhol 300 %). Van demokrácia, meg altokmányosság is és az ismerősöm szerint ez mind nagyon rendben van, majd a tömegsírokra is ezt fogják írni, ha feltárta valaki pár ezer évek múlva. Persze viccel, mert olyan szar...akarom mondani szarkasztikus alkat és tudnia kellene, hogy Lázárral nem szabad viccelnie, mert ő lesz az új Viktor. Vagy nem. Azt mondja, nem érdekli, csak legyen elég cigi meg sör. Mondtam neki, hogy az is gond, mert Lázár a cigi-felelős is és Sörös György kapcsolatai is evolúcionáltak rendesen. Erre csak legyintett, mert ott repdesett egy legyeskedő rovar az arca körül. Igazából jó neki a kisüsti is, csak jó nagy üstből lehessen mérni.

 

Aztán traktált még pár okossággal, valami szarmata és szkyta történetekkel, gótokkal, effélékkel, mely témákat a hivatalos történelem szívesen kikerül, de meg én sem tudok vele mit kezdeni, mert nyomokban is alig látok mára nyomokat arra, hogy egykor élt itt még ember. Romlik a szemem.

Azért annyit mögjósolt, hogy visszarendeződés lesz. Mondtam, jó, legyen!

 

Konklúzió: nem feladni, se leadni, mert még igazán csak a háromnegyedénél tart a terv kivitelezése. A háborút előbb meg kell nyerni, a csatákat csak aztán érdemes lejátszani. Nyugi van!

 

Apropó, Láttam Jerichó az isemrősömhöz irányíttotta a népeket vadriasztóért, dobóvasakért és bakkancs-tüskéért a készlet erejéig. Ha valaki jelzi felém, hogy kell neki ilyesmi, akkor át tudom neki adni a megkeresést. Most szombaton nem, de jövő héten újra meditálunk, érdeklődés hiányában. Persze, aki érintett a világbékében, arra szívesen szánok időt.

Doki.bubo@gmail.com

 

Továbbá, ha valakinek tető, pergola, kocsibeálló, nyílászáró-csere….vagy bármilyen gondja akad, szóljon. Ha lehet, megoldjuk. Talán júniusban rólam is lekerülhet már a lábbilincs és mehetek dolgozni. Katonának nem mennék. Az ismerősöm azt szeretné ha az ügyészem berántanák egy kis élménykedésre és egy kis postaimrés továbbképzésre az összeesküvődés-gyakorlatokból. Mondom, nem kéne, mert még a végén „megtér” és elhiszi, hogy katona és a nemzetéért halni is kellene. Mit szólnának a faluban? Nem divat ez ma már. Nem is lesz holnap sem az. Az az idő elmúlt, sőt mindenféle idő.

21 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • C
    Szimpatizás vagyok nem TÉGLA!!!!
    - 2022. 05. 12. 15:15
    • Posta Imre
      Ugyan már, és ha tégla, akkor legalább sok legyen belőle, mert a kőműves, ha szabad, sokat tud szemmel is vakolni. Nem tudom hogy jutott ez eszedbe.<br /><br />Tán a szarmatákról? Állítólag a görög nyelvben (ómagyar) gyíkfejűt jelent.
      - 2022. 05. 12. 20:17
  • Posta Imre
    Na, mostan lett kész a lerakás. Holnap fugázás aztán átadás asszonykának. Még maradt egy darab a kályha előttre is követ tervezett és már decemberben ide is hozta az anyagot, így nincs kifogás, csak melléfogás, esetleg. Úgy is azt álmodta a napokban, hogy elege van belőlem, így most pitiző üzemmódra vagyok kapcsolva. Egyébként máskor is, ha róla van szó, de ez nem olyan egyszerű. Szerintem ahhoz képest, hogy most csinálom először, olyan, mintha már másodjára csinálnám. Harmadszorra egész jól fog menni. Aztán nekiugrok a kályhának is, lehet módosítok rajta, átrakom. Meglátjuk, ha már így benne vagyok. Ha van hegesztenivalótok esetleg, munka, AWI, szóljatok, el tudom azt is rontani.
    - 2022. 05. 12. 18:35
  • Posta Imre
    Na, akkor lehet bexarni!

    Ukrajna elzárta az orosz gáz szállítását Európába

    Miután a hírek napvilágot láttak, a gáz ára rohamosan megugrott

    Az Európai földgázárak megugrottak, miután Ukrajna állami tulajdonban lévő hálózatüzemeltetője felfüggesztette az orosz áramlást egy kulcsfontosságú belépési ponton. Ezzel az Ukrajnán keresztül Európába irányuló orosz gázáramlás negyedével csökkent. Ez tehát új fenyegetést jelent a kontinens energiabiztonságára, amely már most is nagy erőfeszítéseket tesz az orosz fosszilis tüzelőanyagoktól való függőségének enyhítésére. Az Ukrajna csővezetékhálózatát működtető társaság az ország keletre fekvő fő belépési pontján állította le az áramlást a szerdai napon. Az orosz csapatok kritikus gázinfrastruktúrával való érintkezését hozták fel a leállás okának. Ez a kritikus pont az Ukrajnán keresztül Európába irányuló orosz gázexport egyharmadát teszi ki, amely az Európai Unió teljes gázfogyasztásának 3 százalékát adja. A földgáz ára Európában először megugrott, majd részben visszaesett. Az orosz gáz áramlásának növekedése az Ukrajna által ellenőrzött területen lévő csővezeték külön szakaszán keresztül részben ellensúlyozta a leállást.
    https://tozsdeforum.hu/cikkek/gazdasa...-europaba/


    Oroszország őrjöng: ez már fenyegetés
    Privátbankár.hu

    Kiakadtak Finnország NATO-csatlakozásán.

    A NATO bővítése nem járul hozzá az eurázsiai biztonsághoz, Finnország csatlakozása a szövetséghez pedig fenyegetést jelent Oroszország számára - jelentette ki Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő csütörtökön újságíróknak nyilatkozva.

    A finn elnök és a miniszterelnök közös közleményt adott ki, remélik, hogy a napokban "megtörténnek a szükséges lépések".

    "Egy újabb NATO-bővítés nem teszi stabilabbá és biztonságosabbá kontinensünket" - mondta a szóvivő.

    Peszkov szerint az Oroszországi Föderáció a helyzetre reagálva a kiegyensúlyozás és önnön biztonságának garantálása érdekében intézkedéseket fog kidolgozni.
    https://privatbankar.hu/cikkek/makro/...getes.html
    - 2022. 05. 12. 20:58
    • A
      Osszejatszanak a bankar urak , meg tobb jatekos kell az Oroszok ellen.<br />De a szarmatak bankot is tudnak robbantani , es a Del Amerikai Chileben<br /> bankarok szamara kiepitett bunker rendszerek ellen is hatekony.
      - 2022. 05. 13. 02:59
      • Posta Imre
        Ez te voltál?

        Robbanás történt egy vegyi üzemben Szlovéniában, többen megsérültek

        Robbanás történt csütörtökön reggel a dél-szlovéniai Kocevje város Melamin nevű vegyi üzemében, tíz ember megsérült, egy pedig súlyos égési sérüléseket szenvedett - közölte a szlovén Polgári Védelmi és Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

        https://www.origo.hu/nagyvilag/202205...ultek.html
        - 2022. 05. 13. 07:30
  • S
    ZsidéRÁK?
    - 2022. 05. 13. 06:52
  • C
    Szimpatizáns vagyok NEM tégla!
    - 2022. 05. 13. 08:56
  • A
    Az energia gyűjtők, másként a vagyon-, a pénz-, az arany gyűjtők, stb. biztosan nem örülnek, hogy minden semmivé fog válni, semminek nem lesz értéke a tiszta érzelmeken kívül. Aki ezeket a megszűnő hülyeségeket nem tudja elengedni, az biztosan nem fogja tudni megkapni, végigvinni a szert a gyökértársával. Most néztem egy videót a pólusváltásról, és azt vettem észre, hogy senkinek még fogalma sincs arról, mi, miért történik, ráadásul az ezotérikusok, a tudósok, a politikusok, stb, mivel nem tudnak semmit, ezért rendületlenül hazudnak azoknak, akiknek erről még fogalmuk sincs. Már nagyon kezd érdektelenné válni számomra ez a társada-lom, ez a lom, ez a rendetlenség, ami van E földön. Már nem érdekel, ki, mit csinál, mivel úgy is mindenki a saját bőrét viszi a vásárra, mert a másiknak a bőrét nem tudja. Egy bőrben csak egy szikra lehet, már évek óta. Mindenki vigyázzon a saját bőrére, és rakja rendbe magát, mivel más nem tudja helyette rendbe rakni magát, és akkor a bőre is kibírja talán a mag-próbáltatásokat, mert lesznek, nem is kevés.
    - 2022. 05. 13. 15:14
    • S
      Az ezoterikus “tudósok” és a többi, éppen úgy fingfűrészelnek mint te szoktál.
      - 2022. 05. 13. 18:14
  • Posta Imre
    Juríj nem aprózza el, keményen odamond a Kreml hadvezetésnek, hadbíróságot emlegetve, mert mintha szándékosan lennének hülyék a specoperáció vezetői! Ajvé, mi lesz még itt. Még kiderülhet, hogy tényleg az a tét, minél több szittya menjen a darálóba és majd csak ráeszmélnek, hogy éppen erről van szó - kérdi az ismerősöm.


    Pedig így kell csinálni, veszteség nélkül!

    https://www.youtube.com/watch?v=lH6UP...&t=94s
    - 2022. 05. 13. 18:54
    • S
      Csak mi a célja a szittyák halálba küldésének, ha állítólag új szkíta birodalom épül, és a zsidókat leépítik éppen!
      - 2022. 05. 13. 19:52
      • Posta Imre
        Nem igaz, hogy nem érted! Feltámadás!
        - 2022. 05. 13. 21:43
        • S
          Érteni értem!!! Csak azt nem, hogy miért nem a zsidókat küldik!!!
          - 2022. 05. 14. 00:30
          • Posta Imre
            Azért nevezik ezt hibrid hadviselésnek. A hadviselő felek hibridek, az áldozatok meg még nem kimérák. Majd csak feltűnik ez is már a csürhének, bár aligha. Buddha szerint ennyi gyagyás egysejtűt nem hordott még a hátán a Föld sosem, mint most, mikorra ekkorára nőtt. A Hold el is akar távolodni tőle.
            - 2022. 05. 14. 12:03
    • A
      Az otodik hadoszlop ami vastagon be van epulve a hadseregbe is . <br />Ezeket nem konnyu kiszurni ,de mar ideje lenne nehanyat kivegezni peldanak okaert. Feltuno ismerteto jeluk , a szajukba log az orruk es racsolva beszelik az oroszt . Davaj , Davaj. Ruszkaja .
      - 2022. 05. 13. 22:41
    • S
      Juríj keményen megmondja meg felelősöket emleget, amit lassan már a hülye is vág, hogy vajon mit szerencsétlenkednek még mindig ott, hogy sorozatosan bénáznak meg csak magyarázkodnak...
      Van minden itt minden itt mint a búcsúban,  Észak-Koreában tombol a koronavírus, újabb rakétát lőttek ki, oroszok a sátán 2-vel fenyegetik a finneket stb... 
      Kitör a 3. világháború, vagy minden eddiginél jobban terjed majd a koronavírus, vagy hatalmas áremelések, éhiség, munkanélküliség közeleg, vagy mind a hármat csomagban  megkapjuk? 
      - 2022. 05. 14. 17:07
  • A
    http://disq.us/p/2ouv9eh
    Ilyen az alfoldi betyarok lelkulete.
    - 2022. 05. 14. 07:40
    • Posta Imre
      Na, azért ne kapkodjunk ezzel. Alábecsülni a KGB-t nem szabad. Hosszú távra tervezi a héberséget.

      hazaarulassal-vadolja-az-oroszok-veteran-parancsnoka-az-orosz-vedelmi-minisztert
      https://nyugatifeny.hu/2022/05/14/fri...minisztert
      - 2022. 05. 14. 12:08
      • L
        Ugyanezt írtam már néhány hete. A támadó műveleteket a szakadárok és a csecsenek végzik (50-70ezer fő igaz kapnak wagner segítséget, felderítést stb.) DE a több mint 100 orosz taktikai zászlóalj ott is van meg nincs is. Több szakadár vezető szóvá tette már ezt a "problémát". Persze ez nem probléma, hanem csak a szokásos, (terv szerinti) minél rosszabb annál jobb... de ezt még csak most kezdik megérteni és úgy csinálnak mint akik nagyon meglepődtek.
        - 2022. 05. 14. 17:32
  • Posta Imre
    - 2022. 05. 15. 08:39
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (3)100 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %