Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Kollektív tudatlegelő működési elve

Kollektív tudatlegelő működési elve

Elfogyott a gáz, de csumára. Most mi lesz? Ki kell cserélnem a palackot, de kérjek erre engedélyt a bíróságtól? Kezd egyre szürreálisabbnak tűnni ez a perverz világ itten hátmegasztán alsón. Az ismerősöm rámutatott, hogy az oroszok is elzárták a gázt végre és beszüntetnek lassan minden garázdasági tevékenységet a barátságtalan kormányokkal, így vegyem szimbolikusnak, hogy kiürült az Argon készletem. Nem kell argonautának lennem eztán.


 

 

De ki hozza el az aranygyapjút? Herkules? Leraktam a járólapot az előszobában, nagyon pöpec lett, de nem akarom dicsérni nyugtával a naplót. Még egy szakasz van hátra, de több van még előre, ahogy látom. Mire kész lesz minden a házon belül, addigra készülhetünk a légó-pince berendezésére is – az ismerősöm szerint. Neki az a fixációja, hogy doxazma. Úgy tűnik ragályos, de már a vak-cion gyártók készítik a zellenmérget, nehogy világtalanság-járvány legyen belőle.

 

A kert szép, még utánveteményezek, ma-holnap virágzik a hárs is és dalolnak az éticsigák. A fülemülénk kloákája szétreped, úgy trillázik és éjjeli álma közben is beszélget. A macskabaglyok idén elmaradnak, ahogy sejthető. Az ukrán helyzet elriasztotta őket, de lehet a beépült kiserdő lehet az oka, vagy a túl magas ingatlanárak. Mi lesz veled CSÓK? Gyűrűzik a madarakat és az inflációt is. Az ismerősöm szerint lassan tipegve, mint a gésák gyorsan belenyargalunk szilajon a hadisír-gondozott Örök Vadászmezőkre, ha már vadász-állammá nőtte ki magát ez a fura társaság, melynek se íze, se bűze, de az legalább biztos.

 

Ismerős mondja, Novák Katinka igazi anyatípusként ítélte el az orosz agressziót, nagyon helyesen. A lényeg a béke. Azt pedig az üzlet biztosítja. Szerinte az sem véletlen, mert hogy lenne az, hogy új honvédelmi minisztere van a Századvégnek. Igazi családi vállalkozásban támadnak fel a szentkirályok. Itt bármi lehetséges. Sőt bármi is, vagyis a semmi. A Kabbala szerint nem a semmire kell törekedni, de meg kifejezetten nem is kell törekedni rá, mert a sémi van, mégpedig két lábbal a matériában, tele zsebbel, aranylóan. A Buddhizmus ezzel szemben a növény, sőt kő-kristály tudatra, illetve nemtudatra fókuszál. Bár, ha jobban belegondulok, a kavics tudata igen fejlett lehet a mostani humanoidok zöméhez képest is – az ismerősöm szerint. Tegnap látott egy filmet, mely a Multiverzumokról szórt Marvelesen. Dr. Strange küzdött meg az Illuminátussal tusakodva és győzött a gonosz segítségével. Tisztára pszicho a történet, de olyan, mintha ez lenne a vallóság. Dr. strange az őrület multiverzumában. Te, ez erről a diliverzióról beszél? Illumináti? Ez vicc? Az ismerősöm szerint dinnyére komoly. Pont annyira, amennyire itt ez a szabadkőműves hacacáré, puccos királyság. Mivel ez a téma engem annyira nem érdekel, nem is fűzök hozzá gondolatot, hanem ellengetem! Ha valakinek mégis asszociációja akad a témára, csak tessék, megy a kollektív tudattalanba.

 

Apropó, meséli az ismerősöm, hogy az orosz hadvezetés pont azt játssza el, mint Sztálin a II. VH pitvarában, nagy tisztogatást tartva, ügynököket likvidálva és erre használja fel az ukránnak hazudott, de valójában világhatalmi balhét, mint incidenst. Én nem hiszek ebben, de mivel most olvastam a KGB történetében az Andropovos részt, ezért van ebben is ráció, de ezt alig is érheti bárki. A Kissinger-féle sakkparti dübörög és van riadalom rendesen, meg látszat, amúgy meg teljesen normálban haladnak a dolgok, a Rúbel teljesít a legjobban a Rial után, vagy mellett. Az igaz, hogy sok a hulla és olyan, mintha katonailag kudarcra lenne ítélve az operáció, de szerinte itt egész más szabályok szerint működnek a dolgok.

Mondta, hallgassam meg
A HÁBORÚ EGY KATONAI VEZETŐ SZERINT: Resperger István, ezredes, egyetemi tanár / FP. 47. adás Friderikusz kiadásában. Nos, megtettem, de nem bírtam végig. Friditől eleve kiver a hidegrángás, de az ezredes, a zegyetemi tanár, akinek mellesleg szakpicológus a neje és együtt is jegyeznek könyveket...nos nem csodálkozom miért ilyen a szolgálati helyzet. Nos, ha a krapek őszinte, akkor azt kell mondjam, halvány gőze sincs sem a hadvezetésről, se az asszimetriáról, sem a hibridek háborújáról. Tanítja is! Nemzetbiztonsági Intézet! Az ismerősöm sírva röhög ezen, pedig csitítom, de ő ilyen relativista és kónusz-szemléletű. Fridi hagyján – azt mondja –, tudjuk hová húz, sandít, na de a zezredes…, mi lesz ha Szuvorov benyargal Csaba királyfival a tartáriai szüzekkel maceszt kóstolni? Jáj, bele se mer gondolni, hogy mire képzelődik a mogyoró katanákot nemzetbiztonságilag. Meséli, hogy az Azovsztál hős védői Izraelhez fordultak segítségért. A szakértő el sem tudja képzelni, hogy Azov, mint tenger meg kell tisztuljon és onnan el kell takarítani azt az iparinak álcázott komplexumot és a Kínai Szellemútnak kell helyet csinálni. Ez így van megírva a kalenáriumban és a csillogók is ezt jósolják. Az orosz vezetés tele van krot-tal. Ez vakondot jelent és egyébként árulót jelent. Az FSZB-ből is söprés van és az ismerősöm szerint azért nyúvasztottak ki annyi orosz tisztet, tábornokot, mert más, demokratikus módja nem volt ennek sem. Így megyen ez. Nagy lehetőség a háború a rendcsinálásra, mert amit békében demokratikus nem lehet, azt lehet háborús zúdulásban. Ismerősöm szerint ez indig is így ment és így is fog, mert a zemberek nem készek, sőt inkább nem, mint igen és eddig sem volt rájuk bízva semmi, eztán meg annyi sem lesz. Kínában ez remekül működik szerinte. Igaz, annyira nem remek, de hát ez van.

 

Engem nagyon felbosszant ez a hozzáállás a dolgokhoz, miért is kell beléjük látni olyat, ami talán ott van, csak egy másik versumban?

 

Ahogy beszélgettünk (Platon diskurzusát idézve, dialektikusan), felvetettem, hogy az emberi értelem korlátlan mértékben van lekorlátozva. Alapvető törvényszerűségeket sem képesek felismerni és minél műveltebbnek vélik magukat, anál rosszabb a felhozatal. Csak a kollektív tudattalant említettem fel, példának. Agykutatás. Az agyunk igen csekély mértékben felel a gondolkodásért, állítólag csak pár százaléknyi kapacitását köti le és egyénenként változó, de aki már 1-2 %-kal többet mutat fel, az már innen kirí és zokoghat is rendesen. Aztán mondom, hogy igazából az agyunk egy adó-vevő, aki meditál, az ezt pontosan tudja, de ha nem is tudatosul, érezhető, hogy adjuk és vesszük a jeleket a zuniverzum Akashájából és ba. Na ezt már sokan nem értik, mert föl sem foghatják. Nem a tudatos „én” van felcsatornázva a kollektív tudatmezőbe, hanem a „tudattalan”, vagy tudat alatti. Ezért ezzel bajlódni és ezért kell mindent kimondani, tudatosítani, mert amíg valaki ajka békéért rebeg, de tudatalattijában háború, halál, rettegés kergetőzik, addig azt táplálja és elő is idézi. Minél több a békemenet, annál nagyobb háborút kap cserébe. Csak figyeljetek – mondja az ismerősöm, most mit hoz magával ez a sok nyálas szeretetmaszlag és tévképzet! Mondom neki, én azért mondok mi mindent, mert a kollektív tudatmezőbe nem a félelmeimet, hanem azt a békességre irányuló impulzust kívánom plántálni, amit a 99,9%-a az itt létező tudat-rezgők pont fordítva tesznek, beleértve a vallásosokat és az ezoteriásokat is. Ezért van az, hogy – az ismerősöm szerint- elég pontosan sikerül elkapni a világtengely sodrását és bejósolni a törvényszerűen bekövetkezendőket és a reménykedők éppen ezért mondanak csúfos kudarcot, viszont ez a világ a hülyékre és a hülyeségre van kalibrálva, így ne várjam, hogy bárki meg is érti, miképpen mantrázok.

 

Jó, erotikus történeteket fogok eztán kigondolni tudatosan, hogy könnyebb legyen az átállás, hisz Gattyán Gyurit is csak ráállította a szolgálati ranglétra a pódiumra. Az ismerősöm szerint ez nem jó ötlet, mert az emberek már csak olyanok, amilyenek. Zömében, empirikus hipokriták, pedig demokratának képzelik magukat. Komoly csalódás lesz az ébredés, már akinek megadatik. Nem tudom, nem hiszek az ébredőkben, sőt az alvókban sem, de leginkább az álomban. Ma is álmodtam. Katanásat. Múlt héten valami gázmaszkot kellett felvenni valami elhagyott romos épületben, de volt ott kisgyerek és inkább neki adtam oda. Had éljen, vagy legalábbis higgye azt, hogy él. Majd rájön.

 

Tudom, túlélési üzemmódra kapcsoltak sokan. Nem kell aggódni túlzottan. Van idő. Katalin megoldja! Viktor nem tágít és csak nálam fogyott el a gáz. A világon gáz van! A borsó szépen fejlődik, a pacsirta kotta nélkül sikítozik egész nap és Lázár építi az új mogyorók országját, mindenki örömjére. A galaxisban rend van. Nyugodt vagyok. Az ismerősöm szerint mindent megtettem, ami ezért a pancser bandáért emberileg tehető volt. Ami eztán következik, nem az én saram. Azt mondja, kár volt szólni ezeknek, ezekért…, de vannak dolgok, amiben nem értünk egyet. Lehet mégis akad köztük elvétve még egy-egy valódi lélek. Soha nem lehet teljes-éggel tunnyi!

Talán megér egy mesét! Meditáljunk Rá! Logosz.

39 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • M
    Kénne szakadni cérnának s teljesen mindegy hogy mi lesz a következménye mert halál ugyis biztos s ha még halál pillanatában is cérnán logna lelkem az elviselhetetlen lenne................szakadjon
    - 2022. 05. 14. 18:49
    • Posta Imre
      Nincs már cérna. A spulnit is ellopták a ...a kommunisták! Vagy nem is...szóval nem van. Nincs minek elszakadni.
      - 2022. 05. 15. 12:33
      • A
        Szia Bubo Doki ! Meg nincs megerositve de tovaris tatarsky szerint az azovsztali bujkalok mer kezdik unni a bujocskazast.<br />Egy Amerikai tabornoki rangban, megadta magat az Oroszoknak.<br />Eric Olson a neve , a masik egy British alezredes John Bailey es negy tovabbi NATO military kikepzo akiknak a neve meg nem ismert . Tovabbi tisztek Kanadabol, Torokorszagbol es Franciaorszagbol meg lent vannak, es szandekuk nem ismert. Elnek vagy halotak nem tudjak.
        - 2022. 05. 15. 20:42
        • A
          Ugy tunik Bubo Doki , hogy felgyorsulnak az esemenyek . A tegnapi csata utan Rubiznoye varos mellet a Csecsen csapatok az Ukran holttestek kozott<br />talaltak het Amerikai specialis egysegekhez tartozo halottat is . Az egyiket sikerult beazonositani Joseph Ward Clark . Ha bebizonyithato , hogy Amerikai katonak tevolegesen is reszt vesznek a harcokban , akkor az bonyolitani fogja a dolgokat .
          - 2022. 05. 16. 01:58
          • Posta Imre
            Semmit nem bizonyítanak, ami ne lenne világos már most is. Szíriában az ISIS is az izraeli-usa-török...angol csapatok volt ilyen, vagy olyan formában. És? Ha kiderül  hogy mind zsidó, annak sincs semmilyen jelentősége. Orosz belügy, majd leüzletelik egymás közt a zsinagógában. Teljesen idifferens dolgok már ezek.  Nem is értem miért izgatod fel magad ilyesmin. Tán harcolni készülsz a nemzetér?
            - 2022. 05. 16. 07:03
            • A
              Hat a tenyerem az viszket , hogy pofan vagjam oket . De a harcok mar nem az olyan majdnem rozoga oreg csatalovaknak valo, mint jo magam .
              - 2022. 05. 16. 07:14
              • Posta Imre
                Nem a "mi" harcunk ez már, sőt sosem volt, arra kell rájöjjünk egyesével. Még harcnak sem nevezném. Kamu világban még a harc is ócska hamisítvány.
                - 2022. 05. 16. 07:49
  • H
    Imre. Lesz itt olyan megvilágosodás, hogy csak na. Ha másként nem megy akkor majd az atom így vagy úgy de segíteni fog ebben a megvilágosodásban. https://index.hu/kulfold/2022/05/14/haboru-orosz-ukran-haboru-oroszorszag-ukrajna-atomhaboru-interkontinentalis-ballisztikus-raketa-finnorszag-nato/
    - 2022. 05. 14. 19:02
  • P
    Én is álmodok, azt álmodom, hogy egy Föld nevű bolygón vagyok, ahol nem lelem a helyem, azt hiszem, hogy van valami feladatom, ami az emberekkel kapcsolatos, de folyton kiderül, hogy ez nem járható út. Bár úgy tűnik egyetlen járható út sincs ebben az álomban. Minden ugyan oda vezet, amit vegytiszta gonoszságnak nevezhetnénk a való világban. Mindenhol falak vannak, jót tenni szerettem volna, de annak mindig 'póruljárás' lett a vége. Már egy jó ideje tudom, hogy álmodok és valójában nem is élek ebben a világban, ahol nincs isten és nincs igazi segítség, csak a kínlódás és érthetetlenség érzése.
    - Mit keresek én itt, ahol a rossz a jó, az ocsmány a szép, az undorító a kellő, ahol a hülyék irányítják az értéktelen életnek nevezett, elcsigázott létet, ahol nincs értéke a jó tetteknek, ahol a bátrakat és lovagokat büntetik meg, ha megvédik a rászorulókat, ahol a gyerekeket büntetlenül nyomoríthatják meg úgy testileg, mint pszichésen, hogy kerültem egyáltalán ide???-
    Néha álmodok az álmomban arról, hogy egy űrhajón szolgálok, és élek, kint az űr mélyét járva, és belesajdul a szívem, amikor is ez az álom előbukkan, mert annyira elérhetetlennek és távolinak tűnik!
    Már -e világi- kicsi koromban, amikor még nem voltak szinte semmilyen hírek az űrről, vagy UFO-król, én már akkor tudtam, hogy a csillagok között ott van valahol az otthonom, és ott vannak azok, akiket szeretek, és akik viszont szeretnek. Felnőttként megerősödött bennem ez a tudat, de az utóbbi időkben annyira felerősítettek valami nem pozitív sugárzást, hogy semmilyen kapcsolatot nem tudok létesíteni a kintiekkel, és ők sem tudnak elérni ide. Sajnos azt nem tudom ennek mi az oka, de valami durva technikai bravúrral függhet össze, ahogyan a gondolkodás lelassulása, és a koncentrációs készség működésének zavarása is.
    Tudom, hogy történni fog valami- amit senki sem, vagy csak nagyon kevesen tudhatnak, és nem attól a sok idióta megmondó droiodtól jövő infóról van szó-, ami megváltoztathat mindent. Azt nem mondom, hogy boldog happy and lesz, de komoly változás, talán katasztrófálisnak is mondható. Nem tudom, hogy meddig fogok még ebben a kényszerálomban leledzeni, de, ha itt meghalok, akkor valóban, és teljesen fel fogok ébredni, és ellen fogok állni azoknak, akik elaltattak úgy, hogy annak nem fognak örülni, mert mielőtt beraktak a rém- álomvilágba, alaposan megkínoztak, amiért nem lesz bocsánat, mert már nem felejtem el többé honnan jöttem, és ki is vagyok valójában. Legalább is ezt álmodom éppen.
    - 2022. 05. 14. 19:19
    • Posta Imre
      Porcica, nincs halál. Másik alternatív valóság van, ami szintén csak illúzió. Mindegyik éber kóma, de vannak fokozatok. A kezelő személyzet tekintetéből nézve végül is mindegy.
      - 2022. 05. 16. 07:05
      • P
        Tudom én azt Imre, de ebben az álom-álvalóságban így nevezik a kilépési pontot azt hiszem, ha jól figyeltem eddig. :)
        - 2022. 05. 16. 11:46
        • Posta Imre
          Tudom, hogy tudod, nem is Neked írtam, csak hozzád címezve. Jó, ha az olvasgató szolgálatok, ügyészek is csak megérzékelik, hogy mitől döglik a zélet. Univerzális logika.
          - 2022. 05. 16. 13:31
  • A
    Ne fossatok már! Nem lesz atomháború! Biden nem rendelkezik a bőröndökkel, Angliában pedig már avatarok helyettesítik a vezérkart, ill. akit nem, az lábbilinccsel szaladgál, kontroll alatt van. Az MI6 is a jó fiúkat erősíti. Legalább is a többség. Árulók persze mindenütt vannak és voltak.
    Csinnadratta az egész, hogy szint valljanak, hogy ki hova tartozik.
    - 2022. 05. 14. 19:48
    • Posta Imre
      Asum, Benjamin szerint már csak virtuálisan van a kazár maffia-rócsild-rokker-ferrel és ezt már mindenki tudja. Az ismerősöm is látta a tv-ben. Trump is csak projekció. Az egész világ sem más, csak egy kivetülése a semminek. Metaverzum.
      - 2022. 05. 15. 09:58
  • A
    A gyerekekre visszatérve: A Moderna egyik vakcina szállítmányát megsemmisítették, de mintát is ellenőriztek belőle. Beteszem a cikk linkjét és a magyar fordítást:
    https://realrawnews.com/2022/05/milit...-vaccines/
    "Katonai peszticideket találtak a Moderna Covid-19 vakcinákban
    Május 2-án a Real Raw News arról számolt be, hogy a White Hat fennhatósága alatt álló amerikai különleges erők rajtaütést tartottak a Moderna Covid-19 vakcina tárolójában, és megsemmisítettek körülbelül 250 000 fiolát a cég "értékes" vérrög-oltásaiból. További információk váltak ismertté, és most arról számolhatunk be, hogy a Különleges Erők csapata a készlet megsemmisítése előtt több doboz oltóanyagot is lefoglalt.

    A terméket ezután a White Hats céghez szállították az Egyesült Államok Hadseregének Orvosi Kutatóparancsnokságához (USAMRDC) kémiai elemzés céljából. Fort Deitrick parancsnokhelyettese, Andrew C. Kim ezredes személyesen felügyelte a teszteket, és május 6-án továbbította az eredményeket David H. Berger tengerészgyalogság tábornok irodájába.

    A tábornok hivatalának egyik forrása továbbította az eredményeket az RRN-nek.

    Elmondása szerint a 60 fiola közül 10 tartalmazott rovarölő szereket, pontosabban mérsékelt koncentrációban cipermetrint és reszmetrint, szintetikus peszticideket, amelyek gyakran megtalálhatók olyan termékekben, mint az Ortho Home Defense. Bár az emberi szervezet által lenyelt neurotoxicitás mérgező, de „általában gyenge”, ezeknek a termékeknek elegendő mennyisége vagy erős koncentrációja hatással lehet az ember idegrendszerére.

    A Moderna szakirodalma nem sorolja fel a cipermetrint vagy a resmetrint a vakcina összetevői között. Mindazonáltal a Big Pharma története során kihagyta a potenciálisan halálos összetevőket – amit üzleti titoknak nevez – a nyilvánosan elérhető gyógyszertári nyomatokból.

    Ezeket az összetevőket – úgynevezett szintetikus piretroidokat – évtizedek óta használják rovarölő szerként nagyüzemi mezőgazdasági alkalmazásokban, valamint háztartási fogyasztási cikkekben. A dermális expozíció tünetei közé tartozik a zsibbadás, bizsergés, viszketés, égő érzés, a húgyhólyag-kontroll elvesztése, koordinációs zavar, görcsrohamok és halál. A lenyelés állítólag hasonló tüneteket, valamint agyduzzanatot, agyvérzést és afáziát okozott.

    1998-ban az FDA ismételten cipermetrint adott laboratóriumi egereknek; egyes esetekben a vegyszer elfolyósítja a belső szerveket.

    Ennél is fontosabb, hogy nincs példa arra, hogy a termék milyen hatással lenne az emberi fiziológiára, ha bármilyen koncentrációban befecskendezik a véráramba.

    Forrásunkat idézve: „Az USAMRDC tudósai nemcsak amiatt fejezték ki aggodalmukat, mert a rendellenes vegyi anyagokat találták az oltóanyag-fiolákban, hanem azért is, mert az oltóanyagkészletet csecsemők és öt év alatti gyermekek karjába való injekciózásra szánták. A Moderna sehol, abszolút sehol nem állítja, hogy a vakcinában peszticidek vannak.

    A White Hats – tette hozzá forrásunk – meg van győződve arról, hogy mindhárom nagy gyógyszergyártó – a Modernna, a Pfizer és a Johnson & Johnson – titokban „csecsemőbarát” oltásokat halmozott fel raktárakban szerte az Egyesült Államokban, Kanadában és Nyugat-Európában. Ezeknek a cégeknek a vezérigazgatói – Stéphane Bancel, Albert Bourla és Joaquin Duato, ebben a sorrendben – szó szerint könyörögtek az FDA-tól, hogy tegyenek bele oltóanyagukat amerikai csecsemők karjába. Ráadásul egyik vezérigazgató sem amerikai állampolgár. Bancel francia, Bourla görög (és állatorvos, nem orvos), Duato pedig Spanyolországban született.

    „Ezek az emberek globalisták, akik az eugenika háborúját vívják. Mindannyian a Bilderberg-csoport tagjai is. Dolgozunk a készleteik felkutatásán, de ez óriási feladat. Ezek valóban a leggonoszabb emberek a bolygó arcán” – mondta forrásunk."
    - 2022. 05. 14. 19:57
  • Posta Imre

    - 2022. 05. 15. 08:25
    • szabir
      a hatterkepnek czigan-kinait tettek https://www.youtube.com/channel/UCNVkvmkt_D6_XfE2bQOEkpQ
      - 2022. 05. 15. 09:22
    • S
      Vajon miért nem a gazdag negyedbe mennek hülyíteni, akarom mondani toborozni?
      Kell hús a darálóba, ott majd zenélhetnek muzsikálhat, készséggel segítenek nekik...

      https://youtu.be/B0U5nH_Cd8g?t=5225
      - 2022. 05. 15. 10:53
  • szabir
    Azov Vaz Szkelet/Szkoloti Szokoli Skull-Koponya=Craniu romanu uCrania Csernobill 322 - Csont/Bone Bona-Parti lehet [ csont=os romanu de Os=An-Csent/As/Os-ia stb]; Az-Ov; b=v; Ab latanul ''-tol/-bol''
    ja s Szik/Szar(az)/ehen-KoRaSz/Huszar/Khazar/20 ezer=HuSz-eZeR lovassal Almos Khazariabol stb
    -
    de osztan Huz-Ar Usz Uz [uzok besenyok/vizeny] s Azoveknak a judrok tenger Hullamot/Morja jelvenyt csinaltak; Uz=Chase angolu --- Ch-Asia-bol KiUzve/KiZavarva [szabir] stb]/KiZarva/KiUz/Khazariabol/Hazabol/Orszagbol stb - szoval az ''1500'' eves nomad joves menest Ritualozzak
    -
    a Kijev nev szinten KiJov-etel stb
    - 2022. 05. 15. 09:34
  • A
    Az ismerosodnek nagyon igaza van , az Oroszok nagyon nagy takaritast vegeznek . Igazuk is van , ha azt akarjak hogy legyen jovojuk , akkor az alkalomra varo kigyoktol meg Kell szabadulni . Nezd meg az Europaiakat es az egesz nyugati vilagot akik mar a kigyo buvoletebe kerultek es mar keptelenek szabadulni . Sorsuk meg van pecsetelve . Ebben az arnyekvilagban nem az a fontos, ki a nagy ember es ki a kis ember . Csak az a fontos , hogy ki kepes a rea kiosztott szerepet becsulettel eljatszania . Ha mi Magyarok erre nem vagyunk kepesek , akkor legalabb az Oroszok tegyek meg . Gyava nepnek nincs hazaja .
    - 2022. 05. 15. 10:44
    • Posta Imre
      Ismerősöm szerint Novák Katinka ugyan nem szöszi, de agya éppen annyi, amennyi kilátszik, mint volt családügyisnek és vele mondatták ki mindazt, aminek az ellenkezője lesz. Szovjetunió és bizony a nem szófogadóknak dá-dá. Ha jól értem a szavait, akkor tegnap hivatalosan is belerángattak a specoperációba és a nácitlanításba. Lehet rosszul értem, de hát nem ez lenne az első, hogy nem értek a lovakhoz...sem. Na megyek járólapozni. Készül a lábazat...aztán valamikor betelik a fejezet is.
      - 2022. 05. 15. 10:55
  • H
    Új Katika (értsd: Nova-k, nóvüly, szép "magyar" vezetéknév, elmehetne akár cseh-elnöknek is ezzel a vezetéknévvel) tegnap hitet tett brüccel mellett.
    Gondolom - remélem - ez csak duma/porhintés volt a részéről, amit előadott , és homlokegyenest az ellenkezőjét fogjuk tenni annak, amit elderilált.
    Gondolom, Brüsszelben átláttak a szitán és csak remélem, hogy Moszkvában is.
    Mindössze 30 éve volt a gengszterváltó magyar elitnek, hogy leváljon az orosz gázról, most meg már késő szorítani a sejhajt,ha már kiment a "gáz"...azaz, hogy jó esélye van, hogy nem jön. Mármint a gáz. Tovább.
    Most kellett volna a Dél-Kelet-Európa-i EU-s országoknak összefogni és együtt leválni a Nyugatiakról - de hát nem tették.
    Késő bánat - eb gondolat.
    Ugocsa non coronat.
    De hát Ugocsát is leszarták.
    A kis veréb télen ugrál a kocsiúton. Arra megy egy lovaskocsi és a ló leszarja. A kis veréb boldogan ugrál a meleg lószarban (odaki' ugye hideg van), mire az ugrálást észreveszi egy macska, kikapja a szarból a kis verebet és megeszi.
    Mi a tanulság: nem mindig az tesz velünk rosszat, aki leszar és nem biztos, hogy az tesz velünk jót, aki kiemel a szarból.
    Az a fontos, hogy sohase veszítsük el a csüggedésünket, ha semmi okunk a reményre!
    - 2022. 05. 15. 11:43
    • Posta Imre
      Itt minden fordítva van legalább egyszer. Ha politikus, akkor hazudik, vagy csak nem mond igazat..és ha nagy ritkán igen, az sem véletlen és fel sem tűnik már. Béna kácsa esete forog fenn az ótonóm és független  függelékekkel. Ezek színészek, csak hát aláírtak már halálos ítéletet a nép egyébként jobbra érdemes fiainak, lányainak. Mivel a bolygó egy börtön, így nincs jelentősége. Mindenki kitölti a szerepét, vagy vállal újat, képességei és lelkiismeretlensége szerint, de aki itt él, tudja, hogy ez egy parazita, kamuvilág. Az ismerősöm szerint legalábbis. Szerintem nem az, de ha az ismerősömnek lesz mégis igaza, akkor is bele köll xarni az egészbe és minél előbb meglépni innen, lehetőleg spirituális magfejlődés útján. Ki ellenünk, ha az isten sincs velünk!
      - 2022. 05. 15. 12:27
  • J
    Imre, ha építed a légo pincét, itt van mintának a finneké, Helsinki alatt. Ott minden lakos elfér.
    https://www.dailymail.co.uk/news/arti...onths.html
    Itt amagyar fővárosban nem izgulják el ezt a kérdést. Az "átkosban" legalább voltak légotanfolyamok is.
    - 2022. 05. 15. 11:57
  • J
    Az Urbánus magyar néptánc forradalmat egy turbános vezeti: https://www.youtube.com/watch?v=MiOMh...iOMhJYArv8
    - 2022. 05. 15. 12:22
    • Posta Imre
      Jázmin, mert a magyart itt már rég megetették a fenével, de ez az új trend. Ezt a csürhét csak az Eurázsia Unió mentheti meg, legalább petricsészényi mértékben, de lehet 50 év múlva a szennyvízből is kimutathatatlan lesz. https://www.noklapja.hu/aktualis/2020...tortenete/
      - 2022. 05. 15. 12:32
  • Posta Imre
    Ne reménykedj, nem lesz, de el tudják játszani, hogy van. Szerintem ennyi marhát még nem hordott a Föld a hátán még Buddha korában sem, pedig akkor is azért kellettek a mesterek, mert igény volt rá. Ma csak szarodákra van igény, spirituális fejlődés címszó alatt. Vége van a dalnak.
    - 2022. 05. 15. 12:35
  • Posta Imre
    Ez így működik a látszatvalóságban.
    Nekem tetszik ez a valami, se nem népi, se nem nemzeti, se nem ukrán, se nem hippi-hoppi, se nem az, se nem ez, de mégiscsak valami. Olyan, mint a zurbán verbunkós. Egy kapitalistafára készült nemzeti összehányás.

    Dühöngenek a nézők: megnyerették Ukrajnával az Eurovíziót

    2022. május 15., vasárnap 11:50

    Míg az ukrán elnök ujjong, a nézők óriásit csalódtak a verseny tisztaságában, szerintük politikai döntés született.
    Dühöng az internet népe, az idei versenyt jelentősen beárnyékolta, hogy szombaton az ukrán Kalush Orchestra nyerte meg az Eurovíziós Dalfesztivált. A Reuters úgy tudja, hogy az ukrán katonák örömmel nézték, ahogy országuk megnyerte a versenyt – és azt mondták, hogy dalversenyen, hanem Putyinnal szemben is győzni fognak - írta a The Guardian.
    https://naphire.hu/cikk/duhongenek-a-...euroviziot
    - 2022. 05. 15. 14:58
    • L
      Az énekesnek olyan zelenszkij feje van.
      - 2022. 05. 15. 18:42
    • zorg8407
      Jajj, kedves Imre ettől f*stól betelt a cérna és elszakadt a pohár....:/
      - 2022. 05. 27. 06:39
  • H
    Dagad a honfiúi kebel, hogy megint 2/3 lett a választások eredménye.
    Annyi csak a gond, hogy az alternatíva autós hasonlattal élve az volt, hogy vagy egy tízéves VW Golf-al megyünk tovább, vagy visszaülünk egy Velorex-be, de olyanba, amelyiknek még a 3 kereke sincs ki.
    De hát a 10 éves leharcolt VW azért mégis csak egy 10 éves VW.
    Mikor fogunk már egy új - mondom: új - Skoda Octaviában ülni (Toyota Camry-ról, Lexusról, 7-es BMW-ről már nem is merek álmodni...)???
    A kérdés teoretikus volt, nem várok választ.
    Én már sosem, az - sajnos - biztos, már csak a korom miatt is.
    Az a minimum 242 milliárd - MILLIÁRD!!! - dollár hiányzik innen, amit a külső adósságtörlesztés révén a mai napig leraboltak - és sajnos most is rabolnak - tőlünk.
    Lőwy Árpádnak, a magyar szar költőjének, volt igaza, amikor ezt írta: "Meg vagyunk már mi baszva mindörökre."
    - 2022. 05. 15. 16:50
  • A
    Ennek az Ukrajnai teljesitmenynek semmi koze nincs a kulturahoz vagy a muveszethez.
    Csak a legujabb trendencia majmolasa , csak a primitiv osztonok aljazasra szolgal.
    Egy Indiai filozofus szerint a Kultura szo a " lelekemelo szepsegek viragzasa "
    A mai muveszeti iranyzatokban ilyen nem letezik . A zenei hangok a feszultseg magas tonusai es az elengedo alacsony tonusok kozotti harmonikus hullamzasa adja meg a lelekhez vezeto elvezhetoseget , akkor ha a tonusok kozotti paranyi csend pontosan ki van merve . Erre csak muveszek kepesek , amibol napjainkban nem sok maradt.
    - 2022. 05. 15. 19:39
  • M
    https://www.portfolio.hu/global/20220514/george-clooney-bizalmasa-lehet-amerika-magyarorszagi-nagykovete-544847?amp
    Lesz itt “rend” nemsokára.
    - 2022. 05. 16. 17:58
  • A
    Szia Bubo Doki ! Azt mondja tovaris Tatarski , hogy 300 Azovistali bujdoso kijott a feher zaszloval es megadtak magukat . Csak azt kertek azOroszoktol , hogy ne videozak oket,
    mert nem erzik magukat a legjobb formaban . Kozottuk az egyik Azovista parancsnok
    helyettes ,akinek a becsuletes betyar neve Kalina . 50 fot beszalitottak egy Donyecki korhazba , ezeknek sulyos az allapotuk . A tobbinek meg sulyosabb az allapotuk mert hajnali negy orakor az Oroszok megkezdik a kihalgatasukat . Nem szeretnek a borukbe lenni . A kijevi hadvezetes nagy hazudozasba kezdett es azt mondjak , hogy ok adtak nekik parancsot a megadasra . Ez azert santit mert az elfogott Azovistak azt allitjak , hogy meg tovabbi 2200 szemely tartozkodik lent . Kozottuk egy csinos Ukran katona lany aki a nagy bujkalasba teherbe esett . Nekik akkor miert nem kell feljonni ?
    - 2022. 05. 17. 04:07
  • J
    Az azovos nácikről azt olvastam korábban, hogy azokat, akik megadták volna magukat korábban, hátba lótték volna a " sajátátjaik" Tőlük féltek jobban, mint a orosz fogságba eséstől.
    - 2022. 05. 17. 10:00
  • J
    Szombaton volt Buffalóban egy bevásárló központban lezajlott mészárlás.10 embert öolt meg az elkövető, akinek a fekete élet nem számított. A megölt éls sérültek közül 11 volt fekete bőrű.
    https://ria.ru/20220515/strelba-17886...lumnScreen
    - 2022. 05. 17. 10:30
    • L
      ha parajnás lennék azt mondanám, hogy fel akarják számolni a fegyvertartási alkotmányos jogot és, hogy hasonló incidensek várhatóak a jövőben. De ha beveszem a gyógyszeremet akkor meg micsoda világot élünk... tombol a rasszizmus a fehér felsőbbrendűség a legnagyobb nemzetbiztonsági kockázat és örömmel átadok természetesen minden jogot az államnak, mert hiszen a mi érdekünkben jár és majd jól megvéd mindenkit (vagy nem)
      - 2022. 05. 17. 11:25
  • B
    Donbassz film magyar felirattal, amíg nem törlik megint...
    https://disk.yandex.com/i/3NC1VbZP-wYW1w
    - 2022. 05. 17. 23:36
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (2)50 %
Nagyon jó (1)25 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (1)25 %