Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Grísa, azt a moszkvai nénikédet!

Grísa, azt a moszkvai nénikédet!

Elvtársak a Putyilov gyárból, most olvastam Mao-tól az Önfeláldozás Ligájáról. Feldobta a hangulatom, érzékelve a történelmi korazonosságot a másságban. Spirálban van a ciklus. Ami jó hír, hogy 4 hónappal hosszabbították a bokafixemet, tehát nem mehetek szeptember végéig dolgozni sem. Tudom, perverz egy dolog, de hát csak tudják, hogy addigra az ősgumimaci alakulatok enyhe erőszakkal, de Erdélyt is csak visszaveszik Csaucseszkutól. Az ismerősöm szerint jól haladnak az események, egyre nagyobb teret nyer a terror és ez így helyes, ez is volt a tervük, mega majomhím, aki lő.


Szóval, még mindig veszélyes bűnöző vagyok és emelje fel a kezét, aki ezt így is tudja! Még szerencse, hogy a megmérettetés nem csak engem, minket illet, de mindenkit és a hím, ha lő, fura dolgokat is találhat.

 

Mindeközben Moszkva kihirdette a katonai vészhelyzetet éppen a legbékésebb területen, itt a transz-szibériai Hortobágyon, hol akkora a bágyadtság, mint a bőg atyás fügyölős pálinka huzatja. Hivatalosan úgy tűnik, senki nem akarja érteni, mi is történik valójában, nem hivatalosan megy a daj-daj, biznisz és persze – az ismerősöm szerint – a legmagasabb szintű megtévesztés, melyet mi köznyelven csak hazudozásnak ismerünk, de hivatalosan ezt alkotmányosságnak és demokráciának nevezik, szerintem nagyon is helyesen. Az agyrottyantak száma exponencionális és csak most indul még a zombi-szezon, majomparádé.

 

Ismerősömmel beszéltem és azt mondja, hogy a Honvédelmi Minisztériumba surrant be egy likvidátor és utána hírzárlat keletkezett. Lehet, villanyszerelő volt. Mindegy, állítólag kihúzott a googleajzatból egy vezérőrnagyot és és egy őrnagyot. Én ezt nem hiszem, mert szemmel is látható, hogy veszélytelen a helyzet és most olvasom, hogy háborús vészhelyzet ide, vagy oda a zázrivecz felmérte, hogy csak 3 % hagyná el a zországot, ha ide törnének be a nukikukik. Az ismerősöm ezt azzal, magyarázza, hogy az ukránok sokkal harciasabbak és hazaszeretőbbek és nacionalista beállítottságúak, mint mi, mogyorók és azért szelelt el a fél ország két hónap alatt, így teljesen logikus a felmérés. Nos, igaza lehet, bár a 3%-ot túlzónak tartom. Az ismerősöm is jobban átgondolta és lehet, hogy tévedés történt, mert lemaradt előle egy 8-as. 83% sokkal reálisabb szerinte is, de szerencsére mindez csak meddő teorémlátás, ahogy ecseteli.

"Arra kérdésre, hogy hányan ragadnának fegyvert már jóval kevesebben válaszoltak igennel: 20 százaléknyian mondták biztosra, hogy harcolnának, míg továbbá 30 százalék gondolja úgy, hogy valószínűleg megvédené az országot." 
https://24.hu/belfold/2022/05/27/felmeres-magyarorszag-haboru-zavecz-research-orosz-ukran-haboru/

Harcolnának? Fegyver? Hová a pöcsvilágba keveredtem? Mi ez az agyrém? Pszichiáter szakértse meg ezt a militarista nyomorult bandát, de legalább az ügyész beszélgessen el velük, mit is képzelegne a doxazmáikkal!

Mindegy, Tiborczék jönnek Spanyolból haza, mire a háború ideér, mutassák a prédát. Lesz itt olyan turizmus, hogy Ráhel nem győzi. Most adták a Dunán A tizedes és a többiek-et, bemelegítésnek a nemzettudat és a hadtáp-kedv növelésére. A „cím is szállóige lett, onnan”. Kultikus. Hallod Grísa? Nix kompót? Davosban nem ezt mondták. Kissingert feltámasztották és Sorossal együtt tolták a katari szövegelést. Ismerősöm mesélte, de nem figyeltem oda, mert a család megélhetésén töröm a fejem. Lehet, ha már ennyi időm van, amíg jönnek a támogatások meg jártok meditálni is...és lehet belekezdek egy késdobáló tanfolyam indításába is, mert ahhoz sem értek, éjjelente, alvás helyett írok pár fantazi regényt. Ismerősöm adja a témát. Szerinte meg kellene komponálni Pintér Sándor életművét, halálának körülmetélését, belügyminiszterkedését, titkosszolgálatiságát, melyet most Rogánhoz passzolt Moszkva, majd az egészségügy rendbetételének két hetét.

 

Ehhez nincs kedvem, nem szeretem a horrort és eleve elképesztő, hogy állítása szerint egy halott dirigálja az egészségesek igen bete gügyét. Perverzió. Lassan le kék cseréljem az ismerősömet, de hát csupa ilyen van, sőt egyre többen lesznek, ahogy látom. Nem is értem, mi lehet a baj? Tán egyre többeknek esik le, hogy fel? Rájönnek nagy sokára, hogy a kinn, benn van, ha benne van, akkor nem kell kín! Nem értek hozzá, de azt látom, hogy az atomvillanás sokat segíthetne sokak megvilágosodásán, amint azt az ismerősöm már többször vizualizálta.

 

Szerintem ez a banda menthetetlen és kár minden próbálkozásért. A magam részéről a Gondviselésre bíztam a gondok viselését, de hát az meg lerázza magáról, mint magyar közkatona a szolgálai iszonyt.

 

Ismerősöm a napokban mutatta, hogy feltámadott hamvaiból egyik volt és kedvenc politikai, geopolitikai elemzője, bizonyos Panarin pofaszőr, aki korábban nagyon tolta Trumpot, de hát …, aztán eltűnt, most meg Fönn ixet játszik. Mesélte Kissingert, hogy 2022-re tervezték Izrael felszámolását és most ugyan teljesen beálltak az oroszellenes pozícióba, de tán kezdenek megtántorogni. Lehet túl sok zsidó bukott le Ukrajnában náci mivoltában – mondja az ismerősöm. Panarin szerint bővítik a BRICS-et és a Selyemúthoz is egyre többen akarnak csatlakozni, mert csalatkoztak. Most volt nekik is egyezkedés és Irán is jön fel, mint a gejzír és az arab világ beállni látszik az Eurázsiai Modell mögé. Fura dolgok ezek.

 

Nálunk meg a Tartár-járásról akarnak filmet készíteni, Aranybullázni? Mondja, hogy Panarin, ha már professzóre, elengedte magát és olyanokat mondott, mely szerint Erdély visszakerül a mogyorókhoz és lényegében Ukrajna már el van esve és a lengyelek is várják a cupákot, bár azt sem zárta ki, hogy Lengyelország, ha el-gallopizza magát a maceszversenyben megint szétszedik darabokra, ahogy már vagy 3-szor ez megtörtént. Fura dolgok ezek.

 

Kitért a mogyorókra. Szerinte azért lett katonai vészhelyzet, mert a NATO mint olyan, már nem olyan cuki és lassan közünk sem lesz hozzá, ahogy a többieknek sem. Teljes átalakulás van, bár mostanra még csak a kula érződik ebből, de az is csak azoknak, akiknek a szaglását nem orrontotta meg a kovid, vagy a majomhím, aki lő. A livbernyákok teljes söpréséről beszélt és a cionizmus végét vizionálta. Ebben én nem hiszek, mert itt akkor nem marad szinte senki. Ez itt az ősostobaság és a gerinctelen rongyság gyíkállapota már rég, mogyoró-föld becenév alatt, lényegében tartalmatlanul.

 

Viktor azt mondta, még sosem látott ilyen bizonytalanságot a világban! Az ismerősöm erre azt reagálta: Viktorkám, igen, ezt így ti hoztátok össze kiskomám, közösen sok évek alatt és bizony már sokan ebbe belepusztultak és a zöm még várandós. Kitartást! Lesz még ettől biztosabb is, de az még annyira sem fog tetszeni...mert most még lehet reménykedni legalább.

 

Aztán vannak jó hírei is. Szerinte a likvidálások mögött a moszad áll és ez azért érdekes, mert a moszad mögött meg a KGB. Azt mondja, hogy fidesz körökből súgták neki, hogy Torockai a kimondó emberük, mert ők nem beszélhetnek, de hát a fideszesek alapvetően oroszpártiak. Nahát, mik vannak! Változnak az idők? Paks II is egyből be lett nyelezve? Mit szól ehhez Rockefeller és Soros?

 

Na, ilyen dolgok vannak. Szóval még 4 hónap ugyanilyen rezsimben, mert ugyan lassan minden korábban elmondott, megjósolt figyelmeztetésem teljesül és a sok szakértő megbukott, azért mégis az ellehetetlenítésben ezek a nagyon demokratikus oligarha-bojárok érik a csíziót. Mit lehet tenni?

 

Jézus történetének egyik érdekes mozzanata az őt megkeresztelő római katonák sorsa képezi. Röhögtek rajta, kínozták, de egyiknek megesett a szíve. Lényeg, a parancsolat végre lett hajtva. Aztán a „csodák láttán” a katonák leszereltek és elkezdték hirdetni a zigét… és persze kínhalál lett a végük, de már a paradicsomban trónol mind együtt a nagy közösségben és vidáman szívják a marihuánás szopákot.

 

Ja igen, talán sikerült végre beüzemelni végre az alapítványt is a népi hagyományok őrzésére. Majd megírom, hogy ha már bizonyos.

 

Aztán időben jelzem, hogy június 4-én a trianoni csúfság és az amerikai fügétlenség és alkotmány napján tartok békemeditációt. Az orosz csapatok a hírek szerint erős tempóban, de nem kapkodva haladnak. Kadirov szerint Lengyelország is Sorosra kerül. Viktor tudja már, hogy mogyoróland nem ússza meg a nagytakarítást. 83% soknak tűnik? Hülyeség!

 

Gyertek meditálni és aki tud munkát, hegesztést, tetőszerkezet készítést, javítást, szigetelést...állványozást...csak szóljon. Doki.bubo@gmail.com

 

Elvileg él a régi telefonszámom is. 20/9359052

 

Ja, persze lehallgatnak, de hát valaki elmondhatta volna ma is titkosan a gombapörkölt hermetikus receptjét és okkultan azt főztem volna meg, légyölő galócából.

 

 

A világ nem állt meg, csak tempót váltott. Az apokalipszis majomlovasai gyeplői lazán vannak!

 

Nyihajó!

94 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • Claudius
    SzVabodnaJaltaH
    Látom az idegeidet kötélen táncolni...(cwl)
    Itt már a fél brigádot lezsidóztad, akik nem akartak a hamis teóriáiddal azonosulni, de egy dolgot SEM tudtál a lexikális "igazságaidból" megcáfolni, helyette csak az anyázás, a fikázás, meg a berögződött mumusos zsidózásod folyik belőled, ami, bár felettébb szánalmas és óvodásmód ostoba, de leginkább megmosolyogtató....
    Ezzel aztán senkinek nem segítesz, önmagadnak legkevésbé!

    Nálad aztán nem nehéz a nyulat kiugrasztani a bokorból, egyből kimutatod a fogad fehérjét, azaz a lelked legsötétebbjét...
    Profilelemzőnek ne nagyon jelentkezz, mert a drogos, az alkoholista... meg az összes többi jelzővel is nagyon mellélőttél engem illetőleg.
    Mások, teljesen ismeretlenül való degradáló kielemzése és zsidózása helyett, időszerű lenne végre úgy istenigazából mélyen Önmagadba nézni, ami persze ezzel a határozott önelégült, öntelt, torz jellemmel nem kivitelezhető.

    Én veled ellentétben, elsősorban nem téged, hanem az általad leírt virtuális tébolydádat cáfoltam.
    Arról nem beszélve, hogy miféle forrással kellene nekem bármit alátámasztanom, mikor minden egyes földi írás, tanulmány, elmélet és teória... mélyen a hazugságban gyökerezik már évezredek óta?!
    Nincs IGAZ írott forrás. Tudtad?!

    Porcicától nem vártam többet... de Így legalább már mindenki számára, aki VALÓBAN a jó oldalon áll, világossá válhat, hova is tartoztok, kinek a szekerét is toljátok oly gőgösen és serényen.

    Az ember azt hinné, hogy az Igazságot keresitek, de ti csak egymás torkának esve tapostok el mindent és mindenkit, ezzel Önmagatokat az Igazságtól örökre megfosztva.

    Én itt le is zárom veled ezt a színvonaltalan, kocsmaszintű "eszmecserét".
    Adjon az Ég minden jót!
    - 2022. 06. 03. 00:20
  • Claudius
    SzVabodnaJaltaH

    Változz...
    Az Idők Legvégén, annyi most a Remény,
    amennyi a Benned rejlő, Igaz, Ősi Erény,
    Bölcsességed Mércéje, mint Hited Valósága,
    Égbe szállt Lelked és annak Titkos Álma.

    Varázsold a Haragod Megbocsájtásra,
    Cseréld ki a Hamisat, Tiszta Forrásra,
    Dolgozzál a Gőg helyett, az Alázat várán,
    Soha ne lépj előbbre Embertársad Kárán!

    Bontsd le magadban az Irigység Házát,
    Érezd át a Nagylelkűség Önzetlen Báját,
    Feküdj ki az erdőben egy virágos Tisztásra,
    Dobj le minden mocskot és cseréld Tisztára.

    A Gonoszság ruháját hajítsd forró Tűzbe,
    Fojtsd a Félelmedet s Kapzsiságod Vízbe,
    Vedd fel Büszkén Magadra a Hited páncélját,
    Csak így érheted el, Léted Valós Célját.

    A Szeretet Szemével lásd meg a Lényeget,
    Segíts a Gyengén, Óvj Minden Gyermeket,
    Szíved mélyéből áradjon Becsület,
    Utadat kísérje Őszinte Tisztelet.

    Küzdelmed és Erőd legyen hát Kitartó,
    Hűséged az Éggel, Teremtődhöz méltó,
    Vetkőzd le az Önérdek kopottas kabátját,
    Ne forralj több Bosszút, ismerd meg a Hálát.

    Nyíljon ki kertedben a Bizalom Rózsája,
    Szívedben Ébredjen Szándékod
    Jósága,
    Emberséged Egyedüli, Igaz Értéke,
    A Teremtődbe vetett Hited Mértéke.

    Változz Igaz Emberré és nézzél Fel az Égre,
    Világítson Szellemed Rég kialudt Fénye,
    Száműzz minden Aggodalmat, Ízleld meg a Békét,
    Minden egyes Pillanatban, Érezd az Ő LÉTÉT!

    Pusztítsd el az ármány legapróbb csíráját,
    Öntözd meg Szellemed Hófehér Virágját,
    Dobd a vereséget egy sötét, mély Kútba,
    S Térj végre az Igaz, Győzedelmes Útra.

    Östentelenséged kötözd meg Örökre,
    Változz Igaz Szeretetté időtlen Időkre,
    Megalkuvást, Közönyt zárjál ki MAGodból,
    Hogy Égi Anyád Mosolya, mindig Rád Ragyogjon!
    - 2022. 06. 03. 00:34
  • S
    És végezetül még egy tanulságot jegyezz meg: attól hogy a te szellemi kapacitásod gyenge ahhoz hogy valamit fel tudjál fogni, attól az még létezik. Neked halvány lila fingod sincs bizonyos dolgokról, amikről olyan bizonyossággal nyiatkoztatsz ki, mintha te szartad volna a világegyetemet. Nos, a te szaralak lényedet sem te szartad, nem hogy a sok marhaságot amiket összehordasz, röhejes versekbe is szedve.
    Ne feledd, a hozzád hasonló primitív, gyenge értelmi képességű emberekből van a legtöbb, a te fajtáddal tökéletes az összhangod és a primitív öncsámcsogásod.
    Sohasem feledd, én mindig tükröt mutatok, ha valaki primitív és bunkó, akkor én is úgy reagálok rá, mint ahogyan terád. És írhatsz száz levelet én százszor gogok úgy reagálni, amilyen primitív vagy. Tudod, a paraziták egyik tulajdonsága, hogy próbálják a vérszívást a szellemi gyengeségükkel is. Te is próbálod a véremet szívni a primitív hülyeségeiddel, de nálam ezzel mellélőssz, de nagyon mellélőssz barátocslám. A fagyi visszanyal. Minél jobban belelovallod magad a primitív leveleidbe, annál jobban visszafordítom rád. Tessék, ha ez neked jó, nekem rendben van. Sohasem mozdított ki semmi a lelki nyugalmamból, pláne nem az olyan egyszerű egysejtű szinten gondolkodó, mint amilyen te vagy. Egy hangya szellemi szintje magasabb a tiédnél, mert hasznosabb cselekedett hajt végre, mint amilyen kártékony a te működésed. Ne feledd, én nem fáradok el, az ilyen elmegyengék mint te, sohasem tudnak kizökkenteni a nyugalmamból, egyáltalán senki sem tud kizökkenteni abból. Ezért biztatlak, járasd csak le minél jobban magad a primitív, lényeget felfogni képtelen agyad fantazmagóriáival, várom a szellemi szennyet, amit ezután produkálsz, megkapod érte a "jutalmadat" tölem, ebben biztos lehetsz. Ezt legalább felfogtad, észkombájn?
    - 2022. 06. 03. 04:41
  • S
    Claudius
    Engedd már el, kivel vitázol? Visszanézed nem sok értelmes kommentet találsz tőle, igaz nincs is nagyon.
    Nyomon követem a fórumot szinte a kezdetektől, rájöttem, hogy csak önigazolás miatt, ha kihagytam pár évet akkor sem történt semmi különös, a dolgok mentek a maguk kijelölt medrében.
    Akikre a kutyámat nem bíznám azokkal, hogy lehet érdemben bármibe is összefogni, ja a fröcsögésben igen...
    A fröcsögésben világbajnok a magyar, engeded folyton megmarnak és belevisznek a maguk mocskába.
    Összefogást akarsz? Mássz le hozzájuk!
    Az oltások kezdetnek jó példa volt erre, akivel egy szót nem beszéltem a témáról ugyan azt tették amit én is.
    Akik meg fogadkoztak, meg ezt is azt is tudják képbe vannak, ők ott vannak sorra beoltva, persze vannak kivételek.
    Filmajánló? A sziget (Ostrov)
    https://www.youtube.com/watch?v=Jf96-...f96-x8frbg
    Eredj francia országba, vigasztald meg azt a beteg embert...
    Mit nézel így?
    Cselekedj!

    Jaaj a disznó, a ház ,,meg minden, ezek ugyan azok...
    - 2022. 06. 03. 08:54
  • S
    sintermann most kivételesen értemes dolgot írsz, a Claudius perioikosznak hogy jobban tenné ha elengedné a dolgot. Lehet hogy a ti szellemi szinteteken nem sok értelmes dolgot kommenteltem, de akik szellemileg nincsenek a ti alacsony szinteteken, azoknak sokkal többet jelentett amiket írtam. Olyan emberekkel mint te meg Claudius alien nincs valóban értelme összefogni, mert a kutya se bízná rátok a csontját. Minek összefogni szellemi roncsokkal, beteg elmékkel? Fogjatok ti ketten össze, hátha kijön belőle egy elmegyógyászati szanatórium, arra is szükség lesz és van, lakói és vezetői is lesztek egy személyben.
    Neked elvétve van értelmes kommented, de Napoleon-Claudius császár alien úrnak nem igen.
    Ez egy jó komment volt a részedről, hogy ne erőlködjön agyi székrekedése van. Neked is, csak te néha használsz agyhajtót. Hogy tudjál fröcsögni. És hogy én is tudjak, mert amilyen a leveletek, olyan az enyém is. Ha megnézed, én sohasem támadtam senkit az írásaiért, addig amíg primitív, agyhalott szinten belém nem kötött. Ennyi Sintérkém és Néro vagy Claudius, mindegy.
    - 2022. 06. 03. 09:18
  • S
    SzVabodnaJaltaH
    Ha megnézed, én sohasem támadtam senkit az írásaiért.

    Persze, hogy nem mikor nincs is nagyon kommented visszamenőleg, akkor, hogy sértenél meg bárkit is?
    Mi a fő nick neved, amit használtál eddig? :)
    Hitványabb vagy az útszéli örömlánynál mert azt ha megsértik megmondja a magáét és továbblép!
    Megsértődtél és nézd meg, hogy mit műveltél ...
    - 2022. 06. 03. 10:23
  • P
    Claudius, te lennél az igazság forrása? Akkor itt mindenkinek kapáltak! Amúgy nagyon nincs mit minősíteni rajtad, mert a rendszerbe beépített NPC-k nem képesek mást szajkózni, mint amit a gazdájuk-programozójuk megenged nekik. Emiatt nem is lehetne rád haragudni, hiszen nem vagy több egy félrevezető programnál, aki nagyon bőszen és hatékonyan teljesíti a feladatát. Te és a Sinnerman valószínű ugyan oda vagytok bekötve, illetve egy tőről vagytok szaporítva. Azt sem zárom ki, hogy ugyan az az entitás vagytok, de minimum ugyan az a programozótok. Bár azt írtad, hogy egy csapat vagyunk SzVabodnaJaltaH-val, de sajna tévedsz, mert még sosem találkoztam vele, sőt még nem is beszéltünk, -bár nekem nem lenne ellene kifogásom-, de mi mind a ketten önállóan vagyunk olyanok, amilyenek. Én mellesleg már sok év óta (ugyan így) gondolkozom, és sokáig azt hittem egyedül vagyok a gondolataimmal, de szerencsére nem így van. Bár nincsenek illúzióim, hogy sokan is lehetnénk, mert ez merő futurizmus lenne, de az a kevés is bőven elég lehet, ha ott lesz az ideje. Toljad csak a baromságokat, de üzenem a gazdáidnak-programozóidnak, hogy itt, most talán még úgy tűnik nekik áll a világ és a lécük, de a halál(om) után találkozunk és nem fognak nekem örülni, ezt biztosan garantálhatom!
    - 2022. 06. 03. 11:16
  • Gerry
    Hoztam boxkesztyüt! Ki kér?
    Pofozózsák nincs - de azt - ahogy látom fel tudjátok vállalni...

    Claudius - bejött a versed.... tudod mé'? Mert erre indulót lehet írni ráadásul fúvós zenekarra... A hadszíntéren beindítanák rá a sereget... "ELÕRE KATONA, INDULJ A CSATÁBA...(TI-TÁ-TI TI-TI-TI, TI-TI-TI TI-TÁ-TI ), csapnák ám szinkronban a lábukat, aztán homlokon az ellent! Több verset leközöltél már - van egy szótagolásra használható sablonod ahol csokorba vannak gyüjtve az azonos végzõdésü szavak? Elkérhetem? ... Na mindegy. Azért mert egykor a mamádnak tetszettek a verseid (az enyém is mindig megdicsért, de volt önkritikám így nem mindig hittem neki), nem kellett volna ennyire eröltetned! Persze te tudod - valakinek mindig tetszenek a versek amit az nem tudott megírni... Próbálkoztál már irodalmi szakkörrel is. Nem? Akkor ne is tedd... Viszont esetleg vallási énekekkel - megszövegelésükkel próbálkozhatnál. Ott biztos nem fogunk összefutni, ahogy a Facebook-on sem ... no meg ha igazak a suttogások, (mármint, hogy ott egészen más stílust használsz -nem egészen ilyen "összekenetteljeset") akkor a laposfejü földieknél sem borulok össze veled... amúgy nem haragszom rájuk, mi okom lenne rá. Ók se jöttek vissza, én meg jól elvagyok a kék-labda felületén...
    Szóval - eddig még mindig nem fogtad fel, hogy a vallás, a hit az magánügy... Ezért lenne jó ha balfenéken elcsúsznál és nem itt akarnál magadnak hívõket szerezni. ....Jó, jó , jó, - tudom. csak segíteni akarsz a nép egyes gárgyult tagjain és mentõ kezed nyújtod feléjük. NEM KÖLL. Vedd észre, hogy ez nem halastó és neked nem osztottunk horgászati - halászati engedélyt. Sok hal igencsak buta azt tudjuk. De ha békén hagyják õket akkor egész jól el vannak a maguk közegében. Ne akard magadhoz emelni õket. Ott csak tátognának és rá se jönnének, hogy te csak azért szövegelsz, hogy aztán paprikás halat ehess vacsorára.

    Kicsit kiemelném a végére: Szeretrezgõk és önkényes világmegváltók nem kivánatosak az oldalon. Csináljanak maguknak egyet és ott lubickoljanak. Ott nem fogom õket zavarni.
    Miheztartás végett: Nem vagyok ateista, csak egy olyan ember aki nem mindent ért a világból... viszont NE TE AKARJ TANÍTANI, mert nem vagyok veled azonos szinten és neked NEM OSZTOTTAM LAPOT.


    (Persze Imre írásbeli engedélyével - kérjetek tõle - visszalépek a véleményemmel. Talán próbálkozzatok.)
    - 2022. 06. 03. 12:58
  • S
    Claudius, még egy kiegészítő levelet akartam délelőtt elküldeni, de most van időm rá.
    Úgy látom szaranádot is írtál nekem. De a szarozmár násztánc meg a pingvinfing közt van a szaranádod. Ha megírod hogy itt a sárga, hol a kauszt-atás, ezt megúszod, vagy még a roma-i b-irodalmi Lóbél-díjat kapsz-a-icin Clau-dio-fóbiával. Írj még ilyen fenn-költeményt, töményt, de saját magadnak C(é)laudius sine laude (mivel úgysem érted: dicséret nélkül) körüllakó és körülmetélt. A terem búráját meg le ne verd a metélt pennáddal, mert megharagszik rád a teremb=érlők) ura. Mássz fel az égig a lajTorgyán és kisgazdája leszel a nagy semmi agyadnak. Avagy felmászol meszelőnyélen és átmeszeled az eget ződre, nemző/ldre, ződre. Aztán írhatsz egy szép szara nádot, hogy a te teremtőd. A teremb ura az égen is ződ gyepen pigeni ki az olyan hülyék megteremtését, mint amilyen tanulatlan hülye a te lelked, ezért aztán állandóan reinkar-nációzol vagy szent tehénné vagy mit tudom én, gender papagájjá vagy mamagájjá. A termb ura teremtőd azon is elmorfondírozik hogy milyen hülye volt ő akkor amikor ilyen tanulatlan hülye lelket teremtett a búrájával, mint a tiéd. Ha hozzá fogsz szólni az írásaimhoz, hasonló levelekkel örvendeztetlek meg. Remélem silány, tanulatlan lelkednek ez feltöltődés sivár agyad kósza gondolatai közötti hosszas időkben.
    - 2022. 06. 03. 21:37
  • S
    Sintérmann, nem voltam korábban regisztrálva semmilyen nick-fuck néven sem, így megint önmagadra projektáltad ezt az örömlány mizériát, netalán örömlányként működtél, csak kiöregedtél belőle, hogy ilyen jól ismered a lelki világukat?
    Egyébként a cikkeknél kommenteltem az elmúlt napokban, úgy tűnik az már az intelligencia szintedet túlszár-nyalja hogy ezt felfogd. Senkit sem támadtam, ha nem támad meg senki én nem támadok senkire. Ennyire egyszerű. De ez neked nyilvánvalóan bonyolult. Most is tisztességesen beszélek veled, pedig ezt sem fogod fel.
    Claudiusnak is írom, hogy Porcicával egyetértek a legutóbbi levelében is, és valóban sohasem találkoztunk, és ez részemről is hiányt jelent, mivel értelmes emberrel mindig jólesik beszélgetni.
    És Sintérmann, egyedül Imre dönti el hogy mit tűr el az oldalain, amennyiben nem látja korrektnek, vagy helyénvalónak a válaszaimat akár Claudiusnak, akár neked, akkor azt én ő tőle elfogadom. Persze ő meg is tudja indokolni, ellentétben veled, aki csak szaranádat tudsz pingvinfingani Claudiusszal együtt. Lehet hogy te írtad?
    Gerrynek is igazat adok, felesleges szájtépés ez, inkább vonuljatok vissza Claudiusszal a helóták meg perioikoszok lemetélt hímes mezejére és írogassatok egymásnak szerelmes szaranádokat. Abban is igaza van, hogy mindenki a maga hitében ha a legkevésbé szenved, akkor higgyen benne, még ha az egy kulcstartó is. Itt a lényeg a szenvedtetők és a szenvedés csökkentése vagy megszüntetése. Ezekkel a gondolataimmal nem ártok és ártottam senkinek, sőt, ha tudtam - és nem mindenféle cigányfajzatnak vagy metélteknek - segítettem enyhíteni a kevés jólelkű ember szenvedésein. A te írásodból nem ez látszik, inkább pusztán a rosszindulat vezérel. Sintér-kém, ez elébb-utóbb meg fog ölni. És hogy néz ki egy sintér ha megöli a kutya helyett mag-át?
    - 2022. 06. 03. 21:56
  • Posta Imre
    - 2022. 06. 07. 10:33
  • J
    Bulgária növelte az USA gáztól való függőségét. Megérkezett az első folyékony gászt szállító tartályhajó, de kis kerülővel kapják majd a gázt , mert a hajó görög és török terminálonok rakodik ki. A gázt majd onnan vezetékeken szállítják át Bulgáriaába, ha a vezetékek kapacitása azt megengedi.
    https://www.novinite.com/articles/215...as+Arrived
    Nahát, milyen jól járták ezzel a beszerzéssel! Nevet Ezt megköszönve nem is engedték át a légterükön az orosz külügyért, aki Belgrádba igyekezett volna. Tökös egy nemzet lett a bolgár 5 USA támaszponttal a területén.
    - 2022. 06. 08. 15:26
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %