Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Tájékoztató: Víruska éneke

Tájékoztató: Víruska éneke

 A kormány által koronavírus járvány veszélyhelyzetnek nevezett jelenséget figyelve és összeszedve a mindennapi tapasztalatainkat, valamint a megszólaló illetve  publikáló magyar és nemzetközi szinten megszólaló orvosok adatait, tájékoztatásait összegezve a következőkre jutottunk: valami nagyon nem stimmel a kormány részéről, illetve nemzetközi szinten. 


Olyan ellentmondásosak az egészségügyi tájékoztatások  a kormány és a különböző médiák részéről, és annyira mások a  tapasztalataink,  hogy kétségbe kell vonnunk  a járvány, vagyis  veszélyhelyzet valódiságát, és azt kell gondolnunk, hogy a veszélyhelyzetnek nevezett valami mögött egy más dolog áll: az előre beharangozott gazdasági válság elleplezése , vagy  a gazdaság szándékos összeomlasztása,  és az egészségügy illetve más egyéb dolgok átszervezése a lakosság tudta  és beleegyezése nélkül. Úgy néz ki, hogy totál globál szinten.

Többünk tapasztalati alapján tavaly és ez év januárjában volt egy durvább influenza járvány, amibe többen beleestünk és elég komolyan megviselte a szervezetünket, nehezen jöttünk ki belőle, de február közepére lecsengett.

Érdekes módon ekkor még komolyabb média tevékenység nem volt, még a kormány részéről sem.

Hirtelen és egyszerre kezdődött  világszerte a pánikkeltés, először azzal hogy Kínában Vuhanban hatalmas koronavírus járvány kezdődött, aminek pontos okát  nem tudták, de denevérzabálással hozták összefüggésbe.  Majd a koronavírus felugrott  a világűrbe anélkül hogy Kína többi településeit megfertőzte volna,és leugrott Olaszországba illetve a világ rengeteg helyén, iszonyú mennyiségű halottat hátrahagyva. Mutogatták a médiákban a rengeteg hallottat, amik egy részéről kiderült  hogy a számadatok nem valósak, volt hogy a fénykép sem volt igaz.

A kormányok és emberek  bepánikoltak  a hírekre, az  országok bezárkóztak és maszk viselésére kötelezték az embereket, illetve az időseket elválasztották a fiatalabbaktól arra hivatkozva, hogy ők a veszélyeztetett korcsoport, főleg akiknek más alapbetegségeik vannak. Bezártak az óvodák, iskolák és egyre több munkahely szűnt meg a leállás miatt.  Vagyis ha eddig nem volt, akkor most keletkezett egy gazdasági világ válság.

Érdekes módon Svédország, Fehéroroszország és sok távol-keleti ország nem így oldotta meg a vírus hirdetés okozta helyzetet, hanem az élet ment tovább a maga medrében természetesen azzal, hogy jobban odafigyeltek a betegekre, idősekre, és a higiéniás dolgokra, mint kézmosás, tüsszentés és köhögés, illetve viszonylagos távolságtartás egymástól. Maszkos buli nem volt, sem bezárkózás.

Nálunk, itthon érdekesen alakult a helyzet: kihirdette az Operatív Törzs hogy a járványveszély miatt a 65 év felettiek és azok akiknek alapbetegségei vannak, azok mivel  veszélyeztetettek, maradjanak otthon, ne találkozzanak hozzátartozóikkal, és vásárlási idő intervallumot határoztak meg nekik. Elválasztották őket a 65 év alattiaktól. Ugyanakkor nem látszott semmilyen olyan sürgős tevékenység a kormány részéről, ami egy nagyon súlyos, világjárványnak nevezett veszélyhelyzet indokolta volna, vagyis nem szólalt meg a köztársasági elnök, illetve a Katasztrófavédelem, és nem határozták meg a Katasztrófavédelem mellett a rendőrségnek és önkormányzatnak hogy települési létszám alapján azonnal maszkot kapjanak a települések lakói, ez a mai napig elmaradt, illetve nem indult be állami rendeletre azonnal egy üzem sem olyan maszkok gyártására, amik egy rengeteg halottal járó világjárvány elleni védekezéshez szükséges.

A maszkok használata is ellentmondásos volt, először azt mondták, hogy a fertőző betegek viseljék, majd azt állították hogy mindenki lehet fertőző akkor is ha nincsenek tünetei, ezért kötelezően hordania kell mindenkinek. Ez légúti fertőzésnél elég érdekes állítás, hiszen a fertőzések a nyálkahártyákat irritálják, és váladékot mindenképpen termelnek, még ha köhögés és tüsszentés nincs is, vagy nem számottevő.

Az Operatív Törzs arról is tájékoztatott, hogy a gyerekekre nem veszélyes, sokukon úgy megy végig a fertőzés  , olyan csekély tünetekkel hogy szülők sokszor észre sem veszik. De ezzel ellentmondásosan lezárták a játszótereket és bezárták az iskolákat.

Az Operatív Törzs arról is tájékoztatást adott, hogy a felnőtteknél magasabb lázzal, és egyéb tünetekkel járhat, de a fertőzés kifejezetten az idősekre és olyan személyekre veszélyes akiknek valamilyen komolyabb alapbetegségeik vannak.

Azonban nem tudták megmondani hogy a vírus hogyan terjed, ellentmondásosak voltak a tájékoztatók, annyira hogy mára paródiák vannak fent a neten. Először azt mondták hogy nem a levegőben terjed, hanem a felületeken van, azokhoz nyúlkálunk mosdatlan kézzel, úgy visszük be a fertőzést. Na de hogy került legelőször a felületekre egy olyan vírus, ami a médiák riogatása alapján iszonyú halottat produkált. Aztán jöttek azzal, hogy a levegőből leülepedett a felületekre. Hát igen, tavasszal és ősszel vannak nátha és influenza járványok, mert akkor optimálisak az életviszonyok számukra, ez már csak így van a természettel.  Muslica is akkor és ott terem ahol gyümölcs erjedés, rothadás, vagy szüret van.  Kizárt hogy nélkülük legyen, mert ezek az alapfeltételei a megjelenésének.

Aztán jöttek azzal hogy májusban tetőzni fog a járvány, és a tetőzés másnapján, vagyis amikor normális menetben a legtöbb a beteg ember, akkor összeengedték a népet, lehetett étterembe menni és egyebekre.   Hát már ez furcsa egy intézkedés, hogy először laposítjuk a görbét azzal hogy nem találkozhatunk egymással és nem járhatunk össze, sem rendezvényeket nem tarthatunk, majd egy elegáns kanyarral összeengedjük a népet akkor, amikor a legtöbb a fertőző beteg, mert a tetőzés ezt jelenti. Szóval csupa-csupa furcsaság. Ja, hogy járvány nincs csak veszélyhelyzet……

És az emberek az első sokk után felébredve érdeklődni kezdtek egymástól, hogy kinek vannak rokonai, hozzátartozói, akik súlyos koronavírusos betegek, ám senki ilyen személyt nem ismert, még az ismerősök ismerőseinek ismerősei között sem. Nem rohangáltak a mentők szirénázva a fuldoklókkal sehol, legalábbis mi egyetlen egyről sem tudunk, sem ismerőseink ismerőseinek ismerősei. Mert hogy azzal riogattak nap mint nap hogy milyen súlyos ez a járvány. Vagyis nem járvány, csak veszélyhelyzet….

Aztán villámgyorsan kiüríttették a kórházakat, hazaküldték a betegeket válogatás nélkül,  amire Dr. Duda Ernő virológus egy interjújában azt mondta, hogy 40-szeres túlbiztosítás volt így a kórházi létszám, ami egy katonai hadgyakorlatnak jó, de járvány elleni intézkedésnek nem.

Megszűnt a járóbetegellátás, megszűntek a fogászatok, nőgyógyászatok, szűrővizsgálatok. Hogy az onkológiai betegekkel, szív-és érrendszeri betegekkel, pszichiátriai betegekkel mi lett, nem tudjuk, csak amit a médiákból, újságcikkekből saját magunk tapasztalataiból és ismerőseink elmondásaiból tudunk, illetve amit orvosok, ápolók, asszisztensek, mentősök titokban elkotyogtak. Mert valamiért titoktartást kellett aláírniuk , illetve a kért adatok kiadási 15 napos határidejét is felemelték állítólag 45 napra,amit további 45 nappal meg lehet hosszabbítani. A veszélyhelyzet elleni védekezés miatt. Nyilván egy adminisztrátor a gép előtt ülve majd megszakad a védekezés miatt….  Most hősöknek nevezik őket akik nem fogadtak betegeket , vagy kirakták a súlyos betegeket. Tisztelet azoknak az egészségügyi dolgozóknak akik ezen idő alatt dolgoztak, és külön köszönet a mentősöknek, gyógyszerészeknek, valamint azoknak az orvosoknak akik suttyomban is rendeltek és segítettek, illetve azoknak  az ápolóknak, akik szociális intézményekben és öregek otthonaiban segítettek.

Közben  Magyarországon és nemzetközi szinten is dagadni kezdett a botrány, ahogy az emberek az első sokkból magukhoz tértek. Itthon és külföldön is megszólaltak orvosok, akik adatokkal bizonyították, hogy  egy közepesebb influenza járvány ugyan lezajlott 2019. november-decemberében, ami 2020. január, februárban véget ért, de a halálos áldozatok száma nemcsak jóval kevesebb, mint ahogy a médiák beharangozták, hanem alacsonyabb az előző évek halálozási statisztikáihoz képest.

Svédország, Fehéroroszország és a távol-keleti országok , mint Japán, Dél-Korea, Tajvan, Szingapúr, stb.nem zártak be sőt , Lukasenko fehérorosz elnök pedig több interjúban és a virágvasárnapon a templomban ahol mindenki maszk nélkül ült, elmondta,hogy ez a vírusmizéria egy mesterséges pánikkeltés, tömeghisztéria.

Ami a legfurcsább: hogy Magyarországon nem szólalt meg egyetlen virológus sem, nem voltak orvosi konzultációk , szakmai kerekasztal beszélgetések, tájékoztatók a veszélyhelyzet kielemzésére a vírussal kapcsolatban, és hogy mi lesz a kórházból elbocsátott súlyos betegek sorsa, illetve a járóbeteg ellátás hiánya miatt a betegekkel:

Csak Müller Cecília pedig mindig két rendőrtiszt között. ..

Lássuk, hogy kik azok az orvosok akik megszólaltak, és mit állítottak:

a Heves Megyei Orvosi  Kamara elnöke, Dr.  Pócs Alfréd ortopéd orvos, hogy naponta telefonálnak a műtétre váró betegei, mert nagyon nagyok a fájdalmaik, és azt kérdezik hogy mikor lehet őket végre műteni?  Néhány napja ez az orvos azt is elmondta telefonon hogy a Gyöngyösi Kórházban bezárt a gyógyszertár, a betegeknek a városban kell bóklászniuk hogy kiváltsák a gyógyszereiket, de zárva van a gyógyászati segédeszközbolt is, a betegek nem tudják a szükséges eszközeiket megvásárolni, valamint hogy rendészek igazoltatták őt, és a kocsi csomagtartóját is felnyittatták, amit sérelmesnek , megalázónak tart.

Dr. Pócs Alfréd, Dr. Gődény György és Dr. Tamasi József belgyógyász természetgyógyász közös   kerekasztal beszélgetésükön elhangzott, hogy tudatos félrevezetés, félretájékoztatás folyik, hogy  a gyors ágykiürítést a járvány apropóján csinálta a kormány, kihasználva az emberek félelmét. „Nem tudni hogy hányan jártak így pórul, haltak meg, valamint nincs kórbonctani vizsgálat, amely egyébként tudományos adat. Hogy ha majd ha beindul a járóbeteg ellátás, évekig kell majd várni a várólisták miatt”-mondta el Dr. Pócs Alfréd.

Elhangzott, hogy a tesztek nem alkalmasak a betegség megállapítására, illetve hogy különbséget kell tenni fertőzött és beteg között. Hogy a  betegek számát kellene közölni. „Hogyan működik a rendszer? Ha nincs boncolás, ha nem tudjuk, hányan betegedtek és haltak meg a lakosság összlétszámára vonatkozóan? Ha az egészségügyben szokásos fix eligazodási pontok nincsenek meg, akkor nem tudjuk értelmezni az ágykiürítést, boncolástiltást. stb.”

Prof. Dr. Duda Ernő virológus egy cikkében azt állítja, hogy ezer beteg volt, most 40 000 hely van, ez 40 szeres túlbiztosítás, és hogy az ágyszám csökkentés lehet hogy egy  katonai gyakorlatnak jó volt ,de  járványügyi szempontból értelmetlen volt.  A koronavírust pedig nátha  tüneteit okozó, vacak, alig halálosnak nevezi..

-         1. melléklet:Dr. Tamasi József belgyógyász leközli, hogy Olaszországban a halottak életkora 80.5 év volt, 10 % 90 év feletti, 90 %-uk 70 év feletti. Az elhunytaknak csak 0.8 %-a nem szenvedett semmilyen idült betegségben ( de nem tudni, hogy dohányos, drogos vagy elhízott volt-e.) 75%-uk kettő vagy több, 50 %-uk három v. több krónikus betegségben szenvedett. Az átlagos olaszországi halálozás  a korona vírus járvánnyal együtt sem éri el a szokásos egységnyi időre jutó olaszországi rátát. Ezért teljesen félrevezető, csupán pánikkeltést szolgáló minden nap hírt adni arról, hogy  megint 800-900 olasz halt meg  a koronavírus miatt. A koronavírus miatti tüdőgyulladásos halálozás  nem éri el a normális tüdőgyulladási halálozást. Az európai halálozási monitoring rendszer nem mutat semmilyen emelkedést egyetlen országban sem, kivéve Olaszországban ahol a 65 felettiek halálozása megnőtt, de még mindig nem éri el a 2016/17 évi influenza miatti halálozást,” Nem prezenetálják az sem, hogy az egészséges idősek  mennyire gyorsan és milyen százalékban gyógyulnak meg, hiszen ez is csökkentené a pánikot. … Dél-Koreában 9500 pozitív teszt, 152 haláleset.

-         Sucharit Bhakdi a Mainzi Egyetem mikrobiológus professzora egyenesen önpusztítónak, groteszknek , kollektív öngyilkosságnak nevezi az intézkedéseket, mert azok a társadalmi shock okán  sok idős embernek lerövidítik a várható élettartamát és felveti a kérdést hogy az idős beteg emberek halálában mennyire játszik közre a több hete bevezetett intézkedési csomag.

-         Idézem: „polgártársaink életét és egzisztenciáját tesszük kockára , ha védekezünk egy nem létező veszély ellen. A most hozott intézkedések katasztrofálisak az ország számára. Óriási károkat okoznak  minden eredmény nélkül. A koronavírusok emberemlékezet óta itt vannak köztünk és az orvostudományban elhanyagolható szerepet játszanak. A legtöbb fertőzött nem lesz súlyos beteg. Csupáncsak  az egyéb betegségekben szenvedő , főleg tüdő-és szívproblémákkal küzdő idős emberek számára  lehet súlyos. 10.000 fertőzés. Ebből 99%enyhe, vagy semmi szimptómák. A fertőzés nem egyenlő a betegséggel. Ha a társadalom a korlátozásokat elfogadja, ez a kollektív öngyilkossággal egyenlő.

-         Maria Rita Gismondo olasz mikrobiológus  arra szólítja fel az olasz kormányt, hogy hagyja abba a megbetegedési és halálozási adatok napi kommunikációját, mert az értelmetlen pánikot kelt és semmilyen valós alapja nincs, mert a diagnózisok és következtetések pontatlanok.

-        Petro Vernazza svájci infektológus  bírálja az országok által meghozott intézkedéseket. Azt mondja, hogy semmi értelme a tesztek növelésének, mert a fertőzöttek 90%-ában tünetmentesen lezajlik  a fertőzés. Az iskolák bezárása és a kijárási tilalom pedig  egyenesen kontra produktív, mert megakadályozza hogy a gyerekek  és felnőttek időben immunizálódjanak  a vírussal szemben.

-        Frank Ulrich Montgomery a német orvosi kamara elnöke is a lockdown rendszert ellenzi és kontra produktívnak tartja.

-       Dr Pablo Goldsmicdt  argentin virológus egyenesen globális terrorizmusról beszél a vírus kapcsán  kialakított intézkedések kapcsán.

-         Dr. Wolfgang wodarg belgyógyász tüdőgyógyász: Ami most van, az nem több egy átlagos influenza szezonnál.Az influenzás esetek5-15 5-át mindig is a koronavírus okozta. Ez az arány az idei évben is 10 %.

-        A 600 (új( fertőzéses eset semmit nem mond. Ez nem mérőszám a vírus terjedésére. Nem mindegy hogy 1 millió vagy ezer tesztelésből állapítunk meg 600 koronavírusos beteget-Olaszországban 50 ezer tesztelésből mértek 600 koronavírusos esetet. Ennél jóval magasabb a kórházi tartózkodás során kapott egyéb fertőzésben meghaltak száma, amely Németországban 15.000 És ez több mint a közlekedési balesetek áldozatai. A tüdőgyulladással kórházba került személyek 20-30%a meghal. Súlyos gondatlanság  a pánikkeltés, a közlekedés és rendezvények korlátozása. A sajtóval elszaladt a ló.”

-         Bosszankodom, hogy sok embernek fölöslegesen kell szenvednie a pániktól, hogy fölöslegesen zárják az embereket karanténba, hogy fontos rendezvényeket mondanak le, hogy az embereknek  személyes és gazdasági  hátrányuk származik belőle, anélkül hogy ez orvosilag indokolható és tartható volna.”       

-        Német orvosok: a koronavírus világjárvány tulajdonképpen a szezonális influenzának a média és az országok kormányai  által felfújt,  felturbózott verziója.

-        Globális teszt, mennyire tették a populációt  apatikussá, irányíthatóvá, karámba terelhetővé. Kételkednek hogy merőben más és halálosabb mint a többi szezonális influenza.


        

-         Dr. Heiko Shöning azt mondja, hogy a koronapánik egy színjáték. Eljött az ideje. hogy megértsük, hogy a kell ős közepén vagyunk egy, a világot átölelő, maffiaszerű bűncselekménynek!!!! A szakemberek számára  a koronavírus régóta ismert. Glasgówi tudósok egy tanulmányban  2005 és 2013 között  vizsgálták azokat a vírusokat, amelyek légúti megbetegedéseket okoznak, A fő kórokozók között van a koronavírus is  amely a tüdő megbetegdések  10-15 %-át okozza, a Covid 19 csak a koronavírusoknak egy új variánsa. Hogy a vírusok állandóan változnak, nem újdonság a szakembereknek. Így minden influenza szezonban új vírusok bukkannak fel. Szabadságunk korlátozása ellen pedig védekezzünk alkotmányos jogunknál fogva. A tudomány nem azt jelenti hogy teljesítjük a politika és a sajtó elvárásait.”

-       Prof. Dr.  Michael Kentsch, Itzhoe Klinikum főorvosa:”Itt Schleswig-Holsteinban nyugalom van. És azt hiszem, hogy ez a helyes hozzáállás. Azt mondom munkatársaimnak, tekintsük ezt úgy, mint egy normális influenzát,amit komolyan kell venni. Alapos kézmosás, zsebkendőbe köhögés. Az influenza még mindig veszélyesebb mint a koronavírus. Évente 15-20 ezren halnak meg influenza következtében Németországban, A hagyományos influenzás megbetegedés jelenleg valószínűbb mint a koronavírusos fertőzés. „

Megszólalt Dr. Gelléri Julianna is a Viva Natura Tv-en, ahol elmondta hogy félelemkeltés folyik, valamint hogy minél jobban fél valaki annál befolyásolhatóbb. A vírus hogy jön el Kínából Budapestre, de nem fertőz Sanghajban? A féleelm a vírus. Beszélt arról hogy a személyes kapcsolatok, ölelés hiánya milyen fontos a betegségek kialakulásában

Dr. Ébert Jenő Svájcban élő oltáskritikus orvos, aki 50 éve orvos, és Budapesten a SOTE-n végzett a Viva Natura tv-n, ő még a Hyppokratészi esküt tette le, amit mára az orvosok elvetettek. Ő szintén elmondta, hogy nagyon rossz irányba megyünk. Állítása szerint a koronavírus  pánikkeltés háttere és célja az, hogy a bolygó teljes lakosságát, 7 milliárd embert beoltsanak. Elmondta továbbá, hogy Bill Gates  a WHO szócsöve, és beszállt a Big Pharmába, ami az oltásanyag gyártók összessége. Vagyis Bill Gatesnek anyagi érdekeltsége van az oltásokban, és a WHO-nak is. A gyógyszer lobbi milliárdokat ad országoknak,c serébe azt várja, hogy azok maradéktalanul hajtsák végre akaratukat. Dr.  Ébert Jenő arra kéri a magyar  orvosokat, hogy tanulmányozzák az oltáskritikus irodalmat. Szerinte a védőoltás hazugság, nem véd, nem létezik, betegséget okoz, károsít. Állítja hogy a jelenlegi állapot pszichológiai hadviselés, valamint hogy mentális  és fizikai mocsok zúdul ránk. Paradigma váltás kell, hogy ne kerüljünk a Big Pharma hatalma alá .A vírusteszt 50-80%-ban téves. A médiaszámok hamisak, félelmet keltenek,és sokan belehalnak, beleőrülnek. Valamint munkanélküliséget okoz. Az USÁ-ban 20 millió ember veszítette el az állását. Elmondta hogy a régi orvos generáció még megtanult gondolkodni. Szerinte az oltások nem jók, nem használnak. Nincs tudományos vizsgálat. Az oltottak sok betegséget kapnak, az autoimmun betegek meghatványozódnak, 1986-ig 12 % volt, ma 52 %, gyerekek is krónikus beteggé válnak, ezért egész életükben gyógyszeres kezelésre szorulnak.

Carlo Maria , Vigano érseke a katolikus egyházból más egyházi személyekkel együtt nyilatkozatában, mely május 7.-én lett közzétéve,azt nyilatkozza, hogy  a Covid-járvány ürügyén sérülnek az állampolgárok alapvető szabadságjogai, beleértve az istentisztelethez, vélemény nyilvánításhoz, mozgásszabadsághoz való jogokat. Mint írja: „Jó okunk van azt gondolni a járvány előfordulásáról, a hozzá kötődő halottak számáról szóló hivatalos adatok alapján,  hogy vannak olyan hatalmak, amelyek abban érdekeltek, hogy pánikot keltsenek a világ népességében, amelynek kizárólagos célja a szabadságjogok elfogadhatatlan korlátozásának bevezetése,  az emberek ellenőrzése és nyomon követése. Ezen illiberális intézkedések  bevezetése felkavaró kezdete egy minden ellenőrzés felett álló Világkormány megvalósításának.” …„hagyni kell az embereket, hogy segítsenek családjuknak, a társadalom sejtjeinek,  nem pedig indokolatlanul büntetni a gyengéket és idősöket, és fájdalmas elszakadásra  kényszeríteni őket szeretteiktől. „ A személyes és társadalmi kapcsolatok kriminalizálása szintén elfogadhatatlan része azok tervében, akik az egyének elszigeteltségét szorgalmazzák annak érdekében, hogy jobban manipulálhassák és irányíthassák őket.

… a polgárok számára lehetőséget kell biztosítani arra, hogy megtagadhassák a személyes szabadság e korlátozásait anélkül, hogy bármiféle szankciót szabnának ki azok számára, akik nem akarnak oltást, nyomkövetőt vagy más hasonló eszközt használni.

Már hallani hogy novembertől Magyarországon meg lesz a vírus elleni oltóanyag és oltani akarják az egészségügyi dolgozókat meg a 65 feletti embereket. 

Meg hogy a korona vírus második hulláma ősszel. Honnan tudják? A H1N1  sem jött vissza. A vírusok változnak, mutálódnak, ahogy a híres orvosok is mondják. Miért nem a nyájimmunitást segítik elő???

Németországban botrány volt amikor kiderült, hogy a politikusoknak tiszta oltóanyagot adtak, a lakosságnak meg szennyezettet…

Miért nem a természetes egészséges életmódot hirdetik? Idézem Dr. Tamasi Józsefet: ”Kásler miniszter úr kiadványa egyetlen sort nem tartalmaz arról, hogy mit tegyenek odahaza az emberek, hogy valódi légúti megelőző gyakorlatokat (légzőgyakorlatok ), gyógynövénypraktikákat,  vitaminszedést, és milyen hatékony  diétát kövessenek. Ami Dél-Koreában még hozzájárult  a járvány megfékezéséhez, az az, hogy  a teljes megelőzés  nem a konzervatív orvoslás, hanem a tradicionális  koreai medicina, tehát a természetgyógyászati orvoslás kezében van, akiket ott egyetemen képeznek  öt éves oktatás keretében és minden kórházban létezik  természetgyógyászati osztály. Így az átlagéletkort 90 évre vitték fel és  lényegesen hatékonyabban  előznek meg minden krónikus betegséget, mint a nyugati medicinára épülő rendszerek Európában. Bár Magyarországon  az egészségügy részét képei  a Komplementer orvoslás, a hivatalos intézmények  és testületek vezetői  egyáltalán nem veszik számításba a komplementer orvoslás sok ezer éves tapasztalatait. Tudatlanságból, gőgből, evidencia kábulat okozta fanatizmusból vagy egyszerűen csak felelőtlenségből?”

Tavaly a médiákban többször elhangzott hogy túl sok készpénz van az embereknél ami nem helyes, meg hogy „ nehéz idők jönnek”, illetve a Számvevőszék elnöke azzal az ötlettel állt elő, hogy a munkaadók a bérek néhány százalékát gyűjtőszámlára utalnák, hogy a lakosságnak legyen néhány havi megtakarítása hogy zökkenőmentesen vészeljék azt amit nem mondott meg hogy mi….. És azt állították gazdasági válság jön.         Hát lett. Rengeteg munkahely szűnt meg feleslegesen a pánik miatt.

Néhány éve elhangzott egy Oroszországban élő volt közgazdász, ma festőművésztől, hogy Orbán Viktor egyszemélyes irányítású rendszert épít ki, hogy a rendszert hirtelen le tudja állítani, és hirtelen egy másként újra tudja indítani.    Most  itt tartunk.  Mondják is hogy a járvány után minden más lesz….    Vagyis a veszély elmúlta után.  Mert járvány ugye nincs.

Fentiek alapján megrendült a bizalmunk, már nem először, sőt végzetesen és véglegesen, ezért bizalmatlanságot jelentünk be a kormány és hivatalos szervei iránt, és mivel erősödik mindenhol a kételkedés és a harag az országban, várjuk hiteles szakemberek nyilatkozatait, tájékoztatásait.

Követeljük hogy Svédország, Fehéroroszország, illetve a távol-keleti országok példáját kövessük, és ne szakítsák szét tovább a családokat, barátokat, ne menjenek tönkre további munkahelyek, és nyilatkozzon az Operatív Törzs, hogy honnan,kitől, milyen adatok alapján veszi, hogy jön egy másik koronavírus hullám.

Tavasszal, és ősz vége felé mindig vannak influenza járványok. Ez az élet természetes rendje, de ez nem indok arra, hogy a Föld nevű bolygót karantén alá helyezzék és az emberek szabadságjogait korlátozzák, hogy a nem koronavírusos betegektől a gyógyítást, gyógyulást megtagadják.  Na és hol vannak az egészségügyre befizetett pénzeink??????

Kijelentjük, hogy az, hogy gondolkodunk és észrevesszük azt, hogy valami nem stimmel az orvosok megszólalása, a halálozási adatok, a saját tapasztalataink a média riogatásával szemben, ezért tovább nem hiszünk , és ennek hangot adunk, valamint  hiteles tájékoztatást kérünk, az nem nyugtalanság keltése rémhír terjesztéssel, nem bűncselekmény hanem egy normális dolog,  mivel az ember szabadnak születik, - és amennyiben a megszólalásunk az adatokkal nyugtalanságot keltene az emberekben, a lakosságban, akkor a kormány feladata a hiteles tájékoztatás.

Fót, 2020. 06. 13.

53 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • S
    Kamu az egész.
    - 2020. 06. 23. 00:17
    • Gerry
      Szalonna - hidd el megértelek, ennek a Covidizének, már az emlegetése is ijesztõ. Azt olvashatjuk, hogy sokan KKK (keserves kínok között) pusztulnak bele, lélegeztetõgéppel pumpálják õket ameddig szét nem reped a tüdejük, az utcán rohannak olyanok után akire rámutatott a szomszédja, azzal az indokkal, hogy fürtökben lógnak rajta a gyilkos kis vírusok és még olyanokat is hallottunk, hogy élve tettek be embereket a hamvasztó kemencébe... Megértelek, mert ez emberi ésszel szinte felfoghatatlan. Hihetetlen. Olt'ari nagy hazugságok... és már hónapok óta.Csak ez alatt a cikk alatt kétszer is tagadod a virus létezését:"- Kamu az egész.""- Nem terjedhet valami ami nem létezik."... Arra gondolok, hogy van benned egy kis félelem. Ez természetes, mert bennem is van. De csak azért mert tudatlan vagyok és az egymásnak ellentmondó hírek elbizonytalanítottak.De nálad ez másként alakult. Feltételezem, hogy részben ugyanazokat a híreket hallottuk ez év februártól, amikor látványosan elkezdõdött ez a "mi lesz velünk emberkék" - kezdetben kínai veszedelem, ami rövid idõn belül eszkalálódott az egész világon. Te tudhatsz valamit, mert nehéz elképzelnem, hogy a fejedet a homokba dugod mint a strucc... már csak azért is mert - ahogy hallottam - az se igaz. Az ember már semmiben se hihet.Arra kérnélek, ha tudsz valami fontosat erröl a nem létezõ valamirõl akkor homályosíts már fel minket is és ne csak ilyen rövid kijelentõmódban idevetett TÉNY-t közölj velük.Nekem ez különösen azért lenne fontos, mert vany egy ismerõsöm akivel nagyon régen kapcsolatban állok, és elég komoly embernek ismerem. Sajnos már elég idõs, jóval 70 év fölött, természetes, hogy a mostani járványról, vagy megbetegedésekrõl leközölt információk aggasztják, ahogy engem is - miután az én szavatosságom is lejárt... és ha most megbetegszem - esetleg egy vizsgálat azt fogja kimutatni, hogy Covid virus van bennem. Ami szerinted nincs is.Ettöl az idõs barátomtól e-hónap 7.-én a következõ levelet kaptam (részlet a levélbõl):

      Idézet

      ... Remélem te jobban vagy, mint mi? 
      Nálunk a ..... fiam, aki Svédországban él nagyon beteg! KORONA VÍRUS! 
      Már a kilencedik hete! Ugrál a vérnyomása, szédül, fullad és minden rossz, ami létezik!
      Sokat szenved! MI MEG VELE! Ez már túl a korona víruson! Gondoljuk! Nagyon rossz!
      Mi csak elvagyunk, olyan öregesen.

      Baráti szeretettel, .......

      Ennyit a levélbõl. Amit hozzá szeretnék tenni; Ismerõsöm már a hetvenes évei második felét tapossa. A fia akiröl ír - úgy tudom  - majdnem 50 éves. Elég nehezen tudnám elképzelni is, hogy egy idõs ember - a saját fiával kapcsolatban - viccelõdne velem, csak azért, hogy izgalmassabbá tegye nyugdíjas napjait - esetleg sajnáltassa magát, mert a fia ugye beteg.
      Ha igen akkor; - Hehehe, de jól megnevettetett!
      Te mit gondolsz Szalonna? Tényleg nyugtalan vagyok. Persze az is lehet, hogy a fiának csak szamárköhögése van... Nem tudom eldönteni, nem vagyok orvos. Ahogy a barátom se. Talán - veled ellentétben - mi csak rémeket látunk. Félni persze nem félek - és úgy néz ki eddig, nem kaptam meg, még a szopásos influenzát sem, hacsak nem számítom, azt a januári egy hetet, amikor olyasmin mentem keresztül ami annak tünt...De megkapni se szeretném, azt a valamit, ami nincs és ilyen szimptómákat produkál, mint amit a levélben olvastam.
      Ezért szólítottalak meg, ha van valamilyen egyértelmü bizonyítékod arra, hogy ez az egész "pandémia" csak pszichoszomatikus alapokon fertõz, akkor nyílj meg nekünk kérlek, ugyanis ez a sok-sok egymásnak ellentmondó hír rengeteg tanácstalan embert õrületbe kerget, de Te úgy látom immunis vagy ellene és mint világítótorony egy háborgó tenger szigetén állsz ellen a valaminek ami nem létezik... szerinted.
      Tudnál segíteni rajtunk, téblábló rettegõ, maszkos lényeken is? (Ja, maszkot még nem hordok - biztosan azért mert itt olvasott kijelentéseid felbátorítottak!üdv és várom segítséget nyujtó kezed erõs szorítását!

      Tényleg nem akarsz magadnak egy másik Avatart? Csinálok neked egy 500 x 500 pixeles Brad Pitt képet! Csak emberibb lenne.

      /Gerry/Szia!
      - 2020. 06. 24. 08:25
      • S
        Te lehet hogy fosol!<br />én nem! Kitaláltak valamit, amit úgy állítanak be hogy vírus, és igazából hazugság az egész!
        - 2020. 06. 24. 16:59
        • Gerry
          Nem tetszik az, hogy ellenvéleményem van? Sajnálom. Egyébként úgy látom megindult benned a kultúra, elég szaporán! Talán a WC-n ülve dühöngsz (csak a szóhasználat miatt gondolom) Ne tedd, még a végén összepiszkítod a lábszáradat. Vegyél lassan levegõt és próbáld helyesen értelmezni amit írtam. Vagy ne. Végülis nekem mindegy...
          - 2020. 06. 24. 17:10
          • S
            Jelentéktelen. Aki hazugságokban hisz. Nincs vírus, csak hazugságok vannak.
            - 2020. 06. 24. 18:38
      • balu
        Sensei,

        "egyértelmű" bizonytíték nincs és nem is lesz. Csak akkor lenne, ha lenne saját laborom, értenék is hozzá, magam venném és elemezném a mintákat. Egész addig csak internetes infókkal dobálózhat mindenki - az is aki tagadja a kovid létét, az is aki nem, meg a paletta összes színe közötte (van, de nem úgy, nem is az, meg az 5G, meg szarint permeteznek stb.). Pl. a denevér-sztorit igen gyoprsan ejtették, pedig arról is mondták, hogy igaz - pedig szerintem annyi volt a lényege, hogy fuuuj, a kínaiak még a kutyaszart is megeszik. A kínai nem haver, kitaláltak egy elég undorító sztorit, ami annyira átlátszóan bugyuta, hogy ki is hagyták a narratívából. A többi internetes és mainstream sóderról akkor mit gondoljunk? Igaz? Nem igaz?

        Ami igencsak ténynek LÁTSZIK, mert ezt nagyon sokan, nagyon sok helyről - Magyarországról is - jelezték, hogy az esetszámot erősen FELFÚJJÁK, kovidba sorolnak olyat is, ami nem az. Azt is sokan jelezték, hogy a vírus MESTERSÉGES. Azt is, hogy az otthonmaradós karantén több okból is az egyik lehető legrosszabb megoldás. Ha pestis vagy kolera lenne, talán, de így? Ami biztos, az az, hogy hatalmas hisztériát csináltak belőle és olyan jogköröket uzurpáltak ezáltal, amire amúgy nem sok esély lett volna. nemcsak Magyarországon. Valamint gyakorlatilag azonnal letiltottak bármiféle tematikus kapcsolódást az 5G-hez, azóta csak a Huawei reklámok járnak, meg klf. szakemberek nyilatkoznak, hogy ez milyen nagyszerű lesz NEKÜNK, emböröknek. És itt megintcsak át fogják elegánsan lépni a szent demokratikus intézményrendszert, mert AKARJÁK, hogy be legyen vezetve az 5G, ha a nép beleegyezésével annál jobb, de ha nem, akkor is. Valamint oltani akarnak mindenáron. Ha így visszagodnolunk, ezeket a dolgokat már bőven 2008-9-10 körül is megjósolták, mint az internet cenzúráját meg a "clash of civilization"-t.

        A kovidet nem szabad önmagában nézni, hanem csak a vele járó összes jelenséggel együtt és akkor lesz nagyon büdös. Ezzel nyilván nem válaszoltam arra, hogy van-e vagy nincs valós vírusveszély. De az biztos, hogy a generált félelem és egyéb gazdasági, geopolitikai folyamatok mesterségesek és ezért CÉLT szolgálnak, nem merő passzióból generálják őket.
        - 2020. 06. 24. 11:29
        • Gerry
          Ezzel teljesen egyetértek, Teljesen hamis a kép amit láttatni akarnak. De mindettöl függetlenül, nem értem azokat az embereket akik élbõl tagadják, hogy a Covid virus létezik.Csak azt nem szeretem, amikor a "megmondó emberkék" kijelentik, hogy mindenki hülye csak õk nem.Bizonyíték? Nekem az ismerõsöm levele és még egy-két hitelesnek érzett információ azt mutatja, hogy van vírusfelrõzés és ezek között is van halált okozó, ráadásul erõsebb lefolyású a Korona virus idei támadása.Nem vitatkozok én senkivel, csak olyan emberek fel tudnak bosszantani - ez esetben Szalonna is - akik háttértudás nélkül és bizonyítás nélkül engedik meg maguknak a Tényközlést. Nincs vírus....Ha esetleg rákérdeztek Imrére, hogy hány héten keresztül szenvedett a nincsvirus-vagy-mi-a-franctól úgy, hogy majd belegebedt, akkor nevessünk rajta egy kicsit, hogy milyen idióta gondolatai voltak (remélem már kezd helyrejönni, bár nem kérdeztem), amiért virusra vagy valami nincs-is-semmire gyanakodott, miközben biztos túl sokat piált ahogy szokta és mivel azt mindanyian azt tudjuk, hogy az alkohol veszélyes dolog, egyszerü levonni a konzerv-frekvenciát és kijelenthetjük, hogy óvatlanul kortyolgatott, végül jól megszopta....szívta.
          - 2020. 06. 24. 12:50
          • A
            Gerry, a saját véleményemet mondom. a covid-19 nem vírus, a vírus neve sars cov 2. A covid-19 egy kód a V-egyszer és végső csapásra. Biztos bolondnak fogtok tartani, nem érdekel, az vagyok.
            - 2020. 06. 24. 17:07
            • Gerry
              Jó, nem figyeltem oda ... virus az virus - nem hiszem, hogy a név lenne a fontos - inkább az amire képes. Tölem akár puszipajtás is lehet a neve. Nem tartalak bolondnak a saját véleményedért. Nekem nagyon egyszerü a világom: Tudom. Nem tudom. Bizonyítom. Lehetségesnek tartom. Megpróbálom megérteni. Nem értem. - meg ilyenek. A fantáziát értékelem, a "de mi lesz akkor, ha"... dolgokkal nem foglalkozom
              - 2020. 06. 24. 17:18
              • A
                Ha a név nem is, de a halotti bizonyítványra írt szó végleges, végzetes. A lényeg pedig ez. Csak kérdem, tavaly amikor az óvodát bezárták influenza vírus miatt, miért nem maszkolta magát mindenki? Persze azért mert tudjuk, jön aztán megy, mi meg maradunk. A korona hiszti egy nátha hiszti. Köhögsz, meghalsz, ellenség. Hagyjuk már ezt a baromságot. Senkit nem ölt meg semmilyen koronavírus, de segített legyengíteni a önvédelmi rendszert, és így más akármi könnyedén elintézett akarkit.
                - 2020. 06. 24. 17:49
                • Gerry
                  apaideges - örülök, hogy már ketten vagytok, ha elegen összegyültök akkor biztos vagyok benne, hogy a korona hiszti vissza fog vonulni. Ezzel kiléptem ebböl a beszélgetésbõl, mert úgy látom, hogy nem értitek mit is írtam. Ennyi. Taps. Függöny le.
                  - 2020. 06. 24. 18:14
                  • A
                    Gerry, én egyedül vagyok, ne próbálkozz ilyen butasággal. Én is befejeztem, de egyszer legalább egy öhönre összejöhetnénk.
                    - 2020. 06. 24. 18:22
  • J
    Én ismerek egy magyar nővért, aki háromszor fertőződött meg. Az elsőbe majdnem belehalt, a második már enyhébb lefolyású volt, és a harmadik már könnyebben átvészelhetőnek bizonyult. Valami veszélyes mégis csak van a vírusban, ha sorra haltak a betegeket ápóló orvosok és nővérek is. Majd az idő bebizonyítja, hogy azok is, akik enyhébb tünetekkel megúszták a vírust, később milyen kellemetlenségektől szenvednek beleértve az idegrendszeri tüneteket, hátfájást, reumás panaszokat, szag- és ízérzés megváltozását, téves hőérzet mmegjelenését, állandó fáradékonyságot, emésztőrendszeri panaszokat,]stb. Ezek is okozhatnak szenvedést millióknak.
    Feleslegesen pánokot kelteni nem kellene, ehelyett rá kellene kényszeríteni az embereket a közösségben való kultúrált viselkedésre. Ezen áll a többi vírus terjedése vagy megakadályozása is.

    A kínai vakcinát érdekes módon nem az oroszokon, hanem az afrikaiakon fogják tesztelni, hadd hulljon a férgese.Komorhttps://www.oreanda.ru/en/v_mire/afri...le1322895/
    - 2020. 06. 23. 00:22
    • E
      1. Azért vannak ettől sokkal makrancosabb vírusok is, ahol nem lesz elég a viselkedés.
      2. Ne becsüljük le Afrikát! Vannak Európában élő Afrikai értelmiségiek (nem olyan túlokos semmirekellők, mint úgy általában itt megszoktuk), akik szervezetten tájékoztatják az otthoni lakosságot, hogy ne oltassák be magukat. Ameddig jogilag nem tudnak fellépni, addig a lakosság inkább verje meg az Oltani akarókat - mondja Konare. Sőt olyan nemzetközi törvényen dolgoznak, ami minden embert meg kíván védeni ettől az őrült vakcina "megoldástól".
      Ideje lenne észbekapni és keresni a kapcsolatot az egyformán gondolkodókkal!
      - 2020. 06. 24. 07:53
    • balu
      Jazmin,

      nem azért tesztelik pont a kínait pont rajtuk. Hanem mert Kínának kemény pozíciói vannak Afrikában és még ha ki is lenne írva "közbeszerzés" azt si ők nyernék. Afrika egyszerűen kínai "terep", tkp. gyarmat csak nem az euro-kapitalista rendszerben működtetik, hanem sokkal inkább win-win rendszerben, pl. iskolákat, lakótelepeket, víztisztítókat, napelem-farmokat, utakat is építenek + fizetnek a melósoknak. Ilyet a nagy fehér száhibopk nemigen tettek.

      Másrészt viszont a kínai vakcinát nem fogják beengedni az eirópai piacra - az megmarad Bill Gatesnek. Hogy ezzel Afrikával szemben sokat nyerünk-e az minimum kétséges.
      - 2020. 06. 24. 12:55
  • S
    Nem terjedhet valami, ami nem létezik.
    - 2020. 06. 23. 00:29
    • Gojpofi
      Létezik, csak te tagadod - ameddig meg nem kapod.
      - 2020. 06. 23. 21:37
      • A
        Hoppá
        - 2020. 06. 23. 22:14
      • Posta Imre
        Ezt fejtsd ki! Ha nem, akkor később sem lesz erre már lehetőség.
        - 2020. 06. 24. 06:57
      • S
        Nem kaphatsz meg valamit, ami úgy van hogy nincs! A fejedben létezik, mert azt mondták hogy vírus van, de az igazság az, hogy még első hullám se volt, de bemutattak valamit, mintha ott lett volna valami, addig is arra figyelnek a barmok, és nem arra hogy átrendeznek itt, meg itt, és itt.
        - 2020. 06. 24. 17:01
        • A
          Szalonna, a helyzet az, hogy van, csak más a neve, és nem is olyan veszélyes magában mint aminek azt beállítják.
          - 2020. 06. 24. 17:14
          • S
            Egy influenza vírust rászabadítottak az idióta nációkra, majd beadták hogy koronáznak, és mellé minden szart körítettek. A tudatokon múlik minden, nem máson. A lakosságok 96% nem gondolkodik, bármit elhisz amit a zsidó hatalom eléjük lök, most ezt a szart is.
            - 2020. 06. 24. 18:40
        • Gerry
          "A fejedben létezik,.." - Szalonna. Véleménycsere!
          A Te fejedben sok minden létezik - de mivel nem tudom, így nem akarom elemezni. Gondolj kötekedõnek, ha úgy érzed, de mivel még mindig kijelentõmódban érvelsz, szeretném a tudomásodra hozni, hogy nem tudod, mi létezik mások fejében. Akkor viszont felesleges amit ideírsz és nekem se kelenel válaszolnom rá.
          Azt még nem kérdeztem de most, eszembe jutott szeretném a felvilágosítanál: -Esetleg pszichológus vagy, és szakmai ártatlanságod miatt próbálod menteni a felvilágosulatlan embereket? Ne féljenek, akkor még aszpirin se kell, a gondolat elég...
          Néhány éve, egy ismerösöm, azt mondta, hogy õ bizony nem szed gyógyszert a prosztata problémáira, mert homeopátiával, meg akarattal, gyógynövényekkel ezt egyedül is meg tudja oldani... Aztán eltünt vagy két-három hétre. Egyszer csak megszólal a telefonom és gyenge hangon beleszól ez az ismerõsöm. Kérdeztem hova tünt, már ideges voltam, hogy valami történt.
          Történt is - válaszolta - mégpedig az, hogy arra ébredt, nem tud pisilni... fél napig próbálkozott, semmi aztán hívta a mentõket, mert addigra csurgott a víz a homlokáról annyira tele volt a hólyagja. Mentõ, bevitték a kózházba és rendbehozták. Nem mesélem el a részleteket, de annyi volt a lényege, hogy kegyetlen volt amit müveltek vele. Nos azóta felülbírálta a saját véleményét és szedi a tablettáit.
          Neked viszont biztos jó az immunrendszered és nem is hiszel abban, hogy megfertõzõdhetsz... ki tudja, talán igazad van.
          Én azért WC után még megmosom a kezem, mi több, amikor bevásárolok és a helyére tolom a bevásárló kocsit, beülök az autómba, a kezemre ráspriccelek egy kis alkoholos fertõtlenítõt és annyi...

          Gondolom ezt ismered: "Ki mint él, úgy itél"...
          .Véleménycsere vége.
          - 2020. 06. 24. 17:41
          • S
            Rettegj ha rettegned kell. Már az elejétől fogva nevetséges az egész ahogy van. De ebből is meglátszik, kiket kellene azonnal legéppuskázni, mint az öregasszony a villamoson, gázsprayval fújt le egy nőt meg a lányát mert nem volt rajtuk maszk, én mondjuk ott helyben elvettem volna a sprayt és telefújtam volna vele az öregasszony szemét, de még a fülét is.
            - 2020. 06. 24. 18:42
    • Vero6
      Szalonna, értem én a hozzáállásodat. El tudom képzelni azt is, hogy most éppen a farkas kiabálása a cél, hogy mire jön a farkas már senki se higyje el.
      DE... azt nem tudom ez a jelenlegi virus milyen. Az elödjét a SARS-t azt sikerult megtapasztalnom pár éve a Közel Keleten. Hát... ha ez annak csak a "lebutitott" változata is, nem kivánom senkinek. Kb 4 hónapig a talpamon se tudtam levegöt venni. Fuldoklottam, ájulásig köhögö rohamaim voltak. Az elsö napokban ki se tudtam mászni az ágybol, mint akit szabályosan agyonvertek olyan érzés volt. Mintha minden izületem is be lett volna gyulladva. Semmilyen gyógyszer nem használt, pedig kinomban tényleg mindent beszedtem annak ellenére, hogy rengeteg gyógyszerre van allergiám. De már az is mindegy volt. </p>
      Van egészségügyben dolgozó barátom. Ö azert találkozott pár esettel itthon. Azt is el tudom képzelni, hogy nem annyi a beteg, mint amit mondanak. De azt is simán el tudom képzelni, hogy addig-addig mondogattuk, hogy ez semmi, amig a Billgéc kicsit csavar az adagon. Na??? Érzitek már?!
      - 2020. 07. 20. 09:26
      • S
        Hülyére vesznek vele. Az értelmesebbje tudja hogy egy fertőzött nem volt. De ezt nehogy a PI közösségnek kelljen elmondani...
        - 2020. 07. 20. 09:37
      • Gerry
        Vero6 - Szalonna az "értelmesebbje", nem érdemes vele társalogni, mert állandóan a saját kijelentéseit mantrázza.
        Rövid ismertetõ: https://sites.google.com/view/mefiz/p...iok/mantra
        Szalonna speciális mantrája így néz ki: "MINDENKI HÜLYE, OSTOBA, BAROM, FOSTOS... stb. CSAK ÉN NEM" - és ennek az esszenciáját, idõnként elénk veti - amolyan "zabáljatok egy kis tudást, disznók!" stílusban.
        Van ilyen is.
        Már elfogadtam, hogy túlságosan buta, mi több alacsonyabb rendü vagyok pacal urasághoz képest, ezért most is csak piszkálódok egy kicsit unalmamban.
        - 2020. 07. 20. 11:56
  • balu
    Szerintem az se normális, aki politikusban megbízik, de mindegy. Nekem így meg sem tud rendülni a sosem-is-volt bizalmam.

    Csak az zavar, hogy az addig oké, hogy Orbán bizalomrendülés okán "monnyonleee", de nincs végiggondolva a dolog. Ha a jelenlegi NDrangheta lemond, nem a fehér pajzsú szittyák nemes fiai s leányai veszik át a gyeplőt - hanem a Cosa Nostra, Nem a Fidesz iránti mély bizalmam okán, hanem tiszta pragmatikus számításból szoktam mndani, hogy ha a másik brigád jön, az gyorsított eljárás lesz a magyarság felszámolására. Csehkatka, Fegyőr, Pókember s Ő, a Nímandok Fejedelme, Fletó! El tudja valaki képzelni, hogy mi lenne itt fél éven belül?

    Egy békés verzió van (és szerintem az is csak átmeneti): a polgári engedetlenség, ott kerülni ki a törvényeket, ahol csak lehet. Elárasztani a hivatalokat, ha megjön a fizu azonnal kivenni a bankból... meg ilyenek. Ha meg van szervezve, a polgári engedetlenség igen hatékony tud lenni. Aztán ha bekeményítenek (mert törvényszerűen be fognak), erről az oldalról is be lehet keményíteni. Csak könyörgöm, NE HAJTSUK FLETÓÉK MALMÁRA A VIZET!!!
    - 2020. 06. 23. 01:39
    • Hazafinak
      Én csak egy jó politikust ismerek! A kötélen lógót!!!
      - 2020. 06. 23. 15:39
  • Hazafinak
    A VHO asztalán talán 10 vakcina fejlesztés van. Több ország eredményes lehet két külön úton járva. Ha nem is lesz egy gyártótól oltva a világ, ettől függetlenül megvalósítható hogy minden oltott digitalizálva legyen . Ez szükséges az új pénzügyi rendszerhez. Másodszor, a kötelező oltásról nem fognak lemondani. Az oltás folyamatában meg teljes genetikai felmérést tehetnek. Ha már gondolkodunk, azt érdemes nagyban tenni. Mindegy ki-kik lesznek a fő irányítók, az új-modern jövőhöz igazítanak mindent. A hatalmukat, pénzrendszert, ellenőrzést és szankciót is.
    - 2020. 06. 23. 15:49
  • P
    Gratulálok a szakszerű összefoglalóhoz!


    Tudom, hogy nagyon sokaknak kételyei vannak a korona vírussal kapcsolatban! A sok – sok szakmai véleményekből megállapítható hogy létezik van és létezett is a korona vírust ca. 70 éve ismerik nem más mint minden más influenzát okozó vírus vagyis fehérje láncolat amit a sejtek terméke, természetesen emberi beavatkozással manipulálható, de maga a vírus ne képes az embert megölni ehhez több faktor összejátszása szükséges egy időben! De nem akarok itt szakmai vitába keveredni, mindenki keressen a netten , mindenki számára van elegendő információ és ki - ki a maga felkészültségének és a saját elméjéhez képest döntsön vagy hagyatkozzon arra amit ő úgy gondolja hogy ez neki elfogadott!

    A korona vírusos hisztériát a hatalmon levők vagy a hatalomra török világszerte kihasználják a saját pozícióik biztosítására vagy megszerzésére! A gond hogy mi emberek és nem személyek vagyunk akik ezt elszenvedik! A bizalom a vezetőkben meg ingott, mindenki hazudik, hogy mentse a menthetőt. Kérdezzétek meg a kormánytól vagy maga Orbán -tól, ha oly kedves neki a magyar nép mért tartja fent továbbra is ezt az embertelen szankciókat? A világ történelemben elegendő járvány tarolta az emberiséget, de nincs példa ara, hogy az egészségeseket karanténba zárták volna! Miért most? Mert egy pszichopata Bill Gates és társai kitalálták hogy ha 7,5 milliárd embert tesztelünk és a végén beoltjuk mekkora üzlet!

    Visszatérve az Orbán kormányhoz, tudjuk hogy Orbán Viktor nem rég látogatta meg kollégáját Fehér Oroszországban a Lukacsenkó miniszter urat! Tudjuk ha itthon nem is azt, hogy Lukacsenkó nem ült fel ennek a hisztériának! El tudom képzelni, hogy a négyszemközti megbeszélésen erről is szó eset, de a média hallgat vagy nem közölték velük!

    Tehát rajtatok a sor, hogy a nemzeti konzultációba tegyétek fel a kérdést! Mert ha jól figyelemmel olvassátok csak támogatni tudod az ellened hozott intézkedéseket!

    Az embert a röhej fogja el, amikor ara hivatkoznak és a nagy tömeg el is hiszi, hogy milyen jó, hogy hordtuk a szájkosarat mert ezzel milliók életét mentettük meg!

    Csak senki nem kérdőjelezi meg, hogy a szájkosár mennyire káros! Az orrodon keresztül vissza belélegzed CO2 majd a nyálaiddal kibocsájtott gombák és csirákat vissza viszed a szervezetedbe mely rossz esetben eljut az agyadig és ezzel agyi betegségeket okozol magadnak! Erről több megjelent tanulmány áll a kedves a szájkosár hordása melletti szószólóknak!

    Ez oly jól psychologilag megszervezet háború az emberiség ellen, hogy ezt csak kevesen fogják túl élni!

    Amit a kormány művel az nem más mint a „capititis deminutio maxima“

    Ez nem jelent más mint a polgári jogaid és szabadságod vesztését! Tessék tanulmányozni !!!
    - 2020. 06. 24. 13:54
  • M
    Van azért egy másfajta "ének" is ami több mint ötven évvel ezelőtt íródott, és nagyon aktuális jelen pillanatban.
    Zager And Evans - In The Year 2525 (1969)

    https://www.youtube.com/watch?v=vdSqL...dSqLfuRN18

    Szöveg:
    A 2525. évben
    A 2525. évben
    Ha él majd egyáltalán férfi
    Ha akad még nő aki túlélte
    Ők esetleg keresik egymást

    A 3535. évben
    Nem kell igazat mondani, nem lesz hazugság
    Minden amit gondolsz, teszel és mondasz,
    Benne lesz az aznapi piruládban.

    A 4545. évben
    Nem kellenek neked sem fogak, sem szemek
    Nem találsz semmit, amit megrágj
    Soha senki nem fog rád nézni

    Az 5555. évben
    A karjaid ernyedten lógnak az oldaladon
    Lábakra sem lesz semmi szükséged
    A gépek tesznek meg majd mindent érted

    A 6565. évben
    Nem lesz szükség férjre, sem feleségre
    Majd kiveszed a fiad, és a lányodat is
    Egy hosszú üvegcső végéből

    A 7510. évben
    Ha Isten eljön, hogy mit kellene tenni, addigra
    Talán körülnéz magán, és azt mondja,
    Azt hiszem eljött az ítéletnap ideje

    A 8510. évben
    Isten meg fogja rázni a hatalmas fejét
    Egyszer azt mondja elégedett, hogy itt élt ember
    Vagy azt, hogy szakítsuk le és kezdjük újra

    A 9595. évben
    Csodálkoznék azon, ha életben maradna az ember
    Aki elvesz mindent, amit az öreg föld adhat
    És ő nem tesz semmit vissza

    Most 10.000 év elteltével
    Amikor az ember billió könnyet elhullatott
    Azért, amit ő soha nem tudott
    Most az ember uralmán keresztül
    De a véget nem érő éjszakákon át
    A csillagfény ragyogásával
    Olyan nagyon messze van
    Lehetséges, hogy csak tegnap volt

    A 2525. évben
    Ha él még egyáltalán férfi
    Ha él még nő aki képes túlélni
    Akkor ők egymásra találnak

    A 3535. évben
    Nem kell igazat mondani, nem lesz hazugság
    Minden amit gondolsz, teszel és mondasz,
    Benne lesz az aznap bevett tablettádban...( elhalkul...)
    https://lyricstranslate.com/hu/2525-%...yrics.html

    Itt van még egy zenei videó, amelyet a klasszikus apokaliptikus sci-fi film, a Metropolis felvételeivel vágták össze, összekapcsolva a Zager & Evans sci-fi népdalával ami történik 2525-ben.
    Mi vár az emberiségre az intenzív technológiai és biológiai fejlesztések után?
    Mindez most egy klasszikus téma az emberiség jövőjéről.
    https://www.youtube.com/watch?v=zKQfx...KQfxi8V5FA
    - 2020. 06. 24. 15:15
    • P
      miskolcilaci! Gratulálok ez nagyon fontos! De az, hogy hozzátartozóid ismerőseid de lehet, hogy te magad is károsultja vagy ennek az észbontó intézkedéseknek. Természetesen elfogadhatod amit a kormány, vagyis a tulajdonosod veled művel, de kérlek próbáld magadat az előre látásokkal bennünket kímélni! Szeretném ha saját meglátásaiddal és tetteiddel hozzá járulnál a hazánk mielőbbi a "normalitás" vissza téréséhez! Az a világ amit te ismertél már úgysem tér vissza! De talán még is sikerül egy normalitást megvalósítani!!!</p>
      - 2020. 06. 24. 16:31
  • Hazafinak
    Na! Akkor Magyarország, vagy Magyar Köztársaság?! A népé a hatalom? Legitim volt eddig bármi is?!
    - 2020. 06. 24. 16:05
    • balu
      Hazafinak,

      na basszus... jó kérdés. Most akkor KI nevezett ki kit és milyen alapon... vagy ha meg erre van jogalap, akkor ki és mi az úm. "Magyarország". Mivel ez ennél hivatalosabb oldalon ki se jöhetett volna, ez alapján érdemes lenne HIVATALOSAN IS kérdést intézni a muftikhoz. És a lehető legnagyobb "médiatámogatással". Basszus, EZT most elég nehéz lenne tagadniuk. Meg amúgy hol van definiálva olyan "jogi személy", hogy a "Magyar Állam"? Az meg ki a tököm?

      Hú, tesó, szerintem kincsre akadtál.
      - 2020. 06. 24. 17:15
  • Hazafinak
    A „Fehér Jézus” szobrok és festmények lebontásának iránti igény miatt, a BLM nem csupán marxista, hanem az Iconoclast mozgalom lett. https://www.rt.com/op-ed/492738-white...atues-blm/
    - 2020. 06. 24. 16:59
  • Hazafinak
    A DC rendőrség felszabadítja a „Fekete Ház autonóm övezetet Tump ígérete szerint” https://twitter.com/wyattreed13/statu...us-zone%2F
    - 2020. 06. 24. 17:16
  • Posta Imre
    Koronavírus: hirtelen kéthavi csúcsra ugrott a szlovák fertőzések száma, az államfő is karanténba került

    Bár az osztrák államfővel kellett volna szerdán találkoznia, de megelőző házi karanténba vonult Zuzana Caputová szlovák államfő (képünkön), miután kiderült, hogy az elnöki hivatal egyik alkalmazottja kapcsolatba került egy olyan emberrel, akinek pozitív lett a koronavírus-tesztje. Később az elnöki hivatal közölte, hogy mind az államfőnek, mind a hivatal az ügyben közvetlenül érintett alkalmazottjának negatív lett az első koronavírus-tesztje. Közben figyelemre méltó, hogy ma 18 új koronavírus-fertőzöttről közöltek adatot a szlovák hatóságok, aminél többre utoljára éppen két hónapja volt példa.
    https://www.portfolio.hu/gazdasag/202...aggregator
    - 2020. 06. 24. 20:16
  • J
    Minden harmadik korona vírusos beteg kórházban kapta el a kórt, innen vitték szét a szociális intézményekbe is.Jaj ne!
    https://index.hu/belfold/2020/06/24/m...zott_volt/
    - 2020. 06. 24. 22:20
  • J
    Floridában 750 millió hím , nem csípő GMO-s szúnyogot engednek szabadon, hogy a bennünk található fehérje segítségével kiírtsák a nőstény társaikat, ezzel megakadályozva a Dengi láz és a Zika vírus terjedését.
    https://www.theguardian.com/environme...rida-texas

    Innen már csak egy ugrás az " emberi nőstények" kiírtása a népesség csökkentés érdekében.Jaj ne!
    - 2020. 06. 24. 22:43
  • rich932
    https://www.google.com/search?q=lampe...mgrc=k28zw

    Pusztán ennyit az agyhalottak, rettegők, "majd ha Te is elkapod...meghalsz és vuhánban temetnekeldenevérekkeljelöletlensírban", maraggyájljjjálotthon, maszkabálosos, genetikailag és lelkivilágilag defektes idiótáknak a kedvéért! Aki ezt elhiszi, az vegyen élonmaszkot a kocsiban egyedül és húzzon gumikesztyűt majd nyúljon fel vele a seggén keresztül az agyáig és végezzen steril agymasszázst, hátha az segít lekűzdeni a vészhelyzeti protokoll okozta agyi történéseit... Mosoly
    - 2020. 06. 25. 00:19
  • K
    Egy "hamisítvány" szerint:

    "Hogy kézben tartsuk a közvéleményt, azt össze kell zavarnunk oly módon, hogy addig és annyi egymásnak ellentmondó nézetnek adjunk hangot a legkülönbözőbb oldalakról, amíg a gójok el nem veszítik fejüket ebben a labirintusban..."

    Alighanem ez a covid-ügy is -mint annyi minden más- a "hamisítvány" elvei szerint történik ...

    "Mindannyian betegségben halunk meg vagy a kezelésbe." Én a magam részéről betegségben szeretnék meghalni! Mosoly
    - 2020. 06. 25. 09:16
  • G
    Az információ özön veszélye

    A modern felületes ember, könnyedén, különösebb erőfeszítések nélkül juthat tengernyi információhoz. Ez nagy veszélyeket is hordoz.
    Vannak egyedek, akik roppant nagy ismereteket, információkat halmoznak fel, és ugyanakkor idióták maradnak.

    Már a régi nagy gondolkodók is figyelmeztettek, hogy az ismeretek egyoldalú halmozása, veszélyeket rejt.
    "Nem a dologi tudást kell növelni, hanem a személyes élet színvonalát kell emelni. Ha a dologi tudás nő, a személyes élet színvonala süllyed, de ha a személyes élet színvonala emelkedik, nem a dologi tudás csökken, hanem megvilágosodik és leegyszerűsödik az egész, de nem úgy, hogy szimplább lesz, hanem úgy, hogy.........az ember......annál mélyebbre és távolabbra lát."

    Mennyivel jobban járnánk, ha nem csak másodkézből kapott információkkal dobálóznánk, hanem saját gondolatainkkal is gazdagítanánk másokat, persze ez nehezebb......

    Hamvas Béla nyomán
    - 2020. 06. 28. 17:36
  • J
    Nem olyan mértékben halálos a vírus, mint ahogy kezdetben feltételezték, mondta egy járványügyi szakember a Stanford Egyetemről:
    https://greekcitytimes.com/2020/06/23...peculated/
    - 2020. 06. 28. 23:35
  • Mormi
    Szorul a kapcarongy idehaza is a helyi cabalista cionista cinkosok gigája körül, mert a hírek szerint előre hozták a szeptemberre jó előre beígért második koronavírus hullámot! Meg sem várják míg tökéletesen ki lesz építve az 5G rendszer országszerte, amivel már sokkal könnyedebben produkálhatnak látványos hulla hegyeket, hirtelen légzésleállást az utcákon sétálgató emberek között. Elég ha csak a mobilját bemérik és máris halálra van ítélve! És akkor mindennek vége, a remény utolsó szikrája is kihuny, hisz mindenki nyakig be lesz szarva a tudattól, hogy az állítólagos Covid19 ennyire mutálódott ilyen rövid idő alatt! És onnantól kezdve már ténylegesen megtehetnek bármit, bárkivel, bármikor, akár teljes családokat hurcolhatnak el a saját otthonukban rájuk törve az ajtót, elkülönítő koncentrációs táborokba! Mint tették ez Kínában is egyes videó felvételek szerint. Ha a katonák, rendőrök ezen várhatóan bekövetkező események után is tovább szolgálják a hazai cionista cabalt, az egyértelműen hazaárulásnak minősül! Nagyon sok múlik most azon, hogy akad-e olyan rendőrségi és katonai felső vezető, ezredes, tábornok, mit tudom én mi, aki "NEM SZABADKŐMŰVES" és veszi a bátorságot, hogy szabadságharcra szólítsa fel és csatába vezesse mindannyiunk ellenségei ellen a maradék hon-védelmünket! Mert most még úgy néz ki, hogy nem jogosultak a "HONVÉD" megnevezésre, mivel szemmel láthatóan "KISZOLGÁLJÁK" a cionista barát, globalista cinkos kormányunkat, amely továbbra is hazafiasnak, nemzetinek beállítva magát, hülyíti a még hülyíthetőket! Az első és legfontosabb, a "MÉDIA ÉPÜLETEK" azonnali elfoglalása legyen! MINDENNÉL ERŐSEBB FEGYVER KERÜLNE EZZEL A "JÓK" kezébe! Mert amíg ez a "MINDENNÉL PUSZTÍTÓBB LELKI, SZELLEMI FEGYVER" az ellenség érdekeit szolgálja, addig megyen továbbra is ez a cirkusz a Covid19 "TERRORISTA AKCIÓ MINDEN NÉP ELLEN A VILÁGON, ÍGY NÁLUNK IS!" A Facebook-on valaki megosztott egy rövid videót, amin emberek ezrei rohannak egy hatalmas és feneketlen sötét üreg felé és vetik bele magukat ész nélkül! Ez olyan jelképe a mai emberi szellemi szintnek, amit nehéz lenne ennél jobban bemutatni, hogy mi felé tartunk rohamléptekben!
    - 2020. 06. 29. 21:47
  • Mormi
    Kedves Gerry! Én szinte mindig mindenben egyet értek veled, de most nem, a Covid19 vírussal kapcsolatban! Én inkább hiszek a fenti cikkben szereplő, videókban megnyilatkozó mikrobiológusoknak, virológusoknak, orvosoknak, mint a hazug médiának és politikusoknak! Különösen ezt a fenti cikket is elolvasva. David Icke is beszélt erről a vele készült több mint két órás interjúban, hogy egy bizonyos orvos állítása szerint még sohasem látott ilyet, mikor felboncolták a Covid19-re diagnosztizált elhunytakat és teljesen ledöbbentek a tüdő állapotán! Mintha valakit felvittek volna helikopterrel a világ legmagasabb hegycsúcsára és ott kiraktak volna oxigén palack nélkül! Számtalan oka lehet annak ami a barátod fiával történt! Nem csak az influenzát is okozó korona vírusok okozhatnak ilyen súlyos tüneteket, hanem mondjuk az 5G is, ha direktbe becéloznak vele valakit, csak hogy leteszteljék működik-e a dolog! De simán HAARP-al is megtehetik ezt! Nem ismerhetem a barátod fiának kórtörténetét, hogy hogyan kezdődött el mindez, milyen tünetekkel, mennyire súlyosan, volt-e, van-e más alapbetegsége, egyéb körülmények? Hogy mennyire erős az immunrendszere? Hisz nem egy olyan esetről hallhattunk már, mikor makkegészséges sportoló fiatalok haltak meg hirtelen, ki tudja mi okból! Több videóban is elmondják a szakértők, hogy a tüdőből vett minták azzal a teszttel amit használnak, egyértelműen "NEM MEGÁLLAPÍTHATÓ SZÁZ SZÁZALÉKOS PONTOSSÁGGAL" hogy valóban Covid19 koronavírus a felelős a betegség kialakulásában és súlyosbodásában! Itt a fenti cikkben is azt állítják orvos professzorok is, hogy a sima influenza sokkal súlyosabb tüneteket okoz, mint a koronavírusok bármelyike! Sőt! Azt állítják egyesek, hogy a sima, évente jelentkező influenzát állították be úgy a politikai vezetők és a média felsőbb parancsra, mint ha az egy vadonatúj vírus lenne! Sajnálom a barátod fiát és ismeretlenül is jobbulást kívánok neki, de mind a mai napig "NEM TUDTÁK SZÁZ SZÁZALÉKOSAN BEBIZONYÍTANI, HOGY EZ EGY ÚJ ÉS MINDEN EDDIGINÉL VESZÉLYESEBB VÍRUS, SE PONTOSAN BEAZONOSÍTANI, MERT A HASZNÁLT TESZTEK ERRE NEM ALKALMASAK! Ezt maga a teszt megalkotója jelentette ki! Biztos vagyok benne, hogy te is megnézted már a "David Icke" Covid19 átverésről szóló riportot és számtalan más olyan videót, ahol erősen cáfolják a Covid19 létezését vagy veszélyességét! Viszont félek, hogy azok után, hogy egyre jobban szorítja őket az idő, mármint a tömeggyilkos sátánista elitet, képesek elengedni, szabadjára engedni egy valóban életveszélyes, gyilkos új vírust is, csak hogy még nagyobb legyen a káosz globális szinten és letartóztatásuk helyet megvalósíthassák régóta dédelgetett álmukat, a totális kontrollt, hatalomgyakorlást, a teljes emberiség végleges leigázását, az "ÚJ VILÁGREND" bevezetését! Nem vitatkozni akarok veled, egyszerűen csak leírtam a véleményem.
    - 2020. 06. 29. 22:28
  • Mormi
    Kedves Imre! Az idő nem csak ellenségeinket szorítja, de minket is! Nem ártana minél előbb összehozni egy újabb előadást valahol és ott felolvasni ezt a fenti cikket, mert a videót sokkal többen néznék meg! De fénymásolva sem ártana terjeszteni ország és világszerte, mert van rá némi esély, hogy még több ember ébredne rá, hogy itt valami rohadtul nem stimmel! Így viszont nem jut el elég emberhez, különösen azokhoz nem, akiknek nincs internetjük és csak a hivatalos állami és kereskedelmi médiákból, sajtó termékekből tudnak tájékozódni. Szerintem ez a cikk sok most még csukott szemet tudna felnyitni, de ha már csak elbizonytalanodnának, az is sokat segíthetne az ügyön! A CÉL, HOGY NE HIGGYENEK TÖBBÉ AZ EMBEREK A KORMÁNYZATI ÉS BANKÁR MÉDIA GÉPEZETNEK! Ha már nem áll módunkban megszerezni a média épületek feletti felügyeletet, legalább ott tegyünk meg a még megtehető lépéseket, ahol lehet! Akár a Covid19 átverésről, 5G-ről szóló videók címét, linkjét is sorba szedhetnénk, csak hogy legyen min elindulnia azoknak, akik még képesek az ésszerű gondolkozásra. Az időnk erősen fogyóban, mivel a hírekben elmondták, hogy hamarosan ideér a második Covid19 hullám! Még sem várnak szeptemberig, mert addig szeretnék ütni a vasat, míg vörösen izzik! És tényleg csúnyán be lehetnek szarva idehaza is cion kiszolgálói! Érzi a vesztét a patkányok hada és ilyenkor mindennél veszélyesebbé válnak! Nem számít már semmi, csak hogy megússzák a letartóztatásukat! Na nem a hazai titkosszolgálatok, rendőrség részéről, hanem az állítólagos nemzetközi katonai sátánista cabalista elit levadászok részéről! Szeretnék abban reménykedni, hogy valóban folyik a világot uraló sátánista elit letartóztatása, illetve likvidálása! Elképzelni sem tudom, hogy több milliárd ember között, sok millió katona között ne akadna olyan csoport, szövetség, amely a "Sötét Erők" ellen harcolna, küzdene a háttérben vagy egyre inkább majd nyílt színen is!
    - 2020. 06. 29. 22:56
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (1)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %