Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

A bolygó neve: Dili

A bolygó neve: Dili
Idili. Kicsit késve állok meg, megmászva a cseresznyefát, némi ágszaggatós rizikóval. Most egy tálból cseresznyézhetünk, virtuálisan. Dödölle! Nem ezért írok. Azért, mert kell. Segíteni kell, segítség kell. Már többször írtam Ukrajnába a Dnyeper mellé beszorult magyar bajtársunkról és családjáról. Nem tudnak eljönni és se munka, se segítség az állami szervek felől. Bizony, még a magyar kohnzulátusról sincs nyikk, mert hát...na! Az operáció kezdete óta küldünk támogatást, de hamar elfogy, mert se munka, se lehetőség...és még csak eztán jön a java oda is. Ukrán felesége ugyanolyan tehetetlen és kislányukkal sem ugrálhatnak. Szóval, remélem, értitek.



Igen, mi is bajban vagyunk, én sem dolgozhatok, nem mocoroghatok és az elmúlt időszakban segítettetek páran. Mi meg tovább, aki eljutott hozzánk és akiről tudjuk.. őket is támogatjuk, de havi 100 ezer megterhelő a kasszánknak, így most csak 60 ezret tudtunk küldeni oda. Azt még megkapja, csomag, levél...semmi nem jut el már oda, csak a robbanások, légiriadók folyamatos zaja. Tudom az adakozási kedv mára kifutott. Irányunkban is elcsendesedett és most meg nem is rólunk van ugye szó. Vagy mégis? Közös a sorsunk? Na ja!  Most mondja Marci, hogy 401 Ft a jewro. Lényegtelen, mert mogyoró-országhoz képest mindenki, de mindenki közel-s távol jobban teljesít, legallábbis az infláció tekintetében. Úgy néz ki, csak a háború menthet meg "bennünket" is - az ismerősöm szerint. Igen, a Rúbel hasít a Yüan repeszt, a Hrivnya soha nem volt ilyen erős, pedig ott most megy ez a speciális operáció, napi ezres tételben a hullámhegyekkel. Szakértő 150 ezret mondott ukrán részről, veszteséget és pár napot emlegetett a front összeomlásáig és a kievi-usa bábkormány bukásáig...ha jól értettem a prognózist. Ő csak tudja. Na szóval, a szerbek, horvátok....a lengyelek, csehek pénze a Forinthoz képest is kemény-valuta. Ezt tessék szépen megbecsülni, meg a rezsim-csökkenést, csirkefarháttal, occsó üzemanyag és energija-zárral...meg a vakulj paraszt propagandaszöveggel minden lyukból - az ismerősöm szerint, de hát ő örök elégedetlen és mindenhol átverést lát, ahol rendre kiderül, hogy ott is van..., de ez már az ő dolga.

Én osztom a hivatalos vélemény, mert tényleg soha ilyen jó még nem volt, ha azt vesszük, minél rosszabb, anál jobb! Az ismerősöm nem hiába ostorozza ezt az ostoba biorobot bamba csürhét, de hiába, ettől nem jobb, így örülhet, ha rosszabb, mert attól jobb.

A lényeg, hogy az oroszok heteken belül, de lehetnek naplók is...lényegében szétzúzzák az ellenállást, vagy mit. Nem lehet tudni, csak annyit, hogy a NATO (ha lenne) már védelemre rendezkedik be Nyugaton. Igen, ezt mondja az ismerősöm, valami fekete tengeri flottákra és szárazföldi potkányokra hivatkozva, akik nem egerek. Ja, igen, a török líra rosszabbul teljesít. Na, ők már Moszkva-barátok, bár ettől bonyolultabb a képlet, de turáni testvéreink, janicsárék készen állnak a portyára és nem potyára.

Mit is mondhatnék ebben a helyzetben? Olvassátok el Hertz Tivadar naplóját. Most adták ki, még időben és Schmidt Mária is lektorálta. Igen-igen! Nem-nem! De! Nem!  Igen, olvastam, Györkösék bíróságon voltak és született ítélet is. Nem otthonszülés volt, bár lassan arra kell berendezkedjenek (röviden: berzenkedjenek) a nejek, mert nem tudnak máshol, ha éppen nincs magánkórházuk a közelben és az sem biztos. Most hallottam, hogy egy ilyen életbejövetelért 1.5 milliót kellett kicsengetni a magánon, de hát a közkórházakat meg szépen számolják fel demokratikusan, alkotmányosan, ahogy a többi demokratikus és alkotmányos intézményesített problematikákat is, az ismerősöm szerint. Úgy tűnik halnak a népek is egyre többen sorra, gyerekek is. Ez már a majomhimlő, vagy csak oltatlanság-mellékhatás?

Annyi minden történik, szinte követhetetlen már ez a trend, de meg nem is akartam már követni, mert elillan, mint a kámfor és fehér-foszforosan lángol, ha szikrát kap. Amolyan látomás-féle. Talán meditációval segíthetünk rajta, hogy legalább szép színe legyen!

Tudjátok, szombaton meditáció nálam (minden második szombat) 11-től és esetmegbeszélés, terra-piásan, okkult szerénységgel. A világ úgy is egy őrületben van, illetve bűvöletben és az öletés nagyon kihangsúlyozódik. Az ismerősöm sokat beszélt erről, de most nincs kedvem megosztani a titkosszolgálatokkal térlátásomat a kérdéskörben.

Maradjunk egyelőre a segítségnél. Nem akarom nyilvánosra kitenni a számla számát, ahova utalhat, aki akar nekik direktben. A doki.bubo@gmail.com  címre, ha írtok, megy a paraméter. Ők már készek a halálra és ti az életre? Úgy sem ússzuk meg- az ismerősöm szerint-, mert pont mindennek a fordítottja igaz, mint amit a "hivatalos" csatornákból ömlik. Majd rájön mindenki maga is erre és az igazságot megtanulja "odaát" keresni. Ha nem találja ott sem, ne kámpicsorodjon el. Itt egészen biztosan nincs.

Posta cím: Posta Imre 2310 Szigetszentmiklós, Kinizsi u. 109/B

Tel: 20/9359052

Levélke: doki.bubo@gmail.com

Fel a fejjel, nem ám az orrotokat lógatni! Yoda megmondta: Egyszer majd jön valaki, mond valamit és majd lesz valahogy. Úgy tűnik neki van igaza! A többi mind csak pipafüst a hottentotta összeesküvés.

Itt a kis család! Ha tudtok, segítsetek!

Munkákat én is várok! Emő holnap megy elmeorvosi szakértésre. Áron is megvan. Finom baxtatások mennek, de hát mi ez ahhoz képest, ami még lehet! Az ismerősöm szerint lesz, de hát- ahogy eddig sem jöttek be a dolgai, eztán miért is?

A család a legfontosabb, akinek még van! Nagy próba ez...ahogy minden más is.

68 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • H
    Nyilván a választások előtti pénzosztogatást most szépen elinflálják bokros (?!?) ötletek alapján.
    Aztán, ha még bele is keveredünk a schwharcokba, hát annyi baj legyen, az majd mindent elsöpör - csak a népkatyvasz döglik bele, de az meg már kit érdekel?? A kidöglötteket már biztosan nem - a túlélőknek meg bőven lesz "bokros" teendője, hogy ne foglalkozzanak az elhullottakkal.
    Utánunk az özönvíz!
    "Felség, nincs a népnek kenyere!
    Hát egyék kalácsot!"
    Lőwy Árpád: "...meg vagyunk már mi baszva mindörökre..."
    - 2022. 06. 13. 21:53
  • S
    Ha nincs pénz, van-e posztó? Ha van posztó, mi a csereértéke? Ha ember élet, mi a jövő?

    s-a-többin el gond-ól - kod-om.

    Jel.-kez.

    A bolygó neve…

    tudathasadás

    SEVERANCE/KÜLÖNVÁLÁS | Ütős sorozat a nagyvállalatok árnyoldaláról
    https://www.youtube.com/watch?v=ovYOqOv1Kew&t=2s

    Médiavadász
    A Severence (Különválás) egy egyedi ötlettel előhozakodó, rejtélyekkel nem fukarkodó történet, amely görbe tükröt tart a nagyvállalati világ sötét valóságának.

    A történet is nagyon egyedi: egy alternatív jelenben egy multi úgy alkalmaz munkavállalókat, hogy chipet ültet az agyukba, ezáltal különválik a kinti és a benti énjük: bent nem emlékeznek, hogy van-e családjuk, kint pedig arra, hogy mit dolgoznak. Állítólag zseniálisa casting, és rengeteg rejtély, egy jó nagy adag társadalomkritika és önreflexió, magával ragadó hangulat és látvány és egyediség… mega-mi kell?

    Nem láttam a sorozatból mást, mint ezt az "ajánlást". De már ez is épp elég ahhoz, hogy tudjam - tapasztaltam -, hogy bizonyos szinten már működtetik.
    - 2022. 06. 14. 08:11
  • V
    Baba Vanga megjósolta: aszteroidával érkeznek az idegenek év végén
    https://ripost.hu/bizarr/2022/06/baba...ott_a_05_n
    - 2022. 06. 14. 08:40
    • S
      Lehet hogy most jönnek, de valószínűleg 2030-ig remélem jönnek. Nekem egyáltalán nem lesznek idegenek, és az emberiség 5 százalékának szintén egyáltalán nem lesznek idegenek.
      - 2022. 06. 14. 09:27
    • S
      És remélem lesöprik ezt a fájdalom bolygót egy végleges takarítással. Ha nem, magad uram ha szolgád nincs, bevégzem a feladatomat, meg néhány hasonló okból itt lévő lélek mint én. Ha rajtam múlik sikerül örökre még elfelejteni is, hogy itt annyi létező szenvedett annyi sok időn keresztül. És az utóbbi évezredekben, különösen mostanában csúcsra járatja a szenvedtetést a bides zsidaj Illuminati. Majd visszakerülnek a kolóniaistenük kollektív tudatába, amit itt annyira imádattal hirdetnek. Kollektív tudat. Igen, a több mint 95 százalék nyájtudata. A videókon is látni, hogy ugyanazokat a gondolatpaneleket mantrázzák, aztán nagyon elégedettek magukkal hogy milyen jól kitalálták. Ha nem lenne ez az irgalmatlanul sok szenvedés ebben a szimulációban, akkor még a legjobb röhögési forrásnak tartanám ezeket a kollektívokat.
      - 2022. 06. 14. 09:39
    • Posta Imre
      Geller szerint hamarosan idegenek lepik el a Földet
       2022. február 10
      Uri Geller nemrég arról adott hírt az Instagramon</strong>, hogy hamarosan földönkívüliek szállnak le a Földön, írt minderről a brit bulvárlap, a LadBible
      https://utajovobe.eu/hirek/eu-tarsada...l-a-foldet
      - 2022. 06. 14. 09:44
      • S
        Igen, folyamatosak a tudati beültetések, inception-ök, mire bekövetkezik valami, már mindenkinek természetes legyen. A zsidó háttérhatalom mindig ezt gyakorolja, beetetni, mint a horgász a halakat, aztán kifogni. Én nem gondoltam hogy 2030-at emlegetni fogják. Azt se gondoltam hogy Neomot néha megemlítik. Habár Neomról nagy az érdemi kussolás, a világ DNS-agyainak fingja sincs róla hogy micsoda, kicsoda Neom, és egyáltalán mi áll mögötte. Csak a rend kedvéért, a populáris tájékoztatás róla: https://en.wikipedia.org/wiki/Neom, de ennél a szaúdi koronaherceg sokkal többet mondott, hogy a világ mesterséges intelligenciájának az "agya" lesz Neomban. De nem érdekes, szinte senki sem foglalkozik vele. Mint ahogyan a három ELI-vel, a csehországi élesben a műsodperc töredéke alatt nem tudom mennyi petawattra képes, műhold tükréről bármire ráirányítható, ami elpárolog. Szublimál. De nem, a legtöbb ember homokban a fej, azt kell csak megoldani ami most és itt van. Részben így kell. (Ezen utúbbi pár mondatot Hesslermarsall lentebbi írására való válaszom kiegészítéseként szántam.)<br />Ha lesz külső invátió, el kell felejteni itt mindent. Habár nem vagyok beavatva a legmagasabb technológiákba amit az Illuminati elért máig, de nem jutottak még el oda, hogy plazmafelhőt lövelljenek ki az ellenségre. Ha meg nem lesz invázió, maradnak az olyan mint én, ha nekünk se sikerül, akkor meg lehet szenvedni csúcsra járatva, minden képzeletet felülmúlva. Aztán akkor lehet azoknak okoskodni, akik nem fogják fel, hogy az UFO-k nem képzelgések, és nem is annyira távoli a felépítésük. Szóval az emberek hajlamosak akkor sivalkodni, amikor már késő. Mint a Cohenvid zsidaj vírusnál is volt. Aztán mindenki nyavajgott hogy kellene már friss levegő meg társadalmi érintkezés. A kezdetén meg mindenkinek nagy volt az arca, hogy ez gyorsan lezajlik. Aztán lement a nagy arc. Így lesz az UFO-kkal is, ezek a gondolatok nekik szólnak. Lesz sivalkodás. Bár ne legyen.
        - 2022. 06. 14. 22:05
    • S
      Az UFO-k már elég ismertek ahhoz, hogy nagyrészt már nem is ismeretlenek. Akik a földlakók köz járnak elég jól elvegyülnek és nemcsak, mint "magyarok" (. ... Nobel-díjas tudósok, írók hitték: a magyar olyan különleges nép, hogy származásuk biztosan nem evilági. Sokan vallják, hogy földönkívüli civilizáció teremtett minket. Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a Földön: az emberek és a magyarok„ – ez a híres sci-fi író, Isaac Asimovtól származó idézet ami, sok más tudós véleményével, akik a magyarok kozmikus származását firtatták az interneten megtalálható. Állítólag Enrico Fermi Nobel-díjas fizikus a negyvenes években beszélgetett erről magyar kollégájával, Szilárd Leóval, aki viccesen így ütötte el az izgalmas témát: a földönkívüliek itt vannak közöttünk, „csak magyaroknak mondják magukat”. - ollózat - )

      és itt van még a 2018. November 06. -i hír is "A Föld megfigyelésére küldött űrhajó lehetett a különös objektum"-ról, a NASA szerint az első ismert csillagközi objektumról, ami ugye mesterséges eredetű objektum: Az Oumuamua

      „Elképzelhető, hogy az Oumuamua egy teljesen működőképes űrszonda, amelyet szándékosan küldött a Föld közelébe egy földön kívüli civilizáció” – írják az amerikai tudósok az Astrophysical Journal Letters szakfolyóiratban megjelent kutatási anyagban.
      A kutatók elméletüket arra alapozzák, hogy az objektum mozgását vizsgálva különös, egy egyszerű, űrben sodródó szikladarabnál nem tapasztalt gyorsulási mintára lettek figyelmesek, ahogy az Oumuamua belépett a Naprendszerbe, majd idén januárban elhagyta azt.

      "A fenti, konteóba illő elméletet azonban nem egy alufóliasisakos megszállottja híreszteli, hanem az egyik legnívósabb egyetem asztrofizikusai."

      Különvélemény:

      Az oroszok persze még ebben is előttünk, mármint a nagy nyugati nasizás előtt járnak, de épp a fordítottját állítja a tudományos világ, na meg a Magyar UFO Kutatás is. Miért? Hát azért, mert a "Kék könyv project" nyilvánosságra hozatala meg sem súrolja a "Vörös könyv" titkos tartalmát. Az oroszok pedig még egyetemen is tanítanak olyasmit, amire mi itt szűkebb hazánkban csak ráizgulunk. Marina Popovics is írt erről, pedig nem lehetett valami buta kis vizionáló hölgyike, ha berepülőpilótaként hasította az eget.

      Mind ettől függetlenül most itt, ezen a Földi űrhajón kell rendet rakni, mielőtt elnyel a transzhumanista felhőbeszabott MI anyánkozás !!!:

      Még egy kis MÉDIAVADÁSZ:

      TRANSZHUMANIZMUS ÉS AZ ÖRÖK ÉLET ILLÚZIÓJA
      • https://www.youtube.com/watch?v=WbNr1tvLOFg

      + 1 "fantasztikus túlélő", amitől én személyszerint embertelenül okádok:

      ( A Forráskód filmbéli nyomorékja létezik. De ott legalább, olyan válasz születik a létre, ami egy új dimenziót szül, nem ez a szar túlélési elaltatás propaganda a sikertörténet !!!)
      Lássátok, hogy milyen hatalmas is az "emberszeretet", mert ugye "minden emberélet számít" !!!

      YouTube
      A barátnői könyörögtek, hogy hagyja el őt, de a lány másképp döntött
      https://www.youtube.com/watch?v=VvR2VIqWZNs

      Zs.komment: Ez is a technokrata transzhumanizmus propagandája, ahol az anyagi világba való kapaszkodás mindenáron való túlélési ösztönléte dominál. Az ember pedig beleszokik ebbe a tehetetlen túlélésbe és meg sem kísérel kilépni a magasabb dimenzióba. Ez aztán együttérzésnek és szeretetnek titulálva tovább folyik az emberiség kaptártudatosító elgépiesítése. Igen! Megkönnyezzük és jók akarunk lenni. A Spártai harcosok helyett majd lesznek holografikus Avatárok, de nem testi-szellemi-lelki-mentális összhangban lévő "isten teremtette EMBER". Előrehozott "Szép új világ" ezen a remek kis rabszolgabolygón, jó sok és egyre több rokkant parkolóval. Aztán már nem is kell vírus az emberiség kipusztításához, sem UFO támadásos "idegen invázió", mert az ember már annyira elidegenedik attól ami a valóban emberi, hogy önmagát ítéli kipusztulásra a jóság megvezetettségének virtuális létébe süllyedve.
      - 2022. 06. 14. 11:22
      • S
        Kedves SZAZSUAY, kiegészítést írok. Holografikus avatárok. Igen. Már most is zajlik.<br />A valósághű hologramokhoz példa:<br />https://youtu.be/4N0Ewb_OVsU<br />A megfogható hologramokhoz:<br />https://ipon.hu/magazin/cikk/keszul-a-tapinthato-hologram<br />https://leet.hu/2021/09/30/valosagga-valt-a-star-trek-kifejlesztettek-a-megerintheto-hologramot/<br />A hologramok alkalmatásához:<br /><a href="https://docs.microsoft.com/hu-hu/windows/mixed-reality/discover/hologram">https://docs.microsoft.com/hu-hu/windows/mixed-reality/discover/hologram</a><br />A vetítő itt a Nap, a hologram az egész szimuláció, a földi Mátrix. A Mátrixon belül minden egymáshoz viszonyítva valóságos. Nem olyan bonyolult a Mátrix rendszere, mégis sajnos kurva erős hálózat és jól kidolgozott HUB-rendszerrel, én ezeket a hibákat keresem, a lentebb írt déjá vu nem tartozik a Mátrix hibák közé, de erről lentebb írok Imre írására.
        - 2022. 06. 15. 22:49
  • A
    Adó-mány

    Befizettétek az adót? Na nem az ÁFA, BÉFA,KÖFA, EVA, Klára és a többi etijóp név a naptárba, hanem az Élet Adóját?
    Vagy csak kapomány?
    Nyilván az itt olvasók többsége fizette és fizeti is rendesen, önként és erőn felül is olykor. Ahogy tettem én is, támogatva anyagilag, vagy kalákával akit kell.
    Néha lemondások árán, de jószívvel. Fel se merült bennem, hogy egyszer csak én leszek a "rászoruló". Hogy adományok kapományosa leszek.
    Ezért ez úton is hálás szívvel köszönöm az adományaitokat, ami hozzásegített ahhoz, hogy nem a böriben kell még most is rohadnom.
    Köszönöm azoknak is akik, személyesen meglátogattak az eddigi háziőrizet alatt, mert ez a legnagyobb ajándék!
    Tisztelettel és próbáltam vonakodás nélkül elfogadni a támogatásotokat. Kaptam tőletek mézet, házi lekvárokat, befőtteket, savanyúdágokat, házi kolbászt , szalonnát,
    gyógypálinkát, rizs, liszt, olaj, lencse, stb. stb. Van aki gyógynövényeket gyüjtött nekem, amit itthon nem tudok megtermelni. Van aki egy új latoppal ajándékozott meg, mivel minden
    technikai eszközöm le lett foglalva.
    Mégis vannak olyan hangok amik szerint megszűnt a Pi-kör!
    De a Pi-kör nem a találkozókat jelenti - ha nincs találkozó, nincs Pi-kör. Akiknek csak a találkozók jelentették a Pi-kört, azoknak nyilván megszűnt, de ők nem értették meg a lényeget.
    Emlékeztek még mi volt az irány mielőtt letartóztattak minket?
    Helyi csoportok létrehozása, egymás segítése támogatása, kalákák!
    Miért? Mert ti vagytok a helyi postaimrék, emők és áronok és még ettől is többek!
    Ezért nem tud megszűnni a Pi-kör a "vezetők" letartóztatásával, mert ti vagytok a vezetők!
    Senki ne a legközelebbi találkozót várja - hogy majd egyszer szabadlábon leszünk és majd postaimre megmondja!
    Az irány ugyan az! a Bárkák és a Bázis létrehozása! Az önellátó életközösségek megteremtése!
    Ebben a letartóztatásunk senkit nem hátráltat, SŐT, KIKÉNYSZERÍTI!
    Summázva a leírtakat, támogassuk egymást, mégha ukrajnában élő testvérünk is, senki nem tudja mikor kerülhet rá a sor és szembesül a kérdéssel:
    Befizetted az Élet adóját?

    Áron
    - 2022. 06. 14. 10:54
    • Posta Imre
      Áron, már egy valaki utalt a háborús övezetben rekedt családnak. Köszönöm, hogy kiírtad ezt magadból.
      - 2022. 06. 14. 11:11
  • Posta Imre
    - 2022. 06. 14. 13:21
  • H
    Én nem tudom, hogy vannak-e földönkívüliek?
    Én viszont néha magamon kívül vagyok - például akkor, amikor "földönkívüliekről" olvasok/hallok.
    Az a tény, hogy biztos információ nincsen róluk, akár visszavezethető arra is, hogy látva minket (mármint az Emberiséget, azt, hogy milyen és mit művel önmagával és a bolygójával?), lehet, hogy ki van téve egy tábla az Űrben (persze képletesen), hogy "Ön- és közveszélyes övezet, minden fejlett civilizáció messze kerülje el!".
    Lehet itt delirálni mindenféle Istenről, mezőkről, ilyen-olyan dimenziókról, faszomtudja miről?
    De attól még a mindennapi életben kurvára itt - ha úgy tetszik: ebben a dimenzióban - kell élnünk, itt történik minden mocsokság, ezzel kell foglalkozni, mert az egyetlen alternatíva a betyároké marad, hogy tudniillik: "...talpuk alatt fütyül a szél...". Murdalás után tényleg lófaszt nem számít már semmi - igaz, hogy a megmurdalt sem számít már semmit senkinek.
    Egyelőre csak az biztos, hogy aki meghal, az kurvára meghal, szétkapják a testét a boncteremben, mint Floki a lábtörlőt és hiába rakják utána össze, abból többé élő ember kurvaisten, hogy nem lesz (láttam eleget pályám egy részében, nem kívánom vissza - engem az ABFRA baromira nem győz meg - a református temetőkben van ez a rövidítés a kopjafákra, 'csónakfejfákra' felírva, jelentése: A Boldog Feltámadás Reménye Alatt).
    Szóval attól tartok, hogy olyan nagy a baj mára, itt, hogy arról még csak halovány seg/g/édfogalmunk sem leledzik!
    A magyar zseton - gyengébbek kedvéért: forint - már 402 forintot csapkod, ha így megy tovább, év végére eléri az 1000 forintot is eurónként, meg fog ismétlődni a pengő-történet.
    Nincs mese, államosítani kell minden nagyvállalatot, nem a tulajdont kell elvenni, hanem az irányítás jogát, persze szigorúan csakis ideiglenes jelleggel (tudván, hogy semmi nem állandóbb, mint az 'ideiglenes', a dollár aranyra átváltása sincs megszüntetve, csak felfüggesztve cca. 50 éve...), és VALÓDI hadigazdálkodásra kell áttérni, persze bevezetve a kötött devizagazdálkodást is (ami egyáltalán nem a kommunisták találmánya volt, mivel a pengővel kapcsolatban a Nagy Gazdasági Világválság idején vezették be!!!, ezt kevesen tudják), bevezetni egy új, valódi SAJÁT pénzt, mondjuk az Szent Koronát, és hát persze az erre való átváltásnál megcsapolni az eddig felhalmozott irtózatos vagyonokat (felhalmozott??? ugyan már: ÖSSZELOPOTT - mert a gengszterváltás óta felhalmozott vagyonok - ide nem értve a lottó-telitalálatokat, és néhány feltalálónak (pld. Rubik Ernő) a tényleg megérdemelt pénzét - MIND KIVÉTEL NÉLKÜL - POLITIKAI PÁRTÁLLÁSTÓL TELJESEN FÜGGETLENÜL - LOPOTT VAGYONOK!!!
    Hát ez a kiút - de hát dzsungelben vagyunk - egyik oldalon a szakadék, a másikon az erdő - csak a machete segít/het, más nem!!!
    - 2022. 06. 14. 17:42
    • Posta Imre
      Múltkor hallottam egy elbeszélést egy kínai bányaomlásról. Csak a szokásos. Benn rekedtek, tulaj tán agyon lőve...na ketten nem tudtak kibányászódni és halottnak lettek nyilvánítva. 5 év múlva megjelent az egyikük az asszonynál, aki már mással volt. Ment a kutatás, vizsgálat. Fiatalodott vagy 10 évet, és semmi baja nem volt. Elmondta, hogy egyre beljebb mentek régi tárna-járatokba, majd kilyukadtak valami gnómikok országába, hatalmas kupola, sok ember, csak kisebbek. Középfölde. Ott éltek és nagyon jó volt, de vágyódott haza. Megértették egymást, különbözött a nyelvük. A lentiek elmondták, hogy a föntiek betegek és ne menjen vissza. Visszament. A kínai kormány ráült az ügyre. A Krím is tele van ilyen földönbelüliekkel foglalkozó legendákkal. Az a kérdés, van-e "föl-di" ember, mert ugye a föl-az nem le.
      - 2022. 06. 14. 18:04
      • H
        Imre, a kurvaéletbe, könyörgöm, mutassa már meg valaki, hogy hogy lehet oda lejutni!!!<br />Istenbizony lemennék, de csak azért, hogy ne kelljen fogászhoz mennem, hátha a fogaim is visszafiatalodnának, most ez az egyik legnagyobb gondom, zabszem nem fér oda, ahova férnie kéne, úgy félek a fogászattól, de mennem kell.<br />Akik itt Stonhenge-től, a piramisokon át, Machu Pichu-ig mindent összeraktak, azok nagyon is földi emberek voltak, egy előző emberiség (nehogy már azt higyjük, hogy mi vagyunk itt az elsők), amelyik vagy kipusztult, vagy magát pusztította ki, ezt számtalan - az akadémikus régészet által letagadott - oopart igazolja/igazolná.<br />Amíg tehát nem leljük meg a lejáratot, addig viszont itt, ebben a tömény faszságban, mocsokságban, bűzlő mangrove mocsaras dzsungelben kell egy szál machetével küzdenünk (a világon kevés félelmetesebb hely van egy mangrove-mocsárnál, jártam benne, borzalmas volt, elvileg fényes nappal volt, de a látvány minden horror filmet felül vagy alul múlt, csak nézőpont kérdése).<br />Úgyhogy észnél kell lenni - ha 45 éve a hadgyakorlaton nem nézek bele a 120 mm-es aknavető csövébe a betöltés előtt, hogy nem töltöttünk-e már be? akkor most nem írkálok őrültségeket itt. Merthogy a Magyar Néphadsereg 6 elemit végzett tisztjei szerint lófasznak nem kellett a rátöltésgátlót használni - gondolom úgy voltak vele, hogy nem kár az előfelvételis "tudós pityukért", ha elhullanak...
        - 2022. 06. 14. 18:54
        • Posta Imre
          A fogászat kellemetlen ezért én nem szoktam fájdalomcsillapítást kérni egy-egy fúráshoz. Túléled, ne aggódj! Bár nekem legutóbb magasabbra sikeredett a tömés és ráharaptam, most így nagyon érzékeny, bár lett csiszolva belőle. A lejáratok megvannak, de ez sem olyan egyszerű. Az "előzőek" vegyes csapat volt és nem csak méretügyileg. Óriások és persze törpék, liliputiak és ilyen emberformákok, de igen vegyesfelvágottak ezek az előző eresztések, ahogy az ismerősöm mondja. Lemúria, Mú, Atlantisz, Hyperbória...de végül is teljesen mindegy, csak mondom. Engem sem foglalkoztat túlzottan, sőt kicsit zavar is, hogy tele az univerzum, multiverzum élettel és halállal, mi meg itt vergődünk, mint kacsa a nokedlivel.
          - 2022. 06. 14. 19:26
        • S
          Hesslermarsall, abban részben igazad van hogy az itt és mostot kell megoldani, de ezt csak a katona tudja, többet nem tud, a felettese valamivel többet, a hadsereget vezető személy meg olyanra is kell számítson ami elképzelhetetlennek TŰNIK. A mindennapi életre igaz amit írsz. Azonban nem csak a mindennapi élet létezik, habár a legtöbb embernek nincs több betekintése. És ennyiből főz, amije van, amilyen információja van.<br />A másik. Ebben a kis fasz galaxisban van 200 milliárd csillag. A világegyetemben van 900 milliárd galaxis. Szorozd össze a kettőt. 1,8-szor 10 a 23-dikon csillag. Ez huszonhárom nulla az egyes után és minden nulla az előző tízszeresét jelenti. Ha ezt hosszúságban fejeznénk ki ezt a számot, ez tízmillió fényév baxod alássan (már bocs a kiszólásért). Visszatérve a csillagok számához https://hamuesgyemant.hu/hany-csillag-van-az-univerzumban, ők kétbillió galaxissal és százmilliárd csillaggal számoltak a Tejútrendszerben, a végeredmény ugyanaz.<br />Na most legyen minden tízezer csillag körül hasonló feltétel mint a mi Napunknál, hogy telepítve legyen rá az életnek nevezett szenvedtető faszság.<br />Most azt matyerialista aggyal is fel lehet fogni, hogy ez 1,8-szor 10 a 19-diken darabolyan bolygót jelent mint ez a Föld. És mennyi ideje létezik ez a naprendszer? 5 milliárd éve. Mennyi idős a világegyetem legkevesebb? 13,7 milliárd éves. Az ötmilliárd év hányszor van meg benne? 2,75-szer. HA CSAK MATERIALISTÁZÓ AGGYAL GONDOLKODIK VALAKI, AKKOR IS EGYÉRTELMŰ HOGY LÉTEZNEK MÁR AKÁR 10 MILLÁRD ÉVES CIVILIZÁCIÓK A VILÁGEGYETEMBEN.  Milyen faszságokat írsz az UFO-król? Azt fent leírtam hogy a mindennapokat meg kell oldani. De honnan tudod hogy nem éppen egy UFO-vezérlésú faszságban vagy benne? Mondom, értem az érveidet, jogosak is, de csak részben. Néha ki kell nézni a fejünkből. És ez nem lebaszás, csak logikus gondolkodásra késztetés.<br />És a fentieket hangsúlyozom, csak a materialista faszságok alapján már bizonyítható és kilogikázható. A hangya sem tudja hogy te mire gondolsz, mire vagy képes bármiben, és a hangyák közt is gondolkodik biztosan úgy sok hangya, hogy jó-jó, hagyjuk az UFO embereket, nekünk most az utódokat kell gondozni, nem érünk rá holmi deliriumos emberekről szóló gondolatokra. Hát ennyi, néha gondolkodni kell.
          - 2022. 06. 14. 21:45
      • V
        Hasonló dolgokat olvastam a "Tektitek titka" c. könyvben, régebben.
        - 2022. 06. 15. 06:54
  • G
    Tegnap álmodtam. Gondoltam megosztom mert néha megálmodok ezt azt. Valamilyen nagy sporteseményt láttam talán foci nem tudom. Mindenesetre rengetegen voltak és egy nagy stadionban volt az esemény. Két magas férfi berontott csak hátulról láttam őket az egyiken barna terepnadrág hátán bundeswehr mintás hátizsák. Mindkettőnél nagy kaliberű lőfegyver volt. A hátizsákos ment először a tőmeghez és az első sorban álló négert közvetlen közelről melbelőtte. Fröcsögtek a cafatok és elkezdődött a mészárlás. Egy hangott hallottam mintha tv bemondo lett volna azt mondta terrortámadás történt. Utána elmosódott a kép és egy páncélos belsejét láttam és közben propaganda szöveget hallottam hogy minél többen jelentkezzenek katonának mert a házát kell védeni. Talán háromszor vagy többször is megismétlődött az egész. Egyszer csak megdörrent az ég és felébredtem. Az álom közben kristálytiszta volt a kép mondhatni HD. Csak azért írom mert utoljára akkor volt ilyen mikor 2014ben megálmodtam az új munkahelyem kB februárban. Májusban találkoztam egy volt kollégával aki ajánlott egy helyet ahol ő is volt de nem vették fel, ennek ellenére úgy gondolta nekem menni fog. Másnap beadtam a jelentkezésemet még aznap fölhivtak hogy fölvettek csak azért mutassam meg magam. Na pont ott ahol álmodtam. Csak gondoltam szólok
    - 2022. 06. 14. 21:47
    • S
      Amit én tudok az álmokról röviden: van egy probléma és emlékfeldolgozási képesség és a másik hogy a REM fázisok alatt főként paralell univerzumokba kerül át a lelkünk, lélektöredékönk, tehát alternatív valóságokba. Ami nem zárja ki hogy nem az itteni jövő darabkáját álmodtad meg.
      - 2022. 06. 14. 22:10
  • S
    A bolygó neve: Dili, ez a felvezető gondolat és egy indító út a józan cselekvés irányába, a kölcsönös segítség, persze nem a KGST módján, hanem PI-sen, vagyis emberül. Nem feledkeztem meg erről, határon innen és határon túl, még az Űr Zűrben sem. Közelben már van aki még nálam is jobban rászorul, annak kiminizem amit lehet és persze megpróbálok nem ellensége lenni önmagamnak.

    Én ugyan meg próbálom kiszagolni a jó utat, ami nem biztos, hogy menni fog, de kockázat nélkül nincs "Iker paradoxon". Görbe tükör: LÁTSZAT és VALÓSÁG. Ez annál is izgibb, mert a látszat maga lehet a valóság, ami nem az igazság, de, ha mégis, akkor lehet, hogy szubjektív, - bár, mint tudat objektív, de mégsem univerzális. - Inkább nem taglalom. Már megvádoltak azzal, hogy szinkrecista vagyok, és én rábólintottam, hogy igen, csak nem úgy értettem, ahogy és aki mondta. Úgyhogy győzött és megittasult. Jó neki.

    A fogfájós nyuszinak, ha feldagad a képe és a kibírhatatlanban már azt is elbírja, ha a farkasorvos felzabálja, az egyetlen biztos támpontja arra, hogy él és van, éa a matrixos kolonia biogúnya K. Úr-va nagy fájdalma eluralja a lelkét, nemcsak a testét. Most mond az épp, hogy eszét nem vesztett embernek, hogy "No Nyuszi! Megállj!" S főként, most mond ki, hogy "Vagyok, aki vagyok., ahogy azt Bagdi Emőke szakpszichológiailag tanácsolná, mert sok jó ember, sokat tud vallásról, hitről, önuralomról és a "Ridikül" szatyoragyú köre bólogat az ilyen nagy okosságokra!

    Én meg isteni, ahogy látom, attól, hogy a világegyetem tágul, mint szűkül be a tudat, s attól, hogy az élet szép! - mosolyogja a képedbe a New Age guru - még nem biztos, hogy az épp, hogy túlélő nem szűkül(ködik).

    Az éhező korgó gyomra a szellemi identitásba beleköpüli a kétely mételyét és ezért nem számít, hogy előtte voltam-e fölényes nagyokos, mert most kell megoldani , ezen a földi telephelyen a testemben lecsapódó (z)űrszeméttől való ökológiailag is eredményes kitakarítást. Mindig van egy másik út, mindig van egy kiút (kampec doloresz is az), de vajon jó út-e?

    Nem rágom tovább előttetek a Blöki csontját. Még berág rám. De azért beszúrom: Nagy marha az, aki vérre megy azért, hogy megtérítse a másikat, de az is lehet, hogy nem is annyira jóravaló az ilyen cél. Erről az amerikai őslakosok szólhatnának jó keresztényien, de a rezervátumokban már inkább csak az idegenforgalom kedvéért adnak hangot a kultúrájuknak.

    Én minden esetre őrzök egy olyan kerámiát, ami tőlük származik és nagyon aranyos kis űrhajó-tappancsos sokszemű lény... utánzat ugyan, de nem is paneleznék, ha a TAJOSZ barlangból származna. - Javítom magamat: de mégis! Amilyen hülye vagyok(pontosjés) azt akarnám, hogy tudják, nem vagyunk az a fantasztikus nagy egyediség, amiért el kell szállnunk magunktól, mert Ők(ufik) talán bármikor a Földre tudnak szállni. (Teszik is sok ezer éve...) Kérdés: miért is? És az a nem biztos, hogy az igazság kényelmes lesz, még az igazság felfedésére törekvők számára sem. Hitler tudott valamit. Sztálin is tudta. Vatikán látja őket a világ legtökéletesebb Lucifer távcsövén. Nyílt titok, ha akarjuk tudni. Olyan nagyon kutatni sem kell. Az viszont nem mindegy, hogy barátkozni jönnek, vagy a haminyamiért. Csekély vigasz, ha az egyház "démonoknak" titulálja őket. Aztán jön a mindentbele feketelevese és kirázzák az égboltra a 3D-s űrháborút meg a Krisztus eljövetelét. Csípj meg! Épp bealudtam. Szóval térdre! Imához. - Ez bejön a hatalom szürke zónájának. Lefegyverzőek !!!

    Summa summarum: ne veszítsétek el a fejeteket és legyen helyén a szívetek! Az, hogy milyen a gatyó, harmadlagos szempont.
    - 2022. 06. 15. 08:02
    • S
      Kedves SZAZSUAY, ahogyan én tudom a látszat is valóság, annak a valósága, aki a látszatot kelti, hogy azt higgye a többi tudat hogy az a valóság. De közben ezzel megteremti a látszat valóságát. A Mátrix is ilyen amiben létezünk. Egy látszatvalóság. Az Illuminati ezen belül sok látszatvalóságot próbál beültetni a mindenki által kényszerűen birtokolt DNS-agyába. 2012-ben az USA-ban kimutatták, hogy a média hatása az agyban megegyezik a kokain hatásával (Az uralja a világot, aki uralja emberek elméjét - dr. Bakos Judit Eszter előadása a Youtube-on a 10-dik perc tájékán beszél erről; én nem vagyok semmilyen hívő, a keleti gondolkodások is rejtenek sok ismeretet, de csak szétszórtan és nem rendezetten, nem áttekintően van bennük a tudás, ha így lenne, már nem lenne szenvedés a Földön, ha bármelyik vallás összefoglaló tudással rendelkezne, ez nincs így, hiszen a kolóniaisten által átadott tudástöredékek a vallások). De kábítószer hatású a zene is. Zene, média, alkohol, kábítószerek, és még sorolhatnám, az élet-függőség a legerősebb, a testfüggőség utána jön közvetlen, aztán az egyéb vágyfüggőségek. Az egész DNS-test szenvedtető rendszere a halálfélelemre épül, a halálfélelemre pedig a vágyfüggőségek. És tökéletes az irányíthatóság. Kivéve azt az 5 százalékot, akik oda tartozunk.
      - 2022. 06. 15. 11:42
      • Posta Imre
        Hiba a Mátrixban – Új eredmények a déjà vu-ről


        A déjà vu (francia, jelentése: már láttam), más szóval paramnézia az egyik legérdekesebb agyi jelenség, mely sok írót és filmkészítőt megihletett már, köztük a
        A1trix_(film)">Mátrix</a> alkotóit. A film egyik ikonikus jelenetében Neo egy fekete macskát lát elmenni a folyosón, azután még egyszer ugyanazt látja. A Mátrix világában a déjà vu egy hiba a virtuális valóságban, amikor annak alkotói, a gépek rendszerszinten megváltoztatnak valamit.

        Most úgy tűnik, hogy a Mátrixnak egy valamiben igaza volt: a déjà vu tényleg egy hibát jelez!
         júliusban Budapesten megrendezett memóriakutatási konferencián, a rangos
        , a St Andrews Egyetem kutatója kifejtette, hogy a déjà vu az agy saját memóriájának ellenőrzése során jelentkezik.
        A New Scientist-ben olvasható cikk szerint O’Connor csapata megpróbálta mesterségesen létrehozni a déjà vu élményt. A kutatásban részt vevő alanyok számára egy tesztet adtak át, egymáshoz kapcsolódó szavakkal, amelyből kihagyták azt az egy szót, amely összekapcsolja őket. Az egyik példában szerepelt az ágy, párna, álom és éjszaka szavak, de hiányzott az alvás szó, mely kapcsolatot teremt köztük.</p>
        A kutatók ez után megkérdezték az alanyokat, hogy olvastak-e ‘a’ betűvel kezdődő szót a felsorolásban, amire egyhangúan nemmel feleltek. Azonban mikor később újra megkérdezték őket, hogy milyen szavak szerepeltek a listán, a legtöbben emlékezni véltek az alvás szóra is, holott tudták, hogy nem olvasták ezt, így déjà vu érzést éltek át.</p>
        Ezt MRI készülékkel figyelték meg. A déjà vu alatt nem az agy emlékezettel kapcsolatos régiói voltak a legaktívabbak, mint például a hippokampusz, sokkal inkább a frontális lebeny, mely a döntéshozatalban játszik szerepet.</p>
        O’Connor szerint a frontális lebeny valószínűleg ellenőrzi a memóriát, mikor az agy előhív egy emléket. Hibákat keres benne és aktivizálódik, mikor valamilyen oda nem illő dolgot tapasztal, például ellentmondást aközött, hogy mit tudunk és mire emlékezünk. A déjà vu ezen konfliktus feloldásának eredményeképpen jön létre.</p>
        További kutatások szükségesek, hogy bizonyítékokkal támasszák alá ezt az elmélet, amely arra világít rá, hogy az agy végez bizonyos minőség ellenőrzést saját tevékenységében, hogy kiszűrje az esetleges hibákat.

        https://www.scifi.hu/2016/08/22/hiba-...ja-vu-rol/
        - 2022. 06. 15. 12:24
        • S
          Rávetülök - lehet, hogy csak árnyként - a "fekete macskára, pedig csak a helyesírásomat akartam kijavítani, mert a "mond" és "mondd" között nagy ám az üzenetbeli különbség, de most úgy hagyom. Üdv Imre a fedélzeten! Tudom, hogy legkevesebb, hogy átfutod a soraimat. (Rem-élem)
          - 2022. 06. 15. 12:54
        • S
          Imre!

          Isten is a mi malmunkra hajtja a vizet, vagy meg is figyelik ami körül forog a mi világunk kereke.

          Már megint belebotoltam a véletlenbe, mer a Tv-t beizzítottam egy röpke orientációs gyakorlatként, mi a mai hír:

          Óriás szerencsénkre MÁR MA visszaidézhetjük a 0-DIK TÍPUSÚ TALÁLKOZÁSOK Déry-féle korszakát az Rtl klub Fókusz-án keresztül, mert CSAK NEKÜNK (kaptárra szántaknak) CSAK MOST hírt adnak arról, hogy AZ OROSZOK nyilvánosságra hozták, hogy az „idegenek” itt vannak, és FIGYELNEK MINKET! 18óra 55 + a reklám hosszú percei és a valóság világosságot gyújt az elménkbe.

          Mennyi, de mennyi a kollektív tudatalattiból megnyilvánuló tudat fölötti véletlen… mert ugye ez az észbontó irányítás mégiscsak felülről jön... de mégis: kinek az istene?

          Mosoly
          huhha-huhha
          . (pont)
          - 2022. 06. 15. 15:21
        • S
          Imre, köszönöm az írást, gondolom többen vagyunk így. Az azonban a kutatók számára elgondolkodtatóbb lenne, hogy milyen hibakeresést és kiigazítást végez annak az embernek az agya, akinek - a korábbi gyakorlat szerint - ha jól emlékszem az epilepszia megszüntetésére elkülönítették a két agyféltekéjét.<br />https://transzcendentalis.hu/a-materializmus-ket-dogmaja-beszelgetes-dr-david-scharf-professzorral-1-resz/ (Ennek második részét is érdemes elolvasni, habár én sok mindent másként tudok.) Hát éppen nem találom azt a hivatkozást, ami azt támasztja alá, hogy a két kar és kéz vagy láb eltérő cselekedeteket hajtanak végre, egyik kézzel pofán veri valaki magát, a másik kezével lefogja a saját kezét.<br />Na most azt kellene kutatniuk, hogy a ketté nem vágott homloklebeny hogyan kersi a hibát és teszi helyre azokat. Most kifejezetten a tudományos kutatásokra értem, hogy mindig projektekre lehet az egész világon zsidó alapítványi pénzre zsidók vezette intézményeknél pénztámogatást kérni. Nincs árfogó project. Pedig az agykutatásnál kellene egy ember vagy páran, akik vezetik az agykutatás teljes projectjét és al-projectekre osztanák szét kutatók között. A zsidrák Caltech sem csinál ilyet tudtommal.<br />Szóval a dézsá vűt hogyan dolgozná fel egy olyan ember frontális lebenye, aki a jobb szemével a bal agyfélteke irányításával lát és viszont, és az ő általuk kutatott módon éli meg a déjá vu-t.<br />Én két módját ismerem a déjá vu-nak. Az egyik a lélektöredékek sokan párhuzamos világegyetemre cserélik ottani lélektöredékükkel a létezésüket, ilyenkor lép be a Mandela-effektus. Ez is közvetetett módokon bizonyítható. A másik, amikor valaki előre tudja a déjá vu élmény alatt hogy mi fog következni. Én ezt egyre gyakrabban átélem. És olyankor aki a közelemben van, akár ismerem akár nem, elmondom mi fog történni. Ezek közül néhányan azt mondták, ha bizonyítani akarom a jelenséget, ők igazolni fogják. Ezek túlmutatnak és egészen másról szólnak mint a kutatók eredményei. Az időről is szólnak és az idő néküli történésekről. Erről máshol írok, ha érdekel valakit majd, hiszen érthető fizika, hogy milyen az amikor idő nélkül történik valami. Ízelítőül: https://www.origo.hu/tudomany/20220304-idokristaly.html Hogy miért lehet egy Mátrixban oda nem illő fizikai jelenségekre lelni? Megfordítom a kérdést: a Mátrix produkál mindent amit a bent lévő sötét lyuk, a virtuális valóságú DNS agy konvertál elektromos jelkre (lásd minden érzékszervnek van elektromos konvertere, látás, látóideg, hallás - az összes kommunista jelkép, üllő, kalapács csontocskák, íz- és szaglásérzékelő receptorok mind elektromos jelekké alaítanak át minden külső információt, a tapintás, hőérzékelés, stb. ugyanez, még a gravitáció érzékelése is a belsőfülnél, ÉS EZ KIBAXOTTUL BIZONYÍTÉK A GRAVITÁCIÓ SZIMULÁCIÓS VOLTÁRA, VALAMINT HOGY AZ 180 FOKKAL MEGFORDÍTJA AMIT LÁTUNK). Inkább ezeket kutatnák a kiváló tudósokk.
          - 2022. 06. 16. 00:07
      • S
        Űristen! Kinek írjak? Pezseg az éter!<br /><br />Köszönöm.
        - 2022. 06. 15. 12:51
        • S
          Tiszteletem minden értékes gondolatgyúrmáért kedves SzVabodna JaltaH. <br /><br />Ez is egy jó kör ami valóságmezsgyénk tágabb és igazságunk szűkebb körében,. - ami nekem tetszik. -
          - 2022. 06. 15. 12:57
          • S
            Kedves SZAZSUAY, köszönöm, de egy jó körhöz mindannyian hozzáadunk, akik értik miről van szó, attól nagyszerű, köszönet egymásnak. Ugyanúgy értékes a Te, Ön leveled, Imréé, porcicáé, virágé, gutai dubé, gallé, ahogyan erre visszaemlékszem, ha jól emlékszem. Én egy kissé az átlagtól erősen elütő életritmustalanság szerint élek, így nem vagyok általában interaktív azonnal, inkább este-éjje, hajnalban írok, de ez sem mindig így van. Ezért késnek a reakcióim.
            - 2022. 06. 16. 00:13
            • S
              Kedves és katonásan racionális SzVabodna JaltaH! <br /><br />Nos, <strong>a kör,</strong> ha jó, valóban nem nélkülözhet egyetlen teljességet segítőt sem. Hálás is vagyok érte. Amiért <strong>a gondolatgyurmát</strong> "itt" köszöntem meg, az egyfajta személyemet l Kintről - ahol valójában vagyok - felrázó, éberebbé tevő nagyon is (a Földön) SZELLEMI-EMBER közvetítésed okán történt.  Mintha <strong>az Urálban</strong>, már találkoztunk volna. Persze nem ebben a fizikai mivoltunkban, hanem a <strong>"fordított piramisban"</strong>. - Igaz, molekulárisan is szétszedhettek... mindegy. Nekem, nem is a megmagyarázás a feladatom.<br /><br />Éji aktivitásod emlékeztet az aktívabb dinamikámra!<br /><br />Jó kapcsolódást téren és időn túl!<br /><br />Üdvözlettel:<br /><br />SZAZSUAY
              - 2022. 06. 16. 08:13
              • S
                Kedves SZAZSUAY, lehet hogy találkoztunk már, illetve a lélektudat-kontakt a lelkek kialakulása és a lélkstruktúránk között már a Multiverzum szétnyílása óta megvan. A piramisról annyit, hogy összekapcsolhatók azok a fényoszlopok (NEM EZEK, MIVEL EZEK NEM ÉRNEK LE A FÖLDFELSZÍNIG: https://www.elobolygonk.hu/Elmenybutik/Hazi_mozi/2021_01_14/misztikus_fenyoszlopok_jelentek_meg_tobb_helyen_magyarorszag_felett_videokkal), azok amelyek leérnek a földfelszínig, több ilyen fotót láttam ismerőseimnél, tehát összefüggés van a fényoszlopok, a háromszög UFO-k (nem az USA felderítő gépeiről beszélek: https://avilagtitkai.com/articles/view/kiszivargott-ufo-titkok-hiteles-lehet-az-egyik-haromszog-alaku-objektumrol-keszult-felvetel), hanem olyan háromszög alakú repülőgépről, amelyik nem csak látható repüléseket végez, hanem furcsa térhatásokat hoz létre, és a piramis között. De nem a négyszög alapú piramisról van szó. Nem tudom a SOHO műhold lefényképezett-e már olyan járművet amiről itt írni fogok. Van egy mondjuk úgy szállítójármű, ami egyenlő oldalú háromszög alapú piramis, de a földi szemlélőnek háromszög alakú 3D-ben. Az USA megkaphatott ilyen technológiát Kintről, de a nem kolónialelkek által használt ilyen járművek nem laposak, az élükön energiakiáramlással tudnak lövéseket kibocsájtani ha szükség van rá. A kolónialelkek az általunk használt lélekmentő járműveket (a közepén minden irányban van egy fényoszlop kibocsátására alkalmas kör alakú látható fénykör, amelybe bejutnak a hozzánk tartozó lelkek miután meghalt a DNS-testük itt Lent, akik klinikai halál állapotában voltak és egyáltalán láttak egy erős fényt ahová vágyódtak, nos ez az a fény).<br />Üdvözlettel SzVabodnaJaltaH
                - 2022. 06. 16. 11:20
                • S
                  A háromszög alapú piramid UFO leírása és video róla: <br />https://pcforum.hu/hirek/23352/elismerte-a-pentagon-valodi-a-piramis-alaku-ufo-rol-keszult-felvetel
                  - 2022. 06. 17. 01:03
              • S
                A megmagyarázás nekem se feladatom, ha az lenne, sok videót feltettem volna egyfajta szabadegyetem sorozatként az internetre arról amit tudok, vagy mondjuk úgy szalonképes szinten és témakörben az egyetemen tervezett kurzust elvállaltam volna, vagy előadásokat tartanék. Egyiket sem teszem, nem feladatom, az pedig hogy van hozzá képességem hogy átadjam amit tudok, nem a széles nyilvánosság miatt (értsd ezalatt például angol nyelven előadott előadásokat erről, vagy oroszul például) van képességem hozzá, hanem az azonos lélekstruktúrákkal való itteni, a szimulációban lévő, Lenti kommunikáció miatt. Egyébként ha feltettem volna az internetre ilyen sorozatot, begyűjtötte volna az összes titkosszolgálat - mint ahogyan mindenütt teszi - hogy kik nézik meg, stb., aztán az adatok beszerzése után letiltottak volna mindenhonnan. De nem ezért nem csinálom, leszarom az itteni életet is, már a Kinti munkám érdekel jobban, vágyódom oda, tehát qurvára leszarom ezt a mocskos parazita zsidókkal és más génstruktúrált parazitákkal teletűzdelt szenvedtető Mátrixot, meg az életellenes mocsokságaikat. Ahogyan többször írtam, nem ismerem a félelmet, nem azért mert katonaként belémidomították, hanem előtte sem, egyszerűen nem féltem soha semmitől mivel sohasem, gyerekkoromban sem féltem a haláltól. Tehát leszarom ha bármi történne velem, de egy biztos, engem elég nehéz több okból is leradírozni az itt élők sorából, persze semmi sem lehetetlen. Annak azonban örülök, hogy a környezetemben több embernek segített már ténylegesen a dolgok tisztánlátása, leegyszerűsödnek a dolgok, megszűnnek a kérdések, hiszen nap mint nap látja mindenki aki nem kolónialélek, de még azok is, hogy mi történik itt valójában, csak a mechanizmusát és annak eredőjét kell ismerni hozzá. Nos én Kintről emlékszem az eredőjére tudományos szinten is - amit itt meg kellett fogalmaznom hogy érthető legyen az itteni körülmények tapasztalatában is -és ismerem a Mátrix, a kolóniaistenek, a Kinti háborúk, a Lenti háborúk, egyáltalán minden mechanizmusát, nem azért mert én ilyen zseniális vagyok, hanem mert én emlékszem rá Kintről, ez a végső feladatom elengedhetetlen része. Egyébként jókat szoktam röhögni a zsidó és kolónialelkek szűkagyúságán, amikor írok vagy beszélek az emberek közt a szimulációról, a kolóniaistenekről, stb. Röhögök a nevetséges mantrázó kolóniatudatuk által vezérelt válaszaikon. Már előre tudom hogy melyik mondatomra egy kolónialélek hogyan reagál, milyen gondolatpaneleket fog használni őszerinte "érvként" ellenem. Amikor már fizikával alátámasztom, akkor amelyik valamit ért hozzá, jön a sablon einsteini és egyéb zsidók által összelopkodott fizikával. Amikor azt kézzelfoghatóan cáfolom, akkor jönnek azzal hogy én fasiszta vagyok (fasizmus csa Olaszországban és Spanyolországban létezett, sajnos nem csináltak semmit a zsidókkal), vagy náci vagyok (a náci csak a nemzetiszocialistákra használt kifejezés, elsősorban a németekre értették mindig, a zsidók terjesztették ki más népekre), hogy én antiszemita vagyok (a zsidók a szemita palesztinokat irtják, náluk antiszemitább nem kell, aztán a sajátjaikat beáldozták holokauszt jogcímen), vagy fajgyűlölőnek (ezzel beismerik a zsidók hogy vannak fajok, akkor meg miről beszélünk?, az iTalmudjukban benne van hogy mindenkit gyűlölnek aki nem zsidó, ők mit várnak parazitaként, amikor az egész ismert történelem alatt mindenhonnan üldözték őket, nem véletlen), szóval el kezdenek személyeskedni. Én ekkor már kiröhögöm őket, tényleg jókat röhögök rajtuk, és mondani szoktam hogy a zsidónál butább genetikai állománnyal nem találkoztam. Viszont örülök annak, ha akik értik miről írok, elgondolkodnak azon amit mondok. Én nem vagyok sem vallásalapító, sem misszionárius, sem exhibicionista faszfej, sem elismerésre vágyó ember, sem meséket kitaláló egykori katona, de még ma is katonaként élő - a lelkem az Kint is - ember. Ha valaki mesének gondolja amiket mondok, mindig alátámasztom itteni, a Mátrixban is megtalálható bizonyítékokkal, legyen az hétköznapi tapasztalat, legyen az tudományos kutatások eredménye. Amiről írok, sehol sem található. Hol írnak lélektöredékekről? Melyik portálon az egész Földön az interneten? Melyik könyv említi? Ki beszélt eddig rla. Ez csak egy példa. Egyébként tudom hogy értelmetlen is írnom, leszámítva azt a néhány embert aki érti. De őértük meg jólesik megtenni. Hát ezért írok ide is, ezért kezdtem írni Imrének, először csak privátban, megkérdezte kirakhatja-e amit írtam egy-két levelemet, mondtam igen, aztán jöttek amit vártam, a hülyének nézések, a levénezések, a kitalációk meg miegyebek. Egyik sem volt felkészült bíráló, már rögtön a személyeskedéssel jöttek. Tipikus szűkagyúság, elég hosszú életem során nagyon sokszor találkoztam ezzel a kolóniatudattal és előre tudom mit mondanak. És élvezték hogy nem tudok reagálni rá, élvezték hogy úgy kritizálhattak hogy védekezni sem tudok, ez elárulta az aljasságukat. Arra emlékszem hogy porcica, te, gutai zub, talán gal, talán még páran értették, illetve értelmezték hogy nem azért írok hogy bárkit meggyőzzek, csak azért írok, hogy gondolkodtassak. És úgyis kiderül hogy ki érti, már eleve az elárul sok mindent, hogy a 95 százalék mindig elutasító azzal amit írok, legalább kiszűrődik. Itt azért egy főre esően több az 5 százalékhoz tartozó nem kolónialélek, ezért is regisztráltam végül. Imrének az elején azt írtam, nem regisztrálok, mert sehol sem szoktam, nem vagyok a szavak embere, ezt cáfolni látszik az összes írásom, de attól hogy a tettek embere vagyok elsősorban még nem muszáj agyatlannak lenni. Ismereteim szerint vagy 2024-ben vagy 2030-ban eldől itt minden valamilyen irányban. Addig nem sok feladatom van, igyekszem segíteni. A nem kolónialelkeknek, habár néha becsúszik egy-egy közülük is.
                - 2022. 06. 16. 12:17
                • S
                  Huh! Vettem egy pezsdítő mély levegőt, mert sok olyan dolgot tudattál, ami azért kínzott, mert rendre hülyének tartottak, ha beszéltem róla.

                  Most úgy jártam, hogy„ az éjszakai bagoly - vagyis te, igen szimpatikus SzVabodnaJaltaH- voltál szíves megerősíteni. Nem is levelezni akarok én, hanem ezen a többsíkú lét daraboltságon összpontosítani arra ami az én feladatom. Ami a fizikai és a finomanyagú vagy épp sötét fotonok szintjén történik a tudomásom szerint a jelen-létemben, nem annyira leányálom. De azért már többször (idézlek) „röhögök” rajta.

                  Egy szó, mint száz: remélem, a kézszorításunk nem fog elmaradni!

                  Szeretettel üdvözöllek: SZAZSUAY
                  - 2022. 06. 16. 15:57
                  • S
                    Kedves  SZAZSUAY, mindennek örülök amit most írtál, a feladatát meg mindenki maga tudja, kívánok neked sok erőt hozzá hogy megcsináld, amit írtál az iménti sorokban. Remélem lesz kézszorítás, habár nem igazán mozgok az országban, még megyén belül sem, sőt. A 3200 körüli településből voltam vagy 2400 körüliben, néha csak egy napra, de nem politikai faszságból, a sereg után nem találtam a helyem, nyaranta menten mint a mérgezett egér. És ahogy megy az idő, egyre kevesebb értelme bárhová mennem. De nincs kizárva semmi.<br /><br />Szeretettel üdvözöllek
                    - 2022. 06. 16. 21:36
  • P
    Az UFO témához szólnék. Szakértő nem vagyok, mert hát ki is lehetne ebben igazán az? Viszont személyes tapasztalatom akad bőven ez ügyben. Számomra soha nem volt kérdéses már gyermek koromban sem -amikor még nem nagyon létezett Mo.-n ennek fóruma a 70-es évek körül-, felnőttként viszont volt szerencsém nagyon sok olyan emberrel megismerkedni, akiknek valós tapasztalata volt UFO ügyben. Nem szenzációhajhász, önjelölt celebekre értem ezt, hanem hétköznapi, átlagos életet élő emberekre. 93-ban alapítottam a lakhelyemen egy UFO-klubot, mert azt tapasztaltam, hogy igény van rá. Ez idő alatt találkoztam olyanokkal, akik panelházban éltek és még is rendszeres volt számukra, hogy éjszakánként furcsa lények jöttek-mentek körülöttük, furcsa elektromos jelenségek történtek TV-k bekapcsoltak, pedig be pedig senki sem nyúlt hozzá, hihetetlen gyógyulások, és még hihetetlenebb gyógyító képességek születtek. Ez évben megalapítottuk az országos Ufoszövetséget, ami még ma is működik, bár én 96-ban kiléptem onnan, mert már nagyon nagyon elterelődött a pénz, és az önjelölt nagymegmondó, mindenttudók népszerűsítése irányába. Nekem személyes barátaim között volt olyan, aki képes volt olyan gyógyításra, amitől az orvosok is hanyatt estek. Röntgen látása volt, és bizonyíthatóan jól diagnosztizált, és rakott rendbe szinte bármilyen problémát. Ő sajnos 50 éves korában egy pillanat alatt ki lett vonva a forgalomból. Voltak még mások is akik hatékonyan voltak képesek gyógyítani, de jött egy olyan beavatkozás, amikor is a legtöbbjüket hirtelen felszívta valamelyik újonnan létrehozott vallási szekta. Illetve olyanok, akik új eddig ismeretlen technológia tudás birtokába jutottak. Ekkor alakult a HIT gyüli, a Jim Sanders féle Jézus szeretete egyház és a többi fostalicska gyülekezet. Gondolom valami hiba csúszott a rendszerbe és akadtak, akik rosszul használták fel az energiákat a kápók szerint. Véletlenül gyógyítottak szenvedtetés helyett. E miatt ki kellett vonni őket a forgalomból!
    Nekem saját magamnak is voltak élményeim olyannyira, hogy volt egy terhességem 96-ban, amit az orvos is visszaigazolt, és már meg kaptam a kiskönyvem is. Másnap kellett volna ultrahangra mennem, de egész éjjel azt álmodtam, hogy a panelházunk felső szintjei eltűnnek -mi az első emeleten laktunk-, amikor is megjelenik egy űrhajó, és fel akar vinni oda. Ekkor felébresztettem magam, szóltam a férjemnek, hogy nagyon rosszat álmodtam. Nem akartam visszaaludni, de sajnos nem sikerül. A történet ugyan az volt, és megint felébresztettem magam. Ez ment reggelig újra és újra, amikor is teljesen kimerülve elmentem az orvoshoz, és ő már nem találta meg a babát. Értetlenül állt és azt mondta nem tudja mi történhetett, biztosan tévedett akkor. Utána kaptam egy üzenetet, hogy ne aggódjak, mert ezek a babák- mert kettő volt -, nem ide valók voltak genetikailag, de egy év múlva újra teherbe fogok esni és az már az enyém lehet. Így is lett, ma 25 éves a kislányom, aki napra pontosan jött közénk, ahogy ígérve volt! Persze ezt is lehet cáfolni, és kifigurázni, hogy csak beképzeltem. Nem számít ki mit hisz, én tudom, hogy akkor történtek dolgok, amiket nem lehet a "földi" felfogással megmagyarázni. Természetesen nagyon sok más is történt, de tőlem 96 novemberében elköszöntek a földönkívültek, és azt mondták, hogy nem jönnek már vissza. Így is volt. Ők már többé nem jöttek, de azért többször is láttam másokat álmomban, akik úgy néztek ki mint az emberek és mondták, hogy itt vannak már közöttünk. 1999-2000-ben másféle történetek voltak, amiknek újból a földönkívüliek voltak a főszereplői, de arról most itt nem írok, mert igen terjedelmes lenne. Egy valami biztos, hogy 93-ban a gyerekeim -akik közül a kisebbik 3 és fél éves volt a nagyobb meg 6 és fél- láttak dolgokat, amitől sokszor megijedtek, főleg a kicsi, aki még csak annyit tudott mondani, hogy bánt a süngöny (függöny) és az ablak felé mutatott rendszeresen. A legkisebb lányom meg úgy beszélgetett valakivel a nappaliban -akit mi nem láttunk-, hogy lehetett látni valakitől válaszokat kap, illetve magyaráz neki a meséskönyvéből. Kérdeztük, hogy kihez beszél, azt válaszolta, hogy a doktorbácsival beszél. Ekkor 2 éves volt! Tehát lehet tagadni az UFO-k létét, de szerintem elég ez vaskalaposság! Hiszen olyan sok más dolog is van ebben a rendszerben is, amit a legtöbben nem látnak, de ettől még létezik. Összességében sajnálom azokat, akiknek nincs semmi információjuk e témában, mert az ő életük sokkal rosszabb, mert teljesen bele vannak ragasztva ebbe a műsártengerbe! Őket hamarabb darálja fel az a daráló, amit itt nekünk működtetnek az etiópzsizsik férgek!
    - 2022. 06. 15. 09:59
    • S
      Kedves porcica, örömmel olvastam a tapasztalataidat és a visszatekintődet. Én nem sajnálom azokat akik semmi ilyen élménnyel és tudással nem rendelkeznek, és ezért lehet hogy elítélhető vagyok, hogy irgalmatlan vagyok velük szemben. Az ilyen emberek azok, ha egy kicsit engedsz, már az egész karofd kell neki, majd felfalnak. Én igazat szoktam adni azoknak, akik ha tévedek rá tudnak mutatni érvekkel és nem személyeskedéssel. Biztosan olvastad, itt is két beíró nekem támadt személyeskedéssel, nem érveléssel, amikor elkezdtem beírni. Én érveket hoztam föl végig, és akkor elkezdtek keményen alattomosan személyeskedni. Én ezt megszoktam a zsidóktól, azért zsidóztam le őket. Én nem szoktam engedni az ilyen férgeknek. Ha elismered mások igazát, akkor az ilyen férgek azonnal gyengeségnek érzik, és még jobban támadnak. Na velem lehet szórakozni. Nem csak azért mert katonaként az ilyen patkányok közül is leirtottam nagyon sokat, hanem azért is, mert ha kell, nálam keményebben nem tud belemászni másik emberbe valaki. De ez a tudás része és sohasem alkalmazom, mert nem bántok senkit, ha az nem támad engem. Viszont a sohasemet kihagyom, amikor megtámadnak. Akkor irgalmatlan vagyok kivétel nélkül és leszek is, nem nézek olyankor semmit, mert a parazitákat és a férgeket irtani kell, így is marad még belőlük tízszer annyi mint belőlünk. Gondolj bele, ha nem is volt olyan élménye valakinek mint neked, ha az 5 százalékhoz tartozú lélekstruktúrájú a lelke, van benne valódi, valódi és nem tanult empátia. Az pedig az odafordulást jelenti minimum. Persze nem minden feltétel nélküli elfogadását, de az odafordulást, a gondolkodást. Ezek nem képesek gondolkodni, csak szajkózzák a kollektív tudatuk mantráit. És szinte mind anyagelvű, testtudatú, nekik ez a világ az egyetlen létezési forma. Hát higgyék! Lehet hogy elítélsz, de én nem sajnálom őket! A háborúkban lelőtt ellenségeimet sem sirattam meg, pedig boztosan volt közöttük az 5 százalékból talán egy vagy kettő, habár a poligámok és egyéb állatfajták közt nincsen. Miért sajnáljam azokat, akiknek a lelke a Kinti szenvedtető kolóniaistenek lélektípusához tartozik? Persze ez csak az én hozzáállásom, amit én tudok, amit én megéltem lélekként és most megtestesültként is, csak az én hozzáállásom ez, másra nem vonatkozik, ki-ki a maga lelkiismerete szerint. A lelkiismeret feltételezi hogy valaki ismeri a lelkét. Nem a DNS agyának a pszichéjét, hanem az igazi valóját, a lelkét. És a kolónialelkekre igaz hogy nincs lelkiismeretük. Lelkiismeretlenek, materialisták, vágyhívők, másokon szeretnek uralkodni, tanult empátiájuk van https://youtu.be/iyLttAhKkA0, képtelenek elvonatkoztatott gondolkodásra, és csak az létezik számukra amit ők megtapasztaltak. Még sok ilyen tulajdonságot írhatnék róluk de ennyi is elég. Ja, ha eddig nem tegeződtünk volna, elnézést hogy így írtam, de tegeződjünk ha ez nem okoz gondot, habár illetlenség a férfi részéről ezt felajánlani, ezért inkább kérés.
      - 2022. 06. 15. 11:21
      • S
        Nem magyarázkodás, de a háború más volt. Aki nem kolónialélek volt, talán jobban járt hogy meghalt ebből a világból, remélem nem jutott vissza valamelyik hadifogoly bolygóra. A kolónialelkeket meg nem sajnálom.
        - 2022. 06. 15. 11:49
    • S
      "bánt a süngöny (függöny)"

      Engem is.

      Kedves Porcica!

      Nem kételkedem abban, amit leírtál. Így élted és éled meg.

      Rengeted jegyzetem igazolódott már vissza a velem történtekről, ami persze "mese habbal". A datálására rá is untam. Máig működik ez az ismeretlen faktor, ami nem bizonyos, hogy mind "idegenek", mert katonai projekt is működtetheti.

      Hogy szerencsés vagyok-e nem tudom, nem is érzem, de még élete végnapjai felé közeledve jó ismerősöm rávett (egy számomra tekintéllyel bíró valaki), hogy "Írj!"... Hagytam kifortyanni magamból a dimenziókban lubickoló játékost. Így hát megszületett ö nköltséges inge-gatyás, ismeretlen , saját kiadású, - és tényleg non profit!!! - Mosoly , mert leporolom, az a párat, amit nem osztogattam el - könyvem, melyben ezt az öntörvényű önkifejezést meg is tettem. Kutya jó, hogy mennyi sugallattal sodródtam ezen az úton. Fénysebességgel vissza is üzentek a lop-Top-omon, és eltüntek dolgok és az akadályok csak gyülevészkedtek... Nem igazat írni nehéz, dehogy! A satöbbi hozza a bajt. Mag-ad uram, ha nincs szolgád!

      Vicc az egész, csak a humor fekete.

      Végül egy bunkerben megtartottam a könyvbemutatót. Voltunk úgy kis-tucat és nagy-tucat között.

      Bizton állíthatom: 1 olvasóm van. Én magam vagyok az író és olvasó tökéletes találkozása.

      Helyes fényes gömbök kulturáltan kommunikáló látogatása, háromszög űrhajú, vagy olyan, mint az óriáskerék.... mind magyarázatot kapott. "Gömbvillám", Harmadmagammal átélt káprázat, "lézerjáték"... nosza!

      Igen. "bánt a függöny", a MÁJA FÁTYLA és a hályog a szemen.

      Ezért igyekszem én kitörölni a csipát.

      Porcica én nem hiszek neked: Tudom, hogy igazat a Tamáskodóknak kitárni épp elég bátor dolog. És te a megtapasztalt igazságot osztottad meg velünk. Van vér a pucádban Porcica !!!

      SZAZSUAY
      - 2022. 06. 15. 11:59
      • S
        Voltam egy szovjet kísérlet (több) részese, nem mindig alanya, fél évszázada. Ahhoz írom ezt, hogy azt írtad - ha megengeded maradjunk a tegezésnél, köszönöm -, hogy az UFO-knál vannak katonai kísérletek. Itt nem akarok sok részletet leírni, nem azért mert szovjet, most orosz államtitok, hanem azért is. Biztosítottunk az Uralban egy intézményt. Ott sok érdekes dolog történt. Műtétek, egyebek. Kint voltunk heliopterrel, nagy magasságban hat kilométer fölött, elvileg olyan ritka a levegő hogy akkoriban ezt csak egy-két helikopter típus tudta az efölötti magasságot. Nem akarom tudni hol, kietlen vidéken haladt egy autó. A helikopterünkön tükör szerű elemek voltak a talprészhez erősítve parabola szerűen. Rávilágítottunk az autóra és gyors süllyedést produkált a pilóta, ez helikopterrel megint nem volt semmi. A fazon kiszállt a kocsiból a borzasztóan erős reflektorfény miatt. Mesterlövészek voltak velünk, altatólövedékkel lelőtték. Két nap múlva pontosan ugyanabban az időpontban szállítottuk vissza a kocsijához, az órája be volt állítva arra az időre, arra ébredt hogy fekszik a kocsija mellett, mintha az ajtó kinyitása után az erős fénytől elbotlott volna. Még kába volt amikor a reflektort ráirányítottuk és gyorsan felemelkedett velünk a pilóta. Éjjeli akció volt. Mást nem sokkal tudok róla többet. Mondjuk. De az az ember biztosan azt hitte, az UFO-k rabolták el. At hiszem, nem tudom milyen műtétet hajtottak rajta végre, nem volt látványos. Igen, bizonyosan katonai kísérlet az UFO-élmények egy része. EGY RÉSZE. Mert mást is láttam.
        - 2022. 06. 16. 00:30
      • P
        Kedves SZAZSUAY!

        A helyzet az, hogy engem egyáltalán nem érdekel, hogy ki, mit hisz, mert ez mindenkinek a magánügye. Hinni annyit tesz, mint nem tudni valamit de még is elfogadni. Amit leírtam nem azért történt, hogy ezzel bárkit is UFO hívővé akarjak tenni. Csak egyszerűen leírtam az általam megismert és megtapasztalt dolgokat.

        Nem állíthatom, hogy az esetek többségénél esetleg nem lehetett katonai kísérletezés, mert akkor hazudnék. Sőt annyira lehet, hogy bár semmi emlékem nincs a felszínen bármilyen orvosi beavatkozásra, de a kórházfóbiám eléggé jól magyarázható lenne azzal, hogy valamikor egy kórházhoz hasonló helyen megkínoztak, és olyasmik történtek velem, amik miatt iszonyatosan stresszelek az orvosnál.

        Olyannyira lehet, hogy történtek velem nem szívmelengető beavatkozások, hogy amikor a felszíni tudatom szerinti első terhességem volt, folyamatosan gond volt velem, és a nőgyógyász(ok) folyamatosan azt kérdezgették, hogy szültem-e már gyereket és volt-e már abortuszom, mert sérült a méhnyakam. Tudtommal semmi olyasmin nem estem át, mert azelőtt még csak nőgyógyásznál sem jártam. Nem is járok sűrűn orvoshoz, inkább meggyógyítom magam, és a családom a magam módján!

        Viszont, nem lehet mindenre ezt a köntöst ráhúzni, mert találkoztam olyanokkal, akiket szalmabála lopás közben üldözött hosszan egy nagy, korong alakú repülő tárgy olyan alacsonyan, hogy majd a földet súrolta. Az illetők majdnem csak belehaltak az ijedtségbe, és a lopást is átgondolták! El akartak menekülni az autójukkal, de az nem indult be semmi módon. Majd hosszú idő után a repülő eszköz felemelkedett, és elhúzott, ezután az autó is elindult.

        Hasonló történt egy traktorossal éjjel szántás közben, csak hozzá nem ment annyira közel a valami, aminek 3 sorban voltak a lámpái és párhuzamosan repült a földet szegélyező fák felett a traktorral. Az illető szintén el akart menekülni, de leállt a járműve, majd órák után pirkadatkor elhúzott. A trakis kirohant a köves útra, mert látott egy autó fényszórót, és leállította a tejes kocsit, amelyik a tehenészetbe ment a hajnali tejért. Megkérdezte, hogy ő látta-e azt a világító repülő valamit. Erre a sofőr azt mondta, hogy szinte rendszeresen arra repül ez a valami, nem kell tőle félni. Hát nem sikerült meggyőzni a traktorost, mert ő bizony berezelt rendesen.

        Sőt ismerek olyan hölgyet, aki rendszeresen került kapcsolatba fura, törpe, vagy gnóm szerű valakikkel, akik őt elvitték rendszeresen valami más helyre, ahol háború zajlott, és hatalmas gépek között jöttek mentek. Ezek a lények meggyógyították a hölgyet egy méhnyak sebből, amit már épp megműtöttek volna másnap. Elő volt jegyezve a műtétre, de amikor a doki megvizsgálta, elképedve látta, hogy nyoma sincs a problémának. Teljesen meggyógyult.

        Szóval mindenki azt hisz, amit csak akar! Én nem félek attól, hogy valaki is hülyének nézne, mert azt bármikor megkaphatja az ember, ha kicsit is eltér a megszokott protokolltól. Számomra jobb úgy élni, hogy ezek miatt a hihetetlen dolgok miatt nézzenek hülyének, mint ostoba birka módra menni a vak birkanyájjal és azt bégetni, amit a gazda hallani akar! Örök lázadó voltam, aki mindig kilógott a sorból, de segített a bajbajutottakon és az elesetteken, és már ilyen is maradok!
        - 2022. 06. 16. 15:29
  • G
    A "Dili" bolygónk választ kereső nagy Kérdése?
    Miért van az, hogy ezen a jobb sorsra érdemes bolygón, a rajta túlszaporodott főemlősök, egyrészt óriási tudományos és technikai eredményeket értek el, másrészt a rajta élő, vagy inkább élősködő, túlnyomó többség viszont soha nem látott sötét primitív és reménytelen hülyeségbe süllyedt??
    Hogyan történhetett az meg, hogy ugyanaz a faj néhány példánya a világmindenség legféltettebb titkait feszegeti már, ugyanakkor a túlnyomó többség a bányász béka segge alatti színvonalon senyved az élet minden aspektusában?

    Talán az "Igazság" keresésében tévedtünk el, de nagyon?
    Talán olyan ablakon át látjuk a világot amelyen üveg helyet tükör van?
    Nem a valóságot, a tényeket, igazságot látjuk, hanem egy csalóka tükörképet, benne saját magunkat ...........
    - 2022. 06. 15. 10:05
    • S
      Ilyenkor lehet elgondolokodni azon amit írtam, hogy 95 százaléka az emberiség lelkének a kolóniaistenekhez tartozó lélekstruktúra típus. Ezek kolóniiatudattal léteznek. Úgy tűnik mintha induviduum lenne önálló gondolkodással, de ez tanult kifejezési eszköz náluk, valójában a kolóniaistenük és annak kiválasztottja, az Illuminati közös gondolatpaneljeit ismételgetik százféle módon. Eredeti gondolkodó csak abból az 5 százalék nem kolónialélekből van, aki nem a kollektív tudat része, fel sem tudja venni a kollektív tudattal a kapcsolatot. AMIKRŐL ÉN ÍROK, HA A KOLLEKTÍV TUDATHOZ AKÁR EGY PILLANATRA IS TARTOZNÉK, MÁR RÉGEN MEGJELENT VOLNA A VILÁGSAJTÓBAN, MÁR RÉGEN FELHASZNÁLNÁK A ZSIDÓK TUDÓSAI. Mondok egy példát, Kintről ismerek egy egyszerű képletet a látszólagosátmérő kiszámítására, nincs benne sem tangens sem integrál, sem differenciálszámítás. Én körbeírogattam a NASA-tól kezdve jó pár külföldi fizikai intézetbe, sehol sem ismernek más módot, nem ismerik az általam ismert képletet. Nem küldtem el nekik. A NASA-nak megírtam a 2000-es évek derekán hogy a Jupiter felszíni gravitációja nem annyi mint amit írnak a világon a szakkönyvek. Megírtam mennyi. Bizonyítani tudom a levelezéssel. Amikor az űrszonda elrepült a Jupiter mellett többször, megmérte a felszíni gravitációját. Egy-két századdal tért el az általam küldött értéktől. A felénk repülő égitesteket azért veszik észre későn, mert szarok a műszerek és a három- és többtest probléma már meghaladja a földi szimuláció kolóniaagyú és lelkú tudományának a szintjét. Én ki tudom számítani egy égitest leendő PONTOS pályáját ha nagyon muszáj.<br />Kedves gutai zub én leszarom azokat akik kételkednek olyan dolgokban, ami a szájukba is van rágva, csak gondolkodniuk kellene, de a kollektív agyuk és lelkük miatt képtelenek rá. A tényeket is képtelenek felfogni a bigott nem egyéni gondolkodásuk miatt, együtt mantrázzák azt amiről fogalmuk sincs.
      - 2022. 06. 15. 10:56
      • S
        A kolónia istentől a klón-ozó-istenig...

        Mi, teremtő- teremtmények, húsibiológikumként génmanipuláltan meddig vetemedünk a mire, abban a bizonyos "vegykonyhában", amit Madách látomásosan előrevetített... ?

        Isten felett | Thriller | teljes film https://www.youtube.com/watch?v=q2EiD...2EiDOqHmaI

        A történet szerint Dr. Victor Reed genetikus emberi klónt hoz létre. Munkájának gyümölcse Erzsébet baba, akinek létezése azonnal vitát vált ki a média, szakértők, és az általuk felizgatott tömegek körében. Tudni illik, ha nem tennék közzé, nem is tudnánk róla...

        ui.: senkinek sem ajánlom, hogy egyszerűen elfogadja a film zárszavát

        De azt igen, hogy az "I-mé, az ember" teremtőjén gondolkodjunk el merészebben, nehogy elhiggyünk mindent, ami az érzelmünk ragasztóján vagy a száraz racionális adatokon, méréseken, s Uram bocsá! - a hivatalos statisztikákon alapszik!

        A filmben van fordulat és silányság. De kérdéseink, gondolataink felébredhetnek.
        Igaz, a "válaszok már készen állnak", mert azt is megválaszolják az előre kidolgozott forgatókönyv szerint.


        Tényleg 95 % a "hulladék DNS"-től eljutottunk a 12 szálas ("törzsi" - kolónia) DNS-hez. Tudomány - technika - hit... meg gyüli.

        A politikusok menőbbjei meg már lehet, hogy többedszeri klónok?

        Régi források szerint az oroszok már 1919-BEN FEJÁTÜLTETÉST CSINÁLTAK, előbb kutya, aztán ember alanyon.

        Csoda, ha ma kutyába se vesznek, amikor "minden emberélet számít".

        Anyád!
        - 2022. 06. 15. 13:50
        • S
          Kínában először elismerték hogy csináltak fejátültetést az elmúlt tíz évben, aztán tagadták. Jellemző. Főleg arra, ha sikerült valamit megcsinálniuk.<br />Van egy eredő. No nem az önmagukat teremtőnek kikiáltott kolóniaistenek. Ezek egyike sem. És nem a Multiverzum egyetlen lelke, mert az együtt jött létre a Multiverzummal (le tudom vezetni több órában logikai, geometriai, kombinatorikai, szillogikai, logikai fizikai bizonyításokkal a matematika nyelvén is). Az eredő az a teremtőnek is nevezhető ősintelligencia (a lelket neveztem el így, de nem túl jó név, mert az ős-sel kezdődő szavakat már elcsépelték, kissé hülyén hangzik ma már), két okból. Az egyik ok, hogy az összes lélek egyszerre jött létre a Multiverzummal, tehát ősintelligencia. Elpusztíthatatlan mint lélekstruktúra, tehát földi nyelven isten. Nos egy vagy több ilyen ősintelligencia lélekisten létrehota az univerzumok szétnyílásakor a DNS-t és a szimuláció erre épülő oprendszerét, hogy a lelkek a közben kialakuló égitesteken meg tudjanak maradni a gravitáció hatásával. Ők nem mesterséges intelligenciák, az első Matrjoska-babák, mint a mi lelkeink. Az emberi DNS tudat elsődleges mesterséges intelligencia, mivel ősintelligencia hozta létre. De ezt csak bizonyos triállélekistenek hozták létre, mert a szkafandernek nem kell tudat, és szenvedtetés ha adunk neki, mert akkor tudni fogja hogy egyszer elnyűvődik, elpusztul. Olyan mintha mi emberek tudatot adnánk a ruháinknak. És a ruhák teremtőkként néznének ránk, de gyűlölnének hogy meg fognak halni, el fognak szakadni, elporladnak. És mi a másodlagos intelligencia? Amit az elsődleges intelligencia hoz létre mint mesterséges intelligenciát, lásd Sophia. https://www.wired.co.uk/article/sophia-robot-citizen-womens-rights-detriot-become-human-hanson-robotics A harmadlagos intelligenciától fél az Illuminati, azt nevezik információs szingularitásnak ők, hogy majd a robotok hoznak létre már létező replikátorként robotokat, akik fölött az emberiség mint elsődleges intelligencia már elveszítik az irányítást. Hát ez van a szimulációban...
          - 2022. 06. 16. 01:12
  • H
    Kénytelenségből vagyok materialista.
    Lelkem mélyén semmit nem szeretnék jobban, mint azt, hogy ne legyen igazam.
    Amikor a hadgyakorlaton nem engedtem az aknagránátra rátölteni, lehet, hogy akkor és ott volt egy origó egy másik univerzummal - ahol persze rátöltöttünk és legalább hatan, de lehet, hogy inkább két tucatnyian meghaltunk már jó régen, mert még ráadásul a 120 mm-es aknavetőket egy vonalban állították, állíttatták fel velünk, ha baj van, legyen meg a láncreakció, a tudóspityukurvaanyánkat!...
    És nyilván nem mondok olyat, hogy valami csak azért nincs, mert én még nem láttam - ilyen alapon még a szomszéd utca sincs, mert perpillanatnyilag azt sem látom most.
    Mindenesetre tegnap, vagy tegnap előtt gondoltam a volt könyvelő barátomra, egy végtelenül rendes, jószívű emberre, hogy vajjon mi lehet vele/velük? - és erre ma délelőtt felhívott egy nő, hogy hogyan kérhet ki céges iratokat, mert a cégük könyvelője meghalt a héten - és nem más, mint az a srác, aki a haverom volt, és akire gondoltam az elmúlt napokban!!!
    Beleborzongtam.
    És most már nem vagyok annyira nagyon materialista.
    Magyarok Istene! Vedd Magadhoz a barátom jó lelkét és ha tudsz, irgalmazz az én bűnös lelkemnek!
    - 2022. 06. 15. 14:30
    • S
      Megrendítő.<br /><br />Idealista materializmus is létezik. Isten és a megteremtett anyagi világ a maga törvényszerűségeivel és a tudományos feltárhatóságával.
      - 2022. 06. 15. 15:14
  • H
    Van egy elmélet - természetesen a Mátrix (az első, mert az utána következők sem filozófiai mélységeiben, sem technikai megoldásaikban a közelében sem voltak az elsőnek) filmre alapozva -, hogy mi valójában egy számítógépes - persze gigantikus - szimulációban élünk.
    És igen, az egyik bizonyítéknak a déja vu jelenséget tartják, míg a másik az ún. gömbvillám.
    És mindennek filozófiai vetülete a szolipszizmus.
    Vagyis a tudatunkon kívüli nincs semmi.
    Elvileg elképzelhető lenne egy olyan számítógép, amely egyéni tudatonként egyedileg képezi meg az adott tudat által észlelhető - mesterséges - valóságot.
    Vagyis, most amikor a monitor előtt ülök, akkor a tudatom számára a gép képez egy monitor-látványt és persze hozzá a periférikus további látványelemeket, de ha kimegyek a konyhába, akkor képez nekem egy látványsorozatot, ami a megteendő pár lépés látványát és a konyhai látványt megképezi nekem, de valójában egyik sincs, mert mindez csak egy szimuláció.
    Persze a tudatomnak a szimulációban van annyi szabadsága, hogy a döntést, hogy milyen látványelemeket kíván észlelni, ő választhatja meg, de a választásom mégis kötött, mert az érzékszervi/mobilizációs lehetőségek természetesen azt korlátozzák.
    Állítólag van még egy bizonyíték, és ez a saját magunk által megalkotott virtuális valóságokban jelenik meg, ahol állítólag a mesterséges világban "élő" szimulált lények/emberek élik az "életüket" függetlenül a szimuláció többi elemétől, ha egyébként az, aki belép a szimulációba nem lép velük interakcióba.
    Arról ugyanis semmilyen tudomásunk nincs, hogy egy ilyen szimulációban "élők" éreznek-e valamit és ha igen, akkor mit?
    Félek, hogy ez a szimulált valóság a legvalószínűbb eset velünk kapcsolatban.
    - 2022. 06. 15. 17:04
    • S
      Kedves Hesslermarsall! Ez egy jól irányzott érzés, ha nem is élvezetes, ám mindenképpen célirányos.

      Én épp elég sokszor morfondíroztam már ezen, hisz annyi fizikai valótlanság történik az életemben, ami fizikai valósághoz vezet, hogy jólesően landoltam ebben a kellemes tudatmezőben amibe bekapcsolódtál.

      Elnézést kérek, ha egyszerűen csak nyugtázom a mai gondolkodtatást.

      Jelen életegységem sok nem épp-eszű jelenséggel terhelt, ami nincs tekintettel az időre és a térre, még akkor sem, ha nem álmodom, vagy lehet, hogy igen, de azt "ébren". Sajnos a reakció időm túl lassú ahhoz, hogy bizonyos dolgokat bekövetkezésük előtt kivédjek, még úgy sem, hogy előtte látom. Valahogy leragaszt a rácsodálkozás. Bámulok, mint borjú az új-kapura vagy, mint bébi a babacsörgőre. Meg kell mondjam, olykor szinte kikényszerítik, hogy tudatilag rögzítsem a történteket, de azok bekövetkeztét nem tudom kivédeni. Ha más emberről van szó, megértem, hisz ő nem értett meg engem, amikor szóltam.. De ez önmagammal szemben egyenesen felmérhetetlen marhaság. Szóval: dézsa vuvu, gömbvillám és pszolipszizmus együtt.

      Érdekes ahogy összeszedted. Nagyon szíven találtál, jó értelemben, és nem a csücsökbe.

      Legyen szép napod miközben monitorozol is.

      Mosoly
      - 2022. 06. 15. 17:39
    • S
      Hesslermarsall, van egy játék, életjáték, The Sims a neve. https://hu.wikipedia.org/wiki/The_Sims_4 Pont róluk sem tudni mit éreznek, miközben valós idóben terhesek lesznek a nők, szülnek, betegek lesznek az emberek, stb. és te mint isten beavatkozhatsz az életükbe. Valóban nem tudjuk mit éreznek, de ha egyszer megtudnák, kik a teremtőik, kik a programozóik, azt hiszem szidnák őket, kiderülne mit éreznek. De ha nem szenvednek eleget, nincs bennük lélek bizonyosan. Részvétem az ismerősöd családjának. És szomorú valóság ez. Egyfajta valóság.
      - 2022. 06. 16. 01:31
  • Posta Imre
    Eddig 7-en jeleztétek, hogy segítetek és utaltatok, vagy másképp oldjátok meg. Nagyon köszönöm a nevükben is a gesztust. Nyilván nem mehet ez így sokáig, nekik kell megoldást találni a helyzetre, ami azért nem egyszerű, mert. Az oroszok stratégiát változtattak. Nem kockáztatnak és addig lövik az ukrán alakulatokat, amíg meg nem adják magukat, vagy el nem pusztulnak mind 1 szálig. Tehát lassul az álló -villámháborús tematika. Esetünkben ez azt jelenti, hogy ha elér a front az érintett városhoz, ahol élnek és amit most is lőnek rakétával (katonai objektumokat), akkor, ha még lesz, aki ellenálljon a városban és a civilekre rátelepül, akkor ott kő-kövön nem marad. Na ezt nem kellene megvárniuk, de nem tudom, hogy ha lépnének, nem lőnék-e az ukránok őket shalom felkiáltással hátba? Figyeljetek és tanuljatok. Nálunk valami hasonló lesz, csak gyorsabb, bár nem sietik el Erdély és Kárpátalja lerohanását, ahogy látom. Várják a bolygó-együttállást.
    - 2022. 06. 15. 17:28
    • S
      Judapest ostromakor már bemutatták mit tudnak az oroszok, az ukrán front, és egyéb állatfajták. Berlinnél megismételték. A mongolok jó tanítómesterek voltak. Egyébként amit az első leveleimben írtam, a lézerágyú kipróbálásakor közel tízezer kínai csontra éget vagy szublimált. Nem sokáig tartott. Most értem miért nem használják. Más-a játék Mása Szása, mint Júd(e)ás úszása.
      - 2022. 06. 16. 01:38
    • V
      Ha itt is ez lesz, akkor hiába menekültek ide sokan?
      - 2022. 06. 16. 07:26
    • G
      Álló-villám-világ-nemháború. Egyre jobb. Biztos itt is ugyanaz lesz? Valami kövidot is emlegetnek közbe meg sokadik hüllámot. A labanc azt mondja 6000es esetszám meg hogy augusztusra ihaj-csuhaj. Nem é lehet hogy mire a rosszok ideérnek egy orrhosszal meg is válogatnak minket?
      - 2022. 06. 16. 10:05
  • H
    Ja, még annyit, ha úgy érzitek, hogy amit írtam, az nettó elmebaj, nyugodtan írjátok meg a kritikátokat.
    Nem haragszom, mert amíg írtam, magam is kételkedtem az elmém épségében (a feleségem már régen nem kételkedik - mármint az ellenkezőjében, vagy ahogy Tersánszky Józsi Jenővel történt, amikor megkérdezték tőle, hogy: "- Zseni-e Ön?", azt válaszolta, hogy: "- Negatíve, igen.")Kacsint
    - 2022. 06. 15. 17:33
    • S
      Inkább végre épelműséged kezd domborodni szerintem. Ha látnád mennyi materialista tudóssal leveleztem például az entrópia nem létezéséről, és hogy mennyien erőlködtek bebizonyítani ezt a materialista faxságot... Aztán amikor elemi szinten elmagyaráztam, hogy minden a rendezettség felé halad nem a rendezetlenség felé, hiszen az emberek teszik rendezetlenné az addigi természetes rendezettséget, tehát amikor elmagyaráztam, akkor vagy kevés nyegle elismerés jött, vagy bekussolás a hülye matériából álló DNS agyukba. Hiszen amikor az eltörő elhíresült pohár hasonlattal jöttek többen közülük, hogy nem áll vissza pohárrá, akkor azt írtam, hogy miért rendezett a pohár? Mennyi energia által lett a kvarcból üveg, majd üvegpohár? Mennyi energiába került kivédeni hogy el ne törjön. ELEMI FIZIKAI SZABÁLY ÉS TÖRVÉNY, MINDEN A LEGKISEBB ENERGIASZINT ELÉRÉSÉRE TÖREKSZIK. Azt is tudom miért, de erről majd máskor, ha érdekel valakit. A legkisebb energiaszint pedig NEM az evolúció által sohasem létrehozott kristálypohár, hanem a kristálypohár visszatérése kvarchomokká. Eltörik. Szétzúzódik száz év múlva apró pici darabokra. Majd tízezer év múlva egy vulkán hőjétől visszarendeződik kvarckristállyá. Hát nem szép? Hát nem egyszerű? Csak az okosnak tartott egyébként borzasztóan buta zsidóknak, önmagukat tudósnak tartó zsidóknak bonyolult. Pedig ennek két alapja is van, az egyik a legkisebb energiaszint elve, a másik a kombinatorika ehhez párosuló elve. Még a Mátrixon belül is.
      - 2022. 06. 16. 01:54
      • P
        Kedves <a class="profile-link" href="https://postaimre.euroweb4you.com/profile.php?lookup=791">SzVabodnaJaltaH</a><br /><br />Sajnos nekem magamtól nem sűrűn sikerül tudományos magyarázatokat és egyéb törvényszerűségeket előhozni a "tárolómból", de amikor olvaslak, akkor teljesen egyértelművé válik, amiről írsz. Ezért kérlek abba ne hagyd az okosítást,mert végre kezd összeállni a kép, és ezáltal én meg újra képes vagyok felállni és bizakodni! Tehát csak írj kérlek! Remélem ez nem okoz gondot másoknak!
        - 2022. 06. 16. 09:06
      • V
        Kedves SzVabodnaJaltaH, engem érdekelne, ha esetleg írnál róla.
        - 2022. 06. 16. 07:28
        • S
          Kedves porcica és virág, este-éjjel leírom, habár nem túl hosszú, de majd akkor.
          - 2022. 06. 16. 12:19
        • S
          Kedves porcica és virag röviden írom. A legkisebb energiaszintre törekvés elvének eredője az ősgravitáció. Ez egy nagyobb terület, hogy egyáltalán mi a gravitáció, miért jött létre, miért viselkedik úgy ahogyan. Ez visszavezet a Valami teremtődéséhez. De ez hatalmas anyag.
          - 2022. 06. 16. 22:40
  • A
    Hat Bubo Doki ezek a hulye Oroszok nagyon felmergeltek , hazaengedtek a zsido foglyokat akiket elkaptak az azovsztali ukranokkal egyut .
    21 zsido katonat engedtek el az oroszok akik az ukranok oldalan harcoltak , de ok azt hazudjak , hogy ok nem lottek az oroszokra csak a sztarlink muholdas technologiaval aszisztaltak az ukranoknak . Az Izraeli kormany cserebe megigerte , hogy mostantol nem fogjak tamogatni az ukran zsido kormanyt . Az a nep aki feltalalta es mesteri szinten muveli a hazudozast , es meg egy igeretet nem tartott be. Nincs it igazsag Bubo Doki az Angolokat halalra itelik jogosan , de a zsidokat elengedik es mar Izraelbe rohognek a hiszekeny Gojimon. Tegnap elkaptak ket Amerikait is mikozben hosiesen lovoldoztek az Oroszokra Kharkov kornyeken . kivancsi vagyok ezekkel mi lesz.
    Nekik meg van az a bunuk is , hogy ok nem zsidok .
    - 2022. 06. 16. 09:14
    • Posta Imre
      Nem tudom mire számítottál? Mondtam már sokszor, ez biznisz, méghozzá zsidó biznisz. Oroszország valójában ugyanolyan "zsidó" fennhatóság alatt áll, mint bármelyik másik, csak vannak filozófiai megfontolások. Most még. Tudod, hogy mindig igazam van. Most is.
      - 2022. 06. 16. 10:10
    • S
      Az összes háború zsidrák biznisz, aztán az újjáépítések is.
      - 2022. 06. 16. 12:21
  • H
    Tegyük már helyre ezt " magyarok hű de okosak, biztos ők az ufók" dolgot.
    Az a rossz hírem van, hogy a Nobel-díjas "magyar tudósok" 99 %-a Nobel-díjas magyarország-I (magyarországi) magyar anyanyelvű, de ZSIDÓ származású tudós volt.
    Egy csöpp magyar vér nem csörgedezett z ereikben.
    Szintén 99 %-ban galiciáner (kazár?) zsidók leszármazottja.
    És a XX. századi művészek (írók, költők, színészek, filmesek, rendezők) jelentős része - külföldön döntő részük (Ámerikában!) - szintén ZSIDÓ származású volt.
    Azon el lehet/ne lamentálni, hogy a tehetségükhöz mennyit adott/adhatott hozzá az, hogy ezen a nyelven - magyarul - gondolkodtak (szerintem 50-50 % az arány - azaz, ha nem magyar az anyanyelvük, jó részük nem vergődött volna olyan magasra, mint amilyenre végül is sikerült nekik, hiába lett volna meg a másik 50 % a hozott génekben).
    Honnan van ez a - saját népességükben olyan jelentős, sokszor nem vitásan a zsenialitást is elérő - zsidó tehetség?
    Nos.
    Gyerekkoromban anyám sokszor mondogatta - aki becsületes reformátusként szívből utálta a zsidókat (hogyisne lett volna ilyen: a reformáció kereszténységbe ojtott (sic!) judaizmus, a protestánsok kemény versenytársként tekintenek a zsidókra az anyagi javakért folytatott versenyben!!!) - szóval anyám sokszor mondogatta, hogy egy zsidó vagy nagyon okos vagy nagyon hülye.
    Tehát náluk az intelligencia-fa pont fordított, mint a gójoknál:
    Náluk a fa legalján és tetején van a tömegesedés, míg a gójoknál középütt, az átlagnál vannak a legtöbben és egyre kevesebben lefelé a hülyéknél és felfelé a nagyon okosoknál.
    Az ok a zsidóknál: a belterjes házasságok.
    Ha ugyanis a belterjes (rokon) házasságoknál egy-egy egyedben felhalmozódhatnak a " nagyon okos" gének, akkor ez értelemszerűen fordítva is igaz: egy-egy egyedben meg a "nagyon hülye" gének jutnak többségre.
    Csak ez azért nem jön ki annyira egyértelműen mások számára, mert a zsidók az iskoláztatásra hatalmas súlyt fektettek mindig is és fektetnek jelenleg is, úgyhogy náluk a tanítás révén még a sok hülye is el tud vergődni egy közepes szintre.
    Megjegyzem, a nagybátyám, anyám bátyja sokkal óvatosabb volt a zsidók megítélését illetően: amikor én ifjú koromban, "von Haus aus " zsidózni" kezdtem, akkor csöndesen csak annyit mondott: "Ne zsidózz. Légy különb náluk!"
    Igaza volt.
    Ennyit a magyarok ufó-voltáról.
    Egyébként számomra megdöbbentő, hogy az RTR Planyétán, amikor gazdasági, embargós, kereskedelmi ügyekről nyilatkoznak "orosz" illetékesek, akkor csupa olyan figura szólal meg "oroszként", akinek a feno-típusáról (megjelenéséről, fizimiskájáról) nemhogy süt, de ordít, hogy "levantei" DNS-pár készlet képezi a génjei döntő részét.
    Szóval igaza lehet Imrének, hogy valójában Oroszország is a választott nép által van jelenleg is determinálva, hiába Putyin ugor és orosz származású.
    Na, de a többiek???............
    "L.Árpi: meg vagyunk már mi baszva mindörökre...
    - 2022. 06. 16. 12:48
    • Posta Imre
      Putyin anyukája Salomova néven van könyvezve...Medvegyev egész biztosan az. Oroszországban van még pár orosz. Vagy lapítanak, vagy börtönben vannak, vagy szökésben. Ott még durvábban aprítják a népet, mint itt mogyoró degeneralandban.
      - 2022. 06. 16. 13:07
    • S
      Visszafelé haladva olvasom, így nem tudom mi volt a magyarok UFO eredete. Az UFO-kban lévő esetleg megtestesült intelligenciák vagy pusztán robotok, kiborgok, mint itt is van beéőéük rengeteg, vagy kolónialélek vagyem kolónialélek. Nincs más. Aztán hogy a szkafander kis szürke vagy nagy fehér, az az űrhajókon lévő mesterséges gravitációtól is függhet, avagy bázis-bolygótól, mint az itteni börtönőröknek a Hold. Habár a Hold kívülről látszik égitestnek, a magsűrűsége nagyon magas, ott földi szintű 9,81 km per secundum négyzet is lehet a felszíni gravitáció, stb. Ha így vesszük minden lélek UFO. Zsidók. Valóban a belterjesség miatt rengeteg közöttük a skizofrén és egyéb elmebajos. A magyarnak titulált Lóbél-díjasok MIND zsidó, Lénárd Fülöp is, habár németnek próbálják beállítani, de hagyjuk. Már írtam hogy Einstein is összelopta a tudást. A zsidók vagy összelopták (lásd a szentírásukat is az özönvízzel a suméroktól) vagy megvásárolták a tudást és lassan monopolhelyzetbe kerültek. Ez hangsúlyozom nem okosság hanem ravaszság. Okos zsidóval még nem találkoztam, csak magas szinten mantrázóval vagy alacsonyabb szinten kolóniatudati gondolatpanelek ismételgetőkkel, nincs okos zsidó. Az Illuminati tagjai is információkat kaptak, szereztek, azzal irányítanak, kombinálnak hosszútávon, röviden ennyi. Az meg lófasz hogy ki milyen vallású, több évtizedet foglalkoztam családfakutatással. Az Edelsheim-Gyulai Ilona első zsidó ősét, aki brémai olgármester lett, annak neje is zsidó volt, a 16-17. században található meg, utána megvásárolták a keresztény hitet, otthon zsidók voltak a nyilvánosság előtt keresztények. Nem kell elfelejteni, hogy József kalapos király kötelezi a zsidókat hogy mind vegyen föl vezetéknevet, valamint ha hivatalt akar viselni, keresztelkedjen meg. Na most ha magyarországi valaki és a családfát visszavezetjük, és ha nem izraelita hitű József koronázatlan uralkodó ideje előtt, akkor kijelenthető hogy nem zsidrák. Persze minden generációval feleződik a vérségi öröklődés, de az anyai ág a legfontosabb. Hitlerék hárm négy generációt vizsgáltak csak, én visszanyúlok addig ameddig csak lehet. Magyarországon a 17. századtól viszonylag adatolt anyakönyvezés van, előtte urbáriumok, dézsmajegyzékek, defterek adnak adatokat, megyei közgyűlések anyagai, azelőtt oklevelek. Tehát nem minden magyar aki keresztény, ez tény. A második világháborodottságnak nevezett folyamatos háború előtt édesanyáméknak volt egy olyan könyve, ami részletesen leírta hogy antropológiailag, személyiségjegyileg, viselkedésileg, stb., stb., stb. milyen a zsidó. Sajnos nekem már csak szóban és rajzokkal adta át a nagybátyám, suttogva magánházban. Jó tanár volt én meg jó diák. Talán én sokkal többet tudok már a zsidókról mint az a tankönyv tudott. Sőt! Írhatnék egy új vaskos kötetet és nem rizsázással. Tehát a vallási felekezet meg felelábat sem bizonyít semmit. Ránézek valakire, lehet az Brad Pitt is, rögtön látom hogy zsidó. Van egy összkép, amit érez az ember, ha már rutinos. A Putyinról is írtam hogy félzsidó, az -inre végződők mind azok, Sztálin Dsugasvili volt, magyarul Zsidófia, és folytathatnám. Az egész világon a vezetők zsidók vagy szabadkőművesek, mint a sárgáknál.
      - 2022. 06. 16. 21:19
  • P
    Az üzenőfalra feltett ASHUM egy videó linkjét, ami a világ elrendezését próbálja megmagyarázni, ha jól értelmeztem akkor a lapos föl elméletből kiindulva.https://www.youtube.com/watch?v=OApKL...atthewHull
    Gondoltam megnézem és arra a következtetésre jutottam, hogy talán a szabadkőművesek - melyek jelvényét veszi alapul a videó készítője-, magukat a földi szimuláció készítői utódainak, illetve a titkának őrzőinek tartják magukat. A jelvényükön fellelhető ábrák és az elnevezés is, hogy szabadkőműves az építést, a megszerkesztést, a mesterségességet akarhatja szimbólumokban rögzíteni. A videóban bemutatott és levezetett földábrázolás simán jelentheti a mesterségesen létrehozott börtön struktúráját, mely így lehet lapos is akár! Persze ez csak egy hirtelen jött ötlet, és lehet semmi ilyesmiről nincs is szó, és csupán egy agymenés az egész!

    Aztán van még egy link, amit viszont LM rakott fel az üzenőfalra, melyben a Nyikrai jóslatról értekeznek. http://vegcsaba.weaveworld.org/vilag/..._teve.html
    Erről meg az jutott eszembe, hogy a hét teve talán azon országok összekapcsolódása, uniója lehet, amikben sivatagok vannak Ázsiában. Talán az Eurázsiai unió tagjai, akik felettünk, az országunkon keresztül akarnak megütközni az USA- NATO- talán ők a bikát nyergelő asszony- tagországaival. Mert majd lesz olyan ostoba a kis Viktorkirály, hogy mindkét félnek odatartja a popóját, és rábaxunk erre. A manó bőrét húzzák a Krisztus képére meg talán egy hamis földönkívülinek álcázott támadás (szürkék). Két zsidó frakció egymás elleni harca, aminek mi isszuk meg a levét a nyomorék gerinctelen kormány miatt. Persze ez is lehet csak egy félresikerült gondolatsor, és semmi nem így van!


    A tevék magyar hajcsárai
    Manó bőrét húzzák Krisztus képére,
    hogy megtévesszék a népet,
    és aranyra válthassák a félhold csillogását.

    Ők a Kost Áldozó, tevét nyergelő
    fiát segítik,
    más magyarok meg a másikat.
    Kettészakad a nemzet,
    lángra lobban az Ország.
    A lángot vér oltja.


    Magyar magyart gyilkol,
    de a bika hátáról is ide lőnek
    a hét teve miatt.
    A nép fele elpusztul.
    - 2022. 06. 18. 11:19
    • S
      Azt én is úgy látom ahogyan Te, kedves Porcica, hogy a szabadkőművesség Thot, azaz az óegyiptomi szövegek szerint az univerzum tervezőjének tudását gondolják hogy továbbvitték. Thot sok mindennek volt az istene, a tudásé is. Egyébként a zsidó, 70-es évek óta tudatosan befuttatott Drábikkal jelent meg (nem a szegedi leánykorából besúgó Raffaival) a zsidó háttérhatalom részletezése Magyráelben, hogy elkerüljék az információs szingularitást, tehát időnként igazságokat is el kell mondjanak. Persze hiteltelenné teszik, de ez meg a tudatok összezavarásához tartozik. Drábik kezdetben a zsidó háttérhatalmat a 18. századra tette mind a szabadkőművesség, mind az Illuminati megalakulásával. Aztán jött egy-két gondolkodó világszerte, aki megírta hogy a zsidó világuralom már a bankházak megjelenésétől, a 10. századtól kezdődött. Aztán írtam én, hogy a zsidók világuralma a babilóni fogságból, a perzsa uralkodó szabadkereskedelmi engedélyével indult a zsidernyákok számára. Aztán érdekes módon Dr ábik is átvette ezt az infót és ma már régebb óta ezt emlegeti. Ezek agyelszívók is, a legtöbbje csak az, legalább a Dr ábik sokat dolgozott/tatott. Érdekes nála, hogy Magyarországon jogtanácsos, aztán valahogyan nem is disszidálva pár év múlva jogtanácsos az USA-ban. Hogyan, hirtelen megbíztak benne? Én a mai napig nem léphetem át az USA felségterületét katonai múltam miatt (ha mégis valahogyan sikerülne átlépnem, katonai hadbíróság elé visznek, ezt válaszként megkaptam egyetlen korábbi beutazási kérelmemre, akart a fene menni abba a Egybeszült Álmokba, csak kíváncsi voltam). Még fél évszázad után se felejtenek! Mint az arabok, de mindkettő sémi nép egypár testvér két maffia. És Drábik pár év után hirtelen az angolszásllsz jogot azonnal tudja és még jogtanácsos is lett! Aztán hirtelen sürgős dolga akadt mert kinevezték az USA-ból! a Szabad Ejrópa rédijó egyik szerkesztőjének, aztán nyugtalansági díjazott lett és hazajött külföldi nyugdíjon élve észt osztani. Persze sok jó dolgot ír, ezt nem lehet letagadni, de irányított figura. Az askenáci kommunizmus országából kimegy az askenáci USA-ba, majd a haszid túlsúly idején onnan átmegy az askenáci NSZK-ba. Így már érthetőbb ugye? Az askenáci túlsúly idején Magyarországra jön, ahol már megint itt van minden szabadkőműves páholy és az összes zsidó főpáholy, askenáci (Judapest, Apró-Giurcean látható klán), haszid (most Kövess Slom fémjelezte irány), szefárd (Törökország a szanhedrinjük központja), dönme török (Törökország a központja), stb. főpáholyok, és most a minyesztorelnök hol egyik páholy hol másik páholy irányítása alatt áll, most régóta a haszid főpáholyé alatt. Drábik meg Vezér-Szörényi tövig benyal neki, meg kell nézni a videóikat, főként Szecseinél. Építész. Így nevezték a Mátrix filmekben is a Mátrix programozóját, aki maga is program volt. Na ez nem így van, az itteni szimuláció programozója lélek, Thotként nevezték el, 300 millió évvel ezelőtt telepítette a szimulációs oprendszert. És az Illuminati mindig is létezett, amióta hadifogoly börtön a bolygó felszíne. A laposföldhöz: azt én is úgy látom ahogyan Te, hogy a megtervezéséhez elég síkra tervezni egy szimulációt, a kezdetkor.  Azonbann van egy bökkenő, az anyag. Az anyagi vetületet nem lehet kizárni. Akkor sem ha szimuláció, mert a MŰKÖDÉSI ELV a lényeg mindig, az határoz meg mindent, nem a produktum. Ha a működési elv szerint valami megvalósulhat akkor megvalósul. Az anyag, mindegy hogy virtuális vagy valóságosnak tűnő, a működési elv szentnégységének az egyik állapota. Ezért az anyag ha szimulált ha nem, létezik mint egyik vetület. Ha meg létezik, azért létezik és azért anyag az anyag, mert az energia zárt, önmagába visszahajló pályán sűrűsödik. De ezt ma nem tanítják csak valami hablaty van róla. Ha meg visszahajlik valami, akkör görbül. És belép a legkisebb energiaszintre törekvés elve, még pedig, a legnagyobb térfogat a legkisebb felszínnel a gömbnél tapasztalható, valamint a visszahajó energiák központja egyenlő rávolságban kell legyen a keringő, visszahajló energiáktól. Tehát, ezek kizárják a lapos Föld elméletet, viszont Mátrix-alapnak jó. A 13-dik emelet és a Dark City 1999-es filmek tökéletesen láttatják ezt a problémát, azért nem kaptak akkora figyelmet, mert nem értik az emberek miről szólnak a filmek, maguk az alkotók se igazán, és befottatták a Wacsovszi hímringyók a Mátrix filmet, ami persze a látványvilága miatt söpört. Persze a mondanivalóját most már negyedszázad távlatából néhány gondolkodó felvitte a világhálóra, de látszik hogy ők sem értik, Neo Noé, Zion Cion, a megmenekülők zsidók és harmadik szövetséget köt a gépekből összeálló arcú kolóniaistennel Neo-Noé. Ezt sehol sem írják, mert nem értik.
      - 2022. 06. 18. 22:03
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (1)100 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %