Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Medvegyev és a szkíta erkölcs

Medvegyev és a szkíta erkölcs
Beköszöntött a kányíkula! Igen, oroszul állítólag nyári szünidőt jelent, nálunk csak "hősség". Pirít is a napocska rendesen, húzzák is a csíkocskákat a repülőcskék becsteljestelenül. Ígérik a zivatarokat, ha már csinálják. Lőttem pár képet a karcos égboltról, pedig - állítólag - a háttérhétalom geomérnökeivel is hadban állnak a  keleti kamikadzék, aztán meg jobban permetölnek, mint valhalla! Vagy nem? Ez most melyik hadviselés része. Kevert majomhimlő - kovid-per verzió koktél?




Az ismerősöm jelentkezett. Azt mondja, van bajság rendesen. Nyíltan beszélnek az USA hegemóniájának vonósnégyeséről, illetve a kohncert végéről. Egy másik aktus kezdődik, megjelent egy még erősebb kutya a katyvaszban és ugyan nem olyan csahos, de harapós. Szerinte most kezdetét veszi egy látványosabb olyan kommunistákra szabott terror, amit még Rákosi is megirigyelhetett volna és Sztálin is csak álmodozott róla. Specoperáció címszó alatt specoperációk mennek. Eddig megvan? Mindent bevetnek, amijük van és le is aratják a termést, bármi keljen is ki, vagy föl. Sorolja itt nekem a részleteket, miképp intenek be a japánoknak a Kurillákon, nix halászat any-more. More, ki érti ezt? Maciék követelnek vissza valami aranyakat a cári kamarából...sok sok tonnát még Kolcsakék idejéből a Michubichi Bank is tán abból lett összegrundolva. Beindult az Északi Útvesztő is, megkerülve a Szuezi Surranót. Viktor is vigyoroghat a spenóttól, ami a Török Áramlaton keresztül érkezik, de most, hogy így elszabadult az infláció és a Forint xart sem ér, minden remény megvan a turáni egységre. Most lehet olcsón felvásárolni Törökországot és kivéreztetni a mogyorók hibridjeit a katonai stratégák szerint. Erdély a románok trikolórral átkötve aranytálcán kínálják vissza, teljes kártalanítás mellett és most tárgyalnak Kijevben is a háromfejű sárkányok, mikor szűnjön meg ilyen néven az ország és integrálódjon a Szovjet Birodalom nemzettestébe, amúgy jeruzsálemosan...vagyis Jaruzselszkisen...az ismerősöm mindig összetéveszti, vagy csak én emlékszem rosszul. Katyin ide, vagy Szevasztopol oda, hamarosan összeomlik az ukrán front és sürgeti az idő a felkészületleneket. Ezt mondják, de ez azért lehet még akár pár nap is, vagy év. Ki tudja?

Putyin beteg, azt mondják. Pletykára okot adva Medvegyevet tolták előtérbe és olyan trágárságokat mondatnak ki vele (ha már az öreg Wolfovics meghalt), ami arra utal, hogy nem alszik a maci télire sem államot.

De nem térek ki arészletekre, mert minek? Kaparjon utána a híres-neves mogyoró titokzatos szolgálat, ha érdekli. Egyébként nem Medvegyev lesz a cár. Vele is Lázárt játszattak, csak gyorsabban elő kellett venni a stratégiai tartalékból. Ahogy látja az ismerősöm az orosz nemzetiek körében hitele a nullával vetekszik, de persze tudják, hogy nem ő irányít majd, ha rá kerül a sor. Pont ugyanez a kirakat bárhol a világban, úgy nálunk is, már ha volna olyan, hogy "nálunk".  Az ukránoknál elismerten napi 1000 fő katona hull el, vagy sebesül. Ilyen tempó mellett megy az önkénteskedés, de az utcáról is simán elrabolnak katonának...és persze, ha vége az ukrán -izraeli kérdésnek, akkor jönnek a többiek is szépen sorjában, ahogy az ismerősöm is megmondta. Mogyorók, főleg az oltottak, tartsatok ki, a csatamezőn köll hősi halalni, nem ám az oltás melléknemhatásába elhullani!

Fura dolgok ezek! Sorra buktatnak le kisebb politikai halalokat, ahogy látom, de a Völner ügy bíróságokat érintő szála máris titkos. Most olvastam valami Pintér üzleti körét érintő bennfentes kereskedelemről is. Nocsak, tán Pintér érinthetetlensége sem lesz tabu? Megtörik a cionista átok? Jaj, ezt én el sem hiszem és elképzelni sem tudom én annyira bízok a mogyoró közigazgatás és igazságszolgáltatás áltatásában...na pont annyira, mint ők bennem a kölcsönösség okán, csak a jelek szerint ott tényleg túlnyomóan deklarált bűnözői kör tartja a markát,míg mi itt a kóhn-trösztöt képviseljük az igazság tükrével. Lassan csak illik belenéznie az ügyész-bírónak is, ne kelljen már ehhez a Specnaz! Vagy előbb Tajvan? Baj van?

A helyzet az, mostanában annyi halálesetről lehet hírt kapni, fiatalok, idősek...oltottak zömében és egy pillanat alatt már nincsenek is és bizony pusmognak a népek? Még a végén Pintért lincselhetik meg, mert ő lett a halal-ügyi miniszter szelleme? Bonyolult kérdés és remélem a hivatásos állományból is hullanak, mint a pelyva, nem ám desztvizes, vitaminos spriccel feszíteni a zsíros beosztásokban! Tessék átadni a helyet a frisseknek! Az ismerősöm ilyesmikkel traktál, hiába mondom, neki, hogy teljesen mindegy melyik debil van ott, a régi kommunista kőműves majdnem szabad cionista, vagy egy friss moszados. Szerinte meg nem mindegy.

Ismerősöm most jött haza Csíksomlyóból, állítólag ott volt Isten is. Mondja a szikuloktól hallja, hogy ők is halnak, az oltottak és mondják, hogy aki oltatott nagyon megbánta és próbálja lebeszélni a többieket, okulva a saját hibájából. Na mondom, ezt itt, görénylandban nem tapasztalod tömegesen, itt az oltott még halála előtt is inkább rábeszélne, dögölj meg te is, nehogy beismerje, mekkora idióta volt. Bár szerintem nem az oltástól halnak hirtelen, hanem a titoktól. Ezért kellett az "új" szupertitkosszolgálat, mert van akkora titok, hogy ha az kiderül, akkor itt macesz nem marad szárazon az ismerősöm szerint. Szerintem meg minden rendben van, nincs itt már minek kiderülni a "nép" menthetetlen barom-csorda és jól van ez így. Aztán ennyiben maradtunk, de még idecitált egy kis szkíta erkölcsöt, mintha ez még érdekelhetne itt még valakit. Mire a medve ideér, nem lesz már itt miről beszélgetni sem. Befalcol a sok kápós Vanga szerint, de lehet az UFO meteroristák intézik az emberisegg jövőjét.

Azért ide teszem, hátha!  Nem tudom ki írta, mikor írta és miért, azt sem, hogy igaz-e, vagy de, viszont meg kell állapítsam, rohadt kevés szkíta maradt a Föld nevű buzitanyán és azok is minek? Na majd csak vége lesz ennek is egykor, de ha nem, tán fél kettőre csak-csak - az imsrősöm szerint.


"Bizalmam az ősi erényben

Szkítákat az ókorban az erkölcs mintaképének tekintették. A szkíta erkölcs egyaránt fogalom volt a rómaiaknál is a görögöknél is.
„Az igazságot a nép veleszületett jelleme, nem pedig a törvények biztosítják. A lopásnál náluk nincsen súlyosabb bűn: természetes ez, hiszen barmaikat és
nyájaikat fedél és védelem nélkül tartják, s az erdős vidéken mi maradna nekik belőlük, ha lopni lehetne. Az aranyat és az ezüstöt annyira megvetik, amennyire a többi halandók vágyódnak utána. Tejjel és mézzel táplálkoznak. A gyapjúruhák használata számukra ismeretlen, bár állandó hideg gyötri őket. Ehelyett vadállatok bőrét és menyétbőröket használnak. Ez a mértékletes életmód adja meg nekik az erkölcsi igazságérzetet, mert nem kívánják el a másét: hiszen csak ott van meg a gazdagság utáni vágyakozás, ahol a gazdagsággal élnek is. Bárcsak a többi halandóban is ehhez hasonló önmérséklet és a másétól való tartózkodás volna! Akkor bizony nem folynék annyi háború az egész földön, nemzedékeken keresztül és akkor a kard meg a fegyver nem pusztítana el több embert, mint amennyit a végzet megszabta természeti szükségszerűség. Valóban csodálatosnak tűnhet. hogy nekik a természet megadta azt, amit a görögök, a bölcsek hosszú oktatása és a filozófusok tanítása alapján sem tudtak elérni, és a kiművelt erkölcsök alul maradnak a műveletlen barbárokkal való összehasonlításban, ennyivel többet ért amazoknál a vétkek nem ismerése, mint emezeknél az erény ismerete.

…a nép fáradalmakban és háborúkban edződött meg, testi erejük óriási. semmi olyasmit nem gyűjtenek, amit félnének elveszíteni. Ha győznek, a dicsőségen kívül semmit sem kívánnak…”Hérodotosz A szkíták soha nem igyekeztek megszerezni olyasmit, melynek elvesztését fájlalták volna. könnyen továbbadták. Miért? Mert újra tudták alkotni. Ez az erkölcsiségük mellett – azt is igazolja, hogy képesek voltak az igazi és fontos értékeiket bármikor
újra megalkotni. Ezért nem ragaszkodtak mértéktelenül hozzájuk. Ez, a biztonságot mutató magatartásuk igazolja, hogy folyamatosan rendelkezhettek
azzal az ősöktől megőrzött kellő tudással, mely mindig lehetőséget adott számukra az értékeik újra teremtéséhez.

A szkíta erkölcs 24 pontja

1. Szeretet
2. Bátorság
3. Türelem
4. Békesség
5. Kedvesség
6. Jóság
7. Hűség
8. Gyengédség
9. Önkontroll
10. Önzetlenség
11. Önfeláldozás
12. Igazmondás
13. Irgalom
14. Könyörületesség
15. Alázatosság
16. Empátia
17. Szimpátia
18. Isteni tudás
19. Isteni akarat
20. Isteni morál
21. Áhítatos Isten-fél-ő magatartás
22. Isten jóságába vetett remény
23. Isten jóságába vetett hit
24. Isten jóságába vetett bizalom

AZ ADOTT SZÓ BETARTÁSA ÉS TISZTELETE – AZ ÁRMÁNYKODÁS, A KUFÁR
SZELLEM ÉS A HÍZELGÉS MEGVETÉSE

XVII. századi orosz zsidó rabbi,Rabbi Isaac ben Abraham Tróki is tisztában volt ezzel, aki bennünket még egy kései korban is Jézus népeként azonosított
és így fogalmazott rólunk : „ A magyarok a Názáreti Jézus vallásának egyetlen követői.”"

Na eddig tartott a mai képes-mese, remélem senki nem vette komolyan, mert itt olyant nem érdemes tenni.

Szombaton meditáció nálam. Hőség lesz, lehet a medencét is felállítom és megváltjuk a világot, megint! Eddig elég jó sikerült. Csak szerényen jegyzem meg, hogy a sok nagypofájú elég rendesen bekussolt, mert Buddha odahatott és csakramentesítette őket a normálisabbja pedig csak rám figyel már, beleértve a szemfüles ügyészt és a mindenható bírót is a tartótisztekkel együtt. Pedig nincs itt semmi látnivaló. Elmondtam mi lesz és úgy is lesz. Mao mester néha még Yodánál is bölcsebbnek bizonyul.

doki.bubo@gmail.com

Hírek Galéria

Image #30
Image #31
Image #32

41 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • H
    Röviden és tömören: az a fontos, hogy sohase veszítsük el a csüggedésünket, ha semmi okunk a reményre!
    L.Á.: ...meg vagyunk már mi....
    - 2022. 06. 16. 16:25
  • szabir
    na itt esment esszehanytam vmit; nemtom ki a german/angelish/hunger/s rusz/ukran?
    -
    - 2022. 06. 16. 17:43
  • szabir
  • szabir
    a Csiki/Sich Kozak/Szikulok Csik-Solyma/[vagy Zemlja --> s lasd a Kozak/Sich/Szikul czimert ami vagy Mag s Szik azaz Zemlja vagy Solyom] az valami kHeber dolog mostonaban matatok korulotte [a csiksomlyoi buli osztan meg nemtom mit kodol; aszongyak ''vedtek a katolik hitet 2ik janos zsigaval szembe'' de ez kamu); Csabi kiralyi Kipa [ch=k] akkor az olyan mint a Polus/Polish s amikor osztogattak a Polakiat akkor mozdultak a Szikulok es BukoViennaba 1776 + Merika alakul a ''Novo ordo Secl-orum''; nagy dolgok ezek csask nemtom a valodi sztorit ; + Hyperborea az Europa/Ural/Riphea + Kheber es csak nem tom Chuzenek Jewzen/Jozan/H-Eberek onnet jottek e vagy mi jottunk az Atlantiszrol Atillal vagy Chabi/Kipa-val?XD
    - 2022. 06. 16. 17:53
  • szabir
    …a nép fáradalmakban és háborúkban edződött meg, testi erejük óriási. semmi olyasmit nem gyűjtenek, amit félnének elveszíteni. Ha győznek, a dicsőségen kívül semmit sem kívánnak…
    -
    ezt nem Herod irta hanem Jusztin; itt van ne megcsinaltam vot habar mar Ultra-Scythae/e vajok Kasza/Kozak/Szikul Sich csak nincs Szekem Hy/High/Borean
    ----
    ezt en gyujtottem vot senki mas ennyit
    - 2022. 06. 16. 18:47
    • szabir
      nezzeg ember! a regi szkitas videt ''korhatarosba'' tettek a mocskos zsidok!!1 - semmi olyan nincs benne csak azert hogy nehezebben lehessen elerni vlaszeg! de a sok haborus tevejatekos videot erdekes nem teszik abba; pofad leszakad mien nyiltan nyomjak mar bazmeg; kb az van hogy nekik a skzitakos moral az nem jo de a haboru igen <br />https://www.youtube.com/watch?v=ZETvveQksXklist=PLvHMC_t2ji5MALcv4MFJaTe_dFbGm3Kxzindex=5ab_channel=HunHorda
      - 2022. 06. 16. 19:16
  • Posta Imre
    Csak Magyarország nem szavazta meg a palesztinok támogatását
    2022. 06. 16. 09:33

    Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke kedden Rámalláhba utazott, hogy a palesztin miniszterelnök mellett bejelentse: két év után az Európai Unió hamarosan megszünteti a palesztinoknak nyújtandó támogatások blokkolását. Az EU hétfőn döntött arról, hogy folytatja a Palesztin Hatóság támogatását, de a 444 cikke szerint Várhelyi Olivér, a szomszédságpolitikáért és a bővítésért felelős biztos még aznap bejelentette, hogy az Európai Bizottság másodszorra is vizsgálja az ügyet. A palesztinok támogatását Magyarországon kívül minden tagállam megszavazta.

    Várhelyi már tavaly is azért blokkolta a támogatásokat, mert szerinte változtatni kell néhány tankönyvön, most is ezeket vizsgálná, annak ellenére, hogy az EU megbízásából a német Georg Eckert Institute már átnézte ezeket – írja a 444.

    Várhelyi lépésére az Európai Parlament elnöksége közleményben reagált, ebben úgy fogalmaznak, hogy:

    Emlékeztetnénk a biztos urat, hogy már létezik egy ilyen tanulmány, és arra ösztönözzük, hogy egy újabb finanszírozása helyett a pénzt inkább a palesztinai humanitárius szükségletekre fordítsa.
    https://24.hu/kulfold/2022/06/16/eu-p...blokkolas/
    - 2022. 06. 16. 19:05
    • H
      Még is mi mást várhatna az ember egy ilyen cionfasiszta és náci rezsimtől mint az orbáni? Bár így legalább már kétségünk sem marad afelől, hogy cionvezérelt viktorkáék milyen sorsot szánnak nekünk. Ami legalább bizonyos döntések meghozatalában nagy segítséget jelenthet számunkra. Ha meg az Orosz vezetésnek ( is ) ilyen fasiszta náci rezsimekhez van gusztusa, akkor az egészségükre. Csak nehogy később gyomorrontást kapjanak tőle.
      - 2022. 06. 22. 10:38
  • Posta Imre
    A szakértők azt mondják, azért vannak Makrancosék Kijevben, mert a megadásra, feladásra beszélik rá, bár szerintem ezt Orbán jobban meg tudná tenni. Ha elzárják az É Áramlatot, akkor még egy plusz pont jár. Európa végül gázban lesz, bele is fúlhat.
    - 2022. 06. 16. 20:08
  • H
    Én ammondó vagyok, hogy nekünk kurvára nem kéne a "metélkedők vetélkedőjébe" beleavatkoznunk.
    Filisztín, meg héber - egyik 19, másik 1 híján 20.
    Mindegy melyik, csak minél több hulljon belőlük.
    (Mármint az emberiség férgeséből ...)
    Rohadtul nem kár értük.
    - 2022. 06. 16. 20:17
  • szabir
    ne nyomtam egy Szikulota/Kozak Siches Tesosagot XD
    -
    https://www.facebook.com/groups/64343...948634868/
    - 2022. 06. 16. 23:23
  • A
    Hat ez nagyon jo volt Bubo Doki ! Csinaltam egy onvizsgalatot es ugy tunik , nekem ebbol a
    24 Szkita erkolcsbol legalabb fele megvan . Ami nem is olyan rosz ebben az eltorzult vilagban.
    A tizedik pont az onzetlenseg ebbol nekem nagyon sok jutott, ezert ha tobb idom lesz megosztom veletek az igazi es egyetlen valodi modjat a meditacionak . ( toprengeni , megitelni, atgondolni , merlegelni ) . A hatvanas evek elejen teli napokon a bekastora jartunk sinkozni mert fenekig bevolt
    fagyva , mikor beesteledett hazafele menet a Gacsal Joska bacsiek hazahoz erve mindig azt lattuk ,
    hogy a Joska bacsi egyedul uldogel a hatso szobaban es magaele mered a semmibe . Vajon mi lelhette ? A Gacsalne kifecsegte , hogy olykor ez orakig is eltarthat es mindenkinek megtiltja , hogy ilyenkor zavarjak. Fogalmunk sem volt , hogy min tunodik , de olyan tiszteletet parancsolo es erthetetlen volt szamunkra , hogy soha nem mertuk megzavarni , annak ellenere , hogy mi aztan nagyon ertettunk a piszkalodashoz . Nagyon jo ember volt , mindenki szerette . Szerintem o rendelkezett mind a 24 Szkita erkolcsel .
    - 2022. 06. 17. 06:54
  • S
    Majd elküldöm az ismerősöknek a 24 pontot, matekozzanak kicsit…
    - 2022. 06. 17. 07:20
    • S
      Nincs feltalálva újra a kerék, lényegében fel lett sorolva az ember, emberség ismérvei.
      Az zemberek kezébe adnád a listát valószínű a nagy többsége azt mondaná, hogy  a nagyja rá is érvényes, kivéve az isteni részeket. (hamis önkép)
      Kevés ilyen ember van, mert aki ilyen lenne az is feladja kisebb-nagyobb mértékben mert különben teljesen hülyének nézik, kihasználják, folyton becsapják stb...
      Könnyű szkítának lenni a szkíták között...
      https://www.youtube.com/watch?v=r1gHK...1gHKwVwx1s
      - 2022. 06. 17. 09:05
      • Posta Imre
        Embernek lenni könnyű, istenembernek Lenin, na az már valami, mert Isten elfuserált dolgait a zember trükközi le és lehetőséget kap "isten" a korrekcióra. Erkölcs, morális tartás, megingathatatlan bátorság ..., ritka manapság, de ennek feltétele a halhatatlanság tudata..., vagyis a semmi teljes megélése. Istennek lenni dögunalom lehet és itt a dög-ön  van a hangsúly.
        - 2022. 06. 17. 09:10
        • S
          Az olyan harcművészeti oktatóknak aki keményen megkövetelnek,és következetesek nem szokott sok tanítványai lenni és nem is nagyon élnek meg a tanításból.
          Akiknek pedig sok tanítványai vannak és megélnek belőlük ők sokkal engedékenyebbek, meg is látszik...
          Vaknak, nyomoréknak születni,  fiatalon halálos betegnek lenni a legnagyobb csapások és annak is meg van az oka valószínű, hogy miért kellett.
          Mégis ők járnak jobban nagyon sok egészséges embernél, ha nem full elhülyülve, ostobán távoznak majd...
          - 2022. 06. 17. 09:29
          • R
            A születés sem tökéletes, hibásból, hibás születhet, ahogy az állatoknál, úgy az emberállat fajnál is sok-sok és egyre több a fogyatékkal születő, akikre már főleg manapság nincs szükség! Nem is rejtve véka alá, jó okot találva Y.N.Harari a davosi rosszfiú tanácsadója is, számtalan videóban tudtunkra adja, hogy az ember egy meg-hackelhető állat és ezt végre is akarják hajtani de mielőbb!...
            Médiavadásztól: Yuval Noah Harari, a hamis próféta https://youtu.be/yjfCMiQDEgM?t=118

            Yuval Noah Harari izraeli történész és író: az ember meg-hackelhető állat, a szabad akaratnak vége https://www.youtube.com/watch?v=3PM_P...PM_PIHBquo
            - 2022. 06. 17. 10:13
            • P
              Izraeli történész és író.....<br />A jó kurva anyja az volt állat, meg a fostalicska istenük, remélem lesz majd valaki aki őket hack-eli meg de úgy istenigazából!
              - 2022. 06. 17. 12:11
        • R
          Valszeg erről beszélhetett Müller Péter is anno, egy író-olvasó találkozón, amikoris azt merészelte mondani, hogy ahogyan az emberek egyre jobbak lesznek, úgy Isten is jobbá válik!...akkor nagyon meglepődtem, bár annak ellenére, hogy tökéletesnek tanítják, és, ha a saját képére formálta az embert, akkor??...ott a trükközés" ahogy írod, ott a lehetőség a korrekcióra!...de milyen Isten, milyen utca, hány szám alatt???
          - 2022. 06. 17. 09:48
          • Posta Imre
            Ezek "beavatottak". Sok éve olvastam Popper Az istennel való sakkozás kockázatát...és tisztára TAO The King és Talmud keveréke, csak akkor még nem voltam eléggé kezes-lábas-fejes a témához. A ZEN (Csan) tanok megismerése sokat mozdított a felismerésben, hogy "nincs kanál" csak anál, de az sem biztos e kénköves kanálisban. Korrigálni Istent nem lehet, nem szereti a kritikát és a tükörtartást. Az érzelmeket sem szereti és a szeretetet sem szereti...a gépezet megy a maga útján és perceg a szilícium kristály a fogaskerekek között. Pár milliárd "év" és kiderül, hogy volt-e, van-e egyáltalán célja ennek, vagy csak misztikus ámítás. Jelen pillanatban hihetetlen átverésnek tűnik még a gondolata is, hogy értelmet nyerjen az, amit vetítenek...nagy tömegekben. Kis csopor-tokban fel-felvillan egy-egy reménysugára annak, mégis át lehet törni a burkot, de ez sem biztos.
            - 2022. 06. 17. 10:04
            • R
              Köszönöm, én is így gondolom egy ideje,..minél többet tudunk, annál kevesebbet,  és amit tuti-biztosra tudhatunk, az a változás, amely alól senki és semmi nem kivétel e golyóbison!..de ide sorolhatjuk a jó öreg, semmi sem az aminek látszik-ot, meg a semmi sincs véletlenül-t ! klassz....
              - 2022. 06. 17. 10:28
          • S
            ranzi
            Ezt te el is hitted, hogy az emberek egyre jobbak lesznek, úgy Isten is jobbá válik, mert akkor arra várhat...
            Jelenések könyvében  a pusztulásról beszél és ha nem történne meg a maradék is elveszne.
            Lehetsz akár milyen világbajnok úszó a medencében, ha a viharos tengerbe bedobnak belefulladsz!
            Müller Péternek sok jó gondolata meglátása van amik előzőleg nagy tanítókhoz, gondolkodókhoz is köthetők.
            A sajátja hááát...
            https://magyarnarancs.hu/valasztas202...ban-246209
            „sok indulat és gyűlölet van a levegőben”, a fideszes jelöltből „béke árad”, és képes lehet arra, hogy „a lényéből sugárzó békét átadja a zuglóiaknak”.
            Persze a levegőben, mert nem vitte ki a szél a fene egye meg és az ő jelöltje, majd persze... :)
            - 2022. 06. 17. 10:22
            • R
              nem azt írtam, hogy elhittem, hanem, hogy meglepett ez a kijelentése Müllernek! A jelenések könyvéről az a véleményem, hogy nagyon hatásos forgatókönyv, amit most szuperül lekövetnek gonoszék, még idézik is, hogy bibliai időket élünk!...lehet rettegni, és hogy mi célból, kiknek fontos a Föld uralása és miért sajátították ki a jézusi Merovingián vérvonalat az is meghallgatható itt Csabától:
              https://www.youtube.com/watch?v=Pj7i0...j7i0szBVDU
              - 2022. 06. 17. 10:45
              • S
                Abban téved a videó készítője hogy a zsidó az vallás. A hitük, vallásuk elnevezése 1945 előtti hivatalos elnevezése: izraelita felekezetű, nemzetisége: zsidó. A zsidók terjesztik magukról hogy nem nemzetiség a zsidó hanem vallás (mivel minden népnek igyekeznek átvenni a kultúráját, ezért is nevezik magukat például magyar zsidónak, ilyen pedig nem létezik, vagy zsidó valaki vagy nem). Én a videó készítőjére nem akarok semmit mondani, de nem néztem végig a videóját, mivel alapvető hibákat láttam nála. Az alapján beszél ő a sémi népek közös eredetéről, amit a zsidók bibliája ír, hogy közös őstől származtak bibliailag, ezért az anyai leszármazás nem igaz szerinte. Hatalmasat téved, a biblia egy hazugságcsomag, a zsidók egy haplocsoportba tartoznak, a velük rokon arabok egy másik haplocsoportba genetikailag, ami közös haplo-típusuk az a 8-10 ezer éve megjelent J1 (M267) gén. Ettől még a zsidók anyai ágon vezetik le alapvetően magukat, ennek semmi köze a bibliai, tórai, talmudi hablatyolásukhoz. Gondolkodva kell az ilyen videókat is megnézni mert időnként megtévesztőek. A ZSIDÓ AZ NEMZETISÉG, AZ IZRAELITA A VALLÁSUK.
                - 2022. 06. 19. 02:38
              • S
                Még egy, nem csak a Meroving dinasztia vérvonala létezik, és ez apai ágon fut mind, a Halászkirályok dinasztiája Skócia területén uralkodott az i.sz. 1-5. század között, leszármazóik a kelta vérvonalakban is benne van. A Szent Grál, Jézus vérvonala nem csak Meroving. Nekem kolóniaisten Jézus és aki benne megtestesült az a lelkével azonos, de ettől még ismerem a földi legendákat róla.
                - 2022. 06. 19. 03:01
              • S
                Ehhez ajánlom: Robert Graves, A Szent Grál vérvonala könyvét a leszármazási táblázatokkal.
                - 2022. 06. 19. 03:17
        • S
          Hiába a bátorság, ha nincs mellé értelem.
          - 2022. 06. 19. 13:25
          • S
            Az meg ritka az embereknél, mint a fehér holló.
            - 2022. 06. 19. 21:12
  • S
    Na és mi van az úri nőkkel, ha már itt tartunk? Akik megmérik a férfit, majd figyelik mit váltanak ki belőle, ha nem azt, amit ők elvártak, akkor azonnal lapátra teszik a pasast. Gerry-nek elküldtem privátban, hogy fészbukon milyen hozzászólást is talàltam valamelyik nap!
    - 2022. 06. 17. 10:17
    • S
      Úri nőkkel?
      Csak ők szeretik ha irányítható vagy jómódú, sportos, népszerű? :)
      Gondolj bele, milyen rossz lenne nekik ha a szüleik manipulálása után majd a barátjukat férjüket nem tudnák, szarabb körülmények közé sem sokan vágynak.
      - 2022. 06. 17. 10:31
      • S
        Akkor el kell viselni azt is, ha esetleg a pénzes urad, nèha jól pofon csapkod, csak hogy érezteti veled, ki a király, vagy esetleg megaláz, a pènz mellé egyéb nyalánkságok is járnak, ezekkel is számolni kell, de van akinek nőként erre van igénye, akkor is ha sok ellentmondás övezi… mert úri nő példàul nem megy szociàlis otthonba, kórházba, vagy egyéb helyekre dolgozni, ő nem fog leereszkedni erre a szintre. Esetleg gyárba, vagy bármilyen eladónak.
        - 2022. 06. 17. 10:47
  • szabir
    na Szkitak vagy Kheber tesok Hebereszto!!! Csabi szikuljaibol meginn Hebert csinaltam XD
    -
    - 2022. 06. 17. 17:18
  • Posta Imre
    De érdekes színek, vegyianyag a pemetezett felhőben. Ezt ők hozzák. Vegyészként csináltuk a "vékony-réteg kromatográfiát. Pont ilyen volt, csak itt a hordozó réteg a páradús levegő...fénytörése.

    https://emt.ro/sites/default/files/ar...1-2012.pdf

    Zivatarok veszélyére figyelmeztetnek tíz megyében
    2022. június. 17 10:09
    kiderul.startlap.hu/app/uploads/2019/07/gomolyfelho_szinek.jpg
    Az éjszakai órákban átvonult hidegfront már elhagyta hazánkat, de a keleti megyékben és a nyugati határszélen még előfordulhat egy-egy zivatar a péntek délutáni, esti órákban.

    https://kiderul.startlap.hu/idojaras-...-megyeben/
    - 2022. 06. 17. 17:49
    • S
      Kiegészítem, most már értem milyen mesterséges szutyokból nőnek ki az LMBTQurvák.
      - 2022. 06. 18. 21:09
  • S
    Van egy futtatott projekt, a szógàlatok részéről, legyen ez bármilyen a társadalmat érintő, nagy közönséget megszólító megnyilvánulás, rendezvény, tanfolyam és egyebek, elhintik a hétköznapokban, majd a tömeg szàjról szàjra viszi azt, ha totális tévképzet, akkor is. A tömeg nem ítél, nem gondolkozik, nem szeret, nem próbál megérteni, hanem fél, őrjöng, bámul, meghódol. De mindenekfölött, szól Le Bon, rombol.

    Mivel a társadalomra pszichológia nyomást, agymosást gyakorolnak, ezért érzelmileg próbàlják a tömeget félre vezetni, nem csak próbàlják, csinàlják, az érzelem vezérelt gondolatokba pedig bele lehet kapaszkodni, a konspiratív módszerek alapján, ez a felforgatás egyik alapja, nem véletlen hívják konspiratív módszernek, utána jöhet az operatív, amit a szógák futtatnak, a társadalom az elferdített mítoszokat pedig felszívja - utána nem néz, mert lusta, nem gondolkodik rajta, mert se ideje, se kedve, majd beülteti a hétköznapokba, és önmagát szétforgácsolva teljesen hamis képet lefestve, valamivel önmagát összetévesztve él, ezzel megrontva mindenféle kapcsolatot egymást közt, legyen az férfi - női kapcsolat, vagy családi, ismerősi ill egyéb, a tömeg alapjait tekintve, egyvalamit kell elérni egy országot tekintve, hogy az összezavart tömeget először egyénenkènt, önmagával utáltassa meg, nemzet szinten, ha ez megtörténik, a belső ellenállás megtörtnek tekinthető.

    Hogyan lehet védekezni? Utána kell nézni az illető személynek hogy kicsoda, akit hallgatsz, vagy olvasol, nézel, ez a dologok alapja, utánakeresek ki az, mi az, mi volt az előélete, ezekből pedig megérthető a tevékenysége, nagyságrendileg kivédhető az agymosás, így sem teljesen, de így legalább kérdéseket tud az egyén magának feltenni a dolgokkal kapcsolatosan.
    - 2022. 06. 18. 05:33
    • S
      A mai kor emberének anyagi örömök anyagi értékek amik csak számítanak és a külsőségek a képmutatás.
      Ez párosul hatalmas ego-val, félelmekkel, gyűlöletekkel.
      pl Ülnek a kocsiban és nyomkodják a telefont,  arra gyalogolsz egyszerű kényelmes ruhában, szatyorral a kezedben az üzletből és látod, hogy röhögnek rajtad.Hogy lehet védekezni, mit csinálsz?
      2-3 roma menne arra nagy hanggal azokon nem röhögnének, inkább még el fordulnának...
      - 2022. 06. 18. 08:51
      • S
        Ezt az úri nőre is írtad, ugye?
        - 2022. 06. 18. 08:54
        • S
          Valamit fel kell mutatnod, mert a középső ujjad az kevés lesz nekik! :)<br />
          - 2022. 06. 18. 09:35
          • S
            <p>Nincs olyan hogy KELL, engem nő irànyítani NEM fog, vagy közös alapokon létezünk együtt szellemileg-lelkileg, mentálisan, mert csak akkor lehet akarni “birtokolni” a másikat, vagy az ajtó nyitva áll.<br />Az hogy menet közben az idióta barátnők vagy más, mivel beszéli tele a fejét, az engem már nem érdekel. </p>
            - 2022. 06. 18. 09:50
      • S
        Egyébként akinek csak ezek számítanak, az olyan is, felszínes, tehát ennyi. Engedd el, lehet lapozni. A pénzről meg múltkor leírtam mi a helyzet vele.<br />A csillogáshoz nem kell arany se ezüst, aki kifelé nagyon mutatós, az befelé sokszor üres tér.
        - 2022. 06. 18. 09:53
  • Posta Imre
    Fehér Gandalf, csak ő Fehérbajúsz! Nem fekete!

    Alekszandr Vasziljevics Belouszov
    https://hu.wikipedia.org/wiki/Aleksza..._Belouszov
    - 2022. 06. 18. 09:30
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (2)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %