Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Új világrend, vagy nem és de..., csak ma, csak neked se holnap...

Új világrend, vagy nem és de..., csak ma, csak neked se holnap...
Cseresznyét szedek, háborús valuta készül belőle. Tegnap hívtak biztosítótól, kötnék-e még baleseti bizosítás-extrát (biztos szólt nekik a lehallgató, hogy "terveztem", leesek a fatetőről) és rákérdek, háborúra is fizetnek? Ó, nekünk az nem jár csak a kiválasztódottaknak, a mirigy-maradékoknak, de ők nem a látszat-állami szektorral ketyerészkednek, fedőtörténeteket szövögetve. Sok kedvem sem volt írni, de hátha itt elviccelődhetek magamban, magamon és ezen a hulladék világon, amit itt kirittyentettek a maceszos kohndérból. Végül is a gyerekekért nincs mit izgulni, itt bárki feláldozható, aki nem ők. De kik azo-kakikők?





Na szóval, haladunk az alkotmány teljes negligálása fel, mert hát az ismerősöm szerint annak is készült, eredetileg a zalaptörvény. A királyságot hozatják vissza cionizmus becsszóra. Nem tudom, hogy igaza lehet-e, mert tettem pár feljelentés ebben a kérdéskörben is, de a cionista hivatalok nem tartották kompetensnek magyar kérdésben a választ a kérdésekre, esetleg bűnvádi eljárás alá vonni a politikai-gazdasági szabadkőműves elitet, főügyészteket, főredőrseggeket, főbenjáró bírósegget...mert milyen ciki is lenne elismerni a köztudomású ténylegességet! De ehhez nem értek, csak állampolgári kötelezettségemnek teszek eleget, mikor jelzem a hatóságnak, hogy ható segg össztűz alá vette és hatószaglik. Szájer óta teljesen cinikus lett a képlet nyilvánosan is. Kaleta Gáborok keltek Anonimus útjára és Völnerek váltak törvényen kívüliekké. Hja, ezek már régtől azok, sőt...egyenesen az isten sem bír már vélük packázásban. Erre most olvasom, hogy Döbrögi is visszatér. Előtte olvastam, hogyan ölték meg Lúdas Matyit (27 évesen az ÁVH végezhetett vele, feleségestől). Micsoda királyság lesz itt vármegyésen, Torockai ugye csak tudott már valamit ...és lehet belőle még főispán, sőt nádor is! Istenkirályságosság van, gyerekek!

Na, de hagyjuk is, mert tudjuk, Viktor megmondta a cigánynótás "piros mogyoróország, nem sárga...a zúrísten előre se megy, sem hátra..., vagy valahogy így, Európa Svájca leszünk, mire az izraelita paradicsom kidíszlik itten teljesen alkotmányosan Kisgrofósan, Győzikésen...keresztlényi módra...és ez micsa öröm! Vaj a szívem, már el is olvadt. Remélem addig sok rendőr leszerel, katonákat is el kell hullatni valami háborúkban, mert Izrael csak ide kell költözzék, az ismerősöm szerint, de ő hülyeségeket beszél, vagy hallgat.

Valaki et írta:

Imre!
 
Mi landol most Mogyorólandban?
 
Toroczkai az új seprű, a Prlamentben jól seper, - Horthy kormányzó utánérzettel - míg a Magyar Nemzeti Bank ki fogja nyomni a ropogós új 50 ezrest. A magyar Forint a mi szárnyló gazdaságunk mélyrepülésének bizonyítékaként nem sokára mill(pengős) változattal rukkolhat elő.Aztán nem kell WCpapírért sort állni a Tescóban! Közben meg "minden nagyon szép. Minden nagyon jó. Mindennek meg vagyunk elégedve." Amúgy a Nemzet háza szinte kong a csupán szórványban elő képviselői jelenlét miatt.
A "Ruszkik haza!" után a NATO csigabiga gyere be dalocskára váltott. A Vezír meg ugyan az.
Na most én lehetek a teljesen hülye, ha valamiféle katonai előkészületet sejtek - persze te ezt tíz évvel ezelőttre tetted - s gyanúm van (tán téves) a háborúszagon túl a hazai pályás katonai diktatúrára.
Úgy hírlik, a Marcali kórház kizárólag oltási igazolvánnyal rendelkezőt enged be beteglátogatásra. De hisz épp nyárilag szünetel a covid?!
Volt anyósomhoz szerettem volna menni az intenzívre, idős, oltott, és ugye a tüdőgyulladás... de nem engednek be.(Remélem a volt férjem elég hitelesnek számít ez ügyben!)
 
Szóval a MiHazánk fellép ahogy kell, s a válasz is fordulatos. Oda és vissza is szép, ismert szavak:

Miért engedélyezték a NATO harccsoportok teljes Magyarországra telepítését?"

Mit lehet tenni, ugyebár? Fegyvereket szerez be a törököktől , Egyiptomból, most a görögökkel egyezkedik a mogyorók cionista királysága, mert ugye az megvan, hogy Torockai Laci már a HUN birodalom képviselője? Nem van meg? Érdekes milyen alkotmány szerint is van ez kanyarítva, vagy éppen nincs. Az ismerősöm mondja, hogy a hetenkénti alkotmány-módosítások szerepe az lehet, hogy tudassa, nincs is az, amit mondanak, vagyis egészen más van, de annak semmi köze még csak nevében sem semmilyen alkotmányokhoz. Érdekes lehet ez a gondolat és merőben újszerű, mert ahogy kifitették, hogy Ukrajna nem is önálló állam, a Szovjetunió föl sem bomlott...jaj, miket nem beszélnek...most olvastam oroszul, hogy miképp kell kérelmezni a szovjetuniós állampolgárságot...teljesen korrektül dokumentálva, jogszabályilag alátámasztva...indokolva  hogy az orosz föderációs igazolvány eredetileg is szabálytalan, de a szovjet állatpolgárságot igazoló dokumentum biza jogszabályos. Várjunk már, tán nem ugyanez lehet a helyzet a mogyorós történettel? Tán létre sem jött az az "ország" amiben a "hatóságok" hatóságolnak? Mi ez az inkonzisztencia? Ciki lenne, ha kiderülne, mégiscsak királyságnak kell legyünk, hogy legyünk, de mi lesz a már tönkretettekkel, vagy egy halott Pintér Sándor által vezérelt fantomállam-apparátussal? Bele se merek gondolni, hogy mindezt azért csinálták, hogy Hertz Tivadar álma beteljesedjék. Az ismerősöm szerint ilyen perverz gondolatok bele sem férnek az átlagos fejekbe, de meg minek is összezavarni őket ilyesmivel, mivel még van sör. Én nem bánom, majd leeseik az álluk, ha megkapják a  behívójukat, bár sokan azért már sejtik mi a dörrenés. Égnek a búzamezők a világon, robbannak vegyiüzeme, műtrágyagyágyak, fogynak a készletek és készül a zavaros...melyben a legjobb halászni a kevésbé demokratikusan és alkotmányosan működőknek...persze a hatóságok éles szemeit kijátszva, mert ugye azt tudjuk, hogy vakolók ezek és rosszul látnak , ha eltakarja a pénz a kilátásaikat. De persze mindez csak fikció, egy tudománytalan és fantáziadósítatlan regény történet-csírája.

Ami biztos lehet, de az sem, hogy a orosz haderő fölmorzsolja az ukránokat és bizony nem fog maradni belőlük semmi. Ilyeneket mondanak. Ez jó kilátás a mogyoró haderőre nézve, mert azt morzsolni sem kell majd. Előre élvezem a mókát, persze csakis teoretikusan és asztrál síkohn. Buzognak a szabadkőművesek rendesen. Kalinyingrád karantén alatt van, Litvánok várják az ellenlökést és közben mindenki boldog. Kína még csak bazsalyog és nem szeretnék az ellenségeik helyében lenni, bár jobban belegondolva a barátaikéba annyira sem. Ki tudja melyik a jobb? Az oroszok nem is kérdés, mert ők nyílan barátságos ellenségek és mivel Izrael legjobb barátja Oroszország, így kinek nincs még kérdése? Hja, véletlenül éppen egyszerre próbálják az éppen ugyanolyan paraméterekkel rendelkező lézerfegyvereiket maciék és Mózesék. Nem tudom már ki mondta, de színház az egész világ és a leghülyébbek a színpályán a mogyorók. Így, izraeli pereccel a lábamon, izraeli lehallgató készülékkel a telefonjainkon, izraeli légvédelmi rendszerekkel a fejünk fölött és izaeli kettős állatapolgársággala "vezetőink" zsebében...na, ez az igaz nemhazaálruhás.

Minden remekül alakul, egyre szarabb lesz, ahogy megígértem. Vagy nem? Na azért! Nos, még csak eztán kezdődik a tánc, aztán a lánc. Nehéz kivárni, de hát ha már a régió atommal van fenyegetve, akkor csak érdemes itt lenni, vagy nem lenni, az itt a kérdés!

Indiában megy a tüntetés. Most a háborút előkészítendő (ott is nagyon sokan vannak ám páriák) lecsökkentették a hadi szolgálat idejét. Nem értik a parasztok, hogy nem lehet ám 7 évig etán sokaknak az egyetlen életlehetőséggel élve katonáskodni! Menni kell majd a világban és rendet kell tenni, miközben gyorsan kell forogjon a  fegyvere a kezekben és hát el is kell hullani az indusoknak is soknak. Angliában sztrájkolnak. Na és? Repeszt a világgazdaság, hasít a bitkoint. Ja, nem is. Szerencsére nálunk béke, nyúlalom és semmi pálinka. Azért csepegtetik ám, mennyein megbolondultak, öngyilkosok lettek (a lettek észtek, litvánok kiemelkedően önpusztulós fajta), lesznek a stressztől és a kovidos majomhimlős-tevekehes mesterséges vakcinációzástól.

Kacagni kell rajtuk! Megy a szekér, döcög, hajrá Fradi, igyál Csiki sört és várd Erdély viszacsatlósítását az új-izraeli területekhez! - mondja az ismerősöm. Ő azt mondja, hivatalosan a zsidó és a cigány az államalkotó nemzetek a magyarokat már kikoptatták az elcsatlósított részekről is. Ez volt Herzt terve- szerinte. Én ezt nem tudom, sok feljelentést tettem, de hát már akkor is a csatlósok voltak a hivatalokban, káderezem naivan. Azt mondja, ne legyek ennyire marha!

Jó, de ma olvastam éppen, hogy Torockai Csendőrséget kér! Semjén ígéri a zsidóknak, ahogy eddig is ingyen kapnak mindent az "államtól", vagyis az adóinkból...de tán van valami rendelet is, hogy ki lehet takarni azok arcát a fényképekről, felvételekről, akik kérik azt követően, hogy Orbánnak, vagy Novákkal kvaterkáztak együtt. Ez már azért csak valami! A bűnözőknek csak kitakarják az arcát, vagy ezt ne vegyem személyesre? Jó, csak vicceltem, mert az ismerősöm mindig azzal ugrat, hogy az "állam képviselői" és az őket biztosító "apparátus" lényegében egy szervezett bűnözői kör. Nem tudok ezzel az állítással mit kezdeni, a látszat tényleg azt sugallja, hogy így van. Na jó, tán szignifikánsan kiemelkedő szinten a tények is erre utalnak.

Azt mondja ne is törődjek ezzel, ezek szabadkőműves szekuláris társaságok és igen komoly álcájuk az alkotmányos államparatusba préselt goauld-elv. Kommunisták a javából és a legrosszabb fajtából. Nem is érdekelne a téma, ha valahol nem érezném, hogy van némi igazság a mondandójában, de már a könyökömön jön ki a tapasztalat is.

Viszont van jó híre is az ismerősömnek. Azt mondja a Vikileaks alapítóját is vegzálják rendesen. Kapott vagy 120 évet az USA-ban és megyen a kiadatás. Talán emlékeztek Assangera! Wiki szerit:

Munkássága

Assange 2006-ban alapította a WikiLeakset, jelenleg is a tanácsadó testület tagja. Tett közzé anyagot a kenyai ítélet nélküli kivégzésekről, amiért 2009-ben Amnesty International Media Awarddal tüntették ki; a 2006-os elefántcsontparti egészségügyi krízisről, melynek során egy svájci cég hajója szennyező anyagot öntött a tengerbe Abidjan kikötőjében; közölt le anyagot a szcientológiai egyház kézikönyveiről, a Guantánamói-öböl-beli fogolykínzásokról és bankokkal kapcsolatos botrányokról (Kaupthing, Julius Baer).[13] 2010-ben az amerikai hadsereg afganisztáni és irak elleni háborújáról tett közzé titkosított dokumentumokat. 2010. november 28-án a WikiLeaks öt médiabeli partnerével együtt titkos amerikai diplomáciai üzeneteket tett közzé.[14] A Fehér Ház Assange tevékenységét meggondolatlannak és veszélyesnek nevezte.[15]

A WikiLeaksszel kapcsolatos munkásságáért Assange 2008-ban megkapta a The Economist Freedom of Expression díját, 2010-ben pedig a Sam Adams Awardot. Az Utne Reader a világot megváltoztató 25 személy közé sorolta, a New Statesman pedig a 23. helyre tette a világ 50 legbefolyásosabb embere listáján.

2010. november 30-án svéd kérésre az Interpol felvette a körözött személyek listájára,[16] nemi erőszakkal kapcsolatos vádakkal akarták kihallgatni. Assange december 7-én önként jelentkezett a londoni rendőrségen.[17] Az ellene felhozott vádakat tagadja.[18]



Ami igaz, az igaz, az Új világosrend nem játék és azért titkon bízok benne, hogy sikerült néha béla krákenezni a cinista ventillátorba, úgy magyarosan, bár most is éppen halálomat akarja ez a sok hazafias állítólag a köztisztességet vivő ilyen-olyan pénzelt Zsebibaba, de mivel azért a háború is jól alakul, van esély arra is, hogy a kard él ne csak le legyen hányva, persze demokratikusan, ahogy Assange is mindig cselekedte.

De ha már az ismerősöm utalt rá, had emlékezzek meg megy Szijjártó Péterről, aki külügyminisztere ennek az igen izgalmas cionista régiónak, mely éppen úgy kerül alkotmányosan felszámolásra, hogy tovább fejlesztik, visszafelé, nem előre. Tehát mogyoróland hátra meggy, előre meg nem cseresznye.

Szijjártó deklarálta, hogy az Új világrendért dolgozik! Szűzanyám, hát nem a mogyorókért? Erről vajon tudott Lavrov, amikor nemrég kitüntette? Ha háborúba keveredünk ezért én mosom kezeimet. Az ismerősöm szerint ez egy brancs, komoly összeesküvők és egymást zsarolók. Tán jelenteni kellene hazaárulásért, ki tudja! Szerintetek tudja Viktor mi zajlik itten, vagy majd a Lúdas Mátyás lesz megint a ludas?


"Ludas Matyi,

Egy kis érdekesség, hogy rávezesselek, hogy kutass az igazság után. Nyisd meg ezt az oldalt ez az (Amerikai külügyminisztérium oldala)

https://foia.state.gov/Search/Search.aspx  A (Search Terms) kereső mezőbe írd be, hogy (Szijjártó Péter) ez után nyomd meg a Search gombot.

A keresésben a legelső találatra kattintsál a neve a dokumentumnak.

(MTI: SZIJJARTO PLEDGES TO LAY FOUNDATIONS OF NEW FOREIGN POLICY + 2 MORE MTI ITEMS)

Amikor megnyitottad a fájt akkor a kivastagított részben találsz valamit amit (Szijjártó Péter) támogat.

Szijjarto pledges to lay foundations of new foreign policy (adds details)

2014. .October 01. 13:44

Budapest, October 1 (MTI) - Hungarian diplomacy will focus on enforcing the country's

economic interests most effectively within the (xxx) Peter Szijjarto said on

Wednesday.


A dokumentumot töltsd le és terjeszd, hogy mindenkihez jusson el az igazság. Így rájössz, hogy az igazságot az ilyen oldalakon kell keresni.


Ezt a munkát köszönd Julian Assange - nak.

 

WikiLeaks archivum: (top secreat) anyagok.

 

 

https://archive.org/download/wikileaks-archive

 

 

https://wikileaks.org/wiki/Category:Hungary

 

 

https://hungarianspectrum.org/tag/wikileaks/

 

 

https://wikileaks.org/wiki/File:Bajnai_Gordon_IVSZ_Uzleti_reggeli_2008december12.pdf

 

 

https://archive.org/details/BajnaiGordonOnEurozoneCrisis

 

 

https://search.wikileaks.org/gifiles/?viewemailid=1641485

 

 

https://archiveofourown.org/works/search?utf8=%E2%9C%93work_search%5Bquery%5D=hungary

 

 

https://hungarianspectrum.org/2011/09/04/wikileaks-the-americans-and-viktor-orban/

 

 

https://wikileaks.org/clinton-emails/

 

 

https://file.wikileaks.org/file/

 

 

https://wikileaksmd.wordpress.com/2010/02/03/10chisinau62-moldovas-information-on-child-labor-and/

 

EZ A TOP ADATBÁZIS: https://search.wikileaks.org/plusd/

 

Ludas Matyi

https://wikileaks.org/plusd/cables/07BUDAPEST1043_a.html

 

Ja, ezt a levelet az ismerősömtől pár hónapja kaptam, de mára igen aktuálissá vált annak, aki jókat akar röhögni a zajló eseményeken. Nehogy elhiggyétek már, sőt fel sem tételezzétek, hogy egy hang is igaz lehet abból, amit nem a hivatalos média és annak fizetett ügynökei közölnek!

Ez is csak Ludas fejében létre gerjedt kényszeképzet, ami persze ettől még lehet, hogy számára igaz. Talán a világhelyzetet is befolyásolja kicsit, mert az információ állítólag hatalom, de ezt majd Rogán híres szupertitkosszolgálata kideríti, engem nem érdekelnek a részletek, az algoritmus meg már régen eléggé unalmasan változatlan. Szijjártó mellett egyébként ott szerepel Lázár neve is, amint Merkellel tárgyalt...

Ami a családot illeti, hol így, hol úgy vagyunk. Van, aki fájlalja, hogy nincs köröttünk egy erős, összetartó közeg és nem találkozunk elégszer, pedig ebben a nyomorult lelki időszakban van potenciál a fejlődésre. Nos, én mondom, hogy gyertek meditálni két hetente szombaton. Július 2-án lesz a következő "megmentjük a világot, de minek" globális meditáció és táltosavató beszélgetés nálam. Persze érthető, hogy mindenki fél, még néha az egész is, de hát nincs de. Most van! Megígértem, hogy megkapjátok a háborútokat! Meg is lesz! A többi is, mert megtartom a szavam. Ha nem, akkor is. Spirituálisan eléggé egyértelműen zajlanak a dolgok az egyértelműeknek. Igen, tudom, van, aki hisztizik, kétségek közt vergődik és nem látja mit cselekszik. Nem baj, a nagy fősodor mellett eltörpül már minden mimikri. Ettől még nem fog jól esni, ami ránk vár, de legalább mi már nem számítunk ezektől semmire, jóra pláne nem. Az áldás másképpen érkezik.

Áldás!




Hírek Galéria

Image #56
Image #57

44 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • S
    Felkészülnek a békére, ami nem is lesz annyira békés, sem előtte, sem utána, de azt majd a néppel mondatják ki, és majd elfogadtatják velük a békèt, a Jewpiterről meg biztosan látszani, de Zsrüsszelből, ami ellen megvéd minket a zsírcigàny, onnan egészen biztosan, megy a zsidó belharc, most màr globálisan, nem véletlen lett átdobva az összes nyugati technika kínába úgy a 60-as évekbe, majd aztán 1972-ben meg Henry Kis zinger ment trágyálni Csó en Laj kínai kommunista pártfőtitkárral, hogy na, létre kell hozni az oroszellenes kínát, amivel az oroszok annyira nagy baràtok, vagy még se, de lesz majd még így se, miközben mégis, kitalàlták ezt, nem most.
    - 2022. 06. 22. 20:07
  • S
    Hát aszongya hogy most itten annyi lett a magyar zsidó, mint az oroszok Hévízen, és annyi lett a magyar-magyar mint amennyi lett. A magyar cigányokat (be)futtaja a cigány-zsidó, de ő magyarnak mondja magát, ezért aztán magyar-cigány-zsidó. Így aztán a magyar magyar-magyar-magyar. a zsidó meg magyar-magyar-zsidó, oszt akkó fölakaszthatja magá-ra a körösztös pókot, az ötágú csillogot, a Dávid és Góliátot sárgáskék vécékeféve, balódali tetkó magyar zászló, jobb ódali tetkó a szakállas gyógyszerész izraeli zászlóba ágyazva. A szentháromságú ország Magyráel a magyar-kínai-jénaiakat nem utasítja utassá, habár tegnap láttam-tam egy kínait összecso-magolva menni valahová. Vagy valami. Biztos szól a tam-tam Kínjában, hogy túl-Teng a hsziao-ping-pong kultusz, aki felépítette Kínja termelői kapitalizmusát a szocializmus alapjain és a legújabb ta-ce-Maón Put-yin és jang ferde szemei lesznek ki-ping-állva. Put-yin a hátvágány-gázt vasúton szállítja Kínjába, Indiában a cigány-cigány-zsidók megveszik a hát-vágány-gázt Put-yintól, hogy a haj-lék-talanok ne fázzanak Dél-Indiában. Közben az Ejrópai répa Unni-jóban az unatkozó zsidó ingyenélő parlamenterek Osztya-pen-kó szobrát állíjják fő, miközben Schulze-Timmermans-Ursula LMBTQurvák eléneklik Mára-i Sándor zsidókról szóló Jónap énekét. Egyiptom sper-másítja az etióp-izráeli gázt, és szétpermetezik chemtrail-ként Ejrópa felett, hogy a migráncsoknak is legyen cseppfertőzésük, mint csepp a hengerben. Put-yin ledobja a legújabb atombomba csokrot Ukrajnára és Kijev Tonga Királyság fővárosa lesz. Az ukrán-tongai király Zelenszkij lesz és körbemetélteti a Földet az egyenlítőnél, ezért az Északi-sarkon szökőár fog kilövellni egyip-romi cseppentett sper-mából. Az USA-ban a magyar-zsidó-amerikaiak, akik haszid-askenáci-szefárdok orthodox-neológ-homológ beütéssel, megtámadják az andorrai-vatikáni-sanmarinói véd és dac-szövetséget és Fleto zsidó pápa lemond VXVI. Bene-Feri-dictus askenáci pápa javára. Az illuminált Illuminati megbízza Assange-ot hogy Szíjjártó összes vécében elmondott magánhangjait halgassa le és következtessen hogy a kínai-egyiptomiak miért néznek ki zsidónak, meg a magyarok miért néznek ki zsidónak. Aztán kőrözöttként kőrözik Assange-ot, de ő a WHO-hoz menekül, akik miután lehallgatta a Cohenvid vírus alkotóinak Hall-e-Lujzáját, nem adják ki. Még kötött formában sem. És az új világrend előre halad, építik mindenütt, építik és rombolják. Közben szól a hajrá magyar-magyar-magyarok, ha még ki nem haltatok, vegyetek be altatót! Hát ez van még evilági másvilágunkban, hogy a halottkémek meg tudják ál-lapítani hogy a moszadok moszatok-e és hogy halott kémek-e.
    - 2022. 06. 23. 01:39
    • Posta Imre
      Ugye mekkora bábszínház!Most olvasom, feloszlatják a Kmeszetet és előrehozptt választásokat tartanak Izraelben...megint, mert ilyen mocskos rosszul teljesítő kormány még nem volt...és a Likud és Netanjahu lehet a befutkosó megint. Eze a cionizmus csak tud valamit.


      Orbán Viktor, a felcsúti csodarabbi
      https://azonnali.hu/cikk/20180919_orb...csodarabbi
      - 2022. 06. 23. 09:29
      • S
        Igen, totális színjáték.<br />Az izráeli Meszet vagy Mecset vagy Kmeszet olyan mint egy cigány belháború.<br />Orbánhoz meg Izráelhez meg Magyráelhez egy összeállítás:<br />1/ Németh Sándor nyíltan kimondja, a zsidó isten fia Jézus, ebből következik, hogy a zsidó hit és a kereszténység csak alternatívái egymásnak. (2021)<br />2/ 2009. december 8-án Németh Sándort kitünteti Izráel.<br />3/ 2010. április 11-én és 25-én megtartott országgyűlési választásokon Orbánék nyernek izraeli főpáholy túlsúlyaként mint bábok<br />4/ 2010 április 30-án találkozik Orbán Viktor és Németh Sándor, Orbán megkapja az izraeli ukázt<br />5/ zsidó betelepítések Magyráelbe (mindenhonnan)<br /><br />Részletezve forrásokkal:<br /><br />2021. aug. 21.<br />Németh Sándor: Izrael istene Jézus a zsidó isten 1 óra 24 perc 10 <br />mp-től egy percig<br />https://youtu.be/QjpXI3oWcCE<br /><br />2009. dec. 8.<br />2009. december 8-án Németh Sándor megkapta a zsidóságért tett <br />erőfeszítések elismerésének legnagyobb díját, a Knesszet <br />Keresztény Szövetségesek Választmánya és a Zsidó Világkongresszus <br />2005-ben alapított kitüntetését. <br />https://youtu.be/PqF2LhgpZ7A<br /><br />2010. évre<br />A haszid-szefárd főpáholy túlsúlyra emelkedése Magyráelben az <br />askenáci ellenében:<br />Orbán Viktor 2010-es első kétharmados győzelme óta egyértelműen <br />Izrael pártján áll a nemzetközi politikában<br />https://www.origo.hu/nagyvilag/20180718-orban-viktor-izraeli-<br />latogatas-benjamin-netanjahu.html<br /><br />2010. ápr. 30.:<br />Gera Zoltán egy hamburgi meccse hozta össze Orbán Viktorral. 2010<br />-ben Németh Sándort<br />https://hvg.hu/itthon/20180119_Egyszer_talalkoztam_Habony_Arpaddal<br />_azt_mondtam_Nemeth_Sandor_vagyok<br />https://index.hu/sport/futball/2010/04/30/gera_mar_hat_golos_az_eu<br />ropa_ligaban/<br />Gera élete legfontosabb gólja a találkozó összehozása volt, az <br />igazi gól Magyráelnek lőtte:<br />https://index.hu/sport/futball/2010/04/30/gera_eletem_legfontosabb<br />_golja_volt/<br /><br />2010. november 8-án, 267 igen és 45 nem szavazattal hagyatta jóvá <br />az Orbán kormány az Országgyûléssel e törvényt, amivel elfogadták <br />Izraelnek az Európai Unióhoz való társulását. <br /><br />2011. júl. 11.<br />Elismert egyház lett a hit gyülekezete<br />https://24.hu/belfold/2011/07/11/elismert-egyhaz-lett-a-hit-<br />gyulekezete/<br /><br />2017. júl. 20.<br />Izrael a harmadik legfontosabb befektető Magyarországon<br />https://hirado.hu/2017/07/19/orban-viktor-uj-fejezet-nyilik-<br />hazank-es-izrael-torteneteben<br /><br />2020. júl. 24.<br />https://24.hu/belfold/2020/07/24/hit-gyulekezete-kormany-nemeth-<br />sandor/<br /><br />2022. május<br />A zsidók és buzik betelepítésére Magyráelbe egy példa: <br />https://www.origo.hu/nagyvilag/20220514-franiak-menekulnek-<br />borzalmas-allapotok-magyarorszag-vonzo.html?pIdx=1<br /><br />2001. június 28.-augusztus 02.<br />Zsidó betelepítés Magyarországra<br />http://www.freepress-freespeech.com/holhome/kiscikk1/zsidbetel.htm<br /><br />2019. ápr. 4. <br />A zsidók számára sokkal jobb Közép-Európa mint Nyugat-Európa<br />https://kurier.plus/hu/node/559<br /><br />2011-ben<br />Izrael törvényesen áttelepül Magyarországra?<br />https://www.tejfalussy.com/regiweboldalak/www.aquanet.fw.hu/szoveg<br />/IZRAEL-ATTELEPITES.htm <br />https://www.tejfalussy.com/regiweboldalak/www.aquanet.fw.hu/szoveg<br />/OrbanMegbizhatatlan.htm<br /><br />2022. febr. 14.<br />Ukrajnában mintegy 130 ezer magyar, s csaknem 200 ezer zsidó él<br />https://mazsihisz.hu/hirek-a-zsido-vilagbol/kozelet/ha-kitor-a-<br />haboru-akkor-magyar-es-zsido-menekultekre-is-kell-szamitanunk
        - 2022. 06. 23. 12:37
      • S
        Széttaglalva áttekinthető.
        - 2022. 06. 23. 12:41
        • Posta Imre
          Ilyen a rendszer!  Menj bele a szerkesztésbe és ha kijelölöd a linket, a lehetőségek közül fenn, válaszd a lánc jelet, ami a linket élővé teszi!

          <Valaki fejbe lőtte a tisztet, aki Putyin nukleáris indítójáért felel
          Az oroszok állítása szerint öngyilkossági kísérlet történt. Annyi bizonyos, hogy Vagyim Zsimin ezredest jelenleg az intenzív osztályon kezelik, állapota válságos.
          Zsimin ellen büntetőeljárás indult, mert állítólag kenőpénzt vett fel, miután magasabb beosztásban kezdett dolgozni a vámhivatalban közölte a Moszkovszkij Komszomolec. Az ezredes a vádemelés miatt házi őrizetben volt, de bűnösségét tagadta. Ekkor dördült el a lövés. Az orosz sajtó szerint öngyilkossági kísérletről van szó.
          Az eset után testvére talált rá az ezredesre, aki a hírek szerint a lövöldözés idején a fürdőszobában volt. Zsimin – fején lőtt sebbel –egy vértócsában feküdt, mellette Izh 79-9TM típusú fegyvere.
          https://mandiner.hu/cikk/20220623_oro...mir_putyin
          - 2022. 06. 23. 17:49
          • S
            Köszönöm a szerkesztési tanácsodat. A szerkesztés után még egyszer megjelenik a szöveg, ami logikus az új időpont miatt, azonban ha kitörlöm az előző dátummal írt levelet, nem logikus, hogy mire válaszoltál. Illetve nem tudom csak sejtem, hogy a te válaszod is eltűnik. Így inkább ott hagyom. Megköszönöm ha ebben még segítenél. Lehet hogy egy idő után a rendszer korrigál és eltűnik a kétszereződés?<br /><br />Zsiminhez: itt még jó páran idézőjelben fejbe lövik majd magukat a felelős katonai vezetők közül, és nem idézőjelben meg is halnak. Nem tudom hogy ilyen eljárás során ezt a típust a háziőrizetben lévőnél hagyják-e, bár tudtommal ez nem harcászatra használt pisztoly, de lehet hogy tévedek, nem követem az utóbbi egy-két évtized minden fejlesztését.
            - 2022. 06. 23. 22:06
      • S
        Igen, totális színjáték.Az izráeli Meszet vagy Mecset vagy Kmeszet olyan mint egy cigány belháború.
        Orbánhoz meg Izráelhez meg Magyráelhez egy összeállítás:

        1/ Németh Sándor nyíltan kimondja, a zsidó isten fia Jézus, ebből következik, hogy a zsidó hit és a kereszténység csak alternatívái egymásnak. (2021)
        2/ 2009. december 8-án Németh Sándort kitünteti Izráel.
        3/ 2010. április 11-én és 25-én megtartott országgyűlési választásokon Orbánék nyernek izraeli főpáholy túlsúlyaként mint bábok
        4/ 2010 április 30-án találkozik Orbán Viktor és Németh Sándor, Orbán megkapja az izraeli ukázt
        5/ zsidó betelepítések Magyráelbe (mindenhonnan)

        Részletezve forrásokkal:

        2021. aug. 21.: Németh Sándor: Izrael istene Jézus a zsidó isten 1 óra 24 perc 10 mp-től egy percig https://youtu.be/QjpXI3oWcCE

        2009. dec. 8.: 2009. december 8-án Németh Sándor megkapta a zsidóságért tett erőfeszítések elismerésének legnagyobb díját, a Knesszet Keresztény Szövetségesek Választmánya és a Zsidó Világkongresszus 2005-ben alapított kitüntetését. https://youtu.be/PqF2LhgpZ7

        A 2010. évre: A haszid-szefárd főpáholy túlsúlyra emelkedése Magyráelben az askenáci ellenében:Orbán Viktor 2010-es első kétharmados győzelme óta egyértelműen Izrael pártján áll a nemzetközi politikában
        https://www.origo.hu/nagyvilag/201807...njahu.html

        2010. ápr. 30.: Gera Zoltán egy hamburgi meccse hozta össze Orbán Viktorral. 2010-ben Németh Sándort
        https://hvg.hu/itthon/20180119_Egysze...or_vagyok
        https://index.hu/sport/futball/2010/0...a_ligaban/
        Gera élete legfontosabb gólja a találkozó összehozása volt, az igazi gól Magyráelnek lőtte:
        https://index.hu/sport/futball/2010/0...lja_volt/

        2010. november 8-án, 267 igen és 45 nem szavazattal hagyatta jóvá az Orbán kormány az Országgyûléssel e törvényt, amivel elfogadták Izraelnek az Európai Unióhoz való társulását.
        https://www.tejfalussy.com/regiwebold...EPITES.htm

        2011. júl. 11. Elismert egyház lett a hit gyülekezete
        https://24.hu/belfold/2011/07/11/elis...ulekezete/

        2017. júl. 20.: Izrael a harmadik legfontosabb befektető Magyarországon
        https://hirado.hu/2017/07/19/orban-vi...rteneteben

        2020. júl. 24.: Emberöltőkre szóló szerződést kötött a kormány a Hit Gyülekezetével
        https://24.hu/belfold/2020/07/24/hit-...h-sandor/

        2022. május: A zsidók és buzik betelepítésére Magyráelbe egy példa:
        https://www.origo.hu/nagyvilag/202205...tml?pIdx=1

        2001. június 28.-augusztus 02.: Zsidó betelepítés Magyarországra
        http://www.freepress-freespeech.com/h...betel.htm

        2019. ápr. 4.: A zsidók számára sokkal jobb Közép-Európa mint Nyugat-Európa
        https://kurier.plus/hu/node/559

        2011-ben: Izrael törvényesen áttelepül Magyarországra?https://www.tejfalussy.com/regiwebold...EPITES.htm https://www.tejfalussy.com/regiwebold...atlan.htm

        2022. febr. 14.: Ukrajnában mintegy 130 ezer magyar, s csaknem 200 ezer zsidó él
        https://mazsihisz.hu/hirek-a-zsido-vi...zamitanunk
        - 2022. 06. 23. 21:50
  • A
    Visitanak a kalmarok Bubo Doki !
    Az tortenik , hogy V.V. Putin bejelentette azt a szandekat , hogy a BRICS. allamok keretein belul
    bevezetik az uj arany fedezetu nemzetkozi penzegyseget . Meg csak ez hianyzott , hogy valamifele Orosz muzsik beleusse az orrat amihez nem is ert . Itt nem csak harmadik vilaghaboru lesz , hanem negyedik es otodik is egyszere . Majdnem foldig ero orral panaszkodnak es konyorognek a gojimoknak , hogy valaki mar tamadja le a minden leben kanal Oroszokat . Ezek a hozanemerto Oroszok meg arra is kepesek , hogy kedvezobb feltetelekkel adnak kolcsonoket , mint a Magyar lakasvasarlok annak idejen . Hat mi lesz igy az uzlettel ?
    - 2022. 06. 23. 06:21
    • Posta Imre
      Erre gondolsz?
      Titkos digitális pénzzel kísérletezik az izraeli jegybank
      Az izraeli jegybank egy olyan technológiával kísérletezik, amely lehetővé tenné, hogy egyes digitális jegybankpénzzel zajló fizetések névtelenül történjenek - írja a Finextra.
      Az első digitális sékeles technológiai kísérletek eredményeit ismertetve a Bank of Israel arról adott számot, hogy az egyik fő cél az volt, hogy megtalálják az egyensúlyt a készpénz által nyújtott anonimitás és annak biztosítása között, hogy a CBDC ne legyen felhasználható például adóelkerülésre és pénzmosásra.
      <
      https://www.portfolio.hu/bank/20220621/titkos-digitalis-penzzel-kiserletezik-az-izraeli-jegybank-551791
      - 2022. 06. 23. 11:25
      • A
        Nem ! Hanem a tegnapi V.V. Putin bejelentesere , az uj nemzetkozi valuta bevezeteserol ami tovabb megosztana a kelet nyugat szembenallasat .
        - 2022. 06. 24. 03:33
  • H
    A jelenleg Amerikában székelő globális cionista pénzügyi háttérhatalom mindenáron meg akarja tartani a dollár hegemóniáját,
    Mert akié a világpénz, azé a világ is.
    Ha Európa összeborul Ázsiával, akkor olyan világhatalom jön létre, amivel Amerika meg sem tudja majd próbálni felvenni a versenyt.
    Ezért van minden: klímahiszti, buzizmus-pedofília-transzgender-LMBTQ-migránssimogatósdi ráerőltetve a ma még főleg fehér világra (és ezen belül főleg Európára) - mindez azért, hogy Európa semmiképpen se fogjon össze az oroszokkal, kínaiakkal, indiaiakkal.
    Mert ellenkező esetben az USA csak egy bölényrezervátum-szerű szeglete lesz a világnak pár érdekes hellyel, de amúgy teljesen érdektelen és jelentéktelen gazdasággal és népességgel, amelyen 3-4 maradék állam/ocska fog osztozkodni, amelyek permanens háborúban fognak egymással állni, és ahova a háborúkhoz a fegyvereket Eurázsia fogja folyamatosan szállítani, miközben a hasát fogja a röhögéstől, hogy ezek mekkora barmok, hogy egymást irtják.
    - 2022. 06. 23. 09:52
    • S
      Tkp. mindegy, mert úgyis a zsidók kezén marad a világhatalom, csak egyik kézből a másik kézbe kerül.
      - 2022. 06. 24. 13:16
  • Posta Imre
    Ariel Saronnal és Jichák Rabinnal szolgált Izraelben a magyar katona: könyvet írt az emlékeiből a 88 éves Révész Tamás
    2022. jún 19. 5:55
    Tuvja könyvet írt emlékeiből

    Tuvja könyvet írt emlékeiből / Fotó: archívum
    Többször menekült meg a halál torkából, és még mindig köztünk van. A 88 éves, magyar származású Tuvja Raviv – Révész Tamásként született a vajdasági Bajmokon –, az Izraeli Védelmi Erők nyugalmazott ezredese számos történelmi, sorsfordító közel-keleti háborúban vett részt páncélostisztként.

    Huszonhét évet szolgáltam a hadseregben, mindig a harckocsi tornyában – mondta. – Több nagy hábo­rúban harcoltam, az 1956-os, az 1967-es híres hatnapos és az 1973-as jom kippuri háborúban, de végigharcoltam az 1967–1970 között dúló, úgynevezett ezernapos felőrlő háborút is. Katonai pályafutásom legtragikusabb eseménye az 1973-as jom kippuri háborúhoz kötődik, mert parancsot kaptunk a Sínai-félszigeten egy megerősített egyiptomi állás, az úgynevezett Missouri magaslat elfoglalására, ami lehetetlen vállalkozásnak ígérkezett az egyiptomi páncéltörő ágyúk kereszttüzében....
    https://www.blikk.hu/aktualis/belfold...iv/hdd5xw8
    - 2022. 06. 23. 11:21
  • Posta Imre
    Pedig ez csak művészet...és komoly célzás. Lehet már be is vannak mérve, csak a startpisztolyt kell elsütni valakinek a moszadból.


    Antiszemita motívumok miatt távolítottak el egy hatalmas kortárs festményt a Documenta kiállításról

    június 23., csütörtök 11:15

    Kedden este Kasselben, a Documenta nemzetközi kortárs kiállításon fújolás, füttyögés és tapsolás közepette a szervezők eltávolították az indonéz Taring Padi művészcsoport „People's Justice” (Népi igazságszolgáltatás) című festményét. Már a kiállítás megnyitó napján, szombaton elkezdtek tiltakozni a kép miatt az emberek, a felháborodás pedig egyre nagyobb méreteket öltött. Emiatt hétfőn fekete lepellel csak letakarták és magyarázattal látták el a festményt, de végül teljesen leszedték.
    Tiltakozó tömeg a Taring Padi csoport felháborodást keltő festménye előtt. Fotó: UWE ZUCCHI/dpa Picture-Alliance via AFP

    A Taring Padi képén több antiszemita motívum is látható volt: például egy disznóarcú alak Dávid-csillagos sállal és Moszad feliratú sisakban, illetve egy ortodox zsidókra emlékeztető, pajeszes figura, akinek a fekete kalapján az SS felirat szerepelt, agyarai voltak, és vérben forgó szemei.

    Claudia Roth német kulturális államtitkár azt nyilatkozta, hogy „a műtárgy eltávolítása időszerű volt, és csak az első lépés... továbbiaknak kell következniük.” Ugyanakkor feltette a kérdést, hogyan történhetett meg egyáltalán, hogy „ezt az antiszemita figurális elemeket tartalmazó festményt elhelyezték”.
    https://444.hu/2022/06/23/antiszemita-abrazolasok-miatt-tavolitottak-el-egy-hatalmas-kortars-festmenyt-a-documenta-kiallitasrol
    - 2022. 06. 23. 11:33
    • H
      Ez nem antiszemitizmus hanem az igazság. Nem számít, hogy a zsidók mit ajvékolnak össze. A legnagyobb nácik a világon pont maguk a zsidók. Erről egyébként minden egyes nap tanúságot is tesznek. Pl. a megszállt Palesztinában.
      - 2022. 06. 23. 13:23
      • S
        Így van, dehát a nácizmus, a nemzeti szocializmus is zsidó hegemónia kísérlet, mint az interna-cionalista szocializmus és a tövvi, és a többi.
        - 2022. 06. 23. 22:09
  • H
    Ez a hír is ékes példája annak, hogy milyen genetikai hulladékokból áll a honvédség:
    https://444.hu/2022/06/22/egy-katona-probalt-megeroszakolni-egy-terhes-not-miskolcon
    - 2022. 06. 23. 12:49
  • J
    Mely európai országok a legjobbak a zsidók számára? Mo a dobogó tetelén.Komor
    https://www.szombat.org/politika/mely...ok-szamara
    - 2022. 06. 23. 13:21
    • S
      Fentebb írtam, hogy a buzik is idejönnek. Eddig is tele volt az ország 3-4 millió zsidóval, akiknek a létszáma mindig növekszik, hiszen Kárpátaljáról se látsz magyart átjönni, csak zsidót meg cigányt -, de most már jönnek tömegével az aberrált paraziták is. Jobb célpontok tömegesen bármire.
      - 2022. 06. 23. 22:16
  • Posta Imre
    Semjén: minden zsidó intézményt, óvodát, iskolát, kórházat, szociális intézményt az állam finanszíroz
    Irányi Dániel2022. június 21., kedd
    https://magyarjelen.hu/semjen-minden-...nansziroz/

    A cigányság kikerült a céltalanság hálójából – Sztojka Attila a Mandinernek
    2022. május 26. 6:00

    A romák által sűrűn lakott települések adófizető ereje megugrott, kétszer annyi cigány ember él bérből és fizetésből – állítja Sztojka Attila, a Fidesz új országgyűlési képviselője, aki három kormánycikluson át a társadalmi felzárkózás egyik fő hivatalnoka volt.
    https://mandiner.hu/cikk/20220524_a_c...andinernek
    - 2022. 06. 23. 17:37
    • S
      A cigányok által ritkán vagy sűrűn lakott településeken az ingatlanok árai követik lefelé a cigányok sűrűségi szintjét, sőt eladhatatlanokká válnak a cigány szomszédságú ingatlanok.
      - 2022. 06. 23. 22:12
  • S
    Kedves Imre! Elmeringezhetnék kora reggel, amúgy nekem nyolc alapon, "Szalonnázgathatnék", visszaidézhetnék a "Jaltai" kónferencia leplezett történelmi okaira, vagy ropogtathatnám СBAБOДНA , СBAБOДНAX okos észtáplálékait, elvégre édes élet van, de maradok egyszerűen figyelmes a figyelemre érdemes írásaitokra.

    Szívélyes üdvözletem küldöm, mint Zsebibaba, vagy Malacka(?), amikor át kell adnia valami jót, ami megfoghatatlan!
    - 2022. 06. 24. 08:35
  • J
    Az amerikai elnök fellépés előtt kapott egy " puskát", viselkedési tanácsadót írásban, hogy tudja, kinek mit kell mondani, mikor kell helyet foglalnia:
    https://nypost.com/2022/06/23/a-very-...ow-to-act/

    És még Putyka a beteg!
    - 2022. 06. 24. 11:55
    • S
      Az USA elnöke még klónnak se mondható, nagyon rossz DNS-programot hoztak össze vele, habár annyira szemtelen a zsidó világhatalom, hogy úgy érzik ezt is megtehetik, ha valaki ért belőle. Minél elbizakodottabb egy intelligencia, annál több hibát vét. Stratégiait. Ezért vagyok itt.
      - 2022. 06. 24. 13:14
  • A
    Szvabodna
    Itt válaszolok, mert nem akarom a chat falat teleírni.

    Azért én vitába szállnék veled.
    Ahogy azt a napokban, Gutaizub is tökéletesen megfogalmazta, miszerint:
    "Talán olyan ablakon át látjuk a világot, amelyen üveg helyett tükör van?
    Nem a valóságot, a tényeket, az igazságot látjuk, hanem egy csalóka tükörképet, benne saját magunkat."

    Ez az egyszerű igazság!
    Az ember nem azért szenved, mert egy "szenvedtető program" ártatlan áldozata, ugyan dehogy!!
    Hanem mert ő maga szenvedtet másokat, ezzel saját magának szenvedést teremtve.
    Ok és okozat.

    Elég csak átérezni az állatvilágnak okozott mindennapos szenvedést, a kínok közt való állattartást, az üres közönnyel való leöletésüket, melytől tudatlanul és közvetve minden hal és húsfogyasztó szenved, hisz, ha a kereslet által részese az öncélú pusztításnak, akkor az általa manifesztált szenvedésből is részesül bőségesen.
    A világ egy Tükör, mely mindenkinek, a mélyen benne lakozó sötétségét vagy világosságát tükrözi vissza, az élete minden egyes területén, minden pillanatban.

    De ez csak 1 példa a számtalanból. Itt minden hazugság, mocsok, borzalom... mely az emberiséget körbeveszi, magából az emberből árad. De miután a népesség összességét nagyon kevés kivétellel a bukott, meghasonult lelkek alkotják, élükön, az anyagi világ sötét "helytartójával", akik ezt képtelenek beismerni, így a változás is várat magára a következő korszakig.

    A világ és benne a mátrix működése amúgy pofon egyszerű, még egy kisgyermek is megérti.
    Az élettől pontosan azt kapod, amit adsz, amit a tudatalatti érzelmeidből vezérelve beleteszel. De tök mindegy mit gondolsz, teszel vagy beszélsz, mert az általában hamis, megjátszott vagy erőltetett, ellentétben a mindenki számára manipulálhatatlan, a nem tudatos érzelemmel, de nevezhetjük valódi késztetésnek, vagy akár mögöttes gondolatnak is.
    Nem kellenek ide idegen szavak, nem kell a dimenziókat számolgatni, nem kell a lélek leleonjait ízekre szedni, nem kell a dns spirálokat, a kromoszómát és a génfunkciókat kivesézni, mert ezek az infók senkit nem visznek előbbre. Csupán érdekességek lehetnek, melyek hitelességét amúgy is csak azon nagyon kevesek tudják leellenőrizni, akiknek szabad bejárása van a Forrásba.

    Nem történt itt semmi változtatás a mátrix működését illetőleg 26.000 éve, csupán az előző évszázad nemzedékei még nem voltak annyira elqrvulva, mint a mai kor emberei, így még egy élhetőbb világot manifesztáltak. Akkor még létezett az igaz értékrend és egy természethez sokkal közelibb, szeretet teljesebb életet éltek.
    A jelen nemzedékét érintő igazi mocsok az internet bevezetésével kezdődött, ahol a világ rákfenéje végképp behálózta a naiv, hiszékeny, megvezetett, tudatlan lelkek milliárdjait. Ezért is a sokatmondó világháló elnevezés, amely már gyermeki könnyedséggel rántott sokszínű hazugságaival és megtévesztő dogmáival, minden innen informálódót a legsötétebb szellemi mélységekbe.

    Nem beszélve arról, hogy a ciklus utolsó nemzedékeit, mint a jelenlegit, mindig a korszak legelbukottabb és legmakacsabb lelkei alkotják, ezért is mára a teljes vaksötétség. De ez nem a mátrix hibája, hanem egyértelműen az emberiségé.
    Azért a végidőkre leszületett pár emelkedett, magas minőségű lélek is, akik vállalt feladattal vannak itt!

    Azt is írtad, hogy a dns miatt olyan különbözőek az emberek, a testvérek.
    Az ember elsősorban szellemi lény, a dns pedig anyagi, a test sajátja, csupán a megtestesüléshez kapcsolható.

    A testvérek és alapvetően az emberek között is, azért vannak hatalmas jellembeli különbségek, mert egészen más Lélekminőségek. Egyedül a Lélekminőség határozza meg az egyén jellemét, milyenségét.

    Az egyik alacsony, míg a másik magasabb minőséget képvisel, ami egy hosszú átmenet az egyéntől a valóban jó emberig!
    A hazug Szellemiségtől, a Teremtettségi Tiszta Tudat szintjéig, ha úgy tetszik.
    De ezt sohasem a dns-nek tudható be(!!) hisz az asztrál tér, a szellemi birodalmak lakói sem hordoznak dns-t, csak megtestesüléskor, a fizikai síkon, a materiális világokban.

    Az itt Lét eredendő célja, az alacsony Lélekszint fokozatos növelése lett volna, lépcsőről lépcsőre, de az emberiség mély zuhanásban van, amit sokan tévesen szárnyalásnak érzékelnek.
    Ezért is a Végidő, mert a többségnek okafogyottá vált az itt tartózkodás és amúgy is lejárt a jelenlegi korszak ideje.

    Kihangsúlyoznám, hogy még véletlenül sem tartozom bármely vallásos, jézusos, buddhista, spiritiszta, hindu vagy akármilyen ezospiri, newage irányzathoz. Én csak az igazságot kutattam, mélyen legbelül (nem az interneten vagy könyvekben) mert nem bírtam ezzel a sötét világgal és a benne élők többségével, a társadalmi elvárásokkal...stb semmi áron azonosulni.

    Tulajdonképpen, minden írott vallást, minden spirituális irányzatot és minden ezzel kapcsolatos tudományos vagy ősi, ilyen-olyan eszmét, teóriát, tanítást, elméletet... ahogy ezt a virtuális szimulációs sztorit is(!) kizárólag azért dobták be a köztudatba, hogy az emberfia még véletlenül se késztesse magát a VÁLTOZÁSRA és ezáltal nehogy már a tökÉLETesedésére, a Jó Emberré válására törekedjen, ami megnyitná előtte a Forrás kapuját és meglelné a mindenre kiterjedő megoldást.

    Hisz kizárólag ezért van itt az ember, ami így egy kollektív pozitív változást, egy élhető, jobb világot manifesztált volna.
    Ez már nyilván nem fog megtörténni, mert az emberiség, kizárólag saját maga teremtette nyomorúságos sorsa és szomorú pusztulása, már bevésődött az idővonalra.

    Úgyhogy visszatérve a virtu-ÁLvilághoz, én csupán figyelmeztetni és óva inteni tudok mindenkit, akik ezt hiszik és vallják, mert így sajnos a saját lelkük sírját ássák.

    Az internetes megmondók is egytől-egyik mesemondók, hamis, kéretlen prókátorok, megélhetési álguruk és materiális spiritiszták. Sajnos nincs kivétel.
    A meditáló tömegeket pedig, az asztrál tér sötét, de felettébb megtévesztő entitásai szórakoztatják nap, mint nap.
    Van itt minden, mint a búcsúban, hogy minden lélekminőség kedvére válogathasson a saját mélységei szintjén. Hisz a hasonló, hasonlót vonz.

    Jómagam több, mint egy évtizede, a mátrix egyszerű működésének tudatában reformáltam át az életem, változtam és változtattam, mely változás egyenes arányosan manifesztálta az életemet, a sorsomat egyre jobbá, szebbé, könnyebbé és SZABADABBÁ.
    Ezért is a bölcs mondás, miszerint az igazság felszabadít.

    Én ezt élem azóta is és a Teremtői Rend által megtanultam az itt lét legalapvetőbb szabályait.
    A Tükörszabályt.
    Ha az életet tiszteled, segíted, óvod és adsz, az élet neked is ad, téged is tisztelni, segíteni és óvni fog.
    Ha gyűlölködsz, öncélú, hazug, gőgös és kapzsi vagy, ha az élettől mindig csak elveszel, az élet is csak elvesz tőled, átver, gyűlöl, lenéz... és a végletekig kizsigerel. Ha bántasz és megbántasz, az élet sem fog kímélni.
    Aki örökké csak fohászkodik, kér és elvár, attól az élet is csak kér és elvárásokkal bombázza, annak minden területén.

    Ez Egyszerűségében nagyszerű, józan paraszti ésszel, mindenféle iskolai végzettség, tudományos ismeret és idegen szavak nélkül elsajátítható.
    Megéri kipróbálni!

    A mátrix filmet én meg sem említettem, szórakoztató, de semmi köze a valósághoz. Csupán az igazság illúziójába bújt hazugságot szemlélteti, ami itt is jelen van minden szegmensben.
    Azt sem értem, mi köze mindennek az általad említett terraformáláshoz, hisz egy égitest élhető szférájának, az élethez való körülményeknek, mint pl. időjárás, atmoszféra... egyebek megteremtését, különböző világok élhetővé tételét... semmi esetre sem a mátrix végzi.

    Meggyőzni én nem akarlak, sem téged, sem mást.
    Én csak tanácsot tudok adni pusztán segítségből, abból a tapasztalati tudásból, amit én is átéltem és megoldást hozott.

    Az eljövendő események tudatában én csak arra buzdítanék mindenkit, hogy mindent mást elfelejtve, a Teremtői Forrás felé törekedjen, amihez elengedhetetlen, hogy Jó Emberré váljon, mert így részesül egyedül a Teremtői Gondviselésben.

    Hisz a nyomorúságos közeljövő is olyannyira lesz mindenkire negatív hatással, amennyire annak megteremtésében is részt vállalt, fizikai és szellemi síkon egyaránt.
    - 2022. 06. 25. 01:57
    • S
      Alina, már válaszoltam korábban erre a felvetésre. Az hogy az emberiség 95 százaléka kolónialélek, és hogy a kolóniaistenüknek a lelkével azonos természetű a lelke, természetes hogy az istenéhez hasonlóan egymást és azt az 5 százalékot is szenvedteti, akik tudatosan sohasem szenvedtetnek másokat, de nem szándékosan sem a lelkiismeretük miatt. Lelki ismeret. Ismerik a lelküket, hogy nem egymás szenvedtetésére jött létre. Tehát az az állítás, hogy az emberiség zöme egymást szenvedteti helytálló.<br /><br />A tükör. Ezek szerint a logokád szerint, ha valaki leír valamit vagy gondol, a Mátrix önmagát tükrözi vissza. Na ez az álszentség. Mivel kizárja a valóság megismerését. Az összes hazugság erre a tükör effektusra épül. Ha most bárki azt írja amit te, akkor egy zsidó típusú és keresztényi mazochizmusba áthajló gondolatiság rabja, és ezzel nem bántani akarlak, nem személyeskedni, csak megpróbálom láttatni amit valójában mondasz. Hogy miért is? Mert ebben az emberek mind bűnösek, hiszen az ő hibájuk a szenvedés. Mit mond a zsidó biblia és a talmudjuk? Hogy az ember bűnösnek születik, eredő bűnnel. Aki ezt látja és hiszi, az írja hogy tükör az amit ír. Ezek szerint ha most tolnék itt neked egy állatvédős, mindenki bűnös szöveget, akkor abba a bégetős táborba tartoznék, ahol te vagy. Már többször leírtam, nem kell hinni abban amit írok, mert ez nem szentírás, gondolkodni kell rajta, aztán eldönteni, hogy aki olvassa, mi igaz belőle. Ezek szerint az írásomból neked ez ment át, illetve ez eleve a megingathatatlan meggyőződésed. Nincs ezzel baj, hiszen a tiéd, jogodban áll. De ha már a tükörről beszélsz, akkor neked a zsidó kolóniaisten az istened és akik így gondolkodnak, hiszen az nyit már úgy egy emberrel, hogy mindenki bűnös. Hát érezd magad annak, és láss mindenkit annak. Jogodban áll. Én nem azoknak írok akik bigottan hisznek valamiben, hiszen sohasem értenek másként semmit, mint a dogmák amikben hisznek. Sohasem gondolkodnak, vagy valamilyen szentírás befolyása alatt valamit összetákolnak az új gondolatokkal, amiket felkínál a kollektív tudatuk. Mondom, nncs ezzel baj, a 95 százaléktól nem is várok semmit. De ez nem kiváltság, nem büszkeség, semmi más mint vanság. Ebben nincs kiválasztottság, meg nincs bégető nyáj sem, ahol sokan egymásra bégetve azt mondják hogy milyen igazam van, hiszen a többség ezt bégeti. És bármilyen baromság, ha sokan bégetik, akkor büszkének is érzi magát a bégető, hiszen mi tudjuk, gondolja belül. Ez a tömeg, a kolónia hamis biztonsága. Hiszen kizárja hogy valakik kevesen, de lássák a valóságot.<br /><br />Alina, nincs ezzel gond, hidd ezt, higgyél engem is szenvedtetőnek, vagy az írásod alapján inkább én vagyok a szenvedtető, te nem, mert neked a Mátrix mást tükröz vissza. Hát akkor tükröztesd a Mátrixot és véletlenül sem gondolkozz el egy másik verzión. Látom amit látsz, a kollektív tudatúak gondolatai ezek, amik önmaguk számára tényleg igazak, és ez benne a paradox igazság. Ha neked a Mátrix a tükör, akkor ezek szerint elhitet valaki önmagával valamit és azt dogmaként vallja, akkor az ő lelke olyan. Ezen logika szerint ha most elfogadnám a te logikádat, akkor is bűnös lennék? Vagy feloldozást kapnék a zsidrák büntető istentől hogy ejnye-bejnye te bűnös lélek, hát hiszel bennem, csináltam neked a Mátrixot mint tükröt, megláttad bűnösségedet a bennem való hited szerint, most már feloldozlak? Mert a te logikád ezt adja. Higgy benne, semmi gond, megszoktam hogy nem tudják értelmezni sokan a lényegét annak amit írok, hidd el hogy nem is várom el, annak írom aki megérti a logikáját. Ha nem hát nem. Nincs ezzel gond. Mindenesetre mások kevés szenvedtetését, meg önmagad szenvedtetésének a csökkentését kívánom neked. Ja, és ha nem nézel bele a Mátrixba, nem fogod látni magad, hiszen nem tükrözi vissza a valódat senki és semmi, és így annak a biztonságában lehetsz mint az önámítók, nárcisztikusak többsége, hogy tudja hogy ő gonosz, de fölmenti magát különböző tükrökkel.<br />Nézd meg hozzá kérlek egy nárcisztikus és pszichopatűának önmagát valló, ezzel foglalkozó zsidrák amerikai professzor előadását, hátha a tükör még erősebb lesz nálad. Hosszú, de tanulságos lesz, na ez is egy tükör, természetesen a kolónialelkek azt mondják hogy igen, ez mind igaz, de én nem vagyok ilyen. És mindegyik azt mondja. Hiszen ki mondaná önmagáról hogy ő nem jó ember? Mindenki másra mutogat, és valami szentírásra vagy ihletésére hivatkozik, hogyha én ezt követem, akkor bizony jó emberré válok, eddig bűnös voltam, de ezután megtanulok nem bűnösnek lenni. Alina, aki kolónialélekkel született, már gyerekkorában az. Ezért írta Claudius is hogy ha az emberek nem lennének olyanok amilyenek, más lenne a világ. Nem megtanulható az önzetlen szeretet, csak tanulható és valami színjáték jön ki belőle. Amilyen a lelke valakinek, olyan természetű ember is marad. Hallgasd meg ezt a videót, egy olyan ember beszél róla, aki maga is olyan mint amit előad világszerte, no meg az USA-ban az egyetemén. Az Illuminati és a hozzá tartozó kolónialelkek igazi lélekrajzát fogod hallani. Hátha tükröződik belőle valami. <br /><br />https://youtu.be/iyLttAhKkA0
      - 2022. 06. 25. 09:44
    • S
      Ja, és a segítségnyújtási szándékod becsülendő, de amit én írok, abból nem a segítség kérés jön le. Inkább próbáld átgondolni, mit írtam. Ha sikerül.
      - 2022. 06. 25. 09:46
    • S
      Ha válaszolsz, valószínűleg csak éjjel tudok válaszolni.<br />Kevés szenvedést kívánok neked.
      - 2022. 06. 25. 09:49
    • S
      TÜKÖR

      Az alapfelvetés persze nem ez, ám öntükröztethetjük magunkat, amíg a megfigyelő és a megfigyelt öntükröződése egymás szemébe nézve ezt megengedendően tűri. Nem akarom, hogy a kinek van és miben igazsága(?) békebírót játsszam vagy sárga-lapot és vereset osszak. De... Nem fosztom meg magamat attól, hogy az önmagamra-ébredésben egyúttal ráébredjek arra is, hogy miközben nem körülöttem forog a világ, valójában körülöttem is forog. Már ha létezik az ikerörvény a teremtésben. - Szerintem meg van. -

      TÜKÖR...

      Láttatja a valót. (?) Az Igazat?

      Arány, Erény. Én nem vagyok azonos a tükröződéssel. Még EGYENLŐ SEM.

      FORRÁS. (?)

      FÉNY. (?)

      Fénybeeséstől függő tükröződés. Hogy is van a fizikai összefüggés: 1/f=1/k 1/t ... távolság, kép, fókusz .... Jajj..., de rég volt! Kutyául nem egyenlő és nem azonos, ha a körülmények változnak. Csak a fizikában leragadt materialisták jöttek erre rá, s az aki itt léleksíkra pályázó, elveti a sulykot és a Forrás felé nem találja az ŐsEredetet. Van ez így. Ez a látszatigazság gazsággal részigazságokba rejtett igazságcsapdája.

      Csapó 1.

      Üdv a mátrixban.

      Csapó 2.

      Eredet.

      Csapó 3.

      ... a fejedhez vágom, ha nem azt nézed meg és nem azt hiszed el, amit a hatalom akar !

      Ez pedig van.

      Képalkotás. Önkép: Igen. Önazonosság: nem.

      Kérdés: Néztél már tükörbe?

      Amikor egy fény - képet nézel állítólagos önmagadról, az te vagy, vagy csak önazonosulsz vele, vagy még azt sem...?

      Ki készítette a tükröt? (Jóakaratú?) Mennyid volt rá? Higanyos ezüst-ridegre tellett? Ezüstre? Aranyfóliás? Vagy rozsdamentes lábasban bámulod magad. Kardpengén Toledói vagy rozsdálló antik, esetleg szemét?

      Természetes?

      Fodrozódó tó-felszín - felszínes -, vagy tengerszem mélye? Te vagy? Esetleg Áramló Patak? Háborgó tender, óceán hullámán tükröződő vad, szenvedéllyel széteső káprázatos látomás önmagad?

      Ha a tükör művi-evilági, akkor síktükör? Konvex? Konkáv? Gömb?

      Kicsi-pici leszel, vagy torzan nagy? Észrevetted, hogy felcserélődik a jobb, s a bal, és sosem enged láttatni teljest, akárhogy forogsz. Ha igazság volna benne, akkor is csak rész.

      Jesszuspeti! VIDÁMPARKI TÜKÖRLABIRINTUS, AHOL, ha elhiszed, elfogadod, hogy ez az igaz, ELVESZEL.

      (?)

      ... és a fény forrása a NAP, a HOLD, WOLFRAM SZÁLAS,- LEDes, halogén izzó? Vakító kvarc UV vagy vörös infra...?

      Tükör.

      Te milyen tükörnek hihetsz? Van önmagadról objektív, csalhatatlan képalkotó eszközöd? A Lélek Tükre nem szükségszerűen szubjektív-e?

      A fizika itt, a lélek útján a matériába merített szpirit, nem valamiféle ismerethalmaz, hanem REND. És létezik a KÁOSZ rendje és törvényszerűen létezik a KÁOSZBÓL RENDET TEREMTŐ ERŐ.

      TAPASZTALAT ?

      Az EMBER maga az ÚT. Olyan Urobosz formán, de növekvő igaz tudással és sok levedlett bőrű ismerettel.

      Csak leírom, s nem vitázom, mert ahogy az a Blog galambtürelmű postája frissítette a tudatomat: Tanítva tanulni... ám van aki csak okul és nem tud.

      Megjegyzem, ezt ő is plagizálta, mert hogy Imre sem olvasás, írás és gondolkodás nélkül ír, bár minden bizonnyal már nagyon korán "elengedett kézzel ült a bilin", tapasztalt és - feltehetőleg a látszat valóság lehetőségeihez képest,- már igazat mondott.

      docendo discimus ▽. tanítva tanulunk {Seneca}.

      Ha olvasod Imre! Ne kövezz meg a bilis közmondásért! Sajnos sokan vagyunk akiknek át kellett esni rajta, de csak kevesen, akik már akkor is létkérdéseken révültek és nem tömte közben a szájukba a kajót a nagyi, de jobb ez így, mint ha ma is pelusban gondolkodnék!

      Távölelés! Aki nem kér belőle törölje...
      - 2022. 06. 25. 12:15
    • S
      Egy röpke pillanatra. SZAZSUAY jól példálózott, a tükör hamis visszavetülése annak amit vetítesz Alina. Hiszen a tükörben ha itt a jobb kezed mozdítod, ott a bal kezed mozdul visszavetítve és nem azonos semmi! Alina, ez a tükröződéses hivatkozás olyan mint a reptiliánokra fogni hogy ma reggel hasmenésed volt. Régi pszichológiai fogalmazás a tükrözés, a kivetítés, stb. Aki pszichológiával foglalkozik, kizárólag a DNS-agy torzulásaival, működésével, betegségeivel foglalkozik, a lélekkel NEM. A lélektudatot nem is ismerik a földi szimulációban, a vallások sem beszélnek róla, tudat nélkülinek tartják, a buddhizmus egyes ágai a tudatot tartják egyedüli létezőnek, de ők meg nem ismerik a lelket. A lélek végleges struktúra, nem betegszik meg, nem változik, nem tanul, a memóriáját bővíti a sors emlékek megőrzésével, de ennyi. <br />Alina, ebben a formában ez a tükrözés nem értelmezhető a levelezésünkben. Hacsak nem te elhiszed azt amit a tükörben látsz. Ez egy képi projektálás. Nézd meg a nárcizmusról a videót, és rájössz hogy mit projektálsz.
      - 2022. 06. 25. 14:33
  • N
    https://www.youtube.com/watch?v=080hUklttPw&list=WL&index=1053
    - 2022. 06. 25. 21:01
    • S
      Megnéztem az elejét, végighallgatom. Pap Gábor a néprajzi kutatásaival nagyon sokat tett a magyarság kultúrájának kiegészítő feltárásában. A baj ott van, ha nem lenne a zsidók kolóniaistene Jézussal azonos, akkor is egy kolóniaistennel azonosnak mondja magát, mert feltámadása után azt mondja, hogy „Jézus hozzájuk lépett, és így szólt: „Nekem adatott minden hatalom mennyen és földön.” Mt 28. 18. Na most, ha valakinek minden hatalma megvan, akkor miért nem szüntette meg a szenvedést? Ha ő nem szenvedtető isten, akkor a minden hatalmával megszüntette volna. A másik. Ha ő mindent tudott az összes hatalmával, akkor azt is tudta - hiszen szándékosan a zsidók közé ment, akik aztán fel is használták a világhatalmukra - hogy ki fogják forgatni a tanítását, és világuralmat építenek ki általa. Akkor most hogy is van ez a minden hatalom égen és Földön? Akkor hazudott? Ha nem, miért hagyta hogy maradjon a szenvedés? És ha hagyta, miért hagyta hogy a zsidók, akikhez szándékosan ment, felhasználják majd a világuralmukra? Sántikál ez sok lábon az egész Jehoshua (jelentése - Jehova segítsége) sztori. A neve is árulkodó. A Jesus latin alak ebből rövidült görög közvetítéssel. Persze lehet dogmatikusan hinni, ahhoz még Pap Gábor se kell.
      - 2022. 06. 25. 23:02
  • S
    A másik: Pap Gábor egyetemes megváltónak mondja Jézust. Érdekes a MEGVÁLTÓ meg a PÉNZVÁLTÓ kifejezések egymásba alakíthatósága. Az egyetemes azt jeleni szerinte, hogy azokat is szeretni kell, akik aljasak, gonoszak, gyilkosok, szenvedtetők. Na álljon már meg a lakodalmas menet! A hülyeség, az elmegyengeség egy állapot, és egy elmegyenge valaki, vagy sunyi seggnyaló, az elkezdi szeretni azt is, aki a szeme láttára öli meg a gyermekét. Inkább elmebeteg. Én úgy látom hogy az egyetemes megváltó szerinti szeretet egy elmebeteg ember tanítása. Elnézést, senkinek nem kívánom a hitét bírálni, egy ember hitét, aki a szeretetet keresi és nem a szenvedtetést, azt sohasem kívánom bírálni. De nem tudom elfogadni az olyan értelmezést ami szenvedtetésre szólít fel. MERT HA VALAKI MEGÖLI A GYERMEKEDET, EZ A PAP GÁBOR FÉLE ÉS NEM ZSIDÓ VARIÁCIÓS JÉZUS SZERETET TANÍTÁS SZERINT AZT A GYILKOST NEKED SZERTNED KELL. EZ ELMEBETEGSÉG, MÉG NEM IS CSAK TÉVESZME.
    - 2022. 06. 26. 00:34
  • Posta Imre
    Orosz agresszió: Zelenszkij csalódott az izraeli kormány támogatásának mértékében

    2022. június 26. vasárnap ©
    Volodimir Zelenszkij ukrán elnökVolodimir Zelenszkij ukrán elnök a jeruzsálemi Héber Egyetemen elmondott beszédében az Ukrajna és Izrael közötti szoros történelmi és kulturális kapcsolatokat hangsúlyozta, és kijelentette, hogy országa csalódott az izraeli kormánytól kapott anyagi és diplomáciai támogatás mértéke miatt – jelentette a The Times of Israel hírportál.

    “Sajnos nem kaptuk meg a legtöbb, Izraeltől kért segítséget” – mondta az ukrán elnök, Kijevből történő videós bejelentkezésén a Jeruzsálemi Héber Egyetem diákjainak. “Kérjük, ne feledjék, hogy mennyire szoros kapcsolatban állunk egymással, és milyen magas szinten kellene lennie egymás megértésének” – hangsúlyozta. Emlékeztetett az Ukrajnában felnőtt izraeliekre, köztük Golda Meir volt miniszterelnökre, Sólem Aléchem íróra, és Jichák Ben-Zvi, egykori államelnökre.

    “Amikor a kormányok szankciókat vezetnek be Oroszországgal szemben, az nem az üzletről szól” – emelte ki. “Ez az értékekről és az általános biztonságról szól, arról, hogy felelősségre kell vonni azt, aki elpusztít egy másik nemzetet. Sajnos, Izrael még nem csatlakozott a szankciók rendszeréhez” – tette hozzá, és értetlenségének adott hangot az izraeli kormány képviselőivel történt félreértések és kommunikációs nehézségek miatt.

    “Megértjük, hogy Önök sincsenek egyszerű helyzetben” – fogalmazott Zelenszkij arra utalva, hogy az orosz hadsereg Szíriában, az ország északi határának közelében állomásozik.

    Felhívta azonban a figyelmet arra, hogy hasonló Lengyelország helyzete is, amelyet Oroszország szerinte szintén fenyeget. “Elengedhetetlen logisztikai támogatást nyújtanak nekünk, 2,5 millió embert láttak vendégül” – mondta az ukrán elnök Lengyelország szerepéről, és felidézte, hogy a balti államok is küldtek fegyvereket Kijevnek.

    “Az orosz megszállók tömegsírokba temetik az embereket, az utcákon lövöldöznek, embereket kínoznak, kiskorúakat, fiúkat és lányokat erőszakolnak meg” – állította Zelenszkij, és azzal is megvádolta Moszkvát, hogy táborokat hoz létre emberek kínzására.

    “Szeretem a hazájukat” – mondta a zsidó vallású elnök, kiemelve az izraeli nép iránti csodálatát és háláját. “Hálás vagyok az Ukrajnának nyújtott őszinte és együttérző támogatásért, hálás vagyok az ukrán zászlókért az utcákon. Látjuk, és nagyon nagyra értékeljük ezt” – mondta Zelenszkij.

    “Van egy közös, nagyszerű jövőnk” – közölte. “Még sok éven át egymás szemébe kell néznünk” – emlékeztette hallgatóságát, miközben felszólított a csatlakozásra az Oroszország elleni nemzetközi szankciórendszerhez, és a vízummentesség bevezetésére a háború elől menekülők számára.

    Az ukrán elnök márciusban már részt vett videókonferencián Izraelben. Akkor, az izraeli parlament invitálására, a képviselőház politikusaihoz szólt, és arra nógatta Izraelt, hogy “döntsön”, és fegyverszállításokkal támogassa Ukrajnát.
    https://biztonsagpiac.hu/orosz-agress...ertekeben/
    - 2022. 06. 26. 09:41
    • S
      Várható volt, habár a zsidó Illuminati egységes az egész szimuláció jövőjét illetően, de a többi kérdésben, mint az ezen belüli biznisz, abban harcolnak egymás ellen. Az egység miatt Izraelnek demonstrálnia kellett hogy zsidó világérdekről van szó, de nyilván visszafogott támogatással, mivel Ukrajna az askenáci főpáholy alá tartozik, Izrael pedig haszid-szefárd szöetséges főpáholyhoz. Tényleg vártam hogy ez bekövetkezik.
      - 2022. 06. 26. 12:49
  • Posta Imre
    Putyin elfogadta a meghívást

    Vlagyimir Putyin orosz elnök elfogadta Indonézia meghívását a részvételre a G20-csoport novemberi csúcstalálkozóján, de ennek formáját még pontosítani kell – jelentette ki Jurij Usakov orosz elnöki tanácsadó hétfőn Moszkvában.

    “Igen, megerősítettük részvételi szándékunkat” – mondta az orosz elnöki hivatal tisztségviselője.
    https://igenyesferfi.hu/vilag/putyin-...hivast.php
    - 2022. 06. 28. 10:55
  • S
    Bűzlik a politikai szél, ... és nagyon F- ing szagú. Ezért, nem kell nagyokosnak lennem, sőt Imre felé nyelvemlékeket sem hagynom, hogy régi időkön merengve meghallgassam újra, amit jó sok év távlatában elmonda az arra fogékony népi léleknek, ha abban van valami nem elkurvult, hanem kurucos.

    Hát van mit nyelni és van amiért köpni, nyelni sem tud az, aki kicsiny hazánkat ősi Izrael-zsinagógának véli a szép hegycsúcsaival övezett Kárpát-medencében. "Dekli rá!"
    Húsbavágó sakteres dolgokra készülődnek, akik a világ császárságát ideálmodták. Bár, Nem oda Buda...!

    A jó parlamentereink is álca-vitázgatnak Toro kontra OV-ás.

    ORSZÁGHÁZ
    Toroczkai vs Orbán: Beszéljünk a lényegről!
    https://www.youtube.com/watch?v=pp6AW...p6AWvPppgs

    Mindegyis, ha becuclizta ajócukorisaluszik rá magyarja!

    De Imrus!

    Tényleg kiszivárgott, hogy az Illu-mákonyvoltából beszivárgott ujjizra, vagy csak a Ni csak, ki beszél terhesség van azanyja! mátrixolt közéletében?

    Én láttam, hallottam, s értem, hogy nem értem, hogyan telhetett el már az a sok év egészen a lábperec divatig úgy, hogy állóvizű fürdőzést rendez benne a pudvás seggovájú látszat magyar?

    Én azért idebiggyesztem a mai múltat és üdv-rivalgok: Figyú! Ez igaz! Ez jó!

    Posta Imre interjú az LDR TV-ben (T-Ma) 2010. június
    https://www.youtube.com/watch?v=__c3k...U&t=1s

    Rég volt... mintha csak ma lett volna! De van.

    Hasonlatos a történetünk, mint Maugli-féle "farkastejen" nevelkedett csecsemő elembertelenedésének meséje, csakhogy itt a szoptatás a médián keresztül teszi a jónépet emberhez méltatlanul vonyító vaddá. És ez nem mese.

    Tudom, hogy sz@r a helyzet, de az meddig jó nekünk?

    Szíves választ a meddigre biztatásnak fogom venni.
    - 2022. 06. 28. 12:32
  • S
    Pedig az etiópok, azaz a zsidók megcsinálták új Izraelt Magyarországból. Lassan többségben vannak lakosságiilag, folyamatos a beözönlés. Az ingatlanokat felvásárolják, a biznisz eleve övék minden szinten, a Kárpát-medence ingatlanjait kormányprogramként közpénzen vásárolgatják, előkészítve a háborúkból kialakuló új Nagy-Magyarországot, már most a vármegyerendszer főispánokkal épülőben, tehát egy zsidó teokratikus állam kibontakozóban, pontosabban már régen működik, csak a külcsín is meglesz. Már magyarnak mondják magukat az itteni zsidók, ellopták a kultúránkat, nyelvünket - bár mindnél érzékelhető hogy nincs érzékük hozzá, hogy ők migránsok, etióp, zsidó migránsok és nem nemzetalkotók, de pondró paraziták -, elloptak a pénzük, hatalmuk által mindent, csak a lelkünket nem tudták ellopni. Habár a megalkuvó nagy százalék kolónialélek itt is tövig benyal nekik. Hogy mit akarnak elhitetni? Hogy nincs ellenük ellenszer? Van. Ellenük is, meg a szimuláció ellen is. Mikor egy hely teli lesz parazitával, mondjuk lapostetűs lesz valaki, akkor a ruháit is el kell égetni. Tehát a helyet ahol parazita él, meg kell semmisíteni vele együtt. Ez a hely, ilyen ez a földi szimuláció is. Parazita-mentesítés már csak az egész rendszer megszüntetésével oldható meg. Ezért vagyok itt. Ismerek rá néhány Kinti technológiát. Minden a maga idejében.
    - 2022. 06. 28. 12:47
    • S
      és még egy Médiavadász a szimulációs elszólással:

      Ki a fene az az Elon Musk, és mi a törött ablakú Teslát akar valójában?
      https://www.youtube.com/watch?v=irMvP...rMvP7O63fw
      - 2022. 06. 28. 14:21
    • S
      Köszönöm.A "szellemi emberré váláshoz" Rudolf Steinertől a Médiavadász segítségével, a vírus és orvosállomány összefonódáson át, az Ember, emberré áldozásáig:

      Médiavadász
      GONDOLKODÁS és SZELLEMI FELEMELKEDÉS
      Járványok, betegségek spirituális megközelítésből | Ezt Sasold Podcast #3
      https://www.youtube.com/watch?v=hwL-HF6y_AQ

      Birodalom | Orvosok görbe tükörben
      https://www.youtube.com/watch?v=FF3z0Tp2g_I
      - 2022. 06. 28. 13:24
  • J
    Argentina és Irán is bejelentette belépési szándékát a BRICS-be:
    https://indianexpress.com/article/wor...p-7996664/
    - 2022. 06. 28. 20:39
  • J
    EZ tetszik Nevet. A most folyó madridi nató csúcson orosz hússaláta is volt az étlapon, azé az országé, amely fenyegetést jelent a résztvevő országok számára. Sokan szóvá is tették ezt, mindenesetre a majonézes eledel elfogyott.
    https://www.reuters.com/world/europe/...022-06-28/
    - 2022. 06. 29. 14:20
    • S
      Érdekes, cigánypecsenye van, de zsidófelvágott vagy zsidómetélt nincs étlapon. Még.
      - 2022. 06. 30. 12:08
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %