Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Ha már NBH, akkor legyen Kövér! (a kezdetekről hitelesen)

Ha már NBH, akkor legyen Kövér! (a kezdetekről hitelesen)

Most leltem rá és elcsodálkoztam, hogy még mindig "életben vagyok"....vagy nem? Ha már Kovács Árpi lett a szupertik-tok szógállat góréja, akinek már 2009-ben is címeztem hazaárulással kapcsolatos államellenes tevékenységet illető feljelentést. Jó bírja a gyerök!

Ugyan miért van az, hogy hivatalosan már nincs NBH, helyette AVH név alatt fut, de még mindig itt érhetõ el a zsidó bûnszervezet?
Link
Összedobjunk nektek egy honlapot? Vagy erre a kis idõre már minek? Balajtival dicséritek a napot? Csak, hogy segítsek rajtatok és a „nemzeti oldalon”, melyet a zsidó Morvai éppen most hagyott fakk-épnél, ezért készítettem egy kis összefoglalót az elmúlt évek eseményeirõl. Megéri végigolvasni, még ha sok minden ismerõs is lesz benne. Nos, NBH, ez történt veletek a múltban és a jövõ igenis kiszámítható.  Itt a teljes arhív cikk: https://ch-serverhosting.com/postaimre/news.php?readmore=3129

Úgy látom, hogy Július elég meleg hónap lesz a „magyar” titkosszolgálatnak, bár ha kitekintek az ablakon, akkor éppen novemberi idõt mutat. Délben 14 Celsius fokon a higanyoszlop. Már értem, hogy az idõjárást nem manipulálják, csak nekem tûnik úgy. Éppen Max Steel animáció megy a Telaviv „-ön, amiben mesterséges felhõk, viharok, villámok fenyegetik a nemzetközi zsidó terrorizmust. Azt is értem, hogy mostanában a sok villám csapott ház és ember, szupercellák, tornádók, megatöltetû villámok is csak az én fantáziám szüleménye, s mindehhez sem a HAARP-nak, sem a chemtrailnak nincs köze. A modern divat: Bikini, usanka, bélelt gumicsizma és vízlepergetõs négynegyedes bundakabát, hol kigombolva, hol zártan! Már értem azt is, hogy az oroszok miért hagytak fel a téli idõszámításgatással. Értelmetlen, mert most ugyan hivatalosan éppen nyár van, csak pont majdhogynem télnek tûnik, ha a tegnapi jégesõt is beleszámítjuk. Nincsenek szúnyogok, s a madarak, bogarak száma is szemmel láthatóan lecsökkent. De ma nem errõl akarok írni, hanem a titkosszolgálatok mindenki számára érezhetõ módon történõ megtérdeltetésrõl. Bevallom, ennek oka nem csak a kaján elégedettség (ugye hogy megmondtam), hanem az is, hogy akinek még mindig nem akar összeállni a logikai láncolata a dolgok valódi súlyát, jelentõségét és szintjeit illetõen, az is megértheti, hogy a véletlenek már jó ideje nem játszanak szerepet abban, amit az általam is felvázolt események alakulásában tapasztal.

Na akkor ismételjük át a leckét!

Galambos Lajos NBH vezért Meggyesy Péter nevezte ki.

Dr. Galambos Lajos
A Nemzetbiztonsági Hivatal fõigazgatója
2004. július 27-tõl 2007. május 31-ig

Nos, az õ segedelmével vezényeltette le a Mossad a 2006-os eseményeket, a õszödi böszme kiszivárogtatását, TV-székház ostromot és okt. 23-át, de itt megállt a kés a vajban, mert a honlapomon megjelent a cigánygyilkosságokkal egyidõben a táborfalvi zsidó katonaságról szóló írás 2009 március elején.

Galambosnak azért kellett menni, mert nyakig benne volt a zsidók itteni ténykedésében és a külügyi csatornák jelezhették, hogy ebbõl nemzetközi "csendes" botrány van. Persze belügyi indok is kellett hozzá, ezért kiderül a végén, hogy az egész NBH vezetés benne van a MOL és egyéb Egy-másért maszekolós zsidó üzletben. A valódi ok azért ettõl még a lebukott 2006-os „”magyar rendõrként bevetett” zsidó legények és az a 300 CAHAL-os katona, aki 2007 márciusában itt grasszált Budapesten, mintegy véletlenül. Ekkorra már több „rendõri” vezetõ lemondott, nyugállományba vonult, de most csak Lapid Lalit említem meg, pedig erõs mossados szálai vannak a zömnek is . Nos, közben a szálakat Morvai és Gaudi „jogvédõk”próbálják elvarrni, a Gönczöl-féle bizottsággal karöltve. Nem sikerült nekik, mert kiderült, hogy csak Ferihegyen két Jumbo landolt zsidókkal megrakva az õszi „rendõr”- rendõrterror idején és Gergényi (Krügenwald) helyett a Mossad vezényelte le az akciót ezt a majd 1000 CAHAL katonát is felhasználva.

„vélemény

#5-ös hozzászólóhoz csatlakoznék.
Engem 2007. márciusában az döbbentett meg, hogy sutyiban a “kertek alatt” hazánkba látogatott a március 15-i ünnep elõtt 300 fõ izraeli rendõr.

Pár sorban számoltak be errõl a sajtó híradásai, és a hivatalos verzió az volt, hogy “múzeumlátogatni” és “városnézni” jöttek Budapestre. Aha…
Érdekes módon arról már elfelejtettek a híradások beszámolni, hogy az ideérkezésük titiokban mindenféle csinnadratta nélkül zajlott le, csak aztán valami apróság miatt kitudódott az ittlétük, és amikor már nem lehetett titokban tartani a dolgot, akkor persze elutaztak még március 15. elõtt.

EZt csak azért mondom, mert szerintem legalábbis nem megszokott a világban, hogy egy másik országba - amelyet ugye az izraeli miniszterelnök szavai szerint gazdaságilag gyarmatosítanak éppen, és ez most éppen Magyarország - elutazik múzeumot látogatni 300 rendõr, miközben saját hazájukban, illetve az államuk által megszállt területen dörögnek a fegyverek és nincs béke.

Normális dolog, hogy ilyenkor 300 rendõrük elmegy egy másik külföldi országba múzeumot látogatni???

Elég hihetetlen, hogy ez volt a valódi célja ennek a rendõri(?) (esetleg katonai?) kontingensnek.

MInden normális önvédelmi mechanizmussal rendelkezõ ország ilyenkor legalábbis egy parlamenti vizsgálóbizottságot állít fel, hogy kinek a meghívására jöttek ezek ide, hiszen turistaútnak nehezen hihetõ egy ilyen mértékû jelenlét.

Az is nyilvánvaló,hogy a rendõri vezetésnek - a budapestinek és az országosnak is - errõl tudnia kellett. Rendkívül aggasztó Magyarország nemzetbiztonsági szempontjaira nézve az, hogy egy felfokozott belpolitikai helyzetben, amikor puskaporos hangulatban van a belpolitika, mi keresni valója van itt egy gazdasági gyarmatosításra törekvõ állam 300 katonájának???? Ne feledjük, hogy a rendõr a magyar jogszabályok értelmében jogilag katonának minõsül, tehát 300 izraeli katona volt itt akkor amikor pattanásig volt feszült a magyar belpolitikai helyzet.

Szakmailag is rendkívül aggályos ennek a kérdésnek a vizsgálat nélkül hagyása, ugyanis a 2006 õszi “rendõri brutalitásról” tanúskodó események során egyes bukósisakos, rendõri egyenruhát viselõ személyek olymértékben szakszerûtlenül, bûncselekményt elkövetve intézkedtek, hogy nem akarom elhinni, hogy magyar föld szülöttjeként a saját honfitársaival szemben bárki is viselkedni tudna ilyen gyalázatos módon.

Az is bizonyított tény ma már, hogy rendõri rohamsisakot is adtak civil személynek (valamilyen kökényesinek vagy ki a kínnak), innentõl kezdve a logika útján talán lehet olyan feltételezésekbe is bocsátkozni, hogy a gazdasági gyarmatosításnak vajon mi a következõ lépcsõfoka? Ne feledjük el, hogy egy másik állam szenilis és pofátlan miniszterelnöke mondta azt szuverén államokról, hogy õk bizony gazdaságilag gyarmatosítani fogják hazánkat. A gazdasági gyarmatosításnak az az egyik lényeges jellemzõje, hogy akinél a pénz, annál a hatalom. Minden értelemben elõbb-utóbb ez következik be. MInden egészséges önvédelmi reflex-szel rendelkezõ társadalomnak megalázó, és becsmérlõ, ha valaki azzal kérkedik, hogy gazdaságilag leigáz egy másik társadalmat.

Hazánkban az In-Kal és a hasonló jellegû félkatonai szervezetek egyre nagyobb teret kapnak, a napi rendõri munkában (köztársaság i Õrezred, állami ünnepségek, rendezvények pl. Budapest-Parádé) közel ugyanolyan fekete bevetési ruhában és sárga mellényben vannak mint a magyar rendõröksõt. Ember legyen a talpán aki civilként különbséget tud tenni köztük.

Nos ebben a közegben a rendõrség szakmaisága, szuverenitása, önállósága erõsen megtépázott jelleggel bír. Óriási a létszámhiány Budapesten, amelynek megszüntetésére évtizedek óta látszatintézkedések történnek. Sõt Gergényi idõszaka alatt a szakmaiatlanság, és a budapesti rendõrök leszerelési, és menekülési hulláma felgyorsult. Mégsem történik érdemi változás, hogy megérje magyar állampolgárnak rendõrnek mennie. Gagyi toborzófilmek, látszatintézkedések történnek, és a jelentkezõk száma a mennyiség változatlanul maradása mellett minõségileg egyértelmûen romlik, hiszen a jelenlegi közegben nyilvánvalóan nem hálás feladat rendõrként az utcát róni, vagy éppen tüntetõkkel birkózni.

Mindenki gondolkozzon el azon, hogy egy erõs államnak szüksége van erõs, szakmai rendõrségre. A jelenlegi rendõrségnek ezernyi olyan hibája van, ami nézõpont változtatással orvosolható lenne 1-2 év alatt, tehát nagyon rövid idõben. Mégis mi történik?

A TMRSZ fõtitkára, aki meggyõzõdésem szerint ma egyedül nevezi nevén a rendõrség bajait, a megoldás lehetõségeit, az most egy méltatlan büntetõeljárás szenvedõ alanya.

Ennyi véletlen nem történik egymással összefüggésben. MIndennek oka van. Az okoknak okozata van. A TMRSZ zavarja azokat a köröket, amelyek a rendõrség jelenlegi állapotát elõidézték, fenntartják, és amelyek véleményem szerint a rendõrség további morális ellehetetlenítését tûzték zászlajukra.

A Honvédséget meg lehet nézni. Az állam egyik bástyája végletekig le van rombolva, hiszen tízmillió forint számra veszik a honvéd tábornokok a repiitalokat. Ez tény.

Az egyik utolós és legerõsebb bástyája a Magyar Állam szuverenitásának, védekezõ képességének a Magyar Rendõrség, amely omladozik és amelynek bástyáját védi egyre több tisztességes magyar rendõr. Egyedül nem fog menni, kell hozzá a társadalom védelme, a társadalom kiállása és tisztességes magyar állampolgárok védelme, azoké akik egy egyenlõségen, tisztességen, munkán alapuló társadalom létjogosultságában hisznek és nem ülnek fel semmilyen gyalázkodó, provokatív és jólbevált verkli szövegnek.

Ebben az országban egy tisztességes, normális embernek sem szabadna félnie, és nem volna szabad hagynia, hogy dogma szintjére emelt riogatással bármely társadalmi csoport is más társadalmi csoportok hátrányára érvényesüljön.

Nem szabad elhinni a riogatást, a félelemkeltést. Annak kelljen félnie aki gyalázatos, aljas és ordítóan pofátlan módon kollaborál idegen államok gyarmatosítási érdekeivel és hagyja, hogy saját honfitársai szenvedjék meg ennek minden fájdalmát.

Fel kell ébrednie ebben az országban a tisztességes embereknek és látni azt, hogy nem babra megy a játék. A jövõnk, gyerekeink léte a tét. A föld, az ivóvíz, a levegõ, az élelmünk, a közösségünk szolidaritási, segítségnyújtási képességének a legyalulása pénzzel, szép de hamis szóval, vagy ha éppen ez kell akkor fenyegetéssel. Az életünkrõl, a hazánkról van szó, és ez a napnál is világosabb, hogy mások számára nem bír értékkel. Fel kell ismerni, hogy mi a hamis, mi az igaz. Meg kell tudni különböztetni a valóságot a hazugságtól, még akkor is ha már akkora pókháló van a szemünk elõtt hogy azt hisszük a pókháló a valóság és az igazság. Segítenünk kell egymásnak a lepókhálózás folyamatában, mert különben a szemünk elõtt megy végbe az, hogy maholnap a saját puszta életünkön kívül semmi más nem lesz a miénk.

Ébresztõ. „

Link

Ahogy telt, múlt az idõ, sikerült még pár bogarat betenni a fülekbe!

Galambos 2007. május 31-én mondott le és fel – gondolom minden ok nélkül! Ha pedig nem volt ok, akkor ez oktalanság kellet, hogy legyen.

Eztán jött Laborc a képbe.

Laborc Sándor
A Nemzetbiztonsági Hivatal fõigazgatója
2007. december 17-tõl 2009. augusztus 31-ig

A Nemzetbiztonsági Hivatal megbízott fõigazgatója
2007. június 1-tõl 2007. december 16-ig


Én pedig csak írtam és sírtam.


Tisztelt Dr. Kovács Árpád úr! (Most ő lett a kiválasztott a szuper-rogán-szolgálat-tik-tok -os szervezetnek)

A mellékelt feljelentést a héten tettem meg a Köztársasági Õrezred „közbeszerzésivel” kapcsolatosan. Sajnos sok éves gyanú és mende-monda vette már szájára ezt a területet, a Miniszterelnöki Hivatal aktív együttmûködésével, az NBH és más szervek, ügyészségek háttérmunkájának „bedolgozását” is feltételezve. Az In-Kal Security –vel való együttmûködés mögött is hasonló, gazdasági és még ettõl is mélyebb összefonódások, visszaélések lehetõségérõl beszélnek a hozzáértõk, de lassan a magam fajta laikusok is. Kérem Önt, hogy hasson oda a bûncselekmény-gyanús esetek kivizsgálására. Jelen esetben a legutóbbi gépjármûbeszerzések, átfestés körülményeit firtatom, de arra kérem, hogy (bár Draskovics miniszter tiltakozni fog), tegyenek kísérletet az In-Kal Security állami megbízásának pontos körülményeinek feltárására, számszaki adatok beszerzésére, véleményezésére. Sajnos ezekben a kérdésekben szinte rögtön nemzetbiztonsági kérdésekbe botlok minduntalan, melyet az ügyészség nagy szorgalommal negligál, elken és elhallgat, de remélem, hogy az Ön hivatala képes érdemben is fellépni a nemzeti vagyon sokak számára szemet szúró herdálása ellen. Nem vagyok naiv. Kérem, tegyék meg amit lehet!

Köszönettel:

Posta Imre ( Tel.: 06/20/9359052)


BUDAPESTI NYOMOZÓ ÜGYÉSZSÉG


FELJELENTÉS ISMERETLEN TETTES ELLEN



Igen tisztelt Budapesti Nyomozó Ügyészség! (Az alábbi feljelentés már hónapok óta a fiókomban porosodott, de most végre a helyére kerül, azt hiszem. )

Bár a híradásokból már biztosan értesültek arról, hogy a Köztársasági Õrezred által megigényelt, hónapok óta a cég garázsaiban pihenõ kormányzati biztonságot szolgáló gépjármûvek beszerzése körül nincs minden rendben. Ezt egyre több hírforrás is megerõsíti. Például itt, alább.
„Biztonsági okokra hivatkozva nem írtak ki közbeszerzési eljárást, ez alól a felmentést az országgyûlés Honvédelmi és Rendészeti Bizottsága adta meg az õrezrednek. Kérdésünkre ezt a Kormányszóvivõi Iroda azzal indokolta: nemzetbiztonsági szempontból fontos, hogy a "speciális felszereltségû, mûszaki védelmi eszközökkel ellátott autók" vásárlása ne nyílt eljárás során történjen.
Az autóvásárlást a "nemzetbiztonsági érdekeket érintõ, vagy különleges biztonsági intézkedést igénylõ beszerzésekre" vonatkozó kormányrendelet alapján bonyolították le.
Így a rendelet szabályaira hivatkozva a Kormányszóvivõi Iroda szerint az eljárásra meghívottak köre - vagyis, hogy mely cégek lennének az emlegetett, szóba jöhetõ gyártók - szigorúan titkos és államtitkot képez. A gyõztes, Audikat forgalmazó Porsche Hungaria Kft. sem árult el semmit az eljárásról, azt ajánlották, kérjünk felvilágosítást a beszerzéssel foglalkozó intézménytõl.
Mivel így még az sem kerülhet nyilvánosságra, kikkel versengett a megbízásért az Audi, több autógyártó céget is megkerestünk, valamennyitõl csak annyit kérdeztünk, egyáltalán megkeresték-e õket a beszerzés során. A Mercedes egyáltalán nem volt hajlandó nyilatkozni, a BMW szintén arra hivatkozott, érdemi információval nem szolgálhat, "sem megerõsíteni, sem cáfolni nem tudja", hogy kaptak-e ajánlatkérést. A Lexust forgalmazó Toyota Motor Hungary azt közölte, tõlük nem kértek ajánlatot a biztonsági autókra, ahogy a Volvotól sem.
Daróczi Dávid kormányszóvivõ korábban azt mondta: takarékossági okokból használt autók beszerzésére kértek ajánlatokat a szóba jöhetõ gyártóktól, az elõírt mûszaki és biztonsági feltételeknek az Audi ajánlata felelt meg. A három autóból egy már szolgálatba is állt, ezzel szállítják Gyurcsány Ferenc miniszterelnököt.”
(Origo)
Legjobb tudomásom szerit az Õrezred azért kerülhette meg a közbeszerzési eljárást, mert arra hivatkozva kért és kapott felmentést alóla, hogy biztonsági szempontból felszerelt, speciális jármûvek kerülnek majd beszerzésre. Információim szerint nem ez történt. A kollégák által elmondottak alapján teljesen nyilvánvaló, hogy széria gépjármûveket szerzett be a cég az Audi gyárból. Finoman cizellálja a helyzetet az is, hogy az öt darab Q7-es már hónapok óta a garázsban van, és ott sufni-tuningolják a fel nem szerelt gépjármûveket, és információim szerint ebben a formában nem is alkalmasak a feladatuk végrehajtására. Közben pedig az Audinak kötbért kellene fizetni, mert a jármûvek nem hadra foghatóak. De nem fizet, vagy ha igen, akkor kérdéses, hogy ki kapja. A páncélautók átfestetése csak hab a tortán. A kormányzatital is bevallottan 4,5 millió forintos dukkó több érdekes elemet is tartalmaz.

„Daróczi Dávid megjegyezte, a három autóból eddig egy állt ténylegesen szolgálatba, amelyet azonban elõbb ugyanolyan színûre kellett festeni, mint a miniszterelnöki konvoj többi autóját. Mint mondta, ez rendõrszakmai kérdés, amibe a Miniszterelnöki Hivatalnak sincs beleszólása. Biztonsági okokból fontos ugyanis, hogy az autók ugyanolyan színûek legyenek, mint a konvojban velük együtt haladó többi rendõrségi autó, hogy elsõ pillantásra ne lehessen megállapítani, a védett személyt éppen milyen biztonsági fokozatú gépkocsival szállítják. Az átfestés költsége mintegy 4,5 millió forint volt - közölte.

A kormányszóvivõ felidézte, rendõrszakmai szempontok alapján a köztársasági õrezred dönti el, mikor van szükség biztonsági autóra a közjogi méltóságok, illetve a külföldi védett személyek esetében. Ezt az érintett vezetõ, tehát a miniszterelnök sem bírálhatja felül, hanem kötelessége alávetnie magát a rendõrség döntésének - hívta fel a figyelmet.”

automenedzser.hu (MTI nyomán)

Annyira speciális gépjármûveket szereztünk be, hogy sem az újszerûségük, de még a színük sem stimmelt. Az Õrezrednek van saját fejtõgárdája, mûhelye, szárító helysége. Fillérekért át tudták volna festeni a jármûveket, mint ahogy korábban ezzel nem is volt gond. Az így kialkudott átfestetés összege a piaci árhoz képest is több mint a négyszerese, és felveti a visszaélés gyanúját (nem csak azt). A három páncélautó mindegyikével volt már valami mûszaki jellegû probléma, ahogy hallottam, és jelenleg is csak egyetlen egyet használnak, legalábbis a kormányszóvivõ szerint, pedig a gépjármûvek már hónapok óta megérkeztek. A fõ problémát ott látom, hogy ha már arra való hivatkozással kérte az Õrezred a közbeszerzés alóli kibúvót, hogy speciális eszközöket szerez be, és ehelyett teljesen széria gépjármûveket hozat, melyeket most barkácsolgatják, közpénzen, több civil cég bevonásával, minimum korrupció-gyanúját, visszaélés lehetõségét magában hordozó jelenség. Én így kívülrõl, hûtlen kezelésnek ítélem meg azt, ami ebben a témakörben a cégnél zajlik, de lehet, hogy ismét tévedek.
Természetesen arra is van ötletem, hogy miért széria gépjármûveket hoztak, a gyárilag felszerelt, s így összességében olcsóbb jármûvek helyett (Q7-ek). Az utólag szakszerûtlenül beszerelt, esetlegesen a biztonságra is veszélyt jelentõ felszerelést könnyebben és nyom nélkül szerelhetik ki, ha majd magánszemélyek kezére kívánják átjátszani, bõven a piaci ár alatt. Ez az eset nem lenne példátlan. Ugyan már a média is felkapta a fejét erre a korrupció-gyanús esetre, de ennek nincs jelentõsége. A közbeszerzés megkerülésével kapcsolatban elõször azt az indokot hozták fel, hogy a bûnözõi csoportok nehogy megtudják az autók paramétereit, aztán meg arra hivatkoznak, hogy több millió forintot spóroltak meg a használt gépjármûvek megvételével. Ugyan ki használta õket annak elõtte? Esetleg a bûnözõi kör? Most akkor a biztonság a fontos, vagy az a titokzatos ár, amirõl nem lehet beszélni. Nekem ezzel kapcsolatosan volt kollégák tettek észrevételeket, hogy tegyem meg ezzel kapcsolatosan, amit kell. Én is azt próbáltam értelmezni és nagyon is sántít már megint ez az ügy is. Ebben a kérdésben is a szakmai hozzáértés játszotta a fõszerepet, nyilván valóan, nem a már oly sokat emlegetett „mutyi”. Azért fordulok önökhöz, mert nem véletlenül juttatták el hozzám a híreket azok, akik ezt nem mernék. Mi meg már úgyis ismerjük egymást. Ha idõ közben kiderülne, hogy minden szabályos volt, annak is nagyon örülnék, mert közpénzek herdálását, korrupciót vet fel ez a jelenség is, mint a combinók beszerzése, postás bicikli-tender és még sorolhatnám tovább, de most inkább nem ragozom.

Az itt felemlített kérdések kényességére való tekintettel, több helyre is megküldöm: „Több szem, többet lát!” – alapon.

Kérem, korrekt módon vizsgálják ki a bejelentésemet, mert mind a „közbeszerzés”, mind pedig az átfestés témaköre közérdekû, közpénzekbõl megvalósult üzleti fogássá sikeredett, amit én mint laikus, elég aggályosnak vélek.


Köszönettel:

2008-09-23


Posta Imre


Tisztelt

Dr. Szilvásy György

Iváncsik Imre

Laborc Sándor!


Az alábbi bejelentéssel kívánok élni!

Bejelentéssel kívánok élni önök felé a hozzám is eljuttatott, az ORFK belsõ levelezési rendszerében írt hozzászólások tartalma miatt. Az egyéb ügyeimbõl (Köztársasági Õrezred, rendõrség és a politika felemlegetett összefonódása az In-Kal Security Kft-vel, sõt ennek a Kft-nek köztudomású részvétele a Magyar Köztársaság politikai „elit”-jének védelmében, kiemelt objektumainak, a Magyar Honvédség fegyverraktárainak biztosításában, a Magyar Köztársaság Rendõrségével való - sokak szerint -, a szakmai indokoltságon túlmutató együttmûködésen, miközben sok jel mutat arra, hogy a rendõrség szervezetében is sok „beszervezett”, külföldi érdekeket képviselõ ügynök van) arra következtetek, hogy az összefüggések nem a véletlen algoritmusát követik. Az In-Kal Security-vel kapcsolatosan sok információ merült már fel, amely annak külföldi hátterét, Izraeli kapcsolatait, Mossad-dal való viszonyrendszerét taglalják, firtatják. Csak jelzésképpen, most idézek kettõt:
„…64. Szende Iván András – Moszad – Az „Ügynök voltam Magyarországon” – címû 2002-ben megjelent könyvében részletesen beszámol arról, hogy az 1970-es és a ’80-as évek elején a BRFK Állambiztonsági Szervének III/II-es alosztályán dolgozott, mint kémelhárító tiszt, majd újságíró lett. A könyvében írja, hogy „Éveket töltöttem a Közel-Keleten”, de arról nem tesz említést, hogy ezalatt Izraelt értette. A könyve arról sem szól, hogy Izraelben, mint volt kémelhárító disszidenst részletesen kihallgatták, majd átszervezték és a rendszerváltozás után visszaküldték Magyarországra. Jelenleg az In-Kal Security egyik vezetõje…”
(www.lakatospal.hu)
„…Az izraeli titkosszolgálat keresztbe-kasul átszövi a magyar közigazgatást, a tömegtájékoztatást, a hatalmi szerveket, beleértve a titkosszolgálatokat is. Olyanok vagyunk, mint egy lyukaktól hemzsegõ ementáli sajt. Tény, hogy a magyar nemzetbiztonság aláásása nem magyar, hanem idegen érdek. A mélységes hallgatás bizonyítja, hogy telibe találtam. Legfõképp két ember hallgatott, akiknek meg kellett volna szólalni ebben az ügyben. Az egyik Lamperth Mónika belügyminiszter asszony, a titokgazda, a másik Gyurcsány Ferenc, aki amúgy mindenhez hozzászól. Ebben az ügyben azonban még véletlenül sem hallatta a hangját. Azok, akik ebben a szakmában, ebben a titkosszolgálati közegben dolgoztak vagy dolgoznak, tudják, hogy nem csak arra kell figyelni, hogy ki mit mond, hanem arra is, hogy ki mit nem mond, vagy ki az, aki hallgat. Gyakran kell a sorok között olvasni.
- Milyen erõt képvisel az izraeli titkosszolgálat hazánkban?
- Magyarországon hétezer és tizenháromezer fõ között van a Moszad ügynökeinek a száma. Ezek nem mind hírszerzõk és kémelhárítók. Vannak köztük az operatív találkozások helyszínéül szolgáló lakások tulajdonosai, futárok, olyan cégvezetõk, akik a rendszer mûködtetéséhez biztosítják a pénzt, és mások. A Moszad minden megyében, minden városban a döntés-elõkészítõ és döntéshozó helyen jelen van. (…)”
Kérdezzük: milyen jogon és alapon tevékenykedhet tízezernyi idegen titkosszolgálati ügynök egy “függetlennek” mondott országban? Csak nem magunktól védenek meg bennünket a saját érdekünkben?/tj/ „
(tempus44.wordpress.com)


Többek között, erre a jelenségvilágra utalhatott az UD Zrt. Vezetõje, Horváth József is, amikor a Magyar Nemzetnek adott interjújában:
” …Arra is felhívta a figyelmet, hogy a biztonsági piacon külföldi titkosszolgálatoknak dolgozó személyek is jelen vannak.”
(2008-10-04 10:31 Hajsza egy játék fegyverért és titkokért )

A biztonsági piac elég jól le van osztva az országban, mindenkinek megvan az érdekköre, operatív területe, de Horváth úr utalása elég beszédes jelzés kell, hogy legyen az értõ fülek számára.
Szeretném arra a nem elhanyagolható tényre is felhívni a figyelmet, hogy 2006. októberében a „Szégyen Napján”, az azonosítót nem viselõ „rendõrök” között többen véltek „fölfedezni” nem magyarul beszélõ (angol, orosz, ivrit?…) alakokat, security-s alkalmazottakat, akik nem lehettek volna ott, s nem vehettek volna részt a tüntetések szétverésében, a magyar és külföldi állampolgárok „megkínzásában”. Gondolom, nem véletlenül „fehér folt” ez a kérdés a mai napig is a felderített bûnügyek listáján. Túl messzire mutat. Viszont így már világos, hogy miért emlegeti sok rendõr, hogy az RSZVSZ „le van állítva” a kényes ügyekrõl. Túl nagy falat nekik a Mossad, vagy már õket is megette ez a titkosszolgálat. Bár azzal kapcsolatosan is hallottam információkat, hogy a KGB „jogutódja” is sûrûn sertepertél az országban, meg az FBI-is, de már nem is csodálkozom ezen. Kérdés csak az, hogy a magyar titkosszolgálat(ok) (ha vannak még egyáltalán), akkor éppen kiknek szerezik az információt és milyen akciókat készítenek elõ. Egyesek szerint, izraeli át- és betelepítés ügyében megy a háttérmunka, de ez csak amolyan pletyka lehet, úgy gondolom. Járjanak utána, ha mernek!
Az alábbi levél az ORFK szerverén minden bizonnyal még teljes terjedelmében elérhetõ. Hozzám már a törvényi kiegészítéssel érkezett. A nemzetbiztonsági kérdés, amelyet már két éve firtatok én is, szerintem nem megkerülhetõ, kivéve persze, ha már az állami apparátust, ügyészségi vezetõ helyeket, Nemzetbiztonsági Hivatalt is a Mossad-ügynökök irányítják. Ebben az esetben, kérem, tekintsenek el a bejelentésemtõl, s kérem, változtassák meg a törvényeket, mégpedig úgy, hogy azok ne a Magyar Köztársaság védelmérõl szóljanak, mert ezzel félrevezetik a magyar törvényeinket betartani igyekvõ, lelkiismeretes polgárokat.
Kérem, hogy korábban az ügyemben (egy esztendeje), a Köztársasági Õrezred és bizonyos biztonsági cég vonatkozásában elhangzott tanúvallomásokat (amelyeket igyekeztek gyorsan „elfelejteni”) ennek a tükrében értékelve vegyék végre szemügyre!

„1978. évi IV. törvény
a Büntetõ Törvénykönyvrõl

VIII. fejezet
A katonákra vonatkozó rendelkezések
Az elkövetõk
122. § (1) E törvény alkalmazásában katona a Magyar Honvédség tényleges állományú, valamint a Rendõrség, a büntetés-végrehajtási szervezet és a polgári nemzetbiztonsági szolgálatok hivatásos állományú tagja.
(2) E törvény rendelkezéseit a katonákra a jelen fejezetben foglalt eltérésekkel kell alkalmazni.
(3)
(4) Katonai bûncselekményt tettesként csak katona követhet el.
Hazaárulás
144. § (1) Az a magyar állampolgár, aki abból a célból, hogy a Magyar Köztársaság függetlenségét, területi épségét vagy alkotmányos rendjét sértse, külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bûntettet követ el, és öt évtõl tizenöt évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ.
(2) A büntetés tíz évtõl tizenöt évig terjedõ vagy életfogytig tartó szabadságvesztés, ha a hazaárulást
a) súlyos hátrányt okozva,
b) állami szolgálat vagy hivatalos megbízatás felhasználásával,
c) háború idején,
d) külföldi fegyveres erõnek behívásával vagy igénybevételével
követik el.
(3) Aki hazaárulásra irányuló elõkészületet követ el, bûntett miatt egy évtõl öt évig, háború idején két évtõl nyolc évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ.
Hûtlenség
145. § Az a magyar állampolgár, aki állami szolgálatával vagy hivatalos megbízatásával visszaélve külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, és ezzel a Magyar Köztársaság függetlenségét, területi épségét vagy alkotmányos rendjét veszélyezteti, bûntettet követ el, és két évtõl nyolc évig, háború idején öt évtõl tizenöt évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ.
Az ellenség támogatása
146. § (1) Aki háború idején a Magyar Köztársaság katonai erejének gyengítése céljából az ellenséggel érintkezésbe bocsátkozik, annak segítséget nyújt vagy a saját, illetõleg a szövetséges fegyveres erõnek hátrányt okoz, bûntettet követ el, és tíz évtõl tizenöt évig terjedõ vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendõ.
(2) Aki az ellenség támogatására irányuló elõkészületet követ el, bûntett miatt két évtõl nyolc évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ.
Kémkedés
147. § (1) Aki idegen hatalom vagy idegen szervezet részére a Magyar Köztársaság ellen hírszerzõ tevékenységet végez, bûntettet követ el, és két évtõl nyolc évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ.
(2) Aki az (1) bekezdésben meghatározott kémkedést államtitok kiszolgáltatásával követi el, öt évtõl tizenöt évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ.
(3) Aki kémkedésre irányuló elõkészületet követ el, bûntett miatt öt évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ.
(4) Nem büntethetõ a hírszerzõ tevékenységre ajánlkozás vagy vállalkozás miatt, aki - mielõtt egyéb hírszerzõ tevékenységet fejtett volna ki - az ajánlkozását vagy vállalkozását a hatóságnak bejelenti, és a külföldi kapcsolatát teljesen feltárja.
A szövetséges fegyveres erõ ellen elkövetett kémkedés
148. § A 147. § szerint büntetendõ, aki a kémkedést a Magyar Köztársaság vagy a kölcsönös katonai segítségnyújtás kötelezettségét tartalmazó hatályos nemzetközi szerzõdés szerint a Magyar Köztársasággal szövetséges állam területén, szövetséges fegyveres erõ ellen követi el.
149. §
Feljelentés elmulasztása
150. § (1) Aki hitelt érdemlõ tudomást szerez arról, hogy az alkotmányos rend erõszakos megváltoztatása, az alkotmányos rend elleni szervezkedés, lázadás, rombolás, hazaárulás, hûtlenség, ellenség támogatása, kémkedés készül, vagy még le nem leplezett ilyen bûncselekményt követtek el, és errõl a hatóságnak, mihelyt teheti, nem tesz jelentést, vétséget követ el, és két évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ.
(2) Az (1) bekezdésben felsorolt bûncselekmény feljelentésének elmulasztásáért az elkövetõ hozzátartozója nem büntethetõ.

Holdudvar - [FALLUDZSA ]
Vissza a Holdudvar kezdõlapjára | Új téma felvetése | Hozzászólás

Értesítõ | MODERÁTOR!!! | Keresõ

Hozzászólás #14
Kitõl: Alaphelyzet
Dátum: 2004/04/01/12:24
Kitõl: zulu10
Dátum: 2003/12/03/21:04
Shalom!!!

Akit érdekel a téma, az nézze meg óvatosan.

w.w.w.isayeret.com

Gern , ha tudod nézd meg valahol, és a video bejátszások alatt megtalálod
a Mossad kiskapuját, ahol regisztráltathatod magad.
A gond az, hogy /majdnem/mindent el kell magadról árulnod. Le is nyomoznak
frankón, de ezután regisztrálnak és... Kell náluk jobb szövetséges?

Viszont tudniuk kell,hogy itt Európa közepén biztos pont leszel számukra.

Poénból ne írjatok, mert egy kicsit gázos. Elmondásuk szerint vannak közöttünk más
ismerõseik is.

Nem toborzást játszok, csak Gernnek elakarom venni a kedvét.

Shalom Israel!

Hozzászólás #68
Kitõl: Leslie
Dátum: 2004/04/05/09:54
Zulu10!

És milyen külföldi szervezetekkel tartod a kapcsolatot...?

________________________________________
Hozzászólás #69
Kitõl: a válasz
Dátum: 2004/04/05/09:56
Kitõl: zulu10
Dátum: 2003/12/03/21:04
Shalom!!!

Akit érdekel a téma, az nézze meg óvatosan.

w.w.w.isayeret.com

Gern , ha tudod nézd meg valahol, és a video bejátszások alatt megtalálod
a Mossad kiskapuját, ahol regisztráltathatod magad.
A gond az, hogy /majdnem/mindent el kell magadról árulnod. Le is nyomoznak
frankón, de ezután regisztrálnak és... Kell náluk jobb szövetséges?

Viszont tudniuk kell,hogy itt Európa közepén biztos pont leszel számukra.

Poénból ne írjatok, mert egy kicsit gázos. Elmondásuk szerint vannak közöttünk más
ismerõseik is.

Nem toborzást játszok, csak Gernnek elakarom venni a kedvét.

Shalom Israel!

Hozzászólás #70
Kitõl: Z. Attila
Dátum: 2004/04/05/10:07
zulu10:
Ugye már egy jópáran rákerültünk a maszat, akarom mondani moszad 'likvidálandók'
listájára? ROFTL! MEGALOL!”


Mivel, információim szerint a fenti levelezés még 2004-ben, tehát 4 évvel ezelõtt történt, azt gondolom, hogy azóta a helyzet csak „fokozódott”! Egészen bizonyos, hogy önök sok mindenrõl tudhatnak már, de én arra is kíváncsi vagyok, hogy mindennek birtokában mit tesznek!

Üdvözlettel:

2008-10-13

Posta Imre


Mire idáig eljutottunk, már megjelent pár könyvem és elég sokat felfogtam abból, mi és miért történik hazánkban, de itt volt az a pillanat, amikor a cigánygyilkosságok kellõs közepén már feltételeztem, hogy a mossad van a vérengzések mögött. A honlapomon egy hsz-ben volt oly kedves egy kevésbé tapasztalt „játékos” szóvá tenni a zsidó katonaság jelenlétét Táborfalván. Mindez a legjobbkor történt. Innen kapta fel a szél a híreket és jutott el aztán szélesebb körökhöz és kezdtek odafigyelni komolyabban arra, mi is történik a zsidó berkeken belül, ugyanis Tatárszentgyögy alig pár kilométerre esik az említett katonai bázistól.

„4600 izraeli katona Táborfalván! Családostól érkeznek Ferihegyre!

Kérdések Táborfalva polgármesteréhez és a Honvédelmi Minisztériumhoz

Az amerikai katonaság éveken keresztül bitorolta a táborfalvai laktanyát, valamint a környéken gyakorlatozott, és használta Európa legnagyobb lõterét, a Bakony déli vonulatain (Hajmáskér).

Most azonban megkezdõdött az amerikai katonaság kitelepítése, elmondások szerint elhagyják az országot. Helyettük Izraelbõl érkeznek katonák, olyanok, akik egy szót sem tudnak magyarul. A hírek szerint repülõvel érkeznek csoportokban, sokan családostól, leginkább Ferihegyre. Innen teherautók és terepjárók szállítják õket Táborfalvára. Ezt ferihegyi dolgozók is alátámasztották.

Megkezdték a laktanya új kerítésrendszerének az építését, az erõdítéseket, õrtornyokat megerõsítik, modernizálják. A táborfalvai hadianyaggyár elkerülte a felszámolást, sõt ez is fokozatosan a beérkezõ izraeli erõk felügyelete alá kerül.

Táborfalva más szempontból is fontos lehet. Értesüléseink szerint itt vannak a magyarországi atomsilók, melyek a kiszivárgott hírek szerint töltve vannak!

Az objektum felügyeletét hosszú évek óta külföldiekre bízzák. A területre belépõ magyar civilek és katonák is csak kísérettel járhatnak az elzárt területen. Közülük többen láttak radioaktív jellel ellátott rakéta és egyéb szállító jármûveket. (Ez számunkra kérdéses, mivel rengeteg jelet használnak a különbözõ veszélyes anyagokra, amit ha nem ismer valaki, könnyen összetévesztheti õket.)

Egy neve elhallgatását kérõ dolgozó azt nyilatkozta, hogy a silók léteznek, de üresek. Ennek ellent mond az-az információ is, mely szerint négyezer fõre akarják majd felduzzasztani a tervezett 4600 fõs létszámot, ami már igen komoly izraeli haderõ lenne Magyarországon.
Mi lehet üres silókban olyan fontos, hogy majd 4600 fõs idegen haderõnek kell õriznie?

Véleményünk szerint az õrzését azért nem bízzák a magyarokra, mert a politikai vezetés nem bízik meg a magyar katonákban. Üres silókat nem kellene ekkora erõkkel védeni, s fõleg nem kellene izraeli katonákra bízni.

Abban az esetben, ha a hírek igazak, és a silók valóban léteznek, és ne adja Isten, de töltve is vannak, akkor már arról van szó, hogy Magyarország, mint amerikai-zsidó csatlós, kiemelt célponttá válik az orosz katonai atom-potenciál számára!

Ezt pedig eltussolni, nem hogy kimeríti a hazaárulás fogalmát, hanem olyan magyarellenes cselekedet, melyre még büntetõjogi megfogalmazás sincsen!

Titokban akarják tartani, hogy a zsidó befektetõk védelmére, katonai egységeket állomásoztatnak a politikailag instabillá vált Magyarországon, és az Izraeli-Amerikai érdekeket kiszolgálva atom létesítmény(eke)t tartanak fent hazánkban.

Úgy látszik, érzik a változás szelét, és tisztában vannak vele, hogy a civilként ideszivárgó zsidó õrzõ-védõk már nem fogják tudni megvédeni õket. Kell a komoly katonai erõ!

Rettegnek az elkövetkezõ változástól!

Szerkesztõségünk a kérdéseivel Táborfalva polgármesteréhez és a Honvédelmi Minisztériumhoz fordult, ám mindezidáig nem kaptunk válaszokat. Amint új fejleményt tudunk meg az üggyel kapcsolatban, azonnal tudatjuk olvasóinkkal.

Szakembereink a várható hatalmi ellencsapástól tartva adatbázisunkról mentés készített és tartalék szerverrõl gondoskodott, így portálunk tiltása, törlése után 4-6 órával ismét jelentkezünk! Mindennek ellenére kérünk minden olvasónkat, hogy ezt a cikket mentse le és a lehetõ legszélesebb körben terjessze!

Nem hátrálunk meg!”


Ez a hsz is ott született, illetve még pár figyelemfelkeltõ másik is.

„Szia.
Egy kis info odaátrol:
Ugyan már. Úgy rémhír és idióta kitaláció az egész hír, mint a hozzá hasonló agymenések. Egyszerûen a beteges hiszti a ,,nemzeti oldalon" próbálja ellensúlyozni a ,,szoci" idiotizmust. Baromira szórakoztató, mit ne mondjak.
Mondjon nekem valaki EGYETLEN ésszerû okot arra, hogy mi a fenének Izrael államnak katonákat küldeni egy másik országba (amely ráadásul klimatikailag és földrajzilag baromira különbözik az általuk használt bevetési tereptõl), méghozzá családokkal együtt? Mikor a pénz jobb fegyver számunkra.
Könyörgöm, egy ÉPESZÛ ÉRVET! A szokásos világösszeeskûvéses maszlagot kérem mellõzzük.

Szabadságos katonák esetleg utaznak kelet europába
pihenés céljábol,kis csoportok esetleg.
Mondjon valaki egyetlen olyan katonai alakulatot, amit jelenleg tudnának nélkülözni (a 4-5 ezer fõ egy komplett, háborús létszámra feltöltött dandár arrafelé).

Adok egy listát. Ha valakinek van egy kis esze, elég gyorsan megérti, hogy miért ad abszurdum ez az egész agy****.

Gyalogság:
1. ,,Cahanim dandár" - ejtõernyõs dandár. 4 rohamdeszant, légiszállítású zászlóaljból áll, amelyek állandó harckészenlétben vannak Izrael területén, illetve részt vesznek a terrorelhárító akciókban. Vörös barettjükrõl híresek;
2. ,,Golani dandár" - gépesített gyalogság, amely állandóan ellátja Izrael északi határszakaszának védelmét, illetve terrorelhárító feladatokat hajt végre a Jordán nyugati partján. Áll: 3 gépesített lövész zászlóaljból, egy különleges rendeltetésû zászlóaljból (Jahszar Golani), ,,Egos" alegység (partizánvadász zászlóalj). A golani katonáit a barna barettjükrõl lehet felismerni.
3. ,,Givati dandár" - reguláris gyalogos dandár (lila barett), amely állandó jelenlétet biztosít a Gáza övezetben, illetve ott lát el állandó határõr és terrorellenes feladatokat. Áll: 3 gyalogos zászlóaljból, egy különleges rendeltetésû zászlóaljból (Jahszar Givati);
4. ,,Nahal dandár" (nincs róla jelenleg adatom);
5. ,,Kfir dandár" (egyesíti a szakcsapatokat). Zászlóaljai: ,,Simson", ,,Nahson", ,,Haruv", ,,Lavi", ,,Duhifat" és ,,Necah Jehuda";
6. ,,Biszlamah dandár" (gyakorló és kiképzõ dandár).

A gyalogság önálló zászlóaljai:
a. ,,Karakal zászlóalj" (könnyû gyalogos alakulat, amelyben mindkét nem képviselõi szolgálnak, elsõsorban a vallásos zsidók közül).
b. ,,Herev zászlóalj" (drúz zászlóalja; állandó határõr szolgálatot és járõröket ad az északi határon);
c. A beduin nyomkeresõk sivatagi zászlóalja (állandó határõr szolgálatot ad a dél és délkeleti határszakaszon);

A szárazföldi haderõ különleges rendeltetésû csapatai:
1. ,,Szajeret Mitkal" (a Vezérkar különleges alakulata);
2. ,,Egoz" (partizánvadász zászlóalj; a ,,Golani"-hoz van beosztva állandó szolgálatra);
3. ,,Dundevan" (terrorelhárító zászlóalj; állandó szolgálatban a megszállt területeken és a telepes övezetekben);
4. ..Maglan" (diverzáns zászlóalj);
5. ,,Saldag" (a légierõ célmegjelölõ alakulata; formailag a légierõhöt tartpzik, a gyakorlatban viszon mindig az alakulatokhoz vannak beosztva, rajonként);
6. ,,Okec" (kutyás járõrszolgálat);
7. ,,Movil" (a frontfelderítés különleges egysége; mélységi felderítõk);
8. ,,669. alakulat" (a kilõtt repülõgépek evakuáló szolgálata; formailag a légierõhöz tartozik, a gyakorlatban a mûveleti egységekkel együtt tevékenykedik).

Páncélos alakulatok:
a. 401. ,,Ikvot a-Barzel" páncélos dandár. (Felszerelése Merkava Mk.4);
b. 188. ,,Barak" páncélos dandár. Felszerelése Merkava Mk.III.
c. 7. ,,Szaar me-Golan" dandár. Felszerelése Merkava Mk.IIbet harckocsik.
d. 460. ,,Bnej Or" páncélos dandár (gyakorló-kiképzõ dandár és kísérleti bázis).

Tüzérség:
1. ,,Amud ha-Es" ezred;
2. ,,Golan ezred" (állományába tartozik a ,,Raam" osztály, ami sorozatvetõkkel van felszerelve);
3. ,,Kal'a David" ezred (hozzá tartozik a ,,Mejtar" osztály, ami a tüzérség különleges rendeltetésû csapata).

Mûszaki csapatok:
1. 601. ,,Aszaf" mûszaki zászlóalja (állandóan beosztva a 401. páncélos dandárhoz);
2. 603. ,,Lahav" mûszaki zászlóalja (állandóan beosztva a 7. páncélos dandárhoz),
3. 605. ,,Mahac" mûszaki zászlóalj (a 188. páncélos dandárhoz tartozik);
4. 76. ,,Jansuf" zászlóalj (ABC hadviselés esetén kerül bevetésre; békeidõben kiképzõ zászlóalja és kísérleti telep);
5. ,,Jahalom" alakulat (a mûszaki csapatok különleges rendeltetésû csoportja).

Frontfelderítés:
a. ,,Sahav" zászlóalj (az ország északi része).
b. ,,Nican" zászlóalj (az ország déli része).
c. ,,Neser" zászlóalj (kiképzõ bázis és gyakorló zászlóalj).


Kérem, mutassanak nekem nem hogy dandárt, hanem zászlóaljat, amit képes lenne nélkülözni az izraeli védelmi erõ???

Hát érdekes. Lehet valami más van a háttérben. Vagy csak zavar keltés.
Üdv hali”


Szavamat ne feledjem, a fenti információ annyira bizonyult csak jelentéktelennek, hogy közben a honlapom is kilõtték, mintegy véletlenül. Akkor készült ez az interjú:

http://www.youtube.com/watch?v=tdQBU6dy6ps
Link

A zsidó katonaság táborfalvi ténykedését megosztottam akkor Szima Judittal, Vonával, Vukiccsal és Kontrát Károllyal, akit telefonon sikerült elérnem. Itt a pedigréje! Azóta többször is beszéltünk. Mindig én hívtam és a zsidó betelepítés, katonai helyzet volt a témám. Mit tehettem volna még?

Dr. Kontrát Károly
Parlamenti Államtitkár
Belügyminisztérium

Születési hely, idõ: 1956-ban született Pápán.
Végzettség: 1981-ben végzett az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam-és Jogtudományi Karán, mint jogász, majd ugyanitt megszerezte a Jogi Továbbképzõ Intézetben a jogi szakvizsgát.
Munkahely: Pályáját 1974-ben kezdte a Nemesszalóki Község Közös Tanácsában, mint szakigazgatási elõadó. 1981-tõl 1993-ig a Pápai Textilgyár, a Kemenesszentpéteri Petõfi Mezõgazdasági TSZ és a Pápai Elekthermax Vállalat jogtanácsosa. 1990-tõl 1998-ig Pápa alpolgármestere. Tagja volt a Veszprém Megyei Közgyûlésnek 1994 és1998, illetve 2002 és 2006 között. 1998-tól 2002-ig a Belügyminisztérium politikai államtitkára. 2002-ben a Fidesz-KDNP színeiben országgyûlési képviselõi mandátumot szerzett. A 2002-2006-os ciklusban több bizottságban dolgozott (a Rendészeti Bizottság; Mentelmi, Összeférhetetlenségi és Mandátumvizsgáló Bizottság; Honvédelmi és Rendészeti Bizottság; Alkotmányügyi Bizottság; Igazságügyi és Ügyrendi Bizottság; Kulturális és Sajtóbizottság). A 2010. évi országgyûlési választáson a Fidesz-KDNP Veszprém megyei területi listán szerzett mandátumot.

Közéleti megbízatások: A Fidesz pápai szervezetének elnökségi tagja, az országos választmány tagja, valamit az etikai bizottság elnöke jelenleg is. A párt társadalmi önvédelmi testületének, illetve az Új Demokrácia Központnak a vezetõje. Részt vett a Dokumentációs Központ munkájában, amely a 2006. októberi rendõri túlkapásokat dokumentálta. 1998-2001 között az egységesebb közszolgálati rendszert és jogi szabályozást elõkészítõ koordinációs bizottság elnöke. 1998-2002 között a Közigazgatási Továbbképzési Kollégium, valamint az Országos Közigazgatási Vizsgabizottság elnöke.


Most már tudom, hogy Pápa a bûnözõk egyik bázisa. Szijjártó és Gyurcsány is onnan startoltak. Kontrát lányával kapcsolatosan azóta több „leleplezõ” írás is született. Ennyit errõl. Senki nem „vett komolyan”, de az alábbi feljelentéseim is csak egy két helyen lettek hozva, mintegy figyelmetlenségbõl.

Ám ettõl az élet még nem állt meg!

Mire idáig eljutottunk, már elég forró lett a téma és az események felpörögtek és úgy látom – így utólag-, hogy az oroszok is kezdték komolyan venni, hogy oda kell arra figyelni, mi is megy „Magyarországon” végbe, s ellentétben a „nemzeti oldallal”, amely tele van zsidó-nbh-s (Jóbbik, HVIM…) vezetõkkel, akik elhallgatták a hír komolyságát és bagatellizálták annak súlyát, Megvegyev is 2009 április 24-én kirúgta az orosz katonai hírszerzés vezetõjét!

http://www.lanchidradio.hu/medvegyev_kir%C3%BAgta_az_orosz_katonai_h%C3%ADrszerz%C3%A9s_vezet%C5%91j%C3%A9t_20090424
Link

Közben „rásegítettem” egy kicsit, hogy érezzék a gondoskodást!

Bejelentés a Nemzetbiztonsági Hivatalhoz

Tisztelt Hivatalvezetõ Úr!

Több mint fél éve megtett bejelentésemre semmilyen választ nem kaptam önöktõl, de ez természetes is, mert ahogy értesültem róla, ez a hivatal sem a törvényben foglalt munkáját végzi már jó ideje. Bár tévednének a forrásaim, de erre önök gyakran rácáfolnak.
Örömmel jelentem, hogy a napokban sikerült fényt deríteni a korábbi bejelentésemben szereplõ (a rendõrségnél szolgált és ott elég nyílt agitációt folytató) ZULU10 néven kommunikáló személy kilétére. A MOSSAD-os kapcsolatainak bizonyítása nem az én dolgom. Itt az alábbi cikk és minden, amit az emberrõl tudni kell, de ha információra van szükségük, szeretettel fordulhatnak hozzám is ebben, és a többi ügyekben egyaránt. Itt az az olvasói levél, amely korábbi állításaimat alátámasztja. Ha az említett srácot lenyomozzák, egyenesen a MAZSIHISZ-hez juthatnak el, rokoni szálakon keresztül.

http://jovonk.info/2009/04/09/olvasonknak-sikerult-azonositania-posta-imre-altal-elhiresult-mossados-rendort

“Olvasónknak sikerült azonosítania a Posta Imre által “elhíresült” mossados rendõrt! + képek, adatlap és salomozás
Kitartás Bajtársak!
Sikerült azonosítani a Posta Imre által “elhíresült” mossados rendõrt (zulu10)!
Hlavácz György

http://iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=9062833
További sikeres munkát!
Imre sokszor hivatkozik rá, hogy a rendõrség belsõ internetes rendszerén már vannak olyanok, aki shalom izrael-el köszönnek.
Valaki a lapján lévõ hozzászólási lehetõséget kihasználva bemásolt elég hosszú párbeszédeket errõl a belsõ chat-rõl.
Ebbõl kiderült, hogy egy bizonyos zulu10 jeleskedik a shalomozásban, aki eldicsekszik, hogy kijár Izraelbe és részt vesz bizonyos katonai mûveletekben.
Meg még azzal, hogy lehet kapcsolatba lépni a moszaddal….
Az oldalán lévõ hozzászólók között vannak olyanok, akik valószínûleg rendõrök, mert adtak tippet zulu10 beazonosítására.
Egyébként iwiw-es lapján is használja, (illetve csak használta - úgy tûnik értesülhetett róla, hogy Imre lapján beszélnek róla..) ezt a nevet, így nem volt túl bonyolult. De a képeit megnézve is elég egyértelmû hogy a rendõrség állományába tartozik Mosoly
Vajon mennyi beszervezett tagja van még a rendõrségen és a honvédségnél, egyéb szervezeteknél a MOSSAD-nak? Önök között hányan vannak beépítve? Beszélik, hogy 2006. októberében is itt volt egy komoly izraeli csapat (több száz, de minimum 150 fõ), amelynek vezetõi stábja a MAZSIHISZ központjában székelt. A tegnapi tüntetésen is volt arra utaló jel, hogy az azonosítóval nem rendelkezõ „rendõrök” nem is beszéltek magyarul. Állítólag a MAZSIHISZ-nek külön NBH-s kapcsolattartója is van. Tényleg van? Kicsi zsidó kiváltságosok mászkálnak közöttünk úgy, hogy errõl a nagy többségnek fogalma sincsen? Ferihegyen mindenféle pozitív diszkriminációnak ki vannak téve a zsidó beutazók, és lakótelepek épülnek a számukra az országban sok helyen, de kiváltképpen a vízparti területeket kedvelik (a konkrétumoknak járjanak utána, de ha kell, segítek). A magyarországi ingatlan (építõipari befektetések) piac 75%-a izraeli befektetõk kezében van, s mindehhez kormányzati támogatást, fedezetet kapnak. A kormány hazaáruló bûnözõi körbõl áll, akiket önök jól ismerhetnek már.

A volt laktanyákat, reptereket ezek az izraeli vállalkozók vásárolják (ták) fel és ezen helyek némelyikén érdekes fejlesztések, munkálatok, repülõgép és teherautó mozgások észlelhetõk. Sokak szerint drog-, fegyver- és embercsempészet zajlik ezeken a helyeken (a konkrétumokat késõbb). Táborfalván is olyan beruházások történtek, amelyek a csak látszat kedvéért fenntartott MH miatt nem indokoltak, és elég okom van feltételezni, hogy a volt orosz laktanya területén a föld alatt kiépített rakétasilóban más is van, mint dohos levegõ és üregi nyulak ( a terület be van kamerázva, és szemtanú elmondása szerint a siló biztosan nem üres).
Több ilyen hely is van az országban, ahonnan az a hír járja, hogy egy közeljövõben bekövetkezõ zsidó invázió biztosítását elõkészíteni hívatott izraeli fegyveresek és haditechnikai eszközök bázisául szolgál. Az NBH-ról beszélik, hogy ott is minden második ember zsidó és potenciális ügynök. Kéretik ennek utána járni! A parlamenti képviselõk 65%-ról szóló szóbeszéd szerint, kettõs állampolgárságú magyarok, vagy zsidók!

Ugyanez vonatkozik a minisztériumok és az össze stratégiai intézmény, intézet vezetõségére is. A MTA tagságának elzsidósítása közismert, bár nem bizonyított tény. A média tulajdonosai és lassan már a szereplõi vonatkozásában is komoly arányú zsidó reprezentativitás érzékelhetõ, és a tendencia fokozódik. Az In-Kal már ott van minden stratégiai ponton. Úgy tudom, hogy az iwiw hazai oldalát is õk felügyelik, mert megvették (ott lehet adathalászni, hálózatok kapcsolati térékét felrajzolni).Nézzenek csak utána a dolognak, mert nem fognak csalódni a szervezet agresszivitásában, de nehogy a végén megint a MOSSAD-nál kössenek ki. Már Szabó Máté is elítélõleg szólt a rendõrségi jogkörök In-Kal-os bitorlása miatt. Nem tudom önök mit is csinálnak azon túl, hogy némely tagjuk (infóim szerint) a saját pecsenyéjét sütögeti a szervezet égisze alatt. A zsidó betelepülés és a MOSSAD-os tevékenység nem vicc. Úgy értesültem, hogy cigányokat gyûjtenek össze és képeznek fegyverhasználatra, magyarellenességre, egy közeli jövõben tervezett etnikai konfliktus gerjesztése céljából (ezt nekem cigány prominens is megerõsítette). A cigány és más nációjú maffia szabadon mászkál fegyveresen az ország területén és tudtommal nagyon sok rendõri vezetõ, beosztott tud errõl és vagy aktívan,vagy passzívan, de támogatja ezt a tevékenységet. Kiskunlacháza, Szigethalom, Veszprém…, de nem is sorolom a helyszíneket, hiszen mindennek a felderítése és felgöngyölítése nem az én dolgom.

Aztán itt van egy másik érdekes eset is. Egy számomra eljuttatott tanúvallomási jegyzõkönyv szerint egyik volt rendõr fõkapitányság vezetõje, majd késõbbi belügyminiszter még hadnagy korában a KGB-be lett beszervezve. Ez a jegyzõkönyv a most megjelent OLAJOS AKTÁK feketén-fehéren könyvemben is szerepel (Pest Megyei Bíróság 5.B.126/2000/270. szám). Információim szerint a magyarországi zsidó fiatalok számára több szervezet sok millió forintos költséget biztosít ahhoz, hogy Izraelben megkaphassák a nyelvi, ideológiai és katonai kiképzést, majd hazatelepülve beépülhessenek a láthatatlan saját titkosszolgálati rendszerükbe. Ismerõsöm egyik példaképpen a SZOHNUT-ot nevezte meg, aki ilyen legális és valószínûleg államilag, magyarok pénzén finanszírozott támogatással hajtja végre a rá szabott feladatot.
Arról is értesültem, hogy önök le akarják priorálni az MH állományát. Kérdés csak az, hogy a magyarokat akarják kiszûrni, vagy a zsidó telepesek már beépült kollaboránsait. Meglátásom

13 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • Posta Imre
    Mivel egy cikkbe nem fért bele az egész, itt a folytatása:

    A 2007 óta eltelt két év alatt fokozódott a helyzet a cigánygyilkosságok miatt, s 2009 nyarára itt tobzódott a CIA-FBI és minden szedett-vedett a cigánygyilkosságok ürügyén, de akkor már sejteni lehetett, hogy sokkal nagyobb és mélyebb a baj. A maci felébredt a téli álmából és álmosan pislogott, hogy mit is mûvelnek nálunk és a világban a zsidók „üzletelés” címszó alatt. Talán ráébredtek arra, hogy nem is azt teszik, hanem háborút készítenek elõ, úgy, hogy szépen csendben megszállnak bennünket is katonailag.

    Laborcot (a fejeslábasok családjába tartozik) úgy választották ki, hogy azt rikácsolták közben, hogy KGB érdekeltség. Ezt azért kellett - feltételezésem szerint-, mert az itteni CAHAL egységek elkezdték nyugtalanítani a macit és a titkos diplomácia jelezte ezt. Ám Laborc is minimum kettõs ügynökséget mûködtetett s így bukták be Táborfalvát, majd pedig a cigánygyilkosságokat, melyeket rá akartak verni az orosz titkosszolgálatra. Ekkor kellett mennie Laborcnak: 2009 augusztus 31. A cigánygyilkosságok Mossados száláról 2009 július 30-án tettem meg a feljelentésem éppen az NBH-nak! Kérdés van? Laborccal együtt sok idiótának mennie kellett, de maradtak még sokan.

    Laborccal együtt távozott az NBH-vezetõk többsége

    A Laborc Sándorral együtt távozó vezetõk nyugdíjazási kérelmeit az akkor még hivatalban lévõ fõigazgató minden esetben ellenvetés nélkül hagyta jóvá - Laborccal együtt az NBH vezetõinek közel 85 százaléka távozott, tudta meg a Magyar Nemzet.

    Diplomatikusan ugyan, de Balajti László, az Alkotmányvédelmi Hivatal fõigazgatója arról tájékoztatta az Országgyûlés nemzetbiztonsági bizottságát kedden, hogy Gyurcsány Ferenc kormánya politikai célokra is felhasználta a polgári titkosszolgálatokat, értesült a Magyar Nemzet. A személyi konzekvenciákat már levonták - több érintettel szemben fegyelmi eljárás indult.

    A Nemzetbiztonsági Hivataltól a vezetõ beosztású munkatársak csaknem 85 százaléka távozott akkor, amikor a lehallgatási botrányba kevert UD Zrt. elleni feljelentés kudarca miatt Laborc Sándor volt fõigazgató is benyújtotta nyugdíjazási kérelmét, értesült a Magyar Nemzet titkosszolgálati forrásokból. Úgy tudják, az egyes igazgatók, valamint több fõosztályvezetõ és osztályvezetõ jórészt azonos azokkal a tisztekkel, akiket a nemzetbiztonsági bizottság támogatásának hiányában is az NBH élére kinevezett Laborc Sándor helyezett beosztásukba.
    Link

    Ezt követõen ment "önszántából" Drazsé is, de addig megcsinálták alibinek az UD Zrt ügyet és a Budaházy -robbantásos „fiaskót”, az NNI seggedelmével.

    Ne feledjétek, hogy a szlovák titkosszolgálati fõmufti és elõtte a katonai hírszerzés vezetetõi is gyorsan leváltásra kerültek az utóbbi szûk egy évben, ahogyan az izraelita Mossad és a CIA vezetõsége sem állta jól a sara. Túl sok ez véletlennek. Ment a francia és a német érintett katonai garnitúra is a levesbe.
    Talán mindennek köze van ehhez itt!

    Tisztelt NBH, Hölgyeim és Uraim!

    Remélem, az igazgatóváltás kicsit felpezsdíti ott is az életet, és a megtévesztõ névhasználatuk végül valódi lesz, bár nincsenek illúzióim ezzel kapcsolatban (sem).



    Örömmel vettem tudomásul, hogy elkezdtek kutakodni az Õrezredes berkeken belül is, de remélem, nem csak a tisztességes kollégák megfélemlítése okán. Tegyék csak nyugodtan. Már nem sok idejük van leleplezni a nemzetellenes tevékenységet! Amiért írok, az csak a szokásos. A hozzám is eljutott információkból készítettem egy kis kivonatot, amit kérek mély tisztelettel leellenõrizni.

    Az elsõ levél nagyon sok megfontolandó dolgot tartalmaz. Én megpróbáltam utána járni az ügynek, de az IOSA nekem kicsit nehezen emészthetõ falat (szerintem önöknek is az), a Specnaz-ról már nem is beszélve.

    „Azért írok, mert olyan információkhoz sikerült jutnom, amiket feltétlenül meg kell osszam Veled. Két ok miatt, az elsõ a hitelesség ellenõrzése, a második pedig a minél szélesebb körben való terjesztése a hírnek.
    A forrás az IOSA(=Mossad) magyarországi vezetõi körébõl származik, régi... Az ukrajnai területen
    toboroznak, fõleg volt/jelenlegi Specnaz körökbõl. A feladat hirtelenszõke vikingek(cigányok) kilövése, majd "látványos" lebukás... Össze nem téveszthetõ, szõke, magas embereket keresnek... Gyakorlatilag ezzel akarják a cigányságot ráuszítani a magyarokra. Az idõzítés a parlamenti ülésszak kezdete... A Jobbik helyére a MSZ-t szeretnék elõre tolni, többször is felmerült Vukics neve, mint küldött ember, ez most ismét felmerült de a lehetséges küldõk oldaláról!!!! Augusztus végére
    szervez az MSZ egy nagy összejövetelt Bösztörpusztára, majd szeptemberre komolyabb politikai megmozdulásokat. Alátámasztja mindezt a Jobbik jelenlegi bénultsága, ami a vezetõ egyéniségek EP-be történõ deportálása eredményezett. Nem kevésbé fontos, hogy ezzel az akcióval viktorviktor-nak is elébe mennek, nem hagyva idõt a reagálásra. Kubatov Gábor neve gondolom ismert elõtted, az õ köreibõl származó infók szerint, a fidesz jelenleg önmagától ájult, a "sikerektõl" és korszakos televanapohárkészlet Viktor nagyságától aléltan várja a jó szerencsét.

    Röviden ennyi, de ha ez bejön akkor kemény õszre számíthatunk, diverzáns akciók is kinéznek a közmûvek ellen, amennyiben nem lesz elég sikeres a cigány lövészet, de ötvözhetõ is a kettõ...
    Üdv”

    Arról sem árt tudniuk, hogy Bp. környékén, egy fegyveres mossados háttérrel indított cigány maffiózókra, uszítható társaságra kihegyezett esetben olyan 3000 fõs felfegyverzett társaságra lehet az elõzetes becslések alapján számítani. Ez csak ez a régió, de ezzel –gondolom-, nem mondtam újat.
    ______________________________________
    Aztán itt egy következõ adalék is!

    „Hello!

    Valami nagy disznóság van készülõben! Hétvégén
    · postaimre - 2011 07 03 ¦ 16:33:03 · 39 hozz�sz�l�s · 73644 megnyit�s · Nyomtat�s
    Hozz�sz�l�sok
    Oldal: 1 / 4: 1234
    # | postaimre postaimre - 2011 07 03 ¦ 16:59:51
    Sajnos a cikk hossza miatt itt kell kiegészítenem, hogy vége is lehessen!

    Valami nagy disznóság van készülõben! Hétvégén egy beszélgetésnek voltam fültanúja. Egy rendõr igazolvánnyal rendelkezõ katona (ez is már érthetetlen volt számomra) panaszkodott barátjának a vonaton. "én eközben zenét hallgattam csak egyik fülem volt ott"

    Kecskeméten szolgál(t) a fent említett személy. De most a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemre jár (jegyzeteire ez volt írva

    Eredeti szakmája elmondása szerint, légi teherszállítmányozó tiszt. Arra panaszkodott hogy a sok távol-keleti titkosszolgálatnál dolgozó ügynök miatt polgári légikisérõi tanfolyamot kell csinálnia, mert ide utazgatnak magyar honvédségi szállító jármûveken, és még azt is mondta lassan londinernek érzi magát.

    Véleménye szerint ezután még intenzívebb csapatmozgások várhatóak a térségbõl, hiszen csoportosan végzik a kurzust.

    Maradok tisztelettel:

    Azért nem kommentálom ezt a levelet, mert akár igaz is lehet minden szava. Magyarországra nem 500 000 zsidó telepest várnak, hanem lehet az a szám 2 000 000 is, egy-két éven belül, s aztán jöhet a többi, a maradék, mint menekült. Egy küszöbön állónak kommunikált, Irán elleni izraeli agressziót figyelembe véve, ez nem is kizárt. Persze minden menekült holokauszt áldozat lesz, mert családjaikat a csúnya irániak szemmel verték!

    De itt a kedvencem! Kérdésem a következõ? Az In-kalnak milyen részesedése van a jelenlegi NBH Rt. ban? Nem kell válaszolni, úgy sem szoktak. Ezt csak azért kérdezem, mert a Rendõrséget már bekebelezték, a Nemzetvédelmi Egyetemet is behálózták a közintézmények és stratégiai pontok java része már a felügyeletük alatt áll, vagy ül, ahogy éppen fütyülnek nekik.

    Szóval, az egyik rendõr szakaszervezettnek nevezett egység téglasor vezérkara be akar épülni az In-Kal-ba, hogy azt belülrõl bomlasztva védje és óvja meg a magyar hazát. Erre a célra, fedõtörténetként azt tervezték, hogy a lezüllesztett rendõrség egyes csábítható tagjait átsorolják az ottani állományba, majd pedig puccsot tervezve veszik vissza Ferihegyet és minden stratégiai pontot, intézményt a mossad-tól. Csak szólok, hogy veszélyben vannak a részvényeik, és nem biztos, hogy ezt engedni kellene, mert Soros Gyuri bácsi ezt nem nézné jó szemmel.

    Nem is olyan régen, egy Juhász nevû ember( no meg Draskovics, akinek puha az orra, és Bencze, aki költõ is) a TMRSZ-el kapcsolatosan azon ajvékolt, hogy nemzetbiztonsági kérdés az, ha együttmûködési megállapodást köt egy bejegyzett politikai szervezettel annak ellenére, hogy minden másik politikai szervezet, akinek ez a szakmai program az asztalára került, elutasította azt. Most csend van, pedig a Rendõrség egyik szakszervezete egy fegyveres, köztudottan izraeli hátterû, sok morális és anyagi visszaélésre utaló kérdést felvetõ magáncéggel lépett frigyre. Kérem Önöket, nézzenek már komolyan utána, nehogy töke legyen annak az arának, mert még herélés lesz a vége.

    De íme, itt a bizonyíték is a nászra!

    Tisztelt Kollégák!

    Örömmel tájékoztatok minden érdekeltet, hogy létrejött egy megállapodás a Rendészeti Védegylet és az In-Kal Security Kft.-között.
    Ennek értelmében, az In-Kal Security olyan másodállás vállalási lehetõséget biztosít a rendõrség állománya részére, amely nem összeférhetetlen a szolgálati jogviszonnyal, és végzéséhez nem szükséges vagyonõri igazolvány.

    A munkavégzés különféle sport és kulturális rendezvényekre vonatkozik, eseti, de folyamatos jelleggel, forgalomirányító, jegyvizsgáló, stb. munkakörökben.

    Az alkalmazás feltétele egy személyzeti beszélgetés és adatfelvétel, amelyet az In-Kal Security végez meghatározott idõpontokban.

    Ezt követõen a kiadott alkalmazási szándéknyilatkozattal a megfelelõ nyomtatványon kell benyújtani a másodállás vállalásra kérelmet a munkáltatói jogkört gyakorló rendõrségi vezetõ felé.

    A koordinátori és kiértesítési feladatokat a Rendészeti Védegylet Fõvárosi Tagszervezete Szervezõ Titkára, Mészáros Zoltán r. zls. látja el. Elérhetõsége: 06-30/661-2094 telefonon, vagy az rv.inkal@gmail.comemail címen.

    A személyzeti beszélgetések idõpontjairól, folyamatosan tájékoztatást adunk.

    Jelentkezni és a részletekrõl érdeklõdni a 37-090 vagy a 37-091-es telefonszámokon lehet.

    Pach Dániel r. zls.

    Rendészeti Védegylet Fõvárosi Tagszervezet elnöke

    Össze nõ az, ami össze tartozik! rv.inkal@gmail.com


    Köszönöm, hogy tájékoztató anyagomat elfogadják, és csatolják a meglévõ dossziémhoz. Bár elõzõ leveleimre semmilyen formában nem reagáltak, tudom, hogy rendszeres olvasói az oldalamnak. Ezért is ajánlom a mai bejegyzésemet, amely MSZP pártpénzek és illegális <http://www.postaimre.com/?p=1723> fegyverkereskedelem címet visel. Talán ott sem ártana kútászkodni kicsit, de ezt csak halkan suttogom.

    Vigyázzanak erre az országra és naiv, alapjában becsületes népére, a magyar nemzetre, ha már egyszer erre a hálátlan feladatra szegõdtek! Vagy, ha mégsem ezt teszik, legalább hagyják, hogy önök helyett megtegyék ezt azok, akik (ha nem is értik a szakma minden csínját, és nem KGB, Mossad, CIA gyógyintézményekben lettek kistafírungolva) megteszik azt, amit a lelkiismeretük diktál!

    Áldás, s békesség!

    2009-07-30

    Posta Imre




    Ez a bejelentés volt az, amit már a rendszer nem tudott feldolgozni. Laborcnak mennie kellett rá egy hónappal, de ami az oldalt és a kis közösséget illeti, csak akkor kezdõdött igazán az élet.



    Tehát a feljelentésem után két héttel hirtelen lebuknak a cigánygyilkosok, de azért azt éreztem, hogy ehhez némi közöm nekem is van! A gyilkosok lebukásának következménye nem az lett, hogy Laborcot kitüntették, hanem Lemondott önként a hónap végén, alig egy héttel az elfogást követõen. Ja, majd feledtem, hogy a honlapom a feljelentést követõen szintén kilõtték és akkor költöztünk át a WF oldalára.

    Itt a folytatás, ha van még hozzá kedvetek, hogy belemélyedjetek!


    Feszül a húr - A Magyar Gárda vigyázza a családom álmát!

    Mint az már sokak számára ismeretes, néhány napja folyamatos támadás alatt tartották a honlapomat, amelyet végül a szolgáltató kénytelen volt lekapcsolni. Most egy átmeneti tárhelyrõl üzemel, de folyamatban van az új/régi oldalam feltöltése a www.postaimre.com, illetve a www.postaimre.tk elérhetõségek alatt.

    Ma éjjel két gárdista állt õrt a házam elõtt, mert Vona Gábortól és Kiss Róbert kapitánytól kértem a családom védelmében segítséget. Miért is? Elmondom.

    A cigánygyilkosságok hátterét firtató írásaimat tettem fel a honlapomra, amelyekben arról értekeztem, hogy a Mossad áll az ügy hátterében és Specnazos (orosz/ukrán különleges egység volt tagja) bérgyilkosokat bíztak meg cigányok megölésével. Nyilván, hogy ez csakis a jelenlegi rezsim érdekeit, a polgárháborús helyzet kaotikus és rasszista motívumokkal átszõtt látszatának megteremtését szolgálta volna. De csak volna! Nyilvánvaló, hogy az eddigi támadásokat és gyilkosságokat is elkövette valaki, akiket eddig sehogyan sem talált meg a "rendõrség". Vagy a tehetséggel, vagy az akarattal volt gond. A legutóbbi gyilkosságot megelõzõ napokban az NBH-nak tett feljelentésemben, forrásokra utalva jeleztem, hogy mire készülnek az országban. A levelet megküldtem Sólyomnak, Bajnainak, Orbánnak, Benczének is, de választ nem kaptam erre a beadványomra sem. Helyette az informátoromnak mentek utána, és az IOSA-n keresztül el is érték. A napokban bevitte az NBH és két napig vendégeskedett náluk, illetve a Kozmában. Ott meg is verték az illetõt, láttam a nyomait! Közben egy meghívásnak tettem eleget Bösztörpusztán, a Magyarok Országos gyûlésén, elõadás formájában. Valószínûleg sok ügynök volt a nézõk között, de meg is szólítottam õket, ezért megorrolhattak rám. Kis szerénytelenséggel mondhatom, hogy nagy sikerû volt a beszéd, legalábbis a visszajelzésekbõl és a sokszori vastapsból erre lehetett következtetni. Vasárnap is tartottam elõadást, mert Szima Juditnak - a meghívott szónoknak - közbe jött egy halaszthatatlan családi program, és ez a beszéd is nagy tetszést aratott.

    Ebbõl következtethetett az ott lévõ ügynöksereg, hogy szorosabb felügyelet alá kell vonni engem, mert veszélyesebb lehetek rájuk nézve, mint azt korábban gondolták. Ezt persze csak kikövetkeztettem. A könyveim terjesztésének akadályai fennállnak, a nyomdászom teljesen ellehetetlenítették azért mert a könyveimet nyomja, s gyakorlatilag minden más megbízását megszüntették ezért. A Magyarok Szövetsége rendezvény hivatalos megkezdésével egy idõben jelentették be, hogy elfogták a cigánygyilkosokat.


    Már akkor furcsállottam, de kommunikációs trükknek tartottam a bejelentést, hogy ezzel, és ne a rendezvénnyel, majd pedig a Gárdaavatással legyen elfoglalva a cionista sajtó. Ez be is jött, de mint kiderült, rengeteg hazugság és dezinformáció látott az elfogás körülményeirõl és az elfogottak személyével kapcsolatosan napvilágot. Egy biztos, a rendõrség nem az igazat mondja. A honlapomon megírtam azokat az információkat, amelyeket az kontaktom juttatott el hozzám.

    Ezek szerint, valóban elfogták a frissen beszervezett Specnaz-os társaságot, de nem õket mutogatják a televízióban. Személyi összetételük alapján: 3 Specnaz, 1 Mossad, 2 cigány személy tartozott a különítménybe. A médiában egy újabb móri ügyet kreálnak, fiktív bizonyítékokkal és jobbára bemártott személyekkel. Gyorsan kellett cselekedniük, eredményt felmutatni, mert a feljelentésemmel le lettek leplezve. Éppen ezért kértem Benczétõl a 100 milliós nyomravezetõi díjat.

    Mindeközben beindult a diplomáciai hercehurca. Az FSZB (KGB utódszervezete) elég zokon vette, hogy bele akarják rángatni a keleti blokkot Drazséék ebbe a piszkos játszmába, ezért megindult a hadüzenet feléjük. Pillanatnyilag egy titkosszolgálati nemzetközi csata folyik a háttérben. Sólyom kiátkozása az elorzott területünkrõl is a játszma része. Improvizálnak. Ha már nem jön össze még a választásokig a folyamatos cigánygyilkolászásuk, akkor nemzetközi komoly konfliktusba kell sodorni az országot. Ficó is fél attól, hogy a magyarországi mesterséges belviszály, átterjedhet hozzájuk, és ez nem hiányzik nekik, de arra jó, hogy a pozícióját megszilárdíthassa. Sólyom szánalmas vergõdése is egyfajta uszítás, miközben elterelõ hadmûvelet is az ébredezõ magyar öntudat elterelésére.

    Céljuk az, hogy ne lehessen az országban választásokat tartani egy konfliktus helyzetben meghirdetett statárium okán. A honlapom "kilövésével" egy idõben hajnal 2-kor bevitték a Kozmába az informátorom, és szétverték. Bevetési kesztyû volt a trénereken és héberes angolszász nyelvjárásban beszélgettek. Kérdésük nem volt, csak ütöttek. Tegnap este hozták haza a srácot, "Kerecsent", de hamarosan megjelentek nála újra. A háza elõtt a sötétben parkolt le a kocsi négy "masszõrrel" az utasterében. Mi eközben Skype-on és telefonon is tartottuk a kapcsolatot.

    Mondta, hogy vigyáznom kell a családomra (korábbi "vendégeskedésénél"az NBH faggatta felõlem is és be akarták szervezni a hálózatukba), és én ezt konkrét fenyegetettségnek vettem, mert szerintem rajta keresztül üzentek nekem. Hívtam Vona Gábort, majd Kiss Róbertet, de jeleztem Szima Juditnak is, hogy mi a helyzet. Felhívtam a 107 -et és ott is elmondtam, mi a gondom, majd a soroksári ügyeletessel is közöltem a tényállást.

    Kiküldte a járõrt "Kerecsen"-hez de amikor meglátták a smasszerek a rendõrjárõrt, elhajtottak. Közben gárdisták érkeztek a házamhoz és itt álltak õrt egész éjjel. Még frissiben küldtem egy bejelentést az NBH-nak, Az éjjel aztán, a rendõrök (eléggé meg voltak ijedve õk is, ahogy hallom) adta kis levegõvétel alatt sikerült a srácnak kimenekülni a házból és a szabad ég alatt tölteni az éjszakát. Jelenleg ismeretlen helyre távozott, s remélem biztonságban van. Hozzám még ma is jönnek a gárdisták, mert nem kívánom, hogy tanúk nélkül vigyenek el úgy, hogy a családra rátörik az ajtót.

    Bízom benne, hogy a helyzet hamarosan túlnövi az én szintemen magát, bár a bosszú lehetõsége mind Drazséban, mind Benczében benne van (a többirõl nem is szólva). Jó lenne, ha észhez térnének végre, de erre kis esély van. Nagyobb a valószínûsége annak, hogy el kell vinniük a balhét a tetteikért. Úgy legyen! Informátorom szerint az NBH -nak tett feljelentésem alapján elfogott személyeket már elengedték, de ezzel egyidejûleg a börtönökbõl folyamatosan engednek szabadlábra olyan személyeket, akiknek nem kunszt meggyilkolni valakit.

    A "nehézfiúk" feladata a társadalom terrorban tartása és a nemzeti oldal prominens személyeinek, oda tartozó köröknek a fizikai bántalmazása, esetleges megölése. Szóval, a helyzet nem egyszerû és csak most jön a java. Kértem a Nemzetbiztonsági Bizottság általi meghallgatásom, ha már Sólyom nem áll velem szóba. Az itt is megírt információk hitelességét sajátélményem garantálja, de jó azt is tudni, hogy nem vagyok egyedül, mert azonnal jött a Gárda is segíteni és ma egy MSZ-es barátom is jelezte (kérés nélkül), hogy szívesen õrködik a családom álma felett, ha kell. Vukiccsal még nem beszéltem, de azt hiszem, megérett az idõ arra, hogy elkezdjük nagyon komolyan venni egymást eben a körben. Ami itt van, az már nyílt terror ellenünk, és ezt nem engedhetjük meg senkinek!

    2009-08-27
    Posta Imre
    http://www.hirtur...php?rss=16*12616


    Levél az IRM-be!

    csütörtök 27 augusztus 2009 - 17:04:37 | postaimre

    Daskovics úr!

    A mellékelt írást, kérem tekintse beadványnak, önvallomásnak, vagy aminek éppen önös érdekei megkívánják. "Sajnálom", hogy elõadásaimmal, könyveimmel sok tisztességes magyar, zsidó és cigány (no meg más nemzetiséginak is) a szemét felnyitva ráirányítom figyelmet olyan összeesküvésekre, amelyeknek érintettje minden magyar állampolgár. Nehéz a dolgom, mert önök folyton "keresztbetesznek" mindazoknak, akik az igazságot akarják nyilvánosságra hozni (nekem ez a tapasztalatom). A mellékelt összefoglaló írás az utóbbi napok eseményeit taglalja, de mitagadás, a tegnap esti történések még jobban felnyitották a szemem. Önök mindenképpen polgárháborús helyzetet szeretnének megteremteni?

    Önök bármire képesek? A formális logika és a szervezetismeretem azt mondatja velem, hogy igen. Azóta erõsödött fel ez a cigánygyilkosság -kérdés, mióta ön ott van, ahol. A médiát láthatóan jól irányítják az önök szájízének megfelelõen, hogy sok naiv ember a valódi tényekrõl semennyire, vagy éppen ellentétes elõjellel értesülhessen. Nem látok sem szakmai, sem jó szándékú megoldási kísérletet az önök részérõl, bár én a magam részérõl minden emberileg megtehetõt megtettem azért, hogy ne sikerüljön összeugrasztani a magyarokat a hazai zsidóságot és cigányokat. Azért is tettem, teszek, hogy az erõszakos izraeli (és más államokból történõ) zsidó betelepülés veszélyeire felhívjam a magyar állampolgárok figyelmét. Talán a munkám már nem volt gyümölcstelen, mert úgy értesültem, hogy egyre több magyar zsidó és értelmiségi cigány sem nézi jó szemmel, ami ebben a kérdésben, és a cigányok uszításába és a magyarellenes kormányzati megnyilvánulásokban a közhangulatot befolyásolja.

    Önök bûnösök!

    Nem használják a rendelkezésükre álló tudást és anyagi eszközöket arra, hogy itt békességben élhessünk, sõt - és ebbéli meglátásommal sokak véleményét osztom-, pontosan az ellenkezõjét teszik annak, amit ebben a helyzetben a törvény és a rend megkövetelne. Önök igazi káoszteremtõk, de ebbe már közvetve is sokan belerokkantak és bele is haltak a történelem során. A rendõrségnek nevezett csõdtömeg (azzá tették önök), csak bûnbakkeresésre jó, érdemi munkára, rendteremtésre nem. Most nagy a baj! Az összeomlás szélén vagyunk, ha nem benne. Önök juttatták oda, tudatos és célirányos tevékenységükkel. A cigányság a kilátástalanság sötét bugyrában, míg a zsidók az ostoba és bárgyú rettegésben tartva lettek ellene fordítva a többségi magyar társadalomnak, aki eddig csak tûrt, s félõ, hogy tovább is tûrje, hogy kiirtásunkat saját maga asszisztálja végig. Kérem, fogadja meg a tanácsomat és a javainak egy részével távozzon el posztjáról. Méltatlan, rá és benyomásom szerint is rosszindulatú, szakmailag képzetlen döntéseivel csak élezi, fokozza a tudatosan felszított társadalmi ellentéteket. Nem az a hibás, aki rámutat a betegségre, annak diagnózisát megadja, hanem a körokozó és a legyengített szervezet, aki azt hagyja magán eluralkodni. Tudom, hogy nem mond le, mert még nem vitte végezte el azt a munkát, amelyet önre szabtak a nem magyar felettesei. Szeretném tudni, hogy csapdában van. Önzése és zsarolhatósága fogságában kénytelen lesz együtt süllyedni a hajóval. A nemzet végveszélyben van, a magyarok elégedetlenek, a cigányokat felhergelték (mossados hátérrel) a magyarok ellen, és a zsidók sem lehetnek elégedettek, mert egyre jobban nyomasztja õket a betelepítendõ több millió, számukra is idegen fajtársukkal való konfliktus (üzleti és emberi) lehetõsége. Kérem, vessen véget a további esztelen médiaröfögésnek, magyargyûlöletnek, cigányuszításnak, zsidó-felsõbbrendûség -sugározásának! Ha pedig erre képtelen, mert nem is akarja, sõt ennek ellenkezõjére van felhatalmazva, akkor legalább legyen jobban felkészült! Nem lesz ennek jó vége! A hazugság-légvár összeomlik és sok cigány és zsidó mellett nagyon sok magyar is rájön arra, hogy amit önök tettek, tesznek, az nemzetellenes tevékenység. Persze újabb hazugságokkal egy ideig még álcázhatják magukat, de -remélem - ez már nem tart soká!

    Így legyen!
    Áldás, s békesség!


    Éjjeli levél (erõs felindultságból elkövetve)

    szerda 26 augusztus 2009 - 23:24:13 | postaimre

    NBH!

    Szóljatok már oda a mossados haverjaitoknak, hogy V. Zsolt-ot ne verjék már péppé sem a Kozmában, sem máshol! Komolyan, az ember esze megáll tõletek! Nem lenne egyszerûbb likvidálni azokat, akiknek nem tetszik, amit itt mûveltek!
    Most ment el a házától 4 verõlegényetek. Szerintem hagyjátok békén, mert nem tud semmit, amit érdemes lenne belõle kiverni. Én a Gárdástól kéretem mára biztosítást, amíg nem tisztázódik ez az egész és le nem játsszátok egymás között az államellenes dolgaitokat! Én állok rendelkezésetekre, ezért is kértem, hogy a Nemzetbiztonsági Bizottság hallgasson meg, ha akar. Zsoltot, pedig ne bántsátok! Szóltam a helyi rendõröknek is, de ha kell, akkor a Gárdával oldjuk meg a védelmét. Szégyen, amit tesztek, és lesz ennek még csattanója, úgy érzem! Ha értem jöttök, akkor nappal, és ne a gyermekeim ijesztgetésével gyertek, ha kérhetem! Vagy, ha már csak a Mossad dönthet helyettetek, akkor húzzátok le magatokat a klozeton! Ennyi!

    Posta Imre

    Ui.: A nagyfõnöknek az asztalára tegye le az ügyintézõ ezt az írást! Ha bebizonyosodik, hogy õ és kis "aranycsapata" mindent megtesz, csak ennyire képesek, vagy ennyire van lehetõségük a Mossad mellett, én kérek bocsánatot! (Most is ott dekkol egy Ford, 4 kölökkel Zsolt háza elõtt).

    Nos, többször kértem, hogy a Nemzetbiztonsági Bizottság hallgasson meg, de ezek zsidók, még válaszra sem méltattak. Az, hogy nyakig benne van az NBH, KBH vezetõsége a hazaárulásban, teljesen világos. Az, hogy most a gazdasági vonalon és nem a politikai szálak mentén emlegetnek kémkedést és hazaárulást, nekem már teljesen átlátható képlet. Balajti is benne van, ez sem kérdéses, de ha az NBH és a KBH, IH szépen a kardjukba dõlnek, akkor a Mossad végrehajtó testülete fedezék nélkül marad. Ez nekem így teszik, bár kétségbeesésükben csinálhatnak még harakirit és árthatnak is, de ettõl a tény, tény marad.
    - 2022. 07. 21. 16:20
  • Posta Imre
    Katonából botránykönyvíró - Posta Imre útja a könyvírásig

    Lakossági fórumra hívták Szentesre Posta Imrét, a Rend-őr-köz-i-gazság című könyv íróját, szerkesztőjét, a Köztársasági Őrezred volt szakpszichológusát. A felkérést örömmel vette, hiszen, mint az a bemutatkozásából kiderült, itt született.
    A fórumon sokan részt vettek, fiatalok, középkorúak és idősek is. Ennek az előadó, Posta Imre kifejezetten örült, hisz a mondandója mindegyik korosztálynak szólt. Bemutatkozásából kiderült, hogy Szigetszentmiklóson él, három gyermekes családapa, aktívan kerékpározik, s jelenleg a felesége tartja el a családot. Elmondta, hogy már gyerekkorában is szeretett volna katona lenni, s ezt az álmát valóra is váltotta. A szolnoki középiskolából a Zalka Máté Katonai Műszaki főiskola vegyivédelmi szakán folytatta tanulmányait, nemsokára azonban az akkor még létező Szovjetunióba ment, mivel már akkor is a legjobbat akarta magából kihozni. Kiváló diplomával végzett, majd a rendszerváltáskor hazavezényelték, s tanulmányait a Bolyai János Katonai Főiskolán fejezte be, végig színjelessel. Vörös diplomával, főhadnagyként avatták tisztté. Ezután Kiskőrösre került rögtön századparancsnok-helyettesként, emellett Debrecenben tanult tovább, ahol tiszteknek indítottak pszichológus képzést. A megszüntetett kiskőrösi katonai bázisról Tökölre került, de nemsokára azt a létesítményt is megszüntették, így a Büntetés-végrehajtási intézetben kapott munkát. Az ottani körülmények azonban nem voltak számára megfelelőek, így egy újsághirdetésre jelentkezve lett a Köztársasági Őrezred munkatársa.
    Már a hadseregben láthatta, tapasztalhatta azokat a módszereket, amelyekkel nem értett egyet sem mint humanista, sem mint pszichológus. Már akkor feltűnt neki a vezetők alkalmatlansága, az állomány semmibe vétele. Hasonló tapasztalatokat szerzett a BV-ben is, majd lényegében ugyanezeket látta az őrezred szakpszichológusaként is. Be kellett látnia, hogy ezzel nincs egyedül, hiszen több páciense is arról panaszkodott, hogy a főnökség alkalmatlan, a saját ügyeikkel foglalkoznak, nem törődnek az állományukkal. Kiderült számára, hogy hiába dolgoznak pszichológusok a fegyveres erőknél, mivel 20 éve nem szűrtek ki egyetlen felső vezetőt sem. Megtudta azt is, hogy milyen összefonódások vannak az In-Kal Security, a Köztársasági Őrezred, valamint a politikai élet szereplői között. Feltűnt neki az is, hogy diploma és nyelvvizsga nélkül neveznek ki új vezetőket a testületek élére, annak ellenére, hogy az állam több száz millió forintot költött nyelvoktatásra. Rá kellett jönnie, hogy hiába megy panasszal egy hivatásos bármelyik vezetőjéhez, nem történik semmi, mert mindegyik benne van valamilyen korrupciós ügyben. Innen egyértelmű a következtetés, miszerint a jelenlegi felső vezetésnek - legyen az bármely szervezet – nem érdeke, hogy szakmai döntéseket hozzon. Mutyizás alapján történik a kiválasztás, tele van haverral, családtagokkal, egyéb rokonokkal az Őrezred, az ORFK, a BRFK, valamint bármelyik minisztérium. Ezt egyre többször lehet hallani. Azok, akik maguktól fölállnak, és otthagyják a minisztériumokat, vagy presztízsféltésből teszik, vagy félnek attól, hogy nagyon megütik a bokájukat.
    Könyvének konkrét apropójaként a 2006-os események szolgáltak alapul. Az októberi tüntetések előtt ő már júniusban megkongatta a vészharangot, mert úgy gondolta, hogy valamit tenni kell ebben a lehetetlen helyzetben. Levelet írt előbb a felettesének, Szabó tábornoknak, majd mivel ő nem reagált, elküldte a levelet Gyurcsány Ferenc miniszterelnöknek is. Azonban onnan visszajutott a levél Szabó tábornokhoz, aki behívatta magához, de nem tudta eltéríteni a szándékától. Ezután arra kérték, hogy álljon föl, és akkor nem lesz baj, mert ha köti az ebet a karóhoz, akkor ellehetetlenítik, szakmailag tönkreteszik, bevádolják hamis váddal, hamis tanúzással, rágalmazási pereket akasztanak rá és még etikai bizottság elé is viszik. Mindenhol ez az „alaphang”. Erre ő azt mondta, hogy jó, rendben van, lássuk mi lesz ebből.
    Azonban lényegében semmi nem történt, nem indult fegyelmi eljárás, stb., viszont megfagyott körülötte a levegő, igyekeztek ellehetetleníteni a munkáját. Ez odáig fajult, hogy egyszerűen kihúzták a számítógépét a falból, illetve parancsba adták az összes kollégának, hogy ne engedjék oda a gépeikhez. Közben kikerült az őszödi beszéd, valamint kihallgatást kért Bene László országos főkapitánytól, aki lényegében nem vonta kétségbe, hogy igazat mond, de az adott politikai helyzetben nem állíthatta fel a rendőri vezetőket. Ezután a beszélgetés után sem történt semmi, ezért úgy gondolta, hogy akkor inkább ő lép elsőnek: feljelentést tett néhány kisebb dolog miatt. Csak ezután léptek fel ellene. Október negyedikén azonnali hatállyal felfüggesztették, elkérték a belépőjét és fél órát kapott, hogy összecsomagoljon.
    Innentől kezdve indult be a dolog, elkezdték meghallgatni. Egy probléma merült fel: hogy vannak tisztességes rendőrök is. Azok meg jöttek, és azt mondták, hogy nevezze meg őket tanúnak. Ezt ő nem akarta, mert folyton azt kérdezték tőle, hogy kitől, kiktől vannak az információi. Azért is volt ez probléma, mert az az öt hivatásos rendőr, akik elmondták a konkrét dolgokat, azt kockáztatta, hogy kérdőre vonják, miért nem jelentette ezt azonnal. Tehát nekik úgy kellett tanúskodni, hogy úgy beszéljenek, hogy rájuk ne legyen túlzottan terhelő, de mégis mondjanak valamit, aminél nyilvánvalóan sokkal többet tudnak. Nehezen élte meg azt, hogy neki, mint pszichológusnak, mi is a szerepe, mit mondhat, hol bántja és hol védi az embereit, hogyan tudja ebből a történetből kihozni, ami benne van. Eközben egyre jobban azt látta, hogy erre rá lehet fűzni egész Magyarország lelki krízisét, nem csak a rendőrségi, ügyészségi mutyizásos krízist, hanem arra, hogy miről is szól gyakorlatilag ez a nemzeti politika. És hiába veszi fel bárkivel a kapcsolatot, ír levelet akár magának a köztársasági elnöknek, nincs jelentősége, mert a szekér megy magától tovább. Ebben az összeesküvésben benne van a teljes politikai elit, a politikai elit mögött meghúzódó gazdasági elit. Ez azért fontos, mert teljesen mindegy hogy melyik párt van hatalmon, mert a gazdasági elit az marad, s ők finanszírozzák ezt az egészet. Igazi változásokat azért nem lehet eszközölni, mert a kirakatban lévő politikusok ugyanolyan bábuk, mint a rendőri vezetők.
    Mindezen tapasztalatok, beszámolók és történések vezettek odáig, hogy megjelent a Rend-őr-köz-i-gazság című, cinikus, néhol szarkasztikus, fanyar humorral átitatott könyv, amelyben a fentiekről s még sok más, nem éppen a kellemes kikapcsolódást garantáló, de mindenképpen elgondolkodtató dologról esik szó. A könyv mellékletében helyet kapott több levél, értékelés, jelentés és vizsgálati anyag is, amely alátámasztja a könyv ezeket megelőző tartalmát. Ha valaki eddig úgy gondolta, hogy az ország bajban van, a könyvben bizonyosságot kaphat, sőt! Kiderül belőle az is, hogy pontosan hol van baj, no meg, hogy mekkora.

    Szentes, 2008. április 29.
    Bognár Zsolt (The BitBrain)
    http://bitbrain.blog.extra.hu
    · Posta Imre - 2020-02-21 10:49 · 0 hozzászólás · 823 megnyitás ·Nyomtatás
    https://postaimre.magyarnemzetikorman...dmore=4257
    - 2022. 07. 21. 20:25
  • Posta Imre
    Ajaj, de lehet, hogy az "ukránok" sem ukránok? Moszad jól van? Látszik, hogy minden remekül halad a szabadkőműves cionrezsimben, nem? De! Illumináltak lettünk egy kicsit, de seb baj!

    Óriási csapást szenvedett az orosz kémhálózat Európában

    2022. július 21. 20:11
    A brit külföldi hírszerzés, az MI6 vezetője, Richard Moore szerint Oroszország képessége az európai kémkedésre mintegy felére csökkent, miután több mint 400 hírszerző tisztet utasítottak ki európai városokból, és számos fedett ügynököt tartóztattak le – írja a CNN.

    Moore szerint az ukrajnai invázió február 24-i elindulása óta több mint 400 orosz hírszerző tisztet utasítottak ki Európából, akik diplomatának

    Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
    [url]
    https://www.portfolio.hu/global/20220721/oriasi-csapast-szenvedett-az-orosz-kemhalozat-europaban-557547[/url]
    - 2022. 07. 21. 20:29
  • Posta Imre
    Hekkerek ukrán katonai hírszerzők adatait hozták nyilvánosságra – Magyarország is érintett
    2022-07-06 10:19

    A RIA Novosztyi forrása az egyik orosz különleges szolgálatnál megerősítette a RaHDIt csoport hackerei által közzétett ukrán katonai hírszerzőtisztek adatainak hitelességét.
    “Az anyagok az én információim alapján nem vetnek fel kétségeket” – mondta a hírügynökség forrása.

    Július 6-án a RaHDit nyilvánosságra hozta az ukrán védelmi minisztérium hírszerzési főigazgatóságának több ezer alkalmazottjának adatait. A nyilvánosságra hozott személyek között vannak Oroszország, India, Ausztria, Vietnám, Dél-Afrika, Olaszország, Törökország és Irán nagykövetségeinek alkalmazottai.

    A lista tartalmazza továbbá a lengyelországi, magyarországi, bulgáriai és szlovákiai katonai hírszerzés kezelőiről, szabotázskiképzőkről, valamint a hírszerzés különleges egységeinek képviselőiről szóló információkat.

    Forrás: Orosz Hírek
    https://oroszhirek.hu/hekkerek-ukran-...-erintett/
    - 2022. 07. 21. 20:30
  • Posta Imre
    Rendőrállam? Meg hát! ( P.I )

    10 éve | Tabányi Mihály | 0 hozzászólás

    Üdvözletem Tisztelt Posta Imre!
    Talál ön is benne összefüggéseket, vagy csak a "véletlen" műve? Dr. Bakondi György az OKF (Országos Katasztrófa Védelem) főigazgatója. Azt beszélik egyes tűzoltó ismerőseim, hogy már a méreteket levették az új kék (mint a rendőröknek) szolgálati ruhákhoz, amiknek a hátán a felirat tépőzárral rögzíthető és lecserélhető. Tehát kitehető bármilyen "más" felirat a ruhára. Az sem titok, hogy már van számsorral ellátott jelvényük (mellékeltem a fotót) is. Állítólag az alap kiképzésen már bilincselési technikát is oktatnak nekik. ..tűzoltóknak... :- Csak gondoltam megemlítem, hátha talál emögött még további furcsaságokat is. Jó, hogy van az oldala, csak így tovább! Üdv: Egy hűséges olvasó.

    Melléklet volt a Magyar atlanti tanács (már ismerjük): Az Amerikai Atlanti tanácsot, mint fő szervezetet, a Tavistock Intézet vezetője hozta létre, aki a hírhedt agymosó programok (Blue Bird, Artichoke, MK ultra) vezető kutatója volt. Az Amerikai Atlanti Tanács több vezetője is tagja a Skull & Bones nevű, egyetemi klubnak álcázott bűnszövetkezetnek. Magyar Atlanti Tanács nyílt tagjai közül néhány (a 20 fős irányító testület névsora titkos): . . Alföldy Tádé, Antall György, Bakondy György, Balla Mihály, Baló György, Bíró Zoltán, Beck Tamás, Csizmadia Gábor, Csóti György, Deák Péter, Demján Sándor, Eörsi Mátyás, Éger György, Fazakas Szabolcs, Felkai Anna, Fodor Lajos, Frank Tibor, Gálszécsy András, Granasztói György, Habsburg György , Hajdu András, Hardy Ilona, Hardy Mihály, Hegyi Gyula, Iklódy Gábor, Inotai András, Jeszenszky Géza, Juhász Ferenc, Kádár Béla, Katona Tamás, Keleti György, Kende Péter, Kézdi Kovács Zsolt, Kiss Elemér, Kocsis László, Kolosi Tamás, Kosáry Domokos, Kovács László, Kupa Mihály, Lábody László, Lengyel László, Lotz Károly, Mádl Ferenc, Martonyi János, Mécs Imre, Medgyessy Péter, Molnár Gyula, Nógrádi György, O'sváth György, Oberfrank Ferenc, Orbán Viktor, Ormos Mária, Paczolay Péter, Pálinkás József, Póda Jenő, Pozsgay Imre, Schmitt Pál, Somogyi Ferenc (elnök 2006-ig), Sugár András, Szabó Lajos Mátyás, Szájer József (alelnök 2003-ig), Szakály Sándor, Szent-Iványi István, Szekeres Zsolt, Szita Károly, Szűrös Mátyás, Tabajdi Csaba, Terták Elemér, Töröcskei István, Varga Csaba, Vári Gyula, Vizi E. Szilveszter, Wachsler Tamás.

    Az Atlanti Tanácsok szervezetét létrehozó Tavistock Intézet pedig a CFR kutatási és tudományos szervezete. A CFR vezetői hozták létre a Trilaterális Bizottságot, a Bilderberg Csoportot. A Trilaterális (Háromoldalú) Bizottság 2006. februári találkozójának magyar résztvevői, a bizottság magyar állandó képviselői: Soros György, Járai Zsigmond, Kádár Béla, Kassai Róbert (a kézműves cégek nemzeti egyesületének általános elnökhelyettese). Tag Orbán Viktor, Simor András, Demján Sándor, Cs.i.ll.ag István.

    A Bilderberg csoport magyar tagjai: - Gyurcsány Ferenc, Bajnai György Gordon, Bokros Lajos, Soros György, Simor András, Surányi György, Járai Zsigmond, Szapáry György, Bánfi Tamás (a Magyar Nemzeti Bank volt elnöke), Kornai János ( a Magyar Nemzeti Bank jegybanktanácsának tagja), Oszkó Péter, Veres János, Draskovics Tibor, László Csaba, Békesi László, Kádár Béla, Majtényi László (volt adatvédelmi biztos, ORTT elnök), Várdy Zoltán (a TV2 vezérigazgatója, volt CBS Televízió, a Turner Broadcasting, az USA today International vezetője), Martonyi János (részt vett a Bilderberg csoport 2000-ben megrendezett találkozóján, mint elnökségi tag)
    http://magyarmegmaradas2.network.hu/b...eg-hat-p-i
    - 2022. 07. 21. 20:34
    • H
      Amikor még dőre és botor de jólelkű diákok valánk, ha elmenénk némely messzely hegylevét elfogyasztani egy korcsmahivatalba és a természet is tette bennünk a dolgát, hát valamely deáktársunk mindig felvetette a kérdést, hogy: "Mennénk-é zsidót ölni?"<br />És mindig volt két deli legény, aki kész volt e nemes feladatra: elmentünk hát kettesben a reterátra és KERESZTBE HUGYOZTUNK vala.<br />Mert hát ez lett lévén a "zsidóölés" - azaz a 'keresztbe hugyozás'.<br />Nem is tudják az éber héberek, hogy mennyi kamukausztot követtünk mi el az egyetemi évek alatt?! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))<br />Persze ily nemes cselekedeteket csakis oly rötyin lehetett végrehajtani, ahol a hugyolda még a klasszikus szurkos fal vala.
      - 2022. 07. 23. 14:02
  • Posta Imre
    Kétszer is átvilágították Völner Pált az elmúlt években
    Infostart 2021. december 29.
    Kassai Dániel ellenzéki önkormányzati képviselő kapott választ a titkosszolgálattól.

    2015 és 2021 között kétszer is átvilágították a korrupciógyanúba keveredett Völner Pált, az Igazságügyi Minisztérium lemondott miniszter-helyettesét és parlamenti államtitkárát, de úgy tűnik mégsem találtak semmit, ami miatt büntetőeljárás megindítását kezdeményezték volna – vonta le a következtetést Kassai Dániel XVIII. kerületi önkormányzati képviselő a Facebookon, miután megkapta a választ az üggyel kapcsolatban az Alkotmányvédelmi Hivataltól, szúrta ki a Hvg.hu.

    Kassai Dániel a posztban mások mellett azt írja, hogy ha egy nemzetbiztonsági ellenőrzés során kockázati tényező merül fel az átvilágított személlyel kapcsolatban, akkor az Alkotmányvédelmi Hivatal főigazgatója tájékoztatja a polgári nemzetbiztonsági szolgálatok irányításáért felelős minisztert, vagyis Pintér Sándor belügyminisztert.
    https://infostart.hu/belfold/2021/12/...lt-evekben
    - 2022. 07. 21. 20:36
    • A
      Te aztan jol kiteregetted a szenyest Bubo Doki ! <br />Negativ hoseink nevsora megdobbentoen hoszu , kozottuk a hazaarulas mar eladhato ertekke valt.<br />Onkent valnak idegen erdekek kapcaiva , mert az idegen jol fizet .<br />Cserben hagytak egy orszagnyi lelket . Vajon lesz e bunhodes ?<br />A Kunsagban azt tartjak igaznak , hogy " jon meg kutyara der".
      - 2022. 07. 22. 06:09
      • Posta Imre
        Régi, berohadt dógok ezek, amik közül egy sem lett lerendezve tisztességesen, magyar módra.  Most meg itt hisztériázik a bíróság, hivatkozva a hazudozó ügyészre és a még nyomibb szihiáter szagértőre, hogy a személyiségem ilyen, meg olyan és "radikalizálódom"....pedig ahogy széjjel vagyok nézve már "radikalizálódik" itt minden én csak nem voltoztam. Kovács Árpád se véletlen került oda, ahová...és elmondom, ha hisziTEK, ha nem, sokszor sikerült a háborús tematikának keresztbe tenni ezekkel a feljelentésekkel és a nyílt beszéddel, nyilvánossággal. Most végső visszaszámlálás zajlik. Nekem már kicsit hosszúra nyúlik itt ez a homókázó és a hazudozás. Annyi titkoszos-szolgálai elemet és egyebeket csereberéltek le "miattam", hogy elhiszem, hogy a véremet akarják, vagy börtönben látni elrohadni..., de hát majd meglátjuk, hogy ki is van a "törvényesség" útján és ki tért le már rég róla, vagy éppen azért került pozícióba, mert sosem járt rajta. Fura ez, nem? Van, aki engem félt...pedig háború van, vagy nincs?


        "Én csak érted aggódok, ne kerülj vissza...a lelkem egy darabja is börtönbe kerülne, amit nem akarok. A faszba elmennék ebből az országból helyetted, itt idegeskedni, biztosan elmennék messzire. Nem érdemled meg ezt a sok bántalmazást és ami rád vár. Te csak jót akartál, tiszta szívedből, arról nem tehetsz, hogy mindenki korrupt geci szar gennyláda és az emberek agyhalottak, miközben a rendőrök a geciség nonpluszultrái.
        Szóval borzasztóan rosszul viselném, ha lecsuknának a disznó diktátor miatt megint... a lelkem és szívem egy darabját csuknák le."

        A többit, had ne idézzem be, de mit is jelent a "hitelt érdemlően" ?
        150. § (1) Aki hitelt érdemlõ tudomást szerez arról, hogy az alkotmányos rend erõszakos megváltoztatása, az alkotmányos rend elleni szervezkedés, lázadás, rombolás, hazaárulás, hûtlenség, ellenség támogatása, kémkedés készül, vagy még le nem leplezett ilyen bûncselekményt követtek el, és errõl a hatóságnak, mihelyt teheti, nem tesz jelentést, vétséget követ el, és két évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ.
        - 2022. 07. 22. 07:54
        • A
          Hat ez igy eleg feluletes " hitelt erdemloen".<br />Amit az egyen tudhat az ilyen vadlo es vadlott kozotti targyalasrol , az az , hogy a vadlonak be kell bizonyitania minden ketseget kizaroan a vadlott bunosseget . A szandekot !<br />A "hitelt erdemlo " az nem bizonyitek . Ha nincsenek tettekre iranyulo bizonyitott cselekedetek akkor csak a kimondott szavakra hivatkozhatnak .<br />A kimondott szavakat nem lehet letagadni , es nem is kell .<br />Ha nem lehet letagadni ezeket a szavakat akkor meg kell nekik magyarazni "hitelt erdemloen". <br />A mi szekta hiedelemvilagunkban a kimondott szavak azt a celt szolgaljak , hogy az ellenunk vetok , megpukkadjanak maguktol , vagy rohogjek halalra magukat es ne gyotorjenek tovabb minket . Ez ugyanis ilyen woodoo szekta ami nem feltetlenul racionalis alapokon , hanem hiedelmeken alapszik .<br />Igaz ez igy eleg banalisan hulyen hangzik , de ki kell vedeni a vadakat , es a vadlok kotelessege bebizonyitani , hogy ez miert nem igy van .<br />Biro ur! Artatlan vagyok , egyetlen ujjamat sem emeltem fel arto szandekkal .<br />De a vedelem strategiajanak a lenyege a dorzsolt es ravasz vedougyved , sok mulhat ezen .
          - 2022. 07. 22. 08:59
          • Posta Imre
            Mivel ezek az "ügyek" már régen nemzetbiztonsági prioritással bírnak, csak az a kérdés, milyen narancsot teljesít a "bíró", ha már annak van nevezve, de ha jobban megpickáljuk, 100-ból 100 gyakorlatilag elítélhető lenne az ítélkezési gyakorlata során elkövetett ilyen-olyan bűncselekményekért. Ki adhat itt kinek "igazat" és ki ítélheti meg ezt egészében, mikor nyilvánvalóan egy igen szervezett bűnbanda kezében összpontosul az "igazságszolgáltatás" - az ismerősöm szerint.
            - 2022. 07. 22. 12:26
  • Posta Imre
    „A fél orosz kormány készen áll arra, hogy bármelyik pillanatban elárulja Putyint”

    Mindig is úgy tűnt, hogy Vlagyimir Putyin okosan megválogatta a belső körét, egy orosz politikai elemző szerint azonban bennük sem bízhat.
    https://www.startlap.hu/hir-szem/a-fe...a-putyint/
    - 2022. 07. 28. 08:53
    • S
      Putyin pedig ezzel tisztában is van. Képes "megelőző" intézkedésekre... Nem lutrin játszik az életével...
      - 2022. 07. 28. 11:39
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (1)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Posta Imre és az új Világrendetlenség Blogja
Az oldalakon megjelenõ, máshonnan vagy mások által beküldött írások valóságtartalmát nem ellenõrizzük, mert ebben az országban annyian hazudoznak, hogy nem maradna idõnk saját gondolataink leközlésére. (a szedett-vedett szerkesztõség)
Powered by PHPFusion Copyright © 2024 PHP Fusion Inc Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Magazine theme © 2024 Készítette RobiNN
1,143,847 egyedi látogató