Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Mi a háború valódi célja? (2010)

Mi a háború valódi célja? (2010)
Spongyát rá, a lényeg az, hogy együtt maradjon a már kialakult gondolkodók ismert társasága és legyen helye az információ és tudás-cserének is. Ez azért fontos, mert az eseményhorizont egyre közeledik ahhoz a ponthoz, ahol már nem lehet és nem is kell mellébeszélni. Egyre többen szajkózzák a háborús litániát, ami sajnos, de tényleg elkerülhetetlennek látszik. A hidegháború melegszik, nem csak a klíma, mint ahogy mondják. Mindvégig, amióta az izraeli zsidók, Usa-zsidók és EU-zsidók machinációjáról írtunk és lokális háborúk lehetõségét emlegettük, kicsit alulmúltuk önmagunkat, s ezt most kezdem látni, mert az Irán ellen tervezett háború egy álca csak arra, hogy sokkal nagyobb galádságra vetemedjenek a kazárok. Minden jel arra mutat, hogy nekik a világuralom kell, bármi áron, vállalva a veszteségeket is, amiket persze nem õk hoznak meg, mert az áldozatok ugyanolyan „ártatlan” idióta katonák, civilek lesznek, mint amennyire most is azok, csak még élnek.

Titokban egy körgyûrû kimunkálásán fáradoztak az USA-NATO kötelékei, amelyeknek a célpontja Kína és az oroszok lehetnek. Ezért halmozhatták fel az a mérhetetlen adósságot is Kína irányába, mert sejthették, hogy soha nem kell visszafizetniük, mert a háború majd erre a kérdésre meghozza a választ. Izrael már nem létkérdés, arra nincs is szükség és nem valószínû, hogy a kezdetben lokálisnak induló atomcsapások Irán, vagy afgán, esetlek É-Korea területére kolátozódhatnak, mert a felhalmozott arzenál java része messze ezeken a célpontokon túl kell, hogy hatását, pusztítását kifejtse. A háború egy szempillantás alatt változhat globálissá, mégpedig a Moszkvára és Pekingre mért atomcsapásokon keresztül. Az éppen most a kanadai zsidók által hisztériával kezelt orosz bombázó kérdése villantotta fel azt a leplet, hogy Kanada is nyakig benne van a tervben, mert északról õk támadhatnak, miközben a déli bázisokról az USA és csatlósai, s nyugatról a Bilderbeg-zsidó, NATO egységek, s Izrael pedig széltében-hosszábban, mert egységeit már szétdobálta a kiszemelt frontszakaszokra. Románia számunkra is, de Moszkvának legalább annyira potenciális ellensége. A gond az, hogy túl közel férköztek az ázsiai régióban és régióhoz a zsidó hordák és sok csatlóst fizettekl le vagy épp zsarolással tartanak sakkban, miközben az esetleges válaszcsapásnak szánt orosz-kínai rakétáknak több perc kell, hogy az ellenséget az anyaországában semmisíthessék meg, s ez idõ alatt a rakétaelhárító rendszer is hatékonyabb lehet velük szemben. Pesze ki tudja, mit tartogat a tarsolyban a maci és az ellenséges kazár –stáb, mert a világûr is rejthet meglepetéseket, ahogyan a tengerfenék is. A burok egyre keményebbnek tûnik az USA-zsidajai részérõl, míg a figyelemelterelés zajlik, látszattárgyalások formájában, bealtatásképpen, de a valódi cél rejtésének okával. A lokális háborút elfeledhetjük s valami nagyobbra lehet készlni, mert nincs más lehetõsége a gazember izraelita bandának.

Ahogyan értelmezem, az USA és Izrael is megszavazta a háborút és gyakorlatilag már csak a jó szelet várják hozzá, de olvasva Putyin és Medvegyev nyilatkozatait is, egyre keményebben kezelik az otthoni nomenklatúrát is és egyre nyiltabban vállaják a konfrontatív szerepet. Tán érzik, tudják, hogy a világ látszatbékéjének is lõttek a zsidók és országuk népe könnyebben kerülhet honvédõi státuszba, mint azt bárki is gondolta volna? Szerintem igen. Nem csak a kígyó testét, de a fejét, szándékait is látniuk kell, de nekünk ezzel nincs is doolgunk, mert a saját országunkat is bõven érinti a kialakult és eszkalálódó helyzet. A görögöknél már sok helyen üzemanyag-gondok vannak? Nálunk ugyan mitõl ne lennének és amint a háború nyilt hadszíntereken zajlik, a zsidók itt is fegyverestõl mutathatják meg magukat, méghozzá használva is az eszközeiket. Az, hogy ezt meg kell-e várni a nemzet értelmeséebb felének, mindenki maga döntse el, de esejtésem szerint a haladék, amit Olstein is kapott, már régen lejárt. A tét emelkedett és vagy teljes kudarc (ami halál), vagy az élet (ami gyõzelem) vár azokra, akik tudják a helyüket és dolgukat az elkövetkezõkben.

 

10 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • I
    Hmmm, túl azon ami van fel rémlik2009, akkor megmondtad
    Katyvasz az egész, nincs térfogat se tágulás. Mindent leléptünk
    Üdv a túlélők viadalán
    .
    - 2022. 07. 25. 23:25
  • S
    Jó elemzés 2010-ből a jövőre nézve.
    - 2022. 07. 25. 23:38
  • A
    Ujabb epizod van keszuloben , ugy tunik , hogy Libanonban is kiassak a csatabardot .
    A Hezbollah nevu partizanok mar nagyon fenik a keseiket .
    Az tortenik , hogy a Libanoni kormany a teljes csod szelen all , mar azt josoljak , hogy szeptembertol mar nem tudjak fizetni a szamlaikat . Pedig a Libanoni partoknal talalhato a nagyon gazdag gaz es olaj mezo a Karish field.
    Igen am de annak ellenere , hogy ez tisztan Libanoni felsegvizeken fekszik , az Izraeliek ugy dontottek ,hogy ez nem egeszen tisztazott ezert ok Szeptembertol kezdodoen furni kezdenek es elkezdik kiaknazni az ott talalhato tobb szaz milliard dollarra becsult lelohelyet . A Joe Biden kozel keleti utjanak ez volt az egyik celja , hogy ezt beinditsak es Europanak "jol megszamitott " aron ertekesitsek a Libanoni lelohelyekbol lerabolt ertekeket . A Shell es a Total nevu cegek mar utban vannak , es keszen allnak a furasra , ahol mindenki jol jar csak Libanon nem.
    Libanonnak nincs penze a kiaknazas beinditasahoz , es erdekes modon senki nem ad nekik kolcsont , pedig konyeden visza tudnak fizetni . Azt az igeretet kaptak , hogy a kormany fenmaradasahoz azert kaphatnak egy kis kolcsont , de eleg borsos kamattal. A Hezbollah azt igerte , hogy tobb szaz dront kuldenek , hogy fegyujtsak a furotornyokat ha oket kihagyjak a bulibol . Az Izraeli es Amerikai tengereszet fokozza a jarorozest , nehogy a lopott holmit megkarositsak .
    Errol jut eszembe a forabbi ur fejtegetese az egy emberi fajrol.
    - 2022. 07. 26. 06:49
  • S
    Hogyan látja a helyzetet egy olyan, aki a forrást nem a politikából nyeri? Például, a vízkészlet leuralásával...
    Ez egyeseknek csupán ismételgetés, újszülötteknek, új.
    Érdekel ez valakit...
    ???
    Jelenlegi állapotok
    Forráshoz közeledve
    https://www.youtube.com/watch?v=JzUdd...zUddGr2WNE
    Időjárás módosítást a következőkről lehet azonnal felismerni: -chemtrail után nagy szelek keletkeznek -mennydörgés és viharfelhők jelenléte esetén hiába kezd el esni az eső-szinte azonnal abba marad és nagy szelek keletkeznek (ezzel meggátolják a csapadékot ugyanis rögön feloszlatják a felhőket, és csökkentik a páratartalmat) -eső után rögtön szelek, ráadásul úgy, hogy nem jön "front"-zápor, de még zivatar esetén sem gyakori, hogy azonnal abba maradjon a csapadék hullás. Legyetek résen, mert az Illuminati hatalom saját kézre akarja a bolygót azáltal, hogy korlátozza az erőforrásokat az élőlények számára ezáltal magánál tartva az irányítást. Be akarják vezetni az adókat a hamis klímaváltozásra vonatkozóan, amit ők tartanak életben, ugyanez igaz az IGAZI környezetszennyező nagy cégekre és az elektromos technológiára is. A legkörnyezetszennyezőbb dolog a világon a természeres EM frekvenciaminták megsértése-ezt ők is jól tudják, hogy ezzel deformálni lehet az anyagot-ez igaz a bolygó öko és klímaháztartására, de az emberek egészségére is. Videóban szereplő kisfilmek: János vitéz, 1973, NFI Magyarország IN-SHADOW: A modern Odyssey

    Üdv mindannyiotoknak! Az ördög - továbbra is - a részletekben bújik meg...
    - 2022. 07. 26. 09:06
  • H
    Általában helytelenül tudjuk, hogy az atomcsapások hogyan zajlanának?
    Mindig úgy ábrázolták őket, mintha a nukleáris rakéták az Atlanti óceán és Európa felett (felettünk is) szálldosnának át a szovjetekhez, ma már az oroszokhoz.
    Nos, szó sincs erről.
    A rakéták az Északi sark fölött mennének ide-oda, mert az a legrövidebb pálya a két cél-ország: Amerika és Oroszország/Kína között.
    Minden ellenkező híresztelés dacára a franciák és az angolok csak akkor vetnének be nukleáris fegyvert, ha őket érné ilyen csapás.
    Márpedig az oroszok/kínaiak nem fogják rájuk pazarolni a rakétáikat, úgyhogy nukleáris háború Európában csakis akkor lesz, ha innen az amerikaiak az idetelepített rakétáikkal mérnek nukleáris csapást Oroszországra. Ami persze még bőven kitelik tőlük - nehogy már kimaradjunk a "jóból", megússzuk olyan könnyen.
    Bár a 300-ak (a háromszáz hullagazdag család élen a 13 "reptilián" kőgazdag családdal) mindenáron le akarja vinni az emberiség lélekszámát 500 millió alá, azért egy totális nukleáris háborúban végletesen és véglegesen tönkretett bolygóban ők sem érdekeltek.
    Egy ilyen bolygón akármennyi pénzük is van, az semmit nem fog érni, és az anyagi javak is tönkre mentek.
    Úgyhogy menni fog a játszadozás sokkal kisebb léptékekben, maximum taktikai-harcászati atomfegyverek itt-ott való bevetésével, amíg csak el nem terjed egy olyan vírus, mint amiről a Kaptár-filmsorozat szól, és ami "csak" a homo sapiens-t fogja taccsra tenni (habár a filmben vannak mutáns állatok is).
    Valójában a 300-ak abban érdekeltek, hogy EZ a pénz-berendezkedés maradjon fenn minél tovább, természetesen a dollár hegemóniája alatt, mert ez biztosítja nekik a járadékos uzsora-kamatrendszert, amelyből oly kiválóan megélnek/élősködnek.
    - 2022. 07. 26. 09:24
  • H
    Még annyit, hogy a szemléletünk más vonatkozásban is baromi rossz.
    Ezt a bolygórendszert rendszeresen tévesen és megtévesztően ábrázolják.
    Nos, ha a Naprendszert lekicsinyítjük egymilliárdod részére, akkor a következőképpen nézne ki:
    A Nap lenne egy 1,4 méter átmérőjű tüzes gömb.
    Ettől a Föld egy 150 méterre (!) lévő szőlőszem (!) lenne, amitől 38 cm-re kering egy bors-szem, azaz a Hold.
    Elképzeltük, felfogtuk?
    A Mars egy 200 méterre lévő borsószem.
    A Jupiter egy 750 méterre lévő grapefruit.
    Nem sorolom tovább.
    És a Naprendszer anyageloszlása a következő:
    A Napban van az ÖSSZES anyag 99,87 %-a. A maradék 0,13% pedig az összes többi bolygó, ideértve az Oort-felhőt is (!), és ennek a 0,13%-nak a 75%-a a Jupiter!!
    Ja és a Kuiper-övben az aszteroidák olyan iszonyatos távolságokra vannak egymástól, hogy az azon átrepülő űrhajónak annyi az esélye egy ütközésre, mintha mindennap lenne egy lottóötösünk egész évben.
    Kurvára semmi kis nullák vagyunk, ezt jó ha észben tartjuk!!!
    - 2022. 07. 26. 09:33
    • S
      Ez pontosan így van. Visszatérve az Oort-felhőre, ha létezik ez a még nem bizonyított buborék, akkor tízenötmillió kilométerre kell legyen minden egyes szikladarab egymástól 3,2 fényév távolságban, hogy a tömege ne befolyásolja a közeli csillagok mozgását. A tízenötmillió kilométer a Föld-Nap távolság egytizede. Hogyan tudna bármi áthaladót megakadályozni. Ez olyan mintha tizenötször tizenöt méter lyukú lepkehálóval akarnánk fogni porszem méretű lepkét.
      - 2022. 07. 26. 11:48
  • Posta Imre
    Orbán Viktor: Nem kell mindenkinek katonának lennie, elég, ha mindenki katonaként gondolkodik
    - 2022. 07. 26. 11:39
  • A
    Lényegében az orosz, és az USA seregei a Földközi tengeren fog találkozni, és nem fognak harcolni egymás ellen, de még ez nem most fog megtörténni. Ekkor kapnak egy olyan információt, hogy a két szemben álló sereg össze fog fogni, és közösen meg fogják támadni Izraelt. Ami érdekes, a kazár zsidók, azok nem zsidók, csak elbújtak a zsidók között. Valójában a Kazár zsidók felhasználják a valódi zsidókat a terveikhez, és minden gaztettüket rá próbálnak a valódi zsidókra fogni. A kazár zsidók valójában egy földi testbe költözött ártó idegen lények, akik az emberiség kipusztítását próbálják elérni minden eszközzel. Régebben megkerestek, és felajánlották miként legyen, és abban is az volt, hogy a valódi zsidókat is feláldozzák. Ekkor mondtam nekik, hogy másként lesz, mint amit elterveztek.
    - 2022. 07. 30. 17:52
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (2)100 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %