Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Posta Imre: Ki éli túl? Válasz a Magyar Nemzet (sic!) füllentő cikkére

Posta Imre: Ki éli túl? Válasz a Magyar Nemzet (sic!) füllentő cikkére
Tegnap többen jelezték, hogy a Magyar Nemzet címszó alatt futó (névbitorlás-gyanús) felületen megjelent megint egy rághalmazó írás, ahol a nevem használják igen szabadon értelmezett költői túlkapásokkal.  Íme az írás, mely nem tör sem írásszakértői, sem objektív újságírás -Puliczer díjra. Kár, hogy csak úgy képesek magukat Magyar Nemzetnek nevezve újságírást Imi-tálalva népbutítani, ahogy eddig és mindezt valószínű titkosszolgálati kötöttséggel, felkérésére és ügyészi segédlet mellett, persze alkotmányosan és demokratikusa. De lássuk, mit lapátolt össze Szemán ( a genealogia szerint lengyel judaista családra visszavezetett nyomatékosító jelző, egyébként visszafelé olvasva: neveket jelent, ógermánul.)

A nyomozási bíró eltiltotta az internet használatától a gyanúsítottat

Blogol a fél kormány megölésére buzdító Posta Imre

Szemán László János



Szeptember 30-ig továbbra is vidéki otthonában tartózkodhat az emberölésre való felbujtással és súlyos államellenes bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsított Posta Imre. Bokáján nyomkövetőt kell viselnie, és a nyomozási bíró eltiltotta az internet, különösen saját blogoldala használatától. Az antiszemitizmusáról ismert, vírustagadónak tartott egykori rendőrségi pszichológus azonban rendre ír, publikál a blogjában a világ dolgairól.

Az egykori katonai, majd büntetés-végrehajtási, illetve rendőrségi pszichológust, Posta Imrét és három társát megalapozottan gyanúsítják azzal, hogy halállistát készítettek, amelyen egy sor vezető politikus, köztük a miniszterelnök, valamint közéleti szereplők voltak. 

„Megkeresésére tájékoztatom, hogy az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatására irányuló bűntett és emberölés előkészületének bűntette miatt a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészségen folyamatban lévő büntetőeljárásban a kérdezett személy esetében a bűnügyi felügyelet – a korábban előírt magatartási szabályok változatlanul hagyása mellett – 2022. szeptember 30. napjáig van meghosszabbítva” – közölte kérdésünkre Kovács Katalin katonai ügyész, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője.

Azaz Posta Imre szeptember végéig biztosan bűnügyi felügyelet alatt – a büntetőeljárásról szóló régebbi törvény szerint házi őrizetben – marad.

Súlyos bűncselekmény az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása

Akár húsz évet is kaphat az ultraradikális, szélsőjobboldali, volt katonai, illetve rendőrségi pszichológus Posta Imre.

Posta Imrét és társait 2021 őszén a Terrorelhárítási Központ egyik felszámolóegysége és rendőrök fogták el. Posta harmincnapos letartóztatását 2021. szeptember 27-én rendelték el, amit egyszer három hónappal meghosszabbítottak. Ez járt le idén január 27-én. 

Az ügyben vizsgálatot folytató nyomozó ügyészség akkor a letartóztatás két hónappal történő meghosszabbítását indítványozta, mondván, továbbra is fennáll a szökés, az összebeszélés, a tanúk befolyásolásának, valamint a bizonyítékok eltüntetésének a veszélye. 

Bizonyítottság esetén az ilyen jellegű bűnt elkövetőre akár húsz év is kiszabható, így a várható büntetés mértéke is indokolná a legsúlyosabb kényszerintézkedést Posta ellen. Az illetékes nyomozási bíró alapjában véve egyetértett a nyomozó ügyészekkel, hiszen szerinte a társai befolyásolása, a szökés és a bűnismétlés veszélye továbbra is fennáll, ám a nyomozás előrehaladtával ezek súlya – többek között a terhelt együttműködése miatt – jelentős mértékben csökkent, így megszüntette Posta Imre letartóztatását. Ugyanakkor elrendelte a terhelt bűnügyi felügyeletét a feleségével közös vidéki házban. Az ellenőrzést bokára helyezett nyomkövető eszközzel oldja meg a rendőrség. 

A vizsgálóbíró a magyar kriminalisztikában eddig egyedülálló döntést is hozott, amikor megtiltotta Postának az internetes közösségi oldalak használatát, különös tekintettel Facebook-oldalára és a blogjára, mivel a megalapozott gyanú szerinti bűncselekményeket ott követte el. A fellebbezést elutasította a bíró, így Posta azóta van otthonában házi őrizetben.

Továbbra is tiltott Posta Imrének az internet

A nyomozó ügyészek még kaptak értesítést a törvényszék letartóztatásról szóló döntéséről.

Mint azt megtudtuk, a hatóságoknak időközben feltűnt, hogy Posta – a tiltás ellenére – rendületlenül posztol a blogján. Hogy milyen intézkedés várható, azt nem lehet tudni. Posta július 30-i bejegyzése az „Egy zsidó szekta próbálja felforgatni Közép-Kelet-Európa rendjét” önmagáért beszélő címet viseli. A július 31-i, „Hosszú menet-ellés” című bejegyzésben pedig feltűnik napjaink főleg a baloldalhoz köthető fehérgalléros alvilágban keringő konteó, miszerint egy befolyásos minisztert „eltesznek az útból”, hogy egy ismét „képbe került” egykori és jelenlegi miniszter kerüljön majd a helyére. Mindez azért lehetséges – legalábbis Posta összeesküvés-elmélete szerint –, hogy elmozdítsák pozíciójából a magyar miniszterelnököt. 

A megalapozott gyanú szerint Posta Imre a halállistán lévők névsorának ismertetése után híveit a nevezettek kivégzésére buzdította. Minderről videófelvétel készült, amit feltettek a YouTube-csatornájukra. A gyanúsítottak létrehozták az úgynevezett Magyarok Felelős Nemzeti Kormánya nevű, az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatására irányuló szervezetet. Részben nyílt, részben konspirált tagságú szervezetet működtettek, amit a közösségi médiában népszerűsítettek.  

Postát és egyik társát, K. Áront az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatására irányuló bűntettel is meggyanúsították. A lényeget tekintve a megalapozott gyanú szerint a gyanúsítottak létrehozták az úgynevezett Magyarok Felelős Nemzeti Kormánya nevű szervezetet. 

Egyiküket, K. Áront bírói hatalommal ruházták fel, míg a másik gyanúsított, Posta Imre feladata a végrehajtói hatalom megszervezése volt. A gyanúsítottak új alkotmányt is megfogalmaztak, melynek egyik pontja szerint a társadalom minden tagjának mindazzal szemben, aki vagy ami megsérti az alkotmányos alapelvek előző pontokban megfogalmazott értékrendjét, joga és kötelessége a hűtlenség vádja nélkül akár élete árán is ellentmondani és ellenállni.

A gyanúsítottak részben nyílt, részben konspirált tagságú szervezetet működtettek, amit a közösségi médiában népszerűsítettek. A gyanúsítottak – az antiszemita nézeteik hangoztatása mellett – az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatására konkrét intézkedéseket tettek, amikor tagságukat a gyűlésükön és az interneten közéleti szereplők megölésére szólították fel.

https://magyarnemzet.hu/belfold/2022/08/blogol-a-fel-kormany-megolesere-buzdito-posta-imre

Ennyi a nagy mű! Elég cinkes, hogy ha már Szémán László János erre kószált, nem kérdezett, nem keresett meg igen emelkedett kérdéseivel az objektivitás jegyében, de hát ha feladatot teljesít, ez is érthető.

Nos, akkor "ha már rendületlenül blogolok", had "blogoljam le", hogy igen téves információkat terjeszt a cikk és már a kezdő mondata is hamis.

"A bűnügyi felügyelet magatartási szabályaként a bíróság továbbra is előírja, hogy a gyanúsított köteles magát távol tartani a Facebook internetes közösségi médium portál és a You Tube videómegosztó internetes oldal látogatásától, tartózkodjon azok használatától."


Ennyi és nem több, sem kevesebb.  Mivel a facebookról már két éve letöröltem magam, annyira ott akartam az állítólagos államellenes nézeteimet terjeszteni, hogy minél többen láthassák és azonosuljanak vele. Vagy mégsem? Kicsit ellentmondásos, de hát kit zavar ez itt az igazság baj-noklói között?

A nyomozási bírónak felajánlottuk még januárban, hogy még a naplómat sem használom, ha ennyire aggasztó a szólás szabadságának demokratikusan alkotmányos helyzete ebben az igen bonyolult ügyben, de nyilván ő pontosan értékelte már addigra, hogy azt a bűncselekményt, amivel az ügyészség oly konokul vádol, el sem követhettük, így az indoklásában azt írta, hogy a facebook és a You Tube is azért nem ajánlott, mert ott lett elkövetve a bűncselekmény. Vagyis a valóságban nem lett elkövetve. Ez így érthető.


A magam részéről kicsit aggályosnak tartottam a YouTube tiltását, hiszen a védekezéshez szükséges "anyagok" 90%-a is onnan származhat, ahogy a vád is onnan csemegézik, és hogy lehet a védekezési jogot így korlátozni, sőt felfüggeszteni, de spongyát rá. Majd alkotmányosan ez is kiderül, hogy pontosan így. Vagy nem. Apropó, ha már a "védekezéshez való jognál" tartunk, mikor haza keveredtem Januárban, a Blikk és az ATV keresett meg, mint a két legnemzetibb orgánum, hogy adnék-e beszámolót, interjút. Nem adtam, így a Blikk is azt tudta leírni, amit hallott.. a kapuban tőlem, mert meg is róttam őket, hogy annyi valótlan állítást hordtak össze eddig is, miért most lennének "objektívak"? Ez nem az az "ország", ugyi! Vagy nem. Nem is keresett azóta sem egyik kuksi -buksi, hogy megtudakolja, mi is a valóság.

Egyetlen módja annak, hogy bemutassam azoknak, akiket érdekel (nem kényszer és nem kötelező senki számára, hogy olvassa) a szempontom mindarról, amiről ez a helyzet szól, az a naplóbejegyzés. Pont úgy, ahogy addig is sok éve összeszedem a híreket és a készülő könyveimhez igazítom a formát, mint költői formához nem kötött stílusgyakorlat. S mivel zajlik a "nyomozás", "állampolgári" és gyanúsítotti kötelességem segíteni a  hatóságokat, nehogy megint mellényúljanak, mint már annyiszor tették, aztán mindig vezetőcserék adódtak itt-ott, amott. Rengeteg feljelentéssel éltem az elmúlt években, többször állampuccsra, államellenes tevékenységre hívtam fel a hatóságok árgus tekintetét, mert tapasztalatom az, hogy a szemük sokszor másfelé ügyel, vagy éppen kis apanázzsal van szemellenezve. Talán nem is egyszer sikerült így beavatkozva, feljelentésben, vagy naplóbejegyzés eljuttatásával polgárháborús helyzet, állampuncs kialakítását megakadályozni.

Antiszemita és vírustagadó is lennék? Ugyan ezt ki következtette ki ilyen tűpontosan? Biztosan nem értelmezte elég jól a látottakat, hallottakat, csak erre tudok gondolni, bár az is kiderülhet, hogy ez mára már inkább pozitív jelzőnek lesz titulálva, vagy nem? Érdekes, ahogy a világ dógai állnak, és dőlnek.


Letartóztatásunk óta kiderült, hogy a Kulcson elhangzottak komoly rezonanciával bírtak, bár a végrehajtók tekintetében még csak részlegesen történt beavatkozás és Völner is szabadabb lábon élvezi az alkotmányos demokrácia előnyeit, de azóta "kitört a háború" és a "háborús helyzet" sem tagadható immár, hiperinflációval és ami még eztán várható. Komoly dolgok ezek, kérem.

Egyébként, aki akarja, megnézhető most is a kulcsi videó a hálón, azt mondják fenn van több példányban és az eredetit sem a bíróság, ügyészség vetette le, noha, ha elkövettük volna azt a cselekményt, amivel vádolnak, hivatalból kellett volna megtegyék. Nem tették meg. De most ez mindegy is.

Tehát, senki nem tiltotta meg nekem a net használatát, még ha a YouTube használata esetleg alkotmányjogi kérdéseket is felvet, ha védekezési jogomban korlátoz, de túlélem valahogy ezt is. Nyilván, az ügyészség ezt pontosan tudja. Vagy nem. De miért nem?

Mivel jövő hét keddre vagyok beinvitálva folytatólagos kihallgatásra az ügyészségre, (Emő, Áron és Laci is be van kéretve) feltűnő ez a provokatív cikk. Ezért mondom, megrendelésre készült. Augusztus eleje van, mindenki szabadságon, tán mg az ügyészeket is úgy rendelték most vissza...de miért és kicsoda? Az ügyvédek is szabadságon tartózkodnak. Mi lett ennyire sürgős, ami eddig nem volt az?

Gondolom eddig világos.

Feltűnt a hatóságoknak, hogy naplózok? Nem, nem tűnt fel. Az történt, hogy kénytelen-kelletlen elküldtem pár korábbi írásomat, feljelentésemet, alkotmányos rend erőszakos megdöntésének általam észlelt jelenségeire való felhívásaimat pár hatósági címre, titkosszolgálatoknak, utalva a forrásra, hol kutakodhatnak, ha nyomozni akarnak a valódi bűnösök után. Elküldtem nekik a 4 hónapos hosszabbításra tett panaszom is, nem csak a bírónak, mert ő úgy sem olvassa. Teljesen egyértelmű a reakcióikból, hogy feladatot hajtanak végre és eszük ágában sincs legalább a jogi sémát követni...legalábbis az ismerősöm ezt mondja, de lehet téved, mert ha ki van adva, hogy várják ki a kerek esztendőt, akkor bármi történhet, kivárják.

Nos, közben sikerült egy-s mást megtudni a bennünket vizsgáló pszichiátar személyével és a helyzettel magával kapcsolatosan is, amely bűncselekmény gyanúját keltheti sokakban. Ment a feljelentés. De mit ér a feljelentés, ha nincs nyilvánosság? Na ezért vannak állítólag az oknyomozó újságírók, akik mára nincsenek.

A cikkben említve van egy cikk, mely nevesítve: „Egy zsidó szekta próbálja felforgatni Közép-Kelet-Európa rendjét”  kijelentére hallgat. Igen meglepett engem is, mikor a Startlap feldobta hírbe ezt a könyvismertetőt egy Nobel-díjas pszihológus könyvére utalva, de hát ez van. Meglepett a közvetlen és sziporkázó nyelvhasználat, így figyelmetekbe ajánlottam, ha már Orbán Viktor is belekeveredett a kevert fajúság témakörébe...és az összeesküvéseknek se szeri, se száma.

A következő említett írás szintén egy feljelentés éppen az alkotmányos rend puncsolását illetően, melyet konkréten az új szupertitkosszolgálat vezetőjének, Dr. Kovács Zoltán András NIK vezetőnek címeztem és küldtem el, sok másik érintett címzettel egyetemben. Állítólag perlekedés-mániám van. Nézzétek el nekem! Aztán lehet, csak érteni, látni vélek olyasmit is, ami másoknak kínai...ma még, holnap pedig már kikerülhetetlen realitás.

Ha már háborús helyzet van, nagyon figyelni kell, résen lenni mindenkinek, mert az "ellenség" nem pihen, Bástya elvtársak! A nemzetet menteni nem lehet holmi szedett-vedett módon!

A MN cikk végén pedig jön a szokásos sablon, amin az ügyészség sem tudja magát túltenni, mármint azon már - úgy látom - sikerült zöld ágra vergődni, hogy Áron semmiféle MFNK-t nem alapított velem, de hogy írtunk volna egy alkotmányt magunknak, amire a szövegben is hivatkozás van, ez barokkos túlzás. Satöbbi, satöbbi, satöbbi!

Nem tudom, kinek nem világos még, hogy a kulcsi találkozó, ahogy az előzőek is éppen azokhoz a "hatóságokhoz", titkosszolgálatokhoz címzett segélykiáltások voltak, figyelemfelhívás, hogy a még nagyobb baj ne következzék be és ne csapjon át fizikai polgárháborúba a szellemi-lelki harc, ami azért már jó régtől zajlik itt. Igen, tisztában voltunk hogy a szolgálatok beleavatkoztak a folyamatokba, sőt irányították. Egyesek szerint ők adták ki BátorNyilas ilyen embertelen módon történő "kiemelését" is a családból, hogy provokáljanak. Szoptatós anya testéről letépni a gyerekét...hááát a pápa éppen most mondta Kanadából jövet: "Például ezt is elítéltem: elvenni a gyerekeket [szüleiktől], megváltoztatni a kultúrát, megváltoztatni a gondolkozást, megváltoztatni a hagyományokat, megváltoztatni egy fajt, hogy úgy mondjam, tehát egy egész kultúrát." https://www.msn.com/hu-hu/hirek/other/a-faj-sz%C3%B3t-haszn%C3%A1lta-ferenc-p%C3%A1pa-hazafel%C3%A9-kanad%C3%A1b%C3%B3l/ar-AA10bw20?ocid=msedgdhppc=U531cvid=8305d77f1f0a4bfcbfeaa38db5d7e71e

De ha tényszerűek akarunk lenni, múlt évben tényleg felerősödött a levegőben a titkosszolgálati gerjesztés. Ilyesmik jelentek meg csak úgy:

Az alkotmányos rend megdöntését és az érvénytelen alaptörvényt szabadlábon ünneplik

https://nepszava.us/az-alkotmanyos-rend-megdonteset-es-az-ervenytelen-alaptorvenyt-szabadlabon-unneplik/

Nem akarom ragozni, mert Most, hogy Trumpnál járt Szijjártó és Viktor, előtte pedig Putyinnál, látszik, felfogták a spiritulis üzenetet. Meglátjuk mire lesz elég.


És akkor térjünk ki a MN cikk címére:

Blogol a fél kormány megölésére buzdító Posta Imre

Nos, én nem csak Kulcson, folyamatosan hangsúlyoztam, hogy mindennek DEMOKRATIKUSAN kell megvalósulnia...valamikor a a távoli jövőben, a múlt tanulságait levonva, ha már ez a kérdés merült föl. Konkrétan, Kulcson azt is mondottam, hogy Orbán Viktort és "sleppjét"  békén kellene hagyni, amíg a kínai Selyemút projekt el nem lesz végezve, megerősítve, nehogy valaki úgy értse, hogy most aztán azonnal nekik megy egy baj-onettal!

Az erkölcsi halál kérdéskörét Uesiba Morihei idézettel vezettem föl: "Harcos Útja a Politika Művészete: megelőzni a bajt, mielőtt még kialakulna. Ez azt jelenti, úgy győzzük le az ellenfél szellemét, hogy rádöbbenjen tette ostobaságára."

Minden egyes találkozó arról szólt, hogy tudatában vagyunk a titkosszolgáűlati megfigyerlésnek, lehallgatásnak, gáncsoskodásnak, provokácoiónak, hisz a BátorNyilas "ügy" már maga is erről szól. Elszakítják az anyjától a gyereket azzal az indokkal, hogy "ismeretlen" a származása, majd minden lehetőségét elvetik a kapcsolattartásnak, végül Dr. Mózes Ákos ügyvéddel áll a gyámhatóság bíróság elé, ahol a bíró minden személyi adategyeztetés nélkül, genetikai vizsgálatot sem igényelve, a "véletlen" a bíróság épületét biztosító azon rendőr szavait igazolva, aki ott volt a gyermek "kiemelésekor" is, igazoló okiratba foglalja, hogy az anya, minden kétséget kizáróan Hodován Ágnes és meg kell kezdeni a gyermek családba történő visszahelyezését. Mindeközben a hatóságok váltig állítják, hogy mindenben maradéktalanul törvényesen jártak el.

Orbán Viktor tegnapi Trump kampány-beszédéből idézve: 

A jognak nem a bűnözőket, hanem az áldozatokat kell védenie

A rendvédelmi szervek nem az emberek ellen van és Magyarország Európa legbiztonságosabb országa...

Mire múlt évben szeptember 11-én Kulcsra a születésnapi zsúrra eljutottunk, sajnos a titkosszolgálatok nagyon elvetették a sulykot. Az rendben, hogy konkrétan már rendezvényt hiúsítottak meg, vagy, hogy az a Kovid vizsgálatok kapcsán a véletlen kiválasztottak (8 ezer fő) közé bekerült Emő és az én nagyobbik fiam is genetikai tesztelésre (PCR), amit természetesen nem abszolváltak, aztán szexuális csábító provokátort uszítottak rám (ránk), fóti találkozón személyesen jelenve, provokálva, majd 2021 augusztusában már a cserháti találkozón, ahová vendégelőadónak hívtak meg, már lézer célzó eszköz fénysugarát észlelték az ott lévők a mellkasomon, miközben a túlélés pszichológiájáról beszélek.

Sokan meghaltak a "nemzetiek" közül fura körülmények közt és feltételezhetően a szolgálatok közbenjárásával, politikai megrendelésre. Grespik László, Tóth József Zoltán alkotmányjogász, Lipusz Zsolt, történelemtanár, Géczy Gábor, akinek a személyéhez az egész BátorNyilas kérdéskör hozzá van kötve,....majd míg a börtönben voltam, Szeszák Gyula "olajügyész", aki pár nappal halála előtt még segítséget ígért az ügyünkben egy közvetítőnek...és persze hullottak körülöttem is a férfiak, szomszédok, kollégák, ismerősök, mind 50 év körüli, kórelőzmény-mentes. Hosszú lenne a sor, kiket , miért és hogyan "takarítottak "el

Benne volt a levegőben, hogy ezeknek a jelzéseknek az lesz a vége, hogy "kinyírnak" mégpedig alkotmányosan, demokratikusan, ahogy azt a moszad, vagy fszb...cia..szokta. Vagy nem így van? Tudom, merő hipotézis és paranoia.

Ha eddig nem derült volna ki, a kulcsi találkozó abszolút hatáskeltésnek figyelemfelhívásnak számít, beleüzenve a kamerába, élő egyenes adásban a titkosszolgálatoknak, Orbán Viktornak...hogy nem kicsi a baj és térjenek észhez! Nos, úgy tűnik, azóta lecserélték a titkosszolgálati vezetőket, rendőri vezetők cseréje és a honvédség vezetőinek a cseréje is folyamatos, de így lesz ez már főispánosan, vármegyésen a médiában és az "igazságszolgáltatás" minden területén. Viktor lenyilatkozta a tusványosi pikniken, hogy a felesége is meg akarta ölni. Remélem nem azért, mert ő is ráhangolódott a kulcsi figyelemfelkeltő performanszra! Ugyan mi másért emlegette volna Viktor ezt a nem ildomos témát?

Talán nem elhanyagolható mellékszál, hogy nem lettek halálra ítélve a 33-ak, hanem ki lett jelentve, hogy magukat ítélték halálra. Az önhalálraítélés "kivitelezése" az öngyilkosság, melynek nagy szakértői a már emlegetett titkosszolgálatok és ahogy látszik most a "hirtelen és váratlanul" kitört világháborúban, amire kulcson külön felhívtam a figyelmet és készenlétre szólítottam fel a Magyar Honvédséget...nagyon sok fura haláleset adódott csak a Gazprom érdekeltségi körén belül, amiről azt lehet tudni, hogy FSZB-s hálózat és lényegében az orosz központi hatalom végrehajtó szervezete. Nagyjából olyan, mint amilyet Mészáros Mészáros köré próbálnak felépíteni, központi, feudális királyság szintjén, neoszocialista stílusban és persze alkotmányosan és demokratikusan itt is.

Lényegében Orbán Viktornak igen hálásnak kellene lennie felénk, a magyar nemzet (nem a Magyar Nemzet) egészét is beleértve, hisz időben jeleztük a bajt minden módon, feljelentésekben, nyílt (nem konspirált) kommunikációval, teljesen demokratikusan és folyamatosan, de a krízisre való felkészülés lehetőségét a hivatalos sajtó, de még a hivataltalan is negligálta, engem hülyének titulált...jó kommunista szokás szerint élt a titkosszolgálati hálózat adta lehetőségeivel. A témában ajánlom Borvendég Zsuzsanna történész hálózatokat feltáró munkásságának tanulmányozását, mely azért korántsem az alkotmányos és demokratikus jogokról, sokkal inkább a titkos összeesküvésekről, alkukról szólnak..., de hát tudjuk ezt is jól, nem? Itt élünk, látjuk mi zajlik, nem?  Vagy Szakács Árpád újságíró szabadkőművességet leleplező beszédeit, írásait is lehet csemegézni, bár Árpád éppen most lett Dúró Dóra hivatalos "kitartottja". Valószínű, hogy szolgálati elemekkel végzi a rendszer folyamatos stresszelését és "lebontását", mert jön a beígért "királyság" és Nagy Magyarország (Trianon revíziója), ha hihetünk a nemzetközi trendnek. Kellenek a katonák, nemde? Háború zajlik, nemde? Libanon is beszáll Izrael ellen, Karabahban is éles a helyzet, Koszovó is beindult, vége a nagy lengyel-magyar barátságnak és Tajvan körül is forró a pite, miközben Orbán Viktor nem a hivatalban lévő USA elnökkel, hanem "Q"-val tárgyal, miután Putyinnal egyeztetett.

Aztán az ügyész még engem faggatott, mit tudok a "Q"-ról, majd jön a cikk, hogy én vagyok a magyar "Q" és Viktor közben teljesen elcsúsztatta a politikai mutatót "szélsőjobb" (populistának nevezett) szuperkonzervatív irányba. Vagy nem? Gyurcsány polgárháborút hirdet. Tombol a kovid, elfedve a katonai-gazdasági-politikai-vallási teljes átállítás tényét, hátha a népek a "pándémia" kapcsán megértőbbek lesznek a hiperinflációval, elszegényedéssel, sorkatonasággal (vagy katonai sorosozással" és a jósolt hiánygazdasággal, "háborús" inflációval", korháztalansággal, munkanélküliséggel...kapcsolatban. Jön a szülőtartás, és a hírek szerint vagy fűtesz, vagy eszel...de ki tudja mi lesz a sok kiürített házzal, lakással? Kemény őszt és telet, de meg időszakot ígérnek a tenyérjósok. Zseniális terv, remek kivitelezés és csak most megyünk még bele.

Nos, az újságcikk önmagában írhatta volna azt is, hogy Posta Imre és társai megtették azt, amihez a többség gyáva és tán tudatlan is és felhívták a figyelmet a sürgető felkészülésre. Ezzel ugyan kivívták a "hatalom" figyelmét és "haragját", de hát ha ez kellett ahhoz, hogy ne öljék meg őket balesetnek álcázva, ez mentő körülmény, ha már közben rajtuk kívül senki nem hitt a hivatalos politikusok, de még a potens titkosszolgálatok szintjén sem a háború fenyegető rémében és a várható körülményekben. De a cikk nem erről szól.

Burkolt fenyegetés. Ügyészekkel, bírósággal fenyegetnek, mert megtehetik. Nem kell, hogy igaz legyen, nem kell hogy tényekkel támasszák alá és a "nép" elhiszi. Persze azóta, valósínű, sokan megértették az őszinte szándékunkat, mert a tények bennünket igazolnak, ám ennek sincs jelentősége. Egyesek azt szeretnék, ha munka, bevétel nélkül ellehetetlenedve, mint megannyi valóban magyar már korábban menjünk tönkre és átkozzuk azt a nemzetet, amely ilyen önző és sunyi elemekkel vezetteti az orránál fogva magát, újságírói malőrök, média-hazugságok hálójában vergődve.  Szemán arra utal, ne is "védekezzek", sőt jobb lenne, ha megölném magam és akkor milyen jó lenne nekik.

Gondolkodjunk!  Itt minden meg fog változni. Nem kicsit, nagyon. Az emberek erre nem készek, de meg semmire nem azok, nem értenek mindebből semmit. Orbán Viktor neve alatt fut a projekt "idehaza" és ezek a változások elkerülhetetlenek. Abban lehet "reménykedni", hogy a lehető legkevesebb szükséges áldozattal fog járni ez a "paradigmaváltás". Fentről irányítják, beleszólás ebbe csak szellemi-lelki síkon lehetséges, jelezve, hogy értjük a "miérteket". Ehhez tudni kell gondolkodni. Nem erőssége ez mára sem a magyarnak, sem a holland gazdáknak, akik már polgárháborút hirdettek..., de hát lényegében egy "forradalmi" világváltozást, társadalmi átstruktúrálódást fognak ezzel önmagukra is kikényszeríteni, saját fegyveres erőiknek keretei között. Perverz egy dolog, de zseniális. Szun Ce sem hozhatta volna ezt össze jobban, márpedig az alapelv az övé.

Arion mester a következőképp fogalmaz: "A gondolkodás minőség és mennyiség. A normál tudatból, ami az aktív rész, valamint a tudatalattiból áll, ez a passzív rész. A tudat és a tudatalatti tartalmazza a gondolkodás minőségeit, melynek mennyisége erőfeszítés által fokozható."

Nos, beismerem, elég sokat meditáltam már, dolgoztam a "tudatalattimmal", hogy minél könnyebben csatlakozhasson a "közös tudatmezőbe" és talán könnyebben, gyorsabban állnak össze a jelzések, szimbólumok, értelmezések számomra, mint az átlagnak. Tán a beszédeim lehetnek néha ködösek, lehet rosszul is fogalmazok esetenként. Orbán azt mondta Bécsben a "faji" kérdéskörrel kapcsolatban kifejtett "kevert fajiságra", hogy "Előfordul, hogy néha félreérthetően fogalmazok." Eh, ki tehet erről, hogy félreértették? Vagy nem? De minek ezt rágni, a Magyar Nemzet (és a többi "újság és fórum") szintjén ezek metafizikus kérdések, mikor lehet könnyebben is érvényesülni a hamisság látszatát keltve téves és szándékosan koholt vádakkal megkínálni olyanokat, akik azért küzdenek, hogy ne legyen háború. Nyilván az ügyészség is ugyanebben a helyzetben van, ahogy a bíróság is, vagy a BV.

Hamisan vádolnak olyasmivel, amiben önként és dalolva - természetesen pénzért és hivatalból elkövetve- vesznek részt arccal és névvel. Nem bízom benne, hogy az "igazság" kiderül. Nem, ahhoz már rég túl nagy a baj, túl kevés ide egy alkotmány már. Simán kijátssza az uram-bátyám mechanizmus, hazudozás, okirat hamisítás, félremagyarázás, beleképzelés...miközben a tények makacsa dolgok.

Engem bármikor provokálhat a titkosszolgálat és a "hálózat". Tisztában vagyok vele. Ez a Magyar Nemzetes cikk (micsoda szégyen az elnevezése is) ékes példája a védtelenségnek, nem csak az ártatlanság vélelmének és azon gondolkodom, mikor én (és a többiek is) csak élni szeretnénk békében, ha hagynának, nem foglalkozni semmilyen "közélettel", mert azt elvégzik a rendőrök, ügyészek...bírók, politikusok...pont úgy, ahogy az a törvényekben elő van írva. Így kellene legyen. Most sem ezzel kellene foglalkozzak, hanem a családdal, megélhetéssel, felkészüléssel az egyre csak fokozódó "háborús inflációra" nyomásra és gyereket képezni, hogy élje túl, ha behívják a seregbe és kiküldik Kadocsa Vármegyébe az ukrán frontra.

Ehelyett sajtókiigazításra vagyok kénytelen koncentrálni, hamis vádas eljárást kezdeményezni, noha bíznom kellene az igazságszolgáltatásban, hogy megteszi ezt helyettem. De mi van, ha ők is benne vannak az "árulásban". Mi van, ha Pintér Sándor nem csak az iskolás fatüzelésébe és a kórházak szülőotthonainak bezárásába szólhatik bele? Alkotmányos ez így?

Korábbi feljelentésemből had tegyek ide egy már említett példát.


Tisztelt Dr. Kovács Árpád úr! (Most ő lett a kiválasztott a szuper-rogán-szolgálat-tik-tok -os szervezetnek)

A mellékelt feljelentést a héten tettem meg a Köztársasági Õrezred „közbeszerzésivel” kapcsolatosan. Sajnos sok éves gyanú és mende-monda vette már szájára ezt a területet, a Miniszterelnöki Hivatal aktív együttmûködésével, az NBH és más szervek, ügyészségek háttérmunkájának „bedolgozását” is feltételezve. Az In-Kal Security –vel való együttmûködés mögött is hasonló, gazdasági és még ettõl is mélyebb összefonódások, visszaélések lehetõségérõl beszélnek a hozzáértõk, de lassan a magam fajta laikusok is. Kérem Önt, hogy hasson oda a bûncselekmény-gyanús esetek kivizsgálására. Jelen esetben a legutóbbi gépjármûbeszerzések, átfestés körülményeit firtatom, de arra kérem, hogy (bár Draskovics miniszter tiltakozni fog), tegyenek kísérletet az In-Kal Security állami megbízásának pontos körülményeinek feltárására, számszaki adatok beszerzésére, véleményezésére. Sajnos ezekben a kérdésekben szinte rögtön nemzetbiztonsági kérdésekbe botlok minduntalan, melyet az ügyészség nagy szorgalommal negligál, elken és elhallgat, de remélem, hogy az Ön hivatala képes érdemben is fellépni a nemzeti vagyon sokak számára szemet szúró herdálása ellen. Nem vagyok naiv. Kérem, tegyék meg amit lehet!

Köszönettel:

Posta Imre ( Tel.: 06/20/9359052)


BUDAPESTI NYOMOZÓ ÜGYÉSZSÉG


FELJELENTÉS ISMERETLEN TETTES ELLEN
...

Természetesen nem Kovács Árpád (összekevertem a papa nevével) Dr. Kovács Zoltán András volt a megszólított az NBH-nál. Sok éve le nem rágott csontok ezek és a helyzet azóta is csak fokozódik. Igaz Bástya elvtárs?

Mikor hazajöttem a börtönből, mondtam Verának, hogy  régi Posta Imrét a börtönben hagytam. Ott elmeditálgat, támasztja a falat motozásnál, meztelenre vetkőzik nagyvizitkor és persze várja az egy igaz isten megváltását. Az a Posta Imre, aki kijött, szeretne a családjának élni, ha hagynák. Nem érdekel engem, melyik szabadkőműves hogyan manipulálja az alkotmányos rendet milyen hálózaton keresztül, vagy milyen háború tör ki és melyik gyerekemet, esetleg Verát vagy engem rángatnak be valami magánhadseregbe, ami persze állami...mert egyszer úgy is vége lesz ennek is. Grespik is megtudta ezt, ahogy Géczy is és még sokan mások. Elnézve azt a világot, ami az előzőekből nőve ki magát, mostani lett, nem vagyok kíváncsi a következő Új világrendre és ha néha erről naplózok az Új világrendetlenség blogján, hát bocsánat, ha ez valaki arra sarkall, hogy hamis váddal illessen, megbélyegezzen, rágalmazzon és ezt nagy nyilvánosság előtt még terjessze is. Ugyan ebben jeleskednek a hálózatok ügynökei, de ezt sokan megtapasztalhatták már, akik belefutottak a nemzeti soroskérdésbe.

Na innen már nem is szép a győzelem.


Hírek Galéria

Image #157
Image #167
Image #159
Image #160
Image #161
Image #162
Image #163
Image #164
Image #165
Image #166
Image #168
Image #169
Image #170
Image #171

68 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • Posta Imre
    Feljelentés ismeretlen tettesek ellen

    A Magyar Nemzet szellemi honvédelemmel hirdeti magát 1938 óta..., de lássuk be, ez nem segített a magyar nemzeten eddig sem. A most megjelent cikkben igen egyértelmű torzítások, tán szándékos hamis vád és sok egyéb is előfordulhat, de az illetékese majd eldöntik, ahogy eddig is és nem tudnak hibázni! Az ismerősöm bűnszervezetben elkövetett nemzetellenes tevékenységről beszél, bár megértem, hogy beindult a verkli, csak ettől még ez se nem tűnik annyira alkotmányosnak, sem nem demokratikus. Sajtópert indítsak? Még a BV sem nyilatkozott arról, mi lett a késlekedő kifizetésem vizsgálatának eredménye. Minek? Úgy tűnik, egyeseknek büntetlenül lehet, sőt kötelező azt tenni, amire a másik nem is gondolhat. Na mindegy,

    Dr. Kovács Zoltán András NIK vezetőnek címzem a feljelentést, de majd csak valamelyik kukába kerül, ahogy a többiek is eddig. Tudom, hogy lesz még ilyen lejárató agymenés még sok, de sokkoló, hogy a Magyar Nemzet címszó alatt és nem a Jeruzsálem Makón Vármegye Hírlapja közöl ilyen alja anyagot le.


    Posta Imre


    feladó: bubó Doki <doki.bubo@gmail.com>
    címzett: Bíróság Bács <kecskemetitvsz@birosag.hu>;
    Bíróság Baja <bajaijb@birosag.hu>;
    Bíróság Kalocsa <kalocsaijb@birosag.hu>;
    Bíróság Kecskemét <kecskemetijb@birosag.hu>;
    Bíróság Kkfháza <kiskunfelegyhazijb@birosag.hu>;
    Bíróság Kiskunhalas <kiskunhalasijb@birosag.hu>;
    Bíróság Kiskőrös <kiskorosijb@birosag.hu>;
    Bíróság Kunszentmiklós <Birosag_Kszmikl@kszmiklos.birosag.hu>;
    Bíróság Székesfehérvári Törvényszék <birosag@szekesfehervarit.birosag.hu>;
    Munkaügy Fejér <munkaugy_fejer@birosag.hu>;
    Bíróság Bicske <birosag@bicske.birosag.hu>;
    Bíróság Dunaújváros <birosag@dunauj.birosag.hu>;
    Bíróság Sárbogárd <birosag@sarbogard.birosag.hu>;
    Bíróság Székesfehérvár <birosag@szfvar.birosag.hu>;
    Győri Törvényszék <birosag_gyor@birosag.hu>;
    birosag@gyorikmb.birosag.hu;
    Győri Járásbíróság <birosag_gyorjb@birosag.hu>;
    Soproni Járásbíróság <birosag_sopron@birosag.hu>;
    Mosonmagyaróvári Járásbíróság <birosag_movar@birosag.hu>;
    Bíróság Budakörnyék <birosag@budakornyek.birosag.hu>;
    birosag@bkkmb.birosag.hu;
    Bíróság Budaörs <birosag@budaors.birosag.hu>;
    Bíróság Cegléd <birosag@cegled.birosag.hu>;
    Bíróság Dabas <birosag@dabas.birosag.hu>;
    Bíróság Dunakeszi <birosag@dkeszi.birosag.hu>;
    Bíróság Érd <birosag@erd.birosag.hu>;
    Bíróság Gödöllő <birosag@godollo.birosag.hu>;
    Bíróság Monor <birosag@monor.birosag.hu>;
    Bíróság Nagykáta <birosag@nagykata.birosag.hu>;
    Bíróság Nagykőrös <birosag@nkoros.birosag.hu>;
    Bíróság Ráckeve <birosag@rackeve.birosag.hu>;
    Bíróság Szentendre <birosag@szentendre.birosag.hu>;
    Bíróság Szigetszentmiklós <birosag@szigetszentmiklos.birosag.hu>;
    Bíróság Vác <birosag@vac.birosag.hu>;
    Balassagyarmati Járásbíróság Elnöki Iroda <bgyjb-elnokiiroda@birosag.hu>;
    Salgótarjáni Járásbíróság Elnöki Iroda <stjb-elnokiiroda@birosag.hu>;
    Pásztói Járásbíróság Elnöki Iroda <pjb-elnokiiroda@birosag.hu>;
    Balassagyarmati Törvényszék Elnöki Iroda <bgytvsz-elnokiiroda@birosag.hu>;
    Berettyóújfalui Járásbíróság <berettyoujfaluijb@birosag.hu>;
    Berettyóújfalui Járásbíróság Panasziroda <panaszbujfalu@birosag.hu>;
    Debreceni Járásbíróság <debrecenijb@birosag.hu>;
    Debreceni Járásbíróság Panasziroda <panaszdbjb@birosag.hu>;
    Hajdúböszörményi Járásbíróság <hajduboszormenyijb@birosag.hu>;
    Hajdúböszörményi Járásbíróság Panasziroda <panaszhbosz@birosag.hu>;
    Hajdúszoboszlói Járásbíróság <hajduszoboszloijb@birosag.hu>;
    Hajdúszoboszlói Járásbíróság Panasziroda <panaszhszob@birosag.hu>;
    Püspökladányi Járásbíróság <puspokladanyijb@birosag.hu>;
    Püspökladányi Járásbíróság Panasziroda <panaszpladany@birosag.hu>;
    Elnök - Egri Járásbíróság <elnok_egerjb@birosag.hu>;
    Elnök - Füzesabonyi Járásbíróság <elnok_fuzesabonyjb@birosag.hu>;
    Elnök - Gyöngyösi Járásbíróság <elnok_gyongyosjb@birosag.hu>;
    Elnök - Hatvani Járásbíróság <elnok_hatvanjb@birosag.hu>;
    Elnök - Hevesi Járásibíróság <elnok_hevesjb@birosag.hu>;
    Bíróság Battonya <birosag_battonya@battonya.birosag.hu>;
    Bíróság Békéscsaba <birosag_bcsaba@bcsaba.birosag.hu>;
    Bíróság Békés Városi <birosag_bekesvb@bekesvb.birosag.hu>;
    Bíróság Gyulai Járásbíróság <birosag_gyula@gyula.birosag.hu>;
    Bíróság Orosházi Járásbíróság <birosag_oroshaza@oroshaza.birosag.hu>;
    Bíróság Szarvasi Járásbíróság <birosag_szarvas@szarvas.birosag.hu>;
    Bíróság Szeghalom <birosag_szeghalom@szeghalom.birosag.hu>;
    Kaposvári Járásbíróság <kaposvarijb@birosag.hu>;
    Barcsi Járásbíróság <barcsijb@birosag.hu>;
    Fonyódi Járásbíróság <fonyodijb@birosag.hu>;
    Marcali Járásbíróság <marcalijb@birosag.hu>;
    Nagyatádi Járásbíróság <nagyatadijb@birosag.hu>;
    Siófoki Járásbíróság <siofokijb@birosag.hu>;
    Bíróság Encs <birosag_encs@birosag.hu>;
    Bíróság Kazincbarcika <birosag_kbarcika@birosag.hu>;
    Bíróság Mezőkövesd <birosag_mkovesd@birosag.hu>;
    Bíróság Miskolc <birosag_miskolc@birosag.hu>;
    Bíróság Szerencs <birosag_szerencs@birosag.hu>;
    Bíróság Szikszo <birosag_szikszo@birosag.hu>;
    Bíróság Sátoraljaújhely <birosag_saujh@birosag.hu>;
    Bíróság Tiszaújváros <birosag_tiszauj@birosag.hu>;
    Bíróság Ózd <birosag_ozd@birosag.hu>;
    Tanú Gondozás PKKB <tanugondozas@pkkb.birosag.hu>;
    Tanú Info Óbuda <tanuinfo@obuda.birosag.hu>;
    Bíróság Fehérgyarmat <birosag_fgyarmat@birosag.hu>;
    Bíróság Kisvárda <birosag_kisvarda@birosag.hu>;
    Bíróság Mátészalka <birosag_mszalka@birosag.hu>;
    Bíróság Nyírbátor <birosag_nyirbator@birosag.hu>;
    Nyíregyházi Járásbíróság <birosag_nyhaza@birosag.hu>;
    Bíróság Vásárosnamény <birosag_vnameny@birosag.hu>;
    Komlói Járásbíróság <birosag@komlo.birosag.hu>;
    Mohácsi Járásbíróság <Birosag@mohacs.birosag.hu>;
    Pécsi Járásbíróság <birosag@pecs.birosag.hu>;
    Siklósi Járásbíróság <Birosag@siklos.birosag.hu>;
    Szigetvári Járásbíróság <Birosag@szvar.birosag.hu>;
    Bíróság Csongrád VB <csongradijb@birosag.hu>;
    Bíróság Hódmezővásárhely <hodmezovasarhelyijb@birosag.hu>;
    Bíróság Makó <makoijb@birosag.hu>;
    Szegedi Járásbíróság Elnöke <elnok_szeged@szeged.birosag.hu>;
    Bíróság Szentes <szentesijb@birosag.hu>;
    Bonyhádi Járásbíróság <bonyhad@birosag.hu>;
    Dombóvári Járásbíróság <dombovar@birosag.hu>;
    Paksi Járásbíróság <paks@birosag.hu>;
    Szekszárdi Járásbíróság <szekszard@birosag.hu>;
    Tamási Járásbíróság <tamasi@birosag.hu>;
    Jászberényi Járásbíróság <birosagj@jbereny.birosag.hu>;
    Karcagi Járásbíróság <birosagk@karcag.birosag.hu>;
    Kunszentmártoni Járásbíróság <birosagk2@kunszentm.birosag.hu>;
    Mezőtúri Járásbíróság <birosagm@mezotur.birosag.hu>;
    Szolnoki Törvényszék <birosags@szolnokit.birosag.hu>;
    Tiszafüredi Járásbíróság <birosagt@tfured.birosag.hu>;
    Körmendi Járásbíróság <kormendjb@birosagiad.hu>;
    Kőszegi Járásbíróság <koszegjb@birosagiad.hu>;
    Szombathelyi Járásbíróság <szombathelyjb@birosagiad.hu>;
    Sárvári Járásbíróság <sarvarjb@birosagiad.hu>;
    Esztergomi Járásbíróság Elnöki Iroda <esztergom@birosag.hu>;
    Komáromi Járásbíróság Elnöki Iroda <komarom@birosag.hu>;
    Tatabányai Járásbíróság Elnöki Iroda <tatabanya@birosag.hu>;
    Tatai Járásbíróság Elnöki Iroda <tata@birosag.hu>;
    Bíróság Ajka <Birosag_ajka@birosag.hu>;
    Bíróság Pápa <Birosag_papa@birosag.hu>;
    Bíróság Tapolca <Birosag_tapolca@birosag.hu>;
    Bíróság Veszprémi Járásbíróság <birosag_veszpremvb@birosag.hu>;
    Bíróság Zirc <Birosag_zirc@birosag.hu>;
    Bíróság Keszthely <KeszthelyiJarasbirosag@birosag.hu>;
    Bíróság Lenti <LentiJarasbirosag@birosag.hu>;
    Bíróság Nagykanizsa <NagykanizsaiJarasbirosag@birosag.hu>;
    Bíróság Egerszeg <ZalaegerszegiJarasbirosag@birosag.hu>;
    Kúria Bíróság <Kuria@birosag.hu>;
    Kúria Elnöke <kuriaelnoke@birosag.hu>;
    Kúria Elnökhelyettese <kuriaelnokhelyettese@birosag.hu>;
    "Erőss Monika dr. [OBH]" <ErossMonika@birosag.hu>;
    "Suba Ildikó dr. [Kúria]" <SubaIldiko@birosag.hu>;
    "Székely Ákos dr. [Kúria]" <Szekely@birosag.hu>;
    "Kalas Tibor dr. [Kúria]" <Kalas@birosag.hu>;
    "Tánczos Rita dr. [Kúria]" <TanczosR@birosag.hu>;
    WellmannGy@kuria.birosag.hu;
    SomogyiM@kuria.birosag.hu;
    International Kúria <International@birosag.hu>;
    "Dér Krisztina Rita [Kúria]" <DerK@birosag.hu>;
    "Kovács Edit [Kúria]" <KovacsEdit2@birosag.hu>;
    "Maizlné Juhász Ágnes [Kúria]" <JuhaszAgnes@birosag.hu>;
    Human Kúria <human.kuria@birosag.hu>;
    "Norris-Tari Anita dr. [Kúria]" <Norris-TariA@birosag.hu>;
    "Rácz Csilla [Kúria]" <Racz@birosag.hu>;
    ErdeiK@kuria.birosag.hu;
    Gerencser@kuria.birosag.hu;
    "Berecz Ildikó [Kúria]" <BereczIldiko@birosag.hu>;
    "Szabó György [Kúria]" <SzaboGyorgy@birosag.hu>;
    sajtougyelet@police.hu;
    sajto.baranyamrfk@baranya.police.hu;
    sajto.bacsmrfk@bacs.police.hu;
    sajto.bekesmrfk@bekes.police.hu;
    sajto.borsodmrfk@borsod.police.hu;
    sajtougyelet@budapest.police.hu;
    sajto.csongradmrfk@csongrad.police.hu;
    sajto.fejermrfk@fejer.police.hu;
    sajto.gyormrfk@gyor.police.hu;
    sajto-hajdumrfk@hajdu.police.hu;
    sajto.hevesmrfk@heves.police.hu;
    sajto.jaszmrfk@jasz.police.hu;
    sajto.komarommrfk@komarom.police.hu;
    sajto.nogradmrfk@nograd.police.hu;
    sajto.pestmrfk@pest.police.hu;
    sajto.somogymrfk@somogy.police.hu;
    sajto.szabolcsmrfk@szabolcs.police.hu;
    sajto.tmrfk@tolna.police.hu;
    sajto.vasmrfk@vas.police.hu;
    sajtoveszpremmrfk@veszprem.police.hu;
    sajto.zalamrfk@zala.police.hu;
    nszkk@nszkk.gov.hu;
    tek@tek.gov.hu;
    sajto@tek.gov.hu;
    nvsz@nvsz.hu;
    iroda@rendvedelmikar.hu;
    Nemzetbiztonsági Szakszolgálat <nbsz@nbsz.gov.hu>;
    sajto@nbsz.gov.hu;
    ah@ah.gov.hu;
    info@ih.gov.hu;
    knbsz@knbsz.gov.hu;
    orfktitkarsag@orfk.police.hu;
    Panasziroda ORFK Ellenőrzési Szolgálat <panasz.orfk@orfk.police.hu>;
    Ügyelet BRFK <ugyelet.brfk@budapest.police.hu>;
    brfk@budapest.police.hu;
    Fővárosi Törvényszék Elnöksége <ftelnokseg@fovarosit.birosag.hu>;
    Katonai Biztonsági Hivatal <kozerdeku@kbh.gov.hu>;
    katonai főügyész <klu@mku.hu>;
    ah@mail.ah.gov.hu;
    kozonsegszolgalat@mtva.hu;
    info@atv.hu;
    info@dunamsz.hu;
    Hír Tv <info@hirtv.net>;
    rtlklub@rtlklub.hu;
    info@sajtoklub.tv;
    TV2 Közönség <kozonsegszolgalat@tv2.hu>;
    ugyfelszolgalat@mediaworks.hu
    dátum: 2022. aug. 5. 14:34
    tárgy: Feljelentés ismeretlen tettesek ellen
    küldő: gmail.com
    - 2022. 08. 05. 14:36
  • H
    Azoknak, akik Posta Imre és társai ellen ezt az eljárást felvállalták, okulásul:

    EGY SPANYOL FÖLDMÍVES SÍRVERSE

    Franco tábornok besorolt ádáz katonának,
    nem szöktem meg, mert féltem, agyonlövet úgy.
    Féltem - azért harcoltam a haddal a jog s a szabadság
    ellen Irun falain. S így is elért a halál.

    Nem javaslom, hogy az írója ellen elkezdjenek "eljárni".
    Meghalt december 3-án.
    1937-ben.
    Úgy hívták, hogy: József Attila.
    Magyar költő volt.
    - 2022. 08. 05. 15:52
  • H
    Csak javításul: nem Borbíró Zsuzsanna, hanem Borvendég Zsuzsanna. Bátor nő. Van miért félte-nünk! az életét.
    - 2022. 08. 05. 15:54
    • Posta Imre
      Bocsánat, igaz, javítva, de annyira a "bíró" járt a térben, pedig vendégek vagyunk itt néhányan, a többiek meg foglyok, ha jól értem és rabok..., vagy így, vagy úgy, de lehet ennek sincs jelentősége.
      - 2022. 08. 05. 17:58
      • Claudius
        Imre! Már, hogy ne lenne?! 
        Csak tudni kellett volna VELE Élned!😉
        - 2022. 08. 05. 19:56
        • Posta Imre
          Buddha egyik alaptétele: semmi nem azonos önmagával. Mifelénk úgy mondják: semmi nem az, aminek látszik. Tehát a semmiből lesz a valami és a valamiből nem lesz semmi. Claudius még "semmi" nincs lejátszva és ne hidd (tudd), hogy minden lap ki van játszva.
          - 2022. 08. 06. 11:26
      • Claudius
        Imre!
        Tehát, ha jól értem, akkor Te az "ördög" játszóterén, az "ördög" eszközeivel Vívod a saját magad kis privát Háborúdat az "ördög" rencere ellen... ügyes, nagyon ügyes... viszont felettébb megmosolyogtató!
        Ugyanis a sötét oldal Direkt és Tudatosan van ide a Teremtő által a Földre beengedve, ami Elengedhetetlen a kiválasztódáshoz, a szelektálódáshoz!
        Így nemhogy Segítenéd Ezeket a folyamatokat, hanem sokkal inkább Hátráltatod... mivel küzdesz, harcolsz, háborúzol... velük, s emiatt a Valós és Egyetlen Életfeladatoddal sem tudsz foglalkozni, Nem dolgozol rajta.
        Aki küzd, harcol... a sötét oldal és annak rencere ellen, azzal Visszasülyed szellemileg - lelkileg a RABok szintjére, ezen a Tudatosan Teremtett, Zárt, Érzelem alapú Mátrix, Karantén világban.
        Aki viszont VELE, az IGAZSÁGBAN BENNE... Él, - az már Rég Ignorálta, Hátat fordított, Kivált a rencerükből... - azaz számithat a Gondviselésére, ergo Nem kell küzdenie, harcolnia... a sötét oldallal, annak rencerével, csatlósaival... hisz már semmilyen negatív hatást NEM gyakorolnak rá.
        Képtelenség Egy seggel Két lovat megülni... vagy a Teremtői REND SZER vagy a sötét oldal rencere, de mindenkinek az Egyetemes Szabad Akarati REND SZERint kell Döntenie! 😉
        - 2022. 08. 06. 15:54
        • Posta Imre
          Nem tudsz kiszakadni a saját kényszerképzetedből úllácik. Semmilyen csatát, játszmát nem vívok senkivel. Jót tenne neked  pár hónap magánzárka, tán kiesnél ebből a zördög-isten mániából. Mondottam már neked, de azt sem érted, mert miért is értenéd, hisz a tudatalattid nem "szabad", így beleragadtál egyfajta sematikus slamasztikába. Ne hidd, hogy mindent tudsz és értesz, ami köröttem, bennem zajlódik. Az  mind csak piha, amit te gondolsz "rólam". Sok dolgok vannak...de minek írjam le, hisz ez is bőven sok már soktoknak. Ha megengeded (de nem akarok ezzel vitát generálni), amiket írsz lehet ugyanolyan igaz, mint amiket nem írsz, de mindez "projekció". Ha nem az lenne, te saját neved alatt "blogolnál" és nem félnél vállalni a tűzkeresztséget...vagy bármit, ami jön és meggy, méghozzá cseresznye. Olyan vagy ebben a szerepkörben, amit itt magadraavatároztál, mint egy középkori szent inkviziciós ordália, de nem áll jól a szerep. A szentfazekaktól, akikről általában kiderül később, hogy igen bűnös lelkükkel azzal vezekeltek, hogy perverz szónoklatokkal és ha tehették fizikailag is kínoztak másokat, rendszerint olyanokat, akik még nem voltak annyira bűnösek sem, mit ők maguk. Tudom, hogy teljesen felesleges nekem neked szó-nokolni, ahogy neked sem nekem. Megértelek, elfogadlak, privát leveleidből érzem, jót akarsz és nem vagy rossz ember..., és ne félts te engem, kérlek. Ez a te fél-elemed, nem az enyém. Ha csak ennyit megértenél és a témához szólnál hozzá, fogadd csak el, a többiekből sem váltanál ki szentfazék-hányingert és sokkal békésebben is lehetne fórumozni, tán még kevesebb surolódással is. Bár ez sem cél. Nekem az a benyomásom, nem bízol a Jóistenben, hogy elvégzi a dolgát. Nos, ha nekem nem sikerül,   te még ott állhatsz a vártán és tarthatod az örökmécsest a szívedben.  <br /><br />Nem vagyok már gyerek. Lehet rosszul reagálok néha, ha úgy érzem ki akarnak oktatni. Ha ezen változtatsz, tán sokkal hatékonyabb tanító is lehetsz így a háttérből is római névvel, ami azért nem vált ki belőlem osztatlan meggyőző figyelmet.
          - 2022. 08. 06. 16:29
    • S
      A Borvendég úgymond állami megrendelésre göngyölített dolgokat. Nincs az írásaiban egy olyan konkrét személy sem, akit fellősségre lehetne vonni. A tényfeltárásnak tűnő megmagyarázása annak, amit nagyjából mindenki tudott, csak nem rendezett formában, és ha írni akart róla, zárt ajtók fogadták. Ez megrendelt feltárás.
      - 2022. 08. 06. 00:58
      • Posta Imre
        Persze, hogy Ágensek! Ők az "érzékenyítők" a "hivatásos "feltárók", de mindig csak a múltat tárhatják fel, nem szabad a jelenben megnevezni a múlnak "unokáit". Olyan, mint D'rábik...tudati blokkot építenek be a jelennel kapcsolatban. Ez egy külön szellemtudomány. Szakács Árpádot már kerestem korábban is, tudva, hogy "ágens", de még csak válaszolni sem mert. Mikor Lovas Pista hirtelen elhalálozott (sokak szerint a szolgálat kaszálta le, mert zsidó létére túl sok "antiszemita" és izrael-ellenes, egyébként nagyon is igaz és korrekt, aktuális cikket hozott le, Szakács Árpi lett kijelölve az utódjának (gondolom a rabbitanács által)..."Ezek ugyanazok"  rovat kelléke, most már nyíltan ráállítva a "puccs" utáni időszakra, Torockai mellé, Dúró Dóra árnyékának álcázva. Annak idején a jóbikban Lipusz Zsoltnak is ezt a szerepet szánták, de Zsolt korábban rájött az átverésre és tán nem is akart beállni a szegedi csanádos rabbik mellé. Ezért túl korán kellett meghalnia. Bár mit is jelent a "túl", ezt nehéz értelmez.

        doki.bubo@gmail.com">bubó Doki
        szerkesztoseg@erdely.ma
        2022. márc. 16. 20:39
        Szakács Árpád elérhetősége

        Ma olvastam Árpád értekezését Budaházy Gyurit emlegetve. Gondoltam, ha  gondolja, ráérek. Nem csodálkoznék, ha elhagyná a bátorsága.
        Áldás!

        Posta Imre

        A titkosszolgálat remekül mozgatja a bábokat, de ki mozgatja a szolgálatokat és aki azokat mozgatja, azt ki mozg atya? Mozg = agy (oroszul), mozgatya = agytröszt. Árpi nem jelentkezett, de hát nem is vártam mást, pedig rá is írtak, de arra sem reagált. Így működnek ezek a dolgok, Torockaisan...titkosszolgálati stílusban.

        Lipusz Zsolt: A Jobbik sajnálatos válságának okairól

        Az írás címének olvastán valószínûleg sokan meghökkenve kapják majd fel a fejüket, de szent meggyõzõdésem, hogy egy nagyon is valós, a nemzeti radikális oldal egészére kiható társadalmi problémáról lévén szó, a struccpolitika továbbfolytatása ez esetben életveszélyes, ezért e krízisrõl az elvárható és köteles õszinteséggel még kellõ idõben írnunk, illetve vitáznunk kell. Amíg nem lesz már visszahozhatatlanul késõn. Egy metaforikus példázattal élve: a Jobbik helyzete hasonlatos azon páréhoz, akik egy ideje már megromlott házasságban élnek, ám errõl nem akarnak vagy nem mernek tudomást venni, s a külvilág, a család, a baráti kör felé a harmonikus, idillikus család csalfa és önáltató szerepét játsszák el. S amit õszinte dialógussal megfelelõ idõben és körülmények között még rendezni lehetett volna, az idõ múlásával végérvényesen és helyrehozhatatlanul elrontják, újabb konfliktusokat gerjesztve, s végül már csak a válás marad mint egyetlen lehetséges gyógyír....

        https://ch-serverhosting.com/postaimr...1c_start=0
        - 2022. 08. 06. 09:12
        • S
          Jól példázza a hazug, skizofrén, mégis tudatos zsidó világszintű viselkedést, hogy az askenáci zsidók antiszemitázzák Orbánt, aki maga is cigány és zsidó is, miért üldözné a saját fajtáját, viszont ő a haszid-szefárd főpáholyhoz tartozik, ezért ők rasszistázhatják büntetlenül egymást, hiszen családjukon belül marad. Igen, meghúzzák a határt, Dr ábik is, meg az összes többi, nehogy felelősségre lehessen vonni bárkit is a gyermekeik és unokáik közül jogtalan vagyonszerzésért akár az 1980-as évek végi vagyonátmentések miatt.<br />Álszentek a zsidók, ha nincs ellenség egymást kezdik irtani, igazi parazitaként.
          - 2022. 08. 06. 13:06
  • J
    Miért baj az, ha valaki blogol, Eszemán Úr? Van erre tevékenységre valami főispáni tilalom a szólásszabadság megvonására hivatkozva?

    Sejtem, hogy melyik cikk miatt rágott be.
    - 2022. 08. 05. 17:55
    • Posta Imre
      Az a helyzet, hogy igazából nem tudnak "ezek" semmit és rettegnek kérdezni is, viszont úgy állítanak "tényt", sőt "tényeket", hogy onnan már nincs mit tenni, mint a kapát-lopás esetében. Ha nem ezt tennék, nem írhatnának "cikkeket" a náluknál sokkal tájékozatlanabbak számára. Kit érdekelnek ma már a tények? Itt pl. Azt írják az ukrán-tik-tok szolgálatra hivatkozva, hogy lecserélték Putyin fülét. Igaz lehet, mármint a "hír", vagy tényleg Putyinnak több hasonló-mása van? Kicserélték, mint Pintér Sándort? ASHUM azt állítja, Orbánt és Szijjártót is lecserélték. Még az a szereencse, hogy a demokrácia és az alkotmány eredeti, így biztonságban lehet mindenki. El sem tudom képzelni hová vezet ez az őrület még! Megyek a kertbe berosálni!

      Vlagyimir Putyin füléről suttognak Ukrajnában

      Egy ukrán katonai tisztviselő szerint Vlagyimir Putyin az utóbbi időben testdublőröket használt a nyilvánosság előtt, hogy titkolja egészségügyi problémáit. Állítása szerint ezeknek a dublőröknek más fülük van, mint az orosz elnöknek.

      Az ukrán katonai hírszerzés vezetője, Kijrilo Budanov vezérőrnagy a héten az ukrán televízióban felvetette: Putyin füle másképp nézett ki a vezető több nyilvános szereplésén – írja az Index.hu.
      "A képeken más füleket láthatunk. És ez olyan, mint az ujjlenyomat, minden ember fülképe egyedi"</p>
      – állította Budanov.
      De Budanov szerint nem csak ez nem stimmelt, mert ha jobban megnézzük, az orosz elnök testdublőreinek mások a szokásaik, a modoruk, a járásuk, néha még a magasságuk is különbözik.Nem első alkalommal állítják Putyinról, hogy hasonmásokat használ. Budanov azzal magyarázta a testdublőrök feltételezett használatát, hogy széles körben elterjedt találgatások szerint az orosz vezető súlyos beteg. Nemrég azonban Egyértelmű jelentést tett a CIA Vlagyimir Putyin</a> állítólagos betegségéről, szerintük az orosz vezető láthatóan teljesen egészséges.

      https://infostart.hu/kulfold/2022/08/05/vlagyimir-putyin-fulerol-suttognak-ukrajnaban
      - 2022. 08. 05. 18:03
      • S
        Pintér Sanyival kapcsolatban tennék egy megjegyzést...<br />Amióta feltámadt, egy percet sem öregedett az évek alatt... Ez is szembetűnő kellene hogy legyen...de lehet én látom rosszul... 🤷‍♂️
        - 2022. 08. 05. 19:50
        • S
          OrbánC meg sokáig feltűnően fiatal volt, és fél év alatt hirtelen megöregedett és úgymaradt.
          - 2022. 08. 06. 01:04
      • S
        Orbán száján kikockázva a képeket Dallasban nem volt rajta a klónokon lévő fekete folt. Vagy nem jól volt kikockázva. Lehet hogy a mesterpéldánya ment ki Dallasba, de lényegtelen. LÉNYEGTELENEK A POLITIKUSOK SZEMÉLYEI, LÉNYEGTELENEK AMIT MONDANAK. AZT KELL NÉZNI HOGY MIT CSINÁL A HÁTTÉRHATALOM. ENNYI.
        - 2022. 08. 06. 01:02
  • S
    Ez a vírustagadó nagyon hasonlőtt a hol a kaust tagadáshoz, na meg az antiszemitázáshoz.
    Egyébként milyen valaki amikor szemita? Vagy szemita magatartást tanúsít. Itt felhívom a figyelmet, EMLÉKEZTETEK Sulamit Alloni szavaira:
    https://youtu.be/LLbtu0-mgvw
    Allonit idézve, rá hivatkozva, a zsidók igen csak aljas dolgokat vittek/visznek véghez a palesztinók ellen.
    Ha valaki szemita, akkor arabozik meg izraelezik nacionalista módra? Az arab az nem nemzet. A zsidók is tagadják hogy ők nemzetiségek lennének Izraelen kívül. Nem tudtak ezer zsidó aláírást az országban összegyűjteni 2005 októberében, hogy elismertessék az országgyűléssel hogy van Magyráelben zsidó nemzetiség. Akkor kik vannak a zsidó fesztiválókohn? Berberek? Vagy nyaszaföldi indiánok?
    https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyaro...s%C3%A9gei
    Ha nyújtják a németekhez a hol a kaustért járó többgenerációs pénzért a kezüket, akkor zsidók, ha szidják őket, akkor zsidók, de ha nemzetiségnek titulálod őket, akkor magyarok.
    Miért is üldözték a zsidókat az egész történelem során mindenhol? Hagyjuk már Ibolykát a kazár zsidó kitalációval!!!
    A családomat a zsidók tették tönkre, közvetve-közvetlenül kiirtották. Én sohasem féltem a haláltól, tőlük sem, bár mindent elkövetnek azért hogy az egész világ félelemben éljen.

    Vírustagadás? A vírust a zsidó háttérhatalom rászabadította a világra, mi ebben a vírustagadás?
    - 2022. 08. 06. 01:49
    • S
      Odüsszeusz amikor a Küklopsz barlangjába rekedt az embereivel, azt mondta a Küklopsznak hogy a nevem Senki.
      Ezért nem segített Küklopsz fiának, Polüphémosznak istennő anyja miután Odüsszeusz megvakította, mert Senki bántotta a Küklópszot amikor panaszkodott.

      Az én nevem ha zsidók kérdezik akkor Nincsmegbocsátás.
      Egy szeme van az Illuminatinak egy háromszögben és ezzel az egész kolóniájuknak?
      És az a nevük hogy Mitlopsz?
      Akkor ismerős lesz a történet mindenkinek.
      - 2022. 08. 06. 07:56
  • A
    Ez a Szeman urge egy piszok wamzer , aki unatkozik es nem az igazsagot keresi hanem fel akarja hivni magara a figyelmet .
    Nincs meg a fustolgo pisztoly es kutakodnak a sotetbe , hatha talalnak valamit .
    - 2022. 08. 06. 06:23
    • S
      Tőle eredhetnek a szeman szedett hazugságok. Szemantikai szempontból is.
      - 2022. 08. 06. 06:37
    • Posta Imre
      A zeszemán megvóna hozzá, csak álcázza. Vagy nem.
      - 2022. 08. 06. 15:47
    • S
      Per-Sze mán igen is.
      - 2022. 08. 06. 21:44
  • E
    https://bioclandestine.substack.com/p/russian-mil-declares-ukraine-origin



    AZ OROSZ KATONÁK bejelentették a C19 ukrán származását!

    A DNC globalistái létrehozták a Covidot!

    ÚJ BIOLÓGIAI FRISSÍTÉS OROSZORSZÁGBÓL
    Igor Kirillov tábornok, a sugárvédelmi, vegyi és biológiai védelmi erők főnökének új tájékoztatója az Egyesült Államok katonai biológiai tevékenységéről Ukrajna területén.

    Az orosz MIL megvizsgálta a feladott ukrán katonák biológiai mintáit, és amit találtak, az túl zavaró. Körülbelül 20%-uk nyugat-nílusi kórokozókat hordozott, amelyeket "a Pentagon az ukrán UP-4 és UP-8 projektek részeként vizsgált". Azzal, hogy az ukrán katonákat akaratlan biológiai vizsgálatnak vetik alá, és biológiai fegyvereknek vetik alá (gondoljunk csak Nürnbergre).
    Amellett, hogy kórokozókat hordott, szinte minden feladott ukrán katona sokféle kábítószer és opioid nyomait hordozta magában, köztük a metamfetamint és a kodeint.
    Oroszország minden bizonnyal emlékeztetne bennünket a nácik metamfetaminhasználatára a második világháborúban. 2 hete beszéltem róla, amikor a baloldali média megpróbálta ezt a valóságot valamiféle mutáns X-men összeesküvés elméletté alakítani. Nem, ők csak nácik, és történelmileg a nácik használnak kábítószert. Főleg háborús előnyként. Oroszország a továbbiakban arra hivatkozik, hogy az Ukrajna által használt metamfetamint, a Pervitint amerikai katonák is használták Vietnam és Korea idején. Úgy tervezték, hogy csökkentse a háború pszicho-érzelmi terheit.
    Várható mellékhatás azonban a túlzott agresszió, amely Oroszország szerint az egyik fő tényező, amiért az ukrán nacionalista erők "rendkívüli kegyetlenséget" tanúsítottak a civilekkel szemben és saját népük bombázásait Donbászban. Ukrajna olyan ügynököket használ, amelyek elaltatják erőit, hogy érzékenyebbé tegye őket az atrocitásokkal szemben. Ezután megtaláljuk az eddigi talán legrobbanékonyabb csúszást, amelyen Oroszország VÉGRE kilép, és KÖZVETLENÜL az Egyesült Államokat vádolja a Covid-19 létrehozásáért és felszabadításáért. Amit az elejétől fogva mondtam, az az, hogy mindez a 19. számhoz vezet, aki lesz a koporsószeg és a piros pirula, amely felébreszti a világot.
    Az Egyesült Államok Oroszországtól és a keleti világ többi részétől sújtott visszhang közvetlenül az, hogy a világ felfedezte, AZ EGYESÜLT ÁLLAMOK LÉTREHOZTAK A COVID-ot. Különösen a „DNC/liberális globalisták”, ahogy az oroszok állítják. Nem Trump.
    - 2022. 08. 06. 08:16
    • S
      Ha a Földön az összes katonai laborból elszabadítanák az össze biológiai fegyvert, akkor lehetne választani hogy melyikbe dögöljön bele egy ember a már elkapott tizenvalahány betegségből. Itt nem aza kérdés hogy lesz-e egy őrült aki kiszabadít minden kórokozót, nem az lesz a kérdés hogy lesz-e egy őrült politikus aki elindítja az atomháborút. Nem. Itt az a kérdés mindezt mikor teszik meg a háttérhatalom. Összevág ez sok mindennel, a pólusváltás megkönnyíti a simuláció elpusztítását. 2030-ra annyira legyengül a Föld mágneses védőpajzsa, hogy a legfejlettebb mérsékelt égövi társadalmak kerülnek védtelenné a napsugárzás ellenében. Reményeim szerint a Napból jövő plazmaáramlás felrobbantja a szibériai gázmezőket és nem kell itt akrobatikáznom ebben a mocsok pokolban hogy én oldjam ezt meg ha nem ér ide a Kinti háború. Most, ezen a nyáron mindenki élvezze az utolsó még emberinek tűnő nyári napokat, már jövőre nem biztos hogy ugyanez ugyanígy jó fog lenni. Persze most ezen a télen csak viszonylag kevesen fagynak meg és főként azok akiknek senkijük nincs. Az emberek 95 százaléka kolónialélek, ezért maximum tanult empátiája van, azaz a temetésen is azért sír, mert elképzeli saját búcsúztatását ha meghal. Nem fog könnyeket hullajtani szinte senki az egyedül élő emberekért. Ők halnak meg a legkorábban, pláne segítségük sem lesz. Aki egyedül él, készüljön fel többrétegű takarózással, fóliákkal, oldja meg a szigetelését annak a szobának ahol él, ha például széntüzeléssel él falun, ha nem lesz szén, tüzifa, akkor így élhet túl. Fizessen be iskolához meleg ebédet. Ha élni akar. Gyertyákat venni kell, nem petróleumot, veszélyes lehet. Talán néhány embernek segítettem.
      - 2022. 08. 06. 08:33
  • Posta Imre
    Posta Imrének!

    Tisztelt uram!

    Megtisztelő, hogy ennyi időt szentelt a minap megjelent cikkemnek. Sok mindenben nem értünk egyet, ám abban igen, hogy amennyiben például a netezéstől nem tiltották el an bloc, annak hírértéke van.

    Az alábbi kérdésekre, ha választ kapok, megköszönöm.

    1., Pontosan mitől tiltotta el a nyomozási bíró? Ha kérhetem a határozatból a pontos szöveget.
    2., Jól értem a cikkemre írt blogbejegyzéséből, hogy nem hogy bűncselekményt nem követett el, illetve nem követtek el, hanem tulajdonképpen egy sor összeesküvésre hívták fel a figyelmet?
    3., Kifejtené ezt, ha kérhetem?
    4., Önt sokan antiszemitának tartják és vírustagadónak. Igaz ez Ön szerint? Ha nem, miért lyukad ki gyakorlatilag minden esetben Izraelhez és a zsidókhoz?
    5., Írja, hogy keddre beidézték önt és a társait a nyomozó ügyészségre. Publikus, hogy milyen indokkal?

    Várom válaszát.

    Üdvözlettel:
    Szemán László János
    bűnügyi tudósító

    Magyar Nemzet

    1082 Budapest, Üllői út 48.

    Postacím: 1476 Bp., Pf.:47.
    +36 70 669 7427
    szeman.laszlo.janos@magyarnemzet.hu


    feladó: Szemán László János <laszlo.janos.szeman@magyarnemzet.hu>
    címzett: "kontakt@postaimre.net" <kontakt@postaimre.net>
    dátum: 2022. aug. 5. 16:56
    tárgy: Kapcsolatfelvétel és kérdések
    küldő: postaimre.net
    hitelesítő: magyarnemzet.hu
    - 2022. 08. 06. 09:17
    • H
      Tudja Szemán úr, ha ön igazi újságíró lenne és nem csak egy szenzációhajhász firkász, akkor azt az egyetlen kérdést tenné fel nem itt, hanem az igazságügyi kormányzat felé, hogy 30-valahány évvel az ún. rendszerváltás után hogyan lehetnek Magyarországon még mindig politikai foglyok???<br />Mert most, ebben a pillanatban is, Magyarországon: POLITIKAI FOGLYOK VANNAK!!!<br />Elsőként: Budaházy György és társai és időrendben másodikként: Posta Imre és társai.<br />Mindkét csoport vegytisztán politikai véleményt nyilvánított és mindkét csoportot koncepciós perben ítélték el, illetve koncepciós vádak alapján folytatnak ellenük bűnvádi eljárást.<br />Ha Ön szerint Budaházy-ék ellen komoly a "terror-vád", akkor Ön vagy nem normális, vagy egy sötét gazember.<br />Tertium non datur.<br />És ha Posta Imréék ellen igaz az állam elleni összeesküvés, meg terrorgyilkosság-vád, nos Ön akkor is vagy nem normális, vagy egy piszkos gazember.<br />Tertium non datur (itt sem).<br />És ha kérdez, hát kérdezzen, de saját magától: Ön normálisnak tartja saját magát, vagy utolsó aljas gazembernek???<br />Javasolnám Önnek a Redl ezredes c. film utolsó jelenetét...
      - 2022. 08. 06. 13:15
    • H
      Még annyit Szemán úrnak, és az összes többi magyarországi újságírónak:<br />ha Magyarországon valakivel szemben komolyabb/nak prekoncepciózott/ ügyben büntetőeljárást indítanak, először mindig, de kivétel nélkül, tényleg mindig, az ugorjon be nekik, az a relé kapcsoljon be az agyukban azonnal, hogy:  a nyomozati eljárás szar volt, és elfogult, a vádak megalapozatlanok - az ügyész a levegőbe vagdalkozik, és a bíró egy semmirekellő, tehetségtelen nulla.<br />Ha mindehhez képest mindennek BEBIZONYOSODIK az ellenkezője: na, az volt az üdítő kivétel a büntető ügyek között.<br />Én ilyen utóbbi ügyről az elmúlt 30 évben nem tudok.
      - 2022. 08. 06. 13:23
    • S
      Ez a hírérték szó tikus zsidó mentalitás. Hír érték. Tehát bizniszelni lehet a hírrel. Az újseggírás már Guta enberg könyvnyomtatás és röplapok írogatása kinyomtatása óta zsidernyák műfajtalankodás. Tipical példája ez a hírértéktelen fazon is.
      - 2022. 08. 06. 21:48
  • G
    E bura fakó. Al-koholotmányos fa-szálíttás. Nemhiába nyelvével él a nemzett, de a nyelvével még senki sem nemzet.
    - 2022. 08. 06. 10:52
  • Posta Imre
    Ajaj, divatba jön a "hazaárulók" tartóztatása, öngyilkossága? De akkor itt, hátsó hűmegasztánban ki maradhat a "vezetők" közül?

    Letartóztatták az oroszok Putyin rettegett szuperfegyverének egyik szülőatyját

    Hazaárulás gyanújával letartóztattak egy vezető orosz rakétamérnököt – írja a Guardian az orosz állami tulajdonú TASzSz hírügynökségre hivatkozva.

    Andrej Sipljuk a Novoszibirszki Elméleti és Alkalmazott Mechanikai Intézet hiperszonikus laboratóriumát vezeti az intézet honlapja szerint, és az elmúlt években a hiperszonikus rakétarendszerek fejlesztését támogató kutatásokat koordinál

    https://www.portfolio.hu/global/20220...aggregator
    - 2022. 08. 06. 11:22
  • Gerry
    Ez a Szemán levél - érdekes!

    Talán az is elõfordulhat, hogy vannak még gondolkodó emberek? Ilyenkor érzem magam felvillanyozódva... de téged kérdeztek, így neked kell válaszolnod.
    Legutoljára - talán 3 éve - egy MTA-s professzort kérdeztem meg valamiröl aki hasonló (elítélõ) véleménnyel jelentkezett, és - Gerry aláírásommal küldtem el neki egy levelet. A válasza (az a lekezelõ!) az volt, hogy õ nem áll szóba Nicknév mögé bújt személlyel. Na most mondtam volna neki, hogy a Kovács Sándor nevemet már az anyám se mondta ki - gyerekkorom óta "öcsi"-ként szerettek. Ez a "professzor" pedig - nem néztem utána, annyit nem ért az egész - lehet, hogy nevet is változtatott mert a "Sternmayer" (csak példa) nem volt elég magyaros. Több ilyen ismerõsöm is volt, az egyik barátom, sajnos több éve már meghalt, Kolozsvári Papp László néven publikálta a regényeit (nem Cluj-Napoca), mert Kolozsvárott született és egyszer, még fiatal korában, egy alkalmi ismerõse, a nevét hallva "Papp László" kihívta egy boxmeccsre... Alig bírt megszabadulni a kihívójától, pedig magára mutatva, próbálta megértetni a másikkal, hogy: Szerinted én úgy nézek ki mint egy pehelysúlyú háromszoros olimpikon? Csak magunk között; már akkor sem úgy nézett ki. (De a Kolozsvári nevet nem e-miatt az incidens miatt vette fel!)
    Nem azér' említem a három nevet mert a "kihívódnak" is három neve van - nekem is van még egy a József (keresztnév) de sose szerettem... nem szólalt meg bennem a neve olvastán a vészjelzõm, nem úgy mint néhány újmagyarban, vagy Orbán -gyerekei nevénél... de õ vállalta és az általam utoljára ismert és fellapozott utónevek szótára már régen a zúzdákba került, a mostaniban divatos (pl. Dzsoni és társai) nevektõl pedig kiráz a hideg.

    De érdeklõdve várom a "párbeszédet" - és ha Szemán úr, esetleg Laci.. vagy Nick néven (szerintem a "fürkészdarázs" találó lenne) regisztrálni szeretne az oldalunkon - meg merné csinálni? - mi a jobb szembenézni olyan dolgokkal ami - lehet, hogy nem teljesen polkorrekt vagy tovább élni a kispolgári életet, biztonságban és bízva a holnapban, megalkudva ésszel és visszafogott félelemmel?

    Nézzük a folytatást - ha lesz. Szemán úr talán tényleg szeretne többet tudni és kíváncsi a miértekre... én meg arra vagyok kíváncsi, hogy ennek mi lehet az oka... de tudom, hogy aki kíváncsi az hamar megöregszik, vagy fiatalon "Plötzlich und unerwartet" (Hirtelen és váratlanul) kilép a jelen világból... persze ennek lehet más magyarázata is, ahogy alább olvasom:

    https://report24.news/aus-freude-herz...rzaehlung/
    A magyarázat a következõ:
    "Most egy 22 éves diák halt meg az egyiptomi Quenában. Állítólag hirtelen és váratlanul szívrohamot kapott. A nemzetközi média, így a brit Mirror is azzal indokolta, hogy a jó jegyeinek öröme volt az oka."

    Nos, ha a hivatásos média ezt írja akkor az úgy is van! Amit Posta Imre ír (és mond) az nem a hivatalos változat. megéri önnek egy kis töblettudás? Gondolja meg jól!

    Több mint egy évtizede itt vagyok Imre mellett. Sok mindenben nem értettünk egyet, ugyanakkor jóval több dologban igen. Ismerem milyen ember. Mondott (írt) már olyan dolgokat ami - szubjektív vélemény lévén - nekem nem tetszett, de azt, hogy hazudott volna még sose tapasztaltam. Azért maradtam mellette a mai napig, mert többnyire ugyanazt látjuk a világban - anélkül, hogy összebeszélnénk.

    Tegnap - megérkezett egy megrendelt könyv - miután svájc a második hazám (ha jobban tetszik, lakhelyem) a nyolcvanas évek óta így érdekel mit föznek és kik a saját népük számára (IM HEXENKESSEL DER BUNDESHAUS-MEDIEN - MAGYARUL: A SZÖVETSÉGI PARLAMENT MÉDIÁJÁNAK BOSZORKÁNYÜSTJE). Még nem olvastam bele, de egy dologgal tiszt'aban vagyok, nincs sok különbség a svájci és a magyar emberek karaktere között, sajnos az utóbbi idõkben az országok vezetõi között még kevesebb lett a különbség... Nem tudom, maga mit lát ebböl és van-e elég összehasonlítási alapja. Talán Imre ebben a segítségére lehet - persze csak amennyiben tényleg szükségét érzi.
    - 2022. 08. 06. 11:27
    • Posta Imre
      Gerry, Vera reggel arról számolt be félálomban, hogy hajnali látomása az volt, valaki bemászott a kerítésen (ami nem nehéz, ugye) és kivágta a kertünk egyik feléből a gyömölcsfánkot! Két kopaszbarack egy naspolya bánta, no meg ő, mikor ezt átélte. Lényegében ez történik. Tegnap ő mondta, olvastam, hogy Orbánék ukázt adtak az erdőirtásra, tarvágásra? Mondom, csak Schiffer (Szakasits Árpád onoka) felhördülését dobta elém az algoritmus valami környezetvédelmi hiszti, fairtás okán, de nem zavart már. Pusztuljon minden, oszt jóccakát, ki nem xarja le! Nyilvánvaló, hogy se a kovid, se a CO -aggodalom nem játszik, mert polgárokat akarnak a polgárosdi háborús túlélő sóba, cukormentesen, persze demokratikusan és alkotmányosan. Messzire futnak a szálak. Lángol a fél világ már most is (legalábbis a hírekben) és rekod hőség van Moszkvában, Szibériában...most teszik lakhatóvá a Tajgát.  Lehet jön a Pofis metrolit, oszt Ne nézz fölöst lehet játszani! Be szép is volna! Vége lenne ennek a mocskos gyönyörű ratyi megkettyent világnak - ahogy az ismerősöm mondja. Vagy mégsem. Nem jön be a nihilizmus....-sem. Söt, semmilyenizmus, semlyénizmus..sem.Tőled kaptam még sok éve, mikor lomtalanítottál több német ligvisztikájú könyvet.

      Amit írtál, beugrott és asszó-cia-ltam Jean Ziegler Die Schweiz wascht weisser (Die Finanzdrehscheibe des internationalen Verbrechens) munkájára, hogy köszörüljem rajta az elmém. Pont múltkor írtam le az ismerősöm pár gondolatát Lázárról és Rapcsákról...talán emlékezel még 2010-ből Raklapra, miket írt, milyen "magyar diplomaták" jártak ki Svájcba pénzöblögetésre...Orbán is köztük és még sokan mások, de hát ha Bázel az egyik bázisa a szabadkőművességnek, akár..., na mindegy, mert már rég nemzetközi a "nemzeti" igen erőst "kever fajúsággal"... Azt már nem is jegyzem, hogy O. Ráhel minő oskolába tenglengette szegényes dolgozó nőiességét éppen ott a pénzcsap közelében. Pár napja kérdezték, hogy érdemes -e most Frankba helyezni a tőkét, ha bukik a dollár és a jewró..., de nem tudom a választ, mert ha Svájc marad a pénzügyi manó-központ, világtrezor vatikáni beágyazottsággal, akkor akár még csilingelhet ott is az aranyfedezetű Rúbel és Yüan.De hogy is jön mindez ide? Csizma az asztalon? Tételezzük föl, hogy egy "újságíró" véletlen erre jár és kedvet kap rittyenteni valami bődületeset és még le is hozzák a "nevemmel". Szerinted ez mennyire életszerű? Felkérésre "dolgozott", kapkodva, még csak a részletekre sem ügyelve.

      Ez megrendelésre történhetett, írásba kapva, minek kell a "cikkben" szerepelni, esetleg minek tilos. Milyen legyen a "kihallása" és mit kell előkészítsen. Nyilván ezt a célt elérte, mer az ügyvédem úgy vélekedett, hogy keddre a "berendelésemre" készüljek batyuval, mert lehet, hogy bevarrnak. Ugyan nem szegtem meg semmilyen szabályt és erre még csak utalás sem jött sehonnan, de ha ezek készülnek valamire, akkor az már tuti! Nos, mondhatom Verának milyen érzés ez, függetlenül attól, hogy nyugtatom. Már azon rágódik, ki hozza haza az autót, ha onnan visznek el, mert lusták kijönni házhoz. Mondom, ha média-ricsajt akarnak, akkor bármikor letartóztathatnak, bármit mondva, hiszen hazudozásban már eleve ők voltak a jobbak és erre itt van ez a Magyar nemzetes cikk is példának. Szóval, küldték a zújságírtót és berúgta az ajtót, odaszart az aszal közepére és azt sem mondta "jó napot", majd elhúzott. Nem keresett, nem kérdezett, állított és nagy nyilvánosság előtt azonnal terjesztette...miközben ugye 20 évvel vagyunk fenyegetve. Hááát és ezt nem nevezném sem baráti gesztusnak, se szakmai gusztusnak.  Nem személyes a kérdés, nyilván ezt így szokták csinálni és nem csak ő. Arrogáns, felfuvalkodott magasabbrendűség érzését kisugárzó tudatlanság benyomását kelti a hozzáállás. Olyan körökben mozog, ahol ez így szokás. Ügyész-bíró-rendőr...had ne mondjam már el, milyen bennfentes társaság ez, van erre bőven már tapasztalat.

      Nem túl demokratikus és törvényes, alkotmányos joggyakorlás színtere a politikai sumákolás kivégző osztagát igazságszolgálltatásként aposztrofálni. Az ismerősöm szerint önmaga Sándor a Pintér klánból megérne több kötetes bűnügyi szakírói tevékenységet, de nyilván nem ez a séma, mert gyorsan a föld alatt találná magát az érdeklődő "szakíró"...., de hát egy demokratikus jogállmban ilyen pöpec alkotmányosság mellett ez csak nehezen elképzelhető.A helyzet az, hogy mikor Vera meglátta a szemantikai megkeresést, "ugye nem is válaszolsz neki" feljajdulással reagált, mert annyira tele van már keserűséggel a sumák, agyatlan, rosszindulatú ...szóval a mogyoróknál már régen komcsitempós "hivatalos" -kodó embertelenségekből. Bevallom, nekem is már régen övön aluli a Szemán-féle lakájokkal szájalni. Magát bűnügyi tudósítónak nevező valaki, aki nem tud. Igazából megérdemelne pár hónap dutyit (djuti-t), hátha a hálózatban, ahol helye van és nyilván a Lázár-Pintér-Torockai "puccs" miatt uszították most rám, ami azért necces, mert ha megint sikerült beletenyerelni egy már nem is tudom hanyadik államellenes (vagy ki tudja már milyen magáncég lehet közben ez az "állam" is, mert kívülről úgy tűnik, hogy a vezetőik igen csak megtollasodtak az államiaskodás közben...és ez azért megint csak felvet pár bűnügyi kérdést, hazaárulást..., legalábbis az összeesküvésekben "hívők" kategóriájában, mert nekem ilyesmi eszembe sem jut, hisz regényt írok, tudományos-fantasztikumot, mint a Nóbel-díjazott pszihológus írónő, akiről a cikket kifogásolta Szemán. Nos, ha kriminalisztika érdekli és az újságírás is, javaslom a megbízói körének, kicsit kaparjon már utána, kiről is ír és milyen marhaságokat, mert ez így azért bűncselekmény-gyanús. Vegye a fáradtságot. De nem fogja. Arra sem, hogy a feljelentésben elküldött, ide is felrakott bírósági határozatot elolvassa, amit kér a levelében. Ott van, mindenkinek elküldtem.

      Tiszta sor. Az antiszemétizmussal nem tudok mit kezdeni, a pszichiáter is rám kérdezett (ő is föl lett jelentve bűncselekmény-gyanújának feltelezett elkövethetőségének közrendbeliségével ismeretlen tettesek által  elkövetve), az volnék-e? De hát nem tudom mi az, valahogy elkerülnek a zsidók, illetve nem mutatkoznak be, már ha erre gondol valaki, de ha az arabellenességre utal a jelző, azt sem tudom értelmezni. Van marokkói ismerősöm, bér pár éve nem is láttam, de gyereke gyermekem volt osztálytársa. Ha azt veszem "antiszemitizmusnak", ami a gyenge elmémben beragadt: akiket nem szeretnek a zsidók..., hát ezzel sem tudok mit kezdeni. Nagyjából 2006-ig, nem is foglalkoztatott semmilyen kérdés, aztán kicsit begyorsultak az események és sok rendőri, katonai és még titkosszolgálati infó jutott el hozzám, mely rávilágított arra, hogy Izrael lényegében katonai megszállás alatt tart és atomtölteteket telepített a Kárpátok közé. Erről úgy beszélek, mint katona. Tettem nagyon sok jelzést a szolgálatok felé is a megszállással kapcsolatban, de a puszta tény, hogy a mai háborús helyzetben egy idegen hatalom tartja túszul az "országot" és annak teljes lakosságát, politikai elitjét maga válogatta össze és irányítja, gazdaságát teljes ellenőrzése alatt tartja...engem némi riadalommal töltött el. Lényegében célponttá tettek benünket egy orosz-kínai "válaszcsapás", vagy megelőző csapás tekintetében.

      Hááát, nem tudok olyan erős jelzőket a magyar nyelvben, amivel ki lehetne fejezni azt az érzelemvilágot, amivel ezt a képletet le lehet írni. Ki szereti az "ellenséget"?  Orbán nem véletlen mondta Susványosban, hogy "nem kell mindenkinek katonának lenni, de katonaként kell gondolkodni!" Úgy teszem, hisz az (is) vagyok. Aki meg az ellenséggel barátkozik, segíti, támogatja...szimpatizál vele...hazaáruló...vagy valamit félreértettem?A vírusokat nem tagadtam, elejétől mondva azt mondtam, biokémiai fegyvert gyártottak le. Ez már a 2010-es H1N1 akcióval is főpróba volt. Bináris fegyverről beszéltünk, ahol az oltás maga is a fegyver része. Örülök, hogy ez mára igencsak botrányosra kerekedő ténymegállapítás lett. Kár ezt ragozni. Katonaként köll gondolkodni!Ami Izraelt illet, pát mondatban elintézhető a téma, de ti ezt tudjátok, már ki van csontozva rég. Most is áll a bál Gázában és ha úgy alakul, akkor már meg sem állnak. Izrael megszűntét 2022-re tette Kissinger. Nyilván sokan úgy vélik a szidók áttelepítése reális tény. Szerintem nagyjából ezzel mára mindenki, aki nem köpi szembe magát és aki nem a lakosságcsere-program, alkotmány erőszakos megdöntése, puccs része...ezzel tisztában van. De hagyjuk is, mert az elmúlt évek választásai után a nyertes párt (akit éppen a rabbitanács akkor jónak látott), előtte és utána is Izraelbe utazott letenni a hűség esküt. Nem én találtam ki. A pártok (FIDESZ és DK (mindegy milyen néven) lényegében izraeli állampolgárral végeztette a kampányát...)...és a többi.

      Lényegében föl van "vásárolva" mi csak lehet sromanokkal, vagy akár nyíltan, már álcázni sem kell senkinek senkit. De rendben van, nem is baj, ha ilyen "puruttya" magyarnak csak zsidó vezető lehetnek, mert a szomszédban sem állnak jobban. Az ukrán események kapcsán Lavrov finoman jelezte, hogy Zelenszkíj zsidó származású és aztán most a Szohnutot is toloncolják ki az oroszok Izraelbe. Ilyen cikkek jelennek meg közben:

      Zsidó összeesküvés Kijevben

      https://parameter.sk/blog/csehszlovak...ves-kijevben

      A cikkben írják, hogy a "náci" Jobbik Szektor tagjai igen gyakran Izraelbe járnak nyaralni, vagy éppen onnan kapják az utánpótlást...stb...Úgy tűnik, hogy amit Simon Perez 2007-ben mondott, mára tagadhatatlan. Persze ő is csak pontatlanul, félreérthetően fogalmazott, mint Orbán a susványosi pikniken.

      Simon Peresz: Izrael felvásárolja Magyarországot

      Elismerte az izraeli nagykövetség szóvivője, hogy Simon Peresz államfő a múlt héten Magyarország és Lengyelország felvásárlásáról beszélt egy fórumon. – Senkit nem akart megsérteni az izraeli államfő a kijelentésével, inkább szerencsétlen szóhasználatról beszélhetünk ebben az ügyben – reagált a Magyar Nemzet megkeresésére az izraeli nagykövetség.
      Büchler András szóvivő szerint Simon Peresz a botrányt kavaró beszédével azt akarta érzékeltetni, hogy a közel-keleti bajok ellenére ilyen nagy mértékben fejlődik az izraeli gazdaság. Közölte: „Bár a szöveg nem tekinthető tükörfordításnak, ám a felvásárlás kifejezés használata korrektnek mondható.” Mint ismert, október 10-én Simon Peresz Tel-Avivban, a Kereskedelmi Irodák Szervezetének éves közgyűlésén mondott beszédet. Úgy fogalmazott: „Manapság gyarmatok létesítése és hadsereg bevetése nélkül is lehet birodalmakat alapítani. Nézzék meg, mekkora birodalmat épített ki magának rendőrség és katonaság nélkül Bill Gates, s azt is láthatják, hogy micsoda ereje van. (…) Izraeli üzletemberek befektetnek az egész világon. Izraelnek példa nélküli gazdasági sikerei vannak, mostanra kivívtuk gazdasági függetlenségünket, felvásároljuk Manhattant, Lengyelországot és Magyarországot.”
      MNO)

      Nos, csak tisztán katonai ésszel, meg egy kis magyar szívvel-lélekkel van okunk aggódni, hogy az orosz esetleg megelégelte a cionista cinizmust és besegít az itteni "rendcsinálásban" is? De ki éli túl? A zsidó, a cigány, esetleg véletlen az a pár kósza magyar, aki még itt a "szennyvízből teszttel kimutatható"?  Nekem ez nem tűnik se alkotmányosnak, se demokratikusnak és igen, bűncselekmény, már nagyon régtől, nagyon mélyen...


      Gerry, talán emlékszel az első találkozásunkra még 2009-ben és erre az írásra, melyet én diktáltam Kenessey Csabának, ő meg odaadta a svájci titkosszolgálat képviselőjének, miután kérte, hogy amiről előző nap szóban beszélgettünk, azt írjuk le. Aztán elküldtem a németeknek is és az osztrákoknak. Nem sok sikerrel, de hát 2009-et írtunk még.

      Landnahme Israels in Ungarn - Von Csaba Kenessey, 20.06.2009


      ...Das Endspiel
      Der Zusammenbruch der ungarischen Wirtschaft ist geplant, das Land (Volk) verfügt über keine Abwehrkräfte; weder Militär noch die Polizei sind imstande einzugreifen, sie stehen sowieso unter verdeckter Leitung des Mossad. Es besteht die Gefahr, dass das langsam keimende ungarische Selbstbewusstsein durch einen von der In-Kal Security ausgelösten Konflikt im Keim erstickt wird und keine demokratische Ordnung resp. Wahlen mehr zugelassen werden. Dadurch können die heute herrschenden Machtverhältnisse für die Zukunft konserviert werden. Die israelischen Freibeuter wollen die geraubte Beute in Ungarn nicht mehr aus den Händen lassen.

      Die Zukunft ist somit determiniert.
      Warum geht dieser Fall auch die Schweiz an?Die Entwicklung durch die Globalisierung ist jedermann bestens bekannt. Diese beeinflusst nicht nur ein Land, sondern die gesamte Welt. Die Destabilisierung Ungarns und militärische Aktionen gegen Ungarn können nicht als Inselerscheinungen betrachtet werden. Sie können auch auf die Nachbarstaaten überschwappen. Ausserdem ist zu erwarten, dass andere, ebenfalls aggressiv veranlagte Staaten, sich diesem Beispiel anschliessen, was die Sicherheit der ganzen Region, evtl. der ganzen Welt, gefährdet. Grosse Flüchtlingsströme sind zu befürchten, was wiederum zu grossen Belastungen des Staates führen würde. Diese Flüchtlingsmassen werden dann aus unausgebildeten, arbeitsscheuen Menschen bestehen, welche von den anderen erwarten, dass ihre Existenzprobleme gelöst werden……Ausserdem ist zu beachten, dass - gelingt den Israelis die Übernahme Ungarns - auch ihre Atomwaffen dorthin verlegt werden, die dann als Ziel von atomaren Schlägen erscheinen. Es ist weitgehend bekannt, dass die Israelis sich weder der UNO noch anderen Organisationen unterordnen, geschweige denn irgendwelche Entscheidungen akzeptieren. Ein sich in Europa etablierender, aggressiver und sich nicht einfügen wollender Staat bürgt für die Zukunft grosse Gefahren, welche sich in wirtschaftlicher, sozialpolitischer und auch staatsicherheitlicher Hinsicht in bisher nicht bekanntem Ausmass bemerkbar machen können (zum Beispiel Italien mit den rumänischen Zigeunern). Diese Gegebenheiten können sehr bald zu bewaffneten Konflikten auch in Europa führen....

      https://postaimre.magyarnemzetikorman...dmore=4223

      Na, most megyek bicajt szerelni. Máténak kell  egy Pestre is és van itt pár roncs, amiből össze lehet építeni ezt-azt még. Egyébként tudatom mindenkivel, hogy a keddi beidézésem "folytató-logos vádlotti kihallgatás" és egyelőre úgy tudom csak Bolvári István és Ágika nem kaptak idézést, nekünk négyünknek (+ 1 fő) lesz jelenésünk.Ami a kérdésedet illeti, nem, nem fogok válaszolni Szemannak. Annyi hitvány szar alak fürkészget és ármánykodik ebben az ügynöksereggé változtatott komcsi-lipcsi -radcsi -ratyi félfeudális velejéig megrontott trágya-alomban, hogy egyel több, vagy kevesebb, nem mindegy? Ezt nektek írtam le, hátha az "újak" még nem is tudják, hová, mibe keveredtek. Nyilván a  titkosszolgálatoknál kellene tudni, de az eredeti Alkotmányvédelmi Hivatal által beterjesztett feljelentésből az derül ki, ezek is teljesen debilt játszanak. 

      Persze semmi sem az, aminek látszik. Én is csak eljátszom, hogy értelmes, felelősségteljes családapa, hű férj és magyar, jogkövető "állampolgár" (bár néha zavar, mert mintha ez az állam és a magyar nemzethez való közöm között semmi köze nem lenne) vagyok, valójában kiderülhet, hogy megrögözött hazudozó, összeesküvés hívő, sőt gyártó, feljelentésmániás szenzitív paranoid, pedofil...és még amit el se tudtok képzelni...vagyok, ha mondjuk a kóser-hírekben ezt vázolják fel a népeknek csócsalék gyanánt. Ne zavarjon senkit, hogy vörös diplomás katonatiszt, vegyész üzemmérnök (vegyifegyver, atomfegyver szak) és 3 diplomás pszichológus, terapeuta is vagyok....eh, az smafu. Majd jön valami debil firkász és tudja a tutit, pont úgy, mint az ügyész, vagy a bíró. Szánalmasnak sem szánalmas már a felhozatal. Megérett a globális háborúra , kakalizmára az idő! Én már nem bánom! Gyija!Orbán mondta: Katonaként köll gondolkodni! Na, Béláim, akkor el lehet kezdeni, ha már eddig nem sikerült! Várják a kotonákat, kell a hús! Huss!
      - 2022. 08. 06. 13:48
      • E
        A Szent Gallo-i mafia...<br />(Gallo= kakas)
        - 2022. 08. 06. 14:05
        • Posta Imre
          Kakás az már sok időktől fogva.
          - 2022. 08. 06. 15:48
      • G
        "1895. augusztus 4.<br />... Elmagyaráztam nekik, milyen szörnyű hibát követnek el a zsidók Magyarországon, amikor felvásárolják a földeket. Az ingatlan vagyonnak már több mint a fele a kezükben van. A makk hetes zsidó ilyen mértékű térfoglalását hosszú távon semmiképpen sem viseli el a nép. Az efféle tulajdon minden előnyét csupán terrorisztikusan, fegyverrel biztosithatja a maga számára egy jól megkülönböztethető kisebbség, amely idegen a népnek, és a régi arisztokráciától eltérően nem bír történelmi hírnévvel."<br />Herzl Tivadar
        - 2022. 08. 06. 22:00
  • S
    A Szemán levél érdekes pontja:
    4., Önt sokan antiszemitának tartják és vírustagadónak. Igaz ez Ön szerint? Ha nem, miért lyukad ki gyakorlatilag minden esetben Izraelhez és a zsidókhoz?
    Nem tudom Imre, de nem mindig láttam ezt nálad.

    Egyébként a kérdésre kérdést lehet feltenni: melyik nemzetisége a világnak az, amelyik mindenütt ott van, mindenütt irányítja a bankokat, a politikát, mindenütt kihasználja még mindig a második világháború történéseit a maga javára, mintha más nemzetek nem szenvedtek volna benne, felveszik a németektől a kielégítéseket a mai napig (a zsido.com oldalon meg lehet nézni a mai napig az itteniek kielégítését), miközben más nemzetek tagjai nem kapnak kielégítést, miért van az hogy börtön járhat sok mindenért több országban a világon ha csak kiejti valaki a zsidó szót némi túlzással? És még feltehetnék száz kérdést, hogy miért ülnek a pénzügyi, oktatási és egyéb lényegi pozícióban szinte minden euro-atlanti és egyéb országban zsidók? Miért volt szinte az összes ÁVO-s tiszt zsidó? Miért irányítja a világpolitikát egy maximum 20-25 milliós nép? Miért kell állandóan a zsidók sirámait hallgatni a világsajtóban, amikor sok nemzet szenvedett náluk súlyosabb veszteségeket? Miért nem zeng a zsidók által irányított világsajtó a kurdokról, akik a törököktől, Iraktól legalább akkora népirtást kaptak mint az örmények meg a zsidók szenvedtek el a kambodzsaiakrl nem is beszélve? Miért nem születik a világon olyan törvény hogy a kambodzsai Pol Pot emberirtását tagadók börtönbe kerülnek? Mi ez a megkülönböztetés, ez a kiválasztottság fitogtatás? Mi az hogy a zsidók Magyarországnak elnevezett országban nem vallják magukat zsidónak amikor nem a kárpótlásért meg nem az őket ért jogos kritikák ellen védekeznek, ha pedig igen akkor rögtön zsidók, mi ez a gerinctelen kétszínűség? Miért takargatják az eredeti származásukat a zsidók akár Magyarországnak nevezett országban is, ha már önmagukról szól minden? Arctalanul zsidók? Miért nem akarják a zsidók világszerte elismeni hogy háttérhatalomként irányítják a világot és ez nem konteó hanem Kohnteó, mert ezt is a zsidók találják ki? Miért nem egyenes emberek a zsidók semmiben, miért hazudják a bűneiket, mintha olyan kivételes nemzet lenne amelyik sohasem követett el háborús bűnöket, lásd Sulamit Alloni beismerését a palesztinok ellen például? Miért nincs szó ugyanennyi a kambodzsaiakról, akiknél mindenki érintett a Pol Pot mészárlásban, talán azért mert ők nem irányítanak se világsajtót sem bankokat, sem mást a világon? Miért űzték el a zsaidókat mindenünnen a történelem során, olvasta ez a bűnügyi újságíró egyáltalán ezt? Miért támogatták Hitlert és a zsidó Lenint zsidó mágnások a hatalomra jutásukat illetően, illetve a hatalmon maradásuk politikáját előre eldöntve? Millió kérdés lehet még az egyes emberek jogsérelmével együtt, amit a zsidók követtek el nem zsidókon, mint ahogyan az én családom ellen is? Miért ússzák meg büntetlenül a zsidók az emberiség ellen elkövetett bűntetteiket?
    Miért probléma az ha egy országban bírálják, jelzem jogosan a zsidó uralmat? Milyen szólás és vélemény nyilvánítási szabadság az, hogy mindenkit lehet bírálni, kivéve a gyevi bírót, azaz a zsidókat? Milyen kivételezés ez?
    Mivel a zsidó kezekben lévő bankhálózat a világon senkinek sem tartozik, de az összes országot eladósították zsidó magánbankoknak, zsidó kézen, többségi tulajdonban lévő, vagy az igazgató tanácsban bent lévő zsidó irányítású bankoknak, és ezt oknyomozással kellett részben kideríteni, akkor MIÉRT VÁRJÁK EL A ZSIDÓK HOGY A VILÁGOT UZSORAKAMATTAL MEGNYOMORÍTÓ ZSIDÓKRÓL MÉG CSAK BÍRÁLATOT SE MERJEN MONDANI VALAKI, TEHÁT LELKI TERROR ALATT TARTJÁK AZ ORSZÁGOK LAKOSSÁGÁT? Mennyi zsidó van a hivatalos adatok szerint Magyarországon? 200-300 ezer? Miért 2-300 ezer ember határozza meg a magyarországi politika arculatát, ahol 9,5 millió ember él?
    Miért nem hagyják már abba a második világháborús ajvékolást, ami mindenkinek a könyökén jön ki, mintha más nemzetek nem szenvedtek volna tőle?
    Miért antiszemitáznak, mikor a szintén szemita palesztinokat ugyanúgy gyűlölik mint a többi nem zsidót a zsidók?
    Miért van benne a Bibliának nevezett sumér és egyéb hagyományokból összelopkodott hazugsággyűjteményben a Tóra és a zsidók hite? Mit keres benne? A zsidók üldözésének az oka az volt mindig hogysose szerettek termelő munkát végezni, mindig kereskedtek viszonteladóként és jogokat vásároltak minden országban és a pénzügyi kölcsöneikkel átvették a világ fölött az irányítást. Mit keres a zsidó hit a keresztény hitben?
    Millió kérdés a Szemán kérdésre, amire a zsidók nem adnak egyenes és valós választ sosem.
    Talán mazochisták, hiszen mindenütt jogosan kritizálták és kritizálják őket az ingyenélőségük miatt a világtörténelemben.
    Mindegy ez, úgysem fognak a zsidók megváltozni, kutyából nem lesz szalonna.
    Egy biztos, a megfélemlítés a világon mindenütt a zsidók eszköze. Hogy senki se merjen bírálni zsidót büntetlenül. Én amióta az eszemet tudom bírálom őket mert az ő szavukkal élve kiirtották a családomat zsidó döntéshozók az elmúlt 150-200 évben? Azt gondolják a zsidók hogy mindenki bexarik a világhatalmuktól, a hatalmuktól, hogy a magyarországi törvénykezést is ők irányítják hátulról és hogy zsidó-keresztény országnak nevezte Orbán Dallasban Magyráelt, amikor itt saját bevallásuk szerint alig vannak zsidók?
    Engem is ki lehet végezni zsidókáim, lényegében ki is csináltatok úgy éltem le az életemet, és nem felejtek, Nincsmegbocsátás a valódi nevem, és nem tudjátok elképzelni hogy mire képes egy ember lelke, mert ti abban nem hisztek, vagy ha igen, akkor a kolóniaistenetekkel való egyesülés a végső pontotok. Ne felejtsétek el, hogy csak a Földön uralkodtok, ha tudtok másról ha nem, csak ennyi, és én nem istenhívőként és nem materialistaként mondom ezt, hanem olyan lélekként is, aki Kint az ilyeneket inaktiváljuk mint a ti lelketek. Nem kell ebben hinni, majd jó materialistaként megtapasztaljátok földi halálotok után.
    Nincsmegbocsátás. A bűneitekért.
    - 2022. 08. 06. 12:54
    • Posta Imre
      Igen hosszú ez a sor, de hát a telefonomat Pegazus nevezetű izraeli kémszoftverrel hallgassák és ha igaz, Izraelbe is van bekötve az infóhálózat, a lábamon a bokaperec izraeli gyártmány, gondolom, hogy tolvajlik is, mert lehallgathat és a wifit "lopja"...aztán a magyar vérplazma-biznisz, aztán a "magyar" vétók az ENSZ-ben az összes Izraelt kritizáló döntéssel kapcsolatban..., de ezzel minden rendben van, ha mogyoróországot új-judeának fogjuk fel, olyan, mintha Makón lenne Jeruzsálem. Tények. Ha igaz, Orbán anyai ága izraelita, apai cigány. Úgy hírlik egyre többet "orsózzák", ami azért nem szép dolog. Gyurcsány és Dobrev mindketten izraeliták...csak úgy mellesleg és egymást a két "ellenzék" magarellenességgel vádolja örökké. Hogy oda ne rohadjak, mondja az ismerősöm! A magyarokat már csak Norris mentheti meg! Bár most Orbán hivatkozott rá is a Trump-párti beszédében, hogy több kell belőle! A MAZSIHISZ is szereti...


      Mai születésnapos: Chuck Norris, egy Izrael-imádó, tiszteletbeli zsidó csodalény
      Chuck Norris anélkül, hogy zsidó lenne, megkapta Az év zsidó humanistája-díjat, amelynek csak azért tudunk a létezéséről, mert Chuck Norris megkapta.

      https://mazsihisz.hu/hirek-a-zsido-vi...-csodaleny

      Nem sokkóhn múlott, hogy legyen "nálunk" is Chuck Norris híd.

      Nem is értem mi a kérdés, vagy lehet-e , kell-e rá válaszolni? Még cseresznye, hogy Magyarország fügétlen és ótonóm!  Most olvasom a Magyar Alkotmány 1943-as könyvét  Érdekes, hogy az alkotmányba rögzítették a "numerus clausust" és biztosan nem azért, mert Horthy hülye volt. Na, most is afelé tendálunk, csak még nehéz látni a fától a zerdőt, de alakul, mert most lett kiadva az ukáz az erdőirtásra. Ez jó hír, vagy nem?
      - 2022. 08. 06. 15:43
      • S
        Biztos ennek a NEM PI-Sze-mánnak qurva jó hír-érték, biznisz. Erre iszom egy kipa-kupa üdítőt. Nem úgy tűnik mintha feltett volna kérdést. Talány önmaga magjának tette fel a kérdést hogy miért hagyta megválaszoltlanul hogy miért rossz-indulatú meg végzetű? Talán előszar a zsidernyákjaitól kőne megkérdezni hogy mit is csinájjon becsinájjon vagy kicsinájjon? Me ugye saját maga magátú annyi esze van mint amennyi kibíborosodik a homlokábú. Szóva, ha mög lött ű bízva az eszement atta azza hogy az segít nyajja a metéteknek, maga felé hajluk a mizériája, akkó mi a fenéket ki nem tanál hogy égesse két végirű a hülyeségit ami nem ségít csak az seggitt.Orsósnak nem kőne illetnyi Orbán félét, me az orsó munkaeszköz, oszt ahhoz nincs köze a tobbi Orsósnak sé. Háttán tényleg láccik az apján es annak apján hogy nem idén barnútak úgy hirtelen fölindúlásbú, hanem béégette az indiai nyár monszuneseje bőreikbe asztat a boxolói színeváltoztatását nekije bele ABBA. Az annyája, nagyannyája túri mezőgazdászatilag láccik hogy formailag kimerítik hogy kiválasztási mirigyeik vannak a választások is esztet igazujják.
        - 2022. 08. 06. 22:07
  • Posta Imre
    Jé, hogy lehet ezt "előre tudni" orosz rulettal? Nem doxazma ez? Piciáter, mit szólni hozvá? Na de komolyan Rihana Orosz rulett számát hallgattam meg vagy 100-szor egy donyecki lány előadásában, mielőtt jött Kulcs. Ami Trampot illeti, mindegyik "szakértő" azt jósolta, Clintonné lesz, csak "én" állítottam, hogy Trumpnak köll győzni, oszt volt nagy magyarázkodás, hogy győzött, pedig "idehaza" senki nem értette a zokát. Bidével most lejátszották, hogy valaki elvigye az USA látványos tönkretételével a balhét, hogy Trunp még látványosabban kiegyezve az oroszokkal békét hozzon a világra és lesz itt meleg pi-csa, forró málé, vagy...fordítva. Nem olyan bonyolult dolog ez a "politika", csak meg kell érteni, hogy tele van idiótával a világ és köztük szörfözhet a pár "beavatott" szabadkőműves és bűvölheti a kelgyót Az ismerősöm legalábbis ezt állítja.

    Orosz rulettet játszott Texasban Orbán Viktor – állítja a volt washingtoni nagykövet

    Simonyi András szerint a magyar kormányfő arra hazardíroz, hogy ő már tudja, ki lesz 2024-ben az Egyesült Államok elnöke.
    https://www.hirstart.hu/hk/20220806_h...s_kerdeses
    - 2022. 08. 06. 18:11
    • S
      Klintonnénak egyik klónja se vót működölőképes, oszt fordút a polityika, me annyira fontos személyisegg ű, me hogy nem tud furujárnnyi mint a Le-viszky Mónika Klintonnának a toronyóráján. Ez aSimonyi biztos óbester vót mielőtt a Mosótoni nagykvet vagy kiskövet vetették rá fajtársai főpáhojjilagosanka. Persze Orbán beszéde oljan vót hogy mondta oszt nem nyalogatta a szája szélit me nem vót ott a barna Fót. Mit is ondott, hogy judeokersztény Magyráel? Ja, tényleg.
      - 2022. 08. 06. 22:13
  • Posta Imre
    Micsoda anyagok jelenhetnek mekk! Utolsó csatalovas...tisztára háborús fíling, de alkotmányos ez így? Ki adott felhatalmazást csatlovazásra? Persze, most, hogy Erdogán is Szocsiban járt Putyinnál és Rúbelben számolnak el a Török áramoltatással és ez a gáz mehet majd Európába is...kicsit felértékelődik az amúgy nagyon gyenge Líra. De ha a törökök NATO tagként tökön ragadhatják Izraelt és a görögöket is, Balkánt, visszatérhet Kublajkán is. Nem győzöm kapkodni a turáni testvériségre az izraeli lábbilincsem kulcsát. Vagy mégsem? Az ismerősöm szerint épül a konstantinápolyi selyemutas keleti keresztény-muzulmán tengely. Lesz itt ingyen sör és macesz elég.

    Az utolsó csatlós átka

    Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Vlagyimir Putyin orosz elnök (b) találkozója 2019-ben. Fotó:AFP/Europress

    A szerző a Korrupciókutató Központ Budapest (CRCB) igazgatója. Az Ekonomi a G7 véleményrovata.

    Nem jó egy hanyatló birodalom utolsó csatlósának lenni. Nemcsak azért, mert minél később ugrik ki egy ország egy ilyen, egyébként egyre inkább meggyengülő, várhatóan összeomló szövetségből, annál nehezebb, költségesebb lesz ez a kiugrás, hanem azért sem, mert, minél később történik meg ez, annál inkább ráég hosszútávon is az utolsó csatlós, mint epitheton ornans (díszítő jelző – a szerk.) az országra. Rávetül ez majd az ország vállalkozóira és lakosaira is. Nekik is magasabb és hosszú távon fizetendő költségekkel kell szembe nézniük.

    Orbán Viktor már az ukrajnai orosz invázió első napjaiban úgy döntött, hogy Magyarország nem segíti fegyverszállításokkal Ukrajnát az orosz haderővel szembeni harcban. Jelenleg a NATO-nak 30 tagja van. Ha ehhez hozzászámítjuk Finnországot és Svédországot, akik nemrég adták be csatlakozási kérelmüket a NATO-hoz, akkor azt láthatjuk, hogy e 32 országból 31 ország szállít fegyvert Ukrajnának: támogatja az ukránok harcát az orosz invázió ellen. Még Albánia, Észak-Macedónia, Montenegró, Bulgária is, a balti államokat, Csehországot, Szlovákiát, Romániát és természetesen Lengyelországot nem is említve. Magyarország – egyedüli NATO tagként – kimarad ebből a sorból.

    Nemrégiben közel 400 diplomáciai fedésben dolgozó orosz kémet utasítottak ki az EU 27 tagországából. Magyarországról egyet sem. E két döntés nyilvánvaló jele annak, hogy a jelenlegi magyar kormány Oroszország hű szövetségeseként viselkedik.

    Magyarország sorsát Oroszországhoz köti....
    https://g7.hu/kozelet/20220806/az-uto...tlos-atka/
    - 2022. 08. 06. 18:20
  • Posta Imre
    Hanyadik ez már és még el sem kezdődött..., bár most csak helyet cseréltek, hogy a hálózat, korrupciós mechanizmus és miegyéb okán is a belső elhárítás alájuk tudjon verni. Bár lehet tévedek. Lehet mégsem. Őszre 30%-os közigazgatási leépítést rebesgetnek. Aki most biztonságban érzi magát, az vagy hülye, vagy a legbelsőbb brancs tagja.

    Új rendőrkapitány a XV. és VIII. kerület élén

    Terdik Tamás rendőr dandártábornok, Budapest rendőrfőkapitányaÚj rendőrkapitánya lett a XV. és a VIII. kerületnek – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

    Terdik Tamás, Budapest rendőrfőkapitánya hétfői hatállyal visszavonta Balogh Róbert XV. kerületi rendőrkapitány vezetői megbízását, és helyette megbízta Molnár Gábor eddigi VIII. kerületi rendőrkapitányt. A VIII. kerületi kapitányság vezetését Seres Ernő eddigi II. kerületi kapitány látja el, a II. kerületi rendőrkapitányság vezetését pedig – további intézkedésig – Móré Szabolcs kapitányságvezető-helyettes látja el.
    https://biztonsagpiac.hu/uj-rendorkap...ulet-elen/
    - 2022. 08. 06. 18:49
  • Posta Imre
    Orbán Viktor: Magyarország egy régi, büszke, de Dávid-nagyságú nemzet

    Orbán Viktor az erős amerikai beszédében kiemelte, a Barack Obama elnök vezette régebbi adminisztráció megpróbált arra kényszeríteni bennünket, hogy változtassuk meg Magyarország alaptörvényét, és töröljük ki abból a keresztény és nemzeti értékeket.

    A miniszterelnök úgy látja, a siker kulcsa, hogy 100 százalékon kell harcolni : “az igazat mondjuk, és kiállunk az igazunkért, még akkor is, ha ezért a fél világ támad bennünket”. A legfontosabb pedig, hogy bízni kell a zsidó-keresztény tanításokban – tette hozzá.

    https://liner.hu/orban-david-nemzet-d...et-dallas/
    - 2022. 08. 06. 20:13
    • S
      Na most ű melik harcra gondút? Me léharcóva lé van az orszag pusztulattya, főharconi mög mán vót, me főtámadtak a covjetek 1945-ben. Vagy arcca a harc felé? Lehet hogy húzza a fegyvertáska azé igazgassa állandúan a zakóját. Esetleg kézi-gránátalma lehet az zsebjibe, sebtibe, hát kinyéznyi belűle az emböriség esztet?
      - 2022. 08. 06. 22:17
  • J
    OV amerikai látogatásáról ír az orosz sajtó. Mindha valamilyen európai vezér szerepére törekedne a magyar miniszterelnök. ha Trump lesz az elnök, ez még be is jöhet neki.
    olyan ez a látogatás az USAba, mint Náncsi nénié Tajwanon.
    https://www.pravda.ru/world/1733261-o...ban_trump/
    - 2022. 08. 06. 21:18
    • Posta Imre
      Jazmin, 2010-ben már írtam, hogy az volt a terv, Viktor átveszi az EU vezetését. Már közel van, ezért hozták Lázárt is vissza  a zéletbe, mert előbb tán bélügyér kell legyen, majd mini szterelnök, de lehet Toró beelőzi. Minden attól is függ, Erdogán rátüsszent-e, mert Putyinnak "mindegy" és a kínaiaknak is dosztmindegy, csak lehessen üzletelni.  Persze, mindez csak egy elmebeteg elmeszüleménye és lehet nem is annyira alkotmányos, mint amennyire demokratikus. Lássuk mit szavaz meg a nép!
      - 2022. 08. 06. 21:38
      • S
        Mán ha ebír gyüszmékőnyi a léfagyott lábáva szavaznyi, me ugyibár tüzenyi is kéne, de ha a szuka nem tüzee akkó a fáva kő, ha az sincs pofáva mint a kormány, ha az sincs falábba. Lévágják az eefagyott lábakat oszt falábba tüzenek majd mint a szukák.
        - 2022. 08. 06. 22:21
  • Posta Imre
    Most reggeli félálomban ugrott be a török vonal, Szocsi, turáni nagy mogyoró összeborulással kapcsolatban Ekrem -Kemál György. Ő volt az első, aki igen gyorsan meghalt, miután kapcsolatba kerültünk, érintőlegesen. Kubinyi egyik műsorában hozott bennünket össze egy asztalhoz, aztán feltűntem neki és meghívott Rozgics Máriához egy találkozóra, ahol a Nádori Testület (figyeljünk, mert már a főispánok és vármegye-rendszer "regnál") színe java vizslatott. Aztán Sopronban egy közös fellépésre hívott Kőműves Géza...na ott találkoztunk utoljára, majd csak a halálhíréről értesültem. Pár hét alatt elvitte a "tüdőrák". Talán érdekes lehet az életútjáról írt vikis összesítés, bár a wiki velem kapcsolatban is téveszméket állít.., de azért érdekes a "párhozam", ami most zajlik a szolgálatok irányítása és terelése alatt. Mélyen elgondolkoztató. Az, hogy megölték, nem kérdéses.

    Sopromban felszólalt Tejfalussy András, akinek a nevét a tiszta sóval kapcsolatban ismerhetitek (ő ragozta a káliumos só gyilkos hatását...többek között) és a desztillált vizet is..., na ő is közismert "összeesküvés-összefüggés ismerő és propagáló" volt. Úgy emlékszem 2020 tavaszán halt meg. A kórházból még felhívott és mondta, hogy ezek kinyírják. Mit lehet erre mondani? Így volt ez mindig is, alkotmányos-demokratikusan, titkosszolgálatokkal intéztetve...


    Ekrem-Kemál György

    Született 1946
    nem ismert
    Elhunyt 2009. június 12. (62-63 évesen)
    nem ismert
    Állampolgársága magyar
    Szülei Ekrem Kemál
    Foglalkozása politikus
    Halál oka tüdőrák

    Ekrem Kemál György (1945. június 29. – 2009. június 12.) hungarista, politikus, mozgalomszervező. Édesapját az 56-os forradalomban való részvételéért kivégezték. A rendszerváltást követően alkotmányos rend elleni szervezkedés kísérlete miatt jogerősen elítélték.

    Élete

    Az 56-os Széna téri mártír, a félig török, félig magyar származású Ekrem Kemál fia. Édesapját előbb 1957. július 27-én, majd november 23-án is halálra ítélték a forradalom leverése után, amit november 29-én hajtottak végre. Az ítélethirdetés után fia egy órát kapott a búcsúzásra, aki az átélt élmények hatására harcos antikommunistává vált. A rendszerváltás után az 56-os Szövetség egyik vezetője lett, megkapta a Magyar Köztársaság Érdemrendjét.[1] 2009. június 12-én hunyt el.[2]

    Szervezetek, személyek

    Kossuth tériek · MNB 2006 · Molnár Tamás · HVIM · Toroczkai László · Budaházy György · Gergényi Péter

    Érintett hírszolgáltatók

    Magyar Rádió · Magyar Televízió · Hír TV
    Feldolgozása a médiában

    · Megsebzett ünnep (2007)
    · A 2006-os ősz (2012)
    · Elment az öszöd (2013)
    · Áldozatok 2006 (2021)
    · Elk*rtuk (2021)

    m v sz

    Szabó Alberttel, a hungarista Világnemzeti Népuralmista Párt megalakítójával 1993-tól gyakran tartott politikai rendezvényeket a Széna téri mártírok kopjafáinál. Ekrem hamarosan - Szabóval és a hungarista eszmeiséget hirdető Györkös Istvánnal - az újjáalakuló Magyar Hungarista Mozgalom társelnöke lett.[3]

    Ő hozta létre 1996-ban a Kommunizmus Üldözötteinek Szövetsége (KÜSZ) elnevezésű, be nem jegyzett szervezetet, amelyet arra akart alkalmassá tenni, hogy az államhatalmat erőszakkal elragadja az alkotmányosan működő szervektől. Tervei között szerepelt, hogy akár fegyverrel is elfoglalja a laktanyákat, lefegyverezze a rendőrséget, lezárja a határokat, letartóztassa a kormánytagokat és politikusokat, valamint korlátozza a köztársasági elnök tevékenységét. Emiatt bíróság elé állították, alkotmányos rend elleni szervezkedés kísérlete és lőfegyverrel visszaélés miatt 2 év, 5 évre felfüggesztett börtönre ítélték, amit később egy évvel csökkentettek.[4] Neve szintén összefüggésbe került az 1997-es pártok székháza ellen végrehajtott csőbombás támadásokkal, ekkor már a Magyar Nemzeti Szabadságpártot vezette.[5] 2006 őszén többek között az ő felhívására ment át a tömeg az MTV székházához, majd megkezdődött a tévé ostroma.[6] Az itt megalakult Kossuth téri szervezetek közül tagja volt a Forradalmi Nemzeti Bizottmánynak.

    2009. június 12-én hunyt el.[7] 2009. június 13-án a HVIM által szervezett Trianon-megemlékezésen, egyperces néma csenddel emlékeztek Ekrem-Kemálra.[8]

    https://hu.wikipedia.org/wiki/Ekrem-K...y%C3%B6rgy
    - 2022. 08. 07. 09:22
  • R
    Ha márcsak józan, paraszti ésszel nézzük ezt az egész gennyes színházi előadást, már akkor is rá kell jönnünk, hogy ezek ugyanazok: de sokaknak még mindig csak látomás ez az egész, s nem látják a színfalak mögött megkötött háttéralku lényegét... Ez tényleg agyhalál! Leírják az igazat, miszerint a 'Feri"-nek köszönheti a Zsidesz a kétharmados többséget! S millllen igaz! Hát persze... Egy, s ugyanazon kézből kapják a jutalomfalatokat...! : "Gréczy szerint Gyurcsány soha nem segítette kétharmadhoz a Fideszt! Jajj, dehogynem, Zsoltikám!" https://mindenszo.hu/greczy-szerint-g...zsoltikam/
    - 2022. 08. 07. 10:48
  • S
    Hát ez egy nagyon fontos összefoglaló.
    - 2022. 08. 07. 11:21
    • Posta Imre
      Nem lesz ebből "baj"? Mi lesz, ha Szemán és társai véletlen erre járnak és eltévednek, mint Szájer a gőzfürdőben? Engem ugyan hidegen hagy, de van pár ismerősöm, aki túlzott jelentőséget ad még a bélügyeknek, amire xarok rája.
      - 2022. 08. 07. 11:40
    • S
      Folytatom a következő oldalon, oda vitte át az oldal rendszere, az is egy összefoglaló. Ez csak az első mondat a szerkesztés előtt.
      - 2022. 08. 07. 12:59
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (2)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %