Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Volt egy álmom

Volt egy álmom
és volt egyszer egy vadnyugat is. Nem van, de lesz. A nincs múlti delej. Fletorlódtak az információk a szennyvízcsatornán, de vízhiány tekintetében furdaljon kovidorvosához, és föl! Mielőtt gyanúba keverednétek, nincs álmom, mint Luthernek, vagy az ABBA-nak, csak jött egy kép-lett, ha akarjátok nagyon, megosztódom veleTEK, mert szimbolikában nem szegény és nincs megfelejtése sem.

Pár napja dédelgetem ám szombatra vir-riadóra küldtek egy másik dimenzióba. Ami megmaradt odaátról, esthajnal, vagy tán hajnalodó est, nyugalom valahol a kirgiz kurgánoknál egy tanyán. Nehéz eldönteni, mongolok voltak -e ott többen, férfiak, egyszerűek, munkás-kinézetűek. Nem tudom miképp keveredtem közéjük, mint idegen, de ott volt dolgom. Ez a rész tisztázatlan félhomály, tábortüzes, csillagfényes. Nem tudom már, üzleteltünk, vagy valami egyéb kapcsán nálam termett pár köteg pénznek látszó fecni. Talán Euró és jósok Rubel. Nem tudtam mivégre, minek és mihaszna ott a semmi közepén. Idegen tárgyként hatott, talán nekik hoztam. Oroszul kezdtem szóváltásba az ottaniakkal. Nem voltak sem kedvesek, sem kedvetlenek, inkább fáradtak. Aztán elindultam, egy másik csoport felé, akik a "tanyán" beszélgettek, talán főztek is. Mintha a kút felé vettem volna irányt és akkor a sötétben egy tarka-barka kígyó csúszott marásra készen a lábam elé. Nem volt ijesztő, inkább váratlan. Többiek mondják, vigyázzak, szok erre Lenin "zméja" is. Elindultam visszafelé, a kelgyó követett sietve, ugrálva, de minden egyes "ugrásnál" mintha szétesett volna, kihányta a belét adagokban, mintha trágya jött volna ki belőle, aztán lényegében elfogyott. Nem tudom azonosítani, elpusztult, vagy csak igen összezsugorodott kukacméretűvé, de talán az utóbbi....aztán megébredtem.

Lehet a Kurultájosok ihlettek meg, vagy van köztük nem csak kazár is, hanem valódi t-látós, vagy a MOGY 200 milliós támogatással létrejött "fideszes" rendezvény (ja a Kurultáj is az), de talán nem is lényeges. A dolgok zajolnak csendesen. Ja nem is, nagyon is hangosan, de hát kit zavar?

Aszály? Kakaklizma? Meghalunkmindegyszálig? De izgi! Nem untatok senkit a hírekkel, mert minek? Lövik a Zaporozseci atomtemetőt? Na és? El ne higgyétek már, hogy komoly a veszély, mert komolytalan. Vagy nem?  Mindenki összejódolta már a gigáját?Teljesen fölösleges. A háttérsugárzás az előtérben is egyre csak növekszik. Leállt MOL karbantartásra, nincs benzin, gazolin? Ismerősöm ismerőse mondja, szétkapták a vasúti mérleget és nem is szerelték vissza. Na, pl. ilyen lényeges momentumokkal fékezték a közvéleményt és a többi is ilyen "féknyúz". Mesterségesen gerjesztik a belpolitikainak látszó globális hatalomátvételt, minden egyszerre bevetve és Jézus is vár már az öltözőben, mikor szól a porondmester, hogy "manézs"! Öröm ez az én kicsi szívemnek.

Van pár nyüansz, amin azért el kék gondolkazzanak, akik erre képesek még. Felvetődött a kérdés, mi lenne, ha az oroszokat kitiltanák az EU-ból...de amúgy cakkompúder. Medvegyev már nácikat emleget. Eh, lesz még itt Dávid-csillogó is mindenféle kiadásban, diszkriminatíve és persze sporkilövősdivel összekötve? Nem tudom átérzitek-e a kakajós csigát? Putyin  is hírbe került, hogy Herczoggal egyeztet a Szohnutról, vagy ki tudja miről? Tajvan is toppon van, az USA szépen kotródásra kényszeről a Csendesebb óceánról. Oroszok tán lezárták a hadihajók előtt a Berring -szorost.


De tudj-átok mit? Mindez smafu. Hibridek háborúja. Lengyelek már soros állományt emlegetnek (itt is csak meglesz, ugye nagytiszteletű méltóságos főispán uram-bátyám?) és a szlovákok tán az ukránoknak passzolták az összes hadirepülőjeiket. De hagyjuk a sallangokat. A lényeg a népnek be van lógatva a pirított lópasz rendesen. Elvégre lovas, vagy legalábbis, lóvá tett nemzet vagyunk. Illetve már nem vagyunk, de hát kinek legyen meg a hit(lere) szerint, ezen nem nyitunk vitát.

Na szóval, zajlik a csere-bere. Nem fontos, csak megjegyzem. A fiktív Pintér lecseréli a rendőri vezetőket, ha már Rogán és Lázár így akarja Putyin parancsa szerint. Még a Papp is megy tán az ORFK-tól. Eh, ezekben a kemény keresztlényi időkben megválni a Papp-tól...micsoda pazarlás. Ki adja fel a zutolsó elkenetet?  A titkosszolgálatoknál is erős a mocorgás. A "mi ügyünk" is egyértelműen onnan van komponáltatva.

Tegnap ránéztem egy fress hispán filmre. Kódneve császár...a címe és pont betekintést a a titkosszolgálatok tevékenységének egy szűk és igen mocskos aspektusába. Ne kérdezzétek, hogy demokratikus, vagy alkotmányos-e, a lényeg, hogy megfilmesítették, mit is művelnek ezek "valójában". A netflixen bukkantam rá és Vera is azt mondja, hogy micsoda szelek fújnak az új divatban. Lényeg, hogy az egyik bennfentes ügyelsimogató végül csak próbál ember lenni (késő) és kitálal egy online újságnak (az is az ő beszervezettje) minden nyomorult ügyről, amiben benne volt, politikusokról, bíróról, sportolóról...kik is ezek. De sok éven keresztül vártam, hogy egy ilyen megtért titkosszolgálati szarkaláb-kupac hoz egy pendrájvot, de hát nem hozott. Annak idején, mikor egyszer találkoztam (aki összehozta a találkozót a házában, már halott) Pallag Lászlóval ...éppen rádiót szerelt, teljesen "le volt csúszva"...és nem érdekelte már semmi. Fűztem, adja elő az olajos doksikat, lehozom az egészet, ott egye meg a fene ezt a nyomorult bűnöző csürhét...ha bele döglök is. ..., de csak nézett rám. A találkozó után pár hónapra halott volt ő is. Ma már értem a tekintetét, "nihilizmusát"...teljesen igaza volt, bármit is gondolt. Szolgálati "munka" volt az elejétől fogva a rendszer-szintű hazaárulás. Mára ez már még csak nem is titok. Máté is rádiókat szerel éppen. Beszerzett két Szokol típusút és most forrasztgatta őket, alkatrészeket, elektronikát, kondenzátorokat cserélt, hogy fogják az adást, ha ugye nem van "internet"...sem.

Mondok nektek egy példát, hogyan megy ez. Észak Korea bejelentkezett 100 ezer katanával az oroszok mellett harcolni. Nos, a tisztek ott beszélnek oroszul (is), meg kínaiul (is), ha nem mindenki, de akit küldenek biztosan. Mivel az orosz haderő is tele van uramácimbi-shalom-testvérrel, én azt csinálnám, hogy szétszedném az alakulatokat (ez zajlik most a mogyorók fegyveres testüregeinél is) és olyanokat tennék be, akik nem érintettek a haverkodásban, így az elvtársakat, lebukás, hazaárlás esetén nem mentheti már meg csak a Szűzmária-Jézuskrisztus-Filemon. Na, mondjam még a picológiai tükköket, hogyan lehet "tisztogatni"? Már vannak nemzeti egységek, akik nem oroszul beszélnek egymás közt...most is, és azt mondják erre, hogy legalább az ellenség nem érti a rádióforgalmazást.

Na, és akkor ide csatlakozom a keddi teljesen fölösleges ügyészségi berendelésünkkel kapcsolatban. Sietve kell lezárniuk a zügyet, amit el se kellett volna kezdeniük. Nekem teljesen egyértelmű, hogy szolgálati utasításba kapták, hogy ennyi volt. A rám állított Magyar Nemzet (milyen szép is lenne, ha lenne még valóban magyar és valóban nemzet!) besúgói is átcsapnak lassan "plágiumba".

Mondom mi a "gond". Az eddigi "adatok", kibányászott információk és meg nem hallgatott tínúk szerint semmilyen "összeesküvődés" nem volt, semmilyen "részben konspiratív" módon. Nem beszéltünk, egyeztettünk soha senkivel sem emberőlészetről (kérdés mára már nem költői, ki is az ember), sem alkotmányos rend megerőszakolásáról. Annyiban maradt a dolog, hogy a saját, nyíltan vállalt, a szolgálatoknak szánt okató, információs és pszichológiai presszióra készült anyagokból ollóztak össze pár kijelentést, amire akár büszkék is lehetnénk, azok sem részben, egészben meg pláne nem értelmezhetők a legnagyobb rosszindulattal sem bűncselekményeknek. Az más kérdés, hogyan akarnak most ebből kimosdatni bennünket, mert erre immár a leggyagyásabb hivatali közegesek is ráhébrdehetTEK. Végül is semmi jelentősége, míg a lábunkon a bilincs és dolgozni sem engednek egyelőre. A mostani "kihallgatáson" derült ki, az ügyész elfeledte csatolni az anyagaihoz a januárban a kezébe adott kézírásos "vallomásom" és azt is, amit akkor vett át ott előttem  posta küldeményként. Izgi, hogy tudomást sem akartak venni arról, hogy a szolgálatok hogyan mozgatták a szálakat pl. BátorNyilas kérdésben, vagy hogy tették rám a zézerkereső-fényt  a Cserháton. Ja, az ügyészem is Cserháti...de hát ez is csak véletlen.

Nos, izgalmas lesz, miképp akar majd bármilyen bíró ebből bűncselekményt összerakni, úgy, hogy az egész "ország" és a teljes "közigazgatás" az ismerősöm szerint egy merő maffiahálózat, melynek aktív része az ügyészség és persze a bíróságok. Bűnözők vádolnak ártatlanokat azzal, hogy a bűnözők mocskait kiteregetve igazságtételre ösztökélnek? Hm. Izgi!

Csak a szokásos! Nem mintha a bírók tajt-ártatlan báránkák vonának, mert ez elvileg kizárt itt új-hedoniszán alsón, de azért ami pofátlanság, attól még "nemzeti", nem?



Kiszivárgott egy magyar bírósági irat, ami rosszkor jön az EU-pénzes tárgyalások idején

2022. augusztus 14.
Annak ellenére lett a Fővárosi Ítélőtábla Polgári Kollégiumának tanácselnöke Kovács Helga Mariann, Varga Zs. András Kúria-elnök felesége, hogy kevesebb, mint a fele szavazatot kapta meg a bíróktól a versenytársához képest – tudta meg kiszivárgott bírósági iratokból a brit Observer. A hvg.hu forrásai megerősítették az információt.

A brit lap szerint a fejlemény egyrészt azért érdekes, mert így Kovács Helga Mariann politikailag érzékeny ügyekkel is foglalkozhat. Ilyenek például öröklési, kártérítési, személyiségi jogokhoz fűződő, sajtó-helyreigazítási, választási eljárási vagy közérdekből indított perek, de az eljárások elhúzódásával kapcsolatos kifogásokat és a civil szervezetekkel kapcsolatos ügyeket is a fellebbviteli testület ezen kollégiuma tárgyalja.


Másrészt azért is érdekes a fejlemény a lap szerint, mert például a bíróságok függetlenségébe való politikai beavatkozás körüli aggodalom is fontos ok abban, hogy egyelőre nem érkeznek meg az új ciklus EU-forrásai Magyarországra és éppen most zajlanak azok a tárgyalások, amelyek a helyreállítási és normál felzárkóztatási pénzek kiszabadítását is célozzák. A jogállamisági eljárás pedig kulcskérdésnek tartja a bíróságok független működését, mert ez fontos garancia az uniós pénzek szabályszerű felhasználása szempontjából is.

Az Obervernek egy névtelenséget kérő volt bíró azt is mondta: az ügyek nagy többsége magyar bíróságokon rendben zajlik, de a politikailag érzékeny témákat a legfelsőbb bíróságon olyan

hűséges bírói tanács hallgatja meg, akik a kormány számára kedvező ítéleteket hoznak.


Emellett nyilatkozott a lapnak Vasvári Csaba, az Országos Bírói Tanács szóvivője is, aki korábban 18 évig bíróként is dolgozott és jelezte ő és kollégái évek óta tapasztalnak „külső és belső” nyomásgyakorlást, ami minden oldalról érkezik....


https://www.portfolio.hu/unios-forrasok/20220814/kiszivargott-egy-magyar-birosagi-irat-ami-rosszkor-jon-az-eu-penzes-targyalasok-idejen-561167?utm_source=hirstartutm_medium=portfolio_linkekutm_campaign=hiraggregator
Majd szépen sorra veszem az ügyészség minden mondatát, állítását, ha kell, de lehet nem is kell, mert előbb ideér Asgard kakitány és leszarend!

Ha már a szimbólumoknál tartottunk, Vera felvetette, mi lenne, ha csinálnék egy kerti pottyantóst, mert hátha úgy alakul a kula és ha már ennyire bexaratnak, akkor csinájjjjuk rendesen!  Aztán nagyobb fiam is felszólalt, összeraknék-e néki egy bicajt, mert Pöstiben inkább tekerne A-tól Z-ig. Mindeközben Mari a napokban úgy jött haza edzésről, hogy elszakadt az első fékbowdenje és most Máté is úgy jött haza munAkából, hogy neki is pont az durrant el. Egy héten belül két  első fék ilyetén meghibásodása vajon isteni jel? Verának mondom, erre ő: akkor most félni kell? Persze együtt néztük meg a titkosszolgálatos oktató anyagot és azonnal asszociált. Mondom, szerintem nem ők voltak, hanem egy magasabb szolgáltató, s ha már én nem bicajozhatok, rajtuk keresztül üzen: ne fogjam vissza magam.


Most reggel olvasom Ferge(teg) Zsuzsa állítását arról, hogy a "nép nem fog lázadni". Ez? Ez biztos nem, csak izzadni és csönben elmúlik, mint a seggen a kelés. Nincs már szükség semmilyen "népre" rég, talán lassan átmegy a tudatok helyére is kollektívan. Itt felhívni, felkérni, fölszólítani is meddő kommunikációs trükk, semmi egyéb. A szolgálatokkal lerendezték a csöndes átmenetet az élőhalalból a halal életbe és ez a zömnek föl sem sejlik, mint penetrancia.

Apropó, szolgálatok. Tudom, hogy a telefonjainkat (is) csekkolják és többek internetes hozzáférését blokkolják az oldalhoz, de nem értem az okát. Illetve igen, de azt nem értelemmel értem. Mire jó ez ma még? Az ügyészségek biztosan nem kell már adat, telefonon csak qvaanyázást hallanak a "rendszerrel" kacsolatban, de hát ezt ők is mondhatnák és munka ügyben, vagy terápiásan beszélgetünk, családilag, ahogyan eddig is. Ha azt akarják kifitetni még mindig, miért álmodok olyanokat, amilyeneket, azt biztosan nem ennek a hálózatnak az ellenőrzése, akadályozása kapcsán lesz melegválaszova! Nagyon unom.

A mostani "gyanúsításom" utolsó mondatában elharangozódó állítás: Ön ugyancsak eltervezte, hogy a további kommunikáció leplezése érdekében 2021. július 10. napjától valamennyi gyanúsított és a PI-kör további tagjai a SIGNAL elnevezésű üzenetküldő alkalmazást használják."


Nos, nekem ez a mozzanat talán azért eset ki, mert teljesen SIGÁL-ban élek, mindent jelként kezelek és nem rejtezkedtem sosem. Mivel az utolsó mondat a SIGNAL, ezért ezt is jelnek tekintem, utolsó figyelmeztetésnek, vagy végső jelnek, esetleg jelenésnek. Bár az ügyészek szerint én javasoltam ilyesmit, meg kellett nézzem a google-ban, mit is javasoltam, mert számomra ez új, de a bíró biztos benyalja, hogy mi "kóhnspirálni akartunk". Nem tettük, de tehettük vona! Ők meg nem emberek, de lehettek vona - az ismerősöm szerint.

Tehát álmondtam egy "signált" és az ügyész is signált egyet...ez azért már csak jel-ent valamit, vagy esetleg valami mást....

Úgy néz ki, hogy amiről kezdetekben összeszirénáztak, hogy fegyveresen előkészültünk, abból sem igaz egy hang sem, nem csak a fegyveres rész, de az előkészület sem.


Szombaton menyegzőt tartunk és onnan más időszámítás is veszi kezdetét.

69 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • R
    Pörgés van , Oroszország és Kína a világ újkori történelmének a legfontosabb partneri viszonyát hozta létre annak megakadályozására, hogy globális hatalmi központ szilárduljon meg a Világgazdasági Fórum globalista Elitje kezében. ..hümmm,... https://www.bitchute.com/video/8zTmIP...mIPY9HOT3/

    Nehéz bevallani, hogy hülyére vettek Nézem https://www.bitchute.com/video/7vYqIH...qIHrS3Z56/
    - 2022. 08. 15. 15:43
    • S
      Ha visszaemlékszel, az orosz és kínai viszony mindig borotvaélen táncolt és ma is, főként Mongólia meg Szibéria birtoklása miatt. Populárisan. Egyébként ha már India, Kína, Pakisztán, Oroszország és a közép-ázsiai országok szövetségét nézzük ami most alakult júliusban, akkor önmagában röhejessé válik amit kommunikálnak a világ felé.<br />A bitchute nem indul el, de letöltöm, megnézem.
      - 2022. 08. 15. 22:06
    • S
      Letöltöttem.  Ez így van ahogyan mondja a fazon a vidióban. De milyen felébredésről beszélünk? Ráébredésről maximum. Nagy a különbség. A felébredés a teljes valóság és okainak, renndszerének látása, most csak annyit látnak az emberek amennyi érinti őket. Mint mindig. És régen el van késve az emberiség. Menthetetlen ebbéli formájában. Kiborgokra le lesz cserélve tartályokban lévő interfészen működő agyakkal egy közös szuperszámítógép irányításával. Ezekről már írtam, de ha a teljes képet írja le az ember, akkor pánik van. Nem hitték el sokan a Cohenvid elején hogy kijárási tilalom lesz, aztán lett. Most nem hiszik el, hogy Magyráel ide, Mayráel oda, polgárháború folyik majd csupasz kézzel a sóért, ételért, vízért, nem kell ide fegyver sem. Az emberiség, de az euro-atalanti térség lakosságának zöme a szív- és érrendszeri betegségeire szedett gyógyszerek hiányába hal bele. Le sem kell lőni, vírus sem kell. Ha nincs só, nem működik a nátrium-kálium pumpa a szívnél, megdeglés a vége.És ebben nincs semmi prófécia. Csak értelmezése a jelennek.
      - 2022. 08. 15. 22:27
  • S
    https://index.hu/techtud/2022/08/14/m...formatika/
    https://www.penzcentrum.hu/vasarlas/2...ni-1126724
    Mi lesz még itt ha bejön a robotika, mesterséges intelligencia, androidok kora, a sok droidot leváltja az értelmesebb terhelhetőbb androidok. :)
    Az lesz csak a jó világ, alapjövedelemből biztos jól megél, csak teng-leng majd a nép, jómódjában...
    - 2022. 08. 15. 15:43
    • H
      "Az lesz csak a jó világ, alapjövedelemből biztos jól megél, csak teng-leng majd a nép, jómódjában..."<br />Mármint a maradék 500 milliónyi emberiség, erre gondoltál, nemde?.
      - 2022. 08. 15. 16:49
      • S
        Gyanítom, hogy az emberek nagy részének úgy is megfelel majd.
        Lehet jönnek majd a UFO-k, vagy találnak valami ősi dokumentumot ami bizonyítja, hogy csodaországba jutnak és nagy lesz az öröm... :)
        - 2022. 08. 15. 20:30
        • R
          A forgatókönyv író és fő tanácsadó, azt mondja, hogy jön az árvíz, de már építik az elitnek a hajóját...a maradék pedig megfullad!  egy szerkesztett videóban pedig a végén mutatnak egy űrhajót, ahogyan elhagyja a Földet és a víz  az úr!..Pedig Istenük megígérte, hogy több árvizet nem hoz az emberiségre,...tűz által fog elpusztulni  .....remélem megnyitja: https://www-trendsmap-com.translate...._tr_pto=sc
          - 2022. 08. 16. 18:43
      • S
        Ha egyáltalán létezni fog az emberiség, ez a világ, vagy a tenyésztésre meghagyott szaporodni képes emberiség. Akkor sem beszélhetünk a mai értelemben vett emberekről. Miért vetítik alőre a zsidó halivúdi filmek az apokaliptikus látomásaikat szakadt ruhákkal? Mert nem lesz itt ruhagyártás, nem lesz semmi gyártás. Pontosabban a semmit fogják gyártani. A fiatalok többsége - nem bántásként mondom - már teljesen mobilagyú, agymosott, minden természetes nekik ami robotika, stb. Ők már az Új Világrend emberfajtája. Már értelmezhetetlen a gonndolkodásuk a kevés kivételt leszámítva. És ezzel nem nemzedék problémákról írok, az ma már lényegtelen. Ez az emberiség vége a mai formájában, bármi történik is 2030-ig.
        - 2022. 08. 15. 22:33
  • H
    Mára eljutottam oda, hogy már semmit nem hiszek el és semmiben nem bízom.
    Csak sejtéseim vannak: valami elképesztő mocskos gané történések lehetnek a háttérben, amiről nekem, nekünk itt halvány segédfogalmunk sem lehet.
    Nem tagadom, eddig még a jelenlegi kormányt tartottam a legkisebb rossznak.
    Most is annak tartom, csak azt nem tudom, hogy a "rossz" az mekkora, ergo ehhez képest a "legkisebb" rossz mennyire "legkisebb"???
    Számomra megfejthetetlen rejtély, hogy az idetelepülő multinacionális cégeknek hogyan merészel közpénzből úgy támogatást (?!?) adni, hogy cserébe LEGALÁBB nem kér a vállalkozásból arányosan részesedést (részvényt)??????????????????
    Nekem miért nem ajándékoz milliárdokat????????????????????????????????????
    - 2022. 08. 15. 16:15
    • S
      Hess,itt jön be az Illuminati lényege. Ha nem a zsidó háttérhatalom főpáholyi átrendeződései lennének, ennek a zsebfing miniszteelnöknek sem tulajdonítanának semmi jelentőséget. Magyráel zsidó ország lett, ezt meg fogják védeni bármi áron, itt a három zsidó isten a cseh ELI, a szegedi ELI meg a romániai ELI (Jehoshua a kereszten: ELI, ELI, lama sabachthani, innen az tibeti-indiai lámaizmus, mert újabban már indiainak tartják Jehoshuát) a stentháromsegg védelme lézerfegyverekkel az immáron zsidó Árpád-med-dent-ce fölött. A zsidók teszik naggyá bármelyik politikust, mint ahogyan a senki zsidókból világsztárokat csinált Hollywood. Itt egy zsidó belháborúról és mellette globális zsidó háttérhatalmi közérdekről van szó.
      - 2022. 08. 15. 21:53
    • S
      Nekem miért nem ajándékoz milliárdokat?
      Egy komment találó válasz lehet rá.

      Ferge Zsuzsa: Itt nem lesz éhséglázadás
      Pedig igény az vóna rá. :)

      Át kell ezt gondolni, hogy kire kellene szavazni, hogy menjen és lázadjon helyettünk? Mert ez tűrhetetlen, hogy éhezünk meg már fázunk is és nem erről ábrándoztunk a választások előtt...
      - 2022. 08. 15. 16:30
  • A
    Maria Zakharova: Ha megfosztják az oroszokat attól a „kiváltságtól”, hogy meglátogassák az uniós országokat, az európaiak elveszítik azt a kiváltságot, hogy melegben és meleg vízzel éljenek.

    Európa számos országa, főként Kelet-Európában, a schengeni vízumok oroszok számára történő kiadásának megszüntetését szorgalmazza. Lengyelországban már kidolgozták az EU megfelelő koncepcióját, amint arról Pert Wawrzyk köztársasági külügyminiszter-helyettes beszámolt a PAP ügynökségnek adott interjújában.

    Korábban a német kormány vitára bocsátotta azt az uniós határozattervezetet, amely a következő szankciócsomag részeként megtiltja a schengeni vízumok oroszoknak történő kiadását. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök az Európai Unió határainak lezárására szólított fel, Kaja Kallas észt miniszterelnök támogatta .

    „Európa látogatása kiváltság, nem emberi jog” – állítja az észt kabinet vezetője

    Varsó már tárgyal számos európai országgal, ahol támogatják az oroszok vízumrendszerének korlátozását, de ez nem mindenkinek tetszik az Európai Unióban. Németország és Franciaország ellenzik.

    https://svpressa.ru/politic/article/3...le/343176/
    - 2022. 08. 15. 17:15
    • H
      A politikusok életét percekben mérik.<br />Az országokét meg évszázadokban, a birodalmakét évezredekben.<br />A nyugati (értsd: EU) politikusok még csak meg sem kísérelik a tárgyalást Oroszországgal.<br />Hübriszből kinyilatkoztatnak.<br />Mintha a "bölcsek köve" lenne az ő zsebükben és csakis az ő zsebükben.<br />Az önsorsrontás legbiztosabb útja a dölyfös gőg.<br />Lesz ezért még sírás és fogaknak keserves csikorgatása...
      - 2022. 08. 15. 17:47
      • S
        Vajon mennyien képesek önellátásra?
        Aki képes önellátásara az valójában szerencsétlen, hülye mert mondjuk a környezete szemében az?
        Akik nem képesek önellátásra , hogy is lázadhatna a rendszer ellen, mikor erős függésben van tőle?
        Kitenyésztettek főleg a közösségi médiák által egy elkényelmesedett, önellátásara képtelen, külsőségeket magasztaló társadalmat. Mit kezdenek a drága kocsival ha nincs hozzá alkatrész, üzemanyag?
        Mit kezdenek a 2 szekrény drágán megvásárolt ruhával, ha víz  főzni mosdani alig lesz.
        Mit kezdenek a drágán felújított fürdőszobával mert a régi már uncsi volt, ha kénytelenek pottyantós WC-be járni?
        Az emberek azt hitték ,hogy amilyen életet élnek az a normális és ez a fejlődés a jövő és akik nem osztották, azokat pedig lenézték röhögtek rajtuk.
        - 2022. 08. 16. 08:31
        • A
          Jo reggelt Sinnerman , milyen erdekes kerdesekkel kezded a napodat! <br />Jo hirem van Sinnerman en megfejtettem a valaszokat . <br />"Vajon mennyien kepesek onellatasra?"<br />Hat pontosan annyian amennyit vezetoik felkeszitettek erre .<br />A vezetok es az alulrendeltek tukrozik egymast .<br />A tarsadalom egy tarsas jatek ahol mindenki becsulettel vegzi a munkajat .<br />A vezeto reteg csakis jol iskolazott , muvelt egyen lehet, aki fel is eskuszik a huseges szolgalatara , ezert a szolgalataiert o kiemelt fizetest fog kapni , ami joval magasabb mint az aldozataie , vagyis hat az alsobbostalybelieke . <br />Tehat ha felmerul az ,kerdes hogy az alsobbrenduek , hogy tudjak ellatni magukat az tisztan arra mutat , hogy vezetoik nem vegeztek elfogathato munkat , az eskujuk ellenere sem . De ha ez igaz , nem de inkabb a vezetoket kellene cikizni es nem az aldozatokat?<br />Ez erdekes kereszmetszetet mutat a te gondolatvilagodrol
          - 2022. 08. 16. 10:01
          • S
            Nem cikizek senkit csak úgy látom sértve érint, hogy nem leszel képes önellátásra és erről a kormányok a háttérhatalom  stb... tehet.
            Arról, hogy ha valaki cukorbeteg és az nem örökletes akkor arról az édesség gyártók tehetnek, az alkoholizmusról az italgyártók? Azt elfogadja, hogy nem kellene ennyi édességet ennie vissza kellene fogni de ha tiltani akarnád akkor leszedné a fejedet.
            A vezetőket cikizik szidják mint a bokrot a közösségi oldalakon abban nincs hiba és ez annyiba is marad, birka  fröcsögés fröcsögés ...
            Csinálj a vezetőkről egy utálatos képet köpködd minden nap és azzal megtettél magadért mindent amit lehet, még többet is mint a többség ha az elméleted igaz... :)
            - 2022. 08. 16. 13:36
            • Posta Imre
              Sinn, ezt nem egészen holisztikusan tálalod. Sokan, mire észbe kapnak, már oda az egészség. Most, hogy a patikákat szépen tönkre teszik...mert az zajolik ám sok egyéb mellett, annyian nem fogják megkapni a gyogyójukat, hogy lesz itt temetés, teremtés! Sajna nem egészséges sem a talaj, sem a víz, sem a levegő. Lehet benne kis rádiós izompók is mára, ha durranik valahol, valami...de ki is tehet róla? Mondhatom, hogy én, de pont én amennyit tehetek érte, ellene, eddig is megtettem. <br /><br />Mint volt századparancsnok mondom néked és ezt jól vésd a gondolataidba! A vezető mindenről (is) tehet! Ez nem azt jelenti, hogy csak ő, de ő aztán egészen biztosan! Mindegy mi a téma! Ezért van az, hogy a kakitány a hajójával együtt szokott eldiffundálni...legalábbis a mesekönyvekben.
              - 2022. 08. 16. 13:43
              • S
                Mint volt századparancsnok mondom néked és ezt jól vésd a gondolataidba! A vezető mindenről (is) tehet! Ez nem azt jelenti, hogy csak ő, de ő aztán egészen biztosan!<br />Az a gond ezzel, hogy nincs nagyon mozgástere ha nagyon firtatna megkérdőjelezne dolgokat akkor nem sokáig lenne századparancsnok, főleg kint éles helyzetben.<br /><br />A politikai vezetőket azért nem szoktam sarazni mert azt megteszi már boldog, boldogtalan.<br />Ami kicsibe van az van nagyban nemzet szinten.<br />régebben a munkahelyen szóba került, hogy jó lenne már fizetés emelés ment is  a hőbörgés.<br />Akkor tegyük szóvá közösen? <br />Erre ment a terelés, hogy most miért nem, meg aki akar szóljon stb...<br />Pedig igény az lett vóna rá.:)<br /><br />
                - 2022. 08. 16. 18:03
                • Posta Imre
                  Ja, a zemberek gyáva xarok. Ez nem újdonság. Őrezredes "kirúgásom" is erre préda. Azóta pontos tapasztalataim mutatják a zutat.
                  - 2022. 08. 16. 18:08
  • szabir
    most lattam meik nap csak Ausztria mint a vilag ura stb
    https://en.wikipedia.org/wiki/A.E.I.O.U. <--- ez meg erdekes lesz hatha kapok vmit]
    -
    van vmi benne me Sissike-ccs-be fut ossze 1-2 Jezus szall XD + Batho Erzse is az valszeg + Atilla Kolnnel s Szent Erzso rozsa tsodaja + Atillat az agyon a Kepes kronikaba az ugyanaz unnezki
    -
    s akko megvan Badonyi Ferencz Parthas Jezusa is
    -
    <-- ekkora ''hujjeseget'' asszem az az Andrasfalvy zsido mondott - de sztem ilyen szinten van kavarva minden
    - 2022. 08. 15. 17:44
    • szabir
      ja Alice? az nem Dorotty? ja vag varjal mert ZZZZ-zzzeg a fulem az aliZ s eLiz-ktol; s az Oz?? XD oZZZZZZ; az angol hogy mongya DzsizăsZZZZZZZZ
      - 2022. 08. 16. 11:32
    • szabir
      az ă betu a romanba ug yhanzgzik mitn amikro a merikanok v a szlavok beszelnek ; ugy hangzik mintha az ''a''-t s az ''ö''-t- ki akarnad mondani eccerre; csak ti Magyarba czizellaltabbak vattok XD ti ö-nek mongyatok; amugy olyan mocsok hangzo olyan mint mikro szarsz v nyogsz XD<br />-<br />https://translate.google.ro/?sl=rotl=hutext=%20op=translate
      - 2022. 08. 16. 11:35
  • Posta Imre
    - 2022. 08. 15. 18:59
    • S
      Nem hagyott nyugodni a téma, most végeztem a filmnézéssel, a munka meg csodák csodájára megvárt…köszi!
      - 2022. 08. 15. 19:32
  • Posta Imre
    Zelenszkij hétfőn kirúgta a biztonsági szolgálat három regionális vezetőjét
    2022-08-15 14:04
    Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hétfőn elbocsátotta az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SzBU) három regionális irodájának vezetőit. Korábban elbocsátotta az ügynökség legfőbb tisztviselőjét, az ügynökök körében elterjedt árulásra hivatkozva.
    https://oroszhirek.hu/zelenszkij-hetf...vezetojet/
    - 2022. 08. 15. 19:42
    • S
      A háborúkban sokan berugnak meg sok embert kirugnak. Ez alatt a háború alatt is hol Put-yin hol Zserenyszkij rugdos ki embereket.
      - 2022. 08. 15. 21:43
  • W
    Szívből gratulálok a mennyegzőhöz! :)
    - 2022. 08. 15. 22:56
  • S
    Tudom én mi ez Imre. Ez a Signal.
    Ez a zsidó és szervienseik jogászbirodalomban a seggnyál vagy seggnyalás szót fedi, gondolom magukra gondoltak, amikor neked akarnak tulajdonítani, amiről fogalmad sincs hogy miről beszélnek.
    Igen, az ember mint defingíció is kérdéses. Mert hogyha egy zsidránkó jogászokhordót állatnak nemesítek fel, akkor az állatvédők jogosan tiltakoznak, hogy egy állatot se minősítsek le egy jogász szintjére, aki állítólag, bizonyos utó-pisti-kuss könyvformátumokban emberként após-trófálnak. A-lapp kérdés hogy kit nevezünk embernek? Azt a sorozatgyilkost, aki tizenvalahány nőt megölt és utána közösült vele? Vagy azokat a zsidó háttérhatalmi személyteleneket, és fajtársaikat, akik a Kohnvid vírust szabadították az emberiségnek nevezett nem létező katyvaszisztdaszra?
    Mert ugyibár a nácik nem tekintették a zsidót embernek, ennek meg is volt az a lappos oka. Innestű fogva űk aszonták, nem követtek ee emberölést. És miljen igazuk volt! Mee az élősködőket irtani szokpás. Vérszívók, porszívók, pénzszívók, ópiumszívók, has-is-szívók, ital-mudszívók, ezek élősködők ugyibár? Nu, ha ircsuk űköt akkó nem bántanak bennünköt. Hát akkó mi a gyógymód? Irtani kő a parazitákat! Oszt akkó most van-é élősködő embér? Hát van a nyűvese. Kőművesekőként szabadon, kőbemetéltként szabad colomboként, kábán p-is állnak a rebekka mekmekka kőművesekövét csókógatya.
    Szóva, a magyráeli k-alapszartörvényben egy csatornamászó buzi azt írta hogy az embör az nembőr, de előbőr amit lé lehet nyúznyi. Na most ha mindönki önki-elég embör, akkó mindön anyáját halálra kő ítényi, mee mögszűtte azt a gyerököt vagy lyányt, akit halálra is ítéét, hosszú szenvedésök utáni halálra ítééte a csecse-nőjét.
    A kérdés hogy a po-lityi-kuss embörbű van-é. Mee nem úgy mutassa magát. A protkó foga fehérjit a sárgájáva égyütt kimutassa oszt bészarik a ganéja ahúgy eevöszik az állatvédettségi mandátumát az úr szagának, szarszagának a házában, parlaghmentben. Szóva, ha nem embör a polityikus, me aszongya az égyik: Ha a cigányok cigányok akkó én cigány vagyok, ha a zsidók zsidók akkó én zsidó vagyok. Szóva azt kifelejtötte, hogy ha ű nem embör akkó politikus. Tehát embörölés és annak kísértete csak akkó pörögne fönn a lámpavasas meszölyös lógatós iccakába, ha a pollityikusokk embörök lönnének, de még akkó sé, mee űk ássák a maguk zsírját, oszt ítélik magukot halálra.
    Mié is?
    Mee mán a legkorábbi magyar nyelvemlékeink közű, az Ómagyar Mária-siralomba, mán a zsidók gyilkos mivótárú van szó, ímé:

    Ómagyar Mária-siralom

    Walaſth vylagum tul
    ſydou fyodumtul
    eʒes urumētuul.

    Zsidók világosságomtól,
    megfosztanak én fiamtól,
    az én édes örömemtől.

    Kell-e enné beszédesebb, hogy kik a gyilkosok, kik a nemberek? Nem ember, ném-ber, nem-ber. Az sydou.
    - 2022. 08. 15. 23:30
  • S
    Martin Luther King Jr. - I have a dream "Van egy álmom"
    https://youtu.be/F_erqc60z1Q
    Posta Imre - I had a dream "Volt egy álmom"
    Tudom, a Te álmod Vera Asszonnyal szombat óta egy másik, nyugodtabb álom lesz, mint amit itt leírtál!
    És nem úgy végződik a Tiéd, mint annak, aki egyszer ezt jelen időben mondta, ezt is kívánom hogy ne legyen azonosság az ő sorsával semmiben.
    - 2022. 08. 16. 00:56
  • Posta Imre
    "Nagy kedvencem" Ákos véletlen dalszövege is. Múltkoriban mesélték, hogyan kértek és kaptak szívességet kínos és agresszív zsarolási, terrorizálási ügyben egyik közös "céges" ismerősünktől valakik, hogyan megyen ez. Pont úgy, ahogy a filmekben, csak kicsit mocskosabban. A "szakszolgálattal", azt poloskáznak, azt kompromittálnak és úgy, akit éppen zsarolhatóvá kell tenni. Persze van ennek jó oldala is, csak egyik sem demokratikus és nem is alkotmányos. Annak idején az őrezredes peremben pl a saját ügyvédem lett megvéve "kilóra"...csak úgy. Magyarázta nekem, eltüntették a gépéről még azt a beadványát is, amellyel igazolhatná, hogy föllebbezett. Nos, valójában lópaszt vannak itt demokratikus és alkotmányos "keretek", max járókeretek az oligarha cionista bűnözői köröknek...az ismerősöm szerint. Az, hogy erről ilyen nyíltan filmeznek, sok mindent jelenthet. Remélem az ügyészeim és a bírák sem szelelnek el, mert lesz még dolgom egyéb velük is, ahogy az álmok állnak.

    A cég
    Kovács Ákos

    Ha nem találod a helyed
    Ha elvesztetted a fejed
    Ha szűkös lett minden keret
    Ha a többieknek is lehet
    Akkor miért is ne lehetne neked?
    Ha bárki sérti érdekeidet
    Megoldja majd a Cég
    A Cég az segít neked
    Ha megtennéd, de nem teheted
    Megoldja majd a Cég
    Ezt nekünk elhiheted
    Védelmez és utánajár
    Megoldja majd a Cég
    Adsz nekünk előleget
    Mindezért nem lehet túl nagy ár
    Egy apró szívesség
    A Céget segítheted
    Megtanulták már sokan
    Te is tudod, hogy hallgatni arany
    Néha a szemed is csukva van
    Talán soha nem is lesz itt olyan
    Hogy nélkülünk élhetnél boldogan
    Ha bárki sérti érdekeidet
    Megoldja majd a Cég
    A Cég az segít neked
    Ha megtennéd, de nem teheted
    Megoldja majd a Cég
    Ezt nekünk elhiheted
    Védelmez és utánajár
    Megoldja majd a Cég
    Adsz nekünk előleget
    Mindezért nem lehet túl nagy ár
    Egy apró szívesség
    A Céget segítheted
    A Cég az segít neked
    Ezt nekünk elhiheted
    Adsz nekünk előleget
    A Céget segítheted
    A Céget segítheted
    Ha bárki sérti érdekeidet
    Megoldja majd a Cég
    A Cég az segít neked
    Ha megtennéd, de nem teheted
    Megoldja majd a Cég
    Ezt nekünk elhiheted
    Védelmez és utánajár
    Megoldja majd a Cég
    Adsz nekünk előleget
    Mindezért nem lehet túl nagy ár
    Egy apró szívesség
    A Céget segítheted
    A Céget segítheted
    - 2022. 08. 16. 07:06
    • S
      Ákos csak tudja, nem véletlen kapott Vassuth-díjat, meg a Magyar Valagrend Seggnyaló fogazatát tiszta háromkeresztes vizelettel.
      - 2022. 08. 16. 11:25
  • Posta Imre
    Rontották Magyarország kilátásait, esik a forint

    Részben a pénteki hitelminősítői kommentár, részben a dollár erősödése miatt nagyot esett ma a forint, az OTP-t is adják. A héten főleg az amerikai kiskereskedelmi szektorra figyelnek a befektetők. Az ether nem bírt sokáig 2000 dollár felett maradni, de így is két és fél hónapos csúcs közelében áll.
    https://www.startlap.hu/gazdasag/ront...-a-forint/


    Kifejezetten drágának számít Európában a magyar „lakossági piaci ár”

    Változatos kommunikációs trükkök sorát veti be a kormány a rezsiemelés álcázására. Ezek közé tartozik a „lakossági piaci ár” fogalma, ugyanis a többletfogyasztásért felszámolt áram- és gázár európai viszonylatban is kimagasló lesz.

    A rezsicsökkentés korszaka augusztus elsejével véget ért Magyarországon. Ha a fogyasztásunk túllépi az átlagot, akkor az áram ára nagyjából a kétszeresére (kilowattóránként 36-ról mintegy 70 forintra), a gázé pedig több mint hétszeresére (köbméterenként 102-ről 747 forintra) ugrik. Hiába tudjuk, hogy a rezsicsökkentés korábban sem feltétlenül azt jelentette, hogy a lakosság a lehető legkedvezőbb áron kapja a gázt és a villanyt (hiszen a piaci ár tavalyig tartósan elmaradt a tíz évvel korábban meghatározott „rezsicsökkentett” összegtől), a fogyasztók mintegy fele most azzal szembesül, hogy rendkívüli módon megdrágul az általa felhasznált energia egy része.

    A drágább rész úgynevezett „lakossági piaci áron” jut el majd a fogyasztóhoz – erről Németh Szilárd rezsifelelős beszélt a napokban Tusnádfürdőn. Ám a 747 forintos „lakossági piaci” gázár és a 70,10 forintos „lakossági piaci” áramdíj tulajdonképpen „fából vaskarika” – mondta a 24.hu-nak Holoda Attila, aki a második Orbán-kormányban helyettes államtitkárként az energetikai területért is felelt. Hiszen az ár vagy „lakossági” vagy „piaci” – hiszen a világon sehol sem engedik rá a tőzsdei árfolyamváltozásokat közvetlenül a lakosságra.
    https://24.hu/fn/gazdasag/2022/08/03/...asonlitas/
    - 2022. 08. 16. 07:41
    • S
      Általában nem hangsúlyozzák a médiában, de a zsidók a tőzsde mellett a koszvadt zsidó hitelminősítő cégek döntéseivel döntenek egyes országok életszínvonaláról.
      - 2022. 08. 16. 11:29
  • R
    Yuval Harari, transzhumanista és a WEF tanácsadója szerint "a 21. század elején egyszerűen nincs szükségünk a lakosság túlnyomó többségére"
    mivel a modern technológiák gazdaságilag és katonailag "feleslegessé" teszik az emberi munkát.

    "Itt van ez a sok okos ember Kaliforniában, New Yorkban és Pekingben, és ők ezt a csodálatos jövőt tervezik a mesterséges intelligenciával, a biotechnológiával, a globális összekapcsolhatósággal és miegymással és nincs szükségük rám. Talán ha kedvesek, akkor dobnak felém néhány morzsát, mint például az egyetemes alapjövedelem," de pszichológiailag sokkal rosszabb azt érezni, hogy haszontalan vagy, mint azt, hogy kizsákmányolnak"
    "Mert a jövő arról szól, hogy egyre kifinomultabb technológiákat fejlesztenek ki, mint például a mesterséges intelligencia [és] a biomérnöki technológia. A legtöbb ember nem járul hozzá semmihez, kivéve talán az adataikat és bármit is csinálnak még az emberek, ami hasznos, ezek a technológiák egyre inkább lehetővé teszik, hogy az embereket helyettesítsék." Forrás


    A globális pénzhatalom már döntött a jövőkről az életünkről. Egy jól megtervezett gazdasági és biológiai háború zajlik bolygószinten az egész emberiség ellen.
    https://www.napitema.com/2022/08/yuva...s-wef.html
    - 2022. 08. 16. 09:13
    • S
      A georgiai vezérlőkövek 1980 óta erről szóltak, az 500 millió emberszámról.
      - 2022. 08. 16. 11:27
    • H
      Sajnos olvastam ezt a könyvet (Sapiens) ettől az érdemtelenül felkapott zsidótól. Mert a fiam jóhiszeműen megvette a születésnapomra. Csak azért nem vágtam utána szemétre, mert a fiam ajándékával már mégsem lehet ilyet tenni. Mint minden rendes (???) zsidó úgy ad, hogy azt hiszed, kaptál valamit, de csak úgy kapsz, ahogy a vattacukornál (jó nagy, látványos, de a végén kiderül, hogy csak valami kevés, gejl szarért dobtad ki a pénzed). És persze ez a Harari is vér-liberális.<br />Ismétlem magam: nem minden liberális zsidó, de majdnem minden zsidó liberális.<br />Ha csak meglátom és megsejtem valamiről, hogy zsidó, én már azonnal gyanakszom, hogy engem, mint gójt kurvára át akar baszni (akármivel, bármivel) - és rendszerint (azaz mindig) nem is csalódom.
      - 2022. 08. 16. 11:38
      • S
        Hess, jó hasonlatokat mondasz, de pontosítok:
        Nem minden parazita zsidó, de minden zsidó parazita.
        Azt hiszem ezt örökre fönnmarad.
        Nem azé mee én írtam, hanem azéé mee igaz.
        - 2022. 08. 16. 11:54
  • S
    Ha már Ákos, a kérdésem az, hogy tényleg jezsuita-e, Imre mondta egyik beszédben, de én semmi forrást nem találtam hogy az lenne. Mindig viszonylag egyszerű dalszövegeket írt, könnyen megfejthetőek számomra, csak maga az ember rejtélyes ki is valójában. A nagy kedvencem rammstein esetében is hasonló a dolog.
    - 2022. 08. 16. 12:35
    • Posta Imre
      Úgy emlékezem a felesége családjával kapcsolatban jött fel ez a téma sok éve a Nők lapjában, de egyik számában apját is élteti, aki nem is értett latinul, de úgy énekelt. Azért vannak elrejtett utalások, ha figyelsz!

      Csak énekelt és egy szót sem értett latinul
      De kért, hogy higgyem el ha érdekel
      Hogy meghívja a bajt, aki térdet sose hajt
      A szívét sem emelheti fel, csak az, aki mást is felemel
      Apa látod, mivé tesszük a világot, nem hiszem el
      A hiányod arra tanít, legyek én, aki mer
      Te is látod, mivé tesszük a világot, nem hiszem el
      A hiányod arra tanít, a teher engem is felemel
      Felelemel


      Erdő Péter és Kovács Ákos mutatta be a NEK himnuszát


      Nagyszabású sajtótájékoztatót tartottak Budapesten, melynek keretein belül bemutatták a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus himnuszát. Az eseményen részt vett mások mellett Erdő Péter bíboros, prímás, Böjte Csaba ferences atya, Csókay András idegsebész és Kovács Ákos énekes.</p>

      Bemutatták az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus (NEK) himnuszát és imázsfilmjét hétfőn Budapesten. A rendezvényen Erdő Péter bíboros, Esztergom-budepesti érsek átadta a kongresszus 12 hírnökének megbízó oklevelét.

      Erdő Péter elmondta: a mostani himnusz az 1938-as budapesti Eucharisztikus Világkongresszus himnuszának újragondolt, áthangszerelt változata.
      Úgy fogalmazott: a „Győzelemről énekeljen napkelet és napnyugat” kezdetű himnuszt „ahol magyar ember él a világban, mindenhol ismerik, tudják és szeretik”. Példaként említette, hogy 2019 júniusában Csíksomlyón, a pápai misén százezer ember énekelte fejből, valamennyi versszakával. Ezért döntött úgy a püspöki kar, hogy amit lehet, megőriznek a himnuszból.

      Megmaradt a Bangha Béla jezsuita szerzetes által írt szöveg, de új, „modern zenei köntöst” kapott az ének – mondta a bíboros.

      https://vasarnap.hu/2021/06/14/erdo-p...himnuszat/
      - 2022. 08. 16. 12:44
  • S
    Köszi, ugy tűnik csak lusta voltam rendesen utánanézni. Már a bálványimádó zs.keresztényes dumái is gyanúsak voltak régebben meg egy két ilyesféle zenéje, de szektásnak valamiért nem gondoltam
    - 2022. 08. 16. 12:54
    • H
      Nem tudom megmagyarázni ész-érvekkel (talán nem is kell zene esetében), de valahogy - azaz: ösztönösen - mindig viszolyogtam Ákostól és a zenéjétől.<br />Úgy látszik, éreztem a "büdöset".
      - 2022. 08. 16. 13:13
      • S
        A megérzések nem tévednek. Én így vagyok a legtöbb zenésszel, színész stb. Persze valszeg közöttük is vannak szintek, ki mennyire "büdös".
        - 2022. 08. 16. 13:17
        • S
          A zsinészek egy-két kivételtől eltekintve egy-két évszázada mind zsidók, a zenészek szintén néhány kivételtől eltekintve vagy zsidók vagy cigányok vagy niggerek. Ennek több oka is van, az egyik hogy másra se jók.
          - 2022. 08. 16. 19:45
  • Posta Imre
    Szedem a kertben a poloskákat! Egyesével, kézzel és tanulnak úszni, Eddig nem ment egyiknek sem. Lehet a házban is van pár szolgálati demokratikusan alkotmányos bogár. Na, közben leesik a tantusz és berren. Nem írtam róla, de megnéztem a legújabb Predátort. Indián lány a főhős és ésszel kirí a törzséből is és saját fegyverével győzi és öli meg az élilyent. Nem puska ám, hanem tomahawk és nyíl! Komoly. Aztán most olvasom, hogy egy indián apacs nőtől 50 év után kérnek elnézést az Oscar szervezői, mert akkor ki is lett füttyölve, éppen a diszkrimináció miatt. Nálunk kurul a táj a paralamentben nyitódik meg! Eh, micsoda kis törzsi sovinizmus ez már! Mit szól ehhő a rabbi? Ennyi nácit feltörni, mint a seperma!
    - 2022. 08. 16. 13:37
    • H
      Kéne már máshol is "poloskátlanítani" (nem semmi ez a magyar nyelv, lehet ilyen szót is al-koton-ítí-ani!).<br />Persze biztos, ami (rendőr)biztos, egy 50 kilás követ kötni a derekukra, ha úszni akarnának.
      - 2022. 08. 16. 14:16
    • polip
      Talán lehet belőle poloska snacket csinálni
      https://www.nosalty.hu/ajanlo/tucsokl...lmiszereit
      Így kevesebb lesz a metánböfögés:)
      - 2022. 08. 16. 18:05
    • S
      A kalapszartörvényben le van fektetve a ganatúró bogarak lakhatási joga. A szarban. De most hogy a kizárósodó-kazáros-sodó kazártudatú körültájlakók ünneplik a hamukát-hanukát-kanlukát ott az egy főre eső olos-kák száma biztos bűzlik mint Dániában Hamlet fogsora. Egyébként a poloskák a gyülevészkedési szabadságot gyakorolják amikor sokan vannak és megtanultak járni kétlábon. Ez a homo polosKraus judaiensis. Ki se lehet irtani őket.
      - 2022. 08. 16. 19:58
    • S
      Sokan a poloskák miatt nem termelnek már paradicsomot.
      Lassan már csak fóliában érdemes termelni. Annyi a kártevő poloska, csiga, lótücsök, légy, darázs stb... a fólia a vihar, jég ellen is véd, árnyékolni is lehet benne.
      - 2022. 08. 16. 18:31
      • R
        Káliszappan egy tökéltes BIO permetszer. Elpusztítja a levéltetveket, pajzstetveket, tripszeket. A katicákra nem mérgező. Ökológiai termesztésben engedélyezett,...RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN ITT: https://floravita.superwebaruhaz.hu/k...er-t281225
        - 2022. 08. 16. 19:05
  • Posta Imre
    Eh, lassan Sojgu föltámasztja a szkítákot es! Lesz itt olyan alkotmányos dinoszar park, hogy befosik, aki lássa!

    Visszatérés a halálból: tudósok visszahoznák az élők sorába a rég kihalt tasmán tigrist

    Egy cég arra a lehetetlen küldetésre vállalkozott, hogy visszahozza az élők sorába a közel egy évszázada kihalt tasmán tigrist.

    A tasmán tigris már közel egy évszázada kihalt, ám tudósok most azt állítják, képesek lennének feltámasztani az állatot, sőt, vissza is tudnák integrálni régi élőhelyére. A tudományos áttörést jelentő géntechnológiára szakosodott cég, mely magát “kihalásmentes vállalatnak” nevezi, bejelentette, hogy már megkezdték a munkát a tasmán tigris feltámasztására.
    https://liner.hu/tudosok-visszahoznak...n-tigrist/
    - 2022. 08. 16. 20:41
    • R
      A herceget is feltámaszthatnák!! Helyes!
      Azonosították Szent László maradványait.....
      Tudományos világszenzáció!! 
      Archeo-genetikai vizsgálatokkal igazolták a Szent László-koponya ereklyéjének eredetiségét, ami régészeti szenzációnak számít. Szent István államalapító királyunk után Szent Lászlót a legjelentősebb magyar uralkodóként tartjuk számon. Minden értelemben kimagaslott kortársai közül a kegyes lovagkirály, akinek élete bővelkedik fordulatokban, nevéhez több legenda, és a középkori Magyar Királyság stabilitásának megteremtése kötődik. https://www.youtube.com/watch?v=ztZKq...tZKqL9AGVw
      - 2022. 08. 16. 21:33
      • Posta Imre
        Jézus!
        - 2022. 08. 16. 22:24
        • S
          I. László volt Jézus? :)
          - 2022. 08. 16. 23:25
        • S
          Nem üdülök, épp friss-ülök... JÉZUS a szupersztár!
          - 2022. 08. 17. 09:23
          • S
            Üdv, hogy visszatértél! Salute!
            - 2022. 08. 17. 11:06
        • S
          Erdő Péter - Ómen! - még Prokop Péter (katolikus pap-festő,- író, s ismeretem szerint óriás gondolkodó) szerint is előbb volt jogtudor, mint hithű jókatolikus. Ö katolikus jogásza nemis számított másra, mint őkegyelmessége a pápa tisztségére, mert igen szerényen ugyan, de mégiscsak kismagyarországnak akart volna hírnevet szerezni Karol Józef Wojtyła után, ha nem is lengyel-múltú hősi előzményekkel. Sajna, a dolog bevégzetlen maradt és most pispekünk nekünk vagy mi? A Jog és az I-gazság még nem segítette a fő keresztyéni posztra. Tán Szent László, vagy Priszka Beszélő boglára lehet a ludas, - ha még hagytak belőle az ÉlőLélek Szent Koronájában,- de ez már a "megfeszítettnek" is sok lehetett, de lehet, hogy világiasabb hívságú a dolog és volt más adeptus, aki lekörözte...
          - 2022. 08. 17. 09:34
    • A
      Ezt halgasd meg Bubo Doki , azert meg az Oroszoknak is van humorerzekuk .<br />Most nyilt meg az Oroszoknal a modern fegyverek kiallitasa , es eleg nagy erdeklodest es jo uzleteket kotnek a frontvonalon helytallo fegyverek eladasaval.<br />De nem csak azt mutogatjak , hogy mit vegyenek az erdeklodok , hanem azt is , hogy mit ne vegyenek . Egy egesz pavilont nyitottak az Ukran frontokon lefoglalt nyugati fegyverek bemutatasara, koztuk egy teljesen mukodokepes M-777 Howitzer agyut is. Miszerint ezek a nyugati csodafegyverek nem sok vizet zavartak a frontvonalon . <br />Az Oroszok a Tasman tigrist feltamasztjak , a nyugati fegyvereket meg viszik a hulladekgyujtobe .<br />Azt hiszem holnaptol ez a pavilon videoja lathato lesz a nagyvilag szamara is .
      - 2022. 08. 17. 05:31
  • Posta Imre
    Több nem is kell

    Kovács Ákos dal

    Azt hitted, hogy semmiség
    De mostanra már túl nagy a tét
    Minden emberi jellem tör ez a szellem
    Ebből elég volt, ha csendben maradsz
    A sorsodról meg dönthet a kaszt
    Meg kiderült, hogy micsoda vétek a puszta léted
    És le cserélnének

    Több nem is kell
    Csak ne felejts élni (ne felejts élni)
    Több nem is kell
    Csak tudj még remélni (tudj még remélni)
    Őrizd, ami csak a tiéd
    Soha ne engedj, ha túl nagy a tét
    Több nem is kell (több nem is kell)
    De ha te nem véded, senki se védi (nem is kell, több nem is kell)
    Örök szükség állapot
    Tudod a klíma és a vírusok
    És egyformán csahol a falka, ha a gazda hajtja

    Vonoglanak a betű szavak
    Szeretnék a lányod, fiad
    Ami eléjük állva nincs határba, de gyilkos a lárma
    Több nem is kell
    Csak ne felejts élni (ne felejts élni)
    Több nem is kell
    Csak tudj még remélni (tudj még remélni)
    Őrizd, ami csak a tiéd
    Soha ne engedj, ha túl nagy a tét
    Több nem is kell (több nem is kell)
    De ha te nem véded, senki se védi (több nem is kell)
    Több nem is kell
    Csak ne felejts élni (ne felejts éln)
    Több nem is kell
    Csak tudj még remélni (tudj még remélni)
    Őrizd, ami csak a tiéd
    Soha ne engedj, ha túl nagy a tét
    Több nem is kell (több nem is kell)
    De ha te nem véded, senki se vedi (már nem is kell, több nem is kell, több nem is kell)
    - 2022. 08. 17. 08:11
  • Posta Imre
    Ukrajna lerohanása óta minden nyolcadik zsidó elhagyta Oroszországot, és a folyamat nem áll le - írja a BBC.

    A zsidók Izraelbe költözését segítő Jewish Agency szerint az Oroszországban élő, 165 ezer fősre becsült zsidó populációból március óta már 20 500-an költöztek az országba, sok ezren pedig máshova.

    A félelem a zsidóüldözéstől élénken él a mai generációk fejében is, pedig a kommunizmus bukása óta Moszkva komoly erőfeszítéseket tett a zsidó közösségek fejlesztésére.

    „A nulláról kezdtük a zsinagógákkal, iskolákkal, óvodákkal, szociális szolgálatokkal, a tanárokkal, a rabbikkal és a közösség tagjaival" - mondta Pinchas Goldschmidt, aki 1993 óta Moszkva főrabbija. Ő és családja két héttel a háború kitörése után előbb Magyarországra, majd Izraelbe menekült. Ezután lemondott tisztségéről, és felszólalt a háború ellen.

    „Úgy éreztem, hogy tennem kell valamit, hogy megmutassam, hogy teljesen elhatárolódok Ukrajna inváziójától, de ha ezt Moszkvában tettem volna, veszélybe sodortam volna magam” - mondta.
    https://www.msn.com/hu-hu/hirek/other...estro=true
    - 2022. 08. 17. 10:12
    • S
      Henry Kis zinger aszonta, 2022-ben nyekk Izraelnek. Tehát az oroszországi zsidók fogják szétzilálni Izraelt? Kis zinger a varrógép szakma hőse.
      - 2022. 08. 17. 11:05
      • S
        Érdekes hogy Henry Kis-zinger milyen rokoni kapcsolatban állt Krezinger János, alias Kádár Jánossal. Az egyik Fürth-ökben született, a másik Fium-eban. Krezingerről egy rendszert neveztek el, Kis-ingerről egy új világrendet. Krezinger a legvidámabb barakkot hozta létre, Kis-inger a legvidámabb barakktól menekült meg. Krezingerszeretett ultizni, Kissinger meg multizni.
        - 2022. 08. 18. 07:14
    • S
      Nem tudom milyen Ukrajna lerohanása történt. Lengyelország orosz és német részről az lerohanás volt, vagy amikor fiatalon lerohantam a Közértbe. A BíBiCi szerint a lassú háború milyen lehet? Ez oljan félreértés, mintha valaki nyúlszagértő azt mondaná hogy ejrópai városokban a középső korosztályban úgy imádkoztak volna, hogy a magyarok nyulaitól ments meg uram minket.
      - 2022. 08. 18. 07:20
  • V
    Nekiment a kormánymédia egy bírónak, nyilatkozatban állt ki mellette az Országos Bírói Tanács
    https://hvg.hu/itthon/20220817_vasvar...yilatkozat
    - 2022. 08. 17. 14:40
    • P
      Azzal, hogy azt írja, a bíró próbálja támadni Magyarországot, talán nem azt mondja, hogy az országot és a "jogos" vezetőséget támadja, hanem azt a gyülevészt, akik mint vállalat magyarország néven futtatják a vállalkozásukat. A kettő pedig nem ugyan az ugyebár! A bíró tudhat ezt-azt a valódi jogi helyzetről, csak hát...<br />Előbb-utóbb az ilyenek kovidosok, vagy majomhimlősek, vagy májbajosak lehetnek, esetleg elromlik a fék az autójukban.
      - 2022. 08. 18. 10:25
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %