Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Volt egy álmom

Volt egy álmom
és volt egyszer egy vadnyugat is. Nem van, de lesz. A nincs múlti delej. Fletorlódtak az információk a szennyvízcsatornán, de vízhiány tekintetében furdaljon kovidorvosához, és föl! Mielőtt gyanúba keverednétek, nincs álmom, mint Luthernek, vagy az ABBA-nak, csak jött egy kép-lett, ha akarjátok nagyon, megosztódom veleTEK, mert szimbolikában nem szegény és nincs megfelejtése sem.

Pár napja dédelgetem ám szombatra vir-riadóra küldtek egy másik dimenzióba. Ami megmaradt odaátról, esthajnal, vagy tán hajnalodó est, nyugalom valahol a kirgiz kurgánoknál egy tanyán. Nehéz eldönteni, mongolok voltak -e ott többen, férfiak, egyszerűek, munkás-kinézetűek. Nem tudom miképp keveredtem közéjük, mint idegen, de ott volt dolgom. Ez a rész tisztázatlan félhomály, tábortüzes, csillagfényes. Nem tudom már, üzleteltünk, vagy valami egyéb kapcsán nálam termett pár köteg pénznek látszó fecni. Talán Euró és jósok Rubel. Nem tudtam mivégre, minek és mihaszna ott a semmi közepén. Idegen tárgyként hatott, talán nekik hoztam. Oroszul kezdtem szóváltásba az ottaniakkal. Nem voltak sem kedvesek, sem kedvetlenek, inkább fáradtak. Aztán elindultam, egy másik csoport felé, akik a "tanyán" beszélgettek, talán főztek is. Mintha a kút felé vettem volna irányt és akkor a sötétben egy tarka-barka kígyó csúszott marásra készen a lábam elé. Nem volt ijesztő, inkább váratlan. Többiek mondják, vigyázzak, szok erre Lenin "zméja" is. Elindultam visszafelé, a kelgyó követett sietve, ugrálva, de minden egyes "ugrásnál" mintha szétesett volna, kihányta a belét adagokban, mintha trágya jött volna ki belőle, aztán lényegében elfogyott. Nem tudom azonosítani, elpusztult, vagy csak igen összezsugorodott kukacméretűvé, de talán az utóbbi....aztán megébredtem.

Lehet a Kurultájosok ihlettek meg, vagy van köztük nem csak kazár is, hanem valódi t-látós, vagy a MOGY 200 milliós támogatással létrejött "fideszes" rendezvény (ja a Kurultáj is az), de talán nem is lényeges. A dolgok zajolnak csendesen. Ja nem is, nagyon is hangosan, de hát kit zavar?

Aszály? Kakaklizma? Meghalunkmindegyszálig? De izgi! Nem untatok senkit a hírekkel, mert minek? Lövik a Zaporozseci atomtemetőt? Na és? El ne higgyétek már, hogy komoly a veszély, mert komolytalan. Vagy nem?  Mindenki összejódolta már a gigáját?Teljesen fölösleges. A háttérsugárzás az előtérben is egyre csak növekszik. Leállt MOL karbantartásra, nincs benzin, gazolin? Ismerősöm ismerőse mondja, szétkapták a vasúti mérleget és nem is szerelték vissza. Na, pl. ilyen lényeges momentumokkal fékezték a közvéleményt és a többi is ilyen "féknyúz". Mesterségesen gerjesztik a belpolitikainak látszó globális hatalomátvételt, minden egyszerre bevetve és Jézus is vár már az öltözőben, mikor szól a porondmester, hogy "manézs"! Öröm ez az én kicsi szívemnek.

Van pár nyüansz, amin azért el kék gondolkazzanak, akik erre képesek még. Felvetődött a kérdés, mi lenne, ha az oroszokat kitiltanák az EU-ból...de amúgy cakkompúder. Medvegyev már nácikat emleget. Eh, lesz még itt Dávid-csillogó is mindenféle kiadásban, diszkriminatíve és persze sporkilövősdivel összekötve? Nem tudom átérzitek-e a kakajós csigát? Putyin  is hírbe került, hogy Herczoggal egyeztet a Szohnutról, vagy ki tudja miről? Tajvan is toppon van, az USA szépen kotródásra kényszeről a Csendesebb óceánról. Oroszok tán lezárták a hadihajók előtt a Berring -szorost.


De tudj-átok mit? Mindez smafu. Hibridek háborúja. Lengyelek már soros állományt emlegetnek (itt is csak meglesz, ugye nagytiszteletű méltóságos főispán uram-bátyám?) és a szlovákok tán az ukránoknak passzolták az összes hadirepülőjeiket. De hagyjuk a sallangokat. A lényeg a népnek be van lógatva a pirított lópasz rendesen. Elvégre lovas, vagy legalábbis, lóvá tett nemzet vagyunk. Illetve már nem vagyunk, de hát kinek legyen meg a hit(lere) szerint, ezen nem nyitunk vitát.

Na szóval, zajlik a csere-bere. Nem fontos, csak megjegyzem. A fiktív Pintér lecseréli a rendőri vezetőket, ha már Rogán és Lázár így akarja Putyin parancsa szerint. Még a Papp is megy tán az ORFK-tól. Eh, ezekben a kemény keresztlényi időkben megválni a Papp-tól...micsoda pazarlás. Ki adja fel a zutolsó elkenetet?  A titkosszolgálatoknál is erős a mocorgás. A "mi ügyünk" is egyértelműen onnan van komponáltatva.

Tegnap ránéztem egy fress hispán filmre. Kódneve császár...a címe és pont betekintést a a titkosszolgálatok tevékenységének egy szűk és igen mocskos aspektusába. Ne kérdezzétek, hogy demokratikus, vagy alkotmányos-e, a lényeg, hogy megfilmesítették, mit is művelnek ezek "valójában". A netflixen bukkantam rá és Vera is azt mondja, hogy micsoda szelek fújnak az új divatban. Lényeg, hogy az egyik bennfentes ügyelsimogató végül csak próbál ember lenni (késő) és kitálal egy online újságnak (az is az ő beszervezettje) minden nyomorult ügyről, amiben benne volt, politikusokról, bíróról, sportolóról...kik is ezek. De sok éven keresztül vártam, hogy egy ilyen megtért titkosszolgálati szarkaláb-kupac hoz egy pendrájvot, de hát nem hozott. Annak idején, mikor egyszer találkoztam (aki összehozta a találkozót a házában, már halott) Pallag Lászlóval ...éppen rádiót szerelt, teljesen "le volt csúszva"...és nem érdekelte már semmi. Fűztem, adja elő az olajos doksikat, lehozom az egészet, ott egye meg a fene ezt a nyomorult bűnöző csürhét...ha bele döglök is. ..., de csak nézett rám. A találkozó után pár hónapra halott volt ő is. Ma már értem a tekintetét, "nihilizmusát"...teljesen igaza volt, bármit is gondolt. Szolgálati "munka" volt az elejétől fogva a rendszer-szintű hazaárulás. Mára ez már még csak nem is titok. Máté is rádiókat szerel éppen. Beszerzett két Szokol típusút és most forrasztgatta őket, alkatrészeket, elektronikát, kondenzátorokat cserélt, hogy fogják az adást, ha ugye nem van "internet"...sem.

Mondok nektek egy példát, hogyan megy ez. Észak Korea bejelentkezett 100 ezer katanával az oroszok mellett harcolni. Nos, a tisztek ott beszélnek oroszul (is), meg kínaiul (is), ha nem mindenki, de akit küldenek biztosan. Mivel az orosz haderő is tele van uramácimbi-shalom-testvérrel, én azt csinálnám, hogy szétszedném az alakulatokat (ez zajlik most a mogyorók fegyveres testüregeinél is) és olyanokat tennék be, akik nem érintettek a haverkodásban, így az elvtársakat, lebukás, hazaárlás esetén nem mentheti már meg csak a Szűzmária-Jézuskrisztus-Filemon. Na, mondjam még a picológiai tükköket, hogyan lehet "tisztogatni"? Már vannak nemzeti egységek, akik nem oroszul beszélnek egymás közt...most is, és azt mondják erre, hogy legalább az ellenség nem érti a rádióforgalmazást.

Na, és akkor ide csatlakozom a keddi teljesen fölösleges ügyészségi berendelésünkkel kapcsolatban. Sietve kell lezárniuk a zügyet, amit el se kellett volna kezdeniük. Nekem teljesen egyértelmű, hogy szolgálati utasításba kapták, hogy ennyi volt. A rám állított Magyar Nemzet (milyen szép is lenne, ha lenne még valóban magyar és valóban nemzet!) besúgói is átcsapnak lassan "plágiumba".

Mondom mi a "gond". Az eddigi "adatok", kibányászott információk és meg nem hallgatott tínúk szerint semmilyen "összeesküvődés" nem volt, semmilyen "részben konspiratív" módon. Nem beszéltünk, egyeztettünk soha senkivel sem emberőlészetről (kérdés mára már nem költői, ki is az ember), sem alkotmányos rend megerőszakolásáról. Annyiban maradt a dolog, hogy a saját, nyíltan vállalt, a szolgálatoknak szánt okató, információs és pszichológiai presszióra készült anyagokból ollóztak össze pár kijelentést, amire akár büszkék is lehetnénk, azok sem részben, egészben meg pláne nem értelmezhetők a legnagyobb rosszindulattal sem bűncselekményeknek. Az más kérdés, hogyan akarnak most ebből kimosdatni bennünket, mert erre immár a leggyagyásabb hivatali közegesek is ráhébrdehetTEK. Végül is semmi jelentősége, míg a lábunkon a bilincs és dolgozni sem engednek egyelőre. A mostani "kihallgatáson" derült ki, az ügyész elfeledte csatolni az anyagaihoz a januárban a kezébe adott kézírásos "vallomásom" és azt is, amit akkor vett át ott előttem  posta küldeményként. Izgi, hogy tudomást sem akartak venni arról, hogy a szolgálatok hogyan mozgatták a szálakat pl. BátorNyilas kérdésben, vagy hogy tették rám a zézerkereső-fényt  a Cserháton. Ja, az ügyészem is Cserháti...de hát ez is csak véletlen.

Nos, izgalmas lesz, miképp akar majd bármilyen bíró ebből bűncselekményt összerakni, úgy, hogy az egész "ország" és a teljes "közigazgatás" az ismerősöm szerint egy merő maffiahálózat, melynek aktív része az ügyészség és persze a bíróságok. Bűnözők vádolnak ártatlanokat azzal, hogy a bűnözők mocskait kiteregetve igazságtételre ösztökélnek? Hm. Izgi!

Csak a szokásos! Nem mintha a bírók tajt-ártatlan báránkák vonának, mert ez elvileg kizárt itt új-hedoniszán alsón, de azért ami pofátlanság, attól még "nemzeti", nem?



Kiszivárgott egy magyar bírósági irat, ami rosszkor jön az EU-pénzes tárgyalások idején

2022. augusztus 14.
Annak ellenére lett a Fővárosi Ítélőtábla Polgári Kollégiumának tanácselnöke Kovács Helga Mariann, Varga Zs. András Kúria-elnök felesége, hogy kevesebb, mint a fele szavazatot kapta meg a bíróktól a versenytársához képest – tudta meg kiszivárgott bírósági iratokból a brit Observer. A hvg.hu forrásai megerősítették az információt.

A brit lap szerint a fejlemény egyrészt azért érdekes, mert így Kovács Helga Mariann politikailag érzékeny ügyekkel is foglalkozhat. Ilyenek például öröklési, kártérítési, személyiségi jogokhoz fűződő, sajtó-helyreigazítási, választási eljárási vagy közérdekből indított perek, de az eljárások elhúzódásával kapcsolatos kifogásokat és a civil szervezetekkel kapcsolatos ügyeket is a fellebbviteli testület ezen kollégiuma tárgyalja.


Másrészt azért is érdekes a fejlemény a lap szerint, mert például a bíróságok függetlenségébe való politikai beavatkozás körüli aggodalom is fontos ok abban, hogy egyelőre nem érkeznek meg az új ciklus EU-forrásai Magyarországra és éppen most zajlanak azok a tárgyalások, amelyek a helyreállítási és normál felzárkóztatási pénzek kiszabadítását is célozzák. A jogállamisági eljárás pedig kulcskérdésnek tartja a bíróságok független működését, mert ez fontos garancia az uniós pénzek szabályszerű felhasználása szempontjából is.

Az Obervernek egy névtelenséget kérő volt bíró azt is mondta: az ügyek nagy többsége magyar bíróságokon rendben zajlik, de a politikailag érzékeny témákat a legfelsőbb bíróságon olyan

hűséges bírói tanács hallgatja meg, akik a kormány számára kedvező ítéleteket hoznak.


Emellett nyilatkozott a lapnak Vasvári Csaba, az Országos Bírói Tanács szóvivője is, aki korábban 18 évig bíróként is dolgozott és jelezte ő és kollégái évek óta tapasztalnak „külső és belső” nyomásgyakorlást, ami minden oldalról érkezik....


https://www.portfolio.hu/unios-forrasok/20220814/kiszivargott-egy-magyar-birosagi-irat-ami-rosszkor-jon-az-eu-penzes-targyalasok-idejen-561167?utm_source=hirstartutm_medium=portfolio_linkekutm_campaign=hiraggregator
Majd szépen sorra veszem az ügyészség minden mondatát, állítását, ha kell, de lehet nem is kell, mert előbb ideér Asgard kakitány és leszarend!

Ha már a szimbólumoknál tartottunk, Vera felvetette, mi lenne, ha csinálnék egy kerti pottyantóst, mert hátha úgy alakul a kula és ha már ennyire bexaratnak, akkor csinájjjjuk rendesen!  Aztán nagyobb fiam is felszólalt, összeraknék-e néki egy bicajt, mert Pöstiben inkább tekerne A-tól Z-ig. Mindeközben Mari a napokban úgy jött haza edzésről, hogy elszakadt az első fékbowdenje és most Máté is úgy jött haza munAkából, hogy neki is pont az durrant el. Egy héten belül két  első fék ilyetén meghibásodása vajon isteni jel? Verának mondom, erre ő: akkor most félni kell? Persze együtt néztük meg a titkosszolgálatos oktató anyagot és azonnal asszociált. Mondom, szerintem nem ők voltak, hanem egy magasabb szolgáltató, s ha már én nem bicajozhatok, rajtuk keresztül üzen: ne fogjam vissza magam.


Most reggel olvasom Ferge(teg) Zsuzsa állítását arról, hogy a "nép nem fog lázadni". Ez? Ez biztos nem, csak izzadni és csönben elmúlik, mint a seggen a kelés. Nincs már szükség semmilyen "népre" rég, talán lassan átmegy a tudatok helyére is kollektívan. Itt felhívni, felkérni, fölszólítani is meddő kommunikációs trükk, semmi egyéb. A szolgálatokkal lerendezték a csöndes átmenetet az élőhalalból a halal életbe és ez a zömnek föl sem sejlik, mint penetrancia.

Apropó, szolgálatok. Tudom, hogy a telefonjainkat (is) csekkolják és többek internetes hozzáférését blokkolják az oldalhoz, de nem értem az okát. Illetve igen, de azt nem értelemmel értem. Mire jó ez ma még? Az ügyészségek biztosan nem kell már adat, telefonon csak qvaanyázást hallanak a "rendszerrel" kacsolatban, de hát ezt ők is mondhatnák és munka ügyben, vagy terápiásan beszélgetünk, családilag, ahogyan eddig is. Ha azt akarják kifitetni még mindig, miért álmodok olyanokat, amilyeneket, azt biztosan nem ennek a hálózatnak az ellenőrzése, akadályozása kapcsán lesz melegválaszova! Nagyon unom.

A mostani "gyanúsításom" utolsó mondatában elharangozódó állítás: Ön ugyancsak eltervezte, hogy a további kommunikáció leplezése érdekében 2021. július 10. napjától valamennyi gyanúsított és a PI-kör további tagjai a SIGNAL elnevezésű üzenetküldő alkalmazást használják."


Nos, nekem ez a mozzanat talán azért eset ki, mert teljesen SIGÁL-ban élek, mindent jelként kezelek és nem rejtezkedtem sosem. Mivel az utolsó mondat a SIGNAL, ezért ezt is jelnek tekintem, utolsó figyelmeztetésnek, vagy végső jelnek, esetleg jelenésnek. Bár az ügyészek szerint én javasoltam ilyesmit, meg kellett nézzem a google-ban, mit is javasoltam, mert számomra ez új, de a bíró biztos benyalja, hogy mi "kóhnspirálni akartunk". Nem tettük, de tehettük vona! Ők meg nem emberek, de lehettek vona - az ismerősöm szerint.

Tehát álmondtam egy "signált" és az ügyész is signált egyet...ez azért már csak jel-ent valamit, vagy esetleg valami mást....

Úgy néz ki, hogy amiről kezdetekben összeszirénáztak, hogy fegyveresen előkészültünk, abból sem igaz egy hang sem, nem csak a fegyveres rész, de az előkészület sem.


Szombaton menyegzőt tartunk és onnan más időszámítás is veszi kezdetét.

69 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %