Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Alkémiai menyegző

Alkémiai menyegző
Hálás szívvel köszönjük a jókívánságokat, együttérzést és kitartást! Meghozta az esőt is a kedvünk, nyílegyenest Dél-Észak irányába, ahogy azt a katonai stratégia előírja. Itt suhantak a Grippenek már reggeltől a tiszteletünkre és mi tisztelegtünk nektek! Igen szűk családias körben a garázsból evakuáltam a tartalmat és póriasan, de méltósággal keltünk egybe Verával megint, mint a dagasztott tészta. Méltósága volt a napnak és embernek. Mintha eltávolodott volna minden társadalminak mondott iszony és kötelezettség. Mezítlábasan keltünk át túlra. Köszönöm, hogy ez megadatott, láttam Verát boldogságában, gyermekeinket önmagukhoz mérten is felszabadultabban létezni. Sorsfordító napnak tűnik és elcsodálkozom rajta, hogy annyi minden után és előtt, de még mindig élünk és azon kevesek közé sorolhatjuk magunkat, akik szeretetben élnek. Vera úgy érzi, nagyon jó energiákat sikerült megmozgatni, tálán érezhető is volt ez már. Ennek semmi köze a "hivatalosan" körített a - gusztustanasági rongyrázáshoz, gazdanemtüntetéshez. Valami vegyészen másról van már itt szó.


Nem érzek szellemi indíttatást ennek a kibontására, mert szavakat sem lélek! Semmi misztika, heurisztika. Kaptunk pár ajándékot is, fizikai emléket, elmélkedni-valót. Vörös rózsa-képet és Szent Imre hercegnek szánt intelmeket, merített papírra szedve. "Int-elme gyorsan, nyersen ért a Nincsen apám versemért...". Teszek fel képet róla. Lehet a vaddisznókat is beidomították már.

Nem véletlen emlegetem a titkosszolgákat ám. Tegnap, ösztönös ráérzéssel hozakodtam elő még 2009-es följelentésemmel, melyet a cigángyilkosságokkal és az izraeli betelepüléssel, moszaddal kapcsolatban tettem július 30-án, több címre küldve (köztük Sólyom Lászlóhoz is). Láss csudákot, éppen augusztus 21 én (ma 13 éve) le is fülelték a "tetteseket". 3 hét kellett, hogy a titkosszolgálat felszámolja "magát".

Ide is ki-vona-tolom, had lássátok a szimbolikát, analógiát:

Tisztelt NBH, Hölgyeim és Uraim!
Remélem, az igazgatóváltás kicsit felpezsdíti ott is az életet, és a megtévesztõ névhasználatuk végül valódi lesz, bár nincsenek illúzióim ezzel kapcsolatban (sem).
Örömmel vettem tudomásul, hogy elkezdtek kutakodni az Õrezredes berkeken belül is, de remélem, nem csak a tisztességes kollégák megfélemlítése okán. Tegyék csak nyugodtan. Már nem sok idejük van leleplezni a nemzetellenes tevékenységet! Amiért írok, az csak a szokásos. A hozzám is eljutott információkból készítettem egy kis kivonatot, amit kérek mély tisztelettel leellenõrizni.

Az elsõ levél nagyon sok megfontolandó dolgot tartalmaz. Én megpróbáltam utána járni az ügynek, de az IOSA nekem kicsit nehezen emészthetõ falat (szerintem önöknek is az), a Specnaz-ról már nem is beszélve.

„Azért írok, mert olyan információkhoz sikerült jutnom, amiket feltétlenül meg kell osszam Veled. Két ok miatt, az elsõ a hitelesség ellenõrzése, a második pedig a minél szélesebb körben való terjesztése a hírnek.
A forrás az IOSA(=Mossad) magyarországi vezetõi körébõl származik, régi... Az ukrajnai területen toboroznak, fõleg volt/jelenlegi Specnaz körökbõl. A feladat hirtelenszõke vikingek(cigányok) kilövése, majd "látványos" lebukás... Össze nem téveszthetõ, szõke, magas embereket keresnek... Gyakorlatilag ezzel akarják a cigányságot ráuszítani a magyarokra. Az idõzítés a parlamenti ülésszak kezdete... A Jobbik helyére a MSZ-t szeretnék elõre tolni, többször is felmerült Vukics neve, mint küldött ember, ez most ismét felmerült de a lehetséges küldõk oldaláról!!!! Augusztus végére
szervez az MSZ egy nagy összejövetelt Bösztörpusztára, majd szeptemberre komolyabb politikai megmozdulásokat. Alátámasztja mindezt a Jobbik jelenlegi bénultsága, ami a vezetõ egyéniségek EP-be történõ deportálása eredményezett. Nem kevésbé fontos, hogy ezzel az akcióval viktorviktor-nak is elébe mennek, nem hagyva idõt a reagálásra. Kubatov Gábor neve gondolom ismert elõtted, az õ köreibõl származó infók szerint, a fidesz jelenleg önmagától ájult, a "sikerektõl" és korszakos
televanapohárkészlet Viktor nagyságától aléltan várja a jó szerencsét.
Röviden ennyi, de ha ez bejön akkor kemény õszre számíthatunk, diverzáns akciók is kinéznek a közmûvek ellen, amennyiben nem lesz elég sikeres a cigány lövészet, de ötvözhetõ is a kettõ...
Üdv”

Arról sem árt tudniuk, hogy Bp. környékén, egy fegyveres mossados háttérrel indított cigány maffiózókra, uszítható társaságra kihegyezett esetben olyan 3000 fõs felfegyverzett társaságra lehet az elõzetes becslések alapján számítani. Ez csak ez a régió, de ezzel –gondolom-, nem mondtam újat.


Aztán itt egy következõ adalék is!

„Hello!

Valami nagy disznóság van készülõben! Hétvégén egy beszélgetésnek voltam fültanúja. Egy rendõr igazolvánnyal rendelkezõ katona (ez is már érthetetlen volt számomra) panaszkodott barátjának a vonaton. "én eközben zenét hallgattam csak egyik fülem volt ott"

Kecskeméten szolgál(t) a fent említett személy. De most a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemre jár (jegyzeteire ez volt írva).

Eredeti szakmája elmondása szerint, légi teherszállítmányozó tiszt. Arra panaszkodott hogy a sok távol-keleti titkosszolgálatnál dolgozó ügynök miatt polgári légikisérõi tanfolyamot kell csinálnia, mert ide utazgatnak magyar honvédségi szállító jármûveken, és még azt is mondta lassan londinernek érzi magát.

Véleménye szerint ezután még intenzívebb csapatmozgások várhatóak a térségbõl, hiszen csoportosan végzik a kurzust.

Maradok tisztelettel:”

Nos, az "ukrán" náci helyzet fokozódik éppen a moszad meg mára teljesen kisajátította a "magyar" elhárítást  és hírszerzést. Persze lehet, hogy tévedek és csak úgy tesznek, mintha és csak úgy tűnik  mintha...de a hazaárulás ténye már befejezett. A cigánygyilkossággal kapcsolatba hozott gépkocsi vezetőt éppen tegnap eresztették el és ragozzák a titkosszolgálatok nem tisztázott szerepét, megbízók kilétét, finanszírozást. Aha! Azt, hogy a MOGY már "állami" rendezvény, nem is kell nagyon mondogatni, mert ugye a "Jobbik" ugye éppen mostanra lett sakterolva. Én pontosan tudom, hogy annak idején a polgárháborút "nekünk" sikerült megakasztani...és ez valahogyan spirituális-szakrális-okkult és mágikus szimbolikában mostani hatásaiban elég jól kikerekedni tűnik. Ez így működik.

Annak idején bejelentkeztem a cigánygyilkosságok leleplezéséért járó 100 milliós "vérdíjra" is poénból, de természetesen a szolgálatok eljátszották a hülyét. Nem volt nehéz. Tán most sem az. Szerintem a színvonal azóta csak romlott, pont úgy, ahogyan a zemberállomány minősége úgy minden téren, utcában, közben és  szinteken. Mi zsákutcában lakunk. Innen nincs csak egy ki- és bejárat.  Nem mellesleg, majdnem ugyanaz lett az ügyvédem, aki a cigánygyilkosságos sofőré volt..., de ezt most hagyjuk.

Tegnap Vera kapott egy csokrot egy szalaggal kötve: "Az igazság oltalmazzon engem minden módon." Rig Véda  - volt rájegyzetelve.

Egyik ismerősöm mondja, hogy az ismerőse kilépett a rendőrség kötelékéből, gazdasági vonalról, mert belátta, teljesen értelmetlen a "munkája". Azt mondja, mára teljesen nyíltan beszélnek minden szinten a korrupcióról, összefonódásokról, nincsen határ. Erodálódott morálisan az utolsó reménye is annak a csekély értelmű közegnek, akikből most lesznek CSEKÁ-sok. Nem tudom, hogy így lehet-e. Tény, hogy amit látok, hallok, tapasztalok az arra hajaz, hogy a kopaszok parókát viselnek a parókiában. Ha valakinek rókázhatnékja van, csak tessék! Van hozzá pávatoll is elég.

Ingujj-pólóban vacsorázott a horvát elnökkel Orbán Viktor a Pokoli-szigetek egyikén

Novák Katalin elfáradt: Videón, ahogy majdnem elalszik az augusztus 20-i ünnepi szentmisén

Képpel üzent Orbán Viktor az államalapítás ünnepén

Ha esik, ha fúj, szenvedélyünk Magyarország! – írta közösségi oldalán Orbán Viktor miniszterelnök az államalapítás ünnepén.

Van itt már Pokol és álomkórság, szenved-élj ....szenvedtetés és az is kiderült, hogy Orbán szenvedélybetegsége krónikás és galériás. Tehát minden a legnagyobb rendben!

Nekem az sem tudja már elrontani a naplóm, hogy kisebb fiam mai nappal lépte át a 17-et és lassan katonaértett lesz. Immár teljesen nyilvánvaló, hogy mindenképpen ideér a háború és a szelektív likvidálás. Ma ezt az érzést erősítette meg bennem, hogy Moszkva alatti településen robbantották fel Dugin lányát abban a kocsiban, amelyben apjának is utaznia kellett volna.

Alekszandr Dugint Putyin főideológusaként jegyzik. Eddig ilyen szinten nem volt "hír" a tisztogatás, csak az oligarhák potyogtak az emeletekről, vagy kaptak precíziós rakétatalálatot. Na jó, rengeteg hadfi, FSZB-s és az energetikai bizniszbe beépített ügynök és egyéb kulcsfigura lett erőszakos halál "szenvedélybetegségének" áldozata.

Ez most kicsit más. Durvulni fog a helyzet. Nem véletlen utalgatok ám a titkosszolgálatok szerepére és arra sem, hogy múlt évben már bennünket is fenyegethetett egy ilyen "végzet"...


Szent Imre herceg esete a vlagyiszlávba épített pokolgéppel?  Marci elkezdte olvasgatni az "intelmeket", Vajknak tulajdonított mondatokat. Mondom néki: oszt tudod-é, miért kellett írásba foglalni az "óvást"? Olyan, mint a tizedelős parancsolat. Azért, mert Imre hajlott az ősi szóra és nem vette be a judejó-ságot, ezért Vajk papjai ezzel akarhatták biztosítani a hivatkozási alapot, mely mindenképpen kaotikus iga alatt tartotta a mindenkori vezetőt.  Már, ha igaz. Valószínű ez Imrére nem hatott túlzott áhítattal és választotta az agyarnak látszó bérgyilkos eszköz általi kivégeztetést. Ha igaz, István a legvégén újra bevajkosodott és szánta-bánta bűneit és menteni kívánta a kaotikus igába hajtott "hazát" és így ajánlotta fel Szűzanyának. Persze ki tudja már ezt eldönteni és minek is? Úgy is azt hozzák ki belőle, ami a rabbi-szabadkőműves machinációnak a legmegfelelőbb - az ismerősöm szerint. Ő meg ezt valami rendőrnyomozótól hallotta, aki az itteni helytartónak a chabad lubavics szervezetét és "vaskalapot" jelölte" meg valódi hatalom gyakorlójaként. Nem tudom, nekem szimpatikusnak tűnt, mikor láttam Köves Slomót Balatonőszödön a láger körül sétálgatni. 2006-ban is volt ebből egy kis moszados akció, magyar-lövészet...persze minden következmények nélkül..., de hát a titkosszolgálat most is bizonyosan csak odafigyel a részletekre. Torockait sem ők mozgatják, Szakács Árpi sem az ő kottájukból játszik...egyszóval...Dugin lánya már az Örök vadászmezőkön építi a neoszocialista hun-szkíta birodalmiságot. Nem zárom ki, hogy a kíniak keze is benne lehet a bombasztikus élményben, vagy a japánoké..., de mindegy is. Múltkor írtam, hogy a két fiam bicajainak fékbowdenje egyszerre szakadt el és Vera kérdezte, hogy : akkor most kezdjünk aggódni?

Nehéz erre mit mondani, mert Lázárt tolják előre, Pintérnek látszóval még elvégeztetnek kis fusimunkát...szóval itt főispánokkal akár még saját alispánságok is lehetnek, első éjszaka jógával, deresekkel...pallósjoggal. Persze ez is csakis alkotmányosan és demokratikusan.

Most láttam a Netflixen több koreai filmet is. Maffiával foglalkozó tematika, de egyiknek a főhőse egy makulátlan ügyész volt, aki  a miniszterelnököt is szerette volna leültetni. Persze aztán dőlt a karrier és végül kapott lehetőséget a való életre és az "igazság" megtapasztalására. Benne találta magát egy titkosszolgálati összeesküvésben, ahol a "barátai" azok lettek, akiket fel kellett volna nyomni és lecsukatni és a valódi ellenség a saját főnöke, akit a japán titkosszolgálat fizetett le. A lényeg, nem akarják, hogy a két Korea egyesüljön, mert akkor regionális vezető szerepre tehet szert. Elhangzott, hogy a következő "Világközpont" Észak - Kelet Ázsia. Mondom, jól hallottam, mert ez nem Dél!

Na, érzek egy kis analógiát a "saját esetünkkel" kapcsolatban is, ha már Cserhalmi ügyész nyomoz és közben "Keresztest" is "menesztették".  Véletlen ez is egybeesik a "hazajövetelemmel".

Fürcht Pál Zsolt a Központi Nyomozó Főügyészség új vezetője


Február 15-től már nem a nyugdíjba vonult Keresztes Imre, hanem megbízott főügyészként Fürcht Pál Zsolt vezeti a Központi Nyomozó Főügyészséget (KNYF). Fürcht Pál Zsolt (aki több könyv szerzője is) korábban a Fővárosi Nyomozó Ügyészség elődjét, a Budapesti Nyomozó Ügyészséget vezette, illetve dolgozott fővárosi főügyészhelyettesként is, mostani kinevezéséig pedig a KNYF-en megbízott általános főügyészhelyettesként tevékenykedett.

A Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) nyomoz egyébként a komolyabb korrupciós ügyekben, ők járnak el a rendőrök, bírók, ügyészek és politikusok által (vagy ellenük) elkövetett bűncselekményekben. A KNYF emelt vádat például a Vizoviczki-botrányban érintett főrendőrök, Varju László, Simonka György, Boldog István ellen is, továbbá ők nyomoznak a Schadl-Völner-ügyben.

https://pestisracok.hu/furcht-pal-zsolt-a-kozponti-nyomozo-fougyeszseg-uj-vezetoje/

Sich fürchten jelentése: rettegni! - ha jól rém-lik még autodidakta germániámból.


Érdekes dolgok készülnek elő. A szlovákoknál nagy a büszkeség, hogy az összes korrupcióba keveredett személyt (is) szedik ki a sorból. De ki tudja, melyik szolgálat dolgozik ott is? A Gorilla ügy óta bármi lehet és már az újságiró és párja legyilkolása sem volt túl barátságos gesztus.

Na ugyan itt mit készítenek elő? Völner még szabadon..., de hát ha itt csak a korrupciós esetek lesznek lefülelve, tarlós-vágás kell legyen a "politikai-gazdasági elit" terén, vagy mondjak inkább tarló-égetést?

Na, hagyjuk, nálunk szépe érik a paradicsom és már a 25 évvel ezelőtt is Vangelis A paradicsom meghódítása című művére vonultunk a hivatal elé. Talán nem véletlen, hogy most is ez a zeneszám került beiktatásra, pedig nem is szóltunk róla. Véletlen. Vagy m-égis?


Sok dolgok zajlanak egyszerre úgy kicsiben, mint nagyban. Jó, talán elmondom, hogy értesültem egy ki nem lakoltatásról. Már szerveződött egy ideje a MATT-os társaság, hogy főpróbát tartsanak. Felvették a Magyarország hivatali rendjébe tartozókkal a kapcsolatot és közölték, hogy az eljárás törvénytelen, jogszerűtlen és egyébként is. Saját rendőrséggel (saját pólóban) kivonulva egyeztettek a nem saját rendőrséggel és következményképpen a végrehajtó, a rendőrség", lakatos és a bútorszállító is elszeleltek, technikai okokra hivatkozva. Én ezt a témát nem ragoztam és belemenni sem akarok hogy valójában mi is az az "állam" és hová és miképpen van "bejegyezve", mert szerintem elég elrettentő (Fürcht) az a helyzet, ami tapasztalható és amit valami jogállamisággal álcázva előadnak, de én naiv lélek vagyok. Ami izgalmas lehet, hogy több "állam" is létezik párhuzamosan és ki, melyiknek is a "polgára", vagy ha igen, miért nem és ki miben joghatályos...

Az is csak egy kérdés, hogy akkor most van-e alkotmányunk és az most akkor, ekkor van-e? Ezeket a kérdéseket és csak ínyenc csemegének tartogatom, mert még lehetnek meglepetések. Minden esetre, előttem van Magyarország Alaptörvénye  2016-os díszköteTEKes kalligrafált  kiadása melyet minden érettségiző megkapott az évben, hogy vésse a fejébe...és a múltkor már prezentált Magyarország Alkotmánya 1943-as kiadású főispánságos, királyságos dedikált példány, melyet amúgy olvasgatok és meg nem lepetten észlelem, hogy az ott írtak és a jelenben tapasztalt tendenciák szigorúan kezdenek egybeesni.

Még kiderülhet, hogy a hatályos alkotmányunk ..., eh de nem megyek ebbe bele. Imre herceg is hogy járt, mikor szembe nézett a kétlábú vaddisznókkal!


Őszre mindenkit elkap a harctéri idegesség, úgy tűnik. A patikahírek szerint sokan már látják, hogy nem csak a benzinkutak lesznek államosítva, de  apatikák és minden egyéb cég is, ami nem képes a "rezsiversenyt" cuflantani és lemorzsolódik. Bezony, sokakban csak most sejlik fel a megértés, mert kapják a sok százeres számlákat. Izgalmas és nem irgalmas időszak ez. Korszak. Sejlik, nagyon sokan belepusztulhatnak a "tudatba", pont, mint a rendszernemváltáskor...

Egyre nagyobb energiát vesz igénybe a látszat fenntartása és a hadigazdaságra áttér-rés úgy, hogy közben úgy tűnjék, minden rendben zajlik. Köves Slomó jól érzi magát.

Az ismerősöm ismerőse azt a hírt kapta, hogy itt csapnak le utoljára - miután ide terelték a legnagyobb bűnözőket- a "koalíciós" erők. Pont így is sejtettük már régen. A legvidámabb barakk nem lesz már sokáig  túl vidám...egyébként most sem az. Mentálisan túlcsordultak már a bilik. Lassan aktivizálhatják magukat a szakemberek, csak az a gond, hogy őket előbb át kellene állítani a széles nyomisávú hálózatra, ez meg nem egyszerű feladat. Ezért is halnak majd meg sokan, bár most is hullanak és nem csak gépjárműre szerelt detonátorok okán.

Egyébként, ha kérdené bárki, nem érdekel a "hazai" helyzet, abszolúte hidegen hagy a titkosszolgálatok által g-erjesztett "forradalmi" hangulat és "gazdátlan-tüntetés" és a kilátásba helyezett szeptemberi iskolazárás, karantén...mert sokkal súlyosabb dolgokat érzékelek készülődni. Igaz, azok sem érdekelnek, csak érzékelem. Szimbólumokban jönnek elém a várva várt helyzetek.

Alkémiai menyegző? Vera és én is "vegyészek" vagyunk, a kémiánk remekül működik. A "cím" nem a Rosenkreutz Krisztián Illuminátus -rózsdakeresztelőre utal, bár ki tudja? Volt már itt Keresztes Imre is főügyész-lemondatás...és az is bizonyos, hogy a mi kapcsolatunk Veronikával sem itt, ebben a dilimenzióban köttetett és nem is itt kell véget érjen.

Az ügyészség hónap végére ígért iratismertetést. A titkosszolgálat úgy keríti az ügyet, hogy azt teríthessék és fogyasztásra alkalmassá tegyék a gyagyás lekovidozott korlátozott szellemi kapcitású átlagdebil számára is. Dugin elleni merénylet arra utal, hogy nem lesz ez sem sétagalopp. Bár már nagyon zavarja Emőt, Áron és engem is a villanypóráz, megérteném, ha a saját maguk terrortámadása okán még védőőrizetben tartanának. Ugyan így a mag-élhetés nem biztosított, de majd csak tolják a stexet is, ahogy eddig sem. Nem vicces a helyzet, de ha jól megy, akkor elkezdenek ők is falcolni szépen sorban, mire ide érnének az igazi "felszabadító" csapatok, mondjuk Csaba hunjaival. Nem hiszitek?

Említettem múltkor a Predátor mostani részéből "Pokahontast", aki legyőzte a szörnyet, aztán, az Oscar 50 évvel előtti gáláján kigúnyolt indián nőtől kért bocsánatot, végül pedig tegnapi hír, hogy indián űrkapitányt lőnek a fellegek fölé. Putyin, megmondta!

Бывших не бывает!



Ja, még valami. Ország Laci hivatalos levelet kapott Kunszentmártonban a Szent Imre herceg utcában, a boríték széttépve, beltartalommal kifelé figyelt a ládájában. Valaki nagyon kíváncsi lehetett a tartalmára! Nem tudom Kunszenten ki a megbízott ügynök(ök) kategória, de gyerekek, azért ne legyetek már ennyire szarháziak! Szent Imre herceg szerelmére és Ország tiszteletére...vagy majd tük es csak Csaba királyfi nyargalásából érteTEK szót? Nem megy ez a szímbólika, úgy látom már Cserhátinak sem, hiába pont a Cserháton vetTEK célba...valahogy nehezen esik le a mennydörrenés! Tisztára asztrális dimenzió, nem?

Drága (sok pízbe kerül ám!) titkosszolgálatok, Duginnal kapcsolatban lesz következmény, úgy érzem. A többit meg elemezzétek ki, nehogy baj essen! Tudom, hogy még pár "nagy durranás" csak eztán jön. Dárya nem Ráhel.



Végül, de nem utolsó sorban: 27-én 11 órától a szokásos világbéke meditáció nálam. Jelentkezni: doki.bubo@gmail.com

 


Hírek Galéria

Image #172
Image #173
Image #174
Image #175
Image #176

60 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • szabir
    ''Szent Imre hercegnek szánt intelmeket'' XD mifele ivent vot? valszeg a 25 ev mary-age? mind1 long live Imre s famili!
    - 2022. 08. 21. 14:32
    • Posta Imre
      30 éve nyüstöljük már egymást, de ebből 25 a könyv-vezetett.  Igen, valami olyasféle. Nővérem is intett megint, hogy nézzek a kocsi alá és a "pofámra" is lakatost kék tettetni , ha ilyen szép családot akarok magamnak őrözni! Igaza is van. Aki csal, az ád, aki nemzett, az veszt.
      - 2022. 08. 21. 15:30
  • Posta Imre
    Most kaptam fress híreket! Mikről pletyiznek a zemberek...persze ez sem igaz, de azért a szolgálatoknak jó vona utána menni...és ha már, ott is maradhatnának!

    "Egy oktatási központban dolgozó fejes mondta nekem, aki jár hozzam: ukrán cigány menekültek jönnek, magyarul nem beszélnek, kap mindegyik havi 130 ezer támogatást... A gyerekeket meg csak úgy, meg, ha analfabéta akkor is fel kell venni felvételi nélkül oda ahova akarják... Akár még a Fazekasba, vagy az Eotvosbe is... Míg a magyar gyerekeknek kőkemény felvételi és csak kevés jut a legjobb helyekre.... Ez a "magyar" valosag!! Nem a médiából és politikusoktol, aljas áruló rendszerberenc ujsagiroktol kell tájékozódni..... Itt meg ukrán nyelven is tanulhatnak majd, míg Kárpátalján megszuntettek a magyar nyelvű oktatást..... Nem Kárpátaljai jönnek!! Hanem az alja ukrán.... A magyarok helyére.... Lakosságcsere.... A többség pedig a közel keletről települ be..... Illetve a többség már itt van... 6 éve ismerte el a mazsihisz vezetője, hogy kB 2,5 millióan vannak! 6 éve!! Akkor most???
    Haat persze, hogy migrans ellenesek a "jomagyarok" 😈😈😈
    - 2022. 08. 21. 15:33
    • S
      Jó érezni, látni, hogy létezik itt Lent a szenvedtető rendszerben is néhány igazi mély érzésekkel együtt élő nem csak a földi szimulációban összetartozó pár, mint ahogyan Ti vagytok Vera Asszonnyal. Azt kívánom, legyen Nektek minél kevesebb szenvedés amíg itt kell lennetek ebben a rothadt pokolban!
      - 2022. 08. 21. 16:01
      • H
        Írtad Aczél György kapcsán, hogy a ravaszság nem okosság.<br />És ez nagy truváj!!!<br />A ravaszság - alapvetően: erkölcstelenség (mondhatnám: aljasságnak is).<br />Tehát a "ravasz" abban "okos", hogy felismeri azt, hogy mikor érdemes neki erkölcstelennek, szószegőnek, árulónak lennie/ezzé válnia, amikor a többi - a naív balek -, még mindig bízik benne (mármint a "ravasz"-ban).<br />És valóban: ennek a cionista mentalitásnak pont ez a leglényege!!<br />Megtanulni és tudni azt, hogy MIKOR lehet úgy átbaszni a gójt, hogy abból nekem (a zsidónak) a legnagyobb hasznom legyen!!!<br />És vénségemre - naív, hülye balekként  - kezdem azt látni, hogy erre a "ravaszságra" születni kell... Beleszületni kell...
        - 2022. 08. 21. 16:24
        • S
          Pontosan leírtad a lényeget. A vénségedre-hez meg jobb később mint soha.
          - 2022. 08. 21. 16:43
    • S
      A jomagyarok sok minden ellenesek de attól még(ostoba), nekik ez a világ így szép...
      https://www.youtube.com/watch?v=jyLEN...yLENQ05Rpw
      - 2022. 08. 21. 16:45
      • A
        Mar megint a horror film Sinnerman ? Borzalmas zorej es visitozas zenenek alcazva?<br />Nem finom lelkeknek valo ez Sinnerman !
        - 2022. 08. 21. 19:29
  • S
    Jó legalább így látni Verát és Téged. Maradjatok és legyetek boldogok !
    - 2022. 08. 21. 15:50
  • S
    Ennek a Fürcht --nek hogy ki a faxom találta ki a vezetéknevét? Na mindegy, ez már megszokott. Lassan úgyis polgárháború lesz, lesz mód takarítást végezni, mert sok a kosz-vadt itt is Magyráelben.
    - 2022. 08. 21. 16:03
    • S
      Úgy érted, hogy a polgárháború alatt láthatsz majd elég vér nyulat, akik egymásnak, egymáson megmutatják?<br />Plusz, ha már gyalulnak akkor hullik a forgács is...
      - 2022. 08. 21. 17:28
      • A
        Nem lesz itt semifele polgarhaboru , Sinnerman , csak patkanykergetes lesz es utana a Monti csardasra tancra perdul a sokat szenvedett nep es megunnepli a felszabadulast . A gonoszokat olyan vilagszegyen fogja erni , hogy nem mernek nyilvanos helyen mutatkozni . Betiltjak az oszes horrorfilmet is mert butito hatasa van . Ez meg a betyarok bibliajaba is igy van megirva a vegidokrol .
        - 2022. 08. 21. 19:42
        • S
          Majd jön valaki, mond, valamit és lesz valahogy?<br />Akkor eddig miért nem tette és miért csak a majd, majd, majd?
          - 2022. 08. 21. 21:16
          • A
            Legyel turelmes Sinnerman ami kesik nem mulik , itt nem a majd , majd rol van szo , hanem a vegkifejletrol az utolso felvonasrol . A gondviseles karmesterei a kello idoben elhuzzak a notajukat .<br />A jelenben a leleplezesek sorozata zajlik , a gonoszok egyre jobban es leplezetlenul kimutatjak a merhetetlen gonosz szandekaikat . Mar fergek zabalasara akarjak ravenni az embereket , a vilagnak nincsenek vezetoi , csak kijelolt bohocai.<br />Mint peldaul a sziszi foszi , Olaf , vagy a le petite roi Macron , vagy a zavarodott Biden , vagy a bohoc Boris aki a habverovel fesuli a hajat . Ez mar az orlutek haza , emberi mivoltabol kivetkozve . Mikor mar a vilag minden sarkanban megertik , hogy mire megy ki a jatek a kollektiv emberiseg fog donteni a gonoszok felett . Itt egy hiteles szamadat , a vilag lakossaganak nyolcvan szazaleka ellenzi az Orosz nep elleni szankciokat mint raszista inditatasu buncselekmeny . A kollektiv emberiseg , fajra es vallasi hovatartozasa ellenere fog donteni a gonosz tettek elkovetoi folott . <br />Ez bizony igy van megirva a betyarok bibliajaban .
            - 2022. 08. 21. 22:05
            • S
              Azt észre lehet venni, hogy a mai kor embere, a hatalmas EGO miatt milyen komoly szinten fél a haláltól. 
              Felállít magának képzelgéseket, hogy majd ez lesz, meg az lesz és a vége jó lesz, csak ne kelljen szembesülni a valósággal.
              Pl A 2. világháborút átélt emberek akik éltek előtte és utána is, ők ezt úgy vették, hogy ha menni kell hát menni kell, ennyi adatott. Több ezer éve is mikor az emberek vándoroltak együtt éltek a hallál gondolatával.
              Mikor rajtuk csaptak akkor lehet meghaltak páran a törzsből de tovább léptek, mert pár nap múlva lehet, hogy  ismét meg kellett küzdeni egy másik útonálló csoporttal.
              A mai kor fotelembere, teljesen elvesztette a realitás tudatát és ezért lesz fájdalmas a kijózanodás, hogy nem csak a vezetők voltak silányak, sőt... A bibliai történetek igazak akkor sok jóra nem számítanék, mert mikor egy társadalom elsilányult. elaljasodott, akkor ott volt rendesen aprítás!
              - 2022. 08. 22. 09:12
  • H
    Kedves Posta Imre! Gratula és sok boldogságot Önöknek!!!
    - 2022. 08. 21. 16:15
  • F
    Isten éltessen benneteket Imre !!!! Én is két éve vettem el ugyanazt az asszonyt, mert rájöttem, hogy nem élet az élet oldalborda nélkül. Mosoly Most idetenném a képet ami rólunk készült a "mennyegzőn", de én már vén f@sz facebukos obsitos vagyok a "harcmezőn ", és antiinformatikus. :_) De még szárazon tartom a puskaport !!
    - 2022. 08. 21. 18:05
  • S
    Azért a Novák Katalinnak még van mit tanulnia a Bide ameritkai ülnöktől. Majd ha kezet fog saját magával...
    - 2022. 08. 21. 18:15
  • Gerry
    Ahogy elnézem a fényképeteket - Imre, neked már borotválkoznod is kell mert lassan kinõsz a pubertás korból... remélem Vera továbbra is vigyázni fog rád ahogy eddig. Azt ugye tudjuk, hogy mindig õ volt a komolyabb a családban, bár ez nem látszik rajta.

    Ezt meg kettõtoknek. Egy kis útravaló (hamuba sült pogácsát innen nem tudok küldeni):

    Játszál velem

    Ha éjjel, lehunyt szempillád mögött
    újra álmodod a tegnapot,
    játszál velem
    fogócskát,
    fára mászást...
    ...bokrok közt elbújva ott vagyok.

    Reggel, ha elsõ pillantásod
    tisztára söpri szobádat,
    játszál velem
    "megy a gyürü"-t,
    "diótörést,.."
    és letörünk egy görcsös almafaágat!

    Ha napod lassan telik s fejedet
    fájdítja a sok buta gondolat,
    játszál velem
    mondókást,
    nevetést,..
    s együtt építjük homokváradat.

    ...és este a fáradtan. elvonuló
    napsugár táncoló uszálya alatt
    játszál velem
    szerelmet,
    éneket,
    hogy karjaim között elaltathassalak
    - 2022. 08. 21. 19:33
    • Posta Imre
      De jó, ez nagyon Gerrysre sikerült, annyira benne vagy! Köszönjük szépen. Enid hozzájárul a verselős honlaphoz, egy új holnap-hoz. Ma még csak kiáltok, de holnap nekilátok! Ihletért, nyitni tért, létért a nemlétben, mint késszúrás a vérben, forróság a hideglelésben! Máté viseli magán a szakállt, melyet én nem hordhatok. Nem vagyok már kölyök, sőt éppen, hogy még vagyok. Talán így is jó lesz, ha nem is elég, ha van, ami jó és fölénk borula ég. Egy poént engedj meg jóval korábbról, ha már szemlézem a múltat:

      Világvége ???? (Levélben jött, de nagyon ott van!)

      Igaz az, hogy 2020-ban nagy háború lesz, és majd világvége?- Dehogy lesz világvége! Ép ellenkezõleg, totális béke lesz: csak egyország lesz, Oroszország, melynek fõvárosa Washington, az elnökitisztséget két kínai látja majd el, Kohn és Grün.

      postaimre - 2014. május 11. 21:05 · 23 hozzászólás</a> · 5006 megnyitás
      - 2022. 08. 21. 21:03
  • S
    Ha már a nevem Sövegjártó akkor emelem a süvegem én is😊takony gyerek voltam mikor rád leltem elveszve..
    Nem voltunk soha egy szinten és nem is leszünk. A legnagyobb tisztelettel kívánok neked és a családodnak is még minden sz.... ellenére is nagyon sok boldogságot és együtt☝️töltött időt, és szeretnék neked megköszönni mindent amit eddig tettél mindenkiért és hogy erőt tudtam belőled meríteni és emiatt minden sz... ból felálni. Ennek az erőnek köszönhetem a három gyermekem is meg az én Verámnak aki Niki. Minden tiszteletem a legbátrabb és a leg igazabb magyarnak......
    Bárhogy is lesz úgy lesz...
    - 2022. 08. 21. 20:19
    • Posta Imre
      El sem hiszem, hogy valaki nem köpni kíván le, hanem így magasztalni föl. Nem is tudom mit írhatnék most, mert hálával én tartozom néktek. Kicsit túl hosszúra nyúlik már ez a menetelés, de ez is csak lineáris idősíkra sikoltva, talán más távlatra kivetítve mindez már csak egy szemhunyás.  Köszönjük!
      - 2022. 08. 21. 21:11
  • T
    Kívánunk még sok x harminc évet! Isten éltessen Benneteket!
    -togan-
    - 2022. 08. 21. 20:31
    • Posta Imre
      Elsőre kicsit hosszúnak tűnik az a 30 év, de majd úgy lesz, ahogy lesz - Söveget idézve!
      - 2022. 08. 21. 21:13
  • Posta Imre
    Na, már megint ez a piszeman! Még a végén kiderül, Kövér nem véletlen provokálódott Gyurcsányosan és rótta felhangon, hogy polgárháborút akart kirobbantani? Ellentétben a rólam leírtakkal, itt már kerekedik a titkosszolgálati provokáció. Nem csak megakadályozhatták vona, de ők provokáltatták ki, ahogyan mindig is. A gond a "cikkel" annyi, hogy szó sincs itt csak a "gyurcsány-féle" bandáról. Ez a szabadkőműves cionista program vastagon benne van az orbánizmusban es. Nem tudom elvitatni, hogy a polgárháború kirobbantása és a moszad egy szálon fut és eljutunk a vármegyésekhez, jóbikhoz, gárdához...egyszóval egy komoly ívelése van itt a nemzetellenes tevékenységnek. Úgy hírlik, hogy Kijevből is elkezdtek kotródni a potkányok. Bexartak, hogy Dária Platonova (Dugin felrobbantott lánya) megtorlása kapcsán nem lesz párdon. Ja, Alexanderrel "álmodtam" és nem volt túl vidám. Nem tudom nem vitatni az FSZB felelősségét. Mi az, hogy nem volt saját biztonsági emberük, gépjármű vezetőjük? Mi ez a slendrihánság?

    Ami Győrkös Istvánt illeti, nem ő ölte meg a rendőrt, hanem a kolleginája. Ezt rendőröktől tudom és az eljárásban is úgy kavartak a "bizonyítékokkal", hogy úgy tűnjön, mintha. Pont ezt teszik velünk is...mert hát a bűnözők valójában a "közszolgálatban" vannak beépítve. Pintérnek látszó tárgy és társaik...ugye?

    Gyurcsányék szerepét vizsgáltatná a romagyilkos
    Szemán László János
    2020.03.10. 05:55

    A Gyurcsány Ferenc vezette kormányok és titkosszolgálatok felelősségét vizsgáltatná perújításban Kiss Árpád Sándor, a romagyilkosságok ügyében életfogytiglanra ítélt vádlott. Szerinte titkosszolgálati provokáció volt a nekik felrótt támadás Galgagyörkön, az akkori kormányzat pedig polgárháborús helyzetbe sodorta az országot.

    Perújítást kezdeményez Kiss Árpád Sándor, akit a romagyilkosságok ügyé­ben elsőrendű vádlottként jogerősen tényleges életfogytiglani szabadságvesztésre ítéltek – értesült a Magyar Nemzet. Kiss Árpád Sándor ügyvédje, Józsa Edina megerősítette a hírt. Azt is megtudtuk, a férfi arra hivatkozva folyamodik a jogi lehetőséghez, hogy a korábbi eljárás során

    nem derítették fel megfelelően a szocialista kormányzat, illetve a titkosszolgálatok szerepét a történtekben.

    Ezt a szegedi Csillagbörtön különleges körleté­ben büntetését töltő Kiss Árpád lapunknak részletesen ki is fejtette az ügyvédje közreműködésével eljuttatott levelében.

    Korábban a Magyar Nemzet már felvetette, több mint tíz évvel a romákat gyilkoló banda elfogása után még mindig megválaszolatlan egy sor kérdés a 2008. július 21. és 2009. augusztus 3. közötti rasszista akciósorozattal kapcsolatban. Vajon miért nem keresik tovább a banda még hiányzó tagját vagy tagjait? Pénzelhette valaki a rasszista támadásokat?

    Miért nem tisztázták a közvélemény számára megnyugtató módon a titkos­szolgálati szálakat? Miért hagyta abba a polgári elhárítás a Kiss testvérek és Pető Zsolt István harmadrendű vádlott lehallgatását, megfigyelését, holott telefonbeszélgetésük szerint éppen fegyverbeszerezést terveztek? A katonai elhárítás vezetői valóban becsapták a hatóságokat és az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságát? Miért nem vizsgálták a bandának a későbbi rendőrgyilkos id. Győrkös István-féle Magyar Nemzeti Arcvonalhoz (MNA) való viszonyát? – tettük fel a megválaszolatlan kérdéseket.
    Tényleges életfogytig tartó fegyházra ítélték 2016-ban, de úgy gondolja, másoknak is bíróság előtt kellene felelniük


    A jogerős ítélet szerint négyen felelnek az emberölésekért. 2016 januárjában a Kúria Kiss Árpád Sándor elsőrendű, Kiss István Zoltán másodrendű és Pető Zsolt István harmadrendű vádlottat tényleges életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte. Negyedik társuk, aki több helyszínre sofőrként szállította három társát, Csontos István 13 év fegyházat kapott. Az elítéltek feltételesen sem helyezhetők szabadlábra.

    Az ítéletben az is szerepel, hogy a Kiss testvérek és Pető Zsolt voltak a támadók. Kilenc helyszínen 78 lövés, 11 Molotov-koktélos támadás történt, összesen hat halálos áldozattal.

    Nézzük, mi történt.

    · 2008. július 21-én Galgagyörkön többször rálőttek két lakóházra.

    · 2008. augusztus 8-án Piricsén Molotov-koktélt dobtak két, cigányok lakta házra, és az egyik épületből kimenekülő asszonyt lábon lőtték.

    · 2008. szeptember 5-én Nyíradony-Tárnapuszta egyik házának ablakára két lövést adtak le.

    · 2008. szeptember 29-én Tarnabodon többször rálőttek egy házra.

    · 2008. november 3-án Nagycsécsen Molotov-koktélokat dobtak és rá is lőttek két házra. Az egyik házból kimenekülő 43 éves roma férfit és egy 40 éves roma nőt agyonlőttek.

    · 2008. december 15-én Alsózsolcán egy roma fiatalembert lábon lőttek a háza udvarán.

    · 2009. február 23-án Tatárszentgyörgyön Molotov-koktélt dobtak egy ház tetejére, majd a lángok közül kimenekülő 27 éves roma apát és ötéves kisfiát agyonlőtték, a hatéves kislányát életveszélyesen megsebesítették.

    · 2009. április 22-én Tiszalökön egy munkába induló 54 éves roma férfit lőttek le a saját udvarában.

    · 2009. augusztus 3-án Kislétán éjjel álmában lőttek agyon egy 43 éves roma nőt, a 13 éves kislányát életveszélyesen megsebesítették.

    Álhírek és manipuláció

    Kiss Árpád Sándor elítélt a levelében azt írja: a titkosszolgálatok érintettségén révedező, unásig ismételt konspirációs elméletek nem visznek közelebb az ügy hátterének tisztázásához.

    „A korabeli Nemzetbiztonsági, illetve Katonai Biztonsági Hivatal kifogásolható beavatkozása, szakmai mulasztása miatt ugyanis elsősorban a politikai irányítást terheli a felelősség. A próbálkozások ellenére sem lehet leválasztani a konkrét bűnesetről a 2010 előtti kormányzat – a szolgálatok működésére is kiható – hanyatlását. A tisztánlátást még inkább akadályozzák

    a szándékosan terjesztett álhírek, amelyek elfedik a szocialista kormányzat éveken át tartó félrevezető politikai kampányát

    és a manipulatív beavatkozás mozzanatait.

    Megtévesztő az a híresztelés, hogy az elítéltek a bűncselekmények elkövetése előtt szoros nemzetbiztonsági megfigyelés alatt álltak, hiszen ebben az időszakban a Nemzetbiztonsági Hivatal kizárólag Kiss István rutinszerű megfigyelését folytatta. A lehallgatott telefonbeszélgetései szerint valóban feltűnő a lőfegyverek iránti fokozódó érdeklődése, ezt azonban az erősödő kormányellenes nézetei táplálták, semmint fajgyűlölő attitűd. A törekvései ekkor a különböző paramilitáris csoportok radikalizálódásával hozhatók összefüggésbe. A beavatkozás elmulasztása, majd Kiss István megfigyelésének felfüggesztése kormányzati utasításra történt és nem véletlen” – fogalmaz Kiss Árpád Sándor, hozzátéve: szerinte nem elszigetelt esetről van szó, hanem

    a szélsőjobboldali aktivisták szoros megfigyelésének tendenciózus leépítéséről.

    „Az ország 2006-ban a polgárháború határára sodródott. A kormány a vele szemben álló politikai erők lejáratásához folyamodott, és a jogos felháborodás folytán kialakult utcai megmozdulásokat a reakciós szélsőjobboldal hatalomátvételi kísérleteként mutatta be a nyilvánosság előtt. És valóban, a 2007. március 15-i utcai erőszakot főként a kormányzat által tudatosan szabadjára engedett szélsőjobboldal produkálta, amely fejlemény egyben a zavargások végét is jelentette.

    Ekkor már szó sem volt esetleg közszimpátiának örvendő tömegtüntetésekről, a Budaházy György időzített letartóztatása ürügyén a Nemzeti Nyomozó Iroda székházához terelt tömegben a hatóság előtt ismert neonácik domináltak. A látszat ellenére azonban a polgárháború közeli helyzetet nem a fragmentált radikális csoportok idézték elő, hanem a szocia­lista kormányzat felső vezetése” – veti fel a kormányzati felelősséget Kiss Árpád Sándor.

    Ő egyébként úgy tudja, időközben az egykori Katonai Biztonsági Hivatalhoz is befutottak Kiss István radikalizálódására mutató adatok, illetve az utcai zavargásokban vállalt szerepét feltáró jelentések. A polgári titkosszolgálatokat irányító miniszterhez tartozó szolgálatok széles körű információkkal rendelkeztek Kiss Istvánról.

    A titkos kapcsolat

    „Bizarr, de jelentéktelen mellékszál, hogy a tevékenységéről éppen a későbbi bűntársa, a hivatal titkos kapcsolata, Csontos István jelentett. Ezek után senki sem gondolhatja komolyan, hogy Csontos István a későbbiekben pusztán elvbarátságból kötődött az általa előzőleg feljelentett Kiss Istvánhoz. Mégis tévúton jár, aki Csontos Istvánnak valamiféle kulcsszerepet tulajdonít a titkosszolgálati manipulációkban.

    Arról van szó csupán, hogy a Csontos Istvánt mozgató anyagias klikk

    idővel eltökélte a rekordmagas nyomravezetői díj megszerzését.

    Ezek a gátlástalan hivatalnokok hitették el Csontos Istvánnal, hogy elkerülheti a büntetőeljárást. A folytatás ismert, de a felelősöket meg kell nevezni, különösen a nyomozó hatóságnak azt a beosztottját, aki megakadályozta Csontos István azonnali elfogását, és elősegítette a szökését a rajtaütés helyszínéről” – írta Kiss Árpád Sándor a bűntársról, Csontos Istvánról.

    Kiss Árpád Sándor azt is írja: „Az etnikai konfliktust, jóval a 2008. június 21. napon általuk elkövetett bűncselekményt megelőzően, a Magyar Gárdában hangadó – a Katonai Biztonsági Hivatallal együttműködő – egykori honvédtisztek, illetve a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalomba is beépült fedett ügynökök robbantották ki kormányzati utasításra, a Budapesthez közeli Galgagyörk községben.” Ez a támadás az elítélt szerint provokáció volt a hatalom részéről.

    „A szocialista párt a hatalmának megtartását célzó kétségbeesett törekvéseit egyre inkább az ébredő hungarizmus elleni heroikus és jogszerű fellépésként igyekezett beállítani a közvélemény előtt, a szavazói számára felajánlotta a rendteremtést.

    A konfliktus kiterjesztése a szocialista kormány politikai felelőssége. A kormányzat érdekeinek megfelelően az etnikai erőszak végletekig fokozása, az ellenzéki pártok lejáratása mellett, korlátozta a Jobbik Magyarországért Mozgalom előretörését. Az intézkedések ezt a koncepciót szolgálták” – fejti ki álláspontját levelében az első rendű vádlottként elítélt.

    Az FBI figyelmeztetett

    Kiss Árpád Sándor az ügyiratokban talált egy utalást arra, hogy amerikai hatósági figyelmeztetést kapott a magyar nyomozó hatóság. „Az ügyiratok tartalma szerint az FBI budapesti kirendeltségének munkatársai – a megelőzést szem előtt tartva –

    óva intették a nyomozó hatóságot attól, hogy a sajtóban provokálják az etnikai indíttatású bűncselekmények elkövetőit.

    Ennek azonban pont az ellenkezője történt. A bűnesetek kapcsán egyre-másra jelentek meg a cselekményeket direkt módon cigány családok vagy bűnözők egymás közötti leszámolásaként interpretáló hírek. Ugyanakkor az aktuális kormányérdek mentén a titko­sszolgálatok elzárták a nyomozó hatóság elől a felderítéshez szükséges alapinformációkat, miközben már 2008. novembertől felmerül az eseményekbe történt közvetlen beavatkozás. A politikai felső vezetés mindvégig közömbös maradt a sértett társadalmi csoporttal, és cinikusan tagadta a létező társadalmi problémákat.”

    Kiss Árpád Sándor úgy gondolja, az elítéltek letartóztatása azért történhetett meg, mert politikailag tarthatatlanná vált a véget nem érő erőszak, ami a közelgő választások előtt ráirányította a lakosság figyelmét a leromlott közbiztonságra, illetve a Belügyminisztérium tehetetlenkedésére. „A túlbiztosított rajtaütés, az országos rendőrfőkapitány inadekvát ripacskodása, a hónapokig tartó hamis sikerpropaganda a szocialista párt borítékolható választási vereségétől várható veszteségek minimalizálását szolgálta” – írta erről lapunknak Kiss Árpád Sándor.

    Presszió

    Az ellenzéki sajtó egy részé­ben is visszatetszést keltett, hogy Gyurcsány Ferenc és egykori kancelláriaminisztere, Molnár Csaba 2011-ben váratlanul megjelent a sorozatgyilkosság tárgyalásán. A látogatás azért is különös volt, mert az előzetes tervek szerint aznap kellett volna folytatnia a vallomását Csontos István negyedrendű vádlottnak, aki korábban a katonai elhárítás ügynöke volt, ám a férfi pont aznap,

    a volt kormányfő jelenlétében jött rá, hogy nincs több mondanivalója.

    A bukott miniszterelnök és jobbkeze a Hírszerző szerint soron kívül, a hozzátartozókat megkerülve jutott a Pest Megyei Bíróság épületébe. A HVG-nek pedig tagadták, hogy különösebb oka lenne az időzítésnek, valamint azt mondták: a megjelenésükkel üzenni szeretnének, hogy az elesetteket, a megtámadottakat nem hagyják magukra.

    Titkosszolgálati hibák

    Néhány nappal a banda tagjainak elfogása után, 2009 augusztusának utolsó napjaiban felbukkant az interneten egy titkosszolgálati forrásokra hivatkozó dokumentum, amely részletesen taglalja a szolgálatok elkövette mulasztásokat. Az egyik ilyen a polgári elhárítás – Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) – kapitális hibája volt. Figyelték mindhárom későbbi gyilkost, ám a támadássorozat megkezdése előtt leállították lehallgatásukat és megfigyelésüket. Az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága megállapította, hogy a Nemzetbiztonsági Hivatal egységei között elégtelen volt a kommunikáció, és a szolgálat nem vette komolyan a megfigyelés alatt álló szélsőségesek fegyverbeszerzési törekvéseit. A jogi osztály 2008 tavaszán a hajdú-bihari műveleti tiszt kérése ellenére sem rendelte el Kiss Árpád és Pető Zsolt megfigyelését, Kiss István megfigyelését pedig nem szigorították, sőt később felfüggesztették. Mindezt annak ellenére, illetve azután, hogy lehallgatott telefonbeszélgetésük szerint fegyverbeszerzésre készültek. Szilvásy György és az őt váltó Ficsor Ádám nemzetbiztonsági szolgálatokat irányító szocialista miniszterek felelősségét is megállapította a bizottság, mint ahogy Laborc Sándor volt NBH-főigazgatóét is. Balajti László, a vizsgálat ideje alatt hivatalban lévő megbízott főigazgató lefokozásokról, visszaminősítésekről és nyugdíjazásokról adott ki parancsot az ügy kapcsán. A bizottsági jelentést megküldték Kovács Tamás legfőbb ügyésznek is, ám ő nem kezdeményezett büntetőeljárásokat.

    https://magyarnemzet.hu/belfold/2020...omagyilkos
    - 2022. 08. 22. 07:28
  • S
    Áldásom RÁ-tok!
    20.-án ugyancsak bennem volt a Ti 25 évetek ünnepi izgalma feletti öröm - de a 30 hihetetlen, pláne a képeket látva!-, ám csak annyival okosodtam a telefonon, hogy nincs a számodon hangposta. Így gondolatszárnyán küldtem el a jó kívánságomat, s megkésve bár, de törve nem, ugyan azt írom le, mint amit mondtam volna:
    Csiszolódjatok tovább a gyémántig és azon is túl! Főként jóban és egészségben.

    IMRE! • Ha már "kihátrált mögüled a család", viselje el a hatalom, hogy mindannyian MELLETTED ÁLLNAK:
    És az "ÚR" Látá, hogy ez jó!

    Istenünk éltessen, mert az energiák tényleg egyre jobbak, ahogy azt Vera szíve kidobolta.

    Távölelés:

    SZAZSUAY
    - 2022. 08. 22. 07:46
    • Posta Imre
      Nem volt nálam a hálózat és utána vendégsereglettünk. Gondoltam úgy is megbeszéljük itt privátban, hisz minden titok nyílt, ami meg nem az, úgy sem lényeges.  Csiszoljuk, kopogtatjuk, csapkodunk a szárnycsonkjainkkal és nem mi emelkedünk, de a látóhatár süllyed. A családunk igen nem nagy, legalábbis a Posta vonalról, pontosabban ritkán tartunk kapcsolatot, de akivel igen, az tán nem ellenesség.  Talán a másik vonal sem annyira ellenkezik már a tényekkel szemben...alakulgatnak szépen. <br /><br />Itt van a zősz megint. Szívünk még repes, de hasadt, kérges, de nem korhadt. Köszönjük!
      - 2022. 08. 22. 13:41
  • L
    Áldás az egész családra!!!
    - 2022. 08. 22. 08:49
    • Posta Imre
      Köszönjük és viszonozva kívánjuk!
      - 2022. 08. 22. 13:36
      • L
        Köszönjük szépen!
        - 2022. 08. 23. 10:03
  • A
    Kedves Posta Imre ! Gratulálok, és nagyon sok boldogságot kívánok önöknek !
    - 2022. 08. 22. 18:42
    • Posta Imre
      Köszönjük, bár a "boldogság" már egy ideje más fogalomkörhöz tartozik, de szerintem ezt értjük itt már páran.
      - 2022. 08. 23. 10:04
  • E
    Hálás vagyok hogy megismerhettelek benneteket és az úton haladva fejlődhettem és fejlődhetek. "Hazaérkeztem" általatok.
    Áldás van rajtatok ehhez kétség nem fér!
    Gratulálok az egybekeléshez!
    - 2022. 08. 23. 00:36
    • Posta Imre
      Rögös út vezet a végső rögökhöz..., de örülök, hogy azt jelzed, fejlődésedet szolgálta, amit itt tapasztaltál. Ennek örülök. Az áldás lehet másnak átok...talán kiderül ez is a fináléban!<br /><br />Köszönjük és viszont kívánjuk!
      - 2022. 08. 23. 10:06
  • J
    Az orosz biztonsági szolgálat rövid idő alatt felderítette A Dugin-lány gyilkosát a duzzasztott ajakú azovos szuka személyében. Video bizonyítékokkal:
    https://military.pravda.ru/news/17379...94-dugina/
    - 2022. 08. 23. 10:30
    • Posta Imre
      Jázmin, valamit összeraktak, csak túl kerekre sikerült a kép, videóval, mindennel, ahogy a határon is átkutatják és elengedik. Azt mondják, azon a helyszínen, ahol az esemény történt, már egy hete nem működtek a kamerák, karmeliták és sehol egy biztonsági ember, pedig több közéleti szereplő is fellépett az ingyenes, szűretlen rendezvényen. Nekem az a furcsa, hogy Duginnak nem van testőre, pedig már egy bő hónapja diverziós "partizán" egységek működnek az Oroszlán földön is. Nem mutatták a lány holtestét és ahhoz képest, hogy felrobbant a kocsi, nagyon is egyben volt, sőt még mappányi tüzeletlen papír is előkerült onnan, legalábbis látványra. D-árja igen karizmatikus, mosolygós, önálló egységet képezett. Emlegetik  hogy veszélyt jelenthetett a jelenlegi "elit" számára is, mert okos, filozófikus alkat (nőben így ritka) és pár év múlva akár...így elébe mentek a "bajnak". Nem megy ki a fejemből, de nekem inkább gyanús az FSZB-s változata a történetnek...már ha egyáltalán megtörtént. Bármit el tudok képzelni.
      - 2022. 08. 23. 11:33
  • S
    A szeretet alkímiája.

    Van mit tanulni azoktól, akik évtizedek óta kisímitják az olykor-olkor meggyűrődő kapcsolati rakoncátlanságokat.

    Ez az anyag ma került a látószögembe és annak ellenére, hogy férfi mutat rá a szeretet valódiságára nagyon találónak vélem:
    Azért nem tudsz szeretni, mert nem érted! - Bedő Imre mentor videó
    [url]https://www.youtube.com/watch?v=qJQypZKN4FQ
    [/url]
    Tiszta lap, és a 0(nulla), ami Imre mondása szerin "már pozitív".

    A legjobbakat kívánom!
    - 2022. 08. 23. 18:53
  • S
    Predátor film?
    Nem az a legnagyobb vadász, aki mindig öl, és sokszor, hanem aki túlél, és egyszer öl.
    Tömören a lènyege.

    Jelen felállás meg kicsiben levezetve?
    Kiiktatják a bábjaikat - akik között esetleg van kettős zügynök is - hogy újakat tegyenek a helyükre.
    Karantén? rusvai fåsz halandzsàlt valami negyedik - ötödik zoltásról kiknek AJÁNLOTT, már csak AJÁNLOTT, elkezdték kivezetni a köztudatból a járványkamut is, de még oda-oda tolnak egy hîrt, nem lehet azonnal kihúzni az asztal terítőt, húznak rajta, hagyják egy kicsit, megint húznak rajta, aztán amikor kint a vége, angolosan távoztatják a sztorit.
    Sokkal súlyosabb dolgok vannak itt betervezve, a járvány kamu/óttás màr nem férne bele a dolgokba, így az jegelve lesz teljösen, nem azonnal, de rajta vannak.
    Pest mellett vannak tüzépek ahol 120.000 ft 10 mázsa fa, igen, ezt szorozzátok be százzal, luxus lett/lesz a fa is, hát még a gáz… infláció? Ugyan màr, ez még csak a dolgok legeleje… kezdik adagolni viktorék az “okosokon” keresztül, hogy az él-el-miszerekről le kellene venni a stoppolást, aztán jön majd az üzemanyag? És ha az meg van, jön a jegyrendszer? Csak azt vehetsz és annyit, ami a papíron van, aztán oszd be 1 hónapra?!
    A forint is úgy lesz söpörve mint a pengő? Akinek van félre tett pénze, az most majd dobhatja a kukába, szó szerint? Lehet még “új” forint is lesz, mert a régi nem nyeri vissza az értékét? Talán ezt nem vállaltatják be, bár emlékeztek a milpengőre nem? Söpörték, akár a falevelet… sokan - aki teheti - inkább ingatlanba fektet be, mert tudja hogy készpènzbe nem szabad - 404 ft 1 ojró - ház eladás/lakás eladás majd vétel? Kizárt, amennyiért eladnád az ingatlanod, annyiért és abból az összegből újat màr nem igen tudnál venni, okos dolog ez az infláció, de megint csak a felszínt kapargatjuk.
    Olyan ez mint a féregjárat, bemenete van, aztán bemèsz az elsőn - lehet több is van? - ami bejárat, aztán ezer felé szerteágazik, miközben a valóságban nincs semmi, szó szerint, minden megy ahogy eddig, mert ez előre eltervezett rombolás, infláció sincs valójában, de el kell hitetni hogy igen, a valutákat sem a bankok tartják fent, hanem a köré szőtt propaganda, meg a hit - húha, bonyolódik, ez már nagyon dolog - hogy az ér valamit, ki vannak a dolgok találva, és nem kell hozzá közgazdásznak lenni, csak kicsit logikusan gondolkodni, és ez még így is csak a felszîn kapargatás.
    Meddig akarják ezt? 2025-30? Tegnap beszélgettem a szomszéddal - van egy lánya meg fia, a fia kint a lànya bent - azt mondja 40 éves a lànya, gyerek nincs, mert nem akar összejönni, orvoshoz járnak de hiába, azt mondta is a szomszéd, hogy mondta neki a lánya, anya, ilyen világra gyereket?
    Mondtam a szomszédnak, tényleg minek, családok már rég nincsenek, a gyerekre ki vigyáz? Csak a két szülő, ha besokallnak, gőzt kiereszteni nincs idő, régen ott voltak a nagyszülők de még a szomszédok is, hogy vigyázzanak az utódokra, addig a szülők elmentek kiereszteni a gőzt, megbeszélni az élet és benne egymás dolgait, fűszerezve egy kiadós “titkos” szerelmi légyottal, mert az is kell….mint a nő és férfi mibenléte, hogy egymáshoz csiszolódjanak kisgyerekes férj és feleségként, hogy ne csak apa és anya legyen, hanem nő meg férfi.
    De hol van mára ez? Csak a munka! Mindenkit akit ismerek, 2-3 helyen van, ki ezért, ki azért, pénz van, de a pénz adta lehetőségeket élvezni idő nincs - épp ugyan úgy, mintha nem lenne pènzed, és nem tudnàl magadnak semmit venni, most van, de amit megveszel, az élvezni nem tudod, idő hiányában, akkor tegyük fel a kérdést, mi az érték? Hol vannak értékek? Dolgozol egy helyen, aztán abból próbálod magad megajándékozni, hogy vegyèl valamit ami örömet okoz aztán, vagy dolgozol 2-3 helyen, pénzed van, de az adta lehetőségeket élvezni idő nincs!!! Aki tele van, az meg természetesnek veszi hogy bármit megvehet, megveszi, két perc múlva, már nem is tud neki olyan szívvel örülni, mint aki dolgozik érte, és minden hónapban vesz ezt azt, mit szeretne, és képes felismerni ebből levezetve nagy távlatokban, hogy mik a valódi értékek - hogy mi van akkor? Pénzt vagy életet? Mert van a pénzzel teli élet is, de ahhoz meg keveseknek van agya hogy intelligenciával éljék meg… és nem közben nem is boldogok! Talàn ott kezdődne a dolog egyik eleje - ha már a féregjáratnak is több bejárata van - hogy semmit nem veszünk természetesnek, hogy azt megkaphatjuk/megvesszük magunknak?
    Hogy van egy társunk, aki szeret tán, hogy az sem szabad természetesnek venni? A dologok megértéséhez megint mindent elölről kell kezdeni, akiknek még ennyi sem megy, de mi se gondoljuk, hogy ilyen bonyolult ez, mert egyszerűbb mint gondolnánk, az élet bonyolultan egyszerű!
    - 2022. 08. 31. 06:48
    • Gerry
      Szalonna - Te nagyon lelombozótos vagy!

      img.koponyeg.hu/909609/mWrwhaJmaQacmjKCfyXt3ZzCXMFYdl.jpeg
      - 2022. 08. 31. 07:52
      • Posta Imre
        Gerry, ez aztán a szinkronici-tás! Nem kacsa a Vuk-ból! Egy secundával voltál gyorsabb, de lehet csak a rendszer előre engedett! Jó ez a dagonya-kép a Dagonya-rendszerből. Ott lakik Yoda is!
        - 2022. 08. 31. 07:56
        • Gerry
          Így van - egy húron pendülünk! (...vagy egy kötélen?)

          "Az akasztott ember" (Tarot)

          A lét 12. állomása, az Akasztott ember helyzete, az áldozat
          Alkimista szemszögből nézve, ennél a stációnál valósul meg a Nagy Mű.
          A misztikusok úgy tartják, hogy ha az ember személyiségéből valamelyik betű hiányzik, a lelke nem működik, tehetetlenné válik. Ezért van szükség arra, hogy többféle élethelyzetet éljen át minden halandó a földi életében.
          12-es szám
          Kabbalisztikusan; 1 [plusz] 2 [egyenlő] 3 A három, mennyei szám.

          postaimre.net/kepek/akasztott_1_web-150x244.jpg

          Képi ábrázolásmód

          Egy embert látunk a képen, aki fejjel lefelé lóg lábával egy fához rögzítve. Ezek szerint körülötte a világ a fejetetejére állt, alulra az égi, felülre a földi világ került. Ő már más szemszögből tekint a világra. Tehetetlen teste csak függ, nem tesz semmit, inaktívvá vált, ami a passzivitás jele.
          Lábaival keresztet, két kezével háromszöget formál. A kereszt, ugyanúgy, mint a négyzet is, a négyes számot jelképezi, ami az anyagi világ száma. A háromszög pedig, ahogyan a hármas szám is, az égi, mennyei világot jelképezi. A kettő között függ tehetetlen teste. Ez jelképezi azt, hogy ő már nem kötődik az anyagi világhoz, nem földi lény már, a lelke szabaddá vált és a spiritualitás felé törekszik.
          A behajtott lába és a teste mögé szorított karjai, két egymással szembenálló háromszöget formálnak, amely egy alkimista jelképre utal, tűz és a víz háromszögére. Jelentése; A Nagy Mű befejeződött.
          Feje körül látható fénykör mutatja az ő spirituális tudását, bölcsességét és fényét.
          A keresztgerenda, amihez hozzá van rögzítve a jobb lába, barnás színű. Ez a szín a földi világot jelképezi, ami tartja, nem engedi el őt. Vagyis a tudásával, bölcsességével, még itt a földön kell tanítania a tudásra vágyókat. Ez a felfüggesztett állapot egy magasabb fokú gondolkodásmódot tükröz, amikor ő teljesen megfeledkezik egyéni ambícióiról és mások javáért áldozza magát.
          A gerendák T alakot formálnak, aminek a jelentése, zsákutca, holtpont.
          Az Akasztott ember zsebéből aranypénz hullik ki, amely azt a nagymennyiségű spirituális tudást jelképezi, aminek ő már a birtokában van és nagylelkűen nyújtja át az értékes gondolatait az erre érdemeseknek.
          A zsebéből kihulló pénz mutatja, hogy számára már nem az anyagi, hanem a szellemi javak a fontosak.
          Az Akasztott arcán nyugodt mosoly látható. Kínnak, erőlködésnek nyoma sincs, vagyis a függő helyzetét önkéntes áldozatként vállalta, ezzel mutatva, hogy céljai elérése lemondással jár. Ennek érdekében vállal minden kellemetlenséget és gyötrelmet. Ez a saját döntése.
          Amikor két fa között látható függni az Akasztott ember, a két fa, Salamon templomának oszlopait, a Jákint és a Boázt jelképezik, azaz az aktív és a passzív elvet.
          A zöld levelek az Akasztott fokozatos életre kelésének szimbólumai. Ami egyúttal azt is jelenti, ez a helyzet csak átmeneti állapot az életben.


          De ne vedd komolyan!!! Hihihi
          - 2022. 08. 31. 07:57
          • Posta Imre
            Ma úgy mondják inkább: kiakasztott ember.
            - 2022. 08. 31. 08:35
          • S
            Opus Dei
            - 2022. 08. 31. 08:35
          • S
            Köszöntelek Gerry!

            Opus Dei

            12
            1, 2, 3...
            START:

            Önként vállalt felakasztás vagy fennakadás. Az utóbbi világos.

            Az előbbi, TUDATOSSÁG.
            Egyúttal közszemlére tétel.
            A Templom kapujában, fejjel lefele, bokánál felfüggesztve. Bármikor lejöhet. Mármikor visszafordíthatja a helyzetét. Az Alkímia Kén jele szimbolizálja: Önként vállalt BEAVATÁS.

            Üdvös dolog nem hülyén felakasztódni, hanem 18§ fokkal, a fejtetőre állított' világot megszemlélni.

            A Templomból kijovő hívek meg csak bámulják azt a "hülyét", aki, amíg ők a nyájjal toporognak, ő betles betekintés, rátekintést nyer, de semmit sem fognak fel belőle.

            Nem

            "AKASZTOTT"
            Nem L: Lamed Vov

            birkanyáj szelídségű követő.

            De le, és visszatérni a földre, miután a transz-formáció megtörtént... ?

            1 + 2 = 3 "Császárnő"

            tükörként:
            21 "VILÁG"

            (ezért manipuláltak a 12-es "világ végéről" a 21-s "Nagy újraindítás" nyilvánossá tételével)

            Megköszönöm, hogy ma ezt a kiváló Nagy Arkánt elém függesztetted.

            Salute!
            - 2022. 08. 31. 08:55
            • S
              Volt egy Traven regény egy trilógiájából:
              Akasztottak lázadása.
              A mexikói rabszolgákról szól. Benne látszik hogy mire épül ez a szimuláció. Traven be volt tiltva Magyarországon, illetve tűrt volt átmeneti időkben.
              Salute!
              - 2022. 08. 31. 12:46
      • S
        Felkínàltam a szabad gondolkodás vagy cselekvés lehetőségét, aszongyák a történések se nem jók, se nem rosszak!<br />Vagy ez csak arra igaz, ami törvényszerű? Amit a természet ihletett?<br />Ami a világban zajlik azt elmebetegek - akik kivàlasztottanak hiszik magukat - hívtàk életre, hamis tévkèpzetet táplàlva magukba önmagukról, és erre az egészre globális - mesterséges eszméket húztak rá évezredeken keresztül, amivel formáltak mindent?! Az emberi kapcsolatok hazugságra épülnek, ha őszinte vagy a másikkal, akkor vagy megsertődik, belédköt, kihasználja, soroljam még? Fut egy alap szoftver, ami alapjaiban véve vàltoztatott meg mindent gondolkodás és lélek szinten, a világ menete pedig olyan, hogy időt nem hagy arra, hogy leülj gondolkodni, hogy merre van a visszaút.
        - 2022. 08. 31. 09:30
        • Posta Imre
          Sokat fejlődtél, ahogy azt meg tudom innen itt élni!
          - 2022. 08. 31. 09:39
          • S
            Fej-lő-dni. Ilyen az igazi fejlövés? Vagy inkább az orosz rulett? Az még izgalmasabb, nem?
            - 2022. 08. 31. 09:46
        • S
          Az emberiség ezért nem tanul, mert a legtöbb lélek nem az általa szeretett emberért van, hanem a szeretet vektora befelé mutat, nem kifelé. Az emberek 95-99 százaléka, de helyenként több is lehet, kolónialélek, önzetlen szeretet ismerete nélkül. És az önzetlen szeretet gyakorlása nem a keresztényi szeretettel azonos, mert az téveszme, a feltétel nélküli szeretet. Egy pararzitát sohasem tudok szeretni. Ez feltétel.
          Miután a feltétel teljesül, hogy aki jólélek, azt érzi az ember hogy szeretni tudja, akkor jelenik meg az önzetlen szeretet és annál az embernél már beteljesül a feltétel nélküli szeretet is.
          De ehhez lélekstruktúra kell.
          Ezért nem igaz hogy minden ember egyformának és egyforma lélekkel született, kézzelfogható bizonyíték az, hogy a legtöbb ember önmagára gondol, ha temetésre megy és elsírja magát, a legtöbben magukat sajnálják, hogy amikor őket temetik, annak a saját fájdalmát élik meg.
          Az empátia tanulható.
          Többször föltettem egy linket egy nácisztikus professzorról aki az USA-ban arról tart egyetemeken előadásokat, hogy a nárcisztikus emberek és a pszichopaták hogyan nyomorítják meg a többi embert. A kolónialelkek vagy pszichopaták, például zsidó Illuminati, vagy monolelkek, lásd a többi zsidó, a pntlelkek, akik annyira csak önmagukat szeretik hogy ezért gyilklni is képesek, azok meg sem tanulják a mesterségesen alkalmazott empátiát sem. Persze mind elárulja magát.
          És az önzőségük miatt az emberek többsége, aki a kolónialelkek közül monolélek, mint a zsidó orvosok, képes megtanulni, de mindenki érzi hogy hamis az empátiájuk, mindenki érzi, aki valódi empátiára képes. A rengeteg rossz házasság és az emberesiség örök problémái ebből fakadnak. És ezért képtelen állítás az hogy van fejlődés.
          Amikor Rákóczi lovasszobrát láttam Szegeden, a feliratnál ez jutott eszembe, talán ezt kellett volna vallania pro dei nélkül:
          Pro empatia et libertate.
          Talán ezért érdemes lett volna küzdenie, ha nem is látott át semmit.
          Semmit.
          És semelyik feliraton nem látom a múltból, hogy bárki harcolt volna a szenvedtetők, a szenvedés elle, Mindig a kolóniaistenek vannak elöl, őértük, aztán a Mátrix következő parancsa, a generációkért való harc jelenik meg, aztán az önfenntartás parancsa jelenik meg minden heorisztikus jelmondatban. Sohasem harcoltak azért, ami a szenvedést megszüntette volna.
          - 2022. 08. 31. 12:41
      • S
        Szalonna, ez egy jó kép a nem is olyan távoli jövőből, amikor nem lesz üzemanyag, és világszerte elhagyott, már használhatatlan autók leszen mindenütt. Memento future.
        - 2022. 08. 31. 12:15
    • Posta Imre
      A predátor angol címe: Imádkozz!<br /><br />Úgy látom te is besokaltál. Érzékeled, hogy vége a játéknak.Jó, mert ez azt is jelenti, hogy akik eddig nem tudtak "imádkozni", most megtalálhatják a kesztyűt és beledudálhatnak. Duda!
      - 2022. 08. 31. 07:53
    • S
      Nem lelombozós vagy, ahogy Gerry írta, de nem is felemelő ... Bár metafizikai is van benne.

      Ma reggel ezt „Szalonnáztam” a gondolkodás falatjaiként:

      Ollóztam, de nem írom alá, mint a legtöbb újságíró, amikor valamit leközöl.

      Szalonna! Most ki a tisztánlátásodat és a keserű szájízedet, mert nagyon igazad van Ettől kezdve meg és felidézlek, de ez már kora reggeli szellemidézés lesz. Bevezessük?:

      „Karantén? rusvai fåsz halandzsàlt valami negyedik - ötödik zoltásról kiknek AJÁNLOTT, már csak AJÁNLOTT, elkezdték kivezetni a köztudatból a járványkamut is, de még oda-oda tolnak egy hîrt, nem lehet azonnal kihúzni az asztal terítőt, húznak rajta, hagyják egy kicsit, megint húznak rajta, aztán amikor kint a vége, angolosan távoztatják a sztorit. előre eltervezett rombolás, infláció sincs valójában, de el kell hitetni hogy igen, a valutákat sem a bankok tartják fent, hanem a köré szőtt propaganda,

      Sokkal súlyosabb dolgok vannak itt betervezve

      Kiiktatják a bábjaikat - akik között esetleg van kettős zügynök is - hogy újakat tegyenek a helyükre.

      Meddig akarják ezt? 2025-30?

      Nem az a legnagyobb vadász, aki mindig öl, és sokszor, hanem aki túlél, és egyszer öl.

      …pénz van, de a pénz adta lehetőségeket élvezni idő nincs - épp ugyan úgy, mintha nem lenne pènzed, és nem tudnàl magadnak semmit venni, most van, de amit megveszel, az élvezni nem tudod, idő hiányában, akkor tegyük fel a kérdést, mi az érték?

      Olyan ez mint a féregjárat, bemenete van, aztán bemèsz az elsőn - lehet több is van? - ami bejárat, aztán ezer felé szerteágazik, miközben a valóságban nincs semmi, szó szerint, minden megy ahogy eddig, mert ez előre eltervezett rombolás,

      …családok már rég nincsenek, régen ott voltak a nagyszülők de még a szomszédok is, hogy vigyázzanak az utódokra, addig a szülők elmentek kiereszteni a gőzt, megbeszélni az élet és benne egymás dolgait, fűszerezve egy kiadós “titkos” szerelmi légyottal, mert az is kell….mint a nő és férfi mibenléte, hogy egymáshoz csiszolódjanak kisgyerekes férj és feleségként, hogy ne csak apa és anya legyen, hanem nő meg férfi.
      De hol van mára ez

      mik a valódi értékek - hogy mi van akkor? Pénzt vagy életet?

      Hogy van egy társunk, aki szeret tán, hogy az sem szabad természetesnek venni? A dologok megértéséhez megint mindent elölről kell kezdeni, akiknek még ennyi sem megy, de mi se gondoljuk, hogy ilyen bonyolult ez, mert egyszerűbb mint gondolnánk, az élet bonyolultan egyszerű!”
      - Válasz - 2022. 08. 31. 06:48 -

      Kérdésem:
      Az élet alkímiája hol marad, ha a szemfényvesztés valóságát növeli a leleplezett hazugság igazsága?
      - 2022. 08. 31. 08:30
      • Posta Imre
        Kérdésre "válasz" = PI!
        - 2022. 08. 31. 08:36
        • S
          "Ütős"
          - 2022. 08. 31. 08:59
        • Gerry
          Segítek: PI azaz 3.14... az élet alkimiája ami örökké változik, végtelen és sose ismétlõdik.

          Minden életem utóirata.


          ITT KIABÁLOK ÉN.
          ITT A JÁRDA SZÉLÉN.
          ITT ORDÍT A SZÉL...
          ITT EGY ÕRÜLT,
          ÕRÜLT,
          ÕRÜLT,
          a hajnalhoz beszél...

          - Nézz rám,
          ha fohásznak
          hallod mondatom!

          - Nézz rám
          ha tűznek
          látod mozdulatom!

          - Nézz rám
          ha sötét fényü
          holnapom néz rám...

          ÉN NEM TUDOM!
          ÉN NEM TUDOM.
          Én nem tudom...

          önző vagy ÖNZÕ ha
          szíjad bõrömbe hasít,
          gyáva vagy GYÁVA ha
          egy éjszakát átsírt
          gyermek vagy...GYERMEK...
          a TÖRVÉNY
          legyintve ásít és

          szavaktól hemzseg az éj,

          EMBER VAGY
          és sorsod az
          ostoba
          LÉT...

          ...higgy és remélj...

          .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
          de szólt a robot; - Az ember más
          .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

          Kõrkörösen.

          ...a harmadik hónapok
          félig unt találkozásaival
          rést keresek
          a szinkép vörösén,

          ...azt mondom,
          nappalom jött,
          mégis est köszön felém,

          ...azt mondják előre megyek
          de önmagukba visszatérők az
          egyenesek.
          - 2022. 08. 31. 09:05
          • Posta Imre
            Gerry, annyira mélyeket merítesz. Ha másért nem, ezért a versedért meg kell csinálni a portált. Menekülök tőle, kerülgetem, mint a forró gésa a Szását, de úgy is rákényszerülök, ha ilyeneket olvasok tőled!
            - 2022. 08. 31. 09:27
      • S
        Aki hazudik, az igazat mond, aki igazat mond, az következésképpen hazudik. Kéz a kézben járnak ezek, és az “elkövetők” a hétköznapi életben ezt úgy teszik, hogy nincsenek tudatában ezen képességüknek, azt hiszik végig tudtàk gondolni amit kimondanak, miközben erre idő nincs, mert arra hogy mindent részletekbe menően meg tudj fogalmazni, órak hossza kellene, hogy minden egyes részletre figyelni tudj, és még akkor is lehetne korrigálni, aki gondolkodik, az filozofál.<br />Aki nem gondolkodik, az nincs!<br />Bizonyos szinteken bizonyos gondolatok már veszélyt jelentenek az illetőre, mert akartàn kívül is valami veszélyes/ismeretlen vízre/vizekre evezett, valamit talált ott, amitől a többi elkezdett rettegni, így a másik már ki van jelölve kivégzésre, meg kell rendezni a halálát. De vigyázz! Mert ami megrendezett, az jószerivel nem az aminek mutatjàk, attól függően mit akarnak közölni, mert még lehet igaz is!
        - 2022. 08. 31. 09:22
        • S
          A krétai Epimenidész a következő halhatatlan kijelentést tette:
          „Minden krétai hazudik.”
          Ez a paradoxon igaz a politikusokra.
          - 2022. 08. 31. 12:11
  • S
    Fiúk!

    Minden nagyon szép. Minden nagyon jó. Mindennel megvagyok elégedve.

    A KÖR közepéről annyit szólok, hogy a kör bizonyítottan végelláthatatlan és így nagyon egyedül is vagyok.

    Annyira óriási, hogy csak a "figyelők' látják át. Mert hogy ha nem ülök a gép előtt akkor s.g.re ülök az biztos. Benyúládozom egy rám vonatkozó infóért a Googlera oszt mit nem találok csak így telibe:

    Cikkek: Karantén szoftver, rendőrség házhoz megy, satöbbi - Posta ...
    https://postaimre.euroweb4you.com › articles › articles

    SZAZSUAY. Jogos a jogtalan. és egyéb nyalánkságok: Yuval Noah Harari, a hamis próféta • https://www.youtube.com/watch?v=yjfCMiQDEgM

    Hát komolyan elgondolkodtam rajta, hogy most mi a FAX-om is van, de amúgy férfiasan?!

    Ez aztán alkémikus!

    Szóval, PI és nem pipi, de nem is pápista jó napot a Körnek!

    Salute!
    - 2022. 08. 31. 10:40
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (4)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %