Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Szakreális áldozat

Szakreális áldozat
De miért is nem, ha de? Hade, norvég-vikingeknél a köszönés. A vietkongoknál nem emlékszem, régen volt. Reáli-se, Majdan mise után kiderül, de inkább se! Kicsit kótyados a fejem, nyom a HAARP, vagy csak a változás baromméterét érzékelem. Gyors leszek és kevésbé bonyolult, benyomás-szerű. A kirúgott meteorológusokért mondunk egy imát, bár nem kérték, de olyan is lesz! Azért figyelitek, hogyan fordul ...nem az időjárás, hanem a geopolitikai szélkakas? Nem volt jelen augusztus 20-án a galaktikus kakitány sem a kollapszisok gyijapacijaikkal, cserében őszt csináltak, kiadós esketéssel. Szigetszentmiklós vízkeresztelője a hírekbe is került, időhurokba. Gyogyósok figyelem, az alábbiak olvasata csak egyéni felelősségre és piciátriai kezelés alatt csak néha nem állók részére!



Valamiért most éreztem szükségét, hogy a meggyfámat megmetszem. Majdnem kinyírta a monília, de tán megmarad, igaz, meg kellett harmadoljam. Kétharmad maradt. Most, ahogy írom, esik le, hogy elválasztottam az élő részeket az enyészettől. Eső után jött a köpönyeg.

Olvasom, hogy most, 27-én, amikor mi a szokásos világbéke-meditációnkat végezzük, lesz megtartva a meteorológiai tűzijáték. Úgy hiányzik ez, mint egy falat kenyér! Környezet számára is hasznos és pénzbe sem kerül, most, hogy ilyen gazdasági háborús gazdaságtalanság van. Vagy nincs? Többen kérdezték, de miért most? Ja, mert 27-e Gáspár és Cézár napja, hát mikor máskor? Mózesre virradóra el lesz lőve az állam a lapítás szemfényveszejtése. Na és? Mint azt az ismerősöm mondja, Lázár szépen felfejlődik miniszterelnöki pozícióba, de a Tutsek unoka is versenyben van. Az egyiket az FSZB tolja, a másikat is. Na, ugyan kinek szurkoljon Pintér? Vicces ember az ismerősöm, mikor senki nem mondta volna, hogy Trumpot hozzák ki a cirkuszból győztesnek, ő megmondta, nem Clintonné lesz a bazári majom. Közeleg a szélsőjobb, erős nacionacionista-szocialista beütéssel, imperialista chilli-vili szósszal nyákon-löttyintve. Nem tudom kinek mi a gondja a diktatúrával, ha szépen alkotmányos sztaniol-demokráciába van csomagolva...mert mire a bábból kikel, bábocska lesz belőle. Oroszul: pillangó. Nem mindegy, ki a báb? Bába? Ja, erről jut eszembe az otthon-züllés! Most mondta valaki, hogy a lánya szülne, egyébként mentős, de Szolnokon csak heti kétszer lehet reggel nyóctól este ötig, vagy hogy, egyébként Irán Pest! Talán nem császáros lesz, bár lehet, de, szeretik a császárt, jobban fizet. Kiváltság lesz szülni, halni meg már most is kötelez, de jól van ez így, akinek nem tetszik járjon utána! Királyságban így szokták a főispánok intézni a dolgokat, oszt eddig is jó volt. Vagy nem? De!

No meg ezek a meteorológus levéltelen békák, hát miért nem tudták megjósolni a világháborút? Ja, az a titkosszolgálatok voltak, keverem már ezeket a katonai projekteket itten. Mondom, hogy fronthatás van. Második Ukrán Forint.

Na, hogy ne kó-szálljak el a gondolataimban, maradjunk a tárgyalásnál. Úgy tűnik ez az "államiság" kérdéskör igen t-artériás lett. Ny-omon követek pár orosz vonalat és az BERKUT ott is aktív. Olyan, mintha szándékosan generálnának polgárháborús helyzetet a volt szovjet tagköztársaságok területén. Valami "népfelkelésre" játszanak és olyan orcátlanul pimasz államilag gerjesztett maffiamódon, hogy megértem, ha itt is Lázárban van Orbán. Kemény üdők jönnek, mondja Kövér Imre hercegnek! Azok! Olyan alkotmányos puccs van folyamatban, mint ide Lacháza! Királyság!

Apropó, ha már Kövér így szóba jött az ismerősöm által, mondja, hogy a legenda szerint az édesapja még valami állami kitüntetést is szerzett '56-os ellenforradalmi hősiességéért, így Lacikának nem kell felvételiznie sem a jógi egyetemre. Ilyen ez a kommunista kutya-szalonna és a köteles beszédek. Mindjárt érthető, hogy Pápán is Gyucsánnyal lehettek oskolatársak és most is a parlamentben mehet a szájalás. Az ismerősöm szerint ez tényleg cirkusz. Szerintem így demokratikus és alkotmányos...vagyis alaptörvényes, merthogy az alkotmány...khmm

Tegnap valaki írogatott Dudáról! Nem a népi cserépedény zajos változatáról, hanem a lengyelek Dudájáról. Ott is a nagyatyai vonal kicsit necces. Most derítették ki (ha igaz, ha nem), hogy Mihail nevű nagypapa, az öreg Duda Bandera barátja volt.  Eh, ha az oroszok elkezdik nácitlanítani és demilitarizálni Lengyelországot, lehet lengyel is csak nyomokban marad, mert ha itt kezdik el új-judea-alsón...hát ki tudja, marad-e még kő-kövesen a Somló hegyen!

Remélem Slota nem érintett, mert hogy lesz így Csehszlovákia?

Na jó, elmondom, hogy a Dária kérdésben vígasztalan vagyok. Dugin most lett ezzel igazán meghíresztelve. Ha igaz maga a halál, a pokolgépeléses likvidálás, akkor sem biztos, hogy megérte. Egyébként most olvasom, hogy a zaporozseci polgármestert is az ölése ala rejtett bombával élettelenítették. Biztosan azért, hogy hitelesebb legyen a Dária elleni merénylet. Jó lenne tudni, hogy ez csak amolyan FSZB-s színházi előadás és a lány most fiúnak átoperálva éldegélhet valahol Tájföldön tovább és ha lenyugszik a helyzet, hüpp-hüpp-hüpp-Barbatrükk...és evola! Egyébként sok kérdés van maga a terrorakció körül és egyáltalán nem biztos, hogy ...szóval az elkövető, megrendelő kiléte lehet éppúgy moszkvai, vagy pekingi, ahogy párizsi, vagy londoni, esetleg judapesti, ahogy az ismerősöm ezt felemlítette.  Az szent, hogy az FSZB olyat hibázott, ami nem is hiba, hanem bűn. De ki tudja, mert ilyen holografikus multiverzumban akár a fehér is lehet fekete, ha leótják a villanyt!

Azért nekem beugrott egy pillanatra - mert Alexander jelent meg álmomban - mi van, ha az ittenihókuszpókoknak is van ilyen terroristás kedve, alkotmányos-demokratikusan és esetleg családi üzenetet akarnának eszközölni, hogy a "téziseim" közszájra kerüljenek! Csak egy illanás.  Vera tegnap azzal jön haza, hogy munka ügyben volt egy korábbi munkahelyén, ahová rendszeresen bejárt egy belügyes igazolvánnyal villogó tenyérbe mászó képű és stílusú tipikus "kihaénnem" küldött közeg. Nos, véletlen tegnap is besomfordált, azt fújva, meglátta az asszony kocsiját és azért közelített. Asszony rákáderezett, hogy ugye küldték..., de ezt mintha meg se akarta volna hallani. Fura dolog ez a besúgó hálózat, lehallgatott telefonokkal, adatforgalommal.

Egyébként pedig minden rendben van. Vagy nincs. Orosz szakértő azt mondja mindenképpen háború van, lesz, nem kis léptékben. Itt olvasom, hogy a magyar haderő tisztjeit meg kell becsülni..., de meg kellett volna. Olvasom néha Podoljáka írásait és látom, hogy megemlít naponta egy-egy hősi halottat. Nos, hajrá tisztek! Ti még nem tudjátok, amiben én már biztos vagyok! Csak bátran, tessék csak!  Egyébkén Dária Dugina is posta-humusz kapta meg Putyintól az Oroszország Hőse kitüntetést! Pár nappal korábban is jól jött volna, esetleg! Na mindegy. Az élő valódi hősöket egyébként nagyjából leszarják mindenhol. Ezen nem is érdemes rágódni...tessék sorosban állni!

Kinyitottam a Ji Kinget és a 45. Az összegyűlés-t hozta a mágia. Rövid magyarázat: At Összegyűlés fejlődéssel jár. A király templomot építtet. Előmozdító egy nagy embert látni; ez fejlődéssel jár. Előmozdító hibátlannak lenni. Üdvös nagy áldozatot bemutatni. Előmozdító vállalkozni valamire.

Nos, aki jön meditálni szombaton, azokkal megfejtjük, mit is jelenthetnek ezek a mondatok. Jelentkezni: doki.bubo@gmail.com

Egyébként terjed a híre, hogy Orbán kényszeroltatja a népet. Illetve lehet már nem ő, ahogy itt az OMSZ-es cirkuszt érzékelem. Aki nem oltat, szarrá bünteti és elvesznek tőle mindent. Nos, nagyjából ez a tendencia mindenhol. MOst jó lenni katonának, rendőrnek, fegyveres zsoldosnak és remélem anyját-apját is a dögörbe lövi majd sajátjaként, testvérével, gyerekével...persze mindezt "isten" szemtelen neve alatt Jézust ajvékolva! Aki nem hiszi, járjon utána!

Egyébként a fenti sorok egy fiktív regény fiktív eseményének fiktív szereplői, s ha a valósággal mégis egybeesnének, az minta véletlen műve. Csodás idők ezek!

Eltűnnek a folyók, tavak, vizek. Aztán egyszer majd csak magjelennek és nagyon sok lesz belőle, alulról. Ez is egy lehetőség.

Hírek Galéria

Image #177
Image #178

100 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • H
    Posta Imre őrültségeket beszél.
    Egy őrült világban.
    Hoppácska!
    Őrült világban az őrültség - adekvát.
    Ha adekvát, akkor való.
    Ha való, akkor igaz.
    Hubasszameg, fiúk! Már jön is!
    (Aki nem érti a végét: ez egy viccből van
    Három részeg tántorog a síneken.
    Azt mondja az első:
    - Fiúk, de messze vannak ebben a lépcsőházban a lépcsőfokok.
    Mire a második:
    - És milyen alacsonyan a korlát.
    Felrikkant a harmadik:
    - Semmi baj fiúk! Már jön is a lift...")
    - 2022. 08. 24. 16:45
    • S
      Kétféle politikus van: vagy eleve elmebeteg, vagy azzá lesz.
      - 2022. 08. 24. 20:01
      • Posta Imre
        Elnézve a felhozatalt...nem kizárt.
        - 2022. 08. 24. 21:52
        • S
          Sajnos még azt sem lehet rá mondani hogy sajnos.
          - 2022. 08. 24. 23:35
    • Posta Imre
      Ó, bolondozok csak!
      - 2022. 08. 24. 21:53
  • J
    Prágából a idei júliusi 2. találkozóval elindult egy kezdeményezés Oroszország népeinek " gyarmati sorból" való felszabadítására, vagyis Oroszország feldarabolására.
    https://www.voltairenet.org/article21...17772.html
    A volt szovet tagköztársaságokat is végképp nyugati, USA befolyás alá vonni. Most volt Tadzsikisztánban is egy usa-tadzsik hadgyakorlat, sorra jelennek ott is meg olyan amerikai szervezetek, mint nálunk 1989-ben a gengszter váltás előtt. Mint pld. ez.
    https://www.usaid.gov/tajikistan/pres...tajikistan

    Tadzsikisztán is stratégiai helyen fekszik, Afganisztán és Kína között.
    - 2022. 08. 24. 17:10
    • Posta Imre
      Lesz indiai-usa0 gyakorlás is. Lekötik az erőket! Egyébként meg olyan, mintha Moszkva mindent megtenne azért, hogy a "nemzetiségek" megértsék, hogy telibe vannak xarva, csak a vagyonuk, nyersanyag kell...és így megy ez már régen. Szavak vannak, szép beszéd és rendőri erőszak, korrupcijó és nagyjából egy afrikai szintű infrastruktúra, lakhatás...legalább 80 évet vannak "lemaradva". Ez a "vidék". Most néztem egy anyagot Tuvából, Sojgu hazájából, hát ő ott egy félisten, de maga a helyzet már istentelen. Mindegy, végül is, úgy mondják az oroszok, eladták a keleti részeket Kínának. Az oroszokat egyre több helyen nem kezdik szeretni a saját portájukon belül sem, kivétel tán Moszkva. Persze a fizetett ügynökök, "büdzsetnyikek" véleménye hivatalból más. Nagyon emlékeztet ez az itteni szitura. Ilyen lehetett Lenin előtt is, meg után is a helyzet, bár a cocilusban még volt némi munka, gyárak, most meg csak lopás, zsarolás, gyilkosság...mint a 90-es években. Szóval, minden a legnagyobb rendben halad.
      - 2022. 08. 24. 18:42
      • S
        Sajgó Sojgu.
        - 2022. 08. 25. 01:46
        • Posta Imre
          Tuva a leglegleg...köztársasága a SZU-nak! Legszegínyebb, legalkoholistább, legtöbb gyilkosságot produkáló...és persze a legtöbben szavaztak a kormánypártra...94%...és Sojgut Temudzsin helyettesének tartják és már életében utca és emlékháza is van (szülőháza). Ja, Temudzsin (Dzsingiszkán) maga Putyin. Figyeljünk kérem a tematikára! Valami határvitát gerjesztettek, mert kiderült, hogy ősi földjeiket a SZU elcsatolta és most követelik vissza. Karaul nevét hallottam, aki sámán és aki kezdeményezte a nemzeti visszacsatlovazást. Érdekes folyamatok ezek.  Menekül, aki tud, nincs munka, semmi nincs, csak korrupcijó. Ezt mondják az ottaniak..., de hát ugye mindenki hazudik. Amit látnak, hogy az Orosz Föderáció szépen elveszi tőlük is a nemzeti vagyonkát és max mehetnek meghalni a fronton...szóval minden a legnagyobb rendben. Sojgu kérdés másfelé is mutogat. Guzsaj. <br /><br />Karaul Koppány volt nekünk az utolsó, akit még táltosként, őrzőként tisztelhettünk.<br /><br />Az orosz védelmi miniszter tényleg háromezer éves szkíta harcosokat akar klónozni? <br /><br />https://raketa.hu/az-orosz-vedelmi-miniszter-tenyleg-haromezer-eves-szkita-harcosokat-akar-klonozni<br /><br />Jó, ez a cikket Felkai írta, vagyis Flekli, vagy jahve tuggya ki...de a klónozás a szkytákkal kapcsolatban tán már nem is utópia. Maciék szerint az ukrán fronton is ukrán klónok rohangálnak...is.
          - 2022. 08. 25. 07:24
          • S
            Az a típusú elszegényítés átprogramozhatóvá teszi az embereket, amikor minden támpontot elveszítenek a valóság érzékeléséhez. Sojgu népével is ezt csinálják.
            - 2022. 08. 25. 20:56
  • A
    Béke van! Nem lesz világháború! Sehol! A hazugságok olyan átlátszóak, nincsenek azok az események, amelyekkel ijesztgetik az embereket. Ezek csak a hírekben vannak, nem a valóságban, hogy negatív idővonalon tartsák az embereket.
    Az energiaárak drágulása is ijesztgetés. Ingyen energia lesz.
    A rosszfiúk ideje lejárt, csak még nincs bejelentve, de ez hamarosan megtörténik. Mit mondtam a Trump visszatér írásomban? Hogy kb. két év. Ez most év vége körül jár le. Nyugi, nem lesz éles lövészet!
    - 2022. 08. 24. 21:53
    • Posta Imre
      Azért ne lepődj meg, ha mégis. Egyelőre ingyenszénbányák nyílnak és ez nem mese.  Nem azért van már most is háború, mert ilyen a kedve a kóhnnak, meg grűnnek..., hanem, mert a rendszer kifutott és nincs több gombóc. Ashum...ennek a nyomorult buzicsordának, ahogy az ismerősöm mondja....ingyenenergia? Még pénz- értsem! NA, ez igazából mára a játék. De valójában nincs sem Kelet, sem Nyugat. Pár maréknyi ember iparkodik levegőztetni még a pofáját a sok szörny között.
      - 2022. 08. 24. 21:58
      • S
        Az ingyen energiát megkapjuk legfeljebb atom formájában de arra is azt mondaná, hogy csak figyelem elterelés, hogy ne vegyük észre, hogy a Trampli és a fehér kalaposok már a spájzban vannak mert jöttek megmenteni...
        Imre a biztonság kedvéért OSB lapokból nem kellene összeállítani egy otthoni óvóhelyet? Lefesteni ezüst színűre, ami majd visszaveri a radioaktív sugárzást? :)
        - 2022. 08. 24. 23:15
        • Posta Imre
          Van pince, most fessem le szivárványosra, hátha a uzik megkímélik az uzi-sugarazástól? Minden világháború előtt nyomták a szeretetmantrát, az egyenlősegg, testvérisegg, barátsegg mantrát, aztán coki lett a vége, legalábbis a "népnek". Ez most sem tud másképp Lenin, csak a nép lett még hitványabb, bár akkoriban sem lehetett pántlika.   A NATO-ban már megy az oktatás, hogy nem olyan cink az atomcsapás, mint amilyennek látszik. Nem kell rinyálni tőle és a katona végrehajtja a feladatát akkor is, ha már meghalt.
          - 2022. 08. 25. 07:27
          • S
            Nekünk is ezt verték az értelmetlen értelmünkbe, amit a végén leírtál az atomcsapásokról. Már több mint 50 éve...
            - 2022. 08. 25. 12:14
          • H
            Kiskatonaként az atomtámadásos oktatáson, amikor fevettük a sárga vegyvédelmi esőkabát, megkérdeztük az oktatót: Ön szerint ez tényleg véd bármitől is?
            - Nem, de önbizalmat ad.
            - 2022. 08. 25. 15:19
            • S
              Légy üdvözölve H27, régen voltál erre! Ma már az önbizalom elvételénél tartanak.
              - 2022. 08. 25. 21:47
        • H
          Én már 47 évvel ezelőtt megkaptam az atomcsapást!!<br />Már írtam, hogy fo-sor-koton-aként 120 mm-es taknyavetősként élettelen éleslövészeten Tatárszentgyörgyön amikor végeztünk a 40 db aknagránát ellődözésével - és ahol a rátöltésgátló használatának parancsba adott mellőzése miatt hajszál híján ott hagytuk a fogunkat -, és amely granátokból 3 db (!) csapódott a 100 m x 100m sugarú négyzetbe (sic!) - és az már jó aránynak számított! - utána 'támadásban előrenyomultunk', majd fellőttek egy, az átlagosnál nagyobb fényességű, jelzőrakétát, és utána közölték velünk, hogy akkor mi most 'atomcsapást' kaptunk, nekünk annyi, mehetünk haza a picsába!. Szóval azért volt realitásérzék még a Magyar Néphadsereg vezetésében is: jól tudták, hogy lehet is pukkantgatni ihajcsuhaj, de ha gyün az atom, akkor mindenkinek kampecdoloresz!<br />Na, pont ezért nem értem én a ruszkikat: mi a redvás hadházit (=lófasz) szaroznak az ukrnácikkal, és nem basznak oda nekik pár taktikai atomot, Á la "Partizánnapló 1943", hogy aszongya: a brjanszki erdőnél a napló utolsó bejegyzéseként végül megjelenik az erdőkerülő és elzavarja mind a partizánokat mind a németeket a halál mocskos faszára... :))))))))))))))
          - 2022. 08. 25. 13:32
          • Posta Imre
            Hess, én ugye vegyifegyer, atomfegyver szakon végeztem...egyszer egy barátias kitelepülésen Kiskőrös határában, heti gyakorlaton a régen berohadt atomfegyver-villansát imitáló töltetet kellett felrobbantani. Vetőcső a földbe ásva, de rövid volt az elektromos kanóc. Hááát persze, hogy én kúsztam oda. Indul a töltet, eléri a csúcsmagasságot, majd zuhan vissza és a fejem fölött vagy 20 méterrel szólta el magát. Már úgy tűnt, ebből földi robbanás lesz. Kézigránátokat is úgy dobáltuk, 50-es évekbeli újságokkal volt bélelve a ládája. Sok nem is robbant föl. Azokat is szedtem össze (persze más is) és reméltük, nem akkor lesz a "valami".
            - 2022. 08. 25. 13:47
            • H
              Hát, kézigranát dobálódzásnál nálunk is volt olyan balfasz, aki nem tudta rendesen eldobni azt a szart és nem robbant fel, le a kalappal a tisztek előtt, mert kimentek és újra eldobták. Megőriztem az ütőszeget, meg egy aknagránát elején a membránt védő kupakot. Pont olyan volt a membrán, mint nagyanyám befőttesüvegén a celofán. A légnyomás befelé hajlította, meg is kocogtattam (de bolond is a fiatal ember, pláne egy fiatal férfi?!?!). Egy jó cucc volt a katonaságban - azon túl, hogy a szomszédos helikopteres szovjet ezredhez átjártunk seftelni a "kerítés-parancsnokságon", nem foglalkoztak velünk, simán beengedtek a kantinba, ott meg felpakoltuk vodkával és orosz pezsgővel a "szimatszatyrot" - szóval - már nem emlékszem a nevére - volt egy konzerv, amiben sonkaféle volt tükörtojással. Na, az tényleg jó volt. Csak ritkán kaptuk, főleg a "zöld szörnyeteget", "sárga borzadályt", "vörös rémet" adták - ez mind a - hogy mitől??? - különleges vagdalthús konzerv volt más-más kiszerelésben. A katonaság után hosszú évekig rá sem bírtam nézni. Viszont az egytál-étel konzerv és annak borszeszes melegítője később nagyon jól jött, amikor bejártuk Nyugat Európát Inter-rail-lel. Minden napra vittünk egy konzervet, megmelegítettük és a kaja meg volt oldva (400 márkát kaptunk egy hónapra, tudod, mire volt az elég??, legalább kajára - bagetton kívül - nem kellett költeni, a bor meg még ehhez a pénzhez is nagyon olcsó volt, 3 francia frankért vettünk egy liter olyan vörösbort, ami teljesen kifogástalan volt, és megittuk a strassbourgi dóm tövében a jó haverommal, aki azóta már nincs, mert meghalt fehérvérűségben kb. 40 évesen, 3 árva maradt utána, miért pont neki kellett ilyen fiatalon meghalnia???, na többek között e miatt is leszarom a kurvaistent, ott bassza meg magát, ahol van, ha van egyáltalán, semmirekellő faszfejgeci!!!).
              - 2022. 08. 25. 16:52
              • S
                Mikor szétszereltek vagy végleg leszeeltem, aztán ű csörögtem magamban mint az ökör-nyál, szóva eegondúkoztam égy-két dógán az emböriseggnek. Osztán néköm nem gyütt ki 42 végeredménynek, de a lábigránát szöget ütött a biztosító szög helött a fejembe, ha még ott van a helyin. Me hogy inkább a lábakra vót veszélyös a gránit, mánmint a gránát, de almába is veszélyjjj... Szerintem ma napszúrást kaptam, pedig kizárt. :O)
                - 2022. 08. 25. 21:54
        • A
          Igazad van Sinnerman , nagyon sok ingyen energia , tobnyire negativ energia jon .<br />Novembertol ugyanis belep a haboruba az Oroszok leghatekonyabb szovetsegese , a minus harminc fok celsius . A gogos nyugatiaknak csak az a lehetoseguk marad , ha osszebujnak a forroveru migransokkal . Ahol budos van ott meleg is van .
          - 2022. 08. 26. 06:29
      • A
        Dugina = Mossad , CIA , MI6, lenyeg = Moszkvai celpont .
        - 2022. 08. 26. 07:14
        • Posta Imre
          Ez is opcijó, ha már folyékonyan beszélte az angol-franciát és élt is kinn. Gondoltam rá, mikor ecsetelték az életútját, de praktikusan ilyenkor kettős ügynököt csinálnak belőle. Lehet a papának ezzel jelezték, hogy cigány útra van menve, mert ő meg FSZB-s...legalábbis a tudományos-fantasztikus szakirodalom szerint. Az Oroszország Hőse kitüntetés azért járhatott neki is, mert a moszadosokat nagyon megbecsülik Moszkvában....is.
          - 2022. 08. 26. 08:07
          • A
            Ez igaz de ok az utolso vagonban utaznak , de az nemsokara le lesz kapcsolva.
            - 2022. 08. 27. 01:05
          • S
            Nemlékszem hogy az oskolában bájológiából a legigénytelenebb nővények a moszatok, a víz hátán is megélnek, van sok színük. Szóval a Moszatok telepesek, mindenhova betelepülnek...
            - 2022. 08. 27. 02:32
    • S
      Ingyen energia valószínűleg lesz, nem is kevés, Hirosimánál is simán ingyen kapták a japánok, Nagaszakinál is. És ezekhez valóban nem dördül el egyetlen fegyver sem. A fűtés is meg lesz oldva, csak kicsit pár száz kilométerről kell melegedni. Ennivaló is lesz, rengeteg sülthús. Lehet hogy sok égett is lesz közte, netalán szénné égett, de ne legyünk a sok jóságtól annyira válogatósak. Béke fog honolni, még a madár se ját. Semmi sem fogja és senki sem a békét, a csöndet zavarni. Ez holtbiztos. Hogy Trump kísérteni fog-e azt nem tudom, de kis érteni már egész Amerika megtanult. Béke van, ne fossunk, mee nem lesz vécépapír. Csak csend, süket csend.
      - 2022. 08. 25. 01:45
      • Posta Imre
        Ez látomásnak is megt-eszi! Már kezdik szoktatni a kani-balizmushoz is a népeket.

        Komoly bajokat okozhatott a kannibalizmus

        Szerző
        HáziPatika
        2022.08.10. 11:27

        A kannibalizmus mögött nem csupán a táplálkozási kényszer állhatott, hanem rituális vagy társadalmi okok miatt is elfogyaszthatták egymást az ősemberek. Az emberhús fogyasztása súlyos betegséget is okozhatott.
        - 2022. 08. 25. 07:31
        • S
          Nagyon szeretem a velőt párolt hagymával kevés fehér borssal. Hát ezt se lehet már... A pápuáknál valami szörnyű kórság miatt abbahagyták a kHannibalizmust, az emberi agyvelőben terjedt.
          - 2022. 08. 25. 12:00
          • H
            Újszegeden a "Sanyi"-ban (másképpen: Hatcsöcsű) kedvenc fogásunk volt a diákpénztárcához méretezett zónaadag rántott velő tartár mártással vegyekörettel. A 'Sanyi' nevet az óberról kapta, egy nagyon rendes főpincér srácról, akinél volt 'hitelünk' is!!! soha nem maradtunk adósok!!! A 'Hatcsöcsű' elnevezés meg a három pincérlányról volt...:))))))))))))))
            - 2022. 08. 25. 13:52
            • H
              Ugye három csajnak 3x2= hat cicije van.<br />Vicc.<br />Piszoárnál két pasi beszélget hugyozás közben.<br />- Fogadjunk, hogy kettőnknek együtt 5 heréje van.<br />Mire a másik:<br />- Miért, magának csak 1 van?<br />(Lehet nevetni...)
              - 2022. 08. 25. 16:56
              • S
                Ismertem a mi időnkből, de jó. Apropó, ennek meg lehet emberi velőt enni? https://www.origo.hu/tudomany/20220824-mit-kell-tudni-az-agyevo-amobarol.html <br />Nem tudom, ez az amőba pajeszos haszid zsidóra emlőkésztet.
                - 2022. 08. 25. 23:00
            • S
              Hess, arra emlékszel hogy milyen mondókára épült az újszegedi Fasor vendéglő, azaz a Sanyi, azaz a Hatcsöcsű neve? A hölgyek remélem most lehunyják egy fél mondat erejéig a szemüket. Tehát, indul: Három pi.. hat csöcs, három hatvan nagyfröccs. Mert akkor 3 hatvan volt mint egy kiló kenyér. Egyébként ha már keblek lankáin altajisztikázunk, hát a Kékgolyóban, a Deák Ferenc ucca végén naggyon jó gombás tőgypörkölt vala, kemény habos csapolt sörrel. Még a már azóta Janincs Natasa bolgár-szerb-magyar-szeszkrimó úrlénylány lebontatta a Bárkát, ahol naggyon jó pacal volt, birka is, desznó is, a marha körömmel, csücsülökkel fejedelmi. A Sárkányban az állomásnál is jó volt a pacal, de ott vadregényes volt az éjszaka, mint egész Szegeden áltajjába véve. Fönt kupleráj, lent kocsma, Hortyogó korabeli udvar szökőkúttal, fülledt erotika rövidszoknyás bubifrizurás lányok őrületbe kergető illata, Hümér alias Szemendrei Pista felállt a zenekar melletti székre elmondani rekedt mély hangján legújabb verseit, míg Menyus, a lapáttenyerű pincér ki nem rakta, de Hümér mindig visszamászott és folytatta hőskölteményeit, senki sem bántotta, peedig az úriközönség alsó legjava ott volt. Karcsi, a szódavíz vastagságú szemüveges pincér ahogy telt az idő, annál jobban megborsozta és elsózta a pacalt és egyéb pörkölteket, hogy igyon rá a vendég. Általában volt egy kis testmozgás a Sárkány előtt kézzel beszélgetőknek, de nagy hangulata volt. A Sanyi tényleg rendes volt Újszegeden, egy alacsony vékony fazon. Hess, mindig új program fut, a mostani fiatalok ha még emberek és nem klónok vagy kiborgok lesznek 2030 után, ha nem sikerül lerombolni ezt amiben élünk, nos akkor rabszolgák lesznek, tenyészűllatok, és majd az évezredek múlva íródó könyveikbe ezt a zsidó-gané kort aranykornak fogják nevezni, mint ma sok megtévesztett ember Atlantiszt nevezi aranykornak. Ez inkább aranyérkór. Mindenkor.
              - 2022. 08. 25. 21:13
              • H
                4,50-el indult a rántott velő zónaadag, aztán lett hujjujjujj, amikor 6.-Ft (!!!) lett, de még így is megérte (volt ugyanígy rántott gomba és rántott ponty is ilyen árban, az is nagyon jó volt). Mi főleg idejártunk, mert a többi drága volt a mi zsebünkhöz, az alsóvárosi meg nagyon késdobálós volt, ott nem igazán szerették a diákokat. Sajnos már megy ki a fejemből, cca. 25 éve nem voltam Szegeden.
                - 2022. 08. 26. 09:17
                • S
                  Meghalt az a világ, mint mindenhol. Csont nélkül. Csak az emlékek maradtak.
                  - 2022. 08. 26. 12:18
  • S
    Imre, nekünk Pándy-meggyünk volt, a szomszéd telepített nagy szemű cseresznyét, talán germensdorfit. Tűzhalált hozott a csemetékkel, átment a meggyfánkra, mi meg... Én meg... Na mindegy.
    Ezek már a kutya HAARaPás szőrénnél tartanak.
    Jön a vízár, tűzár, gázár, Lázár. Az ár régi szerszám, szúrós, de tűzzel-vízzel-gázzal-lázzal veszélyes leszen.
    48. Put-yin-yang úgyis túléli. Egyébként nem tudom egy Pint- mit -ér, mondd mit érlel annak a sorsa, akinek nem jut aranyér, akinek nem illeg pajzán a torzsa, akinek nem jut apanyél, s nem jut neki Kalevi Sorsa, csak mint zsidó vírusként henyél. Hogy más költőnk szavait kölcsönbe vegyem álljunk meg egy asz-szóra.
    Én a Duginnal vagyok vigasztalhatatlan vagy vizhatlan vagy mifene. Mán mögin éggy Lenin. Lenin, Sztálin, Gagarin, Putyin, Dugin, Margarin és a Léviták közül a Levin. Egyébként a pity-putty dig-dug ivás-nőzés. Egyébként most sok a perzsa Lengyelhonban meg Oroszhonban. Ott az a Dariusz Barski lengyel főügyész. Itt ez a Darija Digi-Dugina. Dareiosz alias Darajavahus perzsa nagykerál-nagykerár forog a zsírjában. De aggkoriban még a darálthús java hús volt, nem szója szósznak, mint ahogyan a persa nagykirály Beszél-ő neve is elárújja.
    Szerintem a tenorizmus má mögvót rég, a moszkvai a tér, a pekingi kacsa, a párizsi meg felvágott. Hogy mire azt nem tudom.
    A besúgóhálózatuk meg: saját maguktól fáradnak le amilyen pofátlanul hülyék a fennforgás alapján.
    Put-yin egy címet biztosan nem fog osztogatni, az Oroszország Nőse kitüntetést. Ha jól emlékszem az összes szovjet, orosz államfő hadilábon állt nem csak a háborúkban, hanem a házasságaikban is. Itt van "szegíny" Orbány, hát nem meg akarta ölni a felesége vagy feleslege vagy másfélesége?
    https://avilagtitkai.com/articles/vie...i-vallomas
    És a felesége miért nincs most bíróság előtt a miniszterelnök elleni gyilkossági önfelbújtásért, netalán kísérletéért? Nincs a bokáján Lévainak perec? Azé ez a kalapszartörvényes gyemok-grácia nem akaródzik az egyenlőtlenek közt egyenlőséget egyengetni. Országházi anzix: perecet tessék, frissen vasalt, öntött, tessék a perec!
    Én az Összegyűlést fejlövéssel ismertem, az gyorsabb mint a fejlődés. Esetleg őssze gyűlés az méginmás. Az a pillangó, a bábocska, az bárisnya bábocska bábuska gyévocska, ha mán genderednek. Itt sok a Pillangó, és a Föld az Ördög-sziget-elés.
    Én nem megyek meditálni hozzátok, minden jót hozzá, de egy biztos, a fing elszáll, a xzar megmarad, ez a helyzet a mai holografikás unniverzumban múlt-averzálisan.
    Én biztos hogy beoltom őköt ha karhatalommal jönnek erőszakkal oltani, biztos hogy beoltom őket mint a meszet vagy meszetet. A xar fog fönnakadni a torkukon (miközbe orrgiát csinyálok nekik fölnyúlva a homloklebenyükbe), vannak erre jó népi gyógymódok. A népi gyógyászat a féregirtásra is feltalált mán valamicskét. Pirinkét. Egyébként az ávósok, ivósok, kommenisták a saját anyjukat is feljelentették, kivégezték, ez a ganaja ilyen. De jobb lenne ha az ilyenek az anyjukat azelőtt likvidálnák, mielőtt megszüli őket a saját anyjuk. Ez nem paradoxon, mee bé lehet seggítenni.
    Amit fennen leírtam az Azonos című regény alapján készült, azonos nevű személyek esetén az azonosítást a halottkém elvégzi vagy ha az sem akkor az élőkém vagy előkém. Vagy Jenőkém. Húgyhogy a szimuláció megtévesztésig hasonlőtt a valóságra, így a valóságos személyekkel való teljes hasonlóság a vél-etlen műve, ki mire véli.
    Egyébként a televízilózás hőskorában, amikor már külföldi filmekket is kezdtek játsszni - ahogy a mű-Welt zsinnész mondja -, akkor figyeltem fel nagy eszemmel, hogy a narrátor mindig azt mondja hogy a film az Azonos című regény alapján készült. Réveteg bamba darvadozásomban elaléltam egy könnyvtárba, hogy megnézzem, van-é oljan című könyv hogy: Azonos. Legnagyobb közömbösségemre nem találtam, csodák csodájára. Tehát a nagy eszem kiadta ezt is. Akkor azt gondoltam ki, hogyha valaha írok könyvet, akkor az lesz a címe hogy Azonos. Aztán ha filmet készítenének belőle, hadd agyaljanak a nézők, hogy most a regény címe-e az Azonos vagy csak a címe azonos a film címével. Very well, Ferivel, Fleto papasszal. Nem Iréné Papasszal.
    Igen talán úgy lesz, hogy a Föld magja kikél és vörösre festi az eget bíborba öltöztetve a Holdat is. Utána béke lesz. Itt mindörökre. Ezen leszek.
    - 2022. 08. 25. 01:54
    • Posta Imre
      Tegnap feldobott a netflix egy új sorozatot. Rövid sorozat, ratatás. NDK 1987...Stazi ügynök kiscsaj megy Kelet-Berlinből Nyugat-Berlinbe likvidálni...majd lecsukják az NDK-sok életfogytig valami mondvacsinált hazaárulós kamudumával. 3 év múlva szabadul és most sorra veszi az árulóit. Likvidálja. Igaz történet alapján készült, ez van ráírva a kópiára. Olyan nosztalgia-gerjesztő, pikirt, szar-kasztikus stílusban készült...mintha visszahoznák az az időt, mikor még Németország sem volt teljesen ratyi, bár bemutatják, hogy a Kelet ugyanolyan mocskos nyomorult hazug, amorális...pont, mint a Nyugat. Na és? Tegnap szembesültem egy jól összeszedett anyaggal. Orosz kommunista Lenint idézte folyamatosan, de közben szépen, összeszedetten és érthető módon mondta el, amit itt az ismerősöm is szajkózik.Ha nem lett volna "kommunista" és nem Leninezett volna...de lenézett..., viszont az elhangzottak abba az irányba mutattak, hogy a kapitalista-imperializmus mindenképpen sovinizmusba torkollik és az intarnacionalizmus ilyeténképpen háborúhoz vezet. Csak ezt tudja kitermelni magából a "jelenlegi rendszer". Érdekes, egyetlenszer sem cionozott..., de aki akarja, értheti így es. Biztosan hazudott. Mivel Magyarország alkotmányos izében van és Magyar Királyság felé alkotmányos izézik...szóval imperializmus készül édes jópofáim...és akkor még a hun-szkyta törzsi szövetségről nem is szólott a próféta!Érdekes, sokáig nekem is be volt akadva ez az "azonos" című regény, mire egyszer csak bevillant, hogy az "azonos" nem főnév, hanem jelzőként van használva. Pont így működik az "ember" is. Mára jelzővé vált az egykori fő-név.


      A Pándy-ról nekem nem a meggy jut észbe, hanem Kata, a rendőrségi picológus kislány, akit Pécsett pár éve valami feketelábú ölt meg. Végül is mindegy, hogy a monilia, vagy a manilia madzag nyírja ki a zéletet. Éllel-véggel tapasztalható, hogy vége van egy korszakovnak, Rimszkinek is, ha igaz, ha nem. Erről beszélt most Lázár-lézer..., soha többé nem lesz olyan, mint volt. Eh, mert milyen is volt? Mi is van? Ki tudja?
      - 2022. 08. 25. 07:58
      • S
        Olyan ez mint a Gyűrűk Ura részekben Mordor és Sauron esete. Beszélnek róla, hogy visszatét de bele sem mernek gondolni, áhh az nem lehetséges képtelenség.
        Mikor már felfedi magát az már régen rossz, mert akkor már készem áll a terv és fel van állítva a sereg. Nem minden történet végződik jól, furfanggal, happy enddel...
        - 2022. 08. 25. 08:39
        • S
          Ez a Sanuron úgy hangzik mint a Ben-U-Ron fájdalomcsillapító. Gondolom a gyűrűkúra szerzője nem fájcsillapítón élt. Egyébként egész jól dolgozott a germán mitológiából egy alternatív univerzumot létrehozva.
          - 2022. 08. 25. 21:16
      • S
        Imre, amit írtál az NDK-s lány bosszújáról a vendettajut eszembe, a zsidók úgy hívják öntörvénykezés. Igen, de ha a törvény nem véd, hát megvéded magad. Ha teheted. Itt már lassan minden nosztalgikus, asztalgikus, már minden alvariáció lassan ki lett próbálva, hogyan lehet még jobban szenvedtetni a nem kiválasztottakat. A Pándy Katáról az egyik volt asszonyom jut eszembe aki pcihiéter volt - tudom, Te pcihológiás vagy, szakmabélije tkp. -, aki azzal a naivitással indult a röp-pályáján hogy gyógyítani fog, seggíteni fogg embereken. Aki nem volt idióta vagy elmebeteg azon segített is, de azoknak nem kellett volna orvos se, csak olyan útmutatás, segítség, amit példul az öndicséret büdös mellett én tudtam adni sokaknak mindenféle kemikáliák felírása nélkül. A Pándy lánynál a hivatalos verzió az volt hogy ő hitt az ilyen cigányfélék emberség felé vezethetőségében, azaz naiv volt mint szinte mindenki aki pcicológus vagy piciáter akar lészen Lenin. Aztán jön az a bizonyos bili, meg a kutya esete nem Tóth Marival hanem a szalonnával. Dehát a kutya nem is akar szalonna lenni. Na ez a pszichiátria nagyrészti értelmetlenségének a rákfenéje.
        - 2022. 08. 25. 11:23
        • H
          Egy bölcs arab mondás szerint a bosszú hidegen jó.<br />Egyébként bennünk és az arabokban sokkal több közös van, mint gondolnánk.<br />A Maghreb elnevezés is a 'magyar' jelzőből ered, merthogy Attila hunjai ott is hintettek magvakat annak idején...:))))))))))))))))))))))))
          - 2022. 08. 25. 13:54
          • S
            A szimulációt is a magyarab szótárral lehet kifejezni, mi itt a rabook vagyunk, tehát arabok. Em ír, de nem ír ha padi sah, de széki sah madár mint madarok araboknál repül. Issza benn Borát arab szőlőisten is magyar vót meg osztyák. Szád ám Húsz ein, nem tudott jól németül, keverte a magyarral, ahogy a száján kiejtette a huszat, egyből egy szó mint száz lett német ül. :)
            - 2022. 08. 25. 21:22
            • H
              Az iraki férfiak tisztára olyanok, mint egy vidéki magyar paraszt-ember/ek. Biztos, hogy van valami beütés, vagy kiütés, olymindegy.
              - 2022. 08. 26. 09:18
    • H
      Barátom, ez most különösen tetszett, jó az, amit az ember egyszuszra ír meg!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))
      - 2022. 08. 25. 13:47
      • S
        Kedves fegyvertársam, barátom, köszönöm, igyekeztem Imre minden gondolatára valamit megidézni az emlékeimből, meg a jelenből. :) A régi Szeged nem hiányzik? Gondolom hülye a kérdés, nem baj ha hülye rá a válasz. :Ö)
        - 2022. 08. 25. 21:26
        • H
          A rendszer nem hiányzik, a diákévek persze, nagyon.<br />Az volt a Szegedi Paradoxon, hogy a megye és a város vezetése a mi időnkben a vérbalos, majdnem sztalinista, maoista Komócsin Zoltán alatt volt, aki Kádár rivális volt balról, de száműzték Csongrádba, amikor árulkodott Kádárról Brezsnyevnek (hogy ti. Kádár "jobboldali elhajló", röhej), úgy is csúfolták, hogy Kaó Maó Csing, meg, hogy Pol Pot megye. De.<br />DE megdöbbentő módon például a diáksággal kurvára nem foglalkoztak. Mi minden kocsmázás végén üvöltve énekeltük a Székely himnuszt, meg II. világháborús - irredenta - katonanótákat. A rendőr oda se bagózott, inkább röhögve elfordult. Ez egyfajta fricska volt Kádár felé, hogy kapd be bameg, ide neked kuss, coki, húzz anyádba! Nálunk a tudszoc-ot is elhülyéskedték, senki nem vette komolyan. A KISZ-be meg kisorsoltuk, hogy ki lépjen be, mert azért a számaránynak meg kellett lenni. A magyar jogtörténet tankönyvben jelentős részt képviselt a Tanácsköztársaság "joga", Both Ödön tanszékvezető  - lófő székely, aki csak azért nem lehetett egyetemi tanár, mert 56-ban kidolgozta a Szegedi Köztársaság alkotmányát!!! -, közölte, hogy akinek meglátja a tankönyvében ezt a részt úgy, hogy nincsen átcelluxozva, hogy lapozni se lehessen, az felejtse el, hogy Szegeden jogász lesz. Amikor 76-ban vittek minket őszi betakarítási munkára Kistelek környékére, akkor olyan elszállásolásunk volt, hogy egy juhakolban, szalmán kellett volna aludnunk, meg szalonnából (!!!) főztek pörköltet nekünk, hát fellázadtunk és sztrájkot jelentettünk be. Szegedről az egyetemi Pártvezetőség rohant ki, és könyörgött (!!!), hogy még egy napot bírjunk ki és másnap hazavisznek minket. Ez másnap meg is történt, aztán bent kellett lennünk a tantermekben és ott is könyörögtek a tanárok, hogy csak pisálni menjünk ki - kiderült, hogy akkor már mozgósítva volt Pesten a kékparolis karhatalom, hogy aszongya Szegeden kitört a diáklázadás és második 56-van (76-ban!). De Komócsin elzavarta a kurva anyjába Kádárt is, meg a kádárhuszárokat, hogy nincs itt semmi látnivaló lehet továbbmenni.<br />Szóval nekünk a diákévek felhőtlen, rendszermentes évek voltak.
          - 2022. 08. 26. 09:32
          • S
            A négy év sereg miatt csak 74-ben lettem egytemista, nagyjából egy időben jártunk oda, amíg Szegedre jártam egytemre. Én arra emlékszem hogy a tévéből, a Tiszavirágból időnként átvonulva máshová, nem díjazták a rendőrök a Nincsen búza, nincsen kukurúzát meg a többit. A Jeges jó végső pont volt vagy a Szeged bár.
            - 2022. 08. 26. 12:24
            • H
              Igen, a ruszkik meg a rendszer persze ott is tabu volt, de minden más mehetett. Persze kit érdekeltek a ruszkik, meg a rendszerrel sem foglalkoztunk. És igen, jó, hogy mondod: Jeges és Szeged bár. Az volt a 'mondat' végén a két pont. Volt nálunk egy srác, aki csinált valami hülyeséget azon a nyáron, amikor felvették az egyetemre és hát csak úgy lehetett egyetemista, hogy aláírta a besúgói nyilatkozatot. Na, ha ő velünk volt, akkor megkért minket, hogy a jelenlétében ha lehet, ne Erdélyezzünk, meg ne irredentáskodjunk. Értettünk a szóból, nem hibáztattuk, tudtuk miről van szó. Mert egyébként rendes srác volt. Tehát, hogy félreértés ne legyen, a RENDSZER iránt jottányi nosztalgiám sincs. Pontosan tudtuk, hogy az egy szar, nyomorult rendszer és az ország egy megszállt ország. Én egyébként 75-ben kezdtem az egyetemet 11 hónap előfelvételis szolgálat után. Volt egy srác, aki egy kis noteszfüzetbe minden nap írta - gyöngybetűkkel! - az aznap a laktanyában a felettesek részéről elhangzott marhaságokat szépen sorszámozva. Aztán esténként takarodó után felolvasást tartott belőle. Valaki mindig elrikkantott egy sorszámot, éjfélig ezeken röhögtünk.
              - 2022. 08. 26. 13:31
              • S
                Hess, lehet hogy ismertük is egymást anno. Volt egy félig komoly hierarchia, a legrátartibbak az orvosisok voltak - mégis két asszonyom is orvos vala -, aztán a jogászok, aztán a TTK-sok, aztán jöttünk csak mi, a leghülyébbnnek tartott bölcsészek, persze még a JuGyusok lentebb voltak, de az főskóla volt. Hát mivel ki akartak nyírni, nem igazán van min nosztalgiáznom a rendszerről, de az se volt jó emlék hogy amikor katonatörténetekig ment a részegedés vizsgák után, akkor én, aki jó élmény voltam a társaságoknak általában, én mélyen hallgattam. Rossz volt, mert nálunk nem volt sem fókázás, sem szemétkedés a feletteseink részéről, tudták hogy úgyse jövünk vissza előbb-utóbb a harcterekről. Én hallgattam amíg bírtam a sztorikat, mert ha beszélhettem volna, mivel szórakoztathattam volna őket? Hogy azt se tudom hány embert lőttem le? Vagy milyen a fronton ledobva harcolni? Á, most is fáraszt ez, de nem irigyeltem őket, inkább szomorú voltam. Végül is huszonéves fiatalember, és amiket megéltem egy kemény aggastyán. De néha szívesen emlékszem azokra az időkre, kevesebb volt a cigány, a zsidó nem túl sokkal, a szegénység közelebb hozta az embereket. Most is nagy a szegénység, most is ez is összekovácsoló erő. Én maradok magányos farkas, ez a sorsom.
                - 2022. 08. 27. 23:54
  • S
    Baba a helyzet, Fiúk!
    Csak azért léptem be, mert férfiasan meg vannak csinálva a dolgok, de megszülni mégiscsak az asszonynak kell.
    Kinek a Ji King kinek a Taro.
    Azért tudjatok róla, hogy most mindkét Bolond játszik. A 0, vagy „duplanulla” és a 22-es. Na ebből a lapállásból áthidalóan kell a valóságban abból a vitatható helyzetből megoldásra jutni, hogy a „sült bolond” hülyeségéből a „Bölcs Bolond” mindenkori igazszólása észretérítse az „Uralkodót”.
    A pakli már így is „cinkelt”. Elvileg csak 22 arkán vezet végig az úton, de nagy viták, vagy inkább iskolája van az elöl vagy hátul legyen a „Kulcs” lap kérdésnek, meg kicsit bekavarták az „Erő” és az „Igazság” arkán számozását is azzal a „fedőnévvel”, hogy 8-as vagy 11-es, másként van a „szkítában” meg a héberben.
    Mivel én nem tudok ó-héberül, gondolom semmi sem biztos csak a halál(13), ami persze valójában egy új születés.
    Szóval a BOLONDOT most nagyon helyre kéne tenni a „sárgaházban”, ahol több tehetség és értelem volt egybegyűjtve, mint amennyi a világban „normálisként” szaladozott.
    A helyzet kulminálódott.(Apám így mondta, de lehet, hogy plágium.) A politikai energia megint csak dezsavuvusan rendszerváltó és nem tudom ki az Antalja meg ki az O.V-ja a mai forgatókönyvnek, amire a dramaturgia épül.
    A cirkuszporond szemfényvesztőitől leesik az állam. Kinek,- kinek felkopik. Aztán vagy felkötik, vagy nem miután kiterítették, de biztos, hogy előtte nem elég rágódni a témán, hanem a fogsorunk szerinti természetünket felébresztve tépni, harapni, rágni, feldarabolni, - de jó apróra!- szükséges túlélési képesség.
    Ha nem tudjuk a jövőt életképesen megszülni, ezek kikaszabolják belőlünk tudományos alapokon Sectio Cesarea-val. Oszt még később derül csak ki, hogy nem műtöttek, hanem boncoltak. Mert szakértőkben ugye nincs hiány...Itt a piros! Hol a piros? Aztán nyuny-ny-nyogó anyók és mentőlhiszti aranyifjak tolják a show-t a médiában. Kösz köz...!
    Na így boncolgatom most én is, hogy vicces-e a helyzet vagy csak kínunkban röhögünk, mert a szőlő krv! savanyú (?)
    Salute!
    - Női gondolatok -
    ui: Eljő az idő, amikor a történelmet úgy írják át, hogy nevükre sem emlékeznek ezeknek. Na ettől végleg béé vannak kakkanva, mert oda az Ego sum.
    - 2022. 08. 25. 07:46
    • Posta Imre
      Kitaro és a 22-e csapdája. Heller, ez a pokoli figura jól megírta, hogy ha hülyének tettetve ki akarsz szállni az öngyilkos és teljesen idióta vállalkozásból, akkor pont azt bizonyítod, hogy nem vagy őrült, s azok akik az őrült vállalkozásba reményteljesen, tudatlan zombiként menetelnek valóban dilinyósak, de nekik nem kell eljátszani, hogy bolondok és eszükbe sem jut, kiszállni a mókuskerékből. Milyen igaz ez ma is. Helleri egy állapot. <br /><br />Születési számunk Verával: 11. 22. csak én 69-es, ő meg 72-es. Aztán a húga 11. 07. és az én egykori NDK-s szobatársam, Olaf, kit már barátomnak is neveztem szintén a Nagy Októberi Szocialista Forradalom delején születtek novemberben.
      - 2022. 08. 25. 08:26
      • S
        NOSZFORR és Heller!  De még az sem biztos, hogy a csokis gyapotgolyó fikció vagy vágyott falattá válik-e. Jossarian tudta?
        - 2022. 08. 25. 08:37
      • S
        Lenyúlta a magánválaszomat, már megint 3szor.
        Újra rákezdek:
        11 : 22
        22: 2 x 11
        ?
        33
        Na ne má!

        mi ez a mesteresdi!

        Kis "beavatottak"!

        69 bukfenc 69

        Ejha haha!

        "csipázzák" az ilyet, igaz!

        Imrus! Még a gondolat szárnya is veszélyes a Tora útján, ha nem vagy velük. Oszt még az asszony is aszonygya! Dupla-DozsiDzsoker a pakliban. Mondom én, hogy cinkes. Most meg már nyilvános is... TÖRÖLTESD, ha kitörölted a könnyűt a szemedből miután olvastad, s csak derülj!
        Háááááát! - vakarás.

        Jó reggelt! Szép Napot! Áldást és ami belefér az estétől hajnalig tartó éjszagába!

        Mosoly
        - 2022. 08. 25. 09:09
        • Posta Imre
          Ezt rég tudja a talmudista manézs. Szentesen születtem, édesanyám neve Kengyel Katalin. Nincs ezen mit szégyellni, nadejad a kabbala megadja a kitöltői választ.
          - 2022. 08. 25. 09:17
          • S
            Mosoly

            Puszi a buksitokra!
            - 2022. 08. 25. 09:22
          • S
            A zsidajok a kabbala lényegi részével nem lőttek mellé, hogy a számok az információt írják le, minden abból áll, azonban a valóságnak vélt semmi játéka a valamivel nem ismeri a számokat, mert minden szám egyből áll össze egyből és egyben, mint a j-egybenjárás a járási hivatalnál ha családépítésről van szó hogy jár a baba jár, de kinek jár, aki fel van húzva, de ha az lámpavas akkor rég avas. Minden vagy van vagy nincs, miden vagy egy vagy ha kettő, akkor két egy, mint Kétegyháza, csak nincs egyháza csak egy háza...
            - 2022. 08. 25. 11:33
            • S
              ...és
              - 2022. 08. 25. 11:54
            • S
              ...és

              máris bináris az 1. 0, s csak az egyensúly nyúlik a minusszal a + - játékkal jövőbe, s múltba.

              Derűs a nap, ha üde a gondolat Kedves SzVabo!
              - 2022. 08. 25. 11:55
              • S
                Így igaz, a teremtődés nyílt titka ez!
                - 2022. 08. 25. 12:02
              • S
                Örülök kedves SZAZSUAY hogy azonnal érted a lényeget. Salute!
                - 2022. 08. 25. 21:27
          • S
            Persze ettől a számisztikának van a legtöbb köze a vals eseménysorok dekódolásához. Mint amit SZAZSUAY is írt. A 37, az Örök Páromé itteni megtestesülésében. Az enyém 26, azaz 2 a 6-dikon, az 64, 64 féle 3D létezik, 64 tripletből épül fel a DNS és folytathatnám.
            - 2022. 08. 25. 11:47
            • P
              Nahát, ez igazán érdekes, mert én 64 04 06-án születtem, ami egy tükör szám 64-46. Ez (ál)binárisan 1 0 1 0 1 0 ami ugye 42. tehát ez az élet értelme, már a galaxis útikalauz szerint, de én persze semmi értelmét nem láttam eddig, de talán majd ezután, a végén derül ki a lényeg vagy nem de az biztos, hogy lesz valahogy. <br />:))
              - 2022. 08. 25. 21:16
              • S
                Kedves kedves Porcica, pár milliárd év múlva jött ki a számítógépnek Lem tollából az élet értelmeként a 42.<br />A 64 és 46. A 46 is hatvannégy, mivel az egymással párosan lévő egy közös dimenziókban lévő világegyetemek a 64-et látják a túloldalon, csak a spinje más. Légy üdvözölve Porcica! A 64 a Multiverzum egyik alapalgoritmusa.
                - 2022. 08. 25. 21:31
              • S
                Elcsentem a Wikitől:
                Légy üdvözölve!

                "lehetetlen, hogy egyszerre létezzen a végső kérdés és a végső válasz egyazon univerzumban. „Ha mégis megtörténne, a Kérdés és a Válasz érvénytelenítenék egymást, és velük együtt az Univerzum is megszűnne létezni, és valami más, még bizarrabb és megmagyarázhatatlanabb dolog foglalná el a helyét.” "
                Az Aora Soma-ban a 64-es DjwalKhul nagymester egyensúly üvegének a száma. - Felül smaragd zöld, alul tiszta(szintelen). Hatalmas szívdimenziós energia! Óriás Igazságérzet.
                Kedves Porcica!
                Legyen szép napod!
                - 2022. 08. 26. 07:12
                • P
                  Kedves SZAZSU, kedves SzVab!<br /><br />Köszönöm nektek ezt a nagyon pozitív visszacsatolást, mindjárt jobb lett a kedvem ebben a fostengerben, ami remélhetőleg hamarosan átesik egy alapos, és egyben végleges tisztításon, megsemmisítésen! :)))<br />Ez esetben már csak az a végső nagy kérdésem, hogy mikor? Persze tudom, hogy ezt pontosan nem lehet tudni, csak hát sürget az idő, mert a közeg egyre fojtogatóbb és nem csak a szaga, hanem a mérgek miatt is, ami lassan mindent felemészt, ami még tiszta értéket képviselhetne! Jó tudni, hogy van még pár olyan lény itt, akik kitartanak minden ránk zúdított mocsok és hazugság ellenére is! Annyi jó azért csak van ebben a mocsokban, hogy ahogyan nő a hazugság mértéke, úgy kétszeresen nő az igazságérzetem! Ettől aztán kezdek igen súlyos egyéniséggé válni mások számára így kiszorítom magam körül a ballasztanyagnak számító emberszerű képződményeket. A velem egy fajsúlyúakat viszont vonzom ami nagyon jó, bár ebből nincs sok azt hiszem! Ti ezen kevés Értékes Lény közé tartoztok! <br /><br />Üdvözlet nektek is Űrharcostársak!
                  - 2022. 08. 26. 10:35
                  • S
                    Kedves Porcica
                    (Nekem Porcia a Velencei kalmárból.)

                    Felmerül a kérdés? Mikor lesz ennek vége.
                    Első, igen jó megállapítás: Vége lesz.
                    Viszont mi nem a végét, hanem az elvárásunk szerinti tiszta rendezést akarjuk. Ez nincs datálva, de deklarálva van. - Nem a Bibliára gondolok, és nem is olyan általános igazságra, hogy „aminek kezdete van annak vége is van.” - Folyamat van. Működik.

                    A béka lassúfőzéses kisérletében vajon kérdez-e ilyet a béka: Mikor lesz már vége?

                    És ez a második jó a dologban: a tudat, amit nem vesztettél el és még csak fejvesztett sem vagy. (Néha, néha, de nem bénítóan végleg.)

                    Továbbra is dolgozzunk az ügyön, ügyesen ügyködünk, időtlenek vagyunk, és ezen a síkon a „kellő idő” egybeesik az akaratunkkal.
                    Te csak tarts ki a tudomásodban!
                    A szíved igazában.

                    Porcica! Salute!
                    SZAZSUAY

                    (SZAZSU nevű YouTuber fantasztikusan főz! Jó receptjei vannak.)
                    Én csak egy egyszerű „földönkívüli” vagyok a földi önkívületben Mosoly
                    - 2022. 08. 26. 10:59
                    • P
                      Bocsánat SZAZSUAY a rövidítésért, nem szándékoztalak összekeverni valaki mással! Ez csak egy kis átgondolatlan rövidítés volt, nem fordul elő még egyszer! :)))<br /><br />Salute!
                      - 2022. 08. 26. 12:55
                      • S
                        Kedves Porcica!

                        Kis bocs után nagy bocs. Vagy fordítva? Egy biztos, a SZAZSU nevű hölgy nagyon finom falatokat készít, én meg nem az vagyok aki ilyen dicsőn hódol a konyhaművészetnek.
                        Szóval a babér e téren nem az enyém.
                        Az AY a "kinti" szérából adatott: AYRETA röviditése.( A "Pocaklakó" könyvemben már így kiegészülten használtam a nevemet. Bár azóta, hogy "megszültem" ezt az ideát, - jó rég írtam le először egy vezércikkemben, azzal a nem titkolt reménnyel, hogy sok anyának meg fog tetszeni, azt is "elkobozta" tőlem egy dörzsölt zsizsik szellemiség, aki férfi meddőség intézetet üzemeltetett ezen a címen, de az is lehet, hogy ma már Schwarceneggerek megtermékenyítéséből dagad a bukszája. ...)

                        Remélem, hogy picit sem feszélyez, hogy ezt megírtam neked!
                        Ha így volna, bocsáss meg a kitérőért!

                        Szeretettel:
                        SZAZSUAY

                        Salute!
                        - 2022. 08. 26. 14:28
                  • S
                    Kedves Porcica és SZAZSUAY, legjobb saját számításaim 2017-ben visszaigazolódtak NEOM mesterséges intelligánciájának felépítésére vonatkozóan, aki-ami irányítani fogja a Földet mondta Szalman herceg. Azóta folyamatosan egyre több információ erősíti ezt meg, hogy 2030 az az év, a hónapot is tudom, amikor előreláthatólag mindenképpen tökéleteesen megtörténik vagy így vagy úgy a változás. Amíg ennek nem mond ellent semmi, addig én ezt látom annak, bár nekem már qurvára messze van életkorban is, de ez a munkám, meg kell csinálnom, remélem 2025-ben már hamarabb eljön, mert akkorra is van egy kiszámított időpontom. Ezek nem biblikus meg ezotérikus számítások, semmi köze az emberi téveszmékhez ehhez.
                    - 2022. 08. 26. 12:31
                    • P
                      Kedves SzVab!<br /><br />Számítok rád!<br /><br />Salute!
                      - 2022. 08. 26. 12:56
                    • S
                      Addig még földi kiszerelésben is találkozunk.<br />Salute!
                      - 2022. 08. 26. 14:36
                      • S
                        Részemről örömmel. Salute körhintás lány! Salute
                        - 2022. 08. 29. 15:37
          • Gerry
            Szentesen - nem Szekszárdon - születtem,
            asszonyt én ott nem szerettem,
            de egyszer megláttam Verát
            's rögtön mondtam elcsábulva:
            - Hú, hogy azt a rézangyalát!


            (lehet folytatni!) Nevet
            - 2022. 08. 25. 11:47
          • S
            Persze ettől a számisztikának van a legtöbb köze a valós eseménysorok dekódolásához zsidók ide zsidók oda, nem ők sxarták a spanyolviaszt. Mint amit SZAZSUAY is írt. A 37, az Örök Páromé itteni megtestesülésében. Az enyém 26, azaz 2 a 6-dikon, az 64, 64 féle 3D létezik, 64 tripletből épül fel a DNS és folytathatnám a 64-gyel. A 2+6 az 8, 8 az 2 a 3-madikon, 2 a 3-madikon és az a harmadikon az 2 a 6-dikon. Egy önbeteljesítő és kifelé lévő teremtőerő mely önmagába zárja a végtelent és a Semmit. Ez nem kabbala, még csak nem is kabala.
            - 2022. 08. 25. 12:24
      • H
        Az a Kitaro, aki a Selyemút szvit-et írta?
        - 2022. 08. 25. 13:55
        • S
          Szerintem ő Tojohasiban tolófájásokkal született, a leírások szerint, mármint a születetési helye. Egyébként helytelen, hogy ott született de helyes gyerek volt és ezért Selyem útra tért. Elnézést, nem akartam minősíteni azt a Kitarot, akiről szó van, meg viccelődni se komoly dolgokon, de néha nem birom ki. A legnehezebb időkben is ki tudtam röhögni a nyomorúságomat. Persze könnyesre röhögtem magam.
          - 2022. 08. 25. 21:37
    • S
      Kedves SZAZSUAY, kiegészítem, de elébb idézlek: "Eljő az idő, amikor a történelmet úgy írják át, hogy nevükre sem emlékeznek ezeknek. Na ettől végleg béé vannak kakkanva, mert oda az Ego sum." Kiegészítés: És eljő az idő, amikor már nem írja senki a történelmet, mert nem lesz mit írni. Ez közelg.
      - 2022. 08. 25. 12:18
      • S
        és be is teljesüljön! Úgy legyen!<br /><br />Köszönöm.
        - 2022. 08. 25. 12:24
        • S
          Úgy legyen, rajtam nem fog múlni! Nem kell köszönni, mindent jól látsz, de szívesen.
          - 2022. 08. 25. 21:39
  • Posta Imre
    Országszerte IQ-tesztet végeztetnek az állami gondozott gyerekekkel

    A gyerekek értelmi képességeit egy gyanús orosz oldalon keresztül mérik fel.

    2022. Augusztus 23.


    Országszerte IQ-tesztet végeztetnek az állami gondozott gyerekekkel. Az Országos Gyermekvédelmi Szakszolgálat (OGYSZ) igazgatója a Belügyminisztérium felkérésére hivatkozva adott ki erről utasítást augusztus 10-én – számolt be a 444. Úgy tudni, legkésőbb a hónap végéig várják a központban a 6-12 éves gyerekek eredményeit, miután megyei szinten összesítették őket.
    Orosz Testometrika honlap.

    Az hírportál rámutat, hogy az utasításban levő link egy angol nyelvű tesztoldalra mutat, amit a leírás szerint 7-16 éves gyerekek értelmi képességeinek felmérésére fejlesztettek.

    Ha jobban megnézzük, valójában a Testometrika nevű orosz oldalon, illetve annak angol változatán járunk. A teszt leírásából csak annyi derül ki, hogy „a Testometrika csapata” készítette a tesztet. Nem világos, ez kit takar pontosan, és az sem, szakmailag mennyire megalapozott.

    Az oldalon rengeteg más tesztet találunk. Vannak pszichológiai témájúak, például olyan, ami azt ígéri, 11 kérdés alapján megállapítja, van-e valamilyen fóbiánk. Egy másik állítólag képes megmondani, kedves emberek vagyunk-e, egy harmadik pedig azt, hogy krónikus kimerültség vagy egyszerű fáradság gyötör minket.

    A Testometrikán jóformán bármit le lehet tesztelni a függőségektől a műveltségen át a vezetési képességekig. Bőven találunk tinimagazinos témákat is: mennyire vagy vonzó, könnyen elcsábítható vagy-e, készen állsz-e az anyaságra.

    A 444 megkereste az OGYSZ-t és a Belügyminisztériumot, hogy mi alapján választották ki a Testometrikát, meggyőződtek-e arról, hogy az itt levő IQ-teszt valóban alkalmas a gyerekek értelmi képességeinek vizsgálatára, és melyik intézmény javasolta a teszt használatát. Egyelőre nem kaptak választ.

    Az OGYSZ igazgatójának leveléből kiderül, hogy később a 13-18 éves gyerekek IQ-szintjét is felmérik, de az ehhez tartozó linket csak szeptember elsején fogják elküldeni. Nem tudni, ehhez is a Testometrikát használnák-e.

    Az utasítás alapján az OGYSZ minden gyereknek egyedi azonosítót generál, ehhez párosítva kell beküldeni a teszteredményt előbb a megyei, majd az országos központba. A tesztelést és az adminisztrációt a gyermekvédelmi gyámokra bízták.

    A hírportál szerint további kérdéseket vet fel az oldal adatkezelési tájékoztatója, ami azzal kezdődik, hogy a látogatók feltétel nélkül hozzájárulnak személyes adataik kezeléséhez. Nem tudni, pontosan ki kezeli, csak annyit írnak, hogy a Testometrika.com.

    Arról is olvashatunk, hogy ha valaki a közösségimédia-profiljával regisztrál az oldalra, tárolják a nevét, e-mail-címét, születési adatait, fotóját, a profil url-jét, a cookie-kat, a tesztre adott válaszokat és az eredményeket.

    Az OGYSZ által használt IQ-teszthez nem kell regisztrálni az oldalra, viszont meg kell adni a kitöltő nemét és életkorát. A Testometrika gyűjtheti, rendszerezheti, tárolhatja, frissítheti és bárhogy használhatja az adatokat, amire az orosz törvények lehetőséget adnak.

    Az adatkezeléshez már azzal hozzájárul az ember, ha megnyitja az oldalt, és kérvényt kell küldenie, ha ezt vissza akarja vonni. A szöveg szerint az orosz törvények viszont megengedik, hogy bizonyos esetekben akkor is tovább kezeljék az adatokat, ha a látogató külön jelzi, hogy nem járul hozzá.

    Az OGYSZ-t és a belügyet arról is megkérdeztük, mindezek alapján biztonságosnak látják-e az oldalt. Azt ígérték, ha választ kapnak, frissítik a cikküket.

    https://nlc.hu/ezvan/20220823/gyanus-...-felmerik/
    - 2022. 08. 25. 09:54
    • S
      Az állami gondozott gyermekek sorsa megérthető, az én közvetlen hozzátarozóim között is volt, bizony becsülendő akikből nem bűnöző lesz közülük, de ezt úgyis a lélekstruktúra dönti el, akár állami gondozott valaki akár nem. A 70-es évek végén rövid ideig jártam az országot, humoresteket tartottam főként egytemista és egyéb klubokban, mivel a többi palettát lefedték a zsidót, igaz ezt is, na meg volt egy udvari bolond, a Komlós tervezte Hofmann zsidó Géza. Engem betiltottak, meghurcoltak, őt nem, csak legendákat gyártottak róla. Akkoriban mondtam a nézőknek egy poént, ami nem is annyira poén, ez most az írásodról jutott eszembe. Tehát, a "poén": Új hír érkezett Lengyelországból (1979-et írunk, Lengyelországban katonai diktatúra van éppen) Lengyelországban új szociális törvényt vezettek be a jegyrendszeren belül: az államigondozott gyermekek közt anyajegyeket osztanak szét. Akkor sikere volt e humornak, de inkább sírni való mint minden nedv, azaz humor.
      - 2022. 08. 25. 11:43
    • S
      Egyébként az egész világon IQ-tesztet végezhetnének a politikusokkal. Az aljassági teszten biztosan mind magas pontszámot érne el.
      - 2022. 08. 25. 11:50
  • P
    Szia Imre. Nemreg a jiking nekem is a 45os jelet adta a kovetkezo nehany honap esemenyeire valaszul. Erdekes. Udv, minden jot Nektek
    - 2022. 08. 25. 10:07
  • V
    Tudatmódosítás - Az agyműködés távirányítása
    https://ujvilagtudat.blogspot.com/201...kodes.html
    - 2022. 08. 25. 10:27
    • S
      Mindig nagyon ügyesen teszel be linkeket!
      - 2022. 08. 25. 11:10
    • S
      Csatlakozom a kedves előttem szólóhoz.
      - 2022. 08. 25. 11:51
  • G
    Cyrano Komplexus?

    "Mert magamat kigúnyolom, ha kell, de .........."

    De kétségtelen, hogy másokat gúnyolni sokkal több örömmel jár.
    Ha mindez finom iróniával és tanult értelemmel fonódik össze, akkor gondolkodni készteti a nyájas olvasókat, mert ettől mostanában elszokott az okos telefonokkal felszerelt, komoly pofájú tömegember.
    Már Cyrano korában is, több száz évvel ezelőtt, ahogy megjegyzi: "egy hülye fráter is lehet lovag"!
    Hát akkor ma és itt?
    Mennyi mindent lehet ma okosan és vidáman gúnyolni , nevetségessé tenni: egy feje tetején álló világban, ahol már minden lovag egy hülye fráter, minden autoritás hazug, és ugyanabból a fajtából való.
    Nagyon jó itt olvasgatni, köszi ...............
    - 2022. 08. 25. 14:43
    • S
      Imre jó humora mellett a politikusok és önmagukat felelős vezetőknek nevező emberek, intézmények önmaguk karikatúrájuk. Néha keserú vidámsággal maga az egész itteni létezés egy tragikomédia.
      - 2022. 08. 25. 21:43
  • I
    Szia Imre, mit olvasok most, a linket hozom! Lázárról!
    Félti a seggét, de miért? Szerinted olyan nagy ember lesz belőle?
    https://nyugatifeny.hu/2022/08/19/mi-...Nhm8-99rN8
    - 2022. 08. 25. 16:00
    • S
      Volt korábban erről szó. Lázár közpénzen vásárolt Nagy-,agyarországi ingatlanpiac, ami zsidó háttérhatalmi játék, annak a látható koordinátora. No meg 1200 milliárd le nem hívott forint ragadt bent az AU-nál lakástámogatásokra, lakásszigetelésekre, stb. Láz-áremelés a háttérhatalom Joli-Dzsó-kere-skedője.
      - 2022. 08. 25. 21:46
  • Posta Imre
    Kis segítség a tik tok szolgálatoknak és a kóser médiásoknak, hogy kirakják a képletet. Az infó bennfentes. A Lant = hárfa =HAARP...csak mondom. OMSZ főszagértők csere-beréje, nemzetnemközi felháborgatás. Csak jelzem, a könyveimet is Lant-os adta ki, aki viszont - mint kiderült- titkosszolgálati kötelékben állott. Alant dolgok fölöntöttek a garatra! Fönni, vagy lenni, az nem itt már a kérdés!

    Na, tessék okulni!

    "nemrég játszották a Kapcsolat című filmet is...
    A Wega a megoldó képletben...
    Mi a csillagképének a neve? Lant. (mi is a lant-technológia?)
    Z, mint Zeusz=Szuez...
    Mi volt a csillagkép eredeti neve? Zuhanó Keselyű.
    De erről már írtam...

    Rendben! Ha felteszed a kérdést, hogy hová tűnnek a vizek az északi féltekén? (Nekem 52)
    És megnézel pár igen furcsa tény-anyagot, úgy igen érdekes kapcsolódás fedezhető fel a
    zsidó halálátok (pulsa denura) és a különleges katonai művelet Z és V jelei között (a Wega-t
    Vega-nak is jegyzik)...
    https://www.youtube.com/watch?v=s7BM1...8&t=1s
    https://www.youtube.com/watch?v=Indi9...&t=33s
    https://www.youtube.com/watch?v=yNfTc...&t=16s
    https://ujvilagtudat.blogspot.com/202...-hogy.html
    A 45 egyik olvasata: összegyűjteni az 5 elemet és egyesíteni a 4 jelet... a négy jel;
    az alapok (gyökerek), a gyógyszerek (az élet és a lényeg), az elixír megszerzése
    (amikor az érzés visszatér a lényeghez /19/ helyreállított elixír), világiassággal szakítás
    útja. Ekkor már "csak" össze kell gyűjteni az 5 elemet...

    Üdv és Áldás"
    - 2022. 08. 26. 09:29
    • V
      Ez az üzenet olyan, mint régebben a "kutatók" üzenete volt.
      - 2022. 08. 26. 15:53
      • Posta Imre
        Régen is most van.
        - 2022. 08. 27. 07:49
    • S
      Imre! MAGTUDAT. A 27.-i "tűzijáték" engem sem hozott tűzbe. Az "Üzenet" befutott hozzám...
      - 2022. 08. 28. 10:52
    • S
      Imre! MAGTUDAT. A 27.-i "tűzijáték" engem sem hozott tűzbe. Az "Üzenet" befutott hozzám...

      IMECS unokájával találkoztam, aki... - a nem személyes jellegűt közlöm, Gárdonyi nyomán.

      Magán emberként elszenvedem a "fejlesztésnek" nevezett tudattiprást Csepelen. Csepel sziget elcigányosított, lepusztított egykor királyi székhelyén Birkozó csarnok, sziámikorcs szerű logo védjegy alatt... S más aljadékságok, környzetbarátság szellemében. Már-már felsorolhatatlan.

      Aki elolvassa ezt a Gárdonyi-féle kiragadott részletet, vélem, hogy meg fog érteni:


      Gárdonyi Géza: Magyar sors - A Turulmadár nyomán
      • https://turul.info › napok › gardonyimagyarsors

      S az agg táltos a széken előre hajolva várja a szót a fejedelem ajkán Árpád feküszik márványosult arccal.

      Az ágyánál ott állt egyetlen fiacskája, a tíz éves Zoltán. Ott térdelt, zokogott a felesége. S ott állt a három vezér a hét közül, - Lél, Bölcs és Botond. Bizony húsz éve már, hogy a nagy Álmossal egymásnak véréből ittanak Lebediában örök szövetséget. Azóta Álmos is elköltözött e földi világból. A vezérek is egyenkint költöznek utána. S ím a fejedelem is készülődik.
      Szegen a kard. Őmaga alatt medvebőrös ágy. Künn a tavasz hideg holdja világol. Benn sárga viaszfáklyák lángja lobog szomorún. Hárman az ágynál. Egy az ágylábnál a pap kezében, aki a térdelő másik táltospapnak a könyvére világít. A csöndességben behallani nagymellű Csepel sírását a folyosóról. Hogy épp az ő szigetén hal meg a fejedelem! Már hát csak annyiban az övé, hogy ő járta körül elsőben s ő ajánlotta a fejedelemnek, hogy odaépíttesse a palotáját. A honn maradó népnek is alkalmas hely háború idején.
      Behallani a sírását:
      - Ki tart meg minket, ha ő meghal?
      És behallani, hogyan doborognak az érkező lovasok százával, ezrével a Dunán által a hídon.
      Csak alig egy hete, hogy fekszik a fejedelem. De halálos gyujtoványhideg döntötte ágyba. Az orvospapok nem merik a családnak megmondani, hogy a hajnali kürtszót alig hallja már a fejedelem, hozassa el a család az agg Imecset, a főtáltost, főjóst, a fejedelmet? Vagy hogy eltelt az ideje földi életének?
      A fáklya serceg. Asszony sír a haldokló kezén. Künn a nép, mint a tenger morajlása:
      - Árpád! Ne hagyj el bennünket! Árpád apánk!
      És a folyosóról behallatszik nagymellű Csepelnek a zokogása:
      - Vége a magyarnak!
      Mert bizony kuvik szólt a fákon az előbbi éjen a palota mellett. A paripák is különösképpen ijedeztek éjféltájt az istállóban. Jósok nélkül is tudható, hogy a fejedelemnek a halál bontott ágyat.
      Rekedt bús hang kérdi a folyosón:
      - A földön van már?
      - Nem, - feleli Csepel, - még Imecset várjuk: talán az ő könyörgése megtartja a csillagát.
      A fejedelem fekszik párnák közt hanyattan. Piros selyemcserge mellig betakarja. A fejedelemné nem engedi még, hogy a földre tegyék, hogy a földanya keblére hajtsa a fejét.
      - Nem, hiszen még nincs annyira! És nem is hal meg, nem, nem! Nem engedi Isten, hogy meghaljon!
      Árpád nem ügyel már szavakra, sírásra. Arca viaszszín, félig behunyt szeme már a másvilágra réved.
      Nyolclovas szekér ment délután Imecsért Buda alá, a szent áldozóhelyre, hogy elhozza a szent patak mellől, szent nyírfák alól, ahol immáron tíz éve tanyázik, - fehér bőr sátrában, rudakon fehérlő csont lófejek között. Ő maga is mintha a tél királya volna: fehér szakálla a melléig ér. Vastag szemöldöke, mint a zuzmarás moh. Karosszéken hozza be két fiatal bonc.
      Eresztik a széket a haldokló ágya felé.
      - Megmarad-e? - kérdezi minden bús szem. S a fejedelemné ott-térdeltében az Ő kezét ragadja meg:
      - Mondd, hogy megmarad! Megmarad! Megmarad! Vagy a szívem itt meghasad!
      A jóspap zuzmarás szemöldöke alól vízgyöngy csillan elő s lefut a szakállán.
      - Árpád! - rebegi, - Árpád! ...
      Ő tartotta valamikor hétnapos korában az áldókő szent tüze füstje fölé. Ő jósolta meg még Lebedia előtt a fejedelemségét, ő áldatta meg az etelközi áldozati vérrel országot foglaló dicsőséges kardját. S ő áldozta a nagy hálaünnep torán a fehér paripát, mikor az utolsó harcot is megvívták. Csak Zoltán eljegyzésére nem ment már le Csepelre.
      - Százesztendős ember nem ember, mondotta, - csak lézengő halott. S maradt a sátrában a budai völgyben, a szent liget mellett, amelynek füvére sem ember, sem asszony nem léphet, ahol gallyat törni, virágot szakítani, vízből meríteni senkinek sem szabad. Lábujjhegyen halad át rajta az őz is. A tor után mondta is a fejedelem:
      „- Itt legyen majd az én örök nyugvósírom, a te nyírfáid alatt abban a szent csöndben”
      Csupa erő volt még Árpád akkoridőn, noha már deres a haja és szakálla. S most: fehér árnyéka csupán önmagának.
      - Megmarad-e? - kérdi reszkető szóval a fejedelemmé, - jósolj! Az orvosok jó szóval biztatnak, de a szemük gyászt mond. Jósolj!
      Az agg visszahanyatlott a székébe.
      - Én jósoljak-e? - mormogta szomorún maga elé. S a feje rezgett, mint téli szellőben a fán maradt levél.
      - Jósolj életet neki! Hiszen ha ősz is, nincs a vénség végén. Jósolj! Te mindig igazat jósoltál! Most a legigazabbat: életet neki!
      Az agg bólogatott:
      - Könnyű volt jósolnom: láthattuk nemes szép homlokán Isten urunk jegyét. Akit maga Isten jelöl vezérségére, győzelem van írva annak a kardjára. S a falon függő fegyverekre pillantott. A fáklyák fénye vörös ragyogással rezgett a kardok gyémántjain, rubintján, aranyos bordáin.
      A fejedelemmé megragadta az agg pap karját:
      - Megmarad-e? Mondd, hogy megmarad! Meggyógyul: megmarad!
      Az agg Árpádra nézett: - Uram, fejedelmem...
      Árpád nem is pillant a szólító szóra, feküszik, mint a kő.
      - Fejedelmem, Árpád.... A te ágyad mellett Atilla lelke leng és Álmos atyád lelke és Levente fiad lelke. Te már őket nézed.
      A te szemed elől oszladozik már a messze-jövendő idők ködtengere is... Húsz év óta a harmadik országunk ez. Te vezettél bele fegyverviharok közt véreslábú lovakon, diadalmas lobogóval. Te Isten szemeválasztottja ember, mondd meg nekünk, ha utolsó erejével is ajkadnak: összecsukta-e már szárnyát a szent turul? Megáll-e már valahára ez a vándor nemzet? Megmarad-e ez a Tisza-Duna földje örök országunknak, örökös hazánknak?

      Még a fejedelemmé sírása is elnémul e szóra. Minden szem a fejedelem viaszszín arcára tapad.

      - Megmarad-e örökös hazánknak? Árpád ajka mozdul. Felel, mint az álmodó ahogy szól: - Meg.
      Az agg táltos áhítatos arccal tekint a magasba s boldog lélegzettel rebeg:
      - Oh hála neked nemzetünk Istene! Az életnek szülhet immáron a magyar anya. Eke fénylik, fegyver rozsdásodik, nyájaink, gulyáink nyugton legelhetnek örök országunknak füves szép mezein. Sátoraink körül a békesség virágai nyílnak. Mondd dicső költöző, messze jövendő időknek tükörébe látó, csak egy szóval is mondd: nyugalmas boldog élete lesz-e itt a magyarnak?
      S az agg táltos a széken előre hajolva várja a szót a fejedelem ajkán Árpád feküszik márványosult arccal. Csak a szeme pillája rezeg még, mint havába muló elégett szövétnek utolsó szikrája. De ajka nem mozdul. Az agg táltos szava szinte holtakat ébresztőn könyörög:
      - Árpád! Isten választottja! Hacsak egy igét is!... A te ajkadon immár a sorsunkat látó szent egek szólanak: Mi a sorsunk itt a jövendők folyásán? Mi tarthat meg itten idők végeiglen? Kényszerítlek téged Isten országa szélén, Isten szent nevével, ha hűlő ajakkal is, szólj! Szólj Isten szavával : mi a magyar sorsa itt ezen a földön?

      S még a fáklyák sercegése is elhallgatott. Még a gyermek Zoltán szeme is várakozásra nyíltan bámult a halál fagyába sápadó arcra. Távoli bús kürtszó búgott a Duna tulján által az éjjeli csenden, mintha az is kérdezné a táltossal, a vezérekkel, a nemzettel a szellemek karjában másvilágra induló nagy fejedelmet:

      - Mi a magyar sorsa a jövendő idők messze végéiglen, mi a magyar sorsa itt ezen a földön?

      Árpád szeme még egyszer megnyílott.
      Ujja is megmozdult: bágyadtan mutatott a falra.
      S kékülő ajka alig hallhatóan rebegte:

      - A kard.

      2022.08.27. Találkozás a Fény útján SZAZSUAY
      - 2022. 08. 28. 11:01
  • Posta Imre
    Gyurcsány: Meg akarnak ölni minket

    2022. 08. 29.

    Szokatlanul kemény hangú Facebook-bejegyzésben bírálja a Fideszt Gyurcsány Ferenc, aki ezúttal arról fejti ki álláspontját, szabad-e egyáltalán ellenzékiként vitába szállni a nagyobbik kormánypárttal. Mint írja, nem akar tanácsot adni egyik ellenzéki pártnak sem, inkább általános érvénnyel fogalmaz. Szerinte a Fidesz a demokratikus jogállami rendszeren kívül helyezkedik el.

    Úgy véli, a rendszerváltó pártok csak egy dologról tárgyalhatnak a rendszerkívüliekkel: a demokratikus, szabad és tisztességes választásokról, annak feltételeiről. Másról azért nem, mert akkor beemelik a Fideszt abba a demokratikus diskurzusba, ahol nekik már nincs helyük. „Emlékezzenek a kormányfő elhíresült mondatára! »Ha teheted, akkor ellenfeledet meg kell ölnöd« – ugye ezt mondta?”

    Ők nem vitatkozni, hanem ölni akarnak. Demokratának lenni nem egyenlő azzal, hogy felkínálod magad ellenfelednek rituális politikai gyilkosság áldozatául. Nem a vita ideje ez. Ez a küzdelem ideje. A Fidesz nem partner. Ezért nem megyünk el vitatkozni velük. Más dolgunk van. Készülni

    – zárja a bejegyzését a DK elnöke.

    https://24.hu/belfold/2022/08/29/gyur...ni-minket/
    - 2022. 08. 29. 14:40
  • A
    "Az összegyűlés-t hozta a mágia. Rövid magyarázat: At Összegyűlés fejlődéssel jár. A király templomot építtet. Előmozdító egy nagy embert látni; ez fejlődéssel jár. Előmozdító hibátlannak lenni. Üdvös nagy áldozatot bemutatni. Előmozdító vállalkozni valamire." - Nem tudom mit nem lehet ezen érteni, pedig annyira világos, hogy már bűzlik is. Tényleg minden megy a végkifejlet felé, ahogy mennie kell. A tekesek is elég rendesen félre lettek már vezetve, így már semmi hasznuk, mehetnek a levesbe. Ahogy mondja egyik videójában Szelei Magdolna, mennek növénynek, állatnak egy másik szektorba, egy másik rendszerbe, egy másik földre, és újra kell nekik a duális világot végigjárniuk. Még szerencséjük is van, mert nem hullik részekre a szikrájuk, tehát nem atomszinten fogják kezdeni az új életüket, az életfa frissen megteremtett leveleként. Engem ezért nem érdekel, ki mit tesz, mert mindenki megkapja jutalmát a tetteiért. Az biztos, hogy egyre jobban megy a harc az energiákért, mert elkezdett fogyni az energia E földön, és végül minden energia meg is fog szűnni. Azt kevesen tudják, hogy mindenkinek egyéni az energiája, és mások energiái, és csak betegséget, végül halált fog okozni, mert nem kompatibilisek az egyéni energiák, akárhogy is alakítgatják át az energiákat. A sok hazugság miatt, energiával szennyezett érzelmek miatt, elég rendesen félre vannak víve a nők és férfiak. A lényeg, hogy egyre érdekesebb dolgok fognak történni, ami sokaknak nem fog tetszeni, sőt felgyorsulnak az események. Mivel sok hazugot elfogadtak ezért minden tettük bukásra van ítélve. mantra - ma nat ra - om tan Ré, hogy értsed.
    - 2022. 08. 29. 15:25
  • S
    Igen, amikor úgynevezett álduma szerinti "ellenzékben" vannak önmagukkal, akkor az éppen nem bábvezér mindig pofáz valamit a valódi háttérhatalom természetéről. Láz-ár is ezt csinálta Mezőhegyesen készült riportjában tavaly.
    - 2022. 08. 29. 15:35
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %