Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Emeállapot

Emeállapot
Nem csak úgy tűnt! A diagnózis pontos. Ma hajnalban lőttem pár vertikális képet a frissen meszelt búráról, melyet úgy fátyoloztak fölénk, akár, mint valami szembeötlő kovid-mezőt. Állítólag a németeknél már tilos! De hát ez sem igaz, hiszen a vegyipermetnek nincs határa. Mindemellett rengetegen légúti betegek, lázasak és persze kovidosak, vagy nem...szóval le vagyunk mérgezve a szokásos módon - az ismerősöm szerint. Nem tart már sokáig, nyugi! Jó hír, hogy a környezetvédelmi rendőrség is hadba száll az azonosítatlan légi permetező járművek, magánrepülőgépek, fiktív cégek kapcsán...esetleg leállítja az eszetlen hajózást és a pakura-égetést a világtengereken...! Na jó, csak vicceltem! Eszük ágendájában sincs, had pusztuljon, akinek köll!

Vannak jó híreim. Napokban voltam tanúja fülemmel gyerekszakrendelős beszélgetésnek. Elhangzott: gyakorlatilag nincs 2 év alatti gyermek egészséges. Rengeteg az autisztikus tünetekkel és egyéb mentális, szisztémás rendellenességgel küzdő gyermek. Egyre nehezebb világra hozni is őket bizonyos körökben (fehér, középosztály...és oltott!), de ennek örülni kellene, hiszen teljesen értelmetlenné vált a "következő generációkért való küzdelem". Rengeteg az óvodába való visszatartás, mert iskolaéretlen a purgyé! Satöbbi...satöbbi...hamarosan semmilyen pedagógiai beavatkozásra sem lesz szükség, mert nem lesz kinek. Mit már most sincs oktatni. Talán ez érzékelhető, nemde? Elhangzott, rengeteg a "lelketlen" újszülött. Háááát a régiek között is ez a divat már egy ideje. Fel a fejjel! Hajrá mogyorók! Húzzátok a belet!

Kiszáradt a világ folyóinak mintegy fele-kezete! Kínában is katapultált az édesvizek jelentős része. Erőművek leálltak. Energia vagy van, vagy nem lesz. Hajózásnak lőttek, most éppen harossz. Atomerőművek kapacitása kiesik a hűtetlenség okán. Nem tudom hogyan függ ez össze a klímaháborúval, de úgy tűnik igen jeles mértékben. Tüzek és özönvizek váltakoznak, attól függően milyen területeket kell letérdeltetni. Kicsit sem átlátszó. Oroszországban is több száz helyen vannak zsarátnokok, s mikor erről elsőnek olvastam, mondom, diverzió..., erre most már ők is mondják. Pakisztánban rekordárvizek.

Európa tán készül a Big resetelésre. No nem azért, mert tényleg baj van, hanem azért mert ez egy igen komplex háttérhatalmi szerepcserés népkiiktatásos program következő fázisa. Várjátok az aranykort nagyon! Ugye? Nagyon?

Már itt van a sarkon, csak türelem! Kicsit strichel éppen, de azért jön a bárcás!

Apropó, ha már így szóba hoztátok, most kapott 8 évet az oroszoknál az a szaki, aki azt állítja, hogy ő szovjet állampolgár és szovjet útlevele van és mozgalma is és azt állítja, hogy az orosz föderáció nem jött létre és nem is legitim. Valami extremizmus miatt került elzárásra. Sok követője van, ahogy olvasom. Necces kérdés, mert nemrég még az orosz elnökre hivatkozva írták, mondták:
"Vlagyimir Putyin orosz államfő hétfő esti beszédében megindokolta a potenciális orosz támadást Ukrajna ellen, de az orosz állami televízió, a Rosszija 24 híradása szerint gyakorlatilag azt is kijelentette, hogy Ukrajna nem is létezik."  Lehet, hogy a Magyar Népköztársaság sem van-nincs, vagy de? Kicsit káoszos ez az egész, vagy csak rossz illuminációban kóhnstatálják a szagvétők? 

Valami van, mert olyan, mintha Oroszországban újra egy nagy októberi szocialista forradalmat birizgálnának novemberre. Nálunk is valami ilyesmit hebregnek, ahogy az ismerősöm mondja. Az orosz verzióban minden szinten baxtatják a népet és kiteszik a kirakatba, mennyire mocskosul korrupt a rendszer és lényegében az állami struktúra és a maffia közt tettek egyenlőség-jelzőoszlopot. A TV-nézésről akarják leszoktatni a népeket és terelelik az alternatív források felé, ahogy hírlik. Elmondják: ne higgy az "állami hírközlésnek". Na jó, ez itt is ismerős, nem? Olyan nyugdíjreformot emlegetnek ott, amitől teljesen kiakadhatnak a népek. Lényegében annak adnak, azt és akkor, annyit, amikor és akinek akarnak...a "hatalmat" úri módon gyakorlatoztató bojárok! Főispánság, ismerős? Nyugi a kinti népek ugyanolyan bexari bugrisok, mint itt, ez a cociológusok már rég kifitették. Mennek a vágóhídra. Ahogy itt is. Persze semmi nem biztos. Ez az. De vannak más fordulatok is, amik abba az irányba mutatnak, hogy miután, mialatt sok ártatlan ostoba birka elhullik, fordulat következhetik be. De pszt, erről nem beszélünk! Nincs kinek!


Cserébe összefoglalom a KLOÉ élményemet a Netflixen. Német kalandfilm. Verával néztük és "élvezettel", mer végre csak keveset öltek benne és azt is "viccesen"...szóval eléggé retro-filinges filmecske, de volt benne Wartburg, Trabi...szóval működtek az érzelmek rendesen.

Kloé az NDK-s Stazi kivégző. Egyik munkája után bebörtönzik, nem tudni miért. Aztán szabadul, közkegyelemmel és sorra veszi a stazis főnökeit, köztük a nagypapit is. Tele van ideológiával, szocialista romantikázással, elvtársazással, munkásmozgalmakkal..., de végül kiderül, mi volt a piros bőröndbe, mely annyi életbe került. Mindenhol ügynökök, CIA, stazi, kgb...és nagyon tetszik, hogy a német elhárítást vezetője is egy stazi kettős ügynök, akihez beépül egy kínai -kommunista "szovjet" ügynök...és kiderül, hogy Honekkert Reagan pénzügyileg támogatta, nehogy összeomoljon, mert NDK nélkül nincs NSZK...

Na, kedves elvtársak. Most, hogy Dugin elméletei is közkincsé lesznek téve, kérdem én, hol lesz meghúzva az új NSZK-NDK határ? Nem csak Berlinben, ez már biztos!  Ja, az NSZK-s gyereke elviszi az UFO a Sirius B-re!  Kloé pedig egy Merkel hasonmás! 

Jé, most jut eszembe, hogy itt, újhátmegisztán alsón a mai napig nincs rendezve a ÁVH-s besúgó-hálózat leleplezése, sőt, úgy tűnik, mindenhol ezeknek a régi komcsi izmaelitáknak a genomja uralkodja el az összes "hatalmi szektorokat". Hamarosan koronázásra is lehet készülni a Duna homokján, mert hom-okosokból már homokhátságot lehet kijelölni, azt mondják a szakik, elsivatagosodásra kell készülni. Fura ez, hogy mogyoró szakemberek elmennek a sivatagba paradicsomot termeszteni, itt meg a paradicsomban nincs szaki, aki meg tudná tartani a termőterületet, sőt, mintha pont ez is lenne a cél, hogy ...

Maradjunk annyiban, hogy a helyzet egyáltalán nem komlex! Euta-náci-ó simplex!  Az ismerősöm szerint a hadak eztán kezdenek beindulni. Dsingiszkán már nyeregel a hirigelésre, ha már hergelték fel!

Ma kaptam egy dalszöveget a Napoleon Boulevardtól

Pontosan, terv szerint (1989)

Dalszöveg

Pontosan, terv szerint, kezdődik el.
Az utcán nincs tömeg, a rendőr figyel.
A tévé ezredszer ismétli át,
sorban egymás után, mire vigyázz.

Bezárd az ablakot, oltsd el a gázt.
Kapcsolj ki mindent, nagyon vigyázz!
A módszer egyszerű, egyszerű, de kényes,
pontosan, terv szerint, ez most a lényeg!

Tiszta a lelkiismeret, nem vagy hibás.
Te nem bújsz ólomfal mögé, mint más.
Jutalmad gyors és szép, semmit se látsz:
egyetlen villanás, és nincs tovább.

A kőnek semmi se fáj, a város ép,
sértetlen házsorok, nincs törmelék,
nincsenek jajgató, síró anyák,
csendes megtisztulás, szép új világ.

(vocal)


Pontosan, terv szerint, erre ügyelj!
Óvatos légy! Nagyon figyelj!
Gondold csak újra át, nehogy hibázz!
Egy gyönge szem elég és oda a lánc.

Aztán magam is leltem egy-kettőre.., de hát rég el lett már minden regölve!


Cabaret: Kis ember

Kis ember

Kis ember hát itt a vége, látod kár volt sírni érte,
Milyen könnyen elszállt minden, és még ezt se adták ingyen.
Kis ember hát itt a vége, mért nem most ereszkedsz térdre?
Mért nem sírsz, mért nem üvöltesz, szép arcoddal mért örülhetsz?
Kis ember hát mondd, hogy: félek, mondd, hogy: értelmetlen az élet,
Mondd, hogy: mindegy miben hittél. Most már akármit megtennél.
Mondd, hogy: hazudnál, hogy ölnél, mondj amit akarsz úgy könyörögjél
Csak már ne mosolyognál végre ilyen szemtelenül az égre.
Kis ember hát itt a vége, nem volt semmid, ami megérte,
Néhány egyszerű szürke évet mosolyogsz meg most hát nem érted.
Jó időkben semmid sincsen, rossz időkben tiéd minden,
Téged küldenek elsőnek, és először terád lőnek.
Mindig minden zászlót vinni, mindig mindegyikben hinni,
S mindig félni hogy itt a vége, mert még számon kérnek érte.

Kis ember mi lett belőled, most hogy elszálltak az évek?
Nem kérdezték hogy elég-e, ahogy éltél úgy lett vége.
Mégis mosolyogsz, mintha bíznál, mintha várnának a hídnál,
És én egyre inkább félek, ahogy szép arcodba nézek.



Cabaret - Szabadíts fel!


Dalszöveg

Néha úgy tűnik, lehetnek álmaink,
S végre jövőbe vezet a híd,
De nem megy, mert aki csak erre jár,
Minket fölszabadít.

Csak ülök és nézem, hogy mit tudok,
Amikor épp ilyen szabad vagyok,
Amikor fölemelt kézzel, mosolyogva
A falhoz is állhatok.

Ma én megyek, holnap én küldelek,
Mindent kell játszanunk.
Mindent, mert ennyi szerephez
Túl kis színház vagyunk.

Én ígértem szebb jövőt,
És álltam is a szavam.
Elindultam fehér lovon
És gettóba küldtem magam.

Egy vörös csillag a mellemen,
És belül a szívem arany,
És idegen tankok tetejéről
Így lőttem magam.

Lassan jönnek az új idők,
Még semmiről nem tudunk.
Egyet érzünk csak biztosan:
Győzni itt nem fogunk.

Mondd, milyen legyek, mondd, hogy akarod,
Mondd, kire ragyognak ma a csillagok?

Mondd, ki érdemes ma a kegyelemre,
A nemzeti színű szerelemre?

Mondd, ki van soron, most kit üldözünk?
Mondd, ki lesz mostantól a mi emberünk?

Mondd, mit játsszunk el, mondd, kik is legyünk?
Mondd, mi lenne jó?

Hogy hová megyünk, mondd, mit érdekel?
Jobb, ha csöndben maradsz és nem kérdezel!

Ha parancsra lősz, helyesen teszel!
Majd ha téged lőnek, a hősünk leszel.

És szép közös emléktáblád lesz velem;
Itt öltük egymást, hogy béke legyen.

S mert nem leszünk ott, mikor megérkezünk,
Csak azt mondanád el; hová megyünk?
 

Jó, értem én, mindenki várja a "kegyes halált", megváltást, reményteljes holnaplót, de őszintén, kitől vártok itt bármit is? Már egy őszinte szó is sokszor cenzúra kérdését vezeti föl. Olyan átlátszó cirkusz mára ez, hogy tényleg IQ teszt sem kell. Vagy mégis? Semmi nem az, aminek látszik? Mert aminek látszik, az már annyira nem az, hogy annak még nevezni sem lehet.

Tudom, szeptemberre várjátok  szerb hadszíntér beindulását. Igen, Viktor, borostásan flangál...az Adrián "lerobban" és a a horvát elnökkel ingujjazzák egymást az "állam a lapítás" előestélyén..., és ha emlékeztek rá a Magyar Királyság része volt a Horvát Bánság is...ha már a vármegye rendszer visszatér...vagy nem? Csak volt mit megbeszélni két lerobbanás között, mielőtt átadná Lázárnak a gyepűt! Jó, nem kell komolytalanul venni, de Lenin, ha feltámad, még Ráma is visszatérhet és egy csapásra megszűnik a boszniai-szerb vendetta...sőt már majdnem a románok óhajtják Erdély visszacsatlovasítását új-izrahelhez! Tiszta őrület, csakis egy ködlős elmélet szülhette gyakorlat. De alkotmányos ez így?

A gyerekekkel kezdtem ma a zírást. Fiam minap edzésből hazafelé jövet edzőtársával beszélgetett éppen a lakótelepen áthaladva, nyilván nem suttogóra fogottan és nyilván elhangzott valamiképp a nevem is. Erre a több emeletek valamelyikéről egy hang szólalt meg, le hozzájuk: Üdvözlöm postaimrét!  Marci teljes extázisban mesélte hazaértében az "égi hangot"...mire intettem, vigyázzon milyen jeleket sugároz ki magából, mert ő még nem érzékeli, de ellenségek veszik körbe és elvétve néhány barát. Az ellenség nem gond. Az "égi jeleket" szeretjük, de nem tudtak idáig sem leföldelni! A fatimai hatodik jelenés, a napcsodás "jel" 1917. október 13-án eszkalálódott. Ma már minden órában bárhol tudnak ilyet, nagyon szolgálati közeges rákészülés sem kell ehhez. A Blahán is magától szólalt meg a hangszóró.

Minden rendben lesz, de a takarítás elkerülhetetlen. Ez az érzés bennem nem változott. Most úgy tűnik, mintha előrehozottan Viktort is kiírnák a történetből és ezért "civilesítik" ilyen sután. Persze ez sem alkotmányos, de hát mi az? Úgy manipulálják a népeket, ahogy nekik tetszik. Most lesz népszámlálás. Még az előzőről sincs hivatalos adat. A magyarokat már csak a tibeti halottaskönyvben tartják számon Kőrösi - Csomásan, de ez nem akadályozzon senkit a töretlen optimizmusában. Én is bővítettem a férőhelyet a diófa alatt, hátha az alföldi táltos mégis tévedett és nem csak egy diófányi magyar marad végül és ők sem kötélen lógva, hanem a török mogyoró és hársfa is elkél még. Egyelőre nem úgy tűnik, de hát akár ez a látszat is csalhat. Még nem érzik eléggé a szükségét az igének, nem látják még eléggé az igát.

Kiülős helyet tudok biztosítani! Ha valakinek köll ilyen, szóljék!

Ami az "ügyünket" illeti, tán éppen ma van iratbetekintés. Nem tudom,, mert nem jött hivatalból értesítés, csak beszéltünk róla. Gondolom, aztán megy a bíróságra, valahová, és majd a nagy okos talároroszok jó sok pénzért elbögyölnek rajta, hogy milyen utasítást kaptak a rabbinátustól alkotmányosan, milyen végződése köll legyen itt a dolgoknak. Semmi új, csak a szokásos. Az ismerősöm mondja ezt, mert hallotta Lázárt beszélni riportban, ahol a brüsszeli bürökratákat valami kokainos bűnözőknek nevezte! Ajvé és córesz! Akkor milyenek az itteniek? Szájer biztosan kilógna a sorosból!

Na még egy pillantra. Orosz oldalt böngészve leltem egy anyagra. Távoli kerület, olajkitermelő hely. Kifitették a bloggerek, hogy a helyi csinóvnyikok, rendőrség, FSZB...összefonódva lopja nagy tételben a megfúrt vezetékes olajat. Pont mint itt, csak pár éve a Sztojkájék megbuktak vele. Beszéltem vele, van nálam tanúvallomásos jegyzőkönyv. Sztoka maga adta a kezembe, hogy nem bízik a bíróságban, rendőrségben...sok éve volt. Na szóval, a helyi újságírót is 8 évre ültette a bíróság, de előtte lefoglalták az újság minden informácó-hordozóját és eltüntették a bizonyítékokat..., mert volt felvétel is, ahol a polgármestert éppen lecopja a helyettese...és ilyen finomságok...Mónika lewinsky a fasorban sincs. Na, aztán most kiderült, hogy az állami bűnszervezet Moszkvából van komponálva és scientológusok..., no meg az a közös vonal, hogy a Lukácsba járnak csutakolni! Bizony, valami Kék osztriga homárklubbot képeznek a "vezetők" és ezt a nép is már remekül lássa és ez mind alkotmányos és jó!

Ha valakinek olyan érzése támad, mint Róma Néró korában, vagy Szodoma-Gomora esete a jezsuitákkal...hát magára vessen! Izgalmas egy erkölcsi keresztlényi jujdejó perverziós produkció van teljes kibontakozásában, pont mint egy atomgomba kalapja, kiadós vegyieső után.

Na jók legyetek! Légyölő galócát ne egyetek! Kerüljétek az utakat, közlekedést, forgalmas helyeket...ne zizegjetek a lények közt, ha tehetitek!

Utóirat: mivel a titkosszolgálatoknak írom a kódolt üzenetet, ezért Kloét kérdem, hogy vette-e a lapot? Az rendben, hogy Putyinnnak is előkerült egy Stazi-s igazolványa, ahogy az állítólagos Dugin lány gyilkosának is az azovos, és ugyan cáfolták, hogy megölték tegnap Bécsben, de hát ki tudja már itt rég, mi a nemigaz  és mi a hazugság? Az megnyugtató, hogy poszthumusz elég sokakat nyilvánítanak hőssé, ahogy látom. Nekik biztosan könnyebb így bardózni.


Aztán még valami eszembe jutott csatornatisztításkor. Ások egy kis agyagot a tűzhely reparáláshoz és bevillant, hogy pár napja valaki említette, még tavasszal itt a gimi mellett egy fiatal lányt akartak egy furgonba tuszakolni. Nem jött össze, védekezett, de volt elég külsérelmi nyom, hajtépés egyéb. Szemtanú tán nem akadt. Valamikor tavasszal volt. A lány apja közszolgálati parancsnok...és mára ott tartunk, hogy a lányt zaklatja a rendőrség, mert nem "hiszik" az erőszakot. Legalábbis ez jött vissza. Mindezt úgy, hogy januárban tényleg volt egy bizonyított nemiségi eőszaktevés-kísérlet, elkapott román latorral. Nekem bevillant, mi van, ha nem a lány volt a célpont, hanem a szülő? Elképzelhető, hogy ez is szolgálati operáció volt, mint a "Kódneve: Császár" nemrég ajánlott filmben a szolgálati közeg által kivitelezett akcióban? A "rendőrségből" és a többi hivatalosnak mondott bűnszervezetekből is bármit ki tudok nézni, fantázia sem kell hozzá. Az is  közszájon forog, hogy a helyi gimi környékén megy a drogkereskedelem. Állítólag sokan tudnak erről is...tán éppen a rendőrség fedezi a dielereket...csak volt egy kis fusi munka. Fura dolog ez a tudományos fantasztikus szakirodalom.



Következő világbéke meditáció napja: szeptember 10-e (nem 11, Igor napja) Hunor napja. Addig meg mindenkinek kívánok kielégítő és kielégített elmeállapotot és lelki döngicsélést. Ne vegyétek komolyan sem a híreket, sem a híresztelőket!

Yoda és UPU legyen veletek!

Hírek Galéria

Image #179
Image #180
Image #181
Image #182
Image #183
Image #184

60 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • H
    A "Kis ember" dalszöveg nagyon megütött.
    Mintha rólam (is) szólna.
    Szégyellem, de könnybe lábadt a szemem.
    Az én életem (is) el lett baszva.
    És alapvetően: nem miattam.
    De sajnos, már késő.
    70-hez közeledve én már csak egyet várok: azt a nagy-nagy Villanást.
    Van még egy jó öltönyöm, szép, fehér ingem és egy tényleg jó nyakkendőm, meg egy mindig ragyogóra kisuvickolt fekete cipőm.
    Előtte szépen felöltözöm hát és tisztességgel kiállok majd az üres utcára.
    És belenézek majd abba a bizonyos Villanásba.
    - 2022. 08. 29. 12:31
    • Posta Imre
      Életérzés, léttelenség. Sajnos a villanást nem adják olyan olcsón. Nem véletlen tettem be a slágert. Jól összekomponálták és kirakták a térbe...és a sok fan, olyan rejszol rá, mint ide telaviv.
      - 2022. 08. 29. 13:58
      • H
        Az biztos, hogy azt a bizonyos Villanást már mi ingyér' fogjuk megkapni. És így a Nirvánába párolgáshoz még azt a sok fölösleges meditációt is megússzuk majd, amin szegény jó Buddha (Buda) át kellett, hogy menjen, hogy ugyanoda jusson, ahova (Jehova) mi a másodperc törtrésze alatt eljutottunk.
        - 2022. 08. 29. 16:08
  • Posta Imre
    Én szóltam! Na és? Na és na! És? Érdekes "alkotmányossági" kérdéskörök ezek, vagy nem? Király, kormányzó, viktor-lázárevics-tutsek...és a többi barby-szabadkőműves..., de hol a titkoszosszolgálat? Ja, hogy ők azok. Shalom! - ahogy az ismerősöm mondja.

    Horthy-szobrot avatnak a Parlamentben

    2022. 08. 29. 07:40

    Kedden délelőtt az Országház épületében felavatják Horthy Miklós szobrát. A holnapi eseményről a Mi Hazánk Mozgalom sajtómeghívójából szereztünk tudomást.

    A meghívóból annyi derül ki, hogy a Hazatérés Napján a Mi Hazánk teljes parlamenti frakciója részt vesz Horthy Miklós szobrának avatásán a Parlamentben.

    Az esemény kedden 11 órakor az úgynevezett Kék Társalgóban kezdődik, majd az Országgyűlés alelnöki irodájában, a főemelet 46-os szobában folytatódik: itt, az alelnöki szobában áll majd a szobor.
    https://24.hu/belfold/2022/08/29/hort...lamentben/
    - 2022. 08. 29. 13:07
    • H
      Biztos, hogy Horthy nem érdemel szobrot. Ahogy Tisza István sem. Meg persze szálasi, rákosi és kádár sem. Egyetlen XX. századi vezető magyar politikus sem.<br />Kellene, hogy legyen egy "Irgalom Park"-ja.<br />Itt azoknak a magyar/országi politikusoknak lenne mondjuk egy mell-szobra, akiknek a történelmi megítélése vitatott (finoman szólva), de mégiscsak az ország élén álltak, vagy ráhatásuk volt az ország vezetésére.<br />Lehetne itt Koppánynak, Ajtonynak, IV. Bélának (hiába mondjuk második honalapítónak, de ugyanennyi erővel lehet hívni első hon-elbaszónak is!), Török Bálintnak, Szapolyai Jánosnak, Thököly Imrének, Károlyi Sándornak, Görgei Artúrnak, Károlyi Mihálynak, Kun Bélának, Horthy Miklósnak, Gömbös Gyulának, Szálasi Ferencnek (!!!), Rákosi Mátyásnak (!!!), Kádár Jánosnak, Antall Józsefnek, Horn Gyulának mellszobraik - a felsorolás példálózó.<br />Aztán ide nyugodtan zarándokolhatnának, akik valamelyikben "hisznek".
      - 2022. 08. 29. 13:38
      • Posta Imre
        A szoborokat nem azért állítják, hogy legyenek, hanem azért, hogy legyen mit ledöngetni! Most is nagy divatja van ennek a posztszovjet régiókban. Szabor, oroszul a székesegyház. Robosz-tus, monumnetalista...ezek régen is szabadkőműves pikantériák voltak. A Rhodoszi titán kolosszust pl egy ostromgépből tákolták össze, ha igaz. Tipikus példa a Szabadság szobor, ami Kirké (KRK = Karikó)...ezek szimbólumok és telepakolják velük az üres tojásfejeket. Horthy más kérdés. Szabadkőműves ő is. Most a "lényeg", hogy királyságot gründolnak "újra" és király nélkül köll egy orrmányzó.
        - 2022. 08. 29. 13:57
        • H
          Oroszul a pecs/enye: sütemény. Nálunk húsétel. De a sütés: az közös.<br />Mostanában elkezdtem újra gyakorolni az oroszt, hát nagyon csikorogva megy/eget. Csak mostanra tudatosult nálam, hogy mi annak idején 5.-es kisiskolásként milyen kurvakibaszottnehéz nyelvbe vágtuk a kis játékfejszénket. Szerencse, hogy fel sem fogtuk. Persze baromi rosszul tanították: össze kellett volna szedni azt a pár száz - a magyarban most is mindennap aktívan használt - orosszal közös szavunkat és arra alapozni a képzést. Mert az a megdöbbentő, hogy ilyen szavak iszonyat mennyiségben vannak a magyarban.
          - 2022. 08. 29. 16:05
          • Posta Imre
            Pecseny a máj, pecsenye a süti, pecska a  kemence...volt honnan kisütni a pecsenyénket. De lehet, hogy a cserep = koponya, ami nálunk ugye valami égetett agyag...ez volt a kezdet, mert mind a cserépben sült. Sok faxságot össze tudnak ám hordani a macinál is a hülyegyerekek a mogyoró származást és nyelvet illetően. Kazjol a kecske, nálunk meg a szénaboglya a kazal.
            - 2022. 08. 29. 18:05
  • P
    Ha már a gyerekekről szóltál korábban, itt egy cikk.
    https://www.veteranstoday.com/2022/08...ist-wrote/
    Hogy rohadjanak meg ezek a mocskok!
    - 2022. 08. 29. 15:53
  • Posta Imre
    Mintegy "égi jel".

    Meghalt egy magyar ezredes Koszovóban

    Horváth Csongor ezredes tragikus hirtelenséggel hunyt el a misszió parancsnokságán, 26 éve szolgált katonaként.

    A koszovói misszió parancsnokságán – szolgálati idején kívül – tragikus hirtelenséggel elhunyt Horváth Csongor ezredes – közölte Facebook-oldalán a magyar honvédség. Horváth Csongor több mint 26 éve szolgált katonaként a Magyar Honvédség kötelékében.

    Koszovóban először 22 évvel ezelőtt szolgált, majd részt vett az afganisztáni misszióban, a spanyolországi szövetséges fegyveres erők szárazföldi parancsnokságán négy évig látott el törzstiszti feladatokat.
    https://www.vg.hu/kozelet/2022/08/meg...aggregator
    - 2022. 08. 29. 19:15
    • A
      Hullanak a kovid vakcinaltak.
      - 2022. 08. 29. 19:26
      • Posta Imre
        Szerintem ő vagy moszad, vagy cia-nak...egyébnek "dolgozott". Túl rég baxta már ott a rezetet. Lehet a kovidra fogják rá, de van egy ilyen megérzésem.
        - 2022. 08. 29. 19:57
        • A
          A Dugina lany merenyloje , viszont tizenhet kesszurasba halt meg Ausztriaban . Csak egy hettel elte tul az aldozatat .<br />Bizony ilyen a haboru , adok is es kapok is .<br />Sajnos meg messze van a vege .
          - 2022. 08. 30. 03:59
          • S
            Még mindig csak a fegyverrendszerek, fegyverek próbája zajlik, mit adjanak el olyan országoknak majd, ahová alacsonyabb technológia is elég a polgárháborúhoz, magasabb technológia egy kurd-örmény török háborúhoz, vagy még magasabb erősebb államoknak. A fegyvereladásokból ha nyilvánosságra hozzák, tudni lehet hogy mi a zsidó Illuminati háborús terve az egész világgal. Fontos ilyenkor a látszólag jelentéktelen, de a háborúk továbbvitelére lényeget mutató takarítóbrigádok alkalmazása, mint most a csecseneké (akik 1999-2009 Moszkva ellen háborúztak, most meg szövetségesek, erről ennyit).
            - 2022. 08. 30. 05:40
          • Posta Imre
            Nem megerősített "tény", sőt azóta megjelent másik vonal is az orosz médiában. Lesz még egy pár. Az FSZB ködösít. A vége? El se kezdődött igazán.
            - 2022. 08. 30. 07:26
            • A
              Nagyon sok a kodosites , ez valo igaz .<br />De vajon kinek az erdeke a kodosites , az Oroszok ket nap alatt kideritettek ki az elkoveto.<br />Ez nem jo a tobbi beszervezett ugynoknek mert megijedhetnek . <br />Ha egy het alatt bosszut altak , akkor ez elrettenti a jovo terroristait is .<br />Ausztriabol indult a mendemonda , utana meg valaki eszbe kapott es nem mondanak semmit.<br />En a maszatos mosszados nyugatiakra tippelek,<br />ez igy rosz reklam a vallalkozo szellemu fejvadaszoknak.
              - 2022. 08. 30. 09:05
              • Posta Imre
                Nem nagyon sok. Csak az van. Mi a különbség a nyugati és a keleti közt? Ez rendszer-szintű stratégia. Üzlet és annak nem kedvez a tisztán látás. Igaz, se nem alkotmányos, se nem demokratikus, de hát ki nem kakálja le? Törvényes? Eh!
                - 2022. 08. 30. 09:32
    • S
      A mi időnkben nem mondták a szovjetek sehogy a katonai akcióinkat. Most milyen szépen fogalmaznak. Afganésztáni misszió. Misszió, hogy oda ne rohanjak. Miért nem mösziő. Mösziő misszió. Na így már eladhatónak hangzik
      - 2022. 08. 30. 05:46
  • R
    Elmeállapot?! Kis rásegítés a gyorsabb túlvilágra jutásra---> A MAID az eutanázia szép neve..."....Kanada: Érzelmi Felkészítő gyerekeknek, hogy „fedjék fel” az asszisztált haldoklás érzéseit. ---A "tevékenységi könyv "azt mondja a gyerekeknek, elmagyarázza, mi az orvos által segített öngyilkosság – gyakrabban emlegetik az orvosi segítségnyújtást a haldoklásban (MAiD) vagy az eutanáziát –, és elmagyarázza, hogy valaki miért szeretné ezt, ki jogosult és hogyan működik....kezdetben csak a halálos betegségben szenvedők voltak jogosultak erre. A Trudeau Liberálisok azonban nagymértékben kiterjesztették a jogosultságot a fogyatékkal élőkre is. Ezenkívül a kizárólag mentális betegségben szenvedők 2023 márciusától jogosultak a haldoklás segítésére....A könyv szerint háromféle ember van, akik jogosultak az asszisztált öngyilkosságra: a halálos betegségben szenvedők, a fogyatékkal élők és azok, akiknek „a gyógyszerek nem tudták javítani a testüket vagy elméjüket”.....két év elzárás után közel megkétszereződött az elaltatás iránti kérelmek száma."

    https://thecountersignal-com.translat..._tr_pto=sc
    - 2022. 08. 30. 11:45
    • S
      Nagyon nehéz teher egy ilyen döntést felelősséggel meghozni. "Mégis kinek az élete"...
      - 2022. 08. 30. 12:36
      • S
        Kedves SZAZSUAY, a Rettegés foka című film jut eszembe, analógiával, a szenvedés fokaként. Habár az én lélekstruktúrámhoz tartozó lelkek nem szuicidek DNS testben, mivel a legszörnyűbb dolgokat is felvállaljuk, megoldásra váró feladatnak tekintjük, de leht az az állandó fizikai fájdalom, amit nem bír valaki elviselni és az ópiátok sem használnak. Habár ehhez is segíthet az öngyógyításról írt néhány sorom, de ha valaki önmagánál van, és a fájdalom folyamatosan elviselhetetlen, akkor... Nekem volt olyan harctér, ahol muszáj volt, na mindegy, dönteni kell ilyenkor, ha valaki magánál van, hát döntse el.
        - 2022. 08. 30. 18:15
        • S
          Háziasszonyos hozzászólás...
          - 2022. 08. 30. 20:46
          • S
            Két falevelet láttam lehullani. Nem vette fel őket senki. Pedig az egyikben még van élet, a másikban is, mégis...
            - 2022. 08. 30. 20:55
          • S
            A modellezéses gyógyítást érdemes kipróbálni gyorsabb siker kipróbálása miatt egyszerűbb fájdalmak, pl. ujj megszúrása stb. esetén. Persze ha ez nem működne, az nem jelenti azt hogy nagyobb problémát ne tudjon meggyógyítani valaki. Nekem volt egy fájdalomtípus ami hosszabb ideje megmaradt, Achilles-ín sérülés miatt, ezt meggyógyítottam egy hét alatt a több hónap orvosi herce-hurcás kezelések helyett, és visszatért. Nem tudtam miért. Hát hozzászoktam a helytelen járáshoz, és az hozta vissza. Tehát én nem állítottam vissza az egészséges modellt. Erre oda érdemes figyelni aki használni akarja kipróbálásra. Kevesebb szenvedést!
            - 2022. 08. 30. 21:01
            • G
              Mi az a modellezéses gyógyítás? Ezek a dolgok érdekelnek.
              - 2022. 08. 31. 19:41
              • S
                A legutóbbi oldalakon leírtam, kérlek kattints rá, egy héten belüli beírások.
                - 2022. 08. 31. 20:57
        • S
          Háziasszonyos hozzászólás...

          Egy csirke nyakát nem tudom elvágni, de

          az intenzív osztályon megtettem, hogy a daganatáttétes vérző beteg lélegeztetését kegyeletből beszüntettem, amíg a mentős és az orvos a lélegeztetőballon leltározásán vívódott. A beteg test kiszenvedett. A távozó lélek nem szenvedett tovább. Átkísértem a "Fénybe".
          Először megdöbbentek. Néma csend lett. Pillanatnyi. Aztán rám ripakodtak, paragrafussal, törvényszéki boncolással fenyegettek, s arra a kérdésemre, hogy "Minek kínozzuk, amikor menthetetlen?" ... elfordultak tőlem. Talán elszégyellték magukat?
          Ha történhetett volna csoda, akkor az úgy is bekövetkezik, ha nem kikényszerítetten van légzése és keringése a kómás betegnek.
          Az a döntés, akkor, ott, engem igazolt. De soha nem felejtem el.
          - 2022. 08. 30. 20:56
          • S
            Főhajtás Neked. És a Távozónak. (Én is megtettem amit a bajtársammal kellett, többekkel, csak ott nem maradt idő semmire. Ezért is meg kellett tennem. Parancs is volt rá.)
            - 2022. 08. 30. 21:04
  • Posta Imre
    Amikor Donald Trump döntötte el, milyen lesz az idő
    Könnyen politikai érdekek hálójába kerülhet az időjóslás, Magyarországon az OMSZ-botrány előtt Rogán Antal magyarázkodhatott egy meteorológiai portálon.
    https://www.startlap.hu/hir-szem/amik...sz-az-ido/
    - 2022. 08. 30. 12:15
    • S
      Hát (meg mell) elolvastam. Van iljen hogy Technológiai és Ipari Ministránsium?
      Miljen ipari? Háziipari minisztérium, mindenki varrogat hímzéseket, Matyót, meg Katyót, Kirakósat? Ki vanik írva hogy Hímző- és nemző részleg?
      Egyébként a pekingi kacsa olimpiár idején vala nagy felleg felett, osztig belelűttek ezek a sárgák, aztán here-verőfényes lészen az éghajlat vala. Az olimiai megnyitót látta pár milliárd embőrke, és nem volt mise meg mese meg vese, jó üdőnek köllött lönnyi.
      Ez az ar-Rogán s Antal is minden volt már, hogy mondja a magyar szólás, csak akasztott ember nem (na ja, de ki tuggya miljenek a nípek óhajtása id-önként), meg éppen nem mászott még ereszcsatornán...
      - 2022. 08. 30. 18:27
  • G
    - 2022. 08. 30. 19:13
  • R
    Így győzzük le a Nagy Újraindítást: Russel Brand + dr.Vandana Shiva: ...."problémát generálnak és arra megoldást ->` nyereség ...
    " Az élet élő szén. # Az élelmiszerrendszerek szén-dioxid-mentesítése ontológiailag félrevezető. Több élő szenet kell termelnünk a Föld bioszférájának regenerálásához

    A mezőgazdasági megállapodásban szereplő -WTO-szabályokat a - Cargill, a világ legnagyobb gabonakereskedője írta. A globalizációellenes mozgalom figyelmeztette a társadalmat a vetőmagunk, élelmiszereink és mezőgazdaságunk feletti monopólium veszélyeire.
    A lokalizáció és az élelmiszer-önrendelkezés a demokrácia központi eleme "..írja Twitterén dr.Vandana https://www.bitchute.com/video/r4umow...mow7idGjd/
    - 2022. 08. 30. 19:35
  • Posta Imre
    Royal Caribbean: eltörli a kötelező oltást

    2022. szeptember 5-től már nem lesz kötelező COVID-19 védőoltással rendelkezniük a Royal Caribbean és a Celebrity Cruises utasainak – legalábbis járataik többségén. A világ legnagyobb tengerjáró hajóit is üzemeltető cégek a lazítás ellenére továbbra is fenntartják a tesztelési követelményeiket, ám számos vendég számára nyitják meg újra az utazás lehetőségét.

    A Royal Caribbean és a Celebrity Cruises bejelentették, hogy újraértékelték és frissítették a COVID-19 oltási protokolljukat. 2022. szeptember 5-től mindkét tengerjáró óriás lehetővé teszi az utasai számára, hogy a legtöbb kikötőben védőoltás állapotától függetlenül felszálljanak a hajóikra.
    https://uzletesutazas.hu/royal-caribb...ean-oltas/
    - 2022. 08. 31. 07:59
    • Gerry
      Szerintem ez "esõ után köpönyeg" Az emberek menekülnek a tengeri hajóutazástól, egy ismerõsöm ilyen hajón dolgozik - valamiféle "fedélzetmesterként" bár nem tudom mit jelent, de jól hangzik - lehet, hogy a fedélzetet kell felmosnia naponta? - azt mondta, hogy lasszóval próbálják fongi az utasokat, de így se tudnak elég utast összehozni... pedig nem drágák (mihez képest?) a jegyek.

      https://www.google.com/finance/quote/...;window=1Y
      _______________________________________________
      - 2022. 08. 31. 08:27
      • Posta Imre
        Repülésben is hasonló, sokszor szinte üres gépek repkednek, csak azért, nehogy elveszítsék a licenszüket. Most beszéltem repülős szakival. Hajóskakitány a rokona. Mondott "szépeket".
        - 2022. 08. 31. 13:20
    • S
      Lassan átveszi a programjuk szerint a szenvedtetés második lépése az első utáni irányítást: a járvánnyá nyilvánított szenvedés után az éhínség, megfagyás, és ebből adódó szövődmények időszaka következik, a harmadik lépés lassú átmenetével, a polgárháborúk, háborúk még csak helyenkénti fellobbantásával. A gondolati beültetések is világszerte az erre való felkészítést mutatják.
      - 2022. 08. 31. 13:34
    • S
      És lám elkezdik levezetni a dolgot. Globálisan IS, egyrészt, tudjàk hogy már a leghülyébb is röhög rajta, másrészt, az infláció miatt már nem engedhetik meg maguknak, most újra megint mindenki pénze jó, csak a vihar már a bilin kívülre került.
      - 2022. 08. 31. 13:37
      • S
        A pénzt lassan kivezetik és elkezdődik egy másik minőség, az elektronikus diktatúra élesben való alkalmazása. Aki nem azt teszi amit a Háttérhatalom akar, nem kap egységet a bőrkódjára, éhenhalhat, megfagyhat, stb. Lassan lecserélik agynélküli klónokra az embereket, nem tudom még hogy Neomban vagy hol épülhet az agytároló, ahol mindenki agyát tárolni fogják, összekapcsolva egy számítógéppel, és a klóntesttel. Létrehozzák a Mátrixot, csak agytározóval. Azt figyelem van-e utalás hol épül, van pár tippem, azt is nihilizálni kell.
        - 2022. 08. 31. 13:53
        • M
          szaud-arábiában épül---két toronyház párhuzamosan 120 km hosszan s 150 méter magas lesz
          - 2022. 08. 31. 20:34
          • S
            Köszönöm. Ez tudod pontosabban hol? Mert NEOM 28 ezer négyzetkilométeren épül:
            https://www.bbc.com/news/blogs-trendi...g-59601335
            NEOM lesz annak a szuperintelligenciának a megépítési helye, ami irányítani fogja az internetet, műholdakat, telefonköszpontokat, minden szervert és sorolhatnám. Ezt a szaúdi koronaherceg mondta 2017-ben miután Sophie AI megkapta a szaúdi állampolgárságot. A kolóniaisten lelkét is odavárják a korábbi nyilatkozatai szerint.
            Ha az értesülésed oda mutat, nekem megkönnyíti hogy mit kell csináljak a jövőben ott.
            - 2022. 08. 31. 21:05
            • H
              - 2022. 09. 01. 10:04
              • S
                Szia H27, köszönöm. Ez akkor nem PC-ről hanem netes URL-ről ment csak. Ugye?<br />Jó hogy betetted NEOM-ot, ezt is köszönöm.
                - 2022. 09. 01. 10:26
                • H
                  Igen. PC-ről nem tudtam feltölteni, ahogy látom netről is csak a jpg megy, png-t, webm-et nem tudja megjeleníteni (bár a böngészők tudják).
                  - 2022. 09. 01. 10:32
                • S
                  NEOM  Neo   Neokolonializmus - persze a tudatoké - Mennyi az esély arra, hogy a programot "átveszi" és nem eleve egy program programoz már sok ezer éve. Még NEOM-ot is.
                  - 2022. 09. 01. 13:10
                  • S
                    Ennek a problémafelvetésnek továbblépése az isten kérdés, hogy a teremtő teremti a teremtőt fraktáljelenség, nincs sem matematikai sem logikai feloldása, tehát nem jó a válasz. Pontosabban nem így jó a válasz. A matematika nem önálló tudomány, az irracionális matematika olyan hipotézisekkel dolgozik, amely sohasem igaz, tehát a sohasem igaz része megvalósítja a Semmit, a mindig igaz része pedig a Valamit. A matematika igaz része nem modellezi végtelen számúra a világegyetemek számát, mivel nem egy végtelen számú fraktállal működő Mandelbroth-halmaz a végeredmény, hanem egy véges szám. A létezés kérdésének másik nagy alappillére amit minden módon bizonyított a fizika több ága, hogy megfigyelő nélkül nincs Valami, azaz létező. Ha egy a termtő, akkor őt ki figyelte meg, mert az önmegfigyelés kevés, mivel nincs viszonyítási alap a létezés bizonyítására. Valamint belép a vetület kérdése, mivel háromféle vetület mind kétféle módon tud viselkedni, ez az információ-erő,anyag hármasának kétféle megnyilvánulása, virtuális és elvileg valós.
                    Tehát három nézőpontból vizsgálható a Teremtő mint olyan kérdése (a negyediket nem mondom el, ami lényegében a matematikai leírása annak, hogyan jött létre a Semmiből a valami, nem írom le, mert ez lenne a mai fizika keresett Szent uGrálja, és ezzel az Illuminati és továbbmegyek a kolóniaistenek olyan előnyhöz jutnának, amit nem tehetek meg.) Bizonyíték arra hogy vannak olyan lélekstruktúrák amikről beszélek, az többek között az, hogy amit a mai fizika állít, azt a kollektív tudat révén többen is megtalálták, lehívták, amiről én beszélek fizika és létezéstörténet, az nemkerült föl a kollektiv tudatba, nem ismeri senki csak én, tehát a duállélek bizonyítottan nem a kollektiv tudat része.
                    A Mindenséget teremtő isten létezésének kérdése mint a Valami megteremtőjének megoldása lehetetlen mindhárom logikai rendszerrel.
                    - 2022. 09. 01. 13:45
                    • S
                      Itt felvetül a probléma az IGAZ PREMISSZÁKról, ami, ha nincs, elvetélt a logikai végkövetkeztetés. De anomálcica még akkor is becsúszhat és akkor jön a dézsavuvu. - Ezzel játszadozom, nem a tűzzel. Fizikatagozatos maradvnytünet Mosoly -
                      Ne haragudj, de picikét mégiscsak hiszek a csodákban, különben sok a szárazanyag tartalom és nem tudjuk rugalmasan fogadni, ami minden kiszámíthatóság ellenére következik be. Szóval nálam a határ a határtalan, ami persze diszkriminilja a Moebiusz szalagot, ha a tér-idő is csak elméleti, mert ez az objektív mérések ellenére is szubjektív.
                      Bocs Szvabo, de ez a helyzetjelentésem azok után, hogy az Emeállapotot, ELMEÁLLAPOTnak olvastam ma. Bár összefügg.
                      - 2022. 09. 01. 14:00
                      • S
                        Semmi gond, ma hallgattam egy csodálatos dolgot és még hallgattam volna, csak technikai okok felléptek és azóta én is hiszek a csodákban, de ennyi gyengeség nekem is elnézhető.
                        - 2022. 09. 01. 14:18
                      • S
                        Huh, itt most nyelnem kellett egy nagyot, premisszák meg Bornemmisszák nélkül is biztosan kikövetkezteted hogy miért... Tehát a szillogizmushoz nem szükségeltetnek premisziők meg premisszák. A premissza látszólagos attribútum, az is axióma, mert olyanelemeket válogat ki, amelyből már egy kezdetleges algoritmus jön létre ami felírható mátrixban is. Mondok egy példát. Ha én nem vagyok terhes anya, és Jóskapista ismerősöm sem terhes anya, az nem zárja ki hogy ne lennének terhes anyák. A kérdés nincs megoldva a premoisszák ellenére. Minden logikai rendszert tudat hoz létre, a tudat elemeknek ad értelmezést. Az elemeket az értelmezéshez csoportosítja. Ez a csoportosítás a kombinatorika valamelyik ágát teljesíti. Fenti példánál ha én nem vagyok terhes anya = a-1, Jóskapista nem terjes anya b-1, akkor (a-1) + (b-1) not = -1 (terhes anya, bár terhesSanya lehet de ez öngól, úgyhogy hagyjuk Ibolykát...) A kombinatorika itt permutáció és az abból felépített logikai rendszer, ami egyenlettel nem igazolható.
                        - 2022. 09. 01. 14:33
                      • S
                        Még annyit talán újabb mélylélegzet és szókihagyás után, hogy a permutációról eszembe jutott hogy ha a per jel permutál, akkor a perjel per mutál. Ezt most nem írom át egyenletbe vagy egyletbe, de egy lett be.
                        - 2022. 09. 01. 14:38
                    • S
                      Egyébként most már lassan búvárúszok újabb mélylevegő és szókihagyás után... Nem kell bocsánatot kérned, mert a csodák az előre elrendeltségük ellenére nem kizárhatók, mivel a kiszámíthatósága bizonyos eseményeknek az összes univerzumban lejátszódó események és azok variációi és kombinációi az ismétlésnélküli permutációra építve akkor is olyan nagy szám, hogy bizonyos események annyira nem vértan következnek be, hogy csodának számítanak. Nekem a mai napon ilyen bekövetkezett kedves SZAZSUAY és ennél többet itt nem is tudok mondani erről.
                      - 2022. 09. 01. 14:44
                      • S
                        Itt, Judapest, Csepelen kisütött a Nap. És nem biztos, hogy a km-ek és a napfuzió okozta hőhatás tudományos leképezése ennél fontosabb. A szépség leírhatatlan Azt csak a zsidó művészetmagyarázók teszik trenddé. Áldás-Béke...
                        - 2022. 09. 01. 14:58
                      • S
                        Köszönöm én legalább is a helyzetelemzést, itt délen ellenben a helyzet változatlan, rabbinikuss az idő-járás és várhogymegyen... A nappsütést a tapsütés váltotta fel, hogy piro-suljon...
                        - 2022. 09. 01. 15:02
  • H
    https://www.google.com/amp/s/www.portfolio.hu/global/20220830/tomegesen-menekulnek-a-zsidok-oroszorszagbol-a-forabbi-szerint-valami-nagyon-nincs-rendben-563881%3famp
    - 2022. 08. 31. 18:36
    • S
      Ez egy bevett szokás. Mindig migrálnak. Vettem a nyolcvanas években egy könyvet itt Magyráelben, Zsidó történelmi atlasz a címe: https://www.libri.hu/konyv/Zsido-tortenelmi-atlasz-140.html Ebben tökéletesen benne van hogy az elmúlt évezredekben honnan űzték el őket, iiletve, melyik területet szállták meg mifránsként, mint mos nigger és ázsiai cigány testvéreikkel tették Európával. Most majd jönnek ide is. Feltöltődik itt 20 millióra, 12-14 millió zsidóval, 3-4 millió cigánnyal és a többi egyébbel.
      - 2022. 08. 31. 20:55
  • H
    Imre. Ezt a Dalszöveget kifelejtetted:

    Szép lassan leépülünk ( Cabaret Zenekar )

    Szép lassan leépülünk
    könnyek nélkül, mi az nekünk?
    A kezünk remeg az arcunk fehér,
    ne sírj értünk az, az Istenért!
    Nem hitted nagyon jól tudom, hogy
    vezény szóra megváltozóm.
    Én nem akartam, de hiába volt -
    az első pofon mindent meg old.

    Jól fizetett bohóc vagyok -
    a kezem tiszta a cipőm ragyog.
    A legszebb álmaim letagadom,
    ebből élek, csak ezt tudom.
    A köteleség az első nekem,
    hogy mit mért tegyek, nem kérdezem
    ha rám parancsolnak fegyvert fogok -
    Én tisztességes polgár vagyok...

    Nekem így tisztességben
    elhülyülni nagy dolog,
    Amire vágynom kell,
    én arról álmodom.
    Amiben hinnem kell, én
    abban épp hiszek -
    Amiről tudnom kell a tévéből tudom...

    Legszebb álmaim eladtam -
    ami még meg volt, letagadtam -
    S, hogy mind ezt egykor,
    hogy hívtam én jaj itt van a szó
    a nyelvem hegyén...

    Szép álmokat kedvesem,
    sokkal szebbeket mint nekem -
    S ha álmodban majd boldog leszel,
    kívánom, hogy ne ébredj fel...

    Nekem itt tisztességben
    elhülyülni nagy dolog,
    Amire vágynom kell én
    arról álmodom...
    Amiben hinnem kell én,
    abban épp hiszek -
    Amiről tudnom kell a tévéből tudom...
    - 2022. 08. 31. 18:42
  • Posta Imre
    Napoleon Boulevard: Kérlek, ne félj


    Az asztal körül csendben ülünk,
    behunyt szemeinkkel fent repülünk.
    Irányra tartunk, keressük a célt,
    magunkra célzunk, de nem látjuk a vért.

    Az asztalon áll egy gyertya; ha ég,
    ez a kis pici láng célpontnak elég.
    Az utca sötét, egy lámpa se ég.
    Lehúzott redőny mögül nem látszik az ég.

    Ugye eljönnek ma a repülők?
    Ugye szépek lesznek, mint azelőtt?
    Ugye lesz majd füst, ami betakar?
    Ugye nem játszik, aki nem akar?

    Mondd ugye szép, az utca, ha ég.
    Hát nem gyönyörű, ahogy izzik az ég?

    Ugye eljönnek ma a repülők?
    Ugye szépek lesznek, mint azelőtt?
    Ugye lesz majd füst, ami betakar?
    Ugye nem játszik, aki nem akar?

    Ugye eljönnek ma a repülők?
    Ugye szépek lesznek, mint azelőtt?
    Ugye lesz majd füst, ami betakar?
    Ugye nem játszik, aki nem akar?

    Mondd ugye szép, az utca, ha ég.
    Hát nem gyönyörű, ahogy izzik az ég?
    Az asztalon áll egy gyertya; ha ég,
    ez a kis pici láng célpontnak elég...
    - 2022. 08. 31. 19:34
  • L
    Uff, Nálunk a családban két igen "okos" anyuka beoltatta magát terhesen. Mindkét gyerkőc valamivel több mint 1 éves, egy fiú , egy lány, az ország teljesen más szegletében élnek. Azonban mindkettőnél tűpontosan ugyanaz a helyzet. Hörgőszűkület, többszöri kórházi kezelés, otthon inhalátor és hörgőtágító készítve, úgy járnak az ügyeletre fulladásos tünetekkel mint más a teszkóba vásárolni. Furcsák ezek a véletlenek.
    - 2022. 09. 01. 11:16
  • szabir
    Emeric lehet Elmeric es [vagy mondhatnam hogy a 19ik sz-i konyvekbol kihagytak a L betut azaz vmiert ki lehet hagyni de ha en mondom hujjeseg]; na itt van ne egy angol konyv; https://books.google.ro/books?id=RQbH...mp;f=false
    -
    szoval az Emeric = Elmeric; valszeg valami Látósok voltak mert hisPanul latni=Mirar ; s akkor a magyar MeReng stb - Atil/Latin Ruga/Rev-a stb
    - 2022. 09. 03. 11:51
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (1)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %