Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

War-megyék

War-megyék
Gyerekkoromban diafilmeket nézegettünk. Verának is volt egy csomó, így most is van, vagy ...nagyon sok eltéve. Egyik kedven történetemre emlékszem, a Hispaniola elsüllyedt fregatt kalandjára. Az angolok új "vaslédije" is megvan. Nem ő volt, akit Lavrov megszívatott, mert nem is tudta, hol van Donyeck, vagy Luganszk? Liz Trass, vagyis Szart Zil ...de lehet értelmezni T-rex-esen is, ha már T-rass és még Liz is hozzá (Liz-ard gyíkot jelent), tehát duplán "gyíklény" a kis tojáskirakó. Úgy tűnik a hírre le is állították a zaporozseci atomkomplexust, remélhetőleg, mert felrobbant és azóta szivárog. Mi az nekünk, elfér a többi közt, nem? Medvegyev úgy is azt mondja, hogy atomfelhővel kell beteríteni Európát. a forgatókönyv szerint ez így lenne logikus. Zsarolási potenciál.

Gyerekkoromban diafilmeket nézegettünk. Verának is volt egy csomó, így most is van, vagy ...nagyon sok eltéve. Egyik kedven történetemre emlékszem, a Hispaniola elsüllyedt fregatt kalandjára. Az angolok új "vaslédije" is megvan. Nem ő volt, akit Lavrov megszívatott, mert nem is tudta, hol van Donyeck, vagy Luganszk? Liz Trass, vagyis Szart Zil ...de lehet értelmezni T-rex-esen is, ha már T-rass és még Liz is hozzá (Liz-ard gyíkot jelent), tehát duplán "gyíklény" a kis tojáskirakó. Úgy tűnik a hírre le is állították a zaporozseci atomkomplexust, remélhetőleg, mert felrobbant és azóta szivárog. Mi az nekünk, elfér a többi közt, nem? Medvegyev úgy is azt mondja, hogy atomfelhővel kell beteríteni Európát. a forgatókönyv szerint ez így lenne logikus. Zsarolási potenciál.

Kicsit bonyolódik a helyzet, de a lakosság-csökkentő projekt remekül működik az ismerősöm szerint. Van pár rasszistának tűnő szálka is a csomagolásban. Most adagolják, hogy a Dugin lány robbantását isntéző ukrán brigádban egy bizonyos Cigányevics volt a másodhegedás. Igen, azt mondják, hogy Natalia Shaban-Vovk vagy meghalt, vagy nem...de érdekes ez a Shaban előnév, amely az arabban a 8. hónapot jelöli..., de akit érdekel, járjon utána! Jó, csak úgy mondom, hogy nem tudjuk megúszni a "kevert fajúság" kérdéskörét, mert a szabadkőműves titkosszolgálatok és hivatásos összeesküvés-gyárosok biztosítanak arról, hogy nehogy valaki a véletlenre hivatkozhasson. Teljesen tudatosan keverik a maceszt az éceszgéberek. Az ismerősöm szerint legalábbis, de szerinte az sem véletlen, hogy a halott Pintérrel lecseréltetik lényegében az összes "rendőri" vezetőt, vagyis maffia-koordinátort, belógatták a csirízt az ügyészségeknek és a bíróságokat is kakapultálták. Az ügyvédek is zizegnek rendesen, úgy értesültem, kezdik érezni, senki nincs biztonságban és mivel az "ország" egy régi, bűzlő bűntanya, amihez így, vagy úgy de mindenki hazaárulást elkövetve hozzájárult, várhatja a hamarosanra bejelzett tisztogatás. Októbertől népszámlálás, lakásösszeírás és közben bejelentették, hogy korrupcijó-ellenes korrupcijós akcijó is indul. Akitől hallottam, tán a közösségi médiákban ezen röhög a félagyú, féleszű ügyfél népség", ami most össze lesz irtva. Rogán a hős szupertitokzatos szolgálatot kikapó, meg Jucus a Völner -lady és ...és Pintér a felelős? Hű, akkor ebből nagy kudarcnak kell legyen, hogy az egész bagázst felállítva tolhassák a zárt osztályra! Lázár amúgy is beszédes- ahogy az ismerősöm mondja. Hivatkozik Orbánra és Csányira, mint mestereire, de múlt időben. Nem vagyok nyelvész, sőt mára senki nem vagyok és az sem biztos, de a tartalomelemzés azt mutantja, hogy mutamur in illis. Helyesbben: Tempora mutandur et nos, mutamur in illis. Változnak az üdők és változunk vele együtt mi is. Vagy nem! Talán tényleg "tempora" van, ora et labora! Térdre, imához az imámhoz?

Van pár koordinális kérdés? Olvastam, hogy pl. Tiszakürt pl. mester valami petíciót adagolt be, hogy nem akar lemondani ingyen és bérmentve a zállam javára vízvagyonról...és a többi. Aztán hallom, hogy a villany-gáz, kéménysöprés-közmű...de még a hulladékgyűjtő-feldolgozó iparág is államosítás (Mészáros felvásárlása) alá kerül a pletyás nyelvek szerint...ezért aki teheti, már nem ruház be rá. Így vannak a patikák is lassan, bár a patikusok zöme rettentően korlátolt és ugyan nekem a szó nem fejezi a pontos tartalmat..., de sokak szerint sziplán degenerlált. Eh, de miért? Erre olvasom, hogy Pintér rovancsot rendelt el a házi orvosi rendelőkben! Eh, háááát sok orvosnál már nem kell, mert nincsenek is...de nyilván a Kovid-hisztéria kapcsán a kapcákat is el kell rettenteni...hátha megjön a nátha. Egyébként itt van már az is. Szóval alakul szépen az őszi "ráfázás". Írják, hogy a papa megölte a mamát és magát is akarta, de nem jött össze...mert hát rettegtek, hogy a nehéz körülményeik okán a megemelt rezsit nem bírják kifizetni...ha igaz. Ó, tömeges lesz ez, kérem és a pszihológusok is hallgatnak. Bagdi Emőke sem retteg..., de jó hír, hogy van már inhalációs kovid-por is.In-halált talán nem azonnal okoz...de, ha baj van, lehet hívni az in-kalt.

Szóval, minden a tervek szerint alakul, csak hát ösmerni kell hozzá a tervet, hogy ne hiszteorémázzon az ember. Az a kevés, aki még van. Úgy tűnik, pár év és megfagyatkozik a létszám...bár a klóngyártás miatt a fehérjeiparnak, szervkereskedelemnek felfutása van. De ez sem biztos. Kínában ott vannak azok a holt városok, ahol szinte senki nem lakozik. Állítólag az építőiparuk 70%-a most csődben áll és robbantgatják tucatjával a kész, félig kész városrészeket. Mi van, új parancs érkezhetett a Triádoktól, hogy csökkenő létszámmal kell számolni? És akkor még az igazi tajvanoskodás el sem kezdődött, ahogy itt sem húztak még bele Koszovóval, vagy Partiummal..., de Lavrov szerint Moldáviának is készülnie kell.

Kérdeztem a nálam sokkal jártasabb személyt jogikailag, hogy ez így, ahogy zajolik, főispánosan, víz-kzműügyileg...és úgy általában...akkumulátorgyáros-kínaiasan...ect...szerinte mennyire meríti ki az alkotmányosság feltételeit, kereteit...és hát a nem meglepő válasz szerint ez már rég a kereteken kívül esik...

Pár napja jelezték, hogy tán a facéról az "oltáskritikus" hozzáállásúakat kezdik a rendőrök vegzálni...mert hát erre van kakacitás. Most olvasom, hogy Csepelen infarktusos buszvezető veszélyeztette az utasok életét. Gondolom nem volt benne sem 3 Pfizer...csak úgy mellesleg. Nos, a lakosságot mindenképpen meg kell egyelni! A korrupciót a lehető legjobban megtámogatni, majd pár kirakatperrel a maradék bexari bandának betömni a szemét-száját, miközben a nagy "demok-rációból", átvillanunk Plutónium-fényben a hűbérúri gyarmati jobbágylétbe. Gyugyu akarsz Lenin, vagy Tomoceusz Katatiki?

A tanarak nem kellenek, gimnáziumok, egyetemek sem. Fűteni sem kell majd őket...logikus...mert a jövő a "gazdáké", ahogy Lázár elmondja. Most nem mennék bele a témába, hogy volt ez Horhy korában, hogyan nemeskedtek az újkutyabőrös kikeresztelkedettek és a vitézekkel mi lett..., de hát látható a tendencia fűispánuramék nem? Önkormányzatok vagyontalanok, bevétel nélkül...központosított hatalom, oligarha rendszer és persze a szükséges háború...mert mire is mehetnénk nélküle?

Apropó, van még mogyorólandon újságírás? Úgy látom nem csak papírformailag, de megszűnt. Csak lakájkodás maradt? A szolgálatok ezt is lerendezték. Jól van ez így, mert minden romboláshoz előbb építeni kell, itt pedig már lényegében semmilyen emberi érték le lett degradálva, tehát egy "ősrobbanás" oldhatja csak fel a feszültséget, amit gerjesztettek.

Mosolygok. Már többedjére néztem meg a Bourne Legacy filmecskét még 2012-bő. Rachel Weiss a női asztronauta. Ő képviseli a tudatlan zsidót, aki orvos és csak kutat, nem is tudja, mire megy ki a játék. A lényeg, vírusokkal, vírustörzsekkel kísérletezve programozott viselkedést generálnak, genetikailag módosított humanoid-alanyokat hoznak létre...(mRNS) és ez olyan szépen, precízen el van mondva...persze titkos laborokban, titkos programokkal szerte a világban bérgyilkosokat gyártanak le. 10 éves anyag. Mára realitásként van tálalva, de persze bolond aki elhiszi. Én nem is hiszem el. Már csak azért sem, mert a forgatókönyv szerint a génhibák javításával sokkal intelligensebb, reakciókészebb "humanoidokat" állítanak elő...és amit látok, az a degradáció, elhülyülés, rettegés és persze halál minden mennyiségben...és csak most indul még be igazán..., ha nem jön közbe egy tervezett klingon-invázió.

Nemzetközi programról van itt szó, kérem. Pár napja dr. Tóth Zoltán József alkotmányjogász előadásából idézett valaki. Igen, megölték. Ő egyértelműen kimondta, ez nem alkotmány...de hát biztosan tévedett. Bele is halt. Azt is mondja, hogy két erő hadakozik, az egyik az internacionalista a másik a cionista és a cionista áll nyerésre. Nem értek hozzá, mert ismerősöm szerint a kínai imperializmust forrja ki magát fekete levesnek most, persze belekeverve egy kis török mogyorót, orosz borscsot...és egyéb kóser adalékokat..., de ezt én nem láthatom innen, meg köztünk szólva, nem is érdekel. A lényeg az, hogy a kvantum-ugrás elő van készítve. Már 7 nanós csippeket is tudnak és hamarosan át kell térjenek a szilíciumról a grafánre..., vagyis miket mondok, hisz már át is tértek a térnek egy másik dilimeziójában...de hát ezt csak a konteósok nyomatják, az meg hülyeség.

Na, én pontosan tudom, hogy ez a "nemzet" már régen nem ér kutyamicsodát sem. Szót is kár rá vesztegetni, esetleg valami nosztalgikus agykontrollos önhipnózissal még beadagolható mindenkinek a maga számára, hogy nem az, aminek látszik..., de hát az ismerősöm is tévedhet, aki ilyeneket mond, ha be van baxva. Hűbéresek vannak itt már ugyan Moszkvában is elkezdték a diákokat nemzeti öntudatra programozni...a tanarak kommunista antiliberós előkészítése is beindult..., de szerencsére, már túl késő. Nincs itt már semmilyen emberi érték, amiért áldozatot kellene hozni. Lehet, sosem volt, csak az illúzió, ám, az mára sikeresen szerteoszlott a HAARP rendszernek, 5 G-nek és egyéb MK Ultrás beavatkozásoknak következtében. A játéknak vége. Új játék kezdődött el, csak ugyanazon cinkelt kockákkal. Örömmel látom, hogy most ébrednek talán rá "sokan" a "nagyok" közül is, hogy kifogytak a játékosokból. Addig spanolták a semmit, hogy tényleg semmivé foszlott. Na, most ez kell tudni eladni még valaminek, valakiknek, aki semmiben sem hisznek. Nemes feladat nemteleneknek! Az igentelenség igénytelensége is fertőző.

Van pár régi könyvem, elővettem, lapozom. Adagolják ezt is, hogy "olvass" és ne digitálisan, mert ha leótják a villanyt...legyen könyved..

Na, egyik padláson találtam a KISZ Ifju Kummunista próba kiadványát. Mi a haza? Nacionalizmusról...és az egész egyébként a kis túlélő-kiadvány, Puskadallal...szóval, ha ezt bemagolod, kapsz egy olyan programot, ami "életben tart", vagy éppen "megöl". Említettem a Netflix NDK-s sorozatot, nem? De! Nemzet, nép...fogalmak...kinek szájizéje szerint.

Aztán van egy Népnevelők Könyvtára sorozatos 1899-es kiadás is. Talán belemélyedek, mit írt Schön József a SZOCIALIZMUSRÓL..., ha már MAO-t annyit emlegettem itt is. Gyerekek, elmondhatatlan érzés tudni, mi jön és mégis érzelmet sem fűzni hozzá, csak kohn-statálni a statáriumot. Kapaszkodjatok, kemény lesz! Kövér is megmondta és ő kommunista, csak tudja mitől döglik a liberalizmus.

Még valami! Keleten nagyon nyomják a hazaárulás témakört. Szerintem itt is az lesz. Van pár feljelentésem ebben a témakörben, lényegében az egész "elit" ezen paragrafos alapján kacnizható. A vicces az, hogy Putyin most talpalt bele a CIA-s amerikai zsoldban álló közigazgatási funkcioinistákba...akiket korábban éppen ő helyezett oda és tüntetett is ki sürgölődésük okán. Tetszik ez a pajzánság. Csak ért hozzá! Nos, ha az analógiát veszem, Kínában is ez megy. 3 kaszt versenyez a hatalomárt, így, vagy úgy, de közben mégsem...és persze hatalmas rést hagyva a "szürke zóna" számára, amit, mint alvilág is ők felügyelnek. Tisztára Pintéres történet, vagy Ráheles..., a lényeg, hogy az alkotmányosságban erről egy hang sincs és kevésbé demokratikusan is intézik a dolgaikat. Ahogy hallom, ott is csak mutatóban van egy-egy korrupciós esemény fejbelövéssel lerendezve, mert a korrupció a rendszer része. Pont így megy ez Moszkvában, Bakuban, Telalvovban és Torontóban..., de hát miért pont itt mogyoró-hörcsögisztánban lenne ez másképpen? Az megint más, hogy a hivatalos verzió is más és a valóság köszönő viszonyban simicska ezzel, de majd a konspirációs rekonstrukcionisták majd megteorémálmodják ez is, ahogy eddig mindig és megzüllik, mi a végeredmény.

Na, elég legyen ennyi mára a mesedéle-lőttből. Senki nem lesz, aki kimarad a szórásból, ez egészen biztos! Kriminalizálva lesz mindenki, vagy így, vagy úgy rémhírtelenség-terjesztés, vagy annak elmulasztása..esetleg lassúhajtás és politikai korrektség...vagy bármi okból. Őrület jön. Az öngyilkosság kora. Mindenki eldöntheti, hogyan áll a kérdéskörhöz!

Ami az "ügyünket" illet, most kaptam meg a majd 4 ezer oldani iratanyagot. Még nem néztem át, de úgy tűnik, nincs benne új elem. Ajánlott tanúk nem lettek kihallgatva...nem merült föl sem összebeszélés, összeesküvés, tanúk befolyásolása, szökési vágy, kísérlet, fegyver beszerzése, valakik beszervezése...témakör sem. Valami készül. Végül is háború van és lássuk be: kifogytak a józan észből, amit eddig is csak kölcsönbe kaptak ilyen-olyan szinteken a "közigazgatásban". A megélhetési bűnözés is ki kell menjen a divatból. Valahogy nem fog egyezni a túlélésért való küzdelemben a földművesekkel folytatott osztályharc. Vagy ki tudja?

Na, befejezem a regényt, ami persze csakis egy beteges elme állapotának zülleménye, de hát az ismerősömért önmaga sem vállalhatja a felelősséget ebben a tudományos-fantasztikus kategóriában. A lényeg, minden rendben lesz, ha most még nem is úgy látszik a Forint is csak zuhan és lassan  kifogy a kedv is...higgyétek el a zombikat ez nem hatja meg.

Ja, az megvan, hogy megy a paksi bővítés államtitkár? Polt most, mikor a zaporozseci esetleg radioaktíven beindul? Jó ez a demokráci, meg nyítság, glásznoty, persztrojka...itt minden szabadkőműves páholy úgy tekerheti a Tóratekercset, ahogy neki tetszik és végül alaptörvény se lesz belőle. Az ismerősöm tök hülye, el is zavarom mára elegem van belőle. ! Pfuj!

Hírek Galéria

Image #192
Image #193
Image #194
Image #195
Image #196
Image #197
Image #198
Image #199
Image #200
Image #201
Image #202
Image #203
Image #204

54 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • F
    Januárban Magyarországra jön a pápa, tehát kiterjesztik a háborút Moldávia irányába Erdélyig biztos lemennek már az ott lévő gáz miatt is . Paks rohamléptékkel kell építeni mert jövőre gáz se lesz az iparnak és a lakosságnak sem minden villanyalapú lesz ezért is hosszabbítottak meg a napelemes programot . Persze az egész egy kalap szart se ér de, pótlásnak jó lesz méreg drágán mert üzemanyag se lesz . Közben megy a család a legfontosabb Krisztusi mantra , mint a maffiában .
    Azt nem tudni milyen, Bibliába van ez benne mikor Jézust azt mondta " gyűlöld apádat és anyádat mert igazából akkor kerülhetsz hozzám közel" !
    - 2022. 09. 07. 12:26
    • szabir
      igen me Jezi MegOsztor vot Scytha/Szakit/Parthos XD
      -
      amugy a Papa maszkalas errefele valamit kodol 532 eve halt a Matyas meg aMerikat fedezte Kolumb/Kalman/Chel/Kahl/Tar meg  ugye a tortenelemben sose vot Erdelybe [foleg ugy h a Vati/Batu-Kahn s az ossszes vallas kamu max 500 eves nem 2k
      -
      amugy ugye amikor volt 2019be egybol a Romanok Rohamoztak az Uz-volgyet -- Uz = Uzes/Hajtas ami szinten az 532 ev = 284 Diokletzian/Dislocation + 248 Part-Uz(es)-era --- R-Usz/Uz ''vs'' aZov/Maeotis 2022 - 532 = 1490valami Helyvaltoztatast kodolnak de ami Global volt nem a ''nomadok jottek 1500 evig ide Asiabol'' stb
      -
      s a MoRok/Mare/Morja/Tengerek ideje is 781 ev HisPanba; 532 + 249 Part-uZes/JeZuZ? = 782 de ami a Noe s a Deucalion Flood era difi es ami meg a 1849-el fut ahol esment! a R-Usz/Uz jon be a Duklai hagonal stb
      --

      - 2022. 09. 07. 13:34
      • H
        Félek, ha Jézus ma élne, "woke' lenne.
        - 2022. 09. 07. 17:40
    • Posta Imre
      Buddha is ezzel példálózik. Lin csi apát példája szerint: "Öljétek meg anyátokat, apátokat, idegent, tanítványotokat....mestereteket..."
      - 2022. 09. 07. 19:08
  • J
    ,Ezt a túl magabiztos, diplomáciai érzékkel meg nem áldott , földrajz órakat kihagyott szőke szukát a III. vh mielőbbi kiorobbanása érdekében választották meg elnöknek.
    Már belekötött Kínába is, sőt azt is jelentette, hogy gondolkodás nélkül megnyomná az atomgombot. Rá nem mondja senki, hogy beteg.
    https://www.globalresearch.ca/liz-tru...ia/5791598
    Igazuk lehet azoknak, akik az összes nagyobb háborúért az angolszászokat okolják. Ez a kéz is, ha egyáltalán bölcsőt ringatott valaha, a világot igazgatja.
    Már vinné át a déli nagykövetségét Jeruzsálembe.
    - 2022. 09. 07. 14:32
  • H
    Én úgy láttam az orosz videókból, különféle adásokból az arcokról, hogy az oroszok között is megszámlálhatatlan mennyiségben vannak a "választott nép" tagjai méghozzá felelős (fontos) beosztásokban a gazdasági életben. Helyesebben: szinte csak ennek az etnikumnak a tagjai vannak ilyen pozíciókban. Úgyhogy nagyon úgy néz ki, hogy az oroszok is meg vannak már ..aszva mindörökre. Eddig reménykedtem, hogy tán ők mégse, tán nem annyira... - de nem, ők is annyira, közel annyira: fertőzöttek, mint mi. Habár minket felül (vagy inkább: alul) múlni még az izraeliek sem nagyon tudnak!!! Ha a Führer ma élne, akkor tuti, hogy az összes magyart eldeportálná - és igaza lenne. Sajnos.
    - 2022. 09. 07. 15:31
    • Posta Imre
      Arra utalsz, mikor az orosz és a magyar delegáció magára marad, átváltanak a közös jiddis-héber anyanyelvükre? Pfuj, nem szégyelli magát kend? Még csak a feltételezés is alap mára.
      - 2022. 09. 07. 15:47
      • H
        Sz'al a két kűdött-seggbül nem mindenik jude viszont majdnem mindegyik jude? G-ondo-lom, hogy a bűrfolytonossági hiány ott alapkövetelmény, mármint a kanoknál?
        - 2022. 09. 07. 17:05
        • H
          És én azért érdemelném meg a deportot, mert loophass-t nem tettem, hogy ne ilyenek legyünk.
          - 2022. 09. 07. 17:07
          • Posta Imre
            Hess, ne bánkódj ezen. Én sem tudom miképpen lettem ilyen "benemfogomapofám" kategória..., de elég régen nem bírom elviselni az igazságtalanságot. Persze a gyerekkorom is ebben telt és ugyan mindenben és nagyon is igyekeztem megfelelni az elvárásoknak...de aztán csak nem lehetett, mert ...csak, na! Aztán kérdés, hogy én megtettem-e, amit tehettem eddig, vagy vóna még más is? Az biztos, párszor belexartam már a ventillátorba, ami a pofájukra volt célozva...nyilván ez nem bocsánatos "bűn". Asszem az életem már erről fog szólni, ami maradt. Sőt a körülmények is igazodnak ehhez. Úgy érzékelem, sokkal nagyiobb ventillátort is készítettek elő és xar is van már megint bőven. Nem tanulnak belőle.
            - 2022. 09. 07. 17:43
            • H
              Azért néha eszembe jut József Attilának az Egy spanyol földmíves sírverse c. költeménye. És - mint szinte mindenben - József Attilának itt is igaza van/volt.
              - 2022. 09. 07. 19:03
  • J
    Lizi a brit kormányban színesbőrűeknek adta a legfontosabb poziciókat. A miniszterek 30 %-a ilyen.
    https://www.theguardian.com/politics/...who-is-out
    - 2022. 09. 07. 16:05
    • A
      Azert mert  ezek a fiubaratai, es jo ha keznel vannak ezekben a stresszes idokben .
      - 2022. 09. 08. 21:46
  • L
    Michael Burry, legendás amerikai befektető. Általában valami okhnál fogva előre szokta látni a dolgokat, vagy olyan okos vagy teljesen mindegy miért. Lényeg a befektetési alapja lezárta néhány hónapja az összes pozícióját és egyetlen egy területre fektetett be. Egy olyan cégbe ami magánbörtönöket üzemeltet. Van még kérdés?
    - 2022. 09. 07. 16:30
    • H
      A három "P"-ből az első 'P'-t a másik két 'P'-be érdemes fektetni: azaz: a Pénzt a Piába és a Pinába. Ez a két tétel örökérvényű - férfiembernek mindkettőre mindig szüksége lesz. Azaz minden Pénzt meg fog érte adni... :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      - 2022. 09. 07. 17:39
    • Posta Imre
      A legjobb befektetés...a kifektetés.
      - 2022. 09. 07. 19:11
      • S
        "Anglia örök" 
        V

        100 évet nem, de 97-et betöltött és most mély gyászban a család

        ANGLIA ÖRÖK?

        hűl - l - ő

        Kaput

        Szóval a "béke jele" vagy V, avagy Venedetta
        - 2022. 09. 09. 06:59
        • S
          Kedves SZAZSUAY, reptilián halál, ez így van. De ezt a világot transzformálni is lehet. Egy lehetőség, az analízis szerint megoldható.
          - 2022. 09. 09. 07:45
  • H
    Imre. A legszarabb toronymagasan azoknak lesz majd akik túlélik az atomháborút. "Isteni kiválasztottság" és "cioncsicskaság" ide vagy oda. Ez természetesen hatványozottan igaz lesz a cioncsicska államok vezetőire is.
    - 2022. 09. 07. 18:01
    • Posta Imre
      Hááát, majd ez is csak kiderülhetne már végre! Sajnos, van rá tétem, azt nem engedi a görény banda éppen "kintről", mert kell nekik ez a homókázó még buzulni. Nem eresztik a gyíkok oly könnyen a farkat! Náluk még a kelgyó is a sajátjába haarpol.
      - 2022. 09. 07. 19:10
      • S
        Kintről több információm van, a galaxis északi halojában van a háború, 5 fényév-15 millió fényévre van a gócpont a Hattyú csillagkép felé, nagyjából félgömb vagy harang alakban, de mindig változik az alakja a valóságban.
        Mindezt visszaigazolták azok a felvételek, folyamatos felvételek amit a NASA és ESA műholdjairól és világűrben, Kint lévő távcsöveiről származnak, melyeket amatőr csillagászoknak osztottak szét, nekem betekintésem lett ezekbe, sok felvétel igazolja a haloban lévő csillagászati magyarázatlanul hagyott anomáliákat, amelyek a Kinti háború energiapajzsai, gravitációs fegyvereinek hatása miatt látható a kozmikus por és néhány csillag segítségével. Most ezekből a felvételekből nem sikerült kiszivárogtatni semmit, nekem sincs mindről másolat sajnos.
        Az 5 fényév nagyon közeli a Kinti technológiával, de valószínűleg öt év biztosan van itt szórakozni az Illuminatinak. Ennyit tudok a közelgő háborúról, aminek a "szele" ideért a szélével, már anomáliák lépnek föl a Naprendszerben is.
        Bármilyen katasztrófa elképzelhető, a földi technológia semmitérő, a Holdon lévő technológia az őrök miatt lehet hogy kivédi ezeket.
        Ez ennyi.
        - 2022. 09. 08. 22:15
        • S
          Nem csak a több mint ezer éves pompás hagyományok és évkönyvek állnak mögöttem, hanem a Nemzetközösség és Birodalom élő ereje és fensége; régi és új társadalmak; a történelem és a származás szempontjából eltérő földek és fajok, de mind Isten akarata által, egyesítve lélekben és célokban."
          (II. Erzsébet brit királynő)

          Most teli lesz a sajtó hogy vége az Illuminatinak. Nem értenek semmit. II. Elisabeth fenti mondataiban benne van az Illuminati alapja és működése és teokratikus piramisa. Sohasem omlik össze magától. A piramisok az Illuminati időtlenségét képviselik, Thot, az Építész, a piramisok valódi létrehozója megtestesíti a Szabadkőművesség tudását.
          - 2022. 09. 08. 23:10
          • S
            Értelmezve noch einmal ich bitte:
            one more time:
            1/ származás és történelem szerinti fajokat említ, ezzel kiemeli a kiválasztottságot is
            two more time:
            2/ mind Isten akarata által - az Illuminati istenére utal
            - 2022. 09. 09. 00:49
            • S
              Tigabe, Te tudod a legjobban, hogy Ti fejlesztettétek a legmagasabb szintre a lélektársadalmi empátikus hierarchia nélküli hierarchiát az egész univerzumban, bolygókon. Nem mondom hogy manipulálsz, de olyan udvariasan és empátiával átszőtten teszed hogy nagyon nehéz haragudni Rád és lélektársaidra. Kint is ez van mindig...
              - 2022. 09. 09. 01:46
          • S
            Gyászol Anglia. Gyászol a világ? Hol a Jász-ol? Kisded-játék az árnyékvilágban?
            - 2022. 09. 09. 07:05
            • S
              Anglikán egyház az Illuminati keresztény feje.
              - 2022. 09. 09. 07:47
    • S
      A kérdés hogy az atomtöltetekből mennyi robban fel. A túlélők kik lesznek ez ennek függvénye. Nem a túlélők száma, hanem hogy kik vagy mik élik túl. Klónok akkor ha nem totalitárius lefedettségű. Emberek is, ha csak az északi féltekét érinti a nem levegőből származó sugárzó anyag. A Mátrixot fent akarják tartani ahogyan Imre írja. Meg tudom egyedül is csinálni a nihilizációt.
      Vannak erők akik meg akarják tartani, vannak akik pusztítást-építést akarnak, én az egész Naprendszer nihilizációját látom a megoldásnak.
      Nem látok egyelőre átmeneti megoldásnak esélyt, de állandóan új variánsok jönnek, mindenképpen a harmadik lehetőséget analizálnom kell. Mint mindig.
      - 2022. 09. 08. 22:34
      • S
        Az egész Naprendszer nihilizációja egyszerű, de nagyon sok energiát igényel. A Nap a tömege szerint nem képes szupernóvává válni csak vörös óriássá. Ahhoz hogy szupernóva legyen, stimulálni kell a benne lévő plazmát. Ezt a Merkúr Napba bocsájtásával meg lehet oldani, a tömege ugyan kicsi, de a Nap a víznél csak félszer sűrűbb, a tömeg-sebesség miatt a Merkúr a Nap magján áthalad és annyi energiát termel, ami a kevés tömeg ellenére gyors lefolyású robbanását okozza a Napnak. Régi technológia Naprendszer nihilizációjára. Újabb technológia itt nem jöhet szóba, mert közel van 3-4 naprendszer.
        - 2022. 09. 08. 22:41
        • S
          Mindenkinek azt üzenem hogy ne veszítse el a saját tudását vagy hitét. Rajtam nem fog múlni hogy bekövetkezzenek azok, amiket az emberek, és egyes nagyon jó emberek szeretnének. Ha rajtam fog múlni, bármit támogatok, csak a kolonializációt nem, annak megújítására törekvő igényeket nem. Egyes ismeretek szerint 2030 késő lesz, ezt én is látom hogy lehetséges, ez is analízis alatt.
          - 2022. 09. 08. 22:51
          • S
            A Semmi, amire ráébredek, "Professzor úr!", Mindenné válik-e, ha a nem tudás tudására ráébred a világ, vagy csak összeroppan a tehetetlenségtől? Nihilizál, de mi születik újjá? Atomfelhő?
            - 2022. 09. 09. 07:08
            • S
              Biztosíték kell hogy a szenvedés nem születik újjá.
              A Semmi, amire ráébredsz a leghatalmasabb alkotóerő, Te tudod hogy hogyan válik Mindenné. Elfelejtetted?
              A nem tudás tudására nem fog soha ráébredni a világ, és sajnos nem roppan össze a tehetetlenségtől, pedig jó lenne, akkor nem lennék a Földön.
              Nihilizálok feltétlenül ha rajtam múlik, nem születik többé semmi újjá. Tárgyalási alap a nem szenvedtető Mátrix létrehozása a helyén.

              Atomfelhő? Elavult technológia, mégis itt működhet, de nem elég hatékony, lehetnek túlélők.
              - 2022. 09. 10. 01:46
          • S
            VÉGÍTÉLET
            annak is aki nem néz filmeket,
            tanulság arra, hogy 1 hülye mindig akad, aki elindítja a háborút.
            Magyarország épp most lett tűzfészekké, nem de?

            Régi jó film. Még tiltották amikor a Fészek Klubban láttam, mint úri-szoci kivételezett, Réz András volt a szimultán tolmács. VÉGÍTÉLET címmel.
            Klassz-ikus.
            (Film részlet: Dr. Strangelove, avagy rájöttem... https://www.youtube.com/watch?v=6Ts_o...Ts_o8qGu8k
            Dr. Strangelove, avagy rájöttem, hogy nem kell félni a bombától, meg is lehet szeretni
            https://www.youtube.com/watch?v=PsuYkmJqi8U
            Dr. Strangelove - Peter Sellers - "An astonishingly good idea" https://www.youtube.com/watch?v=zZct-itCwPE)

            Salute!
            - 2022. 09. 09. 07:42
            • S
              Üdvözlet a legemberségesebb Katonának!
              Salute SZALUZSAY!
              - 2022. 09. 09. 07:54
  • S
    Ursula

    280. Megnezendo ! Köszönöm aki csinálta.

    https://www.youtube.com/watch?v=3ogkBkGshfo
    - 2022. 09. 07. 19:57
  • A
    Tamadasba lendult az Orosz hacker csapat Killnet, az apro de nagyon szemtelen Japanok ellen .
    Lekapcsoltak a szocialis csatornat "Mixi" es tamadjak a kormany szamitogepes rendszereit .
    Mindezt a nagyon eroszakos Oroszellenes megnyilvanulasaik miatt .
    Killnet egy Orosz hazafias hacker csoport aki nem a Kremlnek dolgozik , de vedeni akarjak az Orosz erdekeket .
    Igerik , hogy a jovoben figyelmeztetes nelkul tamadnak , ha nem hagynak fel a kiprovokalatlan piszkalodasokkal.
    Ugy tunik egyre tobben akarnak resztvenni a medvevadaszatban . Pedig a medve nem jatek.
    - 2022. 09. 08. 04:51
  • V
    Ez a film hasonló témájú, mint a Bourne Legacy:
    https://port.hu/adatlap/film/tv/hanna...vie-116378
    Hanna - Gyilkos természet
    - 2022. 09. 08. 07:45
  • Posta Imre
    Kiril patrióta...Makarov mondani, pátriárka zt mondja, hogy a gazdagok osszák meg a szegényekkel, amijük van,m különben a pokolba kerülnek! Sírva röhögnek a macisajték...a gazdag oligarchiáákok már el is kezdték feloszlatni magukat, nehogy beszoruljanak a tű fokába...bár Kirilnek is kiadós vagyonkája van...persze ez nem igaz, de hát östenszemete mindent lát. Na, elvtársak, most kezdődik a Valami...
    - 2022. 09. 08. 08:52
    • H
      Tutsek-toroczkai Laci is arról delirál, hogy meg kéne adóztatni a gazdagokat. Megjegyzem, ebben kurvára igaza van. Én azzal toldanám meg, hogy kötnék a gazdagok nyakára kenderből font 'nyakkendőt', aztán "fütyüljön a talpuk alatt a szél!...".<br />Az elmúlt 32 évben aki itt gazdag lett, az - egy-két, szó szerint: 1, 2 - kivétellel mind a közvagyon meglopásából lett mocskos gazdag. Kezdve otpcsányival és zárva emmlölővel (a kisgömböccel).
      - 2022. 09. 08. 12:31
  • Posta Imre
    Na, csak jó lenne már, ha nem csak pofáznának róla, hanem úgy rendesen beindulna a móka!

    Ukrán tábornok: egyre nagyobb az esély az oroszok nukleáris csapására
    szeptember 7.,

    Ritkán szólal meg publikusan az egyik legfelsőbb ukrán tábornok Valerij Zaluznyi, de most publikált jelentésében az orosz nukleáris csapás egyre növekvő esélyeiről értekezett.
    https://444.hu/2022/09/07/ukran-tabor...-csapasara
    - 2022. 09. 08. 09:20
    • H
      Én csak azon csodálkozom, hogy az oroszok eddig még nem basztak oda egy-két neutron-bombát/taktikai atomot??? Ha én vezetném a csapatokat, én már régen bevetettem volna Á la Indiana Jones Kairóban a handzsárral hadonászó arab ellen a Colt-ot.
      - 2022. 09. 08. 11:56
      • S
        Az első nukleáris csapás a záporjóskai atomerőmű bombázás óta lévő szivárgása. A zsidó háttérhatalom most nem teszi tele vele a világsajtót, de ez egy kis-Csernobil. Vagy nagy-Csernobil. Csornüj bül i za por ozsec.
        - 2022. 09. 08. 23:49
        • S
          Tudom, abban az országban lettem többek közt lejtyenant, sztarsij lejtyenant, kaptan. Tudom én mi fán terem az üröm az öröm helyett, kiittam én az ÜRÖM poharát fenékig.
          - 2022. 09. 09. 01:01
          • S
            Nem emberi kontrukció összességében.
            - 2022. 09. 09. 01:37
    • S
      Imre, talán megkönnyítik a dolgomat...
      - 2022. 09. 08. 23:51
  • Posta Imre
    Sajnos az eredeti "link" már nem van, de a cikk még igen! Ne és most?

    Lázár János: A miniszterelnököket ki szokták végezni

    Na ez nem semmi foto-sorozat, de a cím is beszédes. Ál-Pintérrõl miért nincs minden szögbõl egy ilyen kép? Hamarosan jöhet LÁZ-ÁR?

    A minap, harmincöt évesen lett a Fidesz parlamenti frakcióvezetõje. Orbán Viktor pont ennyi idõs volt, amikor elõször kormányfõvé avanzsált. "Az Orbán" - mondja ma e párhuzamra igen szerényen interjúalanyunk. Akitõl azt is megtudtuk, hogy képviselõcsoportjában tilos a "szétlobbizás" és a "lenyúlás", különben "a mi börtönfrakciónk is tetemes lesz". Itt és most interjúnk elsõ részét olvashatják, a második holnap jön Matolcsy leváltásával, Hoffmann Rózsa sületlenségeivel, torkon akadó Szalai Annamáriával, a határon túliak szavazati jogával, dührohammal és bunkózással.

    Kicsit nagy még önnek. De ahogy most ível a karrierje, a végén még belenõ.

    Nem biztos, hogy az jó lenne nekem. Ugyanis a miniszterelnököket ki szokták végezni. Olykor szó szerint, olykor csak a szó átvitt értelmében.

    Ezt a véleményét megosztotta Orbán Viktorral is?

    Õ jól tudja, hogy nincs kipárnázva a széke.

    Mirõl szokott beszélgetni a miniszterelnök és az õ frakcióvezetõje?

    Meglepõ módon a frakció és a kormány kapcsolatáról. Mindig konkrét ügyekkel megyek hozzá, rövidre szabom a mondandómat, minimalizálom a kötelezõ dorombolást, ezért mindig kapok lehetõséget a tárgyalásra.

    Orbán hogy viseli a dorombolást? Szereti? Elvárja? Untatja? Idegesíti?

    Egy biztos: tõlem keveset kap. De azért valljuk be, mindannyian kedveljük, ha dorombolnak nekünk. Polgármesterként néha nekem is jól esik, ha legyezgetik a hiúságomat, és legalább pár másodpercre elhiszem, hogy fú, de jó vagyok. Persze egy olyan józan politikus, mint a miniszterelnök, nem ad az ilyenekre.

    Õ ugye a negyvenes éveit tapossa?

    Igen. Miért?
    Csak mert olvastam az ön egyik interjújában, hogy „a harmincasok nemzedéke fogja újjáépíteni az országot”.

    Igen, a harmincasok nélkül nem megy.

    Nélkülük? Az interjúban csak róluk volt szó.
    Nyilatkoztam aztán olyat is, hogy a muzsikusok harmincasok, a karmester pedig negyvenes.

    Még jó, hogy észbekapott.

    A lényeg az, hogy Magyarország kínáljon perspektívát a húszas és harmincas éveiket taposók számára. A Fidesz politikájának is súlyos hibája, hogy keveset beszélt ezen generációkhoz.

    A citált mondatát én úgy értelmeztem, hogy már a negyvenes korosztály is annyira beleszocializálódott a múlt rendszerbe és a rendszerváltásba, hogy az õ irányításukkal semmi esély a kilábalásra.

    Minimalizálom a kötelezõ dorombolást, ezért mindig kapok lehetõséget a tárgyalásra.
    Jól értelmezte.

    Na de a Fidesz vezérkara Orbánostul, Kövérestül negyvenes politikus.

    Szerencsénkre Orbán Viktor azon kevesek közé tartozik, akik képesek voltak megújulni. A többség viszont a pályája elején rááll egy politikai vonalra, és azt szajkózza folyamatosan.

    Mások ezt konzekvens politikának nevezik.
    Régi, túlhaladott sikerekbõl nem lehet megélni. Orbán Viktor 2002 után, de különösen 2006-ban levonta a tanulságokat. Ma másképpen kormányoz, mint tette azt 1998-at követõen.

    Olvasom az ön egyik régi interjújában, hogy még polgármester korában is bõ három éven át levegõnek nézték az „öregek”.

    Nem voltam tagja a Fidesz belsõ körének.

    Most benne van?

    Elnökségi tag vagyok. A többség sokáig nem ismert, aztán az eredményeim elõtt meghajtotta a fejét. És persze én is próbáltam elfogadni bizonyos fideszes alaptételeket.
    Amin már túllépett
    Nem voltam tagja a Fidesz belsõ körének.
    Önnek az a dolga, hogy Orbán utasításait keresztülverje a 227 tagú frakción, vagy a fontos döntések meghozatalában, a stratégiaalkotásban is részt vehet?

    A miniszterelnök körül - az 1998-2002 közötti idõszakhoz hasonlóan - ma is mûködik egy politikai stáb, amely hétrõl hétre értékeli a helyzetet, egyeztet a párt, a frakció és a kormány között. E stábnak én is tagja vagyok.

    Vagyis?
    Egy frakcióvezetõ nemcsak végrehajtja a miniszterelnök utasításait, hanem egészen kényes szituációkat kell megoldania. Lendvai Ildikó mondta nekem egyszer, hogy a legnehezebb munka, ami a parlamenti politikában létezik, az a kormánypárti frakcióvezetés.

    A régi MSZP-ben, ahol sok erõs ember mind a maga érdekét akarta érvényesíteni, ott biztosan. De a Fideszben rend van. És fõként: egyetlen erõ ural minden érdeket. Jól gondolom?

    A Fideszben is rengeteg érdek, érdekcsoport mozog. Hogy mást ne mondjak, 173 egyéni választókerületet nyertek fideszes jelöltek. A most zajló költségvetési vitában mindannyiójukat meg kell gyõznöm arról, hogy nem a 2011-es büdzsé lesz az, amibõl fél év alatt újjáépítik a választókerületüket, nem most fog megújulni minden sportcsarnok és járda.

    Lesz lopás?

    Ha a mieink is szétlobbizzák magukat, és a képviselõi munka helyett lenyúlják az uniós forrásokat, akkor a mi börtönfrakciónk is tetemes lesz.
    Meggyõzni? Nem úgy megy ez, hogy „Orbán Viktor azt üzente”, nincs lobbizás?

    Lehet lobbizni, de csak a frakción belül létrehozott megyei egyeztetõ fórumon keresztül. Nincs olyan, hogy bemegyek a miniszterhez, lezsírozom vele az ügyemet, aztán más települések kárára gyarapszik a városom. Próbáltam megértetni a képviselõtársaimmal: ha úgy viselkedünk, mint a szocialisták tették nyolc éven át, ha a mieink is szétlobbizzák magukat, és a képviselõi munka helyett lenyúlják az uniós forrásokat, akkor a mi börtönfrakciónk is tetemes lesz. Vagy 2014-ben, vagy 2018-ban, de elõbb-utóbb biztosan.

    Pláne azok után, ahogy önök most rabláncra fûzik a szoclib hatalom prominenseit.
    Tudom, hogy nem kapnánk kegyelmet. Sem a társadalomtól, sem igazságszolgáltatástól. Nincs menekvés.

    A frakció megértette az üzenetet?

    Kénytelen volt. Az emberek azért szavaztak ránk, mert úgy vélik, mi képesek leszünk másképpen politizálni.

    Ezek szerint házon belül is kimondatott: aki közpénzhez nyúl, repül?

    Igen. Nincs más út.

    Az országgyûlési választások elõtt önt emlegették leendõ belügyminiszterként. Aztán valamiért Pintér Sándor lett a befutó. Ekkor hírbe hozták a honvédelmi és az erõforrás minisztériummal is, de végül a frakcióvezetést kapta. Nem fûllött a foga a kárpótlásként felajánlott két tárca egyikéhez sem?

    Még 2006-ban Navracsics Tibor megkért, vezessem az Országgyûlés honvédelmi és rendészeti bizottságát. Szinte teljesen ismeretlen volt számomra ez a terület, de maga Orbán Viktor is azt mondta, nem kell megijedni, tanuljak bele, van bizalom. Elvállaltam, mire jött az afganisztáni szerepvállalás, majd a rendõrség válsága a tûzijátékkal, 2006 õszével, a romagyilkosságokkal, és a permanens káosszal. Végigcsináltam, igyekeztem beletanulni, lejártam az összes megyei kapitányságot, megírtam a választási programunk közbiztonsági fejezetét, rengeteg tudományos írást olvastam, kapcsolatokat építettem.

    És 2010 tavaszán nagyon szeretett volna belügyminisztere lenni.

    Ezt most kérdezi?

    Állítom. Látni.

    Hát, készültem arra a lehetõségre is.

    Orbán miért döntött másként?

    Más szempontjai voltak. Azt hiszem, nem akart feleslegesen kockáztatni.

    Mert egy fiatalember könnyebben hibázik, mint az öreg róka?

    Pontosan. Mindössze harmincöt éves vagyok.

    Orbán ennyi idõs korában lett elõször miniszterelnök.

    Az Orbán. Többször kérdezte tõlem, mik a terveim. Mondtam, azzal sem lenne bajom, ha „csupán” Hódmezõvásárhely polgármestereként kellene folytatnom közéleti munkámat.

    Ha nem haragszik, ezt a kijelentését nem veszem komolyan.

    Miért?

    Ön azt nyilatkozta egyszer, hogy „aki miniszterelnöknek készül, abból biztos nem lesz miniszterelnök”. Jó mondat.
    Köszönöm. Most azt is hozzáteszem, hogy ha egyszer a polgármesterséget is fel kellene adnom, szívesen mennék ügyvédi pályára. A politika számomra nem egzisztenciális kérdés – igyekszem így gondolkodni, ami már csak azért is jó, mert kisebb stresszel élem meg a hétköznapokat.

    Számos fideszes kapott politikai keszonbetegséget, miután túl gyorsan emelkedett. Ott van például Rogán Antal, aki szinte kölyökként alkalmasnak vélte magát a kormányfõi posztra. Aztán örült, hogy egy polgármesteri székbe tudta lavírozni a karrierjét.

    Õ rendkívül tehetséges ember. Nem tört meg.

    Õ nem, csak a pályája. Gyanítom, csupán átmenetileg. Szóval miért is lett önbõl frakcióvezetõ, és miért nem miniszter?

    Sokak véleményét kikértem, még Fideszen kívüliekét is. Ki az egyikre biztatott, ki a másik mellett érvelt. Például Szekeres Imre azt mondta, egész életében frakcióvezetõként tanult a legtöbbet.

    Ön szóba áll Szekeres Imrével?

    Szoktam.

    Hogyhogy? Nem lesz ebbõl baj?

    Én mindenkivel próbálok beszélgetni. Szekeres Imre honvédelmi miniszter volt, és arra számított, hogy a választások után én veszem majd át tõle a tárcát. Sok mindenbe bevont, gyakran tájékoztatott a honvédség állapotáról. Egyik ilyen tárgyalásunkon hangzott el a frakcióvezetésre irányuló megjegyzése.

    Szekeres Imre tanácsára lett önbõl frakcióvezetõ?

    Azért ezt nem állítanám. Harmincöt évesen elég nagy megtiszteltetés, hogy az ország miniszterelnöke fontos megbízásokat kínált föl nekem. A lehetõségek közül a frakcióvezetést választottam, és azzal érveltem, hogy tanulnom kell még magáról a politikáról. Most ott vagyok a döntéseknél, még ha nem is befolyásolom mindet. Látom, milyen a kormányzás belülrõl, hogyan csiszolhatóak össze az érdekek, ráadásul a közvetlen felelõsséget nem feltétlenül én viselem.

    Forrás: Link
    · postaimre - 2010 10 25 ¦ 12:56:36 · 1 hozz�sz�l�s · 7538 megnyit�s · Nyomtat�s
    https://ch-serverhosting.com/postaimr...admore=661
    - 2022. 09. 08. 13:33
  • Z
    - 2022. 09. 08. 21:23
  • S
    Újból szállítottak Magyráelbe oltóanyagot.
    https://www.penzcentrum.hu/egeszseg/2...ni-1128744
    Oltóanyag - oltógödör - alltogether.
    - 2022. 09. 08. 23:40
    • S
      Egyetértek teljességgel.
      Az Illuminatinak adott kolóniaisten parancsok a kollektív tudatukon keresztül parancssorozva és rosszul értelmezve, de azt jól végrehajtva.
      - 2022. 09. 09. 01:05
  • Posta Imre
    Jugoszláviát is az amerikaiak szabdalták darabokra a notórius földrajzkönyv szerint
    s.24.hu/app/uploads/2022/09/foldrajz-konyv-jugoszlav-haboru-e1662654975644-1024x575.png
    2022. 09. 08. 18:57

    A napokban kezdett terjedni az a nyolcadikos földrajzkönyvben található ábra és magyarázó szöveg az ukrajnai helyzetről, melyek szerint az Oroszország által lerohant ország felett valójában három nagy hatalom, Oroszország mellett az Egyesült Államok és az Európai Unió marakodik, és próbálja megszerezni sajátjának. Az ügyben az ukrán külügyminisztérium szóvivője, Oleg Nikolenko is megszólalt, aki a hamis információ azonnali kijavítását követelte.

    Az ügyről elsőként beszámoló Telex most arról ír, hogy a tankönyv Jugoszlávia szétesésével és a kilencvenes évek délszláv háborúival foglalkozó része is hasonlóan szürreálisan értelmezi az eseményeket.

    A tankönyvben szereplő karikatúra ugyanis azt sugallja, hogy Jugoszlávia szétesését az Egyesült Államok által irányított NATO katonai beavatkozása okozta. A könyv ezzel szemben meg sem említi Slobodan Milosevic nevét, de a srebrenicai népirtásról sem értekezik.

    Ezekből a tankönyvekből a mostani nyolcadikosok tanulnak utoljára, helyettük két új verzió is érkezik, melyekből az aggályos karikatúrák kikerültek ugyan, de a szöveges részek nem változtak.
    https://24.hu/belfold/2022/09/08/jugo...rajzkonyv/
    - 2022. 09. 09. 07:10
  • J
    Az amerikai külügyér 2 milliárd dollárt igért Kijevnek és még 18 európai ( oroszokkal nem baráti )államnak, akiket szerintük megtámadnak majd az oroszok. Magyarország a megigért pénzosztásból kimaradt, hála Istennek.
    https://www.novinite.com/articles/216...+in+Europe
    Most azon töröm a fejem, hogy küldjünk-e hadüzenetet az oroszoknak, hogy belopjuk magunkat az amerikai vezetők szívébe. Ha igy tennék, igaz, hogy itt kő kövön nem maradna, de a néhány megmaradt túlélő osztozkodhatna a 2 milliárd dolláron.
    - 2022. 09. 09. 15:20
  • Posta Imre
    Vörös Imre: alkotmányellenes puccsal élnek Orbánék?

    Alkotmányellenes puccsnak tekinthetõ-e, ha a kétharmados többség visszaél a szabad választáson szerzett jogaival? - ezt elemzi Vörös Imre jogász-akadémikus az e heti HVG-ben megjelent írásában. A volt alkotmánybíró szerint a sarkalatos törvények bebetonozó hatása ellenére egy egyszerû többségû kormány sem lesz eszköztelen.

    „A kétharmados parlamenti többség nem ad felhatalmazást a 'többség diktatúrájára'. Az alkotmánybíráskodás kialakulását világszerte alapvetõen ez indukálta. A mindenkori parlamenti többség tevékenységét, azt, hogy jogalkotói hatalmával éljen, és ne éljen vissza, azt, hogy a hatalom gyakorlása ne csapjon át visszaélésbe, kizárólagosságba, azt, hogy a többségi akarat érvényre juttatása együtt járjon a kisebbségi érdekek körültekintõ, tárgyilagos mérlegelés szerinti méltányos figyelembe vételével, nos: mindezt az alkotmánybíróságok biztosíthatják” - írja esszéjében Vörös Imre jogász-akadémikus.
    A volt alkotmánybíró érvelése szerint „nem a részrõl, hanem az egészrõl van szó. Lehetséges, hogy a médiatörvény, a bírák jogállásáról, az Alkotmánybíróság hatáskörérõl, a büntetõeljárásról szóló törvények rendelkezései önmagukban még akár alkotmányosnak is minõsülnének. A rendszer egésze azonban fogaskerékszerûen egymásba illeszkedõ hatalmi gépezetet, s azt a Kötcsén elõre bejelentett „centrális erõteret” hozta létre, amely nem feltétlenül jogállami és demokratikus”.
    „Nehéz nem szembenézni a tényekkel: alapos a gyanú arra, hogy kiépült a kizárólagos közhatalom-birtokláson alapuló hatalomgyakorlás rendszere. Ezt a köznyelv államcsínynek nevezi. Márpedig sem az egykori Magyar Köztársaságban, sem a mostani Magyarországon nem szabad államcsínyt végrehajtani. Alkotmányosan nem. A legitimitást - a törvényhozási úton végrehajtottságot - ugyanis felülírja az alkotmányosság” - érvel Vörös Imre jogászprofesszor.
    Link
    · postaimre - 2012 03 08 ¦ 12:41:58 · 2 hozz�sz�l�s · 11441 megnyit�s · Nyomtat�s
    https://ch-serverhosting.com/postaimr...dmore=5460
    - 2022. 09. 09. 19:48
    • L
      Ebben a videóban Juszt és Vörös a "veszélyhelyzetről" értekeztek 2021 közepén. Érdemes meghallgatni, hányszor mondja ki, hogy az egész bolhacirkusz alkotákolmány ellenes és, hogy az ügyészség és maguk az alkotmánybírók is be vannak csicskulva (feltételezem némi ráhatás következtében) és nem nagyon feszegetik a kérdést.... majdnem vicces.  https://www.youtube.com/watch?v=oqguh-Pr0So
      - 2022. 09. 09. 20:34
  • Posta Imre
    Közös MMM-Fidesz puccsot kiált a DK és a Momentum Szigetszentmiklóson

    2022. 09. 09. 14:54

    Szigetszentmiklós polgármestere, aki 2019-ben a Márki-Zay Péter vezette Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM) színeiben pályázott volna a parlamentbe, önkormányzati megválasztása óta már sokszor került konfliktusba az ellenzék helyi politikusaival. Nagy János szerdán nagyarányú személyi változásokat szavaztatott meg az önkormányzatban a Fidesz segítségével.

    Két szigetszentmiklósi ellenzéki képviselő értékelése szerint az történt, hogy Nagy a kormányoldal támogatásával teljesen átvette a hatalmat a városban.

    Gyurcsik József (Momentum) és a DK-s Jószai Attila hasonló tartalmú közleményt adott ki: a szigetszentmiklósi képviselőtestület szerdai ülésén lezajlott eseményekről mindketten azt írták, hogy Nagy János puccsot hajtott végre...
    https://24.hu/belfold/2022/09/09/szig...esz-puccs/
    - 2022. 09. 09. 20:04
  • Posta Imre
    Amerikai katonai, titkosszolgálati, politikai exvezetők akarták megállítani Orbán Viktort
    Origo2022.09.09.
    Márki-Zay mozgalma a töménytelen pénz mellett olyan politikai, katonai és titkosszolgálati hátszelet is kapott az Amerikai Egyesült Államokból, amelyre talán eddig nem is volt példa - derül ki a Kontra cikkéből.

    Néhány hete Márki-Zay Péter a hang.hu podcastjében beszélt arról, hogy az általa vezetett Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM) részére három-négy alkalommal több száz millió forintnak megfelelő támogatás érkezett az Amerikai Egyesült Államokból.
    https://www.origo.hu/itthon/20220909-...ktort.html
    - 2022. 09. 09. 20:46
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (1)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %