Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

V-égtelen Z(i)mankó

V-égtelen Z(i)mankó
Nem volt tervben a mai írás. Lassan megérkeznek a mai összejövetelre a meditálók is, de így a permetes eső előtt, alatt úgy véltem, kifuttatok néhány gondolatot. Teljesen elméleti síkon, minden kötöttség nélkül (kivéve a lábbilincset és a vele járókat) fellövök a zéterbe pár fölösleges kérdést. Így pl., miért van szükség ukránokra? Van -e szükség magyarokra? Tudom jól, a döglött kutyát sem érdekli a válasz, nem is azért írok. Engem sem érdekel, de hát attól még birizgál. Most, hogy így Bözsi látványosan ravatalra került, egy szau-rosszal kevesebb. Gorbacsov után, lehet találgatni, melyik múmia lesz a következő szenzáció? Kisinger? Soros? Bidé? Berusconi, Merkel..? Hegedűs Zsuzsika?..? Korszak vége van, talán ezt már nem kell jelezni! Az oroszok, amennyiben van ilyen "nemzet" az "angolszászokat" tartották mindig is "ellenségnek"...és egymásra fent gyíklesővel ment már jó régtől a parasztvakítás. Sokat olvasok a nemhazai sajtóból történelmi sumákolásokról. Korábban úgy véltem, z egy érdekes tudomány...de ma már teljesen pontosan látom, merő sóhaj, fantazmagória és fikció. Pont olyan, mint a közgazdaság-tudomány...vagy orvoslás-tudomány...szóval minden tudománnyal végződő frázis semmi más, mint egy koviddal telt lufi. A jogot ki ne hagyjam, Drágaság! Gollam, Gollam!

Még mindig az a kérdés, ki és miért robbantott az Aranykéz utcában és Pintérnek mennyire volt köze nem csak az olajozáshoz, de hát a...szóval, az igazságot itt lehet keresni, de ne csodálkozza, ha azt nem, csak egy másik embert, vagy annak látszót találod, aki állítja, hogy ő tudja és el is mondja, le is írja. Tévedés ne essék, meg vagyok róla győződve, hogy jól látom, amit látok, multifokálisan nézve, kb. mint egy térszobrot, vagy minek nevezik azokat a valamiket, melyek a térben elhelyezett kaotikus tárgyak, formák, színek látszatát keltve egy bizonyos szögből való rátekintésre mutatják meg azt a formát, ami bennük el volt rejtve. Régi kirakós játék ez és nem csak gyagyásoknak. Az itt zajló manipulációban csak az a csoda, ha valaki még nem veszett el, miközben már eleve elveszett, mikor ide deportálták.

Tegnap megnéztem a Gyűrű kúra sorozat Szilmarilok 3. epizódját. Tetszik, hogy Galandriellel annyiszor ismételtetik, hogy: A gonosz nem alszik, csak kaviár.   Talán nem véletlen, hogy mostanra időzítették a teljesen szétszórt, puruttya népek Tolkien-beli ábrázatjának bemutatását, mikor mindenki útál mindenkit és retteg a másiktól, s közben a csúnya orkok a föld alatt készülnek a háborúra és csak egy tünde van, aki ezt érti...a többi ott is "hülye", pont, mint a zemberek...

De nem untatom magam ezzel az örök tényezővel. Z-ajlás van. Zion már alá van ásva. Apropó, Bözsi! A lengyelek bejelentkeztek a germánokhoz háborús kártérítésre, a csehektől meg valami fődet akarnak vissza? Mi ez a revízió, restauráció, irredentizmus? Dobzse? Bözsi kapitulálásával egy időben dobtak piacra több igen véresre sikeredett akcijó-filmet is, hátha valakinek feltűnik. Az egyikben egy angol "szőr" bíró szadizott és kremált el migráns fiúkat...miközben köztiszteletben állt, de hát már az apja is bubus volt...(Netflix), de hát ilyenek az "angolszász Nemecsek"...a másiknak asszem Meghívás a címe és a  reklámja is pöcsétes levéllel és egy összevérezett kalocsai-hímzett női ruhába bújtatott dekoltázzsal nyit és az angol nemesi vérivó tortúráról szól...maszkosan...amúgy Bözsisen...ahogy a köznyelvben már a gyík-királynő is bekerült. Apropó talán az lehet, hogy Bözsinek van "magyar" génvonala is, amire persze böszke lehet az itteni parajzita népség. Végül persze meg lettek égetve és le lettek vadászva ezek a "nemesek", akikre egyébként génteszt alapján lett rátalálva. Jaj, ne már! Ne tessenek most itt előjönni Rusvaival, hogy nem is kell ótás, ha valaki már elkapta a kovidot...mert már a genetikai tesztje úgy is megvan. Olyan paranoiásnak tetszik lenni, így a csőcselék-összeírás és lakás-vagyon felmérés idusán. Mindez csak úgy tűnik, de nem arról van ám szó!

Kapok híreket innen-onnan...és mind várakozásteli...nem működik a "közigazgatási" rendszer...pont, ahogy az egészségügyi...és persze a politikai sem...olyan vihar előtti ez a csendtelenség. Tegnap meghírelték, hogy Szigetszentmiklóson polgármesteri puccs történt..., eh mi jöhet még? Ukrán ellentámogatás?

Gondoltam, megírom a nagy elemzésemet, ha az ismerősöm is úgy akarja a globális katonai és demarkációs helyzetről..., de ez nem ma lesz. Biztosan tudtok róla, hogy felvetődött Putyin és a hazaárulás is  egy cikkben...és a fegyverek is özönlenek  és dörrennek. Csak ajánlásul mondom, hogy talán véletlen hozták Remarque Nyugaton a helyzet változatlan filmváltozatát is. De rég olvastam. Kicsit kivonatolom a wikiből, csak lássátok miről is van szó érzelmileg:" A könyv szenzációsan mutatja be a háborút és annak következményeit. Egy fiatal ember kikerül a frontra, átéli annak borzalmait és megtanulja a túlélés lehetőségeit, a bajtársak összetartását. Amikor elmegy a háborúba, otthon hagyja apját, aki egy büszke német, anyját, akivel imádják egymást, valamint barátnőjét, akivel szeretik egymást. A fronton töltött idő úgy megváltoztatja, hogy amikor hazamehet két hét szabadságra, nem találja a helyét otthon. Az apjával nem értik meg egymást, barátnőjétől is eltávolodik, anyjával való viszonya is kiüresedik. A hátország problémái nem érdekli, mert az nem érti meg a harcoló katona lelkivilágát. Nem érzi jól magát otthon, csak a fronton maradt bajtársaira gondol és a szabadsága lejárta előtt visszamegy a harctérre, ahol másnap el is esik. A befejező képsorban Paul egy madarat rajzol a lövészárokban, és erről megfeledkezve feláll, hogy jobban lássa, amikor lövés dörren… " Saulból Paul?

Elvtársak, erre lehet számítani. Ez a program egyik fele, mindegy milyen "nációhoz" tartozó az illető, most kicsit átrendezik a színpadot, kínpaddá. Akinek nem tetszik...teremtsen magának saját valóságot! Ja, lehet bánkódni is, meg reménykedni is. Halál nélkül nincs élet és ez az élet már rég halálegyenértékű. De persze ez sem igaz, csak a tündék állnak nagyon negatívan a pozitívhoz.  Még szerencse hogy Gandalf is megvan!

Hírek Galéria

Image #205
Image #206
Image #207
Image #208
Image #209
Image #210

115 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • szabir
    azt izelem a ''Paraszt'' me hasonlitt a Parazita szora? mert a ''paraszt'' micsinal ami ''paraszt''? ilyen nincs ha jol tom??; valszeg atpakoltak a Zsido/Szitto-rol a mezeiekre; amugy a Parasit romanu = Elhagyott/aBanda-oned s akkor a ''Sit''=Hely angolu de 17ik szazadi angol konyvbe a ''Situation/Hely-Zet'' azt meg ugy irtak hogy s-C-it-uation/tZion; s akkor a Szittya/Szittha [Peretsenyi meg igy irja 1806 korul s a ''Hun''=Honnos''] az D=T = Zsido; sugye a ''Szkitak maszkaltak allandoan me' NoMudok voltak'' [nemetek?XD]; szoval itt a ''Szkita'' van atirva a ''pusztittora'' elsore; de valszeg vmi Global vagy azon Tul-i sztori van igazabol csak nemtom kik johettek honnet stb
    - 2022. 09. 10. 11:03
  • H
    Kb. annyi együttérzésem van Lizzy elpatkoltán, mint amennyi az elmúlt havi buszbérletem iránt. Helyesbítek: a múlt havi buszbérletet többre becsülöm: szolgált engem és a társadalmat. El is szoktam volt tenni, míg 65 nem lettem és már az sem kell, szegény (mármint a buszbérlet). Dögledeznek itt az ájkonok szépen sorra, bájdövéj dögölhetne mán soros-saurus is, meg a kis Zinger dettó, meg nanszipelenkási és büdösjóska is, egytül-egyig, rakatra rögvájszt. "Forr a világ bús tengere ó magyar" írta volt valami magát magyarnak gondoló (tojásain) költő költő és nem is tudta, milyen igazat írt. Remélem megvan valahol már az az atomröppentyű, amelyre Judapest van (ge)címzésként felfestve, de persze megvannak azok is, amire nyújork, meg faszsington, meg moccka, meg londony, meg pá!-rizs, meg bukarest, meg az összes többi mocsadék hely, hogy egyszer végre tisztuljon már ez a mátrix!
    - 2022. 09. 10. 11:50
  • S
    A Köd c. filmet is érdemes megnézni 2007-ben készült.
    Elég erős társadalmi ábrázolás, amit már egy ideje megélünk.
    Bemutatja az emberek képmutatását, korlátoltságát, vér-nyúlságát, hogy milyen szinten befeszülnek és nem képesek elfogadni, felfogni azt ami nincs a elképzeléseik között.
    Kivel is fognánk össze és miben?
    - 2022. 09. 10. 13:23
  • J
    Csak sikerült kivárnia Károlynak a királlyá avatását. Egyik fiábol, Vilmosből egyből trón várományosa lett, welszi hercegi címmel, de a másik fia , Harry semmit nem profitált apja előmenetéből. Sem hercegi cím, egyszerű kitántorgott amerikai lakos maradt. A nagyi halála után mindha kidobták volna a dinasztiából. Talán ezzel ismerték el, amit már hosszú évek alatt fű alatt rebesgetnek, hogy ő Diána kedvesének, a lovászfiúnak édes gyermeke. Vörös sörényét is tőle örökölte, állítják a rossz nyelvek. Amit nem szabad lett volna Dianának, szabad Cimed volt Károlynak. A hitvese mellett tartott kedvese , Komm Illa, királyné lett. Ilyen a tiszta szerelem és nemesi erkölcsök.Nevet

    Álmomban már csak attól félek, hogy ne legyen Erdélyünk a brit birodalom része. Oda vezet gyakran Károly útja.
    - 2022. 09. 10. 13:32
    • Vero6
      <p>Jázmin: pont erre gondoltam ma, amikor megláttam a cikket, hogy mennyire várják Erdélybe vissza Károlyt!<br />Aztán meg olvasom, hogy a gróf Rhédey Klaudia az angol királyi család ösanyja és több magyar családdal is rokonságot vezet le az angol királyi család! Meg hogy a szentendrei Pismány angol királyi birtok volt! Naaaa...?! Ki a király? Még a végén visszajön Erdély, csak nagyon nem úgy, ahogy gondoltuk? </p>
      - 2022. 09. 11. 00:24
  • A
    A Gyűrűk ura, így a Szirmarillok is valójában egy beprogramozás, már aki elhiszi. Azért nem olvasok könyveket már régóta, mert minden könyvben beprogramozás van, de minden filmben is ez történik, ráadásul úgy, hogy nem is veszed észre. Nem véletlen, hogy sokaknak tetszenek a filmek, és a könyvek, sőt még beszélnek is arról, milyenek lettek a beprogramozás után. Már mondtam, hogy a zsidók által készített, könyvekben, jegyzetekben ugyan úgy beprogramozás van, még akkor is, ha látod, hogy megtörténik az, ami a könyvben benne van, mivel a zsidók is nagyon be vannak programozva, (rabbi-a rab, és ugye minden rab, személy sok hazugságot fogadott el a beprogramozás következtében.) és mindenféle hülyeséget kitalálnak, és nem számít, hogy az illető hülye, vagy használja az eszét, ha nem veszi észre, hogy be van programozva. A beprogramozás, a hazugságok mondása állandóan folyamatosan történik, még a spiritiszták is ezt teszik, mert ők is személyek, tehát nem hallgatnak magukra, csak az elméjükre.
    - 2022. 09. 10. 13:40
    • H
      Azért én a méltatlanul mellőzött, legszebb magyar nyelvű írónk, Móra Ferenc írásait nem nevezném 'beprogramozás'-nak. És Mikszáth-ot sem. Krúdy írásait sem. Gárdonyit sem. És még sorolhatnám a magyar írókat. Nem csoda, hogy agyon akarják őket hallgatni.
      - 2022. 09. 10. 13:56
      • S
        Ha beprogramozás, akkor szükségszerű a magyarul értéshez. Ugyan ez nem mondható el olyan kódolt fordításokról, mint például a Secret. Pedig nagy keletje volt a gondolkodtatás globalizálásában.<br /><br />Salute, kedves Marsall!
        - 2022. 09. 11. 00:00
      • A
        Hesslermarsall, ha pontosan értenéd, miről is írtak azok az írók, akiket felsoroltál, akkor nem írtál volna ilyesmiket. Most olyan folyamatok zajlanak amiket, ha végig tudsz vinni, akkor egy magosabb létállapotba kerülsz, de ehhez mindent, ami a duális világhoz köt, azt el kell tudnod engedni, felül kell tudnod emelkedni mindenen, így azon is, amiket a régiek írtak, vagy amiről a mostaniak írnak, vagy hazudnak. Vegyünk egy példát: Az Isteni színjáték valójában arról szól, hogy a világ lesüllyed, és mi is lesz akkor. Na ezen a lesüllyedésen kell felülemelkedni, hogy te ne süllyed le a duális világgal együtt az alvilágba, a duális világ alatti világba. A lesüllyedést is veheted programozásnak, mert az is, hiszen nem tudhatod, hogy úgy fog megtörténni, ahogy a regényben le van írva, mert a regény is egyfajta kitaláció, ahogy a többi írás is, pl. a zsidók jegyzőkönyve, amit még sokan el is hisznek, így pl Posta Imre is elhiszi, és az szerint próbálják élni az életüket. Még bizonyítékot is találnak rá, hogy a jegyzőkönyvben leírtak igazak, mivel sokan hisznek benne, elhitették velük, így ők is az szerint élnek, pedig mint mondtam ez is egyfajta programozás, kitaláció, mert a folyamatok egészen mást mutatnak, csak nem veszik észre még. A mostani, és az utána következők is arról szólnak, hogy engedd el, küld be magadba a programozásokat, a kitalációkat, hogy ne hasson rád, és ha mindent beküldtél, ami a duális világhoz köt, akkor tudsz magosabb létállapotba kerülni E földdel együtt. Amikor egy magyar "meghal" Ők is mindent beküldenek magukba, ami a duális világhoz köti őket, így egyetlen magyar sem születik újra E földre, mivel a magba kerül a szikrájuk, egyesül a párjával, tehát a magyaroknál nincs reinkarnáció sem. Olyan ez, mikor két vízcsepp eggyé válik, és lesz belőle egyetlen vízcsepp, és ha ezt az egyetlen vízcseppet újra kettévágod, akkor két másféle vízcsepp lesz belőle, mint mielőtt egyesültek, de a tudásuk megmarad, mivel  még a kettévágott vízcseppek is hordozzák a világ minden tudását, még akkor is, ha a felejtés fátylán is mennek keresztül. Ha még hozzáteszem, hogy a felejtés kilenc fátyla is egyfajta beprogramozás következménye, akkor talán így érthetőbb lesz. A nők és férfiak nem a párjukkal élnek, nem a párjuktól van a gyermekük, pont a hazugságok, a beprogramozás miatt, és ezt ezért nagyon nehezen fogadják el. Ha még hozzáteszem, azt is, hogy olyan programot kaptak, hogy ha véletlenül találkoznának a társukkal, akkor a társukkal vesszenek össze, és hagyják el a társukat minél előbb. Ebben az elhagyásban vagy abban, hogy ne találják meg a társukat, még a többi férfi, és nő is segít nekik, mivel ők is be vannak programozva, és a programjuknak megfelelően fognak cselekedni. Ha meg azt mondom, hogy minél több hazugságot fogadnak el, ennek az a következménye, hogy akár akarják, akár nem akarják, akkor is folyamatosan lesüllyednek, másként elkezdenek butább lenni, és végül elérhetik azt, hogy nem tudnak maguknak teremteni semmit, így ha a duális világban tovább szeretnének élni, akkor el fognak kezdeni lopni, hazudni, csalni, másoktól elvenni a duális világ javait, energiáit, és ez még jobban lefelé viszi őket az alvilágba, még akkor is, ha erről semmit nem tudnak, vagy egyáltalán nem hiszik ezt el, ha még azt érzékelik is a különféle földi technikákkal ezotérikus maszlaggal, hogy magasabbra jutnak. Valójában körbe körbe járnak, a hazugságaik körében. Nincs a földön olyan technika, tanítás, amivel az elme beprogramozását végleg meg lehet szüntetni, maximum ki lehet kapcsolni a hatást addig, amíg a legrosszabbkor újra be nem kapcsolják a programozást. A magban lehet minden beprogramozástól megszabadulni, de ugye a mag nem E földön van, hanem benned, a belső kapun, a belső gáton túl. Ezért kell minden hatást, ami ér téged magadba küldeni. Ezek nem bonyolult dolgok, csak a programozásod miatt nem érthető sokaknak, és az elméd mivel racionálisan gondolkodik, a tiszta érzelmekkel nem tud kezdeni semmit, meg sem érti az elme a tiszta érzelmeket. Ha mindenki beküldené magába a mások, és a saját kitalációit, programozásokat, akkor már rég túl lennénk minden hülyeségen, így a könyveken, és azon a jegyzőkönyvön is, ami szintén egy kitaláció.
        - 2022. 09. 11. 14:11
        • S
          Az emberi tudaton úgymond egy bepogramozás, feltöltés megy végbe az élet folyamán, megértésen és  a tapasztalási láncok folyamán.
          pl Egy csecsemő elveszne az őserdőben és majmok nevelnék fel, akkor felnőtt korára nem lenne sokkal értelmesebb a körülötte élő majmoknál. Nem olvasol könyveket de helyette felprogramoztad magad a nagy mesemondók által!
          így egyetlen magyar sem születik újra E földre, mivel a magba kerül a szikrájuk, egyesül a párjával, tehát a magyaroknál nincs reinkarnáció sem.
          Ez is pl mesemondók agymosása a csürhének, aki tátott szájjal isszák a szavait és azt hiszik milyen tudati minőségre tettek szert...
          - 2022. 09. 11. 14:32
          • S
            Egészen pontos.<br />Kiegészítés: Re - in-karnáció Vissza/ ismételten/Újra - bele - születés.Azaz, azonos testbe. Na erre csak kóma után lenne példa, de az is virtuális mert változik a test szervezetének rendszere. Illúzió, illúzióra halmozva. A MAG MARAD.
            - 2022. 09. 15. 07:24
  • H
    Kedves Imre!
    Az orvostudományok és a jog rohadt sok seggelést kíván a delikvenstől és azért mindketőben van BŐVEN konkrétum is.
    Persze ezen túl gondolkodó agyat is kíván.
    Amelyik deákban csak a segg van meg, az soha nem lesz sem jó orvos sem jó jogász.
    Az utóbbinál pedig a római jog az Alfa és Ómega.
    Van egy könyvem - ami sajnos nem tankönyv - "Ha a jogász latinul beszél..." a címe. Nos - kis túlzással - ha ezt valaki ismeri, akkor a jogról mindent tud.
    Az a baj, tudja, hogy a mai jogászok ezzel az erudícióval közel 100%-ban NEM rendelkeznek.
    Így hát ezek csak jog-technikusok, de nem JOGÁSZOK.
    - 2022. 09. 10. 14:06
    • S
      Igaz, a zsidók meg érvtechnikusok is emellett. Mindenre van érvük, amivel jól keresnek, mint pl. a politikusok, zsidó értelmiségiek, stb.
      - 2022. 09. 10. 22:41
      • S
        ... és a harmadik meg nem értés elve. Gondolom vannak annyira "magyarok", hogy a három a magyar igazságot az i nélkül megfelelő érvekkel igazolják.
        - 2022. 09. 10. 22:48
        • S
          Rá adásként elvétellel.
          - 2022. 09. 10. 22:49
          • H
            A római jog telidestele van a másik fél egyenjogúságának elismerésével, a másik fél tiszteletével, a józan ész tiszteletével és mérhetetlen mennyiségű méltányossággal. Tudom, hogy a rabszolgák kivételek voltak, de hát akkoriban szinte minden állam a rabszolgák munkáján nyugodott. De legalább a szabadok felé mindez meg volt hirdetve. És, hogy mindez nem érvényesült már akkor sem maradéktalanul, az a "JUDEX"-eknek "köszönhető".<br />Kik voltak a 'judex'-ek?<br />A bírák.<br />Akik nagyrésze: zsidó volt!!!!<br />Merthogy nekik könnyen ment a "törvénytudás", elvégre a saját vallásuk sem más, mint sokszor végtelenül gyalázatos, még többször eszelős-tébolyult szabályok tömkellege, amit valami törzsi isten írt elő nekik kurva régen, és akkor még volt is a fickónak ereje hozzá, hogy úgy megbassza azt, aki nem engedelmeskedett, hogy nemzedékek százai szartak be tőle még sokkal később is. <br />Úgyhogy fejlett Római Birodalomban a bírák szinte kivétel nélkül: ZSIDÓK voltak.<br />Hát ők kezdték lerontani az egyébként nagyon normális római jogot.<br />És hát a legtöbb európai nyelvben innen kapták a nevüket: jude, juif stb. és nem a Judea/Juda szóból, bizony!
            - 2022. 09. 11. 10:49
            • S
              Kedves fegyvertárs. Kiegészítésként.
              Amalfi történelmében - tudom, nem világtörténelmi tényező, de mégis az bizonyos szempontból - egy érdekes kísérlet történt, giudici, azaz bírák uralkodtak - örökölhetően! - 914-958 között, eredetileg prefetti, prefektus volt a jogkörük. (Önszorgalomból foglalkoztam némi történelemmel, jogtörténeti, eleddig észre nem vett tényezővel ebben a Mátrixban is, ha már jobb dógom nem akadt) Az ottani bírák kora a zsidó mintát követte, és oly sikeresen - ki tudja mifene miján -, hogy rögtön 958-tól már hercegi címet adományoztak jogilag immáron megalapozottan önmaguknak.
              Ennek forrását nekeredd reggelig (szörnyű hogy én, aki a zene rajongójának még a legelvetemültebb zsidó ellenségeim sem tartanak nyúlván, szóval nekem a fülembe csengenek amikor a kis zsidernyák zsebsajt, a Rózsi valamelyik akkor friss slágerében a nekeresd reggelig helyett nekeredd reggeliget énekelt, visszahallgattam a Youtube-on, tényleg nekereddet v-énekel),
              de adalékul forrásként: Adriano Cappelli: Cronologia, cronografia e calendario perpetuo : Dal principio dell'era Cristiana ai nostri giorni : Tavole cronologico-sincrone e quadri sinottici per verificare le date storiche 1983.
              Össze-vissza foglalva, amit Te írtál, valóban, Itália jó kísérleti telepe volt a zsidó világuralom szenvedtető jogrendszerének a kiépítésére, és ezzel alkalmazva a Jehoshua kolóniaisteni 2.0-ját mint Új Világrendet, Reset-et, Újraindítást, a bírák korát expanzionálva a világ egészére.
              - 2022. 09. 11. 12:47
              • S
                Egyébként a jogrendszer próbája mellett a vallások, keleti létfilozófiák kiépítése pontosan azért indult el iskolákként, tanokként, hogy kizáró logikával sem lehessen megérteni a valóságot. Egy olyan spirituális gondolkodási és nem gondolkodni engedő rendszert épített ki az akkori Illuminati hálózata, ami elhiteti az önmagukat kevesek közé érző embereket azzal hogy értik mi történik a szimulációban.
                Példa:
                Aki megvizsgál egy a Mátrixban lezajló eseményt, és a már megadott minták, gondolati beültetések, inception-ök szerint analizálja a történést, már csak egy nem önmaga általi mederben, kiállva a gondolati beültetés játékszabályai mellett egy hamis verzióját állítja fel a szimulációban lévő történések magyarázatául.Egy muszklim hitű és a többi vallás hitében élő mind másként magyarázza a muszklim csecsen szimulációs történést, mind a hite szerint foglal állást. Aki keleti filozófiának a medrében halad, az átlátást vél, satöbbi, satöbbi, aki Maty-éri-a-lista, az gazdasági-politikai elemzéseket hangoztat Kohnteo alapján.Mivel ismerem hogyan építhető fel egy bolygón lévő szimulációs rendszer és azt is tudom következésképpen hogyan lehet nihilizálni, ezért ismerem azt az algoritmusrendszert, annak térbeli mátrix- és gráf-rendszerét, hálózati struktúráját a megfelelő HUB-jaival, és ismerem a DNS-tudat képességeinek határait, ezért nyugodt lelkiismerettel kijelenthetem, hogyha segíteni akarok ennek valódi működési rendszerének megértéséhez, akkor egy alapszabály van: nem már meglévő szabályrendszer valamelyikvel értelmezhető a valóság. A Földön lévő összes minta az analizációhoz hamis.
                - 2022. 09. 11. 13:13
                • S
                  Adalék ehhez: Felmerül a kérdés, honnan a lófaxból tudom én pont ezeket és osztom az észt. Nos, ha azt amit leírtam itt fentebb és sikerül kipróbálnia valakinek, akkor rájön hogy ő is írhatta volna helyettem a fenti mondatokat...
                  - 2022. 09. 11. 13:18
    • A
      Az orvosoknak fogalmuk sincs az emberi test miként tud élni, és miként lehet meggyógyítani. Az iskolában is hazugságokat tanulnak, és erre már rájött néhány orvos. Ha azt mondom, hogy nincs két egyforma emberi test, így nincs két egyforma gyógymód sem, és ha még azt teszem hozzá, hogy minden hazugság, beprogramozás, kör, amit elfogadnak, az magában hordoz egy betegséget, ami bármikor bekövetkezhet.<br />A jog a gojoknak, tehát a rabszolgáknak, másként a személyeknek, nőknek, férfiaknak lett kitalálva, mivel minden törvény is valójában kitaláció, de mondhatod programozásnak is. Nem számít, hogy valaki érti a jogot, vagy sem, attól még hatni fog rá, így pl a zsidókra is hat a jog, mivel ők is rabszolgák, még akkor is, ha ezt nem ismerik el. Ha van főnököd, vagy ha a törvények szerint élsz, a jogot (jog - a törvények összessége) betartod, vagy betartatod másokkal, akkor biztos lehetsz benne, hogy rabszolga vagy. Az összes bíró, az összes jogász, állami tisztviselőknek hitt nők, és férfiak, stb szintén rabszolgák, még akkor is, ha ők több javakat szereznek a másoktól ellopott vagyonból. <br />Aki a régi szokás, a szkíta erkölcs, a páros víz szer szerint él, az biztosan ember, illetve asszony, és ezekre nem vonatkozik semmilyen jog sem. A nők és férfiak nem tudják a régi szokásokat, és ha ismernék akkor sem tudják betartani. Ha be tudnák tartani a régi szokásokat, akkor hamar emberré, asszonnyá válnának a nők és férfiak, mert szabaddá válnának (egyéni szabadság -  nem lenne barátjuk, akit meg szeretnének szerezni, szexpartnerük, élettársuk, férjük, feleségük, és a felnőtt fiaikat, jányaikat elengednék), magukra kellene figyelniük, magukra kellene hallgatniuk, és minden hatást magukba küldenének. Magam a szer szerint élek, és elhiheted bolondnak is tartanak a falumban, mert képtelenek megérteni (elmével érthetetlen az ősi szokás szerinti élet), miért is élek úgy ahogy élek.
      - 2022. 09. 11. 14:41
  • J
    Szép új világ!Jaj ne!

    A lengyeleknél tiltják az abortuszt, újabban az orvosoknak terhesekről nyilvántartást kell vezetniük. Igy kiderül, hogy egy megállapított kismama végig az marad-e, hogy a magzat Lepsénynél még megvolt -e.
    https://www.euronews.com/2022/06/06/p...rtion-laws

    Csaknem hasonló rendelet van odalent, a Jordán parton. Aki a Nyugati Parton, Gázában járt,köteles jelenteni a hatóságokkal, ha egy palesztinnel kapcsolatot teremtett-e, eljegyezte, házasságot kötött-e vel.
    https://www.thenationalnews.com/mena/...west-bank/
    - 2022. 09. 10. 14:39
    • S
      Méh-Lepsénynél...
      - 2022. 09. 10. 23:02
      • S
        De nem a kaptár, ugye. Anya+méh-ben fogant listázás. Nem elvetélt gondolat. <br /><br />Világot hódit a Ratkó korszak! Halle- juha !!
        - 2022. 09. 10. 23:06
        • S
          A kaptár meglehet ha két lélek össze nem fog, akik tudják mit kell tenni...
          - 2022. 09. 10. 23:35
          • S
            "Út a tudattalanba", persze csak tudatosan. Csakhogy a világ behálózása az emberi hülyeség hatványában történik meg. az 1+1 ez estben több, mint 2
            - 2022. 09. 10. 23:50
            • S
              Az 1+1 ebben az esetben a végtelennel egyenlő, ami a Semmi-Valami teremtését hozza létre mint 1+1. Több mint a Valami és Semmi önmaga.
              Ha nem történik meg, a kaptár aktiválódik.
              - 2022. 09. 11. 00:04
              • S
                9   11<br />11 : 11<br />A végtelen gonoszságnak határt szabni a Valami és Semmi önmagába (saját farkába harapó) Urobosz kígyója,  ami túllép a metafizikai matematikán. Viszont a szent geometria síktől a térig és valamennyi dimenzióban megtestesülésig igaz lehet. Talán megint álmodok róla!
                - 2022. 09. 11. 00:13
                • S
                  4 a 99-ben mindig bizonyságát teszi, ez is túllép a metafizikai matematikán.
                  - 2022. 09. 11. 00:17
                  • S
                    Hyperborea, ahová nem a hyperbola vezet el és nem a konvex-konkáv kiegyenlítődés. Akkor stimmel a 9 9
                    - 2022. 09. 11. 00:52
                    • S
                      4+99
                      2+9 : 2+9
                      11 : 11
                      Idézet fentebbről:
                      "A végtelen gonoszságnak határt szabni a Valami és Semmi önmagába (saját farkába harapó) Urobosz kígyója,  ami túllép a metafizikai matematikán."
                      - 2022. 09. 11. 01:02
  • R
    Q-TRUMP MEGMENTŐ HÍVŐKHÖZ a telegramról: "Trump kontra a mély állam; Trump kontra a cionisták; Trump az NWO ellen 😂 Legkésőbb ez után a videó után minden tisztán gondolkodó embernek rá kell jönnie, hogy Trump a cionisták egyik legnagyobb támogatója és ezért száz százalékban az NWO bábja. Nincs bizalom a tervben vagy az 5D-s sakkban, végigmennek a napirendjükön! Amint már rámutattam, ez a téma az egyik központi elem a globális NWO napirendjében. Alig beszél róla valaki, mert véleményünket, figyelmünket manipulálják a Q-hazugságok – és hajlamosak másfelé nézni, ha a témáról van szó. Trump egy kígyó és villás nyelvvel beszél! Ahogyan például @wolfgangeggert vagy @expresszeitung gyakran rámutatott, Trump ellenállásunk kognitív disszonanciájával ellentétben egyértelműen a messianisztikus NWO végidő-szektához tartozik! " https://t.me/Zsuzsa2021/21250
    - 2022. 09. 10. 15:09
  • S
    Ezt a korona kamut nagyon elkezdték kivezetni a köztudatból, ha már az állatorvossal ilyet mondatnak ki.
    Itt valami egészen más, és nagyobb volumenű dolog készül. Az zicher.
    - 2022. 09. 10. 18:08
    • H
      Én is ettől tartok.<br />Szerintem valami oltári mocskos disznóságot készítenek elő.<br />Leginkább atomra gondolok.<br />Méghozzá valahogy úgy kivitelezve, hogy az ukránok fogják elkövetni hamis zászlós műveletként (az oroszokra fogva az egész balhét).<br />A kivilágos szabad kőművészektől minden (is) kitelik.
      - 2022. 09. 10. 19:19
      • S
        Csak “mi” hogy jövünk majd a képbe? Mert jövünk, az hétszentség.
        - 2022. 09. 10. 19:32
        • S
          A keresztény filmek, hogy jöttek a képbe?<br />Ukrajnában állítólag mostanság egyre keresettebbek lettek, egymás után fordítgatják őket nagy hirtelen.
          - 2022. 09. 10. 20:58
  • P
    Szia Imre.
    Pintér Sanyàt miert kellett annak idejen feltamasztani es azota is pozicioban tartani, ha tenyleg likvidaltak? Ilyen randa jellegtelen figurat talaltak volna joparat azota is...
    - 2022. 09. 10. 21:43
    • Posta Imre
      Nem vagyok spiritiszta, sőt spirikoszos sem. A szabadkőműveseknek lehet egy ilyen heppje, hogy sofőröket nem hagynak az út szélén.
      - 2022. 09. 11. 08:14
      • H
        Lehet, hogy ők a film tervszerű folytonosságában hisznek, ezért hajlandóak az ilyen filmtrükkökre is. A szövegkönyvtől eltérni nem lehet.
        Ha elő van írva nekik, hogy 20év múlva ennek a jelenetnek kell jönnie, ezekkel a szereplőkkel, akkor is az a jelenet jön, ha közben egészen más van.
        Ha a főnökségük ránéz és nem az megy a moziban ami írva lett, akkor nekik szopó.
        Mi meg a mögötte lévő valót figyelgetnénk, de zavar a kép és nem értjük minek ezek a trükkök.
        - 2022. 09. 11. 11:31
        • S
          Üdv H27, nem lehet, hanem biztos. A program eleve fut mint oprendszer, az oprendszerben felcserélhető elemek vannak, de az algoritmus rendszere ugyanaz. A program futásakor, mivel zárt rendszer, önkorrekcióra képes, ami azt jelenti hogy az egyenletek mindig ugyanarra a mátrixra vezethetők vissza, még akkor is ha kombinatorikailag más elemekkel cserélődik is a teljes rendszer, aminek az Illuminati és láncoskutyája, a Szabadkőművesség is szervesen része, az egész halmaz olyan külön algoritmusa, amely szabályozza a térbeli szabályos mátrix algoritmus rendszerét, és ez tűnik a RÉSZÜKRŐL való tervezettségnek, holott maga a szimuláció oprendszere van megírva úgy hogy információ szintjén már minden megtörtént.
          - 2022. 09. 11. 12:05
  • A
    Ranzi!
    Ki ez a Papp Zsuzsa, hogy ilyen "tájékozott"? Én már nem kívánok itt senkit győzködni. A negatívot erősítitek. Ezer példát is tudnék hozni,ami a kijelentésének ellentmond. Tudom, amit tudok és rengeteg időm megy rá, hogy tudjam.
    A királynő halála is szimbólikus. A reptiknek királynő uralkodójuk van. Érti, aki figyel.
    Mellesleg pár hónapja írtam valahova, hogy a végjátékban három kiemelkedő esemény fog rövidesen bekövetkezni.
    Az egyik a királynő halála. https://www.youtube.com/watch?v=aNHp4...mp;index=3
    A színfalak mögött történő valóságos események dupla blöffel takartak. Blöff a közönség felé, mert az igazságtól kiakadna, blöff az ellenség felé, taktikai okokból.
    A közzététel, vagyis az igazságnak az emberek elé tárása rövidesen megtörténik, sajnos folyamatos ellentámadás, árulás hátráltatja.
    A Q jegyzetekben 6 évet prognosztizáltak Trump beiktatásától számítva. Éppen itt tartunk. Célegyenesben van az emberiség ügye, amit igenis segítenek un. "külsősök". A deep state elleni háború égen-földön, s az alatt is folyik.
    A kiirtásunkra tett kísérletük megbicsaklott. A hasznos idióták önjáró akciói és annak média visszhangja még riogat.
    A köznépnek az lenne a dolga, hogy felkészülten átvészelje az átmeneti időt, de nem ezt teszi, ajvékol mindenért, nem hagyja abba a rettegést és azt a kevés jó hírt sem értékeli, ami napvilágra kerül, sőt lehúzza.
    Holnap 9/11 évforduló!!!
    - 2022. 09. 11. 00:15
    • Posta Imre
      Asum, tegnapra került Q -kinyomós süti is...véletlenül. A Q -ról jut  eszembe, nem a Quin, vagyis a kín? Most olvasom, a méheknek is be kell jelenteni, hogy elillant a királynőjük. Mi ez, valami kollektív rovartudat? Olyan, mint a Ender's game? Már jó ideje csak átmeneti az idő, mindenféle bemenetele és kimenetel nélkül. Végül is a tudat edződik. Régi mondás szerint: emberben ne bízz!
      - 2022. 09. 11. 08:30
  • Posta Imre
    Azon gondolkoztam, hogy a helyzet Keleten is változatlan-e? Nem tudom. Nekem feltűnt, hogy oroszul a Z betűt így írják: 3, illetve зет, egyébként a V pedig a B ...tehát mi van, ha valójában 3B a mogyoró igazság és a Vojná (háború) osztva 911-el, adja ki a gyökérkettőt? Nekem ez nagyon gyanús!
    - 2022. 09. 11. 08:43
    • H
      Az oroszok által használt latin "Z" és "V" betűk/jelek véletlenül nem Volodimir (Vlagyimir) Zelenszkij név-kezdőbetűi??? Persze magyarul inkább a V és E betűket kéne használni: utóbbi az Esztelenszkij névből jönne...:)))))))))))))))))))))
      - 2022. 09. 11. 10:38
  • Gerry
    Hogy ti mennyi hülyeséget tudtok okossagnak eladni... Jaj ne!- Az oldal hozzászólásainak a fele = felesleges. Ez is. Komor
    A vasárnapi misén a pap kevesebbet beszél... inkább oda kellene mennetek. Annak sincs több értelme de legalább heti egy alkalommal 1 óra alatt túllennétek rajta!

    Valaki közületek elkezdhetne gondolkozni azon, ki készíti el a következõ weboldalt, ha ez tele lesz és újat kell csinálni az egymondatos hozzá... (- és - válasz - meg arra is) ...szólás, csillogó villogó sziporkáihoz...

    Szép vasárnapot! Nem jó :(
    - 2022. 09. 11. 09:37
    • H
      Gerry, vedd úgy, hogy ez itt egy kellemes kocsmai beszélgetés a hozzászólók között egy-egy kisfröccs kíséretében. És egy ilyen beszélgetés kötetlen, bárki mondhat bármit. Engem nem zavar, legfeljebb jót röhögök/günk egy-egy fura beszóláson, de akkor sem dűl összeja világ.:))))))))))))))))
      - 2022. 09. 11. 10:40
      • Gerry
        én is erre gondoltam, de mint kocsmáros, úgy döntöttem, hogy amikor elfogyott az ital, akkor kelleni fog egy másik kocsmáros. Nekem elég volt ennyi év talpalás. Itt az idõ - ha lesz még olyan idõszak amikor össze tudtok gyülni, hogy valaki feltöltse a raktárat, ki is nyissa az ajtót a nagyérdemünek, hogy betérhessetek.
        - 2022. 09. 11. 19:55
    • A
      Jo reggelt Gerry ! Hat hogy lehet ebbol szep vasarnap , ha mindenkit igy lehordasz ?<br />A weboldal miatt ne agodj mert uj vilagrend lesz es az pedig uj hologramos weboldallal jar.<br />Mellesleg az okos dolgokrol beszelni nem erdemes mert nincs ra vevo .
      - 2022. 09. 11. 11:16
      • Gerry
        Alföldi betyár - szerintem üzenetet küldtem az itt olvasóknak, hogy készüljenek fel... nem hordtam le senkit a hülyeségek miatt, csak ez az 1 forintos füzet a maga néhány üres lapjával így rohamosan be fog telleni...
        Lehet másikat, újat venni, de kérdés az, hogy kinek és minek?
        Nem én döntöm el. soha nem én döntöttem el én csak itt voltam és tettem a dolgomat - már amire képes voltam. A vicc az, hogy a PHP felületen soha nem voltam "profi"

        Néhány más dologban azért elértem egy-egy jó szintet. de ma már nincs szükségem bizonyítani. Ötödik éve nyugdíjban vagyok.

        Az évek során néhány Profi tudású személy (illetve azt állította magáról, hogy az,) jelentkezett Imre oldalán, de aztán rövid idõ múltán vagy a profizmusa nem volt elég vagy a kitartása.
        Igaz, hogy itt nincs havi fizetés, elörejutás, prémium, így Romhányi versébõl idézve: "lett belõle ami volt; kutyabolha".

        Ne szívjátok mellre! Csak szóltam
        - 2022. 09. 11. 20:07
        • A
          Mindenesetre nagyon koszonjuk a turelmedet, es a faradsagot amivel hozzajarultal.
          - 2022. 09. 11. 21:44
          • Gerry
            Kösz' - ez jólesett! - de valójában az is benne volt (saját, önzõ érdekem!), hogy így legalább nem szakadtam el a szülõhazámtól. Miközben itt éltem, dolgoztam, haza is mehettem bármikor és olyankor jól is éreztem magam veletek... megmaradhattam magyarnak, naponta értesültem az otthoni dolgokról. A mai napig többet tudok arról mi történik innen 1000 km-re mint a postaládámba bedobott helyi ujság újdonságairõl.
            Soha nem volt honvágyam mert "kétéltü" emberré lettem ...

            - 2022. 09. 11. 22:21
            • S
              Gerry, megértem a "kétéltűségedet". Valamikor régen, amikor még a görögöt nem töröknek hívták, és nem is Makariosznak, és csak a kommunisták tódultak Újráhelbe, akkor hallgattam nehezen foghatóan az újvidéki rádiót, Gubik Mira énekelte azt a dalt, amelyikkel vissza akarták csalogatni Kádárék a disszidenseket. "Ott ahol él anyám, ott van az én hazám, ott lennék boldog csupán." Hatvan éve volt, vagy régebben? Nem is érdekes. Aztán ebben a világban, mint tudjuk, langsam bitte meghal minden.
              Meghalnak az anyák, meghalnak a hazák, és ha még mindig netalán valami illúziót ringatna az ember emberként gondolkodva utolsó periódusára, akkor jön olyan, ami azt is eltörli, amire már emlékezni sem kell soha.
              Mert nem lesz kinek.

              Szenvedésben szegény életet kívánok Neked!
              - 2022. 09. 11. 23:20
              • Gerry
                Nálam ez sokkal egyszerübb - írtam, hogy nincs, nem is volt "honvágyam". Viszont ott születtem és 28 évig ott éltem... nem akartam elfelejteni a múltamat mert számomra az is értékes mind a mai napig. Ennyi. 40 évvel késõbb még mindig nem felejtek. Életem elsõ szakasza 1981-ben lezárult a második még tart.
                - 2022. 09. 12. 13:27
                • S
                  A második fele tartson addig ameddig Te akarod, habár ahogyan a helyzet áll, lehet hogy mindenkinek nagyjából egy időre esik a "záróra". Honvágyam nekem se volt, talán nem voltam jó "hazafi", inkább az hiányzott, akiket szerettem, az ő életközelségük. Most hogy a felmenőim mind elmentek, a lemenőim olyan országban élnek ahová nem tehetem be a lábam katonai múltam következményei miatt, ők meg a foglalkozásuk miatt ki nagyon nem, így körpassz van. Csinálom a dolgom, ha egyáltalán lesz szükség rá.
                  - 2022. 09. 12. 20:30
                  • S
                    Nagyon egyetértek, bár nem kaptam szót. Üdv!<br />Amúgy, kedves SzVabodnaJaltaH, ahol a legnagyobb a szükség ott van a segítség, ha hiszed, ha nem. Úgyhogy még van mit tenned.<br />SZAZSUAY
                    - 2022. 09. 12. 20:49
                    • S
                      Nem kell szót kérned. Igen, ha lesz rám szűkség, itt leszek amíg kell. Ha lesz, igen. Úgy olvastam, lesz. SzVabodnaJaltaH
                      - 2022. 09. 12. 21:16
    • H
      Gerry, ha megírod az adatbázis és a fórummotor verziószámát, utánanézek lehet-e migrálni valami mostani verzióra.Innen a felületről nem sikerült megtalálnom egyik verziószámot sem.
      Ez a phpfusion egy viszonylag elterjedt CMS rendszer, javítgaták is, a fejlesztőknek vagy magyar fóruma is.
      Egy próbát megér, talán nem reménytelen, bár sejtem, hogy elég régi a motor és nem nagyon volt frissítgetve.
      - 2022. 09. 11. 11:22
      • Gerry
        H27 - tévedsz, ez nem régi verzió, de sokkar rosszabb mint az elõzöek...
        Ez a PHP V9.03.xxx   frissiteni kellene (kb 1/2 éve nem történt meg) a V9.03.110-re  de akkor az üzenöfalat újra ki kellene böviteni 500 karakterig mert az eredeti max 200 nagyon kevés.
        Sajnos aki az üzenöfelat átírta az (is) jó fél éve bedobta a törölközõt, én meg már csak felejtek!!!
        A kérdés (megint, ahogy mindig) az, hogy van-e olyan ember magyarországon aki nem csak ötleteked ad, hanem elválalja azt, hogy Imre weboldalát átveszi és üzemelteti ameddig kell.
        Ezt persze Imrével kell lebeszélnie nem velem. Két okból  is Az elsõ az, hogy õ a tulajdonos, a második pedig az, hogy bizonyítsa Imre felé: megbízható vagy sem.

        Zseninek soha nem tartottam magam - azt se tudom milyen értékü az IQ-m, (nekem elégnek tünt az évek alatt) de azt tudom, hogy megbízható vagyok.

        Addig viszont nem adom át - számomra ismeretlen embernek - Imre weboldalát ameddig Imre azt nem mondja, hogy mehet...

        Amennyiben értesz hozzá és kedved is van, adok neked helyet a szerveren, feltehetjük a legújabb PHP-Verziót, Mint Fõadmin beállithatsz mindent amit akarsz, úgy ahogy akarod, ha mindez megoldható a számodra akkor áttölthetjük az adatbázist - ki lehet próbálni /ez mindig így ment/ és mindenki boldogan él és cseveg továbbra is. de már nem én leszek az Admin. Döntsd el érdekel-e a lehetõség.

        Ugyanakkor - ahogy a közelmúltban láttam és taopasztaltam is - a magyar PHP-forum napjainkban nem igazán remekel.

        Amit viszont a PHP-fusion éveken keresztül biztosítani volt képes az itt jelenlevõk számára azt eddig a többivel (Wordpress és társai) nem nagyon lehetett megoldani (persze ez csak a saját véleményem).

        üdv
        - 2022. 09. 11. 20:14
  • S
    HOGY VALAMI VÉRESEN KOMOLYTALAN ZSIDÓ JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYAIRÓL IS ESSÉK SZÓ, és nem egy-kortó' nemtő-mondatban :O)))):
    II. Bözse kolóniaistenéhez való visszakeringése alkalmával megemlítendő, hogy a zsidó vérvonal jegyében az egyébként szinte kirárólag németnek nevezett, de gyökereiben zsidó kereskedőktől származó, genetikailag összefonódó uralkodócsaládok, akik közül ma is van Spanyolországban, Monacóban, Belgiumban, Hollandiában, Luxemburgban, Liechtensteinben, Nagy-Britanniában, Svédországban, Norvégiában, Dániában, Vatikánban monarchia, szinte mind átesett a zsidó X-kromoszóma letisztításon. A zsidó Habsburgok mintájára és velük párhuzamosan vagy már korábban megjelenik egész Ejrópában ez az Illuminati Új Világrend, I. Jekatyerina orosz cárnő (eredetileg apja Johann Rabe zsidó kereskedő volt, egyébként parasztok leszármazottjának próbálja a történettudomány beállítani, habár nem foglalnak állást egyértelműen egy verzió mellett sem) Oroszország "Romanovnak" nevezett vérvonalát szülte xarrá, gyakorlatilag elfelejthető a Romanov vérvonal, ez a téma megérne egy nagydoktori disszertációt. Tehát Hollandiában Wilhelmina 1890-től, Belgiumban jelenleg Philippe király idősebb lánya Elisabeth az első helyen áll a trónöröklési rendben, ezzel Erzsébet lehet Belgium első női uralkodója, Nagy-Britanniában Victoria királynő 1837-től, Norvégiában ma a trónörökös Märtha Louise hercegnő (három lánya van), Svédországban Victoria koronahercegnő a trónörökös, Dániában II. Margrethe uralkodik 1972 óta, a Vatikánban, a világ leggenderebb államában meg hagyjuk hogy kit nevezünk férinak...
    Bözsike és fiacskája habsburgos finomságú Illuminati arcélű feje örökre memento a háttérhatalom részéről, hogy a vérvonalaikat is védik.
    Habár a szefárdok törökországi központjukkal, rabbi tanácsukkal az élen minden bizonnyal őrzik a Dávid-csillagos házuk vérvonalát a naszi családfán, de az csak a kolóniaistenük újabb megtestesülésének, annak genetikai kódjának megőrzése miatt maradt fönn, ahová Jehoshua is tartozott. Neom nem messze van az emberiség alvajárási központjától, Járósálomtól.
    - 2022. 09. 11. 11:55
    • S
      Lehet, mindez rosszindulatú "összeesküvéselmélet" (dokumentáltan)?  Mosoly De a Királynő, "akit egy világ gyászol" még éltében lefotózva mosolyogva mutatta két hosszú szemfogát, amit Petőfinél "farkasfogként" említenek. De a nép ajkán "vámpírfog". Minek az ilyen protézis, ha nem szándékos a jel. Az angol koronának nem tellett egy rendes magyar fogtechnikusra?
      - 2022. 09. 15. 07:13
      • S
        A királynőn és férjén is, akik rokonok voltak, ott voltak a zsidó Habsburg jegyek.
        - 2022. 09. 15. 08:06
  • Posta Imre
    Rosszat sejtek!

    Hány cigány nemzetiségű ember él Magyarországon? Mutatjuk!
    2022. 09. 09.
    A magyarországi cigány népesség lélekszámának meghatározása – a romák nyelvi asszimilációja, térbeli széttagoltsága, kulturális sokszínűsége és alacsony társadalmi presztízse okán – komoly kihívást jelent. A társadalomtudományos szakirodalomban időről időre viták alakulnak ki arról, hogy milyen módon lehet a legjobban meghatározni a roma népesség lélekszámát.
    https://profitline.hu/hany-cigany-nem...juk-439811

    A 19 éves rablógyilkos brutális módon ölte meg jószívű áldozatát, András atyát
    ma 08:11

    Megverte, fojtogatta, majd halálra szurkálta a cibakházi András atyát a gyilkosa, mert nem kapott tőle pénzt. A most 28 éves W. Renátót rövid idő alatt elfogták, és még fegyházbüntetését tölti.
    https://www.blikk.hu/aktualis/krimi/r...n=hirstart


    Gyurcsány: Nehéz cigánynak lenni Magyarországon
    2022. szeptember 11.

    „Nagyon nehéz” – írja közösségi oldalán a DK elnöke.

    „Botrány követ botrányt a roma közéletben” – írja vasárnapi bejegyzésében közösségi oldalán Gyurcsány Ferenc. A DK elnöke szerint „évtizedek óta sok a botrány a cigány közéletben”, noha, mint fogalmaz: nem ismeri azt minden részletében.
    Gyurcsány: Óvatos mondatok jönnek

    Mint a politikus fogalmaz, „magyar meg nem magyar cigányok között is van ilyen meg olyan. Magyar meg nem magyar cigányok között is van ilyen meg olyan.”

    A DK elnöke szerint „sok az igaznak tűnő hír, hogy egyeseknél a romlottság lett a minta. Piszkos pénzek, gondolatok, szándékok, talán emberek is forognak a placcon”, ugyanakkor aláhúzza:
    Egyáltalán nem hiszem, hogy úgy általában ilyenek a cigány emberek, mint amilyen képet sok megválasztott cigány vezető mostanában sugároz. Sőt!”

    Hozzáteszi: „nem ismerem minden részletében a cigány közéletet, sajnos nem ismerek elég mélyen elegendő cigány családot, embert se. Nem akarok kritizálni, tanácsra meg senki nem kért. De talán látják cigány honfitársaim, hogy itt nagy baj van”.
    Nehéz cigánynak lenni Magyarországon. Nagyon nehéz”

    – fogalmaz Gyurcsány Ferenc.
    https://mandiner.hu/cikk/20220911_bel..._adb_jh_01
    - 2022. 09. 11. 13:29
    • S
      Gyurcsánynak nem nehéz cigánynak lenni Magyráelben, hiszen ő mondta, ha valaki cigány, akkor ő is az, ha valaki zsidó, akkor ő is az. Lehet hogy udvarolni akar OV-nak? Lehet hogy genderednek?

      1941-ben 9316o74 la-kosból 26342 cigmányt számoltak össze Magyráelben.
      https://library.hungaricana.hu/hu/vie...ig%C3%A1ny

      1950-ben 9204799 lakkosból 21397 cigányt számoltak össze Magyráelben.
      https://library.hungaricana.hu/hu/vie...ig%C3%A1ny

      Fenntartásokkal jelentősen kevesebbnek hazudott
      2011-ben 9937628 lakósból 244834 cigányt számoltak össze Magyráelben.
      https://www.ksh.hu/docs/hun/xftp/idos...9_2011.pdf

      15 éves generációs ciklussal számolva - ez a cigányoknál nem túlzás - a cigányok számának megkétszereződését számolva becsléssel: 1965-ben 42794, 1980-ban 85588, 1995-ben 171176, 2010-ben 342352.
      Tehát a feltételezett csupán kétszerezési mutatóval is 2011-ben 350-400 ezer kellett volna lennie a cigány lakosságnak, 2026-ra 684704 lenne a számuk, HA A CIGÁNYOK CSAK KÉTSZEREZŐDNÉNEK LÉLEKSZÁMBAN A NÁLUK SZÁMÍTHATÓ 15 ÉVES PERIÓDUSÚ  GENERÁCIÓNKÉNT.
      AZONBAN A VALÓSÁG A HÁROMSZOROZÓDÁS.

      A valósághoz alig, de közelebb állóan:
      "A DE felmérése 2010–13-ra keltezve több mint 876 ezer főre becsülte a cigányság számát (Pénzes–Pásztor 2014), miközben a 2011-es népszámlálás – önbevalláson alapuló adatai – közel 316 ezer fős roma népességet közölt.
      https://www.ksh.hu/statszemle_archive...580101.pdf

      HA A HÁROMSZOROZÓDÁSSAL SZÁMOLUNK
      1950-BEN 21397 FŐ CIGÁNNYAL SZÁMOLVA, AKKOR
      2010-BEN 1733157 CIGÁNY ÉLT MAGYARORSZÁGON,
      2026-BAN AZ ESZERINTI ELŐREJELZÉS SZERÉNT 5199471.

      TEHÁT 5 MILLIÓ 200 EZER.

      AMIT ÉN SZOKTAM A JELENRE SZÁMOLTAN MONDANI, 2-3 MILLIÓ CIGÁNY PARAZITÁSKODIK MAGYRÁELBEN 2022-BEN. EZ A FENTIEK ALAPJÁN MÉG SZERÉNY BECSLÉS IS.
      - 2022. 09. 11. 21:23
    • G
      Tucsek folytatja. Megy ez. <a href="https://postaimre.euroweb4you.com/infusions/news/https:/444.hu/kepek/2022/09/11/uj-rom...iregyhazan">https://444.hu/kepek/2022/09/11/uj-ro...iregyhazan</a>
      - 2022. 09. 11. 21:22
      • S
        Igen. A Bírák kora után a Vérbírák kora az új reset.
        - 2022. 09. 11. 22:10
        • H
          Nem 'Tucsek', Tutsek. A Tutsek vérbíró fia katonai ügyész volt, és a 90 utáni rendszer is simán átvette. Toroczkai oldalágon rokona a vérbírónak. Elvileg nem volt köze a családjának a vérbíró bűneihöz.
          - 2022. 09. 14. 13:37
  • J
    Csak sikerült kivárnia Károlynak a királlyá avatását. Egyik fiábol, Vilmosből egyből trón várományosa lett, welszi hercegi címmel, de a másik fia , Harry semmit nem profitált apja előmenetéből. Sem hercegi cím, egyszerű kitántorgott amerikai lakos maradt. A nagyi halála után mindha kidobták volna a dinasztiából. Talán ezzel ismerték el, amit már hosszú évek alatt fű alatt rebesgetnek, hogy ő Diána kedvesének, a lovászfiúnak édes gyermeke. Vörös sörényét is tőle örökölte, állítják a rossz nyelvek. Amit nem szabad lett volna Dianának, szabad volt Károlynak. A hitvese mellett tartott kedvese , Komm Illa, királyné lett. Ilyen a tiszta szerelem és nemesi erkölcsök.Nevet

    Álmomban már csak attól félek, hogy ne legyen Erdélyünk a brit birodalom része. Oda vezet gyakran Károly útja.
    - 2022. 09. 11. 14:17
  • J
    Egyre több európai országban vannak és lesznek tiltakozások a megnövekedett energia árak miatt, melyet nem biztos, hogy túlélnek a éríntett kormányok:
    https://www.globaltimes.cn/page/20220...5084.shtml
    - 2022. 09. 13. 11:46
  • E
    https://www.ilprimatonazionale.it/wp-...lage-4.jpg

    "Róma, szeptember 13. – A kis „LMBT-vállalkozók” serege, akik elrettentő honlapokatkat nyitnak, ahol latex nemi szervprotéziseket árulnak néhány éves „transzgyerekeknek”, genderfluid babákat, gyerekeket indoktrináló könyveket és fürdőruhákat nyolc éves transzszexuálisoknak. Egy másik nélkülözhetetlen termékkel gazdagodik kereskedelmi termékcsoportjuk: Butt baby vagy butt baby, azaz egy magzat formájú anális vibrátor, amelyet az ügyeletes transzszexuális többé-kevésbé könnyen be tud illeszteni a fent említett nyílásba, majd "szülni tudja azt, így át tudja élni a "szülés" élményét."
    Jaj ne!
    Adj neki!
    Forrás:
    https://www.ilprimatonazionale.it/app...re-243807/
    - 2022. 09. 14. 14:57
  • J
    Az Ursula akta. Film a globalista asszonyról:
    https://www.youtube.com/watch?v=YEBaK...EBaK25B1kM
    - 2022. 09. 14. 17:28
  • J
    Zelenszkij várja Ukrajnába az amerikai kifektetőket a Wall Streetről.
    https://www.globalresearch.ca/zelensk...et/5793316
    Annyi amerikai fegyverzetet vett tőlük kölcsön, hogy el kell adnia cserébe Ukrajnát kilóra.
    - 2022. 09. 14. 17:41
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %