Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

V-égtelen Z(i)mankó

V-égtelen Z(i)mankó
Nem volt tervben a mai írás. Lassan megérkeznek a mai összejövetelre a meditálók is, de így a permetes eső előtt, alatt úgy véltem, kifuttatok néhány gondolatot. Teljesen elméleti síkon, minden kötöttség nélkül (kivéve a lábbilincset és a vele járókat) fellövök a zéterbe pár fölösleges kérdést. Így pl., miért van szükség ukránokra? Van -e szükség magyarokra? Tudom jól, a döglött kutyát sem érdekli a válasz, nem is azért írok. Engem sem érdekel, de hát attól még birizgál. Most, hogy így Bözsi látványosan ravatalra került, egy szau-rosszal kevesebb. Gorbacsov után, lehet találgatni, melyik múmia lesz a következő szenzáció? Kisinger? Soros? Bidé? Berusconi, Merkel..? Hegedűs Zsuzsika?..? Korszak vége van, talán ezt már nem kell jelezni! Az oroszok, amennyiben van ilyen "nemzet" az "angolszászokat" tartották mindig is "ellenségnek"...és egymásra fent gyíklesővel ment már jó régtől a parasztvakítás. Sokat olvasok a nemhazai sajtóból történelmi sumákolásokról. Korábban úgy véltem, z egy érdekes tudomány...de ma már teljesen pontosan látom, merő sóhaj, fantazmagória és fikció. Pont olyan, mint a közgazdaság-tudomány...vagy orvoslás-tudomány...szóval minden tudománnyal végződő frázis semmi más, mint egy koviddal telt lufi. A jogot ki ne hagyjam, Drágaság! Gollam, Gollam!

Még mindig az a kérdés, ki és miért robbantott az Aranykéz utcában és Pintérnek mennyire volt köze nem csak az olajozáshoz, de hát a...szóval, az igazságot itt lehet keresni, de ne csodálkozza, ha azt nem, csak egy másik embert, vagy annak látszót találod, aki állítja, hogy ő tudja és el is mondja, le is írja. Tévedés ne essék, meg vagyok róla győződve, hogy jól látom, amit látok, multifokálisan nézve, kb. mint egy térszobrot, vagy minek nevezik azokat a valamiket, melyek a térben elhelyezett kaotikus tárgyak, formák, színek látszatát keltve egy bizonyos szögből való rátekintésre mutatják meg azt a formát, ami bennük el volt rejtve. Régi kirakós játék ez és nem csak gyagyásoknak. Az itt zajló manipulációban csak az a csoda, ha valaki még nem veszett el, miközben már eleve elveszett, mikor ide deportálták.

Tegnap megnéztem a Gyűrű kúra sorozat Szilmarilok 3. epizódját. Tetszik, hogy Galandriellel annyiszor ismételtetik, hogy: A gonosz nem alszik, csak kaviár.   Talán nem véletlen, hogy mostanra időzítették a teljesen szétszórt, puruttya népek Tolkien-beli ábrázatjának bemutatását, mikor mindenki útál mindenkit és retteg a másiktól, s közben a csúnya orkok a föld alatt készülnek a háborúra és csak egy tünde van, aki ezt érti...a többi ott is "hülye", pont, mint a zemberek...

De nem untatom magam ezzel az örök tényezővel. Z-ajlás van. Zion már alá van ásva. Apropó, Bözsi! A lengyelek bejelentkeztek a germánokhoz háborús kártérítésre, a csehektől meg valami fődet akarnak vissza? Mi ez a revízió, restauráció, irredentizmus? Dobzse? Bözsi kapitulálásával egy időben dobtak piacra több igen véresre sikeredett akcijó-filmet is, hátha valakinek feltűnik. Az egyikben egy angol "szőr" bíró szadizott és kremált el migráns fiúkat...miközben köztiszteletben állt, de hát már az apja is bubus volt...(Netflix), de hát ilyenek az "angolszász Nemecsek"...a másiknak asszem Meghívás a címe és a  reklámja is pöcsétes levéllel és egy összevérezett kalocsai-hímzett női ruhába bújtatott dekoltázzsal nyit és az angol nemesi vérivó tortúráról szól...maszkosan...amúgy Bözsisen...ahogy a köznyelvben már a gyík-királynő is bekerült. Apropó talán az lehet, hogy Bözsinek van "magyar" génvonala is, amire persze böszke lehet az itteni parajzita népség. Végül persze meg lettek égetve és le lettek vadászva ezek a "nemesek", akikre egyébként génteszt alapján lett rátalálva. Jaj, ne már! Ne tessenek most itt előjönni Rusvaival, hogy nem is kell ótás, ha valaki már elkapta a kovidot...mert már a genetikai tesztje úgy is megvan. Olyan paranoiásnak tetszik lenni, így a csőcselék-összeírás és lakás-vagyon felmérés idusán. Mindez csak úgy tűnik, de nem arról van ám szó!

Kapok híreket innen-onnan...és mind várakozásteli...nem működik a "közigazgatási" rendszer...pont, ahogy az egészségügyi...és persze a politikai sem...olyan vihar előtti ez a csendtelenség. Tegnap meghírelték, hogy Szigetszentmiklóson polgármesteri puccs történt..., eh mi jöhet még? Ukrán ellentámogatás?

Gondoltam, megírom a nagy elemzésemet, ha az ismerősöm is úgy akarja a globális katonai és demarkációs helyzetről..., de ez nem ma lesz. Biztosan tudtok róla, hogy felvetődött Putyin és a hazaárulás is  egy cikkben...és a fegyverek is özönlenek  és dörrennek. Csak ajánlásul mondom, hogy talán véletlen hozták Remarque Nyugaton a helyzet változatlan filmváltozatát is. De rég olvastam. Kicsit kivonatolom a wikiből, csak lássátok miről is van szó érzelmileg:" A könyv szenzációsan mutatja be a háborút és annak következményeit. Egy fiatal ember kikerül a frontra, átéli annak borzalmait és megtanulja a túlélés lehetőségeit, a bajtársak összetartását. Amikor elmegy a háborúba, otthon hagyja apját, aki egy büszke német, anyját, akivel imádják egymást, valamint barátnőjét, akivel szeretik egymást. A fronton töltött idő úgy megváltoztatja, hogy amikor hazamehet két hét szabadságra, nem találja a helyét otthon. Az apjával nem értik meg egymást, barátnőjétől is eltávolodik, anyjával való viszonya is kiüresedik. A hátország problémái nem érdekli, mert az nem érti meg a harcoló katona lelkivilágát. Nem érzi jól magát otthon, csak a fronton maradt bajtársaira gondol és a szabadsága lejárta előtt visszamegy a harctérre, ahol másnap el is esik. A befejező képsorban Paul egy madarat rajzol a lövészárokban, és erről megfeledkezve feláll, hogy jobban lássa, amikor lövés dörren… " Saulból Paul?

Elvtársak, erre lehet számítani. Ez a program egyik fele, mindegy milyen "nációhoz" tartozó az illető, most kicsit átrendezik a színpadot, kínpaddá. Akinek nem tetszik...teremtsen magának saját valóságot! Ja, lehet bánkódni is, meg reménykedni is. Halál nélkül nincs élet és ez az élet már rég halálegyenértékű. De persze ez sem igaz, csak a tündék állnak nagyon negatívan a pozitívhoz.  Még szerencse hogy Gandalf is megvan!

Hírek Galéria

Image #205
Image #206
Image #207
Image #208
Image #209
Image #210

115 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • S
    Más.
    Beültetik a gondolatot hogy kísérleteznek új technológiákkal.
    https://www.origo.hu/tudomany/2022091...eokat.html
    Az igaz hogy el akar menni innen az Illuminati, de nem a Marsra ahogyan Musk hazudja, hogy kevés embert ell tud szállítani, pár százat, ha katasztrófa érné az emberiséget.
    Érni fogja.
    Azok a technológiák, amelyek önindukcióra épülnek, ismeretlenek a Földön, mivel a Mátrixban érvényes a relativitás elmélet rendszere, ki nem tudta zárni a szimuláció megalkotója a Kinti törvényszerűségeket, ez 5 százalék, mint például a lézer 310-szeres fénysebességét, az időkristályokat, stb., de ezek gyakorlati alkalmazása itt lehetetlen. Nekik.
    Jó majom módjára megpróbálják lemásolni a lezuhant UFO-kat, rekonstruálni próbálják, azonban ezek itt nem ismert módon mozognak.
    Amit legyártanak, a holdbéliek ellen sem elég technológia.
    - 2022. 09. 14. 20:37
  • S
    Róka fogta csuka helyzet. Ha már működik a "gondolatrendőrség" kiiskoláztathatják a "gondolatmérnök" kóristákat is. Tudnak ezek még elbaxni dolgokat a mátrixban, de bele is fognak dögölni, mert illetlen Istenkísérlet ez, ami holt üggyé lesz, Hold ügy helyett. Nem más.
    - 2022. 09. 15. 07:35
  • S
    A gondolat ha a lélektudatból jön nem képi közlés és nincs hullámhossza, ezért nem az itt ismert alapvető kölcsönhatásokhóz tartozó erő. Az semmi által le nem árnyékolható, de nem is detektálható azoknak akiknek nem szól. Mivel egy dimenziós vektor.
    - 2022. 09. 15. 11:22
  • S
    Zeuszra mondom, biztató! Tehát a mantrázó, harmadik-szemes meditatív képi kivetítés a mátrix blöffje! S a vízszintes villámok két szemben álló programátírás, árnyékolással vagy nélkül. Az "öregúr" pedig főisteni posztján úgy ficánkol, hogy a földi halandó azt hiszi, hogy "fejlődik", miközben a program fut! Kedves SzVabodna de la JaltaH! - Ezért kijár a nemesi cím! - Én lélekfestőként mégis képekkel mutatom meg ami túlmutat a pusztán emberin. Bővebben, ha nem is az itt és mostban, de kíváncsivá váltam. Nem vitatom az igazát csak picit vitatkozom.
    Üdv! és persze köszönöm:
    SZAZSUAY
    - 2022. 09. 15. 17:23
  • S
    Kedves SZAZSUAY!
    Ön olyan zeuszi információkkal rendelkezik, mintha Héra tudásával bírna. Sőt!
    Ami a Mátrix betöltése a kolóniaistenek által, az tényleg zeuszi képiség, a villám betölt. És Ön látja hogy a programok egymást töltik be a vízszintes villámokkal? Elhiszem, de ha már Zeusznál vagyunk, ezt csak Héra ismerte.
    SzVabodna de la JaltaH - ezt a nemesi címet kaptam Öntől? Ennél nemesb és spanyol lovagiasság dallamát idéző címet nem is lehet kapni. Köszönöm most már akkor kit tisztelve Önben, a villámok tudásával bíró görög istennőt, Hérát, avagy Izabella zsidókat kiüldöző kasztíliai királynő méltó trónutódját?
    A lélekfestészet szép Kinti tudás, én ehhez csak grafikus vagyok, körberajzolva a leendő hullát, a szépség Önhöz illik.
    Most az itt és a most van, mint mindig. A kíváncsiságát éertem és vállalom.
    Azt írja, picit vitatkozik, inkább úgy érzem hogy kissé incselkedik, de ez nem zavar egy cseppet sem.
    Üdv! (és nincs mit köszönnie)
    SzVabodna de de la JaltaH
    mint új nevem szerint
    - 2022. 09. 15. 17:44
  • S
    Köszönöm szelíd válaszát Mosoly

    Annál is inkább, mert a görög mitológiából ismerve nagy tisztelője vagyok Héra szemének, amit jobb elkerülni, mint mindent látót, különösen ilyen háborús időkben. Viszont azt sem állíthatom, hogy isteni minőségben Kirké távol állna tőlem. Különösen azon átalakító képessége hatott rám, ami miatt párhuzamot vélek felfedezni a Jézusi, légiót a disznókba hajtó démonűzése és bizonyos hím kalandorok sertéssé változtatása között. Szerintem ezzel a női minőséggel a háborúzást nagyon rövidre lehetne fogni. Érdekes transzmutáció, nemde?
    A bókot megköszönöm, Kedves SzVabodna de la Jaltah.
    De a válaszért még katonásan szalutálni is fogok, ami talán disszonáns.

    Moebiusz Kint és Bent.

    Üdvözlettel:
    SZAZSUAY
    - 2022. 09. 15. 18:08
  • S
    Szelíd válasz szelíd léleknek
    Igen, Héra szeme veszélyes, néha megfeddő, de leginkább Zeusz kapott ebből... Ami Héra látó tudását illeti, nos kétségtelen.
    Kirké. Ön mint Kirké minőségében. Jézusról nem tudom hogy görög hajósok megkörnyékezték volna, de lehet hogy a gender Jézust igen, és bálnává változtatta a genderedő Jónást is. Szóval Kirké. És Ön disznóvá változtatna szerencsétlen (űr)hajózókat, ha az Ön szigetére kerülnének?
    Kirké női minőségével a férfi női háborút egyoldalúan meg lehetne oldani, férfi létemre kissé kellemetlen belegondolni, talán érthetően...
    A bók Önhöz képest múló szépség.
    Örülök hogy katona.

    Moebiusz Kint és Bent. Igen, ez a geometria gyönyörűsége, ez engem megérint.

    Üdvözlettel:
    SzVabodna de la JaltaH
    - 2022. 09. 15. 18:32
  • S
    További fokozás nélkül rövidre fogom: az eljövendő "Próféta" könnyen lehet, hogy "gender" lesz, ami egy holografikus kivetülésnél amúgy is lényegtelen nemű. Napjaink "elitje" előbb utóbb kikasztrálja az utókort, úgy hogy bízom az ókori Delfoy-i jósdában, akkor is, ha csak emlék.

    Továbbra is V: Viva vagy Venedetta?
    - 2022. 09. 15. 18:45
  • S
    Lefokozás nélkül és rövidre próbálva fogni: az eljövendő "Próféta" biztos hogy gender lesz, azért készítik elő a világ genderizálását.
    Már a jelen ki van kasztrálva. Delphoi jósnői ma is élnek. Önnek emlék, remélem nem csak az lesz.

    Megbeszélten Vendetta után Viva
    - 2022. 09. 15. 18:52
  • Gojpofi
    SzVabodnaJaltaH - SZAZSUAY

    MaguK nem szeretnének átmenni egy párkapcsolati oldalra?
    EZ EGYSZERÜEN NEVETSÉGES AMIT ITT LEÍROGATNAK EGYMÁSNAK.
    - 2022. 09. 15. 20:12
  • R
    A pokolba vezető út Zöld szándékkal van kikövezve

    https://www.bitchute.com/video/CBmj0O...j0OMvgKWG/
    - 2022. 09. 15. 20:16
  • S
    Gojpofi, félreértette a párbeszédet. A logikai rendszerében jobban benne van ami ma itt történik, mint azt gondolná.
    - 2022. 09. 15. 20:17
  • S
    Szépséges profilka! Nagy baj lehet, ha a görög mitológia és a kozmológia önben alul gerjeszt érzékeket és nem a fejéban. Talán utána kéne nézni a dolgoknak, ha nem érti a humort. Kár. nehéz időkben nem jó, ha az ember nehézfejű. Remek reakciója egyenesen vicces. Javaslom forduljon párkapcsolati tanácsadóhoz, mert nagyon pókhálósak az érvei.
    - 2022. 09. 15. 20:23
  • S
    Ranzi, mindig jó videókat hozol, végignéztem ezt is, de itt ez összefoglaló, meg már nem soik köze van a Zöldekhez, ha jól tudom már lecseng ez, függetlenül a klímaváltozás körüli haccacárétól.
    - 2022. 09. 15. 20:43
  • S
    Továbbküldtem az ismerőseimnek. Köszönöm.
    - 2022. 09. 15. 20:46
  • R
    SzVabo + SzaZsu Szia!
    Az Egyesült Angliai Nagypáholy Őfelsége II. Erzsébet királynő, leghosszabb ideig szolgálatot teljesítő brit uralkodó volt.
    Apja, néhai VI. György király és hitvese, HRH, Edinburgh hercege szabadkőművesek voltak. Unokatestvére, HRH The Duke of Kent 1967 óta az Egyesült Angliai Nagypáholy nagymestere, és az összes angol szabadkőműves nevében részvétét fejezi ki Őfelségének, a Királynak. Egy másik unokatestvére, Michael Kenti herceg, 1982 óta az angliai és walesi Mark Master Masons nagypáholyának nagymestere ",.. itt éppen valami fura szertartáson vett részt Komor https://www.youtube.com/watch?v=2WUtG...WUtGN2rdyw
    - 2022. 09. 15. 21:14
  • S
    Ranzi, köszönjük, szuper vagy.
    Úgy emlékszem VIII. Edward már amiatt mond le a trónról hogy a nyugati szabadkőművesség vezetője lett, nem a morganatikus házassága miatt. Detto Rudika trónökörös Ferencjóska fia.
    - 2022. 09. 15. 21:22
  • R
    " Az angol királyi család története ellentmondást rejt, mégpedig azt, hogy nem teljesen britek, mivel a királynő családja német származású. Köztudott, hogy a Windsor-ház, a dinasztia, amelyhez II. Erzsébet királynő tartozik, 1917-ben született Európa két legjelentősebb királyi háza, a németországi Szász-Coburg-Gotha-házból (Saxe-Coburg-Gotha) és az angliai Hannoveri Királyi Házból....
    II. Erzsébet az Egyesült Királyság jelenlegi brit uralkodója, tizenöt független, királyságként működő állam uralkodója és a Nemzetközösség ötvennégy tagországának vezető politikai személyisége.
    Mindez a hatalom azonban sötét múlt mögé rejtőzik, a nácizmus, valamint más eugenikus ideológiák szimpatizánsai, illuminátusok, a visszaélések és a pedofília vádjaival körülvéve, sőt az igazságszolgáltatással folyamatban lévő ügyekkel, és mindez hozzáadódik a mai napig számos botrányhoz a gyermekeik és unokáik körében.
    És mi a helyzet a titkos szabadkőműves és sátánista jellegű rendekben való részvételével, vagy a bankokban és nagyvállalatokban, valamint olyan gyógyszeripari cégekben való érdekeltségeivel, mint a brit AstraZeneca?
    https://www.bitchute.com/video/MftmPS...OvWmJbQx3I
    - 2022. 09. 15. 21:23
  • R
    " Az angol királyi család története ellentmondást rejt, mégpedig azt, hogy nem teljesen britek, mivel a királynő családja német származású. Köztudott, hogy a Windsor-ház, a dinasztia, amelyhez II. Erzsébet királynő tartozik, 1917-ben született Európa két legjelentősebb királyi háza, a németországi Szász-Coburg-Gotha-házból (Saxe-Coburg-Gotha) és az angliai Hannoveri Királyi Házból....
    II. Erzsébet az Egyesült Királyság jelenlegi brit uralkodója, tizenöt független, királyságként működő állam uralkodója és a Nemzetközösség ötvennégy tagországának vezető politikai személyisége.
    Mindez a hatalom azonban sötét múlt mögé rejtőzik, a nácizmus, valamint más eugenikus ideológiák szimpatizánsai, illuminátusok, a visszaélések és a pedofília vádjaival körülvéve, sőt az igazságszolgáltatással folyamatban lévő ügyekkel, és mindez hozzáadódik a mai napig számos botrányhoz a gyermekeik és unokáik körében.
    És mi a helyzet a titkos szabadkőműves és sátánista jellegű rendekben való részvételével, vagy a bankokban és nagyvállalatokban, valamint olyan gyógyszeripari cégekben való érdekeltségeivel, mint a brit AstraZeneca? "-eddig a videó alatti leírás:
    https://www.bitchute.com/video/MftmPS...OvWmJbQx3I
    - 2022. 09. 15. 21:26
  • S
    Ranzi, ismered a Halászkirályok történetét? Jézus skóciai leszármazottjairól szól, feljegyzett leszármazási táblázattal. A mindenki által ismételt Merovingok ezen őrzött vérvonalból származnak.
    - 2022. 09. 15. 21:35
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %