Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

V-égtelen Z(i)mankó

V-égtelen Z(i)mankó
Nem volt tervben a mai írás. Lassan megérkeznek a mai összejövetelre a meditálók is, de így a permetes eső előtt, alatt úgy véltem, kifuttatok néhány gondolatot. Teljesen elméleti síkon, minden kötöttség nélkül (kivéve a lábbilincset és a vele járókat) fellövök a zéterbe pár fölösleges kérdést. Így pl., miért van szükség ukránokra? Van -e szükség magyarokra? Tudom jól, a döglött kutyát sem érdekli a válasz, nem is azért írok. Engem sem érdekel, de hát attól még birizgál. Most, hogy így Bözsi látványosan ravatalra került, egy szau-rosszal kevesebb. Gorbacsov után, lehet találgatni, melyik múmia lesz a következő szenzáció? Kisinger? Soros? Bidé? Berusconi, Merkel..? Hegedűs Zsuzsika?..? Korszak vége van, talán ezt már nem kell jelezni! Az oroszok, amennyiben van ilyen "nemzet" az "angolszászokat" tartották mindig is "ellenségnek"...és egymásra fent gyíklesővel ment már jó régtől a parasztvakítás. Sokat olvasok a nemhazai sajtóból történelmi sumákolásokról. Korábban úgy véltem, z egy érdekes tudomány...de ma már teljesen pontosan látom, merő sóhaj, fantazmagória és fikció. Pont olyan, mint a közgazdaság-tudomány...vagy orvoslás-tudomány...szóval minden tudománnyal végződő frázis semmi más, mint egy koviddal telt lufi. A jogot ki ne hagyjam, Drágaság! Gollam, Gollam!

Még mindig az a kérdés, ki és miért robbantott az Aranykéz utcában és Pintérnek mennyire volt köze nem csak az olajozáshoz, de hát a...szóval, az igazságot itt lehet keresni, de ne csodálkozza, ha azt nem, csak egy másik embert, vagy annak látszót találod, aki állítja, hogy ő tudja és el is mondja, le is írja. Tévedés ne essék, meg vagyok róla győződve, hogy jól látom, amit látok, multifokálisan nézve, kb. mint egy térszobrot, vagy minek nevezik azokat a valamiket, melyek a térben elhelyezett kaotikus tárgyak, formák, színek látszatát keltve egy bizonyos szögből való rátekintésre mutatják meg azt a formát, ami bennük el volt rejtve. Régi kirakós játék ez és nem csak gyagyásoknak. Az itt zajló manipulációban csak az a csoda, ha valaki még nem veszett el, miközben már eleve elveszett, mikor ide deportálták.

Tegnap megnéztem a Gyűrű kúra sorozat Szilmarilok 3. epizódját. Tetszik, hogy Galandriellel annyiszor ismételtetik, hogy: A gonosz nem alszik, csak kaviár.   Talán nem véletlen, hogy mostanra időzítették a teljesen szétszórt, puruttya népek Tolkien-beli ábrázatjának bemutatását, mikor mindenki útál mindenkit és retteg a másiktól, s közben a csúnya orkok a föld alatt készülnek a háborúra és csak egy tünde van, aki ezt érti...a többi ott is "hülye", pont, mint a zemberek...

De nem untatom magam ezzel az örök tényezővel. Z-ajlás van. Zion már alá van ásva. Apropó, Bözsi! A lengyelek bejelentkeztek a germánokhoz háborús kártérítésre, a csehektől meg valami fődet akarnak vissza? Mi ez a revízió, restauráció, irredentizmus? Dobzse? Bözsi kapitulálásával egy időben dobtak piacra több igen véresre sikeredett akcijó-filmet is, hátha valakinek feltűnik. Az egyikben egy angol "szőr" bíró szadizott és kremált el migráns fiúkat...miközben köztiszteletben állt, de hát már az apja is bubus volt...(Netflix), de hát ilyenek az "angolszász Nemecsek"...a másiknak asszem Meghívás a címe és a  reklámja is pöcsétes levéllel és egy összevérezett kalocsai-hímzett női ruhába bújtatott dekoltázzsal nyit és az angol nemesi vérivó tortúráról szól...maszkosan...amúgy Bözsisen...ahogy a köznyelvben már a gyík-királynő is bekerült. Apropó talán az lehet, hogy Bözsinek van "magyar" génvonala is, amire persze böszke lehet az itteni parajzita népség. Végül persze meg lettek égetve és le lettek vadászva ezek a "nemesek", akikre egyébként génteszt alapján lett rátalálva. Jaj, ne már! Ne tessenek most itt előjönni Rusvaival, hogy nem is kell ótás, ha valaki már elkapta a kovidot...mert már a genetikai tesztje úgy is megvan. Olyan paranoiásnak tetszik lenni, így a csőcselék-összeírás és lakás-vagyon felmérés idusán. Mindez csak úgy tűnik, de nem arról van ám szó!

Kapok híreket innen-onnan...és mind várakozásteli...nem működik a "közigazgatási" rendszer...pont, ahogy az egészségügyi...és persze a politikai sem...olyan vihar előtti ez a csendtelenség. Tegnap meghírelték, hogy Szigetszentmiklóson polgármesteri puccs történt..., eh mi jöhet még? Ukrán ellentámogatás?

Gondoltam, megírom a nagy elemzésemet, ha az ismerősöm is úgy akarja a globális katonai és demarkációs helyzetről..., de ez nem ma lesz. Biztosan tudtok róla, hogy felvetődött Putyin és a hazaárulás is  egy cikkben...és a fegyverek is özönlenek  és dörrennek. Csak ajánlásul mondom, hogy talán véletlen hozták Remarque Nyugaton a helyzet változatlan filmváltozatát is. De rég olvastam. Kicsit kivonatolom a wikiből, csak lássátok miről is van szó érzelmileg:" A könyv szenzációsan mutatja be a háborút és annak következményeit. Egy fiatal ember kikerül a frontra, átéli annak borzalmait és megtanulja a túlélés lehetőségeit, a bajtársak összetartását. Amikor elmegy a háborúba, otthon hagyja apját, aki egy büszke német, anyját, akivel imádják egymást, valamint barátnőjét, akivel szeretik egymást. A fronton töltött idő úgy megváltoztatja, hogy amikor hazamehet két hét szabadságra, nem találja a helyét otthon. Az apjával nem értik meg egymást, barátnőjétől is eltávolodik, anyjával való viszonya is kiüresedik. A hátország problémái nem érdekli, mert az nem érti meg a harcoló katona lelkivilágát. Nem érzi jól magát otthon, csak a fronton maradt bajtársaira gondol és a szabadsága lejárta előtt visszamegy a harctérre, ahol másnap el is esik. A befejező képsorban Paul egy madarat rajzol a lövészárokban, és erről megfeledkezve feláll, hogy jobban lássa, amikor lövés dörren… " Saulból Paul?

Elvtársak, erre lehet számítani. Ez a program egyik fele, mindegy milyen "nációhoz" tartozó az illető, most kicsit átrendezik a színpadot, kínpaddá. Akinek nem tetszik...teremtsen magának saját valóságot! Ja, lehet bánkódni is, meg reménykedni is. Halál nélkül nincs élet és ez az élet már rég halálegyenértékű. De persze ez sem igaz, csak a tündék állnak nagyon negatívan a pozitívhoz.  Még szerencse hogy Gandalf is megvan!

Hírek Galéria

Image #205
Image #206
Image #207
Image #208
Image #209
Image #210

115 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • S
    Nocsak!
    "Élvezetes" mágikus kultusz, ha nem is Druida. Beavatás. Talán defloráció is volt...
    Persze túlzó a fantáziám és egy kis kannibalizmus is belefér. Minden esetre a koronás idős hölgynek gondolom, hogy nem tévedésből készítettek drakulafogsort.
    Sok a pletyka és ezek a régi filmek egészen a Hitleri karlendítésekig csúnya dolgok!!!
    Köszi Ranzi! Én csak bámulok.
    - 2022. 09. 15. 21:37
  • S
    Windsor-fogsor
    Bözsike felavatva, szülve, ő-szülve, megfeszülve...

    Ranzi megint ritkaságot hoztál,
    SZAZSUAY, nagyon jó volt a szemfog észrevételed.
    - 2022. 09. 15. 21:41
  • S
    Látom te is halászol azon a csatornán ahol én. A Plejádok Ashtarja ugyan elég ködös ügy, de Angliai Erzsébet óta csak druszák voltak a porondon, nem igazi egyéniségek. Ráadásul árnyékjelenségként. Azt viszont világméretben.
    - 2022. 09. 15. 21:45
  • S
    Robert Graves a szerzője, a címre nem emlékszem.
    A Szent Grálról szól a könyv. A vita igen nagy hogy mi volt, ki volt, ki a Szent Grál.
    Én tudom. De nem ez a lényeg, hanem mit tartanak annak. És az Illuminati hallgat, de mégis engedi, hogy két zsidó ágazatot tartsanak Szent Grálnak az emberek a suttogó propaganda révén, habár most nem esedékes, de pár év múlva az lesz.
    Dávid házából eredeztetnek két vér szerinti ágat, az ún. kereszténység, valójában cionista Szabadkőművesség összessége a Jézus fia általi vérvonalat, amely a mai napig fiágon létezik, és az Illuminati Dávid-házbeli vérvonalát, mely a naszik vérvonala szerint ment tovább máig.
    Ez a híven őrzött két Szent Grál.
    A harmadik rejtezik, az utolsó pillanatig.
    - 2022. 09. 15. 21:51
  • S
    Három a magyar igazság, a harmadik a legigazabb, nincs ráadás!
    - 2022. 09. 15. 21:55
  • S
    Meg vagyok zuhanva! Óh... SzVabo!

    Már meg ne haragudj, de ilyen tömörség mellett Gojprofi nem kapja meg a sztárfotó álcája mellé az élvezetes csemegéjét. Legalább a pikniken történő gyermekeltűnéseket megemlíthetted volna tenmagad, pardon, maga kedves Úr! Szerintem, Ön szerint ez rendes gender trender?

    Kérlek, próbálj meg komoly maradni!
    Mosoly

    Juszt is küldök egy távölelést. Ranzinak is!!!
    - 2022. 09. 15. 21:56
  • S
    SZAZSUAY, igazad van, kihagytam a szexuális tartalmakat a görög istenhit után Jé! zus vagy ki a fene kekszuális madárhangjairól béltájékon. Ezt biztos Gojpufi nem sérti gélrevezetőnek...
    Pe-do-filius patris nostra Jehoshua snóblizás közben gyugott egyet, oszt aszonta hogy telisnóbli. Ettű telibekapta a szentinel grált, oszt ettű égy gyerük ugrált. Attú Grál, hogy ugyibár ugrál. De ha csillapíjjuk, osztig lapíjjuk, akkó még tetű is löhet belűle az any-nyáját nekije Mária Mag-dalaiba. Me hogy magyorr vót az biztostű, mee Mag-dalait énekőte mikó keresztelű szent jancsika még nem is tudta hogy lösz köröszt, oszt a lelkém mán körösztölt. Körösztbe ölte Jehoshuát, még körösztös pók nékű.
    Elég párválasztásos Gojpufi?
    Mag-dalai mujer de la vida volt. Biza. Spanyalul a qurvát híjják e szíp igézette, bez a! Az élet asszonya: mujer de la vida. Mag-dalai Már-iát hívták így, azé iát, mee szamárháton, Jehoshua hátán szabadút bé Kánaánba osztig ómát árúsított a Kígyó patikárius melle-tt. Jahweh szarva közt a tőgyibe.
    Jehosúlya mögmozgatta az fődet, osztig Galidejó Gallijei asztat tanáta mondanyi hogy mégis mozog a foga...
    Akkó a tanítványok gyertyámost gyújtottak a rekkettyésbe oszt léégött a zsibbadtgóga, osztig azóta sé áll ott csak égy mecset. De etértem a kekszuális párkapcsolati kibaxósditú, mee Golyapufinak ez kő, na oszt nem tagadhatom mög tűlle hogy mögtanájja az izgazit.
    Bémene Már-riadalomba Mag-dalai énökölése közbe a Járó-sálamba, oszt ekurjantya magát hogy itt a kaust hol a királ. A sidók égybű összveseregélyesüödtek, ekezdtek péztszámlányi, oszt mögnyugottak.
    Puncius Pilótakekszelő művész a romák birodamábú mosta a kezit, mee a lába má amputáva vót, mint aki mögfogta isteny lábát amit amputátak.
    No, Puncius Pilóta aszongya a zsírdóknak, hogy ime ihune. Erre begerjedt az összves koszvadt bides pararzita zsidaja osztig ajvékulásuk közepette fölakasztották a körösztöt a nyakukba oszt máig ott van.
    De hogy Jehoshua mit is csinyát közbe? Jóshi Baatot. Mag-dalaitú.
    Oszt abbú lött-légyön sok kis halász mög kerál.
    Remélöm mst hogy SZAZSUAY nem is írt ebbe a szíp történetbe bele neki abba, de most égy-mag-gomba kitört a Vezúv,oszt párkeresés gyanánt ikerterhessegget ál-lapítottak mög nálam, me mindkét dobhártyámat bélyukasztották, oszt a két magzattú nyől a fejem jobbrú mög barú. Osztig Gilypuffancs, kékződ ee, hogy természetvédemi területté nyívánították a két terhös fülemet, mee így löttek fölemülék, ritka nagy állati énekös magydarak, mint Mag-dalai Mária.
    Jó kekszuáls életet Golypufi!
    - 2022. 09. 15. 22:19
  • S
    SzVabodna de la Jaltah!

    Gurulok a nevetéstől és ez növeli a derékkörfogatomat. Ez tőled uram nem rendes dolog. Tisztelettel kérlek töröld ki, hogy Gerry Uramnak ne kölljön mögfenyítenie minket. Én lementem és újraolvasom.
    Εντάξει?
    SZAZSUAY
    - 2022. 09. 15. 22:26
  • S
    Kedves SZAZSUAY, hát mit is mondjak, örülök hogy sikerült megnevettesselek, remélem másoknak is lesz rajta nevetésük.
    A körtérfogatot sajnálom, nem volt szándékomban Úrnőm ezt eszközölni.
    Most nemtom mi ebben a rosszallásra való, remélem Gerry is inkább a hjúmort látja bene nota bene, nem mást, mit nem szándékoltam mondani.
    Εντάξει, αλλά δεν μπορώ να το κάνω.
    SzVabodnaH de la JaltaH
    mint adományozott nevemen
    - 2022. 09. 15. 22:35
  • P
    Ha már Grál, akkor Laurence Gardner az, aki szerintem a leghitelesebb ebben a témában. Ő írt a Grál királyok vérvonala, illetve eredete címmel könyveket. Érdemes elolvasni az írásait, mert igen részletes és kimerítő információkkal tud szolgálni ebben a témában.
    - 2022. 09. 15. 22:41
  • S
    Válasz SzVabodna de la Jaltahnak:
    Δεν μπορώ να το κάνω αυτό.
    Ούτε κι αν ήξερα πώς να το κάνω.
    (fordítóból merítkezve)
    - 2022. 09. 15. 22:41
  • S
    Kedves Porcica, nagyon köszönöm, Gardnert akartam írni, megvan két-három könyve magyarul egy angolul. Basszus, néha összekeverem ezt a Gravest a most se látom hogy kit írtál. Igen, őt akartam írni. Köszönöm hogy kijavítottál!
    - 2022. 09. 15. 22:50
  • S
    Lady Portia!
    Köszöntelek a "terített" Kerekasztalnál! Ne tűnj el ilyen hosszú időre, mert hiányzik a tisztánlátásod!
    Salute!
    SZAZSUAY
    - 2022. 09. 15. 22:53
  • S
    Ez azért van kedves SzVabodna de la JaltaH, mert Claudius az isten, az Én Claudius után egy ideje hallgat, de lehet, hogy már csak történelem.
    - 2022. 09. 15. 22:55
  • S
    Kedves SZAZSUAY,
    Μπορώ να το κάνω, αλλά όχι αυτό.
    Nem jó hogy a dimotikíre vannak betűk a NET-en a katharévousza, ami 1983-ig volt hivatalos nyelv (már csak a leggazdagabbak beszélték, Melina Merkouri minisztersége idején változtattak), arra nincsenek meg a betűk, de így is jó görög műveltség gyanánt.
    Szeretettel
    SzVabodna de la Jaltah
    mint adományozott nevemen
    - 2022. 09. 15. 22:59
  • S
    Értem, SZAZSUAY Úrnő, Claugyogyó valóban lemondott caesari címéről és migrált Indiába, ahol végre megtért ősei földjére.
    - 2022. 09. 15. 23:02
  • S
    Visszatérve. A megmaradt kihagyott evangéliumok egy részét olvastam eredeti görög írással, nem mindent fordítottak le azokban a könyvekben sem amelyek közvetlen angolra lettek lefordítva. A Jézusra vonatkozó anyagok erősen elhallgatnak bizonyos részeket. Amiért egyáltalán jelentősége van ennek, az az, hogy egy kiválasztott parazita nép vallásából alakítoták ki a földi szimuláció egyharmadának, felének vallását, és ami mögött egy saját használatú útmutatóval rendelkezik a valódi hatalom. Már lényegtelen hogy ki kicsoda volt a történelemben, már lényegtelen minden. Persze, vannak döntéshozónak látszó emberek, de valahol olyan ez, mint az a japán katona, aki a Fülöp-szigeteken őserdőben még az 1990-es években megadta magát a hatóságoknak, mert azt hitte nem ért véget a II. világháború. Jól tudta, nem ért véget, csak csitult, és nem is második, hanem 1914 óta tartó utolsó és első világháború, melyben egyetlen vesztes marad csont nélkül, úgy hívják hogy a SOHASEM LÉTEZETT EMBERISÉG.
    - 2022. 09. 15. 23:35
  • rich932
    Szabir!

    Pa(h)r-aszt=pi(h)r-aszt/ pirosít, aki érleli a termést... az "aszt" toldattal lesz cselekvéssé a statikus leíró gyök pl. vál/aszt, mál/aszt, hal/aszt, loh/aszt, boml/aszt.... pir/vir=vi(h)r-aszt / aki a nappal kel és azzal fekszik virraszt nem lopja a napot, dolgos nem lusta, éber...

    A parazita már egy latin (tán tudatos) ferdítése a gyöknek szerintem, új jelentése pont a fenti ellentéte. Tipik példája annak amikor az eredeti érteményt behelyettesítik valami negatív tartalommal és azt teszik meg elfogadottá... pl. meleg, gány, takony, vagy a paraszt mint negatív érteményű szitok szó stb...
    Így kifordított tartalommal lehet teljesen elvenni a gyökök és annak használói értelmét...

    De még korán van lehet csak írkálok össze-vissznya... Mosoly
    - 2022. 09. 16. 06:55
  • R
    ENSZ- A leköszönő Guterres úr azt mondta a közgyűlésen a küldötteknek, hogy a világ arra tekint rájuk, hogy minden rendelkezésükre álló eszközt felhasználjanak a tárgyalások, a konszenzus kialakítása és a megoldások kínálása érdekében.

    "Vita. Mérlegelés. Diplomácia. Ezek az örök eszközök jelentik a legjobb utat egy jobb, békésebb világ felé” – húzta alá.

    Az ENSZ-vezér beszédét azzal zárta, hogy a Közgyűlés 77. ülésszakának az átalakulás pillanata kell, hogy legyen, „az emberek és a bolygó számára egyaránt”.
    Az ENSZ Közgyűlésének 77. ülésszaka kedden kezdődött azzal, hogy új elnöke arra buzdította a világ vezetőit, hogy az emberiség legsürgetőbb kihívásaira, köztük az ukrajnai háborúra, közös munkával és hidakat építsenek a „mély megosztottságon”.

    Kőrösi Csaba, elismerve, hogy a világ bizonytalansággal és egyre szélesedő geopolitikai szakadékokkal néz szembe, emlékeztette a küldötteket, hogy az ENSZ a háború és a pusztítás hamvaiból jött létre, azzal a szándékkal, hogy „megoldások kútja” legyen.

    „Az emberiség legsürgetőbb kihívásaira való válaszadás megköveteli, hogy együtt dolgozzunk, és újra felélénkítsük a befogadó, hálózatos és hatékony multilateralizmust, és arra összpontosítsunk, ami összeköt” – mondta.

    Kőrösi úr kiemelte, hogy az ukrajnai konfliktus „fordulópont” volt, és ha a világ nem lesz éber, az orosz invázióból fakadó hadviselés „módszere” a „nemzetközi élet eszköztárának” részévé válhat.

    „Ezt a háborút meg kell állítani. Megöli az embereket, megöli a fejlődést, megöli a természetet és megöli milliók álmait” – hangsúlyozta.

    Az új elnök hozzátette, hogy a nukleáris fegyverek bevetésének kockázata most magasabb, mint az elmúlt 40 évben.
    Kőrösi úr arra is figyelmeztetett, hogy bolygónk felmelegedésével és természeti erőforrásai egyre szűkösebbé válásával a konfliktusok súlyosbodni fognak.

    „A vízválság a következő legnagyobb fenyegetéssé válik. Az elmúlt hetekben rekord hőmérsékletek, tomboló tüzek és pusztító áradások voltak. Úgy tűnik, hogy az anyatermészet visszavág” – mondta, hangsúlyozva, hogy a világ nem térhet vissza a „szokásos üzletmenethez” a COVID-19 után.

    A magyar diplomata arra is rámutatott, hogy bár „jobban kezelhetőbb”, a világjárvány továbbra is pusztítást okoz világszerte, az élelmezési bizonytalanság, a megugró energiaárak, a rekord infláció és a globális ellátási lánc zavarai mellett.

    „Nem fogunk visszatérni a régi normálishoz. A jobb eredmények elérésének egyetlen módja az átalakulás. A szükséges átalakulás körvonalai már ismertek. A Fenntartható Fejlődés Agenda 2030, a Sendai-keretrendszer, a Párizsi Megállapodás és a Közös Agendánk mind a helyes irányba mutatnak bennünket. Amit még látni kell, az az, hogy teljesítjük-e” – mondta.

    A közgyűlés új elnöke kiemelte, hogy mandátuma „a szolidaritáson, a fenntarthatóságon és a tudományon keresztül” tolja a megoldásokat, erősítve a tudomány szerepét az ENSZ-testület döntéshozatalában.

    „Azon fogok dolgozni, hogy a fenntarthatósági átalakulás mérhető előrehaladását elősegítsem – és ápoljam azt a szolidaritást, amelyre szükségünk van az áttörések eléréséhez vagy a jövőbeni katasztrófák elkerüléséhez. A Fenntartható Fejlődési Célok számbavétele egyszerűen nem elég. Több tudományra van szükségünk, ha 2030-ra meg akarjuk valósítani a Célokat” – mondta.

    Kőrösi úr elkötelezte magát amellett, hogy érdemben együttműködik a civil társadalmi partnerekkel, akadémikusokkal, a magánszektorral, valamint kutatókkal és gyakorlati szakemberekkel, hogy tényeken, ellenőrzött információkon és tudományon alapuló megoldásokat kínáljon.

    „Aktívan meg kell szólítanunk a fiatalokat is, be kell vonnunk őket tevékenységünkbe, hogy amikor ezeken a helyeken ülnek, jobb tervekkel és jobb ötletekkel állhassanak elő, mint mi” – tette hozzá, megjegyezve a közelmúlt mérföldkőnek számító állásfoglalását. https://news.un.org/en/story/2022/09/1126561
    Felszólalásának elején arra kéri a résztvevőket, hogy hordjanak maszkot! : https://www.youtube.com/watch?v=bKCpN...U&t=2s
    - 2022. 09. 16. 08:33
  • P
    Még, hogy az ENSZ, meg a mindenütt minden problémát megoldó zsidók........
    Nekem lenne egy kurva jó ötletem számukra! Takarodjon el a büdös p.csába az összes most élő és kártékonyságában felülmúlhatatlan vezetőpolitikus és minden más jelenlegi tisztségviselő! Ezután sikerülhetne itt rendet tenni, de hát tudjuk, hogy ez sosem történik meg, ezért a valóságban nincs megoldás az emberiség számára más, csak is a kipusztulás! Ezzel legalább esélyt adnánk magunknak egy jobb világba való kiugráshoz. Így az lenne a legkedvezőbb, ha jönne egy aszteroida és elkenné a száját ennek a nyomorult szimulációnak! Vagy SzVabnak egyedül kell megoldani az egészet, persze én szívesen segítek amiben csak tudok, de talán akadna még más is , aki kivenné a részét a segítségből! Ugyan is az az egy biztos, hogy amit nekünk fel akarnak kínálni-vagy inkább ránk erőltetni-, abból egyetlen Élő Lélekkel bíró sem szeretne kérni, mert az már minden csak nem Élet! Akkor inkább maradjon a halál és az legyen olyan, amit mi választhatunk magunknak! Szerintem.
    - 2022. 09. 16. 09:32
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %