Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Föld, indulás!

Föld, indulás!
Lehűltünk, csillagodtunk, ami almát a szél még meghagyott a fán, szüretelhetjük. Éva apple promotion. A szomszédban sorra mennek el az idősek. Nem szomorkodunk, sőt enyhe irigység is leng a térben. Szüret van, aratás után, de van pár jó hírem is, ha kezdhetem. Megböngéztem egy anyagot, ahol a következőket merték közölni...., na jó nem ezzel kezdem. A másik még jobb is. Egyre közelebbinek mondják az atompakk bevetését az  "ukrán" területen. De tényleg. Medve megmondta, izzani fog a föld. Nemrégiben belepislogtam egy kínai filmgyári remekműbe, Vándorló Föld címmel sablonozva mondta el, hogy a tudósok kitalálták, hogy lehet innen elhúzni a csíkot a Nap útjából és rakétákkal elpályáztatták a Gályát ..., na jó, nem néztem csak az elejébe, mert a hátulja nem tűnt irreálisnak. Gondolom, benneteket sem érint a látvány, hogyan libeg a lapos Föld a fantázia-geometriában. De szót sem érdemelne, ha nem keltenék a gerjedelmes éppen most égi eseményekkel riogatva. Napkitörés, EMI, az összes elektromos készülék romosra készül..., mög ilyenek. 2012-es fíling.

Ha valaki még emlékszik a RIASZTÁS! -ra ..., na ja, azok voltak a szép idők! Vagy azok sem. http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=2113c_start=500 Na, de nem kell félni, mert a meteorologoszokat már szétkenték, mint a nutellát az oltáron. Nem is csodálom, hogy azóta rend van a természetben is. Vagy nem? A föld megint remeg, de lehet csak a törpök bányásztak túl sok kriptonitot és most beszakadt pár barlang. Ismerőssel most beszéltem. Halász és az óceán az élete. Azt mondja fura a víz, úgy fodrozódik, mintha valami történne a mélyben. Sejtse szerint barlangokat árasztanak el. De mindez nem fontos.

Árnyékkormány alakult, azt mondják. Ilyen még nem történt a mogyorók töretlenségében. Gyerekek, rágják a gittet az államcsődről is, Forint hiperinflációja rekorder. Olyanokat olvasni, nálunk legdrágábba  kenyér. Eh, mi az nekünk, hisz egyesek szerint itt élősködik az egy főre jutó legtöbb parazita es! Most nem akarom az MFNK történetét itt ecsetelgetni, mert még a végén megkapom, hogy hülye vagyok, mikor a tik-tok szolgálatok kavarását és téridő-kontinuitást vélek felfedezni az Ablakzsiráfban. Változnak az idők. A svédek ratyikalizálódnak. Ott is a szélsőjobbos szabadkőműves cionizmus nyer tért, pont, ahogyan máshol is ebbe az irányba tolják a maceszt a dózerok. A Hamasz képviselője Moszkvában tárgyal...új iráni vezető van, aki állítólag "holokauszt-revizionista" és Izraelt "kamuállamnak" tartja..., szóval KITARTÁS van testvérek! Lesz itt pajzánkodás még, hamarabb is, mint később.

A szabadkőművesek immár teljesen nyíltan vállalják, hogy átvették az irányítást a vallási-politikai-gazdasági körök fölött. Az állam egy szabadvakoló testvériség bűnszervezetté alakult látványosan...és persze nem annyira demokratikusan és alkotmányosan, de az ismerősöm véleménye már csak ez. Bözsi temetése is mutatta a kalapácsot és derékszöget, sarlót és a sarlatánokat. Nem olyan bonyolult dolgok ezek. A brancs már rég bűnszervezetten követi el az államellenes cselszövéseit és mostanra teljes a győzelmük a józan ész fölött. Térjetek bé egy-egy frissen, milliárdokért felújított templomnak nevezett építménybe, vagy csak tekintsetek az új szoborkölteményekre...!

De van itt fontosabb összeesküvés-gyakorlat is, mint a kovid, amiről pár szót szólanék. A kovidos mutatvány mára teljesen nyíltan vállalt titkosszolgálati operáció. Hovatovább, annyi embert öltek és ölnek meg a "vakcinácik", hogy ez még a teljesen idiótáknak is fel kell tűnjön. Az ismerősöm mondja ezt, aki szerint a következő helyzet alakult ki...

És akkor tessenek figyelni!

Már a H1N1 -nél kiderült, hogy egy globális háttérhatalmi kooperáció eredményeképpen népirtó, ritkító programot próbálnak érvényesíteni, ahol nem is az elszabadított valami (vírus, baktérium, vegyszer, nano.izé...) a veszélyes, hanem az oltáskényszer és a beadagolt anyagok, csipp-csupp dolgok és a pszichológiai hadviselés következménye. No, mára kiderült, hogy az emberiség zöme teljesen zombi, semmilyen pszichés önvédelmi reflexszel nem rendelkezik, vagy azt igen korlátolt mértékben képes működtetni. Biomassza, semmi egyéb. A lényeg a kontroll, az ellenőrzés, irányítás lehetősége és módjai. Az eszközök közt nem válogattak eddig sem. De most nem a kovid-operációt akarom csépelni, mert megteszik azt mások már eléggé. Olvasom, tán a pécsi egyetemen is a hallgatókat, személyzetet oltották a vezetőség meg lepapírozta..., ha igaz, de ez mehetett máshol is. Spanyoloknál a VIP ugye megúszta ezt is..., de hagyjuk is meg a hívőknek a hívést tovább! Még a végén kiderül, hogy a vakcion veszélyesebb, mint a "vírus"..., na és akkor mi van?

A kovidos emberiségellenes cion-szabadulókőműveskedést csak felvezetésnek szántam, mert most jön a következő dózis. Orosz hírekből az olvasható ki, hogy kiderült a nyugati hatalmak terve és ezzel tudják indokolni Putyin akcióját. Szóval, az volt az elképzelés, hogy elszabadítanak most novemberben valami biológiai matériát, amely megöli az Urálig az orosz lakosságot és az egyesített ukrán-NATO -izraelita haderő bevonul békefenntartani és elfoglalja a területet. Jó terv, nem? Kit zavar? Állítólag a biolaborokat is azért sorolták a határhoz, hogy menjen a gépspecifikus kísérletezés. Nem lett volna szabad csak 10 millió "oroszt" meghagyni a jelenlegi területen, de őket is csak az Urálon túl. Nem tudni, Kínának mennyi köze van ehhez, mert a Tajga már félig, vagy egészen az övék, ahogy hallom, de visznek mindent az oligarhákon keresztül, Moszkva akaratával egyezően, ahogy a helyi lakosok állítják.

Ezzel a tervvel magyarázzák az embargót is, a légtérzárat, oroszok kiutazásának tilalmát...bár szerintem ettől sokkal összetettebb lehet a valóság. Ha igaz, hogy Zelenszkíj FSZB-s ügynök (szerintem az) és igaz, hogy Izraelt meg kell szüntetni és Ukrajna jelen területén, Lengyelprszág, Magyarország...Románia (ahogy Simon Pereces megmondta)  már az övék....úgy Oroszország egyetlen dolga, kiüríteni a területet és meggyéríteni valóban az szkyta-szarmata-hun...génállománnyal rendelkezőket. Egyébként zseniális ez a lakosság-csere-bere, amit ennyire látványosan hajtanak végre. Tisztára Exodusz.

Az ismerősöm szerint csak eljátsszák a krízist és valójában a régi tervet valósítják meg mindenféle tereléssel és hókusz-pókuszolással. Én is így látom, de látok mást is.

Oroszoknál feltöltötték a börtönöket, kolóniákat és most harcba verbuválják azokat, akiket előtte éppen azért gyűjtöttek össze. Most az egyetemistáknak is be van ígérve a szabadság, ha elmennek harcolni. Szó se róla, rájuk fér. Na, ez lesz itt is. Persze akinek nem tetszik, az forduljon az alkotmányvédelmi szabadkőműves hivatalokhoz...oszt csodálkozzon!

Nem baj, ha nem vonok le kohnkillúziót? Megy a nagy magyarkodás, most hozott haza valami nagyon ritka HUN bronzköcsögöt is Mongóliából Obrusánszky Borbála. Ajvé! Akkor most valljuk magunkat hun-cutnak a közjószág-összeírtáson? Újizrael HUN van? Árnyékkormány? Ezek a tik-tok szolgálatok teljesen fel vannak készülve a Holdra.

Azért én nem csodálkozom már azon, hogy a gyagyások és a "normálisok" közt nincs már vékony PCR tesztcsíknyi sem. Halott zóna.

No, azért én nem bánnám, ha már beindulna az atom-malackodás, de úgy rendesen. Ha jól sikerül az EMI akkor nem az lesz a legnagyobb gond, hogy nem indul a fűnyíró, vagy hogy kiég a vezeték a falból, esetleg azzal együtt, de ha leáll pl. az erőművekben a hűtés-keringető szivattyú, na az már valami! Na arra igazán nincs túlélő-csomag. Ahogy hallom a franciáknál is áll mára a fele kapacitás és lehet a többit is visszafogják, nehogy az egész híres francia vendégszerető és emberbarát nemzet egy lövés nélkül megoldja a muszlim és zsidó kérdést Európa számára, atomtemetővé változtatva a Pireneusok és Alpok közrefogta területet. Paksról már nem is szólok, mert minek? Úgy is csak kamuriadók ezek, kamuföldrengésekkel...mert itt már a kamu is kamu.

Kedves megmaradt pár ember, ezeken a szellemi-lelki próbákon keresztül válhatunk immunissá, Kellemetlen érzés lehet azoknak, akik most találkoznak csak a "túlélés" ténykérdésével, miközben nem értik, mire fül az "elit" pofátlan dőzsölése. Teljesen elfogadható disszonancia. Minden halad a tervek szerint és aki kibírta ezt is, felkészülhet a következő megméregtetésre. Így volt ez mindig. Jól összerakták. A legendárium szerint Vajk koronáját Szilveszter a lengyeleknek szánta, de aztán jött egy révülés és a magyar delegáció beköszönt egy tájízű Shalommal hozzá, így lett a magyaroknak szent koronája, mely a lengyeleknek készült. Nos, ha megint ide menekítik a lengyelek a zsidókat onnan is, gondoljatok erre bátran! Mindennek előre megvan már a legendája írva. Bár ellentmondani látszik, hogy a rendkívüli kormányülést szombatra tette a kihelyezett Knesset, azt a látszatot keltve, hogy a szabadkőműves-cionosrta álca nem valóság, de hát az ismerősöm szerint semmi nem az, aminek látszik!


Majd elfeledtem: szeptember 24-én szombaton világbéka meditáció, csoportosított terra-pia, szokás szerint. Jelentkezni: doki.bubo@gmail.com

Tudom, sokan még mindig félnek, sőt rettegnek. A nagy "nemzeti oldal" meg kussol, lapít és vinnyog, ha a nevemet hallja, de hát így volt ez eddig is. Most annyi a különbség, hogy a hivatásos kukkolók közül is sokaknak befigyelt kriptonit és elkezdtek igen erőst egzisztenciálisan berosálni. Nem mondhatok el mindent, mindenről, ezt írtam már sokszor..., de nem is kell, mert akinek hajlama van a látásra, annak látomásai lesznek. Az biztos, senkit nem menthetek meg, ha ő magát nem akarja és nem is tudja, mitől, magamat meg nem menteném semmiképpen! Az én fantázia-világomban mindez nem így működik és jól is van így. Ki hogyan vetett, úgy aratják azt le mások. Mosoly)

Hírek Galéria

Image #219
Image #220
Image #221
Image #222
Image #223
Image #224
Image #225
Image #226

69 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • Posta Imre
    Orbán: Ukrajna elveszítheti területeinek a felét is, az EU 2030-ra megszűnhet

    2022-09-18 17:44


    Az ukrajnai konfliktus akár 2030-ig is eltarthat, és a Nyugat a hibás azért, hogy a konfliktus nem helyi, hanem globális jellegűvé vált – mondta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Szabad Európa Rádió szerint.

    Orbán állítólag egy héttel ezelőtt beszélt egy zárt ajtók mögött tartott rendezvényen, amelyen kormányzó Fidesz pártja vett részt, és beszédének részletei most kiszivárogtak a médiának.

    A magyar kormányfő állítólag szeptember 10-én Kötcsén azt mondta támogatóinak, hogy szerinte Ukrajna végül területének harmadát és felét veszítheti el az Oroszországgal való konfliktus miatt – jelentette pénteken a Szabad Európa Rádió a találkozó résztvevőire hivatkozva.

    A Moszkva és Kijev közötti harcok – amelyeket az Egyesült Államok, az EU és néhány más ország támogat – egészen 2030-ig folytatódhatnak – figyelmeztetett állítólag Orban.

    Az ukrajnai válság helyi konfliktusként kezdődött, de a Nyugat részvétele globális üggyé tette – mondta a miniszterelnök.

    A beszámoló szerint Orbán ismét nekiment az Oroszországgal szemben az ukrajnai katonai művelet miatt bevezetett uniós szankcióknak, mondván, hogy az EU saját magát lőtte lábon ezekkel a korlátozásokkal.

    A korlátozások következtében kialakult energiaválság miatt az európai ipar 40 százaléka leállhat ezen a télen – tette hozzá.

    A magyar államfő beszédében állítólag azt is elárulta, hogy az európai vezetők várhatóan még ősszel döntenek a szankciók további hat hónappal történő meghosszabbításáról, és ragaszkodott ahhoz, hogy meg kell próbálni megakadályozni a hosszabbítást.

    A dolgok jelenlegi állása szerint 2030-ra az eurózóna és maga az EU is megszűnhet létezni – idézték Orbánt.

    Magyarország viszonylag semleges maradt az ukrajnai harcok február végi kirobbanása óta. Nem volt hajlandó fegyvert küldeni Kijevnek, és következetesen bírálta a Moszkva elleni uniós szankciókat. Budapest, amely nagymértékben függ az orosz energiától, azt is ki tudta harcolni, hogy kivételt kapjon az orosz olajra vonatkozó, a blokk egészére kiterjedő tilalom alól.

    A hónap elején Mikulas Bek, a jelenleg az EU Tanácsának elnöki tisztét betöltő Cseh Köztársaság európai ügyekért felelős minisztere arra figyelmeztetett, hogy Magyarország Oroszországgal szembeni álláspontja elméletileg az unióból való kilépéshez vezethet.
    https://oroszhirek.hu/orban-ukrajna-e...egszunhet/
    - 2022. 09. 23. 08:29
  • A
    A DNR, az LNR, Herszon és Zaporizzsja régiókban elkezdődtek a népszavazások az Oroszországhoz való csatlakozásról. (2022. szeptember 23.)

    LNR
    ▪️ 26 700 négyzetkilométeres terület
    ▪️ lakossága körülbelül 2 millió fő
    ▪️ gazdaság: gépgyártás, vegyipar és petrolkémia, élelmiszeripar, fafeldolgozás, textilipar és építőanyagok; az export 73%-a kohászat.
    ▪️ nagyvállalatok: "Krasznodonszén, Rovenki antracit, Alcsevszki Kohászati Üzem, Alcsevszki Koksz és Vegyi Üzem".
    ▪️ 2014. május 11-én népszavazást tartottak az önrendelkezésről. 2014. május 12-én kikiáltották a függetlenséget, amelyet Oroszország, a DNR, Észak-Korea, Abházia, Dél-Oszétia és Szíria is elismert.

    DNR
    ▪️ 26 500 négyzetkilométeres terület
    ▪️ lakossága mintegy 4 millió fő, a donyecki régió volt a legnépesebb Ukrajnában.
    ▪️ gazdaság: kohászat, gépipar, vegyipar, szén, villamos energia, élelmiszeripar és könnyűipar, az export 73%-a - kőszén, antracit, koksz, félkoksz.
    ▪️ fő vállalkozások: Donyecki Vas- és Acélművek, Jenakijev Acélművek, Zujevszkaja TPP, Komszomolszkoje Rudoupravlenie, Harci csőgyár.
    ▪️ 2014. május 11-én népszavazást tartottak az önrendelkezésről. A függetlenséget május 12-én kiáltották ki, és Oroszország, az LNR, Abházia, Dél-Oszétia, a KNDK és Szíria elismerte.

    Herszon régió
    ▪️ 28 500 négyzetkilométeres terület
    ▪️ lakossága körülbelül 1 millió fő
    ▪️ gazdaság: mezőgazdaság és élelmiszeripar, hajógyártás, gépgyártás, cellulóz- és papírgyártás, könnyűipar, energiaipar, kohászat.

    Zaporizzsjai terület
    ▪️ területe 27,2 ezer négyzetkilométer
    ▪️ lakossága körülbelül 1,5 millió fő
    ▪️ az ukrán energiaipar zászlóshajója, az ország villamos energiájának 25%-át termeli; a terület ad otthont a híres Dnyeper vízerőműnek, Energodar pedig a zaporozsjei hőerőműnek és atomerőműnek (Európa legnagyobb erőműve).
    ▪️ több gazdaság: a mezőgazdasági termékek és élelmiszeripari termékek, a vas- és színesfémkohászat, a gépipar, az energiaipar, a vegyipar és a petrolkémia, az élelmiszeripar és a könnyűipar, a mezőgazdaság, a gyógyszeripar egyik legnagyobb termelője,
    ▪️ nagyvállalatok: "Zaporizssztal", "Dneprospetsstal", "Ukrán grafit", "Zaporozsje vasérc- és alumíniumgyár", titán-magnézium üzem, Melitopolban a legnagyobb ukrán mozdonyraktár és ZAZ üzem, Berdjanszkban kábel- és gumigyárak.
    - 2022. 09. 23. 09:51
  • S
    Legalàbb tudni lehet, hogy vak-pina gyár miért nem épül, és miért épülnek helyette hadi üzemek, valamire fel kell készülni 2030-ig, hogy kikből akarnak majd toborozni, azt ők se tudják.
    - 2022. 09. 25. 05:28
  • S
    Az FSZB őrizetbe vette a vlagyivosztoki japán konzult titkos adatok gyűjtése miatt

    https://oroszhirek.hu/az-fszb-orizetb...ese-miatt/
    - 2022. 09. 27. 13:07
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (1)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %