Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Föld, indulás!

Föld, indulás!
Lehűltünk, csillagodtunk, ami almát a szél még meghagyott a fán, szüretelhetjük. Éva apple promotion. A szomszédban sorra mennek el az idősek. Nem szomorkodunk, sőt enyhe irigység is leng a térben. Szüret van, aratás után, de van pár jó hírem is, ha kezdhetem. Megböngéztem egy anyagot, ahol a következőket merték közölni...., na jó nem ezzel kezdem. A másik még jobb is. Egyre közelebbinek mondják az atompakk bevetését az  "ukrán" területen. De tényleg. Medve megmondta, izzani fog a föld. Nemrégiben belepislogtam egy kínai filmgyári remekműbe, Vándorló Föld címmel sablonozva mondta el, hogy a tudósok kitalálták, hogy lehet innen elhúzni a csíkot a Nap útjából és rakétákkal elpályáztatták a Gályát ..., na jó, nem néztem csak az elejébe, mert a hátulja nem tűnt irreálisnak. Gondolom, benneteket sem érint a látvány, hogyan libeg a lapos Föld a fantázia-geometriában. De szót sem érdemelne, ha nem keltenék a gerjedelmes éppen most égi eseményekkel riogatva. Napkitörés, EMI, az összes elektromos készülék romosra készül..., mög ilyenek. 2012-es fíling.

Ha valaki még emlékszik a RIASZTÁS! -ra ..., na ja, azok voltak a szép idők! Vagy azok sem. http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=2113c_start=500 Na, de nem kell félni, mert a meteorologoszokat már szétkenték, mint a nutellát az oltáron. Nem is csodálom, hogy azóta rend van a természetben is. Vagy nem? A föld megint remeg, de lehet csak a törpök bányásztak túl sok kriptonitot és most beszakadt pár barlang. Ismerőssel most beszéltem. Halász és az óceán az élete. Azt mondja fura a víz, úgy fodrozódik, mintha valami történne a mélyben. Sejtse szerint barlangokat árasztanak el. De mindez nem fontos.

Árnyékkormány alakult, azt mondják. Ilyen még nem történt a mogyorók töretlenségében. Gyerekek, rágják a gittet az államcsődről is, Forint hiperinflációja rekorder. Olyanokat olvasni, nálunk legdrágábba  kenyér. Eh, mi az nekünk, hisz egyesek szerint itt élősködik az egy főre jutó legtöbb parazita es! Most nem akarom az MFNK történetét itt ecsetelgetni, mert még a végén megkapom, hogy hülye vagyok, mikor a tik-tok szolgálatok kavarását és téridő-kontinuitást vélek felfedezni az Ablakzsiráfban. Változnak az idők. A svédek ratyikalizálódnak. Ott is a szélsőjobbos szabadkőműves cionizmus nyer tért, pont, ahogyan máshol is ebbe az irányba tolják a maceszt a dózerok. A Hamasz képviselője Moszkvában tárgyal...új iráni vezető van, aki állítólag "holokauszt-revizionista" és Izraelt "kamuállamnak" tartja..., szóval KITARTÁS van testvérek! Lesz itt pajzánkodás még, hamarabb is, mint később.

A szabadkőművesek immár teljesen nyíltan vállalják, hogy átvették az irányítást a vallási-politikai-gazdasági körök fölött. Az állam egy szabadvakoló testvériség bűnszervezetté alakult látványosan...és persze nem annyira demokratikusan és alkotmányosan, de az ismerősöm véleménye már csak ez. Bözsi temetése is mutatta a kalapácsot és derékszöget, sarlót és a sarlatánokat. Nem olyan bonyolult dolgok ezek. A brancs már rég bűnszervezetten követi el az államellenes cselszövéseit és mostanra teljes a győzelmük a józan ész fölött. Térjetek bé egy-egy frissen, milliárdokért felújított templomnak nevezett építménybe, vagy csak tekintsetek az új szoborkölteményekre...!

De van itt fontosabb összeesküvés-gyakorlat is, mint a kovid, amiről pár szót szólanék. A kovidos mutatvány mára teljesen nyíltan vállalt titkosszolgálati operáció. Hovatovább, annyi embert öltek és ölnek meg a "vakcinácik", hogy ez még a teljesen idiótáknak is fel kell tűnjön. Az ismerősöm mondja ezt, aki szerint a következő helyzet alakult ki...

És akkor tessenek figyelni!

Már a H1N1 -nél kiderült, hogy egy globális háttérhatalmi kooperáció eredményeképpen népirtó, ritkító programot próbálnak érvényesíteni, ahol nem is az elszabadított valami (vírus, baktérium, vegyszer, nano.izé...) a veszélyes, hanem az oltáskényszer és a beadagolt anyagok, csipp-csupp dolgok és a pszichológiai hadviselés következménye. No, mára kiderült, hogy az emberiség zöme teljesen zombi, semmilyen pszichés önvédelmi reflexszel nem rendelkezik, vagy azt igen korlátolt mértékben képes működtetni. Biomassza, semmi egyéb. A lényeg a kontroll, az ellenőrzés, irányítás lehetősége és módjai. Az eszközök közt nem válogattak eddig sem. De most nem a kovid-operációt akarom csépelni, mert megteszik azt mások már eléggé. Olvasom, tán a pécsi egyetemen is a hallgatókat, személyzetet oltották a vezetőség meg lepapírozta..., ha igaz, de ez mehetett máshol is. Spanyoloknál a VIP ugye megúszta ezt is..., de hagyjuk is meg a hívőknek a hívést tovább! Még a végén kiderül, hogy a vakcion veszélyesebb, mint a "vírus"..., na és akkor mi van?

A kovidos emberiségellenes cion-szabadulókőműveskedést csak felvezetésnek szántam, mert most jön a következő dózis. Orosz hírekből az olvasható ki, hogy kiderült a nyugati hatalmak terve és ezzel tudják indokolni Putyin akcióját. Szóval, az volt az elképzelés, hogy elszabadítanak most novemberben valami biológiai matériát, amely megöli az Urálig az orosz lakosságot és az egyesített ukrán-NATO -izraelita haderő bevonul békefenntartani és elfoglalja a területet. Jó terv, nem? Kit zavar? Állítólag a biolaborokat is azért sorolták a határhoz, hogy menjen a gépspecifikus kísérletezés. Nem lett volna szabad csak 10 millió "oroszt" meghagyni a jelenlegi területen, de őket is csak az Urálon túl. Nem tudni, Kínának mennyi köze van ehhez, mert a Tajga már félig, vagy egészen az övék, ahogy hallom, de visznek mindent az oligarhákon keresztül, Moszkva akaratával egyezően, ahogy a helyi lakosok állítják.

Ezzel a tervvel magyarázzák az embargót is, a légtérzárat, oroszok kiutazásának tilalmát...bár szerintem ettől sokkal összetettebb lehet a valóság. Ha igaz, hogy Zelenszkíj FSZB-s ügynök (szerintem az) és igaz, hogy Izraelt meg kell szüntetni és Ukrajna jelen területén, Lengyelprszág, Magyarország...Románia (ahogy Simon Pereces megmondta)  már az övék....úgy Oroszország egyetlen dolga, kiüríteni a területet és meggyéríteni valóban az szkyta-szarmata-hun...génállománnyal rendelkezőket. Egyébként zseniális ez a lakosság-csere-bere, amit ennyire látványosan hajtanak végre. Tisztára Exodusz.

Az ismerősöm szerint csak eljátsszák a krízist és valójában a régi tervet valósítják meg mindenféle tereléssel és hókusz-pókuszolással. Én is így látom, de látok mást is.

Oroszoknál feltöltötték a börtönöket, kolóniákat és most harcba verbuválják azokat, akiket előtte éppen azért gyűjtöttek össze. Most az egyetemistáknak is be van ígérve a szabadság, ha elmennek harcolni. Szó se róla, rájuk fér. Na, ez lesz itt is. Persze akinek nem tetszik, az forduljon az alkotmányvédelmi szabadkőműves hivatalokhoz...oszt csodálkozzon!

Nem baj, ha nem vonok le kohnkillúziót? Megy a nagy magyarkodás, most hozott haza valami nagyon ritka HUN bronzköcsögöt is Mongóliából Obrusánszky Borbála. Ajvé! Akkor most valljuk magunkat hun-cutnak a közjószág-összeírtáson? Újizrael HUN van? Árnyékkormány? Ezek a tik-tok szolgálatok teljesen fel vannak készülve a Holdra.

Azért én nem csodálkozom már azon, hogy a gyagyások és a "normálisok" közt nincs már vékony PCR tesztcsíknyi sem. Halott zóna.

No, azért én nem bánnám, ha már beindulna az atom-malackodás, de úgy rendesen. Ha jól sikerül az EMI akkor nem az lesz a legnagyobb gond, hogy nem indul a fűnyíró, vagy hogy kiég a vezeték a falból, esetleg azzal együtt, de ha leáll pl. az erőművekben a hűtés-keringető szivattyú, na az már valami! Na arra igazán nincs túlélő-csomag. Ahogy hallom a franciáknál is áll mára a fele kapacitás és lehet a többit is visszafogják, nehogy az egész híres francia vendégszerető és emberbarát nemzet egy lövés nélkül megoldja a muszlim és zsidó kérdést Európa számára, atomtemetővé változtatva a Pireneusok és Alpok közrefogta területet. Paksról már nem is szólok, mert minek? Úgy is csak kamuriadók ezek, kamuföldrengésekkel...mert itt már a kamu is kamu.

Kedves megmaradt pár ember, ezeken a szellemi-lelki próbákon keresztül válhatunk immunissá, Kellemetlen érzés lehet azoknak, akik most találkoznak csak a "túlélés" ténykérdésével, miközben nem értik, mire fül az "elit" pofátlan dőzsölése. Teljesen elfogadható disszonancia. Minden halad a tervek szerint és aki kibírta ezt is, felkészülhet a következő megméregtetésre. Így volt ez mindig. Jól összerakták. A legendárium szerint Vajk koronáját Szilveszter a lengyeleknek szánta, de aztán jött egy révülés és a magyar delegáció beköszönt egy tájízű Shalommal hozzá, így lett a magyaroknak szent koronája, mely a lengyeleknek készült. Nos, ha megint ide menekítik a lengyelek a zsidókat onnan is, gondoljatok erre bátran! Mindennek előre megvan már a legendája írva. Bár ellentmondani látszik, hogy a rendkívüli kormányülést szombatra tette a kihelyezett Knesset, azt a látszatot keltve, hogy a szabadkőműves-cionosrta álca nem valóság, de hát az ismerősöm szerint semmi nem az, aminek látszik!


Majd elfeledtem: szeptember 24-én szombaton világbéka meditáció, csoportosított terra-pia, szokás szerint. Jelentkezni: doki.bubo@gmail.com

Tudom, sokan még mindig félnek, sőt rettegnek. A nagy "nemzeti oldal" meg kussol, lapít és vinnyog, ha a nevemet hallja, de hát így volt ez eddig is. Most annyi a különbség, hogy a hivatásos kukkolók közül is sokaknak befigyelt kriptonit és elkezdtek igen erőst egzisztenciálisan berosálni. Nem mondhatok el mindent, mindenről, ezt írtam már sokszor..., de nem is kell, mert akinek hajlama van a látásra, annak látomásai lesznek. Az biztos, senkit nem menthetek meg, ha ő magát nem akarja és nem is tudja, mitől, magamat meg nem menteném semmiképpen! Az én fantázia-világomban mindez nem így működik és jól is van így. Ki hogyan vetett, úgy aratják azt le mások. Mosoly)

Hírek Galéria

Image #219
Image #220
Image #221
Image #222
Image #223
Image #224
Image #225
Image #226

69 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • J
    Szigorítást fogadott el az Állami Duma a " Mobilizáció háborús időben" fogalom kiegészítésében. Több éves börtönnel sújtják a behívás elutasítását, az önként fogságba esést, a szolgáli hely elhagyását is.
    https://ura.news/news/1052588330
    - 2022. 09. 20. 13:21
  • J
    Itt az idője megvizsgálni a határokat. A szétdaradolásra váró Ukrajna után Románia következik: A bolgároknak Dobrudzsát, nekünk Erdélyt kellene visszakapnunk: A németeknel Lengyelország felé van területigénye.
    https://www.pravda.ru/world/1749906-r...a_ukraine/
    - 2022. 09. 20. 13:39
    • szabir
      azt te varjad kelet nyugat mind zsido
      - 2022. 09. 20. 13:45
    • A
      Jázmin nem ez a sorrend. Soros nem így találta ki, ha így jobban érted. Te csak találgatsz.
      - 2022. 09. 20. 15:12
  • S
    Drága Imrém!

    Ahogy kiolvastam a soraid közé rejtett üzenetet: Világ béka meditáció van a világban. A kondért langyos halotti fürdővel indítják és beledöglésig kiforraltak valamit, amit mi meg tudunk. Nyugi van és felnőtt pelenka az idősödő korosztálynak a csecsemői létszámot lekörözve. Vagyis a túlnépesedés épp úgy nem veszélyezteti a világot, mint a születési létszám gyógyszergyárilag tervezett növekedési üteme. Ami ural az az URÁLban már a fordított piramis csúcsán készül kivetülni. A kurva kiborgok és a zombik korszaka már embernek álcázottan honunk lapjain is beköszönt olykor leporolandóan cicásan sündörögve a láb körül. Észen és nem ész nélkül, s főként semmiképp sem fejvesztetten ölellek:

    SZAZSUAY

    Ui. Én nem káderezek, de még vannak itt kádáristák.
    Szóval - tartanak.
    - 2022. 09. 20. 13:49
    • Posta Imre
      Tegnap, miután olvastalak, hogy baj van, hívtalak a vonalason, de nem vette fel a szolgálat helyetted. Látom még megvagy és ennek örülök. Ami a sorosokat illeti, sok minden azért van elütéssel leírva, hogy hátha mégsem..., vagy pont ellenkezője. Ami a mozgósítást illeti, úgy tűnik most lesz "vasfüggöny" megint , csak tittánokból. Kicsit felpörögTEK az események és sokan meg kell húzni magukat, másokat meghúznak mások, akik szintén meg lesznek húzva. Minden forradalom felfalja a "gyermekeit", mint a Mekiben!
      - 2022. 09. 20. 17:13
      • S
        A vas függöny és a lámpavas rokonságba kerülhetnek még. A  Baphomet Mekijük nem vega, úgyhogy jó lesz neki az angolosan előkészített rokoni husika is.
        - 2022. 09. 20. 18:25
        • P
          Tavaj hollóvínkor lehetett kapni emberhús ízű vegánburgert, az idén majd vegán ízű emberburger lesz a menü.
          - 2022. 09. 20. 18:33
      • S
        Bizonnyal közismert, hogy a vas függöny és a lámpavas rokonsága nem agyagi, hanem technikai kérdés, vagy nem kérdés. Mivel a Baphomet Mekijük nem vega, jó lesz neki az angolosan előkészített rokoni husika is. Azok, akik nem védenek, de szolgálnak, nagyon rászolgáltak,...a "tudomisén debosszantlak hogy nyekörözz" módszerükkel a szeretetmegvonásomra. Mondhatnám, hogy a szívembe lopták magukat a kódjukkal, de nem, úgyhogy dekódoltuk. Leordítom: "a bankok az ezüsttel és a világhálón át keresztény igába hajtja a Föld tömegét". Kb ezt üzizték. Jó jelszó?! Hál' a magasztosnak, volt, aki segített levegőhöz jutnom. Lehet, hogy a posta ezért nem hagyja a Postai kapcsolatot, mert az erős kapocs.
        ???
        Zippzár a számon.

        Jó hír, mégsem vagyok elveszett,- legfeljebb veszett leszek...-

        Megtévesztésül így adok hangot mindennek: miau, ...álcahangom: cin-cin
        - 2022. 09. 20. 18:43
        • S
          De nem veszett fejsze nyele, ez a légeny.
          Jó összefoglaló.
          - 2022. 09. 20. 19:18
        • Posta Imre
          Leváltották a főpostást is. Kulcson mondtam, hogy a Posta is kifizetőhely ezeknek...most meg leváltják, mégpedig érdemei elismerése mellett.
          - 2022. 09. 21. 07:42
  • szabir
    na az Azovbol Swiss Gardat csinaltam XD
    -
    ''a Heven Kulcsainak/Key/Kyiv/Klicsko orzoi'' + Yezi Soly Atill s Parthus-korszak stb
    szoval nemtom de a vegin telleg kiralyunk lessz XD - persze ez kamu; van egy Merikan gyerek az Archaix oldalaval aszongya 2040/6-ra varhat valami kaczio - o ''Phoenix cziklunak nevezi'' s addig aszongya az ''Elit'' a fold ala menekul stb - osztan nemtom habar a gyerek olvasott egy csomo mindent sitten volt 26 evet
    -
    https://www.youtube.com/c/Archaix138
    -
    - 2022. 09. 20. 13:49
    • S
      Nagyon elvont vagy, Te Drága Szabir! Messze túl elemzel, mint emberileg elvárható. Beugrató kérdés: Te, robot vagy? Esetleg, M.I.? <br />A zene dinamizmusa tűzkészültséget indukál.<br />Az édes szkíta-szabir szintedet üdvözlöm:<br /><br />SZAZSUAY
      - 2022. 09. 20. 14:02
      • S
        Az igazság megszenvedi megsínyli a túl hosszas elemzést.
        Az igazság a tiszta igazság, az emberek nagy részében indulatot gyűlöletet kelt. Ez egy komoly gond, amit nem lehet megkerülni...
        - 2022. 09. 20. 15:13
        • S
          Hazugságra építette világban ez így működik. Az emberi kapcsolatok és benne a párkapcsolatok, HAZUGSÁGRA épülnek, és akkor megy a hablaty az őszinte szeretetről, a kamu pap vagy az anyakönyvezető előtt is úgy esküdnek meg, hogy előtte már 1-2 évig hazudoztak egymásnak, nem is keveset, aztán kimondják boldogan hogy igen.
          - 2022. 09. 25. 05:21
      • szabir
        muszaj me ez ami tortenelmnek van beadva az mind kamu - s ez meg az alapja kb csak karczolom a feluletet u h emberileg meg jobban kene stb
        - 2022. 09. 20. 16:56
      • szabir
        barmi lehet egyelore a Szeg Jezi kezibe - en amugy kivettem mar nem kell a cizganok kivegyek ahogya zsidok megirtak nekik - csak kerdes mit kodol stb; amug az ukran czimer az a magyar/szikul czimer nem a ferde koronatok feketepofaju arrabbal s zsidoval delrol stb + meg kamu es
        - 2022. 09. 20. 19:51
      • S
        Szabir nem csak szab, hanem ír.<br /><br />(Pici plágium)<br /><br />SZAZSUAY
        - 2022. 09. 20. 20:32
        • szabir
          ''plagium'' s vaon miert hasonlitt a ''PLAGA''=SEB/JARVANY/BETEGSEG VAGY A pELAG-SZIGETEK V ARCHI-PELAG-RA?
          - 2022. 09. 21. 09:27
          • S
            Nagy huncutság, de úgy tűnik téged a fertőző jókedvem elragadott. XD Remélem nem minden ilyen forgószél sebességgel kiviteleződik nálad és fel tudod tenni az i-re a pontot. Azért nem árt, ha a szövegedhez egy szinkrontolmácsot kirendelnek.   Mosoly
            - 2022. 09. 21. 10:19
      • szabir
        Szabir-kham XD - a judrakok valszeg ok votlak akik valahol taccsra tevodtek s azutan a nyakunkra jottek; Parazita; Parasit romanu = ELhagyott vagy Pirat/kalloz; s akit elulzodnek hova megy? a tengerre? s micsinal rabol; latinul Privo=rabolni stb ''privativazczio'' - habar nemtom lehet az egesz emberisegg sztorija csak at van irva a judranra
        - 2022. 09. 21. 09:30
      • szabir
        Jezi a Naza/Nosy-rethy XD vot e vagy a Mienk/Nasa szlavul asszem azaz Meze-i szkitakos vagy szittya/szittho/zsido?
        - 2022. 09. 21. 09:33
  • S
    A korona kamut nagyon elkezdték levezetni.
    Valamire készülnek, de az nem valami jàrványosdi lesz, Debrecenben nem èpül a vak-pina gyár, de már nyáron közölték, hogy az ország mely pontjain fognak hadi üzemek épülni, ez a háború valami másnak a kezdete, mert minek építene orbán hadi üzemeket? Tegyük fel a kérdést!!
    Milyen “érdekes”.
    A koronáról meg elmondják amit eddig is tudta akinek van esze, majd a végén beadják hogy ez is náthává szelídült, szinte lehetett tudni előre a forgatókönyvet, aki egy kicsit is figyelt.
    Hogy Zeller FSB ügynök e? Semmin nem lepődnék meg, de erősen kétlem hogy a CIA-nál meg a moszadnàl ezt a csalit beszopnàk, és nem tudjàk róla hogy az, tehát inkább nem az, mint az, de ez az egész egy színjàték.
    Az oroszok “balfãszkodása” hogy kivonulnak területekről, az Ukrànok meg csak úgy bevonulnak, ezeken a helyeken még véresebb harcokra lehet majd szàmítani, csak ki a nevető harmadik?
    Az ellenségemnek csak úgy odaengedem az elfoglalt területeket és magamra húzom őket, ez több mint szînház, ès persze az oroszoknàl is megy az átszervezés minden szinten, sokak eltűnnek, kiesnek az erkélyről, mindenkit elővesznek, na nálunk ilyenek nem igen lesznek, nincs aki ezeknek a helyére menne, azért nem lesz itt ilyen.
    - 2022. 09. 20. 16:09
    • Posta Imre
      Ne feledd, Aranybulla emlékév van! 800 éves pont a zelső "alkotmányunk", amely speciálisan, de tartalmazza az ellenállási záradékot!
      - 2022. 09. 20. 17:15
      • P
        <ul>
        <li><em>(XXIV. p.) Hogy izmaeliták és zsidók tisztséget ne viseljenek. Pénzváltó, kamara-ispánok, só-kamarások és vámosok, országunkbéli nemesek legyenek. Izmaeliták és zsidók ne lehessenek.</em></li>
        </ul>
        Az Aranybulla ezen pontja miatt kellett kiseggelniük azt sok hazugságot az ősi szkíta-magyar-zsidó rokonságokról (brrrr, a hátamon is feláll a szőr ettől!), ezért ma már minden zsidó magyar akar lenni, így majdan kikerülheti, hogy kirekesszék a vezető tisztségekből, és a föld adományokból. Előbb utóbb úgy is azt fogják kideríteni, hogy a magyarok nem is léteztek és a jövőben meg egyáltalán nem fognak létezni, mert csak valami bugrisok, akik álmodoztak arról, hogy ők valaha, vagy most valakik lennének. Persze lehet csak én álmodozok itten...
        - 2022. 09. 20. 17:39
        • Posta Imre
          Azért Mohács előtt csak odatúrta magát a szefárd Snéor ben Efráim (Fortuátusz Imre (honnan ez az Imre?),  pedig az sem most volt már. Ma meg már nem is találsz olyat, akit ne fertőztek volna meg és még érdekelné is a "téma". Illetve, ha találnál, jól el kék bújtani, mert mire odaér, már meg is fertőzik.
          - 2022. 09. 20. 18:15
          • S
            A magyar Imre nevet a németek már a középkorban Emmerich gót névvel írták át. A Snéor hiába volt szefárd, Magyarországon a zsidrákok a Németr-római Birodalomban használt német nyelv alapján nevezték el magukat, hiába hogy nem voltak askenázik.<br />A Turul történelmi folyóirat a 19. század második felétől foglalkozott/foglalkozik többek közt történelmi személyekkel, névetimológiájával is. Akkori felvetés szerint az Efráimhoz legközelebb álló magyar keresztnév német alakból lett generálva.
            - 2022. 09. 20. 18:45
            • S
              Emrisz pedig Merlin neve. Imre is visszafelé él az időben, ha a régi YouTube anyagait a jelenkorban megnézem. Ez mit generál? Időt? Teret? Mi van ma terítéken, ha a jövőnk már egyben a múlt.
              - 2022. 09. 20. 18:50
              • S
                A jelen szingularitását csak a Multverzum egy pontba zuhanásakor lehet megélni. Addig a múlt megelőzi a jövőt és a jövő a múltat, mindkettő egy felszínen de két dimenzióban.
                - 2022. 09. 20. 18:55
                • S
                  Imre, egyiptomi Napisten rejlik a nevedben, a teremtéssel kezdődik, mely az Ím szóval fejeződik ki. Ím Ré! Mosoly
                  - 2022. 09. 20. 21:19
                  • Posta Imre
                    Mi Re is megyünk vele? Helyes!
                    - 2022. 09. 21. 18:08
                    • S
                      Nem tudom, lehet hogy EGYELŐ-RE semmi-RE.Nem tetszik
                      - 2022. 09. 21. 18:43
                    • A
                      Ha majd tudsz is teremteni, akkor sokra mész, ha nem leszel addig magadnak sokk. Most vicceltem, vagy nem, de az ugyan az.
                      - 2022. 09. 22. 13:30
                • S
                  A szingularitásra vonatkozó közös etimológiai teljesítményünk SzVJH & én:" Ím! RÉ"-re RÁ teszek, és a Napistent köszöntjük.
                  Reggel forduljunk K-felé! "Élet! Üdv! Egészség!"

                  Mosoly
                  - 2022. 09. 20. 21:31
                  • P
                    Vagy Dó, Ré, Mí. :))
                    - 2022. 09. 20. 22:53
          • H
            Fortunátus Imre. Az Imre keresztnév eredetileg az Emmerich német név volt, amely magyar földön Imre-vé egyszerűsödött, és István király fia révén vált népszerűvé egész Európában. Olasz földön Amerigo lett az Imréből, és Amerigó Vespucci révén kapta Amerika a nevét. Tehát valójában egy magyar királyi herceg miatt.
            - 2022. 09. 21. 17:40
        • S
          Hosszabb távon a mentalitás a cselekedetek a lényeg nem az, hogy minek hívatja magát!
          pl Hajléktalan szállón nem keresel jómódú meg tehetős embereket, lakás, gépjármű biztosítással sem házalsz, nem igaz?
          A farkas befesti a szőrét attól még a kutyák meg a juhász még képben lesz!
          Azt adják elő, hogy leakarják vinni az emberiség létszámát 1 milliárd alá új világrend stb...
          Spirituálisan ha a rossz vért leakarnák csapolni fentről, akkor még annyi sem maradna valószínű, valljuk be őszintén...
          - 2022. 09. 20. 18:42
  • R
    Nem kő sokat várni. A papa is szólt már, hogy mindent be kéne szállítani a Vatikánba Szept. 30.-ig. Nahát! https://www.catholicnewsagency.com/news/252093/pope-francis-instructs-vatican-entities-to-move-all-funds-to-vatican-bank-by-sept-30
    - 2022. 09. 20. 17:12
    • S
      I. János Pál 1978-ban azt ígérte hogy a Vatikáni Bank pénzügyeit átvizsgáltatja. Kb. egy hónapi pontifex maximusi ténykedés után a dolgozóasztalára borultan találták holtan. A nevető pápa azt hitte jó viccet csinál. Fleto jó zsidó módjára begyűjti a pénzt.
      - 2022. 09. 20. 19:32
  • P
    Az biztos, hogy az idén nem lesz nálunk kohenvides oltásos baxakodás! Mondta az egyik orvos ismerős aki gyógyszergyárnak dolgozik, hogy az idén nem lesz járványos izé, mert háború van. Ezért nincs is oltóanyag, nem gyártottak. Amúgy meg előfordulhat, hogy azok a gyárak, amiket oltóanyag gyárnak mondtak, már eleve fegyvergyárnak készültek, csak akkor még korai lett volna elmondani, hogy minek is kell nekik ennyi fegyvergyár. Emlékszem, hogy amikor gyerek voltam, még szinte minden gyárnak volt egy fegyvergyártó vészterve. Bármikor pikk-pakk képesek lettek volna hűtőszekrény helyett lőszert, vagy pufkát gyártani. A jól bevált bolsevik, kommunista módszerek még most is megállják a helyüket úgy látszik. Persze mi is lehetne másként, ha úgy is kommunista rendszarban élünk?
    - 2022. 09. 20. 17:24
    • S
      Még szerencse, hogy van elég felhalmozva megmaradva ezt nem mondtad az orvos ismerősödnek? :)
      - 2022. 09. 20. 19:00
      • H
        Annak idején, a szopilizmusban,  a Hódmezővásárhelyi Mezőgazdasági Gépgyárban a Diósgyőrben svéd licenc alapján gyártott 88 mm-es légvédelmi ágyú négykerekű talpát gyártották mezőgazdasági gépek mellett.<br />A Hajdúsági Műveknek is csak "mellékterméke" volt az ugrabugrálós automata mosógép, ami alá kellett eszkábálni egy gumitörmelékből préselt "szőnyeget", hogy ne vándoroljon el a lakásban mindenfelé. De lehetséges, hogy valójában automata aknaszedőnek készült eredetileg...:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        - 2022. 09. 21. 17:44
        • S
          Azért ott a Mérleggyárban volt a fő ügymenet... Mosoly
          - 2022. 09. 21. 20:42
  • S
    A zsidó kommunisták az Internacionáléban énekelték a "Föld fog sarkából kidőlni.." fajdalukat. Lehet hogy a kolóniaistenük megsúgta a jövőt. Nem lehet tudni hogy a Mátrix elpusztításához, átalakításához mi sikeredik. Lehet hogy a Jupiter holdja lesz, nem ezt ígértem.
    - 2022. 09. 20. 18:58
    • P
      A lényeg, hogy már recsegnek-ropognak a virtuális falai. Emiatt talán könnyebb dolgod lesz kedves SzVab! :)
      - 2022. 09. 20. 22:56
      • S
        Pillangó szárny effektus. És tudatos tudattalan. Kinti technológiával, ami ide csak másolatként adaptálódik. Olyan, mint a giccs az igazi művészethez képest.
        - 2022. 09. 21. 10:28
  • C
    Szombat délután nagy vihar lesz, én már a vîzfüggöny magasságát számolom. Trump nyilatkozott, nagy vihar lesz, a fotón, feje felett érdekes villámlás 360 fokos szögben. Vihar=eső,havazás,széllökés. Valamire hasonlît,de előtte elmegyek lottózni és megjátszom a 24-est, mert állítólag az biztos nyerő. Februárban is nyertem vele,de csak tapasztalatot. Nem szabad játszanom, sohasem nyerek,a többiek is megmondták .
    - 2022. 09. 21. 01:42
  • C
    Az egyik csajszi ismerősöm azt mondta , Magyarországon nem érdemes lottózni,mert szegény ország,nagyobb nyereményt nem tudnak kifizetni. Akkor hol lenne érdemes játszani? Gazdaságilag erős országban. Pl? Nagy Britanniában játszanál, az a biztos nyerő. Szerintem ott se fizetnek, Nem tudom eldönteni. Ezek tényleg játszanak,vagy a valóságban nyerni is lehet.
    - 2022. 09. 21. 10:22
  • R
    ford.: "Annak ellenére, hogy Joe Biden kijelentette, hogy „a járványnak vége”, a Fehér Ház közbelépett annak tisztázására, hogy ez nem jelenti azt, hogy lemondanak a sürgősségi egészségügyi hatáskörökről.

    Biden a 60 Minutes vasárnapi megjelenése során tette ezt a megjegyzést.

    „Még mindig van problémánk a Coviddal. Még mindig sokat dolgozunk rajta. Ez – de a járványnak vége – mondta."

    Nem először fordult elő, hogy Biden nyilatkozata látszólag nem volt tervezett, és a Fehér Ház rohant a "kárelhárítás" érdekében.

    Senkinek sem meglepetésére a kormányzat nem hajlandó lemondani arról a jogköréről, amelyet a közegészségügyi vészhelyzet elrendelésével ruházott át, amelyet nem fognak feloldani.

    "Egy adminisztrációs tisztviselő azt mondta a CNN-nek, hogy az elnök megjegyzései nem jelentenek változást a víruskezeléssel kapcsolatos politikában, és nem tervezik a 2020 januárja óta érvényben lévő és jelenleg meghosszabbított közegészségügyi vészhelyzet feloldását. október 13-án” – írja a CNN.

    Más szóval, a technokrata kontroll őrültek valószínűleg megújítják az erőt a télre, amely alatt a természetes immunitás gyengülése és egy másik COVID-változat visszatérése miatti durva influenza-szezon megkenni fogja a „100 százalékosan biztonságos és hatékony” legújabb fordulójának csúszását. "Vakcina.

    Biden megjegyzései a 60 Minutes-ban "meglepett néhányat az adminisztrációban", a CNN szerint rendszeres előfordulás, amikor Biden kissé eltér a forgatókönyvtől.

    Szintén tisztázni kellett az interjú során tett másik megjegyzését, miszerint az Egyesült Államok csapatokat küldene Tajvan védelmére egy kínai invázió esetén.

    A Fehér Ház egyik tisztviselője később azt mondta, hogy a Tajvannal kapcsolatos politika nem változott. https://summit.news/2022/09/20/despit...cy-powers/
    - 2022. 09. 21. 10:45
  • H
    https://privatbankar.hu/cikkek/makro/lukasenka-mozgositotta-a-biztonsagi-eroket-feheroroszorszagban.html

    A cikkhez csak annyit fűznek hozzá, hogy Fehéroroszországban is milyen szép oroszos neve van az ottani cionbiztonsagi szolgálatnál dolgozóknak ( pl. Alexandr Volfovics ) Mosoly
    - 2022. 09. 21. 11:03
  • R
    Putyin bejelentette, hogy teljes mértékben támogatja Ukrajna keleti régióit, így Donbászt és Donyecket, amelyekben a napokban népszavazást tartanak Oroszországhoz csatolás céljából. A kör bezárul. Oroszország gyógyítja azt a történelmi szakadást, amelyet a bolsevizmus teremtett Oroszország és Ukrajna között. És miközben ez a szakadás begyógyul, a másik Ukrajna, a NATO által létrehozott Ukrajna is kialszik. Ukrajna, amely a pénzmosás barlangjává vált. Ukrajna, amely gyermekeket keresett és eladta szerveiket szerte a világon. Hogy Ukrajna meghalt, és Vlagyimir Putyin aláírta a kihalását.
    https://t.me/intelslava/37549
    🇷🇺⚡Nem tehetjük, nincs erkölcsi jogunk arra, hogy a hozzánk közel állókat a hóhér darabokra tépje. Nem tudunk nem válaszolni őszinte vágyukra, hogy meghatározzák saját sorsukat."

    Vlagyimir Putyin megígérte, hogy biztonságos feltételeket biztosít a népszavazások megtartásához…
    *
    Az Euromaidannal a NATO és Washington mély állam egy bábállamot épített fel, amelyet öngyilkos merénylőként használhattak Oroszország ellen. Putyin az ukrajnai keleti régiók népszavazásainak elismerése révén lebontja ezt a bábállamot, hogy újra egyesítse az orosz anyaországgal. Putyin történetének legsúlyosabb vereségét mérte a NATO-ra. Ma az atlantizmus korszaka határozottan meghalt.
    *
    Minden, ami idén Ukrajnában történt, azért történt, mert Vlagyimir Putyin tökéletesen tudta, hogy Washingtonban nem igazán a Biden-kormányzat irányítja az irányítást. Vlagyimir Putyin tudta és tudja, hogy a Demokrata Párt és a mély Washington állam soha nem nyerte vissza igazán az irányítást a Fehér Ház felett. Vlagyimir Putyin tudott erről a bizonytalanságról, és felhasználta a tökéletes pillanatokat, hogy döntő csapást mérjen a NATO-ra. Vlagyimir Putyin mindezt Donald Trump oldalán tette. Trump és Putyin szövetsége megölte a globalizmus katonai ágát: a NATO-t."
    09:05 szeptember 21 Cesare Sacchetti https://t.me/cesaresacchetti
    - 2022. 09. 21. 11:38
  • Gerry
    Sokat hallani szeptember 24.-rõl. De senki sem tud semmit...
    Szerintem olvassatok vissza néhány hónappal:


    https://postaimre.euroweb4you.com/inf...dmore=119
    Elolvasták úgy tízezerszer, és persze a hozzászólásokat is.
    ...kicsit késõbb...

    https://postaimre.euroweb4you.com/inf...cle_id=400
    - ez már csak 4'000 olvasást érdemelt ki...
    Hát ez az, az emberek nem szeretik a rossz híreket olvasni... "-A muki csak képzelõdik"

    De nem megmondta elõre mi fog történni, ez a vöröshajú??? Aztaaa!
    Aztán - ma kitett egy cikket és meg elolvastam, hogy mit is ír aaaa... hogyishívják? - Ja; A haza pártja:


    https://ahazapartja.hu/haboru-lesz-na...gy-haboru/

    Van még kérdés? .... Lesz!
    ...napok kérdése(i).
    - 2022. 09. 21. 12:26
  • Posta Imre
    Néhány hónapon belül olyan katonai konfliktus robbanhat ki, amely az egész világra kiterjed – mondta Aleksandar Vucic szerb elnök az orosz sajtónak a mai ENSZ-közgyűlésen.

    Vucic úgy látja, hogy folyamatosan romlik a viszony a nyugati országok, valamint Oroszország és Kína közt, így

    pár hónapon belül egy olyan, hatalmas katonai konfliktusra kerülhet sor, melyet a második világháború óta nem láthattunk

    – mondta.

    Arról is beszélt, hogy jelenleg minden szem arra szegeződik, hogy mit fog mondani Vlagyimir Putyin orosz elnök, hiszen ez döntően befolyásolhatja nem csupán az ukrajnai háború dinamikáját, hanem az egész világ politikai dinamikáját is.

    „Nem nehéz kitalálni, Putyin elnök mit fog mondani. Szerintem a különleges művelet most egy általános háborúba fog átcsapni, a kérdés csak az, hogy mik lesznek a határok” – fogalmazott Vucic.

    https://www.portfolio.hu/global/20220...aggregator
    - 2022. 09. 21. 16:50
    • S
      Reméltem hogy az Illuminati meglépi ezt. De ezzel nem lesz vége. Lassan eljön az az idő amiért én még itt vagyok. 2030-ig nem megy el, az úgy tűnik biztos. Erre számítottam, de túl korainak tűnik.
      Még egy. Ez egy szimuláció. Az ukrán háború egy szimulációs próbája az új nagy háborúnak. Röhejes, hogy az összes ejrópai ország aki Ukrajnának fegyvereket szállít hivatalos adatok szerint mind volt orosz haditechnikai színvonal.
      - 2022. 09. 21. 17:58
      • Posta Imre
        A "fegyverszállítás" mást is fed, viszont belevon mindenkit, így a világháború már maga is tény. Remélem innen már nem lesz visszaút és most lepörgetik a homókásokat a rokkán.
        - 2022. 09. 21. 18:11
        • S
          Jogos a "fegyverszállításról" amit írsz.
          Együtt reméljük.
          - 2022. 09. 21. 18:27
  • Posta Imre
    Hszi Csin-ping: A kínai hadseregnek fel kell készülnie egy valódi háborúra
    2022. szeptember 21. 17:15
    A Kínai Népi Felszabadító Hadseregnek a valódi harccselekményekre való felkészülésre kell összpontosítania - jelentette ki szerdán Hszi Csin-ping kínai elnök.
    Az államfő - akit a Ria Novosztyi orosz hírügynökség idézett a kínai állami televízió tudósítására hivatkozva - erről szóló iránymutatást adott a nemzetvédelmi és katonai reformokkal foglalkozó egyik szeminárium résztvevőinek Pekingbe
    Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
    https://www.portfolio.hu/global/20220...ura-568267
    - 2022. 09. 21. 18:48
  • Posta Imre
    A NATO után az EU is közölte: nem állunk háborúban Oroszországgal

    Korábban Vlagyimir Putyin azt mondta, hogy Moszkva "az egész nyugati katonai gépezet" ellen harcol és Brüsszelt is említette.

    Az Európai Unió nem áll háborúban Oroszországgal, de továbbra is támogatni fogja Ukrajnát a Moszkva elleni harcban – jelentette ki szerdán Peter Stano, az EU külügyi szóvivője.

    Egy sajtótájékoztatón Stanót arról kérdezték, hogy az EU hadiállapotban áll-e Oroszországgal, tekintettel arra, hogy korábban Vlagyimir Putyin azt állította, hogy Oroszország “az egész nyugati katonai gépezettel” áll szemben Ukrajnában. A külügyi szóvivő nemmel válaszolt.

    “Természetesen nem állunk háborúban Oroszországgal. Támogatjuk Ukrajna legitim, jogos harcát, hogy megvédje népét és területét” – mondta, hozzátéve, hogy Kijev nemcsak magát, hanem az európai demokratikus értékeket is védi.
    https://oroszhirek.hu/a-nato-utan-az-...orszaggal/
    - 2022. 09. 21. 18:53
  • S
    Imre, ne teregess ki nyílt titkokat mert még gyanút fognak, hogy inspirálsz másokat, de nem úgy, mint kón...spíra
    Mosoly
    - 2022. 09. 21. 21:13
    • S
      In spirál spórál Cohen-spirált spirituszt.
      - 2022. 09. 21. 21:25
  • V
    Pénteken lesz a napéjegyenlőség, az Északi-sarkon beköszönt a fél éves éjszaka.
    https://www.idokep.hu/hirek/holnap-in...aszati-osz
    - 2022. 09. 22. 17:13
  • G
    Október 9-én lesz elnökválasztás labancoknál, az egyik jelölt ez a rosenkranz https://www.parlament.gv.at/WWER/PAD_...ndex.shtml. Csak nekem van parajnám vagy ennek tényleg hasonló arcberendezése van mint a netánjahunak? A plakátokon mégjobban hasonlít. Egy ismerősöm beszélt egy orvossal és úgy hallotta hogy a vidéki mentőszolgálatokat (k)asztrálisan rezsicsökkenteni akarják a megyeközpontokba.
    - 2022. 09. 22. 22:32
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (1)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %