Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Mélyállam, avagy különben dühbe jövünk!

Mélyállam, avagy különben dühbe jövünk!
Kizárólag közjószágoknak! Eső, eső hátán, hanyatt-homlok. Kárpátok köze telik, gáznyomás emelkedik. A Végzet Hegyébe titokban ásott csatornákon vezettek vizet az orkok és az izzó láva a kürtőben hatalmas gőz-gázrobbannást eredményezett. Beköszönött Szauron sötétségének kora. Tegnap adta a Gyűrűk urában a tudatprogrómozó média. Sötétség az van, a gázrobbanás meg ma igen gyakori jelenség szerte a cégvilágban, olajfinomítókat, tározókat is érintve. Talán a maciék már tudni vélik, hogy az Északi Áramlatot is egy lengyel-kazár izraeli U-Bot Delfin fingatta ki, USA felügyelet alatt. Csoda lenne, ha a moszad nem lenne a Balti szószban nyakig. Az ismerősöm szerint a tükörtojás-válasz lehet a lengyelek lekapcsolása a norvég "éterről" és esetleg egy-két angloszaxon informatikai optikai és egyéb kábel megalodonnal történő megrágicsáltatása, ha érezze a siratófal-tőzsde és Szity of London a jurassic gyíklesők gondoskodását. Kína eközben leszed pár muszkos és muszkolatlan kémholdat és mindjárt kezdődhet a neuton-show!

Ennek a tudománytalan és fantázianélküli naplóbejegyzésnek is van apropója. Nem, nem Apró Piroska és árnyékcsaládja. Bár, kiderülhet, hogy mindennek mindenhez van köze. Tegnap tolták elém a hírt, miszerint a Nemzetbiztonsági Könyvtárat Hevesy Pálról nevezték el. Remek összefoglaló van róla, tipikus szabadkőműves beavatott, annunaki minden sallangjával, cafrangjával és persze a mazsihisz által üdvözölt zsidó nacionalista (röviden: cionista). Érdekes utalás ez, akárhogy is értem a "nemzetbiztonságot", de szimbólumként mindenesetre káprázatos kórkép. 26-án ismételték Gulyás István Erről van szóját és éppen Herzl Tivadar naplóját vitatták és a cionizmust, mint "zsidó fasizmust", vagy ilyesmit. A kiadója Schmidt Mária, aki az SZDSZ pénztárosának feleségeként leggazdagabbak egyike és Pár napja együtt "térgyeltek" Gorbacsov bebalzsamozatlan kadaverje előtt Moszkvában, parancsra várva, fia Ungár Péter LMP társelnök, képviselő...! Ez eddig mind dicséretes. 

Tegnap szembesültem vele, hogy az OTP-s Csányi kilépett a "sátánista körökből". Jó, csak vicc volt, persze, onnan nem lehet kilépni, vagy lelépni, meglépni..., ezt mutatja az egyre csak szaporodó orosz befolyásos "állami" vagy annak látszó intézmények vezető funkcionáriusainak és oligarcháinak baleseti statisztikája. OTP ügyfélszolgálat: +36 (1) 366 6666  Tegnap viszont papíralapon láttam ugyanezt, csak 999-es verzióban és nem fordítva ültem a lovon. Fura. Lehet, meg5G-ztek.

Olvasom, hullanak az oltottak is, orvosok, focisták, gyerekek, egy gimis felakasztotta magát, vagy legalábbis ezt írják és híres zenész gyermeke. Bajság van, de minél közelebb a vész, anál távolabb a baj, ahogy azt már Pippineztem itt kódnyelven, szimbolikázva.

Olaszoknál megvolt a kirakati átrendezés, vagyis, ami eddig jobbra volt, az középen, ami fent, úgy Lenint, és végül a nagy forgolódásban a Deep state csak oda tette a szőke babáját, nemzeti matr-jóskának mutatva. A rabbik megint csak táncot járhattak, ha már újév van náluk. Megjegyzem a régi orosz kalendárium is szeptemberben ülte ezt a napot, nem januárban, bár akkor még nem latinolták a 12-es ciklust sem, ahol a szeptem a 7-et jelenti...de nem baj ez sem, mert itt semmi nem az, aminek mondják és láttatják - az ismerősöm szerint.

Pont véletlen csinálták meg a Különben dühbe jövünket is, mire a "választások" mennek. Miért? Illig dühösnek Lenin? Náluk is vetítik, hogyan pofozza szét az olasz chabad -maffiát a két vagány, Terence Spencer és Bad Hill.  De fel sem kaptam Vona a fejem, ami már leesett, mint az infláció és az állami csődörölés kérdése, ha nem olvasom, hogy Viktor is DÜHÖS! Na mondok! Ismerősöm szerint valami szafaládé került a maceszba, de én nem vagyok gurmarionet, így nem tudom ezt megítélni. Dühösnek lenni jó. Tudom, de most? Éppen most, mikor minden olyan jól alakul és végre élőben kecsegtetnek atomgombát látni? Ajaj! A düh még nagyon messze vagyon a haragtól, pont amilyen messze lesz a "nép" is a vagyontól. Tán matematikai egyenlettel is kalauzolni lehetne a kauzalitást, miképpen alakul itt hamarosan a Gauss egyenes! Harag? Mire jó? Semmire! Smafu!

De aztán véletlen éppen ma reggel sonkázás közben (Csabi,Pisti, még mindig kitart a cолдатская еда!) kitárult előttem Overton ablaka. Olyan remekül összefoglalta az orosz szerző, miképpen operálnak és manipulálnak itt minden réteget, tömegeket, hogyan történik az agymosás és miképpen lehet ellenállni neki, hogy még a nyers mustár is elfelejtett égetni (nem csíp). Feleszméltem, hogy sok éve én már ezt is tálaltam nektek, de hát mit nem?

"Most leltem rá, de legyen itt, hátha értitek ti is, miért hozom. Magyarul alig van rá hivatkozás, de az egyikbõl idecitálom a "lényegét". Hogy lehet az "elfogadhatatlanból" nem csak elfogadhatót, hanem "normát" gyártani, arra adja meg a skálát, a többit a szabadkõmûves buzi zsidó banda (kormányok) és hivatalok, no meg a média lerendezi.

"Overton kialakított és dokumentált egy technikát, amivel a társadalom megváltoztatja a viszonyulását egy tabunak számító kérdéshez. Bebizonyította, hogy bizonyos módszerek használata egy meghatározott idõ alatt manipulálni tudja a közvéleményt a médián keresztül, és a társadalomban egy teljesen elfogadhatatlan jelenséget elfogadott normává alakít, akár még a törvénykezésbe is beemelve."

Hangsúlyozta, hogy ez az úgynevezett Overton ablak leírja, hogyan lehet elveket népszerûsíteni a szólásszabadság, vagy a nemzeti érdek leple alatt. Hogy ez mennyire mûködött, a nácizmust hozta fel példának, ahogyan társadalmilag elfogadottá váltak a haláltáborok.

Az Overton ablak valójában egy politikai elmélet, aminek a lényege az, hogy az emberek politikai döntése sokkal inkább múlik egy bizonyos intervallumon (ablak) belüli értékeken, mint a politikus személyén. Következésképpen ezt az intervallumot (ablakot) kell eltolni, nem elég egy népszerû politikust az adott ügy mellé állítani."Link

https://postaimre.magyarnemzetikormany.com/news.php?readmore=105

Ölég nyílt manipuláció zajlik ám elvtársak a zúrban, szovhozban, kolhozban! Nehéz nem csak ellenállni, de ellene nem állni sem könnyű!

Talán fel sem hozom, ha nem ajánlja valaki a másik oldalt is.

Egyben teszem be, nehogy elvesszen!

A tömegalakítás, mimetikus (majmoló) fertőzés és bűnbakképzés pszichológiája

Barátom és kollégám, Dr. Mary Talley Bowden nemrég tette fel ezt a fontos kérdést, amely a világjárvány idején sokakat zavarba ejtett: “Egy 5 éves korom óta barátom nem akar velem semmit sem kezdeni most a Covid nézeteim miatt. Tudom, hogy ezt mindannyian megtapasztaltuk már. @akheriaty meg tudod magyarázni a pszichopatológiát?”

Azt javaslom, hogy a szociálpszichológia két beszámolója – Matthias Desmet tömegalakítási elmélete és Rene Girard mimetikus fertőzéselmélete – segít megválaszolni ezt a kérdést. Ez a két elmélet nagymértékben hozzájárul a világjárvány során kialakuló néhány rejtélyesebb viselkedésforma magyarázatához.

Az első elmélet, a tömegalakítás, akkor került a nyilvánosság elé, amikor Robert Malone röviden összefoglalta Joe Rogan podcast-jében. Az internet felrobbant, ahogy az emberek többet akartak megtudni a koncepcióról. A Google technikai főnökei közbeléptek, hogy eltemessék az elméletről szóló információkat, amikor az emberek a “tömegalakításra” kerestek. Ez az interjú miatt Malone állandó Twitter-börtönbe került, Rogan-ra pedig dühösek lettek.

Desmet elmélete azonban az elmúlt száz évben felhalmozott szilárd társadalomelméleti és pszichológiai ismereteken alapul. Ahogy Desmet, a Genti Egyetem professzora leírja, a tömegalakítás feltételei között az emberek nem azért vesznek be egy narratívát, mert az igaz, hanem mert az bebetonoz egy társadalmi köteléket, amelyre nagy szükségük van.

A tömeg- (vagy közönség-) formálás egy társadalomban nagyon sajátos feltételek mellett alakul ki. Az első feltétel az, hogy az emberek a más emberekhez való kötődés hiányát, az értelmes társadalmi kötelékek hiányát tapasztalják. Gondoljunk csak a magány járványára, amelyet a bezárások csak súlyosbítottak. Az egyetlen kötődésünk virtuális volt, ami a valódi emberi kapcsolatok elszegényedett helyettesítője.

A második állapot az élet értelmének hiánya, ami közvetlenül következik a társadalmi hálózatokba – családi, szakmai, vallási stb. hálózatokba – való beágyazottság hiányából. Desmet ezzel kapcsolatban megemlíti, hogy a Gallup 2017-es felmérése szerint az emberek 40%-a teljesen értelmetlennek élte meg a munkáját, további 20% pedig arról számolt be, hogy a munkájának erős értelemhiánya van. Mindössze 13% találta értelmesnek a munkáját.

Más társadalomelméleti szakemberek Max Weber-től Emile Durkheim-ig dokumentálták ezt a társadalmi atomizálódás és a vallási dimenzió elvesztésének tendenciáját az elmúlt két évszázadban Nyugaton. A tömegalakítás előfordulása tehát a 19. és 20. században vált gyakoribbá, amikor az ember és a világ mechanisztikus szemlélete kezdett uralkodóvá válni.

A tömegképződés harmadik feltétele a népességben szabadon lebegő szorongás magas szintje. Nincs szükség tanulmányokra, diagramokra és grafikonokra – bár most már rengeteg van belőlük –, hogy ezt az állapotot a világjárvány idején világszerte bebizonyítsuk. A szabadon lebegő szorongás a félelem egy olyan formája, amely nem irányul egy konkrét tárgy vagy helyzet felé. Ha félek a kígyóktól, tudom, hogy mitől félek, és így tudom kezelni ezt azáltal, hogy nem megyek el az állatkert hüllőosztályára, és nem túrázom a sivatagban.

A szabadon lebegő szorongás, mint például a láthatatlan vírus által keltett szorongás, rendkívül elviselhetetlen, mert az embernek nincsenek eszközei arra, hogy szabályozza vagy kontrollálja. Az ebben az állapotban krónikusan megrekedt emberek kétségbeesetten keresnek valamilyen eszközt, amivel kiszabadulhatnak belőle. Tehetetlennek érzik magukat, mert nem tudják, hogy mit kerüljenek vagy mi elől meneküljenek, hogy ezt az ellenszenves lelkiállapotot kezelni tudják.

A negyedik állapot, amely az első háromból következik, a frusztráció és az agresszió magas szintje a lakosság körében. Ha az emberek úgy érzik, hogy szociálisan elszakadtak, hogy az életüknek nincs értelme vagy jelentősége (esetleg azért, mert nem tudnak dolgozni, vagy iskolába járni a bezártság körülményei között), hogy szabadon lebegő szorongás és pszichológiai szorongás gyötri őket, amelynek nincs egyértelmű oka, akkor frusztráltnak és dühösnek is fogják érezni magukat. És nehéz lesz tudni, hogy hová irányítsák ezt a dühöt, ezért az emberek olyan tárgyat keresnek, amelyhez szorongásukat és frusztrációjukat kapcsolhatják.

Ha ilyen körülmények között a tömegmédián keresztül egy olyan narratívát terjesztenek elő, amely a szorongás tárgyát jelzi, és stratégiát kínál e célpont kezelésére. Ez azonban nagyon veszélyes: az emberek feltűnően hajlandóak lesznek részt venni egy olyan stratégiában, amely a narratívában jelzett szorongás tárgyának kizárására vagy akár elpusztítására irányul.

Mivel sok ember kollektíven vesz részt ebben a stratégiában, egy újfajta társadalmi kötelék – egy új szolidaritás – jön létre. Az új társadalmi kötelék az embereket egy erősen averzív mentális állapotból szinte eufórikus megkönnyebbülésbe viszi, ami arra sarkallja őket, hogy részt vegyenek egy társadalmi tömeg kialakításában. Az emberek újra elkezdik érezni az összetartozást, és ezzel a válság egy része megoldódik. Az életnek ezzel a közös kötődéssel kezd értelmet adni, megoldva az értelem problémáját azáltal, hogy egyesülnek a szorongás tárgya ellen, ami egyben a frusztrációjuk és agressziójuk levezetését is lehetővé teszi. De a tömeg álszolidaritása így mindig egy megbélyegzett külső csoport ellen irányul; az övék a harag és az undor által bebetonozott közös kötelék.

Az emberek nem azért veszik be a narratívát, mert hisznek benne, még akkor is, ha az abszurddá válik, és nem áll kapcsolatban a tényekkel, hanem éppen azért, mert az olyan társadalmi köteléket teremt, amelyről nem akarnak lemondani. Mint a hipnózisban, látóterük túlzottan beszűkül, és kizárólag az elfogadott narratíva elemeire összpontosít. Lehet, hogy halványan tudatában vannak a járulékos károknak vagy az ellentmondó tényeknek, de ezeknek alig vagy egyáltalán nincs kognitív vagy érzelmi hatásuk – a bizonyítékok egyszerűen megszűnnek számítani.

Az új társadalmi tömeg haragja pontosan azok ellen az emberek ellen irányul, akik nem akarnak részt venni a tömegalakításban, akik elutasítják az új társadalmi kötelék alapját. Hónapokig, amikor az elnöktől kezdve a közegészségügyi tisztviselőkig magas rangú személyiségek panaszkodtak a “be nem oltottak világjárványa” miatt, világossá vált, hogy ki volt a kijelölt célpont: azok, akik elutasították a társadalmi távolságtartást, a maszk viselését, a védőoltást vagy más kovid intézkedéseket.

Az ezen intézkedések köré csoportosuló tömeg számára ezek rituális viselkedéssé válnak, amelyek megszilárdítják a társadalmi köteléket.

A rituáléban való részvétel, amely nélkülözi a pragmatikus előnyöket és áldozatot követel, azt bizonyítja, hogy a kollektíva magasabb rendű, mint az egyén. A lakosság ezen része számára nem számít, hogy az intézkedések abszurdak-e. Gondoljunk például arra, hogy egy étterembe maszkkal a fejünkön sétálunk be, és amint leülünk, azonnal levesszük.

Desmet kutatásai szerint a teljes népesség körülbelül 30%-a, jellemzően azok, akik temperamentumilag hajlamosak a hipnózisra, teljes mértékben elfogadják azt a narratívát, amely ezt a tömegalakítási folyamatot irányítja. További 40-50% nem fogadja el teljesen a narratívát, de nem is akar nyilvánosan ellenállni, és nem akarja magára vonni az igaz hívők 30%-os szegmensének elmarasztalását. A lakosság további 10-20%-a nem könnyen hipnotizálható, és továbbra is nagyon ellenáll a tömegformálás folyamatának, sőt, megpróbál ellenállni annak romboló túlkapásainak. Az egyén intelligenciaszintje nem korrelál azzal, hogy melyik csoportba kerül, bár néhány személyiségtényező valószínűleg igen.

A tömegbe tartozó egyének áthatolhatatlanok a racionális érvelésre, és ehelyett az élénk vizuális képekre reagálnak, beleértve a grafikonokon és diagramokon bemutatott számokat és statisztikákat, valamint a narratívában központi szerepet játszó üzenetek ismétlését. Desmet továbbá azt állítja, hogy – akárcsak a hipnotizált állapotban, ahol az ember érzéketlen lehet a fájdalomra, ami még az érzéstelenítés nélküli műtétet is lehetővé teszi – a tömegalakítás folyamatába belekerült valaki radikálisan érzéketlenné válik az élet egyéb fontos értékei iránt. Mindenféle javakat elvehetnek tőle, beleértve a szabadságát is, és ő alig vesz tudomást ezekről a veszteségekről és károkról.

Szélsőséges esetekben a tömegek képesek lesznek atrocitások elkövetésére, miközben azt hiszik, hogy szinte szakrális kötelességet teljesítenek a nagyobb jó érdekében. Ahogy Gustave Le Bon, az 1895-ben megjelent klasszikus mű, “A tömeg: A népszerű elme tanulmánya” című könyv szerzője rámutatott: ha az ébren lévők megpróbálják felébreszteni az alvajárókat, kezdetben kevés sikerrel fognak járni; azonban továbbra is békésen és erőszakmentesen kell próbálkozniuk, hogy megakadályozzák a legrosszabb kimeneteleket. Minden erőszakot ürügyként fognak felhasználni az agresszorok, hogy fokozzák üldözésüket és elnyomásukat. Ezért fontos, hogy továbbra is kimondjuk az igazságot és erőszakmentes ellenállást gyakoroljunk.

A tömegalakulás elmélete mellett a jelenség megértéséhez hasznosak a 20. század egyik legnagyobb gondolkodójának, Rene Girard stanfordi professzornak a mimetikus fertőzésről és a bűnbakképző mechanizmusról szóló meglátásai. Ez sok tekintetben kiegészíti a tömegképződési elméletet. Girard úgy látta, hogy nemcsak egymás viselkedését, hanem egymás vágyait is utánozzuk. Végül is ugyanazt (ugyanazokat) a dolgot (dolgokat) akarjuk, például: “Elsőnek kell beállnom a sorba a védőoltásért, ami lehetővé teszi, hogy visszakapjam az életemet”.

Ez mimetikus rivalizáláshoz vezethet, és növelheti a társadalmi feszültséget és konfliktust. Az a mechanizmus, amelyet a társadalmak e konfliktus feloldására használnak, a bűnbakképzés. A társadalmi feszültséget (amelyet a bezárások során és a félelemalapú propagandával felerősítenek) egy személynek vagy személycsoportnak tulajdonítják, azzal a javaslattal, hogy ha csak megszabadulunk a [töltse ki az üres mezőt “tisztátalan” társadalmi tag(ok)kal], akkor a társadalmi feszültség feloldódik.

A bűnbak (ebben az esetben az oltatlanok) száműzése vagy megsemmisítése hamisan azt ígéri, hogy a társadalom visszatér a harmonikus állapotba, és eloszlatja az erőszakos konfliktus veszélyét. Bár a bűnbakképzés némileg enyhíti a társadalmi feszültségeket, ez mindig csak átmeneti. A mimetikus rivalizálás folytatódik, a társadalmi feszültségek ismét felerősödnek, és újabb bűnbakot kell keresni (pl. most az ellenség az állítólagos dezinformációk terjesztői). A körforgás folytatódik.

Érdekes mellékes megjegyzésként Girard azt állította, hogy Krisztus keresztre feszítése leleplezte ezt a bűnbakképző mechanizmust, és egyúttal meg is szüntette annak hatalmát, mivel felfedte, hogy a bűnbak ártatlan áldozat – ezzel megfosztva a bűnbakképző mechanizmust ideiglenes hatalmától. A bűnbak áldozatának ártatlansága, a mimetikus fertőzés végső fázisa olyan lecke, amelyet még mindig nem tanultunk meg.

https://aaronkheriaty.substack.com/p/mass-formation-mimetic-contagion

https://write.as/1te/

Na, ezen tudományoskodás után lehet "összeesküvőségek" emlegetve függéseket látni. Most adnak egy orosz sorozatot egy zseni matek tanítón éniről, aki hülye rendőrök helyett old meg matematikai egyenletekkel szinte bármilyen bűntényt. Hülyének lenni ma sikk, tanárnak meg "idehaza" egyenesen kiváltság!  A címe: швабра, vagyis "felmosó". Szeretnék bemutatni, milyen lenne, ha itt akár csak ritkán is és csak egyesek, de gondolkodnának. Kulcsmondata: Nincsenek véletlenek!

És akkor tessék, miről is kellett ma írjak. Pár napja megjelent egy anyag egy "igazoltatásról", amiből aztán újságcikk, végül tegnap RTL-es riport is született. Ha igaz, a kezdő képsorokon én is, Emő is és a Bolvári pár is rajta vannak és az esemény az UCC körül tűnik keringetve lenni. Mikor "Lukács Embert" észleltem, hogy intézkedés alá vették és UCC témaköre felmerült, tudtam, hogy ennek folytatása kell legyen és köze lesz "hozzánk" és a kirakatperhez, amit most készítenek elő. Elő került Borbély kormányzó is pár relevánsnak tűnő tényadatot is bedobtak a "köztudatba". Izraeli cég, usa-ba bejelentve, cég...állam...elég zavaros dolgok ezek, nem? Jó lenne tisztázni, igaz? Sok éve már akartam ezt, de az "állami intézmények" és vezetőik valahogy nem tartották ezt lényegesnek. A riportban megszólaltatnak egy szakértőt is, aki összeesküvés-elméleteket emleget, bár arcra inkább egy moszad-lágerből most utóképzett, delegált manipulátornak tűnt, csak úgy "keverfajilag" az ismerősöm számára. Véletlen? Véletlenek nincsenek, mondja Shvabra. Dobrev "árnyékkormány", Gyurcsány-Orbán kijelentései, utalásai, Kövér elszólásai, Novák az USA-ban, mintha haza menne iskolába, görkorival, miközben itt a tanarak tüntetnek és már olvasom, ügyvédek "pro bono" ajánlkoznak védve őket az "állammal szemben"? Mi van? Lemaradtam valamiről?

Ha érdekel benneteket, nézzétek meg a cikkeket, illetve hsz-be beteszem, mert túl hosszú lenne ide. Csak az UCC-ról annyit, számtalanszor foglalkoztunk már a témával. 2013-ban az értesítés után azonnal megküldtem a "hatóságoknak" és persze semmilyen reakció nem volt rá. Rövidítve ennyi:

 

A 'magyar állam' nem jogképes! Feljelentés!


Nem lenne meglepõ, tudva, hogy Simon Perez azt mondta 2007-ben, hogy felvásárolták Magyarországot...! Járjatok már utána, mert az eddigi képletbe nagyon is passzol ez az "ismeretlen". Ha igaz, akkor nincs is mirõl beszélni, a hivatalok nem jogképesek. Ezt tudjuk mivel jár! Tudjuk?

Link

Rád is vonatkozik! Hír a Váltásról
2013.04.10. 20:23 mayapr

EZ+SYSTEM©

Megoldás2013

Halló Kedves Olvasóm! Most egy rendkívüli hírt közlök veled. Belevágok a közepébe. Ismered, van az a nagyon okos elgondolás, hogy amirõl nem tudunk, az nem fáj. És ez így is van. De attól még lehetnek a dolognak következményei, ha valamirõl nem tudunk, igaz?

Nos, most egy olyan hírt fogok neked elmondani, amirõl eddig nem tudtunk, mégpedig azt, hogy magyar kormányunk 2004.11.12-én az USA-ban egy bejegyzett vállalat lett. A leírásban megmutatom a linket, megtalálhatjátok ti is a bejegyzést. És így jártak el. Most itt egy linkre hivatkoztam, amit a szöveges anyagban megtalálsz. Ez csak egy Hír.

Hogy miért történt és hogyan, kicsit hosszabb lélegzetû volna elmondani. Legyen annyi az alapinformáció, hogy az Amerikai Szövetségi Bank a FED és a Világbank csoport, igen fontos szerepet játszottak benne. Mondhatni, hogy õk voltak a forrásai 1913-tól a jelen ideig tartó gazdasági történéseknek. Õk generálták a 29-es világgazdasági válságot, majd a második világháborút, a jelenlegi válságot is õk készítették elõ, és közben egy globális rendszert építgettek vállalati-kormányok létrehozásával. Ezzel rabszolgákká tettek minket, a tudtunk nélkül, és képzeld a föld összes nemzete belesétált a szépen szövögetett vashálóba. Hármat kivéve. De, ennek vége, ha errõl többet szeretnél tudni nézz utána magad!

Foglak részletesebben is tájékoztatni, a http://megoldas2013.blog.hu/ oldalon. Ja, a három nemzet, aki kimaradt ebbõl, Kuba, Irán és Észak-Korea.

A hír a következõ: megszüntették ezt a nagyon radikális úgynevezett globalizációs törekvést, errõl rengeteget hallhattál különféle fórumokon, globalizáció így, globalizáció úgy. Végül is volt egy háttérhatalom, akik nem a kormányok voltak, hanem a pénzhatalmak. A kormányokon keresztül érték el azt, amit akartak és ugye a politikusokból lettek a kormányok. Tehát ez a rendszer így épült fel Bank rendszer – Kormányzati rendszer – Politikai csoportok. Jó, ezt most hagyjuk.

Ennek a rendszernek vége szakadt, mert egy emberi jogi csoport állt össze, vizsgálatokat és kutatásokat végeztek az Amerikai Szövetségi Banknál FED, a Világbanknál, a Rockefelleréknél és Rothschildéknál. nem sorolom fel a teljes listát. Gondolhatod, elég hosszú! Kiderült, hogy jogtalanul tesznek dolgokat. És, itt nagyon finoman fogalmaztam! Nem sorolok fel mindenkit, nézz utána magad szemével, megadom a linkeket. És, ha ezt levélben kapod mellékelem a KÖZZÉTÉTEL DOKUMENTUMÁT....


Posta Imre

feladó: bubó doki doki.bubo@gmail.com
címzett: Police in Hungary orfkvezeto@orfk.police.hu;
Ügyelet BRFK ugyelet.brfk@budapest.police.hu;
Nemzetbiztonsági Szakszolgálat nbsz@nbsz.gov.hu;
Nemzetbiztonsági Hivatal nbh@mail.nbh.gov.hu;
knbsz@knbsz.gov.hu;
Központi Nyomozó Fõügyészség kny.fou@mku.hu;
Press in USA Embassy pa@usembassy.hu;
rusemb@euroweb.hu;
info@ih.gov.hu;
IGOR SZAVOLSZKI AND PUTIN!!! ruskons@euroweb.hu;
packosznr@nni.police.hu
dátum: 2013. május 16. 11:17
tárgy: A "magyar állam" nem jogképes! Feljelentés!
küldõ: gmail.com
/ruskons@euroweb.hu/pa@usembassy.hu/kny.fou@mku.hu/nbh@mail.nbh.gov.hu/nbsz@nbsz.gov.hu/ugyelet.brfk@budapest.police.hu/orfkvezeto@orfk.police.hu/doki.bubo@gmail.com

Itt a teljes akkori cikk. http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=3799


Azt tudni lehet, hogy a NAV akkor vezette be éppen az ÜCC rendszerét, ami az "ügyfelek" adatazonosításához kötődik. Teszek erről a galériába anyagot, de itt van a "link" is. http://www.retsag.hu/hi/nav_telefonos_ugyintez17.pdf  

Jó, ez nem jelent semmit, ahogy a többi sem. Az igaz, hogy amit most látunk, inkább hasonlít egy feudális-posztkommunista utópiához, gazdasági erőtér teljes és tán annyira nem is demokratikus és alkotmányos átrendezéséhez, de ez piha. Ha valaki maffia-rendszerről és usa-ban (esetleg Vatikábnan, Londoban, Párizsban) bejegyzett, cégként nyilvántartott "kormányoktól" retteg, az nem látja, hogy lényegében a "világ" egésze mára egy cég, illetve cégek hálózata. Vannak közük zömáben fiktívek, ezek szolgálanak a "Mély állam" bűnözői körének valódi finanszírozására és a legenda szerint van egy vékony réteg, valóban "legitim", a "plebs" számára látszatként odatolt mechanizmus, ami mostanra azért gyakran kimutatja, hogy valójában az sem az, aminek látszik.- az ismerősöm szerint, aki pont ugyanolyan hülye a közgazdasághoz és a politikához, amilyen hülyének látszanak mára a "politikai és közgazdasági" döntési láncok és személyek. Szóval, állam, vagy nem állam, államcsőd, vagy magáncég államnak feltüntetve, melyet ki tudja ki, milyen szabályok szerint és milyen célra finanszíroz...ma már nem elvetemült kérdések, legalábbis nem annyira, mint a lapos föld elmélet, vagy a gyíkeberezés. Azért ciki lenne, ha holnap már nem csak az "alternatívok" hoznák, hogy nem csak valós alapja van a kételkedésnek, de kifejezetten akarják is már a "Föld valódi urai", hogy ennek a majomkodásnak, debilségek és idiótaságnak egy, vagy több atomvillanásnyi véget kellene vetni", de előbb még nem ártana megtudni mindenkinek, milyen bábszínházban is vettek részt!.  Mostanra mindenki idiótává lett. Az is, akit érdekel a "politika" és az is, akit nem.

Sokan azt mondják már, talán dühből, hogy a látszat szerint egy, vagy több szervezett bűnözői kör álcázza magát kormányoknak szerte a világban és összejátszva robbantanak ki háborúkat, csinálnak vírusos emberbecsináltat...és mindezt minden jogi, emberi következmények nélkül, hazudozva, lopva, csalva, teljesen nyilvánosan teszik immár. Én ehhez kérem nem értek, viszont nyilvánvaló tény, a totális elmebaj felé terelik a tömegeket azon pszichológiai szabályok szerint, amikről fentebb idézőjelben értekeztem. Háború a lelkekért? Szétválasztás? Nem áll meg itt a hullaszállító, ez már régen bizonyos.

A véletlenek a végtelenben keresztezik egymást, nem véletlenül. Felteszek a galériába olyan írásokat, melyek elég "szervezett bűnözés-gyanús" szagmintája van, csak "állami" minőségében. A volt NAV-os legény küzd a zelmekkel rendületlenül és tapasztalja azt, amit én is megéltem sok évek alatt. Se törvény, se jogszabály, csak hamis zárjegy és tit-tok szolgálai fekete büdzsé, ki tudja kiknek és melyik szabadkőműves vállalkozás címkéje alatt, persze mindig telavivi kanyarokat beiktatva. Nem lehet ezen eligazodni ép ésszel rég, csak szar-kazmussal. Lehet a média majd segít ebben is, ahogy eddig, persze nem rajtunk és nekünk, mert van elég tönkre tett ember, akiket a halálba kergetett a krízis és likvidált is akad mára elég, akik azt sem tudták, hogy egy "USA-ba bejelentett izraeli cég" valamelyik "főispán-hejettese" vetett vagyonkájára szemet és ezért kellett pusztulnia, mert ő hitte a jóistent és túlvilági örök életet, s talán laposföldhívő sem volt, mégis kicsinálták..., demokratikusan.

Vidám vasárnapot kívánok Nektek és ne feledjétek, október 8-án világbéke meditációt tartunk, esetmegbeszéléssel, jó kedéllyel, optimistán, mert ne feledjétek, az atomgombának csak a kalapja a mérgező, a bocskora a halálos!

Legyetek jók és ne vegyéTEK komolyan, amit fentebb összefantáziáltam! Az élet csodálatos, csak az a baj vele, hogy már kezd túl hosszúra nyúlni az üreg. Nincs itt vége semminek, még csak el sem kezdődött igazán. 

Ha igazak a pletykák, decemberben nem csak iskolaszünet lesz, közigazgatási szünet, hanem az állam is csődöt jelent be, bár nem értem, hogy akkor most magáncég, vagy nem, vagy izraeli, vagy usa, esetleg bedől a tőzsde..? Megkérdezem a rendőrség, ügyészség,...szakembereit, specialistáit, ők vajon mit gondolnak, meddig lesz fizetésük? Bíróságon is lehet összébb megy a mogyoró, vagy tán el is tűnik. De persze mindez csak fixáció, nem a valóság.  Matolcsy és a MNB sem magáncég, ez egészen biztos! A látszat, lehet csal néha, de legalább semmi nem biztos!

Annak ellenére, hogy a jelenlegi rendszerünk inkább hordoz magában kádári, nosztalgiázgatós, „legvidámabb barakk” elemeket, a másik rendszer, amivel még párhuzamba lehet állítani, az pontosan a dualizmus. A zsidóság a Monarchia idejéhez hasonlóan kiemelt szerephez jut hazánkban, ehhez pedig az Orbán-kormány csupán hozzájuk való lojalitást és egy minimális „nemzeti elköteleződést” (szigorúan idézőjelben) vár el, jóval kevesebbet ebből, mint a Monarchiában. Hevesy Pál mint névadó pedig egy újabb gesztus a zsidóság felé. Egy a megszámolhatatlan közül. Egyébként a hozzánk eljutott információk szerint az immáron Hevesy Pál Nemzetbiztonsági Könyvtár munkalégköre elviselhetetlen, sokan fel is mondtak a közelmúltban, a Kövér László által 2017. április 1-jén hivatalba helyezett Cseh Gergő Bendegúz pedig kivétel nélkül csak zsidó származású dolgozókat vett fel.
Forrás: https://kuruc.info/r/7/249398/
Annak ellenére, hogy a jelenlegi rendszerünk inkább hordoz magában kádári, nosztalgiázgatós, „legvidámabb barakk” elemeket, a másik rendszer, amivel még párhuzamba lehet állítani, az pontosan a dualizmus. A zsidóság a Monarchia idejéhez hasonlóan kiemelt szerephez jut hazánkban, ehhez pedig az Orbán-kormány csupán hozzájuk való lojalitást és egy minimális „nemzeti elköteleződést” (szigorúan idézőjelben) vár el, jóval kevesebbet ebből, mint a Monarchiában. Hevesy Pál mint névadó pedig egy újabb gesztus a zsidóság felé. Egy a megszámolhatatlan közül. Egyébként a hozzánk eljutott információk szerint az immáron Hevesy Pál Nemzetbiztonsági Könyvtár munkalégköre elviselhetetlen, sokan fel is mondtak a közelmúltban, a Kövér László által 2017. április 1-jén hivatalba helyezett Cseh Gergő Bendegúz pedig kivétel nélkül csak zsidó származású dolgozókat vett fel.
Forrás: https://kuruc.info/r/7/249398/
Annak ellenére, hogy a jelenlegi rendszerünk inkább hordoz magában kádári, nosztalgiázgatós, „legvidámabb barakk” elemeket, a másik rendszer, amivel még párhuzamba lehet állítani, az pontosan a dualizmus. A zsidóság a Monarchia idejéhez hasonlóan kiemelt szerephez jut hazánkban, ehhez pedig az Orbán-kormány csupán hozzájuk való lojalitást és egy minimális „nemzeti elköteleződést” (szigorúan idézőjelben) vár el, jóval kevesebbet ebből, mint a Monarchiában. Hevesy Pál mint névadó pedig egy újabb gesztus a zsidóság felé. Egy a megszámolhatatlan közül. Egyébként a hozzánk eljutott információk szerint az immáron Hevesy Pál Nemzetbiztonsági Könyvtár munkalégköre elviselhetetlen, sokan fel is mondtak a közelmúltban, a Kövér László által 2017. április 1-jén hivatalba helyezett Cseh Gergő Bendegúz pedig kivétel nélkül csak zsidó származású dolgozókat vett fel.
Forrás: https://kuruc.info/r/7/249398/

Hírek Galéria

Image #242
Image #243
Image #244
Image #245
Image #246
Image #247
Image #248
Image #249
Image #250
Image #251
Image #252
Image #253

52 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • H
    Móra Ferencet is be kell tiltani.
    A Király kenyere c. novellájában leírja, hogy hogyan vész el kézen-közön a liszt, amiből a Királynak sütnének egy kis cipócskát.
    És ott van a megoldás is.
    Habár az már Móra korában is 'utópia' volt (gondolom ezt az író maga is pontosan tudta - az egyik, ha nem a legszebb, magyar nyelvű írónk nagyon okos ember volt - és meg volt a véleménye a 'választottakról...' is - talán ezért is hallgatják agyon ma is).
    - 2022. 10. 01. 16:00
    • Posta Imre
      Mármor a születésekor régen le volt játszva az uzsorázás és ezt mai nappal és éjszaka bárki megtapasztalhatja.
      - 2022. 10. 01. 18:46
  • Posta Imre
    Na itt van a "konteo"! Remek reklám ez, pontosan azért is csinálják. Túl sokan tapasztalják már, hogy a "jogrend" kicsit meg van bolygatva és valójában a paragrafosokra hivatkozva bárkinek, bármiről, bármit...megtesznek, vagy éppen megtenni mulasztanak.- az ismerősöm szerint. Persze én ebből semmit nem tapasztalok, sőt!

    Megtaláltuk az Embert, aki nem személy és nem igazolja magát a Magyarország nevű cég szolgáinak

    2022. szeptember 30. 20:48

    Az ominózus rendőri igazoltatós videó főszereplője kérdésekre nem válaszolt, ehelyett egy egyperces nyilatkozatot adott.

    A Fókusz stábja megpróbálta kideríteni, hogy az interneten terjedő rendőri igazoltatós videó szereplői vajon miért álltak ellen az intézkedésnek és miért mondták azt, hogy ők emberek, nem személyek.

    A stáb ottjártakor Lukács Tibor ismét minden mozzanatot dokumentált, csak úgy, mint a balul sikerült közúti ellenőrzés során Balatonszemesen. Kérdésekre nem volt hajlandó válaszolni, egyetlen nyilatkozatot tett, íme az teljes terjedelmében:

    „Nyilatkozni szeretnék, így egy percben, Jásdi Kiss Imre barátom és tanítómnak köszönhetően, mennyire kell figyelnünk a magyar szavak mögöttes tartalmára. Ami Balatonszemesen történt állítólagos igazoltatás, abban az esetben, melyet Zoltán és a párja, Bianka követett el a Magyarország nevű, Amerikában bejegyzett cég, vállalatnak a szolgáiként, dolgozóiként, az minden esetben a közjogi értelmet, tehát a szabálysértést, súlyos testi sértést kimeríti. Tomai Hajnalka embertársam és én, jómagam nem követtünk el semmiféle hatóság elleni erőszakot. Mi szabad emberek vagyunk, szabadnak születtünk, és megtettük a megfelelő tájékoztatást, emberként azonosítottuk önmagunkat. Magyarország kormánya nemzetközileg nyilvántartott D-U-N-S számmal rendelkező cég. A One People Public Trust a UCC rendszerébe rögzítette, hogy minden vállalatként működtetett kormányt és bankot felszámol.”
    Megtaláltuk az Embert, aki nem személy


    De mi is az a OPPT-UCC, amire hivatkozik?

    A kérdést az Apostoli Magyar Királyság kormányzójának tette fel a Fókusz. Borbély József nem ismeri el a jelenlegi magyar államhatalmat, és azt állítja: tavaly a parlamentet is feloszlatta egy rendeletben, de még ő is mérsékletre inti azokat, akik ezekre a törvényekre alapozzák az életüket.

    „Ez egy amerikai kereskedelmi törvény, és benne van, hogy minden államra vonatkozik. De ez az Egyesült Államokra vonatkozik, és ott sem minden államra. Ez egy ott lévő kereskedelmi törvény, aminek semmi hatása nincs, legfőképp a világra” – fejtegette.

    Az OPPT-UCC konteohívők még Magyarországon is számos csoportot alkotnak, és nem értenek mindenben egyet. Két évvel ezelőtt a Házon Kívül is foglalkozott a témával, miután egy dusnoki pár erre az összeesküvés-elméletre hivatkozva nem volt hajlandó anyakönyveztetni a gyermekét, mondván: ezzel rabszolgasorsba taszítják.
    Ezért veszélyes dolog a Szkeptikusok Társasága szerint

    Pintér András Gábor a Szeptikusok Társaságától azt mondta, ezeknek a csoportoknak fals a kiindulási pontja, mert egy olyan elképzelésre épül, miszerint háttérhatalom irányítja a világot, ami valami furcsa módon szervezi az államokat.

    Bár ez a konteo egyáltalán nem új, időnként mégis nagyobb figyelmet kap, ha a sajtó felkap egy-egy ilyen akciót. Nem véletlen, hogy ezek a téveszmék a legtöbbször egy krízisesemény közelében válnak népszerűvé.

    „A probléma ott van, hogy az egy dolog, hogy valaki elhisz egy összeesküvés-elméletet – ilyen a laposföldnek a hívők köre is. De ott nem feltétlenül annyira felháborító a helyzet, mivel nem egzisztenciális problémákhoz kapcsolódik, hogy valaki azt érezze, hogy ebből egy olyan mozgalmat kell építenie, aminek tényleges akciói kell hogy legyenek. Ez a veszélyes dolog, amikor egy teljesen téves elképzelésre alapulva valamilyen olyan társadalmi megmozdulást látunk, ahol a gyakorlatban alkalmaznak teljesen fals elveket. Ilyen volt ez az igazoltatás, ez egy teljesen abszurd helyzet” – tette hozzá Pintér András Gábor.

    Az intézkedés alá vont párossal szemben hivatalos személy elleni erőszak gyanúja miatt feljelentést tett a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság, a hivatalos személyek sérelmére elkövetett becsületsértés miatt pedig nyomozást folytat.
    https://rtl.hu/fokusz/2022/09/30/megt...em-szemely
    - 2022. 10. 01. 16:02
  • Posta Imre
    Levélben jött, ez is egy vélemény.

    "Mára hatalmas seregeit hozták létre a "leleplező, megbuktató" ügynököknek. (debunk mis- and disinformation) Megadnak nekik minden pénzt, technikát, eszközt, jogi és fizikai védettséget, többségüknek névtelenséget/rejtettséget de némelyiküket név szerint sztárolnak. Hálózat a hálózatban. Van ilyen külön egységük a hadseregeknek, pharma lobby-nak, média hatalmaknak, közösségi médiáknak, kormányzatoknak, globális szervezeteknek... Szerves egységet alkotnak. Gigantikus adatfeldolgozó telepeik vannak pl az usa-ban. Különféle algoritmusokat futtatnak.
    Ezt ők maguk hirdetik és teszik. Szó nincs akármilyen elméletről.

    Nem csak a hátsójukból rántották elő ezt sem:
    "Pintér András Gábor a Szeptikusok Társaságától azt mondta, ezeknek a csoportoknak fals a kiindulási pontja, mert egy olyan elképzelésre épül, miszerint háttérhatalom irányítja a világot, ami valami furcsa módon szervezi az államokat.

    "annyira felháborító a helyzet,... hogy ebből egy olyan mozgalmat kell építenie, aminek tényleges akciói kell hogy legyenek. Ez a veszélyes dolog, amikor egy teljesen téves elképzelésre alapulva valamilyen olyan társadalmi megmozdulást látunk, ahol a gyakorlatban alkalmaznak teljesen fals elveket."

    Mitől is "teljesen téves, fals (újabb gyönyörű magyar szó!)? Csak, mert a debunker azt mondja. És ez untig elég. Vagy nem?

    De lássuk, ki a fókusz által előrántott leleplező társaság:
    "Pintér András Gábor a Szeptikusok Társaságától azt mondta...."

    Nomen est omen: lássuk a szeptikus jelentését:
    "Vérmérgezés a szervezet egészét érintő gyulladásos válaszreakció, melynek hátterében fertőzés áll. A szepszis súlyos, potenciálisan életveszélyes állapot, mely során a gyulladásos válasz kontrollálatlan, ezért a szervezet magát is károsítja, a folyamat végül többszörös szervi elégtelenségbe torkollik."

    Ez történik a társadalmakban is világszerte. Lássuk, mi az ellenszere?

    Antiszepszis jelentése:
    "Élő szervezetet fertőtlenítő, a szervezetben lévő kórokozó baktériumok szaporodását gátló, fertőzés, rothadás elleni szer."

    Ha a szepszist a társadalmainkban burjánzó ötödik vagy akárhányadik hadoszlop tartja fenn és fokozza azt a globális endlösung irányába, régóta megvan a módszerünk ellene, csak bátran alkalmazni kell. Egy életveszélyes helyzetből kizárólag életveszélyes úton / utakon lehet kijutni. Az életveszély kizárólag az életveszélyes helyzettől való távolodással egyenes arányban csökken.
    A fél-elemből az egész-ségbe.
    Ezért teljesen abszurd és önpusztító hárítani az elszánt cselekedetet a halálfélelmek miatt.

    Tehát semmi mást nem kell tenni, csak egyre jobban "felháborítani" őket békés mozgolódásunkkal, szókimondásunkkal, példamutató egyéni és mégis összetartó ÉLETformáinkkal. Nem engedjük be többé a fertőzést, leküzdjük a belső gyulladást, éhhalálra kényszerítjük a belső kórokozóinkat, kitakarítjuk a bennünk lerakódott mérgeket és éltető erővel helyettesítjük azokat.

    Egyre jobban megy ez nekünk.
    Ezért vinnyognak zavarodottan "kedves barátaink"
    - 2022. 10. 01. 16:16
  • Posta Imre
    "Egyszerűen nincs szükségünk a népesség nagy részére" - Yuval Harari, a WEF és Klaus Schwab vezető tanácsadója megdöbbentő interjút adott
    AH month ago Great Reset, Háttérhatalom, Yuval Harari,

    "Egyszerűen nincs szükségünk a népesség nagy többségére" - megdöbbentő interjút adott Yuval Noah Harari, a WEF vezető tanácsadója
    Yuval Noah Harari, a Világgazdasági Fórum egyik vezető tanácsadója és a csoport alapítójának, Klaus Schwabnak közeli barátja ismét a hírekben szerepel, miután James Bond főgonoszaihoz illő, szokatlan megjegyzéseket tett.

    Harari a múlt héten a The TED Audio Collective podcasttal beszélgetve népszerűsítette az emberiség számára a GREAT RESET Nagy Újraindítás utáni disztópiáját.
    Harari

    Chris Anderson, a népszerű Ted Talks médiaplatform vezetője vezette a Hararival készült interjút.

    Azzal kapcsolatban, hogy merre tart az emberiség a 21. században, a WEF tanácsadója szerint

    egy olyan világ felé tartunk, ahol az emberek "már nem részei a jövő történetének" a mesterséges intelligenciának (AI) és más technológiáknak köszönhetően.

    Harari felvetette egy hipotézisét arra vonatkozóan, hogy az emberek világszerte miért csalódtak a jelenlegi politikai, társadalmi és gazdasági légkörben és felvetette, hogy ez abból eredhet, hogy azt gondolják, a jövőnek nincs szüksége rájuk.
    .com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/

    "Részben az is lehet, hogy az emberek rájönnek - és helyesen gondolják -, hogy 'A jövőben nincs szüksége rám. Itt van ez a sok okos ember Kaliforniában, New Yorkban és Pekingben és ők tervezik ezt a csodálatos jövőt a mesterséges intelligenciával, a biotechnológiával, a globális összekapcsolhatósággal és miegymással és nincs szükségük rám".

    Talán ha kedvesek, akkor dobnak majd felém néhány morzsát, mint például az egyetemes alapjövedelem. De lélektanilag sokkal rosszabb azt érezni, hogy haszontalan vagy, mint azt, hogy kihasználnak" - magyarázta Harari.

    A globalista előadó és író leírva, hogy mit jelent majd a 21. századi technológia az emberiség számára, Andersonnak elmondta,
    .com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/

    "Egyszerűen nincs szükségünk a lakosság túlnyomó többségére, mert a jövő az egyre kifinomultabb és szofisztikáltabb technológiák fejlesztéséről szól, mint például a mesterséges intelligencia, a biomérnöki tudományok, a legtöbb ember nem járul hozzá ebben semmihez, kivéve talán az adatait. És bármit is csinálnak az emberek, ami hasznos, ezek a technológiák egyre inkább feleslegessé teszik őket és lehetővé teszik majd az emberek helyettesítését".

    Ezután Anderson megpróbálta elképzelni, hogy az emberek mit tudnának kezdeni az újonnan szerzett szabadidejükkel, ha a legtöbb munkát és feladatot robotok és mesterséges intelligencia végzi el, és felvetette, hogy az emberek inkább olyan dolgokra koncentrálhatnának, amelyeket érdekesnek találnak.

    Erre válaszul Harari egyetértett azzal, hogy
    .com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/

    "Sok új és izgalmas munka lesz az emberek számára", de ellenérvként azt állította, hogy a legtöbb ember nem lesz képes elvégezni ezeket az új munkákat és "lemarad".

    Talán megragadva, hogy mennyire brutálisak Harari megjegyzései, Anderson megkérdezte:
    .com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/

    "Szóval ismét, kétségbeesetten próbálok valamiféle reményteljesebb fordulatot adni ennek... a kiszoruló munkahelyek nagy része valójában olyan unalmas munkák, amelyek nem igazán érintik magának az emberi létnek a lényegét".

    A Ted Talk alapítója megpróbálta feldobni a jövőnk kilátásait és azt állította, hogy "nincs hiány olyan dolgokból", amiket az emberek akkor is csinálhatnának, ha az összes munkahelyet elveszik.
    .com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/

    "Az emberek nagyon jók abban, hogy a magányos emberek ne érezzék magukat magányosnak, és ezt nagyjából bárki megteheti" - jegyezte meg.

    .com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/

    "Tudod, a közösség egy káosz. Nagyjából bárki, aki él valahol, elvileg tehetne valamit azért, hogy jobbá tegye a közösséget. Lefesthetne egy kerítést, vagy végezhetne valamilyen önkéntes szolgálatot, vagy bármi mást".

    Ami a jövő csökkentett népességét illeti, Harari kifejtette, hogy az első hullámban a harmadik világ olyan országaiban élők lesznek "haszontalanok", mint például Honduras.

    Lényegében, amikor olcsóbbá válik az olyan nemzetek számára, mint Amerika, hogy saját ipari termékeiket a Mesterséges Intelligencia (AI) által irányított, pilóta nélküli munkaerő segítségével állítsák elő, nem fogják többé alkalmazni más nemzetek olcsó munkásait sem.

    A WEF vezető tanácsadója elmondta, hogy el tudja képzelni, hogy a "kaliforniai technológiai óriások" segítenek a vagyon újraelosztásában a "pennsylvaniai anyáknak", de nem tudja elképzelni, hogy az első világbeli nemzetek anyagilag segítsék a szegény polgárokat "Hondurasban, Mexikóban vagy Brazíliában".

    Harari beszélt egyik kedvenc témájáról is, az emberek "meghackelésének" képességéről, hogy manipulálni tudják a döntéseinket, megjósolják a választásainkat és döntéseket hozzanak helyettünk.

    Valószínűleg észrevéve, hogy az emberiséget szinte teljesen kiirtják a globális elit által tervezett disztópikus világban, Anderson megkérdezte:
    .com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/

    "Van-e olyan forgatókönyv, amelyben elég fontos módon visszaírhatjuk magunkat ebbe a történetbe, mint az egyetlen olyan dolgot az univerzumban, amiről tudunk, amely valóban képes azokra a dolgokra, amelyek a legfontosabbak az univerzumban - azaz a szeretetre, az örömre, a kreativitásra, arra a fajta békeérzetre, amiről beszéltél?"

    Harari elkerülte a közvetlen választ arra, hogy van-e mód arra, hogy "visszaírjuk magunkat ebbe a történelembe" és figyelmeztette a világ népét:
    .com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/

    "Most egy verseny folyik, hogy általában az emberiséget és különösen téged meghekkeljenek".

    "Erőfeszítéseket kell tennetek, hogy a nagyvállalatok, a kormányok versenytársai előtt maradjatok, akik megpróbálnak titeket meghackelni. Tehát jobban meg kell ismernetek magatokat, mert most már itt vannak ezek az erők, amelyek megpróbálnak titeket meghackelni" - tette hozzá.

    Annak érdekében, hogy az emberiség képes legyen átnavigálni az "éghajlatváltozáson", a nukleáris háború fenyegetésén és az olyan "bomlasztó technológiákon", mint a mesterséges intelligencia, a WEF előadója váratlanul "globális együttműködésre" szólított fel.

    Hogy számukra mit jelent a globális együttműködés az emberiség számára egy globálisan irányított világkormány alatt, erről vannak már elképzeléseink....

    https://banned.video/watch?id=62fab3fc6e98e97187d78030

    A teljes cikket fordította és szerkesztette: VilagHelyzete

    Az eredeti cikk címe: ‘We Just Don’t Need the Vast Majority of the Population’ – Top WEF Advisor Harari
    - 2022. 10. 01. 21:19
    • R
      közben azzal házalnak, hogy azok a milliárdok, akik szó nélkül szót fogadtak, együttműködtek a lezárások alatt, azok a szociális pontrendszert is szó nélkül tűrik majd https://www.australiannationalreview.com/state-of-affairs/wef-says-billions-who-complied-with-lockdown-restrictions-will-also-comply-with-social-credit-scheme/
      - 2022. 10. 04. 13:21
  • T
    Elképesztő, hogy még mindig mennyi ember nem látja ezt... Hiába mondom az ismerősöknek, családtagoknak, barátoknak, senki nem hiszi el ezeket a napnál világosabb tényeket, nem hajlandóak leülni megnézni egy előadást sem Imrétől, nem hajlandóak elolvasni a Luzsénszky féle Talmud fordítást, nem hajlandóak megnézni Peres azon beszédét, hogy felvásárolták Magyarországot, Lengyelországot, hiába küldöm nekik, hiába mutatom, elfordulnak.. napról napra egyre szomorúbb vagyok ettől, nem igaz hogy ennyire sötétek az emberek.. Engem ez nagyon zavar, nem tudom hogy lehetne hozzászokni!
    - 2022. 10. 01. 21:25
    • Laplage73
      Hasonlóan hozzád, egy cipőben vagyok, de már én túl tettem magamat az egészen, nem vagyok kárörvendő, de amikor látom hogy szenvednek. Amikor fogalmuk nincs hogy miért nem értenek semmit, amikor mindig csak sírnak, én már nem mosolygok rajtuk, hanem röhögök 😀
      - 2022. 10. 01. 21:37
    • S
      Bíztasd őket hogy menjenek oltatni.<br />Ezt komolyan mondom most. Így könnyebben hozzászoksz majd.
      - 2022. 10. 01. 21:37
      • T
        Hát igen, valahogy hozzá kell szokni, hogy nem lehet mindenkit felvilágosítani és ezzel megmenteni az életét, még ha az egy nagyon közeli rokon is..
        - 2022. 10. 01. 22:14
        • S
          Golyó…
          - 2022. 10. 02. 07:22
          • Posta Imre
            Hógolyóra gondósz, remélem. Jön a tél-tábornok! A burjátoknál, ha jól emlékszem, hoztak "törvényt", hogy mindenki a börtönben megválthatja a büntetését katonai szolgálattal. Már mondják, milyen remek, most megkapják a beavatást, fegyvert és ha esetleg hazatérnek...a korrupt rendőr-ügyész-bíró-oligarha...de kell ez. Vissza kell "vadítani" az amúgy is régen magára hagyott, kiirtandó népeket.
            - 2022. 10. 02. 10:14
            • S
              Ekkora tesztoszteron termeléssel? Vadítani? Furcsa lenne! A többit meg hagyjuk, azt is tudniuk kellene ki ellen vaduljanak és miért. Itt a megoldás a teljes törlés lenne, és tiszta lappal.
              - 2022. 10. 02. 11:39
    • S
      Tamas, akiket felakartál világosítani azokon úgy láttad, hogy határozottan tisztában gondolják magukat a dolgokkal és magabiztosak?
      Mit tartanak fontosnak pl anyagi dolgok kocsi, tv műsorok nézése, okostelefon, facebook ezerrel stb... ? (Eddig ez mind megvolt akkor miért aggódnának, nem igaz...)

      Attól, hogy valaki nem oltatta be magát még úgy vannak sokan vele, hogy tutira mindig lesz elég üzemanyag, elektromos áram és legfeljebb fával fűtenek egy időszakot ha nem lenne elég gáz.
      Mellé az állása is stabil, boltban is lesz elég kaja és megveszi majd ahogyan eddig is.
      - 2022. 10. 02. 00:35
      • T
        Az a vicces (vagy nem is annyira), hogy ők maguk mondják is ezt a "Mi lesz ha.." dolgot, mi lesz ha nincs elég üzemanyag, ha nem lesz mit levenni a polcról az élelmiszer üzletben, mi lesz ha nem lesz ez meg az, és látják, hogy nagy probléma van a világban, azt is tudják, hogy ez generált probléma, de valahogy ők mégis elutasítanak mindenféle magyarázatot erre, magyarul látni látnak, csak rohadtul sötétek, nem hajlandóak befogadni semmi új dolgot, ő szerintük az én magyarázatom erre a dologra összeesküvés elmélet, ez csak konteó, nem igaz stb... és sehogy nem lehet velük megértetni, vagy pl. sehogy nem lehet megnézetni egy előadást sem velük Imrétől, ők ezt nem, ők ezt nem, mert szélsőséges nem jó meg stb... Látja mi van, mégse hiszi, sajnos meg kell tanulnom nekem is, hogy az ilyeneken nem lehet segíteni!
        - 2022. 10. 02. 00:46
    • A
      Én is hasonló helyzetben vagyok...
      - 2022. 10. 02. 21:50
  • vian
    - 2022. 10. 02. 01:04
    • A
      Senki nem adott fel semmit , csupa reszeredmenyrol irsz.
      - 2022. 10. 02. 06:30
      • Posta Imre
        Betyár, írhatnál egy értelmes összefoglalót arról, miképpen látod a szitut, merre fejlődik. Ez a passzív indulatteli tagadás nem áll jól neked.
        - 2022. 10. 02. 10:16
        • A
          Na hogy allunk Bubo Doki ? Remelem minden rendben van es bizakodva varjatok a szebb jovot . Ahogy a multkor mondtam a pokol teljesen kiurult mert minden gonosz lelek itt gyotor minket , de ez nem tathat mar sokaig .<br />Az ertelmes osszefoglalonak most nincs sok ertelme , mer az esemenyek nagyon gyorsan valtoznak , es csak eretlen kovetkezmenyeket vonhatunk le . Eppen ezert szoltam be a Vian komamnak , hogy ne siesse el a kovetkezteteseivel mert azzal csak onmaganak okoz sok sok zurzavart. Nekem sikerult eleg jol ralatni a folyamatokra , a hogyanra es a miertre . Ahogy te szoktad mondani "kepben vagyok". <br />"passziv indulatteli tagadas"<br />A passziv nem az en stilusom , indulat nincs bennem, inkabb temperamantumos lelkesedes , a tagadas a gyengek fegyvere , en nem vagyok gyenge , en vallalom az igaz valot minden korulmenyek kozott .
          - 2022. 10. 02. 11:50
          • Posta Imre
            Betyár, betyár, mondottam már, nekem anyai nagyanyám családnevét viseled. Hááát, ha vállalod az igaz valót, neved címed a szerkesztőségben...aztán a tik-tok szolgálatok meg majd irányítják a behívósdit. Ez ilyen. Vagyunk egy páran, akik vállalták már a zigazvalót, nem kell kapkodni, nincs miért sietni. Most olvasom, megint elköltöttek 300 milliót a rosszkoszmoszra és ebből 200 milla el is ment korrupcióra. Persze lehet, ebből működik és így a CSVK, de hát ha nem mehet legálisabban, kinek van ellenvetése? A lényeg, hogy villanthatnának már egyet, komolyabbat is, hogy a hamut se legyen kinek söprögetni aztán.
            - 2022. 10. 02. 14:49
            • A
              Most hülyeségről adok át infót, amit nem kell komolyan venni, mert ugye agyrém: Ha jót szeretnél magadnak, akkor csak személyesen beszélsz az illetővel, okos-telefon nélkül, amivel ugye le tudnak hallgatni, tehát nem valami fiktív kommunikációs eszközön keresztül. Ha telefonon beszélsz, akkor mondj neki valami hülyeséget, amit el is hisz, hogy miért nem akar veled találkozni. Ha így teszel, akkor nem tudnak beléd kötni, mert nem szólod el magad, pedig biztos keresik azt, amivel ki tudnának iktatni, függetlenül attól, hogy semmi joguk, alapjuk sincs semmire sem. Aki árt másoknak, és kárt okoz neki, aki a mostani társadalomért dolgozik, az úgy is megkapja érte a "jutalmát", és nem fog neki tetszeni. Most főleg az van, amit Jázsdi is javasolt legutóbb, hogy ne etesd, ne mondj neki semmi valóságot, aki beléd akar rúgni. Inkább hallgass, vagy mondj neki valami hülyeséget, amit szeretne hallani, de előtte mond meg neki, hogy ez amit most mondasz hülyeség.
              - 2022. 10. 04. 11:40
        • A
          Itt az ertelmes osszefoglalo a szituaciot illetoen.<br />Egy Vorkuta nevu varosbol , ahol is szenbanyaszatbol eldegelnek az emberek az a hir jon , Yaroslav Shaposhnikov szerint , hogy a behivottak tiz szazaleka valosaggal menekul az Ukran frontra , a hazsartos feleseguk elol . Ezek meg sem allnak az Atlanti oceanig . (Lol)
          - 2022. 10. 02. 23:14
      • S
        Szeretnek túlozni de állítólag 1,5-2 milla ukránt deportáltak az oroszok és van sok gyerek is köztük, amit le sem szarnak az emberek a közvélemény.
        Az ukrán vezetés sem nagyon ajvékol miatta, mert jól állnak... :)
        Mit kezdenek velük? Átnevelő táborok, lakosság csere, rabszolga munka...
        pl Nem is olyan régen még milyen közfelháborodást keltett, hogy pár újságírót, kivégeztek mert azok Mohamed prófétát gúnyolták a karikatúrák során.
        - 2022. 10. 02. 12:23
      • vian
        Betyár!

        - a kor történetének összefoglalóját, majd elkészítik a krónikások, kiegészítés - ne maradjon ki!! https://www.youtube.com/watch?v=gGdcQ...GdcQMaLinE
        - bár igazad lenne!
        Naiv meglátásom szerint, ha média + politikai pártok szószólói (politikusai) azt mondanák, hogy mindenki menjen ki a temetőbe és ássa el magát, az ország lakosságának jelentős rész sorban állna a bejáratánál és még lapátot is hozna magával. Lásd, oltást!

        Ami biztosnak látszik - betyár 1 világ jön!
        Szia!
        - 2022. 10. 02. 16:58
  • vian
    - 2022. 10. 02. 06:45
    • R
      Vian,  értem amit mond, A.J. Cristian, hogy világvége -várást ne tegyük, ne üljünk fel a jóslatokra, mert azt erősítjük,...és akkor meg kérdezem, ugyan a bibliai Jézus-várás-sal, a Babilon pusztulását hírdetők, mi a francokat csináltak-nak évszázadok óta???? Mert, hogy mikor jön el, azt csak az "Atya" tudja??...mostanra ért be a sok fohász, és futnak össze a szálak a megvalósulásra?
      - 2022. 10. 02. 14:57
      • S
        Talán a Talen, igen,de aki lejegyezte, nem az a  talentum aki a YouTuben  a világmegváltást mondja.<br />Ráéreztél Ranzi.
        - 2022. 10. 05. 11:09
  • Posta Imre
    Tamás, figyelj csak!ne akarj meggyőzni már senkit. A szétválogatás megtörtént, mindenki, aki "számít" és "hat", már eldöntötte, vagy eldöntődött. Számolj le az illúziókkal, egyedül vagy. Persze nem maradtál magadra, de ezt az érzést is meg kell tapasztald a fejlődésedhez.

    Dunning-Kruger hatás

    Delusion of competence

    Viselkedéstudomány. Dunning-Kruger hatás (effect). Delusion of competence

    A Dunning-Kruger hatást másnéven kompetencia illúzióként ismerjük. Ennek lényege, hogy minél kevesebbet tud valaki, annál biztosabb ennek az ellenkezőjében.
    Gyakran megtörténik, hogy valaki nem veszi tudomásul, hogy nem rendelkezik azzal a tudással, képességgel, amire szüksége lenne ahhoz, hogy helyesen tudjon dönteni vagy cselekedni egy bizonyos szituációban.

    Kruger és Dunning vizsgálta az emberek rossz döntései mögötti feltételezett és valós kompetenciákat, és megállapította, hogy meglehetősen gyakori a téves kompetencia tudat.

    Amikor egy informatikai cégnél megkérték az embereket, hogy rangsorolják magukat képességeik szerint, a dolgozók 42%-a gondolta úgy, hogy ő a legjobb 5%-hoz tartozik.

    Saját képességeink felmérése kevésbé reális azokon a területeken, melyeket nem ismerünk mélységében.

    Mivel kívülről és távolról minden egyszerűbbnek tűnik, mint amilyen valójában, sokan gondolják, hogy ők képesek lennének bármilyen, jóval magasabb képzettséget, vagy tapasztalatot igénylő területet is ellátni.

    Ők azok, akik egy „Kórházas” TV sorozat után biztosak benne, hogy simán elvégezték volna az orvosi egyetemet.

    Valamint ez a magyarázat arra is, hogy olyan emberek jelentkeznek énekes tehetségkutató versenyekre, akik egyáltalán nem tudnak énekelni.
    Hogyan kezeljük ezt a jelenséget?

    Legyünk tisztában azzal, hogy az életben minden bonyolultabb, mint ahogy elsőre látjuk.

    Legyünk szerények, amikor elkezdünk tanulni valamit és próbáljuk ki, valójában hogy megy nekünk.

    Időről időre vessük össze tudásunkat azokkal, akik bizonyítottan a terület szakértői.

    Legfőképpen pedig kérjünk őszinte visszajelzéseket a környezetünktől.

    Érdekes módon a Dunning-Kruger hatás „visszafele” is működik.

    A legkiválóbb szakértők annyira egyértelműnek tartják tudásukat, hogy úgy vélik, az mindenki számára érthető. Nem érzékelik a kiválóságukat, sem azt, hogy mások számára sokkal nehezebb megérteni, megtanulni azt, amit ők tudnak.

    A hatásra vonatkozó kutatásokat David Dunning és Justin Kruger (Cornell Egyetem) publikálta 1999-ben.
    https://viselkedestudomany.hu/dunning...ger-hatas/
    - 2022. 10. 02. 09:38
  • Posta Imre
    SzMTT Képviselete által összeállított levél :
    Címzett: Központi Statisztikai Hivatal
    1024 Budapest, Keleti Károly utca 5–7
    Tisztelt Dr. Vukovich Gabriella!
    A postaládámba bedobtak egy nem névre szóló „ Hivatalos értesítést”, miszerint a KSH természetes személyekről és a lakásokról nép és lakás számlálást tart, melyen kötelező a részvétel.
    Szeretném megkérdezni, hogy az Önök értelmezésében mit jelent a „kötelező” szó és kire vonatkozik?
    Továbbá leszögezem, hogy semmilyen szerencsejátékban, sorsolásban nem kívánok részt venni. Nem értem, hogy egy állítólagos népszámláláshoz hogyan kapcsolódhat ilyen kezdeményezés.
    A levélből és a kérdőív kérdéseiből számomra azt derül ki, hogy a Központi Statisztikai Hivatal olyan adatokat gyűjtene rólam, a lakásomról és életkörülményeimről, melyek nagyon bizalmasak, személyesek, kötelező jelleggel.
    Ez a statisztikai adatgyűjtés körülményeit és kérdéseit tekintve bennem aggályokat kelt és rengeteg kérdést vet fel az alábbiak miatt is:
    Az interneten fellelhető információk alapján a KSH és az Eurostat is, mint jogi személy, valójában egy kereskedelmi jogokkal is felruházott cég.
    KSH: D-U-N-S® száma: 40-117-0352
    Eurostat: D-U-N-S® száma: 37-211-5353
    D-U-N-S® szám egyedi 9 jegyű szám, amely az üzleti egységeket helyspecifikus alapon azonosítja és aki rendelkezik ilyennel, az alá van rendelve a US kereskedelmi kamarának a DUNS ÁSZF szerint is.
    Ezzel egyértelműen a fent említett vállalkozások az itt megjelölt D-U-N-S® számokkal bizonyíthatóan magán vállalkozások tulajdonosokkal és ennek megfelelően nem közfeladatok ellátására, hanem saját céljaikra gyűjtik az adatokat.
    Mivel a jelenlegi népszámlálás nem anonim, hanem személyesített, kitér bizalmas személyes adatokra, mint pl. szokások, vagyoni helyzet, személyes mozgástér feltérképezése, lakhatással, fogyasztással kapcsolatos adatok. Ezek az információk különböző üzleti, politikai és egyéb célokra és visszaélésekre is alkalmasak lehetnek. Például marketing célok, fogyasztási szokások felmérése, profil alkotás, különböző hitel és fedezeti konstrukciók megalkotása. Ezeken felül alapot adhatnak bűncselekmények elkövetésére és koncepciós eljárások indítására.
    Ezek megtörténte esetén Önt személyes felelősség terheli.
    Tekintettel arra, hogy háborús vészhelyzet, gazdasági világválság, recesszió és gigantikus infláció van, ráadásul folyamatos migrációs nyomás alatt is állunk, még óvatosabb vagyok és nem kívánom megadni senki számára a bizalmas, csak rám tartozó információimat és nem is várom el, hogy más megadja nekem az övéit. Ezeket továbbra is jogom van a GDPR előírásai alapján és az emberi jogaim által megtartani magamnak.
    Egy valódi népszámlálás kérdésével nincs gondom, mert kellő biztosítékokkal érdemes lehet felmérni az adott területen életvitelszerűen élők számát, de a jelenlegi „népszámlálás” ennél jóval részletesebb és bizalmasabb információkat kíván megszerezni, ami nem lehet indokolt jogi személyek részéről.
    Ezen aggodalmak miatt kérem fokozottan az emberi jogaim tiszteletben tartását, valamint élek a GDPR 21. cikkében foglaltakkal, nevesítve a tiltakozáshoz való jogommal. Ennek 2. és 3. pontja a következőképpen rendelkezik:
    „(2) Ha a személyes adatok kezelése közvetlen üzletszerzés érdekében történik, az érintett jogosult arra, hogy bármikor tiltakozzon a rá vonatkozó személyes adatok e célból történő kezelése ellen, ideértve a profilalkotást is, amennyiben az a közvetlen üzletszerzéshez kapcsolódik.”
    „(3) Ha az érintett tiltakozik a személyes adatok közvetlen üzletszerzés érdekében történő kezelése ellen, akkor a személyes adatok a továbbiakban e célból nem kezelhetők.”
    Mivel a kért adatokból profilalkotás hozható létre, mely akár üzletszerzésre is használható, ezért a 6. cikk (1) pontjának (3) bekezdésre hivatkozva nem kívánok profilalkotásban és üzletszerzésben részt venni.
    Az intézményeknek kötelező a Magyarország nevű állam Alaptörvénye értelmében az emberi jogokat tiszteletben tartaniuk.
    Alaptörvény VI. cikk
    (1) Mindenkinek joga van ahhoz, hogy magán- és családi életét, otthonát, kapcsolat tartását és jó
    hírnevét tiszteletben tartsák.
    (2) Az állam jogi védelemben részesíti az otthon nyugalmát.
    (3) Mindenkinek joga van személyes adatai védelméhez, valamint a közérdekű adatok
    megismeréséhez és terjesztéséhez.
    Továbbá: az Alaptörvény szerkezetének rendje szerint a közhatalom forrása a nép és az állam csak alá van berendelve, emiatt az állam a nép felett nem is rendelkezhet, így az alkotmány ellenes.
    Az állam ily módon csakis az állampolgárokat számolhatja meg, de Magyarországnak, mint államnak még nem sok optált állampolgára van.
    Végül a Magyar Államkincstár kollaterál számláján minden adat megvan, amit keresnek, így kérem a NISZ Zrt-tól szerezze be ezeket a válaszokat, mert Ők rendelkeznek a GSA licencével, mert a GDPR előírása alapján sem lehet adatfelesleggel terhelni egyetlen érintettet sem, ami így megint csak törvényellenes.
    Amennyiben Ön szerint a fenti aggályaim nem helytállóak, ezt kérem kellő bizonyítékokkal alátámasztani. Válaszát 8 napon belül várom tértivevényes ajánlott levélben megküldeni szíveskedjék. Amennyiben semmilyen cáfolat nem érkezik meg a megjelölt időn belül, úgy tekintem, hogy aggályaimat elfogadja, elismeri, hogy intim szférát is sértő adatszolgáltatásra nem kötelezhetnek, különösen nem anyagi büntetés terhével, megfélemlítésével, zsarolással és így rám nem vonatkozik a kiszabható büntetésük sem.
    Továbbá, mivel minden megismerhető adat közhiteles nyilvántartásban megtalálható, így kérem szíveskedjen onnan tájékozódni.
    Üdvözlettel
    ..………………………
    Minden jog fenntartva!
    - 2022. 10. 02. 15:16
    • G
      Egyáltalán mire jó ez a számlálósdi? Kiküldik a levelet ami azt jelenti hogy pontosan tudják hogy kik vagyunk meg hányan. Mindenkinek van személyi igazolványa, lakcimkártyája stb. Földhivatalba minden bejegyezve. Mi itt a kérdés? Csak nem az illegálisokat akarják legalizálni? Vagy fedezet kell egy új imf hitelhez?
      - 2022. 10. 02. 18:02
    • S
      Én ahol lehetett hazudoztam nekik mindent.<br />illetve volt opció ahol a “nem tudom” “nem akar válaszolni” opciót nyomtam be.
      - 2022. 10. 02. 15:48
      • R
        Én meg idén sem leszek megszámlálva, úgy ahogy eddig sem. Bünti még 1x sem érkezett. A fenti levél nagyon jó, egy dolog hiányzik belőle: a bértáblázat. A saját adataid a tulajdonod. A kérdőív kitöltése, a kérdező biztossal való konzultáció: munka. Az ingyen munka, az ingyen munkára való kötelezés: rabszolgatartás. A saját díjszabásodat te határozod meg. Így lehet rabszolgaságra kényszerítés bűntettévé változtatni a pofátlan felméregetést.
        - 2022. 10. 04. 13:32
    • M
      Mi ez az SzMTT Képviselet?
      - 2022. 10. 02. 16:25
    • vian
      nép- és vagyonszámlálás innen indult
      AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS 763/2008/EK RENDELETE
      https://www.ksh.hu/nepszamlalas/docs/...3_2008.pdf

      https://eur-lex.europa.eu/legal-conte...32016R0679

      figyeljetek o1G – vagyonadó
      https://www.facebook.com/100009134734...233754880/

      XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXx

      SZMTT Szabad Magyar Teremtői Társadalom
      https://www.youtube.com/watch?v=a1DAk...1DAk239hyo

      1 ismerős arc
      https://www.youtube.com/watch?v=O4tQi...4tQi0Qwgas
      - 2022. 10. 02. 17:01
  • Posta Imre
    Ajvé van elftársokk! Izrael visszahíja az orosz-zsidó CAHAl katanákot Oroszországból. Mi lösz így? Komolyodik a sakterolás?

    Most szembesültem vele, hogy a beígért Marvel-es Amerika kakitány főhőse is a a zsidó bosszúálló Sabra lészen! Címe: Az Új világrend.

    2022. 09. 14.
    Kiverte a biztosítékot az új, Moszados Marvel szuperhős az Izrael elleneseknél
    https://www.hitradio.hu/kiverte-a-biz...eneseknel/

    A naplóbejegyzésben említettem, az orosz filmsorozatot a matek tanárnénivel, akinek véletlen szintén Sabra nevet kölcsönöztek és ez is lett a sorozat címe.

    Швабра (сериал 2019 – ...)
    https://www.kinopoisk.ru/series/1320522/

    Ja, bocsika, most veszem észre, UKRÁN a sorozat, csak oroszul beszélnek benne. Eh, ezt benéztem. ha ukrán és Zelenszkíj a "legbefolyásosabb zsidó" mára, mindjárt érthetőbb. Vagy nem? Sabrák, fogjatok össze és a világ mindjárt vagy elpusztul, vagy csak tönkre megy. Esetleg mégsem..., vagy valami.
    - 2022. 10. 02. 18:04
  • Posta Imre
    Ha ez igaz, nagy bajban vagyunk! Itt a legfrissebb előrejelzés, a szokásosnál hidegebb lesz a tél Európában
    ma 19:33
    Hideg, de csapadék- és szélhiányos lesz a tél Európában / Illusztráció: Pexels
    Igencsak kemény téllel néz szembe Európa az időjárási előrejelzések szerint. Az európai időjárás-előrejelző ügynökség szerint Európa a szokásosnál hidegebb lesz télen, viszont kevesebb lesz a csapadék és a szél.
    Florence Rabier, az Európai Középtávú Időjárás-előrejelző Központ (ECMWF) főigazgatója szerint a novemberre és decemberre vonatkozó jelzések arra utalnak, hogy Nyugat-Európa felett megnövekszik a légnyomás, mely hidegebb időjárást, kevesebb szelet és csapadékot okozhat.
    Ez nemcsak a fűtésszámláknak, de a megújuló energiaforrásoknak sem jelent jót, hiszen így csökken a termelés. „Ha az előrejelzés beigazolódik, akkor az energia szempontjából igencsak megterhelő lesz, hiszen nemcsak hidegebb lesz, de kevesebb szél és csapadék lesz a szél- és vízenergia számára” – mondta Rabier a Financial Times-nak.
    https://www.blikk.hu/aktualis/kulfold...ag/bpxf9p9
    - 2022. 10. 02. 20:51
    • S
      Imre, ez még lehet, hogy semmi...
      A tavasz jó esős volt és a hideg föld jót tett a növényeknek, hogy ne nagyon fejlődjenek, a meleg aszályos nyár meg főleg jó hatással volt. Szeptember végig esős jót tesz pl a napraforgónak legalább jobban rohad.
      Siralmas a termés és lehet, hogy  jó hideg tél is jön. Már csak pl államcsőd, gázhiány vagy háború kell még télire, hogy a sok jó dolog véletlen összejöjjön, olyan amilyen még a mesében sincs. :)
      - 2022. 10. 02. 21:33
      • V
        Milyen megfogalmazás:
        Időjárás: ránk rúgják az ajtót ismételten https://infostart.hu/eletmod/2022/10/...ismetelten ..
        - 2022. 10. 03. 08:37
      • R
        15 Amikor majd látjátok a szent helyen az iszonyatos pusztulást, amelyet Dániel próféta megjövendölt – aki olvassa, értse meg! –,
        16 akkor, aki Júdeában van, meneküljön a hegyekbe.
        17 Aki a háztetőn van, ne jöjjön le, hogy kivigye a házából holmiját,
        18 s aki a mezőn van, ne térjen vissza, hogy elvigye köntösét.
        19 Jaj a várandós és szoptatós anyáknak azokban a napokban!
        20 Imádkozzatok, hogy ne télen vagy szombaton kelljen menekülnötök!
        21 Akkora lesz a gyötrelem, amilyen még nem volt a világ kezdetétől mindmáig és nem is lesz.

        22 Ha nem rövidülnének meg azok a napok, nem menekülne meg egyetlen ember sem. De a választottak kedvéért megrövidülnek azok a napok. " https://szentiras.hu/SZIT/Mt24,3-35&l...strong>
        - 2022. 10. 03. 09:49
  • Posta Imre
    Pörgetik, csak felhívják már rája a figyelmet, hogy valami nagyon nincsen rendjén a témában...sem!

    Otthon fabrikált jogsival járnak a Magyarország-tagadók

    A szürreális rendőrségi igazoltatásról készült videót rengetegen látták, s ott hangzott el az okmányainak átadását megtagadó férfi szájából, hogy Magyarország valójában egy külföldön bejegyzett cég, majd a férfi azt is közölte a megdöbbent rendőrökkel, hogy „nem tudnak személyként igazoltatni, mert nem vagyok személy. Ember vagyok.” A férfit és a vele lévő nőt végül a rendőrség előállította, majd a rendőrség még közleményt is kiadott, megdicsérte az eljáró kollégáikat, milyen higgadtan kezelték a helyzetet. Közösségi médiára feltöltött videók szerint egyébként voltak már összetűzések hazánkban, ám azok nem kaptak ekkora sajtóvisszhangot.

    A férfiről azóta a Fókusz interjújából kiderült, hogy egy Amerikából induló összeesküvés-elmélet egyik hazai támogatója, amelynek lényege, hogy minden állam, így Magyarország is valójában egy vállalat, így jogilag igazoltatnia sem lehetne a rendőröknek a „szabad embereket”. Hiszen az egyenruhások egy cégnek dolgoznak. Az UCC-s (Uniform Commercial Code) összeesküvés-elméletnek Magyarországon is vannak követői, a legnagyobb közösségi hálón több egymástól független csoport is létezik, néhány ezres létszámmal. Tegyük hozzá,
    a laposföld hívők még jóval többen vannak...

    A balatonszemesi igazoltatással az UCC-s közösségi oldalak is foglalkoztak, s valamelyik tagjuk a szürreális videót látva a következőképp fogalmazott: „Tény, hogy főleg azon videó nézők számára, akik még nem jutottak el a felismerésig csak azt látják, hogy a rendőrökkel hepciáskodik valaki.”
    https://www.msn.com/hu-hu/hirek/other...e00c754c20
    - 2022. 10. 03. 07:22
  • H
    Ne higyj a csodákban! Bízd rájuk magad!
    Ne higyj az összeesküvés elméletekben! Bízz az összefüggés gyakorlatban!
    Engem sokáig érdekelt a pszichológia (biztos én is egy "eset" vagyok, azért:))))). Aztán amikor azt láttam, hogy ebben az ismerethalmazban (tudománynak nem nevezném) hemzsegnek a "választott nép" tagjai, akkor elment a kedvem tőle. Ez vonatkozik a tömegpszichológiára is. Ettől függetlenül nem vagyok olyan hülye, hogy en bloc elvessem, amiről beszélnek, mert pont azért kell nagyon odafigyelni arra, amit mondanak, mert "ők" mondják!!
    Ugyanis a pszichológiának minden aspektusa és ága-boga egy központi dologról szól: a manipulációról. Az meg "nekik" a lételemük. Azt gondolom, hogy minden percben manipulálva vagyunk, majd még folytatom.
    - 2022. 10. 03. 09:48
  • Posta Imre
    Ha már a naplóban Ungárt emlegettem, tessék, a tik-tok szolgálat kampóvégre kapatta és elmondatta vele a bizonyságot. Akkor most Schmidt Mária is valami?

    Ungár: Nem vagyok alkalmas miniszterelnöknek, mert egy neurotikus, fehér, meleg zsidó férfi vagyok
    2022. október 03. - 14:46
    Interjút adott a mérhetetlen LMP politikusa. Többek között arról is beszélt, hogy azért "alkalmatlan miniszterelnöknek", mert egy neurotikus, fehér, meleg és zsidó férfi.
    https://www.vadhajtasok.hu/2022/10/03...rfi-vagyok
    - 2022. 10. 03. 15:57
    • H
      Csak akkor lehet zsidó, ha az anyja zsidó. Én úgy tudom, hogy S.M. nem zsidó, de lehet, hogy tévedek.<br />Így is - húgy is: megvagyunkmármi...aszvamindörökre!....
      - 2022. 10. 04. 19:39
    • S
      Zsidó lehet ha az apja az, de valóban erősebb az anyai ágon.
      A kolónialelkek bipólusúak, ezért van férfi lélek nőben és nő lélek férfiban. A nem kolónialelkek sohasem csatlakotathatók nem azonos nemű DNS-testbe.Na most ez az Ung-ár férfinek érzi magát, akkor miért mondja hogy homokos? Egyébként ezeknél a rothadt buzeránsoknál vagy lesz-nemboszoknál hogy hogy a lófiszbe van az hogy az egyik szerepe a férfi a másiké a nő. Na most az egyik a saját nemében van, tehát akkor hogyan homokos?
      Tehát adva van két buzi. Az egyik a férfi szerepet tölti be. Persze egy férfit dug meg, végül is ja. Na mindegy, hogy is mondják a megritkított erdőt más szóval? Irtás? Na ezt  az összes buzit a megritkított erdő technikájával kell "kezelni", mint orvosi javallat a DNS-elmebetegség gyógyítására.
      - 2022. 10. 04. 20:12
      • H
        Azt mondják, hogy az ánusz albérletben van a vaginánál. Nem tudom, hogy a b-uzik miért csinálják azt és úgy, amit és ahogy? Nekem ez eszembe sem jutott soha, de tényleg. Amikor katonáéknál egy hónapban egyszer volt meleg fürdés (nem 'úgy' meleg), akkor a sok pucér férfitest láttán az égvilágon semmilyen nemi vágyam nem volt, inkább röhejesnek találtam az egészet. Aztán a prosztata vizsgálat - mert hát előbb-utóbb sor került erre is - az égvilágon semmi "élvezetet" nem okozott - túl azon, hogy némileg megalázónak érezte az ember - inkább - hogy stílszerű legyek - szar volt. Szóval szerintem a b-uzik inkább nyomorult emberek/lények. Csak sajnálni tudom őket - persze a megvetésen túl.
        - 2022. 10. 05. 09:40
        • R
          Állítólag megfelel rendszeres prosztata masszázsnak, így örömködnek, hogy nem lesz prosztata-rákjuk, de gyerek sem és még élvezik is! ..e a társaság segíti őket tanácsadással, információkkal, kiadványokkal  https://hatter.hu/egyesuletunk
          - 2022. 10. 05. 10:44
  • S
    No KATONÁK!

    Imre! HesselMarsall! SzVabodnaJaltaH!

    Katonásan sorakozó! Brüsszel ehhez is diktálja a tempót:

    Belgian defence cadets. Belga védelmi erők & kadétok felvonulása, látni kell.
    https://www.youtube.com/watch?v=sKBWV...KBWVj8gtFc

    Ez, NEM VICC!

    Mosoly
    - 2022. 10. 05. 12:04
    • S
      Azt hittem már semmin se döbbenek meg... A röhögés nem jó szó... És ezek mind járókeret nélkül képesek erre... És a harcias magatartás..., a kondícionált bevetésre kész testek... És a negyedik kovidoltás megtette a hatását, Kannibál a portás előtt, Hannibal ante portas, szóval Brüsszel kapitulált... Sánták, bénák, és egyéb járókeretesek, tiétek a jövő hadserege, menjetek Bruxellesbe!

      Köszönöm SZAZSUAY, hát ezzel megdöbbentem...
      - 2022. 10. 05. 12:12
    • H
      Ki van ez tanálva, gyerekek! Ha ezeket az ellenség meglátja, hát tutibiztos, hogy szó szerint halálra röhögi magát rajtuk!! És meg is van a balga-belgák győzelme!
      - 2022. 10. 06. 10:44
  • F
    Ugyan Imre ! Jankó Péter reinkarnációja hogy fogja kezdeni a trágyálást , "magának ez a maniája " !?
    - 2022. 10. 06. 05:57
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %