Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Én rület, terület, őrület...

Én rület, terület, őrület...
Ma szakmázni is szerettem volna, ám az a kérdés, melyik terület is a nem szakmám mára? Foglalkozzak a már hivatalosan borogatott bilikkel, melyek a kovidra hivatkozva személyiségváltozást diagnosztizálnak, vagy kutatások eredményeire, melyek elégtelen mennyiségű és minőségű alvásról állítják ki a hoaxot? Minden összefügg mindennel. A kovid idején lett invazív az 5 G-s beágyazás is, és hát aki érzékeny a löketekre, annak már mindegy. Olvasom, meghalt egyetlen lövés nélkül egy 18 éves angol kiskatana is a kaszárnyában, pedig nem is lőttek neki. Oltott volt vajon, vagy Zsóka tett rá ilyen hatást?



Fú a szél, Dimitríj Lénáról mesél. 426 Ft-nál fityeg a zeurós kanóc és izzik, tán detonál is hamarosan, ha a hangzás crescendóba szökik. A bölcsek azt mondják, imádkozz és mentsd, ami már menthetetlen. Nem kár érte! Mindenki őrül, mindenki táncol, leszbosziakkal tarkítják a híreket, rabbi kiesik a kórházablakból, Pintér keze sem remegve "államosítja" az orvos-kuruzslást, felkészülnek a patikák, pajtikák. Tanár-diák nem menekül, aranyat tojnak már a tyúkok is. Putyin elindította a Posei-dont. Don kanyar közelít elvtársak és nem lesz csendesnek ígérkező. Úgy érzékelem az egyre csak fokozódó gyagyaságból, hogy a mentális kibontakozás elemében van és a pszihés beborulás nagyon sokat teremt maga alá. Látom, írják, tele a pszichiátriai ambulancia szuicid és regresszív állapotban lévő fiatalokkal. Nyugi gyerekek, a felnőtteknek látszókat is csak a vastagabb burok, az évek és a rutin tartja mára egybe, no meg a drog, kox, alkohol és egyéb megszokott perverziók, de az átlag így is hanyatlik. Van, aki a viaduktról, van, aki a kórház ablakából, bár ott gyaníthatóan betekerték a lendkereket.


Az asszony kapacitál, hogy írja egy tudományos cikket, összeszedettet, ami azt boncolgatja, miképpen jutottunk idáig és hová fog vezetni a degradáció a nációban. Kecsegtető ajánlat, úgy sem árt megőrözni a higgadt és mára csöppet sem elvont pszichologikámat, hátha még szükség is lehet rá. Nem rám! Nehogy úgy járjak, mint szegény K. Ákos a NERlovag, aki így összegzi tenvalóját ipeg:

Édesapaként hogyan éli meg a koronavírus-járványt, avagy a szomszédunkban kitört háborút?

– Attól függetlenül, hogy nem az én egyéni felelősségem, van szégyenérzet bennem amiatt, hogy ide jutottunk. Embertelen erők uralják a világ folyamatait, nem mellesleg pokoli sorsot szánnak nekünk. Ennek sosem lesz vége, ha a normális emberek nem hallatják a hangjukat. Kötelességem egyengetni a gyerekeim útját. Tartok attól, hogy hosszú évtizedek után az ő generációjuk lehet az első, amely kevesebb szabadságot és lehetőséget kap az élettől, mint az előttük járók. Persze, nem leszek szomorú, ha ebben a kérdésben nem lesz igazam.

  https://www.blikk.hu/sztarvilag/hazai-sztarok/akos-gyerekek-kevesebb-szabadsag-elet-elmulas/8tmmnkt

Ákos, nem is tudom hogyan jutottuk "hová"? Már ott vagyunk, mert itt biztosan nem. Hipertérugrás? Ernyő és békatalp nélkül, maszkban? Ákos, mi lesz így velünk?

Tudjátok, nincs bennem egy fikarcnyi kétség sem, hogy megtettem mindent, mit tehettem adott keretek közt, hogy elkerüljük a nagyobb áldozati báránykodást. Talán segített bejuttatni néhány kódot néhány dilimenzióba és pár program gellert is kapott a sötét tervek közül. Mára bűntudatom sincs, hogy tán valami nem úgy sikeredett, ahogy Kelet volna. Nem sajnálom, aki ma még élőnek látszik, vagy tényileg is van, esetleg élveszületett dokumentummal bíró és nem kell állandóan a "hatóságokkal" azon görcsölnie, hogy ne nézzék se hülyének, se holt léleknek. Ez csak az Ember értheti, a személyek meg vagy rájönnek, vagy nem. Ha a dolgok jól alakulnak, sebesen feltöltenek egy másik programot a jelenleg futó helyett és ugyan sokan belepusztulnak, de legalább még egy darabig kihúzhatja itt ezen a lápos Földserpenyőn a következő likvidálási ciklusig a megmaradt delikvensek köre.

Bocsánat a hangulatomárt, de most kézbesítettek egy hagyatéki tárgyalásról meghívót. Múlt tavasszal egy régi-régi "olvasóm" jelent a kapuban és fogadta, mindenét rám hagyja, nem a családjára, akiket ki sem állhat. Nem vettem komolyan, de megtette. Szerencsés körülmény, hogy miután bebörtönöztek, tán annyira nekibúsult, hogy - az iratok szerint - töröltette a hagyatékozlást. Most tavasszal meghalt, fiatalabb olt pár évvel nálam. Írtam a közjegyzőnek drótpostán, tájékoztasson, hogy mit keresek még az "ügyben", ha egyáltalán. Sok a halál és nem csak köröttem, de köröttetek is. Egyre közelebb somfordál az orosz patriotizmus is, hiszitek, vagy nem. Egyre észrevehetőbb a szinkronicitás számának, minőségének kiemelkedő arányszáma. Vortex.

Látom pörgetik ezt az "ember", vagy "személy", polgár, vagy "állam" kérdéskörét is. Aktuális, már csak azért mert az eddiginek vélt fizikai határok megváltoztatása csak úgy lehetséges, hogy valahogy becsempészik a tudatba a birodalmiságot, amit viszont senki nem szüntethetett meg. Fura, nem? Führer, nem? Feltűnt, hogy mostanában, minden ótokrata szabadkőműves vállalkozót, aki államot képvisel, valahogy Hitlerhez tesznek hason-lóvá? Láttatok már lovat háton úszni?

Akié a terület, azé a vallás! Na, Béláim, kié a "terület"? Strómanoké? Államdósság most mennyi? Kinek tartozik az "állam" és mit jelentene a "csőd", vagy mi van? Miért Horthyznak annyit mostanában szobrokat avatárogatva a mazsihisz hisztijét szítva, miközben a mazsök hallgat, mirha ő lenne a titkos B'naiB'irt chabad lubavich? Még szerencse, hogy vann nekünk saját államunk és annak saját tik tok szolgálatja, így nem köll aggódni, mindenki szépen most is össze lesz számolva, vagyona besilózva és ugyan a hivatalos közlések szerint Oroszországból ezresével menekülnek a kaftánok is, itt a langyos fingon kívül nem kell tartani a belátó képesség minőségi pulzálásától. Teljes a zagyhalál.

Azaz mégsem, mert az ismerősöm most mondja, hogy a kriptonit pár szuperhőst még produkálhat. Ákos, bakker, ne kenődj el! A gyerekeid nyugodtan élhetik ugyanazt a libs-POP-si életet, amit te is, mi is kinyaltunk. Max, nekik már nyalókának a szopókája jut, de az is valami. Katonai felszereléshez ajánlott beszerezni pár nyalókát is, gyerekek! Nem vicc. Tampon is legyen! Lőtt sebekbe belenyomod és már nem is men-struálsz! Jelen hadi helyzet szerint, amint látom, ott csinálnak bárkin puncit, ahol éppen sikerül, ezért nem szabad szemérmesnek Lenin!

Kitérek egy kanyarra az UCC-OPPT vagánykodásra, ha nem baj. Már csak azért, mert véletlenek nincsenek. Pár napja már többek hívtak ilyen ügyben, azt megelőzően, hogy Lukácsot megállították volna. Szerintem célirányított volt az akció. Balhét akartak és tudták, Lukácstól megkapják. Volt aki úgy keresett, hogy tudja, hogy én UCC-s vagyok, de most arról van szó, valljuk magunkat szkitának a statisztikában statisztálva. Mondtam, téves infó, nem használom az UCC-t, de tény, valaki súgott neki, s mivel a telefonom is le van hallgatva, valakik nagyon szerették volna összekötni velem ezt a szálat. Lukács jó választás. Kiskőrösi, feleségem húgának volt osztálytársa. Lelkes, s mióta megérintette a "valóság", azóta megtörhetetlen. A szolgálatok jól lemodellezték és nem fogtak vele mellé. Ugyan, többször leteremtettem, hogy ne legyen már annyira izgága, hektikus és ha eljön találkozóra, nem kell osztani a kiskőrösi nedűket nyilvánosan sem, mert én momentán a józanságot propagálom. Egyszóval jó fej. Igaz, saját Lukács kört alapított (szerencsére) és nem is kell tudnom róla, mit és hogy tesznek, de nincs ezzel semmi baj. Momentán engem most valami ügynöknek tartanak ott, mert láttak egy videót, ahol Licát megkardlapozták, s mivel én is ott voltam, így...,most mindenki azt gondol, amit akar. Az már mindegy, hogy em tudtuk mire megyünk ki, ez volt a meglepetés, de legalább találkoztam ott régi kolesztársammal (ő lovagol és nem) és régi blogolómmal is, aki főnemes és nagymester. Na, ilyen is van. Én nem lovagoztam össze magam, bár ennek sincs jelentősége.

Ezt a Lukács, UCC-s mizériát az ismerősöm gyanúja szerint azért rágják, mint a gittet, mert valóban nagy gond van az "állam" mint olyan szerepkörével, tényállásával és az RTL elő vette Borbély kormányzót is, aki már feloszlatta a paralamentet is. Szeretnék, ha elkezdene ez a nyomorultnak sem nevezhető agyatlan massza legalább kételkedni, ha gondolkodásra eddig sem volt képes. Ez a meglátása. Az RTL pontosan tudja, mi a dörgés. Ő is most váltott nevet és tán teljes cégátalakítás is volt a szabadkőműves agyzúzdában.

Az ügyészség szinte tapsikoltott, mikor felolvashatta a vádlásban, hogy UCC-OPPT....és közben nem is érti, hogy most akkor ő Ember-e, vagy személy, amihez mondjuk semmi köze ennek, de a tengerjogot is rágtuk már itt is elégszer ahhoz, hogy világos legyen, az a brancs, aki itt a maceszt kavarja, nem a római jogtiprásos történet kegyeltje, hanem a tengerjogé. Lehet nem igaz, de csak a PASSPORT szót nézegetjük, azt kell értenünk, hogy a behajózáshoz van köze és nem az "úthoz". Nálunk "útlevél", de külföldiül "kikötői bárca". Nem mennék bele, kilométernyi szakirodalma van ennek is, csak a Révai lexikonomból teszek ide egy megjegyzést.

"Az államiságnak főismérve a szuverenitás, az állam önrendelkezése, akaratelhatározásának korlátlansága. Amely terület más ország akaratának van alávetve, az állam elnevezésre nem tarthat igényt. A szuverenitás állami felségjog vagy államhatalom természete szerint egységes, föltétlen és oszthatatlan...."Polgáraival szemben az államhatalom jogilag korlátlan, mert maga az állami akarat képezi a jogot; eszerint az állam egészen az egyéni, gazdasági és fizikai lét megsemmisítéséig mehet..." Nos, a definíció szerint, alig létezik ma "államiság" a Föld nevű serpenyőben. Ezért is hangoztatja annyit Viktor, hogy szuvenyírok vagyunk, mert lópaszt...és ha eztet felfogják a népek, megérthetnék, hogy az állam, az az, amit a szabadkőműves cionisták simogatni szoktak egy kiadósabb üzletük után. Elvi kérdés? Jogi? Erkölcsi? A reklám után kiderül..., vagy nem. Az ismerősöm szerint, mert ő csak tudja.

Azért ne vegye ám ezt sem komolyan senki. Én kíváncsian várom a tik tok szolgálatok főispános, kormányzós húzásait, hogyan nyitják meg az Overton ablakot a készen álló kastélyok, várak, vadasparkok, vadászkastélyok...,Budai vár és Főhercegi palota mellett a királyságra, hogy a nép ne csak ne érthessen semmit, ne is érzékelje a kegyelmet, amiben részegesült. Mindennek persze elengedhetetlen eleme a hazudozás, félrevezetés és a cirkusz, meg egy kisebb lövöldözés. Csak a szokásos, semmi egyéb. Az ismerősöm szerint maceszéket igen súlyosan érintő kérdés ez. Pont úgy, mint a mostani vagyon és egészségügyi helyzet önkéntesen kötelező kérdőíve. Szerinte azt már alig gondolhatja valaki is komolyan, hogy a politikus, polgármester, jegyző...és bizonyos kiválasztotti körök tényleg beírják hogy mijük is van.

Magyarország-tagadóknak, szolgálatoknak és a már régen kihalt újságírásnak lehet üzenni, hogy Ákos már eldanálta az Utolsó harangos dalt! Ami maradt, az egy halvány, ferde és sunyin szaftos szederjes fing-szerű frőccsenés, melyet ugyan lehet még kottázni, de államot alapítani már csak enyhén füstös, sietve meggyűrt puha papíron.

Ne feledjétek, 8-án meditáció, esetmegbeszélés, ahogy szoktuk. Sokan még mindig félnek és nem egészlenek. Nem maradt már idő a gatyázásra. A nukleáris fegyverzet is végre készenlétbe lett helyezve. Sokan várják "Putyintól", hogy végre lépjen. Hiroshima, Nagaszaki után csak lesz már valami komolyabb villantás is. Ákos is tudja! Azt is, hogy nem tett ellene semmit! Pont, ahogy a többiek sem.

A galériába beteszek pár képet, amik bóklásznak szembe. Nem is értem mit akarnak ezzel elérni? Hiányzik nekik a Führer? Apapótlék? Zelenszkíj, mint az oroszok által főnácinak titulált legbefolyásosabb zsidó mit szól ehhez? Színház az egész világtalanság? Vakolóké a kanál, de ha nincs, jó az anál, agyhalál? Csak kérdem. Tallinba is kiplakátolták Viktort és a horvátok is megcikkezték. Most akkor a "jobb oldal" a náci, vagy a bal? Sorra jönnek a jobbosok, de nálunk, ami jobb, az bal és fordítva sem igaz. Vagy akkor most ez kivert faji kérdés, szabadbakolósan. Valaki elmagyarázhatná az ismerősömnek, mert engem ezek a témák eddig sem nagyon foglalkoztattak.

Hírek Galéria

Image #257
Image #255

54 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • S
    Oroszországból ezresével menekülnek a kaftánok is Rossz ómen lenne? Így utólag azért meg lehetne kérdezni, hogy előzőleg csak nem ilyen üzleti vállalkozásról ábrándoztak...
    Ördögűzős könyvben a pap mondja a démonnak, hogy menjen ki menjen vissza a pokolba amit Isten készített nekik. Erre a démon mondja, hogy nem készített ő semmit, ők maguk csinálták és mindenki dolgozott rajta.
    - 2022. 10. 03. 15:28
    • Posta Imre
      Lehetnek mindig "nemilyenlovatakartam" fejezetek, mikor kiderül, hogy bent sem szűk, de kívül társasabb. A kaftánok jönnek-mennek, hisztériáznak, mindig is ezt tették. Ajvék a zéletük. Magyar lelkünket ez meghatotta és ingünk-gatyánk ráment már a gyászra, sőt a nemzet és az állam is ebek harmincadjára került. Oroszország ebben az értelemben szintén csak egy merő fikció mára. Egy marék alkesz, pár "hazafi" és egy nagy kirakat és rengeteg halott, mégis él a remény, hátha! Mi itt páran tudjuk (tud- lyuk?), hogy mindenki magamagát mentheti és összeforrni csak a végveszélyben, vagy a szerelemben lehet. Mivel a szerelem már alig-alig működik, marad a háború. Szarnak-bajnak nincs gazdája. A pokolnak miért is lenne? Itt sincs felelőse mára semminek, semmilyen szinten. Tényleg az van, hogy mindenki csak úgy tesz és majd lesz valahogyan.
      - 2022. 10. 03. 15:40
      • A
        Már mindent leírtam erről is, de akkor nem hittetek nekem, most meg úgy magyarázzátok, ahogy akarjátok, de megy a folyamat. Lesznek még meglepik, és nem is kevés, csak győzzétek megemészteni, ha még érdekel benneteket. Magam már nem foglalkozom ezekkel sem, mert nincs értelme, sőt értelemmel semmire nem jut senki, csak a tiszta érzelmekkel.
        - 2022. 10. 04. 10:49
        • S
          Azumi, neked van egy elképzelésed, hogy a világ vezetői szépen ellesznek takarítva és a népre pedig majd jobb világ jön, jól gondolom? Szerinted ha a jobb módúak menekülnek, a szegényekre milyen sors vár?
          Lesznek még meglepik, és nem is kevés
          Jézus majd újra leszületik értünk, azért hogy a nép ismét tétlenül szemlélje és vele egyetértésben a keresztre ismét felrakják? Ebben sem lenne semmi meglepő, valami mást várnál...
          - 2022. 10. 04. 11:17
          • R
            Mindezt a bírtokonbelüliek nyugalmával írja,...mint kívülálló??!!...pedig folyamatról ír, és meglepetésekről, amik bármilyenek lehetnek, de mint aki már megemésztette őket, vagyis ismeri azt, ami ...kifűrkészhetetlen, függő keletkezés!?
            - 2022. 10. 04. 11:40
        • R
          Eddig csak sátáni csoportok és a zsidó világ más tagjai mondták, hogy a csecsemőgyilkosság ellentétes a vallásukkal. Ők maguk azok, akik felfedik valódi természetüket. Ők maguk állítják, hogy kultuszuk "szíve" az ártatlan gyermekek megölése......
          https://www.axios.com/local/boston/20...n-lawsuits
          - 2022. 10. 04. 10:58
  • Posta Imre
    Kezdjünk el félni? A NATO szem elől tévesztette a legmodernebb orosz atom-tengeralattjárót

    A hajó olyan típusú nukleáris, autonóm torpedókkal van felszerelve, ami figyelmeztetés nélkül csapást tud mérni part menti létesítményekre és városokra.
    https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/...lattjarot/
    - 2022. 10. 03. 16:48
    • R
      A CIA igazgatója, Brennan bejelentette, hogy „Oroszország a legvalószínűbb gyanúsított” az Északi Áramlat vezetékes támadásaival kapcsolatban, és azt állítja, hogy Oroszország hamarosan más orosz vezetékeket is megtámad Európába. https://t.me/SGTnewsNetwork/33972
      - 2022. 10. 03. 17:45
    • H
      A legfrissebb hírek szerint már nemcsak a tengeren hanem a síneken is közeledik ( vagy közlekedik ) az atom.<br /><br />https://www.google.com/amp/s/femina.hu/terasz/orosz-atom-tengeralattjaro-vonat/amp
      - 2022. 10. 04. 18:03
    • A
      Alakul ez Bubo Doki , errefele a vadnyugaton mar elkezdtek figyelmeztetni a nepet , hogy mik a teendok az atomvillanas eseten .<br />Menjunk a fold ala a pincebe ha van , takarjuk be a testunket , hogy csokenjen a sugarzas hatasa , jod tablettak szedese , stb.<br />Egyetlen szo sincs , valamifele beketargyalasrol , vagy kompromiszumrol , mint hatvan evvel ezelott a Kubai cirkusz idejen . Ez arra mutat , hogy ez mar el van dontve. <br />Az Orosz tengeralattjarok mar az eszaki sark vedelme alatt pozicioban vannak , a Sziberiai tajgakon a vonat szerelvenyekre helyezett nuklearis raketak mozgasba lendultek mert igy nehezebb oket eltalalni , es fel kell kesziteni a rendszereket.<br />Az orulet fokozodik , mert itt nem lehet azt mondani , hogy "pusztuljon a fergesse"<br />hiszen a szinter az eszaki felteke , kelet es nyugat kozott. Dehat itt el a vilag legtehetsegesebb emberallomanya , persze ezekkel az a baj , hogy ok kepesek leginkabb ellenallasra , meg a vegen valamifele unalmas bekekotesre uszitananak.<br />Hogy lenne igy uj vilagrendetlenseg a foldalatti bunkerekben bujkalo spekulansoknak ? Szerintuk csakis a halottak bekeje elfogadhato ,<br />A nyugati hirugynoksegek egyre hangosabban kurtolik a vilagba a lehetseges Orosz atom csapast Ukrajnaba aminek kovetkezmenyekent a nyugatnak joga lenne beavatkozni.  Az Oroszoknak semmilyen korulmenyek kozott nincs szuksegut taktikai raketakat hasznalni , hiszen a nagy sebessegu Kinzal raketak nagyobb karokat tudnak okozni , es nincsen radioaktiv sugarzas . De hat akkor mirol beszelnek a hirugynoksegek hadosztalyai?<br />Meg a kilencvenes evekben nagy szobeszed targya volt , a CIA akcioja amikor is megvasaroltak egy ket aktataska meretu Szovjet gyertmanyu atom robbano toltetet. Vajon miert ?<br /><br />
      - 2022. 10. 05. 05:36
  • J
    Nem kell félni a Poseidontól . Nem támad, csak visszavág, de igen messziról és halkan, csendben.
    https://www.kp.ru/daily/27452/4656634/
    - 2022. 10. 03. 18:17
  • R
    Politikai pártok választási terve: hazudni, csalni, lopni, megfélemlíteni és elhallgatni, miközben a gazdaság felrobban...
    - 2022. 10. 03. 19:45
  • L
    Azért a személy szón elgondolkodnék, mint definíció. Meg a megszemélyesítés? No! Ha nincs igazam, csak nyugodtan! Helyre lehet tenni, végül is tévedhetek.
    - 2022. 10. 03. 22:13
    • Posta Imre
      Livia, mindent újra kell határozni. Most van a nagy újrahatározás. Minden szavunk "elveszítette" mára a jelentését. A személy helyettesíthető, az ember nem. De ki az ember? Az mRNS oltottak pl. már nem azok, ahogy ezt ragozzák. Transzhumánok, vagy mi, de a tengerjog szerint csak az az ember, aki tövig bekapja Poseidon tengeri uborkáját! A helyzet az, hogy igazándiból, el kell, hogy söpörjék ezt a ganédombot itt, humanista-humorista stílusban, mint Szodoma-Gomora esetében, csak most egy Földtányér mosogatás keretében. Floridában demonstrálták is, vagy Pakisztániában..., hogy a víz mindent visz. De a megoldást a tűz hozhatja el. Szurkolok, hogy legyen bátorságuk megtenni.
      - 2022. 10. 04. 07:05
  • H
    Én halovics tevadar.
    Te halovics ővadar.
    Ő halovics mivadar
    Mihalovics Tivadar!! :)))))))))))))))))
    - 2022. 10. 04. 19:07
    • S
      Én Cola te bor
      Mikola Tibor (volt szegedi nyelvész, egytemi  tan-ár, így ragoztuk a nevét)
      Üdv Hess, reménylem jól vagytok.
      - 2022. 10. 04. 19:16
      • H
        Kedves Barátom! Köszönöm szíves érdeklődésedet, mivel az asszony már sűrűn 'soroz' a nyelvével - mely szerint minden vagyok csak elsőáldozó kisleány nem! :))) - biztos, hogy jól vagyunk! :))))))))))))))))))) De tudod mit? Jól van ez így, és nem merném állítani, hogy az esetek egy részében (cca. 99%) nem lenne a fele-ségemnek igaza?! :))))))))))))))))))))))))) Szívem szerint most úgy búcsúznék, ahogy azt annak idején tettük, mikor mentünk a dolgunkra: Pi...át, ba...ást! (ez vala a jókívánságunk ifjan és bohón egymás felé - lehet ennél jobbat kívánni huszonévesen egymásnak, egészséges lelkületű ifjú emberként???) - de már vénemberként kicsit módosítok: Piát, (be)baszást! Néha a'se rossz!
        - 2022. 10. 04. 19:45
        • S
          Kedves Barátom! Igazán örülök hogy kedves Feleséged visszaállt a régi sebességre és Tefennséged némi szapulattyára, mert biza javadra válék eme búbigazítás az úrasszony női hölgy fehérnép szeretettye átal! Hogy az ifjonti hevületünk szóba-szóba kerül-vén, hogy én mit merek állítani, nos ez nem a nyomd-a-festéket tűrő önmaga-tartásra utaló maga-tartás. A jókévánság biza megállja a nejét vagy mifene, osztig én ammondó vagyok hogy Belmondo is vót meg osztyák miután vót ebbe a helyzetecskébe. Üggön, a pinea fafélék mandulávaa ágyazása sűrű témaválasztás vót annakidejében mint speciál kollégiumi éccakák hangulattyában, de vannak mily dógok nem változnak a tört-én-elem viharzattyában, osztig én ilyetén vónék nejjel-közzel ebben a kutyaszorító szőr-én ment-én. Mive a bor édes zamattyát ehagytam mán több évtizede az utókor fenn-segges Dión-ű-szesz ülepélyeinek megvívás-ára, ezé inkább maradtam tvisztellettee a pinea ápolás fenyőillatáná. Azé egytemi kór-szakunk ide-je persze elmúlott mán, de habár állni látszék az idő, de a szekér az fias-tyúk. Édes egykomám, jó fenyőfaállítást az idei tél folyamán, mee mostanság igen bé kőő gyújtanyi az kan-ócot, né ócckoggyá, mee az hideg fog rázni, raznij raznij, jiisó ráz, ha nem kanócos-Odol az virágmező illatos harmattyán!
          - 2022. 10. 04. 20:34
  • H
    Én a nép-szabaszáson HUN-nak fogom magam vallani.
    Ugyanis én azt már régen nem tudom, hogy milyen v/i/a/l/á/a/gban és legfőképpen 'hun' is vagyok???
    De hogy meg vagyok már ...aszva mindörökre az kurvaisten!
    - 2022. 10. 04. 19:11
    • S
      Én nem kaptam semmit, bár egyszer már hivatalosan halottá nyílvánítottak. Lehet hogy nem is élek? Akkor meghalni se tudok... De bé.aszott nékünk a szentkúti búcsú... Egyébként meg jogomban áll jógi támogatással jó gomba lenni+!
      - 2022. 10. 04. 19:24
      • H
        Aszongyaja zén ösmerősöm - mer' neköm is van, nemcsak Imre öcsémnek -, hogy lényegében a kis Svábkalauz kívánságainak tesznek eleget: felmérnek mindenünket, amiből ki löhet majd forgatni minket, aztán nem lösz semmink, de mégis kurva bódogok löszünk. Mondjuk pucér picsával télvíz idején fura egy bódogság lösz ez, de fa-szóm tudja, még az is lehet, hogy meztéláb is faszalesz a hóba gyaloglani...
        - 2022. 10. 04. 19:52
        • S
          Vót ilyen meztélláb gyaloglás a covjetekné kik-képeztek bennünket ikonná. Majd itt is az lösz, osztig centképekke a nyakba láncca. Ja, bódogok löszünk centté avatva. Egyébként mög de fönnhordgyátok az orrmányotokat Imre öcsédde hogy van ösmer-ősötök, üngöm mög nem üsmer éggyik sé, oszt micsinyájjak, ha úgy van, hogy nincsen? Ja, ezt a kiforgat-ósdit mög halotam mán vala-hun, ha mán hun akarsz lönni, most akkó vala-hun akarsz izékéni vagy lösz-hun? Mán hogy lösz-hun laknyi ha ezök itt forgat-ósdit jáccanak? Mee hogy mindön-ösünk forog az zsírjába ha ezöket hajja-kend. Mee nekünk is van még mit mög kit forgatnyi oszt akkó nehezebbek lösznek negyven gramm ólmoskávaa. Hát akkó mög mi így jáccunk.
          - 2022. 10. 04. 20:45
  • S
    Tisztelt Urak! Hessler Marssal Uram és SzVabodnaJaltaH Uram!

    Örvendezik a szívem és a lelkem, no meg az összes attribútumom, hogy Önök férfiasan, amúgy Tisztiklub szinten adomáznak. Pirula is az orcám, ahogy belepislantottam zaftos soraikba. Hál Istennek az a drága asszonyka már visszatalála a közel 100 %-os hitvesi nyomaték megnyilvánulásához, s így abbéli aggodalmam, hogy nem tökéletes a gyógyulása, el is múlott.

    Szerencsémre, családi érintettségem okán katonakörökben is mozogtam, s így nem játszom el a keszkenőt elejtő úri hölgyet, aki zavarában kiszalad a körletből. Én most érkezem ezzel a baráti üdvözlettel, Salute!

    Politika ide, politika oda, első a bajtársiasság és most meglapogatom derekasan harcedzett vállukat a történelem jelen forgatagában, amit majd a történészek a hatalom szájíze szerint át is fognak írni a "győztesek" objektivitásának megfelelő színezetben.

    Anyád!

    Salute!

    SZAZSUAY
    - 2022. 10. 04. 21:41
    • S
      A beszéd csak a középkor szabályszerűségeit követé, nem a valóságot.<br />E párbeszéd olyan virtuális mint ezen világ minden pillanata. A komolysága addig elé éppen olyan vidám mint a valóság szomorúsága, mely látszék ezen világ minden egyes lelkének tükörében. Már tervezém hogy igen kevés szóval levék ezen oldalon, most sem igazán igyekvék ide. A humort is részemről berekesztem.
      - 2022. 10. 04. 23:02
      • H
        A tisztiklub hasonlítás tökéletes - már ha két 'tökéletlen', még - úgy, ahogy (esetemben biztosan igaz az 'úgy-ahogy') - férfi-you esetében a 'tök' még megemlíthető.<br />A mi malackodásunkat - Szvadodna... sors-, és bajtárs utólagos szíves engedelmében bizakodva - úgy kell érteni, ahogy az - állítólag igaz - anekdota szerint történt a - nem történt - eset Sissy és Andrássy Gyula en effigu kivégzett 1867-es miniszterelnökünk között, midőn a szép királyné asszonyt hazahozá honunkba és megállván egy fogadóban egy éjszakai alvásra, hát lefekvés után a szép gróf hangosan és lelkesen dörömböle vala a királyné ajtaján, hogy engedné be őt néminemű (és nemi!) találkára, melyet persze a királyné asszony - nem kis rémület leküzdése után, komornájával való kisebb konzultációt követően - persze nem teljesített.<br />Mert hogy is kellett eme ostromot érteni?<br />Hát úgy kérem szépen, hogy a magyar - azaz a: MAGYAR - úriember! és hajlandó és kész teljesíteni egy úri hölgy oly kívánságát is, melyet a köz-illem és jó modor kifejteni a hölgynek nem enged, de titokban ott lappang és sejthető - sőt: sejtendő - egy igazi úriember részéről a hölgy pihegő kebeléből, kinek, azaz a MAGYAR ÚRIEMBERNEK, egyik legfőbb kötelessége a kíséretében lévő hölgy minden kifejtett és ki nem fejtett igényének s vágyának tisztességes teljesítése, de legalábbis annak egyértelmű kifejtése, hogy ezen hölgyi óhajok teljesítésére kész és magát képesnek mutatja!<br />Hát, mink, valahogy így.
        - 2022. 10. 04. 23:29
        • H
          Andrássy azzal, hogy felajánlotta - szó szerint - férfiúi szolgálatait Sissynek, ország-világ előtt hirdette, hogy a hölgy van olyan - mai kifejezéssel élve - jó nő, hogy érdemes egy férfi nemi vágyára. Azaz valójában bókolt a hölgynek. És egyúttal tiszteletben tartotta, hogy mindig a Nő dönt, hogy igényt tart-e a felajánlott 'szolgálatra', vagy sem? Na, kérem, hát ez és ilyen az igazi magyar férfi, a magyar úriember. Megjegyzem a II.vh-ban egyedül a magyar katonák voltak azok, akik az orosz fronton nem erőszakoltak orosz nőket - ők még ott is udvaroltak és tették a szépet az orosz nőknek, ha szerették volna elnyerni a hölgyek kegyeit. Erről a 80-as években volt is (lett volna, ha gyorsan be nem tiltják) egy filmsorozat, én az első részt láttam, ahol a háborút túlélt magyar katonák - akkor még éltek páran - elmesélték, hogy hogyan tettek szert orosz nők szerelmére - minden erőszak és kényszerítés nélkül!!! Amikor elmondták Sztálinnak, hogy a magyarok nem voltak állatok, mint a németek, finnek, románok, akkor jellemző módon ezt a gyengeség jelének látta - persze magából indult ki: Sztálin is egy állat volt (az 'állat' szó 'emberi' értelmében, mert egyébként szégyen az 'állat'-embert az állatokhoz hasonlítani, mármint sértő az állatokra nézvést).
          - 2022. 10. 05. 09:50
  • Posta Imre
    "Hogyha meghallgatjátok a cikkben is hivatkozott videófelvételt, és beleolvastok az alatta lévő hozzászólásokba, az alábbit láthatjátok:
    Én egyetlen együttérző ember hozzászólását sem láttam. Igaz, nem olvastam végig, mert túl sok.
    Én azt vontam le ebből, hogy bár a két ember "bűne" az volt, hogy nemet mert mondani egy "szabad" országban, ahol ugye az egyik lehetőség az igen, a másik a nem, és bizonyos valószínűséggel fognak is páran minden tesztre nemet is mondani, nem 100 %-ban garantált az igen, és erre a NEM válaszra erőszak volt a megoldás. Kegyetlen erőszak. Nem öltek, nem volt tettlegesség, csupán egy nem válasz volt.
    A hozzászólások pedig jól mutatják a többség nép hozzáállását. Az erőszakhoz csatlakozik. Megkövez. Halálra ítél. Kívánja az erőszak alkalmazását, sőt még látni, hallani is szeretné.
    Engem ez botránkoztatott meg. Valóban, mint aki hipnózisban van. Hergelik egymást, és csatlakoznak ebben egymáshoz. Olyannyira felbőszülnek, olyan bátrak lesznek, hogy kilépnek emberi mivoltukból, eltűnik belőlük az emberség.
    Bármit képesek lennének ilyenkor megtenni.
    Kiváncsi lennék, hogyha visszatérnének ilyenkor valami hatására (pl. ha megtudnák, hogy ez csak egy filmfelvétel volt és teszt, hogy hol tart az emberiség), hogyan szólalna meg a lelkiismeretük, hogy ők hogy reagáltak. Meg tudtak e maradni jónak.
    A stanfordi börtönkísérlet film jut eszembe erről.
    Ez viszont nem film volt, hanem valóság.
    Hát itt tartunk. Óriási gyűlölet van az emberekben.
    Jézust újra megfeszítenék. Kívánnák a halálát, sőt végignéznék. Nem egy személy ítélte halálra, hanem a nép. 2000 éve ugyanott tartunk.
    A rendvédelmi erő pedig szolgál és véd. Csakhogy nem minket, hanem a feletteseiket. Persze, ők csak a munkájukat végzik. Hiszen tőlük kapják a fizetésüket, őket kell szolgálni és védeni. Vagy nem is! A fizetésüket a termelő és adózó emberektől kapják, csak a feletteseik által. Csak ez nem jut el a tudatukig, mert nem gondolkodnak, hanem parancsot hajtanak végre. Akármi legyen is az.
    Szeretettel:
    Mónika"

    Még annyi jutott eszembe, hogy rosszul FeRDíTTeTék a bibliát, hogy Jézus értünk halt meg a kereszten.
    A pontos FoRDíTáS, miattunk!
    Szeretettel...
    - 2022. 10. 05. 07:17
    • polip
      "A pontos FoRDíTáS, miattunk!"<br />Miért miattunk,mi van ha miattad,vagy miattatok?
      - 2022. 10. 05. 17:51
      • S
        Pontosabb úgy hogy: miattuk.
        - 2022. 10. 05. 19:33
      • Posta Imre
        Mi adtunk!
        - 2022. 10. 05. 19:35
      • S
        Miadtuk, de miattuk eqtuk.
        - 2022. 10. 05. 19:43
        • S
          A szent emberek a mártírok ki vagy kik miatt tették amit tettek? Tudták ők is jól, hogy mi vállalnak és mi várhat rájuk...
          Jézus leszerepelt a tömeg előtt a galileai válság idején. A nép fellelkesülve  királlyá akarta választani amit Jézus elutasított és félre vonult. Egy részük mikor később követte Jézus mondta is nekik, hogy Bizony, bizony, mondom nektek – felelte Jézus –: Nem azért kerestek, mert csodajeleket láttatok, hanem mert ettetek a kenyérből és jóllaktatok. :)
          A tömeg mikor már látta, hogy Jézus nem vállalja a királyságot majd mikor bajba került, a tömeg már nem igazán állt ki érte.
          Volt egy Barabásuk helyette aki legalább aki a rómaiak ellen akart küzdeni...
          - 2022. 10. 05. 22:27
  • Posta Imre
    Én is erre ébredtem. De a "lényeg", nem az, hogy a "vadhajtások" hozza, ami ugyebár egy ugyanolyan "moslék", mint bármi más, hanem én a VK-n találtam rá  és az Oroszhirekben. Mindha baj lenne, pedig Viktor is hatalmas cionista és a legnagyobb "Izraelbarát", ahogy a többi "jobboldali" balos, középszer.
    https://oroszhirek.hu/truss-brit-korm...to-vagyok/
    - 2022. 10. 05. 07:21
    • S
      Bocs hogy kiszedtem előled a brit királynőről és Tussról írt cikket. Még szerkesztés alatt volt.
      Orr-mány-fő Vicc-torka mindkét főpáholynak a bábfigurája, ÉRINTHETETLEN mindkét szempontból, mint cigány és mit zsidó egyaránt az Illuminati központi figurájaként. Ezért az anomália.
      - 2022. 10. 05. 07:33
  • S
    MEGHALT A KIRÁLYNŐ, ÉLJEN A KIRÁLYNŐ!!!
    A zsidó háttérhatalom Liz ministránselnőkkel színrelépett:


    "Liz Truss brit miniszterelnök “hatalmas cionistának” és “Izrael nagy támogatójának” nevezte magát vasárnap egy Izrael-barát parlamenti csoporttal folytatott megbeszélésen."

    www.vadhajtasok.hu/2022/10/04/hatalmas-cionista-es-izrael-tamogato-vagyok-mondta-truss-a-britek-uj-miniszterelnoke

    A nihilizációra váró Mátrix első öngóljainak egyike.
    Már nagyon vártam a nihiliázációjukhoz vezető út megnyitását.
    - 2022. 10. 05. 07:40
  • Posta Imre
    Lukasenka tart attól, hogy a NATO lerohanja Belaruszt

    2022. 10. 04. 16:49
    Belarusz teljhatalmú ura, Alekszandr Lukasenka azzal vádolta meg a szomszédos Ukrajnát, hogy 15 000 katonát küldött a két ország határához, hogy felderítő munkát végeztessen velük, ami az ő szemében már provokációval ér fel.
    A Reuters szerint Lukasenka kifogásolta, hogy állítása szerint az ukrán erők utakat zártak le és lőállásokat állítottak fel a belarusz határ közelében. Az elnök hangsúlyozta, hogy országa csak korlátozottan vesz részt az orosz-ukrán konfliktusban, így az általa mozgósított és határra kivezénylet haderő is csak azt a célt szolgálja, hogy megakadályozzák a harcok átterjedését.
    Lukasenka ezután egy Belarusz elleni támadást kezdett vizionálni.
    Megakadályozzuk, hogy Lengyelország, Litvánia és Lettország különleges katonai műveletnek álcázott támadást intézzen Belarusz ellen. Senki sem fogja hátbatámadni az oroszokat Belarusz területéről
    – jelentette ki.
    A háború kirobbanásakor Lukasenka egyébként lehetővé tette az orosz erőknek, hogy Belarusz felől is támadják Ukrajnát. Az innen bevonuló csapatok egészen Kijevig nyomultak a háború első hónapjaiban, és Csernobilt is ebből az irányból támadva foglalták el az orosz csapatok.
    https://24.hu/kulfold/2022/10/04/luka...belaruszt/




    Oroszországban már azt pletykálják, hogy Putyin bunkerben, sámánokkal készül az atomcsapásra
    2022. október 5.

    Sőt, az állítólagos szeretőjét is figyelmeztette, hogy készüljön Moszkva elhagyására.
    A brit Mirror bulvárlap egy több százezer követővel rendelkező Telegram-csatornára hivatkozva azt írja, hogy Vlagyimir Putyin egy Moszkvától távol eső bunkerben taktikai nukleáris csapásra készül, és legközelebbi családtagjait is figyelmeztette, hogy készüljenek fel arra az eshetőségre, ha gyorsan el kell menekülniük a fővárosból.

    https://rtl.hu/bulvar/2022/10/05/oros...omcsapasra
    - 2022. 10. 05. 12:16
    • H
      Kérek mindenkit, hogy Lukasenko elnököt ne Lukasenka-zzuk!<br />Az orosz szavak hajszálpontosan átírhatóak magyarra.<br />A fehérorosz elnök neve oroszul/fehéroroszul: Lukasenk-O, azaz: Lukasenko.<br />Valóban ezt a név végi 'o'-hangot ők enyhén 'á'-ba hajlóan EJTIK, de: nem írják.<br />A svédországi Göteborg-ot a svédek Jőteborj-nak ejtik. Mégis - helyesen - Göteborg-nak írjuk és mondjuk is.<br />Szóval legalább itt írjuk helyesen a nevét: Lukasenko. (Már csak azért is, mert az 'a'-végződés az oroszban/fehéroroszban tipikusan a nőnem végződése, márpedig Lukasenko elnök hálistennek azért még elég maszkulin alkat!!)<br />Én személy szerint ráadásul még férfias tisztelettel kedvelem is őt.
      - 2022. 10. 05. 14:11
      • S
        Kedves Hess, nem csesztetlek de a belarusz nyelven írt szócikkben Lukasenka. Ez olyan mint az ukrán Kiiv, az orosz Kijev helyett amit nemzetközi forrásokban az angol átirat után Kievnek írtak. Az átírás külön altudományág, a kínai mandarin nyelv átírása más a Magyartalan Tudománytalan Kiakadémia álláspontja szerint egészen elüt a francia, angol, stb. átirattól, persze alkalmazkodva a nyelv betűkészletéhez is. Na meg süketek zenekara az egész. Egyébként meg ajánlom az ilyen politikusok neve helyett magyar átiratként a Zsidó nevet, nem nagy hibaszázalékkal lőnénk minden esetben mellé.

        https://be.wikipedia.org/wiki/%D0%90%...0%BA%D0%B0
        - 2022. 10. 05. 19:12
        • H
          Hát azért Lukasenko feno-típusa (fizikai megjelenése - nem miattad írtam a kifejezés magyarázatát) minden, csak nem jude. Sajnos ezek szerint már a belaruszok sem a régiek... Persze lehet, hogy az 'a'-végződéssel le akarják járatni az elnöküket. Mi azért csak maradjunk a Lukasenko végződésnél, ha kérhetem. Üdv néked (Macbeth, Cawdor than-ja!!, nem tudom miért, de Macbeth, Vlad Tepes, Thúry György, Esze Tamás, Görgei Artúr (és az aradi 15-ök!), Hessler ezredes (a Halál 50 órájából) valahogy szimpatikusak nekem... similis simile gaudet?)
          - 2022. 10. 05. 19:40
          • H
            Csak példálózó volt a felsorolás, Álmos és Árpád vezérrel kellett volna kezdenem, sőt Attila Nagykirállyal, aztán minden magyar honvédő harcossal, I. László királyunkkal, nem tudom felsorolni mindőjüket, bocsánat az emléküktől!)
            - 2022. 10. 05. 19:42
            • S
              Lukas-enko annyája fejőstehén vót, apája mög eetünt, de dédapja szerént fehérorosz vót. Ő ipeg kivétel, mee úgy néz ki hogy annyája nem vala zsidaj. Egyébként visszatérve a nyelvekhez, a nagyobb nyelvek közül Ejrópában egyed-ül a franciát nem tanútam - na ugyan mijé -, osztig máma is ha Bordeaux nevét ki kő mondanom, direkt bötű szerént mondogatom. Ahogy írjuk, úgy ejtjük. El.
              - 2022. 10. 05. 19:53
              • H
                Még diákként Inter-Rail-lel körbejártuk Nyugateurópát, és eljutottunk Boreaux-ba is.<br />Jó kis város (valójában kurva nagy város) és ittunk - fillérekért (még nekünk is fillérekért) - nagyon korrekt bordói vörösbort is. A tengerpartja Arcachon, egy kisváros, ahova vicinálissal (magyarul: HÉV) mentünk ki. Csodálatos homokos tengerpart - és iszonyat hideg Atlanti óceán. Augusztusban, kánikulában jártunk ott és derékig tudtunk pár percre bemenni a vízbe, de majdnem belefagytunk. Megjegyzem a franciák nem voltak rossz fejek. Persze ez a hetvenes évek közepe volt. Párizs már akkor is megrémített: töménytelen idegen - főleg fekete és arab - náció volt már akkor is benne, nem értettük, hogy ez akkor most hogy van???<br />A legszebb az a Carcasson-i lovagvár volt (a három testőr vidéke). Jó volt a bagettjük is. Az átlag - fehér! - franciák egyébként kinézetre és mentalitásra pont olyanok, mint a magyarok (biztos a közös kelta-gall örökség okán). Azért Versailles-ban a Kis-Trianon palotát leköptük és le is hugyoztuk...
                - 2022. 10. 06. 10:16
                • H
                  Helyesen: Bordeaux, elírtam, bocs.
                  - 2022. 10. 06. 10:17
                • S
                  Szerettem volna Burgundiába elmenni akkoriban amikor Te ott voltál, akkor még volt számomra varázsa a kalandozásoknak. Egyszer voltam Franciaországban, Bretagne-ban. Briteknek tartják magukat. Mindig fúj a szél, attól bolondok. Nekik legalább szél fúj...
                  - 2022. 10. 06. 12:14
                  • H
                    A franciában és a németben is van 'ö' és 'ü' hang - ez hun-türk-magyar örökség mindkét nyelvben. Az angolban mán csak 'ö'-van. Addig volt jó nekik, amíg a mi őseink vezették őket. Még megtörténhet, hogy tőlünk fognak vezetőt kérni egy nap. Na, ha ez én leszek, akkor minden nem-fehér megy vissza oda, ahonnan eltekergett, vagy a kurvaanyjáék anno eltekeregtek. Bizony tiszta fehér fajt kell Európában csinálni újra. Aztán bevezetjük nekik a magyar nyelvtanulást. Minden valamirevaló városukban lesz egy Attila lovasszobor is. A keresztény templomokat átalakítjuk a Magyarok Istene templomokká és lehet imádkozni a Magyar Ősök lelkiüdvéért és kegyelméért! Persze mindenhol a fontosabb politikai és katonai vezetők magyarok lesznek - illetve ha van köztük olyan, aki már kellően "magyarizálódott", akkor kegyesen megengedjük, hogy esetleg vezető-helyettes legyen. A buzik, LMBTQ-k és az összes többi degenerált meg megy és ásni fogja a Fekete-tenger - Atlanti-óceán csatornát Budha-pest alatt! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                    - 2022. 10. 06. 19:25
    • Dance Monkey
      'Aztat mondotta a sámán,<br />küdd az atomot ne fossá' mán'...'
      - 2022. 10. 05. 18:59
  • S
    Nyuggerek! Sorakozó!

    Kedd, 5% kedvezmény. Vár a TESCO!

    Szóval, ha kedd van, akkor nem Belgium. Lássuk, miből élünk.

    Nagy hibát követtem el kedden. A "Ha kedd, akkor Belgium" vígjáték helyett tej-kenyér akcióba kezdtem. Tudatlanságom fizetsége a gondoláknak nevezett polcok között látszott kibontakozni még pedig a jócskán megrakodott gurulós szekérke mögött meghúzódó ismerős férfiú képében, akinek a tornyosuló szerzeményét tovább tetézte ugyancsak nyugdíjas asszonykájának szerzési vágya, ami épp egy karton sör képében testesült meg.
    Nagy szégyen nem üdvözölni az ismerős halálba menőt, így hát megtettem.Megropogtattam az egykori férfiú öreg csontjait. Igen eltévelyedett cselekedet volt, s túl is mutatott a gesztusnyelven.
    Hogy hogy itt vagy?- kérdé az úr némi kétellyel a szemében. - Az 5% miatt?
    Az meg mi? - bámultam rá kérdőn miközben a köhögését elhessegettem.
    Az asszony mondta, hogy nem kovid - utalt lázas állapotára - , mert négy oltás után az már lehetetlen, úgyhogy jönni kellett, mert ma van a nyugdíjas kedvezmény.- hangzott el.

    Mit tagadjam, elfojtottam egy basszust. Lázas, oltott, csupa-takony néhai önmaga, elvánszorgott az asszonnyal a legnagyobb tömegbe, hogy 5%-ot nyerjen a bizniszen. Egy élete, egy halála, de a pénz mindenek felett. Az oltás meg mint tudjuk "életet ment". Hát még négy után!

    A vírus meg a legnagyobb tüsszentéssel terjesztheti az igazságot, ha van.

    Hát, ha kedd, akkor ne nagyon TESCOzzatok drága jó barátaim!
    - 2022. 10. 05. 17:46
    • S
      A korábban általad linkelt Férfiak Klubja influenszere Romániában élő nemesi zsidó, már fiatalon valamelyik magyarországi bank ágazati igazgatója lett!!! Most futtatják mint az aranyat különböző stúdióbeszélgetésekhez, egyébként az EU-ban is kapott fejtágítást, közgazdász.
      Egyébként a beírásodhoz, ha itt Magyarországön leárazzák a gombostűt 10 százalékkal, boldog boldoftalan sorba fog állni bármilyen idő van, bárhogyan érzi magát, de megveszi, mert ócsó.

      Salute!
      - 2022. 10. 05. 18:13
  • A
    A Zaporozsjei Atomerőmű már nem tartozik Ukrajna energiarendszeréhez, az atomerőmű a térség területével együtt Oroszország szövetségi tulajdonába került. A vonatkozó rendeletet ma írta alá Vlagyimir Putyin orosz elnök.

    Putyin arra utasította az orosz kormányt, hogy vegye szövetségi tulajdonba mind a zaporozsjei atomerőművet, mind a hozzá kapcsolódó összes létesítményt. A kormánynak létre kell hoznia egy szövetségi egységes vállalatot, hogy biztosítsa az erőmű biztonságát.

    A Zaporozsjei Atomerőmű (ZNPP) Európa legnagyobb energetikai létesítményének számít, kapacitása 6000 megawatt. Az állomáson VVER-1000-es reaktorok működnek,

    https://topwar.ru/202899-zaporozhskaj...ossii.html
    - 2022. 10. 05. 19:42
  • A
    Az OPEC+ tagállamai megállapodtak abban, hogy napi 2 millió hordóval csökkentik az olajkitermelést, ez novembertől lép életbe.

    A Financial Times szerint Oroszország és Szaúd-Arábia ragaszkodott az üzemanyag-termelés csökkentéséhez, az Egyesült Államok ellenezte. Washington úgy véli, hogy ez az olajárak globális növekedését okozza.
    Az FT szakértői szerint az OPEC kitermeléscsökkentési döntésére válaszul az Egyesült Államok felszabadíthatja az olajtartalékokat a stratégiai készletekből.

    Novak: Oroszország költségvetése 70 dolláros hordónkénti olajárakon alapul.
    Novak: Az OPEC+ megállapodás 2023 végéig lesz érvényben.

    Abdulaziz bin Szalmán, a szaúdi energiaügyi miniszter az olaj fegyverként való felhasználásával kapcsolatos kérdésre válaszolva azt mondta, hogy a szövetség nem fenyegeti az energiapiacokat. "Az energiapiacok biztonságát és stabilitását mi biztosítjuk. Mindennek megvan az ára, az energiabiztonságnak is megvan az ára".
    Iráni Olajügyi Minisztérium:
    A Nyugat nem teheti majd felelőssé Oroszországot és Iránt az energiaforrások iránti szükségletekkel összefüggő problémáikért – mondta Ahmad Aszadzade iráni olajminiszter-helyettes

    Novak: Oroszország rövid időn belül biztosítani tudja az Északi Áramlat 2 egyik sértetlen vezetékén keresztül a gázellátást.

    https://ria.ru/20221005/neft-18217977...97726.html
    - 2022. 10. 05. 19:48
  • V
    Valami ősi erő van bennünk, vezet minket egy sugárzóbb világ felé
    https://www.origo.hu/kultura/20221005...inhaz.html
    - 2022. 10. 06. 08:11
    • H
      Addig huzigálják az orosz (jeges)medve bajszát az ukronácik, mígnem hamarost' "sugárzó arccal" fognak menekülni hozzánk...
      - 2022. 10. 06. 10:34
      • S
        Az ukránok (sugárzó arccal) fognak menekülni, gondolod, hogy majd közben itt meg aztán jól ellesztek nyugdíj emelésből?
        Gondoljuk már tovább, pl nyugdíj gyógyszertár nélkül ha úgy hozná a sors, élet képesek tetszenének e lenni, vagy nem tetszenének lenni...
        - 2022. 10. 06. 11:54
      • R
        Vagy úszkálni a "posszeidon" cunamijában!
        - 2022. 10. 06. 12:26
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %