Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Гóйда! Mozgósítás, minden szinten...

Гóйда! Mozgósítás, minden szinten...
Szép új világ, rendes naplót kívánok! Fokozódik a feszültség! Nem féltek? Ölég baj! Lássuk be, hogy a kilátás perspektivikus. Káosztól születik a rend. Jó kemény, kommunista-imperialista-kapitalista-feudális-hűbérúri, gendersemleges transzhumanista kiborg-centralista, de legalább nem emberi. Jó csak vicceltem! Vagy nem? Alkotmányos ez így? Demokrataktikusan-repuplikánus, jobb-balos? Dugin egyik friss nyilatkozatában- biztosan a felrobbantott lánya iránti gyász miatti keserűségében- nyilatkozza, hogy "ez a harc lesz a végső" és a sátánista "nyugati" rezsimmel nincs miről tárgyalni, mert vagy ők, vagy mi....! Felemelő egy "filozófustól" ilyemist hallani. De miért? Lehet, paranoiás? A NewYork Times most írja, Darját a kijevi cionista rezsim ölette meg. Liz Truss brit miniszterelnök „hatalmas cionistának” és „Izrael nagy támogatójának” nevezte magát vasárnap az Izraelt támogató konzervatívok (Conservative Friends of Israel – CFI) összejövetelén. Elsőnek az Oroszhírek hozta, de úgy tűnik, azóta cenzúrázták az információt. Érdekes ez a globális céghálózat. Lehet, megegyeztek a szabadkőműves páholyokban, melyik kormányzati hírforrás mit teríthet és mit nem. Nehéz így az "ellenségképet" legyártani, de hát lehet, pont ez a cél. Bárki lehet az. Hazaárulóknak, patkányoknak lehet bárkit nevezni mára, sőt ellenkezőleg..., mindenki maga döntheti el, hogy éppen miféle, kiféle.

Nehéz nem rámozdulni ma már valamilyen témára, mert átvitt értelmezés nélkül szólítanak meg immár minden élőt és holtat. Perzsiában a nők tüntetnek a jogaikért, hidzsáb nélkül, Európában a hidzsab-kötelezettség mellett a sokszínűség álcája alatt megy a liberalizációs terror. Közben pedig szinte észrevétlenül, de mindenkit leoltanak, vagy így, vagy úgy. Közben, szinte észrevétlenül, időjárást generálnak, mert párhuzamosan dolgozik a világkormány és a világellenkormány és a világkormány ellenkormányának vilákormányellenkormányának kormánya... Forradalmi hangulat lengi körül a dimenziót. Jobb-bal oldaliság és mindkettő azonos a cionizmussal, de ne aggódj, mert az ismerősöm szerint a probléma megoldja önmagát, a gordiuszi csomó megoldja a makedóni Alexandrost! Most a befőttön a sor, hogy eltegye a nagymamát, aki nagypapa és egyetemi professzor, csak szereti a tütükét magányos óráiban fellibbenteni.  Mozgásban van minden, lötyög a fekusz rendesen a társadalmi túlnyomásos korsókban, csuprokban és köcsögökben. A jelenség nem lokális, a látszat-nyugat-lom alatt fortyog a szunnyadás. A természet atomvillanás után sóvárog! Az utolsó remény a leégett erdőkben van. Olvasom National geographic cikkeit és jellemző kép alakul ki bennem. A természetnek, mint olyannak eddigi formájában VÉGE. Ami menthető, már nem az, ami volt és ami lesz, bizonytalan.

Tudom, kevesen képesek megérteni, hogy miért pusztítanak el területeket szándékkal (persze véletlennek, háborús övezetnek, időjárás-fegyverrrel megkínált régónak..." álcázva...terelve népeket erre-arra, közben kiszelektálva, húsdarálóba téve, megsemmisítve...ahogy az mindig is volt, úgy, hogy a"tettes" mindig a háttérben maradhasson és a körülmények szerencsétlen alakulását lehessen hibáztatni. Az ismerősöm szerint a geomérnökök és a társadalom-mérnökök összedolgoznak az újabbnál régebbi világrendetlenség összelapátolásában. Tény, sokrétű, szerves egészet alkotó folyamatokról van itt szó és az érzelmek elviszik a fókuszt és morális csődöt jeleznek. Ezt nem engedhetik meg maguknak. Vagy de? A környezet rehabilitációjának remek példája ma a Topol. Igen, ha beütitek a keresőbe egy izraeli színészt (katanát) ad ki, aki nem Zelenszkíj, de ki tudja. Viszont, lágyságjellel a végén az oroszok ballisztikus atomrakétájaként jelenik meg és egyébként, nyárfa jelentéssel bír. Most hozták sebes működésbe a nyárfaerdő-telepítését. Nyárfa itt, üszök ott! A nyárfa nem hárfa (HAARP), de szintén remekül lehet vele kedélyállapotot és életműködést befolyásolni.  Fordítgatok angolból is ezt-azt, ami akad, ha még mindig nem mehetek családfenntartani, dolgozni. Bíró mondja, ha nincs pénz az eltartásomra, visszamehetek a börtönbe.

Aztán lehet kiderül, nincs pénz az ő eltartására és mellesleg mehetnek a börtönbe, vagy éppen a frontra. Az ismerősöm remekül összeszedte az ide vonatkozó információ-morzsákat is. Mondja, most, hogy a tanarak, dejákok tüntikézgetnek és a kukások is csatlakoztak hozzájuk, mindjárt NLP-sen kialakult a benyomás, hogy a liberális tanarak és az oktatás egésze, mehet a szemétbe! Katonák kellenek és gyakorlatias oktatás. Vége van az ábrahámdozásnak, Dugin is megmondta! Ilyen írások jelennek meg, amik tartalmával lehet egyet nem érteni, de érteni sem ártana!

Droidképzők

A tanárikban 2020 végén, 2021 elején még arról beszéltek, hogy nem oltatnak kovid ellen, ugyan már, ilyen kísérleti izével? Aztán, ahogy elkezdték elveszíteni az arcukat, felkúszott a maszk, és elkezdték a gyerekekkel is hordatni, hogy nekik se legyen arcuk, minek az, nem baj, ha együtt elveszítjük az arcunkat, így #vigyázunkegymásra.

Aztán elballagtak az első szuriért, aztán a másodikért, közben (kicsit irigykedve) figyelték azokat a kollégákat akikben volt annyi gerinc, hogy tartották magukat, és nem mentek oltatni. Nagyon reménykedtek, hogy sikerül a renitens gerincét is betörni. Olyat, aki nem tört be, egy tanári karban legfeljebb egyet találhatunk. Gondoskodtak róla, ki is közösítették nyomban. Közben a gyerekek szülei nem mehettek be az iskolákba, a ballagások a szülők nélkül, vagy korlátozott létszámban zajlottak, elkezdték az oltatlan gyerekeket szegregálni, maszkot adtak rájuk és ha egy oltott pozitív lett, nyilván az oltatlan nem járhatott suliba, kötelező karantént neki, egyébként is, mitlógkiasorból!

És az oltott tanárok a szívük mélyén, vagy nyíltan örültek annak, hogy a józan és gerinces oltatlant fizetésnélkülire küldték, nekik bezzeg nagyon nem énekeltek.

Közben eltelt egy szalagavató szülők nélkül, vagy jó esetben korlátozott létszámban, a gyerekek maszkban, egyre többen beoltva, sokan állandóan náthásak, tesiből többen felmentettek lettek.

Es az oltott tanárok nem örültek, egy fikarcnyit sem lelkesedtek azért, hogy az oltatlan kolléga 2022 tavaszán visszamehetett. 2022 őszén, miközben a tanáriban egymás közt az oltottak az épp aktuális szakorvosi leleteiket beszélik meg, és biztatják a visszajött oltatlant, hogy neki is ottakozni kellene, aközben nem kávéznak már, mert leszoktak a kávéról is, egyrészt azért, mert az új világrendben - amelyet oly lelkesen építenek - nem lehet az állami áramot magáncélra használni, másrészt meg valahogy rendetlenkedik a szív a harmadik fujszer óta. És ismétlem, másról sem tudnak beszélni, mint az aktuális betegségükről, kezelésről és gyógyszerekről persze ez nem óttásmellékhatás, olyan nincs, hanem longkovid, vagy #nemattólvan.

Aztán sokan maszkban, azaz kint, az utcán maszkban tüntetnek. Velük együtt sokan, akiknek - kis módosításokkal, de ugyanez a története. Tüntetnek, mert azt mondják, kevés a pénz, hideg van, stb. Tüntetnek, mert nem bírják az új világrendet. Amit maguknak építettek és ezekkel a tüntetésekkel tovább építenek.

#vigyazzunkegymasra.

Mert a 2., 3. vagy a 4. szurival együtt eltűnt a megmaradt tisztességük, gerincük és becsületük.

Angelika Mihalik


(Mihály Arkangyal)- ja ezt én írom, fordítva Angelikát...


Nehéz eligazodni, nemde? Ki van kivel? Ki az ellenesség és ki van velünknem? Nem csoda, ha mindenki megbolondul.

Orbán Viktor a cionista (az ismerősöm szerint) megyen a Türk Tanácsba megint, Erdogánozik, miközben Izrael és Moszkva legnagyobb barátja, kevert fajta, jó magyarja és közben elfogadják az "EU" ajánlását, hogy pénzt tejeljenek, a büntetőeljárás módosításáról szóló diktátumot a "vádkikényszerítésről". Ha jól értem, akkor eztán nincs is szükség az ügyészségre, mert úgy tűnik, az ügyészségek akasztották meg eddig is a bűncselekmény-gyanús bejelentések kivizsgálását. Eztán, lehet közvetlenül is a "népnek", alanyi jogon a  bíróságon "rejszolni" szabadidejében és persze közérdeket képviselve. Értem én ezt, csak fel nem foghatom. Jó, tettem vagy sok tucat feljelentést hazaárulás és egyéb nemzeti vagyon elleni BCS gyanújában, de egyetlen esetről sem tudok, ami eredményre vezetett volna. Na majd most. Most, mikor már a döglött kutyát sem érdekli, nemhogy a "népet", hogy ami a szarkaláb zajlik itten, újhátmagasztánban. Azt értem, Keresztes Imrét miért váltották le, talán szabadkőműves páholyda csere-bere alapon, na de a többit? Tehát a civil azért tartotta el eddig az ügyészt és a bírót, rendőrt, hogy ne a dolgát tegye? Ja, micsoda huszáros fordulat. Hogy eddig erre senki nem jött rá! A politikai pedig mindent megtett és persze alkotmányos-demokratikusan! Topol, elvtársak! Az ismerősöm jókat röhög ezen, miközben meséli, mert engem nem érdekel.

Mondja, most megjelent cikk:

Titokban kaphatott kegyelmet az öt év börtönre ítélt volt balmazújvárosi polgármester

Veres Margitot 2018-ban hivatali vesztegetés elfogadása miatt ítélték letöltendő börtönbüntetésre, ám szabadlábon várhatta ki, hogy az államfő döntsön a sorsáról. Minden jel szerint Áder János – mandátumának lejárta előtt – kegyelmet adott neki

Információink szerint a volt városvezető egyike annak a hat szerencsésnek, akiknek Áder János államfői hivatali idejének utolsó hónapjaiban kegyelmet adott. A hvg.hu korábbi közérdekű adatigényléséből derült ki, hogy mielőtt Novák Katalin átvette az elnöki hivatalt, Áder elé 173 kegyelmi kérvény került, amiből 167-et elutasított, hat embernek viszont megkegyelmezett.

Az biztosan állítható, hogy Veres Margit kegyelmi kérvényét elbírálták, mert Novák Katalin államfői hivatala a napokban arról tájékoztatta a 24.hu-t, hogy a köztársasági elnök előtt nincs olyan függő kegyelmi ügy, ami hivatalba lépését megelőzően érkezett volna. Márpedig a volt polgármester már évekkel ezelőtt benyújtotta kérvényét, magyarán, azt már biztosan el kellett bírálni. Ugyan a kegyelmi kérvény önmagában nem lett volna halasztó hatályú – tehát Veres Margitnak börtönbe kellett volna vonulnia –, de az Igazságügyi Minisztérium volt parlamenti államtitkára, az azóta szintén vesztegetés elfogadásával gyanúsított Völner Pál a büntetése elhalasztásáról határozott....

https://24.hu/belfold/2022/10/06/veres-margit-volt-balmazujvarosi-polgarmester-titok-kegyelem-borton-itelet-ader-janos-koztarsasgi-elnok-novak-katalin/

Nem tudom szorul-e magyarázatra, vagy angolszászozásra, mit is képvisel és hogyan az államot képviselő és mi ezzel acélja? Októberi Szocialista Forradalmat akarhatnak így a szolgálatokkal megidézni novemberre. Emberek, hajrá!

Apropó, itt van ez a szó: hajrá! A címbe illesztettem a legutóbbi Veres Téren elhangzott színészi produkció kulcsszavát, mely megadja ennek az érának a lendületet! Új jelszó ez! Annyira új, hogy nekem is utána kellett baktatnom a propaganda enciklopédiámban, orosz nagyszótárban és persze a hálózaton, mire megértettem a jelentését, de főlegesen az üzenet kódját. Гóйда! Na, ez a mozgósítás szava. Teljes mozgósítás! Egyébként ilyen szó nincs is, de most már van. Magyarul így írják GÓJ- DA! Fordítsam! GÓJ, vagyis nem zsidó. DA, vagyis igen! Visszafelé, AD-JOG, vagyis visszaadja a GÓJ (Gulya) "jogát"! Kapisce? Comprede? Egyébként még ómagyarul ez a HAJRÁ szavunk, csak eltorzult. Az "oroszban" tán szándékkal a "H" és "G" hangok le vannak keverve. Ott a Hitler pl. Gitler.

Van persze számtalan nyomjelző lövedék, ami oda mutat, hogy úgy van háború, hogy nincs, de az egyre durvábban, miközben ténylegesen épül az Új Világrendetlenség. Szaúd és Maci leolajozták a dolgot. Pár éve írtam, hogy az OPEC már le van fektetve. Az EU kifarol az ukrán-illumináci projekt mögül és az oroszok stratégiai lépésekben vívják a szun-cei elvek szerinti átrendeződés lépéseit, kerül, amibe kerül. Ne tévelyedjenek el, akik most is tüntetni mennek! Ja, hogy már 430 Ft az Euro és az infláció hiperbóreába szökőnek látszik? Nyugi van, ez csak a látszat.  Minden a legnagyobb rendben. Magyarországon nem dől el semmi, itt csak felolvassák a kapott narancsokat és ezért látszik olyan lehetetlennek és érthetetlennek a folyamat, de nem szabad aggódni! Nyárfával vagyunk körbevéve! Hazaárulókra vadászik éppen a frissen magyar nemzetivé lett moszados titkosszolgálatunk, tehát hagyjuk dolgozni, ne kavarjatok be. Az ismerősöm is morcos azért, mert sokan nem hagyják kibontakozni a bíróságokat és az ügyészeket az igazság napfényre teregetésében, pedig most nagy lendületet kapnak. Az új jelszó! Hajrá! Győzelem, fagy halál!

Tudjátok hogy lehet megállapítani, hogy minden rendben halad? Pl. Potyondi is bedobta a törölközőt! Hja, a "libernyák" belefáradt, pedig ahogy mondja, jó pénz kapott a haknizásért, de szóltak neki, hogy ne rágja tovább a gittet, mert ha Orbán és Gyurcsány is eltűnne hirtelen felindulásból, akkor sem változhat az áramlat. Politikus, értenie kell a szóból, ha legalább pénzénél akar maradni. Bödőcs is így jár és mindenki más is. Kim Jong Un Koreája lebeghet a szem előtt. Tudom, utópisztikus és sokan most felzokogtok a reményben, hátha egyszer megvalósulhat itt is a testvérnépek turáni szövetsége által a nagy vérvonal szkíta szakralitásának grafénes érelhalálozásos változata, de hiú ábrándokat ne kergessetek! Az ismerősöm már régen megmondta: Mindenki meg lesz aszva, hintőporos gumival, nehogy félreérthesse a gondoskodás jellegéből adódó üzeneteket.

Azt az ismerősöm kikéri magának, hogy bárki firtassa nála a GÓJ-DA kérdését, mert ő csak- ahogy szokta- fantáziálgatott egyet én pedig jegyeztem a naplóba a tudományos fantasztikus könyv-fejezetet, minden komoly kétségtelenség nélkül.

Egyébként ez a világkormányosdi igen vicces dolog, mert ha igaz, akkor az "állam", mint olyan jogilag is érvényét veszíti, vagy már veszítette rég. Nem is értem, hogy pl. miért van annyi "gov" -os internetes cím a kormányzati teendőket ellátó, vagy csak annak tűnő szerveződésekkel, funkciókkal kapcsolatban? Government (kormányzat) rövídítése, az rendben, de lehetne pl. az orosz губернатор-ság rövidítése губ, vagy a правительство, ami szinonima a kormányzóságra.  Eh, majd csak "kir" végű lesz ennyi főisp után a várm- rendszert követve, addig meg úgy jó, ahogy van, hisz vagy igaz, vagy nem, de az legalább bizonytalan. Jó, csak tréfáltam. Titokban az EU remekül együttműködik, szabadkőművesen átrendeződik, erőterek, áramlatok vannak lecsapolva, zsilipelve, mederbe terelve. Semmi nem az, aminek láttatják. Ma már Potyondinak sem kell észért  a szomszédba menni és a pedagogoszoknak is le kell mondani a gyermek-kísérő szerepkörről. Szalavjov mondta a minap, hogy elveszítették a szavak már az értelmüket. Nem, elvtárs, dehogy is! A lények veszítetteék el (ha volt nekik olyan" a szavak jelentéséhez való hozzáférés képességét, a kulcsot. Kulcs kell minden záramlathoz, amit most úgy hoznak elő, mint régi-újat. Ki van téve a térbe minden!  Terítve van és térítenék, akit még lehet és térdel is majdan mindenki, alázattal a födélzeten, aki feljuthatott a bárkárra, vagy legalább be a barakkba a FEMA intézményeiben. Felaljzák a "népet", hogy lehessen fedőt tetejelni rája.

Van egy másik ismerősöm. Már rég figyelem, de még nem beszéltünnk. Pável. Remekbeszabott sorozatot indított a "valójában ki volt ő" rovatban. Sorra leplezi le a névváltó  alakváltókat a cári oroszország előtt és után. 99%-a a "nagyoknak", Mózeshitűnek bizonyul. Nem tudom mire jó ez, de legutóbb Brezsnyevet ragozta. Lehet azért, mert a Honvédő Háború alatt ő volt az, aki az agitpropért felelt a bűnözői körökben, vagyis a "büntetőzászlóaljak" felállítását szervezte, ahogy kivettem a szavaiból. Érdekes ez a mostani analógia a CSVK kategóriájában, ahol "Putyin szakácsa" felel ugyanezért. Putyin nagyapja, ha igaz, Leninnek és később Sztálinnak is a szakácsa volt. Nem jól választottam szakmát. A sofőrködés is jól jöhet, mert Lázár és Pintér is így kezdték, aztán most Lázár egyik volt gépkocsivezetője is polgármester és lehet még belőle bármi..., mert a dolgok így mennek Liza(rd) csodakirályságában.

Végül, had tájékozassalak benneteket, hogy fellebbeztem a bíró döntés okán, amely további izraei villanypórázra és házi őrizetre ítélt 4 hónapra. Szépen indokolta, ahogy szokták. Nem számít semmi, de a jogszabályokat vasvellával lehet egymásra hajigálni. Nos, Topol, szevasz-topol. Szakember azt mondta, nem merte bevállani, mit szólna a "közvélemény" ahhoz, hogy eleresztenek legalább dolgozni a megyébe, mint Zsákos Frodót! Nem merte. Persze, ki tudja? A tény, Emőt viszont elengedték családi rendezvényre, miután fellebbezett, az alábbi indoklással.

...A rendelkezésre álló adatok szerint az eljárás során a tényállás felderítésre került, a továbbiakban az eljárás ügyiratainak megismerését biztosítja a nyomozó ügyészség az érintett büntetőeljárás résztvevőinek. Erre tekintettel...nem áll fen olyan ok, mely az őt érintően elrendelt bűnügyi felügyelet magatartási szabályainak részleges feloldására irányuló indítvány elutasítását indokolná...

Jó, értem én! Na de ennyire!

Itt a fellebbezésem, hátha szót értünk végül mi is Szun Ce után szabadon.

ügyiratszám: 42.Bny.3710/2022.
(korábbi ügyiratszámok: 16.Bny. 281/2022.; 16.Bny.1275/2022.; 16.Bny.2005/2022.)

Tisztelt Bíróság!

牟庭《雪泥书屋杂志》卷二: 古有伍子胥,无孙武。世传孙子十三篇,即伍子胥所著书也。而《史记》谓孙膑生阿、甄间,为孙武之子孙者,实即子胥之裔也。知者据〈左传.哀十一年〉,子胥属其子于齐鲍氏为王孙氏,是为伍氏之后,在齐姓孙有明验矣!既用,改姓其子,故其著书亦以自号,其所欲寄托者然也。其书旧题当曰:「孙子,《武》十三篇。」后人习传,辄曰:「孙子名武。」而不知武者其书名,非人名也。其姓名、居趾皆不着于书中,而其子孙居齐,传述其家书,故世人由此称之曰:「孙子武,齐人也。」司马迁不知孙子即子胥,别为〈孙武列传〉,亦无能详其事实,独记斩美女、勒兵一事。盖子胥始说阖闾时,曾有此,虽可喜、可愕,而非其事业之伟者,止附存所著书,后为美谈尔。摭拾为传,体制固已不称,而又继之曰:「阖闾知孙子能用兵,卒以为将,西破强楚,入郢;北威齐、晋,显名诸侯。」此总括子胥之生平,以为孙子传,而实不能详也。   其〈伍子胥列传〉及〈吴世家〉叙阖闾破楚事皆连举子胥、孙武,号曰「二子」,而不可分别,其间,功同一体,语必同辞,以此观之,岂两人哉!盖子胥自柏举以前,说听于阖闾,以覆楚为事,非遑著书。夫椒之后,以越为忧,而寝不见用于夫差,乃托著书以自见,其书多言越人,而不及楚,知为夫差时作也。覆楚则曰伍子胥,著书则曰孙子,前后异称,非两人也。〈左传.昭二十年〉子胥之谋伐楚也,曰:「彼出则归,彼归则出。亟肄以罢之,多方以误之。」三十一年,《传》又曰:「始用子胥之谋也。」然则吴光破楚,运筹决胜,惟子胥实主其功,安有所谓孙武者乎?〈左传.定四年〉伍员为吴行人,以谋楚;伯州犁为吴太宰,以谋楚。是与子胥同谋覆楚者,犹有伯嚭,而无孙武也。〈吴语〉大夫种曰:「申胥、华登简服,吴国之士于甲兵而未尝有所挫也。」是与子胥共事而名为善用兵者,犹有华登,而无孙武也。左邱明喜言兵,爱奇士,使吴有孙武其人,安得内外传无一言及之。故余以左氏所不言,而知孙武之为亡,是公可无疑也。司马氏作〈孙子列传〉第五,作〈伍子胥列传〉第六,考校不精,以一人而为两传,使子胥失其十三篇,而孙子空无事实,贻误千年,可大噱哉!


Posta Imre

Valójában egy őszinte és alázatos Lin Csi apát idézetet kívántam a térbe tenni, de egy Szun Ce mandorla lett belőle, de talán érthető így is. Ha most nem is, de a Topol fák alatt el lehet merengeni róla.

Szombaton (8-án) várom a meditálógat, problémásokat, gondolkodó gonddal vesződőket, érdek-telen-lődőrgőket, ahogy szoktuk, batyusan! doki.bubo@gmail.com

Hajrá!  Sok boldog Aradi Vértanúk Napját kívánok!


Hírek Galéria

Image #258
Image #259
Image #260
Image #261
Image #262
Image #263

64 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • J
    Ennek e tenorral vádolt fickónak csökkentették a büntetését, pedig bizonyítani lehetett, hogy milyen lépéseket tett a célja elérése érdekében.
    https://www.atv.hu/belfold/20221005/e...bunteteset
    Valaki különleges mentőangyala lehet, hogy így kivételeznek vele. Esetleg gay,da?
    - 2022. 10. 06. 13:38
    • H
      Róla van szó: https://www.google.com/amp/s/www.blikk.hu/aktualis/krimi/magyar-iszlamista-foci-eb-robbantas-cia-lebukas/nqr9tds.amp<br /><br />Egyébként meg az elfogásakor ( ha jól emlékszem ) szerepelt a hírekben, hogy apja egy jól menő és neves ügyvéd. Valószínűleg az apja kapcsolatainak is köszönheti a csökkentett bűntetését.
      <div> </div>
      - 2022. 10. 06. 18:28
  • Posta Imre
    A világtörténelem legnagyobb összeomlása jön a híres üzletember szerint
    2022. október 06. 09:00
    Az orosz-ukrán háborúnak és a ránk leselkedő energiaválságnak, a koronavírus-helyzet kínai alakulásának és az ingatlanpiaci nehézségeknek, a világszerte elharapódzó inflációnak és a jegybankok sorozatos kamatemeléseinek, illetve az egyre reálisabb recessziós félelmeknek köszönhetően kimondottan rossz évük van eddig a tőzsdéknek, és egyáltalán nem biztos, hogy az eddig látott esésekkel már el

    https://www.portfolio.hu/befektetes/2...aggregator
    - 2022. 10. 06. 14:09
    • S
      Hogy ez az üzletember mikre nem jött rá. Még a végén gondolkodni is fog, és az egy özletembernél nem előny. Róhej hogy a nyílt Illuminati megnyilvánulások mellett a naivitás kötelező gyakorlatként még mindig gondolati beültetés.
      - 2022. 10. 06. 21:26
  • S
    Haza nincs mert kiárulták, a benne élők meg gyökértelen bioganévà lettek, akik ugyan azt szart eszik meg minden alkalommal.
    Tegnap este is azon gondolkodtam, hogy miért nincs gomba felhő innen is meg onnan is, aztán idővel lehet tiszta lappal kezdeni, de “olybá tűnik” hogy másként akarják ezt és sajnos nem îgy, illetve gyávák megnyomni a gombokat, meg az túl egyszerű lenne, és ami egyszerű az tudjuk hogy bonyolult, ami meg bonyolult, azt àltalában szem elè rakjàk, mert ott nem keresi senki, felesleges titkolózni, mert az átlag barom úgy sem tud mit kezdeni a dolgokkal, és jobb is ha már nem mozdul meg mert nagyobb hülyeséget csinálna mint hasznot, mert egy értelmes brancsot nehèz lenne összekaparni.
    Az ún katasztrófa meg világvége filmekben látható társadalmi összeomlások, üzletek fosztogatása, betörések, káosz ès teljes zűrzavar, valószínűleg nem így lesz betervezve, aztàn kitudja, túlon túl egy kibãszott színjàték minden, az emberi meg a párkapcsolatok hazugságra épülnek.
    Ez a háborúsdi is egy vicc kategória eddig, jó lenne már valami izgit látni.
    - 2022. 10. 06. 14:14
    • Posta Imre
      Nem látod túl optimistán a teremtett tetemeket. Szüret időszak jön. Ha jól alakul, mindenki el lesz most takarítva. Ha nem, úgy maradnak fertőzött túlélők.
      - 2022. 10. 06. 16:04
      • S
        A tiszta lapnál már csak a megterített asztal van optimistàbb hatással. Csak mivel terítik újra? Egyelőre még az elejét se látjàk a zistenek!<br />Hogy mit is kezdjenek ennyi általuk teremtett hülyével?
        - 2022. 10. 06. 16:34
        • Posta Imre
          Tudod, hogy semmi jelentősége már annak, mit teszünk és mit nem. Össze van már mindenki írva. Most beszéltem dokival, ki van akadva, hogy az oltottakkal mi van, sorra döglenek le.. és meg...és persze nem csak ők. Végjáték van.
          - 2022. 10. 06. 16:50
          • S
            Akkor még nem elég látványos a buli a hülyéknek. Úgy se jönnek rá mi van.
            - 2022. 10. 06. 17:16
          • H
            A kórház, ahol a 'főnökasszonyom' volt, két emelete színültig tele van kovidosokkal. Valami qrvára nem kóser ezzel a koronás-szarral?!
            - 2022. 10. 06. 19:56
            • S
              A halál üzemmód egyik válfaja. Én túléltem beoltatlanul, bár mittomén mi volt mert még próbababának se engedtem magam, tehát tesztet sem engedtem soha csinálni. Aki megpróbálja az a nyolcadik muszlim menyországban meglátja JuHeWőH kolóniaistent Allah-Elihim-Éli hasonszőrű patkánnyal együtt all together, oltógedör.
              - 2022. 10. 06. 21:31
              • S
                Annyi szenvedést láttam, ebben a szépnek mesélt vilgban hogy mást se találtam mint senyvedést. Vannak kik szeretnek élni, hazudnak maguknak egy életet, hogy tudjanak mindig remélni, akkor is ha már nem lehet. Annyi szenvedést láttam, tízezrek könnye szökik szemembe, katonaként saját parancsra vártam, s várok, megoldás kerüljön kezembe, hogy ne lehessen sehol többé szenvedés.

                Megültem már e világegyetemben milliárd lovat, volt belőlük hintóhoz fogat, volt gyengéden levető, volt szilaj temető, de egy törvényt tanítottam mindnek, a ló helye hogy mindig aló' marad.
                - 2022. 10. 07. 09:36
            • S
              Még szerencse hogy soha senki nem kapta el ezt a szart, csak az influenzát átkeresztelték ennek, és fűszereztek rajta valamit, de nyugodtan beszéljetek a semmiről.
              - 2022. 10. 07. 09:33
              • S
                Szalonna, ha kizárólag magam szempontjából nézem hogy mi történik ebben a szimulációban, mindig lexartam hogy az éppen esedékes média, megmondóemberek, politikussok, satöbbi mit akarnak elhitetni velem, lehetetlennek tűnő és talán tényleg lehetettlen dolgokat túléltem, és még egyszer mondom, nagy ívben lexartam hogy mi is van valójában, mivel minden a félelemkeltésre épül ebben a Mátrixban, amit úgy hisznek hogy élet. MINDIG a saját játékszabályaim szerint harcolok, küzdök, satöbbi, még így is hogy mindig a túlerővel szemben teszem ezt. Erre azt szokták mondani hogy a széllel szemben nem lehet. Tudod, azt a szelet gerjeszti valaki vagy valami és én azt a VALAKIT, valakiket, VALAMIT, valamiket meg szoktam keresni, hogy ne tudja, tudják soha többé gerjeszteni... És ők már nem túlerő velem szemben... És a túlerővel szemben is győzni lehet, még akkor is ha mindenki számára hihetetlen. Itt Lent önmaguk ellen visszanyal a fagyi. Ez a háború, ez más természetű mint amit annak gondolnak az emberek, mások a játékszabályok, és azt nem azok írják, akik azt hiszik hogy uralmat gyakorolnak. A kiképzésekre sem volt, lett volna szűkségem, hiszen az ilyen kibaxott szenvedtető rendszerek működési mechanizmusait, parancssorait jobban ismerem mint a rendszer önmaga, vagy létrehozóik. A megtévesztés olyan mint amikor valaki azt gondolja hogy a borostyán azonos azzal hogy bor ostyán, pedig az bort iszik és vizet prédikál. Egyébként az életnek nevezett lófaxban 99 százalékban a semmiről beszélnek az emberek. Így teremtenek a Semmiből Valamit. A haszontalan teremtés csodája ez.
                - 2022. 10. 07. 10:07
  • H
    Imre. Olvastam, hogy egy időben ( közvetlenül a Pi kör ellen megindult koncepciós eljárás előtt ) írogatott neked egy Czap Mercédesz ( Facebook: https://m.facebook.com/profile.php?id=100076848012990 ) nevezetű személy. Anyucikája csak nem bíró a Fővárosi Törvényszéken? https://birosag.hu/drpartay-czap-sarolta
    - 2022. 10. 06. 15:53
    • Posta Imre
      Ha nincs a picsájáról kép, nehéz azonosítani, de a szolgálatoknak csak van. Az ismerősöm szerint másképpen nem lehetne bíróseggi ülnök valaki, akit akár így is nevezhetnek. A véletlenekben ő nem hisz, de én naiv vagyok, szerintem csak névleg nővérek.
      - 2022. 10. 06. 16:01
      • H
        Tavaly még nem dr. Partay Czap Saroltának hívták a birót hanem dr. Huszárné Czap Saroltának. Róla viszont van kép a neten. Össze lehet hasonlítani. Szabadidejében szeret táncikálni a bíró: https://www.jegy.hu/program/tango-klasszikusokra-55574?lang=pl
        - 2022. 10. 06. 18:41
        • Posta Imre
          <div class="comment_message">Rákerestem, de a punikája nem látszik, nem tudom eldönteni, hogy tesók-e, sőt azt sem tudtam eldönteni melyik tingli-tanglizó ő.</div>
          - 2022. 10. 07. 06:45
  • Posta Imre
    Öngyilkosságot javasolt az orosz védelmi miniszternek Herszon megye helyettes orosz vezetője
    Kirill Sztremuszov, az oroszok által elcsatolt Herszon régió helyettes vezetője orosz tábornokokon gúnyolódott, a védelmi miniszternek pedig egyenesen azt tanácsolta, hogy lője főbe magát az ukrajnai konfliktus kudarcai miatt – írja a Reuters.
    A négyperces videóüzenetben Sztremouszov a fentiek mellett azt mondta:
    A védelmi apparátus nemcsak miniszterekből, tábornokokból, korrupt fosztogatókból és egyéb söpredékekből áll, hanem mindazokból a hősökből, akik életüket adták Oroszország védelméért.
    Sztremouszov méltatta Ramzan Kadirov csecsen vezetőt is, aki a múlt héten szintén nyilvánosan bírálta az orosz katonai vezetést az utóbbi hetek sikertelenségei miatt.
    https://24.hu/kulfold/2022/10/06/ongy...-vezetoje/
    - 2022. 10. 06. 16:46
    • L
      Érthető az indulat, dehát így jár aki hisz BÁRMELY politikusnak. Ha nem tévedek az "orosz" (mert ugye már hivatalosan orosz terület) herszon megyében jelenleg nulla db települést ellenőriznek orosz erők. Nem kell túl nagy fantázia kitalálni mit művelhetnek ott most a "kollaboránsokkal". Fősodratú nyugati médiában jött (Mo-n is adta talán rtl), hogy az orosz kollaboránsoknak SEMMI JOGUK nincs, egyszerűen (és most idézek) "megkeressük és agyonlőjjük őket mint a disznókat" (idézet vége). Ez a demokrácia érett viselkedés, mit lehet erre mondani? Sokminden nagyon úgy nézki, hogy ma már csak papíron létezik, mint pl. a demokrácia de talán még az orosz hadsereg is. Sebaj. Ahelyett, hogy az emberiségnek nevezett szégyen és foshalom (tisztelet a néhány kivételnek) alkalmazná az "élni és élni hagyni" elvét, vagy mondjuk egymás rabigába döntése helyett azzal foglalkozna, hogy közösen felfedezze a külső és belső világokat lehetne valami értelme is ennek a komédiának. Egyenlőre úgy tűnik, hogy nem sok van. Az egészben talán annyi a megnyugvás, hogy Ember nélkül a többi kétlábú sem maradhat fent, a parazita MINDIG elpusztul ha nincs már min élősködni. Igaz azt már a "gazdaállat" nem látja. Ezvan.
      - 2022. 10. 06. 20:36
  • Posta Imre
    Lesz ez még feszültebb is! Le fog lépni, akinek "esze" van, vagy a szolgálatok időben kivonják...

    Hvg: Pattanásig feszült a légkör a Kúrián Varga Zs. András miatt
    Október 10-ére összehívta a teljes bírói értekezletet Varga Zs. András, a Kúria elnöke újratárgyaltatná a 2021. évről szóló, e fórummal egyszer már megtárgyalt beszámolót. A főbíró azt szeretné elérni a hvg.hu szerint, hogy egy olyan kiegészítéssel toldják meg a dokumentumot, amelynek megszavazásával a testület deklarálná, hogy az elnök szabályosan járt el a bírák tavalyi kinevezésénél. A Kúria bírái úgy érzik, nyomás alá kerültek: az elnök arra akarja rávenni őket, hogy az utólagos rábólintással közösen osztozzanak abban a felelősségben, hogy Varga Zs. a pályázatok elbírálásánál meglehetősen kreatívan értelmezte saját hatáskörét.
    https://24.hu/belfold/2022/10/06/kuri...lt-legkor/
    - 2022. 10. 06. 16:57
  • J
    Itt írnak a Kadirov nyilakozatáról, amelyben a vezérkart és az elvesztett területet védő Lapin tábornokot véleményezi.
    https://euroweeklynews.com/2022/10/01...yman-loss/
    - 2022. 10. 06. 17:12
  • S
    Imre, a kínai szöveg úgy látom a Hadakozó Fejedelemségek időszakából való, amikor 16 főbb államból állt Kína, ha jól emlékszem. Szép példabeszéd a bírós-ágnak, mivel minden úgy látszik mintha igaz lenne, de semmi sem igaz, és senki sem igaz, sem a szövegben, sem a bírós-ágon. Ez szép munka. Ich gratuliere!
    - 2022. 10. 06. 18:10
    • Posta Imre
      Ji King-esen választottam ki, véletlenszerűen, ahogy a soros dobja. Úgy is passzol a helyzetemre és úgy sem értenek belőle. A megoldásnak ők már nem részei, soha nem is voltak azok. Az időt húzathatják velük, de mások meg préselik, így mindenképpen szorul a hurok. Szun Ce nagyon divatba jött mostanában. Bart Simpson is egyik részben a Háború művészetével stratégiázott, majd az Homer is azt alkalmazva szorította sarokba. Ez ilyen.
      - 2022. 10. 06. 19:29
      • H
        Olvastam Szun-Ce-t én is. <br />És nem értek egyet vele. <br />Szerintem a háború lényege, hogy az ellenséget KI KELL IRTANI. <br />Az írmagját is. <br />Nyom nélkül. <br />Irgalom és szánalom nélkül. <br />Csak a döglött ellenség a jó ellenség. <br />És nem úgy, mint a fasz halivúdi filmekben, hogy beledurrantunk, de csak úgy tessék-lássék, aztán miközben átgázolunk rajt' még marad annyi ereje, hogy hátba lőjön minket. <br />Nem, amikor átgázolunk rajta, akkor menet közben még kétszer fejbe lőjük, hogy kurvaisten, hogy megdögöljön és többé ebben a dimenzióban ne tudjon mégegyszer fegyver után kapkodni. <br />És harc közben (de legjobb, ha utána is) NEM EJTÜNK foglyokat. <br />Azokat is lemészároljuk. <br />Mert mi győztünk, és semmi szükségünk rájuk. <br />Majd megbasszuk az asszonyaikat és így mi magunk legyártjuk a leendő rabszolgáinkat. <br />MERT ILYEN A HÁBORÚ ÉS ILYEN A GYŐZTES HARCOS!!!<br />Kb. erről delirált Hitler is, Patton is, Sztálin is - és nekik volt igazuk!!!!!!!<br />A háború ugyanis az ölésről szól.<br />Arról, hogy úgy ölöm le az ellenséget, hogy utána a pihenőben lelkifurdalás nélkül, viszont annál elégedettebben, iszom meg két jó hideg sört.<br />Az ellenség általam megerőszakolt asszonyát meg lezavarom a patakra, hogy mossa ki a szaros gatyámat a büdöskurvája!!!!!!!!!!!!<br />Mert ilyen és ez a háború!!!!!!!!!!!!!!!<br />Sajnálom. Én legalább őszinte voltam.<br />
        - 2022. 10. 06. 19:53
        • Posta Imre
          Hess, ha nagyon van még időd, akkor neked jobban ajánlott Clausewitz A háborúról szóló munkája. https://mek.oszk.hu/13200/13240/pdf/13240_1.pdf
          - 2022. 10. 06. 21:17
          • S
            Ők a megoldásnak valóban nem a részei.
            - 2022. 10. 06. 21:21
          • H
            Kedves Imre! Én ugye 'marsall' vagyok (k-'aki vagyok'...)?! Szóval ha élne Vicces Klaus, akkor tanulhatna tőlem!<br />És én nem az a tábornok vagyok, aki a jelen csatáit a múlt tapasztalatai alapján akarja megvívni, hanem aki a jelen csatáit a jövő(!!!) követelményei szerint akar/ná megvíni (sic!), ha mán másképp nem megy. Mert a legjobb katonapolitika - a jó KÜLpolitika. És egy kis országnak (mint Hátsóalfertálymogyoróbasztán, azaz: mi)  - mint a Nyuszi - Medve viccben, már leírtam vmikor - a jó 'Mentor' (Medve) megtalálása!!!<br />Mert a Háború túl komoly dolog ahhoz, hogy a katonákra bízzuk! (mondta - talán - De Gaulle - ő csak tudta, páncélos tábornok volt a 2 méterével...).<br />És fentebb azért írtam olyan ocsmányul és ocsmány dolgokat a háborúval kapcsolatban, merthogy a Háború - az ilyen ocsmány!!<br />Mindenképpen javaslom megnézni a Fehér tigris (Bjelij tyigr) orosz filmet. Karen Sahnazarov rendezte, ha rajtam múlna csak azért nem adnék neki 10 Oscar díjat, mert az Oscar díj lenne megalázó a filmre és rendezőjére nézve!!! Megjegyzem még az elején minket is megemlítenek, de nem árulom el, hogy hogyan? Én még jobb és szebb (zseniálisabb) orosz - sőt: egyáltalán: általános - háborús filmet nem láttam. És persze kendőzetlenül bemutatja a háború rettenetes borzalmát.<br />Van még egy ilyen filmjük a 9. század (Rota 9.), az meg az afgán kalandról szól, szintén zseniális és persze brutális. A harmadik a Beast (egy Afganisztában az egységétől elszakadt T62-es tank kálváriáját mutatja be, az is zseniális!!! Nézzétek meg mindet és utána beszéljünk róluk!
            - 2022. 10. 07. 13:18
            • Posta Imre
              Hess, Marsall Úr, jelentem, ezen a hadsintéren nehéz "nekem" újat mutatni. Újat lehet! Persze hogy ösmeröm az összes említett filmélményedet, eredeti oroszban elméztem a megjelenéseik után, vagy még előtte. A tigrises abban is remek, hogy a mogyorókkal kezdik a gazdik és Hitler magvas gondolataival végzik, miközben a képsorok spirituális, transzcendenciában tobzódnak. Bármelyikről beszélhetünk. A T62-es remekül ta-posta el a tálibot, nehéz kiirtani a képet a képzeletből. Szóval, ezek a gépek élnek és ott is Dávid győzte Góliátot. Nagyon sok ilyesmit néztem, láttam. Kínaiakat, japánokat is csipázom. Egészen más filozófia. Vera nem érti, de nem az ő dolga.
              - 2022. 10. 07. 13:32
              • H
                Azt hiszem ma megnézem - nem tudom hányadjára már - a Fehér tigrist. Tudod, azon gondolkodom, hogy alakítani kéne egy Magyar Katona (végvári vitéz) Pártot! Kb. azon a mély (?!?!) filozófiai alapon, hogyaszongya: "Elmegy ez a kibaszott ge-cionista, sakterológus Világ a jó büdös kurvaédesanyjába!" Kb. ahogy Pelikán oktatja a rabtartóját, hogy mi is az az empiriokriticizmus... :))) <img src="https://postaimre.euroweb4you.com/../../images/smiley/s_sir.gif" alt="Szomorú" />(((
                - 2022. 10. 07. 13:40
              • S
                Hát Bajtársaim, Imre és Hess! Én talán érthető okokból nem igazán néztem - csak ritkán - az utóbbi lassan fél évszázadban katonai jellegű akár dokumentum-, akár játékfilmeket, habár az általam pikírt módon "posztgraduális traumának" nevezett utóélményben nem szenvedtem mert nem bántam meg semmit, nem lett lelkiismeretfurdalásom, de mit mondjak, nem néztem katonai filmeket. Lehet hogy megnézem egyszer ezt a T62-est.<br />Hess, az az egymillió pici krisztus tantárgy egy éves volt a pégé meg a tudszoc mellet, no meg a diamat se volt ketyefesze...
                - 2022. 10. 07. 20:03
      • S
        Szun-Ce a diplomáciára is fektet hangsúlyt, ez a mai valódi háborúk szintjén értelmezhetetlen, nem az Illuminatin belüli földi háborúkra értem ezt. Szun-Ce a hagyományos hadviselés alapjait letette, ebből is látszik hogy szinte semmit se változott a Mátrix, csak a technológiák cserélődnek. Hess a földi viszonylatban jól mondja, mármint az ellenség teljes nihilizálását. Részemről az utóbbi, tárgyalás nélküli nihilizáció az alap stratégiai szempont.
        - 2022. 10. 06. 20:51
      • V
        A kínai háborús témáról mindig ez a film jut eszembe:
        Zsarnokság (2012)
        https://www.filmhet.hu/movie/136701
        - 2022. 10. 07. 09:39
  • H
    A Gójda kifejezés akkor lehet Hójda is, az meg a Délvidéken használatos Hajde! (állat-terelő szó), abból meg a Hajdú (akik böcsületes marhahajcsárok valának régen - egyébként a török által elüldözött, döntő részben magyar eredetű, emberek - én is közülek vagyok, a jó Bocskai apánk letelepítettje!).
    Nagyon olybá tűnik, hogy az az ukronácik kurvanagy szerencséje, hogy nem Kadirov a főparancsnok.
    Ha ő lenne, lehet már lenne itt kelet felől olyan 'villogás', mint a kurvaisten, 'a Tom' (no meg Jer/ry/ichó) villódzana ide is.
    Olyan ez a világ, mint az Angol (pardon: Vidám - Pelikán et.truvája) Parkban a "Tükörútvesztő" - látsz mindenhol, a legváratlanabb helyeken valamit, aztán kiderül, hogy nem jól láttad, vagy ha láttad, nem akkor és nem ott vót, amit láttál vala.
    Semmilyen információ nem ellenőrizhető, egyikben sem lehet megbízni.
    Csak egy dolog biztos: az Európai Unió és a magyar (vá)jogállam csöppet sem nagyobb dicsőségére, 33 évvel a gengszterváltás után Magyaresztánban újra vannak politikai foglyok: Budaházy György és társai és Posta Imre és társai.
    Az egész magyar(nak hazudott) politikai elit(nek hazudott) banda oda való, együtt, mindenestül, kormányostul-ellenzékestül, mint a Szomjas György betyárfilm címe...
    De az is megfelelő megoldás lenne, ha a Redl ezredes film utolsó Redl-jelenetét elvégeznék magukon...
    - 2022. 10. 06. 19:07
    • Posta Imre
      Hess, valóban az egyik szó, mire leltem, hajdú. Gój, gulya, gajdal, hajdal, hajdú...a szovjet enciklopédiámban találtam rá az összefüggésre.
      - 2022. 10. 06. 19:25
      • H
        Azért van ez Imre, mert bár az oroszok is kibaszottul meg vannak már baszva mindörökre, akárcsak mink, de attól még ők is szkíta-származékok, ahogy a jobb magyarok is, a mai napig, és a jobb magyar az, akinek megdobban a szíve, ha egy szép lovat, vagy egy gyönyörűséges szürke marhát lát, vagy akár egy göndörszőrű mangalica cocát, meg egy komondort, pulit, vagy kuvaszt, vagy egy szépséges magyar vizslát!!!és olyan, mint Dr. Réthy László nép-jellemzésében:<br />"A magyar asszonynak, leánynak szépen megfizet.<br />De ha megharagszik, nem kell pina ennek:<br />Bassza szentségét az Atyaúristennek!"<br />Ha ilyen vagy - magyar vagy. <br />Ha nem - nem vagy magyar, akkor viszont csakis fos.<br />Vagy az a magyar végvári vitéz, aki amikor a sokszoros török túlerő ellen küzdött, csak annyit mondott: "Isten! Ne segíts! Nézzed!"<br />Ez a mondat az egész - mondom: az EGÉSZ - magyar történelem sűrítménye!!!<br />-----------------------------------------------<br />És ezért van okádnivalóm a magyar politikától és a kormánytól is: ettől a foshitványságtól, amit az EU-ban műveltek, művelnek és sajnos művelni fognak.<br />Mert már régen rájuk kellett volna borítani az asztalt, Vanméglejjebbet meg baszatlanul kibaszni ebből a bűzhödt kuplerájból!!!
        - 2022. 10. 06. 19:37
      • S
        Nem tudom ezt is a zsidók találták-e ki hogy a gója hozza a kisbabát. Mert ugye van a tojást tojó hüllő nyuszi, amelyik húsvétkor tojással szaporodik. Ebből az néz ki, hogy a nyulak hüllők, és reptiliánként az Illuminati részei, na meg a nyulaknál bak vezet világtalant. Tehát eredetileg nem gólya hanem egy zsidónak a gója hozza a kisbabát mint szolga. A nagymama meg megeszi a farkast, aztán Piros-kát meg a gója hozza a nyuszi tojásából.
        - 2022. 10. 06. 20:59
        • H
          hát katonatárs! hogy a gójokat (minket) mi a fasz hozott ebbe a kibaszatos világba, nem tudom, de hogy a "választott népet" a büdösrohadtrosszfene, az kurvaisten! Tudom, kissé (???) tragár vagyok mostanság, de úgy televan a tököm ezzel, ami itt, meg a világban megy, hogy valahol le kell vezetnem az indulataimat, baszná meg az öregisten lova az egészet!!!
          - 2022. 10. 07. 13:43
          • S
            Hess Harcostárs, engem nem zavar hogy az ízes magyar nyelvet ily módon míveled. Valahogy le kell vezetni a feszültséget, időnként én is elkerekítem.
            Mi gojként nem azért kerültünk le ide, hogy a zsidók szenvedtetését kiszolgáljuk, mindig volt kiválasztott nép, amíg egy ilyen szenvedtető rendszer működik mint ez, addig nincs másként. Az hogy miért kerültünk le idem, arra tudom a választ, de valószínűleg túl fantasztikusnak tűnne Neked ha leírnám. Elég annyi hogy nem önszántunkból, pontosabban az emberiség öt százaléka kb. nem önszántából, de nem is büntetésből, semmi közünk a zsidó és nem zsidó kolóniaistenekhez. Kint mi nem egy kolónia részei vagyunk.
            - 2022. 10. 07. 20:26
  • Posta Imre
    Rejtélyes módon elütötte egy teherautó Szabó Tímea amerikai mentorának feleségét
    Origo2022.10.06.
    Daniel Langenkamp párja fegyvereket osztogatott az ukránoknak, majd az Egyesült Államokba hazaérve biciklizés közben érte őt a tragédia. A körülmények titkosszolgálati akcióra utalnak, de egyelőre nagy a csend a
    Miután túlélte az ukrajnai háborút, egy amerikai diplomata adománygyűjtésbe kezdett diplomata feleségének halála miatt. A nő azután vesztette életét, hogy kerékpározás közben baleset érte egy marylandi úton – közölte a hírt a Street Blog USA nevű oldal szeptember elején.
    Rejtélyes haláleset
    Mint kiderült, az áldozat a 42 éves Sarah Langenkamp, aki a magyar választási kampányban témává váló Daniel Langenkamp felesége volt. A hivatalos verzió szerint miközben békésen biciklizett a Maryland állambeli Bethesda ötsávos útján, az egyik parkolóba kanyarodva elütötte egy Volvo márkájú platós teherautó.
    Bár a cikk nagyrészt arról szól, hogy milyen közlekedési viszontagságokkal küzdenek az Egyesült Államokban, a történet ennél jóval összetettebb. A Langenkamp házaspár tagjai ugyanis közel sem átlagos szereplői a tengerentúli közéletnek. Pályafutásuk során rendszeresen mozogtak érzékeny terepen, házastársként több alkalommal is ugyanabban az országban voltak kiküldetésen.
    https://www.origo.hu/nagyvilag/202210...ott_a_01_n
    - 2022. 10. 06. 19:23
    • H
      Vannak ilyen kóborteherautók mindenfelé, mint a kóbor kutyák, vagy sakálok, oszt itt-ott elütögetnek ezt-azt. Mer' ilyen a természetük. Járnak maguktól, teszik, amit tenniük kell. Ütés után lenyalják a vért a lökhárítóról, oszt keresnek új zsákmányt. Nincs itt semmi látnivaló, lehet továbbmennya...
      - 2022. 10. 06. 19:41
    • S
      Hát nem megmondtam Langenkampné hogy ne csinájj Hosszútábort kerékpárzás közben! Én már régen nem kerék pározom, mee lássátok feleim, ha Hosszútáborné túlélő biciklon bajnok nem tejesítette a távot, nos akkó én mi fán terem a rézfánfütyülő rézádámját? Mindig mondtam: egészségtelen kerékpárzani.
      - 2022. 10. 06. 21:05
  • H
    Friss, de igen fontos hír a következő. Angolul tudok előnyben. Aki pedig nem tud angolul annak ott a Google forditó: https://english.almanar.com.lb/1706201

    A cikk címe sokatmondó, idézem:

    ‘Israel’ Decides Escalation on Border with Lebanon instead of Approving Maritime Deal"
    - 2022. 10. 06. 21:13
    • A
      Ezt en mar ket honappal ezelott megmondtam , Izrael le akarja rabolni a Karish gazmezoket , es teljesen kisemmizni Libanont a jogos reszukbol .
      - 2022. 10. 07. 08:11
  • J
    "A sofőrködés is jól jöhet,"
    Főtitkár lett belőle:
    https://www.youtube.com/watch?v=p10TK...10TKLBffJQ
    - 2022. 10. 06. 21:32
  • M
    Én ugy gondolom hogy a bibor vihar tudja csak megmenteni emberiséget---azt tudjuk hogy hatalmasok ugy akarják s totálissá tenni hatalomukat hogy irányitottan bedöntik gazdasági-pénzügyi rendszert----én válaszlépésem nem ellenállás hanem totális rombolás hogy ne tudjanak tervezni--teljes káosz s pusztulást hozni emberiségre--ugyan több százmillionyian meghalnának de amugy is halottak már igy ezzel nem kell törödni---csak hatalom minden résztvevöje pusztuljon el---BIBOR VIHART...
    - 2022. 10. 07. 00:58
  • Posta Imre
    Eltűnt egy évente 25 millió lőszer gyártására alkalmas gépsor Magyarországról
    2022. 10. 07. 05:49
    Nagy erők mozdultak rá egy kis hadiipari cégre, alighanem abban a reményben, hogy tízezer forintért milliárdos titok nyomára juthatnak. Egy Kalasnyikovokba való lőszergyártó sorról van szó, ami a jelek szerint egyszerűen eltűnt.

    Hogyan lehetséges, hogy a magyar bíróság közvetlenül tájékoztat egy moszkvai illetőségű – az Alkotmányvédelmi Hivatal által Oroszországba kitoloncolt – személyt egy olyan ügy részleteiről, amelyben egy NATO-szabványos lőszertöltőgépet keresnek? Abszurdnak tűnik a kérdés, hiszen nemzetbiztonsági szempontból különösen érzékeny információkról lehet szó, de ilyesmi bontakozik ki egy évek óta tartó jogvitában, amely egy kis miskolci cég megszerzéséért folyik. A Borsodi Általános Gépgyár Kft.-ről (BSGÉP) van szó, amelyről eddig annyit tudtunk, hogy holott apró hadiipari cég, nagy erők mozdultak rá. Érdeklődött a cégszerzés iránt Balajti László, a titkosszolgálatok egykori vezetője, illetve Pintér Sándor jobbkeze, Tasnádi László is tárgyalt az ügyben. Végül Mikó István lett a befutó, legalábbis ő azt állítja, hogy megvette Jurij Shabajkin üzletrészét, és ezzel beszállt a BSGÉP-be.
    https://24.hu/fn/gazdasag/2022/10/07/...unt-bsgep/
    - 2022. 10. 07. 07:20
    • H
      Akurvaistenlovabasszameg ezt az egész mocskos tolvaj rohadt korrupt mocskos bandát!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      - 2022. 10. 07. 13:44
  • Posta Imre
    Úgy tűnik a maciéknál is rendesen kavarják a maceszt! Lelépett az előző hadügyér, Szerdjukov, akivel szétlopatták a szabadkőműves cionék a büdzsét és ugyanúgy, ahogy Csubájsz, akivel a rossznanoteket hekkeltették meg és az egész rendszarváltást, szintén telavivban talált új hazára. Most kiderült a bevonulók közül sokaknak nem jut páncél és sokaknak ajánlják, egyék meg maguknak a felszerelést saját pénzből, miközben van, ahol erre hivatkozva a főispán elvon minden szociális, egészségügyi és nyugdíjügyi javadalmat, miközben bejelentik, eltűnt 1.5 millió katonai felszerelés. Felelős egyelőre nincs. Balkánnál is balkánrabbi állapotokat közölnek, mutogatnak, mintha egy taliga majom dilettáns akarna hadba vonultatni valami katonákat. Ha ott ez megy és a katonák nem lázadnak fel, akkor itt mi lesz? Mondjuk ez ment mindig Oroszországban is. Lopnak, mint a szarkák. Itt, újhátmegasztánban sem tűnik már fel senkinek, vagy de?
    - 2022. 10. 07. 08:12
  • Posta Imre
    Tudtam én, hogy Brezsnyevnek és Castronak is helye van együtt az galériában!

    Joe Biden: nukleáris Armageddon lehetőségével nézünk szembe

    Joe Biden amerikai elnök szerint Vlagyimir Putyin orosz elnök atomfegyverek bevetésével való fenyegetése a kubai rakétaválság óta a legnagyobb ilyen jellegű kockázat; hozzátéve, hogy Washington "megpróbálja kitalálni" Putyin hogyan kerülheti el az arcvesztést és a hatalom elvesztését - számolt be a Reuters.

    A kubai rakétaválság óta először fordul elő, hogy közvetlen fenyegetést kapunk a nukleáris fegyverek bevetésére, ha a dolgok valóban azon az úton haladnak tovább, amelyen eddig
    - mondta Biden New Yorkban demokrata adományozóknak.

    https://www.portfolio.hu/global/20221007/joe-biden-nuklearis-armageddon-lehetosegevel-nezunk-szembe-571481
    - 2022. 10. 07. 08:23
    • S
      Csak beszélnek róla, ahelyett hogy megkönnyítenék a dolgomat.
      - 2022. 10. 07. 09:49
  • S
    Sok a megmondó ember, és kevés a fóka. Ez világjelenség, nem csak Emberke tragédiája. Szóval a GÓLYA HOZZA mesétől a PIROSKA ÉS A FARKASIG olvasva ezt a mesés helyzetfelmérést két lehetséges konklúziónál maradtam, ami a következő négy:
    1. történelmi: Te csak házasodj Ausztria...
    2. történelmi: Ne háborúzz, szeretkezz!
    3."Hippondrom", vagyis, ha a filmiparnak hiszel, akkor még a farkadat sem csóválhatod, de "A FAROK CSÓVÁLJA"
    4. ZÉRÓ

    Spirituálisan: 2022.10.06. 20 h körül Hatalmas MEDVE FEJ jelent meg JAH(IAH:ókori egyiptomi holdisten. Neve eredetileg csak a holdat mint égitestet jelentette, később vált istenséggé) előtt. Fényes sötéten. - "Sok boldog Aradi Vértanúk Napját kívánok!"-
    No ehhez nem kell Ji King! Elég a történelem.
    Nem tudom, hogy a"Maci" volt-e? Jó-e? Rossz-e, vagy rusz?
    De hogy YAH nem azonos YHWH a kólinia isten Egyiptomból menekült holdnaptár szerinti híveivel abban biztos vagyok... egy biztos:talánnal.

    A Hold amúgy mesterséges, mint Neom intelligens Mátrix központi irányító rendszere.

    Csak azért írok mert a nihil ugyan utolért, de ez még nem a VÉGE
    - 2022. 10. 07. 12:11
    • H
      Kedves Szazsuay! Kézcsókom kegyednek! Kérem, hogy a fenti hozzászólásaim vaskos részeitől méltóztassék eltekinteni, melyet Kiskegyednek jelképes és ismételt kézcsókkal megköszönök! Egyúttal kérném, hogy az elkövetkezőknél is legyen oly tündér elnézőnek lenni: én ugyanis semmiféle istenben, mán ahogy azt ez a három kibaszatos sivatagi vallás elémdelirálja, nem bírok és nem is akarok hinni!<br />Viszont hiszek a magyarok istenében, azaz: a Magyarok Istenében, amely bár néha mocskosul vala(gon) rugdala minket, de aztán meg is tartott (úgyahúgy)!!!<br />Basszamegakurvaistenlova ezt a kibaszatos szartetűféreg sakterológus ge-cionista világot ahun letették, ha az Isten csak ilyet tudott összegányolni, hát álljon fejre csilisbab és savanyúkáposztalé fogyasztás után, aztán hagyja a saját maga természetére a továbbiakat, hogy ott rohadjon meg, ahun letötték!!!!!!!!!<br />Magácskának pedig alázatos tiszteletem!!!
      - 2022. 10. 07. 13:54
      • S
        Tisztelettel üdvözlöm kedves Hesslermarsall!<br /><br />Azon dolgokra, amelyekben nem értek egyet most nem térek ki, hiszen azt Ön úgyis ráérzéssel és megértéssel tudja érzékelte.<br /><br />Inkább a Magyarok Istenében való közös hitünk megerősítését tartom fontosabbnak. Ami annál is inkább lényeges a számomra, mivel nincs olyan isten, akinek a létezése fenn tudna maradni, ha azt nem élteti a belé vetett hit. Sajnos a sok ajvékolás erről igencsak elterelte a tudatokat és bezárult a szívbéli megerősítése a Magyarok Istenének. <br />Pedig "A Magyarok Istenére esküszünk! Esküszünk, hogy rabok tovább nem leszünk!"  ereje, nem az "Ámen-Ómen" világszerte mantrázott és térdeplő könyörgést záró szavainak lealázó bűntudatszagú megtöretése, hanem maga az élet. Ez a mi szövetségünk és éltető erőnk még a háború viharában is. "Talpra magyar!"... és ne a földön csússz valamilyen álistentelenség előtt!<br /><br />Remélem, hogy ezt valóban éltető erőként fel tudjuk támasztani!<br /><br />Salute!<br /><br />Kedves Marsall! Csodálatosak és szépirodalmiak voltak azok a sorai, amelyeket azt követően közölt, hogy a kedves felesége jobban lett a kórházba szállítást követően. Szívembe zártam.<br /><br />Üdvözlettel:<br /><br />SZAZSUAY
        - 2022. 10. 07. 16:22
        • H
          Nem látom, hogy miben - mármint lényegesben - nem értenénk egyet!<br />A lényegtelen meg kb. annyi, hogy az általunk - teljes egyetértésben - megvetett 'kolónialényeket'... milyen irányból kéne ólom-mérgezni...:))))))))))))))))
          - 2022. 10. 07. 17:40
          • S
            Kedves Hess, kedves Barátom, igazi magyar lovagként nyilvánultál meg SZAZSUAY Úrasszony felé, erre egy baráti kézfogásom, ahogyan régen csinálták, az alkar megfogásával.<br />Szerettem én is a magyar nyelvet oly módon művelni ahogyan ízesen ezt tetted fentebb, a leggazdagabb a világirodalomban. Néha sikerül egy félperces novella ilyetén kiválogatott szavakból, természetesen a kolóniaistenek és kolónialelkek '"dicsőítésére".<br />Tisztelgés!
            - 2022. 10. 07. 18:51
            • H
              Dr. Réthy Lászlónak igaza volt, hogy: "disznólkodni szabad - de csak szépen."<br />Én még/már nem jutottam/vagyok erre/eme szint/re/en.<br />Azért majd törekszem reája.<br />Aggódom Imréért, a távolság nem mindig jó, ezt a mostansági saját helyzetemből is bátor vagyok leszűrni.<br />A fele-ség nem egész-ség, az Ember csak férfi-nőként egy egész. AZ Egész! Ez a gyalázatos, koncepciós, politikai ügy nem tesz jót az Egész-ségnek. Engem annak idején kicsináltak az ügyvédségből, így aligha vennének már vissza - túl azon, hogy szavakkal ki nem fejezhető undorom és utálatom van az egész ügyvédkedés felé -, és sajnos a regisztráció és az azt követő folyamatos költségek is meghaladják a lehetőségeimet, így aktív szakmai emberként nem tudok segíteni neki.
              - 2022. 10. 07. 20:12
  • Posta Imre
    Otp Rubel mai eladási árfolyama, 6.66 Ft.
    - 2022. 10. 07. 15:54
  • R
    Vilaghelyzete.com
    ·
    Dmitrij Trenin: Putyin új nemzeti eszmét hirdetett meg Oroszország számára, mivel feladta a Nagy-Európa álmát
    Az orosz elnök legutóbbi beszédében aktualizált jövőképet hirdetett meg az ország számára
    Dmitrij Trenin a Higher School of Economics kutatóprofesszora és a Világgazdasági és Nemzetközi Kapcsolatok Intézetének vezető kutatója. Az Orosz Nemzetközi Ügyek Tanácsának is tagja. Cikkét teljes egészében lefordítottam számotokra. (VilagHelyzete megj.)
    Az orosz állam élén töltött négy ciklusa alatt Vlagyimir Putyin számos mérföldkőnek számító beszédet mondott. Ezek közül több is kiemelkedik Moszkva változó külpolitikai irányvonalának sarkalatos pontjaként.
    ● Még 2001 októberében, a berlini Bundestagban németül mondott beszédében Putyin Oroszország "Európa melletti választását" hirdette meg.
    ● 2007 februárjában, a müncheni biztonsági konferencián tartott beszédében nekiment Amerika globális hegemóniájának és meghatározta Oroszország saját feltételeit a Nyugattal való kapcsolatokra vonatkozóan.
    ● 2014 márciusában Putyin a Kremlben üdvözölte a Krím és Szevasztopol csatlakozását Oroszországhoz és ezzel a Szovjetunió felbomlása óta először bővítette az ország határait.
    ● Legutóbbi beszéde, amelyet szintén a Kreml Szent György-termében mondott el, külön figyelmet érdemel, mint olyan külpolitikai kiáltvány, amely ma már a Nyugattal szembeni rendszerszintű szembenállás irányvonalát jelöli ki.
    - A legszembetűnőbb vonása az volt, hogy milyen kevés időt szentelt Ukrajnának - eltekintve annak négy, Oroszországhoz csatlakozott korábbi régiójától.
    - Nem esett szó Moszkva kulcsfontosságú követeléseiről, például Kijev semleges státuszáról, demilitarizációjáról és nácimentesítéséről.
    Ehelyett Putyin központi témája maga Oroszország volt.
    Az orosz elnök azt mondta, hogy az embereknek történelmi identitásuk alapján elidegeníthetetlen joguk van az önrendelkezéshez.
    Putyin koncepciója azonban nem áll meg itt
    Oroszország megosztott népeinek újraegyesítése és a földek összegyűjtése, ahol élnek lényegében az új orosz eszme központi eleme, amelyet Putyin kínál honfitársainak.
    Putyin számára Nagy-Oroszország egy különálló civilizáció, amely nemcsak Amerika hegemón politikájával áll szemben, hanem azzal is, hogy a Nyugat egyetemesnek tünteti fel értékeit.
    A Nagy-Európa nem jött létre; de facto egy Oroszországot is magában foglaló Nagy-Ázsia van kialakulóban.
    (A teljes cikket fordította és szerkesztette: VilagHelyzete)
    - 2022. 10. 07. 18:06
    • H
      Attól tartok - nem: azt remélem -, hogy nemsokára mi is válaszút ('útelágazódás'-hoz, hogy egy "klasszikus"-t idézzek) elé érünk.<br />És akkor nem lehet majd tovább játszani ezt a "faszságot", hogy aszongya: 'kinn is vagyok, benn is vagyok, hú de vidám vagyok".....
      - 2022. 10. 07. 20:29
  • S
    Érdekes dolog ez a mátrix, amit a jó SzVabodnaJaltah NIHILIZÁCIÓVAL kíván kiszenvedtetni. - Tud mindent. És nem tud semmit. Mármint a mátrix. Persze „ügynökei” dögivel akadnak. Itt és most az sem lényeg, hogy holografikus-e az univerzum, szimuláció-e vagy valami materiális.- Az ún. „kolónia isten” elég istentelen ahhoz, hogy kiszenvedtesse azt, aki nem elég higgadt és éber.
    Miért is nem aggódom Imre asszonyáért? Egyszerű. Ő épp elég tudatos ahhoz, hogy gyengének(gyengéd) látszón is erős asszony legyen és előre átgondolja(némi Imrei segítséggel és intuícióval) a lehetséges lépéseket. Így persze a mátrix támadási ereje is csökken vagy teljesen kivédhető. A „fele” s ÉG= férfiúi egészség így egészen bizonyosan nem csorbul.
    Ölelem Verát és Imrét. és vélem: leradírozzuk a mátrixot erről a bolygóról, az univerzumról, a multiverzumról vs.
    ANGYALI ÜDVÖZLET egy óriás és jól irányzott PI… cs. rúgás beiktatásával---

    Vélemény?
    - 2022. 10. 08. 00:42
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %