Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Találkozunk Kulcson!

Találkozunk Kulcson!

Pí-kör találkozó időpontja: 2020. 07. 18. 10 órától. Pí-kör találka helyszín:
Kulcs, Gólya utca, Hajós utca csatlakozás. Totem oszlop. Plédet, kemping széket hozzatok magatokkal, hogy kényelmesebb legyen! Szúnyogriasztót is!

 


...

11 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • Mormi
    Talpival még régebben beszéltünk róla, hogy nem ártana, ha evőeszközöket és mondjuk kisebb, de strapabíró műanyag tálat is hozna mindenki magával otthonról. Mert akkor senki nem jár úgy, hogy a forró pöri átégetve a semmire sem jó papírvékonyságú műanyag edényeket a földön landol! Kár lenne érte! A műanyag evőeszközökről nem is beszélve. Nem is tudom, hogyan lehet ilyesmiket gyártani és forgalmazni!

    Más! Megy valaki az 51-en szombaton Kalocsa felől? Kifizetem a benzint. Oszt nehogy elázzunk a végin, mert mondanak valami esőt a napokban! De ha csak olyan szemerkélős lesz, mint mifelénk szokott lenni, hogy köp néhányat aztán viszlát, akkor nem lesz gond. A szúnyogok már előre élvezik a várható lakomát! Csak el ne csapják a gyomrukat. Nevet
    - 2020. 07. 15. 22:22
  • Posta Imre
    Mormi jó "ötlet" a tányér és lapát! Esernyő is jól jöhet!
    - 2020. 07. 16. 07:48
  • Gerry
    Hello Kulcskarikák!

    Csak ne azt kapjátok ami itt van, szombatra - általában 2 nappal késõbb szokott át érni Mo.-ra ami itt volt - jelen pillanatban mocsok esõ, sürü, aprószemü, mindenen átkúszik-mászik, nyakba csurgo és 12°C...
    Szürke és undorító... ne mondjátok, hogy nem szóltam!

    Ezt csak azér' mer ez se tetszik... olyan mint az esõ...

    - 2020. 07. 16. 08:23
    • E
      De Gerry! Sándor forog a sírjában... 😀
      - 2020. 07. 16. 14:03
    • Posta Imre
      Gerry, "jó üdő" lesz! Ma is kibírta, igaz esegetett, de sikerült befejeznem a vakolást így is. Redőnyök is felkerültek. Ma is egy teljes nap volt. Nem lesz baj.
      - 2020. 07. 17. 21:21
  • Mormi
    Úgy volt, hogy holnap én is ott leszek Kulcson, de közbejöttek dolgok amikre nem számítottam, úgy hogy kellemes együtt létett a szúnyogokkal, azoknak akik ott lesznek! Ha szerencsétek lesz, talán esni sem fog. Sajnos most az időjárás se igazán kedvez nekünk. A videót viszont már most várom.
    - 2020. 07. 17. 17:19
  • L
    Sziasztok! Holnap is esni fog. Most akkor nem kéne elhalasztani? Még szúnyogriasztót is vettem, pedig ez nekem eszembe se jutna.
    - 2020. 07. 17. 20:10
  • L
    No, jó, holnap nem fog esni!
    - 2020. 07. 17. 22:01
  • mentsvar
    Meghallgattam az első 50 percet. Brávó.

    Hiányt pótló újra említeni és minél világosabban elmondani. Nincsenek nemzetek, nincsenek állam-hatalmak. Multinacionális cégeknek, nemzetközi szervezeteknek (WHO, NATO, vöröskereszt stb.) és érdekkörök titkosszolgálatainak van hatalma, melyek átnyúlnak országhatárokon, és azoktól többnyire teljesen függetlenek.

    Nincsen politika. Azaz, a Híradóból ismert politika nincs. Nem valódi. Orbán és más, akár külföldi politikai vezetők nem képviselnek nemzeti érdekeket, hanem cég érdekeket és nemzetközi érdekkörök érdekeit képviselik, és csupán szinészek, "politikus" szerepet játszva.

    A szeretet nem van, hanem minőség. -ez nem lett joban kifejtve most, nem baj, mert a szó elcsépelt.

    Megbocsátás - a szeretethez hasonlóan erőhöz kötött. Győzelemhez kötött, a bnös kéréséhez kötött, és jóvátételi hajlandóságához. Adható, de ha az Áldozattól nem kapja meg a vétkes, attól az Áldozat nem válik bűnössé.

    A PI körnek erősítenie kellene a kevés kulcs-fontosságú fogalom helyes ismeretét, hogy lehessen egy tiszta, közös kultúrális, szellemi alap.

    Ha valaki azzal jön, hogy inkább az Orbánra szavazzunk, annak udvariasan megmutatnám PostaImre idevonatkozó előadásrészletét, minden személyeskedés nélkül.
    - 2020. 07. 18. 18:28
  • S
    A zsidózás meg a cigányozás soha nem fogja értelmét veszíteni.
    Ha itt valaha lesz igazi magyar történelem, akkor abban napjainkig részletesen kell taglalni ennek az országnak a megnyomorítóinak a faji meghatározását. Mit követtek el, hogyan, milyen módszerekkel stb.
    - 2020. 07. 20. 08:30
  • L
    No! Jó volt Kulcson!
    - 2020. 07. 20. 22:44
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %