Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Halálosztás

Halálosztás
Zuhan a Forint, valaki kapja már el! Napi hírek, valaki leszúrta, megölte, elgázolta, tömegverekedés, rendőrnek akarta álcázni magát és felfegyverkezett, de lebukott...és Orbánt leminősítették Berlinben. Akarja még valaki követni a "megőrültek" rovatot? Tegnap Marci is ezzel jött haza a suliból. Úgy látom tegnap is valami Nap-foltos tevékenység kapcsán a túlmozgás volt a jellemző. Brain-storming. Na, de most a halálról akartam egyet rittyenteni, ha már örökélet helyett ökörélet van kilátásban, ridegtartással, sakterolással, kenderfalazás nélkül. Godnoltam a CSVK (Wágner magánhaderő) esetéből indulok ki, példázva a "kulcsi" eseményeket is, hátha a sok nyomorult bírónak, ügyésznek magát még ábrándban ringató eszmél. Ja, dehogy! Nem szeretném, ha ébrednének. Nem, már nem kell kapkodni jehová!

A téma az utcán hever, mint a fagyott kutyagumi. Ha jól alakula, temetetlen embertetemekkel lesz tele a szeméttelep. Kukások ha sztrájkba lépnek! Na, a CSVK-ról egyre többet hallani ezt-azt. Ami mostanra lényeges, hogy orosz parlamenter javasolja a halálos ítélet bevezetését  Dumában. Előzménynek annyi, már Dombassz-ban halálra ítéltek 3 idegenlégióst, aztán fogolycsere keretében eleresztették őket Szaúd arábiába. A CSVK vezetője (Putyin szakácsa) nyíltan verbuvál a börtönökben, BV intézetekben, noha a CSVK elvileg tilos a törvények szerint. Ő ajánlja föl, hogy a jelentkezők 6 hónap után teljes mentességgel, tiszta lappal mehetnek haza, már ha túlélik a bevetéseket. Ha igaz, kapnak is egy szabaduló levelet, amint beszervezték őket, de az is elhangzik, hogy ha már a bevetés helyszínén vannak, nincs visszakozz. Dezertálásért, halál jár. Szóval, kapnak egy lehetőséget, hogy hősként dobják be a törölközőt. Ez eddig világos? Törvényes-e vagy nem, az mindegy, mert hát a törvényeket nagyjából a törvényhozók és a kierőszakoló-szervezetek is leszarták eddig is. De lássuk be, ez így rendben is van. Vagy nem?

Pár éve már elkezdték feltölteni az orosz börtönöket lakókkal. Ügyészeknek ki volt adva, hogy szinte bármilyen indokkal, de rabosítsák, akit lehet. Hamis bizonyítékok, bizonyítékok eltüntetése, hamis vád, rendőrök simán odatették bárkinek a zsebébe, lakásába, kocsijába a fegyvert, kokaint...és már ül is a katonapalánta. A GULAG ma is működik, hiba nélkül. Ha igaz, több, mint félmillióan élvezik az oroszok vendégszeretetét, valamilyen rácsos intézeten belül. Van alapanyag bőven. Feleségek mesélték, hogy a rábeszélés igen hatékony és a BV dolgozók is mindent bevetnek, hogy a CSVK -ba "önkéntesen" jelentkezzenek a delikvensek. Jó ez a szelekció, nem? Sokan vannak ott is, akiket már rég ki kellett volna végezni, mert tényleg "emberevők" és nem lehetett, de most semmi gond ezzel. Harc közben elesett, vagy dezertál, esetleg fogságba esett és/vagy eltűnt. Ahogy olvasom, többen átálltak, vagy megléptek, de volt (ha igaz), ahol a társaikat mészárolták le az "önkéntes" verbuváltak. Szóval, így, vagy úgy, de arat a halál. A maciéknál teljes mozgósítás érzékelhető. Ahogy állítják, ugyanazt játszották el Moszkvában is, mint két hete Pekingben, és 18 ezer "nemzetőr" szállta meg Moszkvát, egy puccs meghiúsítása érdekében és a zavargások felszámolásáért. Ez egy globális operáció része, kezdete.

Eddig világos? Emlékeztek még, mikor Torockai azzal "fenyegetett" már 2019-ben, hogy a bűnözőket Szibériába exportáltatja bérrabtartásra, ha bejut a para-lamentbe! Aztán idén januárban megint felemlegette ezt a lehetőséget. 2020-ban megalakult a szintén "illegális"  és "magyar" magánhadsereg is. Azóta működik, ahogy hallom, TEK-esek és légiósok, leszerelt bakák, rendőrök...szóval megvan a felhozatal rendesen és szerintem a CSVK-val is együttműködnek. Ugye az megvan, hogy a cigányokat aktívan verbuválták a határvadászathoz? Most lett egy "öngyilkos" közülük, meg ki tudja kinek a kezébe nem adnak már fegyvert! Ez már nem is annyira burkolt "sorozás", mozgósítás, ha belegondolunk. Az orosz "kritikusok" már úgy emlegetik az országot, mint Észak Koreát. Pedig csak most lesz még az, nem értem a hisztit. Sztálin szelleme visszatért és nagyon nem tetszik néki, amit a mindentlátó szeme lát.

A CSVK egyébként bizonyos értelemben válasz a "nyugati" ugyanilyen alakulatokra, melyek a törvény alatt és fölött", de sosem benne működtek. Lényegében azt csinálnak "törvényesen", de "törvénytelenül" és fegyveresen, amit akarnak. Persze ez nem így van, mert a CSVK pl. a Kreml meghosszabbított csápja, a munkásosztály vasökle! Az sem okoz problémát, hogy magánhadseregnek van beállítva, mert hát ugye a cégek világában egy kormányzat is lehet "magán".  na jó, ebbe most ne menjünk bele, mert Mészarosnál és Pintérnél is le lehetne horganyozni s kiderülne, három-négy oligarha konglomerátuma = állam, és még az sem igaz. Na, szóval, ha már szóba hoztátok Pintért, olvasom, a Galambos ügyet, Gyurcsány NBH-s megvesztegetett igazgatóját és a megvesztegetőt, Jakubinyit, mint elítélteket. Igen, Kubinyiről azt hallom, hogy most fikázza Torockait, és emlegeti a Tutsek vérbíró ősét, valószínűleg nem kapott pénzt, nem emelte magához Lacika a parlamenti cionista páhodályba. Na mindegy, Jakubinyit már emlegettem, mint Pintér-leleplezéssel megvádoltat is, de feleségét Jásdi mellett láthattátok feltűnni pár éve, a sztrókja előtt, majd Imre majdnem exitált. Már akkor mondtam Imrének, fusson, szaladjon, a nőt ráállították, valszeg vádalku keretében és én nem engedhetem meg magamnak azt a luxust, hogy vele mutatkozzam, tudva, hogy a "nemzetbiztonság" kegyeltjének felesége ott van velünk. Imre ezt nem értette valamiért. Talán mára felfogta, de mostanra meg nincs jelentősége. Ezt csak azért írom le, mert tegnap értettem meg, hogy a Czap Mercédesz szolgálati zaklatását követően (múlt év júliusával) új elem jelent meg. Másik nő, csak ő már öngyilkossággal fenyegetőzik, ha nem lehetek a zövé. Persze lehet véletlen is, de véletlenek nincsenek. A tik-tok szolgálat aktivitásának igazolására előzőleg hoztam egy lövészeti értesítőt is, melyet egyik ismerőshöz dobták célpostaládázva, míg a szomszédok ilyesmit nem kaptak. Persze, mondtam, hogy ezt én kaptam, célra tartva, hogy vegyem célzásnak. Na, ilyen ez a rendszer, elvtársak, de már sokáig nem kell itt a bíróságokkal vesződni, úgy látom.

Több okból is. Ha igaz, akkor az EU átvette a mogyorók feletti ormányzást, mindezt úgy, hogy véletlen az ENSZ közgyűlölését is egy mogyoró vezeti és el is ítéltük a maciságot rendesen! Kiderült, Magyarország nem demokratikus és nem jogállam. Vagy nem? Olaf Scholz kancellár Orbánt hűvösen fogata, nem miniszterelnöknek kijáró tisztelettel a híradások szerint. Dobrev árnyékkormányt adományozott a cionista-puccsolt mogyorólandnak. Lázár nem fél semmitől. Törésről beszélnek a népek a FIDESZ vezetésén belül, vagyis a szabadkőműves cionista páholyok rázzák a kötényeiket.


Oda kell figyelni, mert ilyenek vannak:

"Tegnap kollégám, Michael Bröcker a berlini Adlon Hotelben interjúra találkozott a magyar miniszterelnökkel. Orbán Viktor a szövetségi kancelláriából érkezett, ahol közel két órán keresztül tárgyalt Olaf Scholzcal.

....

Az Orbánhoz intézett kérdés nyers és világos volt:

 " Ön egy kis Putyin ? "

Orbán nevetett, bár kissé fájdalmasan, majd kijelentette:

 " Nagyobb és veszélyesebb vagyok."

Ki tudja ma már ki, kicsoda, és demokrácia meg alkotmány...eh, ki a faxt érdekli!


Akkor most itt is katonai akció lesz, puccsra készülj! Ja, már túl is vagyunk rajta, mint az észrevétlen infarktusakodáson?  Tudja még valaki követni a dimenziót? A népet rendesen lázítják, de még nem eléggé. Még több titkosszolgálati kell, elvtársak! Nem tanultatok az 1919-es potkánylázadás forgatókönyvéből? Kezdődött mindez Tisza István likvidálásával és folytatódott Kóhn Béla helyzetbe hozásával. A folyamat azóta is permanens, a cionista összeesküvők, hol nácinak, hol kommunistának, demokratának, nemzetinek...álcázva mogukot, de irányítnak. Orbán, mint a B'nai B'irth testvériség páholy vezetője, csak tudja miről is van itten Zsó! Z, mint háború!  Azért ne csodálkozzatok, ha fura dolgok lesznek még nagyon is hamarosan, vagy később, esetleg sosem. A bukaresti találkozón Novák is elszólta magát. Erdély már nem Románia! Szerbiával örök barátság van! Barátság 2 olajvezetéket i meglékelték, de volt akció a Török Áramlat ellen is. Koszovó szerb vezetője is Pest-Budán tárgyal, karmelita módra. Magyar Mogyoró országlás lösz itt kérem, akárki möglássa!

De visszatérve a halálozási statisztikákra. A kovid-vakcina igen megtolhatta a statisztikát, amint azt a laikusok mondják, bár már erős hangok is vannak hivatalosan, hogy ez kérem emberiség elleni bűncselekmény. Ja, az. És? Halál van, volt és lesz. Ha jól alakul, hamarosan olyan 1-2 milliárdra redukálják a "humanókat" és valójában ebben mindenki benne van, a teljes bagázs, ellenfelek nélkül, de azt eljátszva. Takarítás zajlik, remélhetően teljes arzenál bevetése mellett. Tudom, én is keresem az ellentmondásokat, de nincs olyan. Egyszerűen, erre, ahová eljuttatták a programot, már magyarázatot sem kell találni, tálalni.

Ami most zajlik, utalva a CSVK megismertetett feladatára, 2020 őszén utaltam a debreceni előadásomban, amikor is elmondom, a demokratikusan ölés annyit jelent, hogy ma még gyilkosság, amit tennél, ezért nem szabad, de holnaptól már nem csak szabad, de kötelező lesz, sőt, ha nem teszed meg, azért fognak megölni. A CSVK-s tematika ez a változat. Ezt fogják hamarosan "mihazánban" is alkalmazni. De van ebben jó is. Mivel a fegyvereket szétosztják és a célszemélyeket előre meghatározzák, így a már harci tapasztalattal, kapcsolatokkal rendelkező hadfiak, esetleg visszatérve a saját kis falujukba, városukba a helyi maffiával (ezek ügyészek, bírók, rendőri vezetők és FSZB-s pacsirták) elkezdhetik lepacsizni a  "hogy is volt ez?" tematikát. Így az "állam", ami szintén egy magáncégre hasonlító konglomerátum benyomását kelti, nem kell beleszóljon az eseményekbe. Na, így lehet új "elitet" generálni elvtársak! Persze ez csak átmeneti szakasz víziója és inkább olyan posta-apokaliptikus, de hát amit itt eddig is olvashattatok, mint csak egy beteg elme zülleménye és egy tudományos-fantasztikus szakirodalom újabb fejezete.

Szerintem jól halad a zúj világrend, lesz kis öldöklés, ha hiba akad és nagy, ha hibátlanul mennek  dolgok. Buddha időtlenül szemléli már mindezt, tudva, hogy így volt mindig és így is lesz, amíg ez a csorda fehérjekupec-szellem bibliotékásan uralja  a rohadt paradicsomot. Igazából semmi jelentősége nincs. Világbéke, elvtársak, világbéke! No meg egy kis radioaktív hamu. Nem sok, csak éppen egy kicsi, ami elég a zsíros kenyérre. Nem csoda ha nagy a zavar és ahogy az idő telik, úgy nem múlik, csak nyilvánvalóbbá válik az átverés minden szinten. Ez az ismerősöm véleménye, aki azért optimista, hátha nem kell tovább a reinkarnációval vesződnie. Most letudhatja egyszerre az egész penzumot.

Ami engem illet, nem hiszek semmiben, senkiben és nak-nek-hoz-höz és mindenkinek a fantazmargójára van bízva, hogy a szentek lelke mosta már bekapcsolódott-e nála, vagy a kikapcsolódás érdekében esze ágában sincs autonóm üzemmódra kollektivizálódnia. Az igazi értékek a halálon túl rejteznek, ahogy az egyiptomi halottas könyv ábrázolja. Amiért érdemes élni, az mind "odaát" van, vallja a keresztlény teológia és onkológia. Nem is értem, mi lehet akkor eztán még a kérdés!

Még valami, így a halál témaköréhez. Kérlek benneteket, kevesebb emóciót fókuszáljatok a másik virtuális avatárjára és ha olyasmi van, ami nem tartozik másra, azt a nemtartozikmásra rovatban privátban legyetek szívesek tisztázni. Értem én, hogy a tik-tok szolgálat ejakulál arra, mi megy itt, de hát a sok faxverés náluk is idiotizmus vezethet, Galambos szerint.

Спасибо!


Hírek Galéria

Image #282
Image #283
Image #284
Image #285
Image #286

51 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • S
    Amiért érdemes élni, az mind "odaát" van, vallja a keresztlény teológia és onkológia.
    Szerencsére az emberek többsége nem így gondolkodik és a földi létet tartja mindennek...
    Nem kockáztatja a munkahelyét és nem áll ki magáért, a másikért sem áll ki így nem konfrontálódik és azzal sem keseríti az életét, inkább fontos dolgokkal foglalatoskodnak pl facebook, insta profilok és fotosoppos tartalmak, felfuvalkodott fröcsögések stb...
    Ez persze biztos nem így van és csak valami félreértés lehet...
    - 2022. 10. 14. 10:44
    • A
      Ez egyaltalan nem igy van Sinnerman, mert lehet , hogy "odaat" minden kellemesen meg van oldva .<br />De az itt a lenyeg ! mert az itt -ben lehet felfedezni , tanulni , megerteni, megmeretni, feltalalni , szenvedni , kuzdeni es gyozni , megtapasztalni a szeretetet es a gyuloletet. Az itt-ben rejlik a soha visszanemtero alkalom. Nekunk csak az a dolgunk , hogy odafigyeljunk es keressuk a valaszokat .
      - 2022. 10. 15. 21:26
      • S
        Betyár hol beszéltem én a túlvilági dolgokról? Szóba sem hoztam. Mire alapozod, hogy ha van túlvilág majd biztosan oda kerülsz ahol minden kellemes és meg van oldva?

        itt -ben lehet felfedezni , tanulni , megérteni, megméretni, feltalálni , szenvedni , küzdeni es győzni , megtapasztalni a szeretetet es a gyűlöletet. 
        Ezek nagy részét persze nem akarod átélni, megélni! Szerencsésnek mondhatod magad, mert lehet hogy hamarosan felfedezhetsz, küzdhetsz, megmérethetsz, megtapasztalhatsz intenzíven dolgokat, még ha nem is akarnád, akkor is...
        Azt csinálod, mint aki reklámoz egy terméket, hogy az milyen jó és mikor megkérdik az ismerősei, hogy tényleg olyan jó és tényleg használja arra persze rávágja, hogy dehogy.
        - 2022. 10. 16. 04:41
        • A
          Na jo reggelt Sinnerman !<br />Hajnali 4:41 kor irkalsz , reklamalsz , kotekedsz , hoborogsz, ahelyett , hogy egy jot aludnal.<br />Pedig egy jo alvas utan meg ez a ronda vilag is megszepul . Ha en belefecsegek az irasodba azt nem kell neked feltetlenul tamadasnak tekintened . En csak okoskodni akarok mint mindenki mas .<br />Sinnerman hol beszeltem en a tulvilagi dolgokrol ?<br />En pontosan kovettem a te otltedet az  "odaatrol" es emlitest sem teszek a tulvilagrol .<br />Azt mondod , hogy a felsorolt tapasztalatok nagy reszet en nem akarom atelni, pedig kenytelen kelletlen mar megeltem , es megis jol meg vagyok.<br />Alkalmazkodni a mindenkori jelenhez , kovetni es vallalni az egyeni reank szabott szerepet , nagyivben kerulni a csordaosztonoket .<br />Nekem az volt a szerencsem , hogy jo kepzesben volt reszem , en a Kunhegyesi betyarkepzoben kezdtem , meg pelenkas koromban . Ez a betyarkepzo kikepzes ugy mukodik , hogy nincsenek osztalyzatok , nincsenek eretsegik , nincs graduacio sem. Csak eletfogytiglani felkeszites a kihivasokra . Persze ballagas az majd lesz , ha eljon az ideje , de ebben mar nem lesz benne a lelkem . Az emberek sirdogalnak ki immel ki ammal , mikozben azon tunodnek , hogy ki orokli az ezust dollar gyujtemenyemet . De ez engem mar "odaat" nem fog zavarni .<br />Bizony mondom Sinnermam , nem konnyu meg a dorzsolt betyaroknak sem.
          - 2022. 10. 16. 07:15
          • S
            Ezt a Kunhegyesi betyárkiképzést még egy kurd kislány is biztosan megkönnyezné, AK-val a kezében, pisztollyal és késsel az oldalán. Szomorú
            Szomáliai nyomorultak is csak néznének, hogy mi milyen sanyarú sorsban küzdünk...
            - 2022. 10. 16. 08:57
            • A
              Igazad van Simmerman , a geppisztolyos kurd kislanyokkal en nagyon jol kijovok . Mindig is az eros lelku amazonok erdekeltek.
              - 2022. 10. 16. 09:21
              • Posta Imre
                Betyár, valamiért úgy érzem, hogy "kötözködésed" mögött más szándék is libben? Nem mostani megérzés ez már. A törzsi tanács megint összeült? Plátói a kérdés. Ennek a szó****nak semmi értelme már, azon túl, hogy virtuális "konfliktust" gerjeszthet. Pedós megjegyzés már ölég cinki. Ha éberségi teszt, úgy értem. Kunhegyesen van ismerősöm, ha gondolod, lecsekkoltathatlak, persze demokratikusan és alkotmányosan.. Nem, nem a (o)rosszándékot érzékelem, inkább a manipulációs hajlamot, régi betyár szokás szerint. Ha tévedek, a szolgálatok betudhatják a mentális előrehaladott posta-kovid állapotnak, de hogy lesz ebből az "államtagadók szellemi vezére"? Nem kezdek vitát, sőt folytatni sem akarom, csak gondoltam, jelzem. Nem kell válasz ide, ha gondolod, privátban lebeszélhetjük.
                - 2022. 10. 16. 10:26
                • A
                  Na jo reggelt Bubo Doki !<br />Hat a betyarok kozul a bolcsebbje a konfliktust nagy ivben elkerulik. Rosz szandekrol szo sem lehet , csak van bennem ilyen refolmalo szandek , amibol senki nem ker azt tudom . De megis olykor nehez megallni , hogy el menjek a negativ kovetkeztetesek mellett. En mindig az okosabb embereket kritizalom , mert nekik segiteni kellene az ostobakat , nem pedig lenezni oket . Az ostobakat nem lehet kritizalni mert ok nem kepesek tobre. Inkabb jo utmutatassal segiteni kell oket , te is ezt teszed . Meg you tubos eloadasokat is tartasz,miheztartas vegett. Nincs bennem oktato szandek mert ahoz en nem ertek , de a jo szandek mindenki fele ingyen megoszthato, es jo erzessel tolt el.
                  - 2022. 10. 16. 11:33
    • S
      A párkapcsolat is onnan van hitelesítve társadalmi-torzadalmi - szinten ha közös kèpetek van fãszbukon, megint kint van hogy kivel vagy kapcsolatban, ha ez nincs, nem is létezik az egész - az most mellèkes hogy esetleg tele van hazugsággal, ez bódog kapcsolat, meg ha nincs ló jó a szamár is - a hülyék bőszen követik a trendet. Ez ma az ember, aztán iskolának megnevezi az opciót az adatlapján hogy az “élet”. Na nincs is több kérdésem!
      - 2022. 10. 16. 09:33
      • Posta Imre
        Fiamnak tetszik egy kislány. Tán több, is mint tetszik..., de ki van ábrándulva, mert hívta keringőzni a "gólyabálra" és nem jött, helyette arról beszélgettek a barinőkkel, hogy fognak bebaxni. Nem gond ez, mondom neki. A gond ott van, hogy ő túlkontrollos és nehezen oldódik, mert mindig be van kapcsolva nála a "vészjelző". Apja fia. Mondtam neki, menj nyugodtan, csapass a többiekkel, nem kell félned, nem tudod eszméletlenre inzultálni magad, mert a tudatod nem engedi. Ezt ne várd el másoktól. Ritka az ilyen és amennyire áldás, annyira átok. Most kezd a "pöcsös" eszmélni a felelősségre. Nagy fiam is egyik gimis  volt, mikor egyik hétvégi osztálykirándulásról úgy tért haza, hogy most már megért, mert mindenki be volt baxva, a tanár is és ő érezte úgy egyedül, hogy vigyázni kell rájuk éjjel a sötétben a hegyekben, nehogy belezuhanjanak a sziklás, szakadékos homályba. Ez ilyen és nem lesz már jobb. Régen sem volt. Alig van némileg tudatos ember már a tányéron.
        - 2022. 10. 16. 10:13
        • S
          Ilyen ez a moslék banda. Hazudni tudnak, legfőképp maguknak, de ebben élik le az életüket, amennyire hülyének látszanak, annál a gyakorlat még rosszabb, kifelé mutatni kell, hogy minden fãsza minden jó, megfelelni az elvárásoknak, mert eleve gyenge és megalkuvó jellem, de amikor ehhez hülyeség is párosul.<br />Ilyen a csorda szellem, a mai picsåk azok meg darálóba valók, nem másra, a 30+ 40+ korosztály meg a nőknél ahogy nézem, a korral hülyül, egyre hülyébbek lesznek.<br />Az már a jéghegy csúcsa hogy beírja iskolának az életet, de hát a hülyeségnek határa nincs, valamiféle közhelyekről meg csak pofázni kell, hogy okosnak akarjunk láccani a fosbukon, mert hàt mi van ha a másik nem láttya hogy mi a zélet iskoláját végeztük? A nők még hülyébbek ahogy látom.<br /><br />Ékes példája ez annak, hogy ezekkel orszàgot, társadalmat, közösséget építeni nem lehet, sőt, vétek is lenne, amikor meg már egy egész osztályra vigyázni kell, de még a tanárra is, vagy kire, onnantól meg kár a szóért.<br />A tetves “istenek” nem hagyják megnyomni azt a piros gombot.
          - 2022. 10. 16. 10:54
    • S
      Meg az élet iskolájában tanult, meg a többi agyhalott zagyvalék.
      - 2022. 10. 16. 09:34
  • H
    (ezt most inkább ide "követem el")
    Nem lehetett eldönteni, hogy éjszaka van, vagy nappal.
    Már hosszú évek óta.
    Az utolsó Nagy Háború óta.
    Azóta az ég sötét, fekete felhős volt és a sötét fellegeket időnként egy-egy villanás világította meg pár pillanatra.
    Várta ellenfelét.
    Aki rá vadászott.
    Ő meg őreá.
    Mert ez volt a dolga.
    Nem is lehetett más dolga, hiszen rajtuk kívül már nem maradt élő ember.
    De parancsuk volt és fegyelmezett katonaként a parancsot mindenképpen teljesíteni akarták.
    És egy kicsit hosszabb villanásra várt.
    Hogy akkor villanjon még valami és akkor ő pontosan odalő majd.
    És nem fogja eltéveszteni - mert eddig még soha nem tévesztett.
    Akkor sem, amikor az ellenség egyik menekülő civil konvoját lőtte egyenként halomra.
    Egy kép maradt meg benne: egy szőke kislányé, akinek a haja csurkába volt kötve.
    Jól látta a kb. 4 éves forma gyerek rémült arcát a puska távcsövében, ahogy anyja szétlőtt fejét nézi, és azt is látta, amikor a lövése eltalálta a gyerek nyakát és a kis fej leröpült a testről és begurult az elszáradt bokrok közé. A gyerek kis teste még ülve maradt pár pillanatig, aztán az is eldőlt az anyja mellé, nagy vértócsát öntve a földre az anyja vértócsája mellé. Két vér-rózsa a porban. Nem érzett akkor sem semmit és most sem. Az volt a feladat, hogy az ellenség összes civil emberét meg kellett ölni. Hogy ne legyen az ellenségnek miért harcolnia. Igaz, ezt az ellenség is így gondolta. Végül egyik oldalon sem maradt már egyetlen olyan ember sem, aki nem volt katona. És végül katona sem. A harcban először a nehéz fegyverzet semmisült meg a kezelőivel együtt, elfogytak a tüzérség eszközei is, a repülők, rakéták szintén, azok a katonák, akik nem voltak mesterlövészek, azok is. És nem volt már ember sem, aki nemhogy legyártsa az új eszközöket, de akár csak rendbe hozza a sérült technikákat.
    Csak kézifegyver maradt, meg mesterlövészpuska és azokhoz szinte végtelen mennyiségű lőszer, és a lőszer mennyisége nemhogy csökkent volna, de még inkább növekedett is az időben. Úgy, ahogy fogytak a lövészek.
    Mert legvégül csak a mesterlövészek maradtak. Ők vadásztak egymásra éjjel-nappal, helyesebben az állandó sötétben és félhomályban. De ők is egyre fogytak. Mára csak ők ketten maradtak.
    Pislogás nélkül meredt a sötétbe, amikor villant valami, aztán még valami: gondolkodás és tétovázás nélkül lőtt az utóbbi irányba és látta a távcsőben az emberi felsőtest sziluettjét, még azt is látta egy újabb villanás fényénél, amikor az alak feje szétrobban és vér és agyvelő borítja be a mögött lévő falmaradványt, ám a következő pillanat-töredékben elképzelhetetlen villanást "látott" ő is és tudta, hogy nincs tovább.
    Feladat teljesítve.
    A Nagy Háború véget ért.
    - 2022. 10. 14. 12:13
    • Posta Imre
      Hess, abban a megtiszteltetésben részesültem, hogy - ha még így virtuálisan is-, megismerhettelek. Láttam a fejlődésed, sokk-sokk hátán, mire idáig elértél, sokat megértél. Sajnos, Enid nem értékelheti már irodalmi módon cél-ok látásod és szófordulataidat. Tegnap besokalt, ismét elbúcsúzott. Az érzelmi hullás-vasúton sokszor kimarad az emelkedő, s olyan, mintha csak lejtmenetben hasítana a pátosz. Néha elkap a HÉV (fiam HÉV vezető is), hogy harci gyakoroltassam az elmém, s tán néha a testem. Vannak technikák, amiket, ha begyakorolsz, védettebb lehetsz a repeszek, lövedékek ellen, azt mondják. Ne dugd ki a fejed, jobb-bal kéz, kis terpesz,  rogyasztott láb, gyors, határozott mozgás, gyakori koordinált irányváltás...de van olyan ősi dakota mondás, hogy már az a nyílvessző rég elkészült, amiben benne van a neved és nem térhetsz ki előle. Ide őljeTEK! Legyen vége, béke és tánc!  Nos, a lövészmesterek a legocsmányabb mesterséget űzik. Persze hatékonyak és ezért - azt mondják- nem is ejtenek foglyul egyet sem, ha elkapják. Azt kapják, amit adtak. Állítólag mindenki azt kapja. Azért ebben sem vagyok annyira bizonytalan mára. <br /><br />Egy apró megjegyzés, ha nem bántalak vele. A szőke copfos kislány már előzőleg is megjelent. Honnan van ez a kép?
      - 2022. 10. 14. 14:42
      • H
        Amíg az embernek nincs gyereke, pofázik hülyeségeket a nagyvilágba, meg tépi a száját, hogy így nincs Isten, meg úgy nincs Isten.<br />Amikor megszületik a gyereke - és minél több születik neki (nálunk eü. okok miatt "csak" egy lett, a Sors másképp akarta) - azonnal Istenhívő lesz.<br />És elkezdi félteni azt kis szőke csöppséget, aki az övé, és csak az övé, de annyira és úgy, hogy azt nem lehet szavakkal kifejezni. Talán csak a vadállat féltése és az érzése hasonlítható ehhez és itt most az "állat", "vadállat" szót a legkisebb mértékben sem pejoratív értelemben használtam. Egyébként is - már írtam korábban - az állatok tiszteletre méltóak: csak azt teszik, és annyit, amit és amennyit a Természet megparancsolt nekik. Ha egy embert igazán meg akarnánk sérteni, akkor azt kéne neki mondani, hogy: Te! Te...ember!" Tehát a szőkeség innen van: a fiamtól. Aki tejfelszőke volt kiskorában - akárcsak a nagyapja, az apám, akinek a haja felnőtt korára besötétedett és halála előtt is csak ritkult inkább, de nem igazán őszült. (Az, hogy a magyarok gyerekkorukban sokan és sokáig világos hajúak, állítólag egyik bizonyítéka annak, hogy északi/ugor származásúak vagyunk.) A kislány (szőke kislány) közeli élményem, a fogászaton láttam két - kb. 2 - 2,5 éves - ikerkislányt a minap, egyik szebb volt mint a másik, azonnal rámtört az a bizonyos "vadállati" féltés irányukban, a szüleik nem nagyon foglalkoztak velük, mindketten el voltak veszve az "okostelefonjukban"..., de a két gyerek megláthatott valamit a szememben a kötelező maszk felett, mert többször összemosolyogtunk, a két pici lány megérezte, hogy a maszk alatt én is mosolygok rájuk. És azóta is sokat gondolok rájuk - és féltem őket. Nekem még nincs unokám. Amit leírtam, szörnyűség volt, de én ilyen mérhetetlenül és felfoghatatlanul gyalázatosnak és aljasnak látom a háborút. Ezt akartam a magam számára is gyomorforgató jelenettel kifejezni.<br />És egyébként természetesen én is hiszek egy Istenben, de nem a vallások által tételezett és leírt Istenben, hanem egy annál sokkal-sokkal jobb és értelmesebb Entitásban - amit emberi szavakkal egészen egyszerűen sem leírni, sem ábrázolni, sem felfogni nem lehet. Ehhez mi "emberek" vagyunk. Túlságosan is.<br />Hát, kb. ennyi a háttér.
        - 2022. 10. 14. 15:47
  • Posta Imre
    Na, erről van szó! Ha cigányról esik szó, biztosan nem TEK-elnek, ott ez amolyan "kötőszó"..., de egyébként komoly pszi-hológia ez már. Tehát, ma mondod valakinek, hogy "megölöd" és ezért lesittelnek, majd holnap, parancsba kapod, hogy ölj meg olyanokat, akikhez közöd sem volt soha. Egy CSVK-s aláírás a különbség, még csak "állam" sem kell hozzá. Na gyerekek...most akkor ki tehet igazságot, ha tehet. Nem tehet, csak sodródik a cionista árral, mert már Buddha is azt hirdette: Öljétek meg! ...Igaz, ő is pszichológiai hadviselést folytatott a gyalázat ellen, amit a "királyok" műveltek, de hát a szókincs már csak ilyen ebadta, szűkös valami. Katona sem kell lenned, egyszerűen csak zsoldos és máris a jelszó: Öljétek meg! Most akkor mit mond erre egy keresztény? Minden mogyoró katana védőszentje Szent Vazul (Istvánnak is mondják), ha igaz, igen sokak vére tapadt a jobb kezéhez...is. Furák ezek a törvények, ha jóbban bele sem gondolunk.


    „Holnap megölöm az osztálytársam” – írta ki egy zárt csoportba a 16 éves fiú, a TEK-esek mentek érte
    2022. 10. 14. 07:11

    Holnap megölöm az osztálytársam

    – ezt a bejegyzést írta be tegnap egy anonim felhasználó egy angol nyelvű szélsőjobboldali zárt online csoportba. A TEK a beazonosítást követően azonnal értesítette a – nyomozás lefolytatására jogosult – KR NNI nyomozóit. A rendőrök még este elfogták a 16 éves fiút, aki ellen emberölés előkészülete miatt indult büntetőeljárás.

    A Terrorelhárítási Központhoz jelzés érkezett szerdán délután arról, hogy egy angol nyelvű szélsőjobboldali zárt közösség belső üzenetküldő hálózatára valaki angolul azt írta be, hogy másnap megöli az egyik felekezethez tartozó osztálytársát. A chatpartnerek még azt is kérték tőle, hogy erről készítsen majd felvételt.

    Az információjelzést követően a TEK részletesen, több oldalról ellenőrizte, majd beazonosította a személyt. Ezt követően azonnal felvette a kapcsolatot a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodával, majd a két szerv közösen azonnal akcióba lépett, és még az este folyamán a fiút elfogta Győr-Moson Sopron megyei tartózkodási helyén.

    A 16 éves fiatalt emberölés előkészületének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a KR NNI nyomozói, majd a fiatalkorút bűnügyi őrizetbe vették. A büntetőeljárást a továbbiakban a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság folytatja.

    A rendőrség ezúton hívja fel különösen a fiatalok figyelmét arra, hogy mind a közösségi térben, mind a különböző chatfórumokon tett bejegyzések következményeket vonnak maguk után. Felelőtlen, meggondolatlan kijelentéseket senki ne tegyen még az online térben sem! Számolni kell azzal, hogy egy esetleg könnyelmű bejegyzésnek is akár büntetőjogi vonzatai lehetnek.
    https://24.hu/belfold/2022/10/14/holn...ntek-erte/
    - 2022. 10. 14. 15:11
    • H
      Azt gondolom, hogy mára eljutottunk egy olyan pontra - mind helyben, mind időben -, hogy az egyik legfontosabb tantárgynak, már az iskolák első osztályától kezdve, annak kéne lennie, hogy: "Hogyan NE használd az internetet és az """""okos""""" telefonodat!".<br />És a második legfontosabb tantárgynak meg az: Etikett-nek. Hogy hogyan viselkedjünk másokkal, hogyan forduljunk feléjük, hogy közelítsünk - tisztelettel - irányukban?<br />Ha ez megvan - meg lenne -, akkor az iskolai képzés már nem volt hiábavaló.
      - 2022. 10. 14. 16:08
      • Posta Imre
        Ehhez már késő. Nanocuccokkal vagyunk megszórva, hibridizálva. Itt teljes EMI kell és "kőkorszak" kő nélkül. A gyerekek elvesztek. Sem szaporodni, sem gondolkodni már nem képesek. Életképtelenek azokban a "kultúrákban", ahol a technikai "civilizáció" már elterjedhetett. Összetett kérdések ezek. Leszedni a műhódakat, kidönteni a G-s oszlopokat, anetennákot, kiszedni a grafént, nanót, csippet a szervezetből, genetikát visszarendezni..., teljesen utopisztikus. Ezt már egy sima butatelefon-használati tilalommal nem lehet megoldani. Hess, kell az a "háború",bármennyire is nem és ezt így is tervezték el. Betervezték azt is, hogy azt mondjuk, belátással, hogy "kell", pedig épeszű ember ilyet nem mondhat és épeszű embernek pont így kell beszélnie, vagy hallgatnia örökké. Az iskola már rég nem képez senkit, semmire. Időpocsékolás, kirakat. Egyre hülyébbeket, genetikai sérülteket kellene egyre többre, egyre bonyolultabbra megtanítani. Ez önellentmondás. Nem véletlen beszélnek globális elbutulásról.Paredox, de minél képzettebb valaki mára, annál "hülyébb", elcseszettebb..., persze ritka kivétellel. <br /><br />Zajlik az programozás és amint eme fiatal ügyét látod, vagy a másikat, aki nyakon szúrta osztálytársát..., nem keresik a megoldást, hanem megtorolnak. Előállítják a problémát, gerjesztik, majd adnak rá meg nem oldást, fel nem oldozást. Zseniális!  Mennyi elcseszett gyerek van? Mennyi elcseszett felnőtt? Nem ám leülnek megbeszélni, tájékoztatni, okítani..., á, dehogy! Nem, ez a rendszer egyáltalán nem erről szól. Bírók ítélnek el olyanokat, akiknek bűne tán sokkal csekélyebb, mint a bírók terhei. Ez egy fordított dereje. Kívül van a lélekvár. Belül csak a szénhidrát.
        - 2022. 10. 14. 16:41
        • H
          Persze, igazad van.<br />Én még - sajnos - nem nőttem ki Madách fő művének utolsó mondatából.<br />Eljön - félek - az is.
          - 2022. 10. 14. 16:50
        • H
          Ezt már régen szerettem volna Imre javasolni, hogy nézd meg.<br />Tekints el a riporter személyétől kivételesen.<br />https://www.youtube.com/watch?v=_eN9roQbkHY<br />
          <h1 class="title style-scope ytd-video-primary-info-renderer">MEGLEPŐ MEGÁLLAPÍTÁSOK AZ INTELLIGENCIÁRÓL: Ujma Przemysław Péter, kutató-pszichológus</h1>
          - 2022. 10. 14. 19:30
        • H
          +1.
          - 2022. 10. 14. 19:38
  • R
    Törökország és Oroszország viszonya megszilárdul, Putyin pedig kifejezetten megnyitotta a lehetőséget egy újabb gázvezeték építésére Oroszországból Törökországba. Erdoğan a legjobban játszik a lapjaival, és Törökországot nemzetközi jelentőségű geopolitikai szereplővé teszi. Olaszország megteheti ugyanezt, miután fertőzött politikai osztályát eltávolították. Olaszországnak óriási a tere, hogy a többpólusú világ főszereplőjévé váljon.
    https://t.me/azmilitary11/24952
    - 2022. 10. 14. 17:31
    • Posta Imre
      Ranzi, készül a második Bizánc, ahogy azt postaimre megmondta! Új birodalom épül ki a Selyemút felügyeletére. Márvány tengert is megnyitják, lesz Boszporusz II. és a többi...csak szép sorjában, de sok addig még az ölnivaló...akarom mondani, tennivaló-lyuk! Egyelőre még túl kemény a macesz.
      - 2022. 10. 14. 20:44
  • H
    Így igaz Imre. Beteg egy világban élünk. Ami mondjuk nem is csoda. Hiszen akik a világot jelenleg irányítják és formálják azok a valóságban mind lélekben, mind mentálisan mind pedig genetikailag korcsok. A kiszolgálóikkal együtt. Még akkor is ha "Isteni kiválasztottaknak" képzelik magukat. Persze lehet, hogy "kiválasztottak" csak nem arra amire hiszik. Azt, hogy mire vannak kiválasztva.... Nos tiszta szívemből azt kívánom nekik, hogy ezt minél előbb tapasztalják meg. Hiszen már 2000 évvel ezelőtt Jézus is megmondta: " Az a kő, amelyet az építők megvetettek, az lett a sarokkő, az Úrtól lett ez, és csodálatos a mi szemünkben. 43Ezért mondom nektek, hogy elvétetik tőletek az Isten országa, és olyan népnek adatik, amely megtermi annak gyümölcsét. 44És aki erre a kőre esik, összezúzza magát, akire pedig ez a kő ráesik, azt szétmorzsolja.” "
    - 2022. 10. 14. 19:56
    • Posta Imre
      A világ nem beteg, csak úgy látszik. 'Vírus gyengíti', átformálja, hogy bét legyen, vagy cét és viszik a  zsét. Mindig is ilyen lehetett, mióta a Káin-Ábelt mormolják. Volt pár kataklizma a történelmi múltban! Reménykedjünk, hogy "radikális gyógymód" a  gyengeségre adatik, bár lehet, ideje van ennek az egész ganédombnak (csodás természet) az újragondolásának is. Ki tudja? Állítólag "odakint megy a csörte" sokkal jobban, mint idelenn látszik. Felőlem, jöhet a zárókő is, csak egy kiadós meteorit formájában. Láttam a tv-ben már ilyent.
      - 2022. 10. 14. 20:50
  • H
    Ha már Halálosztásról van szó, akkor ez a hír pont ide illik: https://www.blikk.hu/politika/vilagpolitika/orosz-ukran-haboru-konfliktus-nuklearis-csapas-putyin-nato-hatar-nehezbombazo/p9021bk?utm_source=hirkereso&utm_medium=hirkereso&utm_campaign=hirkereso
    - 2022. 10. 14. 20:08
    • Posta Imre
      A "tört én elem" ismétli önmagát, mint egy papa-gély. Sokkal xarabb a helyzet, mint, amilyenek látszik és mégis sokkal, de sokkal kecsegtetőbb, mint azt remélni lehetne.
      - 2022. 10. 14. 21:56
  • Posta Imre
    Hess, jahve meghallgatta kérésedet.

    India elsőként meglépte azt, amire a világ minden pontján nagy szükség lenne
    A Sangli körzetben található Vadgaon faluban minden este 7 órakor megszólal a falu szirénája, amely minden lakosnak jelzi, hogy kapcsolják ki a tévékészüléket és a mobiltelefonokat. Az eszközöket akkor lehet visszakapcsolni, amikor a falu tanácsa este fél kilenckor ismét jelez.
    Vadgaon lakossága körülbelül 3000 fő, ami nagyrészt földművesekből és cukorgyári munkásokból áll, akik nagyon is tudatosak az eszközhasználatban. Vijay Mohite, a falusi tanács elnöke a BBC-nek számolt be arról, hogy a Covid-19 járvány idején a gyerekek a tévékhez és a mobiltelefonokhoz voltak kötve az online órák miatt, ami végül kütyüfüggőségbe csapott át.
    https://itbusiness.hu/technology/huma...seg-lenne/
    - 2022. 10. 14. 22:16
    • H
      Most kezdtem el félni.
      Magamtól.
      Hogy a Világban így előre látok.
      Pedig néha még a kukacom is alig tanálom, meg látom!?!?
      Az a baj, hogy azt látom, hogy ukronáciában valami kurvakibaszott nagyot villan, hogy még a döreje is idehallszik majd Pest-is környékére, és nem látok majd egy teremtett lelket - helyesebben lelketlent - sem majd az utcán.
      Csak én fogok grasszálni egyedül majd fehér ingben, nyakkendőben, napszemüvegben - mert azért majd legalább egy pillanatot szeretnék látni "abból a villanásból" itt is.
      Egyedül csak én szeretnék látni.
      És félek - egyedül csak én fogom látni.
      Basznámegazöregistenlovafasza ezt a mocskos geci világot, ahun letették! (rohamom van, bocs!)
      - 2022. 10. 15. 16:19
  • Posta Imre
    Ajaj, nagyon elharapódzott a jókedv és vidámság a világban! Halállisták itt-ott, Georgiai kövek (jaj már fölrobbantak) félmillió ember maradhat sugallattal, feltételezett központi nyilvántartás szerinti népirtások, teljesen hivatalosan..., nem is értem, mire számított a "központi társadalommérnökség szabadkőműves menedzsere"? Pont erre! Nem csak Kubatov listák léteznek, de van már mindenféle, minden eshetőségre. Teljesen rendben van, nem? Az eberek is mentálisan nagyon patentok! Tannéni oltott volt? Biztosan remekül odafigyeltek egymásra a suliban is. Még jó, hogy időben szólt a gyereknek, hogy be van listázva. Báyer Zsolti is szólt a cigányoknak. És?

    “Halállistát” készített egy tanár, rajta 5. osztályos diákokkal
    2022. október 14. - 23:39
    Egy ötödikes diák értesítette az iskolai tanácsadót, miután fültanúja volt, ahogy tanára arról beszél, meg fogja ölni magát, ám előtte végezni fog a “halállistáján” szereplő személyekkel, köztük 5. osztályos diákokkal.

    A helyi rendőrség közlése nyomán a New York Post arról számolt be, hogy őrizetbe vettek egy indianai iskolai tanárt, miután azt találta mondani egyik diákjának, hogy ő is rajta van a “halállistáján”, melyen rajta kívül más diákok és az iskola személyzetének több tagja is szerepel.
    https://liner.hu/halallistat-keszitet...diakokkal/
    - 2022. 10. 15. 07:21
  • Posta Imre
    Na itt egy másik, akit a TEK lekapcsolt. Ez is fenyegetőzött. Ja nem, ez szúrt, ütött és annyira titkosan, hogy nem lehetett "elfogni" sem. Biztosan nem hottentotta! Lehet arra vártak a "hatóságok", hogy csak megöl már valakit végre, úgy "preventíven".



    15 éves fiú szúrt hasba egy másikat Hódmezővásárhelyen, majd lefejezéssel fenyegetett egy kiskorút
    Több mint egy hétig tartott az ámokfutás, míg végül elfogták.
    2022. október 14.
    A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség letartóztatását indítványozta annak a 15 éves hódmezővásárhelyi fiúnak, aki életveszélyes sérülést okozott egy helybeli fiatalnak, majd még további három sértettet bántalmazott.
    A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított 2022. szeptember 30. napján, röviddel éjfél előtt egy hódmezővásárhelyi kisvendéglő előtt rövid szóváltást követően késsel hasba szúrt egy helybeli fiatalt. A sértettet életveszélyes állapotban kórházba szállították, és sürgősséggel megműtötték. A fiú a helyszínről biciklivel elhajtott.

    Ezt követően két nappal a kiskorú gyanúsított ugyancsak Hódmezővásárhelyen, az egyik játszótéren egy fém tárggyal fejen ütött egy férfit, majd egy a helyszínen tartózkodó másik sértettet fejen ütött és megrugdosott, könnyű és súlyos sérüléseket okozva. További egy hét elteltével a gyanúsított az egyik helyi sportcsarnok előtt egy szál cigaretta miatt keveredett nézeteltérésbe egy kiskorú fiúval, akit ezután megütött, nyakánál fogva a földre vitt és megfenyegetett, hogy levágja a fejét.

    Az életveszélyt okozó testi sértés bűntette és más bűncselekmények miatt indult eljárásban a főügyészség indítványt tett a fiú letartóztatására egy hónapra.
    https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/...-kiskorut/
    - 2022. 10. 15. 09:16
  • Posta Imre
    A legnagyobb kínai banktól vesz fel gigahitelt az MVM

    A kínai ICBC óriásbank ausztriai leányvállalatától vesz fel hitelt az MVM, a pénz hozzájárul a Magyarország biztonságos energiaellátásához szükséges források további bővítéséhez.

    Az MVM Zrt. és a kínai háttérű ICBC Austria 250 millió euró (több mint 103 milliárd forint) összegű, általános vállalatfinanszírozás célú, közép-lejáratú hitelkeretszerződést írt alá, ezzel az MVM-csoport újabb lépést tett pénzügyi stabilitásának fenntartásáért – közölte a társaság az MTI-vel pénteken.

    A közleményben azt írják, hogy a hitelkeretszerződést az MVM-csoport pénzügyi stabilitásának fenntartásának érdekében kötötték még, hogy így garantálják az energiaellátás biztonságát.

    Az ICBC eszközállománya és piaci tőkeértéke alapján Kína és egyben a világ legnagyobb pénzintézete.
    https://forbes.hu/penz/hitel-mvm-kina...aggregator
    - 2022. 10. 15. 13:04
    • H
      Miafaszom azaz emvéemm???<br />Nem-e egy állami vállalat, vagy miakurvaanyám?????<br />Akkor kijafaszomisvette fel azt a kibaszatos hitelt???<br />Nem-e a magyarállam, ami végképp nem a magyar álom, csak magyar alom????<br />Akkor meg nem énteőmitiők vették fel azt a hitelt?????????<br />Mán megin!!!!!!!!!!!!!!!<br />hogybasszamegezeketakjóbüdöskurvaistenlovaretkeshéteresmétereskékeresfasza!!!!!!!!!!!!!! (súlyosbodik a rohamom, bocs!)
      - 2022. 10. 15. 16:24
      • Posta Imre
        Csillapodj, megárt a szívednek. A magyar állam nevezetű "fantomcég" eddig a FED birtokában volt, van, aztán most lesz a kínaiéban is...na és? Nem mindegy?
        - 2022. 10. 15. 18:02
      • R
        Nemzetbiztonsági titkok, kormányzati hazugságok és az Orbán Viktorba vetett rendíthetetlen hit ereje
        https://www.youtube.com/watch?v=khiar...hiarkeK8YA
        - 2022. 10. 16. 18:55
    • S
      Akkor ezért volt itt az IMF, orbűzèk bebiztosították magukat.
      - 2022. 10. 16. 09:39
  • Posta Imre
    Ennek tényleg elgurult a gyogyószere? Katonák? Minek? Ki ellen? Ott van a rejtett tartalék és a cahal..., bevethetőek, le is arathatóak! Ezt a parasztvakítást! A magyar honvédség egy szánalmas bohócsereg és még annak is alig nevezné az ismerősöm. Háború van? Lemaradtam valamiről? Cserháti főhadnagy ügyészt kell kérdezni, ő már csak tudja!

    Orbán: Ideje feléleszteni magunkban a katonaszellemet
    2022. 10. 15. 11:21

    „Ebből kéne még néhány zászlóaljnyi, könnyebben mennének a dolgok” – állapította meg Orbán Viktor az önkéntes katonai szolgálatot vállalók eskütételén.
    A miniszterelnök elmondta, hogy a magyar nemzet híres volt vitézségéről és hadi erényeiről,

    a magyar nemzet katona nemzet.

    Majd így folytatta: „minket magyarokat olyan fából faragtak, hogy ha nincsen közvetlen fenyegetés, akkor ügyes-bajos dolgainkban felaprózzuk az erőnket.
    Ha a veszély nem rostálja ki a lustaságot és a fegyelmezetlenséget elpuhul a jól szervezett hadsereg, szétesik a magyar állam”. Ekkor köszönt be szerinte a tehetetlen kor. Hozzátette: „Mi magyarok akkor tudunk igazán jól teljesíteni, ha van leküzdendő akadály, ha az országban körbeviszik a véres kardot.”

    A miniszterelnök szerint most olyan időket élünk, „amikor jó okunk van komoly veszélyeket felfedeznünk országunk határainál”.

    Keleten dörögnek az ágyúk és pusztít a háború, nyugatról megszámlálhatatlan mennyiségű fegyver áramlik a frontra, miközben illegális migránsok 10 és 100 ezrei ostromolják a határokat

    – mondta Orbán, majd levonta a következtetést: ideje feléleszteni magunkban a katona szellemet. Úgy látja, az a nép, amelyik nem képes erre, a jövőben elbukik majd.

    A miniszterelnök szerint adósok a magyar katonák ügyével, szükség van katonára és fegyverekre, vissza kell adni a honvédség becsületét. Orbán úgy érzi, hogy

    100 éve akarják elhitetni velünk, hogy a magyar katona semmirevaló, s ha lehet, ne is lássunk egyet sem.

    Ideje kimondnunk, a magyar honvéd nemzetünk kiválósága – jelentette ki Orbán. A miniszterelnök célja, hogy legyen átjárás a civil élet és a katonai szolgálat között. Orbán bejelentette, hogy decembertől újabb toborzó kampányokat indítanak.

    „Nem dughatjuk homokba fejünket, ha így megy tovább a szankciók megrendítik Európát. A kontinens gazdasága féltérden, az emberek megélhetése veszélyben van. Nekünk nem háborús héjákra van szükség, hanem elrettentő erejű hadseregre” – zárta beszédét a miniszterelnök.

    Orbán Viktor teljes beszéde az alábbi videón megnézhető:
    https://24.hu/kozelet/2022/10/15/orba...em-haboru/
    - 2022. 10. 15. 18:00
    • H
      A hülyítőn (híradó az álneve) én is hallgattam részleteket ebből az egetverő faszságból, amit OV előadott. Azt hittem rosszul hallok, vagy én hülyültem meg. A feleségem meg is jegyezte a technikáról (Lynx), hogy nem ezek a szarok-e azok, amiket most a háborúban vidáman kilődöznek?  Mondtam, hogy nem pont, de ilyenek, ehhez hasonlóak és persze ezeket is azonnal szét lehet lőni seperc alatt. Még meg is állapította az asszony, hogy milyen jó nagyok, milyen kiváló célpontot nyújtanak?! Hát még egy nő is látja a hülyeség lényegét katonai kérdésekben - amihez normális állapotokban egy nőnek nem kéne, hogy bármi köze legyen. Hogy ba...ná meg ezeket a baromállatokat... (nem, nem folytatom, lassan csillapul a rohamom, az eddigiekért is elnézést kérek).
      - 2022. 10. 15. 19:23
    • H
      Csak nehogy abból a nagy "katonaszellemből" forradalom legyen a végén Mosoly
      - 2022. 10. 15. 19:22
      • Posta Imre
        A szolgálatok azon ügynöködködnek, hogy megint eljátsszák a "forradalmat".
        - 2022. 10. 16. 09:33
    • vian
      „….modern fegyverek gyártására képes hadiipart építünk itthon Magyarországon…”
      - 2022. 10. 17. 02:27
  • Posta Imre
    Megérkeztek az első orosz katonák a belarusz-orosz közös katonai egységbe

    Megérkeztek Fehéroroszországba a Moszkva és Minszk által létrehozott közös katonai egység első orosz katonái - közölték szombaton a helyi hatóságok, miután a héten bejelentették az ország határainak az „ukrán fenyegetéssel” szembeni védelmére hivatott erő megteremtését.
    https://444.hu/2022/10/15/megerkeztek...i-egysegbe


    „Lehet, hogy mi nem gondoljuk, hogy háborúban állunk Putyinnal, ő azt gondolja, hogy háborúban áll velünk”
    Timothy Garton Ash-el, az Oxfordi egyetem történész professzorával arról beszélgettünk, merre tolja az EU-s integrációt az orosz-ukrán háború, megnyerheti-e bárki ezt a háborút és mit
    https://www.startlap.hu/hir-szem/lehe...ll-velunk/


    Dobrev Klára Olaf Scholz német kancellárral találkozott

    A DK EP-képviselője számolt be arról oldalán, hogy péntek este Olaf Scholz német kancellárral találkozott, és a felfüggesztett európai uniós forrásokról beszéltek.

    Dobrev elmondása szerint a német kancellár biztosította, hogy jogállamisággal, korrupcióellenes küzdelemmel kapcsolatban nem fog kompromisszumokat kötni, és számára nem lesz elég annyi, hogy a magyar kormány korrupcióellenesnek beállított jogszabályokat visz át a Parlamenten. Csak akkor támogatja az uniós források megindítását, ha a magyar kormány valódi eredményeket tud elérni a jogállamiság helyreállítása és a korrupció megfékezése terén.
    https://444.hu/2022/10/15/dobrev-klar...alalkozott

    Atomháborús veszély: szinte teljes a homály
    Az esetleges orosz atomcsapásra adandó NATO-válaszról nincs konszenzus Európában, de szakértők szerint a kérdés inkább költői, mert az orosz fenyegetések az erőfitogtatásnál nem érnek többet.

    Nagy a keveredés az európai fejekben annak kapcsán, mit tennének, ha Vlagyimir Putyin utasítására az Oroszország nukleáris fegyverekkel csapást mérne Ukrajnára. A Moszkvából elhangzó atomháborús fenyegetés komolyságáról nagy viták folynak. Az Egyesült Államok mint a NATO meghatározó ereje mérsékletre int, mértékadó amerikai vezetők szerint nem valószínű, hogy az orosz elnök a nukleáris opcióhoz nyúlna. De Joe Biden elnök is tartja magát a Kínával a tajvani válság kapcsán többször elmondott stratégiai bizonytalanság elvéhez, azaz homályban hagyja a kérdést, hogy miként válaszolnának egy Ukrajnát ért orosz atomtámadás esetén.
    https://www.vg.hu/nemzetkozi-gazdasag...aggregator

    Katonai konvoj dübörög a magyar utakon

    Katonai konvojok közlekedésére kell számítani az ország több pontján jövő hét péntekig - hívta fel a figyelmet a Honvédelmi Minisztérium.
    https://www.vezess.hu/hirek/2022/10/1...jovoheten/


    Ízléses, bombás szankciós plakátot tett közzé a magyar kormány
    október 15., szombat 12:01

    assets.4cdn.hu/kraken/7oNhFlayWBT0NEADs-xl.jpeg
    Frissítette borítóképét a magyar kormány hivatalos oldalon Facebookon, mellyel a nemzeti konzultációt harangozzák be.
    https://444.hu/2022/10/15/izleses-bom...ar-kormany
    - 2022. 10. 15. 18:15
    • H
      Már írtam arról, hogy az esztétika milyen fontos (lenne) a politikában (is, sőt talán ott lenne a legfontosabb).<br />A jó ízlés.<br />A rossz ízlés a következő: megcsinálsz egy csodálatos libasültet, hagymás tört krumplival és lilakáposztával (nem ecettel!, hanem citrommal (esetleg lime-mal), kis pirított cukorral, és egy kevés reszelt almával, ahogy kell, persze egy pici köménymag is kell, legjobb a nem őrölt, de előtte kis olajon kipattogtatott). <br />És aztán ezt az egészet - minimum a jó ételek hercegnőjét - feltálalod egy olyan asztalra, ahol itt-ott egy-egy szardarab van, a terítő húgyfoltos, taknyos zsebkendők vannak mindenfelé, nem sorolom.<br />Meg tudod enni ezt az amúgy klassz ételt ott és onnan??<br />Hát ilyen a rossz és a jó ízlés.<br />És a Fidesznek rossz az ízlése.<br />Hülye, buta, neveletlen, műveletlen prolik. <br />Újprolik.<br />És ezen jottányit nem javít az, hogy az ellenzék meg még a rosszízlésű büdös proli szintjét sem éri el.<br />És a legnagyobb baj, hogy ilyen az ország. Ez egy ILYEN ország.<br />Meg vagyunk már mi....
      - 2022. 10. 15. 19:33
  • Posta Imre
    Ámokfutók lövöldöztek egy orosz kiképzőtáborban

    11 ember meghalt és 15 megsérült szombaton Oroszország Ukrajnával szomszédos Belgorod régiójában, amikor egy katonai kiképzőtáborban két férfi tüzet nyitott a bakákra. Az orosz állami média szerint az eset a lőtéri kiképzés közben történt. A támadókat megölték. Az orosz védelmi minisztérium annyit árult el a támadókról, hogy egy "volt szovjet tagköztársaságból" származnak, a Meduza beszámolója szerint a Független Államok Szövetségének (FÁK) valamelyik tagállamából.
    https://444.hu/2022/10/16/amokfutok-l...zotaborban
    - 2022. 10. 16. 09:15
  • R
    Nos, a szakma mit szól ehhöz?? olvasom, hogy:
    Új hír
    Ne osszatok meg kérlek benneteket negatív híreket. Szándékos káosztermetés folyik, hogy az emberek összecsinálják magukat, és minél inkább elveszítsék a kontrollt a saját sorsuk felett, elveszítsék a teremtő energiájukat!! Minden gondolatunknak TEREMTŐ EREJE VAN!!! Ha stresszesek vagyunk és félünk a jövőtől, negatív rezgéseket bocsátunk ki, akkor az fog megvalósulni. Mi magunk taszítjuk káoszba magunkat és egymást. Ők meg jót röhögnek rajtunk, hogy a médiájuk milyen hatékony!
    Azt kell gondolni, tudni és kisugározni, hogy minden rendben van. Akármi is történik, tudunk rá reagálni és képesek vagyunk összefogással megoldani minden nehéz helyzetet.
    Ez erősíti az immunrendszerünket, egészségünket és személyes és csoportos erőinket is. Mert valóban emberpróbáló idők jönnek, mert minden át fog alakulni, de ha tengelyben maradunk és megőrizzük magunkban a belső rendet és nyugalmunkat, reagáló képességünket, akkor az kivetül a külső világba is és legyőzhetetlenek maradunk.
    Ezentúl minden negatív jövőképet törlök!
    Mindenkinek ajánlom a napi rendszeres elmélyedést, elcsendesülést, imát, légzésfigyelést, lazító gyakorlatokat, vagy azt ami neki megfelelő, azért hogy megtisztítsa és irányítani tudja a tudatát, a gondolatait és ezen keresztül a sorsát, és a többiek sorsát is. Mert össze vagyunk kötve, egy energia térben létezünk - mi eberek- és mindenkinek felelőssége, hogy milyen energiákat bocsát ki a közös térbe a közös Világunkba!!!Hihihi ....háát nem tudom, ez nekem nagyon sántít!! ez már merő pánikbetegség, a valóság, az AZ VAN AMI tagadása!
    - 2022. 10. 16. 15:15
    • Posta Imre
      ranzi, melik szakma? A tegnapi? Mi a "negatív hírek"? Lassan már ünnepeljük, irigyeljük, aki így, vagy úgy meghol, gyorsan, sebtiben. Az a helyzet, hogy mindent ki kellene kapcsolni! Netet, villanypóznát, szatelitet, telót, sugárzókat, vegyipermötöt, mesterséges világítást. Csak pár napra! Ami aztán marad, na, azt lehet már "pozitívan" is értékelni. Ha marad aztán még "valami". Nagyon kellene az az EMI! De csakis demokratikusan!
      - 2022. 10. 16. 17:23
    • S
      Olyan ez mint mikor valamilyen dolognak megvan az összetétele csak egy fontos összetevőt kihagynak vagy rosszak az arányok és valamiért ki tudja, hogy nem akar működni, összejönni.
      A gondolatoknak megvan a teremtő ereje, akkor megvan a pusztító ereje is, pl egy BL döntőt elfújó bírót nem visz el a rák és nem is  nyomorodik meg stb... 
      Az igazság lehet kellemetlen és negatív hír? A hazugság lehet kellemes szerethető? Hazugságot a népnek, meditáljunk jógázzunk rajta, osszuk meg egymással! Gyõzelem
      - 2022. 10. 16. 18:20
  • Posta Imre
    A Hősök terén pózolnak a honvédség új harci járművei
    A Lynx járművek ünnepélyes átadását szombaton tartották, 2023-ig összesen 46 darabot szállítanak Magyarországra, a többit már idehaza gyártják majd.
    https://www.startlap.hu/hir-szem/a-ho...-jarmuvei/
    - 2022. 10. 16. 18:26
  • M
    Ha már halálosztás, nézzük, még hol osztanak:

    https://24.hu/kulfold/2022/10/16/marosvasarhely-korhaz-intenziv-fertozes/
    - 2022. 10. 16. 21:20
  • S
    Ha már halálosztás, akkor osszunk. A mostani népszámlálásos vagyon és személyiség összeírás internetes kitöltésénél NINCS ZSIDÓ MAGYARORSZÁGON, CIGÁNY ÉS EGYÉB NEMZETISÉG VAN, DE NINCS ZSIDÓ, nincs ilyen MEGJELÖLÉSI lehetőség vallási felekezethez vagy nemzetiséghez tartozónak jelölnie magát senkinek.
    MEGVAN A ZSIDÓKÉRDÉS MEGOLDÁSA MAGYARORSZÁGON+++!!!!
    NINCS ZSIDÓ!!!
    AKKOR NE AJVÉKOLJON SENKI FATTYA SE HOGY SZIDJÁK A PARAZITA ZSIDÓKAT EBBEN AZ ORSZÁGBAN, MERT NINCS IS KIT SZIDNI+++!!!!
    - 2022. 10. 16. 22:01
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %