Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Katonadolgok

Katonadolgok
A közhelyek fokozódnak, európai rekorder lett az inflácion "idehaza", kézpénzt lassan csak kivonják a hiperinflációval, bár nem ilyen egyszerű a helyzet. Közben "fegyverbe" szólít a politikai rezsim is, miközben tombol a szeretet és kitörni kíván a béke. 15%-al halandóbbak lettek az európaiak (nem tudom kik azok) is, (de persze ez nem oltás-mellékhalás!) Vera és Máté szerencsésen megérkeztek. Kiderült, Spanyolországban alig vannak "spanyolok".

Hol is kezdjem? Minden a legnagyobb rendben, visszamenőlegesen is. Úgy hallom innen-onnan, lassan hivatalosan is kötelezővé teszik a "postaimre összest", mert jóslataim sorra teljesülnek. Csak amolyan szóbeszéd és elhalás lehet, de tény, visszahallom "önmagam" a hivatalossá tett narratívából. Valaki már Fegyverbe szólítja okt. 23-ra a csürhét. A Hősök terén Hiúzok pózolnak, Orbán katonaszellemről beszél, véres kardot emleget és Dobrev hívja tüntetni 1956 emlékére a gyaplábúakat! Tiszta őrület. Színtiszta. Lassan, ahogy a tik-tok szolgálatok terelik a szót postaimre szellem fogja áthatni az államiságot, bár ők államtagadásba szeretnék tuszkolni már könnygránátot. Milyen szép is lenne, most ismételni 2006-ot, izraeli rendőrnek látszóakkal rohamoztatni a "fegyverbe" hítt hobbitokat!

De nézzük a paranoiámat szépen sorjában! Rorschach i-es tábla: Türkméneknél összeül a Putyin és Xi, aztán megegyeznek. Xi-éknél eljátszanak egy "puccsot". Türkmén elnök megjelenik Judapesten és meghívja a Kurultájra a karmelita-remetét. Aztán most újra összeültek Astanában a Közép-Ázsiai vezetők és Putyin a szereposztás szerint meghallgatta a Tadzsik elnököt arról, amit a világnak mondott és előre megbeszélték, hogy őket is tisztelni kell. Sztár is lett az öreg KGB-s. Honnan lehet tudni, hogy le volt beszélve? Csak Lavrov viselt maszkot, noha máskor éppen csak ő nem szokott. Nem mellesleg ezzel egyidőben jött a hír, hogy két tadzsik lekaszált egy kiképző bázison 11 másik "orosz" katanát és 15-öt megsebesített, mire őket is likvidálták. Állítólag összeszólalkoztak. Na, ilyenek ezek a véletlenek. Tiszteljetek, különben lövünk! Egyébként a mogyorókat már elég rég kötik a turáni népekhez az "isztánokhoz", iszterekhez, ezt eddig is nyomon követtük. Első ilyen megható jelenet volt, amikor a kazah diplomáciai kapcsolatokat Szegedi Csanád neve alatt kezdték el látványosan egyengetni, nehogy félreértsük, kikről is lehet itten nagyba szó. Na jó, én nem gondolok e mögé sem semmit, csak szellemeskedem.

Jön az a HUN-szövetség, turáni név alatt, csak győzzük kivárni és kitartson addig a macesz. De ha már az isztrekről esett szó. Játsszák a Gyűrűk urát, ahogy szoktam volt róla írni. Gandalfról is kiderült, hogy ő jó és a PI csillagképből érkezett, desszantosként, hogy megmentse az ittenieket a gonosztól. Istárnak nevezte Tolkien, amit "varázslónak" fordítottak le, de mi azért tudjuk, hogy ettől kicsit több. A csillagkép pedig, amit bemutattak a "varázsló sapka" egy körben lévő hatalmas és szabályos π! Eh, micsoda félreértésekre adhat ez alapot!

Orbán teljes katonai eufóriáról ábrándoztatja a népeket. Szemán is a szellemet emlegeti. Akkor nézzük az analógiát 12 évvel korábról, mert mintha kottából dolgozna a szolgálat.

FEGYVERBE – Posta Imre írása NIF kommentárral

 

F E G Y V E R B E !!!

A harci helyzet nem változott, mert a zsidó sem változott, s az eredeti tervet akarja mindenképpen megvalósítani, mint egy hisztériás neveletlen purgyé. Ma reggel megerősítés érkezett külföldi forrásokból, hogy az IMF – e blöff – csak a terv része, mert két verzió szerint haladnak Magyarország elfoglalásának terveivel. Az egyik a csendesebb verzió, amikor még kapunk újabb pár hónap haladékot pénzügyileg, mert még mindig jól élünk ahhoz képest, ahogy ezek az akasztani való bűnözők elképzelték, de a valószínűbb az – ha hirtelen vonják ki a pénzügyi eszközeiket és hoznak csődhelyzetbe -, hogy itt minden „paraszt” csak hápoghasson. Ezzel az elképzeléssel vonultatnák ki az EU kisebb zsidó-vállalatait és tőkéjét, de csak azért, hogy az izraeli hulla-jelöltek „megváltókként”, pénzt és befektetést lobogtatva jöhessenek, megváltókként hozzánk. Kb. Egy éve már megírtam ezt a forgatókönyvet, mert ez a nem humanoid faj még azt is el tudja képzelni, hogy egy őszi önkormányzati választásokon a Likud-Fidesz 90%-os győzelmet is arathat a nagy nemzeti összefogás jegyében, a bődületesen idióta állampolgárok (nem NÉP, sem nem NEMZET) tapsától övezve. Addigra lehetőleg szét kell rúgni a saját Jobbikját, és a LMP sem lehet ellenfél, mert a 90% egyedülálló lenne a palettán. Ez gyakorlatilag teljhatalmat jelenthetne, és ettől élvez el a sok mocskos agyú kazár. A csődre gyúrva itt sorakoznak már az amúgy is itt lévő befektetéseik, és a most még üres irodaházak megtelnének nagyon gyorsan, és mi (illetve a zsidó) lenne az új Svájc. Jó kis terv volt.

fegyverbe_1.jpg (46 KB)

Nos, az elmebetegek nem tágítanak a hadászati lépéseiktől, és a megszállásunkat is Olstein-Orbán égisze alatt viszik tovább. Nem csodálkoznék, ha hamarosan agyon lőné valaki, mint egy kutyát, és elkezdene egyre több önkéntes tömeges zsidó-taroló akciókba, kiemelt célpontokként tartva számot a parlamenti hazaáruló kutyafattyakra. Érik az az idő, hogy minden hazafi – a kezében egy használható tárggyal – megtegye, ami minden magyarnak kötelessége, és ott aprítsa az ellenséget, ahol csak éri. Megszolgálták már, és bizonyítékokban sincs hiány, ha meg kell magyarázni, miért is történik ez nálunk. Ezt ők is tudják, ezért rákérdeztem, hogy hol van ebben a tervben a keleti hatalmi egyesülés? Azokkal nem számolnak, szólt a válasz, és ezért lesz hamarosan háború, mert az orosz fog a zsidóval itt parolázni, mivel NATO felvonulási terület vagyunk, de gyakorlatilag kazár katonasággal, ezért sok lehet a halálos áldozatok száma. Rákérdeztem a macira is, de a zsidó forrásokból jövő hírek mintha nem is érintenék ezt a barna és elég nagy foltot. Nos, ezért is hordják most is hozzánk az atom-cuccost, mert a Közel-Keleten hamarosan izzani kellene a levegőnek.

Ez egy jó terv volt, de én úgy tudom, hogy az orosz nem engedi át a pályát és besegít a zsidók és cigányok kitakarításába, politikai, fegyverzet-technikai és hadászati úton is, ha kell. Ettől függetlenül azoknak a sejteknek, akik képesek és készek vállalni a FEGYVERES harcot is a haza védelme érdekében, meg kell mindenkit mozgatni. Most kaptam meg a Magyar Tanácsköztársaság 1919 című könyvet. Remek korhű dokumentumok vannak benne a proletár és bolsevik, meg kommunista zsidó ideológiáról. De a fedőlap sem semmi:

 

Ettől én sem mondhatnám szebben! Tudom, hogy ez a csepűrágó zsidó hivataloknak nagyon nem tetszik, de tényleg el kell jutnunk arra a szintre, hogy az összeomlásra felkészülve legalább a gazemberek egyik részét hazavágjuk a magunk demokratikus eszközeivel. Akinek meg nem teszik, annak ajánlom a selyemzsinórt! Csak egy tegnapi eset is mutatja, hogy sem jog, sem törvény nem véd, és készen kell állni arra, hogy akár az ellenség élete árán is, de megfizessenek az ostobaságukért. Minda Zoli a cégbíróságon kutakodott a Kossuth Holding ügyben, de mire egy adott tárgykörben tett vizsgálódásai után még valamiért visszament, az adatokat már eltüntették. Erre ment a bíróhoz, aki csak hápogott, de ezt ott jegyzőkönyvezték is, és ment Zoli az érintett céghez, a Kossuth Holdingos felszámoló-biznisz egyik tartóoszlopához a Duna-Libra Rt. –hez a szükséges iratok megszerzése vágyával. A cég nem semmi, és a tulaj – ha jól tudom, már hűsöl -, mert ott Zolitól elvették a nála lévő dokumentumokat és negyed órára bezárták egy irodába. A rendőröket hívta végül, hogy szabadítsák ki. Ők jöttek is, s végül az iratainak egy részét is visszakaphatta. Mit mondjak most erre? Legközelebb lángszóróval menjen, és nem kell itt vacakolni a jogi útvesztőkkel, mert agyon kell lőni a tetves kazár-hordát? Ilyet meg nem mondhatok, mert nem tudom, hogy tetvesek-e, de úgy érzékelem, hogy közeledik a találkozó pont, és a tolerancia oly mértékben nem tűri már ezt az emberi hitvány politikai fattyú társaságot, hogy a nagy köztemetőt meg kell kezdeni feltölteni velük. Úgy tudom, a népbíróság már alakul ehhez, s visszahozzuk a halálos ítéletet, de persze nem kizárt hogy csak „post humus”. Mint látjátok, hiába igyekszünk lelkesen, szeretet-rezegve lebeszélni minden radikálist a tevőleges fizikai részvételtől, valamiért nagy ellenállásba ütközünk, s ha mi egyet lépünk hátra, akkor ezek kettőt előre. A háborúhoz harcosok kellenek, és ott már csak az dönt, hogy melyik ostoba éppen hol lesz, amikor elindul a kasza. Lehet fenni a vasat, mert úgy jósolták, hogy az orosz előre tolt egységek is nagyon viszketegen várják, hogy az ő szemetjük után nálunk is odaléphessenek a gázra. Nem vagyok híve a mészárlásnak, és nagyon nem szeretném, de ezek nem értenek az erkölcsi prédikációkból, sem a figyelmeztetésekből. Megjegyzem, nem demonstrálni, nem tüntetgetni kell ebben a helyzetben, hanem edzeni a lelket, és adott jelre egy nagy levegőt venni, és jöhet a kereplő. Az ellenségnek írmagja sem maradhat aztán magyar földön, csak pórázra verve. Aki már készen áll, annak ez nem újdonság.

(postaimre (cikk) – 2010, július 22. csütörtök)

NIF kommentár:

Évek óta mondják, egyre többen, hogy bizonyos bajok csak műtéttel gyógyíthatók, s a műtét bizony vérrel jár. Minél tovább halogatják a műtétet, annál nagyobbat kell vágni. Az üszkös végtagot nem érdemes „farigcsálni”, mert a kór tovább terjed, de egy kellően nagy áldozattal a megmaradt rész menthető. S ez után már jöhet a gyógyulás!

Félek a véres eseményektől, bevallom, de jaj, ha nem eszmélünk időben!

A narancsos kormány „félkatonai szervezetekről” beszél, s azokra gondol, akiknek fegyverük sincs, miközben hazánkban hatalmas méreteket öltenek a magánkézben lévő felfegyverzett, (nem is fél-, hanem) teljesen katonai jellegű különböző „security”-k, őrző-védő és egyéb biztonsági szolgálatok. Azokkal a kormánynak semmi baja, mert azokat az őket is dirigáló globalista maffiózók irányítják. Egy a gazdájuk!

A kettős (vagy ki tudja, hányas) mérce szerint pedig ma Magyarországon mindenki azt tehet, amit akar, kivéve a magyarokat, azokat, akik igaz magyar hazafinak tartják magukat!

Ma nálunk a MOSZAD feliratos póló, az In-kal-os katonai egyenruha, az izraeli zászló, a cigány bűnöző, a (Csonkaújjúnak becézett) maffiózó belügyér, … és sorolhatjuk, … nem gond, szabadon tehet, amit akar. De jaj annak, aki Árpád-sávos zászlót mer lobogtatni! Félhet az árvízkárosultakon segítő gárdista! Retteghet a magyar ember!

Nemzeti InternetFigyelő
https://internetfigyelo.wordpress.com/2010/07/26/fegyverbe-%E2%80%93-posta-imre-irasa-nif-kommentarral/


Egyébként az eredeti írás címe: Véres kard! Volt is belőle egy kis NNI-s nyaggatás, ahogy később is az értetlenség okán, de ma már talán nem annyira kérdés, hogy tele vannak a "hivatalok" hazaárulókkal és hazaárulók bújtatóival. Persze én jelentgethettem föl őket, de a rendőrség, ügyészség és bíróság szabadkőműves cionista ügynökeit följelenteni...eh, micsoda balgaság. Színház az egész világ!

Levették a Turult Munkácsról? "Szijjártó Péter, aki néhány perccel a videós bejelentkezés előtt egyeztetett Íjgyártó Istvánnal, Magyarország ukrajnai nagykövetével." Nem érzékelitek mennyire szkíta ez a csapat? Gyártók ezek, mind. Az már igaz, hogy Soros meghekkelte a gyártás és a G(y) lemaradt és maradt az "ártó", de Arimán (Ármány), el shaddaj világában mindent fordítva kell érteni!  Jó lesz az a háború, elvtársak, kell, mint egy falat macesz.

Nincs ebben semmi fix és flexi! Amíg Vera nem volt idehaza, hanem a galloknál vendégeskedett (ott vette észre, hogy spanyolul csak akkor beszélnek, ha muszáj,  egyébként a baszkok, kat-alánok sem "spanyolok"..., na mindegy), belenéztem a netflix Macro Polo sorozatába. Nagyon tuti, benne van minden, ami ma is megyen a "politikában", hatalmi játszmák, titkos lovagrend (erre még visszatérek), intrikák, gyilok, vérvonalak ide-oda, és pont passzol a mai HUN-szkita (szakka) kazár vonulat egységes födderelativizációjához. Még az is kiderülhet, hogy postaimre "államtagadása" (viccnek is orosz) és Budaházi Hunnia koncepciója a szolgálatok által összefésülésre kerül (nem ám a kis cioncsicska ügyészek részéről - ahogy az ismerősöm szokta nevezni őket, pedig én mindig alázatra intem és méltósággal szólok róluk, hogy majd csak hazaárulásért felelniük kell így, vagy úgy, nem ránk tartozik ez sem) és zseniálisan tálalják valamelyik sóletfesztiválon a kóser-médiában. Okosak és szorgalmasak, még ha hücpe is sokk közülük. Na, a sorozat zseniális.

Megtudtam belőle, amit rég tudok: semmi nem az, aminek tadzsik! Azt is: A bölcs úgy cselekszik, hogy nem cselekszik!

Tegnap véletlenül bukkantam rá egy "jóslatra" is, amely a múlt évi "ominózus" kulcsi beszédet előzte meg. Jó, hogy a szolgálatok és az ügyészség, no meg a "bíróság" úgy csinál, mintha, de hát egy "mindhaállamban" minthapintérekkel, minthalétezéssel ez nem is csoda. Majd mondom miért. 

A "TEK lézerharcosai" , avagy postaimre feltámadása és bukása

2021.08.15

Szia Imre! Valószínűleg már mondták neked, de ha nem, szeretném, ha tudnád, hogy a mai berceli esemény vége felé, amikor Te beszéltél, valaki a szemben lévő hegyről lézerrel a mellkasodra világított. Hogy ezt megakadályozzuk többen sorfalat álltunk.
Vigyázz magadra! Üdvözlettel ...

Igen, a végén elmondtátok és a beszéd közben csak arra lettem figyelmes, hogy sorfalat álltok. Milyen jó lett volna, ha golyót is kapok és ott van vége, vagy éppen ott kezdődik el. A lézer nem játék, még ha irányzéknak szánják sem. Ugyan mit szól ehhő a moszad? Most akkor csendben pár ügynökük csúful meg fog nyekkenni, vagy esetleg csak annyi volt a cél, hogy beszéljenek róla, hogy bármikor kilőhetnének és/vagy egyéb természetes módon likvidálhatnának (állami támogatással az "állami" szervek)? Most akkor szerezzek be eszközöket és lézerezzek vissza? Én meg fogom húzni az elsütő billentyűt, nem ijesztgetni akarom egyiktekest sem, kötsögök. De nem lesztek mártírok. Viktornak holdnia köll, gyurcsánynak és a többi bábotoknak egymást köll megzabálni és a holdudvaruk is mehet a Holdra, gazdáik meg a meszesgödörbe.

https://postaimre.euroweb4you.com/infusions/news/news.php?readmore=104

Na, csak azért mondom, ha már katonai mozgósítás és fegyverbe hívás zajlik, tessék, lehet menni és védeni a hazát! Turult visszaszerezni Kijevből, amit tán Atilla alapított még annó decibel. Egyébként most most olvastam, Berlinbe is visszakerültek Hitler híres bronzlovai. Lesz itt még Tartária is és tatárjárás, miután a müezzin hármat kiált. Ne féljetek, a teljes mozgósítás már nem Demoklész véres kardja.

Van pár adalék, hogyan csinálják az oroszoknál. Mindenkinek, szinte válogatás nélkül adják oda a befívókat, gépjármű-ellenőrzés keretében, Metro-kijáratoknál, házak lépcsőházainál, hajnalban, munkába menet...teljesen kendőzetlenül,  mindegy, mit mond a "törvény", kire vonatkozik a mozgósítás. Értesítve vannak. Tük es! Olyat is olvastam, hogy kiderült, semmilyen jogi alapja sincs a "behívónak" és valójában, mindenki, akit az "állam" mozgósít és "aláír" lényegében a Wágner magánhadseregnek ír alá contraktot. Bezony! Ez érdekes lehet, mert ha az állam, nem állam, akkor mi-csoda? Tán nem véletlen megyen igen sürgetően az egyezkedés a közép és kelet-ázsiai területekkel is, mert lehet, meg kellene alkotni az az állam-hatalmat, aminek a de jure léte mára már igen megkérdőjelezett kohn-glomerátum. Nem értek a lovakhoz, de az kilátszik igen kényes a kérdés. Az, hogy mogyorólandon nem tudni milyen pénzből gazdagodnak nem tudni (dehogynem) kik és a tanárok tüntetésének titulált szabadkőműves titkosszolgálati dorbézoláson Pintér papírmasék vigyázzák a két hetes rendet, majd a KLIK értesítéseit égetik el tömegével...engem megriaszt. Ki fizeti, ki szervezi...és mi lesz a "vége"? Viktor atombombás plakáttal kér kohnzultációra olyasmiről, amit már megszavaztak a "nép nevében". Teljesen hülyére veszik a csürhét...és igazuk van. A teszt nem hazudik. Ezek teljesen idióták. De nagyon is jól van ez így. Majd ritkul a tömeg, hullanak a 12 évesek is szívizomgyulladásban, vagy bármiben. Ma reggelre két helyen is gázolt a vonat. Zombisodik a tömeg. Kakukk!

Többen kérdezték, mi legyen a kérdőíves vagyonfölméréssel. Érdekes, de nálunk kiderült, hogy pl. anyósomnak más kérdései voltak, mint nekünk. Aztán tegnap este hívott O. Laci, hogy töltené a tesztet, de alig engedte fel a honlap. Az első kérdésnél már el is akadt. Hányan lakják az ingatlant? Írta: egyen! Nem jó válasz. Körbehívta ismerőseit, volt háremét...kik vannak bejeentkzve hozzá, tudomása nélkül. Azt mondják, senkik. Erre beírja: ketten! Jó, válasz. Nevezze meg! Na itt el is akadt, mert nem tudja, kivel él együtt, amit a moszad a Kurultájon jóvá hagyatott a Türk tanáccsal. Kit kérdezzen? Ha kettő, akkor kettő. Lehet, be van jelentve Juszuf, vagy Mózes, esetleg Temüdzsin, vagy Káltes asszony? Laci a Szent Imre utcában csak tudhat valamit, csak nem tuja mit!  Na így tessenek a kérdőíveléshez hozzáállani! Demokratikusan!

Szerintem mindenki kösse föl...a gatyeszt! Most van a Lock down periódus. Napelemzárlat, áramkimaradás-emlegetés, üzemanyaghiány-többlet és még bármi és az ellenkezője is elképzelhető. Persze csak akinek van képzelete és fantáziája, lehetőleg intarziás. Nekem kissé russz-tikus, viszont megérzéseim, meglátásaim elég pontosak. Viktor beszédeinek plágiumát a "véres kard"  tekintetében és a "szellemidézés" vonatkozásában nehezen tudja be az ismerősöm a véletlenek nem létező sorába. Nem tudni miért menekülnek a zsidók Oroszországból.

Tőletek is nagy türelmet kérek, hogy a fantáziaszüleményeimet ne tekintsétek reálisnak, bár ha a valósággal igen összhangban tűnőnek is tűnnének, higgyétek el, elmúlik, mint harctéren a gyomorideg. Moszkvában talán sikerül meghiúsítani a puccsot és kipucolni a moszadot, cionistákat...nem tudom, de a tadzsik felszólamlás igen erős javaslat volt erre. Az, hogy jujdepesten mit fogtak fel ebből, kérdéses. Szerintem a háborút már senki nem tartja elkerülhetőnek, így tessék csak hátra dőlni nyugalomban. Kemény világ jön! Ami volt, nem lesz. Ezt jósolja a Tarot, amit most kaptam. Ne tessék félni és tessék elkerülni a fölösleges ugi-bugrit, összejövéseket, tüntetéseket...ahol ismeretlenek azt tesznek, amit ismerősök soha nem tennének.

Ahogy nézem a naptárat, nálam 22-én lesz világbéke meditáció. Jelentkezni lehet: doki.bubo@gmail.com 

Csak nyugalom! Most aggódjon csak mindenki más, aki eddig nem tette, vagy úgy vélte, ő kimarad a szórásból. Nem úgy tűnik!



Hírek Galéria

Image #287
Image #288
Image #289
Image #290
Image #291
Image #292
Image #293
Image #294
Image #295
Image #296
Image #297

51 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • Posta Imre
    Kampf um Massenbewusstsein: Der Westen führt in der Ukraine vor allem einen psychologischen Krieg

    16 Okt. 2022 22:27 Uhr
    Die psychologische Kriegsführung spielt in modernen Kriegen eine zunehmend wichtiger werdende Rolle. Lange schon sind es nicht mehr die Soldaten, Panzer und Raketen, die den Krieg entscheiden, sondern wer die öffentliche Meinung am besten beeinflussen kann. In der Ukraine machen die USA derweil keinen Hehl mehr daraus, dass das derzeitige Kriegsgeschehen das Ergebnis einer US-Psy-Op ist.
    Kampf um Massenbewusstsein: Der Westen führt in der Ukraine vor allem einen psychologischen KriegQuelle: Gettyimages.ru © Patrick Robert - Corbis
    Bei der modernen Kriegsführung ist das US-Militär überwiegend auf Computer statt auf Waffen angewiesen. (Symbolbild)

    Von Désirée Stella Lambert

    Der Krieg in der Ukraine hat nicht nur bei außenpolitischen und militärischen Funktionären, sondern auch in der breiten Öffentlichkeit große Aufmerksamkeit erregt. Mit der Gewissheit, internationales Aufsehen zu erregen, übertreffen sich westliche Medien und Regierungen seither gegenseitig in immer abenteuerlicheren Geschichten über vermeintliche Gräueltaten Moskaus und des russischen Militärs in dem Konflikt. Ganz im Sinne der USA, denn neben dem Krieg in der Ukraine führen Russland und der Westen einen intensiven psychologischen Krieg – einen Kampf, der aus strategischer Sicht nicht weniger wichtig ist als der militärische: ein Kampf um das Bewusstsein der Massen.
    https://pressefreiheit.rtde.live/mein...ten-fuhrt/
    - 2022. 10. 17. 14:41
    • H
      Próbáltam az angol után megérteni - de nem sikerült. Viszont rájöttem, hogy ennél undorítóbb nyelv, mint a német, nincs, nem lehet a Földön. Mentem és kimostam a számat, mivel olvasás közben halkan mondogattam ezeket a hangokat és azt éreztem, hogy tele van mocsokkal a szám. Milyen igaza volt a Halál 50 órájában az amerikai őrnagynak, amikor megoldásként azt javasolta, hogy a németeket takarítsák el a föld színéről, telepítsenek oda helyettük bölényeket 50 évre, és csak utána népesüljön be az terület újra emberekkel (de nem németekkel).
      - 2022. 10. 17. 16:11
      • Posta Imre
        A tömeg-tudat befolyásának pszichológiai hadviseléséről esik benne szó, hogy főleg ilyen eszközökkel (is) küzdenek Ukrajnában, no meg szerte a világban már rég. Ez legalább olyan fontos, ha nem lényegesebb, mint a fegyverrel vívott öldöklés. A germán nyelv is magyar, csak ki van csavarva és összetördelve. Olvasd a magyar verziót, ami fentebb kanyarodik.
        - 2022. 10. 17. 16:37
      • Gerry
        Harc a tömegtudatért: A Nyugat mindenekelőtt pszichológiai háborút folytat Ukrajnában

        16 Okt. 2022 22:27
        A pszichológiai hadviselés egyre fontosabb szerepet játszik a modern háborúkban. Már régóta nem a katonák, a tankok és a rakéták döntenek a háborúban, hanem az, hogy ki tudja a legjobban befolyásolni a közvéleményt. Ukrajnában eközben az USA már nem csinál titkot abból, hogy a háború jelenlegi állapota az amerikai pszichológiai hadművelet eredménye.
        Harc a tömegtudatért: A Nyugat mindenekelőtt pszichológiai háborút folytat UkrajnábanForrás:
        A modern hadviselésben az amerikai hadsereg a fegyverek helyett leginkább a számítógépekre támaszkodik. (Szimbolikus kép)

        Désirée Stella Lambert

        Az ukrajnai háború nemcsak a külpolitikai és katonai tisztviselők, hanem a közvélemény figyelmét is felkeltette. A nemzetközi figyelem felkeltésének bizonyosságával a nyugati média és kormányok azóta egymást felülmúlva egyre kalandosabb történetekben számoltak be a Moszkva és az orosz hadsereg által a konfliktusban elkövetett állítólagos atrocitásokról. Ez teljes mértékben az USA érdeke, mert az ukrajnai háború mellett Oroszország és a Nyugat egy intenzív pszichológiai háborút is folytat - egy olyan csatát, amely stratégiai szempontból nem kevésbé fontos, mint a katonai: a tömegek tudatáért folytatott harc.

        De igazad van! Tényleg randa a mi fülünknek
        Ámbár ha Belegondolok, egy nõnek se mondtam egész életemben, a szeretlek helyett, hogy "Ich Liebe Dich" vagy.... "Я люблю тебя" (Ja ljublju Tyibé)
        ... no persze magyarul is ritkán de elõferdült néha Hihihi
        - 2022. 10. 17. 16:51
        • H
          Ha már a két nyelv, akkor a magyar fülnek inkább az utóbbi (tyibja, bocs). Mert hát a ma-gy-arban legalább vannak u-gy-anazok a lá-gy hangok, mint az oroszban... :))))))))))))))
          - 2022. 10. 17. 17:03
          • Gerry
            14 éves koromból maradt meg ... én is deformálódtam, az orosz nyelv(nem)tudásom is megtehette! Köszi a javítást.
            De ha már így összefutottunk - nehogy abbahagyd az írást!!!
            Ha sok van akkor - Imre neked címzett javaslatát olvasva - segíteni tudok egy ilyen formátumú pl. Hess-el-Mars-hal (költõi álnévvel Hihihi egy online kiadáshoz... Imrének is ez kellene könyvet kinyomtatni minek amikor az egész világ online-ban olvashatna téged ( titeket ... persze külön külön)
            Itt egy példa, hogy nézne ki és erre Imrénél is megvan a program bár eddig nem tudta - persze más tartalommal, képekkel festményekkel stb...:
            https://ecotent.ch/3d-katalog.html
            Természetesen minden magyarul... igaz, hogy anyagilag nem hozna semmit, de dícséretet esetleg igen. Én rád szavazok!
            - 2022. 10. 17. 18:15
            • H
              Kedves Gerry! először is köszönöm a jó és biztató szavakat, nem tudom érdemlem-é? Nem rossz az ötleted, annál is inkább nem rossz, mert szerintem az "akadémikus" irodalom az írásaimat szerintem úgysem fogadná be. Bár korábban azt írtam, hogy nem szeretnék regényt írni, most mégis érlelődik bennem valami, talán regény-féle, inkább csak novellaszerű fejezetekkel, még nem tudom miről, főleg nem: hogyan, de motoszkál bennem valami. Egyszer egy matek feladat megoldása nagyon nem ment még gimnazista koromban - nem voltam vala nagy "matekos" - és mikor már fejfájásig törtem a fejem, hát ledőltem kicsit, és félálomban egyszer csak bevillant a megoldás. Oly tisztán, mint a fényes nap fénye. Azt hiszem most is ezt a 'megoldást' fogom választani.
              - 2022. 10. 17. 19:43
      • G
        Hess, nekem gyerekkomban az egyik kedvenc szavam volt a "Panzerkampfwagen"(már akkor se lehettem százas). Ányám mindig emlegeti. Most meg egyre aktuálisabb.
        - 2022. 10. 19. 19:39
    • S
      Nesze semmi, fogd meg jól kategória.
      Pszichológiai hadviselés már rég eldőlt és ebből nem lehet vita, vagy igen? A nép mindig is a könnyebbik utat választotta a kegyes hazugságokat, mert az igazság fájdalommal és nehézségekkel járna.
      Vannak szórakoztató műsorok amik kifigurázzák a politikusokat és azok tetteit, a nép persze vágja és csak gúnyosan röhögi, mocskolja a hozzászólások alatt, mást ne nagyon várjon senki...
      - 2022. 10. 17. 17:15
  • F
    Az a tézis hogy a nagy lábon élés most sokakat seggbe rúgott az egész ott kezdődőt hogy jött a csapból a meleg víz meg nem vágnak fát és ásozák a kertet meg nem leszek senkinek a cselédje .
    A többi már hatványozta magát, most kiderül az egyedül élés nem működik az élet társaspálya. Sokaknak nem tűnik fel ugyan annyi TV-adó van vasárnap a boltok ugyan úgy nyitva vannak ?
    Nagyapám mesélte a fogságban azok akik húsós ételekhez voltak szokva hamar meghaltak az élet már csak ilyen a gyenge elhúlik .
    - 2022. 10. 17. 16:36
    • H
      Ez abszolút így van/volt, ahogy írtad. Azok a sovány, 'szíjas izmú" - rossz kajához és borzasztó kemény munkához szokott - magyar paraszt-katonák élték túl a fogságot, akiknek a fogság jóformán semmi újat nem jelentett a korábbi életükhöz képest, viszont a jól táplált (kövér, kövérkés, testes) emberek, akik nem ehhez voltak szokva, hullottak, mint ősszel a legyek. És talán még az orosz rabtartók is felismerték ezekben a magyar parasztokban a hozzájuk hasonló szegény muzsikot és talán még egy parányit emberségesebben is kezelték őket.
      - 2022. 10. 17. 17:01
      • S
        Volt pár ismerősöm akik elég jól muzsikált az immunrendszerük és télen a legmakacsabb megfázásból is pár nap alatt kijöttek, ha egyáltalán bele estek. Viszont a meleg nyarakat nem bírták.
        Feltételezzük, hogy akik megjárták az orosz hadifogoly táborokat és túlélték ellenben ha Afrikába vitték volna őket, akkor is ők lettek volna a túlélők?
        Tudati hozzáállás is sokat számított a hadifogoly táborokba, volt akik hamar feladták mert reménytelennek látták a helyzetüket, voltak aki pedig hamar alkalmazkodtak és nem rágódtak folyton a helyzetükön.(náluk ott működött a pozitív helyes gondolkodás).
        - 2022. 10. 17. 21:14
        • Posta Imre
          Bölcs dolog nem aggódni az életedért. Az agyalás, tehetetlenség érzése kinyír. A tervszerű és alaphőmérsékletű vitalitás, energiát spórol és közben terveket is lehet szőni, kitartással. Tény, hogy akinek van, maradt, vagy úgy véli, hiszi, van miért élni, nagyobb eséllyel lesz "megmentve". Nagyon összetett és csak kevésbé fizikai folymat, kérdésesek a körülmények, bánásmód és az addig megélt tapasztalat, habitus összhangja. A "hit", hogy szükség van még itt rád, sokáig képes megtartani. A remény, hogy megértheted, értelme van szenvedéseidnek...sok esetben csak meghosszabbítják azt.
          - 2022. 10. 17. 21:45
        • H
          Annak a sovány magyar zsellérnek, akinek 40 fokban kellett a tűző napon aratnia - szerinted annak Afrika számított volna bárakármit is???? Fröstökre megette volna az összes arabot, beduint, berbert!!! Pláne, ha reggel(ire) kapott volna még egy kis jófajta házi szilvóriumot!!
          - 2022. 10. 18. 08:47
          • S
            Sokat arathattál gondolom...
            A kilencvenes évek körül kezdett megváltozni jelentősebben a hőmérséklet, előtte megvoltak az évszakok és a nyarak sem voltak olyan melegek.
            40 fokba nem arattak 28-32C körül volt talán, ez még nem jelenti azt, hogy nem voltak akkor is melegebb nyarak . A hőbörgés,  abban biztosan elől jár a magyar abban helytál  bárhol és bármikor.... Tetszik
            - 2022. 10. 18. 11:24
          • F
            Ezt csak megerősíthettem , sokan kidőltek mikor a nagy melegben egy németh műhelyben hegesztőként állni kell a sarat .<br />Németek mind szabadságon, csak néhány tervező légkondiciónált irodában 5-magyar ennyi maradt a 11-ből, 2-lengyel a 6-ból,  8-oroszokból 5-en, arabok 5-ből 1 járt dolgozni 3-hétig .
            - 2022. 10. 18. 13:06
  • R
    Ezért az érthetetlen tesze-toszaság???
    Botka István facebook:

    "Oroszország teljes mértékben a WEF és a 2030-as menetrend felé tart, Putyin betartja a Klaus Schwabnak tett ígéretet!
    📌 Az Ecumen 2022: Global Finance Forum 2022. szeptember 28-30. között került megrendezésre Moszkvában. 83 országból több mint 300 000 néző követte figyelemmel a fórum vitáinak közvetítését, amelyen 22 országból több mint 120 előadó vett részt.
    A fórumot követően, 2022. november 14-én Viacheslav Fetisov, az ENSZ jószolgálati nagykövete és a Gazprombank JSC a BloomGroup Company és a Nemzetközi és Összehasonlító Jogi Kutatóközpont támogatásával fórumot szervez a 2022-es ENSZ Éghajlatváltozási Konferencián (COP27).
    Oroszország globális környezetvédelmi donorként döntő szerepet játszik a globális éghajlati egyensúly elérésében.
    Az ENSZ 2030-ig szóló fenntartható fejlődési céljai új célokat tűztek ki az emberiség átalakítására. Ezek eléréséhez egyesítenünk kell a különböző országok erőfeszítéseit, és pozitív együttműködést kell kialakítanunk a kormányzat, az üzleti élet és a civil társadalom között.
    A világgazdasági napirend egyik kulcsszereplője, amit a fejlett és fejlődő országokkal fenntartott üzleti kapcsolatainak, kereskedelmének és pénzügyi forgalmának jelentős volumene is tükröz.

    Üdvözlő beszédek a fórum küldötteinek
    Vlagyimir Putyin - az Orosz Föderáció elnöke.
    "Kedves barátaim!
    Üdvözlöm Önöket az Ecumene 2022: Globális Pénzügyi Fórumon!
    A moszkvai tudományos, szakértői és üzleti közösségek képviselőit tömörítő fórum túlzás nélkül komoly és rendkívül fontos kérdéseket vet fel, amelyek az egész emberiséget érintik. Ezek közé tartoznak a világjárványok következményei, amelyek számos országot érintettek és megváltoztatták az évek óta ismert életmódot, valamint a katonai konfliktusok, a gazdasági szankciók és a gyártási folyamatok, amelyek helyrehozhatatlan károkat okoznak a környezetben és katasztrofális hatással vannak a természetre és általában a földi életre. Ezek és más globális kihívások összehangolt, felelősségteljes és megfontolt megoldásokat igényelnek, amelyek segítenek megőrizni bolygónkat a jövő generációi számára, és stabil, biztonságos és kényelmes világot teremtenek."

    Oroszország, Kína, a BRICS, teljes mértékben az NWO felé tartanak. Nemzetközi látszatcsatákat folytatnak, és megoldásként az ENSZ-t, mint világkormányt propagálják! Az Új Világrend az ENSZ-en keresztül fog működni, programja az Agenda 2030 és a Nagy Újraindítás. A világ népei számára lényegtelen, hogy Kelet vagy Nyugat kerül ki győztesként ebből a megrendezett konfliktusból, az eredmény ugyanaz lesz: ÚJ VILÁGREND!
    A globalisták célja, hogy Oroszország és Kína határozza meg az NWO menetrendjének ütemét és hangnemét a jövőben - és ez durva lesz! Ezért most egy szükséges hatalomváltás zajlik.
    Hszi Csin-ping, a Kínai Népköztársaság elnöke meghívására Vlagyimir V. Putyin, az Orosz Föderáció elnöke 2022. február 4-én Kínába látogatott. Az Orosz Föderáció és a Kínai Népköztársaság, a továbbiakban: a felek, a következőket állapítják meg.
    "Napjainkban a világ hatalmas változásokon megy keresztül, és az emberiség a gyors fejlődés és a mélyreható átalakulás új korszakába lép. Olyan folyamatok és jelenségek fejlődését látja, mint a multipolaritás, a gazdasági globalizáció, az információs társadalom kialakulása, a kulturális sokszínűség, a globális kormányzási struktúra és a világrend átalakulása; az államok közötti kölcsönös függőség és egymásrautaltság növekszik; a világban a hatalom újraelosztásának tendenciája alakult ki; a nemzetközi közösségben pedig egyre nagyobb igény mutatkozik a békés és fokozatos fejlődést célzó vezetés iránt. Ugyanakkor az új koronavírus-fertőzés folyamatban lévő világjárványával a nemzetközi és regionális biztonsági helyzet egyre bonyolultabbá válik, és a globális kihívások és fenyegetések száma napról napra nő. Egyes szereplők, akik nemzetközi szinten csak kisebbségben vannak, továbbra is egyoldalú megközelítéseket támogatnak a nemzetközi problémák megoldására, és erőszakhoz folyamodnak; beavatkoznak más államok belügyeibe, megsértik törvényes jogaikat és érdekeiket, ellentmondásokat, nézeteltéréseket és konfrontációkat szítanak, ezzel akadályozva az emberiség fejlődését és fejlődését a nemzetközi közösség ellenállásával szemben."
    Köszönet a nagyszerű összefoglalóért és az infókért!
    Nature Pure Telegram csatorna
    https://t.me/Nature_shot


    Putyin szavai Schwabhoz napokkal a Covid-sztori előtt: nem okozunk csalódást Önnek https://www.youtube.com/watch?v=TdE05...dE05BE7aKM

    ,,Mint ismeretes,tudott nagyon jól,sokszor elmondták már a szakemberek,mint a televizióban,az interneten,lehetséges tömegmédiumban,minden csatornán azt mondják,hogy a járvány további terjedését megelőzni csak oltás segítségével lehet"
    -Vladimir Putyin https://www.facebook.com/watch/?v=195...ef=sharing

    [img]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=183640400858520&set=p.183640400858520&type=3[/img]

    https://www.facebook.com/csilla.szili...jTCZHX4Z7l
    - 2022. 10. 17. 18:04
    • Posta Imre
      renzi, ezt hanyadik Botka mondja hanyadik Putyinról? Jó, a második még egyvilágrendes volt, de a harmadik? Vagy a negyedik már nem lesz az? Fene sem tudja követni mit hazudoznak ezek össze-vissza. Legalább megbeszélhetnék egymással, hogy koherensen kamuzzanak. Na jó, ki az, aki komolyan gondolja még, hogy Putyin bármit is nem az oroszokért tesz? Azért a ca. 10 millióért, mert nincsenek többen és ha jól alakul, akkor a meccs végére jó, ha a negyede megmarad. Kína átveszi a gondot és az Uraltól Keletre a területeket is. Jó, csak vicceltem, persze, csak eljátsszák, hogy mészárosok, valójában mind egy szálig Hamupimpilimpi.
      - 2022. 10. 17. 18:43
  • H
    A kis kávézóban már kevesen voltak. Későre is járt, bár a késő inkább lett volna korainak mondható, hiszen ez volt az a hely a környéken, amelyik tulajdonképpen kora hajnalig nyitva volt.
    Megkavarta még a kávéját, de még várt az utolsó korty felhörpintésével. Szerette az utolsó kortyot. Az volt a legédesebb korty. Mert hiába kavarta meg jól a kávéját, a cukor egy része mindig leülepedett és összegyűlt a csésze alján, legjobban az utolsó kortyot megédesítve, talán még túlságosan is megédesítve. De ő ezt szerette. Meg azt, hogy az éjszakából már csak kevés volt hátra. Ha hazaér talán le sem fekszik. Nem kell le sem feküdnie - és nem kell az álom szörnyű ölelését elviselnie. Még arra a kevés időre sem, amennyire el tudott egyáltalán aludni. Készült, hogy megigya hát azt az utolsó kortyot.
    -------------------------------------------------
    A Település főtere tele volt. Mert a Megszállók minden embert kiparancsoltak. A nap szépen sütött. A tél már elbúcsúzott, a nyár még nem köszöntött be, az idő igazán kellemes, tavaszias volt.
    De ezt a jó időt most senki nem vette észre.
    A település központi épületének falánál kb. 100 fiatal férfi állt egy vonalban. Kezük erős kötéllel volt összekötözve. És tőlük nem messzire, egymástól kb. 10 méterre egy-egy megszálló katona állt automata fegyverüket a fiatal férfiakra szegezve.
    A Parancsnok Rá nézett. Tekintete kérdő volt. És a kérdés már korábban fel lett téve Neki. És Ő a kérdést nagyon is jól értette. Mert értette a Megszállók nyelvét. A háború előtt Ő tanította a Megszállók nyelvét a helyi iskolában. Ő értette egyedül jól a Megszállók nyelvét a Településen. Ezért is lett a Település elöljárója. Kényszerből. Amikor a háború első napjaiban a Település ostromakor az előző előljáró életét egy gránát szilánkja kioltotta - soha nem felejtette el a halott ősz ember arcát: nyugodt és békés volt, a testén nem látszott semmilyen sérülés, csak akkor látták meg a Település háziorvosával a parányi sebet az idős előljáró testén, amikor az orvos kigombolta az ingét a halottnak, hogy megnézze, netán ver-e még a szíve, és pontosan a szívénél volt egy alig véres seb: a gránát szilánkja pontosan a szívébe hatolt, azonnal kioltva az elöljáró életét - és a Megszállók végül elfoglalták a Települést és kerestek valakit, akivel szót tudnak érteni majd a megszállás során, az emberek meg lökdösték, taszigálták a Parancsnok felé, hogy itt van az, akit keres. Mert Ő értette és beszélte a Megszállók nyelvét. Így lett Ő az előljáró az öreg helyett. És eddig a dolgok a háborúhoz és a megszálláshoz képest elfogadhatóan mentek. Mert mindkét fél betartotta a modus vivendit.
    Amit a Parancsnok ajánlott meg neki/nekik a megszállás első napjaiban: „Ha ti nem támadtok orvul a katonáimra én nem engedek semmilyen atrocitást az ő részükről ellenetek. Fizessétek meg az adót, adjatok élelmiszert - hagyunk nektek is - és maradjatok csendben, akkor nem lesz bajotok.“ A Parancsnok még azt is mondta - nem fenyegetésképpen, inkább csak a rend kedvéért -, hogy ha nem tartják be ezt az ajánlatot, és megölnek akár csak egy katonát is az emberei közül, akkor minden nyomozás és vizsgálat nélkül minden megölt katonájáért 10 fiatal férfit fog kivégeztetni a Település lakosai közül.
    És most a főtér közepén ott feküdt három megszálló katona holtteste. Temetetlenül és takaratlanul.
    Az egyik katonának hiányzott a fél feje. És látszott a csonszilánkokkal beszórt agyvelejének a maradványa megfeketedett vérrel borítva.
    A másik katona felsőtestének a bal oldala hiányzott, nem volt bal karja és a tüdeje kilógott a megszaggatott bordák közül.
    A harmadik katonának a felsőtestét és csípőtől lefelé a medencéjét és a lábait csak a gerince tartotta össze, a belső szervei, a belei szétroncsolva vérrel és ürülékkel borítva mutatták országnak-világnak, hogy ‚ilyen az ember‘.
    A gépjárművükre dobott védekező típusú kézigránát robbanása ezeket a sérüléseket okozta nekik.
    És most a Parancsnok kérdőn nézett Ő rá.
    Értette a kérdést és értette a - kérést.
    Neki, mint a Település elöljárójának, kellett kiválasztania a kb. 100 fiatal férfiból azt a harmincat, akiket a Megszállók most ki fognak végezni.
    És a fiatalok között ott volt az ő fia is.
    Eőször ellentmondott a Parancsnoknak. A merényletet nyilvánvalóan nem a Település lakosai követték el, hanem a közeli óriási erdőségben rejtőző partizánok. Akiket nem érdekelt semmilyen egyezség, akik fanatizmustól hajtva mindenre rátámadtak, ami „megszálló“ volt, és mindenhol rátámadtak. Eddig a helyi milícia ezt meg tudta akadályozni, de most nem.
    Nem akarta vállalni a feladatot. Sőt, azt mondta, hogy legyen Ő az egyik, akit kivégeznek. A Parancsnok erről hallani sem akart. És még azt is mondta, hogyha Ő nem vállalja, akkor kénytelen lesz addig tizedelni az elfogottakat, amíg el nem éri a 30 főt a kivégzettek száma.
    Végül elvállalta.
    Nagyjából-egészében ismerte mindegyiket.
    Lassan ment a sor előtt és időnként rámutatott az egyik fiatalra. Igyekezett olyanokat választani, akiknek volt testvérük, akár több is. Amikor a fia elé ért - nem mutatott rá. Tovább lépett. Tudta, ha kiválasztja, akkor a felesége nemcsak nem áll vele szóba többé, de úgy fog előtte megsemmisülni, mintha a Világegyetem semmisülne meg. Ezt meg nem bírta volna elviselni. A tömeg minden választásánál szinte egyöntetűen jajdult föl. A kiválasztottakat azonnal megragadták és félre vitték, volt, akit vonszolni kellett, mert nem bírták el a lábai.
    Amikor a harminc ember megvolt, őket állították a fal elé, a többieket elzavarták, úgy, megkötözve, még ki sem oldották a kezeiket.
    Kis csönd támadt.
    A Parancsnok megszólalt, és elismételte, hogy ez volt a megegyezés, ezt most valakik megszegték, ott vannak a megölt katonái, nem tehet másként. És mindennek következményei vannak.
    Ő ezt lefordította, és csak azért nem remegett a hangja, mert kiabálnia kellett, hogy a tér végén állók is hallják, amit mond.
    Ezután újra csönd lett.
    Majd a csöndet a Megszállók osztagparancsnokának kiáltása törte meg, amint a kivégzés vezényszavait harsogta.
    A fegyverek eldördültek és pár pillanatig folyamatosan szóltak.
    A harminc fiatal férfi a lövések pillanatában összeesett.
    A tömeg sokkos állapotban, némán figyelt. Csak pár asszony kezdett el keservesen zokogni.
    Pár katona végigjárta a holttesteket és egyenként fejbe lőtte azokat a pisztolyával, volt olyan test, amelyik még megrándult ekkor. Aztán csönd lett.
    ------------------------------------------------
    A tárgyaláson a Parancsnok, akit az egyik fogolytáborban találtak meg, azzal védekezett, hogy ez volt a törvény akkor, ezt mindenki ismerte, és ő csak annak engedelmeskedett. Volt, aki elmondta, hogy a megszállás alatt a Parancsnok jóvoltából nem kellett éhezniük, nem voltak erőszakoskodások a megszállók részéről - de ez nem számított. Halálra ítélték és még két katonáját is, akik résztvettek a kivégzésben és felismerték őket a háború után. A Parancsnok csak annyit kért, hogy golyóval végezzék ki, de nem teljesítették a kérését - kötelet kapott és a tárgyalás után azonnal fel is akasztották őket.
    Őt is megvádolták kollaborációval és őt is halálra ítélték.
    De mivel a győztes ország állampolgára volt, így Ő fellebbezhetett. Nem tette meg. Nem Ő tette meg, hanem a védője. És másodfokon az ítéletét tíz év kényszermunka táborra enyhítették.
    A táborban sem a fia, sem a felesége nem látogatta meg és levelet sem kapott tőlük.
    Egy rabtársa, aki előbb szabadult, egy őrt megvesztegetve üzente meg neki, hogy a felesége a fogsága kezdete után nem sokkal súlyosan megbetegedett és meg is halt, a fia pedig a Településről ismeretlen helyre költözött és nem hagyta meg senkinek a címét.
    ------------------------------
    Amikor Ő kiszabadult, ebben a városban telepedett le. Egy építőipari vállalkozásnál volt raktáros. Egy kis szobát bérelt valahol a város szélén. Egyetlen „szórakozása“ a kis kávézó volt.
    Ahol most kora hajnalban a kávéját kavargatta és készült meginni az utolsó kortyot.
    A kávézóban már nem votl senki. A presszóslány is hátra ment már átöltözni.
    Az árny lassan közeledett feléje hátulról.
    Ahogy emelte a csészét az asztalról egy kéz megragadta a homlokát, maga felé húzta, majd egy pillanatig még érezte azt a suhanó vágást, amit gyerekként akkor érzett utoljára, amikor a nádas szélén játszott a pajtásaival és a sás levele megvágta a lábát, és még tudatosult benne, hogy ez a vágás most a torkánál volt, de oly gyorsan szállt el belőle az erő, hogy már az érzés is csak homályosan jutott el a tudatáig és végül mindenestül belezuhant egy végtelen feketeségbe.
    Ráborult az asztalra, bele a saját vérének hatalmas tócsájába.
    A kávéscsésze maradéka belefolyt a vérébe.
    Végül Ő lett a harmincegyedik.
    - 2022. 10. 17. 18:40
    • H
      Amit fentebb "elkövettem" arra ma hajnalban jött meg a gondolat (ihletnek nem nevezném, azt meghagyom a költőknek - akiket nagyon sokra tartok), nem tudom honnan és miért??? És készen volt azonnal az egész történet. Még a szöveg is. Vagyis, amikor írtam, tudtam, hogy ezt kell írnom és nem írhatok mást és másként. És később olvastam csak Imre szövegét. És eléggé megdöbbentem. Hogy én miért ezt gondoltam és Imre meg pont ekkor miért ezt írta??
      - 2022. 10. 17. 19:37
    • Posta Imre
      Legalább a szőke kislány most nem keveredett tűzharcba. Hess, arra mozgatsz, bármilyen töredelmes is bennem az akarat-féle, nekiveselkedjek és folytassam a "történetet", a könyvek sorát. Már jó 10 éve gondolom, nincs kinek megírni, nem is olvasnák és ha igen, sem kezdhetnek vele semmit. Fura dolgok járnak a  fejedben. Így szokott "kezdődni" a "látás" is előre. Aztán, mikor ott állunk az események epicentrumában, megtapasztalhatjuk, mennyire is tehetetlen addigra már az ember, ha a szelleme nem tudott kirepülve sorsán fordítani, késő ordítani.
      - 2022. 10. 17. 20:36
      • H
        A szőke kislány egy metafora. Az ártatlanság és a szépség metaforája. Egyébként a fenti történet - ha nem is ennyire durván - családi történet is, legalábbis egy része.
        - 2022. 10. 18. 09:36
  • A
    FULFORD 2022.10.17.
    https://stillnessinthestorm.com/2022/...l-follow/
    Alekszandr Grusko orosz külügyminiszter-helyettes a múlt héten azt mondta: „A NATO már vereséget szenvedett Ukrajnában”.
    https://tass.com/politics/1523193
    A KM számítógépes grafikákat és hamis videókat használ, hogy azt az illúziót keltsék, hogy a háború még mindig folyik.
    A kínai hírszerzés azt is állítja, hogy „a NATO-erők 80%-át megsemmisítették Ukrajnában, ezért nukleáris fenyegetést hajtanak végre”
    Az armageddoni fenyegetések természetesen üresek, mert sem a KM, sem a hamis Biden-rezsim nem rendelkezik nukleáris fegyverekkel, állítják Pentagon források.
    Az AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK Corporation tulajdonosai csődbe mentek.
    A vállalat két legnagyobb tulajdonosa, valamint a Fortune 500-as cégek többsége, a Blackrock és a Vanguard csődöt jelentett.
    https://www.blackrock.com/us/individu...lass-fund
    https://www.bankruptcyobserver.com/ba...TERPRISES
    Az MI6 forrásai szerint a Rothschildok elvesztették az irányítást a BOE (Bank of England) felett, és most egy de facto katonai kormány irányítja az Egyesült Királyságot.
    Úgy tűnik, hogy a Rothschild család svájci fiókja is bajban van. Az amerikai jegybank testülete a közelmúltban 9,37 milliárd dollárt pumpált a svájci nemzeti bankba, amivel valószínűleg megpróbálja megakadályozni a Credit Suisse bedőlését.
    https://www.newyorkfed.org/markets/de...perations
    Ha a Credit Suisse bedől, a dominóeffektus a legtöbb nagy nyugati pénzintézet és a piacok összeomlását okozza.
    A KM kétségbeesetten próbálja megmenteni magát azzal, hogy átáll a központi banki digitális valutákra (CBDC), de mivel ezeket sem támogatja, fedezi semmi, ez az erőfeszítés kudarcra van ítélve.
    Franciaország (a francia Rothschild gyarmat) nem tudta kifizetni az olajimportot.
    Emanuelle Macront démoni irányítás alá helyezték, amint azt a szeme alatti fekete folt mutatja.(mint sok politikusnak és celebnek is)
    https://twitter.com/The_Real_Fly/stat...141337088
    Ez azt jelenti, hogy a francia hadsereg és a köztársaság most azért küzd, hogy megszabaduljon a démoni irányítás alól.
    A múlt héten az amerikai különleges erők lövöldözést tartottak az FBI főhadiszállásán. https://www.wusa9.com/article/news/lo...6db8da74e
    „Ez egy kísérlet volt az FBI központjának átvételére. A Szövetség különleges alakulatai voltak a helyszínen. A hang automata fegyverektől származik. Több sötét ügynököt megsemmisítettek. Ennek még nincs vége” – mondják a CIA forrásai.
    - 2022. 10. 18. 03:13
    • Posta Imre
      Brink 14-én még beszélt, de lehet azóta már hallgat, lehet már 14-én sem ő volt, lehet korábbi a fölvétel, lehet, hogy...
      - 2022. 10. 18. 07:15
    • H
      Ha a fentiekből bármi is igaz, akkor hogyhogy sehol nem jelent meg róluk híradás??????? Pláne az utolsó hírről, ami egészen egyszerűen:hajmeresztő!?!?
      - 2022. 10. 18. 08:43
  • Posta Imre
    Milyen betegek már! Az ügyész, bíró mit mondana erről, mondjuk a fronton a végső villanás előtt? Mormolgatná magában a rólam készült pszichiátriai szakvélemény bemagolt szövegét? Betegek ezek mind, de attól is rosszabb! Épeszűnek vélik magukat. Ön és közveszélyesek - az ismerősöm szerint.

    A szlovák külügyminiszter Orbán Nagy-Magyarország térképéről: Jogunk van a paranoiához

    A lengyel Rzeczpospolitának adott interjút Ratislav Kacer szlovák külügyminiszter, amit idehaza a Mandiner szemlézett elsőként.

    A szlovák politikus a beszélgetésben hosszan fejtegette a magyar-szlovák együttélés kérdését és problémáit, emlékeztetve, hogy ez egy ezeréves házasság, amelyben szerinte voltak jó és rossz dolgok is, „de a szlovákok és a magyarok kapcsolata nagyjából fél évszázadon túl jó házasság volt, a két fél egyenrangú volt, ha ez nem lett volna, a szlovákok nem élték volna túl”.

    Kacar aztán arról beszélt, hogy a magyarok Trianon után traumatizálódtak, és szerinte jelen pillanatban van oka paranioára a szlovákoknak, a románoknak, Kárpátalja és Vajdaság lakosainak. A paranoia oka pedig Orbán Viktor dolgozószobájában keresendő.

    „Ha ránézünk a magyar miniszterelnök irodájára, az irodában egy óriási térképet láthatunk a történelmi Magyarországról. A bécsi és a berlini kancellári hivatalban nincs ehhez hasonló térkép” – fejtegette a szlovák külügyminiszter, majd úgy folytatta,

    jogunk van a paranoiához. A határok ki vannak jelölve, az országhatárok csak konszenzussal változtathatók meg, más módon nem. Mi bizakodva tekintünk a jövőbe, de tudom, hogy figyelembe kell vennünk ezeket az aggályokat, mert a paranoia néha valóra válik.
    https://24.hu/kulfold/2022/10/17/orba...iniszter/#
    - 2022. 10. 18. 07:10
    • H
      Nem tudom, ha újra összeállna - hellyel-közzel - "Nagymagyarország", mit tudnánk kínálni a nemzetiségeknek (mármint akik ez által újra "nemzetiség"-ek lennének)?<br />A NER-t? EZT az "Alaptörvényt"?? Mészáros Lőrincet és Csányi Sándort??? Ezt az ellenzéket???? Ezt az inflációt????? Az izraelita illuminátus-szabadkőműves háttér-vezetést??????
      - 2022. 10. 18. 08:42
      • Posta Imre
        A kérdés P-látói! A helyzet az, hogy határ már ugyanúgy nincs se északon, se délen. A "magyar" föld és a "szlovák" ugyanazon izraeli befektetőé (strómanó név alatt) és mindkét felét zömében cigányokkal lakatolták le. Ezen változtatni? Minek? Orbán neve alatt egyesülhet új izrael, oszt ennyi. Ja, hogy a névtáblán egyelőre nem ez állna? Nem mindegy?
        - 2022. 10. 18. 08:46
        • H
          Ja szaglaszeny! Privét! :)))))))))))
          - 2022. 10. 18. 09:34
  • R
    ".....Az Agenda 2030 hazai megvalósítására vonatkozó, valamint az európai uniós szintű végrehajtásra vonatkozó koordinációs feladatokat jelenleg az Innovációs és Technológiai Minisztérium látja el. A Keretrendszerben foglaltak külkapcsolati aspektusaival, azaz a nemzetközi fejlesztési együttműködéssel és a globális szintű végrehajtással összefüggésben feladat– és hatáskörrel a Külgazdasági és Külügyminisztérium rendelkezik.


    A hazai végrehajtás nyomon követésében kiemelt szerepe van a Központi Statisztikai Hivatalnak, amely az ENSZ Statisztikai Bizottsága által kidolgozott SDG indikátor-rendszerrel kapcsolatos hazai adatszolgáltatásra vonatkozó teendőket koordinálja. Az Országgyűlés tanácsadó, érdekegyeztető szerveként működő Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács már 2013-ban kidolgozta a Nemzeti Fenntartható Fejlődési Keretstratégiát, mely második, 2015-ben készült előrehaladási jelentése megállapította, hogy a Keretstratégiában foglalt célok összehangban állnak az Agenda 2030 célrendszerével.

    "https://ensz.kormany.hu/agenda-2030?f...3JK6eT4wx4
    - 2022. 10. 18. 09:06
  • Posta Imre
    Na, ha már erről szólt a "vezércikk"...


    Újabb országot fenyegetett meg Putyin
    Origo2022.10.17. 13:42

    „Nagyon meggondolatlan” lépésnek nevezte Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese azt, hogy Izrael fegyvereket szállítana a „kijevi rezsimnek”. Kijelentette: ez tönkretesz minden államközi kapcsolatot a két ország között.

    A szókimondásáról is elhíresült Medvegyev azt üzente Izraelnek az ukránokra utalva:
    „a Bandera-söpredék náci volt és még mindig az", elég csak megnézni az utódaik („mai lakájaik") által használt szimbólumokat.Medvegyev Telegram-bejegyzésében leszögezte: ha Izrael fegyverekkel látják el az ukránokat, akkor „itt az ideje, hogy hősnek nyilvánítsa Banderát és Suhevicset..."

    Mint ismeretes, Sztepan Andrijovics Bandera az Ukrán Nacionalisták Szervezetének vezetője volt, Roman Suhevics pedig az Ukrán Nacionalisták Szervezete–Ukrán Felkelő Hadsereg (OUN–UPA) főparancsnoka.
    https://www.origo.hu/nagyvilag/202210...zrael.html
    - 2022. 10. 18. 09:49
    • H
      Újabb műbalhé. Egyik Izrael fenyegeti a másik Izraelt. "Jobbról ütöm - nekem fütyöl. Balról ütöm - nekem fütyöl." - írta Arany János a Fülemilében, és milyen igaza volt).
      - 2022. 10. 18. 10:12
  • H
    Most kicsit elegem lett - belőlem.
    Torkig lettem - magammal.
    Kis időre - hanyagolom magam.
    Ahogy - a jelek szerint - Szvadobna... és Szazsuay bajtársak is.
    Ezzel a verssel búcsúzom - nem végleg, nem örökre (már ha a nagy mátrix-programozó is úgy akarja) - de egy időre igen.
    Olvasóként - és időnként szösszenet-kommentátorként is talán még - itt leszek, de most egyértelműen azt érzem, hogy kezdek kicsit sok lenni (ez ugyan némiképp egy oxymoron, de nem tudok jobban fogalmazni).
    Megértettem Imrét: a világban semmi nem az, aminek látszik, de ami nem látszik, az meg mindenütt ugyanaz: mert ugyanaz a bűnöző banda mozgatja mindenütt a szálakat. Mindenütt. Kivétel nélkül.
    Az alábbi Ady-verset ajánlom mindnyájatok szíves figyelmébe:
    Ady Endre:

    A hőkölés népe

    Biró Lajosnak,
    akivel szerencsés volt régi találkozásom
    s örök a barátságom.

    Ez a hőkölő harcok népe
    S mosti lapulása is rávall,
    Hogy az úri kiméletlenség
    Rásuhintott szíjostorával.

    Mindig ilyen volt: apró kánok
    Révén minden igának barma,
    Sohse harcolt még harcot végig,
    Csak léhán és gyáván kavarta.

    Erőt mutattak, erőt látott,
    Vertnek született, nem verőnek.
    Önerejét feledte mindig,
    Sohse szegzett erőt erőnek.

    Betyár urai így nevelték,
    Nem rúg vissza, csak búsan átkoz
    S ki egyszer rugott a magyarba,
    Szinte kedvet kap a rugáshoz.

    Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
    Fejét, jussát, szivét kobozzák
    S ha nehányan nem kiáltoznánk,
    Azt se tudná, hogy őt pofozzák.

    Csak a Csodák-Ura meglátná
    Végre ezt a szánalmas népet,
    Adna neki csak egy dárdányi,
    Úri, kis kiméletlenséget.

    Hogy néhány maradt sereghajtó
    Törötten, fogyva azt ne vallja:
    Ezért a népért úgyis mindegy,
    Ebsorsot akar, hát - akarja.
    - 2022. 10. 18. 11:52
    • Posta Imre
      Hess, ez a "harc" itt egyszerre zajlik önmagunk és mindenki mindenki ellen. A háború örök állapot és mindenki részese, ha akarja, ha nem. Ezt neked nem kell magyarázni.
      - 2022. 10. 18. 14:46
      • H
        Természetesen ez így van, egyetértek. De még a harcok között is szokott lenni némi szünet az erőgyűjtéshez. Ez kell most nekem.
        - 2022. 10. 18. 16:22
  • Posta Imre
    Említi Kínát és Egyiptomot is, Washingtont...a kis huncut!

    Budapestről is orosz földként szaval a herszoni orosz megszálló hatóság egyik vezetője
    2022. 10. 18. 11:26

    Kirill Sztremouszov, az oroszbarát szeparatista politikus és blogger, aki 2022. április 26. óta az ukrajnai Herszon területének orosz katonai megszállási övezetében a katonai-polgári adminisztráció helyettes vezetője, a Twitteren terjedő videóban egy nagyon szórakoztató költeményt szaval el.

    A vers (melynek sajnos az alkotóját nem tünteti fel) lényege, hogy tulajdonképpen az egész világ Oroszország része, hiszen ahogy Sztremouszov is mondja:

    Ahová vezetem a tankomat, az az én szeretett hazám.

    Így kimondottan megtisztelő, hogy a magyar fővárost külön ki is emeli a költő:

    Látom Prágát és Varsót, Budapestet és Bukarestet,
    Ez mind az orosz állam. Milyen sok kedvenc helyet találhat itt az ember!


    A vers aztán nevesíti még például Kínát vagy Texast is, megemlíti, hogy az egész világ szereti az oroszokat, hogy aztán a végén arról is beszéljen, indiánok pipával kínálják – utóbbi több kommentelő szerint is magyarázatot nyújt az egész abszurd videóra.

    Az oroszok által tavasszal elfoglalt Herszon megyében egyébként jelenleg is heves harcok folynak, a jelentések szerint a front közelít a főváros, Herszon felé, és maga Sztremouszov volt az, aki emiatt néhány nappal ezelőtt a főváros kiürítését szorgalmazta.
    https://24.hu/kultura/2022/10/18/kiri...oszorszag/
    - 2022. 10. 18. 11:57
  • A
    Hesslermarsall!
    Fulford linkjein, amiket betettem, külföldi híradásokból van az értesülés. A hazai sajtó még nem vette át. Az említett bankokról, a csődöt jelentett cégekről stb...
    Brink (Amerika volt ukrán nagykövetasszonya) esetében azért nem jelent meg híradás, mert az a háttérben "dolgozó" katonai bíróságok döntése volt, azonnali végrehajtással. Erről csak a Realrewnews számol be. Az infó onnan van. Ezt az oldalt itt nem mindenki tartja hitelesnek, velem ellentétben, aki követi a háttéreseményeket . Ha az archív anyagát is megnézed az oldalnak, egész sor ismert ember megtörtént "megbüntetéséről" juthatsz infóhoz. Link: https://realrawnews.com/
    Az oldal szerint a kivégzésről készült felvételeket elküldték Bidennek, Kamala Harrisnak és a múmiaként ismert Nancy Pelosinak (Aki szintén nem az eredeti formájában rontja a levegőt.), hogy a hazaárulókra ez az ítélet vár.
    Pelósiról mindig a mi magyar múmiánk jut az eszembe: Lendvai Ildikó, aki újra próbálkozni próbál. Csak mi nem tudjuk le-,ill. kicserélni.
    - 2022. 10. 18. 12:42
    • Posta Imre
      Blinken: az Egyesült Államoknak kell a globális szabályokat meghoznia
      Az Egyesült Államoknak kell lennie annak a nemzetnek, amely globális szabályokat állít fel, hogy biztosítsa az amerikai érdekek és értékek támogatását – mondta Antony Blinken amerikai külügyminiszter egy sajtótájékoztatón
      https://oroszhirek.hu/blinken-az-egye...meghoznia/
      - 2022. 10. 18. 13:09
  • Posta Imre
    Nukleáris hadgyakorlatot tart Európában a NATO, amerikai B-52-es bombázókkal
    2022-10-17 10:29
    Hétfőn kezdődnek a NATO-gyakorlatok, amelyek célja a szövetség elrettentő képességének javítása, és amelyekben nukleáris fegyverek hordozására alkalmas stratégiai repülőgépek vesznek részt, az Oroszországgal az ukrajnai konfliktus miatt megnövekedett feszültségek közepette.

    A “Steadfast Noon” elnevezésű gyakorlatok október 30-ig tartanak, és Belgium, az Északi-tenger és az Egyesült Királyság felett zajlanak. A NATO a gyakorlatokat “rutinszerűnek” minősítette, és “nem kapcsolódik semmilyen aktuális világeseményhez”, miközben kitartott amellett, hogy nem használnak éles fegyvereket.

    A Steadfast Noonban összesen 14 ország és 60 különböző típusú repülőgép vesz részt. A repülőgépek között vannak korszerű vadászrepülőgépek, megfigyelő- és tanker repülőgépek, valamint amerikai B-52-es nukleáris fegyverekkel felszerelt stratégiai bombázók, amelyek az észak-dakotai Minot légibázisról érkeznek Európába.

    “Ez a gyakorlat hozzájárul ahhoz, hogy a szövetség nukleáris elrettentő ereje továbbra is biztonságos, védett és hatékony maradjon” – jegyezte meg Oana Lungescu NATO-szóvivő.
    https://oroszhirek.hu/nuklearis-hadgy...mbazokkal/
    - 2022. 10. 18. 13:08
  • A
    Amelyik kutya ugat, az nem harap! Nem használnak éles fegyvereket? Miért? Mert már nincs? Elpi....ázta őket Oroszország?! Csak a pofájuk és a propagandájuk nagy!!!
    - 2022. 10. 18. 13:27
  • Posta Imre
    Kémkedés gyanújával vették őrizetbe Londonban a Fidesz-közeli Mathias Corvinus Collegium vendégoktatóját
    2022. október 18. 15:01
    John Laughland egy holland szélsőjobboldali párt nemzetközi igazgatója is.

    Október 7-én a Gatwick reptéren a brit hatóságok őrizetbe vették és kihallgatták John Laughland euroszkeptikus konzervatív politológus-történészt, aki a Fidesz-közeli elitképző, a Mathias Corvinus Collegium vendégoktatója – írta Facebook-oldalán Panyi Szabolcs, a Direkt36 újságírója.

    Laughland a Fórum a Demokráciáért nevő holland szélsőjobboldali párt nemzetközi igazgatója, akiről a párt vezetője, Thierry Baudet azt nyilatkozta:

    Laughlanddal szemben az volt a gyanú, hogy Oroszországnak kémkedik.

    A politikus orosz kötődései egyébként nem most kerültek napvilágra, már hosszú évek óta a Russia Today és más orosz állami propagandacsatornák egyik állandó szereplője – emlékeztet a Telex.

    A Telex megkeresésére a Mathias Corvinus Collegium azt írta: „az MCC egy tehetséggondozó intézmény, amely a tudományos teljesítményen és oktatói tevékenységen túlmutató átvilágítást nem végez. Az MCC szerint Laughland jelentkezése során semmilyen, az integritását érintő jelzés nem érkezett sem hazai, sem külföldi hatóságoktól. Hozzátették, vele szemben semmilyen hivatalos vád nem fogalmazódott meg, jelenlegi legjobb tudásunk szerint semmilyen jogi eljárás nincs ellene folyamatban.”
    https://rtl.hu/belfold/2022/10/18/kem...goktatojat
    - 2022. 10. 18. 18:58
  • Posta Imre
    A dél-afrikai elnök megerősítette, hogy Szaúd-Arábia csatlakozik a BRICS-családhoz
    Cyril Ramaphosa dél-afrikai elnök megerősítette, hogy Szaúd-Arábiai kifejezte azon szándékát, hogy csatlakozni kíván a Brazília, Oroszország, India, Kína és Dél-Afrika (BRICS) családhoz – írja a The Citizen című lap.
    Az elnök azzal a meggyőződéssel fejezte be a Királyságban tett állami látogatását, hogy a két ország megszilárdította a folyamatos kétoldalú együttműködést és megszilárdította stratégiai partnerségüket.
    https://oroszhirek.hu/a-del-afrikai-e...csaladhoz/
    - 2022. 10. 18. 19:46
  • A
    A mondandóm éppen bele illik a cikk címébe. Ez valóban katona dolog.
    A magyar youtube-rek ill. magukat jobboldali újságíróknak nevezők (személy szerint nem tudom megnevezni),már tettek olyan kijelentést, hogy a CIONIZMUS, ZSIDÓ FASIZMUS!
    Ha ebből indulunk ki, amivel egyet is érthetünk, akkor a saját kardjukba dőltek a cionisták, vagyis konkrét esetet figyelembe véve, az Ukrajnát támogatók, mind úgy együttvéve.
    Putyin megdöbbentette az ENSZ főtitkárát azzal a kijelentésével, amivel magyarázza az Ukrajna elleni un. különleges hadműveleteket.
    Putyint nem ejtették a fejére. Amiről szó van az sajnos bennünket is érint.
    Állítólag, és ha Putyin hivatkozik rá, akkor valószínű is, hogy így van, vagyis, hogy az ENSZ Alapokmánya 17. fejezetének 106. és 107. cikkelye feljogosítja a 2. vh. győzteseit ( A Szovjetúnió jogutódját, vagyis Oroszországot, Angliát, az USA-t és Kínát), hogy minden intézkedést megtegyenek, beleértve a katonai intézkedéseket is azon országok ellen, akik a nácizmus felélesztésére tesznek kísérletet.
    Itt a 2. vh. vesztes országainak a felsorolása következik: Németország, Magyarország, Ausztria, Románia, Bulgária, Finnország, Horváthország, Szlovénia, Cseh Köztársaság, Lettország, Litvánia, Észtország és UKRAJNA ellen, ha a nácizmus újraélesztésére tesznek kísérletet. Mivel Ukrajna a zsidó cionista mély állami erők egyik fészke, ahol oroszok elleni népirtás folyt, Putyin jogosan alkalmazza az említett cikkelyeket.
    Putyin arra hivatkozik, hogy ezen országok elleni (egy kalap alá véve sajnos bennünket is)katonai erő alkalmazása megengedett, csak értesíteni kell a másik három felet. Akár azok egyetértése nélkül is alkalmazhat katonai erőt, amennyiben bebizonyosodik, hogy a fent felsorolt országok bármelyike megsérti a 2. vh-t lezáró békét (Jalta, Potsdam).
    Eddig csak a zsidók mondhatták meg, hogy ki a fasiszta, náci...stb!
    Most Putyin is véleményt nyilvánított! Remélem ezek után többször is esik majd szó a zsidókról a médiában ilyen vonatkozásban is. Egyenlőre csak kazárokat emlegetve, hogy finoman közelítsünk az igazsághoz.
    Mi eddig is tudtuk....és tapasztaltuk.
    - 2022. 10. 18. 20:32
    • H
      Az országok felsorolása biztosan téves: Szlovénia nem létezett akkor, helyette esetleg Szlovákia lehetne, de Sztálin megbocsátott a szlovákoknak. Cseh Köztársaság szintén téves, mert megszállták őket és volt exile-kormányuk, aki a Szövetségesek oldalán harcolt. Ukrajna szintén téves, annyira, hogy az ENSZ-ben ezért kapott 3 - ismétlem: HÁROM!!! - helyet a Szovjetunió: egyszer tag volt Szovjetunióként, de külön tag volt Fehéroroszország és Ukrajna is (három szavazat a szovjet oldalnak) - az érv az volt, hogy ezek a területek annyit szenvedtek a németektől, hogy megérdemlik, hogy önálló képviseletük legyen. Egyébként meg nem kell az ENSZ-ig elmennie Oroszországnak: a Magyarországgal kötött párizsi béke is tartalmazza, hogy Magyarország garanciát vállal arra, hogy náci/fasiszta szerveződések nem juthatnak újra hatalomra az országban. Emiatt kell tiltani a "náci-beszédet" is - az uszítást más népek ellen (persze főleg a zsidók ellen). Megjegyzem: érdekes - de a maga módján következetes - módon a gengszterváltáskor még éppen szadeszos részről merült fel, hogy ezt a tilalmat el kellene törölni (ton'képpen felmondani a békeszerződés ide vonatkozó részét), mivel liberális szempontból a szólásszabadság bármilyen korlátozása sérti a szólásszabadságot. Megjegyzem: ebben abszolút igazuk volt.
      - 2022. 10. 19. 10:19
      • H
        Szlovénia elvileg a Szerb-horvát-szlovén Királyság részeként létezett 1918 után. Addig Ausztria része volt, és még nyomokban sem volt "szlovénia", csak a némettel kevert szláv nyelvet beszélő nép-katyvasz. Szlovákiának meg (a grúz!!!) Sztálin részben a szláv testvériség jegyében, részben meg a még látványosnak sem mondható (kamu) partizánmozgalom miatt bocsátott meg, meg persze az újra létrejött - vele szövetséges, valójában a seggét nyaló - Csehszlovákia okán. A legszebb Ausztria helyzete volt. Ők, akik a leglelkesebben, a németországi németséget megszégyenítő módon, üdvözölték a saját megszállásukat (Anschluss), és a legtöbb SS-katonát adták a III. Birodalomnak, továbbá igazi meggyőződéssel - és elképesztő hatékonysággal - irtották a saját zsidajaikat, a háború végén szegény, megszállt áldozatként jelentek meg, kvázi a győztesek oldalán. Meg viszonylag gyorsan találtak egy echte-jude kancellárt Brunó Kreisky személyében, aki volt annyira okos, hogy erre a szerepre végig rájátszatta Ausztriát. Nekünk meg maradt a lófa-szocska, hiába mi is megszállt ország lettünk 1944. március 19-vel, és egyébként addig egyetlen zsidót innen nem deportáltak el, mert Horthy nem engedte, de még gettók sem voltak (voltak elvileg "zsidó-törvények" - amiket valójában senki nem tartott be. Hitler őrjöngött is azon, hogy Magyarország egy "zsidó-sziget" Európa közepén, és ton'képpen igaza is volt). Jó tett helyébe mi jár?? Na, mi jár??? - kurva nagy picsánrugás, az.
        - 2022. 10. 19. 10:48
        • Gerry
          Hess... küldtem levelet. Megkaptad?
          - 2022. 10. 19. 20:10
          • H
            Sajnos nincs a bejövőüzenetek között.
            - 2022. 10. 20. 13:50
  • A
    Szaúd-Arábia, pontosabban a trónörököse örök hűséget fogadott Trumpnak.
    Trump elnöksége alatt történt az a merénylet kísérlet, ahol egy fesztiválon mesterlövész lövöldözött a fesztiválozókra, ami elterelő művelet volt a trónörökös ellen, akit idejében kimentettek a helyszínről. Azt hiszem Las Vegasban volt a helyszín. A saját családja akarta eltenni láb alól és nagyon hálás volt Trumpnak, hogy megmentette.
    Amikor Trump látogatást tett Szaúd- Arábiában - arról egy film is van - hogy eljárták a kard táncot, ami a hatalom kézbe adásának a rítusa.
    Szaúd-Arábia tudja, hogy ki az igazi amerikai elnök. Egy holmi hamis biden nem számít.
    - 2022. 10. 18. 20:44
  • G
    Jó ez a tankos kép. Volt ilyen 1.vh-s tankon is. Akkor már tudjuk mit jelent a z és a v? Zsidovszkij vagy V-zsidov? Vagy csak dögljetekmegmindahányanvagytok?
    - 2022. 10. 19. 19:33
  • J
    A romániai amerikai támaszpontra átdobott 5000 elit katona, a 101-es légi desszant hadosztály tagjai készülnek beavatkozni az ukránok mellett, hogy "megvédjék Románia területi épségét az oroszoktól".Jaj ne!
    https://www.cbsnews.com/news/ukraine-...s-romania/
    - 2022. 10. 23. 16:39
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %