Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

o.oo = π

o.oo = π
Október 23. a nemzeti gyalázat egyik napja a 365 közül. Ma reggel a rendőr keltett. Baj van a nyomkövetőmmel, azt jelzi a központban (telaviv), hogy meg van rongálva. Legutóbbi naplóbejegyzés után 3 órával már berregett, villogott. Jelezték, hogy betalált a hazaárulóknak. SMS-eltem a körzeti megbízottnak, hogy a cionisták hisztiznek. 10 percre rá elmúlt a riadó. Másnap este szintén ráült a héber a távkapcsolóra..újabb sms, újra megjavult. Szombaton már csak egyszer birizgálták (gondolom élőben hallgatták a meditációnkat), de ma reggelre csak ideért a járőr. Szóval innen tudom, hogy a forradalom még nem esedékes, a szolgálatok még nem készítették elő teljesen.

Ugye csak viccelek!  Persze, hogy, ha már Zalaegerszegre futott a bátor, jucus ámerikában ünnepel Trumpnál, miközben a júdák Pestje át van adva az árnyékkormányzásra. Mi van, mi van? Zalában a föld bele is remegett! A Nyugat elárult, az USA elárult...tehát Nyugatra szaladunk, nem? De! Persze semmi komoly, ezt onnan lehet tudni, hogy Torockai olyan beszédet rittyentett a EU bizottságban is az orosz Szputnyik diszkriminációját tálalva, hogy a Kremlben már nyomtatták a friss támogatást, aranyfedezetű Jereván-bam. Turáni átkok letudva. Most jön a talevivi magosztalás! De tényleg, a tihazádok kohngresszusán ez a Laci gyerök egy zanzásított postaimre összest nyomott az egyébként KGBs postaimre-gyűlölő fiatal hébereknek, de mintha magamat hallgatta volna az ismerősöm, csak épp a Lacika narrált. Nem elemezem, de olyan kódszavak is bele lettek a szátyárkodásba szőve, mint : "algoritmus".

"Nèztem a Torockai beszédjét pont azokat mondta amikről beszèltünk egy ideje! Felismerhető!! Mèg a blokkok is!! Ha van perverziòd nèzd meg!  Úgy hogy a szellemi műhely is igaz! Ha már hallgatnak!"

"Na, Tutsek folytatta a megkezdett sort. Vkivel ( PI) fel kellett vezetnie a temat. A szokasos aljas modszer. Na, de jön még kutyara Lenin. "

Jó, érthető, hogy Lacika most lesz az összeesküvésekben naggyá téve, mintha bármi köze lenne hozzá, azon kívül, hogy légypapírként magára kell akassza a sok tesze-toszát...nehogy elszabaduljanak és idejekorán leoltatva magukat kovid-interferenciában, hirtelenhalálban részesüljenek. Nyilván most tolni fogja az oltáshalált és a többi nyomiságot, ami még csak a hivatalos zombiknak és a behülyített gyagyás lakosságnak nem világos.  Aktivitását Budaházi Gyurira is összpontosítják, hamarosan fel kell készíteni a csürhét, hogy március 15-re, mint a pilvaxos B'nai B'irth társaság a jakobinus Táncsicsot kiszabadította, most Gyuriért kell menetelni. Aki nem hisz, járjon utána! A Petőfi filmet rekord költségvetésen már leforgatták, ahogy most tolják a Blokádot is, Antal és Göncz pofavizitjével. Az ismerősöm nagyon puccsista előkészítésről morgolódik. Még szerencse, hogy Lacika nem Cheguevara, vagy de? Végül is a szerb háborúban kezdte a pályafuttatását, Rózsa -Florest Eduárd mellett és Novák is onnan perdült ki, ha jók az emlékeim. Valaki tudja még, ki volt, vagy esteleg még most is ki, bár egy szemtanút életben hagytak, hogy elmondhassa, amit el akartak mondatni vele, mi történt Santa Cruz de la Sierrában 2009-ben és miért? Könnyen kiderülhetnek ám összefüggések, "algoritmusok" bárkiről, bármikor. Őszödön zsidó tábor van a "volt" kormányüdülőben. Van "kormány", de árnyékkormány van, az "őszödi böszme" nevének alatt, Eduárd állítólag a őszödi beszéd kiszivárogtatója (titkosszolgálat). Édesanyja zsidó, Rózsa György. A wiki így ír róla: bolíviai-magyar katona, színész, író, költő és publicista, a KISZ Eötvös Loránd Tudományegyetemi Bizottságának utolsó titkára,[4] a Magyar Zsidó Kulturális Egyesület alapító tagja, a Jobbik.net szerkesztője, a Kapu és a Leleplező című folyóiratok munkatársa, az Ellenkultúra.info alapító-főmunkatárs, a Magyar Iszlám Közösség alelnöke.[5] Magyarországon és külföldön Eduardo Rózsa Flores néven is ismert volt, míg fiatalkorában a Rózsa György Eduárdó nevet használta.

Na, de azt tudjuk, hogy Drábik is Leleplezős és a most meghalt Tőke Péter 3/2-es ügynök a BLIKK alapítója a leleplező főszerkesztője és valahogy összeérnek a szálak, még a KISZ is stimmel. Gyurcsány, Orbán...és megvan a nagy csapat. Az ismerősöm ilyen hülyeségeken járatja a fejét, bár engem nem érdekel, mert szerintem már most is hadiállapot van, lassan lesz éjszakai kijárási tilalom, közvilágítás nélkülözése..., mert ahogy látom, az oroszoknál is egyre nagyobb a gerjedelem. A nők hadkötelezettségéről is esik már szó és a bevonultatottak munkáját esetleg egyetemistáknak kell majd elvégezni. Ajaj, sejtettem, mikor Bátykáról jöttek az anyagok, hogy szedi a kolompért, hogy ennek a Rákosi-díjas propagandának folyománya lészen. Majd mikor Lázár képét hozza a 168 tóra, mikor a kalászt morzsolgatja a kezében és fényességes jövőbe tekint dolgos , cserzett pupillájával, na akkor lehet tudni, hogy az atom is villantott.

Ha már ma rendőrre keltem, egyik meditálóm, hazafelé menet szintén vendéget kapott. Testőrt, ha úgy lehet mondani, fölvezetést, persze véletlenül.  "Tegnap az utolso utszakaszon(Mezokovesdtol Nyekladhazaig) rendori kiserettel jottem haza.
Miutan .. lecsatlakoztam es jottem tovabb ... valahogy elem jott egy rendorauto. Az uton csak a rendor volt meg en. (1-2 auto jott csak szembe osszesen.)( Ejjel11-12.- Még Pesten beszaladtunk farmert venni.) Vegig ment elottem 90-nel, lakott teruleten 50-nel, igy elozni nem lehetett. Gyakorlatilag maga moge kenyszeritett es majdnem hazig felvezetett. Veletlenul. ...-al es lekanyarodtam ...d fele, a rendor meg ment tovabb Miskolcnak. "


Ne gondoljátok, hogy bárminek vége van, csak most kezdődik igazán. Ricsajoztatják a népeket, hergelik, bosszantják, igazságtalanságokkal szítják a lelkesedését. Nagyon helyes!

De nem ezekért naplózok most, mert sokkal fontosabb dolgok is vannak, mint a puccs és a polgárháborús előkészítés, amin ügynökösködnek. Írtam nektek, hogy Vera kikerült Hispániába. Nem volt még sehol, de most beadta a derekát, minden körülmények ellenére. Már tudom az okát, miért kellett ott lennie. Mert ott kezdődik a Camino. Véletlen oda ment, ahol minden kezdődik és ahol vége is van. Hivatalosan a világvége. A meghívóról is írtam már. Ügyész volt és közéleti személyiség egy nagyvárosban, ahol sok mindent eső kézből látott, tudott és nem kell neki mesélni, miről is szól mogyoróland új-izrael elképzelése. Múlt évben találkoztunk egy héttel Kulcs előtt és az álom, amit akkor "láttam", az ő álmával kiegészülve került akkor is naplózásra. De talán ezt most nem írtam volna le, ha nem hallom, hogy valaki arról beszél, külföldön találkozott itteni ügyésszel és beszélgettek. Ügyész arról szónokolt, ők már a polgárháborúra készülnek...mert akkora már itt a gusztustalan törvénytelenség...   Na jó, nem kell mindet elhinni, én most láttam pár ügyészt és beszéltem olyannal, aki már hallott róluk. Nos, ők az utolsók, akik ilyesmit kántálnak, mert egyébként mind a frontra készül, hősnek.

Na, bennem az a benyomódás (imprinting) világosodik ki, amely most még igen sötétlik. Nem akartam addig írni, míg meg nem nézem a Sötét Adam filmet, mit akarnak felköhögni benne. Most nem elemzem ki, de a gyerek neve Amon és az egész olyan védikusnak tűnő apokaliptikus, démoni és nagyon sok utalás van arra, hogy nem minden rendezhető teljesen békésen és ezen nem is kell sokat rágódni. Nem kell hősnek sem lenni, elég ha le tudod győzni a gonoszt. Mivel Lacika a beszédében erősen utal az életfogytos börtönre, miközben a halálos ítéletre gondol (ez azért keményen szembeötlik) a beszédében, mily érdekes ez a vonulat.

Fura mód a mogyoró yeti is Pintért pécézte ki és szedte össze a szupermini-szeter dolgait, amik már rég nemzetbiztonsági kérdések lennének, ha lenne ilyen kérdés, vagyis nemzet még egyáltalán. De aki jobban tudja, korrigálja az ismerősömet, már csak azért is mert belehallgatott a hadügyér monológjába és valami szabadság utáni vágyról, vérről beszélt '56 kapcsán. Tán fegyveres változás kell! De '56 alkotmányos volt, kezíccsókolom?

Na, de tényleg hagyjuk a teóriát. A "ukrán háborúnak" gyorsan vége lehet és elkezdődhet végre a polgárháború. Ehhez csak Trumpot kell visszaizélni és ha így lesz, akkor a tajvani akció is megindulhat. A szellemek szerint Viktor az összeköpő a Trump és Putyin vonal között, vagyis izrael közvetít. Ha jó alakul, itt lehetnek a "határnál" a csapatok szinte egy éjszaka alatt. A határokról beszél Trump is és most mindenki már. Viktor pszichológiai csalizást használ, húzza a népet magára és az angol példa Liza 44 napos elnökölésével és Borisz visszakövetelésével minden rendben is lesz. Borisz össze dolgai feledve vannak, ahogy Trumpéi is...csak jónak kell lenni a forgatókönyvnek, ahol már sem a törvénynek, sem a jognak nem sok szerepet szántak. Hű, ha csak egy kicsit be lesz dobva a gyeplő a lovak közé, milyen nyerítés megy majd!

Sok egyebet is mesél az ismerősöm, de unom már hallgatni is, beszélni arról is, miről beszél, mert a lényeg nem ez. Sok diót kell még feltörnöm, megpucolnom. Remélem az ügyészeim, bíróim, nem szelelnek el, mert ciki lenne előkeresni őket nemzetközi fejvadászokkal..., de ahogy Lacika mondandóját figyelték a többiek, ők el vannak képedve, mikről lesz szó a jövő héten és utána! Nem csak a fűtéssel lesznek itt gondok! Tán az oltásbiznisz is "lelepleződik" és akkor abban azért mindenki érintve van.

Ha ilyet olvasok, hogy a kormány kivonul a szociális szférából is és mindenki tartsa el magát, talán védje is meg magát, talán szerezzen magának munkát, s ha nem megy, akkor oldja meg a megélhetését, ahogy tudja...hát bevadul a népek fantáziája. Orvoshoz így se lehet eljutni, az iskolákban "gond van", a rendőrség...ne s beszéljünk róla...! Egyik ismerősöm mondja, falubelije rendőr jó sok éve és búsül, vakaródzik...aztán beszélik, hogy ez a főnöke is zsidó, az is, amaz is...már lassan az italozástól is elmegy a kedve. Mi lesz, ha kijózanodik? Beteg az egész nyomorult világ, de engem ez már nem zavar, örülök is neki, hogy atombombával biztatja a népet  a NER az együttműködésre! Még jó, hogy békepártiak vagyunk és közben készülünk a háborúra, de az ellenség már régen idebenn van a szívekben, fejekben, génekben, határokóhn belül.

Az asszony elment a világ végére. Lenullázott a számláló. A számolás most kezdődött és az algoritmus szerint mindegy mi adnak hozzá, szorozzák, osztyák, manysi, hanti..., a végeredmény mindig Pi kell legyen! Borbola János, a magyar név eredete, a Pi bölcsője című matematikai könyvében ezt a témát remekül kifejti.

Minden rendben lesz, nyugi, az üzlet halad szépen, a maszekban tolják nagyban a kormányzati bizniszt. Nem csodálkoznék rajta, ha gyorsan kiderítené valaki, hogy az állam mégiscsak egy biznisz-cég, már szellemileg, mert ha a valóságot nézzük, igen kemény büntetőjogi kategóriák is becsúszhatnak a felmagasztalásba. - az ismerősöm szerint.


 

Hírek Galéria

Image #304
Image #305
Image #306
Image #307
Image #308
Image #309
Image #310

53 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • Laplage73
    Ugyan az a üst, sátor, tábor, a zászlók, jelszavak, a birka nép pedig mindig úgy béget 😀
    Azoknak akik a facen keresnek, már rég nem vagyok ott!
    Azok meg akik tudják hol vagyok, egyszerű, munka és otthon, és így marad!
    - 2022. 10. 23. 21:01
    • Posta Imre
      Laplage, szépen lassan minden lenullázódott, ami érték. Most hallottam egyik orosz főmédiás szájából is ugyanezt. Ha megtehetik, hogy a kínai pártkongresszusról kivezetik az előző főtitkárt (valószínű a puccsban érintett) , akkor bármi előfordulhat. Egy kis orosz filmecskében a tanár kérdi a nyakkendős pionyirt, mi az a kapitalizmus. Válasz: amikor az egyik ember kihasználja a másik embert. Tanár kérdez: és mi a szocializmus? Másik diák rávágja: ugyanez, fordítva. Minden leegyszerűsödik, letisztul. Engem már semmi nem érdekel és már az sem, hogy nem érdekel és mégis minden rendben van így. Azért, ha erre jársz, beugorhatsz.
      - 2022. 10. 23. 21:35
      • A
        Megbolondult a vilag Bubo Doki , itt van az en Viktor komam belevalo Magyar betyar az is es sajat kulonbejaratu buldozerrel rendelkezik . Nagy birtoka van es az is foldalatti bunkert epit , hatha szukseg lesz ra. En persze inkabb a menyorszagba mennek , mint a fold ala. Valami nagy disznosag keszul, Shojgu felhivta Vasarnap a Torok hadugyminisztert a Franciat is az Angolt is es az Amerikait is , pedig csak penteken beszelt vele. Vajon mi jott ra , hiszen nem szokasa ez ilyen hirtelen telefonozgatas?
        - 2022. 10. 23. 23:54
        • Posta Imre
          Mindig is az volt, csak mostanra nagyon kilátszik a kipás csocsoszán! Most épp radioaktív porral riasztgatnak, miközben ki tudja mit szórnak fentről folyamatosan. Nem kell félni, jó lesz!
          - 2022. 10. 24. 20:48
  • H
    Néztem az előbb a Berni nagykövet c. filmet, most meg felvételről a Nap utcai fiúkat nézem.
    Változott itt bármi??
    Most is mások mondják meg, mi a faszt gondoljunk, mit lássunk és mit nem??!!??
    Déja vu- érzésem van.
    Valami érik a világban.
    Nem tudom mi, de valami rohadt nagy disznóság készülődik a világban, attól tartok.
    A finesz egyértelműen beszart: eddig ment a Békamenet (sic!) aktyjabrj 23-án feszt, pedig nem volt háború (legalábbis 'éles' nem volt Európában).
    Most háború van, de kurvára (kézzel fogható - már akinek maradt még keze ott) - oszt' lófasz van, de nem "Békemenet".
    A 'Főni' meg elhúz a picsába, Szarazegérszag-ra (bocs kedves 'egerszegiek' a poénért, ez inkább a Főninek szólt) osztani az észt, amiből a jelek szerint már neki is alig maradt.
    Dobrevné Gyurcsótány Klárifári viszont hullajcsaja krokogyil-könnyeket 56-ért, meg a sok semmirekellő tanaré', meg a kormányával előkúszik az árnyékszékről.
    Persze jogos - a szar mindig felül kavarog.
    Csak a szar kavarog felül - pártállástól függetlenül.
    - 2022. 10. 23. 22:14
    • S
      Szétnéztem picit a neten de nagy haszna nem volt. Spirituális tanító elmondja, hogy atom támadás nem lesz, mert a fenti vigyázók, angyalok nem hagynák. Témák, hogy agymosott a nemzet meg megérett a pusztulásra de megy a mellébeszél még mindig, amihez az emberek nagyrészt bólogatnak.
      Amíg részesednek a gép bevételéből nem fognak elé állni, hogy a youtube nézettsége elillanjon, a spirituális tanfolyama, előadásai érdektelenné váljon... :)
      https://ibb.co/CVnjhWz
      - 2022. 10. 23. 23:30
      • H
        Ha nem lesz atomtámadás - de, lesz, mindenkit megnyugtatok -, akkor csak azért nem lesz, mert már nincs semmi értelmes, amit szét kéne kúrni az atommal. Isten helyett csak a lova van, család helyett csalán, haza helyett meg fasza van. Az isten fasza. (kezdődik a rohamom...)
        - 2022. 10. 24. 14:28
  • Laplage73
    Tervbe van véve 👍👍
    Nem kicsit, imádom a gyömbéres és a kamillás teát 😊
    - 2022. 10. 24. 04:38
    • Posta Imre
      Szavamon fogtál!
      - 2022. 10. 24. 06:47
  • Posta Imre
    Ha már így szóba jött Edu, ki van vesézve a téma ezen cikk alatt rendesen.

    'Eduardo'a Jobbikkal is együttmûködött

    BelföldMég a végén, csak igazolják, hogy a zsidó-keresztyény-muszlim Eduárdó mossad-cia ügynök volt és õ bábáskodott a "nemzeti ratyikalizmus" grundolásánál, bácsfival és szabó alberttel, akik szintén zsidók! Ajvé! De mikor leírtuk már eztet is! Jövõ héten tárgyalják a belügyminisztériumi jelentést
    Rózsa-Flores Eduardo a közös eredõ a Jobbik és a hungaristák között, hiszen az ellenzéki párttal, illetve a Magyar Nemzeti Arcvonallal (MNA) egyaránt kapcsolatban állt. A néhai politikai kalandor szerepe kikerülhetetlen a paramilitáris szervezetek és a parlamenti pártok esetleges kapcsolatait vizsgáló belügyi jelentés szempontjából.

    A bõnyi rendõrgyilkossal, id. Gyõrkös Istvánnal, és a Magyar Nemzeti Arcvonallal (MNA), illetve jogelõdjével, s a Jobbikkal kapcsolatban állt a politikai kalandor, néhai Rózsa-Flores Eduardo (mozgalmi nevén: „Eduardo”), aki bár nem volt tagja egyik szervezetnek sem, ám szorosan együttmûködött velük – tudta meg hatósági forrásból lapunk. Ez a kapcsolatrendszer vélhetõen szerepel a Belügyminisztérium paramilitáris csoportok és a politikai pártok esetleges kapcsolatait vizsgáló jelentésében, amelyet jövõ héten tárgyal meg az Országgyûlés nemzetbiztonsági bizottsága, s a honvédelmi és rendészeti bizottság.

    Id. Gyõrkös a rendszerváltáskor hozta létre a Magyar Nemzetiszocialista Akciócsoportokat, ebbõl lett a Magyar Nemzeti Arcvonal (MNA). „Eduardo” 1990-ben ismerkedett meg id. Gyõrkössel, aki akkoriban vásárolta meg a bõnyi volt szovjet kiképzõ és gyakorlóteret. Bõny lett az MNA központi kiképzõtábora. Rózsa-Flores 1991-ben a Magyar Nemzetiszocialista Akciócsoportok „küldöttjeként” érkezett az akkori Jugoszláviába – hivatalosan a spanyol La Vanguardia tudósítójaként. Bekapcsolódott a délszláv háborúba horvát oldalon, egyik vezetõje lett a „Nemzetközi Brigádok” néven emlegetett szabadcsapatoknak.
    A bõnyi volt szovjet gyakorlótér lett a szélsõséges szervezet központi kiképzõtábora

    Forrás: MTI

    A bõnyi volt szovjet gyakorlótér lett a szélsõséges szervezet központi kiképzõtábora

    Hazatérve az 1993–2007 között szervezõdött szélsõjobboldali csoportok mindegyikével, a Jobbik Magyarországért Mozgalommal és a Magyar Gárdával is kapcsolatba került. Felvette az iszlám hitet és a Magyar Iszlám Közösség alelnöke lett. Kulcsszerepe volt a 2006-os zavargásokat kiváltó õszödi beszéd kiszivárogtatásában. Részt vett a Gyurcsány-kormány elleni tüntetéseken szónokként. Az egyik Kossuth téri tüntetésen a Magyar Gárda, s a Jobbik nevében is beszélt. 2008-ban ott volt a Jobbik egyik rendezvényén, egy fotó tanúsága szerint Vona Gáborral ültek az elnökségi asztalnál. Néhány hét múlva interjút adott az MTV-n arról: egy különítménnyel elindul Bolíviába megdönteni az államelnök hatalmát, majd 2009. április 16-án egy szállodában lelõtték a kommandósok.

    „Rózsa-Flores Eduardo nem volt a Jobbik katonai vagy stratégiai szakértõje … az utóbbi években a nógrádi szervezetünkkel állt szoros kapcsolatban, én is ismertem, délvidéki hõsként tekintettünk rá” – nyilatkozta néhány éve a Népszabadságnak Szegedi Csanád, akkor még a Jobbik alelnöke.

    Az MNA jászberényi alcsoportjához kapcsolódó hír: a nyomozási bíró elrendelte a hétfõn a jászsági városban elfogott MNA-tag elõzetes letartóztatását, miután pisztolyokat, lõszereket, robbanóanyagot és mérgeket találtak elásva családi házában. Az ügyészség megalapozott gyanúja szerint a férfinak és szervezetének célja az volt, hogy a késõbbiekben meghatározott csoportokhoz tartozó személyek – így migránsok – ellen akár erõszak alkalmazásával is ellenségesen lépjenek fel.

    Jobbik:Hit gyüli nem, iszlám igen! – Szikszai Péter írása
    Vona leugrott Ásotthalomra Toroczkai Lacihoz, nehogy dzsihád legyen a Jobbikban illetve keresztes háború, vagy mi…ezt már az ember nem tudja követni. Eleve az, hogy a pártelnök leutazik a renitens alelnökhöz, nem volt valami bravúros taktikai húzás

    Link
    · Posta Imre - 2016-12-05 07:00 · 10 hozzászólás · 1853 megnyitás ·Nyomtatás
    https://postaimre.magyarnemzetikorman...dmore=1932

    Itt is van még:

    http://magyarnemzetikormany.com/pi-kl...;c_start=0

    Zuschlag szerint Rózsa-Flores és Gyurcsányék szivárogtatták ki az őszödi beszédet

    „Vezető szocialista politikusok között számtalan megbeszélés volt a balatonőszödi beszéd elhangzása után, ezeken a kiszivárogtatás lehetséges módjáról tárgyaltak” – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Zuschlag János. A volt MSZP-s, börtönviselt honatya hangsúlyozta: ezekről a beszélgetésekről felvételek készültek, amelyeket ügyvédi, közjegyzői letétbe helyeztek. „Azt is tudom, hogy ki és hova helyezte ezeket letétbe – magyarázta Zuschlag a napilapnak. Szerinte az egyik megbeszélést Szekeres Imre, Baja Ferenc és Szili Katalin folytatta Rózsa-Flores Eduardóval, egy másikat Kiss Péter ugyancsak Rózsa-Floresszel, a harmadikon pedig Gyurcsány Ferenc beszélget egy ismeretlen személlyel – ez nagyjából megegyezik azzal, amit az ex-DK-s Szabó Bálint is mondott (vele készült leleplező interjúnkat itt olvashatják).

    „Zuschlag kiemelte: ez utóbbin Gyurcsány azt mondja, tudja, hogy kik szivárogtatták ki a beszédét. Hozzátette: Gyurcsány a kiszivárogtatókról úgy szerzett tudomást, hogy a Balaton közepén, egy hajó fedélzetén volt egy találkozó jelenleg is aktív szocialista képviselők között, amelyen ez a téma is szóba került, ám a hajós találkozó egyik résztvevője, egy korábbi MSZP-s országgyűlési képviselő és polgármester minderről beszámolt a volt kormányfőnek” – írja a Magyar Nemzet. „Tartsa a száját” – állítólag ezt kérte az MSZP vezetése Zuschlagtól, akivel még a börtönben is tartották a kapcsolatot – nyilatkozta a Hír Tvnek a börtönviselt politikus. Zuschlag azt mondta: szabadulásáig azért hallgatott, mert ki volt szolgáltatva a szocialistáknak és attól félt, hogy ha beszél, nem védik meg.

    A Magyar Nemzet beszámolt a PestiSrácok által készített interjúról, amelyben Szabó Bálint portálunknak azt mondta: Gyurcsány Ferenc volt ifjúsági miniszter, Mesterházy Attila, a tárca volt államtitkára, az ifjúsági ügyekkel foglalkozó Ujhelyi István mellett Hagyó Miklós volt főpolgármester-helyettes és Kiss László, az MSZP mostani óbudai képviselőjelöltje is nyakig érintett volt az ifjúsági pénzek lenyúlásában. Szerinte a fiktív szervezetalapításoknak 2002-től Kiss volt az egyik kulcsfigurája, és az ügyeskedésekről Mesterházy is tudott.

    A Magyar Nemzet cikke itt olvasható. Fotó: Csepel.info
    https://pestisracok.hu/zuschlag-szeri...-beszedet/
    - 2022. 10. 24. 07:18
    • 1
      Erröl a Rózsa-Flores gyerekröl film is készült,nem meglepö módon Rózsa-Flores föszereplésével.<a href="https://www.youtube.com/watch?v=XRjk_EW_dhY">https://www.youtube.com/watch?v=XRjk_EW_dhY</a>
      - 2022. 10. 24. 11:37
    • 1
      Erröl a Rózsa-Flores gyerekröl film is készült,nem meglepö módon Rózsa-Flores föszereplésével.youtube.com/watch?v=XRjk_EW_dhY&t...mp;t=1622s
      - 2022. 10. 24. 12:03
  • F
    Azért vigyáztak hogy magyarok ne csak regisztráltak és oltottak kerülhettek a halló és látó távolságba miképpen áhítót 140-kg köhécselte elmondta zen-beszédjét .
    Vidék nem egyenlő a várossal,56-ban megtanulta a magyar hiszen nem sok tanárt, mérnököt akasztott Biszkú és felesége családi vállalkozásba .
    Kétkezű munkást és Isten adta parasztembert igen, mert még ők józan ész iskoláját járták . Nem is lehetet addig még ők voltak többségbe nem is vehetett magának földet a tesco és nem hogy oltani de még Tv-ét is csak 6-nap lehetet nézni és az se egésznap .
    Nem véletlen mind ők adták a csendőrt, katonát, nyilaslegényt Isten adta józan ész !
    Minap olvasom határvadász feltétel -büntetlen előélet ?
    Van még ebben a hazában aki büntetlen ?
    -cselekvőképes ?
    Aki oltott már kieset mert ő már nem köthet szerződést hiszen befolyásolva van még igazolványa is van róla .
    Jön az új hiúz majd 50-tonna ?
    - 2022. 10. 24. 08:01
  • V
    - 2022. 10. 24. 09:02
    • Posta Imre
      Tóásó Előd nővére felhívott, mit lehetne tenni! Mondtam, szabadkőműves akció volt, beáldozták őket, valszeg a CIA-Mossad. Erre mondja, hogy a máltai lovagrend mindenkit megelőzve ajánlotta föl a segítségét, ügyvédet. Habsburg vonal.

      Lovagrend bérelt ügyvédet Bolíviában Tóásó Elődnek

      2009.04.21. 23:37

      A Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend fogadott fel megbízhatónak mondott bolíviai ügyvédeket a múlt csütörtökön Santa Cruzban elfogott Tóásó Előd védelmére. Tóásót, a kommandós akcióban lelőt Rózsa Flores Eduardo társát terrorizmussal vádolják a bolíviai hatóságok, a lovagrend pedig humanitárius akció keretében kelne a védelmére.

      https://www.origo.hu/nagyvilag/200904...lmere.html
      - 2022. 10. 24. 10:05
      • H
        Egyértelmű, hogy a gyilkosságot Dobrevné Gyurcsótány Fegyenc rendelte meg a szintén bolsi-szabadkőművész Evo Morales haverjánál a kiszivárogtatás megbosszulásaként (pedig már akkor is mennyi jó tampont meg szárnyas betétet hirdettek "szivárgás" ellen...).<br />A nyomorult Rózsa-Floresnél meg csak azt nem lehet eldönteni, hogy hány titkussszolgálatnál volt ügynök??? Szerintem még az andorrainál és a san-marinóinál is.
        - 2022. 10. 24. 10:20
  • Posta Imre
    Friss hírek, Anyaország :: 2006. augusztus 27. 14:13 Novák Előd is benne volt Toroczkai gerillacsapatában

    kuruc.info/galeriaN/hir/MM0608-nagyobb.jpg

    A Magyar Mérce gerillacsapatos címlapja miatt utólag tiltakozását fejezte ki a fegyverben mutatott Toroczkai László, a HVIM elnöke, aki pedig maga küldte át Novák Elõd fõszerkesztõnek a képet megjelentetésre. Novák mindenesetre most bajtársiasan osztozik vele a kellemetlenségben, s a balhé miatt nyilvánosságra hozta: maga is részt vett az újságban ismertetett, fegyveres szervezkedésben. Közleménye eredeti formában alább. A Magyar Mérce címlapjának margójára Nagy vihart kavart a Magyar Mérce havilap elsõ, augusztusi számának címlapján közölt hír: Gerillacsapat a Délvidékért. Toroczkai László - akit a fénykép fegyverrel a kezében mutat - velem korrekten elõre egyeztetett közleményében jelezte a minap, hogy szerinte a címlap félrevezetõ, mert ez egy hét évvel ezelõtti történet, ami csak a cikkbõl derül ki, ha elolvassák. A gerillacsapat szervezésérõl elõször a tavaly megjelent, önéletrajzi könyvében számolt be, melybõl részletek közléséhez hozzájárult számomra; maga küldte át a fényképeket is hozzá, valamint a könyv kívánt reklámját, mely a cikkben megjelent. Nem gondolom azonban, hogy ez kárt okozna bárkinek. A titkosszolgálatok ugyanis nyilván tudtak már az esetrõl, ha máshonnan nem, legalább magából a könyvbõl. A Magyar Mérce csak szélesebb körben ismertette azt, amit Toroczkai László már megírt. Szerintem egy fegyveres szervezkedés - még ha csak készülõdés maradt is - mindenképp hírértékû, mert hát mikor volt ilyen a magyarság történetében legutóbb? Az a többi médium hibája, hogy eddig agyonhallgatták; én az általam elsõként szerkesztett lapszámban közzétettem. Illetve az Ébredõ Nemzedék nevû havilap fõszerkesztõjeként 1999-ben már közöltem egy interjút a gerillacsapat fõszervezõjével, Rózsa Flores Eduardoval, bár ott értelemszerûen még csak a délszláv szabadságharcban való részvételérõl beszélt a horvátországi ezredessé elõléptetett, újságíróból lett katona. Novák Előd A Magyar Mérce megjelenése után látszik, hogy jó lett volna Toroczkai Lászlóval egyeztetni a megjelenés pontos formájáról, de a szerkesztés a Magyar Sziget idején történt, amikor ez nem lett volna könnyû. És ha már itt tartunk: Laci sem egyeztetett könyve megjelenése elõtt, melyben ezt is megírta: "a nemzeti ifjúság színe-java részt vett a kiképzéseken. A legtöbben ma nemzeti szervezetekben tevékenykednek, sõt néhányat vezetnek is." Persze nevek említése nélkül közölte ezt, de én pl. könnyen beazonosítható voltam, miután Csurka a MIÉP-bõl való kirúgásom után 2003-ban - nevetségessé téve engem - azt írta a Magyar Fórumban, hogy néhány haverommal, Rózsa Flores Eduardo vezetésével "vissza akartam foglalni" a Délvidéket, amihez az õ segítségét kértem. (Jegyezzük meg: a MIÉP-nek csak a parlamenti idõszakában juttatott, közel egymilliárdos állami támogatása azért elég lett volna egysmásra...) Most, amikor a Magyar Mérce megjelenése után azzal vádolnak néhányan hangzatosan, hogy a délvidékiek életével játszom, nyíltan közzéteszem: magam is részt vettem a lapban ismertetett, délvidéki magyarok védelmében szervezett, fegyveres elõkészületekben. Ennek ismeretében érthető, hogy talán szubjektivizmusom is vezetett, amikor e témát címlapra méltónak találtam. A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom vezetõjével persze a történtek után sem romlott meg a kapcsolatom. Amúgy is osztom könyvében megírt, s lapunkban majd hozzájárulásával megjelenõ gondolatát: "Rájöttem, hogy céljaink érdekében - a jelenlegi viszonyoknak megfelelõen - sokkal eredményesebben tudok küzdeni szervezett, törvényes és nyilvános keretek között. Igaz, ez a küzdelem lényegesen nehezebb, fáradságosabb, hosszabb és idegõrlõbb, mint puskával ülni egy lövészárokban, s várni az ellenséget." Ma már mindketten ezt a hosszú, rögös utat járjuk; ezt díjazta a Magyar Mérce szerkesztõsége is, amikor augusztusi számában Toroczkai Lászlót a Magyar Sziget megvalósításáért a hónap magyarjának választotta. Novák Elõd, a Magyar Mérce fõszerkesztõje
    Forrás: https://kuruc.info/r/8/5192/
    - 2022. 10. 24. 10:59
    • H
      Jézus Uramisten! <br />Ennyi elmebeteget! <br />A nagyapám korosztálya "kóstolt" az első vh-ban szerbet - és azt mondták, hogy nem kérnek többet belőlük.<br />Aztán ott volt a II.vh. és a csetnik és titoista partizánmozgalmak - amelyek egymást is legalább akkora lelkesedéssel és kegyetlenséggel irtották, mint a németeket (meg a magyarokat) - és akkor volt egy újabb kóstoló a szerbekből.<br />És az sem volt jó (viszont borzasztó volt).<br />A szerbek konkrétan: nem normálisok.<br />Az egész nép nem normális.<br />Mert nem normális a történelmük sem.<br /> Az alábbiak jól illusztrálják, miről beszélek:
      <p>"Az 1804 februárjában indult, Djordje Petrović-Karadjordje vezette első szerb felkelés során a lázadók komoly katonai sikereket értek el, ám 1809 májusában a čegari csatában végül súlyos vereséget szenvedtek a török erőktől. Az ütközet egyik leghíresebb momentuma az volt, amikor a Stevan Sinđelić irányította 3 ezer fős szerb egységet körbekerítette az ellenség. A csapattestek közötti kommunikáció hiánya, valamint a hadvezérek közti versengés következtében Sinđelić emberei nem kaptak támogatást társaiktól.</p>
      <p>A túlerőben lévő oszmánok hatalmas veszteségeket szenvedtek, ám végül – számos sikertelen támadást követően – áttörték a szlávok vonalait. Sinđelić pontosan tudta, elfogásuk esetén karóbahúzás lesz a büntetésük, így a végső vereség előtt döntött: a még rendelkezésükre álló puskaport felhasználva felrobbantották az állásaikat, aminek következtében nem csupán a még megmaradt szerb felkelők, hanem a támadó törökök is életüket vesztették.</p>
      <p>A ruméliai vilajet élén álló Hursid pasa elrendelte, hogy a mártírhalált halt felkelők fejét vágják le, majd nyúzzák meg, a koponyacsontokat pedig elküldette II. Mahmud szultánnak, aki a megszemlélésük után visszajuttatta Nišbe, ahol a törökök megépítették a híres koponyatornyot, mintegy intő jelként, hogy így figyelmeztessék a helyieket: nem érdemes ujjat húzni Isztambullal.</p>
      <p>A torony 4,5 méter magas lett, 952 koponya alkotta, amelyek 14 sorban ültek egymás mellett az építmény mind a négy oldalán. A helyiek Ćele kula, míg a törökök Kelle kulesi néven emlegették. Az ezt követő évtizedekben egyre csak fogyatkoztak a toronyból a koponyák, néhány helyi azért vett ki egy-egy csontot, mert dicstelennek tartotta a mártírok emlékét ily módon besározni, mások eltemetésükkel akarták elbúcsúztatni a Čegar-dombnál elesett szeretteiket, de olyanok is akadtak, akik csupán ereklyéket gyűjtöttek.</p>
      <p>Niš utolsó török vezetője, Midhat pasa az 1860-as évek végén úgy döntött, el kell távolítani a toronyból a még megmaradt koponyákat, hiszen azok már rég nem szolgáltak a lázadók elrettentésére, csupán a török kormányzattal szembeni ellenszenvet táplálták, és emlékeztetették a helyieket a birodalom múltbeli kegyetlenkedéseire.</p>
      <p>Miután 1878-ban végleg kivonultak a törökök Nišből, a szerb királyi hadsereg átvizsgálta a környéket, hogy megtalálja a földbe ásott, elrejtett vagy emlékbe hazavitt koponyákat. Az egyiket például még a falazatba ágyazódta leltek meg, ez a belgrádi Nemzeti Múzeumba került. Nem sokkal később az ország függetlenségi küzdelmeinek szimbólumává váló torony fölé egy kápolnát építettek. Ma már csupán 58 koponya látható a Szerbia egyik legnagyobb látványosságává váló torony falain, a hagyomány szerint az egyik – amely üvegvitrin mögött tekinthető meg – magáé Sinđelićé." (idézet a Múlt-Kor történelmi magazin 2020. június 5-i számából).</p>
      - 2022. 10. 24. 14:17
  • Posta Imre
    Na most is valamit írhatott valaki, mert hisztériázik a telavivi mogyorós brigád, ha már a mogyoró jogrend, mogyoró alkotmány, mogyoró kohnmány mogyorós gazságszógálatja felügyeli, vagy nem?
    - 2022. 10. 24. 11:42
    • R
      Dmitrij Medvegyev éles támadást intéz Izrael ellen, mondván, hogy Oroszország minden államközi kapcsolatot megszakít az országgal, ha fegyvert szállítanak Ukrajnának.<br /><br />Hozzátette, hogy Izrael akár nemzeti hősökké is nyilváníthatja Sztepan Banderát és Roman Scsukevicset, azokat az ukrán nacionalista vezetőket, akik a második világháborúban háborús bűnöket követtek el a lengyelek, csehek és zsidók ellen; ha hajlandóak Kijevet katonailag segíteni.</div>
      https://t.me/Zsuzsa2021/24621
      - 2022. 10. 24. 15:29
  • T
    Nem ehhez a témához tartozik teljesen ugyan, de ezt a népszámlálást és ezt a kötelező benne részt venni dolgot ki lehet valahogy kerülni?! Ha befizetem a bírságot, akkor utána ismént zaklatni fognak a kitöltéssel és addig bírságolnak, amíg ki nem kényszerítik az adatok megadását?!
    - 2022. 10. 24. 17:28
    • M
      takács tamás---én azt mondom hogy hülyének szabad lenni s irogatni valamit be---egyszerübb mint szélmalom harcba kezdeni---bár harc mindenkép lesz de addig se akarok felesleges idegeskedést
      - 2022. 10. 24. 18:24
      • T
        Jogos amit írsz, én teljesen megértem, de tudod te is, hogy valahol ezt el kell kezdeni... már lassan X éve csak várunk és várunk és kesergünk! Benne van a pakliban, hogy meghúzkodnak, persze, de én azt mondom inkább élek egy rövidebb életet úgy, hogy küzdök valamiért, mint hogy hosszú, de kesergős életet éljek! Azzal együtt is szélmalomharc az egész, de talán meg lehet ezt valahol törni, nem biztos hogy ez totál törhetetlen rendszer, hiába nemzetközi szintű...
        - 2022. 10. 24. 18:56
        • S
          Ezt neked kell eldöntened! Nem készíted el és ha megbüntetnek, neked kell majd kifizetni más helyetted nem fogja. Akármiket sem fogsz tudni beíratni, mert a számlálóbiztos valószínű, hogy konkrétan rákérdez majd és  ő ebben nem lesz hülye...
          Úgy gondolod, hogy ez a jó ügy, vagy csak szélmalomharcot akarsz vívni?
          - 2022. 10. 24. 19:32
          • T
            De ezt előre nem tudjuk, hogy mi a szélmalomharc és mi nem... Nyilván reménytelennek látszik minden próbálkozás, de nem lehet a végtelenségig bólogatni! Meg nem árt kipróbálni azt sem, hogy milyen a rendszerrel szemben állni, nehogy akkor szarjon be az ember, amikor balhé lesz..
            - 2022. 10. 24. 19:42
  • Posta Imre
    Törvénybe írják, hogy segíts magadon, mert az állam nem nagyon fog

    2022. okt 24.

    A kormány 29 év után hozzányúlna a szociális törvényhez, lényegében magára hagyva az állampolgárokat, ha bajba kerülnek. Első körben nem az állam feladata lenne a segítség.

    A 444 szúrta ki, hogy egy 161 oldalas salátatörvénybe csomagolva a kormány alapjaiban írná át a szociális ellátórendszer alapját képező törvényt. Az új javaslat szerint az állam lenne az utolsó a felelősségi sorban a szociális biztonság garantálásában.
    Lényeges változás

    Eddig így rendelkezett a szociális törvény:

    „A szociális ellátás feltételeinek biztosítása – az egyének önmagukért és családjukért, valamint a helyi közösségeknek a tagjaikért viselt felelősségén túl – az állam központi szerveinek és a helyi önkormányzatoknak a feladata.”

    A tervek szerint ez erre változna (a Pintér Sándor belügyminiszter és Semjén Zsolt kormányfő-helyettes nevével fémjelzett javaslat):

    „(1) Az egyén szociális biztonságáért elsősorban önmaga felelős.
    (2) Ha az egyén a szociális biztonságának megteremtésére önhibáján kívül nem képes, abban – anyagi lehetősége és személyes képessége arányában – a hozzátartozó kötelessége segíteni.
    (3) Ha az egyén megélhetése önmaga és a hozzátartozók által nem biztosítható, a lakóhelye szerinti települési önkormányzat gondoskodási kötelezettsége áll fenn.
    (4) Az állami támogatásban részesülő karitatív szervezetek feladata a szociális biztonságban nem élők felkutatása és – erejükhöz mérten történő – segítése.
    (5) Ha az egyén szociális biztonsága a (4) bekezdésben foglaltak ellenére nem teremthető meg, annak biztosítása az állam kötelezettsége.”
    Egy-egy szó, fontos változtatások, még több kérdés

    az egyén felelőssége után a hozzátartozók kötelezettségéről szól a javaslat, ez fontos, de ki nem bontott változtatás;
    a javaslat megkülönbözteti azokat, akik önhibájukból nem képesek szociális biztonságot teremteni maguknak, itt nem állna fenn a hozzátartozók kötelezettsége;
    a javaslat nem definiálja, mi számít önhibának ebben az esetben, ez széles értelmezési lehetőséget ad a végrehajtásban.

    A változtatás számos kérdést felvet, pláne, hogy az állam számos nagy ellátórendszert központosított, az önkormányzati rendszert is átalakította – kérdés, miből lenne itt forrás az elesettek további támogatására.

    Egyúttal komoly üzenetnek is vehető: ezek szerint nemhogy a jóléti állam státusz elérése a cél, hanem kimondható, hogy az megbukott Magyarországon.

    https://forbes.hu/uzlet/torvenybe-irj...aggregator
    - 2022. 10. 24. 19:12
    • S
      Lényegébe pl távol külföldön dolgozók felelőssége a családtagjaik ha azok nem tudnák fizetni a rezsit, vagy éheznének stb... az elszabaduló árak miatt.<br />Igaz a fiataloknak is meglesz a saját baja de még kapnak hozzá feladatot.
      - 2022. 10. 24. 19:41
  • H
    Valószínűleg a november 1-ei izraeli esemény is szerepet játszik a "telavivi nyomkövetőd" rosszalkodásában. Úgyhogy vigyázó szemeinket érdemes lesz a Közel-Keletre is kiterjeszteni. Mert lehet, hogy ott is hamarosan történni fognak a "dolgok". Ami remélhetőleg és végső soron a cionisták által megszállt Palesztina teljes és végleges felszabadításához fog vezetni.
    https://neokohn.hu/2022/10/13/izraeli-valasztasi-kilatasok-vagy-ujabb-patthelyzet-vagy-netanjahu-gyozelme/
    - 2022. 10. 24. 20:19
  • H
    https://telex.hu/belfold/2022/10/23/ehsegsztrajkba-kezd-budahazy-gyorgy
    - 2022. 10. 24. 20:53
    • Posta Imre
      Na, gyorsan célba ért az írás üzenete! Nem csak a lábamon bizergálnak, ezek szerint. Lehet, holnapra a mogyoró nemzet megírja szemantikusan a nekrológot es!
      - 2022. 10. 24. 21:07
      • V
        Kiengedték Budaházy Györgyöt
        https://magyarnemzet.hu/belfold/2022/...y-gyorgyot
        Csütörtök este kiengedik a börtönből és bűnügyi felügyeletbe kerül Budaházy György – erősítette meg a Mandinernek Gaudi-Nagy Tamás, a férfi ügyvédje a Vadhajtások és Toroczkai László értesülését.
        - 2022. 10. 27. 19:37
  • Posta Imre
    Na kapnak egy másik átmeneti BRICS-es elnököt a Keletindiai Társaságtól. Borisz a háttérből tekeri a tóratekercset addig is.

    Rishi Sunak lesz a brit miniszterelnök

    2022-10-24 17:06
    Rishi Sunak volt pénzügyminisztert választotta a kormányzó brit Konzervatív Párt alsóházi frakciója a párt új vezetőjévé – jelentette be hétfő délután Sir Graham Brady, a vezetőválasztási folyamatot irányító tory frakciótestület, az 1922 Bizottság elnöke.
    A választási eredmény azt jelenti, hogy Sunak lesz az Egyesült Királyság következő miniszterelnöke.
    https://oroszhirek.hu/rishi-sunak-les...zterelnok/
    - 2022. 10. 24. 21:15
    • R
      A WEF bot: Rishi Sunak az emberellenes program legújabb automatája
      lesz az Egyesült Királyság miniszterelnöke.
      Jordan Schachtel
      9 órája

      A mai nap valóban „történelmi” nap az Egyesült Királyság számára. Ha azonban túljut a külső rétegén, Rishi Sunak újonnan beiktatott brit miniszterelnök nem más, mint a WEF által tervezett (World Economic Forum) miniszterelnöki robot legújabb verziója.
      Ugyanaz a verzió, mint Justin Trudeau, de különböző beszédpontokkal van programozva. Ez a „konzervatív” politikus, akinek programja ugyanazt a végkifejletet keresi, mint liberális ellenfelei, a globalista malthusi eszméket hirdeti, amelyek jelenleg elárasztják az angolszférát és a nagy nyugati világot.
      A legfontosabb, hogy Rishi Sunak úgy tűnik, hogy egyetlen független gondolattal sem rendelkezik. A belső körén kívül senki sem tudja, hogy valójában miben hisz. Rishi Sunak követi a forgatókönyvet.

      Sajnos a robotika tudománya tökéletlen marad, és Sunak időnként meghibásodik. Mai beszédében, amelyben egy látszólag diktatórikus koronázást fogadott el, úgy tűnt, hibázik.....folyt.:
      https://dossier-substack-com.translat..._tr_pto=sc

      Kiyev támogatásáról posztolt: https://www.kyivpost.com/russias-war/...nians.html
      - 2022. 10. 25. 07:27
  • Posta Imre
    Vasile Dincu román védelmi miniszter közölte, benyújtotta lemondását.

    A román védelmi miniszter azzal indokolta döntését, hogy nem tud tovább együttműködni Klaus Iohannis államfővel. Dincu korábban annak a meggyőződésének adott hangot, hogy az ukrán konfliktust csak diplomáciai úton lehet lezárni.
    Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

    Franciaország páncélosokkal, Spanyolország repülőgépekkel erősíti a NATO romániai harccsoportját
    2022.10.24.
    Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
    Megérkezett Romániába hétfőre virradóra az a két – páncélos gyalogsági harcjárművekből álló – katonai konvoj, amelyekkel Franciaország erősíti a NATO romániai harccsoportját, Spanyolország pedig további nyolc harci repülőgépet küld Romániába november végén.
    - 2022. 10. 24. 21:17
  • A
    https://youtu.be/CopyYoQfyPI
    Megbenito csapasra keszulnek Moszkva ellen az anglocionistak , abban spekulalnak ha az Orosz vezerkart leradirozzak , akkor nem lesz idejuk es lehetoseguk viszacsapni.
    - 2022. 10. 25. 09:22
  • R
    A következő repülőútja lehet az utolsó ?!
    A tömeges légi közlekedés furcsa halála, amelyről senki sem beszél
    Liliom /október 16

    Két hónappal ezelőtt megvitattam a repülőgépek korszakának végét, és azt, hogy a Great Reset és az UN 2021 program hogyan fogja megfosztani Önt attól a jogától, hogy bárhová és bármikor repülhessen. Itt olvashatod, ha még nem tetted meg.

    A Jet-korszak vége
    A nemzetközi légiközlekedés kezdeti napjaiban csak néhány kiválasztottnak volt kiváltsága, hogy egy Pan Am Clipper fedélzetén repülhessen szerte a világon. Ez a piac csak a jumbo jet bemutatásáig nyílt meg a tömegek előtt. Ennek most vége lehet...

    Ma a Twitteren láttam egy bejegyzést a CNBC-től, amely szerint a United Airlines célja, hogy 2030-ig elektromos repülőgépeket repüljön regionális útvonalakon., ami része a társaságnak, hogy 2050-re teljesen csökkentse szénlábnyomát.

    Láttál már elektromos repülőgépeket? Láttad a méretüket és a választékukat? Nem valószínű, hogy teljesítményük néhány éven belül jelentősen megváltozik a mai színvonalhoz.
    Air Canada szeptemberben. 15- bejelentette, hogy adásvételi szerződést köt 30 darab ES-30 elektromos-hibrid repülőgépre, amelyet a svéd Heart Aerospace fejleszt.

    Kicsit kicsinek tűnnek, nem gondolod? Ez valószínűleg azért van, mert úgysem használhatod őket. A légi közlekedés "csak elit" lesz, és már most készül.

    Hiszem, hogy 5 év múlva a hétköznapi embereknek már nem lesz joguk repülni úgy, ahogy megszokták, és 10 év múlva már egyáltalán nem lesz szabad repülni. Furcsa módon úgy tűnik, hogy senki sem említi az ezt alátámasztó bizonyítékok óriási hegyét. Ez egy explicit, célvezérelt stratégia, amelyet globális szinten a dolgok új rendjének részeként tolnak el.

    A British Airways például 10 000 járattal csökkenti az idei téli menetrendet. Az amerikai légitársaságok összesen 31 000 járatot csökkentenek idén ősszel. Sokkal több ilyen jelentés található, amelyek szinte mindig tartalmaznak hivatkozásokat a személyzeti problémákra, amelyeket kifogásként használnak fel. Itt azonban nem a személyzetről van szó. Munkaerőben nincs hiány. Vagy azt gondolja, hogy a repülőtéren vagy egy légitársaságnál végzett munka hirtelen annyira népszerűtlenné vált, hogy már senki sem akarja ezt a munkát végezni? Aztán a légitársaságok több ezer dolgozót bocsátottak el szándékosan az oltási megbízások miatt. Ez egy házi készítésű válság, amely zárt lépésben menetel, célvezérelt kvótákkal.

    A járatok közel 24%-át már csökkentették világszerte, és ezt senki sem vitatja igazán. Az emberek szívesen bólogatnak, és a személyi hiányt okolják, miközben felhozzák a járványt. Még azok is, akik tisztában vannak azzal, hogy mi történik, úgy tűnik, hogy ezt csak "oltási mandátum által vezérelt következménynek" tartják.

    De ha kinyitja a szemét, hamarosan rájön, hogy nem csak a személyzeti problémákról beszélnek. Franciaország betiltotta a rövid távú belföldi járatokat, ha azok két óránál rövidebbek. Ha van helyette vonat, akkor most arra a vonatra kell szállnia, miközben a gazdagok és hatalmasok továbbra is magánrepülőgépeikre ugranak, hogy egy tízperces útra repüljenek, ahová csak akarnak.

    Nos, Franciaország vasúthálózata valószínűleg az egyetlen ténylegesen jó vasúthálózat Európában, de továbbra is globális napirend, amely pártfogolja, hogy mit tegyen. Ön soha nem szavazott ezekre a menetrendekre, csak elhitették veled, hogy álnok propagandával és bűntudat-komplexusokkal támogatod. Franciaország megtiltotta a szabadságot, hogy felszálljon egy repülőre, amikor el akar menni valahova. Soha senki nem kérdezte meg a franciákat, hogy akarják-e, hogy ez megtörténjen, a tilalmat csak életbe léptették, sőt, a fosszilis tüzelőanyagok reklámozását is betiltották.

    Norvégiában egyéni repülési kvótákra van javaslat. A Franciaországhoz hasonló belső belföldi járatok betiltása mellett a vámmentesség eltörlésére is törekednek, és meg kell szüntetni az emberek lehetőségét, hogy évente X-nél többször repüljenek.

    Ez csak néhány példa arra, hogy ezek a programok világszerte működnek vagy aktívan dolgoznak. Felmerülhet a kérdés: "Miért játszanak együtt ezzel a légitársaságok és a repülőterek?" Ennek főként az az oka, hogy a légitársaságok és repülőterek élén manapság felcserélhető üzletemberek állnak, akik csak egy másik cégnél fognak igazgatósági pozíciót betölteni, amint a légitársaság leáll és csődbe megy. Nem érdekli őket a repülési képességed. Saját gépeik vannak. Őket sem érdekli az alkalmazottaik sorsa, és ha nem hiszitek, ezt a járvány során végig bebizonyították. Egy társaságot rávenni, hogy együtt játsszon, eavkit ha te irányítod a bábukat, akik irányítják.

    A hazugságok néma tengerében, amely ezt a témát borítja, van egy ország, amely egyértelműen azt mondja, hogy ennek semmi köze a járványhoz, a személyzeti problémákhoz, az ütemezéshez vagy a hatékonysághoz: Hollandia.

    Az amszterdami Schipol repülőtér, az egyik fő és legnagyobb európai csomópont, aktívan és nyíltan korlátozza a járatok számát, hogy "megelőzze a károsanyag-kibocsátást". Legalább őszinték, de ez tényleg drámai. Évente 440 000-re csökkentik a járatok számát, ami 20%-os csökkenést jelent, és könnyen belátható, hogy ha a globális napirend 20% volt, akkor a Schipol most egyenesen ráment, aminek az lehet az oka, hogy Hollandia már most a Great Reset. mintaállam a WEF számára, akárcsak Kanada. Hollandia megháromszorozza az utasadót, a repülőtéri díjak pedig 37%-kal emelkednek. Amszterdam korábban a harmadik legösszetettebb nemzetközi repülőtér volt Európában, közvetlenül a londoni Heathrow repülőtér és a párizsi Charles de Gaulle repülőtér mögött, és készségesen tizedeli magát, hogy megfeleljen a globális menetrendnek.

    Nem Nyugat-Európa az egyetlen érintett régió; a jelentések szerint ugyanez történik, legalábbis részben, Kanadában, az Egyesült Államokban, Ausztráliában és más országokban is. Egyikünk sem akart ilyenekre jelentkezni. Felhozták ezt neked valaha? Kérdeztek már valaha arról, hogy hajlandó-e feladni a repülési képességét? Készen állsz arra, hogy lemondjon arról a jogáról, hogy bárhová menjen, amikor csak akar? Hallottad már, hogy ezt a kérdést feltették neked? Nagy valószínűséggel nem. De hadd kérdezzem meg ezt:

    Tekintettel arra, hogy Amszterdam az egyetlen repülőtér, amely őszintén szól hozzá, de az információterjesztésért felelős fő médiánk továbbra is készen áll a „személyzet” vagy „pandémia” hazugságára, akkor hol beszélnek erről?

    Az biztos, hogy az MSM-újságírókat még mindig a főnökeik irányítják, a globalista nagyvállalatok konglomerátumai, akik birtokolják a híreket, akik birtokolják azokat az információkat, amelyeket hallhatsz, és akik életed minden napján hazudnak neked, csak azért, mert van pénzük és elérhetőségük. hogy a nap 24 órájában, a hét hét napján, az év 365 napján propagandát lökj az arcodba. De hol vannak a többiek?

    Nem vagyok milliárdos tulajdonában, ezért nagyra értékelem fizetett előfizetőként nyújtott szíves támogatását.

    Úgy tűnik, senki sem akar foglalkozni azzal a ténnyel, hogy a hétköznapi emberek a jövőben nem kapják meg a repülés szabadságát, és soha nem kérdezték meg, hogy akarnak-e feliratkozni erre.

    Hány szabadságot kell még elveszítenünk, mielőtt az emberek nem néznek le, és nem vesznek részt a hazugságban? Napról napra egyre több igazság derül ki, legyen szó arról, hogy az oltások hazugság (hogy nem éghajlati problémánk van, hanem környezeti problémánk), de úgy tűnik, ez senkit nem érdekel, mert beismeri, hogy évekig becsapott. , ha nem évtizedek vagy akár egész élete a legtöbb ember számára nagyon nehéz.

    Amikor aktivisták vandálizálják Vincent van Gogh Napraforgóit a Nemzeti Galériában.

    A művészet vandalizmusa vagy elpusztítása mindig tekintélyelvű cselekedet.

    De ennél is több – a civilizáció és az emberiség vívmányainak megtagadását jelképezi.

    Tudnod kell, hogy az olyan emberek, mint az Extinction Rebellion, azért kapnak ilyen szabad kezet a bűneikben – az aszfaltra ragaszkodva, a művészet beszennyezésében vagy az ellátási láncok megszakításában a szállító teherautók tönkretételével – azért, mert ők azért vannak, hogy ezt a célt előmozdítsák. És nem állítom, hogy tudatában vannak annak, hogy kizsákmányolják őket, mert egészen biztosan nem. Ha azonban ezt a célt nyilvánosan követnék, az rendkívül népszerűtlen lenne, ezért hasznos idióták segítségére van szükség a sikerhez.

    Az amerikai alkotmány három alapvető jogról beszél: az élethez való jogról, a szabadsághoz való jogról és a boldogság keresésének jogáról. Kíváncsi vagyok, mennyi „boldogsághajszolással” élnek majd az emberek öt év múlva, hiszen most alvajárásban vannak ebbe az őrületbe, mert kellemetlen dolog a szemébe nézni.

    A kereslet és a kínálat karjai egyszerűvé teszik az ilyen dolgok végrehajtását. A járatok számának csökkentésével könnyen megbéníthatja a kínálatot, és ugyanezt a keresletet is megteheti, ha olyanná teszi azt, hogy az emberek nem engedhetik meg maguknak, hogy boldoguljanak. Megértheti, hogyan húzzák meg ezt a keresleti kart, ha figyelembe vesszük, mi történik a háztartási kiadásokkal, a 18%-os inflációval és az emberekkel, akik már nem engedhetik meg maguknak, hogy normális életet éljenek.

    De csináltak valami sokkal rosszabbat is: meggyőzték az embereket arról, hogy a boldogság olyasvalami, amit nem szabad követniük. Kondicionálta őket, hogy tűrjék el, hogy bűntudatot alkalmazzanak ellenük olyan dolgokért, amelyekben egyáltalán nincs bűntudatuk. Elhitették velük, hogy a boldogságra való törekvés önző, káros a környezetre, esetleg rasszista, vagy valami más ébresztett szemét, amit az emberek faragnak.
    https://alilybit.substack.com/p/your...ht-be-your
    - 2022. 10. 25. 20:36
  • S
    Nem lesz csak ilyen “könnyen” lezàrva ez az Ukrán-Orosz “háború”. Izraelben nem véletlen lett megbuktatva a cionzsidó és lett a helyére rakva a bidé báb zsidó, Trumpli is fúrva-faragva van, “visszatérni” hagyni nem “akarják” mert hát kína érdeke hogy ne Trumpli legyen, hanem emezek, az oroszok érdeke hogy Trumpli legyen, nem emezek, miközben kína meg az oroszok “szöveccségesek”, gondolom mindenki tudta követni, azért nem olyan bonyolult, hogy mindenki mindenkivel IS van, meg még maga ellen is, meg magával is, olyan jól meg van ez a szar kavarva.
    A Tucsek gyereket meg kiküldik oltás szabadságharcosnak, ez a korszak már ennek a levezetése, vakcinagyár helyett idehaza is hadiüzemek lesznek, az ország több pontján.
    Nagyon előre gondolkodnak, Csiktor aszonta hogy ez a háború 2030-ig elhúzódhat, már rég be lehetett volna fejezni, de ez ugye Putyinnak meg a másikoknak se érdeke.
    - 2022. 10. 25. 23:31
  • J
    Sumák Ricsiról azt írják, hogy goldmanzakszos volt 2001-2004 között, amelyik cég még a kovid kitörése előtt erősen támogatta a big farmát, benne a vakcina gyártókat. Támogatója bőveb lehetett, amikor a konzervatív párt, nem a nép, megválasztotta őt " demokratikusan".
    https://www.veteranstoday.com/2022/10...eat-reset/
    Az indiaiak előretörnek, hamarosan az usa-nak is lehet ilyen származású elnöke. Sőt még nekünk is, egy teljesen kalkuttai.
    - 2022. 10. 26. 12:23
    • F
      Azért ennek a indiainak a felesége a lényeg, mert egy Mahardzsának a lánya és itt az üzlet a lényeg mert britek is benne legyenek a ganéjban rendesen .
      - 2022. 10. 26. 21:16
  • Gerry
    Imre - Budaházy szolidáris veled .... vagy fordítva

    Házias õrizet

    https://www.vadhajtasok.hu/2022/10/27...wYaZG74B-Q

    Repedezik a jég?



    R E K L Á M . H E L Y E:



    Idézet

    Magyarok Világszövetsége

    Budaházy-ügy - Talán nem volt hiábavaló...?
    Varga Domokos György, aki a Hazatérés templomában Budaházy György édesanyjával szolidaritási éhségsztrájkot folytatott, öt óra után pár perccel tájékoztatta sajtószolgálatunkat, hogy Budaházy György a mai napon elhagyhatja a börtönt, és a továbbiakban házi őrizetben várhatja ügyének rendezését.
    Nagy öröm ez mindnyájunk számára, jóllehet ez még nem felmentés, sem az Ő, sem társai esetében.
    Óhatatlanul arra gondolunk, hogy nem volt hiábavaló a Magyarok Világszövetségének október 23-án a Szent György téren folytatott egész napos megmozdulása szabadulásukért. És nem volt hiábavaló a résztvevők Novák Katalin köztársasági elnök asszony számára átadott, kegyelmet kérő levele. És nem volt hiába a Budaházy György által elkeseredésében másnap elkezdett éhségsztrájk. És nem volt hiába a Budaházy Bizottság az Igazságtételéért tagjainak bejelentett szolidaritási éhségsztrájkja, akik közül Varga Domokos György ténylegesen elkezdte, és e pillanatig kis híján már végig is csinálta képnapos vállalását. Miként nem voltak hiábavalóak azoknak a fohászai sem, akik csak így tudták támogatni az igaz ügyet...
    Szabadságot Budaházynak és hazafi-társainak!
    MVSZ Sajtószolgálat
    11121/221027
    - 2022. 10. 27. 20:18
    • L
      Szerintem beijedtek, mert látták, hogy komolyan veszi a vállalását. Mártírokra nyilván nincs szükségük.
      - 2022. 10. 27. 20:37
    • Posta Imre
      Miről maradok le! Nem volt netem idáig, oszt közben kitört a béke! Sejtettem, hogy lesz valami, ha már a cikkben is ez volt a téma. Lehetett itt ríni, mondtam , hogy nem az a feladata, hogy a börtönben rohadjon el.
      - 2022. 10. 28. 11:08
  • A
    Imre, amit 10 évvel ezelőtt mondtál, azt éljük most meg.

    - 2022. 10. 27. 21:15
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (1)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %