Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Proszektúlra

Proszektúlra
Tele vagytok tán várakozással, adakozással és kétségekkel, pont, mint mindenki más, aki valamilyen szerepet játszik, vagy éppen nem. N-agy a félelem és ez jó! Már, hogy nagy, a félelem meg van, nem jó, de még csak nem is rossz. Még mindig nem elég. Jövő héten már élesben mehet a virtuális maceszkavarás, erős jelei vannak. Az világháború kitörése előtt engem küldtek haza, most Gyurit, így sanszos, napokban mérik a hadi események eszkalációját. Végre, beköszönt az, amiről sok éve "prédikáltam nektek" (na jó, ez erős volt)..., ám maradjunk annyiban, hogy minden eddigi szavam geostratégiai és belügyi vonalon is szignózza a tik tok szolgálat. Az izraeli lehallgató sátánista pokolgép már folyamatosan berreg és villog a lábamon. Jelzi, hogy idő van. Orra-átállítás. Baphomet nem Aprózza el!

Remélem érezni az éterben a punnyadt ernyedtségen áthatoló lőporszagot! Netflixen most hozták a Nyugaton a helyzet változatlant, natúr háború annak minden szörnyűséges gyönyörével! Gyuri hazaeresztésének ovációja mellett megjegyzem, mikor már bevitték is azt mondtam, ideiglenes lesz, csak annyira, hogy Torockait helyzetbe hozzák, most pedig arra lesz jó, hogy a "kormány" azt a látszatot keltse, hogy gyönge, erőtlen és örvénytelen. Ezzel adja a lovat a tanarak tüntetésének álcázott polgárháborús előkészülethez. A szolgálatoknál biztosan megy a vidámkodás, ha már Gyuriról szólva valami volt ügyészt gyanúsítanak be korrupcióért, meg Völnerék ellen vádat emelnek és a pederaszta pózba állított usa nagykövet bírókat rendelhetett magához. Lesz itt olyan alkotmányos monarchia, anarchia, hogy se szeri se száma a demokráciának. Ha valaki olvasta a NER brüsszeli kérdőlapját, ami szintén időzített, már csak az a kérdés, hogy ha létezik még egyáltalán a türk tanácson túl is Mogyoróland, mint elismert jövendő magyoró-hun-szkyta hadfiak judaista szállásterülete, vagy már minden szerződés Moszkvában van letétben Kirill nyoszojójába rejtve?

Jó, csak viccelek ám! Bencsik már ilyeneket is mond: „Azt kellene válaszolni, hogy felvesszük a kesztyűt, és mi pedig hadba lépünk Amerikával szemben”. Bayert idézni sem merem az usa-val kapcsolatban...sem. Lehet hadba lépés lesz hamarosan és a héber hadsintér itt van a zeb elásva. Musk csak megvette a Twittert? Akkor Trump mindenképpen visszatér, mint a terminátor pár héten belül és akkor vége is lesz annak, ami éppen csak most kezdődik el, vagy éppen akkor lesz majd igazán komoly a rangadó. Harangadó! Jézus véres keresztjét hordják körbe a zsinagógákban? De izgi lesz! Nov 5-e Imre napja, kérem a kezdés akkorra időzíteni, úgy is meditációs nap is lesz "véletlenül" éppen azon a napon. Talán az "utolsó" ebben a napfogyatkozott  frázisban. Valami csak lesz, ha már Egyiptom is bejelenti a dollártalanítást és Egyiptom istenei nem viccelnek, ha Baphometről és jahvéról van szó.

Beszéltem az ismerősömmel. Azt mondja, van kis gond az átállással, mert az ENSZ nehezen veszi  a gzadasági akadályokat és a cégekként bejegyzett "országokkal" és "kormányokkal"  kapcsolatban is el vannak akadva, mert nehezen engedi a koncot a telavivi csősz. Szerinte egyébként a kínaiak (egy klán)  kezében van a gazdaság majd 90%-a, anyagiakkal, egyebekkel, és csak a 10% kazár van úgy reprezentálva, mintha ők lennének a 90%, de az csak az álca. Nem tudom, ami látszik, az a chabad lubavics és somló. Valamit tudhatnak a kriptában is, mert gyorsan emeltek még maguknak fixált fizetést és szijjártó még bárbe vette judakot előre egy fél évre, nehogy hitelét veszítse. Na de mindegy is. Emberkereskedelemről is beszélnek, valami rogántot emlegetnek már mindenhol, de remélem nem rogán toníról van szó, mert megint megcikkezték, hogy valami kínai bérgyilkossal egy ilyen nevű öletett meg egy lányt, aki sokat tudott. Én ezekkel  a hírekkel nem tudok mit kezdeni, lehet rogán saját szupertik-tok szolgálatja terjeszti ezt a féknyúzt, hogy összezavarja a moszatot, vagy valai ilyesmi. Nem csodálnám, ha mindenki megbolondult volna már eddigre, most mondják, hogy az oroszoknál 70%-al ugrott meg az antidepresszánsok fogyasztása idén, de a nyugtató szereké még jobban. Most értem, miért motogatják, micsoda rekorokat fogtk itt is kokainból és bevitték H. Ferit is valami füvekkel, miközben valami füves találkozóról tért haza és tán több celeb és politikus is jelet a fűvész kertben. Hát csoda, ha valaki kicsit lazítani szeretne, mielőtt behívják katanának? Mert behívják, most már majdnem biztos a média-riogatás szerint. Sokat tanulhatnak az orosz tapasztalatokból. Ott ma állították le, ha igaz a mobilizációt. Akkor itt most kell elkezdeni igazán!

Mentálisan hogy álltok? Valdaj! Bírj-átok még? Meddig? Aztán is? Szuper!

Múltkor egyik BV-s mesélte, hogy az oltások miatt betegek, hullanak, épp, csak élnek, nincs pihenő, mehetnek a határra...szóval zombik teljesen és kivannak. Szerintem a rendőrnek látszók zöme is így van és a kotonák is. Mobilizálták a "társadalmat" és szórják a hamut és a lisztet. Na jó, lisztet nem, mert drága és ami van, az állateledelnek is gyenge. Valahogy ilyen lehetett a a világháborúk idusán is. A cionisták tobzódnak és ez már a Holdról is látszik. Oroszoknál fura dolgok vannak. A nagy propa-Gandhisták sorra szégyenülnek meg, a katonai vezetés lenullázódik, a közigazgatási hierarchiában lévők erkölcsi és büntetőjogi kategóriákká váltak, omlik össze a rendszar elvtársak. A zsidó megmondók menekülnek. A kormányzati presztízs a béka segge alá igyekszik, Putyin zavartan mosolyog. Figyeljétek a párt-huzamot. Nem kis szellemi kakasztrófa pucsított be. Az egyház is inkább már közröhely trágya lett, mely csak azért és addig van, amíg pénzesőt tud magának csinálni, ugyanakkor egyre jobban tolódik el a "csodavárás" irányába a reménytelenség. Ösztönöket mozgósítanak a társadalom-mérnökök. Kétsége ne legyen senkinek, hogy nem bízták a véletlenre.

Nyugi, van megoldás! Az ügyészség és bíróság tudja a választ, mert nagyon is fügétlenek!  Nagyon kellene már az a proszektúra, de hát talán nem késik már annyit, ha Kadirov dzsihadot is hirdetett.

Még személyi azonosító kártyát is kitölt az UCC a tagjai számára

Saját rendőrséget toboroz az államtagadó szekta

Szemán László János
2022.10.24. 19:35 2022.10.24. 20:42

Rendőrséget toboroz az államtagadó, Posta Imre szellemiségét követő UCC szekta. A szervezkedés tagjai legutóbb szeptemberben egy rendőri igazoltatást megtagadva kerültek be a hírekbe. Ráadásul maguknak állítanak ki igazolványt, a fiktív igazolvány pedig csalásra alkalmas. Mindezt tetézik azzal, hogy saját közigazgatást kezdtek el szervezni.

Saját rendőrséget toboroz az államtagadóként hírhedtté vált szekta, hívja fel a figyelmet a Zsaruellátó nevű Facebook-oldal. Lapunk úgy tudja, a hatóságok vizsgálják, hogy milyen törvényeket szegnek meg ezzel a magyar hivatalos államiságot radikálisan elutasítók. 

A Zsaruellátó figyelemfelhívása szerint „az UCC-hívők közössége (röviden: »Magyarország csak egy New York-i cég« szekta) már nem elégszik meg azzal, hogy rendőröket provokál kamerás telefonnal a kézben, újabban saját toborzásba kezdett, jogtalanul használva a RENDŐRSÉG nevet. Miért? Mivel szerintük a magyar rendőrség nem létezik (mert egy New York-i cégnek nem lehet rendőrsége, logikus) ezért ők majd létrehozzák azt. (Logikus...).”

A Magyar Nemzet is beszámolt arról, hogy szeptemberben egy „UCC-hívő” pár megtagadta rendőri igazoltatás során, hogy átadják az okmányaikat. Egyikük, L. Tibor szeptember 26-án este egy internetes oldalra feltöltötte a két nappal korábbi rendőri intézkedésről a testkamerájával rögzített videófelvételt, amelyhez olyan bejegyzést fűzött, amelyben a rendőröket név szerint megnevezve becsmérelte. Azt is hozzátette: Ez a törvénytelen eset megerősített minket abban, hogy az Amerikában vállalatként bejegyzett MAGYARORSZÁG, vállalati (POLICE) szolgáit és ügynökeit a megfelelő UCC zálogjog bejegyzésen keresztül teljes vagyonelkobzásra és szabadságvesztés terhe mellett felelősségre vonják a többi adóssal együtt az Amerikában hatályos vállalati törvények értelmében.”

Rátámadtak a rendőrökre, gyanúsítottak lettek az államtagadók

Posta Imre szelleme kísért a botrányosan ellenszegülő férfi és nő viselkedésében.

 

A videó önmagában megáll bizonyítékként a gyanúsítottak ellen, mivel a pár ellenszegült, és a rendőröknek támadt, hivatalos személy elleni erőszak miatt kell felelniük.

Ennek a zavaros államtagadó szektának a követői toboroznak most saját rendőrséget. Csakhogy ez önmagában Btk.-ba ütköző cselekmény, ugyanis aki olyan, a közbiztonság, közrend fenntartására irányuló tevékenységet szervez, amelyre jogszabály nem jogosítja fel, vagy a közbiztonság, közrend fenntartásának látszatát keltő tevékenységet szervez, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

A szekta rendőrségébe való felvétel egyik feltétele az UCC szekta által készített „személyi azonosító”, így saját szempontjukból érthető, hogy a szekta saját személyi azonosító igazolvánnyal is ellátja a tagjait. A Zsaruellátó fel is hívja a valódi rendőrök és az állampolgárok figyelmét erre. 

„Az ún. »Azonosító Igazolvány« mérete, anyaga, formája megtévesztésig hasonlít a hatályos magyar személyi igazolványra, azonban azt NEM a magyar hatóságok állítják ki, hanem magánszemélyek, így a rajta lévő adatok hitelessége kétséges! Mindenkit arra kérünk, hogy az ilyen igazolványok adatait (szerződéskötéskor, hatósági eljárásban, postaforgalomban, egészségügyben stb.) kétségek közt fogadják, mivel visszaélésre ad lehetőséget. (Pl. más nevére kiállított, talált, lopott tajkártya mellé, rosszhiszemű szerződéskötéshez, csaláshoz, körözött személy bujkálásához stb.) A hatályos jog szerint azonban az ilyen saját gyártmányú kártya birtoklása (hasonlóan egy saját maga gyártotta sportköri igazolványhoz) önmagában nem bűncselekmény, csak ha visszaélnek vele.”

Az UCC szekta szervezői mindezt tetézik azzal, hogy saját közigazgatás létrehozására terveznek kísérletet tenni. A „hivatalok” névtáblái mindenesetre már felbukkannak a hozzájuk köthető közösségi oldalaikon.

A szekta szellemisége egyébként nagyban hasonlít, sőt egyes tételeiben azonos Posta Imre és köre szellemiségéhez, bár a jelenleg is gyanúsított volt rendőrségi pszichológus blogjában hallgat erről.

Emlékezetes, hogy Posta Imre és elvbarátai bukkantak fel a gyereküket anyakönyveztetni nem hajlandó dusnoki párral, amely a gyámüggyel ütközött össze néhány éve. A pár nem volt hajlandó anyakönyveztetni a gyermekét, mivel nem ismeri el a magyar államot.

https://magyarnemzet.hu/belfold/2022/10/rendorseget-szervez-az-allamtagado-szekta?utm_source=ripost.hufbclid=IwAR25W9v9wz6fjJB2MNEdejT6rUcIUxd9ir_MAOXHWRKjEDZpgAGYPqvk1Xo

Beteszek pár képet innen, hátha: Lilike, fejbe lövés... : https://www.vadhajtasok.hu/2022/10/24/bemutatjuk-pankotai-lilike-csaladjat-az-apuka-orban-viktort-siman-fejbe-lone
Hullazsák a foltját: https://www.vadhajtasok.hu/2022/10/28/a-hullazsakba-tett-putyin-kepevel-boritottak-be-a-cseh-belugyminiszterium-epuletet

Kicsit durvulnak a dolgok, vagy csak a közszemérem tűnt el. Kulcson megprófétáltuk rendesen, mire lehet számítani...szimbolikusan.

Szerintem nagyon kevés idő sem maradt már, hogy mindenki átgondolja, milyen "világban" is van és az, az-e aminek mondják és gondolja, véli. Ha nem, nekem úgy is jó, ha de...azt sem bánom. Még több Xanaxot a dilimenziónak!

Hírek Galéria

Image #315
Image #316
Image #317
Image #312
Image #313
Image #314
Image #318
Image #319
Image #320
Image #321
Image #322
Image #323
Image #324
Image #325
Image #326
Image #327
Image #328

46 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • T
    A Dobrev (Apró) Gyurcsány féle zsidó árnyékkormány persze szabadon működhet, azt nem kérdőjelezi meg az elit.. Néha néha bedobnak ilyen lefizetett zsidó pankotai féléket, hogy eltereljék a figyelmet a fontos dolgokról és ezzel megint mindkét "politikai" oldalnak, ami persze ugyanaz a rabló banda, kedveznek, nem kicsit, hanem nagyon! És működik az átlag bevesz mindent.. meg még az átlag feletti is! A hülyék marják egymást hogy most egyik zsidó legyen a miniszterelnök vagy a másik zsidó, közben véghezviszik a terveiket!
    - 2022. 10. 29. 16:47
    • H
      Helyesen: árnyékszék-kormány. Idézzünk pontosan (és szépen, ahogy a csillag megy az égen, dolgozni, úgy érdemes...)
      - 2022. 10. 29. 16:50
      • T
        Így bizony! Telis tele kilincs orrú egyedekkel..
        - 2022. 10. 29. 17:01
      • Gerry
        Hesslermarsall - csalódtam benned! Nevet

        Az idézettel kapcsolatban; - Volt egyszer egy én aki 12 éves korában ütközött meg (akkor még tudatlanul) elõször a hatalommal, mégpedig a Csata utcai Általános Iskola VI. osztályos tanulójaként.
        Az osztályteremben a fekete tábla fölött ki volt téve az általad említett idézet. Minden reggel - akaratlanul is - elolvasta az összes gyerek... Egy napon kiváncsi lettem az idézett forrásra, és meg is találtam valamilyen irodalmi gyüjteményben. Meg is lepõdtem, ugyanis a falon lévõ idézet mindig irritált, valahogy nekem "nem jött össze", hiányosnak tünt.
        Arra gondoltam, hogy friss felfedezésemet, megosztom az osztálytársaimmal. Volt otthon nagyméretü rajzpapírom, így vastag , fekete betükkel kipótoltam a hiányt és öt percel korábban bementem, majd feltettem a vershez a hiányzó sorokat. Ahogy jöttek a srácok... és beültek a padjukba rögtön kisztúrták, a feliratott... Mindenki vigyorgott, de aztán bejött a tanár, vigyázzállás... kezdõdött az óra... Három napig egy tanárnak se tünt fel, mig a negyedik napon reggel nyolcor megjelent a közutálatnak örvendõ Történelem és Magyar (nyelvtan és irodalom) tanárunk. Mentségünkre szólva, nem csak mi utáltuk õt, de õ is utált minden gyereket az iskolában.
        Bejött, körülnézett és azonnal észrevette a feliratot. Ledermett, aztán ránk nézett... A feje majdnem lila volt. persze mindenki megszeppent, nem értettük mi a problémája... Vésztjósló hangon megkérdezte: - Azt ott ki tette fel? Jelenkezzen!
        Kicsit meg voltam illetõdve, de jelentkeztem, és mondtam neki, én voltam, mert megtaláltam a verset és rájöttem, hogy így rímel, ezért egészítettem ki. Egy fél percig nézett, aztán felpattant a székére és letépte.
        Az óra végén elhagyta a termet - néhányan azt tárgyaltuk, ennek meg mi volt a baja. ÉN SAJNÁLTAM, HOGY LETÉPTE, MERT OLYAN SZÉPEN ÍRTAM FEL A SOROKAT, MINTHA NYOMTATVA LETT VOLNA.
        Kimentünk a folyosóra, aztán odajött hozzám a pedellus (? - azt hiszem így hívták, nem irodai szolgának), hogy menjek be az igazgatói szobába. Megijedtem, kezdett gyanús lenni, hogy valami rosszat csináltam.
        Az irodában ott voltak a tanárok, az igazgatói részben pedig a diri és a Töri- tanár. Mindenki engem nézett. Bementem, köszöntem az Igazgató Elvtárs-nak és külön a tanárnak. Az audencia elég rövid volt, az igazgató megkérdezte, hogy hogy jutott eszembe az idézet kiegészítése, mire én mondtam neki, hogy valami miatt nem állt össze a versforma és kíváncsi voltam. ...kis szünet után kezembe nyomott egy borítékot, hogy adjam át az édesapámnak, és mondjam is meg, hogy holnap jöjjön be velem mert beszélgetni szeretne vele erröl az incidensrõl. Aztán el is mehettem... Apán "56-os" volt, 64-ig REF-es (aki tudja azt is tudja ez mit jelentett), aztán konszolidálódott az ország, Kádár kimondta azokat a szavakat amit akkoriban hálásan fogadott a magyar nép: "Aki nincs ellenünk az velünk van"

        Hát körülbelül így és ekkor kezdõdött az én "ébredési fázisom" - akkor jött el a pillanat amit ugyan még nem fogtam fel, de megtudtam, hogy "helytelenül cselekedtem" és ezért apámat vonták felelõsségre, megrótta az igazgató és nyomatékosan arra intette, hogy neveljen meg, mert a gyereke zavart okozhat a rendszerben....

        A József Attila vers amit azóta se felejtettem el így szól:

        Ne légy szeles.
        Bár a munkádon más keres -
        dolgozni csak pontosan, szépen,
        ahogy a csillag megy az égen,
        úgy érdemes.


        Egyszer, - még Magyarországon - egy öreg irodalmár barátom azt mondta (de lehet, hogy csak az õ értelmezésében - ahogy azóta az enyémben is), hogy az eredeti(!) versben az elsõ sor így lett megfogalmazva: "Ne légy heves..." - de valaki megváltoztatta

        ...szóval : Idézni csak pontosan, szépen... Hihihi
        - 2022. 10. 30. 09:32
        • H
          Természetesen pontosan tudtam és tudom az egész verset, az "idézés" jelzésszerű volt, aki tudja, hogy miről van szó, az jó, úgyis tudja, hogy miről van szó, aki meg nem, hát azzal nincs mit kezdeni. Úgyhogy az idézés "irodalmi munkásságom" része volt... :)))))))))))))))))
          - 2022. 10. 30. 10:50
  • H
    Egy a fontos! Hogy sohase veszítsük el a csüggedésünket, ha semmi (sémi) okunk a reményre!!
    - 2022. 10. 29. 16:49
    • T
      Pedig ha most ledobnák azt az atombombát, amit ígérgetnek, az csak megváltás lenne.. legalábbis én így érzem!
      - 2022. 10. 29. 16:57
      • Gerry
        Ne már!!!!!! - , hogy egyem a szívedet! Megváltás.
        - 2022. 10. 31. 10:47
        • T
          Pedig.... szerintem a legtöbb ember ezt gondolja, csak van aki kimondja (leírja), van aki meg nem!
          - 2022. 10. 31. 19:29
  • H
    KIVÉGZÉSI SZABÁLYZAT

    1

    A kötél általi halálbüntetést a honvéd büntetőintézet falain belül vagy valamilyen más zárt helyen, az agyonlövetés által való halálbüntetést pedig erre alkalmas, hívatlanok szeme elől lehetőleg elzárt helyen, minden fölösleges feltűnés kerülésével rendszerint korán reggel kell végrehajtani.


    2

    Halálos ítélet végrehajtásánál mindig egy m. kir. őrnagy, ennek hiányában pedig egy rangban idősebb százados a parancsnok.

    Födözetül négy gyalogszakasz vonul ki, legalább tíz-tíz taggal.


    3

    A "zárósorba", vagyis az elítéltnek közvetlen őrizetére egy altisztet, öt tisztest és tizenöt rendfokozat nélküli egyént kell kirendelni. Ezek már előbb a büntetőintézet kijáratához mennek, és ott négyszög formájában megalkotják a zárósort, melynek minden oldala öt emberből áll.

    A foglár az őrség kíséretében a zárósorig vezeti az elítéltet. A zárósorba a pap is belép, az őrség azonban visszamarad.

    A menet lassú ütemben halad a vesztőhelyre, és senkinek sem tiszteleg.

    A végrehajtás parancsnoka a vesztőhely közelébe érkezve ezt vezényli:

    - Vigyázz! Végrehajtó négyszög, indulj!

    A végrehajtó négyszög megalakulása után a tisztek annak belsejébe lépnek. A zárósor kinyílik, az ítélő hadbíróság kiküldött hadbírája, a m. kir. honvédügyésznek és egy jegyzőkönyvvezetőnek jelenlétében, még egyszer felolvassa az ítéletet, s az ítélet végrehajthatóságát megállapítja, mire a végrehajtáshoz lehet fogni.


    4

    Ha az ítéletet agyonlövetés által hajtják végre, akkor erre már előzetesen négy embert kell kirendelni, kik egy tiszt jelenlétében megtöltik fegyverüket. Az elítéltnek le kell térdelnie, és valamelyik bajtársa, kit a jelenlevők közül szabadon választhat, beköti szemét. Ugyanakkor a végrehajtás parancsnoka kardjával a négyszög hátsó oldala felé jelt ad, mire az annyira, amennyire szükséges, csendben szétnyílik.

    A négy kirendelt ember előlép, fegyverét zajtalanul "kész" helyzetbe teszi, és halkan közel lép az elítélthez, amint ez az elítélt megérintése nélkül csak lehetséges.

    A végrehajtás parancsnoka akként áll oldalvást, hogy ezek az emberek láthassák, majd magasra emeli kardját, mire a középső két ember az elítélt fejére, a másik kettő pedig mellére céloz, és a végrehajtás parancsnokának hosszan nem halogatott "Tűz!" vezényszavára egyszerre lő.

    Ha a kivégzett még életjelt ad, még egy vagy annyi lövést kell tenni, amennyi szükséges.


    5

    Akár kötél által, akár agyonlövetéssel történt a kivégzés, annak végrehajtása után a kirendelt orvos megállapítja a halál beálltát. Ezután a lelkész rövid beszédet és a kivégzettért rövid imát mond, melyhez a végrehajtás parancsnoka ezt vezényli:

    - Imához!

    Ezután a tisztek elrendelik az elvonulást.


    6

    A kivégzettet éjjel, csendben, gyászkíséret nélkül kell az erre kijelölt helyen eltemetni.
    (Örkény István: Egypercesek)
    - 2022. 10. 29. 16:53
  • Posta Imre
    A "lényeg" most már a sátántalanítás, vagyis LMBTQ- mentesítés...szájeresen! Nem viccelek ám és ez messze nem csak ideológiai-pszichológiai, hanem szellemi szintű szükségszerűség. FigyeljeTEK a jelekre! Most néztem egy "horrort" a netflixen, valami pokol bugyrai címmel, lengyel költemény. Pap éppen ölné a jelölt gyereket az oltáron, de a rendőrök lelövik. Gyerek rendőr lesz, majd egy szerzetes rendbe épül, hogy lányok eltűnése után nyomozzon. Aztán kiderül, ő az a kisfiú, akit nem döfött le rituálisan a pópa és direkt intézték, hogy ott legyen, mert most kell megölni és a rítust végrehajtani, mert a sátán meg kell szállja. Sátán nem rossz, az emberek azok..., na aztán megölik a rendőrt, de nem várják ki, míg megsántul, úgy vélik rosszul hajtották végre a rítust. Sátán megszállja a rendőrt, aztán bevezényel a papoknak, akik felfordult keresztként lebegnek, miközben az óriás Jézus szobor odafordul a sántánhoz és összenéznek, hogy milyen ganék a zemberek, menthetetlenek. Végül is tanulságos! Óvakodj a rendőrtől, ha gyerekkorát túlélte...és a pokolba vezető karmelita-út is jó szándékkal van gresslapozva.
    - 2022. 10. 29. 21:06
    • S
      A lényeg az, hogy igaz, vagy nem... Vannak akik nem eladók, És hitüket (érékrendjük) belül hordják
      Beszélsz emberekkel és azzal dicsekednek, hogy kinek milyen állása, lakása, egzisztenciája, beosztása, keresete van, vagy a fiának, lányának. (A hitüket, az értékrendet a vágyak és anyagi dolgok határozzák meg.)
      Olyat ritkán hallasz, hogy pl emberjogi aktivista és megint hatósági ügye akadt. Vagy erős kormány és társadalom kritikus és már megint állás nélkül maradt. LMBTQ eltörpül a nagy egész mellett, hogy nem vesszük észre a fürdőző veszélyes elefántot a tóban, ezért folyton a sűrű erdőbe megyünk felkutatni.
      - 2022. 10. 29. 22:03
      • Posta Imre
        Orosz dilemma, meghirdették a pogrómot, erre az ormánykritikus azt mondja, rendben van, de először jó lenne, ha saját sorosaikat megtisztítani, mert olyan,mintha a másik szemében keresnék a szálasikat, miközben a saját gerendásaikat nem akarják lelni. <br /><br />Sinn, bennem, bennünk már egy ideje az a kérdés tátong csak, milyen lesz ezt az egészet elhagyni, méltósággal, nem búslakodva, inkább szerényen és boldogan.
        - 2022. 10. 29. 22:21
  • Posta Imre
    Szijjártó Péter állami kitüntetés adott át Jared Kushnernek New Yorkban
    2022.09.22. 20:40
    Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter átadta a Magyar Érdemrend középkeresztjét Jared Kushnernek, Donald Trump volt amerikai elnök főtanácsadójának csütörtökön New Yorkban, a magyar-amerikai kapcsolatok megerősítése és a közel-keleti béke érdekében végzett munkájáért.
    A Külgazdasági és Külügyminisztérium közleménye szerint a tárcavezető laudációjában hangsúlyozta, hogy napjainkban, a második világháború óta nem látott súlyosságú kihívások közepette, a jelenlegi biztonsági körülmények között megnőtt a jelentősége azon kezdeményezéseknek és személyeknek, akik sikeresen dolgoznak a békéért.
    Jared Kushnert a „béke diplomatájának” nevezte, aki az úgynevezett Ábrahám-megállapodások tető alá hozásával jelentős lépéseket tett annak érdekében, hogy békét teremtsen a közel-keleti térségben, amely az elmúlt évtizedekben a legkevésbé erről volt ismert.
    Szijjártó Péter kijelentette, hogy Donald Trump elnöksége alatt volt valaha a legjobb a kapcsolat Magyarország és az Egyesült Államok között. Márpedig – mint mondta – ez nem magától alakult ki, hanem dolgozni kellett érte, és ebben Jared Kushnernek nagy szerepe volt.
    https://888.hu/ketharmad/szijjarto-pe...n-4382359/
    - 2022. 10. 29. 21:13
  • szabir
    a Merikanoknak irtam vot hogy Trump valszeg telleg kamu-saviour lesz me mondom nekik Hang-erybe es vot egy bohocz ezelott s mar mindenki varta a megvaltot s megkaptak mar 12 eve ; szoval Hangery elobb jar ebben es ;osztan van az a Jason gyerek aszongya akkora nagy nemzeti kereszkeny [ugy mongya hogy ''Noahide laws'' nemtom miaz de vmi zsidos] vilag lesz nyugaton hogy rittyegni fog - de aszongya falsz/kamu-era lesz ; ja annyi hogy vmi Phoenix-fenomenrol beszel majus 16 2040-re s hogy arra az ''elit'' elhuz a fold ala [aszongya egesz mezogazdasagi teruletek is vannak a fold alatt, osztan nemtom]
    - 2022. 10. 29. 21:39
  • A
    Na Bubo Doki , az Oroszok ujra bevezetik a ( Nachalnaya Voennaya Podgotovka) Alapveto hadi kikepzest mar altalanos iskolakban , ahol fegyver ismerettekel es meg eles loveszettel is emberre faragjak a fiatalokat. Mig errefele az "elorehaladott" nyugaton a gender elmeletek tanitasa a legfontosabb. Ha nekem serdulo koru gyermekeim lennenek en bizony az Orosz modszerekre tanitanam oket . A szodoma es gomora utjara lepett nyugatnak mar az sem eleg , hogy "kinek a pap kinek a papne" , mar ezt is tovabb akarjak fejleszteni . Ha nam lennek majdnem rozoga oregedo betyar en bizony kivandorolnek Oroszorszagba .
    - 2022. 10. 30. 00:03
    • Posta Imre
      Ja, ja, meg napi 3-szori himnusz, zászlófelvonás, imaszőnyeg és kommunista szombat. De csak a golyósoknak, mert a főcsicsóvnyikok, kiskirályok. Nagyjából 100 évvel van infra é sultrastruktúrában "lemaradva" maciland és vagy az alkeszok országa, vagy az oltáskárosodottaké, de mindenképpen ki fognak halni, velünk együtt. Bátyka bejelentette, nem fogadják el a lengyel diplomát eztán. Sőt, tán diplomát sem, mert minek! Haverok lehetnek bármik, a halottnak, háborúba nem kell az. Betyár, ez már eddig is tragikomédia volt. Az egyik főzsidó megmondó Szolovjov (Bayer Zsóti ottani verziója) veri a nyálát, de lassan csak testőrökkel közlekedhet már bárhová.

      Száztíz éve halt meg az „Antikrisztus filozófusa”
      Nézőpont – 2010. augusztus 2.,

      Száztíz évvel ezelőtt, 1900. július 31-én, 47 éves korában hunyt el Vlagyimir Szergejevics Szolovjov orosz ortodox vallásfilozófus, teológus, költő és publicista. Az évfordulóról az Avvenire olasz katolikus napilap július 30-i számában Filippo Rizzi is megemlékezik, aki felhívja a figyelmet arra, hogy Fides et ratio című enciklikájában II. János Pál is idézte az orosz filozófust, aki hidat vert Kelet és Nyugat közt.
      hirdetés

      Giacomo Biffi volt bolognai érsek a Római Kúriának 2007 februárjában tartott nagyböjti lelkigyakorlatos elmélkedésében, XVI. Benedek jelenlétében szintén idézte Szolovjov-próféciáját: „Az Antikrisztus nagyon jól el tudna rejtőzni egy pacifista vagy környezetvédő álarca mögé.” Egyébként Biffi gyakran hivatkozott az orosz szerzőre püspöki szolgálata idején, többek között 1991-ben a Rimini Meetingen vagy 2000-ben éppen a Bolognában tartott Szolovjov-konferencián.

      Biffi az említett pápai lelkigyakorlaton azt is kiemelte: „Ma annak a kockázatnak vagyunk kitéve, hogy a kereszténység keresztjével és feltámadásával együtt zárójelbe teszi Jézust. Kétségtelen: ha arra szorítkoznánk, hogy csak a közös értékekről beszélünk, könnyebben elfogadnának bennünket a televíziós adásokban vagy a szalonokban. De így lemondanánk Jézusról – Szolovjovnak ez a figyelmeztetése, és napjainkban is érvényes.”

      Műveiben Szolovjov az Abszolútum és a világ kapcsolatát a logika, a metafizika és az etika dimenziójában vizsgálta. Kant és Hegel bírálójaként, Órigenész, Szent Ágoston, a középkori misztikusok és Schopenhauer gondolataira támaszkodva a hitnek az értelemmel szembeni primátusa mellett foglalt állást. Olyan teozófiai rendszer kidolgozására törekedett, amely a hit által szintézisbe képes foglalni a tudomány, a bölcselet és a teológia világát. Szerinte központi jelentőségű a számunkra megnyilatkozó Isten mint Sophia (Bölcsesség), amely nála egyszerre jelenti az emberi értelmet meghaladó teljes értelem valóságát és a misztikus tapasztalat megvilágosodását, bölcsességét.

      Szolovjov jelentős befolyást gyakorolt a nyugati keresztény gondolkodásra. Bernard Dupuy „a modern idők Órigenésze”-ként jellemezte; Hans Urs von Balthasar svájci teológus Herrlichkeit című trilógiájában az orosz gondolkodót Aquinói Szent Tamás mellé helyezi, valamint „a gondolkodás történetének legnagyobb szervezője és összegező művészé”-nek nevezi.

      II. János Pál Fides et ratio (Hit és ész) kezdetű enciklikájában azok közé a gondolkodók közé sorolja, akik merészen kutatták a filozófia és Isten szava közötti viszonyt, mint például John Henry Newman, Antonio Rosmini, Jacques Maritain és Pavel Florenszkij. Más szakemberek is megállapítják: a „kompromisszum nélküli kereszténység képviselője volt” (A. dell’Asta); „a racionalitás és a misztika közötti kiengesztelődés üzenetét hagyta ránk” (V. Zeklinszkij).

      Az Avvenire cikkírója idézi a jezsuita irodalomkritikus, Ferdinando Castelli tanulmányát a Civiltà Cattolica korábbi számából, amelyben Szolovjov egyik utolsó, leghíresebb művét, Az Antikrisztus történetét elemzi. Három beszélgetés a háborúról, a haladásról és a világtörténelem végéről. Elmeséli, hogy egy rendkívüli erényekkel megáldott embernek sikerülne megbékéltetni az emberiséget, és egyesíteni a keresztényeket, akiket évszázadok óta megosztott a szakadás. De művét akadályozza és meghiúsítja a keresztények kis magja mögött rejtőzködő Antikrisztus. „Az Antikrisztus legveszélyesebb csele az, hogy elhiteti: ő a messiás, az üdvözítő, aki azért jött, hogy tökéletesítse, sőt kijavítsa Krisztus művét. A galileai próféta bonyolulttá tette az életet, keménnyé, erőszakossá, élhetetlenné; ő viszont, az Antikrisztus könnyűvé és élvezetessé teszi, mert eltünteti a megosztottságokat és ellentmondásokat.”

      Castelli így kommentálja Szolovjov paraboláját: a mai „könnyű fogyasztói társadalomban”, ahol egy hamis messiási nézet mindenkit becsaphat, minket is kísért és követésére ösztönöz ez az Antikrisztus.

      Négy évvel halála előtt, 1896. február 13-án az ortodox Szolovjov a katolikus egyházhoz csatlakozott azzal a meggyőződéssel, hogy ez az egyház Péterre, Krisztus nyájának pásztorára van alapítva. „Szolovjov – következtet a jezsuita Castelli – rövid élete során megvédte a keresztény Kinyilatkoztatást a materializmustól és pozitivizmustól, amelyek akkor (a 19. század végén) uralkodók voltak Oroszországban. Nem akarta Krisztust a pusztán emberi és filantropikus alakok közé sorolni. Ez ellen az irány ellen küzdött Dosztojevszkijjel. Mindketten mély eszmeiségű és művészi alkotásaikban tanúskodtak arról, hogy Krisztus, a megtestesült Ige nélkül Istent a bálványok közé sorolják, és az ember cél nélküli vándorként él a világban. Szolovjov központi gondolata az Antikrisztus drámájában ez a győzedelmes kiáltás: A mi Urunk Jézus Krisztus az élő Isten Fia! Ezért soroljuk őt a nagy és keresztény gondolkodók közé.”

      Szolovjov neve fülemülét jelent. A filozófus felmenői közé tartozik Szergej Mihajlovics Szolovjov orosz történész. Tizenéves korában nihilista lett, majd visszatért az ortodoxiára. Élete egyik fő célja a pozitivizmus elleni küzdelem volt. Jó barátja volt Dosztojevszkijnek, viszont szimpatizált a katolicizmussal, és sokat dolgozott az ortodox-katolikus kiengesztelődésért. Állítólag Dosztojevszkij róla mintázta a Karamazov-testvérek figuráit. Szolovjov olyan gondolkodókra hatott, mint Nyikolaj Bergyajev, Szergej Bulgakov és az orosz szimbolisták, de XVI. Benedek pápa is többször idézi őt A Názáreti Jézus című kötetében.

      Az Avvenire szerzője felsorolja a fiatalon elhunyt orosz gondolkodó főbb műveit is, köztük A nyugati filozófia válságát; A teljes megtérés filozófiai elveit; A lelki élet alapját; a Tizenkét előadás az istenemberségről című művet és Az Antikrisztus történetét.

      Vatikáni Rádió/Magyar Kurír
      https://www.magyarkurir.hu/hirek/szaz...filozofusa
      - 2022. 10. 30. 09:03
      • A
        Hat Bubo Doki , latod ez a Szolovjov es tobbiek tortenete is kivaloan bizonyitja azt a tenyt , hogy a bonyolulthoz szokott "nagy gondolkodok" soha nem fognak tudni megvilagosodni .<br />A felebredo ertelem az egyszeruben rejlo odafigyelesben rejlik , (meditacio) nem pedig elmeletekben amik a gondolat kitalacioi . A felebredo ertelem csakis az odafigyelo egyen szamara elerheto , nem pedig masok dogmajanak koveteseben. A gondolat elengedhetetlen a feladataink elvegzesehez , de az elvont kerdeseiben konnyen eltevedhetunk egy eletre .<br />Tehat a hazifeladat ebben az arnyekvilagban a mi felelossegunk , it sugni vagy puskazni nem lehet . <br />Bizony ez meg a betyarok bibliajaban is meg van irva.
        - 2022. 10. 30. 10:15
    • S
      Oroszországba már jó pár évvel ezelőtt, talán tüntetésen hangoztatták, hogy ők nem Putyinnak nevelték a gyerekeiket azért, hogy fiatalon eltemethessék.
      Mit is akarnál megvédeni a mai világban fegyverrel és kik ellen, és kik mondanák meg neked, hogy merre az arra? Neked beleszólásod nem lenne az biztos, az élet nem fórumos elmélkedés...
      Állítólag a lényeges dolgokat nem fegyverrel döntik el. :)

      Fegyvert ragadni gyengeség:
      megöl az ellenség és megver
      s elszáll rólam a kedves ég.
      Jogállamban a pénz a fegyver.

      A hadviselés itt ma más.
      A hős a kardot ki se rántja.
      Bankó a bombarobbanás
      s mint fillér, száll szét a szilánkja.
      - 2022. 10. 30. 08:18
      • A
        Jo reggelt Sinnerman!<br />A jo par evvel ezelotti tunteteseknek vege mert betiltottak oket, jogosan mert az idegen imadok ezt felbujtasra hasznaltak es az ellenseg malmara hajtottak a vizet . Sajnos az Oroszok nem lesznek kepesek szep versekkel meggyozni a nekik rosszat akarokat , akik fegyver rendszerekkel fenyegetik a letezesuket . Az Oroszok tudjak , hogy a vilag nem toleralja a felkeszuletleneket , ezert ujra bevezetik a hazafiassagra es honvedelemre a fiatalokat. Fegyvert ragadni gyengeseg , vagy nem , ordasok kozott ez a tuleles kerdese.
        - 2022. 10. 30. 08:47
        • S
          A logikádat tovább vezetve...
          Megeshet, hogy nem sokárra fiatalokkal bővülni fog a családi temetkezési helyetek pedig lehet, hogy fegyverrel a kezükben voltak. Ami a te hibád, mert nem képezted ki őket betyárosra, hogy túléljék!
          - 2022. 10. 30. 09:07
          • A
            Igen , Sinnerman fegyverrel vagy fegyver nelkul , gyavan vagy batran az elmulas elkerulhetetlen . A test mulandosaga nem fontos , a lelek ereje az igaz meggyozodes az egyen kuldetese az arnyekvilagban . A tuleles a lelekben tortenik , nem a porbol lett porra valt fizikai allapotban .<br />Bizony Sinnerman ez meg a betyarok bibliajaban is igy van megirva.
            - 2022. 10. 30. 09:37
  • Posta Imre
    Főpróba? Kaptak egy kis impulzust, had élvezzék a holtak ünnepét!

    Tragédia a szöuli halloweenbulin: legalább 146 ember meghalt, 150-en megsérültek
    2022-10-29

    Dél-koreai tisztviselők szerint több tucat ember szenvedett szívmegállást, miután a szöuli halloweenünnepségeken egy szűk utcán előrenyomuló nagy tömeg eltaposta őket. A legfrissebb információk szerint legalább 146 ember meghalt, 150 ember pedig megsérült, írja az Associated Press.

    Jun Szogjol dél-koreai elnök azonnali hatállyal katasztrófaelhárító csapatot rendelt a helyszínre. A Nemzeti Tűzvédelmi Ügynökség jelentése szerint feltehetően az emberek halálra zúzódtak, miután a nagy tömeg nyomulni kezdett egy szűk sikátorban Szöul egyik legismertebb szórakozóhelyéhez közel.
    https://index.hu/kulfold/2022/10/29/t...vmegallas/
    - 2022. 10. 30. 09:13
    • S
      Fiatalon mikor kimentem a hősök terére Budapest parádéra, volt ott legalább 300 ezer ember. ( parádéra bármikor, arra most sem lenne kevesebb)<br />Nem vártam meg a kezdést, elhúztam a metró lejárat felé ami vagy 15 méterre lehetett de azt, vagy 10 perc alatt tudtam megtenni.
      - 2022. 10. 30. 09:28
  • Posta Imre
    Miért kéne az oroszoknak megállnia Munkácsnál?

    Az orosz közmédiában arról merengenek, hogy nem biztos, hogy Munkácsnál meg kéne állnia az orosz hadseregnek. Amint az a műsorban elhangzott szent háború, azaz dzsihád zajlik Ukrajna ellen Oroszország részéről.
    Miért is kéne megállnunk? Miért kéne Munkácsnál vagy a magyar-ukrán határnál megállni?
    A Kreml propagandistája – írja a Telex – Vlagyimir Szolovjov szerint az orosz-ukrán háború már egy gigantikus európai háború kitörésének küszöbén áll, vendége, a közgazdász Jevgenyij Satanovsky szerint ez csak egy lehetőség a sok közül, de a dolgok állása szerint valóban egy hatalmas háború irányába tartanak, hiába akarják az amerikaiak, hogy az csak Európára korlátozódjon.
    A beszélgetés egy részlete itt tekinthető meg angol felirattal:
    https://24.hu/kulfold/2022/10/29/miert-kene-az-oroszoknak-megallnia-munkacsnal/
    - 2022. 10. 30. 09:25
    • S
      Normál esetben az ilyen kijelentések többet ártana mint használna nekik, Ukrajnát így még több hadianyaggal megszórhatja a nyugat.
      https://hvg.hu/tudomany/20181213_robo...obot_boris
      - 2022. 10. 30. 11:21
      • Posta Imre
        És ha ez a cél? Szolovjov (pacsirta) egyébként zsidó, nem orosz és ő a főpropagandhista. Mi a kérdés? Fajtársai meg itt csicseregnek.
        - 2022. 10. 30. 11:24
        • S
          Azért írtam, hogy normál esetben.<br />A fronton harcoló katonák, hogy örülhetnek már neki, mikor olvassák...<br />
          - 2022. 10. 30. 11:49
          • T
            Európában elkerülhetetlen a háború, például a szerbeknél már kongatják a vészharangot, hogy az országban már ott lévő és folyamatosan érkező közel keletiek már elegen vannak ahhoz, hogy bandákba tudjanak tömörülniés fosztogathassák a falvakat, városokat. Na meg persze egymást is gyilkolják majd, ahogy már egy ideje teszik is.. Nem kell ide orosz-amcsi háború, európát egy puska dörrenés nélkül is tönkre tudják vágni.
            - 2022. 10. 30. 16:30
  • Laplage73
    Állítólag Finnország engedélyezte az amcsiknak nukleáris fegyverek telepítését a finn - orosz határ közelébe
    - 2022. 10. 30. 19:02
    • A
      Ezzel Finnorszag megszegi az 1947 es megallapodasat a hatarokra vonatkozolag , aminek zaloga a semlegesseguk volt .
      - 2022. 10. 30. 20:50
  • H
    Imre. Milyen érdekes, hogy én is pont azon agyalok már pár napja, hogy van egy olyan érzésem, hogy novemberben szerte a világban elkezdenek nagyon komolyan bedurvulni az események. Attól meg szerintem nekünk a Pi-körösöknek nem nagyon kell tartani, hogy besoroznak katonának Mosoly
    - 2022. 10. 30. 21:04
    • Posta Imre
      Orbánt "megválasztották" a szabadkőművesek, Xi, most kapott puccs után mandátumot a Triádoktól, Putyin már azt mondják, a harmadik...a németek benácultak, Bidé látszata is felborul, Trump viharosan nyergelhet vissza..., olaj, gáz, arany és minden egyéb nyersanyag, élelmiszer...szaúdiak nyiltan élcelődnek a zusan, Netanjahu is keni a maceszt izraelben, most döntött a zensz, hogy le kell szerelje az atomtölteteit..., mi akarsz? Ja, nov. 5-én a névnapom lesz és nem viccelek! 22-ére, mire betöltöm az 53-at, nekem nyolc! Mi kellhet még? Háború! Nagy dolgok vannak készülőben, kinn.
      - 2022. 10. 30. 22:11
      • A
        Fiatal vagy Bubo Doki elotted az elet .<br />Az Orbanok jonnek az Orbanok mennek , majd csak leselejtezodnek a dorzsolt megmondoemberek , es jon az aranykor . A gondviseles ugy alkotta meg a letet mint a zene hangjait , ami a feszultseg es az elengedo rezgesek kozott hullamzik . Betyarosan ezt ugy mondjak , hogy egyszer fent egyszer lent. Ha vege lesz a dramanak , es jonnek a bekegalambok , a tuleloknek mar csak tortenelmi epizod lesz az egesz , es a kis lurkok mennek a holt tiszara pecazni mint valamikor mi is.
        - 2022. 10. 31. 01:33
        • Posta Imre
          Elhiszed, hogy nem érdekel? Ha úgy alakulna, hogy esetleg eltengődök addig, az a postaimre már köszönő iszonyban sem lesz, a mostanival, aki viszont fényévekre van attól, aki egykor volt, vagy lehetett volna. Így megyen ez és nagyon helyes. A legtöbb katonának nem volna szabad túlélni a háborút, ahol olyasmiket látott, tett, nem vihetné "haza" a mintát. Az emberiségnek nevezett műbalhénak most kellene pontot tenni a végére.
          - 2022. 10. 31. 07:58
          • H
            Ha minden igaz, akkor izrael és a cionisták legnagyobb rémálma ( a rejtözkődő Imám ) hamarosan visszatér közénk. Bár a cikk régi de a tartalma szerintem jelenleg is nagyon aktuális. Hiszen a cionisták és talpnyalóik mára már nagyon elszemtelenedtek. Aminek hamarosan meg is lesz a böjtje. Legalábbis számukra egészen biztosan. https://www.google.com/amp/s/24.hu/kulfold/2007/09/05/rejtozkodo_imam_nuklearis_haboruja/amp/
            - 2022. 10. 31. 08:57
          • S
            Muhammad Ali mikor megtagadta a sorkatonai szolgálatot pénzbüntetést és börtönt kapott. Azt mondta állítólag, hogy neki az ellenségei nem Vietnámban vannak, mikor a saját országában megvetik és nem engedi be bizonyos helyekre, mert fekete. A közvélemény persze ellene fordult és nagy felháborodást keltett. Telt az idő és a közvélemény változott és egyre háború ellenesebb lett és a hazatérő katonákat köpdösték. Háborút túlélő roncs  emberek sokan megőrültek, vagy öngyilkosok lettek.

            Született július 4-én c film.
            https://www.youtube.com/watch?v=wL9hq...L9hqqg5Bzk
            Mi van meg a szívében? Az olthatatlan fájdalom...
            - 2022. 10. 31. 09:38
  • H
    Novemberi filmajánló: https://videa.hu/videok/film-animacio/doktor-zsivago-1965.-doktorzsivago-8kjcmMGq9OHORXfG
    - 2022. 10. 30. 22:38
  • Gerry
    Az EU Egészségügyi hivatala ezentul az egészségügyi veszélyhelyzetet az összes tagállamokra meghoszhatja.
    Megegyeztek az egészségügyi miniszterek.
    Tehát a szabadságharcos Viktorunk ismét kettős politikát csinál.
    https://www.welt.de/politik/ausland/a...rufen.html
    - 2022. 10. 31. 00:18
  • Laplage73
    Egy katonának jobb a harcmezőn meghalni, ha már látott, atélt dolgokat!
    Egy harcosnak más a dolga
    Mondom én 😀😉
    - 2022. 10. 31. 10:43
    • Posta Imre
      A katona a háborúban harcol és hal, vagy túlél, míg a harcos élete maga a harc és halála az élet.
      - 2022. 10. 31. 11:12
      • Laplage73
        Mondom én 😉😀
        - 2022. 10. 31. 11:15
  • J
    "Miért kéne az oroszoknak megállnia Munkácsnál?"

    A 168 óra nevű hírferdítő portál már úgy hozta a hírt ezzel kapcsolatban, hogy az orosz TV-ben Magyarország megtámadásával fenyegetnek.
    https://168.hu/kulfold/magyarorszag-m...ben-247040
    Büntetni kellene ezeket a félrevezető, a lakosságot megrémító híradásaiklat!
    - 2022. 10. 31. 13:25
    • Posta Imre
      Jázmin, nem biztos ám, hogy ferdítés! Jó oka van rá és inkább korrekt a meglátás, mint nem.
      - 2022. 10. 31. 21:13
  • J
    Kedves Imre❗

    Köszönöm a tájékoztatót.
    Erre a fickóra mi a fáma👇:
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100072003616734
    Mennyire látja jól a dolgokat❓🤔🤔
    Békés ünnepet❗😊❤️🤍💚❣️
    - 2022. 10. 31. 20:46
  • J
    Eus-dokumentum magyarul a kovid vakcina ( 4,6 milliárd db ) beszerzésről, 71 milliárd dollár értékben. A korrupciós botrány lett belóle.
    https://www.eca.europa.eu/Lists/ECADo...ent_HU.pdf
    Igy már érthető, mért kötelezték szinte erre a beszerzésre a magyar kormányt is, miért nem fogadta el az EU az orosz és a kínai oltóanyag beszerzését..

    És még ez a vezetésű Unió kifogásolja az itthoni korrupciót, tarja vissza a nekünk járó pénzeket! A fejétől bűzlik a hal esete ez is.Jaj ne!
    - 2022. 11. 02. 14:25
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %