Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Mazel tov Újvilágrend!

Mazel tov Újvilágrend!
Ígértem, hogy megírom röviden a tervezetét, hogy fog miképpen zajlani a bomb-láss! Nem tudom most sikerül -e sértetlenül kibontanom az ikebanát, de hát nem sürgős. Hamarosan Trumpot is előhúzzák a kalapból, Netnjahu az új talmudista-szeparatista-fasiszta izraeljével már készen áll a kakapultra, az amerikai zsidók már be is jelentették, hogy nekik nagyon nem tetszik ez, így lehet, széderelnek egyet rá, mielőtt Izrael megszűnik ebben a formájában...bár sokak szerint soha nem is jött létre, mert csak átmenei állapotot képezett a mostanra nyilvánvalóvá tett cél, Közép-Kelet-Nyugat Európa mellett. Aki nem hiszi, járjona  cionizmusnak utána! De lássuk, miből nem élünk!

Úgy volt, hogy nov. 5-re, Imre napjára omlik a világ egy Black outba, de csak Ukajna maradékára lett ez egyelőre igaz, bár készülnek a többiek is az elsötétítés-versenyre. Erdogán és Viktor közös íven  haladnak. Viktor régi cionista barátjaként üdvözölte anyanyelvén Netanjahut, a ki tudja mennyiszer meggyanúsított példaképet, akit egy időre félretettek, hátha csitulnak körülötte a felhangok. Lázár is így volt, Borisz is így van, Trump is Korán volt még.

Honnan kezdjem a mesélést? Moszkvában minden rendben van. Előkészítették a pénzügyi "reformot", új Rúbel kinyomtatva, bankok átállítva, külföldi cégállamokkal megegyezés Mózes-kőbe vésve. Tényleg elmondjam az egészet? Na ne! Akkor a híres titk-tok solgálatok és az izraeli lábbilincsem itt fog hisztizni nekem megint! 5-én is a meditációs névnapomon a lehallgatás után a zsidó bizgentyű egész éjjel töltésen volt, mert ha levettem, akkor berreget...szerintem a telavivi operátor ráült a dzsojsztikra. Tudjuk, mogyoróland fügétlen és ótonóm izraelita fedőcég...ahogy mostanában is egyre többször olvasom a Magyar Nemzetben ezt megemlegetve. Aki figyelte a híreket, láthatta még az ENSZ is rátett egy lapáttal, hogy ráijesszen az izraelitákra, most mindenképpen Bibit kell pozícióba helyezniük. Így megyen ez! A népre semmi nem volt rábízva soha, csak hústömeg, termeőeszköz, semmi egyéb.

Kezdjük Moszkvánál. Megy az individuális ébresztés. Rádöbbentik a kis nemzeteket, hogy a nagy "anyanemzet" nem szépen bánik vélük, pont, ahogy a saját gyerekeivel sem. Közben azért arra is ráirányítják a figyelmet, hogy Putyin oligarha köre, médiásai...kiváltságosai, mind Izraelbe futnak, ha éppen rájuk jön a hasmars. Persze lassan a bevodkázott és mindent lexaró Grísa és Mása is vágja, hogy őt akarják kinyírni, mert nem kell és a vezetői mind shálommal üdvözlik egymást. Na, majd csak leesik az 1917-es shékel is egyre többeknek.

Az ismerősöm azt mondja, figyelni kell a filozófiai horizontot. Oroszország, zsidó gyarmat. Na jó, most, mire szétszankcióztatta magát, lassan mondhatja, hogy független és autonóm, de ehhez ki kellett szerelje a pénzcsapok zömét, ami az USA és Izrael, Európa cionistáihoz köti. Persze ez nem megy simán. Kérditek meddig tart a "Háború"? Nos, még el sem van kezdődve! Oroszország lehet az első, akinek a parazitizmustól meg kell szabadulni...sok-sok sokk és véráldozat árán. Ezt az ismerősöm azért mondja, mert köztudott, hogy Oroszország sincsen, illetve ami van, az nem az, aminek mondják, láttatják. Fura ez, ha valaki analógiát érez mogyoró-kánaánnal, az nem a véletlen műve. Az ismerősöm szerrint szándékosan haragítják magukra a többi "népeket", mert lényegében mindenki a cionista zsidó szabadkőműves hálózatban van bekötve és addig nem lehet beindítani a "Szép Új Világ" aranykorszakot, amíg ennek egyetlen tünetét is produkálják még bárhol. A liberalizmus bármilyen formájának gyökeres likvidálásáról beszélnek.

A kisebb népek csipája is ki van nyitva. Kinyitotta az FSZB, most azt kell mondaniuk a vezetőiknek, mintha önállóságot követelnének, hogy mennyire is büszkék. Igen, Kurultáj, indiánok...! Miért? Mer a régi szerződéseket fel kell bontani és kell a hivatkozási alap, hogy a "népakarat" ezt kívánja...és ugye minden hatalom a népé...Úrjézus, szentségek, Szűzanya...  Tehát a "kisnépek" most nagyon hangsúlyosak és össze kell veszniük a "gazdáikkal", vagyis a cionista szabadkőműves cégvezetéssel, hogy önrendelkezhessenek. Nyugi, nincs semmi rájuk bízva, ezt az eddigi hálóztok és bérgyilkosaik intézik. Aki nincs a "játékban", az öngyilkos-baleset áldozata lészen.

Tehát, ahhoz hogy valamitől elszakadjunk, előbb létre kell hozni! Mármint hivatalosan is, mert nemhivatalosan, sunyin, titkosszolgálatilag paktumozva, szabadkőművesen, bankárkasztosan se nem alkotmányos, se nem demokratikus, de még jogilag sem ratyifikálható. Talán így már érthetőbb, miért akar mostanában egyre több "ország" nevet is váltani..., merthogy Lenin akar, vagyis a kérdés, hogy Lenin, vagy nem Lenin, eljutott a cionista rezsim Jézuskrisztus-erekjetartójának jogászi szintjére is.  Baj van Emberek! Bajság! Sadaj van! Talán láttátok az új Oroszország térképet is a sok-sok nemezetekkel egyberakva, ahol minden kisebb nemzetnek helye van. Izraelt nem láttam a képen, se az autonóm zsidó köztársaságot..., de majd rajzolnak még ilyen-olyan papírokat, ha kell.

Ha igaz, felvetődött Kamcsatka népszavazása is, hogy Orosz Föderációhoz kívánnának csatlakozni. Most látom, megfilmesítették a Kis Winnetout-t is! Mondtam az indiánosdi divatba jön, a jogász-palást, orvos-köpeny és a rabbi-kaftán nem lesz annyira közkedvelt álcaruha. Akkor már azt is értheti, aki képes rá, miért kötelező a háború! Az ismerőősöm azt mondja, már csak azért is, mert új határok lesznek, új közigazgatással...és minden egyes ilyen "aktus" lehetőséget kínál már nem szabadkőműves cionista irányításra és az "állam" látrahozására a látszatból, ami eddig izraelita-maffia fedőszervezetként" tűnt működni, szimplán kamuflázs alapon, közigazgatási bábszínházat játszva. Mondja, ezzel mindenki tisztában van. Az EU-val azt akarták elkerülni, hogy lebukjanak, hogy nincsenek is, mert hát az EU...és Brüsszel, csakhogy ez most fordítva sül el, mert éppen ezzel igazolják, hogy nincsen sem állam, sem alkotmány, sem...csak egy nagy pántlikás lópasz...és pénzosztás, terror, fasizmus, náci diktatúra...ilyen-olyan finomabb, durvább kiadásban. Ezért is kellett alkotmányozni, alkotmánybíróságosdisney és alkotmányvédelmi hivatalozni. A látszatot kell védeni, a valóság adja magát.

Na! Mazel tov elftársak! Bibi van!

Putyin nem fog tudni leállni, nem képes rá és aki jöhetne helyette, nem tehetné meg. Felborult az egyensúly, a hazugságok nagyon előtérbe kerültek és egyedül a népek ostobasága, gyávasága és a terror az, ami még egyben tartja ez a ganédombot, az ismerősöm szerint. Meg kell hagyni a szolgálatok jól sakkoznak, mert annyira hitvány lett a nép, hogy mire itt feltámadhatnának, csak nyomuk marad, ha jól sikerül az emberiségellenes világösszeesküvős projekt. Ha igaz, Xi igen udvariatlanul küldte el Scholtz-ot a mágnásokkal együtt. Pont így tette a szaúdi koronaherceg is a trottyossal. Trump mentheti meg a világot, no meg Putyin. Ja-ja! Azért nem kell ám mindent elhinni!

Pár szó a hazaizoo-parkról! Úgy hírlik, Viktor bajban van. Már nem úgy, hanem amúgy! Egyébként ő nincs bajban, a baj az, ami a teljes világfosra jellemző, hogy nincs Ember. Olyan meg pláne nincs, aki önmagától is értené, érthetné, mi zajlik itt és miért...vagy miért  ne? Világos ez? A mogyoró program is kifutott. Nincs ember, nem maradt. Nyakkendős jól fizetett bábok, seggnyalók és kiszolgáló-személyzet van, de független és autonóm gondolkodó, akit nem valamelyik tik tok szolgálat tart, pénzel, zsarol...és labdába is rúghatna...na olyan nincs. Mikor ismerősöm mondja, hogy Viktor utálja, hogy körül van véve semmirekellő saját nevelésű és ilyen-olyan páholyos izraeli csatlósokkal és nincs ember a következő fázishoz, nincs hiteles ember...nyerítettem egyet...hát el kell menni a börtönbe, tán még akad! Vagy elmenni az ember-bótba és venni, ahogy szokták! Ja, hogy Jézus nem így prédikálja! Ki tudja, mit mondott Jézus egyáltalán? A Talmud pontosan idézi? Inkább nem idézem, mit mond a Talmud a Krisztusról!

Talán így érthetőbb mostanra, mindenkit mozgósítanak! Budaházi is otthon, izraeli őrizetben, ahogy én is...jaj, most jelezték, hogy készült volna velem egy írásos riport, be megijedtek (szóltak nekik) a szerkesztőségben, hogy akkor mindenkit megfigyelnének ott is, ha velem "közösködnek". Na gyerekek, itt van nektek a zállam és a  nagy "igazság", amelyet mindenki tud, csak beletörlik a nyelve a szótago-lássába! Néha ezt a szerencsétlen, szalajtják, valami ucc-s államtagadós csikket szórjon a senkit nem érdeklő online pármédiában el, jelezve, hogy igen, jó nyomon van, aki kételkedik abban, hogy az "állam" tényleg ilyen és az "alkotmány" tényleg olyan, mert amit lát, él, tapasztal...hát Q vára nem az. Bemutatják, hogy a bírósegg sem fügétlen, beültetik a két szabadkőműves nyomit a Nyomó-emberhez, vagy a feleségéhez, aki szintén nyomatott. USA cég? USA finanszírozás? Soros? De miért "shalommal" köszön mind egymásnak? Az ismerősöm ilyeneket beszél, ha kicsit spicces. Mondja, Viktor is feltetette magának a zsiangógában a kérdést az "ellenzékkel" a rezsimjéről, oszt azt mondja erre, hogy majd a felesége írásban válaszol! Mi a fene? Zelenszkíj felesegge is kikérte magának, hogy nem lesz jó, ha nem kapnak segélyeket! Ezek az asszonyok is közszolgálati rezsimben vannak, vagy tán csak arról hívatott megemlékezni a pszichológiai szimbolikus üzenet, hogy a férjeik is csak darab-darab...de már hivatalok nélkül? Pazar lenne!

Igen, olvastam Benit, Fulfordot és ő ilyeneket állít: le van tartóztatva, ki van cserélve...és már itt a totális sittelése a "háttérhatalomnak", de hát ez ettől bonyolultabb! Már David Icke is felkapott hős lett, hogy 2 évre kitiltották Európából? Minek bántani egy konteós idiótát? Hát nem? Van annyi kormányzati túlfizetett csízió, miért is nem cáfolják? Ja, pont, azért, amiért engem sem, mert nem tudnak, sőt valami nyomi ügyész-bíró elkezdi olvasgatni az anyagokat, meg bekapcsol a kikapcsolt kritikai szemellenzője és pontosan értheti, hogy micsoda jogtalan, bűnös és hazaárulásban vétkes bűnözői kört szolgál....ahogy az ismerősöm mondja, de én ehhez nem értek.

Na, ott tartottunk, hogy a hírek szerint akkora leállás lesz, mint Makó Jeruzsálemkor. Nov. 22-én töltöm az 53-at, Vera az 50-et. Remélem akkora már látható jelei lesznek a bomlásnak! Nem látható özönével van. Ha Trumpot újra betolják a színpadra, Viktor és örök cionista legkedvesebb barátja, Netanjahu, Xi és Putyin, megkezdhetik a következő frázist! Igaz, az EU párrendszerű változásait csak 2024-re teszik és idáig nagyon enyhe a tél, de ne feledjük, itt a regionális szétszakadást, leválást kell kieszközölni! Koszovó, Erdély, Kárpátalja...Spitzbergák...Szilézia Galícia, Gallícia...szó van arról, hogy NDK is leválik a jelenlegi NSZK-ról és Berlinben is lesz megint fal. Mióta mondom?

De a legfontosabbat még nem írtam. A nevem napján az egyik "csapat" meglepett csilis babbal, a másik pedig a sokat emlegetett macesszel, így teljesen átetetett és itatott bennünket a nemzetköziség szelleme, Mexikótól új-judeáig. Sosem ettem maceszt eddig. Olyan, mint a gölödin és a grízgaluska együtt..., még élek...vagy valami.

Mire lehet számítani? Ha igaz, hogy Szegeden már török rendőröket láttak, akkor az is lehet, hogy kínai rendőrkapitányság is működik judapesten, persze mindenki tudtával, hisz Pintér Sándor a belügyminiszter, vagy nem? Nem értem mi lehet ezzel a baj? A zsidóknak már régen van saját rendfenntartó és bíráskodó szervük a cigányoknak is a vajda-hivatal intézi az erkölcsi bizonyítványát, a szaúdiak is törvény fölött állnak..., na de ha cégként működik valami, akkor a szolgálatatásoknak díja is van, megvehető, eladható, minden, ami emberi volt addig.

Tudjátok mit, nem részletezem egyelőre, honnan jön a 10 csapás és a hét teve, mert az ismerősömnek dolga van, nincs kedve folytatni a mesedélután. Különben is, minek mindent tudni előre? Úgy sem úgy lesz! Egy kijevi zsidó szekta vezetője zsidó-banderásnak titulálta magát, vagyis nácinak. Erre két orosz tartományi tisztviselő a szektájának elkezdett zsinagógát építeni a körzetben! Ha igaz a hír, szerintetek kiket akarnak összefogdosni? Az orosz muzsik pont olyan idióta drogos alkesz, vagy jobban is, mint az itteniek. A nők vannak némileg toppon és egy elenyésző kisebbségnek van az agya ott is bekapcsolva, bár ők sem látják a geostratégiai kérdések zömét át, pont, ahogy én sem, de nekem itt az ismerősöm.

Orosz közgazdász azt mondta, addig nem kezdik el az új "projekteket"? nem invesztálnak már ebbe a rendszerbe (cionizmus), míg ki nem iktatják, mert éltetni nem akarják és relatív békésen csak elsorvasztani lehet, de abba belehal így is sok ártatlan, nem csak a vakcinácizásba. Azt mondja, eltűntek a világmédiából a geostratégiai elemzések is. Putyin stábja megegyezett a többi szereplővel. Az EU-nak vége.

Szerintetek miért nem akar velem egy "normális" hangvételű interjút csinálni? Mitől félnek? Borvendég Zsuzsát tolja a hitgyüli is maga előtt, pedig már ő is cionista összeesküvést emleget. Földi Laci tik tok szolgálati egyén a civilekre terhelné a súlyt, mert a szabadkőműves politikusok "fogottak", ők nem tudnak szabadulni a céges beszervezésüktől és megoldani bármit is, mert ők a probléma részei, nem a megoldásé!

Mi marad? Segíteni Orbánnak, a cion-testvérnek, aki immár türk nagyvezír és szkyta táltos is egyben? Intézzük el, hogy ő legyen az EU-t rendbe szedő szabadkőműves istencsászár, Lázár-Toró meg a héber helytartói? Hej! Mit gondoltok? Így 20 évvel fenyegetve, "államtagadónak" titulálva (noha az államot azok tagadták meg, akik megpuccsolták), munka és megélhetés nélkül szegény szerencsétlen  "miniszterelnöknek" lehet adni egy esélyt, hogy magunk maradékát áldozva kimászhasson a  xarból, amibe belelapátolta magát? A nemzet érdekében? Annak a nem több, min 100 ezernyi magyar érdekében, ami már most sincs? Hm..., rá kell meditálni és megkérdezni, mint tenne Jézus?

Ti mit tennétek, ha Jézusok lehetnétek?

Hírek Galéria

Image #329
Image #330
Image #331
Image #332
Image #333
Image #334
Image #335
Image #336
Image #337
Image #338
Image #339
Image #340
Image #341

53 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • N
    ...ha én lennék Jeshua, akkor felemelném az iGAZságot és minden nem igazságot leszarnék és ott hagynám a tulajdonosainak. jaaa és mindenképpen nyilvánossá tenném a vatikáni titkos iratárat és könyvtárt!
    - 2022. 11. 07. 18:12
    • Posta Imre
      Az igazság anatómiai kérdés. Gondolkodtam rajt, mi lehetett a célja mérnöknek, aki ilyen hosszú-rövid karokkal szerelte fel a humanoidot. Aztán jött a megvilágosodás. Most már pontosan és ellentmondás nem tűrő tényként kívánom kezelni, a seggéhez méretezte az arányokat. A kéz szerepe annyi, hogy kényelmesen ki tudja törölni. Az igazság most is olyan magos már, hogy nem látják, minek emelgetni, sérvet kapunk csak tőle. Ha a vatikáni könyvtár nem ég le időben, nagy bajok lesznek. A babilonit, Alexandriait köztudottan megsemmisítették azok, akik nem szeretnék, ha tudnánk, kik vagyunk és mik ők. Ha most sebtiben kiderülne minden, sem lenne semmi, az embereket elbutították, hülyébbek anál is, mint amilyennek mutatják magukat, pedig okosnak látszanak, nem? Ha valaki felfogá mégis, mit műveltek ezek évezredeken "velünk"..., te el tudod képzelni...?
      - 2022. 11. 07. 19:28
  • Gerry
    Hello Imre!

    Látom képben van a barátod. Onnan tudom, hogy éppen csak elolvastam az írásodat, erre nálam is csöngettek.
    Mostanában nagyon óvatos vagyok, mert egyik benfekvõ ismerõsöm azt mondta, hogy a IV/IV-es irodatársa szerint én lehetek az az ismerõsöd aki neked súgja a dolgokat. az én barátom persze mondta is neki rögtön, hogy én nem lehetek, az aki téged in/out-formál, mert én csak egy távolban lévô fehér vitorla vagyok és buta is. No persze az irodatársa rögtön tromfolt a ki-jelentésére - amit most írt meg - mert állítólag én vagyok neki a besúgója, hogy ez nem kérdés ... én egy szürke eminens-piás vagyok aki téged irányít és ezt már régóta tudják (még a MrMoto - ManTiszt korá/n/ból) - gondolom erre még te is emlékszel) Szóval óvatos vagyok így elöbb kinéztem az ajtó kukucskálómon és egy tejfölösleges arcú fiút , meg egy nem túl helyes lányt láttam ahogy szelíden nézik az ajtómat - nem tudva arról, hogy a kukucskálóm elektronikája éppen most análizéli egy kinai-izraeli gyártású beépített arcfelismerõ program segítségével a személyüket. Három másodperc után meg is kaptam az eredményt; ezek pillanatragasztós zöldeknek álcázott Soros-bérencek akik - a szolgáltatómon keresztül müködõ kémprogramjuk riasztása miatt megtudva, hogy épp' most olvastam el ezt az írásodat, azért jöttek, hogy odaragasszák magukat az elõttem lévõ két képernyõmre és tiltakozzanak amiért eddig is mindent elolvastam...

    Meg is voltam döbbenve (Döbb!!! - ez a szívem hangja volt.), hogy már országokon átívelnek, de azért kikiáltottam nekik, hogy "Pillanat, még meztelen vagyok, de rögtön nyitom ... (Moment mal, ich bin nackt, aber ich mach's auf ...), - tudod, kint ma reggel csak 7-8°C volt így - miután nem szabad füteni mert fogyasztom a drága áramot ami nincs illetve drága kincs, ezért is adott el svájc néhány hete az olaszoknak 5 milliárd CHF értékben, hogy nekik is drága legyen ... ez okból szoktatom magamat a hideghez. De biztos ami biztos, az övemre ráakasztottam a bejárati ajtó mögött tartott Machete-met és kezemben a Nuncsakummal - tudod, azt a csapágyast amelyiket ki is próbáltál amikor - sok éve - rapporton voltál nálam. Még mindig megvan, így legalább nem kellett most megvennem amikor Putyin miatt itt is naponta emelik az árakat... Szóval - gyorsan felöltözve - fél perc múlva hirtelen kinyitottam az ajtót és máris a fiúra nézve (szerintem ELEMBÉTÉQUS volt, mert) mindenféle színt váltott az arca, ahogy meglátta mi van a kezemben. A lány szemében viszont érdeklõdést véltem felfedezni (Látszik a Nuncsakumon, hogy sokszor volt használva és jó a formája is) , de mivel a lány a szépsége nem ütötte meg a wc-t (illetve mércét), így durván néztem rá is. Mondtam nekik rögtön, lágy hangon de barátságosan, hogy "Arccal a falhoz!" Ezek - általában - nem verekedõsek, így rögtön hátraarcot csináltak. mondom: "-Lábakat szét!"... erre mindketten visszanéztek mosolygó arccal (a lány meg rögtön elkezdte illegetni a seggét! ... meg a fiú is).... Na azt nem... én nem vagyok olyan, hogy ismeretlenekkel kikezdjek. Fõleg lépcsõházban. Bár rajtunk kívül senki nem járt arra... ÉSZREVETTEM, HOGY EGYIK TENYERÜK CSUKVA, MINTHA VALAMIT SZORÍTANÁNAK BENNE. RÖGTÖN TUDTAM MI LEHET AZ EZÉRT VÉSZTJÓSLÓ HANGON RÁJUK MORDULTAM: "- "-Tenyeret kinyitni!." Mondanom se kell, mindegyik a másik tenyerét nyitotta ki. Na erre bedurvultam és a vasalt orrú bakancsommal kicsit a belsõ bokájukba rúgtam - ahogy azt az Ukrán hõsises hazát védõ AZOV-fiaktól is láttam. Mindig tanul az ember. Megijedtak és azonnal le is esett mellettük egy-egy jó minõségü LOCKTITE 431-es pillanatragasztó tubus (az egyik legjobb, az mindent összeragaszt!). Na ezek jól meg lettek fizetve, ha nem vigyáztam volna akkor akár napokig velem maradtak volna a képernyõmön csüngve...
    Miután láthatóan bizonyítást nyert, hogy ECO-Terroristák (ugyanis nem rendeltem online-ban semmit) megkértem õket, hogy tegyék hátra a tenyerüket, én meg ügyesen és gyorsan összekentem és összeragasztottam azokat. Aztán a fülüket (balt a jobbal) is majd rájuk parancsoltam, hogy forduljanak meg és a másik kezüket is erõs újjfogással kulcsolják össze... Láttam rajtuk, hogy meg vannak szeppenve, de nem lehettem könyörületes! Ha tánciskolában látnák õket azt hinnék, hogy együtt táncolnak. A HASZNÁLT pillanatragasztót a zsebükbe tettem, a bontatlant viszont megtartottam, néha hasznos lehet (pl. ha eltörök egy porcelán csészét!) és - most már barátságosan - megkértem õket, hogy hagyjanak magamra, mert délután szeretnék sziesztázni és soha ne jöjjenek vissza, mert akkor legközelebb egy nemi aktus - formában fogom õket össze-vissza ragasztani - szemtöl szemben. így viszont némi ügyességgel le tudnak sétálni egyedül és mehetnek Gyurika & Billike Istenek hírével.

    Utánuk néztem ahogy lefelé tántorogtak, úgy véltem nem akarnak visszafordulni, azán néhány perc múlva az erkélyemrõl láttam, hogy egy rozoga BMW elõtt állnak azon tanakodva, hogy mászhatnának be... Amikor tíz perc múlva újra kinéztem, már nem voltak ott és az autó is eltünt... Meg kell hagyni, ügyesek ezek a mai fiatalok! Megoldották! Én meg - úgy gondoltam - leírom ezt a kalandomat. Azért jó, hogy az Internet segítségével felkészültem az elkövetkezendõ években várható nehéz helyzetekre... Remélem most - ezt olvasva - azok is felkapják a fejüket; mik történhetnek a világban, akik eddig azt hitték, elég egy kis szerencse és (ahogy eddig mindig) majd mindent megold az idõ...

    Amúgy sajnáltam volna ha a két 27"-os monitoromról borotvapengével kellett volna leválasztani ezeket a buta gyerekeket... a vérrõl, amitõl írtózom, nem is beszélve.
    Imre vigyázz te is, lehet, hogy egy nap hozzád majd hozzád csenget be két ismeretlen és a PC billentyüjére ragasszák magukat... - esetleg (m)esztelenül rá is ülnek... Akkor nem tudsz nekünk írni ilyen jó cikket! Hihihi
    - 2022. 11. 07. 18:25
    • H
      Gerry b+ ez tényleg megtörtént???????
      - 2022. 11. 07. 18:42
      • Gerry
        ...majdnem, de meg is történhetett volna! Aua!

        Annyit azért hozzátennék, hogy a sok év alatt néhányszor Imre is, én is átéltünk "kényes dolgokat" ami nem mindig volt békemenet.
        - 2022. 11. 07. 18:47
    • Posta Imre
      Gerry, akkor már tudom, hogy nem te súgsz és nem te vagy a főnököm és ha ezt tisztáztuk, már csak az a kérdés, van-e elég pillanatragasztó? Az asszony mindig ki van akadva arra, hogy ugyan mit hallgathatnak még le rajtunk, vagy figyeltethetnek meg? Mondom neki, hogy a hülyék agysejtűek, csak agyban. Eddig is azok voltak, erre a kis időre meg már minek az evolúció? Olyan dolgok mennek itten, hogy hamarosan ottan is menni fognak. A nunchaku jól rejthető, de ha forgatod, rejtened sem kell. Remélem nem lesz szükség rá, bár biofegyverek ellen akár cséphadarhatsz is vele. Kipörgeti a csontból a velőt. Igen, vagy nem, a szerecsen már nem tényező.
      - 2022. 11. 07. 20:45
  • H
    Ha én Jézus lennék, akkor először is elolvasnám a Lőwy Árpád-összeset, majd felmennék az Atyámhoz és irtózatosan picsán rúgnám, hogy hogy baszhatta el azt a világot, amit annak idején így és ilyennek gányolt össze, a hülye Mekkmestere!
    - 2022. 11. 07. 18:45
  • J
    https://www.nytimes.com/2022/11/01/te...group.html

    Már Ilonka twit-tere sem a régi. Mindenféle ánti szemita hangokat csiripel a madárka. No, de ilyet !
    - 2022. 11. 07. 19:50
  • R
    Pap Zsuzsa telegram: "Kártyavár dől, ahogy Christine Anderson EP-képviselő telt ház előtt beszél a folyamatban lévő bűnügyi nyomozásokról

    Von Ursula, akinek férje kapcsolatban áll a Pfizzerrel, nyomás alatt áll, hogy magyarázatot adjon a 71 milliárd euró/10 dózis személyenként értékű szerződésekre.
    https://t.me/Zsuzsa2021/25890

    Kína mérlegeli a nulla covid kivonulást, de óvatosan és idővonal nélkül halad - WSJ

    A beszélgetésekben részt vevő személyek szerint a kínai döntéshozók fontolgatják a közel három évig tartó szigorú járványügyi korlátozások utáni újranyitás lépéseit, de óvatosan haladnak, és nem állapítottak meg határidőt.

    https://www.wsj.com/articles/china-we..._lead_pos4
    - 2022. 11. 07. 21:23
  • H
    Nos, ha én lennék Jézus ( még ezer szerencse, hogy nem vagyok az ) akkor minden egyes áldott nap azért imádkoznék az én Atyámhoz, hogy mindenki kapja meg azt ami jár neki. De lehetőleg minél hamarább. Mert a világ és a világot vezetők mára minden hitelességüket elvesztették Isten, a Próféták és az Igazak előtt. A jelenlegi vezetőknek már csak a vakok és bolondok előtt maradt meg a hitelességük. Ezért amennyire ( a jelenlegi vezetők ) nem méltóak az emberek vezetésére, legalább annyira méltóak Isten ítéletére. Ezért előbb az (Isteni) ítéletnek kell eljönnie, hogy újra békesség legyen a Földön. Mert minden békesség alapja az Igazságosság. Azé az Igazságosságé amely Istentől származik és melynek alapja e világ hatalmasai, e világ törvényei és mindennek felett áll: "Mások szolgálata Önmagunk legnagyobb szolgálata". Az ilyen szolgálat nem ismer sem megalkuvást sem kompromisszumot ha az Igazság képviseletéről van szó. Mert forrása melyből táplálkozik, maga az Isten és az „Isteni törvényekbe” vetett mélységes belső hit és tudás. Mely nem elnyom hanem felemel. Mely nem megaláz hanem megdícsőit. Mely nem megoszt hanem egységbe forraszt. Ezért békesség csak akkor lehet az emberi szívekben, ha olyanok vezetik majd a világot akik szolgálatukkal másokat szolgálnak önmaguk helyett. Ezért, ha én lennék Jézus, éjt nappallá téve kérném az én atyámat, hogy jöjjön el az Ő ítélete. Mert Ő ítéletével tanúságot tesz majd az Igazságról és a Bűnről. Az Igazakról és a Bűnösőkről. Arról, hogy kik méltóak az Ő ( Isten ) és embertársaik bízalmára és kik azok akik nem. Hiszen senki nem tehet tanúságot Önnön „igazságáról” vagy „hamisságáról” másként csak Isten akarata által. Éppen ezért kell mindennek előtt Isten ítéletének eljönnie.... Még Jézus Próféta visszatérése előtt is....
    - 2022. 11. 07. 21:24
  • R
    Csak 4:24, E.Tolle beszél a Great Resetről, " ...Nem csak egyénileg, de kollektíven is átmegyünk az őrület periódusain. .+ meg, hogy nem úgy fog ám történni ahogyan bizonyos csoportok mondják, valamint Jézust is idézi:...,Komoly https://www.facebook.com/mikloskomaro...556563282/
    - 2022. 11. 07. 21:25
  • L
    Megkérdezném "Aput", hogy ezt komolyan gondolta-e, és bíznék benne, hogy nem, mert ami lett belőle az viccnek sem jó.
    Osztán mivel ennek az egésznek semmi értelme, kérnék a szülinapomra egy bazinagy meteort ami kettécsapja ezt az egész szarfészket.
    Az elpárolgott testek nyomán felszabaduló ezaz talán még nyomokban tartalmaz lelkeket. Azok mindegyikével (mivel azt mondják az idő relatív) dumcsiznék egy jót, visszanéznék a filmet az Akashából és annak függvényében lehetne felülni a következő körre.
    - 2022. 11. 07. 21:54
    • Gerry
      LM - most jött neked egy távirat: "Bazinagy meteor nincs STOP kicsi köveket küldhetek STOP apu..."

      - 2022. 11. 07. 22:14
      • Gojpofi
        Gerry, LM! -Apu még nem tudja, de az eredeti (max.kézilabda méretü) jófogású terméskövek már elfogytak, vagy iszonyú drága kilója. Feketepiacon, mindenféle géppisztoly, pisztoly, bomba használt áron beszerezhető elegendő munícióval. Meteor mostanság tényleg nem érkezik erre a vágányra.
        - 2022. 11. 07. 22:55
      • L
        Az se gond Gerry. Egyébként meg, egyáltalán nem biztos, hogy "komolyan gondolta" - ami felvethet további kérdéseket, azoknál akiket érdekel a dolog. Szerintem egyre kevesebben vannak.
        - 2022. 11. 08. 09:34
        • Posta Imre
          A "mátrix" elmélet szerint a mostani "emberiség" nem régebbi, mint 200 év. Mindent akkor hoztak létre, amit most realitásnak érzünk. Az emberiség nem létezik, cserébe a "programozó" által egy virtuális valóságban a 90% statiszta mellett 10% megélheti a "játékot" és az ehhez szolgáltatott körítést. Vagyis, a létezés, nem isten-kérdés, hanem mentális állapot kérdése.
          - 2022. 11. 08. 09:49
          • T
            tigabe
            Ebben az esetben vajon felmerül-e a kérdés sokakban...vajon érzékelik-e,melyik csoportba tartoznak? Vagy már az a felismerés,hogy vannak csoportok is emelkedést mutat? Vagy aki rádöbben,hogy csak egy játékban játssza a rá osztott szerepet,de nem akarja ezt játszani és próbál elhatárolódni,lassan kívülállóként szemléli magát a játék menetét.<br />Vajon az a celeb-e a kiválasztott aki mindent megkap,vagy az a senki, akinek mindenért meg kell küzdenie. <br />Vajon tudja-e.Minden nehézség ellenére pont Ő az aki megéli,és a többség a statiszta.<br /><br />Szét kell nézni,jevjurópában szinte nincsenek 200 talán 300 éves fák. Az erdők egységesek,mintha egy időben telepítették volna.<br />Az Ardennekben találkoztam talán egy kicsit komolyabb méretű fákkal.
            - 2022. 11. 11. 21:31
  • A
    Mindig is szerettem volna un. igazságosztó lenni. Ha én dönthetném el hogyan működjön a világ, az abszolút igazságot helyezném előtérbe. Aki hazudik, annak megváltozna a színe, hogy ezt mindenki lássa. Ha tovább folytatná, akkorra már elszenesedne a feketeségtől. És lenne egy teleszkópos botom is, és figyelmeztetésül "odakoppintanék", ahova szükséges.
    Egyenlőre csak gondolatban. A mostani gazemberekkel a gyakorlatban is szívesen megtenném.
    Hogy örül Viktor a haverjának! Pedig Bibi (Netanyau) sem a "régi".
    http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?f...766180.jpg
    A réginek a jobb szemöldökéből csak a fele van meg. Már Trump idején is a másolat volt beállítva. Az igazi bujdokol valahol a földalatti labirintusokban. Nincs még elfogva.
    A Vatikáni könyvtár, a bíborosok és a pápa elfogásával egy időben, Trump idején, már át lett szállítva az arannyal együtt, amit a Vatikán alatti alagutakban halmoztak fel, egyéb kincsek mellett. Az Alexandriai könyvtár anyaga is megvan, a Vatikán "őrizte" eddig. Az is biztonságba van helyezve.
    Ez a Vatikánban felhalmozott arany szolgál majd a világ összes országában fedezetül a pénzügyi újraindításhoz.
    - 2022. 11. 07. 23:22
    • L
      Mint tündérországban! Nagyon tetszik, mellette vagyok! De jó lenne...
      - 2022. 11. 07. 23:35
  • N
    https://www.youtube.com/watch?v=nSLWCsPlQxo
    - 2022. 11. 08. 00:40
  • szabir
    na megbolondutam egesszen Krisnas lettem XD
    -
    + csekk a veget; regi Hungaria alakul 1918/9 s Uj Hungaria Particzionalva 1918/20
    -
    - 2022. 11. 08. 07:44
  • A
    Hat Bubo Doki , ezeknek a sabeszes kalapos banditaknak a kepsorai eleg lehangolo hatasuk van a szegeny halando emberre . Ezek mind ugy vigyorognak , mintha a rosz tett utan jot varj lenne az univerzum torvenye . Ha ez igy van en inkabb legyalogolok errol a bolygorol . A sabeszesek bolygoja nem a finom lelkuletu betyaroknak valo.
    - 2022. 11. 08. 09:01
    • Posta Imre
      De finnyásak lettünk! Nálunk ma is macesz lesz az ebéd. Nem fogyott el a hétvégén! Szerintem holnapra is marad.
      - 2022. 11. 08. 09:55
      • A
        Igen , de ne felejdsd el , hogy a macesz technologiat is a gojimtol loptak.
        - 2022. 11. 08. 10:05
        • Posta Imre
          Grízgaluska-gölődin..., csak náluk kovásztalan kenyér, mert a kovászt nem ismerték...lényegében ezen nőttem fel, nagymamám remekül főzte, csak nem tudtuk, hogy hogy ez is ősi szkyta zsidó eledelnek lesz beadva.
          - 2022. 11. 08. 10:08
          • A
            Igen , a macesz es a grizgaluska is gyakran szerepelt a Kunhegyesi napkozi menujeben is , es ez is arra mutat , hogy az atlagemberek konnyen es olcson elkeszitheto konyhai trukjeinek resze volt . Hat hianyzanak is mert errefele sajnos azt sem tudjak mi fan terem. Hiaba verem az uj asszonyt is mert csak sult krumplira kepes . Bizony szegeny betyarelet ez , nem fenekig tejfel.
            - 2022. 11. 08. 10:40
            • Gerry
              Szerintem néha símogasd is meg az asszonyt, akkor talán kaphatsz maceszt is ebédre... egy hétig. Nevet
              Amúgy én sokáig pászkának ismertem... és szeretem is (sósan) sapka, pajesz nélkül, sajtkockákkal a tetején.: https://cookpad.com/hu/receptek/19251...ceszpaszka

              www.mindmegette.hu/../../images/105/O/117807_paszka03-201510171325.jpg
              - 2022. 11. 08. 11:49
  • G
    Mazel tov! vagy a Mázlis lengyelek?

    Nem értem a lengyeleket.
    A két rossz közül, miért éppen a harmadikat, a szintén szláv oroszokat utálják legjobban manapság?
    A lengyel intelligenciát, az akkori vezető szellemi rétegét az országnak, Katyinban, nem a németek és pláne nem az oroszok likvidálták 1939-ben.
    Ezt a vérengzést, de a számtalan többit is, az NKVD hajtotta végre, Lavrentyij Pavlovics Berija vezetésével. Őket viszont nehezen lehet orosznak nevezni.
    De azt az "Amerikát" se lehet amerikának nevezni, akikhez lengyel barátaink annyira eszementen és harciasan dörzsölődnek az ukrán háborúban manapság.
    Ezek inkább Jeschov, Jagoda, Berija, későbbi leszármazottai, akik kivándoroltak az Új Világba.
    Így aztán megint nem lesztek Mázlisok, inkább: mazel tov-talanok .........
    - 2022. 11. 08. 11:06
    • Posta Imre
      Pár napja néztem egy lengyeleket is érintő ostorozatot, Katyint is említették...., nos a helyzet igen bonyolultan egyszerű. Lengyel intelligencia és bankárkaszt, vezető réteg = zsidók. Igen a tisztek zöme, vagy legalábbis főtiszteké..., aztán az szovjet "intelligencia" is zsidó...és az USA is szabadkőműves zsidó...a germánoké dettó. Na, akkor mi a kérdés? Kik is abriktoltak kiket és miért? Ez sem volt az ember játszmája, ahogy soha nem is volt az ezeddig. Eztán meg már minek? Most is ugyanilyen fázisban van a "világ". De akkor minek ide az igazság? Van egy velejéig romlott, hazug "világ", de legalább van..., illetve nincs, mert hazugság minden benne, de ehhez ragaszkodnak a népek. Az igazság kinyírná a hazugságot, ami a zömnek a valósága. Vagyis kinyírná a világot. Ki vállalja a rizikóját? Jézus, ha volt, jól rábaxott, ahogy eddig minden álszent követője is.
      - 2022. 11. 08. 11:33
  • Posta Imre
    Netanjahu a szélsőjobbal egyezkedik a kormányalakításról - és nem visít fel Amerika és az EU
    Forrás: https://kuruc.info/r/4/251106/
    "Testvérek vagyunk, barátom" - Biden sem mondta Netanjahunak, hogy a szélsőjobbal való összefogás a demokrácia halála
    Forrás: https://kuruc.info/r/4/251117/
    - 2022. 11. 08. 13:24
  • Posta Imre
    Na, megint sikerült betalálni a cionista mogyoróközpontba. Reggel megszólalt az ébresztő-rádió, rá egy percre megszólalt a berregő a lábamon, mintha összehangolták volna. Azóta is, hiába töltöm, mintha becsúszott volna Netanjahu-Orbán ánuszába a dzsojsztik, pedig csak az ismerősöm vélelmezett hülyeségeit olvashatják. Kicsit unalmas ez a tetves titkosszolgálati játék, amit ezek itt "törvényesen" játszadoznak. Aztán nem hisztizni, ha a következmények nektek sem tetszenek!
    - 2022. 11. 08. 14:34
  • G
    Erec Jizrael
    (erec: arab eredetű szó, jelentése "kaktuszgyümölcs")

    Az egész nagy globalizált világunkban, még a langyos "nacionalizmus" is szitokszó lett világszerte.
    Olyan kis csibészek is, mint a mi kis kövér viktorunk , csalinak használja a langyos nacionalizmust, a goy proli vadászatban, miközben győző lesz mint az apja.
    (közben lóg a kaktuszgyümölcsön)
    Közben van egy ország, ahol csodálni és tisztelni kell a szélsőséges nacionalizmust, a szélső jobb oldalt, kötelezően világszerte.
    Itt világra szólóan dicsőség az ultra nacionalizmus, és kötelesség ujjongani, éljenezni.

    Ki uralkodik feletted, kérdezte egy római politikus nagyon régen?
    Ma már nem beszélhetünk kritikáról. Ma már akit csodálunk, a szánkra se vehetjük csak úgy, és sokan, minden eredmény nélkül hülyén utánozni is szeretnének.
    Kaktuszgyümölcs csak a kiválasztottaknak .........
    - 2022. 11. 08. 15:51
  • Gerry
    Ma 91 éves korában elhunyt Evelyn De Rothschild, a londoni bankdinasztia vezetője - az egyetlen ember, aki megengedhette magának, hogy Károly herceget szolgaként kezelje.

    https://www.bloomberg.com/news/articl...#xj4y7vzkg
    postaimre.net/kepek/A SZOLGA.jpg
    - 2022. 11. 08. 22:59
  • S
    A tudás létezik, az elv létezik, az út létezik, az elme létezik, és mindez üresség.
    Van egy ősi mondás: hagyd nyitva az ajtót, és máris ott az ellenség.
    - 2022. 11. 09. 08:16
  • Posta Imre
    Vermont egyetlen képviselőházi helyét a Bernie Sanders által is támogatott Becca Balint nyerte. A magyarosnak hangzó vezetéknév nem véletlen: Balint zsidó származású nagyapját, Bálint Leopoldot 1945-ben, egy erőltetett menetben gyilkolták meg Németországban, édesapja, Péter, pedig 1957-ben emigrált az Egyesült Államokba. Becca Balint volt az első nő és az első, általa nyíltan vállaltan homoszexuális személy, aki Vermont állam szenátusának elnöke lett.
    https://24.hu/kulfold/2022/11/09/usa-...redmenyek/
    - 2022. 11. 09. 08:17
  • Posta Imre
    Eh, csak semmi cionista összeeskövősözés, elftársak, ez is a véletlen műve, a mostani Duna gate botrány, ami nem is botrány, mert itt már oly vastag a rabbipofabőr, hogy se ügyész, rendőr, bíró...nincs itt már nyomokban sem magyar köztük.


    Pegasus: szégyenpadra került Magyarország

    Rendszerszintű visszaéléseket tapasztalt a kémszoftverek felhasználását vizsgáló Európai Parlamenti bizottság, melynek előzetes jelentését Brüsszelben mutatta be Sophie in 't Veld holland EP-képviselő. Az egyik leginkább érintetett tagállam Magyarország lehet, de másik négy tagállamban is használtak ilyen eszközöket. A PEGA-bizottság vezetője szerint azonnal be kellene szüntetni a kémszoftverek használatát az unióban, hiszen ez a szektor teljesen átláthatatlan - írja az Euronews.
    Szász Péter, 2022. november 8. kedd, 20:59

    A Pegasus és a hozzá hasonló Predator szoftver segítségével a hatóságok lényegében valós időben figyelhetnek meg célpontjaikat, hozzáférhetnek a jelszavukhoz, az érzékeny adatokhoz és telefonhívásokhoz is - írja a lap.

    A bizottságot vezető Sophie in 't Veld holland liberális EP-képviselő szerint a jelentés elkészítéséhez csak nyilvánosan elérthető adatokat használtak fel, mert az érintett kormányok nem működtek velük együtt. Szerinte az uniónak lépnie kellene, és moratóriumot kellene hirdetnie az ilyen szoftverek felhasználására, amíg az átfogó európai szabályokat kidolgozzák.A jelentésben négy olyan országot neveznek meg, ahol bizonyítottan kémkedtek ilyen szoftverekkel. Ezek

    Magyarország,
    Lengyelország,
    Görögország
    és Spanyolország.

    Ciprus esetében pedig valószínűsítik a használatot.

    A demokráciában csak kivételes esetben szabad megfigyelni embereket. És tilos pártpolitikai célra használni ezeket az eszközöket, például azért, hogy valaki hatalmon maradjon, vagy manipulálja a választásokat, vagy elfedje a korrupciót. Ezért nagyon dühös vagyok a tagállamokra

    - mondta a jelentéstevő, Sophie Int' Veld.
    Magyarországon nagy botrányt kavart az ügy

    Magyarországon a kormány elismerte a Pegasus használatot, de az minden esetben a törvények betartásával folyt a kabinet szerint. A szoftvert gyártó NSO cég azonban beszüntette az együttműködést a budapesti hatóságokkal, miután kiderült, hogy újságírókat, üzletembereket és ellenzékieket is megfigyeltek.

    Hasonló volt a helyzet Görögországban is, ahol Kyriakosz Micotakisz miniszterelnök bocsánatot kért az ügy miatt.

    Spanyolországban egyenesen a miniszterelnök, Pedro Sanchez mobilját céloztak meg, ott a titkosszolgálat vezetőjét menesztették.

    A jelentés szerint Ciprus és Bulgária egyfajta központként működik a kémszoftver-iparban, Írország kedvező pénzügyi környezetet, Luxemburg pedig banki hátteret biztosít a fejlesztőknek. A gyártás egyes folyamatait pedig Franciaországba telepítették.

    A jelentés tervezetének tartalmától több európai parlamenti párt is elhatárolódott. A jelentés tartalma ezért még változhat.
    https://www.napi.hu/tech/pegasus-kems...62922.html
    - 2022. 11. 09. 10:18
    • H
      Könyörgöm! Ebben a nyomorult kis balfasz és jobbpicsa országban mi a redvás kankós kurva nyavalyát lehet kikémkedni???????????<br />Hát az ellenzék is a Kormány valagából kandikál ki és a Kormány meg az ellenzék valagából (Salvador Dali ecsetjére kívánkozik az előbbi hasonlat, egy önmaga seggéből kikandikáló fej), úgy kellenek egymásnak, mint döglött verébnek a fagyott lószar!!! Ba+haver hónap kikémlelem a mobilodból, amit tegnap együtt megbeszéltünk 3 feles között/mellett...<br />"Itt mindenki hülye????" (idézet Kern Andrástól - az egyik legnormálisabb zsidó gyerektől itt).
      - 2022. 11. 09. 17:23
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (2)66,7 %
Nagyon jó (1)33,3 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %