Szomorú összefüggésről ír cikkében a The Guardian: a Lancet Onkológiai Bizottság jelentése szerint a koronavírus járvány miatt nagyjából egymillió rákdiagnózis maradhatott el, így egyfajta ”rákjárvány” szabadulhat a világra.
https://nlc.hu/eletmod/20221116/a-covid-nem-vart-mellekhatasa-rakjarvany-johet/

Nos, a leoltottak között a már korábban gyógyult, vagy tünetmentes rákosok és egyéb krónikus betegségek újra beindultak és mára nagyon sokakat megölt az "oltásmellékhatás". Ezt próbálják most diagnózis-elmaradással magyarázni, mely részben igaz, mert lényegében megszűnt az orvosi ellátás a lezárások alatt, max távgyógyítás zajlott telefonon. Előtte megszületett a kuruzsló-rendelet, csak mert kiderülhet, hogy az "orvosok" zöme nem csak kuruzsló, de kifejezetten gyilkos is, ha igazak a szóbeszédek.

Aztán most olvasom:

COVID-19GITMOhírekUSA
A Katonai Törvényszék elítélte a Moderna vezérigazgatóját, Stéphane Bancelt
Michael Baxter-2022. november 15

Hétfő, 2022.11.14. 10:00 EST.

Az amerikai haditengerészet bíró főtanácsnoka hadtestének és a Katonai Bizottságok Hivatalának nehezen talált három pártatlan zsűritagot, akik bizonyítékokat hallgattak meg a Moderna vezérigazgatója, Stéphane Bancel ellen, mivel minden interjúalany ismert valakit, akinek az oltóanyag összetörte vagy megölte az életét. Egy hetes keresést követően a JAG kiválasztotta azt a hármat – két férfi tengerészgyalogság-tisztet és egy női haditengerészeti kapitányt –, akik a legkevésbé rosszindulatúak voltak Bancel iránt. Mindazonáltal bűnösnek találták Bancelt gyilkosságban, öt perccel azután, hogy Darse E. Crandall alelnök nyugalmazza a JAG ügyét, és arra kérte a testületet, hogy szabjon ki Bancelre a védőoltásai által a világban okozott kárnak megfelelő büntetést....


De lehet nem is igaz, ahogy a Pfizer-es hírek sem, vagy mégsem?

Houston, van egy kis problémánk. Az izraeli kísérleti labor patkányai, valójában a vizsgálatot felügyelő személyek voltak...

Súlyos hiányosságokra derült fény, mely az egész emberiségre nézve, felmérhetetlenül káros hatásokkal járt. Hisz ők voltak a teljes populáció számára a kísérleti/vizsgálati laboratórium.

A Pfizer, mint azt tudjuk, kísérleti laboratóriumnak szánta Izraelt. Erre szerződtek 2021. január 6-án az Izraeli Egészségügyi Minisztériummal. Így az ő vizsgálati eredményeiket használták fel az egész világon. Maga a Pfizer cég is mindenhol ezekre az adatokra hivatkozott, ha hatékonyságra, vagy a biztonságra vonatkozó adatokat kértek tőle.

VALÓS EPIDEMIOLÓGIAI BIZONYÍTÉKOKKAL KAPCSOLATOS EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS A PFIZER ÉS AZ IZRAELI EGÉSZSÉGÜGYI MINISZTÉRIUM KÖZÖTT - 2021. JANUÁR 6.

Ugyancsak ezekből az adatokból dolgozott az amerikai FDA is a vakcina biztonságosságának megítélésekor.

Így született a SAFE and EFFECTIVE “megbízható és hatékony” mantra!

 

Azonban, most súlyos hiányosságokra derült fény. Erről a cambirdge-i egyetem professzora, Retsef Levi beszélt az interjúban.

Az elhangzottak szerint, hihetetlen mértékű statisztika-hamisításnak lehettünk nézői/elszenvedői. Hisz ezzel milliók, illetve milliárdok életét kockáztatták, súlyosabb esetben tették tönkre, vagy akár vették el...

RETSEF LEVI - Professor of Operations Management, MIT Sloan School of Management

A professzor szakterületei a következők: Analitika; Ellátási lánc, logisztika és bevételvezetés optimalizálása; Élelmiszer-ellátási láncok; Egészségügyi rendszerek; Megközelítő algoritmus többlépcsős sztochasztikus optimalizálási modellekhez; Adatvezérelt algoritmusok; Sztochasztikus optimalizálás; Kombinatorikus optimalizálás; Kockázatkezelés

A professzorral készült interjú szövege:

 

Amit itt látunk, az egy belső megbeszélés, amelyet az Izraeli Egészségügyi Minisztérium néhány magas rangú tisztviselője és egy kutatócsoport között rögzítettek, amelyet maga az Egészségügyi Minisztérium bérelt fel a mellékhatások elemzésére.

Miért bérelték fel ezt a speciális csapatot?

Mert az Egészségügyi Minisztérium csak 2021 végén, egy évvel azután, hogy Izraelben megkezdődött az oltás, volt végre képes elindítani egy megfelelő rendszert a mellékhatások felügyeletére és a mellékhatásokról szóló jelentések összegyűjtésére a betegektől.

 

És ez ellentétben áll azzal, amit az Egészségügyi Minisztérium nyilvánosan mondott, többek között az FDA-nak is, hogy nagyon robusztus rendszerük van a mellékhatások megfigyelésére.

Így egy év elteltével végre el tudták indítani a rendszert, és gyakorlatilag felbérelték ezt a kutatócsoportot, hogy kivizsgálja és tanulmányozza a beérkezett jelentéseket.

És amit most hallottunk, az része volt annak a több jelentésnek, amit ez a kutatócsoport adott át az Egészségügyi Minisztériumnak.

Azt közölték velük, hogy meglepődve tapasztalták, hogy a nyilvánosságnak mondottakkal ellentétben, és talán a fennálló narratívával ellentétben, a mellékhatások közül sok valójában nem rövid távú, hanem hetekig, hónapokig, sőt néha több mint egy évig is eltart.

Amikor azt mondom, hogy mellékhatások, akkor menstruációs rendellenességekről beszélek, komoly neurológiai mellékhatásokról beszélek, és így tovább, és így tovább.

És épp most hallottuk, hogy a kutatócsoport vezetője lényegében azt tanácsolta az Egészségügyi Minisztérium tisztviselőinek, hogy gondolkodjanak az orvosi jogi kérdésekben, mert komoly problémájuk adódhat a betegek esetleges perei miatt, mivel azt kommunikálták az izraeli és a világ közvéleménye felé, hogy a mellékhatások ritkák.

És ha mégis előfordulnak, akkor nem tartanak sokáig. Elmúlnak.

De az adatok nem ezt mutatják.

Az adatok azt sugallják, hogy az esetek jelentős részében ezek a mellékhatások valójában sok-sok hétig, hónapig és több mint egy évig tartanak.

 

Tehát azt tanácsolja nekik, hogy miként kommunikálják, hogy gondosan gondolják át, hogyan kommunikálják ezt az izraeli közvélemény felé.

A jelek szerint az izraeli Egészségügyi Minisztérium ezt tudomásul vette, mert ha megnézzük a tényleges jelentést, amelyet nyilvánosságra hoztak, lényegében sok információt, sok megállapítást kivettek belőle, amelyeket az általuk felbérelt kutatócsoport talált.

Ráadásul félremagyarázták az adatokat és a különböző mellékhatások jelentési arányát, és úgy állították be őket, mintha nagyon-nagyon ritka mellékhatásokról lenne szó.

 

Holott a tény az, hogy a jelentési arány sokkal magasabb volt.

Hogyan csinálták ezt? Két dologgal.

Alapvetően figyelmen kívül hagyták azt a tényt, hogy a rendszert csak 2021 végén indították el, egy évvel az oltás megkezdése után.

Tehát amikor a bejelentések számát vizsgálták, fogták a jelentések számát, és elosztották az Izraelben az egész időszak alatt beadott összes vakcinaadag számával.

Ez egyértelműen manipulatív. Igaz?

Az irónia az, hogy amikor a menstruációs rendellenességekről szóló jelentések számát vezették le, akkor azt elosztották a férfiak és a nők adagjainak mennyiségével is.

 

Szerintem mindenki meg tudná mondani, nem kell ahhoz tudósnak lenni, hogy tudjuk, hogy ez rossz.

Nos, én azt mondanám, hogy ez vagy manipuláció, vagy egy nagyon-nagyon nagy hiba.

Nem hiszem, hogy ez egy hiba lett volna, mert még azután sem ismerték el, hogy erre felhívták a figyelmüket, hogy ez egy hiba volt.

 

És azt is eltitkolják az izraeli közvélemény elől, hogy ezek a jelentések Izrael lakosságának csak 15, talán 17%-át képviselik.

Ennek az az oka, hogy az adatokat elméletileg négy nagy HMO, egészségügyi fenntartó szervezettől gyűjtötték.

Izraelben az egészségügyi rendszer nagyjából így épül fel. Nagyon különbözik az USA-tól.

A helyzet az volt, hogy elsősorban csak egy HMO szolgáltatott adatokat.

És lényegében ezek a jelentések másfél évből csak hat hónapot és az izraeli lakosságnak csak a 15%-17%-át képviselik, nem pedig a teljes lakosságot és az összes Izraelben beadott dózist.

Ha megnézzük ezt a két jelentési arányt, akkor nagyon aggasztóvá válik, hogy ezek valójában elég magas jelentési arányok.

És ez volt a másik dolog, amit az Egészségügyi Minisztérium manipulált, igaz?

És végül, a kutatócsoport lényegében egyértelmű bizonyítékokról beszélt, hogy ezek a jelentések sok esetben ok-okozati összefüggést mutatnak a vakcinával.

Hogyan következtettek erre?

Ezt az úgynevezett “rechallenge” jelenségek alapján következtették ki.

Ez mit jelent?

Azt jelenti, hogy mondjuk, megkaptam egy adag vakcinát, és neurológiai reakciót tapasztaltam, majd amikor megkaptam a második adag vakcinát is, ez a neurológiai reakció vagy visszatért, vagy súlyosbodott.

 

Tehát most olyan helyzetbe kerültem, hogy minden alkalommal, amikor megkapom a vakcinát, ugyanazt a reakciót tapasztalom.

Ezt hívják rechalleng-nek, mert a vakcina, minden egyes adagja, ismételten előidézi a mellékhatás megjelenését.

Minden esetben ez egy bevett módszertan.

És látni fogunk egy videót, ahol a kutatócsoport vezetője elmagyarázza, hogy ez egy általános módszertan, hogy alapvetően arra következtetnek, hogy van egy ok-okozati összefüggés a vakcinával.

Nos, ez egy olyan rendszer, ahol valóban ismerik az egyéneket.

Tehát az Egészségügyi Minisztérium jelenleg tudja, hogy vannak olyan emberek, akiknél egyértelmű bizonyíték van arra, hogy a vakcina károsította őket.

 

Tehát nem csak, hogy nem fedték fel a tényt, hogy Izraelben bizonyíték van az ok-okozati összefüggésre a nyilvánosság előtt.

 

Nem is keresték meg ezeket az embereket, hogy megpróbálják őket kárpótolni és gondoskodni róluk.

 

Tehát sok-sok hiba történt.

És bármennyire is szeretném megadni nekik a lehetőséget, hogy talán ártatlan hibákról van szó, nagyon nehéz elhinni, hogy ez valami ártatlan hiba lenne, tekintve az egyre gyarapodó bizonyítékokat, hogy itt rengeteg mindent eltitkoltak.


Kirakó Kati mire kapott mit és miért és kinek a "hőse"? Mik ezek a "kormányok" és mire szerződve generálnak háborút? Na jó szerintem értik már ezt sokan, bár még azok sem értik, akik értik. Emberi ésszel föl nem fogható, ugye? Az ügyészsegg és a rendőrsegg már rajta ül a problémán, nehogy elszeleljen. De fuckto! De jure ugye a szabadkőműves ügynökhálózati bírósegg felel a kipufogás megakadályozásáért, no meg a médiaügynöksegg a kommunikációs paralízis fenntartásáért. Na ezt nevezik mára "államiságnak". Nyugi van, így ment ez mindig is, mióta a Vatikán székel a bűnözői entitások középpontjában. A fekete csuhásoknak igen kellemetlen szerep jut a jelenlegi tarthatatlan helyzet fenntartásában és a népek hülyítésében, "istenre" hivatkozva. Az ismerősöm szerint ez így nagyon is rendben van, minek fölébreszteni ezt a nyomorult buta csürhét, ha aludhat is és úgy megy a darálóba, mert már régen sem kellett, mára meg teljesen fölösleges. Ha valakinek nem tetszik, járjon utána, itt a mese vége.