Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

221122 és a 103

221122 és a 103
Köszönjük a születésnaposok nevében a köszöntéseket. Ezt is megérték! Igaz, ma is kaptak tortát és igaz, már szombaton megelőlegezve másik kettőt, összesen 103 mértékben. Osztva PI-vel éppen eléri a 33-at. Ősi kabballisztikus hagyomány ez, aomtölteték helyett gesztenye és csokoládé zafttal. Kívülállóként nehéz elhinni, hogy mindez velünk eszik meg!

Jól esik az érzés, hogy van tudat. Látom rajtatok, amit kell, bennetek, ami van. Sok minden van, ami nincs és nincs is van mégis. Egy "spiri-tiszta" néni minap azt mondta, arra a kérdésre, miképpen lehet megszabadulni a "bűnöktől"- válaszában: semmiképp. A fizikai létbűnt tiszta vízzel, magasnyomással, csontjáról omló hússal, mert a víz tisztít, na de a lelki és szellemi bűndöklést nem viszi a víz, ha nem éter. Szerinte a lelki bűnt az éter oldja, mint festéket a benzin, vagy szintetikus hígító. Küldetéstudata szerint a fizikai térben a lelki és szellemi síkot tiszta "információval" , vagyis a tudat tisztításával és a lélek kiszellőztetésével lehet "bűnteleníteni". Ezzel nem mondott újat, de örültem mástól hallani amit magamban hallok.

Rákerestem, mit is jelent a 103-as szám és ezt találtam.

103. számú angyal - mit jelent ez?

Az 1-es szám kifejezett rezgése miatt azok az emberek, akik az angyal numerológiában a 103. számúak, a környezetük vezetői; és hajlamosak az úttörő vállalkozásokra. Ez a leleményes szellem megmutatkozik a munkájukban, de a személyes életükben is. Ők azok az emberek, akik rendelkeznek a belső erővel és stabilitással, hogy vezetői pozíciókat tölthessenek be, ahol vezető hatóság lehet.

Kétségtelen, hogy a 103-as számú angyal óriási potenciállal és azzal a jelentős energiával rendelkezik, amelyet a születés ad nekik az értelem, a kreativitás és a bölcsesség mellett. Arról van szó, hogy miként fogják felhasználni ezeket az Istentől kapott áldásokat az életben.
Az egyetlen probléma, amellyel szembesülnek, az a nagy felelősség, mert problémáik lehetnek az ilyen felelősséggel való megbirkózással, és a probléma kezelésének egyik fő tényezője a környezettel kialakított interperszonális kapcsolataik alapján alakul ki. Beléphetnek az élet olyan szakaszaiba, ahol az élet kissé kimerítő lehet, és ahol kissé depressziós lelkiállapotokba kerülhetnek.

Titkos jelentés és szimbolika

Itt 1, 0 és 3 számmal találkozunk; mindhárom szerves és erőteljes rezgés, amely valami igazán hihetetlent képes kialakítani.

Az 1. szám rendelkezik a kezdet rezgésével, a termékenység, az egyéniség, az energia, az aktivitás, a hiányosságot és a konfliktust is negatív szempontból jelzi, de a nyertesek számát is jelenti. Az energiáról van szó, amely mindkét irányba megy.

Az 1. szám az emberi lény és az Isten felfedezésének szimbóluma, és a kozmikus központ ábrázolása. Összekapcsolódik a nagyon aktív és dinamikus energiával, valamint az instabilitás és a megszakítás nélküli változások szimbólumával.

Ekkor láthatjuk a 0 számot, és néhány numerológus szerint a 0 számnak egyáltalán nincs rezgése, ez semmi. A hiányzó méretek helyén áll, és minden számot hozzáadunk vagy kivonunk attól függően, hogy a szám előtt vagy mögött van. Olyan személyt szimbolizál, akinek hatalma csak felhatalmazása után van. A nulla korlátlan energiát, egységet, semmit és végtelent képvisel; A nulla az igazság, a tisztaság, a szeretet, minden, az alfa és az omega, a lehetőség, az első ok, a forrás, a tér, a tudat és maga Isten szimbóluma.

Végül láthatjuk a 3. számot - ez a tökéletességre, az egyetemességre, a teljességre és az Egyetemes elvekre hangzik. Vallási ambíciókat és intelligens tevékenységeket ad, a pszichés felsőbbrendűséggel együtt.

Érdekes tény a 103. számmal kapcsolatban

Meglepő módon ez a szám is hatással van, és a szám révén figyelhető meg, és nem a 4-es, hanem a 13-as szám rezgésén keresztül történik!

Annak ellenére, hogy az emberek azt mondják, hogy ez a balesetek száma, az Angyal numerológiához kapcsolódva ez a szám mentheti meg a balesetetől. Ez a szám jelenti a teljes szublimáció erejét.

Ez lefedi a tevékenység, a dinamizmus, a halálos kimenetel, a gonoszság elvét, és a halál felé irányuló mozgalmat képvisel, amely változó sorsot hoz az egyén életébe, és radikális változásra kényszeríti. Tehát ez lehet a figyelmeztetés.

Mi a teendő, ha a 103. számot látja?

Mi mást gondolhat, amikor látja a 103. számot, de a hatalom! Éppen megtapasztalja azt a nagyhatalmat, amely nagyszabású sikerhez vezet, és ez segít drasztikusan megváltozni.

Kitűnsz kitartásoddal és a problémákkal való szembenézés képességével. Ha valami új iránti vágyad van, először állj meg, és gondolj át más irányokra, amelyekre életed készen állhat.

A hatalom birtokában jegyet tart, hogy megváltoztassa lelki állapotát és általános közérzetét, és a következő időszakban várhatóan díjakat és díjakat kap. Pontosan megkapja, amit megérdemel, mondják az angyalok az üzenetben, amelyet az isteni birodalomból küldtek, a 103 szám alatt. https://hu.astrotap.net/136-angel-number-meaning


Köszönjük a felén irányuló megértést és  elfogadást, önzetlenséget és   gondoskodást. Nem tudom méltóak tudunk -e ehhez maradni, de ahogy eddig is, eztánra a kódok nem jósolnak könnyelmű életet.

Hírek Galéria

Image #366
Image #367

9 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • A
    Aranyos kedves pár :)
    - 2022. 11. 22. 20:20
  • H
    A Magyarok Istene tartson Benneteket együtt jó erőben és egészségben és kitartásban az emberi élet lehetséges leghosszabb idejéig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    - 2022. 11. 22. 20:31
  • Laplage73
    Gyermekkorom emléke, ha valaki ugyanazt mondta akkor mondtuk, hogy 103, milyen érdekes 😊
    A teremtő tartson benneteket sokáig erőben egészségben 🍷🎂
    - 2022. 11. 22. 20:45
  • A
    Hat 103 vagy nem az a torta nagyon jol nez ki. Betyarne sajnos erre nem keeps.
    - 2022. 11. 22. 21:58
  • P
    Isten Éltessen Benneteket!
    Hihetetlen. Mi a párommal ugyan így vagyunk. November 22-én születtünk mindketten és pontosan 3 évvel vagyok idősebb.
    - 2022. 11. 23. 07:42
  • G
    Bulldog születésnapokat! Gyõzelem
    - 2022. 11. 23. 23:03
  • H
    Jó látni a mosolyotok! Minden jót Nektek! Kacsint
    - 2022. 11. 24. 00:36
  • F
    Időbe telt, míg megértettem, hogy mit jelent az a 103 szám a tortán . :-D Kár hogy mi már a 145 nél tartunk :-D Ám még büszke vagyok arra, hogy még mindig van krém azon a bizonyos tortán . Kívánom, hogy a tiétek sem fogyjon le róla, és sok szeletet adjon még !!!
    - 2022. 11. 24. 12:57
  • A
    Ez egy nagy hunbuk, tehát be ne etessenek ezzel. -"Küldetéstudata szerint a fizikai térben a lelki és szellemi síkot tiszta "információval" , vagyis a tudat tisztításával és a lélek kiszellőztetésével lehet "bűnteleníteni"."
    A tudattal nem sokra mész most, csak az érzelmek tisztításával, és azzal, ha minden hatást beküldesz magadba. Biztos jó dolog, ha rájössz néhány dologra, de ezzel nem sokra mész. A duális világban nincs tudat, csak elme. Az elme, ha magosabb létállapotba jutsz, az elméből lesz a tudat. Azok akik magukra figyelnek, azoknál nem számít mi van az elméjükben, de az se számít, hogy mire jöttek rá.
    - 2022. 11. 24. 17:39
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (1)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %