Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

L-optál

L-optál
Kicsit elhanyagoltam a naplopást, de hát valamiből meg is kell nemélni. Jól vagytok? Remélem nem! Ha egyre rosszabb, számoljatok háromig! Mondom mi van. pár napja már az izraeli adó-vevő készülék a lában nem vette a töltést, de bírta így is vagy 3 napig, majd gondoltak telavívban egyet és most sem veszi, cserében 10 percenként berreg. Nap közben hagyján, de éjjelre kénytelen vagyok direktbe kötni a kanócra, így feküdni, és nem nagyon mocorogni, mert ha leold a mágnestappancs, akkor Verát felébreszti. Érdekes, hogy a "központban" mindent rendben ezzel, pedig már nem érdekel mikor miért hisztériázik a zsidó gadzset. Csere nincs, viszont így nem túl egészséges az elektromos póráz. Az ügyészek és a bírók, rendőrök és Völner-félék nyakában még elmenne, had szokják - az ismerősöm szerint, de tudom, ő sem gondolja komolyan. De nem ez a nagy hír. Oroszország "végre" terrorista lett. Na bax! Hát még magunkra gondoltam, micsoda "Bűnözők" lettünk, de lesz ez még maceszosabb történet is. Ad-optál!

Tudom, tudtok mindent is, készültök a kényszeroltásra, az újraindításra, de előbb a nagy kikapcsolásra...vagy ilyesmi, pedig teljesen fölösleges. A következő meditációs találkozónkra talán lesz sólet. Jó lesz az még! Macesz már volt!

A nemzetközi helyzet fokosodik elvtársak, lesz izraeli vaskipa is (Slomó beceneve) új-izrael fölött, nehogy tévedésbe essen itt bárki, akinek úgy tűnni, Magyarország a mogyoróké. Ja-ja, meg tán valami kínai hitelbe is visszaveszi a Yad vasem (korábban magyar parlament - az ismerősöm szerint)  Magyarország nevére, mint cég a hitelt, hogy kifizessék Kárpátalját a Chabad Ludavich-nak (Köves Slomo). Végül is remek üzlet ez, de én egyetértek vele. Az ismerősöm forrásai azt mondják, nagy pucolás lesz a földi szennyvízcsatornák kloákájában, romos kocsmákban és egyéb gettóiban és itt mindenkinek az a jó hír, hogy az utolsó két helyszín, ahol a potkánytalanítás tervezve vagyon, az itt van, Új-Jeruzsálem düllő alsón és a Izrael felsőn. Amíg ideérnek a szellemirtók, el kell viselni, hogy a zuniverzum legmocskosabb, alattomosabb szemete, söpredéke itt élősködje meg a Kánaánját. Ezzel nem mondott újat és némi nyugalommal tölt el, hogy úgy is lesz. Alig van már itt ember, amúgy is, de ez így van rendben. Katinka majd novákosan bocsánatért esdekel.

Nyugatonna  helyzet változatlan, de Keleten még inkább nyomják le a xart a zemberek torkán, majd csak elegük lesz az parazitákból ott is, ahogy az ismerősöm híreli a hirigelést. Azt nem tudom, hogy ebben mi a rossz, de az orosz egyre csak jön föl a köztudatba, így nem is lehet ebből akkora baj. Már százezer halott, na és, végül is vagy 7 milliárd likvidálása van tervben, ha bármit is elhiszünk a terjedő összeeskövés-gyakorlatok szintéziseiből. Bla-bla...hullanak a legyek, csak ezek humanoidákok.

Fel a fejjel elvtársak, senki nem mondta, hogy könnyű lesz, nem mondhatjátok azt sem, hogy nem szóltam időben!  Na, ki néz még hülyének? Bátran, tessék csak!

Ja, Áronnak most van a fordulója 29-én és ugye már vádat kellett volna emelni az ügyészségnek nevezett szervezett bűnözői maffia-központnak, ahogy az ismerősöm nevezi őket becézve, bár szerintem nagyon alábecsüli a léptéket, de úgy tűnik, előrehozott büntetésben vagyunk és nem eresztik dolgozni sem. Ezt figyeljétek!

Hírek Galéria

Image #370
Image #371
Image #372
Image #373
Image #374
Image #375
Image #376
Image #377
Image #378
Image #379
Image #380
Image #381
Image #382
Image #383
Image #385
Image #386
Image #387
Image #388
Image #389
Image #390
Image #391
Image #392
Image #393

35 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • Posta Imre
    Most látom, levágta a fél cikket a lap, fölöslegesen írtam, elszállt. Mindegy. Majd élő szóban elmesélem!

    Üldözték a nácik, üldözték a kommunisták – film a gépezetbe került kavicsról
    2022. február 24. 10:15
    Arany Bálint áll A koronatanú című film középpontjában, aki koncepciós perének tárgyalásán egyetlen mondattal minden korábbi vallomását visszavonta, mondván, kényszer hatása alatt tette azokat. A történelem neki szolgáltatott igazságot.

    Csütörtök este tartják A koronatanú című film premier előtti bemutatóját a Kino Café Moziban.

    Az Országgyűlés Hivatala és a Nemzeti Emlékezet Bizottsága együttműködésében készült dokumentumfilm Arany Bálinttal és a Magyar Testvéri Közösséggel szemben indított koncepciós per eseménytörténetét és a tanulságait dolgozza fel.

    "Arany Bálint a Kisgazdapárt szervező titkára volt, tehát nem egy első vonalban tevékenykedő politikus, hanem háttérember. Róla azonban fontos tudni, hogy már a Horthy-korszakban is része volt a Kisgazdapártot szervező kapcsolatrendszernek, és ami megint csak fontos, hogy a háború alatt a nácizmussal szembeni ellenállásba is bekapcsolódott, és a német megszállás után is vállalta az ellenállási munkát, mérnökként vett részt szabotázsakciókban" – mondta Szekér Nóra történész.

    Kapcsolatainak hátterében állt egy Magyar Testvéri Közösség nevű titkos társaság, amely a Horthy-korszak elején, az 1920-as években szerveződött, és alapvetően a magyar érdekek hathatósabb képviseletét tűzte ki célul, a függetlenség, a szuverenitás nagyon hangsúlyosan szerepelt az értékeik között, ami 1938-1939-től egyértelműen németellenességet jelentett.

    "1945 után, amikor a szovjet nyomás erősödött, akkor ugyanez a társaság a szovjet befolyást próbálta a saját kapcsolatrendszerén keresztül valamelyest ellensúlyozni. Tehát önmagában már ez a törekvés sem volt túlzottan szimpatikus a Kommunista Párt számára" – ecsetelte Szekér Nóra.

    A dokumentumfilmben főként a történészek magyarázatain, elemzésein keresztül értelmeződik az a történelmi háttér, hogy a koncepciósper-sorozattal a fő cél a Kisgazdapárttal és a párt köreivel való leszámolás, meggyengítése a vezetők kompromittálásával, hogy ne okozzon gondot a hatalomátvétel során ez a komoly társadalmi bázissal bíró párt.

    "Ez volt a fő cél. Viszont maga a film Arany Bálint szerepére koncentrál, aki ebben a koncepciós perben vállalta azt a szerepet, azt a nem mindennapi döntést hozta meg, hogy

    amit az ÁVO-n belőle különböző kínzásokkal vallomásként kikényszerítettek, azt a bíróság előtt visszavonta annak hangsúlyozásával, hogy ő ezt kényszer hatása alatt tette.

    Pere nyilvános kirakatper volt, amit komoly sajtófigyelem is övezett, és az, hogy Arany Bálint ezt meg merte tenni, egyrészt üzenet is volt kifelé, hogy itt valójában az összeesküvés, a Kisgazdapárt kompromittálása mögött törvénytelen és kegyetlen eszközök húzódnak, másrészt a visszavonással tudta, hogy magát újabb kálváriának és kínzásnak teszi ki."

    A perek ezek után lezajlottak úgy, ahogy tervezték, inkább csak egy "kavics került a fogaskerekek közé", de viszonylag hamar "orvosolta" az államvédelem, de a történész úgy gondolja, ez egy hőstett volt, egy fontos kiállás a diktatúrával szemben.

    A film előzetese itt nézhető meg, de itt lesz elérhető estétől a teljes alkotás is:
    https://infostart.hu/kultura/2022/02/...-kavicsrol
    - 2022. 11. 25. 23:03
  • Posta Imre
    ÁLLAMPOLGÁRSÁGI NYILATKOZAT
    Felismerve, hogy a Magyarország nevű állam kifejezetten nem jogfolytonos a Magyar Köztársasággal, ezért nem helyette, hanem mellette jött létre, élve a nemzetközi gyakorlatban elismert optálás jogával kinyilvánítom kifejezett akaratomat, hogy a Magyar Köztársaságban meglévő magyar állampolgárságomról nem kívánok lemondani. 

    A jogszerű Magyar Államhoz akarok tartozni, és mostantól nem mint az állam kiszolgáltatottja, hanem mint az állam jogszerű kedvezményezettje!  

    Az állampolgársági nyilatkozat az optálás teljes bizonyító erejű okiratban való kifejezése a jogszerű Magyar Államhoz, amelynek jelenlegi neve Magyar Köztársaság. A Magyar Állam Közigazgatási Hivatala az általa befogadott állampolgársági nyilatkozatok alapján igazolja, hogy a nyilatkozó nem tartozik a Magyarország nevű párhuzamos de facto állam intézményeinek joghatósága alá.

    Bár a tulajdonosi jog levelezéssel is megszerezhető a MATT oldalán keresztül, mégis arra kérünk mindenkit, hogy az alábbi linkre kattintva válassza ki az egyre bővülő számú irodánk közül a hozzá legközelebb lévőt, vegye fel vele a kapcsolatot és fáradjon el oda két igazolványképpel:


    VÁRUNK MINDENKIT HAZA!

    „Az egyének optáláshoz való joga államutódlás esetén értelmezendő, és alkalmazására az érintett személyek vonatkozásában elsősorban szétváláskor, elszakadáskor és területátadáskor kerülhet sor.” 
    Ganczer Mónika: Az optáláshoz való jog a nemzetközi jogban

    http://optalas.hu/nyilatkozat.html
    - 2022. 11. 25. 23:07
    • A
      A vicc, hogy a magyar állam, de a magyar köztársaság is kamu, tehát valóságban nem létezik, ahogy a magyarország nevű állam sem létezik.. Eléggé be lettek ezzel a kamuval is etetve a népek. Ha tovább megyek, a magyar királyság sem létezik, de nem is létezett soha sem, mivel a Habsburgok ránk kényszerítették. A valóság, hogy Szkítiában élsz, a Szkíta kelárságban, és ezt soha nem szüntették meg a szkíták, így a magyarok sem. A múlt században ezt még tudták a szkíták, tehát az őseid. Sajna erre még kevesen jöttek rá, pedig fontos, hogy ne a hazugságokat nyomd, terjeszd, mind a verkli, mert akkor még mindig hazudsz te is.
      - 2022. 11. 29. 18:44
  • F
    Magyaroknak Európa kell , nem holmi Monarchiás határok ne butáskodjunk már . Árpád annak idején Európát hagyta ránk nem holmi Monarchiás határokat nem ahogy ezt ahány centi, annyi kiló meg a sálja a nyakába mutatja .
    Üzemanyaghiány ? Ukrajnában nincs üzemanyaghiány ahol "állítólag háború" van , itt a paradicsomban pedig nem tudnak tankolni csak limitáltan ? Esti mese ! Haladóknak is .
    - 2022. 11. 26. 08:02
  • Posta Imre
    Na ott van elcsípve a cikk, hogy Áront 4 hónappal meghosszabbította a kommunista csökevény.
    "Tegnap hívtam az ügyvédet az enyhítés kieszközlése miatt.
    Megbeszéltük amit kell, de mondta, még várjuk meg az ügyészi indítványt!
    Ma meg kihozta egy rendőr a végzést a hosszabításról, amit 23.-án hoztak meg!
    ?????
    Tegnap 9.30 kor kapta meg elektronikusan az ügyészi indítványt és 11.30 kor a bírói végzést.
    Biztos nem beszéltek össze..."

    Nos, ez annyit jelent, hogy a magát bírónak nevező csapatja a komcsitempót, már a részletekre sem ügyelnek, nehogy a MN-től a szemétman megcikkezze, hogy tagadják az ügyészekkel bűnszervezetben az államot. Persze rendben van ez így, hisz Viktor is tagadja a nyaksálával. Már 2009-ben leírtam, hogy Nagy Magyarországot grundol a cionista ás most Katinka izraelből új-izraelbe visszatérve fogadja az lmbtq-sokat, akik feljelentették a HVIM-eseket, akik meg 40 milliót zsebeltek a jóbiktól annak idejében és ki tudja még mennyit, honnan, de ez most a nagy titkosszolgálati álcajelentésből csak kiderül, honnan jönnek az illegális pénzek? Miért, van legális? Az államiság és az, hogy Viktort kiküldték a sállal igen összefügg kérdés. Aranybulla? Buli van elvtársak?

    Most néztem az M5-ön a komcsi világról szól a koncepció-peres összeállítást, hogyan nyírták ki ezek a cionista zsidók a kisgazdákokat. Aztán levetítették a Koronatanú című új dokufilmet. Korona ugye? Tanú? Mindkettő igen divatos kifejezés az Akashában. A film láttán, de meg Gulyásék szószártyárkodása kapcsán nem lehetett a Pi-kör-nek elnevezett szellemi műhelyre, vagy az MFNK-ra gondolni? Te, ezek teherbe axták a demokráciánt és minden, amivel a mostani komcsi leszármazottak, ügyész-bírók...trallala vádolnak, abban maguk vétkesek. Hazaárulók, csak így csípőből. A hatalom kizárólagos megszerzése, birtoklása?

    Nem kis tételben próbálnak WAKE UP! Torockai az előfutár. Most nézteem egy sorozatot, 1899 a címe és a világunk szimulációjáról szól. Érdekesen vezették fel. Bármit csinálsz, rábaxol! Ha kitörsz, rábaxol! Ha elfogadod, rábaxol. Ha hiszed istent, rábaxol. Ha b-uzi vagy, rábaxol. Na ott volt az egyik cekcuálisan liberálisan orientált Toró hasonmás, akinek a barátja egy álcázott pap.

    A lengyelek is csináltak egy tanáros filmet, sok balet-bunyóval. Beépített rendőr a gimiben megy a drog után. Kiderül, hogy a suliban készül a laborban a cucc a kémia tanár által és a bandát az igazgató irányítja, a biztonsági szolgálat vezetője a főterjesztő és a őrvédek a samecok. Na, magányos hősök, diákok összefognak és a rendőrség segítsége, vagy inkább ártalmai nélkül leverik a bandát! Mi a tanulság? Nincs rendőrség? Verekedj, ha élni akarsz? Nincs törvény? Nincs állam? Érdekes felvetések, hogy mi is lehet az az "államstruktúra"! Ja, a főhős retro-ótóval furikázott és 666-os rendszámmal. Ő a tanár, a pozitív hős. Milyen lehet a negatív?


    Ha idetévedne a "mocskos "zsaruellátós tik-tok szolgálatos bűnözői kör, besúgó hálózat, javaslom nekik postaimreszelleme rovatukat bővíteni. Régen még írtam is nekik, de aztán gyorsan kiderült, ezek is csak bekötött zsidó hálózati elemek. Köves rabbi chabad lubavich taozat, mint a teljes "nemzeti fingfűrészelős" horda. Úgy tesznek, mitha az alkotmánynak nevezett alaptörvény akár még az is lehetne, ami, pedig közben azért csak kimondják, hogy nem is, de mi lenne, ha mégis..., na kedves jogszagértők, most mi a qva cionista összeesküvés van, kommunista bí-rókák, vén sarlatánok?

    Kedves Címzettek!

    Kérem olvassák el a beadványunkat, s ítéljék meg, hogy mennyire vagyunk naivak, vagy tudatlanok!

    Mivel a kritika viszi előre a világot, így elvárom, hogy fogalmazzák meg a sajátjukat!
    Erre a beadványra még nem kaptunk választ, de hátha ezen is segít ez a levél!

    Honféltő szeretettel: Gábor

    Petíció az Alkotmányos Alaptörvényért!
    Tisztelt Képviselők!
    Magyarország írott jogrendi hierarchiájának csúcsán áll az
    Alaptörvény, mely egészében az első szavától a záró rendelkezésekig
    megbonthatatlan egységet alkot, más jogszabályoknak nem
    megfeleltethető, önmagán kívül más írott jogszabály által nem
    minősíthető, azaz lex fundamentális (magyar joghagyományban
    Werbőczy szerint). Láthatatlan rendelkezés bele nem értelmezhető,
    mivel az első szótól az utolsóig normaszöveg.
    Alaptörvény szövegének nyelvtani és tartalmi értelmezése
    kizárólag önmagából vezethető le, ezért a belső egységének
    különösképpen tökéletesnek kell lennie!
    Jelen petícióban egy sajnálatosan létező, szövegszerűen,
    logikailag és történelmileg feloldhatatlan belső ellentmondásra
    mutatunk rá és jószolgálati módon adunk javaslatot, annak
    feloldására.
    A kérdésben számítunk egyetértésükre, a kérdés súlyának
    megfelelő kezelésére, az ellentmondás feloldásában való
    kezdeményező fellépésükre.
    A kibékíthetetlen ellentét az Alkotmányunk idegen megszállások
    miatt bekövetkezett felfüggesztését kötelező erővel megállapított el
    nem ismerése, illetve a 1949. évi „kommunista alkotmány” zsarnokság
    miatti elutasítása és az Alaptörvény meghozatalához szükséges
    felhatalmazás deklarált jogalapja között létezik az által, hogy az
    Országgyűlés az el nem ismert, 1949-es kommunista rendelkezés
    alapján fogadja el az Alaptörvényt.
    Sajnos így az Országgyűlés még saját jogalapját is elutasította,
    ahelyett, hogy a történelmileg egyértelmű koronaszuverenitásra, vagy
    a 1920. évi I. tvc-ben szereplő jogalapra, vagy egyszerűen a minden
    jog alapját képező máig megkérdőjelezhetetlenül létező
    joghagyományra hivatkozva tette volna ezt.

    Mivel az önértelmező Alaptörvény egyik belső deklaráció
    normativitását sem korlátozza, és rendelkezéseit nem emeli egymás
    fölé, ezért rangsort az Alaptörvény rendelkezései között semmilyen
    más hivatkozásra alapozva felállítani nem lehet.
    Az egyenrangú, de ellentétes tartalmú normaszövegek lerontják
    az Alaptörvény kötelezően egységes egészet alkotó
    megkérdőjelezhetetlen normativitását, és ezáltal a legitimitását.
    Ezért a következetlenség megszüntetése érdekében szövegszerű
    módosításokat javasolunk beterjeszteni és ajánlunk elfogadni az
    Alaptörvény következő módosítása alkalmával.
    I. módosító javaslat
    ZÁRÓ ÉS VEGYES RENDELKEZÉSEK *
    Hatályos szöveg:
    2. Ezt az Alaptörvényt az Országgyűlés az 1949. évi XX. törvény 19.
    § (3) bekezdés a) pontja és 24. § (3) bekezdése alapján fogadja el.
    Helyette javasolt szöveg:
    2. Ezt az Alaptörvényt az Országgyűlés a történelmi joghagyományaink
    alkotmányos felhatalmazása alapján fogadja el a Szent Korona
    szuverenitásának teljessége nevében.
    II. módosító javaslat
    Hatályos szöveg:
    26. * Hatályát veszti...
    Helyette javasolt szöveg:
    Az Országgyűlés az Alaptörvény elfogadásával egyidejűleg
    határozatában megállapítja, hogy a következő rendelkezések
    semmisek:
    Továbbá javasoljuk, hogy az Alaptörvényben jelenlevő, többi
    „Alkotmány” felfüggesztését el nem ismerő határozat szellemével és
    szövegével össze nem egyeztethető elemeket, értelemszerűen javítsa
    ki az Országgyűlés.
    Petíciónkat megfogalmaztuk és közfelkiáltással egyhangúlag
    elfogadtuk a Magyarok Országos Gyűlésén 2022. augusztus 6.-án
    Támogató szervezetek: Korona Igazsága Csoport, Nemzetegyesítő
    Mozgalom, Alkotmányt Helyreállító Nemzeti Szövetség, Fejér
    Szövetség, Lelkiismeret 88’
    És számtalan velünk egyetértő Magyar Állampolgár.
    A petíciót hitelesítő és benyújtó Magyar Állampolgárok:
    Dr. Diviki-Nagy Attila Dr. Bene Gábor
    - 2022. 11. 26. 08:30
    • F
      A héten M5-TV elkezdték vetíteni a magyarok a Gulágon, ma hajnalban beszélet egy hazatérő aki 9-évet húzott le egy bányában . Volt egy érdekes mondata, " kértem Istent, minden nap öljön meg, de ő nem tette meg " .
      - 2022. 11. 26. 09:36
  • Posta Imre
    Tekeredik itt az "államellenes" macesz-sakterolás, nem úgy tetszik gondolni? Szemétman, lesz ebből egy ütős hazug komcsitempójú besúgós vezércikk?

    https://www.facebook.com/1723704341/posts/pfbid02BbUB8aDDXjjv3JYjd6CrTe2fZuJf8SU1xRfS9HTAKt5GXmwEaywrm86GLpojSoL9l/

    Tisztelt Orbán Viktor Mihály!

    Jelen levelemet Novák Előd parlamenti képviselő és Novák Katalin államfő részére változatlan formában megküldtem.

    2022. november 9-én szerdán 9:‪00 - 12‬:00 között a Parlament kupolatermében voltam és a "Szentkorona Őfelsége" kérésének tettem eleget a látogatással kapcsolatban. A világbéke érdekében tett látogatásom és az igazságosság helyreállítása során végig velem volt a Mi Hazánk Párt részéről Zalán, akinek a személyében egy igazán különleges embert ismertem meg. 

    Amiért most írok az a Szentkorona Őfelsége kérése a címzetthez és a szerény személyem mindösszesen megbízás nélküli kármentő szerepét tölt be, aki jelenleg a tolmács is egyben a "Szentkorona Őfelsége" és "Orbán Viktor Mihály" között.

    Tehát üzenet a következő:

    1. A "VilágBéke" érdekében az első és legfontosabb teendő az életellenes jogszabályok semmissé nyilvánítása. Életellenes az a jogszabály, amely félelmet keltő, pánikot okozó és a posztmortális mánia esetét (öngyilkosságot) generáló. Határidő: 2022. november 30.

    2. Az Alaptörvény közjogi érvénytelenségének a kimondása és az Országgyűlés feloszlatása legkésőbb 2022. november 30. dátummal, mert nincsen harmóniában az Alaptörvény a Szentkorona értékrenddel és jogrenddel, továbbá azért is, mert az Alaptörvény bevezető része ellentmondásban van a Záró rendelkezésekben leírtakkal.

    3. A politikai pártok jogilag történő megszüntetésének határideje: 2022. november 30.

    4. A politikai pártok megszüntetésével kapcsolatos teendők és a közvagyon visszaadása a Szentkorona tulajdonába és a megszűnő politikai pártok vagyonával kapcsolatos pénzügyi elszámolás határideje 2022. december 31.

    5. A politikai pártoktól független, területi alapon szerveződő Alsóház 84 Fő (42 nő és 42 férfi) és a szakmai vezetőkből álló Felsőház 42 Fő (21 nő és 21 férfi) tagjaiból álló Nemzetgyűlés összehívása az Alkotmányos Közjogi Rend helyreállítása érdekében. Jogszabály alkotási határidő: 2022. november 30. 

    6. A Magyar királyság területén élő emberek számára egyértelműen bejelenteni, hogy az 1921. évi XLVII. Törvény 3. paragrafusa értelmében a jelenleg is hatályos államforma a "KIRÁLYSÁG", továbbá az 1926. évi XXII. Törvény is hatályos. Bejelentési határidő: 2022. november 30.

    7. A Magyar Királyság minden hivatalának és intézményének a visszaállítása az eredeti alkotmányos közjogi rendnek megfelelő állapot szerint. Határidő: 2022. november 15-től kezdődően folyamatosan, de legkésőbb 2023. június 23-ig. 

    Kérem a fentiek tudomásul vételét, mielőbbi intézkedésüket és az Országgyűlés elnökének, valamint a Kúria elnökének a fentiek szerinti teendőkről és a határidőkről való tájékoztatását.

    Hálás köszönettel a "Szeretet Alapon Együttműködő Közösség" nevében:

    Dr. Hips Frigyes Zsolt
    SZOMK tag, Felsőház alelnök, kármentő
    Szentkorona Őfelsége tolmácsa

    Telefon: ‪+36 20 316 24 42‬
    Szem. szám: ‪1-680318-1191‬
    Lakcím: 4145 Csökmő, Széchenyi István utca 10.
    Született: Eger, 1968.03.18.
    Anyja neve: Dr. Pára Piroska
    - 2022. 11. 26. 08:33
    • S
      Imre, ez az alaptörvényes rágódás vezet valahová? Majka új számát 8 map alatt állítólag a számláló szerint megnézték 3,4 millióan, van 5000 komment ami örömködés és hízelgés áradat. Majd mennek és este megnézik a zsűriben, hogy mit össze nem ökörködnek. Megvan a cirkusz, van hatósági áras benzin és élelmiszer még, lex- megdöglesz törvény mi a probléma... :)
      - 2022. 11. 26. 09:48
      • Posta Imre
        Nincs jelentősége, a nép bamba-marha-fosadék...ahogy mindig is volt - az ismerősöm szerint. Egyébként van, mert a cionisták Nagyizraelje valósul meg így, teljesen törvénytelenül, de Szent Korona alatt, mintha" magyar lenne. Ez nem kérdés. Tehát nincs, de a látszatnak, hogy a "nép" követeli ki, meg kell lenni. Igaz, a sok "alkotmánybíró" és a többi "jogész" akasztanivaló, a többi hatalmi elittel - az ismerősöm szerint- de kit zavar ez? Így megy ez már rég és így is fog menni, míg végleg el nem törlik ezt a "dilimenziót". Oly mélysége van már a gyalázatnak, hogy teljese mindegy.
        - 2022. 11. 26. 10:18
        • S
          Igaz a biblia amiben persze sokan nem hisznek, tartósan így nem lehet országot ganajdombra építeni.

          Emberfia! Ha egy ország vétkezik (elsilányodik) ellenem, hűtlenséget követ el, én pedig kinyújtom a kezemet ellene, eltöröm a kenyér botját, és éhínséget bocsátok rá, hogy kiirtsak belőle embert és állatot,
          akkor még ha ott volna is ez a három férfi, Noé, Dániel és Jób, ők is csak magukat menthetnék meg igazságukkal
          - 2022. 11. 26. 11:00
    • A
      Csak az ősi szokást kell betartani, de ha a szkíta erkölcsöt tartod be, az is rendben van. Bármilyen bíróságnak el kell fogadnia, ha az szokás szerint élsz, és tevékenykedsz, bár semmilyen vállalati, céges bírónak nincs semmilyen felhatalmazása semmilyen büntetésre, bírósági határozatra, mivel az ősi szokás minden törvényen felül áll. Mivel mindenkinek a teste vízben uszik, ezért nincs senki teste a szárazföldön, így max a rabszolgákra is a tengerjog érvényes, de az ősi szokás még a tengerjogot is felülírja. Erre is rá kellene már jönnie még a PI körösöknek is, nem csak a magyaroknak, a magoknak.
      - 2022. 11. 29. 19:02
  • Posta Imre
    Az izraeli összekötő, "postás"...rajtuk keresztül tárgyal Putyin, mert elég üres fejű barbi....pedig valami géniuszként van számon tartva. Már az sem kérdés, melyik kisbetűs "állam" lévi-sellője - az ismerősöm szerint.

    Ukrajnába utazik Novák Katalin, Volodimir Zelenszkijjel találkozik az államfő.
    napitema november 26, 2022
    Volodimir Zelenszkij ukrán elnök meghívására Kijevbe indult pénteken Novák Katalin – értesült az Index.hu. A hírportál úgy tudja, a magyar köztársasági elnök vonattal megy Lengyelországba és onnan Ukrajnába.

    Az orosz–ukrán háború február 24-ei kezdete óta ez lesz a legmagasabb szintű kétoldalú találkozó a két ország vezetői között. 
    Korábban Novák Katalin is csatlakozott ahhoz a közleményhez, amelyben tizenegy elnök ítéli el az október 10-én Ukrajnát ért támadásokat. A közlemény elfogadhatatlannak nevezi, hogy a moszkvai képviselők atommal fenyegetik a világot.
    Országaink nevében követeljük, hogy Oroszország azonnal hagyja abba polgári célpontok támadását. Nem hagyunk fel az erőfeszítéssel, hogy bíróság elé állítsuk a mai (október 10. – a szerk.) bűncselekmények felelőseit
    – hangsúlyozzák közleményükben az államfők. 
    https://www.napitema.com/2022/11/ukra...talin.html
    - 2022. 11. 26. 08:42
  • szabir
    Jaszon az Archaixos csoro ''texan countryboy'' ahogy magat nevezi s 26 evet sitten votlt] aszongya 66,6 proszent lesz kigyepalva a Fonix altal 2040 maj 16/2046 Dark Planet november - aszongya hogy ''szelektiven dolgozik a Fonok-X'' - de osztan o se tudja mi az; itt a csataornaja v a videoibol listat csinaltam a hosszabbak elol; https://www.youtube.com/playlist?list...yQgt3Erjx5
    -
    kozbe a tennap Szeretetrezegtem/SZRT en es be kell valljam XD ; Zorro-Aszter Ausztria Trezka Dariuszek ''vs'' Szkitak/Idantyr/Tunder/Pixie stb
    -
    - 2022. 11. 26. 10:28
    • szabir
      ostzan Anjou/Ange(l)-Win(g) Lajos stb esetleg az Anyukakok stb?
      - 2022. 11. 26. 10:29
      • szabir
        ja s a Polak Angel Winges Huszarok/Koraszon/Hertz stb? [ami amugy a Golden Horda azt mar laccik nekem 1 eve stb]
        - 2022. 11. 26. 10:30
    • polip
      azt mondja hogy az elit leköltözik a föld aatti városokba és hogy erre volt jó a kamionos tüntetés kanadában <br />meg hogy egy csomó mexikóit elrabolnak és leviszik őket ezekbe a városokba
      - 2022. 11. 27. 20:56
  • H
    Kevés dolog volt az életben, ami jobban érdekelt volna a Történelemnél. Valójában egy sem. Mára - vénségemre - kevés dolog van, amitől jobban undorodnék, mint a Történelem.
    Olyan lett számomra, mint az egyszeri cigány-viccben:
    "- Cigány! Láttál már repülőt?
    - Instállom, láttam, de a' se' a' vót..."
    Amiről a történelemben "tudunk" valamit, előbb-utóbb kiderül, hogy "a' se' a' vót".
    Megy a locsogás a Szent Korona-tan-ról.
    Kéne hozzá - mindössze csak - egy "Szent" "Korona".
    Mert a Szent Korona "se a vót".
    Innen-onnan összetákolták, összegányolták, módosítgatták, buherálták, nem sorolom.
    Aztán kezdődött minden I. István árulásával.
    Aki korai Kádárként átjátszotta az országot - akkor - a németeknek.
    Az első vegytiszta haza-, és nemzet áruló I. István király volt.
    Az Árpád-ház - mármint balkézről Árpád-ház - uralkodása egyetlen hatalmas katyvasz és káosz, mélypontján az 1241-es elhülyüléssel (addigra sikerült teljesen és tökéletesen elfelejtenünk a pusztai harcmodort - meg is lett a következménye).
    És egyébként már I. Lászlóval kezdve az állandó zsidó és iszmaelita ellenes törvényekkel - ugyanis a jelek szerint a pénzhatalom már akkor teljes erővel basztatta az országot. Csak I. László kénytelen volt legalább egy tucat zsidó és iszmaelita (a mohamedánok akkor vállt-vállnak vetve a zsidókkal uzsoráskodtak itt) ellenes törvényt hozni, és hogy ennyit, ez arra bizonyíték, hogy a híresen-hírhedten keménykezű I. László király törvényei sem sokat értek ellenük.
    Úgyhogy szegény jó Dr. Réthy László (alias: Lőwy Árpád) 1900-as évek eleji verssora mindennél igazabb és aktuálisabb mára: "Meg vagyunk már mi baszva mindörökre!"
    És mi megy ma???
    - kölcsönt adunk a minket szívből gyűlölő Ukrajnának,
    - Noros Katalin közt.elnök Esztelenszkijhez megy leszopni a metélt faszát,
    - az EU újabb-és újabb követelményeket támaszt a nekünk járó pénzek kifizetéséhez, mint a csacsinál az orra előtt lengetett répa...
    - Orbán játssza az eszét egy Nagy-Magyarországos hülye sállal - mintha a kisujját is megmozdította volna, hogy legyen új olyan ország.
    Kérdés: ki az a Noros Katalin - hát Novák és Soros keveréke.
    - 2022. 11. 26. 11:25
    • F
      Nem figyelted !? Orbán azt mondta ilyen ország nincs is mint a sálján van .<br />És nincs is hiszen a Monarchia határai, ami 1920. megszűnt létezni .<br />Mikor csinálták ezeket a határokat 1526-ban kezdték el mikor II. Lajost megöletik egy cseh-orv gyilkossal Mohács-csatában .<br />És evvel az öléssel a feleségére Habsburg Máriára száll a korona  .
      - 2022. 11. 26. 12:12
    • Posta Imre
      Az egyik orosz szaki a történelmet (H- istória) úgy fordítja: Iz (ból-ből) tóra, vagyis a tórából való. Minden az ég nem adta világon kamu.
      - 2022. 11. 26. 12:55
      • F
        Tóra ? T-leveszük marad az Óra , már is időt számítunk de hogyan ? Gergely szerint , vagy Noé szerint amikor egy év 3-hónapból állt ? <br />Vagy a Szkíta naptár  luniszoláris szerint , amit a Kínaik  nóngli vagy pinjiinek hívtak .
        - 2022. 11. 26. 13:25
      • A
        anzsi a macska hala
        A história a régmúltban egy volt a művészeti ágak közül. Csak a komenyisták csináltak belőle "egzakt" tudományt.
        - 2022. 11. 26. 13:54
  • H
    Jelen állás szerint Magyarország államformája már sokkal jobban hasonlít egy bűnszervezetéhez mint bármilyen más államformához. Ezért a sorsa sem lehet más mint Szodomáé és Gomorráé. Ez törvényszerű. Ha vityàék látnák, hogy mi vár még rájuk és szövetségeseikre (is) mind ide mind pedig odaát, akkor szerintem eszük ágában sem lenne többet vétkezni. De mivel vakok az igazságra ezért bizony mondom, hogy az Isteni igazságszolgáltatást semmiképpen sem kerülhetik el. Mert ki mint vet úgy arat. Ez a Karma legfőbb törvénye.
    - 2022. 11. 26. 14:00
    • Posta Imre
      Azért olyan magabiztos a galeri, mert pontosan látják, eddig is így ment a "politika" és mind megúszta a számon nem kérést és miért pont ők legyenek kivételek, mikor csak azt teszik, amit kérek tőlük, amire utasítják őket...a gazdáik, akikkel együtt bűnszervezkedtek és ezt ilyen-olyan human-fix-fax csomagolás alatt tolják a majmok elibé! Rossz hír az, hogy ha takarítás lenn, itt ember is alig maradhatna, de egyben ez is a jó hír.
      - 2022. 11. 26. 14:04
      • S
        Az a megúszták is megérne egy misét. Mikor odajutnak és nagy halálfélelemmel halnak meg, hogy a pokolra kerülnek. Híres sztárok közül is van, hogy elmondják, hogy megtették azt a bizonyos dolgot és a sikerért eladták a lelküket.
        - 2022. 11. 26. 15:53
    • H
      Magyarország államformája: a rántotthús. Kóser disznókarajból.
      - 2022. 11. 26. 17:18
      • H
        Vagányabb zsidók annak idején azt mondták, hogy ha már disznóhús, akkor legyen tréfli (jó zsíros).
        - 2022. 11. 26. 17:19
  • H
    Ezt ide is leírom, mert szerényen szólva annyira megtetszett magamnak az ötletem:
    Lenne egy nagyon egyszerű megoldás a megrendeléses (állami megrendeléses, közbeszerzéses) korrupció felszámolására: csak olyan nyerhetne el állami megrendelést, aki a megrendelés teljesítését követő legalább 10 évig TELJES VAGYONÁVAL FELELŐSSÉGET VÁLLALNA a teljesítés minőségéért. És a teljes vagyonba a közeli hozzátartozók vagyona is bele lenne értendő (férj-feleség, gyerekek vagyona).
    - 2022. 11. 26. 17:25
    • Posta Imre
      Ez nem jó, mert az állammafiának becézett cionista szabadkőműves összeesküvés a visszosztásból, "fekete pénzekből" tartja fönn a besúgóhálózatát és működését. Olyan, mint a darknet, , mélyállam. Nem érdeke az "államnak" a korrupció felszámolása, mert működésének a lényege ez. Nem csak a pénzek visszaosztásáról van szó, hanem hatalommal való üzérkedés, visszaélés, befolyásolás...a maffiára (a különállóra) is annyira van szüksége, mint rabbinak a maceszra, hisz ő intézi, tartja kézben a droghálózatot, embercsepézést, szervetlen kereskedelmet...ez mind az "állam"...a vallás ugyanez a ganédomb, az irányítástechnikum szerves része.
      - 2022. 11. 27. 08:55
      • H
        Kedves Imre! Csodálkozom, hogy nem jött le az irónia??? Pedig már a szöveget is úgy kezdtem. Természetesen abszolút tisztában vagyok vele, hogy egy ilyen ötlettől a maffionáriusok azonnal sikítófrászt kapnának. Egyszer ugyanis végre VALÓDI felelősséget kéne vállalniuk azért, amit elvállaltak. Megjegyzem technikailag gyönyörűen megvalósítható lenne: 100%-os bankgaranciát kellene nyújtaniuk, azt meg a bank csakis úgy biztosítaná, ha a "vállalkozó" teljes vagyonát betáblázná (ideértve a közvetlen családtagokét is). A 90-es évek elején az egyik olajmultinál kurvára megnőtt a leltárhiány - a töltőállomásokon az alkalmazottak loptak, mint állat mindent a készletből. Én javasoltam, hogy adjuk ki bérbe a töltőállomásokat vállalkozóknak, akik saját vagyonukkal feleltek a teljes készletért. Először elhajtottak, hogy mit képzelek: aki a .....multinál dolgozik az ....multiul él és hal és az ereiben a ...multi olaja folyik. Aztán csak nőtt a leltárhiány, úgyhogy végül ráálltak. 1 - azaz EGY - hét alatt azon a töltőállomáson megszűnt a hiány. De aztán jöttek be hozzám sírva az ott alkalmazottak, hogy szó szerint leverték a körmüket.... A vállalkozó a belét kitaposta annak az alkalmazottnak, aki csak egy 50 forintos csokit el mert csenni. Úgyhogy van - lenne - megoldás: csak ez rajtunk, mezei honpolgárokon kívül, senkinek nem az érdeke, tudom én ezt jól.
        - 2022. 11. 27. 10:53
        • Posta Imre
          Persze, hogy átütött, nem is neked írtam, csak ide címeztem, nehogy valaki félreér-cseh!  A helyzet az, hogy a legjobb megoldás erre a ganédombra a vasvella és a zanyaföld. Az alapok remegtek meg, szó sincs reményről, itt teljes pucolás kellene legyen, kezdve a zelittnél, de a következő rétegek sem jobbak. Most kezdtem nézni egy újabb lengyel sorozatot. 1983 a címe. Minden visszaköszön, ami van. Annyira látványos mára a nihil, hogy kezdem élvezni (csak más-képp), hogy amiről pofáznak az nincs, amiről meg hallgatnak, nem is lehet. A példádban a kulcs a "fel lel ősség"-en van. Na az már rég nem van.
          - 2022. 11. 27. 13:11
          • H
            <p>Sógorom - Isten nyugosztalja, fiatalon meghalt - már a 90-es években kikerült - kénytelen volt kikerülni - a "Nyugatra". Néha hazajött és azt mondta, hogy odakint csak a magyaroktól mentse meg az Isten. Kamionozott kint egy ideig külföldi cégnek és ha összetalálkozott magyar kamionossal, attól mindent kapott csak segítséget nem, ha kellett, és köszönetet meg végképp nem, ha ő segített nekik, viszont annál nagyobb irigységet a kinti fizetésére.Hozzá kell tenni, hogy a sógorom nagyon tehetséges srác volt németül, spanyolul és angolul beszélt kiválóan, és nagyon jó műszaki érzéke volt. Na, ez a sógorom mondta azt - élete vége felé, megkeseredve -, hogy ennek az országnak egy szőnyegbombázás kellene napalmmal, mert ez a nép menthetetlenül selejt. Azt hiszem igaza volt.</p>
            - 2022. 11. 27. 13:43
            • Posta Imre
              Már meg lettünk mi már axva, ahogy azt mondtad. Itt csak nyomokban van még pár ember, a többi meg  akkoriban sem ért egy kalap xart sem, most meg szóra sem érdemes. Bölcs felismerések. Gyermekeimet "okítom" arra, tudjanak különbséget tenni és ne higgyenek semmilyen látszatnak, magyarnak álcázottnak meg mégúgysem. Ritka közöttünk az ember, régi felismerésem ez. Folyamatosan fogyunk a hulladék meg terjed, mint a budapestis!
              - 2022. 11. 27. 13:57
              • H
                Egyetértünk. Pici helyesbítés: judapestis. Bocsi.
                - 2022. 11. 27. 16:57
  • Posta Imre
    Na most híttak a rendőrök, tőccsem a zsidó gps-t..., mondom, nem tőtöm, mert egész éjjel úgy is rajtam van, mert ha nem csatolom direktben, 8 -10 percenként zúg és folyamatosan villog pirosan, mintha nem is töltene. Olyan, mintha az aksija már nem venné a töltést. Mondta,m, legutóbb a kollégáival annyiban maradtunk, tudják, hogy valami nem jó, talán épp az aksi és ha majd teljesen elromlik, cserélik. Úgy látom ezek sem beszélnek egymással, vagy fölöslegesen. Nagyjából ilyen a rendszerhiba is.

    Na, ki is jöttek házhoz, megnézte a járőr, hogy minden rendben, külsérelem nincs, most, hogy a központban nyomtak egy resetet, veszi is a töltést. Már ez a sokadik ilyen. Két napig úgy tűnik rendben, aztán mégsem. Kérdeztem, Pinyót és a kis maffiaközegét mikor szedálják már le? Hümmögött. Tudnak ők mindent és szégyellik is.
    - 2022. 11. 26. 17:34
  • J
    https://www.veol.hu/orszag-vilag/2022...nagy-resze
    A köztársasági elnükünk Ukrajnában segítséget ígért 10000 tonna gabona kiszállításához az éhező népeknek.
    Kiváncsi lennék, hogy a magyar támogatással történű kiszállítás valóban a szegény afrikai országokbe megy-e, és nem a fejlett nyugati államokba, az USA-ba.
    - 2022. 11. 27. 15:44
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (2)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %