Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
1983-84
Ez egy matematikai számsor...helyett egy lengyel film címe. Ne nézzétek meg! 1983 a címe és nyilván Orwell-re utal. Utópista, poszkomcsi Lengyelország egy összeesküvők tik-tok szolgálati robbantássorozata után kiépítik a teljes diktatúrát és a "demokratikus ellenzéket" likvidálják gyermekeiket (akik elég kicsik még) nevelőszülőkhöz adják, hogy jó "kommunisták" legyenek...nagyszabású, széles vásznú mozi a mai jelenésekre hangolva, vietnámi (nem kínai, de ugyanaz) maffiával, régi arhívumok digitalizálásval, tények felkutatásával...szóval olyan "pintér sándoros"  belügyes és kommunista hatalomátmentéses, CIA-s történet. Ébresztő film. Végül a forradalmárokat (lopott gyerekek) szerencsésen mind leölik (vagy nem) és az összes gazember (aki persze lengyel hazafi) megússza, de ott marad nyitott a kérdés, hogy a lengyel haderő tábornokának sikerül-e katonai puccsal megdönteni a rendőrállami terrort?

Jó kis dilemma? Nem akar a nyugatista liberális birodalomban élni a generális. Van benne moszad, oroszok csak, mint fenyegetés és kiderül, Lengyelországnak van atomtöltete pár. Ezt eladná Iránnak, olajért cserébe. Dobzse film, tiszta realitás. Nem is értem, mire való a valóság, ha már ilyen remekül digitalizálták a fikciót? A robbantásos történet egyébként Putyin hatalomra kerülésének körülményeire utalhat és érdekes momentum, hogy a CIA az egyházon keresztül jutott el a megkeseredett, sorskivetett "forradalmárok" beszervezéséhez.

Apropó, szemléztem egy anyagot a jelenlegi "ukrán-orosz" és világhelyzetről és ott egy nyugger FSZB-s ezredes elmondja, hogy mindenki összeesküvés elméletezik, miközben a tik-tok szolgálatok maga az össszeesküvés gyakorlat, azért vannak tartva, hogy mindenféle aljasságokat s "törvénytelenségeket", gyilkolászást, zsarolást, cselvetést, forradalmat...összehozzanak a megrendelőknek. És pont! Persze a szolgálatok az ügyészség , rendőrség, bíróság is...nincs kivétel, teljes a pókhálószövet.

Ja, a szaki Putyin bukását jósolja, mármint azt, ebből nem jöhet ki már jól és tartói nem eresztik egyelőre. Fura nem? A geostratégiáról egy szót sem szólt, pedig ott van az eb elhantolva.

Az 1983-as lengyel sorozat zárómozzanata, mikor a stadion alatt lévő főhadiszálláson az "ellenállók" kiötlik, meghekkelik az új "netes" hálózatot, melyet azért hoztak létre és azért reklámozzák, mert mindenkit megfigyelnek, lehallgatnak általa, de ők ott beolvassák a híreket, hogy ezek mind hazudnak és a Párt az "ellenség" kezében a fegyver...., na akkor ütnek rajtuk és lövik agyon a bandát. Köztük is van ügynök és olyan "rendőr" is, akit próbálnak "átállítani", bizonyítva neki, hogy ő is örökbefogadott, a szüleit ugyanúgy megölték, mint a többiekét, vagy száműzték máshová és ott börtönözték be. Na ez a gyerek, persze mikor rátörtek a bázisra, simán leöldöste azokat, akik fel akarták ébreszteni! Mi ebből a tanulság? Semmi!

Lengyelországban puccs készül? Mogyoróországban puccs van folyamatban? Lehet feltevődik a kérdés ott is, létezik-e lengyel állam? Lehet nincs is! Lehet, most lesz csak létrehozva megint, mert a filmben is már második köztársaságot említenek, no de összeesküvés és erőszak "alkotta" meg a rezsimet (állam). 

A Putyin-tematika is érdekes. A szolgálati közeg Pandórát és szelencéjét emlegette, mikor jelezte, hogy 4 új tagköztársasággal lett gazdagabb a föderáció. Azt mondja: mi van, ha a többiek is függetlenek akarnak lenni? Nemrég tettem be ilyen térképet, ahogy a nemzetiségek autonómként vannak színezve és nem nyúlt mellé. A teória az, hogy a mostani "államiságnak" nevezett cionista összeesküvésen alapuló territoriális és gazdasági...politika képződmények igen kérdésesek, tehát létre kell hozni most már olyat, ami nem kérdéses. Ehhez kellenek az emberek, vagy legalábbis a csőcselék. Új szerződés, vagy Új testamentum? Most teregetik, hogy Ukrajna nem létezik, Izrael nem létezik, Németország nem létezik.., de ami van, az elég fostosul mutatja magát. Valaki felemlegette a Rammstein A-DIE-U számát, aminek klipje igen mátrixosra sikeredett és az egyház, rabszolgaság, bioelem és egyéb kérdéseket feszeget, végül a forradalmárok (zenekar) a nagy igyekezetben és kereszttel a mellükön csak kilehelik párájukat, nyitva hagyva a kérdést, vajh ezt a csürhét érdemes felszabadítani? A válasz egyértelműen NEM! Az 1983-as film tábornoka mondja: az embereket meg kell védeni önmaguktól! És úgy is lett!

Feltettem cikkbe az Ukrajna nemlétezéséről szóló írást. Érdekes összefüggés ez a mi ügyünkkel kapcsolatban, vagy a MN cikkeihez márten, ami arra utal, hogy postaimre szellem hatja át az államtagadókat. Ezek szerint Orbánt és Putyint is áthatotta már, sőt Dobrev is az én kottámból játszik? Jó tudni, megyek is gyónni a pápához, aki ő-szintén zenész. 

Készülnek elő a perek, ha igaz. Na, mire mi is odajutunk, hogy szabadkőműves cionvezérelt ügyészek a korrupt bírókkal leegyeztetik a Rajk II-t, minden médiumot föl kell készíteni postaimre szellemének hatósugarára. Ez ilyen! Mosoly)

Tudom, tudom, Szecsei és Toró beszélgetés. Nem néztem meg. Lassan már nálam is kilincselni fog Lacika, hogy interjúzzunk, vagy mi lesz? Annyira postaimre szelleme hatja már át, csak ő ettől még a "hatalom embere", elvtársak és arra jó, hogy bizonyítsa, mennyire semmit nem ér a nép és az ő nagy ügye és elköteleződése. A magyarok ostobák, ahogy a többi népek is. A tik-tok szolgálati ezredes ebből sem csinált tik-tok-ok. Ez tény, lehet el nem fogadni.

Igen sok halálról kapok hírt a "nemattólvan" kategóriában és ezek nyilvánvaló módon oltottak. Mit kezdjek vele? Hullhatnának már a bírók, ügyészek, rendőrök, politikusok is, vagy legalábbis lehetne reklámozni, hogy bírják a 18 fokos ájert - ahogy az ismerősöm mondja.  Hátha a maradék csak rácuppanna az értelemre..., de nem fog. Nem képes. Lényegében semmi jelentősége.

2023 januárjától egyre többen számolnak erős "recesszióval", munkanélküliséggel...és ahogy olvasom, Viktorék jelezték, bevásároltak gázból. Könnygázból, vélhetőleg államellenes demokratikusan alkotmányos sétálgatók oszlatására készülve, vagy nem? Tetszik nekem ez a katonai puccs, amiben benne vagyunk már pár éve és minden rendben van ezzel így. Cionista összeesküvők minden kulcspozícióban. Tik-tok szolgálat...mi lesz itt, ha egyszer beüt a mennykű!

Már lassan két hete megnőtt a vérnyomásom, fájlalom a fejem. Asszonynak es! Ma mondja, lehet ez a vacak zsidó gadzsetet aktivizálták, had sugározzék! Nem tudom. Tény, az ügyészség 23-án küldött feladványt, mehetek a lefoglalt többi PC tartozékért, adathordozóért, amit Mátétól vittek el és persze nincs rajtuk semmi, de úgy veszem, szülinapi ajándéknak szánták, jelzésnek. Tudják ők, hogy ők a bűnözők, ők és csakis ők és a persze a bűntársaslik az állammaffiában - az ismerősöm szerint. Szerintem nagyon rendben van ez így. Kerüljön a flexínre minél több lelki-szellemi nyomorult, aki a közigazgatásban ingyenélősködik! Lehessen látni őket, névvel, címmel...ne keljen aztán annyi kérdést feltenni, ha nagy "Black out" után beköszönt az új világrendetlenség.

Ne feledjétek: szombaton (dec. 03) meditáció nálam. Jelentkezni: doki.bubo@gmail.com

Legyetek jók és ne dobáljátok kővel a Holdat!

Hírek Galéria

Image #396
Image #394
Image #395
Image #397
Image #398
Image #399

24 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • H
    Milyen érdekes, hogy a közelmúltban - mármint a nagyon közel múltban, írhatnám, hogy a napokban - a zusa és a zorosz tictok-szopg-állatok egyeztettek egymással az u krajina-i kohn-flick-tuss-sal kapcsolatban. Szépen leültek és fehér asztal mellett megbeszélték, hogy hogysmint, mintahogy, hovatovább és satöbbi.
    A sok baromállat kretén meg megdöglik a fronton EZEKÉRT???
    Ha egy nap mégis a víz lesz a zúr, valszeg elsőként ezeket a spermahajdereket kell levezetni a dunapartra és ólommaggal a fejben megúsztatni mindet igenyöst a Fekete-tengerig.
    Merthogy a Ge-CIA szerint azt, ami a feladatuk lenne - hírszarzás - 97%-ban nyílt forrásból szerzik, és csak 3% marad Bond, James Bond - nem keverve, rázva - parancsnokra...
    Szóval akkor minden más csak tömény szarka varrás, amivel elütik az idejüket.
    - 2022. 11. 29. 12:58
    • Posta Imre
      Hess, mikor rádöbbentem az ügyeim kapcsán,  hogy minden "út" a titkosszolgálato-kóhn keresztül vezet, sokkal egyszerűbb lett a világlátásom. Azóta nem szemlélek, hanem látok. Sok fájdalommal jár, mikor felfogod, hogy semmi nem az, aminek látszik. Azért is "vicces", hogy bohóckodnak a rendőr-ügyész-bíró-politikus...közgazdász-pszihológus banda, pedig szakmájuk alapból el van qrva, gyurcsányosan. Ma már csak az zavar néha..., de tudod mit, az se zavar.
      - 2022. 11. 29. 15:45
      • H
        Igen, én Neked köszönhetem, hogy ma már sokszor - még nem mindig és mindenkor, de alakulok - tisztán látok.<br />Ez pontosan így van, ahogy írod.<br />Átéltem én is, hogy a valóság mi és az min keresztül és hogyan működik - vegytiszta törvényi tényállás ellenére is. Magyarán a gazság-szolgáltatás végig az eljárás során simán figyelmen kívül hagyta a törvény követelményét egy tényállás megvalósulásához. És a tényállási követelmény teljes hiányában történt az ügy elmeszelése. Matematikailag: ha 9-hez az kellett, hogy 3+3+3, és közben nem volt csak 3+3, ők simán odavették a hiányzó harmadik 3-at is. Minden bizonyítás nélkül. Csak mert az ügyben a mai napig itt működő "szovjet" vonal érdekeit sértette az ügyfél.
        - 2022. 11. 29. 16:11
      • Posta Imre
        Már azt is megkérdőjelezem, hogy megkérdőjelezem. Minél többrétű ismeretekre teszünk szert a "világról", mit érzékszerveinkkel és tudatunkkal feldolgozni lehetséges, úgy annál bizonyosabb, hogy meg kell kérdőjelezni mindent és ebben biztosnak Lenin. Uljanov (novák) vagyok még a pályán, a setétben tapogatózom, elég pontos találatokkal. Az biztos, hogy ha itt valakik igazságot, rendet akarnának, olyan takarítást kellene csinálnia, hogy ..., ja ha sikerül meg is lesz az a pucolás. Puccs lesz, vagy így vagy úgy a puccsolók is meg lesznek baxva, mégpediglen demokratikusan. A példád szerint úgy van most, hogy az 1-ből is csinálnak simán 10-et, vagy 100-at is...csak nulla kérdése és mivel ezek azok, bármennyit hozzád adnak, csak 1-esük nincs hozzá, ezért kellünk még.
        - 2022. 11. 29. 18:16
        • H
          Reggeltől estig nyomatja a kormánymédia a "gurulódollár-témát", és ugyanazt a 3-4 riportot hozzá, de minden este, feszt'. Nemhogy a könyökömön jön ki, de az őrület jön rám, ha csak meghallom. Túl azon, hogy Makiszar ráadásul még csak nem is sértett törvényt, mert nem pártja volt, hanem mozgalma (nőnapon a cucilizmusban mondták, hogy: "Elvtársnő, végezhetek mozgalmi munkát az alapszervében?"...), ezzel messze nem akarom Makiszart védeni, de jogilag ez látszik Lenin. És nyomatják és nyomatják. És elgondolkodtam, hogy mi a faszé'? Aztán illuminálódtam...: hát bazmeg el kell terelni a figyelmet a rettenetes fingflációról, ami egyes, alapvető termékek (trappista sajt) esetében már 300 - HÁROMSZÁZ - százalékos!!!!!!!!!!!(1 év alatt a háromszorosára drágult!!).  A múlt héten a lidliben véletlenül volt csirke farhát, 1 doboz 299.- volt, és olyan, hogy gyakorlatilag csak csont volt, már a bőrt is leszedték róla - tudom, a farhát a legalja mindennek, de elvileg jó kis levest lehet/ne csinálni belőle, és mint nyögdíjas mi a fasznak zabálni??, de ilyenből még a kutyának sem lehet semmit sem alkotonni. Szóval megy a tömény átverés, átbaszás, propaganda, hazudozás - másnap a pénztárnál meg a realitás.
          - 2022. 11. 29. 18:50
          • S
            A hiperinfláció által szépen visszafolynak az emberek megtakarításaik tartalékiak, van még pénz megy a gazdaság, nincs gond. :)
            - 2022. 11. 29. 19:42
        • Posta Imre
          Hess, átérzem a göebbelsi retorikáját a propagandhistáknak. Ez megy ám a macinál, Kanában...és működik. Akinek nem tetszik, Gulág, átnevelőtábor, börtön és simán leölik. Jó jel az a ballibernyákoknak. Vagy nem? Esetleg minden gondolkodónak? Aligha. A dollár és a "baloldal" nem ezért érdekes, hanem azért mert a dollár, mint téma hangzatos, vagyis éppen most szabadulnak tőle "Keleten", ha igaz. A téma nem számít, a szavakra kell figyelni. Kulcsszó: dollár, usa, hazaárulás...a köztük lévő űrt kitöltik bármivel. Sok mindenre jó ez. Pl. szabadulni kell a dollártól. Ha megszorongattyán egymást, ez is köhög, az is. Lökés-ellenlökés. Nemzetbiztonság? Nyilvános titkosszolgálati jelentés? Kulcsszavak. Még kiderülhet, hogy a fidesznek vannak guruló sékeljei, rúbeljei, yüanjai, eurója, fontja, dollárja, csak sokkal-sokkal több, igaz nem az övé, de "fekete kasszát" üzemeltetnek az ellopott pénzekből, visszaosztással. Ha nagyon piszkálják a témát, Gyurcsány is csak előkapja a dossziét. Tehát, ha nem egy csapatról volna szó, így tennének. Ez csak porhintés a népnek, mint a 2006-os "elszámoltatás". Ha le akarják leplezni a "fideszt", akkor túl kell feszíteni a pénzes kérdést és a kellő időben MZ/X vagy valamelyik cia-s közelije kiböki, hogy a fideszt ki finanszírozza, milyen számláról és az miért nem "állami", vagy ha "állami", akkor miért használják "magán célra". Ne higgy a látszatnak! A nép barom. Nem tud, nem fog harcolni semmiért, fingja sincs róla mit jelent maga a gondolat, elképzelni sem tudja, de készülnek a filmek, bemutatják a molotov-koktél elkészítésének módját...és most kapott védelmet a kúria vezetője is, mert lassan védeni kell őket, de mitől is? Miért?  Érdekes, mikor egy rendőrnek látszó kicsavarja a kezed, kitöri az ujjad...és válaszul pofán vered, az hatóság elleni erőszak...de ő simán túllépheti a "hatáskörét", és ezt csinálták mindig is. A legveszettebb, legpszihopatább bűnözők mindig is "állami" megbízatásokat hajtottak végre, sokszor magas pozícióban és jutalom volt a részük. Zömök teljesen egyértelműen köztörvényes. Várjunk csak! Milyen "állam" az, ahol bűnözők az állam-hatalom képviselői? Várjunk csak! Nekem mindegy, ki mit gondol..., de nem véletlenül mondom már jó ideje, hogy vége van az emberiség-projektnek. Elfogyott az Ember és ember is alig van már. Ami van, valami szarszerű massza, testi-lelki-szellemi ipari hulladék.
          - 2022. 11. 29. 19:37
          • H
            Igen, Öregem, ez így van, ahogy írtad. A feleségem még képes nézni az esti hülyítőt én már képtelen vagyok rá. Le is tiltottam, hogy akármilyen politikát mondjon nekem, de kezdi már ő is capisci... A példa lehetett volna ezer más is. Ezek ott kompletten és en bloc bűnözők. Mindegyik, tökmindegy melyik "oldalon" áll - áll a faszom!! (sajnos már az sem igazán...:))))))- megjegyzem ezt úgy, ahogy a 30-as évekbeli színigazgató mondta, amikor a "szereposztó díványon" kudarcot vallott, hogyaszongya: "Na, egy gonddal kevesebb.":))))))))))))))) - szóval valójában az "A tanú" c. filmből a börtönőr mondása igaz: "Egy brancs maguk. Na tűnjön el míg szépen van!" És igen: itt már eleve halottnak született, de még mozgó zombik vannak csak. "Meg vagyunk már mi axva mindörökre."
            - 2022. 11. 29. 20:08
            • Posta Imre
              Megtiszteltetés! Fordítva ültettek egy döglött fekete bárányra hullákat és közben azt szajkózzák: Ébredj föl! Ezek? Tegnap beszéltem egy fiatallal, aki az utcába tévedt, miközben az út kövét csákányoztam. Segítségem is volt, hála érte, hogy vannak jó emberek. Ő állapította meg, hogy előtanulmány ez a Gulághoz. Na, a fiatalembert ismerem gyerekkora óta. Mondja, éppen nemrég hagyta ott a céget, hogy saját lábra áll, de már látja, hibázott. Nem olyan idők jönnek, hitele van..., azon skubizik, elhúz innen a csába...az apja is azt mondja, ha fiatalabb lenne és nem beteg már rég eltűnt volna, azt is bánja, hogy egyszer visszajött. Na, eljutottunk odáig, hogy kimondta, ha nem marad más, harcolni kell, nem hagyja magát csak úgy leöletni. Mondok: dehogynem..., ti már katonák sem voltatok, de lesztek és mehettek ölni bármikor, narancsra. Ne volt felcsigázva a gondolattól. Pedig ez megy a maciéknál is, mozgósítás címszó alatt, nemzeti öntudatra ébresztés lózungok össztüzében. A gond ezzel annyi, hogy az értelmesebbje (a ritkább) látja hogy előbb odahaza kellene kipucolni a maceszlelőhelyekké vált Kreml-t és holdudvarát, de mivel az FSZB is Moszaddá vált sikeresen, így valószínű, hogy a kínaiaknak kell ezt is megoldani, persze csak azok után, hogy a saját triádos moszad-párt csicskáikat is leszedálták. Ez pedig nem fog menni, mert összedől a "világgazdaság", ugyanis- ahogy azt helyesen deklaráltad- ezek mind egy szálig de fuckto bűnözők és a "politika" maga a bűnözés már nagyon rég, nagy tételben. Bűnszervezet tartja "életben" a látszatát annak, hogy a "világ" igazságos, vagy jó...meg ilyen badarságok.
              - 2022. 11. 30. 08:16
  • Posta Imre
  • H
    Bocs a Mutti KGB-s igazolványa telitalálat, abszolút hihető!
    - 2022. 11. 29. 15:35
    • Posta Imre
      Nem tudom, de logikus és sokat hallottam, olvastam mindenféléről. Putyin Stazi igazolványát is véletlen találták meg. Nem látni rajta pecsétet, lehet nem evett rajta zsírosdeszkát senki.
      - 2022. 11. 29. 18:21
  • mentsvar
    milyen csodálatos a magyar nyelv. Csőcselék, csöccsel ék. Vagyis, csöcs nélkül semmi, üres. Csak a külcsín. csőcselék definíció: a gyerek simán leöldösi azokat, akik fel akarják ébreszteni!
    - 2022. 11. 29. 19:15
    • Posta Imre
      Csöcs és "ellés", vagyis csecsszopó. Gyerekek, olyanok, akik direktben függenek valami "köldökzsinórtól" és elemi szükségleteiken keresztül közvetlen befolyás alatt állnak, manipulációs hajlandóságuk 100%. Cső-cselek. Kel-e-csöcs? Csöcsre venni, pöcsre kapni...palira venni...., jó, csak morfondíroztam.
      - 2022. 11. 30. 08:21
  • A
    Igazatok van , egyenlore majdnem minden frontvonalon " ok orr hosszusagu " elonyben vannak , es tamadnak minden iranybol . De ez meg csak reszeredmeny , sok huza-vona van meg hatra .
    - 2022. 11. 30. 08:07
    • Posta Imre
      Elég sajátosan szemléled a tik-tok szolgálati tevékenységet (bűnözést). Semmilyen huza-vona (zazrivecz) nincs, nem volt és nem is lehet. Sima átmenet a szarból a fosba. Nézz szét a szolgálati közegben. Látsz ott embert? Na ugye! Nem láthatsz, mert nincs. Logikus, mert nem is lehet. Persze, sokan megélhetés miatt és a többi..., de a szívük..., na a szívük az halott. Az értelmesebbje ott is tudja, hogy ezt az egész ganév-bombot velük együtt kellene eltakarítani. Már csak azért, mert a régi beidegződések miatt nem lennének képesek másképp gondolkodni és tevékenykedni, de meg se önbizalmuk, sem akaratuk nincs ehhez. Ezért nem lehet kilépni ebből a spirálból. Nem képesek. Erre csak egy megrázkódtatás veheti rá őket. A papok nem hisznek már, de tudhatják, hogy nincs isten abban a formában, ahogy itt hirdetik, sem nemzet, sem öntudat..., csak a látszat fenntartása, de az is egyre hitványabb lábakóhn áll. Annyi keserűség gyűlt föl az értelmesebbekben, hogy őket már nem veszed rá semmilyen "állam" létrehozására, sem abban való részvételre. Tudják, hogy ezzel a hitvány közeggel nincs mit kezdeni. Na, ezért kell a háború, de már ahhoz is túl késő van. Putyin (vagy az alteregója) elismerte, korábban kellett volna a háborút megindítani. Lehet. Én sem hiszek "neki", mert nincs mit és nincs kinek. Ez nem cinizmus. Pragmatikus megközelítése a xarkupecnek. A teljes törlés az egyetlen alternatívája a testi-lelki-szellemi megújulásnak. Na ez nem az én, vagy "mi" kóhnpetenciánk, viszont xarból várat, nemzeti híg takonnyal megloccsintva...ez már rég undorító. Ne mentegesd a szolgálatokat. Mocskos buzi mindegyik és szerintem még finoman fogalmazott az ismerősöm.
      - 2022. 11. 30. 08:42
      • A
        Igazad is van , sajnos a hatalom meg alacson szinten is reszegit , es meg az egyebkent rendes embereket is a sotet oldalra osztonzi. De nekunk minden korulmenyek kozott becsuletesnek kell maradni , meg akkor is ha nagyon fajdalmas . Marpedig a jovotlensegbe mutato mai kep mindenkinek gyotro remalmokat okoz . Az emberek igazi kincse a jovoben valo hite , amit el akarnak venni tolunk . Meggyozodesem , hogy ez nem tarthat orokke,nehez lesz , mert a fekete leves meg hatra van. De ez a vihar is el fog mulni egyszer.<br />Mellesleg, mint sajat tapasztalatom a legjobb vernyomascsokkento a fokhagyma napi ket gerezd fogyasztasa . Az igaz , hogy budos es legalabb ket het amig el kezd hatni , de tartosan hatekony. A magas vernyomas alattomos ellenseg , es nagyon komolyan kell venni. Tedd amiben oromot latsz es ne hadd magadat felboszantani . Ez ugy valosithato meg , hogy amikor erzed amikor valami haragra lobbant , eszre vedd magad , ha kepes vagy eszre venni az indulat mozgasba lenduleset akkor ez magatol elparolog.
        - 2022. 11. 30. 09:47
      • S
        Kitiltott fórumtársnak volt a dilije, hogy miért kell szenvedni, miért van a szenvedés...
        Dark c. sorozatból.
        Az emberek különös teremtmények. A tetteiket a vágy irányítja, természetüket a fájdalom alakítja. Akármennyire is el akarják folytani a fájdalmat, visszatartani a vágyat, nem tudnak szabadulni attól, hogy ki vannak szolgáltatva az érzéseiknek. Amíg tombol bennük a vihar, nem találnak békére. Sem az életben, sem a halálban. Napról napra mindent megtesznek amit kell. A fájdalom a hajójuk, a vágy az iránytű.

        Olvas az ember szépirodalmat akkor láthatja, hogy az embereket a fájdalom a nyomorúság nevelte és a keményebb hatalmi idomítás. Most olyan világot éltünk, hogy a gyeplő belett dobva a lovak közé, hogy mindenki megmutassa valódi természetét hitték, hogy nem lesz következménye.
        Kevés az olyan ember aki tudja kezelni a vágyait és a fájdalom, szenvedés ráhatás nélkül is emberséges.
        - 2022. 11. 30. 10:35
  • Posta Imre
    Ajaj, ha ez egy bűnszervezet, mi a többi és mióta? A háttérintézmények és a szabadkőműves cionista összeesküvés képvi-sellői mindenhol, mindenben ott vannak. Medve ne tudná? Nyakig benne vannak ők is. A helyzet az, mindent fel kell oszlatni és ugyanolyan fosadék anyagból és mocskos kézzel másikokat alapítani, hogy minden mehessen a régi módon, de persze mindenféle számonkérés és megtisztulás nélkül.

    Medvegyev: a NATO-t mint bűnszervezetet fel kell oszlatni

    2022-11-29 18:54

    Dmitrij Medvegyev volt orosz elnök, a Biztonsági Tanács elnökhelyettese a Telegram-csatornáján reagált a NATO-főtitkár bukaresti kijelentéseire, amely szerint Ukrajna független szuverén államként fog győzedelmeskedni.

    Medvegyev előrelépésként értékelte, hogy a főtitkár egy szót sem ejtett Ukrajna területi integritásáról. Szerinte Ukrajna erősen lecsökkentett határokon belül szuverénen ül majd a tárgyalóasztalhoz.

    A NATO arrogáns törtetői mindig könnyen elfelejtik a világ szuverén országaiban végrehajtott államcsínyeket, a megbuktatott, törvényesen megválasztott államfőket és a megölt civilek – idősek, nők, gyerekek – tízezreit. A fegyverszállításokról mindenféle söpredéknek, állati söpredéknek és szélsőséges rezsimeknek – közölte.

    Végtére is, a NATO megalakulása óta többször is bebizonyította, hogy pusztán zárt, vállalati jellegű, egy csomó angolszász ország és lakájaik érdekében cselekszik. Ugyanakkor a világ lakosságának nem több mint 12 százaléka él a NATO országaiban – írja Medvegyev.

    A civilizált világnak nincs szüksége erre a szervezetre. Bűnbánatot kell tanúsítania az emberiség felé, és mint bűnszervezetet fel kell oszlatni – írta Medvegyev.

    Utóiratot is írt a volt orosz elnök: Ha a NATO, ahogy Stoltenberg utalt rá, NATO személyzettel együtt Patriot-rendszerekkel látná el a kijevi fanatikusokat, akkor azok azonnal a fegyveres erőink legitim célpontjává válnának. Remélem, az atlanti impotensek ezt megértik.
    https://oroszhirek.hu/medvegyev-a-nat...-oszlatni/
    - 2022. 11. 30. 08:57
  • G
    "Soha ne kövesd el ugyanazt a Butaságot kétszer, hiszen végtelen a választék"
    B. Russell

    A Butaság nem válogat. Nincs tekintettel korra, nemre, fajra, iskolázottságra, gazdasági, pénzügyi állapotokra.
    Most, hogy az emberiség száma elérte a 8 milliárdot, elérkezett a magából kivetkőzött tömegember, a Butaság korszaka.
    A néhány éves kovid korszak volt a vizsga, ahol a legtöbb, a döntő többség, jelesre vizsgázott az egyetlen tantárgyból: a végtelen butaságból, hülyeségből.
    A mai ukrajnai háború már csak folytatás. A hazudozás, leépülés, elszegényedés, infláció, elbutulás gigantikus lett, még a régi megszokotthoz képest is. (és az se volt kutya)
    Nem az atom fegyverek jelentik az igazi világ végét, inkább a reménytelen elbutulás, elhülyülés ..........
    - 2022. 11. 30. 12:14
  • J
    https://www.novinite.com/articles/217...rocrime%27

    Újabb bűnnek számító cselekedet az EU bűnlistáján
    - 2022. 11. 30. 15:22
  • zorg8407
    Ha már "Rámastájn" analógia és szimbolika: https://www.youtube.com/watch?v=NeQM1...eQM1c-XCDc
    - 2022. 12. 02. 21:28
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %