Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

A kormány... nem találta meg a "kulcsokat" (Matolcsy)

A kormány... nem találta meg a "kulcsokat" (Matolcsy)
Nem viccelek, a kacskaszemű mondotta ezt az elmúlt 6 hónapra és a válságra hegyezve a zőszödi beszédet. Apropó, Őszödön ott van még a "kormányzati" zsidó-átnevelőtábor? Mert akkor lehet megvannak, csak nem violinban, hanem héberben kell olvasni! - az ismerősöm szerint. Ez a "kulcs" olyan ismerős nekem. Ja, megvan, 2021. 09.11. Kulcs...AH, TEK, ügyéssegg, kamu pszichiátriai profilozás, börtön, iratismertetés és vád nem emelés, miközben a bíróság tartja magát a cionista összeesküvésben való aktív részvételéhez- ahogy az ismerősöm jellemzi a helyzetet.

Jó, tudom, én sem vagyok erre már kíváncsi. Egyelőre úgy néz ki, megmarad a kezem. Annyira hajlik már a szentjobbos ujjperecem is, hogy gyorsban leírhassam, mi történt. 2022.12.02. du. 2 órakor pontban a kinti körfűrészen daraboltam fát. Egy hónapja cseréltem lapot a fűrészen, nagyon éles, finoman vág és ez szerencsének mondható. Az utolsó vágásnál tartok, mikor, szinte érthetetlen, mintha a karom meglökte  volna valami "erő" és belekapott a fűrészlap. Már rég nem használok kesztyűt, mert veszélyes és sikerült azonnal visszarántani a karom (azt mondják benn a sebészeten, ilyenkor sokan a fűrészlap után kapnak, megpróbálva, megállítani azt). Nem fájt, de éreztem, nem csak megkarcolt, hanem megütött. Láttam a nyílást és a csontokat, szétnyílt porcot. Pont ott nyitotta szét a jobb hüvelykem, ahol 3 éve a mágnestalpas koronafúró kicsavarta és eltörte, de akkor nem mentem a sebészetre. Sokáig gyógyult és nem is bírtam már rendesen használni, nem hajolt hátra a szokott módon és éreztem, hogy ott van egy törött porcdarab, ami betokosodhatott. Na, pont ott szedte most szét a gép. Így is, úgy is műteni kellett volna. Most megtörtént. Hívtam Verát, Marci akkor ért haza az iskolából és hívtam a rendőröket. Nem vették föl, de visszahívtak. Ki is jöttek. Vera megtudta, hogy a Merényi az ügyeletes, így ültünk kocsiba és mentünk. Mivel már akkor 3. napja nem töltött az izraeli megfigyelőállomás a lábamon és ezt folyamatosan jeleztem a központnak már 1,5 hónapja..., így végül több lefetyelés után a Merényibe is kiküldték a járőröket és végig ott kucorgott egy rendőr velem a kórterem előtt. Műteni kellett, a lap átvágott két inat és majd kell egy kis rehab, hogy újra tudjam használni, ha összeforrt az ebcsont. A kórházban rendben volt minden, szakmailag, emberileg megtették - ahogy érzékeltem- ami tőlük tellett. Két idős férfi közé kerültem. Maradandó élmény a kikötözött, néha delirált állapotban lévő, katéterezett, magatehetetlen jövőt látni. Az biztos, nem akarom így végezni az "elfekvőben".

Vasárnap ebéd után kaptam zárójelentést és hoztak haza a rendőrök. Nem fáj, de érzem, néha sajog, zsibog és ma már át kell kötözni a varrást. Védőgipszben van tartva, nehogy szétszakítsam az összefoltozott szöveteket. Amint hazaértem a már "halott" lemerült lábhallgató készülékre tettem a töltőt, de ennek az lett a következménye, hogy onnan kezdve 8 percenként erősen bevibrált és nem hagyta abba éjjel sem. Na, éjfél előtt csak felhívtam a kapitányságot, hogy ez így nem fog menni, mert a kórházban sem aludtam 2 éjszakát és az, hogy 8 percenként a sípcsontomra ráberreg a vibrátor, nem élvezem és ez így kínzás. Persze eddig úgy volt, nincs cserekészülék. Mondom, levágom a faxba és elmegy a qva anyjába a sok felelősséget nem vállaló rendőrtiszt is. Rohadt zsidó bagázs...meg ilyenek mind ment a magnóra. Na, aztán valami megoldás csak lett, mert még egy darabig vibrált, aztán elájultam a fáradságtól, majd egyszer-egyszer még megriadtam a vibrálásra, végül kimúlt a gép (vagy lekapcsolták). Tegnap délelőtt jöttek a járőrök, bevittek a miklósi kapitányságra készülék-cserére. Most olyanom van, mint Áronnak és Emőnek. Magamnál kell tartani a 2 részes zsidó szerzeményt (lehallgató készülék). Már párszor bejelzett, hogy elhagytam a GPS körzetet, úgy, hogy ott volt a zsebemben. Emő azt mondja, szokták így nyomogatni, mert erre élveznek el a hímszajhák, ahogy az ismerősöm mondja. Elég sok rendőrrel találkoztam pár nap alatt. Mindegyik tudja mi van, nem beszélhet. Pontosan tudják, hogy a zsidó-cigány maffiának "dolgoznak", még csak vitatkozni sem akart egyik sem. Szégyellik magukat. Tudom ez már rég nem segít senkin. Most egyébként megkeresik a 300 ezret is, de másodállással ennek a dupláját is összehozhatják. Szóval, nyugi! Nem állnak sehova és a parancsot, ha kell végrehajtják bármilyen "nemzet" és "nép" ellenében is nem gondolkodva. Ne aggódjatok! Ők nem fogják a főnökeiket sem letartóztatni, sem ... Csak úgy mondom. Jó hír, hogy egymásért sem állnak ki és tudják, nem számíthatnak a másikra, főleg a vezetőikre nem! Szemtanúja voltam a váróban, amikor a helyi rendőrök egy garázda elemet kísértek be vizsgálatra, bilincsben. Egyikük nő volt, csinoska. A garázda ittas volt, de végül kezdett tisztulni és nagyon pofátlanul beszélt a járőrrel, szexuális ajánlatokat téve neki. Férfi társa csak zavarodottan mosolygott ezen, mi meg nyíltan hahotáztunk. Persze, ha én lennék rendőr, lehet nem így alakul a ficsúr viselkedése, de meg kell hagyni, amit mondott, az igaz. Bolond az, aki most még rendőr! 

Irány a honvédelem! Megy a toborzás, lesz pénz és a hullazsákokat, koporsókat is gyártják. Írtam, puccs készül, mármint a puccsiták megpuccsolása készül okosban, tik-tok szolgálatilag.

Emlékeztek a Taxis blokádra? Rendszerváltás-Taxis blokád megvan?  Film is volt most Antallal és Gönczel.  Üzemanyagár? Hiány? Persze van, de mesterségesen nincs. Csak úgy mondom. Készülnek szépen elő a következő felvonulásra. Ügyesek ezek a turáni kipások!

Apropó, most jelentették be, hogy van Turul-házi leszármazott Judapesten, a genetikáját leadta vizsgálatra, de még nem tudják kijaz! Meg vagytok mentve! Köves rabbi elintézte nektek ezt is! Az idióták! Sokan meg örülnek, hogy "van". Mert ez így megy az istenkirály-császárságban! Add ki a genetikád és máris küldjük a Moszadot, vagy FSZB-t...és ..., opsz, elvitt a kovid, kiestél az ablakon. Turul-ház? Repülj innen olyan messze, még a nyomodat se lássák ezek! Maradj tik-tokban, ne csináltass kovid-tesztet..., tényleg viccesek a népek. Ki gondolja komolyan, hogy Daka József után, vagy Horkovich-Kovács mellett a Magyarságkutató Intézetbe jelentkezhet egy "túlélő"?  Ez már rég nem is nemzetbiztonsági kérdés, mert ahhoz kellene a nemzet.

Apropó, a rendőrkakitányságon, míg várakoztam, újra olvastam és értelmeztem a Nemzeti Hitvallás szövegét. Beteszem ide nektek, hátha valaki fel is fogja! Nem csak a szociális rész a lényeg benne, de egy helyen még a magyar állam és István is bele van gravírozva. Magyar államot ugyan törölték az alaptörvény szövegéből, István meg nem alapított semmilyen államot és ha azzal "erősítette" meg, hogy Rómához kötötte a keresztlénységgel, abból még baj is lehetik mostanság.

Orosz spirik azt hirdetik, hogy ott kell elsőnek megindulnia a tisztogatásnak és azért kötünk szólva, van is mit. A háború tehát nem is annyira külső, mint belső és ha innen nézitek, akkor az egykor volt Magyarország története és a hazaárlások során bekövetkezett cionista szabadkőműves puccs eredményeképpen létre hozott és intézményesített "állammaffia" nem maradhat a helyén. Nem én állítom, ezt orosz spirik delirálják. A "titkos háború" egymás közt és minden szinteken zajlik.

Matolcsy "kulcs" említése, pont olyan elszólás, mint az "államiság" felemlegetése mindenféle vonatkozásban, tudva azt, hogy ami most "van", az éppen nincsen és nem is lehet. Komoly szellemtudomány ez már, bele sem akarok menetelni, mert rám küldik az intelektuanálisan fölényben lévő Szemétmant a Magyar Nemzet (Haarezt külön kiadás) lakáját, oszt lesz itt olyan szellemiártás, államtagadás-igenlés, hogy be kell pelenkázni!

Apropó, megvan, hogy a bíróság arra "kötelezte" az Alkotmányvédelmi Hivatalt, hogy a Pegazus témakörben beszéljen már magyarul, ne héberül? Engem is azzal hallgattak és hallgatnak le!

Az is megvan, hogy a Sadl ügyben kimaradt Szijjártó és Rogán is kapcsolatügyileg a vádból, nehogy már belekeveredjenek abba, amiben nyakig benne vannak. Jó, ezek csak olyan turul-házias magyaros kilengések, virtuskodások. Ez egy ilyen szabadrablós maffia-tanya, csak magyar nevet használnak hozzája, fedőtörténetnek, az ismerősöm szerint. Hogy lösz ebből üzbég turáni kurultáj-vitézkedés elvtársak?

Kisütött a nap! Megyek fát hasogatni, mert van balkezes baltám is! Ti meg legyetek jók és ha tudtok, tankoljatok be mindenből. Fura hírek járnak mindenféle hiperinflációról, csődről..., de ez badarság. A maffia nem csődölhet be. Az emberek persze igen, de ez eddig sem zavart senkit, ahogy eztán sem fog. Idióták a népek és ezen már semmi nem változtat.

Miklós napja van ma. Szigetszentmiklós! Ez is az én napom, vagy nem? Jó, legyen a tiedé is, tieteké, ahogy mifelénk mondják.

Hírek Galéria

Image #401
Image #402
Image #403
Image #404
Image #405
Image #406
Image #407
Image #408
Image #409
Image #410

46 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • F
    Hunok leszünk nem sokára ,nem is akár milyenek történelemmel , hittel, meg ispánokkal , vár urakkal na meg persze cselédekkel .
    - 2022. 12. 06. 13:44
    • Posta Imre
      Kacag a májam! Nézz már szét? Leszünk? Te, egy maréknyi normális embert is alig találni, nehogy "hunokot", akiknek vára lesz meg cselédjei. Annyira nyomorult és önző, ostoba lett mára a "nép"..., de néz meg a főispánokot..., te szégyen volt ez már régen is, mostanra meg a fosadék is minőség ehhez a szinthez. Másik kérdés, ki kérdezi meg, hogy akarsz -e esetleg kisbíró Lenin? Mit kezdesz a mostani "hun-kazárokkal" és akkor még a feketelábúakról nem is beszélve. Vége van ennek már rég. A cirkusz el tudják játszani kosztümös filmekkel, de ha hozzájuk érsz, szaros lesz a kezed.
      - 2022. 12. 06. 14:20
      • F
        Nem jó Imre ! Figyelj arra hogy, a hunokat is megcsinálják hozzá . Min ahogy a "magyarokat" is megcsinálták Magyarország hoz is ez volt az a nagy "keresztényi " mi a csoda . Ami ellen egyedül a paraszti élet lázadt fel .<br />Lenin ? Németh ügynök volt , még a  Bishmarcki németek jutaták be cári országba hogy ott romboljon .
        - 2022. 12. 06. 15:44
        • Posta Imre
          Már megcsinálták, a kokárdás tépett mellű zsidókból és a takonygerincű alkesz-bubus vadmogyorókból. Ez a "nemzet" agyhalott, lelketlen hulla már rég. Egy kirakat néhány lézengő, háborgó felkiáltóval, jajgatóval, semmi egyéb. Nem is lesz kár érte, csak azt lehet sajnálni, ilyen hosszú az agónia.
          - 2022. 12. 06. 15:50
          • F
            Ebben igazad van ! Most jött el azok ideje ahogy mondani szokták, "elválik a szar a májtól "ki élet KÉPes és ki nem . <br />Szokták mondani, magyar ember "evés közben nem beszél " ! Mert akkor teremt, és aki szemetet eszik az maga is szemét lesz .
            - 2022. 12. 06. 16:40
          • Z
            Rég nem szóltam hozzá a dolgokhoz itt, de sajnos úgyszint ezt látom Imre ez a nemzet "agyhalott lelketlen és hulla" . Valami szigeten kellene kolóniát alakítani a maradék épeszűekkel...
            - 2022. 12. 06. 18:20
            • Posta Imre
              Szerintem fölösleges lenne. Már "fertőzöttek" vagyunk.
              - 2022. 12. 06. 18:35
    • H
      Könyörgöm: és hun vannak a hunok???<br />Már Attila idejében sem voltak sehol: mert a pusztai népek jellemzője, hogy mindenkit - de tényleg mindenkit - hajlandóak befogadni, ha be akar állni közibük.<br />A pusztai létmód annyira veszélyes és ember/élőerő-fogyasztó  volt, hogy nem számított soha, hogy honnan gyüttél, ha hajlandó voltál velük lovagolni tovább.<br />Úgyhogy NINCSENEK hunok, ahogy MAGYAROK SEM.<br />Csak egy kibaszott fostalicska népzagyvalék-kutyulék van.<br />Még a tótok is tisztábbak nálunk fajilag, pedig ők majdnem egy és ugyanaz mint mi (tudod? a tót az a cseh, aki tud magyarul, vagy másképpen: az a magyar, aki tud csehül...)
      - 2022. 12. 06. 16:56
      • F
        Kábulatban élsz hun az nem azt jelenti hogy, a pusztában él valaki meg a nagy nomádot nyomja pont fordítva . Keveredés elkerülhetetlen , a nép állományi szinten de vezetői vezéri szinten már nem ott már csak árja hun kerülhet .<br />Most ezt akarják kirakni, de nem megy mert nincs hozzá alany már mint "vezér" szinten Szálasi Ferenc mozgalma akart egy tisztulást, de fentről leszavazták mert még nem volt meg az ideje meg az ereje se volt meg hozzá .
        - 2022. 12. 06. 22:19
  • H
    Állítsátok meg Magyarországot!!! Itt mindenki hülye!!!!! Én ki akarok szállni!!!!!!!!!!!
    - 2022. 12. 06. 14:23
    • Posta Imre
      Nem tudják, nem találják. Ahhoz előbb Lenin kell, hogy legyen mit megállítani. Csini paradoxon nem?
      - 2022. 12. 06. 14:29
      • H
        Igazából a Földet kék megállítni (sic!), innen kéne kiszállni. Ez az emberiség mára teljesen megőrült. Tényleg megérett a totális döglésre.<br />Lehet, hogy Földanya az újabb és újabb vulkánkitöréseivel erre készül???<br />Ha igen, igaza van.
        - 2022. 12. 06. 16:39
        • Posta Imre
          Szimulációban a Föld se nem forog, se nem mozog. Búra alatt vagyunk.
          - 2022. 12. 06. 17:17
          • H
            Bánom is én, akkor a "búra" alól akarok kikerülni!!!
            - 2022. 12. 06. 17:26
            • Z
              Vagyunk ezzel így páran...
              - 2022. 12. 06. 18:21
  • Posta Imre
    Míg eszemben van, volt jó élményem is. Egy takarítgató egyed is sertepertélt arrafelé, mindjárt vágtam, hogy megjárta a betyártanyát. Őt is érdekelte, miért őriz a rendőr. Na, rá is kérdeztem, hol járt. Mondja, ismerem-e a Viszkist..., mert biza vele társult annak idején. Mondom, akkor csak kottyantsd már el, hogy lépett meg, mert mikor a Gyirskocsiban voltam, nem akarták elárulni a biztonságiak, csak szerényen hallgattak. Na, szerinte, lefizette a személyzetet és nyitva feledtek pár ajtót a kedvéért. Persze kirúgták az érintetteket, de nem akartak nagyobb felhajtást, mert ugye, mi szólnak a faluban? Igen hihetőnek hangzik, megismerve a belső viszonyokat, mint bentlakásos. Az is, hogy nem lett nagy por körötte, pont úgy, mit a kollégáját fejbelövő rendőr nő esetében, aki helyett az öreg Györkös ül most. Fura egy gané világ ez és nem fura, hogy a legnagyobb darabok legfelül úsznak meg mindent.
    - 2022. 12. 06. 16:08
  • Posta Imre
    Lattmann Tamás szerint Magyarország államformája: „veszélyhelyzet”
    2022. december 2. 21:20
    „Ha már kormányozni nem sikerül, legalább veszélyeket rajzolgassunk a falra, hadd rettegjenek az emberek” – hangoztatja a nemzetközi jogász.

    Az október 28-i közlönyből kiderült, a kormány meghosszabbította „háborús veszélyhelyzet” hatályát. „(...) egyvalami biztos, az ország új állam- illetve kormányformát nyert magának. Ha már kormányozni nem sikerül, legalább veszélyeket rajzolgassunk a falra, hadd rettegjenek az emberek” – írja blogján Lattmann Tamás.
    - 2022. 12. 06. 16:18
    • H
      Azért óvatost a rabbikkal!!!<br />Lattmann - ilyen névvel!!! - is csak egy közülük. Egyébként végtelenül elfogult és hazug gazember - vérliberális szadeszos.<br />Megjegyzem van egy zsidó-fajta, akit nagyon tisztelek.<br />Ezek azok a zsidók, akik Izraelben nem ismerik el Izrael jogát a létezésre és nem hajlandóak fegyvert sem fogni a védelmében, annyira ortodox vallásosak.<br />Szerintük Palesztina a palesztinoké, és nekik ott kisebbségben és kurva nagy kussban kéne az arabok közt élniük.<br />Na, ezeket még tartom is valamire.<br />Én meg itt szarmata vagyok. Legalábbis ha reggel eredményes volt az ücsörgés...:)))))))))))))))))))))))))))))))))))
      - 2022. 12. 06. 16:37
  • Posta Imre
    A Blokád 2022-ben bemutatott magyar életrajzi film Tősér Ádám rendezésében, Vidnyánszky Attila és Seress Zoltán főszereplésével.[1] 2022-ben ezt a filmet jelölte Magyarország Oscar-díjra.
    A film nemcsak az 1990-es taxisblokád négy napjának krónikája: a kulisszák mögötti küzdelmekbe, alkukba és a válságot kezelő, a demokráciáért küzdő Antall József miniszterelnök magánéletébe enged bepillantást.
    A filmben a fikció és a valóság keveredik.
    https://hu.wikipedia.org/wiki/Blok%C3...A1d_(film)
    - 2022. 12. 06. 16:38
    • F
      Most a fidesz a nagy megmentőt akarja eljátszani evvel a benzin nincs is meg van is . Leviszik nullára a tankolást, és néhány nap múlva meg jönnek hogy, van minden ajvé . Csak az a baj ezek már nem érdemlik meg ezt a fogyasztó az fogyasztó .
      - 2022. 12. 06. 16:44
    • H
      Ennek a filmnek a (f)aszkárra kb annyi az esélye, mint Szálasinak volt a Népbíróságon. Még ha Vajna Bandi élne, tán-tán...??? Megjegyzem Vajna legjobb szponzorált filmje máig a Rambo, az első. Azt még most is akárhányszor meg lehet nézni. Meg is szoktam. Ilyenkor utána megélezem az AK 47-eshez való bajonettemet...:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      - 2022. 12. 06. 16:59
  • G
    Talán nem a Földet, a Félelmet kellene leállítani a földön?

    "Valahányszor a társadalomban megjelenik a Félelem, a ren dszer minden időkben csupán egy választ tudott és tud adni: még több ellenőrzést.
    Az irányítás kényszere Félelemhez vezet, a rettegés pedig az irányítás kényszeréhez.
    Így egy emberi közösség ördögi körbe kerül, amely elkerülhetetlenül a totalitarizmushoz vezet.
    Vagyis a túlfokozott kormányzati ellenőrzéshez, és végső soron az Ember szellemi és fizikai egységének végső felszámolásához."
    Mattias Desmet (után)

    Honnan származik ez a "fajta" félelem és ellenőrzési kényszer?
    Talán? a Levitákkal Krisztus előtt.
    "Tégy őrséget az őrségre" jelszóval. (Leviticus - Mózes 3-ik könyve)
    Majd folytatódik a jeruzsálemi farizeusokkal (Jézus idejében)
    Talmudisták Spanyolországban
    Rabbik Oroszországban
    Meg is érkeztünk a mai Cionistákhoz
    Az eredményeket ebből nagyon könnyű ellenőrizni manapság ........
    - 2022. 12. 06. 18:43
    • Posta Imre
      Gutai, feltételezhető, hogy a "Paradicsom" nem a Földön volt, ha volt egyáltalán, a báránnyal és a vega farkassal, oroszlánnal, kígyóval. Növényevő kígyó, micsoda tanálmány. A félelem, rettegés...e mócijók az "állatvilág" velejárói, de vannak kivételek ott is. Nem "emberi" nememberi. Megszüntetése úgy lehetséges, hogy lekapcsolják a rendszart. Egyébként haladunk szépen visszafelé a spirálon, ahogy mondottam, 100 esztendőt ca. Az ellenség nem teljesen a cionisták, hanem az általuk létrehozott illúzió az illúzióban. Csak egyszerre győzhető le mindkettő és akkor kiderülhet, hogy nem is van semmi, amitől félni kellene, viszont értelme sincs a további létformának. Akit kitölt a félelem, ha elmúlik, vele együtt szűnik meg és nem biztos, hogy életet nyer. Ez a rendszer a félelmen alapszik és azzal is tetőzik.
      - 2022. 12. 07. 09:49
  • A

    Idézet

    Apropó, most jelentették be, hogy van Turul-házi leszármazott Judapesten, a genetikáját leadta vizsgálatra, de még nem tudják kijaz!


    Erről hol található információ?
    - 2022. 12. 06. 20:23
    • Posta Imre
      Szenzációt hozott a Mikulás! Árpád Fejedelem leszármazottja él közöttünk! Kérlek Jelentkezz!

      Ilyen cím alatt találod meg a keresőben a hírt.
      - 2022. 12. 07. 08:00
  • F
    Az nem gond ha nincs " máj " , majd csinálnak májat vagy agyat hozzá .
    Elon Musk a saját agyába is beülteti a Neuralink chipjét .

    https://pcworld.hu/pcwlite/elon-musk-...19705.html
    - 2022. 12. 06. 22:48
  • L
    Imre! Azért vigyázz a kezedre, mert mindig az sérül, ami eddig is fájt. Csak magamból indulok ki, meg a tapasztalatból. Örülök, hogy jól vagy. Sajnos sokat fog még fájdalmasan lüktetni, de legalább van élet. Gyógyulj! Kicsit aggódtam, a kórházi körülmények miatt, de látom, minden oké. Ezt az aggkérdést meg meg kell oldani előbb utóbb emberségesebben. Apámat is leszedálták, kikatéterezték, kikötözték, leszívták róla a vizet.Kiszárították. Semmit se tehettem, csak a halála napján súlyos tüdőgyulladásban szenvedett, és én voltam az utolsó látogató. Utána lettem súlyos beteg, aminek ma is viselem terheit a felesleges antibiotikus kezeléseknek köszönhetően. Ja, ez 2018.-ban történt, tán már a kórházakban akkor adagolták ezt a mérget a betegeknek, amit ma koronának hívnak. A látogatás este későn volt, mert aznap vidéken voltam, és nem tudtam nappal látogatni, és kértem férjemet, hogy muszáj látni édesapámat. Érdekes a nővér folyton ott lebzselt a közelemben, kértem apámat tegyék rendbe reggelre borotválni kéne, mosdatni. Adtam rá pénzt. Reggel jött a telefon, apa meghalt. Szerintem a szüleit elengedi az ember, de nem lehet felejteni, főleg a méltánytalan bánásmódot. Nem tehettem semmit. No, ezen tényleg kéne változtatni. Anyámat is leszedálták, de erélyesebben léptem fel. Próbáltuk otthon ápolni, de mivel a belei elkezdtek szakadozni, muszáj volt műteni. Ragaszkodtunk hozzá, ma már tudom, hogy felesleges volt. Csak a szenvedéseit hosszabbítottuk meg. No, mindegy, bocsánat, hogy így lefárasztottalak titeket, nem ez a lényeg.
    - 2022. 12. 06. 23:26
  • A
    Nagyon dolgos kezeid vannak , Bubo Doki.
    A regi Magyarok azt szoktak mondani , hogy "mutasd a kezedet es megmondom ki vagy."
    Van egy hir erteku video a youtubon , erdemes megnezni , persze csak eros idegzetu embereknek .
    A cime: Saudi Arabia's line city explained.
    Az eleg vilagos , hogy nem a sajat nepuknek epitik , de akkor vajon kinek?
    Mar ez nem csak terv hiszen mar beinditottak a fold munkat , es 2035 - re mar lakoi is lesznek.
    Eszbonto leptekei vannak .
    - 2022. 12. 07. 05:35
    • Posta Imre
      Fél éve beszéljük, cikkezzük itt Neomot, hova figyeltél?
      - 2022. 12. 07. 07:59
      • F
        Jut eszembe Elisium ról , Imre ! Az elíziumi kém láttad már ezt a filmet II. világháborús időkbe repít vissza kémek , szabotálás , Eisenberger Benjamin is előkerül csehek elleni demoralizálás magyar oldalról .
        Ebből a filmből azért kiderül hogy, az a puska lövés nélküli területek vissza szerzés azért nem úgy volt .
        - 2022. 12. 07. 08:29
    • F
      Betyár erről már készült egy film is ebben érthetőbb az a világ . A címe ELYSIUM - ZÁRT VILÁG (2013)
      - 2022. 12. 07. 08:13
  • Posta Imre
    Üzemanyagkipa-vége! Na, jön a többi is sorjában...

    Megszűnik a benzinárstop, az intézkedés kedden 23 órától lép életbe, a MOL kutak alapján a benzin literenkénti irányadó ára 641 Ft, a dízel ára 699 forint lesz
    https://www.napitema.com/2022/12/megs...kedes.html
    - 2022. 12. 07. 08:59
    • S
      Mikulás, napi ajándékként,  hogy ne legyen olyan kellemetlen...
      - 2022. 12. 07. 09:53
    • F
      Szó sincs semmilyen háborús cselekményekről, csak enyhe a tél és gázra nem lehet számítani felhasználás terén és most űzem anyagoznak a srácok . <br />Oltás nem megy, hülyítsük a fogyasztót más hogy ezek meg nyelik a kefét és fizetnek mint a köles .
      - 2022. 12. 07. 14:00
    • H
      Az a lényeg, hogy sohase veszítsük el a csüggedésünket, ha semmi okunk a reményre!!!
      - 2022. 12. 07. 17:48
  • Posta Imre
    Fidesz kedvenc hitközségi vezetőjének fia bevonult a seregbe - Köves Shalom Izraelben védi az igazi hazáját Köves Shalom veszélyes terepen, Ciszjordániában szolgál, de ő fontosnak tartja, hogy részese legyen a zsidó állam fenntartásának - írja a Kibic Magazin nevű zsidó lap. Zoom A cikkből megtudjuk, hogy Köves Shalom jelenleg 20 éves, és augusztusban vonult be a Giváti ezredbe, az izraeli hadsereg egyik gyalogos harci alakulatába. 2 év 8 hónapot szolgál itt összesen egy speciális részlegben, amit kifejezetten haredi, vallásos katonák számára tartanak fenn. Shalom izraeli-magyar állampolgár, így számára nem lenne kötelező a szolgálat, de ő már 13-14 éves korában eldöntötte, hogy szeretne katona lenni Izraelben. Köves Slomó rabbi a Kibic kérdésére elmondta, felesége, Köves Dvora rebbecen családjának férfi tagjai közül sokan voltak katonák. Az édesapja például – amellett, hogy rabbi volt Akkóban – még a jom kipuri háborúban is szolgált. Zoom „2000 évig azért imádkoztak az őseink, hogy Izraelbe jöhessenek, ezért kár lenne nem részt venni a zsidó állam újraalakulásában egy olyan korban, amikor Izrael állam már létezik” – mondta Köves Shalom. Hozzátette, hogy ettől ez még nem könnyű döntés, de abban bízik, hogy ennek hatására erősebb ember válik majd belőle. Párhuzamként a jesivában való tanulást említette, ami szintén nem volt könnyű a számára, mégis úgy véli, e nélkül most teljesen más ember lenne. „A család alapvetően örült Shalom döntésének, és büszkék vagyunk arra, hogy a fiúnk ennyire elkötelezett, kitart az elhatározása mellett. Reméljük, hogy békében és egészségben fog hazatérni” – mondta Köves Slomó rabbi, aki annak idején egyetlen feltételül azt szabta a fiának, hogy fejezze be a jesivát, és tegye le a rabbivizsgát. Ezt mostanra Shalom teljesítette. Zoom A Giváti ezredben való szolgálathoz pedig tényleg fel kell nőni, ugyanis a katonák Ciszjordániában vigyáznak a zsidó településekre (pontosabban szélsőséges telepesek illegális, a nemzetközi jog szerint is törvénytelen létesítményeire - a szerk.), éles helyzetek itt bőven adódhatnak, és ha véletlenül háború törne ki, akkor be is vetik őket. A katonák először egy 7-8 hónapos kiképzésen vettek részt, ahol Shalom nagyon jó célbalövőnek bizonyult. Ezt követően nemrég volt a Siratófalnál a fiatal katonák avatása, amelyen Köves Slomó is ott járt. Zoom Az ezredben egyébként van egy felderítéssel foglalkozó beduin alakulat is, ezeket a katonákat szintén a Siratófalnál avatták, csak ők nem a Tórát, hanem a Koránt kapták ajándékba az ünnepségen. „Shalom nagyon jóban van a beduin fiúkkal, elég jól tud arabul, gyakorolja velük a nyelvet”, mesélte az EMIH vezető rabbija. Zoom Köves Shalom elmondta, a katonai élet egyelőre valamivel könnyebb a valóságban, mint amire számított, csupán egy dolog lepte meg: annak ellenére, hogy korábban is sokat volt távol, most jobban hiányzik az otthona, a családja, mint gondolta. Ennek szerinte az az oka, hogy sosem tudhatja, mikor fogja újra látni a szüleit
    kuruc.info/galeriaN/egyeb/kovesshalom02.jpg
    Forrás: https://kuruc.info/r/2/252323/
    - 2022. 12. 07. 10:11
    • H
      Hülyegyerek! Akkor mit fogsz mondani, ha ágyékon lőnek, oszt' majd egész hátralévő életedben csak katéteren át tudsz hugyálni???
      - 2022. 12. 07. 17:44
      • Gerry
        Hess - mindenki úgy rontja el az életét ahogy tudja... Fiatalkorban sok hülyeséget elkövetnek a fúk. Ne bántsd, a születése predesztinálja a rossz jövõre - ezt most még nem is fogja fel.
        - 2022. 12. 07. 20:55
        • H
          Igazad van, de a sok begőzölt fiatal a kretén halivúdi filmeken ba-szocializálódik, oszt azt hiszi, hogy a háború csak olyan fasza kis puffogtatás, mint amit ott előadnak neki, akit eltalálnak, pikk-pakk megdöglik, nuku szenvedés, és a Jó kurvaisten, hogy mindég győz.<br />Hát a nagy lófaszt: a háború főleg sebesülés, de olyan sebesülés, ami a hátralévő életre végig kihat, már ha azt az életet még Élet-nek lehet egyáltalán nevezni. Néha - pld. a Spektrum Home-on - mutatnak olyan házfelújítást, ahol af-gané-isztáni veterán él, persze borzasztó sebesüléssel (nincsenek lábai, keze stb.) - na, az a Háború. 'A' Háború.<br />Hát ezért szóltam.<br />Mert - bár mélységesen utálom, undorodom és viszolygok a zsidó-ságtól (direkt írtam a kötjelet: zsidó-ság alatt a zsidó vallást, életmódot és életszemléletet értem) - de nem gyűlölöm őket, és vagyok annyira normális, hogy sajnálok minden fiatal életet. Még ennek a hülyegyereknek az életét is.<br />Hátha egyszer rájön, hogy ezen a jobb sorsra érdemes Bolygón csakis normális magyarnak érdemes lenni, semmi másnak.
          - 2022. 12. 09. 11:13
    • Gerry
      A fegyverét szívesen átvenném, mostanában megint jobban érdeklõdök a lakás felújítás lehetõségein. Ideje van. Szerintetek apukája kalapja ami rajta van? Csak darutoll kellene hozzá és egy kocsma... persze nem öltöny, az túl feltünõ lenne.
      - 2022. 12. 07. 20:52
    • F
      Ez mennyire legális, hiszen ez is "magyar" állampolgár és fogja magát és elmegy egy másik országba fegyveres szolgálatót vállalni mert és ennek (lelki okai ) vannak úgy gondolja ez a helyes út ?
      - 2022. 12. 08. 08:07
      • Posta Imre
        Nyugi, a moszad másik része a mogyoró haderőben szolgál vezetői állományban! Ez is fog! Orbán kisfia lesz a csupor, ahová jelentenie kell, vagy fordítva, az ismerősöm szerint.
        - 2022. 12. 08. 08:17
        • F
          Itthon meg bármit teszt magyarként hogy védje a kis ingatlanát vagy igazságát azt  meg  jól meg törvénykezik vagy mit csinálnak vele ? <br />Slomó ivadék , vét a hazai törvények ellen , itthon amennyiben valaki fegyvernek látszó tárgyal fényképezkedik és nyilvánosságra teszi vonul az "erő " de még ha csak említi vagy csak utal a törekvéseit már vonul az "erő " ?<br />
          - 2022. 12. 08. 08:48
          • H
            Lehet, hogy halivúdi kellékfegyver az!<br />Itthon is lehet hatástalanított AK47-est beszerezni, oszt penkípezkedni vele doszt! Még itt-ott van olyan gyerekjáték is, ami hasonlít rá megszólalásig, de Kínából aztán annyit veszel, amennyit nem akarsz.
            - 2022. 12. 09. 11:06
  • mentsvar
    "a lakossági megtakarításokat kell bevonni a válságkezelésbe". Más szóval, a háború árát ne velünk akarják megfizetettni...fizessenek a közjószágok. Tanulság?

    Karvalyok közt hígfos, aki méla
    - 2022. 12. 09. 13:39
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %