Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Urob-orosz

Urob-orosz
Mielőtt bepánikolna bárki a német államuccsista hírektől, had nyugtassam meg! Tessék!

Adolf Hitler a Nemzetiszocialista Német Munkáspárt – azaz a nácik – megkérdőjelezhetetlen vezetője volt 1921-től. 1923-ban letartóztatták és bebörtönözték a német kormány megdöntésére irányuló puccskísérlet miatt. Ezt követően perbe fogták, melynek révén hírnevet és követőket szerzett magának.
Adolf Hitler | Holokauszt Enciklopédia - Holocaust Encyclopedia
https://encyclopedia.ushmm.org

Na-na, azért sikerült 100 évre rája megrepetázni a dolgot. Micsoda véletlen! Lesz Mein Kampf 2.0 is? Holokausz is befigyel? Már emlegetik! Jó, csak szólok, Istoria est magistra vitae- vagy valahogy így, emlékezetből. 

Világosabb már mi történik? Mit össze nem kapkodtak, hogy összehozzanak egy "letartóztatható" társaságot, aminek később még szerepe lesz, mert mikor is beszéltem Hitler rehabilitációjáról? Szálasi is meg lesz emlegetve és nem feltétlenül negatív aspektusban, miközben Horhy "kiugrási kísérlete" és zsidómentése is a cionista összeesküvés leleplezésekor a helyére kerül. De ehhez jól föl kell rázni a szódás lovát!  Ezek amolyan progresszív retrospektív szabadkőműves titkosszolgálati módszerek. Igaz, se nem demokratikus, se nem alkotmányos, de hát az csak a kirakat volt mindig is a háttér...khm...hatalom számára, ahogy Fritz Tomcsi mondogatja a szabadkőműves közmédiában nyomatékkal. Ezek a Fritzek!



Eltűntnek nyilvánítva 400000 "magyar" a már majdnem hamisított hivatalos kimutatás szerint, de lehet a levélszavazatok változtatnak még a hebriszikai átlagon. Végül is majd az összes "eu"-s mutatóban, demográfia, gazdaság, életszínvonal, infláció, halálozás szerencsésen az élre tört Új izrael, ahol paradox módon a zsidók király mód jól érzik magukat. Istencsászárság van elvtársak, demokáré és alkotmányos inszufficiencion. Most kezdődik az igazi macesz-parti, csak győzzétek kapkodni a legelőt, birkák! Persze csakis alkotmányosan! Jó csak vicceltem ám, minden rendben van, csak most jön a "káosz" része, amit alig érthetnek páran! SegíTEK, jó? Nem jó? Rossz? O-rossz? Mostanában mindent arra fognak. Az oroszok már a Karmelitában és a Reichstagban vannak és Q-korékolnak, Gajdolnak! Vagy nem? De? Ugye nem értitek? Szét lesznek szedve az "országok" és újra lesznek "államosítva", mert minden jel szerint a jelenlegi cionista szabadkőműves puccsal fogságban tartott maffia rendszerek, közigazgatási takonygerincű csürhe nem alkalmas a maradék emberiség fölszámolására, az ismerősöm szerint. Szelekció van! Durva, kegyetlen a megszokott nihilhez képest, egyébként pedig lófing.

Teljesen világos, hogy a valóság meg van hamisítva és a zöm oly mélyen ragaszkodik hozzá..., upsz, ez a Mátrixból egy Morfinos idézet lett, pedig tényleg nincs kanál. Ellopták a kommunisták, akik biza itt voltak, vannak most is cionista üzletszerű szabadkélyelgésben és zsebükben a "kormány"  a bíróságok és a kulcspozíciók...rendőrség, ügyészség...és ezt nevezik ma mindenhol "államnak", az ismerősöm szerint. Medvegyev, ha igaz, lenyilatkozta, hogy nehéz lenne megdönteni a német demokratikus államrendet, mert olyan már nem van. Apropó, nemrég a kacskaszemű SZDSZ pénztáros-feleség top 10-es kőgazdag (ugyan mibű') Schmitt Mária is tagadta Németországot, ha jól emlékszem a cikk állításaira...és ugye tudjuk, hogy mely népcsoporthoz tartozik ő is és Mendel (Medvegyev) is...satöbbi, de csak is az összeesküvés-látók kedvéért.

Na, nem akarok ebbe sem belegyalogolni, úgy látom az ügyészség teszi a dolgát és már egymásról gyűjtik a kompromittáló adatokat, ami nagyon helyes! A bírók is buknak és persze az erőszakszervezetek vezérkara is..., de majd ez Q rendezi, vagy mi a fene, de ezt sem kell elhinni, ahogy semmit sem! Yoda megmondta, majd jön valaki, mond valamit és lesz vala húgy! **** már van!

Nem erről akartam írni ma sem. A kezem gyógyul. Nem vétkezem.  Marsiéknál a suliban sztrájk van. Múltkor beszólt már az egyik tanárnak, aki a sztrájkoló tanarokat kritizálja, hogy ne politizáljanak már, hanem tanítson, ha már azért van itt. Tanár vette az adást. Szünetben odabillegett Marcihoz és mondta, hogy jó meglátásai vannak és ismeri a szüleit és jó emberek. Most éppen megy a csipogás a tanárok és szülők közt, hogy ott a KLIK besúgója is. Rákosi szellem járja át az árnyékkormányt! Ez így demokratikus! Gyerekek, mi lesz még itt?

400 ezer magyar eltűnt? Kovid? Izrael? Venezela? Birobidzsan?  Az biztos, nekünk is el kellett volna már tűnni, nem is értem miért vagyunk, ha vagyunk még? Tegnap kapott Vera egy levelet a KSH-ból.  Vásárlási szopások, rezsi és még Cicike is "küldött" nőgyógyászati szűrésről kenetet. Beteszem, mivel baxtatnak. Most jött is a felmérő, hogy akkor a KSH -s faggatásban akarunk-e..., mondok, nem! Az ismerősöm azt mondta: semmilyen zsidó ganédombos kormányzatinak álcázott tetvészkedésben nem vesz részt!  Mami el is oldalgott. Gondolom vannak másnak is ismerősei és hallotta már ezt a karácsonyi üdvözletet párszor. Jó, tudom a Tik-Tok szolgálat baxtat így. Gondolom, keresik a kontakt lehetőségét, ha már a börtönben sem jöttek oda beszélgetni, pedig ráértem nagyon, azóta meg minden korábbi szavamat alátámoszadolták már. Góy-da testvérek!

Eredetileg a tűzkígyóról szerettem volna írni. Tegnap jöttem rá, hogy valójában a gnoszticizmus által jelölt irányzat az, ami legjobban közelíti a világlátásomat és törekvéseimet, ha vannak olyanok. Baj? Semlyén "keresztény" maszlag nem megy le a torkomon, se judaista, se talnudista olvasalásban. Nem kicsit van kakália elvtársak!

Sok-sok éve mondom, s talán 20 éves korom körül fogalmazódott meg bennem az érzés-gondolat, hogy akarattal nem akarom ezt az egészet, nem vagyok ide tartozó és ha dolgom van itt, azt letudom mindenképpen, de vissza a "Földre" nem akarok leszületni. Züllés ami itt van. Akkoriban kezdtem buddhista írásokat olvasni és ez a szokásom végig megmaradt. A pszichológiai tanulmányok már ennek a törekvésnek voltak alávetve. Talán édesapám önkéntes eltávozása erősítette meg végleg, hogy innen le kell pattanni, de úgy, hogy esélyük se legyen visszarángatni ebbe a kamuvilágba. Ez 2005-ben történt. 2006 nyarától már ismerhetitek, mit tettem és azóta is mi zajlik köröttem, bennem, velem és veletek, mert úgy tűnik, sokaknak van ilyen "gnosztikus" rálátása "szimulációra". Én most nem jóról és rosszról beszélek. Közben persze sok minden megvilágosodott. A judaisták sátánista istenfelfogása és az, hogy lényegében teljes mértékben túszul van ejtve itt mindenki. Nem túzok! Pesszimista sem vagyok. Egyszerűen arról van szó, hogy aki ebben a "játékban" itt részt vesz, az mindenképpen rajtaveszt. Kivéve az élősködőket, de ők eleve nem is kívánják elhagyni ezt a lélekvesztőt. Tán azért is van mára látványosan ennyi. Tagadhatatlan, hogy a dimenzió most köpönyeget készül váltani.

Mikor elvittek itthonról letartóztatás címszó alatt a Kapujanincs Átjáró című csan-buddhista példázatokat vittem magammal. Hasznos volt, mert minden, ami benne áll, az életem része már régen. Korábban már idéztem belőle az "Öljétek meg! tanmesét. Igen, oktatja, kívül és belül mindenkit "meg kell ölni", vagyis megszabadulni minden köteléktől, kötődéstől, intrikától, felsőbb utasítástól...és "ügynélkülinek" "kell" lenni, hagyni, hogy megtörténjenek a dolgok, amik már elkezdődtek, DE AZT? AMI NEM TÖRTÉNT MEG? NE HAGYJÁTOK MEGTÖRTÉNNI! Berakom ide, olvasgassatok csak! Lin csi apát nagyon bölcs volt. Mostanság Mao bölcsességével kell vetekedjék.

Hogy jön ide a gnoszticinizmus? A lélek szabaddá tétele, nem megalkuvás, nem üzletszerű kéjelgés és nem önmagától beköszöntő aranykorszakokban való hívés és mások általi megmentődés által! Nem menti meg senki a lelkeiTEKET, hiába SOS! Mindenki egyéniben felelős azért, ahogy és amit tesz és univerzálisan az a szabály, hogy nincs szabály. Ölég bonyolultnak tűnik és szinte kivitelezhetetlennek, hogy innen meglógjon egy szabad lélek, de hát nem azért vagyunk itt, hogy ne legyünk itt!

De miért az Urobórosz? Ő a Leviatán! Ő veszi körbe ezt a börtönt úgy kívül, mint belül. Egy plazma tűzgyűrű, amin a szabad léleknek lehet esélye átsuhanni, persze ha van kulcsa hozzá.

Nem akarok nagyon pragmatikusnak sem tűnni, ha már ennyire elmisztifikáltam a dolgot, de a gonosztikus felfogás szerint a földi rendszer alapja maga a "gonosz" és itt nem tudsz jó lenni és nem is lehetsz jó. Na Buddha tanítása erre rárímel. Tehát, minden, ami itt történik végső soron árulás és minőségrontás, ami nem megállítható csak a telje rendszer fölszámolásával. Tudom-tudom, sok hónapja ezt írta SzvabodnaJalta is miden formában és teljesen igaza is van. De mi az igazság? Na, az odaát van, az Uroboroszon túl. Úr-oborosz egyébként kicsit elcsépelt régies magyarsággal megeresztett kifejezés. Most úgy fordíthatnók: Úr odabax!

Azért vannak jó hírek is! Talán sikerül a MATT-os "államcsínyt" is símre tenni. Emő jelezte, mennek diplomáciai egyeztetésre az ügyészségre, mert az ügyészek is csak néznek ki bután a fejükből, mert ugyan azt értik, hogy egy puccsista cionista maffiával kollaborálnak (ezen már a közrendőrök sem akadnak ki, akikkel én beszéltem), de szeretnék tudni, hogy mászhatnak ebből ki "élve, vagy halva"? Nem szeretném látni az arcukot, mikor leesik neki, hogy ők nincsenek is! Vagyis vannak, mert bárkit beöltöztethetnek ma is bohócnak és mindenféle jogosítványokkal láthatják el, de ...- az ismerősöm szerint. Szerintem meg mostanában sorra dobálja elém a  spionos és spionelhárítós anyagokat a net. Régi divat volt, hogy az ellenség beöltözött a másik fél ruhájába, mindenféle igazolványokat nyomtattak  és eljátszották, hogy ők nem az ellenség. Na, ennek a kifinomultabb változata, mikor nem is tudják, hogy ők bizony át vannak verve és bizony ők nem is azok..., vagy valami ilyesmi! Most néztem egy netflixes filmet. Oxigén a címe és egy biokapszulában játszódik. Milyen patent, mire a "nő" rájön, hogy ö nem is ő, csak az eredeti klónja, akinek mesterséges emlékezete van és éppen utazik a Mars felé. Egyre több ilyen dili jelenik meg, feltéve a kérdést: biztosan tudod ki vagy és merre tartasz? Hologram? Mátrix? Szimulácijó?

Na, gyerekek, aki teheti húzzon innen el, de előbb teljesítse a küldetését, mert ha nehéz marad a szíve, visszarántja ide a ganédombra a judaista sántán-paradicsomba.

Apropó, 17-én tartjuk a következő meditációt. Lesz katasztrofa-turizmus is, mert 15-én kell menjek varratszedésre és tán a gipsz sem kerül már vissza. Az igazság megér egy hüvelyket! A kicsi lányom is felhívott és komolyan érdeklődött, mi van velem. Már ezért megérte belevágni!

Ne féljetek! Senki nem fogja megúszni, ami most jön!


Még valami! Ukrajnában rekedt magyar honfitársunk kért segítséget. Kellene neki egy kis pénz, hogy elhozhassa a családot! Aki tud segíteni, köszönettel veszem: Paypal címe: dnepromodel@gmail.com  


Áldás!

Hírek Galéria

Image #411
Image #412
Image #413
Image #414
Image #415
Image #416
Image #417
Image #418

43 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • F
    Szovjet-Németország létrehozását tervezték Sztálinék .
    https://mult-kor.hu/cikk.php?id=7040
    https://mult-kor.hu/cikk.php?id=7040&...amp;pIdx=2
    - 2022. 12. 08. 13:53
  • H
    A gnoszticizmus a kereszténység uralkodó formájától a következő fő pontokban tér el:

    - kozmikus dualizmus - a mindenek felett álló, transzcendens Isten egy másik istenséggel áll szemben (Démiurgosz), aki létrehozta a fogyatékos és visszás világot
    - Jézus csak doketikus, látszólagos emberi testet öltött; emberi léte és szenvedése csupán látszólagos volt, nem valóságos
    - nagy hangsúlyt helyeznek a gnózisra (üdvözítő tudás)
    - a preegzisztens ember vagy lélek eszméje. E szerint eredetileg az ember magasabb rendű lény volt és méltóságban felülmúlta az angyalokat is. Minden emberben megvan most is az isteni szikra (transzcendens én), amelyet a gnózis lobbanthat fel benne.
    A gnoszticizmus feladta a leckét azzal, hogy a gonoszt az isteni szférába helyezte el, nem pedig az emberi lényben, ugyanakkor összekapcsolta az anyagi világgal.
    Kedves Imre! Ilyen értelemben vagy gnosztikus?
    Én akkor viszont agnosztikus vagyok.
    Ahogy Huxley mondja/tanítja:
    Se nem hiszem, se nem tagadom az ember halhatatlanságát. Nem látok okot, hogy higgyem, de más oldalról nincs módom megcáfolni sem. Nincs előfeltevésem a kérdésről. Egyetlen, a természetet naponta kutató ember sem engedheti meg magának az előfeltevésekkel járó nehézségeket. Adj nekem bizonyítékot, ami igazolja nekem, hogy bármi másban higgyek, és akkor hinni fogom. Miért ne? Semmivel sem lenne nagyobb csoda, mint az erő megmaradása, vagy az anyag elpusztíthatatlansága… ”
    – Huxley, 1860.

    Az agnoszikus szó eredetéről Huxley ekképpen írt :
    „ Így hát gondoltam egyet, és feltaláltam a megfelelőnek kinéző megnevezést: »agnosztikus«. Az egyháztörténet »gnosztikus« fogalmának megfelelő ellentéteként jutott eszembe, azon gnosztikusoknak, akik azt állították, hogy oly sokat tudnak azon dolgokról, amelyekkel kapcsolatban én »tudatlan« voltam. Megelégedettségemre, a kifejezés jól hangzott. ”
    – Huxley, Coll. Ess. v. pp. 237–239

    Huxley agnoszticizmusáról azt mondják, hogy az 1860-as évek filozófiai és intellektuális feltételeinek természetes következménye volt, amikor is a klerikus intolerancia megpróbálta elnyomni azon tudományos felfedezéseket, amelyek a Biblia szó szerinti olvasatának és egyéb keresztény doktrínáknak ellent mondani látszottak. Az agnoszticizmust azonban nem szabad összekeverni a deizmussal és panteizmussal, vagy a teizmus egyéb pozitív formáival.

    Tisztázásképpen Huxley azt állítja:
    „ Intellektuális kérdésekben, kövesd az értelmedet olyan messzire, amilyen messzire az visz, minden más megfontolás ellenére. Másrészről: Intellektuális kérdésekben ne vedd azon konklúziókat biztosnak, amelyeket nem bizonyítottak, vagy nem bizonyíthatóak. ”
    – Huxley, Agnoszticizmus, 1889.

    A. W. Momeria megjegyezte, hogy ez nem más, mint a becsületesség definíciója. Huxley általános felfogása azonban túlment a becsületességen, és azt mondta, hogy ezek a metafizikai kérdések alapvetően nem tudhatóak.
    - 2022. 12. 08. 14:38
    • Posta Imre
      Hess, mindig van előföltételezés. A judaizmus (vagy legalábbis a talmudista rabbinátus) is istent azonosítja a gonosszal, ezért nem is akar itt másképpen viselkedni, elfogadva a játékszabályt, hogy itt az a jó, ami rossz. Itt mindennek a fordítottja az igaz és még az sem. A lélek szabadsága nem azonos a szellem kötetlenségével.
      - 2022. 12. 08. 16:21
      • H
        Nem tudom kifejezni azt a mérhetetlen undort és viszolygást, amit egészen kisgyerek korom óta a zsidó vallással ÉS a kereszténységgel szemben érzek, ideértve az iszlámot is. Egészen kisgyerek korom óta ösztönösen iszonyodom ezektől a tébolyoktól, nem tudom miért, hogyan, de ez így van. Ha kiskölyökkoromban meghallottam azt a szót, hogy "zsidó" összerándultam, a szőr felállt a hátamon és görcsbe rándult a gyomrom. Pedig anyámék tudatosan nem neveltek belém semmit velük kapcsolatban, noha anyám gyakorlatilag folyton zsidózott, míg apámtól soha egy rossz szót nem hallottam ellenük. Tehát nekem ne hivatkozz a judaizmusra, mert ez nekem kb. olyan, mint amikor én, mint "főemlős", meglátok egy rám támadni készülő mérgeskígyót. Atavisztikus, ősi, zsigeri iszonyat, undor, viszolygás ez az emberben, bennem meg a zsidó és zsidós vallások iránt. Nem vagyok vita és beszéd-képes ebben a témában. És ez a zsigeri iszony már olyan, mint a sarokbaszorított vadállat helyzete...
        - 2022. 12. 08. 16:34
        • Posta Imre
          Volt egy video a tik-tokon, hogyan nevelik a kínai gyerekeket (egy óvodás csoport lehetett és lehet egyedi eset). A kis csoport ül, bejön egy feketébe öltözött csuklyás alak egy zsákkal. Kínálja csipsszel, cukorkával a gyerekeket. Elfogadja az első. Az alak megfogja és elviszi a teremből sebesen. Visszajön nélküle, tovább kínálja az édességet..., persze a többieknek már nem kell. Rettegnek, sírnak. Alak tukmálja, kezébe nyomja és már vinné is..., de nem annyira, kiszabadítják magukat a kölykök. Na, kis pavlovi reflex, csak averzióra. Nagyon jó módszer és minden gyermekbe bele kellene ezeket a reflexeket immár oltani. Zsidó, vagy hitel, vagy...a téma változhat..., de hát végül is a talmuddal ezt teszik. megmérgezik önmaguk és a nemzsidók ellen. Nagyon szerencsés vagy az undoroddal. Sajnos nekem ésszel kellett ezt megtapasztalnom és elmével kizárni azokat is, akik elzsidósodtak. Az undort nem engedhetem meg magamnak, az vagy van, vagy nincs, de ha egy ortodox család után mennék egy szállodába, lehet átgondolnám ezt is. Ami a vallást illeti, minden dogma egy program, ahogy a dogmák elleni védekezésként a vírusirtó is program. Az elme becsapható a lélek tompítható. Tökéletesen megértelek.
          - 2022. 12. 08. 17:30
          • H
            Az ugye világos volt, hogy én nem gyűlölöm őket. Semmilyen gyűlölet nincs bennem irányukban.<br />Csak undor. És mérhetetlen viszolygás. <br />Olvastam - helyesebben próbáltam olvasni - a Bibliát, az Ó-testamentumot is - és nem ment.<br />Annyira idegen és  - nem tudok jobb kifejezést rá - gusztustalan és visszataszító az egész, hogy sosem bírtam végigolvasni.<br />Utálattal és megvetéssel gondolok arra az egész hazug és ostoba szarra, amit Bibliának mondanak. Ez az Új-testamentumra is vonatkozik. A Koránnal is próbálkoztam és ugyanez a helyzet azzal az őrülettel is.<br />Borzasztó ez a három "sivatagi vallás" - egyértelmű, hogy az odaszorult nyomorult, sokat szomjazó és éhező balfaszok szelleminek gondolt, de valójában csak félrevezető és hazug menedéke az egész zagyva és hülye katyvasz.<br />Sajnálom az időt, amit annak idején ezekre a fostalicskákra szántam. Elpocsékolt és elvesztegetett idő volt mind. Haszontalanság az első másodperctől az utolsóig.<br />Egyetlen tömény és hatalmas HAZUGSÁG. ÁTVERÉS. ÁTBASZÁS. HÓKUSZPÓKUSZ ÉS KAMU!!!
            - 2022. 12. 08. 18:55
            • Posta Imre
              Magyar minőség képtelen a gyűlöletre. Én is. A győlölködőket messzire kerülöm és elkerülnek engem is. Ez egy ilyen dolog. Bármit elolvastam, elolvasok, kivéve a bibloszi tekercseket. Pont ugyanúgy éreztem vele kapcsolatban, ahogy leírod.
              - 2022. 12. 08. 19:52
  • S
    A 400 ezer magyar valószínű, hogy különböző országokban már jó ideje kint élnek és nem követik, vagy magasról szarnak a hazai dolgokra pl a népszámlálás.
    A kényelmesebb út...
    https://youtu.be/EmXrI7S_8Aw?t=481
    - 2022. 12. 08. 15:04
    • H
      Nananana! <br />Hogy az kényelmesebb út lenne, hogy idegen környezetben élsz, elszakítva/elszakadva a szeretteidtől, kezdve a szüleiddel???<br />Én nem hinném.<br />De az anyagiak kétségtelen sokat nyomnak a latban.<br />Az én fiam is kint él a maláj-kínai feleségével a Nagy Vízen túl.<br />Talán marad, ha annak idején, még éppen az egyetemről való kikerülés előtt, nem kell eladnunk a neki vásárolt másfélszobás panel-lakást még Gyurcsányék alatt, mert teljesen ellehetetlenültünk többek között svájci-frank hitel miatt.<br />Nem volt kényelmes útja és most sem az, még ha anyagilag - valamelyest - jobb helyzetben is van, mintha itthon marad.<br />Elég baj az, hogy ebben az országban a szó szoros értelmében nem lehet ötről a hatra jutni és az életszínvonal a 70-es évek életszínvonalán stagnál a gengszterváltás után 30 évvel is.<br />Ne ítélj, hogy ne ítéltess.
      - 2022. 12. 08. 15:49
      • S
        Szerinted, mikor valaki már 20-30 éve kint él és maga sem tudja, hogy mikor volt idehaza, az azért van mert annyira vágyik haza és neki ott kint nem sikerült barátokat szerezni?  Ők már annyira vágynak haza, mint kecske a késre... Nem ítéltem én semmit, hagyjuk az érzelgős képmutatást. a te fiad is csak kényszerből jár haza az (öregek miatt), amúgy meg mi vonzaná, a sok buta ember + meg nevetséges fizetések? Olyan az ország amilyenné tettük, vagy hagytuk...

        Spirituálisan az egy másik dolog, hogy aki az emberek miatt menekült az országból, ott is meg fog jelenni az életében megoldandó feladatként azok a mentalitású emberek akiket idehaza ki nem álhatott.
        Szerencsére sok simulékony szolgalelkű van és itthon is elvoltak és a kint jobb életkörülmények között még jobban elvannak. :)
        - 2022. 12. 08. 16:20
        • H
          Elismerem, ez így van.<br />A proli az proli mindenütt a világon.<br />És a kozmopolita és internacionalista prolizmussal van a legfőbb gond.<br />Az elől sehol nem lehet elmenekülni, elbújni, elrejtőzni sehol, nem tudsz kitérni előle sem, mert mindenütt ott van.<br />A szar, ócska, mocskos kibaszatos semmirekellő és semmirevaló - proli.<br />De abban nem értek egyet Veled, hogy mi tettük ilyenné, vagy hagytuk ilyenné lenni.<br />Ebbe az ember beleszületett - önhibáján kívül.<br />És ezeken NEM LEHET VÁLTOZTATNI.<br />Reménytelen.<br />
          - 2022. 12. 08. 16:26
    • Posta Imre
      Gondolod nem tudják ki hol él? Persze, el tudják játszani amikor pl. hivatalosnak látszó levelet küldenek, nehogy megkapd, aztán megy a végrehajtó és úgy takarítja el a vagyont, ahogy illik. Jól meg van ez szervezve, belügyes maffiamódszerekkel, titkosszolgálatilag.
      - 2022. 12. 08. 16:16
      • S
        Ez csak összevonva alkot jelentős összeget. Egyénileg leszarják mint idehaza is az elértéktelenett homok szőlő földeket, hogy van de, hogy hová esik ki emlékszik már rá, nem érdekli az embereket mert nincs számukra jelentős értéke.
        - 2022. 12. 08. 16:30
        • F
          Azok a földek is értékesek, csak értéktelent csinálnak belőle mert hát művelni , permetezni , eladni a termést nem lehet rá fizetés nélkül . Plusz ott van még a tulaj nem bírja egyedül, gondozni mert ami még anno családi gazdaságnak számított az mára már teher a területek nagysága miatt .
          - 2022. 12. 08. 21:30
  • G
    Amikor valaki kint él?

    Az igazi értékelését ennek az állapotnak talán az tudja teljes mélységében átérezni, aki úgy hagyja el hazáját, hogy a visszatérés lehetősége örökre bezárul.
    Amikor és ahogy átléptem Magyarország határát, a visszatérés lehetősége mögöttem is bezárult. A kádár korszak nem mutatott olyan jeleket, hogy valaha, valahogyan is vége lehetne az életem folyamán.
    Az ember bele tud nyugodni egy idő után, hogy az új hely ahol éppen van, ez lesz ahol élni fog, dolgozni boldogulni. Egy idő után az idegen nyelvel is megbarátkozik az ember, új barátok, kapcsolatok, kalandok jönnek. Egyre jobban otthonossá válik minden.
    De mivel tiltott a visszatérés a szülőföldre, az elhomályosodik ugyan, de a jó érzés, vissza vissza rá gondolni, egy idő után ott marad az emberben.
    Ahogy az évek múltak kezembe került Mikes Kelemen Török országi levelek könyve, amit Rodostóban írt. Úgy éreztem, pontosan azt éreztem amit a levelek közvetítettek egy régi elfelejtett hazáról: "megértő baráti atmoszférát, csendes jókedvet" ami természetesen soha nem volt, csak a képzeletemben.
    Mert csak úgy külföldre utazni, több pénzt keresni, visszajönni ha nem sikerül semmi, akkor ilyen gondolatok nem jönnek .........
    - 2022. 12. 08. 23:10
  • A
    Hitler méltatás várható? Mint tudjuk nem lett öngyilkos, az Antarktiszi német bázisra, majd Dél-Amerikába ment. Az amerikai iratkapocs hadművelet keretén belül a német tudósokat titkon "rehabilitálták" az amerikai hadiipar fellendítésére.
    Hitler több leszármazottat is hátrahagyott és spermabanknak is "adományozott". Vigyáztak és vigyáznak a vérvonalára.
    A leszármazottai ismertek (Lányai: Merkel (német kancellár), Tereza May (angol miniszterelnök), és a volt Litván miniszterelnök asszony) , és legkisebb lányától származó unokája, Obama (amerikai elnök). Azért ez nem semmi!

    Hitler lányok.
    http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?f...821369.jpg

    Obama: http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?f...649717.jpg

    Akkor most meg fogtok lepődni: a vér nem válik vízzé: spermabankból szabadult, sátánista ördögfattya, na ki? A próféciákban is megjövendölt, keletről jövő antikrisztus: ZELENSZKIJ.

    http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?f...547161.jpg

    Ezért ilyen nagy a pofája, ezért mer követelőzni az egész világtól.......stb és ezért adnak meg neki szinte mindent, akár erőn felül is az országok

    Egy másik fiú az ismertek közül: http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?f...0.48_2.png
    - 2022. 12. 09. 01:22
    • Gerry
      Nem unod még a hülyeségeket???

      Hitler gyereke?????

      Walter Elias „Walt“ Disney (* 5. Dezember 1901 in Chicago, Illinois; † 15. Dezember 1966 in Burbank, Kalifornien)

      Adolf Hitler (* 20. April 1889 in Braunau am Inn, Österreich-Ungarn;
      - 2022. 12. 09. 08:18
  • A
    Tevedni emberi dolog Bubo Doki , sokan le fogunk meg ide szuletni ujra es ujra , van itt meg boven mit meditalni (toprengeni , helyretenni , atgondolni) .
    A parazitak miatt nem kell aggodni mert mihelyt elpusztitjak az aldozataikat ezzel ok magukat is elpusztitjak . A termeszetnek konyortelen torvenyei vannak , amiket okos otletekkel nem lehet kijatszani . Az oregnek el kell pusztulnia ,
    hogy az uj letrejohessen , uj energia,uj valosag , tapasztaltabb lelkek . Mi mindig a testi valosagban latjuk a lenyeget mert ez a borunkre megy . De lehet , hogy mas is tortenik amit sokkal nehezebb eszre venni, vagy szavakkal ramutatni.
    - 2022. 12. 09. 09:56
    • Posta Imre
      Betyus, súlyponteltolódás van. Új jelszó: tévedni isteni dolog. A teológiai traktát-umok átértelmezése és  judaista hazudozások kiiktatása zajlik. Gyanítom, hullanak titkokban a jezsuiták is, akiknek ez az egész macesz-trágyadomb ebben a formában köszönhető Vatikánaánostól. Az "új" jüan, csak ugyanolyan sunyi alattomos és szabadkőműves módon, ahogy a régi. Szaranykorszag van.
      - 2022. 12. 09. 10:15
    • S
      Az utóbbi időbe, hogy nehezebbé vállnak a körülmények és  már nem olyan komfortos mint amilyennek szerették előtte  lapítva, előrébb tekintenek és sokaknál megjelenik az újra leszületési képzelete.
      Mi a garancia, hogy ha igaz köztűk leszel?
      Mi a garancia, hogy nem úgy jársz, hogy neked már nem, mert volt előtte elég lehetőséged?
      - 2022. 12. 09. 11:58
  • Posta Imre
    Hess, Schoppenhauer is "börtönbolygónak" vélte a világunkat, mely nem is a miénk, sosem volt az és ne is lehet.
    - 2022. 12. 09. 14:06
    • S
      Bolygó ami nem a miénk, test ami nem a miénk csak egy ideig használjuk ami fogva is tart és az életünk 1/3-át elvileg alvó állapotban töltjük. Sokszor mindenféle hülyeséget álmodva azokat valóságként átéljük. Van egy bizonyos színtű szabad akaratunk ami egy méh, vagy hangya jellegű társadalmi rendszerben nem lenne, mert ott csak a feladat és a közösség ami számítana (főleg a méhanya-királynő, ő az Isten...)
      - 2022. 12. 09. 15:12
    • H
      És vajon nem mi "emberek" ( szándékosan raktam idézőjelbe az ember szót ) tesszük  ezt a bolygót börtönbolygóvá? Többek között azáltal, hogy szó nélkül hagyjuk és eltűrjük az élősködőknek, hogy élőskődjenek rajtunk? És, hogy bármit megtehessenek velünk következmények nélkül? Ezért én úgy látom, hogy az itt élő "ember kinézetű" lények tulajdonképpen a saját tudatlanságuk rabjai. Hiszen amennyiben "tudók" lennének, nem tűrnék el ezt az élősködést.
      - 2022. 12. 10. 14:37
      • Posta Imre
        Nézz bele az utcán bárkinek a szemébe, vagy a rendőrébe...és ott a válasz. Nem látsz benne lelket. Akinek van, már "kitüntette magát".
        - 2022. 12. 10. 14:41
        • H
          Milyen érdekes, hogy pár éve már "tömegközlekedés" során azt vizslatom a velem szembejővő illetve mellettem elhaladó lények esetében, hogy maradt-e még bennük valami emberi vagy már 100% ban élőhalottak-e? Sajnos eddig nem sok "ember" haladt el mellettem. Múltkor a metrón utazva pedig majdnem sokkot kaptam amikor leültem és körbe néztem. Ugyanis szinte kivétel nélkül mindenki az okostelefonjába volt belemerülve. Mintha attól "várták volna a megváltást".
          - 2022. 12. 10. 15:07
        • mentsvar
          Ahogy Pap Gábor mondja, az igaz embert arról is felismered, hogy ő sokszor vesztes. <br />Magyarázata az, hogy az ő célja nem önös, hanem társainak emelésén fáradozik. Ebből adódóan nem törekszik sosem győzelemre.<br /><br />Barátaim, Lúzerek! Ne keseredjetek el, lehet, hogy csupán igaz emberek vagytok.
          - 2022. 12. 10. 15:15
          • Posta Imre
            Orosz spiri-tiszta bárisnya azt értekezte, miért bukik kötelezően el a "jó" és miért diadalmaskodik" törvényszerűen a rossz. Nem is lehet másképpen.
            - 2022. 12. 10. 15:41
  • A
    Gerry!
    Írtam, hogy spermabankos gyerekek. A lányok nem.
    A lányokat már Imre is betette egy előző cikkének fotói közé.
    Ezeket a képeket én már másfél- két évvel ezelőtt is láttam a Humoros matematikusok oldalán.
    Az "idővonal" most kezdi utolérni a napi történéseket.
    Más híres és hírhedt emberektől is fagyasztanak le magot. Ez bevett gyakorlat. Nem csak a koponyákat gyűjtik.
    - 2022. 12. 09. 14:43
    • Gerry
      ...értem - és  Hitler "per os" megtermékenyült! Azért az õ gyereke...

      Lehet, hogy bocsánatot kell kérnem, megtaláltam Dolfi fotóját - valószínüleg itt lehetett terhes (úgy saccolom kb 5. hónaposan) Walti Disney spermájától!!! Ez egy egyedi fotó...

      postaimre.net/kepek/AH-WD.jpg
      - 2022. 12. 09. 15:59
    • Posta Imre
      Belőlem 8 van, múltkor mondtam Gerrynek. Most 7-et gipszelni és varrni kell, nehogy lebukjanak.
      - 2022. 12. 09. 15:36
      • Gerry
        media.giphy.com/media/MXJb33osQmoiFyI1kZ/giphy.gif
        - 2022. 12. 09. 15:55
  • P
    Kaptam én is ilyen meghívót nyunyó nénitől. Hoppá! Elégett a kazánban! Kellene a kenet alulról, fölülről? Egy kis DNS innen, egy kis DNS onnan... 😁
    - 2022. 12. 10. 02:49
  • F
    Az orosz külügyminiszter szerint Adolf Hitler zsidó származású volt, a zsidók a legbuzgóbb antiszemiták !

    Alternatív történeti elmélettel állt elő Szergej Lavrov orosz külügyminiszter, amikor is Volodimir Zelenszkij zsidó származásáról értekezett. Az ukrán elnök ugyanis korábban ezt hozta fel ellenérvként arra az orosz vádra, miszerint náci lenne.

    A CNN beszámolója szerint Lavrov arról értekezett, hogy semmit nem jelent egy politikai vezető zsidó származása, hiszen tudomása szerint Hitlerben is volt zsidó vér. Hozzátette, a bölcs zsidók azt mondják, hogy a legbuzgóbb antiszemiták általában maguk a zsidók.

    Az orosz külügyminiszter kijelentése nagy vihart kavart Izraelben, Jair Lapid izraeli külügyminiszter megbocsáthatatlannak és felháborítónak, egyben súlyos történelmi tévedésnek nevezte a kijelentést. Hozzátette, nem a zsidók gyilkolták meg magukat a holokauszt idején. Az izraeli külügyminisztérium emellett behívatta az izraeli orosz nagykövetet Szergej Lavrov szavai miatt.

    Az MTI által idézett Jediót Ahronót című újság hírportálja, a ynet szerint Lavrov állításairól Naftali Bennett izraeli miniszterelnök azt mondta: „az ilyen hazugságoknak az a célja, hogy magukat a zsidókat vádolják meg a történelem legszörnyűbb bűneivel, amelyeket ellenük követtek el, ezzel felmentve a felelősség alól az elnyomókat”.

    A kormányfő hangsúlyozta, hogy korábban is mondta, „egyetlen mai háború sem holokauszt, és nem hasonlít a holokausztra”. Ezért, hangoztatta, azonnal abba kell hagyni a zsidó nép holokausztjának politikai eszközként való felhasználását.

    https://nepszava.hu/3155501_az-orosz-...tiszemitak
    - 2022. 12. 10. 07:24
    • szabir
      a nyugati feher naczik szerint az Israelek mi voltunk s a jew/judrak az mas - osztan mind1 me az egesz valagtorczi kamu s a judran ne lopta volna a torczijet stb -  a vallasi s a sok krimi hujjseseg a ''bibliakba'' + jorest a somma torczibe is az az ovek csak atirtak reank stb
      - 2022. 12. 10. 09:16
      • F
        szabir ! Gyorsan vagy telefonról van írva ? Mert nem tudom összerakni mit akarsz mondani .
        - 2022. 12. 10. 10:02
        • szabir
          kivan javitva
          - 2022. 12. 10. 14:40
        • Gerry
          Felforgató .... most jobb? Ki van javítva! Nevet

          Majd megtanulsz Te is "szabírul" ... vagy nem. Aua!
          - 2022. 12. 10. 17:23
    • szabir
      a nyugati feher naczik szerint az Israelek mi voltunk s a jew/judrak az mas - osztan mind1 me az egesz valagtorczi kamu s a judran ne lopta volna a torczijet stb -  a vallasi s a sok krimi hujjeseg a ''bibliakba'' + jorest a somma torczibe is az az ovek csak atirtak reank stb
      - 2022. 12. 10. 14:40
      • mentsvar
        tegyétek a gogül fodítóba, tadzsik-magyar:

        a nyugati fehér nácik szerint mi hunok voltunk az izrael lakói. A pofás zsidók nem hunok - de mindegy, mert az egész történelem hamisítvány és a zsidó ne lopta volna el a történelmét a hunoknak, stb - a bibliákban írt sok vallási és krimi hülyeség, jórészt a Római Birodalom története az övék, csak ők azt átírták ránk.

        kedves Szabír, ezt régen tudjuk, többször írta már más is ezt.
        - 2022. 12. 10. 18:16
  • szabir
    MaGoG GyoGyul-e a MaRKod/aMeRiKa/eMeRiK/iMRe? --- KiGyok/Morok [tadzsikul XD] Hortynak az adMiRalnak ha jol tom Sarkany tatuja/tutaja? vot; + MohaMedik=Jezus=Zsigmond kiraly stb + Dolfy Hit-ler/Martell a Hammer/Atilla az Ostor + unkaria/ukrania/Kijevi PRuS
    -
    - 2022. 12. 10. 14:57
    • szabir
      ujrapakoltam me 2 hejen kihatytam a RoM nevet ami fontos itt me tadzsikul Mor=KiGyo s akkro amugy Boor/MooR? XD Ferinek igaza van h a ''romai birodalom = sarkany''
      - 2022. 12. 10. 14:58
      • H
        Szabir b+!! nincs elírva a nickname-ed?? Nem inkább "szabár" . mert az visszaolvasva: rábasz, mármint rábasz az, aki téged olvas!!<br />Könyörgöm, csak egyszer, tényleg csak egyszer: tudsz írni értelmezhető szöveget is???
        - 2022. 12. 10. 17:31
  • J
    Találtam egy újabb führer-csemetét, aki antiszemitázik , amióta elvált zsidó asszonnyától és visszatért a papához. Igaz, rögös utat tett meg idáig. Bőrszíne is sötétett lett. Hiába, ma már a permafrostos anktartiszi a sperma sem olyan , mint régen.Nevet
    https://www.youtube.com/watch?v=rl-04...l-04SAtEKw
    - 2022. 12. 10. 17:53
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (2)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %