Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Kutyatáp

Kutyatáp
Kérem a téteket, helyre, vallásra, bőrszínre, fajra..., de főispánosan és Aranybulátásan! Rövid leszek, míg van áram. Nem volt. Lehet a szél? Volt egyszer egy vadnyugat. Vadnyugaton a keleti helyzet változatlan! Mégis minden megváltozik, kivéve a változást, ami öröklődik. Merkel előállt azzal, amit Porosenko már elmondott, hogy Nyugat csak az időt akarta húzni Ukrajnában a Minszki Megállapodással, míg megerősíti a NATO határait és felfegyverzi "Ukrajnát". Putyin erre kijelenti, hogy akkor most miről és kivel is tárgyaljon? Kicsit gondoljatok bele, de ne túl! Közben egyre-másra lebegtetik, hogy pl. Németországgal még be sem fejeződött a II. Világháború és Dönitz nem adta át a vezetést, vagyis a Reich meg sem szűnt, tehát a Német Szövetségi Köztársaság létre sem jöhetett! Azt a mackónadrágos maceszkedvedlő cionista puccsita- csita ongava mindenit neki! - az ismerősöm szerint. Hadtáp indul!

Jó, csak tréfáltam ám! Tényleg azt beszélik, hogy Németország nincs is. Kacska Mari is az SZDSZ pénztáros leggazdagabb felesége, történész létére ilyet mert állítani! Szemán kedvéért! De tényleg! A mostani alaptörvényt az 1949 buharini el nem ismert alkotmányra hivatkozva alapozták meg, tagadva azt elismerve. Alexandrosz előbb vágja át a gordiuszi csimbókot százszor, minthogy feloldja az ellentnemmondást. Postaimreszelleme mi? Germánoknál is? Most beszéltem valakivel és mondott valamit. Az onokája történelemtanara azt taníjja, hogyaszongya: ilyen ország, hogy Szlovákia és Ukrajna nincs! Na, mi a szösz! Most már értem, hogy Volner gárdistanarancsnokból miért lehetett jezsuita -nagykövet Szingapurban, pedig a Szing-szing jobban állna már a társaságnak, mármint zene ügyileg. Volner, Völner, mindig kevertem, most melyik melyik?

Úgy hírlik, valami komorodó felhők gerjednek felettünk, Novícius Katika szerint, akinek egyik lába itt, másik ott, közötte meg az egész mogyoró haderő! Remélem Koszovóban a szerbek nem oroszozzák el a dolgokat és sebesen lezárják a déli részeket és NoFlightZona alakul telaviv felé. Már csak a MOL miatt is. Olvasom, Köves Somló átadta a MOL székletházát épp a botrány kellős közepére, mezuzét ajándékozva az interpol-kőrözött Hernádinak. Káncz Csba ki volt akadva, de nem értem miért zsidózik, hisz nem világos még, hogy kik a cég tulajdonosai. Mármint a mogyorólandé? A szeretlekmogyoróország meg a tanárokkal kapcsoltban hozta összefüggésbe Pintért és az izraeli szivárványos nagykövetséget. Kicsit sok már nekem ez az összefüggés-keltetés, még a végén csak megérti a sok "nemzeti gyagyás", mi az, hogy "az állam én vagyok" - kategória. De ez szerencsére engem nem zavar. Dögöljön meg mindenki a saját szerény képességéhez mértanilag. Úgy is lesz, mert nem győzöm magamnak szemlézni mennyeien halnak hirtelen halált nyilvánosan és hírességnek álcázva. A ciki nem az, hogy "az oltásokk működnek", de mára be is számolnak tömegével erről. Kampec! MOL kampec átadásáról egyik ismerősöm így nyilatkozott:

"De van egy “törvény” miszerint, ha egy cég új székházat épít, akkor csődbe fog menni"

Úgy legyen! Szerintem a Lukoil már a speizben van. Na, ki kér 20-ra lapot? Fogadjunk? Mostantól nem kell már a parlament sem a költségvetés módosításához! Lehet nincs is költségvetés, csak a maradék aratása? Olyan rendszerben, ahol a vízügyi főfelelőst is Láng-nak hívják, bármi tüzet foghat.

Egyébként pedig megjelent  a szimbólumrendszerben a "kutyatáp", mint jövőkép. "Valami készül"...írta Viktor, majd kutyatápot mutatott. Ezt lehet úgy is értelmezni? Tudjátok, hát úgy!

Mindjárt vége az évnek és a jövő még Xavérabb lesz, ha már az ócska zsinagógává átalakítandó templomból is fegyverhez köthető alkotó elemek miatt razziázik a rendőrség....csakis isten akaratja teljesülhet, vagy nem?

Na jó, nem csigabigázok senkit tovább, mert látszik, hogy nem látszik! Ma beszélgettük, hogy jó 13 éve ment el Koppány Karaul táltos és már az utóbbi idejében nyíltan lemondott a magyarságról. Milyen igaza is volt.Itt, újizraelben, vagy bárhol, bárminek nevezett struktúrában, veszett fejsze nyele.  Látom, Sztoka is kikotyogja, hogy a kétmillió cigány meg tudja védeni magát. De kitől? A zsidóktól? Mert a magyaroktól aligha kell, hisz itt már csak a szennyvízből kimutatható mértékben van jelen és nem fertőző. Mióta is mondom a 2 millió cigányt, elvtársak? Na jó, hagyjuk! Mióta tüntetőleg sabatkor üléseztetik a "kormányt" azóta már sokkal könnyebb elhinni, hogy ezek olyan turániak, mint a fehér holló. Cseréébe beindult az emberhús-bolt, ha esetleg valakit érdekel. Szombaton is van kimérés és abszulúte kóser. Jó, csak viccelt az ismerősöm, mindig ökörködik. Vagy nem? Lehet tényleg van ilyen kedvenc tik-tok szolgálatom? Nézzetek már utána, hogy megy ez zombiéknál, kaniláboknál, vérfarkasoknál és vámpíroknál, démonoknál? Bál van? Élő áldozat, vagy már elég holtan felkínálni?

Szombaton világbéke-meditáció és majd megbeszéljük, akartok -e 31-én egy kicsit még lelkizni idén, vagy vessük bele magunkat a várhatóan csak tömény okádékot hozó háborús fenyegetettségtől terhe 2023-ba!

Hírek Galéria

Image #419
Image #420
Image #421
Image #422
Image #423
Image #424
Image #425
Image #426
Image #427
Image #428
Image #429

28 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • Posta Imre
    Merkel vallomása – öngól a Nyugatnak. USA: "A béke soha nem volt lehetőség"
    napitema december 11, 2022


    A volt német kancellár napokkal ezelőtt azt mondta, hogy 2014-ben szándékosan becsapta Oroszországot azzal, hogy aláírt egy megállapodást, amelyet nem is akart végrehajtani. Hadd idézzem fel röviden az ügy történetét.

    [....]

    Természetesen az amerikaiaknak nem tetszett ez a forgatókönyv, mert megszervezték az Euromaidant, hogy Ukrajnát ütőernek használják Oroszország ellen. Az amerikaiaknak a Krímre volt a legnagyobb szükségük. Kívánatos módon leégett egy szögesdrótmező Oroszország és Európa határán. Ahogy az Egyesült Államokban mondják: "A béke soha nem volt lehetőség". Ezért Kijevet arra kötelezték, hogy ne hajtsa végre az ígért változtatásokat Ukrajna alkotmányában. Az amerikaiak a donbászi városok folyamatos ágyúzását is elrendelték, hogy elkerüljék a koreai típusú lefagyást a konfliktusban, amelyben nincs hivatalos béke, de katonai akció sincs. Ebben a rezsimben Ukrajna nyolc évig működött, időnként eszkalációt váltva ki, de nem haladt meg egy bizonyos határt. Végül 2022 elején az Egyesült Államok úgy döntött, hogy eljött a pillanat, és forró sorozatba hozta a konfliktust. Zelenszkij elnök nyíltan nukleáris fegyverekkel fenyegette Oroszországot, és arra kényszerítette, hogy azonnal indítson különleges hadműveletet a béke kikényszerítésére Ukrajnából.

    Így 2014-2015-ben a Normandiai Négyek aktívan részt vettek az ukrajnai válság rendezésében: Oroszország, Németország, Franciaország és Ukrajna. Franciaországot François Hollande, Németországot pedig Angela Merkel képviselte. Forrás


    Putyin Merkel kétszínűségéről: "Ilyen nyilatkozatok után hogyan tárgyaljunk? Miről? Kivel? "Nos, mit mondasz erre?" - kommentálta a vezető, amikor Angela Merkel vallomásairól kérdezték. "Most egy kérdés merül fel. A bizalom kérdése, amely természetesen szinte a nullával egyenlő" - döntött. "Kiderült, hogy becsaptak minket, és csak azért, hogy időt nyerjenek Ukrajna felfegyverzésére és az ellenségeskedésre való felkészülésre. Úgy tűnik, túl későn tájékozódtunk, hogy őszinte legyek."

    "Ez csak azt mutatja, hogy mindent jól csináltunk a különleges katonai művelet elindításakor. Kiderült, hogy senki sem akarta tiszteletben tartani ezeket a minszki megállapodásokat" 

    - jegyezte meg Putyin.

    https://vk.com/video644727407_456240079


    Minden média propaganda ellenére, mára már világosan látszik, hogy az orosz-ukrán konfliktust, az USA és az EU hozta létre, a globális pénzhatalmi elit nyomására. Egyébként meg nem Oroszország rabolta le és adósította el az egész emberiséget, nem Oroszország akarja felszámolni a nemzetállamokat, nem Oroszország küldi az európai emberek nyakára a migrációs pusztítást, nem Oroszország sodorta az egész emberiséget a pusztulás szélére, erkölcsi, lelki, szellemi, és anyagi szinten, és nem Oroszország teszi tönkre az Európai emberek életét, hanem azok a sátáni fajzatok, akik a hazugságra és a pusztításra lettek teremtve.

    Az USA és CSATLÓSAI évtizedeken át orosz gyűlöletet szított Ukrajnában, aminek az lett az eredménye, hogy az ukránok elkezdték gyilkolni az orosz lakosságot, hogy Oroszországot kényszerhelyzetbe hozzák, majd amikor felléptek az ukrán nácik ellen, akkor rájuk tudjanak mutogatni, mint megszállókra és agresszorokra. 

    A NATO EGYENLŐ USA!! A NATO megszállta Európát a demokrácia köntösébe bújva, és nem azért, hogy bárkit megvédjen bármitől, hanem azért, hogy rátelepedhessenek Oroszország nyakára, hogy amennyiben sikerül őket kiiktatni, megvalósíthassák sátáni tervüket, ami a nemzetállamok felszámolását és az egypólusú világrendszer létrehozását, a totális kontrollt és globális diktatúrát jelenti az egész emberiség ellen!!! EZ AZ USA ÉS AZ EU BŰNSZERVEZET PROGRAMJA, aminek Oroszország még útban van! Részletek


    https://www.napitema.com/2022/12/merk...k-usa.html
    - 2022. 12. 11. 16:47
  • Posta Imre
    Zaharova: palotacsíny készülhet Kijevben

    2022. december 10. - 19:40

    Victoria Nuland amerikai külügyminiszter-helyettes mostani kijevi megjelenése nem véletlen; lehetséges, hogy ismét “palotacsíny” készül – mondta Marija Zaharova orosz külügyminisztériumi szóvivő.



    “Most Nuland asszony, az Egyesült Államok magas rangú államtitkára december 4-én Kijevbe látogatott. Normális, hogy egy amerikai felügyelő eljön Ukrajnába, hogy ellenőrizze a helyzetet, hogy megnézze, ég-e még a tűz, vagy hogy több tűzifát dobjon rá. Nos, természetesen a jelek szerint a tetthelyhez is vonzódnak” – mondta Zaharova a sajtótájékoztatón.

     A szóvivő Nulandot Kijev számára “tragikus felfordulás előhírnökének” nevezte.

    “KIJEVI MEGJELENÉSE A JELENLEGI KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT, AMIKOR A NYUGATI SEGÉLYEK ELOSZTÁSA KÖRÜLI NÉZETELTÉRÉSEK AZ UKRÁN VEZETŐ KÖRÖKBEN ELMÉRGESEDNEK, BIZONYÁRA NEM VÉLETLEN. NEM KIZÁRT, HOGY ISMÉT PALOTACSÍNY VAGY VALAMILYEN SZEMÉLYI ÁTRENDEZŐDÉS VAN KILÁTÁSBAN. ÚGY GONDOLOM, HOGY A ZELENSZKIJ-REZSIMNEK, AMELY TÖBBSZÖR IS PRÓBÁRA TETTE WASHINGTON TÜRELMÉT, VAN MIT ÁTGONDOLNIA” – TETTE HOZZÁ ZAHAROVA.

    Emlékeztetett arra, hogy Nuland személye az Euromajdanhoz kapcsolódik, amelyet a nemzetközi közösségnek úgy adtak be, mint az ukrajnai demokratikus folyamat jelei, de valójában egy pénzzel és a Nyugat által szervezett puccs volt.

    “Mindenekelőtt természetesen az USA és az európai kontinens azon országai és politikai erői álltak az egész mögött, amelyek az USA-val összhangban cselekedtek. <…> Ezután Washington nyíltan beavatkozott Ukrajna belügyeibe, és egyszerűen kézzel irányította a tömegtüntetéseket” – magyarázta Zaharova.
    https://www.vadhajtasok.hu/2022/12/10...t-kijevben
    - 2022. 12. 11. 17:00
  • H
    Meg van ez a világ baxva mindörökre.
    Két cigány beszélget 2050-ben: "Te, more, nem kéne már ezt a 'magyarkérdést' megoldani?"
    Ehhez csak ennyit tudok hozzáfűzni.
    Legszívesebben elmennék Putyinhoz és kérnék tőle párezer négyzetkilométert valahol az Ural környékén a még megmaradt pár értelmes magyarnak, cserébe, hogy ránk mindig számíthat majd.
    Hánynom kell tőlünk mai magyaroktól (???), a balfaszságunktól, trianontól, a lelki nyomorunktól, a fajtánktól, okádmány nép ez, legjobb lesz, ha kidöglik itt végleg.
    - 2022. 12. 11. 17:37
    • Posta Imre
      Putyin nem ér rá! Az Uráltól keletre már a kínaiaké a terület. de Moszkva alsón, esetleg jutna egy-egy disznóól nekünk is, mert az átlag orosz sem él különbül. Vagy a Butirkában, vizsgálati fosságban csak megfingatnának, hogy ügynökök vagyunk-e. Putyinnak Orbán kell, második Rákosinak...egyelőre. Szereti a cionosta árulókat, mert szabadkőműves körökben ugye nem csalódhatik.
      - 2022. 12. 12. 09:34
      • H
        Egyébként nincs menekvés, ezt én is tudom.<br />Magából ebből a szimulációból kéne defektálni, de attól félek, hogy csak újabb és újabb szimulációkba kerülnénk, és előbb-utóbb azok sem lennének jobbak/különbek.<br />Tényleg meg vagyunk már mi...
        - 2022. 12. 12. 11:11
        • Posta Imre
          Írtam korábban, hogy az "urob-oroszon" kell átsiklani! Csak ennyi.
          - 2022. 12. 12. 12:16
      • H
        +1. Teljes mértékben egyet értek veled. Putyin úgy látszik megtalálta orbánt, mint zsák a foltját. Jóban Rosszban és a Sorsban.
        - 2022. 12. 14. 14:03
  • Laplage73
    Nem lesz itt semmi gond, mert már van!
    A magyar köszönheti saját gőgjének, hogy itt tart!
    Őseink nevét sem vagyunk méltóak kiejteni!
    Gyenge lett a magyar, ostoba, bárgyú, sorsát megérdemli!
    Itt az ideje hogy a kegyelemdöfés meglegyen 😊😀
    - 2022. 12. 11. 17:58
    • Posta Imre
      Már megöltek bennünket rég, csak nehezen törődünk bele.
      - 2022. 12. 12. 09:34
      • Laplage73
        Nem hogy 300 még 60 sem jön össze, mint anno az s. A. S
        - 2022. 12. 12. 21:55
  • F
    Megmondta a nagykapor szakállú is , azért kaptátok Trianont mert nem hunok letettek . De majd most azok lesztek !
    Egy értelmes volt köztettek, azt is felakasztottátok 1946. március 12. -én
    - 2022. 12. 11. 18:34
  • Posta Imre
    A szerb elnök összehívta a Biztonsági Tanácsot és készültségbe helyezték a hadsereget
    Orosz Hírek
    2022-12-11 17:28

    Aleksandar Vučić szerb elnök összehívta a Nemzetbiztonsági Tanácsot, mivel a koszovói albán hatóságok azzal fenyegetőznek, hogy erőszakkal eltávolítják a szerb barikádokat a tartomány északi részén – jelentette a Szerbiai Rádió és Televízió.

    Korábban a mai napon a szakadár köztársaság miniszterelnöke, az amerikai támogatással rendelkező Albin Kurti ezt a követelést intézte a NATO KFOR-kontingenshez. Pontosította, hogy ma estig választ vár a szövetségi parancsnokságtól. Elmondása szerint elutasítás esetén a koszovói erők készen állnak arra, hogy maguk hajtsák végre a műveletet.

    “Albin Kurti legújabb fenyegetései miatt, miszerint este minden rendelkezésre álló eszközzel megtámadja a szerbeket a barikádokon, Aleksandar Vučić elnök 19 órára összehívta a Biztonsági Tanács ülését” – pontosította a média.

    A szakadár Koszovói Köztársaság belügyminisztériuma különleges egységének katonái a mai nap folyamán behatoltak és elfoglalták a Gazivode gáton lévő létesítményt, ahonnan eltávolították a szerb zászlókat és kidobták a szerb őrséget. Ez a fő vízforrás és tároló az ottani vízerőmű számára. A tó nagy része Zubin Potok településen található, amelyet főként szerbek laknak, akárcsak három másik körzet a tartomány északi részén.

    A legnagyobb szerb párt vezetője, Goran Rakic felszólította a koszovói szerbeket, hogy őrizzék meg a békét és a nyugalmat, és engedjék át az EU jogállamisági missziójának (EULEX) és a NATO KFOR-nak a járműveit az útakadályokon.

    Korábban Vučić kijelentette, hogy a hivatalos Belgrád továbbra is minden törvényes eszközzel harcolni fog Koszovó és Metohia ügyében. Hangsúlyozta továbbá, hogy Pristinának a 2013-as brüsszeli megállapodással összhangban meg kell alakítania a Szerbiai Közösséget (SCS).

    Előző nap a koszovói szerbek barikádokat emeltek a tartomány északi részén lévő autópályákon, a koszovói albán belügyminisztérium volt rendőrtisztjének, Dejan Panticnak az őrizetbe vétele miatt. Panticsot, aki a tartomány északi részén lévő belügyminisztériumi hivatalok szerb rendőrtársaival együtt novemberben mondott le, szombaton vették őrizetbe a közép-szerbiai Jarinje ellenőrző pontnál “terrorizmus” gyanújával.

    A tüntetők éjszakára sátrakat vertek fel, hogy a barikádoknál őrködjenek. Az önhatalmúlag kikiáltott Koszovói Köztársaság rendőrsége a jarinjei ellenőrző ponton a saját oldalán lezárta a tartomány bejáratát a Közép-Szerbia felől a tartomány északi részén közlekedő autók és gyalogosok előtt.
    https://oroszhirek.hu/a-szerb-elnok-o...adsereget/
    - 2022. 12. 11. 18:57
  • A
    Frau Merkel , a kis hazudoska akinek bejelentese nem is volt olyan nagy titok.
    Mindenki lathatta akinek szeme van , hogy az elmult nyolc evben Ukrajna a Nato atjaro haza volt , az is vilagos volt mindenki szamara , hogy nem a bekere keszultek . De akkor Frau Merkelnek mi celja lehetett ezzel a nyilt titok leleplezesevel ? Politikailag ez csak az Oroszoknak kedvez , mert igy mar az a hazugsag is megdol , hogy az Oroszok teruletszerzesi szandekkal, kiprovokalatlan agressziv haboru elinditasaval nemzetkozi buncselekvenyt kovettek el. Ezzel Frau Merkel oriasi mento korulmenyt szallitott le az Oroszoknak. Vajon miert tette ? Ez a nyugati politikai koroknek egyaltalan nem tetszik. Talan kezdik a Nemetek eszrevenni , hogy palira vettek oket ? A dorzsolt oreglanynak biztos jo oka volt lekozolni az "okossagot".
    Sajnos a Szerbeknel is beindul a vihar ez mar eleg valoszinu , aminak a hattereben a Nato Oroszellenes Ukrajnai hadjarata nem jol alakul , ezert el kell vonni a vilag figyelmet a kozelgo csufos veresegrol. A szamitasok szerint Januar vegere az Ukranoknak mar nem marad eleg tartalekuk semmibol . Az Ukrajnai penztemeto nem kepes megallitani a duhongo Orosz gozhengert . Tovaris Tatarski szerint osszecsaptak Bakhmut varosanal az Orosz Wagneristak es az Amerikai Moczart zsoldosok , es a kekeckedo Amerikaiak megfutamodtak. Errol video is keszult , nem tudni mennyien estek el.
    - 2022. 12. 11. 20:09
    • Posta Imre
      Mi ez a "sajnos"? Úgy teszel, mintha nem lenne világos a táncprogram, hisz előre mindenki feliratkozhatott a listára és aki nem tette, azt felírták ők.
      - 2022. 12. 12. 09:36
  • G
    People for people, tetszik ez a cinizmus. A "dögös" csaj kifejezés is új értelmet nyer. Harapnám a csirkefarhátát.
    - 2022. 12. 11. 23:27
  • Posta Imre
    Vak-cion előítélet
    https://index.hu/techtud/2022/12/11/e...s-vakcina/

    Az olasz miniszterelnök barátnője is meghalt a római lakógyűlésen kitört lövöldözésben
    https://24.hu/kulfold/2022/12/11/gior...s-baratno/

    Bukarestbe megy szerződést kötni Orbán Viktor

    Orbán Viktor december 17-én Bukarestben aláírja az Azerbajdzsánból Georgián és Románián keresztül Magyarországra áramot szállító villamosenergia-hálózatról szóló szerződést – erősítette meg az MTI-nek Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke az erről szóló romániai sajtóhíreket.
    https://24.hu/fn/gazdasag/2022/12/11/...-bukarest/
    - 2022. 12. 12. 10:05
  • Posta Imre
    Donald Trump: "Háládatlan zsidók, szégyelljék magukat!" Az újabb elnöki ciklusra áhítozó Donald Trump ismét háládatlansággal és megbízhatatlansággal vádolta a zsidókat és Izraelt. Ezúttal azért kelt ki magából, mert egyes amerikai zsidó vezetők bírálták, amiért floridai luxusvillájába vacsorára hívott meg egy holokauszttagadónak és a fehér felsőbbrendűséget hirdetőnek mondott politikai kommentátort, illetve egy antiszemitának tartott s Adolf Hitlert csodáló, 24-szeres Grammy-díjas néger rappert. Egy evangéliumi keresztény zsidó televíziós és rádiós műsorvezető azonban ezúttal is kiállt Trump mellett – írja a news.walla.co.il és az israelhayom.co.il. Zoom Donald Trump: „Háládatlan zsidók, szégyelljék magukat! (fotó: AP) Egy tálból cseresznyéztek Donald Trump, volt amerikai elnök indulatos hangnemben fakadt ki egyes amerikai zsidó vezetők és Izrael ellen. Trump nemtetszését az váltotta ki, hogy az elmúlt hetekben több amerikai zsidó vezető is bírálta, amiért floridai luxusvillájában nemrégiben vendégül látta az antiszemitának mondott Ye, művésznevén Kanye West, 24-szeres Grammy-díjas rappert, illetve a fehér felsőbbrendűséget hirdetőnek, antiszemitának és holokauszttagadónak megbélyegzett Nick Fuentes politikai kommentátort. De úgy is mondhatnánk, hogy Trump floridai luxusvillájában egy tálból cseresznyézett a néger rapper és a fehér felsőbbrendűséget hirdető kommentátor. Zoom Nick Fuentest – a fehér felsőbbrendűség hirdetője és holokauszttagadó (fotó: AFP) Az újabb elnöki ciklusra készülő Trump tegnapelőtt aztán válaszolt az őt ért bírálatokra a tulajdonában levő, s az idén februárban indított Truth Social (Társadalmi Igazság) közösségi oldalon: Egyes zsidó vezetők milyen gyorsan elfelejtették, hogy Izrael számára magasan én voltam a legjobb amerikai elnök. Szégyelljék magukat! A legjobb barátaik iránt tanúsított hűtlenségük az oka annak, hogy a kongresszus tagjai közül sokan és mások is már nem támogatják Izraelt. Bűn az is, ha néger csodálja Adolf Hitlert Csak olaj volt a tűzre, hogy miután Trump vendégül látta a fentebb említett néger rappert és a politikai kommentátort, mindketten elfogadták a neves műsorvezető és dokumentumfilmes Alex Jones műsorába szóló meghívást, ahol Kanye West újfent és többször is kifejezte az Adolf Hitler és a nemzetiszocializmus iránti csodálatát. Ezenkívül azt is állította, hogy a holokauszt nem is létezett. Zoom Donald Trump és Kanye West (fotó: AP) Trump, a zsidó nagypapa Az amerikai zsidó vezetők persze nem szégyellték el magukat, de Trump támogatóra talált Wayne Allyn Root (61) evangéliumi keresztény (a Hit Gyülekezetének amerikai megfelelője – H. J.) televíziós és rádiós műsorvezető, az összeesküvés-elméletek híve személyében. Root (korábban: Roth) zsidónak született, ám három évtizeddel ezelőtt áttért a judaizmustól valójában nem nagyon eltérő evangéliumi keresztény hitre. Root azt állítja, csupán azért, mert hisz Jézus Krisztusban, senki nem vitathatja el a zsidóságát. Root azonnal Trump védelmére kelt: Kanye West megvezette Trumpot. Kanye egyértelműen lelki zavarokkal küzd, s szeretett volna az őrült politikai ambícióit tápláló vihart kavarni a médiában. Arról van szó, hogy Trump csupán együtt vacsorázott vele, s a karrierépítésre vonatkozó jó tanácsokat akart adni a milliárdos celebnek. Trump maga is zsidó nagypapa, hiszen ortodox zsidó unokái vannak – írja Trump védelmében közösségi oldalán Wayne Allyn Root. Zoom Donald Trump és az őt istenítő Wayne Allyn Root (fotó: lasvegastribune.net) Wayne Allyn Root, a királycsináló Donald Trump már 2019 augusztusában is háládatlansággal vádolta a demokrata párt zsidó szavazóit, mire Wayne Allyn Root akkor szinte Izrael királyává koronázta a sértődött amerikai elnököt: Trump elnök (2019-ben még elnök volt – H. J.) nem csak az Amerikai Egyesült Államok, hanem a világtörténelem legjobb elnöke a zsidók és Izrael számára. Az izraeli zsidók úgy szeretik őt, mintha ő lenne Izrael királya. Úgy szeretik, mintha ő lenne Isten második kinyilatkoztatása – állította Wayne Allyn Root. H. J. – Kuruc.info
    Forrás: https://kuruc.info/r/6/252542/
    - 2022. 12. 12. 10:06
  • Posta Imre
    Nagy diplomáciai tárgyalásokat folytatott le Zelenszkij egyetlen nap alatt - Mi folyik itt?

    Vasárnap három fontos diplomáciai tárgyalást is lebonyolított Volodimir Zelenszkij ukrán elnök, ami önmagában is jelzésértékű. Ezen kívül pedig a Fehér Ház érdekes utalást tett az amerikai és az ukrán elnök egyeztetéseinek fő üzenetére. Mindezt azok után, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök már egy pénteki beszédében érdekes üzeneteket fogalmazott meg.
    https://www.portfolio.hu/global/20221...aggregator
    - 2022. 12. 12. 10:12
    • H
      Semmi más ez, mint kavarog a Világ-fos. Még nem nyelte el a víz, addig a felszínen ireg-forog. De jönni fog a nagy zutty, oszt annyi nekik. Előbb-utóbb.
      - 2022. 12. 12. 11:14
  • F
    Karácsony környékén lesz az Aranybulla sorozat , "Isten nevében" !
    II. András záradékban jelölte ki a felkelési jogot , minden emberi társaságnak immanens jogaként , ami semmilyen törvények, szerződések nem törölhetnek el .
    - 2022. 12. 12. 10:49
    • H
      Aztán hányszor keltek fel eredményesen??? Lófaszt: az erő számít egyedül. Ahogy Acélos Jóska megmondta, amikor emlegették neki a pápát: "aztán hány hadosztálya van a pápának?"...
      - 2022. 12. 12. 11:16
      • F
        II András elment a Szentföldre háborúzni mert a pápa kikövetelte tőle, és hogy is volt megérkezik Szentföldre partra száll, ott élő népek anyanyelvén köszöntik a magyar királyt . <br />Erre egy hónapig ettek , ittak, mulattak II. Andrást megválasztják Jeruzsálem királyának, és ő evvel be is fejezte a "Szent háborút ". Hazatért !
        - 2022. 12. 13. 07:43
    • Posta Imre
      Halász Jóska már elintézte ezt és hatályon kívül "helyezte". https://gondoskodomagyarorszag.webnod...anybulla-/
      - 2022. 12. 12. 11:31
  • M
    egy biztos de az nagyon hogy jövöre még rosszabb lesz átlag embernek s szegények,betegek pedig elis pusztulhatnak.....nem lesz megállapodás unioval igy nem kapnak pénzt orbánék..ezért forint még jobban bezuhan,árak még jobban emelkednek----sikeresen legutolsok lettünk mindenben.....
    - 2022. 12. 12. 12:21
    • Posta Imre
      Nagyon tévedsz! Új-izrael első:
      Köves Slomó: Európában szinte csak itt nem kell mindennapos túlélési stratégia
      2022. július 13. szerda, 10:20

      Köves Slomóval az EMIH — Magyar Zsidó Szövetség vezető rabbijával készített exkluzív interjút az Index, melyben mesélt életútjáról, részletesen kifejtette nézeteit az antiszemitizmusról, a konzervativizmusról, közéleti szerepvállalásáról, kapcsolatáról a magyar kormánnyal és Orbán Viktorral.
      https://neokohn.hu/2022/07/13/koves-s...strategia/
      - 2022. 12. 12. 12:40
    • G
      Nem csak drága, szar minőségű is. Ideális kombináció. Persze azért a népek veszik így is. Egy bostoni teadélután nem lenne rossz.
      - 2022. 12. 12. 22:53
  • Posta Imre
    Szép csendben megszüntették a nyomozást Farkas Flórián botrányos roma programja ügyében

    2022. 12. 12. 15:43
    Bizonyítottság hiányában hétévnyi nyomozás után ért véget az eljárás a Híd a munka világába program ügyben.

    Bizonyítottság hiányában hét év után megszüntette a nyomozást a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) botrányos Híd a munka világába programjának ügyében – értesült a 24.hu.

    A Farkas Flórián volt fideszes országgyűlési képviselő nevével összeforrt roma felzárkóztatási program miatt 2015-ben indult eljárás költségvetési csalás gyanúja miatt Hadházy Ákos feljelentése nyomán. Az ORÖ-nek elsősorban európai uniós forrásból létre kellett volna hoznia egy országos lefedettségű munkaerő-közvetítő irodahálózatot, amely folyamatos és kiszámítható munkát biztosított volna a hátrányos helyzetűeknek, elsősorban romáknak. Azonban

    az ORÖ több más nehezen megmagyarázható tétel mellett autókra, használhatatlan irodákra, bútorokra és egy gellérthegyi villára költötte a kapott százmilliókat. Működő irodahálózat pedig sosem állt fel.

    Az eredetileg ötmilliárd forintos, később 1,6 milliárdos költségvetésűre csökkentett program miatt az Európai Unió Csalás Elleni Hivatala, az OLAF is vizsgálódott. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) 2016-ban – példátlan módon – elismerte, hogy védhetetlen visszaélések történtek a brüsszeli pénzeket felemésztő projektben, ezért felmondta az uniós támogatási szerződést az Országos Roma Önkormányzattal, és kötelezték a támogatás visszafizetésére. De később ezt is megúszta az ORÖ, az összegből 1,3 milliárd forintot átvállalt a kormány, csak a fennmaradó 300 millió forintot kellett valójában visszafizetnie.
    Illyés Tibor / MTI Makai István, a Roma Polgári Tömörülés elnöke, Vajda László, a Lungo Drom országos alelnöke és Dancs Mihály, a Roma Polgárjogi Mozgalom vezetője sajtótájékoztató tart az önkormányzat közgyűlésének határozatlanképtelenség miatt elmaradt rendkívüli ülése után az az Országos Roma Önkormányzat székházában, 2015. február 9-én. Az ülést a Híd a munka világába programmal kapcsolatban tett, visszaélésekről szóló állítások miatt kezdeményeztek képviselők.

    Az OLAF kimutatása szerint az Emmi a szerződésbontás előtt összesen 24 szabálytalansági eljárást indított az ORÖ által lefolytatott közbeszerzésekkel és beszerzésekkel kapcsolatban. Tizenegy esetben maga a minisztérium állapított meg a szabálytalanságot. Végül az ORÖ által elszámolásra benyújtott 1,6 milliárd forintot kitevő tételekről kimondták, hogy a „teljes összeg esetében fennáll a szabálytalanság gyanúja”. A visszaélések nagy részét akkor követték el, amikor Farkas Flórián volt az ORÖ elnöke.

    Ennek ellenére – mint megírtuk –, a korábban 800 oldalasra hízott nyomozati anyag tanúsága szerint a hatóságok az elmúlt hét évben egyszer sem kérdezték ki a fideszes politikust, miközben pozíciójában ő volt az aláírója a program szerződéseinek is. Farkas egyébként az idén tavasszal húsz év után távozni kényszerült a parlamentből, miután helyét a Fidesz-KDNP országos listáján Sztojka Attila roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos vette át.

    Érdekes az is, hogy bizonyítottság hiányában szüntette meg a NAV az eljárást, mert az OLAF is alaposan dokumentálta a történteket. A 24.hu által korábban ismertetett OLAF-jelentés megállította, hogy

    a Híd a munka világába Munkaerő-szervező Országos Foglalkoztatási Szövetkezet 2014. április 24. napján pro forma bejegyzésre került ugyan, de érdemben soha nem működött, a kitűzött célokat még részlegesen sem érte el.

    Az OLAF szerint az ORÖ nem biztosította a szövetkezet működési feltételeit, ezért az nem tudott önfenntartóvá válni. A taglétszám meg sem közelítette a szükségesnek ítélt szintet, és az irodahálózatot sem építették ki. A gellérthegyi irodához hasonlóan megvettek négy vidéki ingatlant, amelyekben azonban a projekttel kapcsolatos munkavégzés nem történt. Gödöllőn például egy 25 milliós bútorüzletet vásároltak a támogatási pénzből, de az csak akkor lett volna alkalmas az előírt feladatok ellátására, ha további 22 milliót ráköltenek a felújítására és átalakítására.

    Azt is leírták, hogy az ORÖ feladata lett volna a munkaerőpiaci szolgáltatásokat nyújtó mentorok hálózatának kiépítése is. A mentoroknak kellett volna toborozni és bevonni a programba a hátrányos helyzetű romákat. A mentori posztra azonban jellemzően az ORÖ képviselőit alkalmazták külön fizetéssel, akik az első időszakban alig toboroztak jelentkezőt. Később átalakították a toborzási rendszert, amivel papíron hirtelen meg tudták növelni a jelentkezők számát, de az uniós csalás elleni hivatal szerint végül ezek a regisztrált célcsoporttagok sem vettek részt semmilyen képzésben, foglalkoztatásuk beindítása el sem kezdődött.

    A NAV egyébként kérdésünkre azt közölte, hogy az ügyben nincs nyilvánosságra hozható információ. A nyomozóhatóságot felügyelő Fővárosi Főügyészség árulta el végül, hogy a nyomozás megszűnt. A határozat ellen panasz egyelőre nem érkezett az ügyészségre.
    https://24.hu/kozelet/2022/12/12/orsz...ugyeszseg/
    - 2022. 12. 12. 19:04
  • E
    Tényleg felülmúlhatatlan ez a háztáji stílus, mint ahogy egy családnak is megvannak a saját nyelvfordulatai, asszociációi. Persze az értelmezéshez kell némi intelligencia is, ami ugye a humorérzéknek is feltétele. Az autisztikus fafejeknek soha nem lesz érthető agyfényesítő csemege. Meg az aranyhalaknak sem memorizálva. A kommenteket is nagyon élvezem, bár ilyen mélységekbe nem mindig látok.
    - 2022. 12. 14. 13:46
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (1)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %