Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Talán, de nem biztos, esetleg ha mégis...

Talán, de nem biztos, esetleg ha mégis...
Áldás! Remélem jól vagy! Az elmúlt héten jó helyen voltam,jó emberekkel,csöppent némi info. Lehet tudod,lehet nem,mondom... Leopárd 2...
Azt mondják,hogy a mi kedves zsidajaink két,vagy több kulacsos politikájának köszönhetően,Merkel asszonyság,és a német ipar szereplői igen megharagudtak Vityára,és a rengeteg Unios támadást ők intézték,cél,a cégvezetőség megbuktatása,gyeplő teljes átvétele volt.
Kiengesztelésül,vityáék olyan előnytelen szerződést kötöttek a német oldali zsidajokkal,amiből ez a kimondhatatlan összegű fegyver vásárlás született.

A hatalmat több csoport szeretné megszerezni,ezért egymással is versengenek.
Most jön a huncutság....
A tankokat tűzvezető,és kommunikációs rendszer nélkül adták el,vagyis vettek egy csomó traktort jó nagy pénzért,és a pénz nagyon nagy része,nem a hazai költségvetésből származik....
A tűzvezető,és a kommunikációs rendszer,műhold közvetítésével,szinte kezelő személyzet beavatkozás nélkül képes működni.
Tudván az oda-vissza kacsingatásról, a rendszerek pillanatok alatt az orosz zsidó kezekbe kerültek volna,ezt meg tudjuk,mit jelent.
Vitya reklám kampánya léggömbre épül,a tankosok kiképzése Németországban folyik.
Kik támadhatják meg vityáékat? Gyakorlatilag bárki,a NATO sértetlenség a Török-Görög konfliktus óta csak légvárra épülő be nem tartott szóbeszéd!

Másik...
Ugyanebből a forrásból....

Azt mondják,hogy ha igaz, a szolgálatok árgus szemekkel lesik azokat,akik egy kicsit is át látnak a szitán,és azokat,akik nem önös érdekből dolgoznak,hanem képesek minden szintet magukba olvasztani,és nem akarnok módon szövetkezni, védik,és megvédik őket !!!
Nagy részüknek elegük van a szemét takarításból,meg ezekből a senkiháziakból,és arra várnak,hogy egy olyan minimum két oldalú (szakrális-fizikális) összekapaszkodás alakuljon ki,akiknek segíthetnének átvenni az irányítást. Mindenfelől a birkázás,meg a mell verdesés megy,nincs egyensúly,nincs közös akarat,addig a szolgálatok is kénytelenek takarítani.

Tedd az infót oda ahová jónak látod...
Maradok tisztelettel!

34 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • V
    - 2020. 07. 21. 07:41
    • balu
      Na, akkor itt mennek el mellettünk. Lehet, hogy ez lesz az esti/éjszakai program: kimegyek tankot nézni? :-D
      - 2020. 07. 21. 08:09
      • Posta Imre
        Balu, Molotov elvtárs is készül?
        - 2020. 07. 21. 08:28
        • balu
          Imibá, há mi vagyok én, antifa??? Nem ismerem sajnos az eftársat, de a bazookát lepókhálózom.
          - 2020. 07. 21. 08:35
  • Posta Imre
    Én a "hír" második felét emelem ki, ha nem gond. Úgy tetszik, hogy a "szolgálatok" azért mindent megtesznek a büdös zsidó qva anyjukat, hogy ne jöhessen össze semmi, aztán, meg olvasom, hogy hát "arra várnak". Én meg arra, hogy egyesével kibelezzem őket, ha kell, személyesen, oszt jó lesz!
    - 2020. 07. 21. 08:29
    • balu
      Nemtom Imibá,
      van erre egy egyszerűbb narratíva is: a szolgálatok árgus szemekkel lesik a potenciálisan értelmesebb arcokat - de nem biztos, hogy pont azért, hogy aztán majd "átadják nekik a gyeplőt". Nem tehetek róla, nekem ez a narratíva kicsit sántít. Egyedül azt tudnám elképzelni, hogy némelyikük ténylegesen megértette, hogy hiába szolgálja most az ellenoldalt, gyakorlatilag a mi oldalunkon van, mert ugyanúgy bedarálják, beoltják, meg-5gézik, bechipelik, einstandolják a pénzét stb., mint mindenkinek.

      Csak tehetnének már basszák meg valami világosabb gesztust is, mert a látható tényekből egyelőre az az occami alapon egyszerűbb verzió, hogy bezony ELLENÜNK vannak, és a világkormányt szolgálják, még ha áttételesen és alacsony szinten is. Ha nem csak sejtetnék állandóan, hogy talán-mégsem-mégis-adott-esetben... akkor mi is máshogy tudnánk reagálni. Attól még játszhatjuk tovább ezt a kutya-macska játékot, hogy hú de utáljuk egymást.
      - 2020. 07. 21. 08:42
      • Hazafinak
        Kis észrevétel. " áttételesen és alacsony szinten" lehet több ezres sereg az erőt mégis a szolgálatok adják. Ők melegítik elő az ágyat a qrva folyamatoknak a bábrángatók érdeke szerint. Úgy hogy nem nevezném lényegtelen" szintnek a helyzetekre, a szolgálatokat.
        - 2020. 07. 21. 17:37
      • Posta Imre
        Balu, tudod, hogy nem számolok sem velük, se rájuk semmiben, semmihez. Igazából már rég elveszítettem az érdeklődésemet "irányukban" ...is. Az az egyszerű és tagadhatatlan tény, hogy ebben a mocskos buzi zsidó fertőben egy mocskos buzi zsidó már nem igazán rúghat labdába leszűkítette a kört, alig tágabbra, mit a PI-kör. De ennek sincs semmi jelentősége.
        - 2020. 07. 21. 19:53
        • A
          Ezt jól látod. Az utolsó videóban is jól mondtad, hogy mindenkinél egyéni lesz az elbírálás, és így a "jutalom is " egyéni lesz. Az fog számítani, hogy mit tett, és tud e magára figyelni, és minden hatást magába küldeni, főleg a szándékot, ami mindig a tevékenység előtt megjelenik. Az is fontos, hogy beküldte e a károkozását magába, és ezzel semmissé teszi a károkozását, de vissza is kapja, mert Ő adta ki, tehát az övé. Alapfeltétel: a magadra figyelés. E nélkül nem lehet magosabb létállapotba jutni. Aki magára figyel, annak ez nem új. Már nem találkozom olyan magyarral, aki ne figyelne magára, csak még nem mindig folyamatos a magára figyelés. Nem fog számítani, hogyha azt mondja, hogy velünk volt, vagy ránk várt, a parancsnak engedelmeskedett, mert ettől még megkapja a jutalmát, ha kevés vagy sok kárt okozott.A vicces az, hogy ugyan azt fogja kapni, mint amit a főnöke kap, sőt még az is megkapja ugyan azt a jutalmat, aki valamilyen formában részt vett a károkozásban, mondjuk törvényeket fogadott el, vagy rákényszerítette, rábeszélte a többieket a törvény elfogadására. Nem véletlen, hogy a fél lakósságtól búcsúzunk. Búcsúzz el azoktól, akik ártottak neked, vagy az ismerőseidnek, mert egy darabig, kb minimum másfél millió évig biztos nem fogsz velük találkozni. Te dolgod, miként búcsúzol, de tudd, annak is van következménye, ezért teszed megfelelően, ha nem érdekel már ki, mit tesz. Ahogy észrevettem, a videóidban egyre kevesebb hazugságot mondasz, és elkezded tényleg az igazságot mondani. Ezt fontos volt elmondanom Imre, de ezután ne számítsatok hozzászólásra. Pontosan tudom mi történik, és hagyom, hogy megtörténjen minden, aminek meg kell történnie úgy, hogy semmilyen formában nem veszek rész a zűrzavarban, főleg nem használok semmiféle fegyvert. Az használ fegyvert, az ordibál, az beszél hangosan, stb., aki fél, aki tolvaj, mert az, minden védelmet fegyvernek lát, még egy kerítést is. Még egyszer bocsánat a hozzászólásom miatt, és remélem nem okoztam vele senkinek problémát. Csak mellékesen, a zsidók, csak az után kapják meg a harmadik igazságot, miután Sólyomvárnál találkoztak a Messiással, és a Messiás kiválasztotta, ki élhet E bolygón. Tényleg ki lesznek választva, de a büdöset nem fogják választani. Ezért nem érdekelnek a zsidók, mert valójában maguknak ártanak bármilyen károkozással. A sok hazugságtól, amit elfogadtak, és a károkozástól lesznek büdösek.
          - 2020. 07. 26. 12:27
          • Gerry
            ...és te ki vagy - aki íly' okosakat mond nekünk?
            Remélem Imre azért tisztában van vele, mert nekem például nagyon ködösek az igéid.
            Persze én csak egy idetévedt emberke vagyok, nem mint a nagyok akiket küldenek, vagy önmaguk mutatnak utat - igaz, hogy csak nekünk. A vélemény az jó ... de miröl beszélsz?

            Imre kevesebbet hazudik? - de jó, hogy észrevetted... Hol és mihez képest? Ezt Imre direkt, stikában csinálta volna? De meg rájöttél... Imre tudja, hogy lebukott?

            Azt is írod; A zsidók a Komlóskai Sólyomvár-lak penzióba mentek vacsorázni (másik Sólyomvár-t nem ismerek) és a Messzi-Ács is pont ott volt? Erröl én megint mér' nem tudok.
            Az évszázad egyik legfontosabb pillanatának írod és most, utólag kell megtudnom?

            Te, figyusz - esetleg  tudsz arról, hogy Gerry - azaz én, maradhatok-e ezen a földön, vagy jönnek a mumusok és elvisznek a marsra? ... Neked tudnod kell.

            Ha menni kell hát menni kell. Mit pakoljak be a marsi útra... mármint ruhát, meleg van, vagy hideg arra...
            Schwarzenegger - (ahogy azt az Emlékmás c. dokumentumfilmben láthattuk) már kiengedte a levegõt (annak ellenére, hogy azt a Sharon Stone nevü ribit is meg kellett ölnie - amit azért sajnáltam egy kicsit mert jó bige volt!), ennyit tudok - de azóta nem sokat hallottam az új marsi kolóniák építéseirõl... Segíccs légyszi! Ha maradhatok, azt is megsúghatnád!

            Esetleg bõvíthetnéd még az itt olvasók ismereteit, mert ha jól gondolom te amolyan nagytudású benfentes személy lehetsz. Tanultam is már tõled valamit, eddig úgy gondoltam, hogy a "büdös" zsidó egyfajta vélemény nyilvánítás, erre most ezt olvasom: "...Tényleg ki lesznek választva, de a büdöset nem fogják választani" - szóval, ha jól értem akkor olyan francia, meszes... ja nem penészes sajtszagúak mint pl. a Camembert, vagy pálpusztai?
            - Elég büdös persze a svájci Raclette sajt is, - nagynéném egykor azt mondta, olyan mintha egy nõ egy hétig nem mossa meg a... - azt még elviseltem valahogy, mert bár büdös de a férfiak megalkuvók, meg a sajtot is szeretem amikor olvasztva ráfolyatják a kenyérre... de most, hogy a büzrõl azt juttattad eszembe, hogy zsidó és azóta nem tudom kiverni a fejembõl... ez már nekem is sok.

            Maradok tisztelettel
            Gerry
            - 2020. 07. 26. 19:58
            • A
              Unalmas vagy Gerry, pedig próbáltál vicces lenni. Ha nem tudsz valamit, nem érted a magyar nyelvet, akkor figyelj magadra. Nem vagyok tanító, sem népmegmentő, csak figyelem a folyamatot, amit elég jól ismerek. Bocsánat az őszinteségemért, ha ezzel megsértettelek volna. Posta Imrének mondok, írok neki olyan információt, amire majd szüksége lehet, és lesz közte személyes is, ami csak neki szól. Ha nem haragszol, többet nem válaszolok egyetlen kérdésre sem. Tiszteletből válaszoltam most is, mert admin vagy az oldalon. Ha végeztem, akkor lelépek, mert nem lesz itt dolgom, remélem később sem.
              - 2020. 07. 26. 20:23
              • Gerry
                Nem sértettél meg ... de a kérdéseimre nem is válaszoltál. Ami pedig az oldalt illeti - ha én személyes információt írok valakinek azt nem itt - nyilvánosan teszem.
                Ami az admin reszortot illeti - itt Gerry néven írok. Az admin feladat merõben technikai.
                Ami pedig a "vicces" fogalmazást illeti, nem az voltam hanem egy kicsit szarkasztikus, egy kicsit kötözködõ - s bár szerinted nem értem a magyar nyelvet - de legalább Te képes voltál megérteni az én csetlõ-botló fogalmazványomat ... bár az "unalmas" jelzõ deffinicióját a helyedben "dühítõnek" fogalmaztam volna (szerintem itt nem voltál teljesen õszinte!).
                De lényeg, a lényeg; megerõsítetted az elõzõ kijelentésedet (de ezután ne számítsatok hozzászólásra. Pontosan tudom mi történik, és hagyom, hogy megtörténjen minden, aminek meg kell történnie úgy, hogy semmilyen formában nem veszek rész a zűrzavarban) az utolsó mondatoddal: "Ha végeztem...

                Akkor végeztél? :)
                - 2020. 07. 26. 20:40
    • Hazafinak
      A kaotikusság csak nő, hisz másként nem lehet fordulat. Csak a csúcs után.
      - 2020. 07. 21. 17:32
  • S
    Szolgálatok emberei, pedig mindig a pere-puttyból kerülnek ki, tehát nem lehet elegük ebből az egészből.
    - 2020. 07. 21. 09:44
  • Hazafinak
    Ha már a zsidók szóba jöttek. (bár mindíg minden mondat velük kezdődnek) Szijártó jól benyalt izraelnek. "Őket semmilyen körülmény esetén nem itéljük el" Damaszkuszban éjszaka légvédelmi szirénák szóltak mert a zsidók a golán fensíkról rakétával lőtték. Milyen jó érzés lehet a tömérdek civílnek!!!
    A törökök meg már azt sem tudják, hogy kivel háborúznak. A barátok lövik le sorra a repülőiket, a tengeren meg a franciákkal hadakoznak. India mint a volt szovjetúnió, túlköltekezik hadászatilag és a népesség fontos dolgaira nem is figyel érdemi szinten. Számos tartományban a kisebségek komoly szinten csapnak össze a fegyveres erőkkel. Számos tartomány maga a káosz, túzfészek és függetlenedni akar. Amerikának és irányítóinak fontos egy hatalmas erővel bíró india, melyett az ellenfelükre uszíthat. Ez meg kína. Lassan az összes anyahajót és hozzájuk tartozó fregattokat, rombolót a kínai tenger közelébe vezényelték az USA részéről. Anglia is vergődik és áll csatasorba Hon-Kong miatt. Japán most magával van elfoglalva mert rengeteg a belső megoldandó gondja. (s minden mögött ott a szolgálat!)
    - 2020. 07. 21. 17:50
  • Hazafinak
    Mike Pompeo amerikai államtitkár nyilvánosságra hozta az úgynevezett „erkölcsi külpolitikát”, és megpróbálta korlátozni más nemzetek hatalmát az elidegeníthetetlen emberi jogok bejelentésére. A cél, mint általában, az amerikai birodalom visszaéléseinek legitimálása. A csütörtökön kiadott, 60 oldalas előzetes jelentés Pompeo tanácsadó testületének egy éves munkájának eredménye, amelyet arra neveztek ki , hogy " erkölcsi külpolitikát dolgozzon ki ... amely az emberi jogok [a] koncepciójára épül ". Felszólít az „ emberi jogok ” drámai újraértékelésére."
    - 2020. 07. 21. 17:58
  • Hazafinak
    Richard D. Wolff, közgazdász professzor emeritus, Massachusetts. - A jelenlegi globális válság a harmadik kapitalista összeomlás ebben a században. És a kormányok képtelenek megfontolni a nem kapitalista megoldásokat. Ez azzal fenyeget, hogy ezt a válságot továbbra is a kapitalizmus a legrosszabbá mélyíti el.
    - 2020. 07. 21. 18:54
  • Hazafinak
    www.veteranstoday.com/wp-content/uploads/ScreenHunter-436-1.jpg
    Rosenthal Megszereztük a filmipart, a rádióhálózatokat és az újonnan fejlődő televíziós média teljes monopóliumát. A nyomdaipar, az újságok, a folyóiratok és a műszaki folyóiratok már a kezünkbe kerültek. A leggazdagabb szilva később jött, amikor átvetjük az összes iskolai anyag kiadását. Ezeken az intézményeken keresztül formálhatjuk a közvéleményt saját céljainkhoz. Az emberek csak hülye sertések, amelyek morgolják és sikítják az általunk adott énekeket, legyen az igazság vagy hazugság. ”
    A " Harold Wallace Rosenthal interjú " teljes szövege https://archive.org/stream/ericsproat...y_djvu.txt
    https://www.veteranstoday.com/2020/07...finks-bar/
    - 2020. 07. 21. 20:09
  • J
    Nem új harckocsik ezek, hanem "second hand" felújítottak . Ráadásul a legdrágább beszerzési módon, lízing szerződés keretében jöttel be. Évekig ki leszünk szolgáltatva au euro árfolyamváltozásának is a rendszeresen ketyegő lizingdíj fizetés miatt. Nem tudja még megjósolni sem senki, mi lesz a tankok végösszege. Most még hangárokat is kell ezeknek építeni és szakembereket szükséges a más tipushoz kiképezni.
    https://www.youtube.com/watch?v=CBt_Z...Bt_ZMyAS-o
    A Magyar Honvédség is megtehette volna , hogy a Mig-eket esetleg hasonló tranzakció keretében tovább adja, ahelyett, hogy rozsdásodnak valahol.
    - 2020. 07. 22. 12:19
  • J
    Újabb német haditechnikai üzlet várható. A végén még trampliék megsértődnek ránk.Nevet
    https://nepszava.hu/3085951_ujabb-nem...lathataron
    - 2020. 07. 24. 12:16
  • T
    Nem volt elég, hogy kamionok százai szállították a germánoktól ide a sok szemetüket-hulladékukat a rendszer nem váltás után azonnal? Most meg "ipari nagyjavított" darabokat tolnak ide. . ? Vesszen a prém! Áldás! -togan-
    - 2020. 07. 24. 15:58
    • E
      Szerintem a bót abba van, hogy mindenki a "másik főggyére xarik". Persze aki még a határokba hisz, meg a "függőleges" felosztásba, annak ez elég ződ. És tényleg...
      - 2020. 07. 25. 19:06
      • balu
        Hugica,
        szerintem a leglényeg máshol van.
        Nemrég írtam, hogy mi a tökömnek veszünk a törököktől mittomén milyen páncélautót, ha egyszer MI IS GYÁRTUNK (Komondor, ugye). Vagy ha már, akkor a csehek, lengyelek, szerbek - mindenki gyárt igen hasonló típusokat. Mér pont a törökök? Aztán kábé arra jutottam, hogy ez egyrészt ilyen "gazdasági diplomácia", szóval amikor lezsírozzák a dolgot, pár geostratégiai dolgot még fixálnak vele. Pl. Vityánk felb.szta a németeket, úgyhogy tőlük kell venni tankot, aztán majd a Daimler vagy ki gyártja elintézi a politikusoknál, hogy lecsihadjanak. Lehet, hogy ezekkel a tankokkal lesz megsubázva a "hetes cikkelyezés", mit tudhassuk mi aztat. Másrészt meg klf. technológiák átpasszolására is nagyon megfelel. A törökök mondjuk olyan radart, vagy olyan ötvözetet használnak ami valamilyen "magyar" cégnek kell. Nosza veszünk párat, aztán majd a "reverse engineering" megoldja. A németek meg nem hülyék, tkp. erről szól a cikk, a csúcstechnológiás elektronikát kiszedték a traktorokból.
        - 2020. 07. 25. 20:16
  • E
    Más: Osztán mi lelte a Cserdi Polgit?
    - 2020. 07. 25. 22:05
  • J
    Bogdán László, Cserdi polgármestere felakasztja magát,

    Igen felindult allapotba sokszor mondanak emberek olyant amit normalis korulmenyek kozoot SOHASE tesznek meg!
    Es ez a kijelentese Bogdán László,reszerol most nagyon jol feltudjak hasznali .
    Mert megis csak kotelen talaltak meg!
    A kerdes , hogy ki adta a kezebe vagy ki tette a nyakaba a kotelet!???
    Meg kene nezni azt a statisztikat , hogy az elmult 30 ev alatt hanyan lettek ongyilkosok a ciganyok kozol!
    Mert ez nem igazan jellenzi a ciganyok ilyen fajta halalozasat!
    Az atlag ciganyoktol joval tobbet tett a sajat fajtarsaiert, es probalta a ketkezu munkara nevelni a lecsuszott faj tarsait.
    Sok szarhazi CIGANY VEZETO akik csak lopkat a segejeket ,es uszitottak a magyarok ellen a melyszegenysegbe eloket ,azok igazan peldat vehetnenek Bogdán Lászlórol !
    Merem remelni , hogy a ciganyk NEM HISZIK es jobban nyitva fogjak tartani a szemuket ,foleg az ilyen karakteru vezetojukre ,ha eggyaltal lesz meg ilyen ?
    - 2020. 07. 27. 21:43
    • Posta Imre
      Nem tudni mi van a háttérben. Asszony, gyerekek, drog, miegyéb..., én semmin nem csodálkoznék már.
      - 2020. 07. 28. 07:04
    • Gerry
      Nem hallottam errõl az emberröl, ezért rákerestem a neten, hogy a hírhez társítani tudjam az arcát.
      static.civishir.hu/ci/2020/02/tn4-bogdanlaszlo2020-02-21_131625.jpg
      Csak "megérzés" - de el nem tudom képzelni, hogy saját kezével vetett volna az életének.
      46 éves volt. Nyugodjék békében!
      - 2020. 07. 28. 08:25
      • Posta Imre
        Gerry, Enidnek fentebb referáltam eme kérdésben!
        - 2020. 07. 29. 07:08
      • Vero6
        Talán a két kezemen meg tudnám számolni, hogy hány cigányról hallottam életemben, aki öngyilkos lett. Nincs a kultúrájukban. Valahol feszegették azt is, hogy lehet-e ennek az esetnek köze ahhoz, hogy tavaly találkoztak Dobrev Klárával? Illetve a halála elött nem sokkal más polgármesterekkel történt felvetéshez, hogy esetleg elindul a miniszterelnöki pozicióért. Mindkét verzió ahogy jött, olyan gyorsan el is tünt. Az utobbi idöben nagyon megnött az olyanok száma akik "véletlenül" kiestek magas házakból, hogy azokról ne is beszéljünk, akik fürdöszoba kilincsre kötötték fel magukat.
        - 2020. 07. 28. 18:26
  • J
    Gerry !
    En azert feltetelezem, hogy vannak olyan cigany emberek akik olvassak ezt az oldalt.
    Es nagyon szivessen vennem akar itt, vagy mas forumokon foglalkoznanak ezzel a kerdessel!
    Mert bisztos , hogy vannak olyan baratok , rokonok akik ismertek a csaladi eletet es a privat dolgait .
    Mert igy eleg feluletes ,es zsazarba tapogat mindenki!
    Ezert kerdezem , hogy holvannak iyenkor a JO cigany baratok???
    Talan valakiknek bantotta a szemet az o eletvitele!
    - 2020. 07. 28. 15:00
  • J
    Én sem hiszem, hogy a népszerű cserdi polgármester megöngyilkolta volna magát. Láttam egy videót róla, illetve többet is 3 évvel ezelőttről, amelyben arról beszél, mennyire sok ellensége van éppen az" övéi" közül. Azt gondolom, hogy azok intézhették el, mert féltek, hogy föléjük kerül és véget vet a rablógazdálkodásnak, a felzárkóztatásra szánt pénzek lenyúlásának.

    Javaslom, hogy válassza meg az ország az " Év emberének"!

    Elérkezhetne az idő ebben az országban arra is, hogy a kiváló embereket tegyék a fókuszba és ne a jellemtelen, tehetségtelen , a médiák által mesterségesen gyártott és felkapott sztárocskák helyett.
    - 2020. 07. 29. 10:20
  • Mormi
    Bogdán László, Cserdi polgármester biztos, hogy nem lett öngyilkos, ahogy sokan mások sem, akik próbáltak tenni a saját rasszuk életkörülményeinek jobbításáért! Megnéztem két videót is róla és nekem nem úgy tűnt, hogy egy rossz szándékú ember lett volna, de aki ismeri a cigányságot, az tudhatja, hogy nem igazán szeretik, ha valaki kilóg a sorból. Hallottam olyan esetről, mikor úgy kellett cigány embert hazavinni autón a cigánysorra, mert agyonverték volna azért, amiért tisztességesen akart élni és lopás, rablás helyet inkább dolgozott. Ez egy tiszta tekintetű ember fotója! Ritka az ilyen cigány ember, mint a fehér holló, nem is hagyták sokáig tevékenykedni. Hogy a cigányok közül valamelyik intézte volna el, vagy többen is közreműködtek az önakasztásánál, nem tudhatom, de ez inkább titkosszolgálatokra jellemző kivégzési módszer, öngyilkosságnak álcázva. Az biztos, hogy nagyon csúnyán belemászott a vele készült interjúk egyikében sokak sötét lelki világába, mert odamondogatott rendesen nem egy személynek! Különösen az elsíbolt, cigányság életének jobbítására szánt milliárdokról való beszéde bánthatta sokak önérzetét! Egy biztos! Szabadkőműves és vezető politikai körökhöz tartozó személyekkel nem túl egészséges személyes kapcsolatba kerülni! Sajnálom ezt az embert, mert egy "igaz" cigány ember volt. Most hogy meghalt, meggyilkolták, minden vissza fog térni a régi kerékvágásba, vissza fog süllyedni az általa felkarolt cigányság a sötétségbe és a bűnözés feneketlen mocsarába! Bár láttam, hogy van egy öccse is, de róla nem tudható, hogy hasonló lelkivilágú rendes ember lenne-e? Mert ha igen, akkor nem kellene hagynia kárba vesznie bátyja örökségét! Amiért éveken át dolgozott és küzdött! Sajnos az "arab" eredetű népek, mint a cigányság is, nehezen irányítható és "SOHA" meg nem szelídíthető véglegesen! Elég csak megnézni a többségük szellemi, lelki szintjét! A hozzáállásukat a nem cigány gádzsókhoz! Ők az igazi "Közel-Keletről érkezett, idevándorolt "óhéberség!" Soha nem lesznek képesek tömegesen asszimilálódni és lemondani ősi életvitelükről, rossz, örökölt szokásaikról, mint például a más népek törvényeinek be nem tartása és akkor még igen szépen fogalmaztam! Annak a környéknek amit Bogdán László, Cserdi polgármester felkarolt, szerintem annyi! Rengeteget vesztettek a halálával az ott élők, talán mindent, ami eddig jó volt az életükben. Vissza fognak térni a segélyekre, lopásra, rablásra, ha hamarosan nem jön egy újabb Bogdán László, amire az esély szinte a nullával egyenlő! Példaértékű volt az ő élete és ha valaki, hát ő megérdemelné, hogy örökre fenn maradjon a neve és emléke! Nagyon remélem, hogy akad majd olyan "rendes" ember, aki őszinte szívvel tesz is ezért és megpróbálja folytatni az ő munkásságát! Isten nyugosztalja! Jó ember volt!
    - 2020. 07. 29. 11:10
  • J
    Van valami ami BIZTOS !
    Bogdán László, szavait idezem (1 millio ciganyt nem lehet eggyik naprol a masikra se eltuntetni se at nevelni)
    Es meg nagyon fontos es igaz amit modott !
    Teljessen felesleges arrol veszekedni , hogy kik mikor es hogyan szartak el az eggyuteles normait.

    Innen hogyan tovabb!

    Ha egy fahazat a SZU szet ragott ,kar akkol beszelni , hogy mikor kelletvolna festeni!
    Az mindig a GAZDA dolga !Vannak JO GAZDAK es vannak luta CSIBESZ VEZETO gazdat!
    Az elmult 30 az utobbit BIZONYITJA!
    A hibabol tanulva az ujra epitett fahazat rendszeressen idobe festeni kell!
    Tetszet amit mondott nem a ciganyok kertek , hogy tobbet mar ne ciganyket hivjak oket hanem ROMAKNAK.
    Szerintem ugy a kormanynak mint a ciganyok aljas vezetoinek bent a kezuk a kotol huzasaba!
    - 2020. 07. 29. 14:27
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %