Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Az operáció kódneve: Júdás

Az operáció kódneve: Júdás
Mottó: Akkor vásárolj, amikor vér folyik az utcákon” (1700-as években Baron Rotschild) .Kipróbáltam, megy a flexelés és a hegesztés is, bár mozgásomban a gipsz és a rugalmatlan , érzékeny hüvelykem azért korlátoz, de óvatosan tudok megint vigéckedni. Csütörtökön lesz varratszedés és akkor belibbenek az ügyészségre, mert megint visszaadnak pár teljesen fölöslegesen lefoglalt adathordozó eszközt. Ürömmel látom, hogy minden a tervek szerint alakul és végre Viktort a templomból kijövet is fotózták, bár bemenni nem biztos, hogy de, viszont ez azért már csak majdnem zsinagóga. Ott már lencsézték elégszer az "elitet" és már úgy tűnt, ezek a tajtmagyarok tényleg cioniosták! És tényleg! - az ismerősöm szerint. Szerintem meg teljesen mindegy mára, mit láttatnak a szabadkőművesések! Matolcsy megmondta, az USA -t is szabadkőművesek alapították és egyébként minden a "kulisszák mögött" vajlik és azt tesznek, amit ...amit eddig is. Ehhez nem kell semmilyen "nép". Nem is lesz, szerencsére! Az egészségipar jobban teljesít! Biontech Kata ..., de hagyjuk! Most olvasom a BIGDATA alapján kalkulált veszteségeket a vakcináció következtében 20 millióra teszik az elemzők, a károsodottak számát 2 milliárdra! Még jó, hogy el sem hiszem, mert a "nemattóvan" betegség és halál mástó' lett. https://expose-news.com/2022/10/01/20milllion-dead-covid-vaccination/

Karikó, mitő' olyan karikás a minden látó szemed alja nyunyókám! Le vagyok döbbenve milyen hülyeségekben hisznek az emberek, pedig a szemük előtt zajlik minden. Látják, hogy a Föld pl. Oroszország alakú és Matolcsy szerint az ÚJ VILÁGREND már működik. Érdekes, Peszkov még nem ennyire magabiztos, szerinte csak most léptek át a kohnfrontációs frázisba, amikor mindenki elkezdi fölböfögni, amit eddig összekotort a másikokról, bűnöket, disznóságokat. A termburáját, micsoda köpködős leleplezések lesznek itt még, ha 50 évre titkosították a "guruló dollárokat", vagy Flórián a Farkas nemzettségből csak megúszta a munka világtalanságába puncsolt milliárdos sikoltást! És még én vagyok az összeesküvő-elmélet és államtagadás szellemi vezetője! Szájer vajon most Völnerrel jár templomba Viktorral a szentté-ravatalozás előkészítése okán, vagy az ismerősömnek már megint mocsári teknős láza van? Fura betegségek vannak szétterítve egy ideje, el kell ismerni!

Cigány útra tért! Meg lett térítve! Száva Vince a hitgyülis, kijelenti, kétmillió cigány (nem róma!) meg tudja védeni magát, aztán bejelentik, hogy nem sikerült tetten érni a róma önkormányzatokat a munka világtalanságára farkasfóri nevéhez kötött milliárdos csalás ügyében a
szerény képességű és központi vezérelt ügyészségnek, most pedig győzike kapott cöf-ös díjat, szellemi honvédelemért! Na ez már majdnem postaimreszellem hatja át a cionista rezümét kategória. Ha be akarják bizonyítai, hogy
Orbán miért kezdett templomba járni, nem zsinagógába, legjobb úton haladnak a szolgálatok. Lassan minden korábbi igaz-hamis állításomat legitimálják. Na és? A programnak végig kell futnia. Most látom, Bogár és Vukics a Hírtelen tv-ben szakértette az "ukrán" szitut. Bogár mondja, sosem volt Ukrajna.

Ukrajnát a Twitter is törölte (Musk). mi van, kivették a cégjegyzékből, mert felszámolta a FED? Fidel Castro, akit Fed-el kasztráltak? Kuba még ma is terrorista ország, tudtátok? Lassan Oroszország is csak az lesz, de nem értem, hogy mi ebben a rossz, vagy a jó?
Teljes gazdasági átstrukturálás zajik. Nyakig vagyunk az Új Világrendben (Matolcsy szerint is) és a Big Reset már zajlik. Viktor és a templom? Csuhások, térdre, imámhoz? Miért tűnik úgy, hogy itt teljesen megőrült már az átlag felfogóképesség? Viktor, templom, majd magángép Csányival és irány Katar, de közben már a honvédelmi-magángép odastartolt, meg még egy OTP-s magángép (telefonszám: (06 1) 366 6666) Matolcsy egészségiparról beszél? Nem ismerek egészséges felnőttet, szinte, mutatóban is alig akad gyerek is, akinek ne lenne valami szisztémás rendellenessége, mert ma már a "rend" valami "ellenesség". Matolcsy szerint a gazdagsági felemelkedés legfőbb akadálya a mogyorók egészségtelensége! Na, bax, be kő ótani a halottat is kovid, vagy bármi ellen, amit mondanak, oszt akkor jó lesz! Kérdés van?

Szóval, maradjunk annyiban, nem kellenek a népek, nincs rájuk szükség. Aki nem hiszi, járjon utána. Viktor mostanában sabatkor tart rendkívüli ormányüléseket - az ismerősöm szerint, most meg templomot látogat sunyiban, miközben a "kolostorban" rendel. Nekem nagyon bejönnek ezek a folyamatok, élvezem, hogy annyi összeesküvést tolnak nyilvánvalóvá téve, hogy egyik fülén be-ki! A Nemzeti Hírhálóról már lecsorog a sok kovidos gyilkosságos, vakcinázós kézrátételes információ. Na és? Annak idején, mikor tízen éve ilyesmiket karcoltam, de be voltak "pipulva"
a "nemzetiek", micsoda "összeesküvés-elmélet2, közben meg lassan a CÖF hivatalos kormányzati kommunikációjává vált.

Apropó, POSTA. Volnert elküldték a külképviseletre, gárdista-jobbikos, valójában fideszes ügynökként, mert jól végezte a dolgát - az ismerősöm szerint. Nincs ebben semmi megleő, mikor a jóbikban bazsevált, tudtuk, hogy kicsoda. Most olvasom, hogy a POSTA fővezére Balczó András fia lett. Igen a Jobbikos Balczó (MDF, MIÉP, Jobbik) EP képviselőjének testvérének a gyermeke.
Nagy magyar nemzeti vonulat, 12 gyermek közül Barnabás lett a kiválasztott. Na ügyködik az Aranybulla és a főispánság, Kurultáj és a turáni turizmus. Micsoda mellbedobás várható még itt!
Azt nem kell ugye ragoznom, hogy a sportolókat mire használták a kommunisták! Most megy Keleti (Klein) Ágnesről is egy méltató filmecske, s mivel izraeli állampógár is...csak úgy mondom.
Olvasom, kérdésre a választ, miért van még a zikkuratban Lenin Uljanov (Novák) a Vöröslő Téren, mi ennek az oka. Szakavatott szakértő válasza: Addig lesz ott, amíg a kommunista rendszer fennáll!

Kérdés van? Ugye nincs!

Bátyka kikelt magából. Azt mondta, hogy jó lenne, ha abbahagynák már ezt a hülyeséget az ukránoknál, mert így el fognak pusztulni!

Katar, FIFA,korrupció...megjelent a Netflixen egy dokumentum film, hogyan működik a sportdiplopácia. Gondolom Viktor és Csányi nem tudnak erről sem és Viktor viszi a Nagymagyarországos sálját, azért az mégsem szivárványos póló és tán nem is kell hirtelenhalnia, mint egyes liberális tudósítóknak.

És a többi és a többi...

Megerősítve. minden a legnagyobb rendben halad a végkifejlet felé és nagyon is rendben van így a buddhisták szerint. Igazából már a csatában benne vagyunk, a déli határon kell bevárni még a hadicselt, de ha már a horvátok is csatlakoztak Schengemhez, akkor a kínai vasút rácsatlakozhatik a trieszti "magyar" kikötőre. Horvátország a Magyar Királyság "része", ugye ez világos! Szerém Vármegye, hm? Perszonálunió?

Azért csak fel a fejjel és ne csüggedjetek, Köves rabbi néha ad engedményeket Viktornak is, nem kell mindig a zsidó-kereszténység álcáját sem viselni, az csak a pápa-látogatás feltétele. Na igen, mondják jön a pápa. Hozzák. Zölderdő Péter átveszi a tiarát, menórát és a macesztarsolyt, az ismerősöm szerint, aztán jöhet a dzsihad, vagyis a szenteltvizes álháború következő felvonulása. Erdogán már készül visszaadni Cár várost (Carigrad), vagyis Konstantinápolyt, mert ha igaz a kacskaszemű jegyblank-elnök beszéde, hogy az USA szabadkőműves alapítói a római birodalmat viszik tovább Nyugaton, akkor kell egy Kelet-római Birodalomnak is Lenin, Moszkva központtal, vagy de? Erdogán szultán már a Márvány-tengert megásva összekötötte a Fekete -tengerrel, második Boszporuszt (bikagázló, Zeusz, elrabolja Európát...) képezve...

Na de hagyjuk, legyen mára elég a mesemondásból.

Tudjátok, szombaton kihelyezett nem kormányülés, hanem meditáció zajlik nálam. Batyus, önköltséges a lehetőséghez mérten. Mindenki megnézheti, hogy gyógyul a Szent jobb II.

Jelentkezni: doki.bubo@gmail.com

Ui.: Felkerült a galériába pár kép, de csak a viccesebbje, nehogy komolyan vegye bárki is milyen marhaságokkal traktálják a népeket a laposföldhívő, reptiliánvadászok.  Sojgu pl. miért lenne izraelita? Tuvai, ezt mindenki tudja. Lehet, hogy az ottani sámán-rabbi gyereke, de ettől még  turáni..., szóval nem előítéletesnek lenni ám! Az oroszok egyelőre pihennek, rápihennek. Várják a tél-tábornokot, mert az időjárás, fegyver.

Boldog tridémiát, elvtársak!

Poká, poká!

Hírek Galéria

Image #430
Image #431
Image #432
Image #433
Image #434
Image #435
Image #436
Image #437
Image #438
Image #439
Image #440
Image #441
Image #442
Image #443
Image #444

20 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • Posta Imre
    Ó, jók ezek a géncuccok, mRNS...LMBTQ...szépen elő van ez készítve és tálalva!

    Azt mondják a kutatók, kihalnak a férfiak!

    Egy állatfaj vizsgálatával jutottak megdöbbentő eredményre a japán kutatók.

    A japán szakértők a Rjúkjú-szigeteken élő tüskés patkányokat tesztelték. A rágcsálóból már csak néhány példány él, így veszélyeztetett fajnak számítanak. Ennek kapcsán kezdték vizsgálni a faj még élő egyedeit, és így jöttek rá, hogy kiveszett belőlük az a gén, ami a férfi nemért felelős.

    Jenny Graves díjnyertes genetikus tanulmányában arra is felhívta a figyelmet, hogy a génadatok emberekre jellemző változata is évek óta zsugorodik. Így attól félnek, hogy az emberek Y-kromoszómája is eltűnhet. Ez pedig a férfi nem teljes kipusztulását jelentené.

    Szerintem ez a legújabb munka zseniális. A bizonyíték nagyon meggyőző. Nincs okunk azt hinni, hogy az Y-kromoszómánk sokkal robusztusabb, mint a tüskés patkányé

     – nyilatkozta a professzor a The Sunnak. 
    https://metropol.hu/eletmod/2022/12/a...-a-ferfiak
    - 2022. 12. 14. 13:09
    • H
      Van megoldás: nem a csapba kell verni..., hanem egy fiolába, oszt leadni gyűjtőpontokon. Utána lefagyasztani és meg van oldva a szaporodás férfi nélkül is.<br />Egyébként még néhány ilyen háború és tényleg nem marad egy fasz sem.<br />Talán nem is lesz kár értük/értünk.
      - 2022. 12. 16. 11:36
  • J
    Már eddig is kihalt jelentős számuk, azok , akik egymást szeretgetik. Egyelten reményünk már csak a leszbikákban van.Nevet
    - 2022. 12. 14. 13:21
  • Posta Imre
    Na, már érthető Viktor miért oszt kutyatápot, bár akiket kutyába sem vesz alkotmányos-demokratikusan..., na jó, csak vicceltem. A pápát bírom, de ő most a fekete, vagy fehér jezsuita, vagy már szivárványos..., de jókat mond. Aggódjon csak a befektetések és a cégbirodalom miatt. Nem lesz gond. Meteor időben érkezik és remélhetően hazavágja ezt a ganédombot...persze demokratikusan! Csak ne nézz föl!

    Ferenc pápa pusztulást jósol a világnak
    Aggasztja az egyházfőt a háború, az igazságtalanság, az éhezés, a szegénység és a sok szenvedés.
    A vasárnap tartott misén beszélt arról Ferenc pápa, hogy rossz dolgokra számít a jövőre nézve. Ahogy az Index kiemelte, a katolikus egyházfő homíliájában azt mondta: „keserű időket élünk, amelyben tombol a háború és nő az igazságtalanság, az éhezés, a szegénység és a szenvedés”, de a jövőt még ennél is sötétebben látja.
    A közelgő karácsony jegyében, ami az isteni szeretet megtestesülésének ünnepe, arra szólította fel a híveket, hogy találkozzanak a nehéz sorsú emberekkel, vagyis „azokkal a bátyjaikkal és nővéreikkel, akiket a fogyasztói, érzéketlen társadalmaink elfelejtettek vagy magukra hagytak”.
    Ferenc pápa, akit az utóbbi hónapokban térdfájás gyötör, azt is elmondta, hogy Szűz Mária azt kéri a hívektől, hogy tegyék félre „előítéleteiket és félelmeiket”, bízzanak Istenben és erősítsék meg hitüket – adta hírül a Daily Mail.
    https://nlc.hu/eletmod/20221214/feren...-vilagnak/
    - 2022. 12. 14. 13:27
    • S
      Mondjuk ezt a pápa javaslata nélkül is megtették, hogy felkerestek sokan nehéz sorsú embereket.
      Jön a vásárlás az ajándékozás (szeretet) ünnepe és ilyenkor sokan felkeresnek pl hajléktalanokat.
      - Mondja, nagyon rossz itt magának, igaz?
      -Nagyon együtt érzünk, hoztunk önnek plédet, ruhát (persze kidobásra szántat) egy kis levest, töltött káposztát fogadja sok szeretettel!
      Ez kitart 2-3 napig, az év többi napján meg büdös csövesek. :)
      - 2022. 12. 14. 15:36
      • Posta Imre
        Másik kezükkel közben nagy tételben lehetetlenítik el az embereket és semmizik ki. Milyen édi-dédik ezek a por-fesszianális hitbéliék, nem? Persze van kivétel és áldott is, de azt a nemtelenek először csinálják ki, vagy megtartanak mutatóba egyet-egyet, hitelesíteni a perverziójukat. Római birodalom tovább él? Mi van? Ja, pont az van! Elég sokat gladiátoroznak és Spartakusz emlékét is előkotorták. Tán valami rabszolgalázadást akarnak kikeverni? Itt? Esélytelen.Már ahhoz is lófing a banda, hogy észlelje mi van, hát még ahhoz, hogy valamiért, egymásért kiálljon. Gyenge eresztés.
        - 2022. 12. 14. 16:02
        • S
          Azért lássuk be, hogy van annak egy pikáns bukéja mikor valaki rendszeres áhítatos templomjáró, a csíksomlyói búcsúra is eljárnak és az elsők között szaladtak a  vakcina oltalomért!
          A korlátozások bevezetésével a templomok zártak be elsők között és az áhítatos keresztény vezetők rugdosták ki sietve a dolgozóikat a (pozíciójukra való tekintettel).
          - 2022. 12. 14. 16:24
        • F
          December 31.-től megszűnik a hitel moratorium , és nem is hosszabbítják meg .
          - 2022. 12. 14. 18:28
          • S
            Mutatják pl, hogy Európában milyen élelmiszer árak vannak, hozzánk képpest és picit több vagy kevesebb mint nálunk, csak azt felejtik el hozzátenni, hogy legalább 3X több a kinti fizetések német, dán, angol.
            Mi meg jól el diliskedtünk a rezsi programmal eddig. Az emberek olyan életszínvonalon éltek, amit nem engedhettek volna meg maguknak erre volt megoldás, a jelentősebb hosszútávú hitelek és így ők is a vágyaik szerint élhettek. Miért is lázadoztak volna...
            - 2022. 12. 14. 23:14
            • H
              Részben igazad van. Abban nincs, hogy olyan életszínvonalon éltünk volna, amin nem lehetett volna. Ez tipikus kádárista szöveg. Valójában soha nem adták meg azokat a fizetéseket, amiket meg kellett volna adni. És a gengszterváltáskorra már 242 milliárd (!!!!!!!!!) dollárt vittek ki 1970-től az országból. Hogy az elmúlt 30 év alatt mennyit, abba bele sem merek gondolni. Ezért élünk még mindig az 1970-es évek színvonalán - természetesen a Nyugattal való jelenlegi összehasonlításban - azaz az égvilágon semmit nem közelített az életszínvonal a Nyugathoz - most is - jó esetben, és egy kisebbség - él annak a 30-40 %-án és már ez is nagyon jónak számít.
              - 2022. 12. 16. 12:14
              • S
                Ne magadból indulj ki! Menj végig vidéken, jó messze is lehet a fővárostól. Fiataloknál szépen felújított házak kívül, belül napelem sokaknál a tetőn, legalább egy kocsi, nyaralások és a nyakukon a hosszú lejáratú hitelek. Deviza károsultak 2. évada jön?
                Nyilván az lett volna a megoldás, hogy jobb fizetés kevesebb hitel de így is megfelelt...
                - 2022. 12. 16. 14:31
                • H
                  Egyszer - azaz: csak egyszer -, az Isten verje meg az összes tetves itteni politikust - mondja már meg valaki az igazat, hogy soha, de tényleg soha nem fogjuk utolérni a Nyugatot és circa 500 éve semmi más nem megy, mint itteni kollaborációval az itt élők permanens kifosztása és hülyítése!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  - 2022. 12. 18. 13:11
                  • S
                    Mi ha nem is érjük utol a nyugatot, attól még ők közelítenek lefelé hozzánk.
                    - 2022. 12. 18. 15:16
                    • H
                      Igaz, de sajna, sovány vigasz.
                      - 2022. 12. 18. 15:29
  • F
    Konspiráció neve : Győzike ?! Győzike is ott volt a Szellemi Honvédő díjak átadásán.
    https://szol24.hu/2022/12/13/gyozike-...-atadasan/
    - 2022. 12. 14. 16:14
  • J
    Győzi is ott volt, de csak félkézzel. A jobb keze Dear János zsebében lehetett, mert nem látni a " szellemes" találkozón? Vagy kamu a foto, tákolmány.
    - 2022. 12. 14. 16:43
  • Posta Imre
    Csak demokratikusan és alkotmányosan szabadkőműveskéim! Most dobtak be a közösbe pár kohn-cot katari korrupcionos vádakkal és ha jók az ismerősöm megsejtései, Moszkva küldetéseit teljesítik most is tarajos gőtéék és az FSZB-nek mindig van egy zs-terve is. Itt is írják, hogy a "honvédségi" gépek, valójában magángépek..., de hát a cionista maffián - az ismerősöm szerint- csak egy másik cionista maffia tud uralkodni, az isten sem! Lehet igaza van, lehet nem, ez a véleménye, vagy tapasztalata, nem tudni. Alkotmányos-e ez így, vagy demokratikus, majd az ügyészség kifiteti és a bíróság meg rábólint! Nagy lópaszt, csak vicceltem. Ezek zsebben vannak, mind egy szálig - az ismerősöm szerin és lexarják a lábuk szárát, de szerintem ez nem igaz. Fossák inkább, ahogy a másik ismerősöm, aki volt ügyész, ezt már megemlegette párszar.

    A magyar honvédség légihidat húzott Katar és Brüsszel közé

    2022. 12. 14. 12:22

    Orbán Viktor kedden Katarba utazott, hogy a helyszínen, a VIP-páholyból nézhesse meg a labdarúgó-világbajnokság első elődöntőjét, melyet Argentína és Horvátország játszott. Szerdától kezdődően viszont Brüsszelben is fontos események zajlanak: 14-én az EU-ASEAN (az ASEAN a Délkelet-ázsiai Nemzetek Szövetségét jelenti) csúcs, majd csütörtökön az uniós állam- és kormányfők részvételével az Európai Tanács ülése lesz.

    Úgy tűnik, hogy mindkét nap eseményei fontosak a magyar kormány számára, Brüsszel és Doha között ugyanis gyakorlatilag légihidat létesítettek a magyar honvédség gépei.

    Mint arról 24.hu beszámolt, a foci világbajnokság keddi mérkőzése előtt kisebb magyar repülőflotta indult a Perzsa-öböl menti országba. A kormány tagjai által rendszeresen használt, de a honvédség kötelékébe tartozó 606-os lajstromjelű Falcon gép kedden délelőtt landolt a katari főváros repterén, kora délután pedig az OTP-hez tartozó két magángép is követte (Csányi Sándor OTP-elnök a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke is), majd megérkezett a többnyire Mészáros Lőrinc útjait teljesítő OE-LEM jelű luxusgép is.

    A miniszterelnök minden valószínűség szerint ez utóbbi gépek valamelyikének a fedélzetén utazhatott, mert az állami gép indulása idején még Budapesten tartózkodott. A meccs után a Falcon 606-os újra útnak indult, ezúttal Brüsszelbe repült. Nem sokkal korábban pedig egy másik honvédségi luxusjet, a Falcon 607-es épp Brüsszelből érkezett meg Dohába, fedélzetén Szijjártó Péter külügyminiszterrel, aki Facebook-oldalán már közzé is tette a legújabb tárgyalásairól szóló fotósorozatát.
    Szijjártó Péter / Facebook

    A két magyar katonai Falcon, amelyekről hivatalosan beszerzésük óta állítják, hogy nem kormánygépek, alig néhány perccel kerülte el egymást Katar légterében.

    A miniszterelnök repülőútjával kapcsolatban már kedden megkerestük a miniszterelnök sajtófőnökét, de Havasi Bertalantól tegnap óta nem kapunk választ. Így egyelőre nincs hivatalos magyarázat arra, hogy vajon miért ment előre a honvédség Falconja, és arra sem, hogy az argentin csapat győzelmét hozó elődöntő után két órával miért repült a gép Dohából Brüsszelbe.

    Szijjártó egyébként Orbánhoz hasonlóan méltatta a katari vezetés áldozatos szervezőmunkáját, amelyet a világbajnokság létrehozásáért tettek.

    Külügyminiszter kollégám, egyben barátom komoly munkát végzett az elmúlt időszakban, hiszen a világbajnokság megrendezése komoly erőfeszítéseket kívánt. Katar megfelelt a kihívásnak, jó házigazda, de ma nem a futball, hanem a kétoldalú gazdasági és kereskedelmi együttműködés kérdései kerülnek napirendre

    – írta Szijjártó a katari megbeszélése után.

    A Mészároshoz köthető OE-LEM lajstromjelű Bombardier a kedd délutáni dohai landolás után Katar és Dubaj között ingázott, kétszer is megtéve a távot.
    https://24.hu/kulfold/2022/12/14/orba...-brusszel/
    - 2022. 12. 14. 17:36
  • H
    Cikk a PS-ről:
    Méghogy az oroszok nem vesztettek háborúkat???
    Szinte minden háborújukat elvesztették.
    Még a második világháborút is!!!!!!!!!!!
    Mert olyan iszonyatos veszteségeket szenvedtek – miközben “mindössze csak” az egész amerikai ipar nyomta beléjük a fegyvereket, hadianyagot, élelmiszert és energiahordozót!!! -, hogy arra Pirrhusz csak azt mondta volna, hogy “kösszép” ilyen győzelem nekem nem kell!!!!
    Az orosz hadsereg, az orosz fegyverzet és az orosz hadvezetés szó és betű szerint nem ér egy fabatkát sem.
    Szar.
    Mindenestül úgy szar, ahogy van.
    És az emberállomány is semminullamiínusznegatívzéró!!!
    Ráadásul az ukránok is ugyanúgy hozzászoktak a kurva kemény telekhez, mint a ruszkik.
    Én jövő tavaszra Moszkvában minimum “palotaforradalmat” várok és nem zárom ki, hogy Putyin ott fog nyakában egy kötéllel lengedezni a Kreml valamelyik bástyafokán az elvesztett – valójában: elbaszott, elbaltázott – háborújáért.
    Fél kézzel, fél seggel, fél akarattal ugyanis: nem lehet háborúzni.
    Márpedig az oroszok ezt csinálják.
    - 2022. 12. 16. 11:34
  • J
    Hessler, nem szorulsz Te arra, hogy a PS oldalára odabarmolt primitív kommentelő szösszenetét ide áthozd..Te értelemes kommentekkel jössz.
    Szemetet ne importálj ide, szinté más weboldalára.

    https://pestisracok.hu/oroszorszag-is...tbe-kerul/
    - 2022. 12. 17. 19:36
    • H
      Én alapvetően nem haragszom az oroszokra.<br />De azért haragszom, mert ezt a háborút baromira elbaltázták.<br />Egyébként inkább ezt érzem ki a kommentből is.<br />Ha az oroszok elbuknak, akkor mi is bukunk velük együtt.<br />És jön K. Sváb és bűzlő bandája.<br />És akkor tényleg annyi lesz nekünk.
      - 2022. 12. 18. 19:13
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (1)100 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %