Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Nem lesz semmitek és blogolók sem lesztek!

Nem lesz semmitek és blogolók sem lesztek!

43. A SZAKÍTÁS
A sebem szépen gyógyul, de sokára fogok még egyujjas fekvőtámaszt nyomni a hüvelykemen. Helyette addig is felkészülünk a felkészülésre. A JI KING a "szakítást" dobta és ez annyira benne van a legelőben. Ugye tudjátok, hogy az terjed a térben, hogy januártól megszűnik a nem hiteles tulajdoni lap és valami birtoklevél lesz helyette? Persze ez butaság, mert nem lehet, hogy a tulajdonosból birtokos legyen, mert azt jelentené, hogy Matolcsy igazat prédikált, amikor a magántöke bevonását kérte a nem háborús, hanem "elkúrt" gazdasági döntések csődtelenítésére. Rossz nyelvek arról hadoválnak, hogy nem a bankbetétekre utalt, hanem a magánvagyonokra, ingatlanokra, ingóságokra, melyeket most tettek zálogba az IMF-nél, amúgy UCC-sen! Magyarul, nem van eltörölve semmiféle adósság, hanem minden vagyon oda vagyon. Ez a feltétele annak, hogy a mogyorós cég vezetősége még a háborúba vezetésig intakt lehessen. Az ismerősöm ezt mesélte, de ő köztudottan nem normális, sőt, már már annyira, hogy szinte, de, viszont én pontosan tudom, hogy most sincs igaza és a látszat csal. 

Sőt, nem csak az, a valóság lassan a látszatot is meghazudtolja. Nem a karók beleállni a témába, mert 2023 igen kellemes évnek ígérkezik, nagyon sok döghalállal, de hát ez a jó hír.

"A SZAKÍTÁS
A szakítás dicséretet arat a királyi udvarban.
Az igazság szava veszélyt rejt magában.
Amikor az ember beszédet intéz saját népéhez,
nem előmozdító mindjárt hadba vonulni,
de előmozdító vállalkozni valamire."

Pár napja írtam, hogy a kórházban összefutottam valakivel, aki elmondta, hogyan lépett meg a Gyorskocsiból. Pár napra rá olvasom, hogy életfogytot is kaphat...., ha olyat tesz, mert a bíró nem méregelhet, vagyis de, mindig ezt teszik ugyanis, csak a méreg nyelve a szabadkőművesés tik-tok szolgálatoknál levedzik. Na, szóval, megértettem, hogy nem nyilatkozhat, mert alkut kötöttek, hogy ő nem ragozza, miképp korrumpálódott ott pár smasszer, cserébe békén hagyják, sőt, kaphat médiát..., mert ha kiderülne, bukhatna az egész bagázs...

Persze ilyen csak a legvadabb mesekönyvírók fantáziájában lehetséges, a valóságban ...khm...

Pár napja mesélte egyik ismerősöm..., nem, ez a másik volt, hogy Mészáros ajánlatot tett a cégre, ahol dolgozik. 70/30 és a cégvezetők visszautasították. Ismerős nem mondta, hogy kár volt, mert vasúti biztonsági berendezéseket gyártanak és Mészáros már megvett valami cseh céget, amely persze minden "tendert" meg fog nyerni és hamarosan konkurenciamentesen jöhet a kínai selyemút...pont, mint a Volt egyszer egy vadnyugatban is, ahol Frank (becsületes) volt megbízva a felmerülő ingatlanos, ingóságos és megingathatatlanságos kérdések kilövésében, míg végül közbe nem harmónikált a bosszú. Ilyen ez a zenei műfaj. Sorstalanság, versus, fajtalanság.  Tényleg igaz, hogy kihalasztják az Y gént és a férfiaknak lőttek? Vagyis már előtte lőttek, mert a fronton a tökösek is ott maradnak, akinek még van a pucájában élő spermajom. Ráadásul, hírlik, felértökölődött az oltatlanság vére, húsa, szerve, lelke. Most hallgatom Schwalbe szövegelését, hogy akkor van esélyük a túlélésre, ha NEM mindenki oltat. Belehallghatódtam tucatszor, Marcit is hívtam, jól érteni-e angol, mit hablaty...és egyértelműen: NOT!

NOTA bene, vannak itt egyét titkosszolgálati jelenések is. Halkan jegyzem meg, a tanarak egyeztetése Pintérnél jól sikerült. Ma már a szakszervezet követelte a lemondását. Lázár élesítve! Kormányválságról beszélnek, meg ilyesmi, Elon Musk is valami puccsot emleget, Orbánt az EU radikális cionista jobboldal élére helyeznék, miközben az USA-ból kitüntették, mint legantikommunistább cionista-kommunista...vagy ilyesmi. Nehéz követni a hurrikán szemetében az eseményeket, mert itt ál-ló kép van. Trójai fa-lovarda, miközben huncutkodás zajlik serényen és a totális globális háborús előkészületben tobzódik a béketábor.

Na, a tik-tok szolgálatos Telex, csinált a tetemre hívás után egy interjúnak látszó csalitost ...nekem. Minő véletlen, Márton fiam osztályfőnökét faggatták, milyen volt Pintérrel élőben találkozni..., és hát ugye, vannak élő-holtak, mint azt tudjuk, de véletlennek nem mondanám azt, ami nem az és nyilvánvaló, hogy vettem az adást, tehát a Pintérnek látszó klón le lesz véve a sakktábláról. Értem. És? Január elseje Petőfi (Petrovics, Széchenyi?) születésnaplója és akkortól tán a Szentkorona alkotmánya lép hatályba újra, vagyis nem van magántulajdon, helyette hűbérúrság és birtok-viszony lép halálba. Micsoda fordulat! Huszárvágás. Tehát már nem kell a felfüggesztett végrehajtásokat sem kifüggeszteni, mert nincs senkinek semmije, csak még nem érti, nem tudja - az ismerősöm szerint. Tisztára UCC, vagy nem? Az USA szabadkőműveseinek lett elzálogosítva újizrael, vagy telavivnak, esetleg Moszkvának, Pekingnek, vagy a Galaktikus Föderációnak?

Na jó, majd kiderül, hogy az járt-e jobban, akitől már előre elvették, amit összekapargatott, kuporgatott, vagy az, akire csak eztán kerül a sor, de az biztos, hogy úriember biztosra nem fogad.

Nagy lehet a jólét, ha már Torockai jelentgeti föl a kormányt, ellenzéket, MOL-t mindenféle összejátszás miatt...mint valami bűnszervezetet, miközben Matolcsi Római Birodalmat emleget, a pápa meg már lemondani készül és Zölderdő Péter meg már molajozza a szent kenettel a Vivát Atilla Kán (Vatikán) márványkövét.

Szlovák kormány bukott? Horvátok kerítése szanálódik...lesz itt Nagy Magyarország, bár magyar már így sem van, csak mint a bú-vópatak.

Most mondja a hangosbemondó, hogy a Szarmaták is kilövésre készen állnak! Északi Áramlat kicsit lejjebb ereszkedik Kijev magasságába és az összes kisebb-nagyobb tröszt is deformálódik. Áldás ez Emberek, igazi Istenakaratja! Érzékelem, hogyan lassul az idő. A netemen érzékelem, mert az is lassul.

A LIKUD legtestvéribb pártja a FIDESZ (lat: hűség) és persze Zelenszkíjnek is Likudos főtanácsadói vannak, ha igazak a hírek. A szülei már izraelben élvezik a palesztin időjárást. Végül is, a többi már rég a magyar titkosszolgálatok dolga lenne, ha lenne magyar titkosszolgálat, de hát az ismerősöm szerint nem van, így Magyarország demokratikus és fügétlen alkotorrtokmányos létkérdése is meg van oldva már rég, de hát hiszi a pisze!

Egyébiránt volt egy kis egyeztetés Siklóson az ügyészségen. Múlt nyáron az ügyészség új betonépítménye mellett is dolgoztunk és egyszer bementem oda szakmai kérdésben. Egy bő hónapra rá, már vittek, szintén szakmai kérdésben. Szóval, abban maradtak, hogy annak tisztázása, hogy ők most joghatásosak, hatóságok-e, vagy csak eljátsszák, nem deríthető ki a szintjükön. Nyilván értik, látják az ellentmondásokat, hogy mintha párhuzamos "államok" léteznének, csak az egyik van, a másik meg csak úgy tesz, mintha...és az erősebb maffia ...kh...hisz értitek ezt már jól. Lehet, Szlovákia sem van? Ukrajna? Pedzik Romániát is, mint mesterséges képződményt, mely nem természetes, de az egész Balkán is kérdéses...

Végül is nincs jelentősége, mert a Főügyészség sem kompetens a kérdésben, sőt egyikben sem túlzottan, mert ahogy látom, Farkas Flórit..., de meg Völner..., most meg véletlen Varga Jutkát is megidézik tanúnak..., de meg az EU-ban is nyilatkozza a lefogott csinibaba alsegg-éd, hogy ő csak a főnökei utasítását elégítette ki, mikor Katarban kitakarózott...satöbbi...

Én már nem is tudom ezt követni, ki, mikor, kinek, miért, ki a náci, ha kommunista és ha kommunista, miért náci és akkor mi van...mert közben szabadkőműves cionista összeesküvő...és erről már csak az nem értesül aki tényleg a honokosba dugja a fejét. SSzájer, hol vagy, tegyél már rendet a dr.ogpiacon!  A világbéke érdekében és a klímaváltozás megállításáért, a kovidos őrület és a további elhullás növelés okán kellene egy újabb alkotmány, léciléci!

Nos, a magam részéről én teljesen meg vagyok elégedve én! Te is, te? A két "kezelőorvosom a Merényiben" Muhamed és Ali voltak...itt már látszik, a lakosságcserebere-programozás, de jönnek a hírek, komplett faluk, utcák felvásárlásáról, zsidók, arabok..."hollandok"...és "üzbégek" részéről. Még szerencse, hogy demokratikusan mindez de patent módra meg lett szavazva, no meg az alkotmány...az mint a cövek! Nincs is ezzel semmi baj. A magyar nemzethez tartozó onnan ismerszik meg, hogy nem ismerszik már meg. Matolcsi szerint az Újvilágrend nem kispálya és már működösít.

Na szóval, ha eddig bírtátok ezt a sok ökörséget, kérlek, nehogy elhiggyetek ebből bármit! Majd ha Matolcsy mondja, esetleg Trockai...vagy még akkor sem. Minek?

A meditáció nagyon jól sikerült, köszönöm a résztvevőknek az együttérzést, együtt létet, közös térnyerés és emberpróbáló gondolatokat. Ha sikerül, dec. 31-én még megidézzük Szeman szellemét, mert 23-ban már más szelek fognak fújni. Tél Tábornok hógolyózni vágyik. A tábori menóra még jól jöhet és a POSTA LADA is különösképpen szellemes kötözőeszköz-tartó, cserébe Nimród megtartja az eget és csak akkor éget, ha a Szarmata elszabadul. Nyilasnak lenni jó, ha nem a vadászt vadásszák épen. Legyetek jók és türelmesek! Jézuska most sem fog megszületni, de nem bánkódjatok ezen, se máson. A lemez lejárt. Ezt onnan is tudni lehet, hogy véletlen akkor osztották a WC papírt a Népligetnél az ügyészség előtt az aluljáróban, mikor betértem a felszabadított merev lemezekért, melyeken szintúgy nem találtak semmi keresnivalót a nagyon is alkotmányos és persze piszkosul szakértők..., de legalább most mindenki szabadon kitörölheti vele. Zseniális találmány, igaz, nem értek vele egyet és gusztustalan, de legalább szimbolikus és persze semmit nem jelent, nem véd meg senkit az Újvilágrend aljasságától, ami semmiben nem különbözik a régitől, csak talán sokkal perverzebb, de Szájert kérdjétek, mert nem vagyok a témának szakavarárja. Pár képet dobtam föl viccből, nem komolyan venni ám, mert itt semmi nem az.

Postaimreszellemelegyenveletek!

Áldás!

Hírek Galéria

Image #445
Image #446
Image #447
Image #448
Image #449
Image #450
Image #451
Image #452
Image #453
Image #454
Image #455
Image #456
Image #457

31 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • Posta Imre
    Kaptam!

    "Németország

    Ha figyelemmel kiséred a német eseményeket😳🤔

    "7 légpuskás szászoktól" a Reichsbürger puccsig: a figyelemelterelés működik!

    Chemnitz 2018 augusztusában: Daniel Hillig meggyilkolása után tömeges tüntetések tartják lázban a várost, az egész ország a sikertelen menekültpolitikáról beszél. A szövetségi főügyész hirtelen felfedez egy terrorszervezetet, a "Chemnitzi Forradalmat", amely állítólag államcsínyre készül. Egyébként egy légpuskát találtak, semmi mást.😳

    Németország 2022 decemberében: Egy menedékkérő brutális meggyilkolása Illerkirchbergben felháborítja az egész országot, és újabb tüntetésekhez vezethet az ellenőrizetlen menekültáradat ellen. És a Legfőbb Ügyészség? Hirtelen elővarázsol egy kalapból egy Reichsbürger-hálózatot, amelyik megtervezte volna az államcsínyt.🤔

    Egybeesések léteznek. Vagy mégsem? Gondolj amit akarsz!

    http://t.me/freiesachsen

    Közben előkerült egy államcsínnyi tervezett 👇👇👇
    Még mindig Németország

    A világ hülyére röhögi magát 😂😂😂


    💥💥💥💥 1) Hadd számoljam ki! 50 Reichsbuerger egy 83 millió emberből álló államot akar megdönteni. Hogy "a helyükre tegyék" 3000!!! Rendőr melyet a 83 millióból a még dolgozó 1/3-nak az adóforintjaiból fizetik.

    2)
    Ez 60 rendőr jelent minden egyes őrültre! 60!!! Nagyjából ugyanekkor 0 rendőr van Ulm közelében, ahol 2 iskolába tartó lányokat egy másik őrült késsel támadt meg, akik közül 1 már meghalt!

    3)
    Ezt az államot nem összeesküvés-elméleteknek kell megszüntetnie! Ez magától is megteszi!

    https://twitter.com/AntoineRichard/status/1600481444828168193

    Ezt írta a mainstream média a német eseményekről😳

    Birodalmi Polgárok Összeesküvése

    A herceg, a bíró és egy kirobbanó államcsíny

    A nyomozók országos razziákkal zúzzák szét az összeesküvést a Reichsbürger miliőben. A nyomok a Bundeswehrhez és a Bundestag egy volt tagjához vezetnek.

    A nyomozók letartóztatási hullámmal csaptak le a jobboldali szélsőségesek és Reichsbürgerek országos hálózatára, akik a jelek szerint erőszakos puccsot terveznek Németországban. A kora reggeli órák óta 3000 rendőr több mint 130 házat és lakást kutatott át Németország-szerte.

    Az összeesküvők között állítólag van Heinrich XIII, egy nagy múltú német nemesi család hercege és Birgit Malsack-Winkemann, az AfD egykori parlamenti képviselője, valamint a Bundeswehr egyik különleges egységének volt parancsnoka.

    Szerda reggel, percekkel a razzia kezdete előtt az egyik gyanúsított a Telegramra posztolta: "Minden meg fog fordulni: a korábbi ügyészek és bírák, valamint az egészségügyi hivatalok felelős vezetői és feletteseik hamarosan a vádlottak padján találják magukat a Nürnberg 2.0-ban...". 

    @zeit.de"
    - 2022. 12. 18. 21:25
  • Posta Imre
    Kunetz Zsombor: A magánellátásba menekült orvosokat megpróbálják visszakényszeríteni az állami ellátásba

    A jövőben a kizárólag magánpraxisban dolgozó orvosok is kénytelenek lennének havi 20 órát dolgozni valamilyen állami szolgáltatónál. A kormány honlapjára feltöltött rendelettervezet szerint ez kellene ahhoz, hogy teljesítsék a kötelező továbbképzést. Aki ügyeletre jelentkezne, attól 10 órát várnának el.

    A tervre Kunetz Zsombor orvos hívta fel a figyelmet a Facebookon, amit a 444.hu szúrt ki. Azt írta, minden szakvizsgával rendelkező orvosnak ötévente meg kell újítania az engedélyét, de a szükséges munkaviszonyt eddig akár magánellátásban is teljesíthették.

    Azaz a teljesen magánellátásba menekült orvosokat, most megpróbálják visszakényszeríteni az állami ellátásba, annak jogszabályi kötelezettségével együtt. Ez olyan például, mintha egy magán angoltanárt arra kényszerítenének, hogy az állami iskolákban is nyomjon le havi 20 órát ahhoz, hogy magántanár lehessen

    – írja.

    Hozzátette: Bónuszként rákényszerítenek az orvosokra egy olyan szerződést, amely alapján az ország másik végébe is vezényelhető, ha éppen úgy hozza a helyzet.

    Kunetz szerint a további bizalmat ez a rendelkezés tovább rombolja, és az elvándorlást is fokozni fogja. Sőt, azon külföldön dolgozóknak, akik eddig megtartották egy esetleges visszajövetel kapcsán a magyar engedélyüket, ez most ennek biztos elengedését, tevékenységük végleges külföldre költöztetését jelenti.

    Nagyon úgy tűnik, hogy ez a szorgalmas, ámde buta, felkészületlen egészségügyi vezetés csak beveri azt a végső szöget

    – írta.
    https://24.hu/belfold/2022/12/18/kune...i-ellatas/
    - 2022. 12. 18. 22:49
    • S
      Vagy egy olyan mondás, hogy minél jobban szorítjuk az öklünket annál kevesebb marad benne. Minél nagyobb a rendetlenség, annál több törvény kell a fenttartásához.
      Jóól van, ez így is megfel.
      Egy kis színház.
      Argentína–Franciaország 3–3 (2–0, 2–2, 2–2) – tizenegyesekkel: 4–2
      Vannak konteósok akik azt mondják már egy ideje bolond fejjel, hogy az utolsó 15-30 perc mehet élesben vagy a hosszabbítás.
      Akinek a kedvenc csapata nyert és végig izgulta, most nagyon örülhet és a kenyér is biztos olcsóbb lesz holnaptól. :)
      - 2022. 12. 18. 23:46
  • Posta Imre
    Vacakol a hálózat. Ez is, meg amaz is és - gondolom- a kettő összefügg. Tegnap reggel óta, esetleges, most meg nagyon érzékelhető, hogy net NYET. Hol van, hol nem van, mint a magyar szakrális mesében újizrael alkotmányos demokráciánja. Mondjuk, éreztem már szombaton a világbéke meditációban is, mert az új izraeli lábékszerem nem jelzett egyszer sem és korábban naponta párszor besípoltatták, hogy kimentem a zónából, vagy lábkohntaktom nyet, pedig egyik sem. Aztán este berregtették folyamatosan, éreztem az egyik inam, mikor abuzálták a nyomik, mert ugye erre is való a zsidó-faló. Tegnap sem nyekkent a gép, de a net már jelezte, belenyúltak a nyúl üregébe. Na, vannak itten dolgok kérem, homár hanuka van újizraelben, ahogy az ismerősöm mondja, hivatkozva, hogy ezt már a tök hülyék sem cáfolják, hisz meg kell adni! Szóval valami van a legelőben. Az oldal is akadozik, tegnap alig sikerült föltenni a cikket, kilépett, visszalépett, lelépett. Az ujjam is sajog. A kedvenc csatornákat is átállították, pont, mint Kulcs után jelezte volt, pedig hát miért is? Vera már megjegyezte, hogy akkor most is elvisznek, nehogy már Karácsony legyen, vagy mi? Szóval, zajlik a csend tovább és minden a legnagyobb rendben.

    Álmodtam. Nem itthon voltunk, valami emeletről lefelé kellett sebtiben pakolni batyut és kerestem a bírósabb bakancsomat, mert menni kellett. Menetekelufarszim! Alakul ez szépen, ahogy mondom. Gondolom, csak bejön megint a megérzésem, "jóslataim" zöme. tegnap belehallgattam az M5-ön valami politikai műsorba a sok szakértővel, titk-tok szolgálati koherenssen, referenssel és csodálkoztam, mennyire naivak és tájékozatlanok. Persze lehet, csak eljátszották, hisz színház az egész dimenzió.
    - 2022. 12. 19. 10:23
    • H
      Alakul a 2023-as molekula

      https://24.hu/kulfold/2022/12/19/szerbia-koszovo-feszultseg-szerb-miniszterelnok-fegyveres-osszecsapastol-tartanak/amp/

      https://oroszhirek.hu/hadgyakorlatot-tart-a-nato-koszovoban/
      - 2022. 12. 19. 14:41
    • H
      https://nepszava.hu/3179366_vlagyimir-putyin-aljakszandr-lukasenka-belarusz-orosz-hadgyakorlat-munkalatogatas-ukrajna-tamadasok . Szerintem "ezek" csak egyszerűen rettegnek a 2023-as évtől. Mondjuk az is igaz, hogy teljes joggal.
      - 2022. 12. 19. 14:19
  • G
    Silence is Golden?

    Mérhetetlen mennyiségben ömlik a hazugság, álhírek, ki tud még nagyobb baromságot mondani, közben az egész világ a feje tetején áll, vagy ott se.
    Minap beszélgettem egy "ismerősömmel" a félelemről és a halálról. Megdöbbentő volt, amit mondott: "Nem a haláltól félek igazán, inkább mit mondanak majd az ismerőseim ha meghalok?"
    A látszat, a lényegtelen, mi van a felszínen, az Úr manapság.
    Meg a pénz. Nem lesz semmitek! A Jövő rettegése.
    Pedig a pénz semmi más, mint egy cicomás étlap egy drága étteremben. Nagyon jól néz ki, lehet róla majd dicsekedni,vitatkozni, okoskodni, de nem lehet megenni.
    - aztán egy jótevő kis csend után, ha még van ilyen:
    Ami megtörtént, a Múlt, az már nincs.
    A rettegett Jövő az mindig jövő marad, az sincs.
    De itt van az egyedüli, ami mindig velünk van: a Jelen.
    Csak most tudnánk valamit csinálni, változtatni, kiharcolni, vagy mint mindig, most sem ...........
    "Hallgatni Arany"
    - 2022. 12. 19. 10:48
    • S
      Mit is akarnál megmenteni ezt a büdös nagy állatfarmot?
      Megnézi az ember az ismerősei körét valószínű, hogy nem sok ember találna, akik nem a külsőségeknek éltek volna és ne az anyagi, az emberi kéz csinálmányait dicsőítették volna. Azt vettem észre aki normálisabb igazabb de szerényebb életet éltek azokat mind hülyének nézték, röhögtek rajtuk és jóízűen gyalázták. Ahol meg rábaszhattak ott meg lapítottak, nagyban kussoltak.
      - 2022. 12. 19. 11:19
      • H
        Ady megírta ezt az: "A hőkölés népe" c. versében.<br />Csak a végét idézem: "Ezért a népért úgyis mindegy,<br />Ebsorsot akar, hát - akarja."
        - 2022. 12. 19. 11:35
    • Posta Imre
      Nem a hazugság ömlik, mert eddig is az volt, csak annyira nem volt szembeötlő. Mintha jobban rábillentetTEK volna Pandóra szelencéjére. Cassandra most is hiába óbégat, de legalább semmi haszna.
      Mottó:

      a Szfinx kérdése és a választ pedig Thot adja meg. (Egyiptom istenei):
      "-Sohasem voltam, mindig csak leszek. Nem látott senki, nem is lehet. Mégis bennem bízik mind, aki csak a földön él. Mi vagyok én?
      -A rend. Te a rend vagy!”

      Nincs itt semmi rendben, de majd csak lesz, nem van...ez ennek a dimenziónak az alapja, a rendetlenség, amiben keressük a rendszert, de nem a rendet, mert azt az "orden"-ok bitorolják, szabadkőműves káoszépítők. Nem mondom, hogy ez a titok, mert nyílt okkultizmus már ez. A Netflixen Flamel bölcsek kövét keresik 6 millió koponya közt Párizs alatt (6 millió, ugye értjük!)...
      - 2022. 12. 19. 12:11
    • A
      anzsi a macska hala
      A jelent sem tudod érzékelni, vagy ha mégis akkor már megvilágosodtál.
      - 2022. 12. 19. 12:44
      • Posta Imre
        Ha a jel-lent, érzékeled és észleled es, már fent vagy, vagyis ébren!
        - 2022. 12. 19. 13:01
        • A
          anzsi a macska hala
          Ami eljut az érzékeiden keresztül a tudatodba, az már csak a múlt. Ugyanis odáig idő telik el.
          - 2022. 12. 19. 14:49
          • Posta Imre
            Anzsi, neizélj már! Nem a tudatommal "érzékelek" rég, sőt, ha lehet kizárom, mint lehetőséget (kizárt harmadik)..., vannak olyan dolgok, amiket nem úgy érzékelsz, ahogy a "normális" érzékszerveidnek ki van szolgáltatva..., de van hetedik, nyócadik...
            - 2022. 12. 19. 14:57
            • A
              anzsi a macska hala
              Igazad van, csak rosszul fogalmaztam. A jelennel kapcsolatban a többit fenntartom.
              - 2022. 12. 19. 22:28
  • H
    Nem néztem a VB döntőt, csak a 90. perctől a hosszabbítást, véletlenül kapcsoltam akkor is csak oda. És végig az volt az érzésem, hogy az egész egy megkoreografált koreográfia. "Csinálva volt". Az, hogy az argentín vezető gól után hipp-hopp lett egy 11-es a franciák (??? - inkább színesek) javára (miközben rárúgták az argentín játékosra a labdát, aki nem is látta, hogy az jön felé - ilyenkor ugye közvetett szabadrúgás "dukálna"), aztán két francia (???) a végén elbasz 2 db. 11-est??? Megjegyzem, az argentínok legalább fehér emberek voltak, nesze neked Kalergi-terv!!!
    Igen, én is hallottam a földhivatali nyalánkságokról, meg amiről nem írtál, hogy sutyiban új társasházi törvény készülődik, kíváncsi-fáncsi leszek, hogy mit hoznak ki???
    Nekem lenne ötletem, hogy az összes társasházat át lehetne alakítani lakáskezelő részvénytársasággá, amibe a jelenlegi "tulajdonosok" beviszik a lakásukat és mondjuk négyzetméter-arányosan kapnak vissza részvényt és persze a saját részrvénytársaságuktól visszabérlik a lakásukat, immár nem közös költséget, hanem bérleti díjat fizetve - megjegyzem a társasházi "lakástulajdon" valójában csak egy virtuális tulajdon, mert nem tudod kihúzni a lakásodat az épületből, mint egy fiókot, és elvinni máshova, szóval valójában csak egy kubatúra fölött van kizárólagos rendelkezési jogod, nevezd tulajdonnak, ha akarod, de akkor sem az - csakhogy ez egyenes út lenne/lesz ahhoz, hogy az előbb-utóbb ígyis-úgyis elszegényedő részvényes piacra dobja a részvényét, amit majd vígan felvásárolnak Csányik és Mészároslölők, aztán az egekbe emelve a lakások bérleti díját úgy basznak ki, mint macsekot szaharázni, és akkor az ország legfontosabb vagyona, a lakás, azaz: LAK-ás, lak-hatás, lakhatás lesz magánosodva teljesen: ha nincs pénzed g-eci magyar, húzol a frászba, de nem ám az erdőbe vákáncsosnak (Debrecen környékén így hívták az erdő-kitermelő és ott odvakban magukat meghúzó embereket), mert az erdő is magántulajdon, és persze az utcán sem lakhatsz, mert a cuciálisan végtelenül érzékeny és mostanában jónak lenin jókodó jóemberkedő fidesz azt is megtiltotta, marad a Duna, meg a Tisza, a maoi "nagy ugrás", az Arany-i "Hídavatás" dögölj meg a kurvaanyádban, ideje megszabadúlni tőled gecimagyar!!!
    - 2022. 12. 19. 11:03
    • Posta Imre
      Hess, Emő is társasházat kezelt és végül az "ügy" tette fel neki a pontot, hogy megszabaduljon ettől a "munkától". Most ugyan nincs megélhetésük, de ...., a többit leírtad.
      - 2022. 12. 19. 12:19
      • H
        Itt is meg fogják valósítani Klaus ötletét: nem lesz semmid, de kurva boldog leszel. Azaz: mindent bérelsz majd. Arról ez a (ge-cionista) "sváb" persze nem szól egy kumma szót sem, hogy "és aztán kitől (!!!!) fogunk bérelni mindent???". Merthogy ahhoz, hogy bérelni tudj, kell valaki, aki meg tulajdonolja azt a  bérleményt.<br />Sajnos erre a következtetésre más is rá fog jönni, hogy a lakástulajdont kell el-kohn-fiskálni legelébb, mert akkor lesz az ember a legkiszolgáltatottabb, és erre  társasháztulajdon megszüntetése a legjobb megoldás. Van is ebben logika, elvégre a piacgazdaságban (értsd: kapitalizmus) mindennek árunak kell lennie, és az úgy nem jó áru, hogy te adod-veszed a kubatúrádat, lófaszt a seggedbe, majd megteszi a "háziúr", a "bérház" tulaja helyetted, neked kuss, fogd be a pofád, fizesd a bérleti díjat, vagy húzz anyádba!!!<br />Egyébként, hogy mennyire nem tulajdonol senkisem egyetlen egy társasházi lakást sem, azt pont az igazolja, amikor valaki befektetési - értsd: bérbeadási - céllal vesz egy ilyen lakást. Ilyenkor kicsiben már meg is valósul a háziúr-bérlő tandem. Ja, és nem "albérlő", meg "albérlet" - ha tulajtól bérelsz, az simán csak "bérlet" és simán csak "bérlő" vagy. Al-bérelni csak bérlőtől lehet - ha ezt a tulaj, mint bérbeadó, nem zárta ki, és egyébként ez a lakáshiányos időszak jellemzője volt, amikor még egy kis szoba bérlése egy lakásban is fontos volt, hogy fedél legyen a fejed fölött, olyanról, hogy "ágy-bérlet" már nem is szólok.
        - 2022. 12. 19. 12:35
  • F
    Amit fúrcsáltam, vagy 3 hónapja facbookon megjelentek 100 ,-200,-300,500-milliós eladó ingatlanok , komplett borászatok , Monoki kastély , Tokaji uradalom komplett stb.... ?
    - 2022. 12. 19. 11:06
  • Posta Imre
    Semmit nem "utálok". Na jó, a "focit" igen...talán a profi "sportokat is" mára, kezdve a nagy kedvencem a kerékpározástól...mióta megsajdítottam, hogy bunda az egész. Majd pár évre rája bejelentették, hogy bunda az egész. Ami az argentinókat illeti, Messi-ről hírlik, cionista "zsidó". Nem én állítom, de így mondják. Hogy "fehérek"a, hogy Szilárd a Német klánból mondja és jewrópai kultúrájú..., nos, mióta Hitler kikötött Argentinában és Peron is megtette, amit megkövetelt Zion, ott is a "nácik" rakják össze a kirakóst, véletlen izraelita fedezet mellett. Gondoljátok, véletlen, hogy az "argentinok" ennyire "árják"? A jelmezük is véletlen izraeli kék-fehér...satöbbi...és persze a "foci" = bunda. A Netflixen megy a nagy fifa összeesküvés-leleplezés...kinek kérdés az még, hogy minden "politika" és manipuláció? Hitler rendezett olimpiát Berlinben 1936-ban? Moszkva 1980? Ezek mind egy szálig a "háttértervek" programozása...- az ismerősöm szerint. Persze ő hülye, de jól tűri a kritikát.
    - 2022. 12. 19. 11:55
    • H
      Mivel sem az élsport sem a futball nem a kedvencem, utóbbi főleg 1970 óta ("jönnek a csehszlovákok"...), így teljesen elfogulatlanul tudtam nézni a döntő hosszabbítását. És ennek alapján volt az az érzésem, hogy vegytisztán a Zbygniew Brzezinski féle "tittytainment" volt az egész (magyarul: a nép "cumiztatása", "ciciztetése", a szó angol eredetije alapján, másképpen: panem et circensis). Csöndben mondom, hogy a magyar válogatott ilyen színvonalnak egyébként még a távol-közelében sincs, jobb is, hogy nem mentünk ki, lebőgni, és ezzel az egész országot is lejáratni. Maga a futball mára természetesen nem más, mint a háttérhatalom elterelő műsora, addig is a nép nem a nyavalyájával van elfoglalva. A META lesz a csúcs, mikor a bádogvárosban a csóringer felveszi a hülyítő-szemüveget/nézőkét és pár órára kikerül - persze szigorúan csak virtuálisan - a szarból. És másnap a robot után alig várja majd, hogy újra felvehesse a "távolbalátót".<br />Ki van ez tanálva kérem.
      - 2022. 12. 19. 12:20
  • Posta Imre
    Megint beleszállt a Nemzeti Bank a kormányba: kimutatták, hogy az ársapkák hogyan emelték meg az árakat

    Elemzőjük többek között arról ír, az alapvető élelmiszerek árának maximalizálása más, „helyettesítő” termékek árát emelte meg irreálisan.
    Komoly, vádiratnak is beillő írás jelent meg a hétvégén a Magyar Nemzeti Bank blogján egyik vezető elemzőjük, Balatoni András tollából. Az Ársapkák és infláció: mit üzen a múlt és mit mutat a jelen? című tanulmányban (amit a 444 is szemlézett) arról írnak, hogy a kormány rossz döntései hogyan járultak hozzá, hogy jelenleg hazánkban a legmagasabb az infláció egész Európában.

    Az írás első fele hosszan foglalkozik az alapvető élelmiszereknél alkalmazott ársapkákkal, felhívva a figyelmet egy 1970-es évekbeli amerikai kísérletre, ami szintén kudarccal végződött. Rámutat arra, hogy az árak maximalizálásával az úgynevezett helyettesítő termékek ára nő meg irreálisan. Példaként említi, hogy a kristálycukor ugyan ársapkás, de a porcukor 222 százalékkal drágult február óta. A sima liszt ársapkás, de a rétesliszt 146 százalékkal, míg az étolajat kiváltó sertészsír 215 százalékkal drágult. A hatósági áras sertéscombhoz hasonló karaj 152 százalékkal lett drágább. A csirkecemell ársapkás, de a szabadáras csirkecomb 167, míg a pulykamell 180 százalékkal drágult.
    „A rögzített árú termékek esetén elmaradt áremelkedéseket a kereskedők teljes egészében áthárították más termékekre”

    – áll a tanulmányban az egyértelmű konklúzió.

    „Az ársapka által nem érintett termékeknél bekövetkezett áremelkedés kioltotta az 1,2 százalékpontos technikaiinfláció-csökkentő hatását az intézkedésnek” – teszi hozzá a szerző.

    Az írás – és a cikk – azt is megemlíti, hogy végső soron az élelmiszerárak Magyarországon emelkednek a legnagyobb mértékben Európában, miközben egyes feldolgozott termékek az ellátási zavarok miatt versenyhátrányt szenvednek el a külföldiekhez képest.

    Balatoni András az üzemagyagárak maximalizálásáról is ír. Mint olvashatjuk, a BRENT ára a nemzetközi piacokon 2021 november 14-én, az ársapka bevezetése előtti napon, literenként 166 forint volt, míg az ársapka kivezetésekor, december 9-én, 193 forint. Azaz 27 forinttal lett drágább az olaj.
    Azonban míg tavaly november 14-én 506 forint volt egy liter 95-ös benzin, addig most 632 forint. Azaz az áremelkedés nem 27, hanem 126 forint volt.

    A dízelnél még nagyobb az emelkedés, 181 forinttal lett drágább egy liter, mint tavaly november közepén volt. A nagyobb drágulást a magasabb áfa, az egyéb költségek és az adók emelése okozta.
    A tanulmány szerint az ársapkák 2022 végére összességében 3-4 százalékponttal emelték a magyarországi inflációt.

    Korábban mi is írtunk róla, hogy az üzemanyag ársapkáját a kormány decemberben megszüntette, míg az élelmiszerekét áprilisig meghosszabbította.
    https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/...az-arakat/
    - 2022. 12. 19. 13:17
    • H
      1. Az "ár-emelkedett" termékeknél az ÁFA a magas árra rakódik rá, tehát nominálisan az is nő, azaz a költségvetés bevétele.<br />2. Az ársapkás termékek hazavágják a tőke-erőtlen kisvállalkozásokat, tehát koncentrálódik az ellátás a multi-láncok irányában.<br />3. Az inflálódó pénzzel elinflálják a választások előtt kiszórt kurva sok pénzt (kurvaisten, hogy Bokroslala v.b.t.t. - valóságos belső titkos tanácsos, az Orbán-ormányban).<br />4. Az nincs, minek, ennyi nem elég???
      - 2022. 12. 19. 13:56
  • F
    - 2022. 12. 19. 15:36
  • Dance Monkey
    A Matolcsi üggyel kapcsolatban írnám, hogy akiknek van állampapírja az is felkészülhet, hogy nem kapja meg a pénzét. A magánynyugdíjpénztárokkal megtették, ez se lehet váratlan esemény, mivel eléggé reklámozták őket sikeresen az utóbbi években. Bár mivel államadósságot is jelent, annak kifizetésének megtagadása államcsődöt is jelentene, de az elmúlt hónapokban világosan láthattuk, hogy az európai politikában bizonyos fogalmak már nem léteznek (vagy már nem azok).....
    - 2022. 12. 19. 23:12
  • I
    Ez most komoly jövőre minden ingatlant elveszenek?Tudom naiv idióta vagyok,de most tényleg?
    - 2022. 12. 20. 01:21
  • vian
    Nálam már a lemez B oldala forog.

    Nyugdíj adható. Gyermekemnek, még van munkahelye, bevétele.
    Koporsópénz a bankban lekötve.
    A bankár konszern kuszaszemen keresztül lenyúlja, + megszűnnek munkahelyek, ezáltal az átlagember pénzkereseti lehetősége is. Annyi sem marad, hogy a gyermekem eltemettessen.
    Hol itt a boldogsvábmikulás?????

    Tulajdonom megszűnik, mivel minden a Földön, a felszíne felett és alatt a Szent Korona tulajdona.
    A fizikai testem laharcolt állapotban, a majdani halálom után kinek a tulajdonába kerül?
    Nem spricceltek belém sem sóoldatot, sem grafént – chipet, így a vakcinagyártó sem tekinthető tulajdonosnak.
    A testem a „nyakamon” marad, mit csináljak vele???? – szedjem elő a születésnapomra kapott pokrócot és még időben ballagja ki a faluvégére, vagy az erdőbe??

    Létezik emberhez méltó megoldás??????????

    https://www.youtube.com/watch?v=XiMp0...iMp0YCs644


    XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

    Mit szóltok ehhez, mint esetleges lehetőség?? NEM a jákob a lényeg!!
    https://www.youtube.com/watch?v=65gVi...mp;t=2433s

    https://goldtresor.com/
    - 2022. 12. 20. 02:08
  • szabir
    NaPutin s Heat-Ler MohaMud stb s Jaszon 2040 Nibiruja XD
    - 2022. 12. 20. 10:30
  • Posta Imre
    Háromszor is elhalasztotta Ukrajna lerohanását Putyin
    Egyedül döntött Putyin az ukránok letámadásáról, ez is okozhatta a kudarcot – legalábbis ezt állítja az ukrán hírszerzés. Információik szerint az orosz elnök háromszor is elhalasztotta a lerohanást.
    2 órája | Szerző: Dénes Zoltán

    Vadim Szkibitszkij, az ukrán katonai hírszerző ügynökség helyettes vezetője szerint Vlagyimir Putyin orosz elnök háromszor is elhalasztotta Oroszország tervezett ukrajnai invázióját, miután egyeztetett Valerij Geraszimovval, az orosz fegyveres erők vezérkari főnökével és Szergej Sojgu védelmi miniszterrel – közölte az ukrán hírszerzésre hivatkozva a Kyivindependent.

    Skibitski elmondta, hogy az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat sürgette Geraszimovot, hogy folytassa az inváziót, és ennek megfelelően Oroszország jelentős mennyiségű erőforrást fektetett be annak előkészítésébe.

    Információink szerint a harmadik alkalommal február közepére halasztották el az offenziváról szóló döntést 

    – közölte az ukrán hírszerző ügynökség helyettes vezetője.

    Szkibitszkij hozzátette, hogy a tervezett invázióban részt vevő orosz katonai egységeket csak három napig látták el élelemmel, lőszerrel és üzemanyaggal, ami arra utal, hogy Oroszország komolyan alábecsülhette a helyzetet.

    Számos független elemzés és vizsgálat szerint Oroszország döntését Ukrajna lerohanásáról Vlagyimir Putyin hozta meg, a legközelebbi bizalmasai kivételével mindenkitől elszigetelve, és ezt a tényezőt a kijevi offenzíva korai szakaszában bekövetkezett kudarcok fő okának tekintik.

    Oroszország végül idén február 24-én megtámadta Ukrajnát és az első napokban igen jelentős előrehaladást ért el, majd csapatai megrekedtek és a nyugati segítséggel végül Ukrajna azt is elérte, hogy a legtöbb elfoglalt területről visszavonuljon az orosz katonaság.

    Vlagyimir Putyin elnök végül szeptemberben elrendelte az orosz lakosság részleges mozgósítását, ideértve a tartalékosok aktív szolgálatra való behívását és a fegyvergyártás növelését. Az ukrán hírszerzés szerint pedig az orosz elnök ismét Kijev lerohanására készül. Zelenszkij tanácsadója úgy nyilatkozott, hogy az ukrán főváros újbóli lerohanása hatalmas blama lenne a Kremlnek.
    https://www.vg.hu/kozelet/2022/12/har...aggregator
    - 2022. 12. 20. 12:41
  • I
    Réges-régi dialógus,ami lezajlott Peter Fonda és egy barátja között: Barát: Na,megyek haza! P. Fonda. Hova mész? B. Mondtam már,haza. P.F. .Hova haza? Van neked házad? B. Hogyne lenne te is tudod! P.F..:Az nem a te házad. Próbáld meg ne fizetni az adódat és kiderül kié az a ház!
    - 2022. 12. 20. 14:05
  • Posta Imre
    Háború Oroszország és az Egyesült Államok között? Vészjósló dolgot mondott a vezető diplomata
    Washington veszélyes és rövidlátó politikája a közvetlen összecsapás szélére sodorja az Egyesült Államokat és Oroszországot – jelentette ki hétfőn Marija Zaharova orosz külügyminisztériumi szóvivő.
    https://www.msn.com/hu-hu/hirek/other...e64856ba15
    - 2022. 12. 20. 16:18
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (1)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %