Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Karcolat

Karcolat
Hallatok? Hallatok már magunkról, nehogy besavanyodjatok, mint a káposzta, melyet most próbált ki Vera elsőleg és jó! Ká-posta-politikus idők járnak, ki gondol már a gonddal, mikor itt a megoldás. Már csak a problémát kell megfelelően meghatározni hozzá! Kemény idők jönnek! Az USA-ban befigyelt a Gyedmaróz, "nálunk" Jordánia felsőn meg szinte nyár van. Ákos koncertet tartott Győrben, ha jól értettem és egy felvétel tanúsága szerint tagadta a széndioxidot nyilvánosan és azt rebegte, hogy bennünket akarnak "kiirtani"...ajvé van elftársak! Elon Musk is nyilatkozott, hogy a Twitteren cenzúrázott, megjelent összeesküvés-elméletek majd mindegyikéről már kiderült, hogy valóság! Kérem a pszihiáterem felülvizsgálatát, a teljes rendőri, ügyészi, bírói testüreg elmeroggyantsági tesztelését...demokratikusan, mondjuk Recsken, ahol kirecskázhatják magukból a cionista összesküvésben való részvételüket - az ismerősöm szerenint. Szerintem nem rotyog a kotli, ha addig jár a k-orsósra a kút, mig megszájeresedik.  Olvasom, nem nyugszik bele a "megerőszakolt" készenlétis cigány rendőr lány az ügyészi "korrupcijóba" és készül a zártosztályra. Emlékeztek ég a "Zsanet ügyre"? Annak idején hasonló volt, csak a rendőrök akkor nem a kolleganőjüket okították kutyapózra, most pedig még rasszista szál is libeg az ügyészség bűnözői köre körül. Kicsit sok lesz már?

Egyébként minden rendben van. Az ujjam egyre közelebb áll hozzám, bár igen korlátozott a mozgás-tartománya, de már néha úgy tűnik, mintha hozzám is tartozna. A család jól van, a többiek éppen Kiskőrösön vannak látogatóba, de én nem is kértem ügyészi kimarcsit ezektől, mert minek? Gyűlnek a vegyifelhők rendesen a rendszer "fölött", de nyugodjatok meg, a magyarok annyira hülyék, hogy nem lesz itt baj. Apropó, valaki nyomatékosan kérte, ne "bántsam " a magyarokat..., mert nem tehetnek róla. Dosztojevszkijnek van egy olyan citátuma, amely szerint az orosz is akkor lesz nagy, ha nem kicsinyíti már magát és igaza is van. Ezért nem lett nagy, helyette a zsidó az lett, mostanra pedig megoldják, hogy kiirtják azokat, akiket sikerül és a maradék meg már nem szidalmazza a többieket, mert nem lesz márkit. Ja, márkit, bárót lesz, herceget, prímást, főesperest, mert azok azért szaporodnak! De nehogy úgy vegye bárki, hogy "fikázom" a magyarokat, mert igazából nincs már itt olyan. Eszembe jut egy film a kihalt tasmán tigrisről. Címa nem maradt meg. Jó kinó. Szóval, a tasmán kutya-tigris nem halt ki, viszont keresték, üldözték és amikor ebbe már beleunt az utolsó transzgender emlős, felkínálta magát a puskacső elő, hogy legyen ennek már vége. És vége lett. Bár nem, mert szerintem leklónozták már azt is, csak az időt várják, hogy az embernek látszóakkal, dinoszajuruszokkal mikor dobják piacra. Simán pakliképes teória.

Sokan várnak valamiféle megnyugtató, vagy felizgató "jóslást" a következőkre, ám most nem vagyok transzcendentális hangulatban.  Annyit elmondhatok, hogy igen elhúzódó agónia előtt áll mindenki. A középozstály "Nyugaton" el lesz törölve, lesznek az oligarhák és a szegények, mint ahogy az már most is kitűnik. Régi-új játékszabályokat kapcsol be a kazár maffia, lokális háborúkkal és persze a nem kellők kiiktatásával. A törvényesség demokrtatikus alkotmányosság látszata is eltűnik, viszont cserébe egy csomó fegyver kerül mindenféle kezekbe, robbanószerkezetekkel és persze elkeseredés, kín..., szóval világforradalmias hangulatot szít a cionista. Ez alkalmat ad arra, hogy minden jelenlegi "kormánynak" látszó szarveződés bekulcsoljon és a tik-sok szolgálatok által felépített melegváltás tölthesse be a zűrt. Képlékeny dolog, mert annyi cionista szabadkőműves összeesküvő van szétpakolva, hogy ezek bezsákolása nem lehetséges egyetlen célzott akcióval. De mindezt ne vegye senki sem komolyan, igazából senki nem akar semmilyen változást, ezt már igazolta Putyin is. Kína is kivár, teszteli a "Nyugatot" mit reagál a mire! A Triádok ráérnek, ahogy az orosz Fekete macska bandája is..., tehát még érlelődni látszik a ganédomb. Ami biztosnak tűnik: semmilyen szellemi-lelki felemelkedés nem várható a közeljövőben, viszont a vakcináció eléri hatását és a leépülés látványos lesz. Ákos ugyan már a koncerten terjeszt CO-ellenes propagandát, ami ugye gyanús egy NER lovaglótól, és a többi megvett "pojáca" is tolja az összeesküvés-gyakorlatot, de nincs ennek jelentősége. Az emberiség leszerepelt, lényegében elbukott a teszten. Azok páran, akik még küzdenek, kitartanak ne számítsanak semmi jóra, dícséretre, vállveregetésre.  Ezt leosztotta maga között a judaista-jezsuita-cionista handa-banda. Ez nem csak "magyar" jelenség, hanem "teljes körű". Nevezzük ezt a fázis: az illúziók törlése etápnak. Aki még nem értené, hogy itt minden hazugsák, kamu és tesztelés zajlik, emberirtás...hát annak már régen törölték a programját.

Még valamit, mielőtt pesszimistának vélnétek, vagy ilyesmi. Sok mondent nem tudok elmagyarázni, ami bennem van, van amit nem is akarok még személyesen sem, mert nem megfogalmazható, inkább megérezhető. Nem vagyok elkenődve. Olyan ez, mint a francia sakk, ahol az győz, akinek előbb elfogy a tábláról a "serege". Aztán olyan is, mint a GO és persze a sakk egyben...de ezt sok éve megbeszéltük már itt. Nem tölt el örömmel, szomorúsággal, vagy elégedettséggel, csak látom. Lássátok tük es!

31-én még összejöhetünk egy találkozóra, évzáróra, bár nem akkor van vége és nem is az évnek..., de ebbe se menjünk bele. Minden meg fog változni, közben minden a régi marad!

Elérhetőség: doki.bubo@gmail.com


Pár vicces képet feldobok a végidők kockázatának tekintetében, de nehogy bárki is kedvet kapjon az értelmezésükre! Ilyen világot élünk, vagy nem! Korszakok jönnek-mennek.

Hírek Galéria

Image #466
Image #467
Image #468
Image #469
Image #470
Image #471
Image #472
Image #473
Image #474
Image #475
Image #476
Image #482

6 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • H
    Akit érdekel.. Itt van az Imre által megemlített cigány rendőrnővel kapcsolatos hír. Sajnos az országot irányító bűnszervezet már a látszatra is egyre kevésbé ügyel. Hiszen teljesen egyértelmű, hogy egy hivatalos személy nem fogja alaptalanul megvádolni a kollégáit. Mivel Ő is tisztában van azzal, hogy Magyarországon hogyan működik az Igazságszolgáltatás: I-betű nélkül. https://merce.hu/2022/12/06/mindenet-elvesztette-megis-kiall-igaza-mellett-pszichiatriai-megfigyelesre-kuldenek-zsiga-katalin-volt-rendornot/
    - 2022. 12. 26. 14:27
  • Posta Imre
    A közkeletűen csak Zsanett-ügynek nevezett esemény 2007-ben került a magyar társadalom figyelmének középpontjába. Egy fiatal nő azzal a váddal illetett több rendőrt, hogy azok igazoltatás közben nemi erőszakot követtek el ellene. A vádat hosszadalmas, ismert szakembereket is felvonultató pereskedés követte. A történések minősítése kétséges, a bírósági eljárások során nem sikerült megállapítani, hogy történt-e bűncselekmény. Az ügyben érintett rendőröket hivatali visszaélés és szolgálatban elkövetett kötelességszegés vétsége miatt megbüntették, ugyanakkor a nemi erőszak tényét a nagyszabású pótmagánvádas perben nem tudták bizonyítani. A Zsanett-ügy korábban példátlan bukási hullámot váltott ki a magas rangú állami vezetők körében, mélypontra juttatta a Rendőrség iránti közbizalmat és hosszú időre közbeszéd tárgyává tette a nők elleni erőszak kérdését. https://hu.wikipedia.org/wiki/Szerkes...z/ZS%C3%9C


    Kártérítést kapnak a Zsanett-ügy megvádolt rendőrei
    2014. máj 14. 16:27

    Budapest — Pár százezer forintos kártalanítást kapott fejenként az az öt rendőr, akik a Zsanett-ügyben ártatlanul ültek előzetes letartóztatásban 30 napot – tudta meg a Blikk.

    A zsaruk, akik közül már csak négyen dolgoznak rendőrként, perre mentek az állammal, miután E. Zsanett (27) azzal vádolta őket, hogy megerőszakolták. Az egyenruhások rácsok mögé kerültek, de az ügyészség bűncselekmény hiányában megszüntette az eljárást, a pótmagánvádas eljárásban pedig bizonyítottság hiányában mentették fel őket.

    – A rendőrök – köztük az ügyfelem – jogerősen megegyeztek a bíróságon az állam képviselőjével, elfogadták a kártalanítási ajánlatot. Ezt a pénzt kifejezetten a börtönben töltött 30 napért kapták – mondta Magyar György ügyvéd, aki hozzátette, a méltányos egyezség mindkét félnek előnyösebb, mint az elhúzódó peres eljárás.

    Miután jogerősen felmentették a rendőröket, az ügyészség ismeretlen tettes ellen újraindította a 2008-ban felfüggesztett, hamis vád miatti eljárást. Azonban az ügyben soha nem gyanúsítottak meg senkit. Így E. Zsanettet sem, aki erőszakkal vádolta a rendőröket.
    Az ügy hivatalosan is véget ért, Zsanettet (elöl) nem vonták felelősségre, a rendőrök pénzt kaptak kártérítésként(Fotó: Czerkl Gábor)

    Az ügy hivatalosan is véget ért, Zsanettet (elöl) nem vonták felelősségre, a rendőrök pénzt kaptak kártérítésként(Fotó: Czerkl Gábor)

    – Ezt a nyomozást a Budapesti Nyomozó Ügyészség bizonyítottság hiányában megszüntette – közölte Bagoly Bettina a Fővárosi Főügyészség szóvivője.

    A megszüntetést azzal indokolták, hogy az iratok és beszerzett bizonyítékok alapján E. Zsanett vádjai nem cáfolhatók kétséget kizáróan, s mivel az eljárás folytatásától sem várható más eredmény, lezárták az aktát.

    Mint megírtuk, a fiatal nő azt állította: 2007. május 4-én hajnalban Budapesten a Múzeum körútnál öt rendőr közlekedési ellenőrzés címén feltartóztatta. Pár utcával odébb állítása szerint ketten megerőszakolták, majd hazakísérték, és elvettek tőle 20 ezer forintot. A nyomozó ügyészek bűncselekmény hiányában megszüntették az eljárást, ezután kezdeményezett pótmagánvádas eljárást a fiatal nő.

    Cs. K.
    https://www.blikk.hu/aktualis/karteri...ei/sl9n1f2
    - 2022. 12. 26. 14:57
  • H
    https://m.hvg.hu/vilag/20221226_Szerbia_katonakat_vezenyelt_a_koszovoi_hatarra
    - 2022. 12. 26. 19:39
  • Posta Imre
    Kaptam!

    "A karcolatban a képek beszéde bántó, ha nem ismered fel, hogy "a
    külső befolyások energiáját a megkülönböztető tudatosság vonja
    magára..." Vajon hányan vannak azok, akik értik az ellenpontok képei
    között feszülő energiában nyugvó időt? "...Amikor a tudat tisztán felismeri
    az igazat és a hamisat, a megkülönböztető tudatosság nem téveszti meg
    többé, és így könnyen szakítani tud azzal..."

    Kérdés is jött a képek fordításához.

    A kínai szöveg alatt ez volt, még nem ellenőriztem, de gyanús:
    Mao 1971-ben:

    "Kína nagyon erős lesz, és addigra a Kínai Kommunista Párt száz éves lesz. Amerika valószínűleg nagyon irigy és nyugtalan lesz, de nem meri megtámadni Kínát, még egyetlen golyóval sem. Inkább a baktériumfertőzést fogja kutatni. Ez nagyon lelkiismeretlen. Miután befejezi ezt a lelkiismeretlen tettet, önpusztítóan fog viselkedni."


    A mindentlátó kukuccska képhez oroszul ez a szöveg: Mi olyan világban élünk, ahol a hazugság a hivatalos információvá, az igazság pedig összeesküvés-elméletté vált.
    - 2022. 12. 27. 10:39
  • V
    Elnöki kegyelmet kaptak a Budaházy-ügy egyes vádlottjai
    https://index.hu/belfold/2022/12/27/n...-kegyelem/
    December közepén érkeztek meg hozzám az úgynevezett „Budaházy-ügyben” érintettek kegyelmi kérelmei. Mint ismert, 17 személlyel szemben zajlik még ma is, 13 év elteltével büntetőeljárás. Sajnálatosnak tartom, hogy a bíróság közel másfél évtized alatt sem tudott jogerős döntést hozni.
    - 2022. 12. 28. 06:44
    • H
      Rengetegen beírtak a PS-re, hogyha Novák nem kegyelmez meg, akkor elfordulnak a Fidesztől. És akik beírtak, azok kemény kormánypártiak voltak.
      - 2022. 12. 28. 12:29
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (1)50 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (1)50 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %